Pontos idő: Szer. Jún. 20, 2018 6:47 pm

Szint 2-9

 • Szint 2-9

  Témák
  Hozzászólások
  Legutolsó üzenet
 • Szint 2


  A második szint az újjáéledő természet szintje. A kobold invázió egy kopár, halott területet hagyott maga után, mérgezett vizekkel, terméketlen talajjal, kivágott erdőkkel és fojtogató levegővel. Az élővilág ezt a sokkot igyekszik kiheverni a szinten élő elfek segítségével, akik szakértelmükkel igyekeznek újonnan élettel benépesíteni ezt a területet. A szint néhány része menthetetlen, a vizek megtisztítása is hosszú folyamat, de ahol lehet, ott most fiatal erdők nőnek. A szint elf uralom alatt áll, a játékosokat csak Marome faluban és környékén tűrik meg, mindenhol máshol rájuk támadnak. Elfek által megszállt terület.
  Moderátorok: Mesélő, Moderátor, Admin
  21 Témák
  1585 Hozzászólások
  Vas. Május 27, 2018 3:29 pm
  Dr. Kayaba Natsuko "Nia" Marome falu
 • Szint 3


  A harmadik szinten a pálya szélét fák veszik körül, azok alkotnak természetes határt. Ha valaki a fák mögé merészkedne az farkasszemet nézhetne a magassággal, ami a második és a harmadik szint között van. Az egész középső tér egy nagy mezőség, az időjárás kellemes, meleg. A szinten egyetlen város sincsen, így a nyomorban élő NPC-k vagy néhány házas szegény településeken élnek, vagy csak úgy lófrálnak a szinten. A legtöbben a korábbi nagyváros, Mirage romjainál laknak és elméletileg a szinten az NPC-k körében kifejezetten elterjedtek a sötét kultuszok.
  Moderátorok: Mesélő, Moderátor, Admin
  28 Témák
  1226 Hozzászólások
  Szer. Jún. 13, 2018 11:29 pm
  Szophie [Küldetés] Piroska és a farkas
 • Szint 4


  A speciális szint, mi egy óceán néhány szigettel. Minél inkább megyünk a szint széle felé, annál több földet találhatunk. Középen egy óriási, hihetetlenül mély óceán található.
  Moderátorok: Mesélő, Moderátor, Admin
  24 Témák
  1225 Hozzászólások
  Vas. Május 27, 2018 3:01 pm
  Ozirisz Lobria
 • Szint 5


  Az első szinthez hasonlóan itt is a pálya közepén található a legtöbb fa. A Kerek Erdő sűrű, komoly veszélyeket rejtő hely égbe nyúló fákkal, nem árt óvatosnak lenni. A táj domborzata valamivel színesebb, mint a környező szinteké, itt-ott dombok és völgyek szabdalják a síkságot. Az időjárás melegebb a kellemesnél, ám ennek ellenére is népszerű a szint az alacsony szintű játékosok körében, mivel az itt található szörnyek több tapasztalatot adnak az átlagosnál. A kobold invázió maradékaként meglehetősen sok kobold szörny maradt a szinten.
  Moderátorok: Mesélő, Moderátor, Admin
  27 Témák
  1618 Hozzászólások
  Hétf. Jún. 11, 2018 5:07 pm
  Quentin Keleti Kapu
 • Szint 6


  A hatos szinten egyetlen fa sem található, az egész egy nagy mezőség, amerre csak a szem ellát. Itt kellemes az időjárás.
  Moderátorok: Mesélő, Moderátor, Admin
  6 Témák
  509 Hozzászólások
  Vas. Május 27, 2018 2:53 pm
  Faust Mezőség
 • Szint 7


  A hetes szinten forróság van, ám nincs probléma, ha a karakter nem teljes páncélzatban szaladgál. Fák csak elenyészően találhatóak, főleg keleten, a szörnyaréna környékén. A kazamata bejáratánál azonban homok található, nem a szokásos mezőség. A korábban szinte élet nélküli szinten egy új falu épült, ami a Dakobolen Falu névre hallgat és érdekessége, hogy ez a falu a kobold kultúra megőrzésének érdekében áll, békés kobold lakosokkal.
  Moderátorok: Mesélő, Moderátor, Admin
  10 Témák
  551 Hozzászólások
  Vas. Jún. 03, 2018 11:44 am
  Joey Chrome Dakobolen Falu
 • Szint 8


  Ezen a szinten egyetlen fa sem található és az egész szintet füst takarja el. A füst mindent eltakar és iszonyúan rövid látótávolságot nyújt a szinten közlekedőknek, emellett minél messzebb vándorolnak az itt járók, annál vastagabb és fojtogatóbb lesz. Alacsony szintű játékosoknak a szint teljes elkerülését javasolják, főleg, hogy mobok sem nagyon találhatóak itt.
  Moderátorok: Mesélő, Moderátor, Admin
  9 Témák
  861 Hozzászólások
  Szer. Jún. 13, 2018 10:56 pm
  Szophie [Küldetés] Kordiff bukása
 • Szint 9


  Az arany legelők a legszebb mezőségi szint egész Aincradban. Amerre csak a szem ellát aranyszínű fű és aranylombú fák nőnek. A szint azonban veszélyes is, mivel előszeretettel pihennek meg nagy ragadozók a szinten.
  Moderátorok: Mesélő, Moderátor, Admin
  9 Témák
  323 Hozzászólások
  Csüt. Május 31, 2018 8:47 pm
  Faust [JK Küldetés] Lemegeton - Faust
 • Bejelentés & Kiemelt
  Hozzászólások
  Megtekintés
  Legutolsó üzenet
 

Jelenlévő fórumozók: Nincs
Moderátorok

Mesélő, Moderátor, Admin

Permissions in this forum:

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.

Legend
 • Új hozzászólások Új hozzászólások
 • Új hozzászólások [ Népszerű ] Új hozzászólások [ Népszerű ]
 • Új hozzászólások [ Lezárt ] Új hozzászólások [ Lezárt ]
 • Nincsenek új hozzászólások Nincsenek új hozzászólások
 • Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ] Nincsenek új hozzászólások [ Népszerű ]
 • Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ] Nincsenek új hozzászólások [ Lezárt ]
 • Bejelentés Bejelentés
 • Kiemelt Kiemelt
 • Globális Bejelentés Globális Bejelentés