[Küldetés]Ezüstróka Vadászat

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Yui on Vas. Május 19, 2013 5:31 pm

Ezüstróka Vadászat


Résztvevők: Saya, Drake Haru és Aidor
Határidő: 4 nap/fő


Ma reggel a kezdetek városának terén nagy tömeg gyűlt. Egytől egyig férfiak a 30-40-es éveikben járnak, és mind jól fel vannak fegyverkezve. Ha jól megfigyeli, az ember észreveheti, hogy egyikőjük feje felett sincs indikátor így egyértelmű, hogy NJK-ákról van szó. Persze ha az ember odamegy hozzájuk és megkérdi mi ez a gyülekező, ingerülten elhajtják. Majd mikor delet üt, az óra mind megiramodnak, a kapu felé majd a közeli erdőben eltűnnek.
Alig egy órával később a téren egy furcsa öltözetű kislány rohangál a küldetéseket adó tábla körül és megy oda mindenkihez, hogy a segítségüket kérje. Azonban mindenki elhajtja azt, hogy miért nem tudni, de végül ti hármatokat is megtalál miután merő véletlenségből ugyan annál a táblánál állapodtok meg.
- A-ano… Ano… kérlek… segíííííí… *puff* – vágódik, el a lány amint felétek igyekszik. Miután felül (ha segítetek neki, akkor szívesen fogadja) újra neki leselkedik a megszólításotoknak.
- Ano… kérlek, segítsetek nekem… kérlek… – kezd el könnybe lábadni a szeme…
Nos, segítetek neki?


_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

avatar
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Aidor on Vas. Május 19, 2013 6:15 pm

Most komolyan... mire fel ez a nagy ingerlékenység. Veti oda a főtéren összegyűlt csőcselék egyik...feldúlt... tagjának. De nem ő volt az egyetlen, bárkit is kérdez jelentés tartalmilag ugyan az a válasz...

Ép a városban nézelődtem hátha látok valami érdekeset többek között ezt az érdekeséket küldetés táblára feltűzött küldetésként vártam ezért elégé meglepett mikor egy seregnyi fegyveres indikátor nélküli vén fószer állta az utam. Szerencsére akaratlanul, sajnos a szerencsémet ismerve meg sem lepődtem volna ha valamilyen érthetetlen okból kifolyólag elkezdtek volna kergetni. Bár így sem volt egyszerű a haladás, ha kérdeztem, elhajtottak, és odébb sem igen akartak állni, ahogy átakartam vágni a téren.
Jól van engem nem érdekel. Mondtam ,de valójában nagyon is érdekelt. De miután hosszú próbálkozások sora után sem sikerült eredményre jutnom feladtam. Akkor is csak a vállam vonogattam mikor délben kivonultak a városból és bevették magukat az erdő sűrűjébe.
-Egyenek meg benneteket a farkasok. Mondtam és visszatértem az eredeti célomhoz, küldetés... igen küldetés... lehetőleg valami jól fizető mert így nem lesz belőlem milliomos.
-Ez nem tűnik rossznak, de... Feltűnt egy össze vissza rohangászó kislány aki minden arra járónál meg áll valamit beszél aztán fut tovább más merre, nyilván azért mert nem találta meg akit keres, vagy csak elhajtották. Bár egy ilyen öltözettel...[enyhe rekeszizom összehúzódás]... talán én se tennék más kép.
-Együtt érzek veled. Mondtam, majd egy félmosollyal vissza fordultam a táblához, láthatólag nem én vagyok az egyetlen akit érdekelnek az új küldetések, gyorsan elkel döntenem mit akarok, mert lenyúlják a jó melókat.
Aztán mint a villám csapás ért a felkiáltás:
-A-ano… Ano… kérlek… segíííííí…
Azzal elvágódott a kövön, ez biztos fájt... aztán eszembe jut, hogy itt nincs fájdalom.
-Ö... jól vagy? Nyögtem ki végül, és a kezemet nyújtottam neki, természetesen mosolyogva.
- Ano… kérlek, segítsetek nekem… kérlek…
-N...ööö persze... talán elvesztetted a szüleid? Segítek megkeresni csak ne sírj! Mit mondhatna az ember egy síró gyereknek... nyilván sok mindent ami ennél hatásosabb, de most improvizáltam, sok helyzetet képzeltem már el, sokat átéltem... de egyszer sem gondoltam arra, hogy egy síró gyerekkel hoz össze a sors...

avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Saya on Vas. Május 19, 2013 7:00 pm

Hugi nem érzi magát elemében, de semmi gond, már úgyis fent van a nap és így csendben marad, mitn egy tuja. Úgy szeretem a tujákat, mert sűrűek és el lehet bennük bújni.
Régóta vagyok már a világomban - mi másként is gondolhatnék Aincradra, a Paradicsomra? -, de eddig csak Hugi volt az egyedüli tanácsadóm, aki viszont csak éjszakai állat. Én meg szeretnék már kihívást is találni, mert nagyon unom az emberek ijesztgetését. És hopp, mintha csak az Isten hallgatott volna meg, esemény van a téren, ahol épp jártam. Hihi, mi lehet az, mi lehet az?? Nem mentem ugyan közelebb, de azért izgatottam lestem, ahogy pár bolondot elhajtanak a közelükből. A nézgelődést már pont kezdtem volna unni, mikor delet ütött az óra meg a hasam, és a felnőttek elindultak az erdőbe. Jaj, de szeretek ott is vadászni, főleg az ottlakókat, de ők aztán rövid időn belül el szoktak takarodni a helyükről és már nem lehet velük játszani.
Elüldögéltem még egy darabig, hátha visszajönnek, de nem tették a szemetek. Végül, mivel Hugi úgyse figyel, elindulok a tábla felé, miután láttam, hogy még ketten ólálkodnak a környéken. Az egyikük nagyon szimpin nézett ki, olyan horrorfilmbe illő kislány, a másik meg egy jóképű férfi. Hmmm, ínycsiklandóak.
A lánykára csak akkor figyeltem fel, mikor már elesett. Jóképű Desszert máris ment oda segíteni neki, én viszont nem mertem, csak néztem aggódón a jelenetet. A fura cicalány viszont engem is kiszemelt láthatólag, szóval csak tekerem a szemem, de magamban vigyorgok. Izgiiii!

-És mit kéne segíteni? -kérdezem kedvesen, fejem kissé félrebillentve, kezeim a hátam mögött. Vajon mennyire ijedne meg, ha megmutatnám neki a kedvenc trükkömet? Ha Jóképű Desszertet vagy a kislányt érinteném meg most, vajon ők hogy reagálnának? Áh, nem, most inkább nem. Majd később. Oké, Hugi?


A hozzászólást Saya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 27, 2013 9:17 pm-kor.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Drake Haru on Vas. Május 19, 2013 9:33 pm

Magamhoz képest korán felkeltem. Általában megviselnek az éjszakai játszadozások, ezért a délelőttöt mindig átalszom, viszont most valami miatt nagyon korán sikerült felébrednem. Jobb híján lementem a városba, bár ellenemre volt a tömeg, meg a rettentően sok ember, azért néha nem árt, ha nap is ér egy kicsit. Nem tudtam mit kezdeni a tömérdek szabadidőmmel. Úgy hallottam, ha elvállalok egy küldetést, akkor egy olyannal akár szintet is tudok lépni, meg állítólag nagyon jól jutalmazzák ezeket, így gondoltam, ellátogatok ahhoz a híres neves táblához, ahol ilyeneket lehet találni. És mit látok ott? Csomó idős pasas egy helyen.. Mindent beborítottak az öregedő férfiak. Itt mindig ennyi az ember? Éjszakai utaim során szinte kihalt az egész környék, most meg egyszerűen teli van. Bosszantóan sok még az élő játékos. Nem is figyeltem rájuk, próbáltam kikerülni őket, aztán egyszer csak mindegyik hirtelen elrohamozott. Ez valami szokás lehet náluk? Esetleg valami vallási szertartás? Még egy darabig elnéztem őket, ahogy eltűnnek a semmibe.
Végül oda battyogtam a küldetéses táblához, és el kezdtem olvasni a felírásokat. Igen unalmasnak hangzott mind. Sehol egy jó kis vérfürdő, vagy ilyesmik. Másik két játékos is állt ott, de nem foglalkoztam velük mindaddig, míg egyszerre fel nem figyeltünk valamire. Egy kislány esett előttünk orra, és segítséget kért. Általánosságban nem figyelnék rá oda, sőt, egyszerűen csak megölném, de most ehhez nem volt kedvem. Inkább odafigyeltem rá, hátha tud valami érdekeset mondani. A könnybe lábadt szeme egyáltalán nem tudott meghatni. Istenem, hogy lehet valaki ekkora nyápic.. Elkezd itt sírni nekem ennyi idősen. Ha kíséret kell neki, rám ne számítson.. Ha pelenka csere, még úgy se..

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Yui on Csüt. Május 23, 2013 4:09 pm


Résztvevők: Saya, Drake Haru és Aidor
Határidő: 4 nap/fő

- A… arigatou… – köszöni meg a furcsa öltözetű lány a fiú segítőkészségét és a karjába kapaszkodva meg is próbál felállni, ami szerencsére sikerül is.
- T-tényleg? – lesz egyre nagyobb a könnycsepp a szeme sarkán, mikor mind elvállaljátok, hogy segédkeztek.
- Hát-hát azt szeretném kérni, hogy, segítsetek megtalálni az-az anyukámat… – törli meg a szemét a kezével, a lilacsíkos sálával majd folytatja a beszédet. - Tudjátok *szipog* az anyukám abban az erdőben van valahol, de sehol sem találom… nagyon nagy és ijesztő ezért akartam megkérni valakit, hogy segítsen… de senki nem akart… de ti akkor tényleg segítetek ugye? – pillant egyet mindegyikőtökre könnyes szemeivel majd annak érdekében, hogy segítsetek neki hamar fel is ajánl valamiféle jutalmat. Persze azt nem mondja meg, hogy mit csak annyit mond, hogy „értékes jutalom”.
- Akkor indulhatunk… jaj, sietnünk kell, mert azok a gonosz bácsik is őt keresik, mert bántani akarják. – feleli majd meg is ragadja Aidor jobb karját és sietve lépdel a kapu irányába. Ám mint ahogy már egyszer most is sikerül a semmiben megbotlania és pechére most az Árnyharcost is magával rántja.

Pontok:

Saya
1.szint
Élet: 2
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 (+1)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 3
Páncél: +2

Drake Haru
1. szint
Élet: 4
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 +2
Kitartás: 3 -1
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 0
Páncél: +2

Aidor
1. szint
Élet: 3
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 +1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2
Páncél: +2


_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

avatar
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Aidor on Csüt. Május 23, 2013 4:38 pm

Úgy fest el találtam... ha bár ezt kérdeztem de magam se gondoltam volna, hogy valóban az anyukáját keresi. Na mindegy... nem számít. Viszont van némi probléma, úgy fest ez az anyuka az erdőben tűnt el és, hogy nagyon "ijesztő". Persze, vannak ijesztő anyukák, mosolyogtam magamban. Ráadásul úgy fest meg is fizeti, sz'al nem lesz idő pazarlás, magamban még szélesebb vigyort vágtam. Két legyet egy csapásra, meglesz az évi jó cselekedetem és még fizetnek is, tökéletes, bár ez az "értékes" jutalom kicsit gyanúsan csendül... Valahogy nehéz elhinni, hogy egy ilyen lánynak mint ez van bármi értéke, bár tapasztalt MMO-s ként, és mivel a SAO egy efféle játék akar lenni, a kincsek gyakran a legfurább helyeken vannak és erre a kis lányra a "fura" minden jelzője rá illik.
Persze menjünk! mondom, de ekkor valami fura csapja meg a fülem: "mert azok a gonosz bácsik is őt keresik" Gonosz bácsik? Csak nem a főtéren lévő tömeg? Nem, nem... az lehetetlen... ennyire azért egy anyuka sem lehet "ijesztő"... De jobban belegondolva... azok is az erdőbe mentek... meghűlt az ereimbe a vér.
Mond csak... az... anyukád, hogy néz ki? Könnyebb lesz megtalálni egy pontos személy leírás segítségével és mikor azt mondod gonosz bácsik... kikre gondolsz? Valamint tudnom kéne hol láttad utoljára... Tettem fel az engem legjobban izgató kérdéseket. De megragadta a karom és már húzott is maga után. Nem jutottunk sokáig... pár lépéssel később már mindketten a földön hevertünk.
Talán... nem kéne ennyire sietnünk... [mondtam még a hasamon fekve] Miközben feltápászkodtam sóhajtottam: Hosszú nap lesz a mai...
Kezem nyújtottam a kislánynak...
_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Saya on Csüt. Május 23, 2013 6:45 pm

- Tudjátok *szipog* az anyukám abban az erdőben van valahol, de sehol sem találom… nagyon nagy és ijesztő ezért akartam megkérni valakit, hogy segítsen… de senki nem akart… de ti akkor tényleg segítetek ugye?-Hát persze. -vigyorgok. Olyan édes, egyemmeg, zabálnivaló. És NJK. az NJK-k is szétesnek, ha nagyon megharapja őket az ember? Vajon kipróbálhatom majd valamikor? Talán, majd még meggondolom, így is olyan fura színe van az indikátoromnak, és nem akarom, hogy másmilyen legyen, amúgy sem tudom, miért lett ilyen. Majd megbeszélem Hugival, mikor este felébred, hogy mit tegyek, de most ez a kislány az első.
Jóképű Desszert máris kérdésekkel bombázza, én meg csak állok, hátam mögött összekulcsolt kézzel és várok. Mikor elindulnak, pont szaladnék utánuk, de mindketten taknyolnak egy nagyot a földön. Nahát, de béénaa! Ha nem ilyen bő ruhákat hordana, nem esne ám el ennyit ><. Remélem, nem lesz ilyen végig, idegesítő, és akkor meg fogom harapni. Az majd fájni fog neki, garantálom.
Miközben felkelnek a földről, a kislány fölé hajolok, nem törődve Jóképű Desszerttel és mosolygok, amilyen kedvesen és nyugtatóan csak tudok.
-Hogy hívnak?
Kiváncsi vagyok a nevére. Egy japán kollégám mindig mesélt a mitológiájukról, ahol a rókák meg a tanukik átváltoztak, és becsapták az embereket. Mesétl sok ilyet, és rendre olyan neveik voltak, ami utalt rá, hogy micsodák, és talán ebből rájövök, mert hogy anyuci nem ember, az már biztos. De ezt a többieknek is megmondhatom vajon? Talán majd azután, hogy már elárulta a nevét, meg persze kivi vagyok, miket válaszol Desszert kérdéseire is.


A hozzászólást Saya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 27, 2013 9:17 pm-kor.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Drake Haru on Pént. Május 24, 2013 7:20 pm

Természetesen az anyukáját kereste. Mi mást várhatnék egy ilyen gyerektől? És természetesen én nem segítek neki. Nem fogok óvónénit játszani, az fix. Nem fogom kísérgetni, ezt előre eldöntöttem. Aztán kicsit fennakadtam a mondatok értelmezésén. Az anyukája nagyon nagy, és ijesztő? Végül leesett, hogy valószínűleg az erdőre mondta. Hehh, pedig sokkal érdekesebb lett volna egy szörny anyuka, talán még segítettem is volna neki megtalálni azt a nőt. Végül egyszerűen csak megfordultam, és úgy döntöttem, ezt a lehetőséget kihagyom a kalandozásra. Dehogy fogok én követni egy csajt, hogy megmentsem az anyukáját. A jutalom sem igazán érdekelt, nincs nekem semmi ilyesmire szükségem. Pff.. Azt hiszi, lekenyerezhet pár ajándékkal, meg könnycseppekkel? Talán az itteni hősködőknek bejön mindez, de én nem tartozom közéjük, így rajtam ez nem működik. Már épp indulni készültem, amikor még valami megragadta a figyelmemet. Az a sok-sok gonosz bácsi, aki mind az ő anyukáját keresi. Igazán érdekes alakok voltak, és nem tagadom, eljátszottam a gondolattal, milyen lenne mindegyikkel szembeszállni.
- Akkor menjünk. - lelkesedtem azonnal fel. - Azoknak a bácsiknak kövessük a nyomait. - vettem kezembe az irányítást. Természetesen annyi ellenfélhez kellenek nekem is társak, és azok a kedves, segítőkész alakok, akik még megálltak itt, pont jó alakoknak tűntek. Szóval ideiglenesen társulok velük, meg a kis csajjal, aztán megkeressük azt a tömegnyi embert, és szépen végzünk mindenkivel. Vagy legalább elérem valahogy azt, hogy végezzenek egymással. Na, a lényeg az, hogy mindenképp meghal mindegyik. Aztán végzek az anyukával, meg a lánnyal, végül csapattársaimmal. Tökéletes terv. És én éppen megindulnák, ere mit látok? A csaj, meg az a nyomoréknak festő alak a földön fetrengenek..Szörnyűek..

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Yui on Hétf. Május 27, 2013 5:01 pm


Résztvevők: Saya, Drake Haru és Aidor
Határidő: 4 nap/fő

- Háááát… – kezd bele mondandójába amikor Aidor megkérdi tőle, hogy néz ki az anyja. -… ilyen magas… – kezét először a hasáig emeli majd gyorsan fel a feje fölé lábujjhegyre állva. - Van két füle, mint nekem és világosszürkében van… meg-meg szép hosszú haja is szokott lenni… néha… – feleli elhalkulva a végére. Miután nem érkezik több kérdés útnak is indulnátok, ha nem történne meg a baleset, de sebaj mert míg a lány földön fekszik egy újabb fontos kérdést intéznek feléje, amire hamar válaszol is.
- Asebi desu... – majd ismét kezét fogja a fiúnak, aki már megint segíteni szeretne neki felállni. - De-de kell, mert a bácsik… – szakítja félbe a mondandóját a harcos, mire a lány tekintete rá irányul, majd bólogatni kezd.
- Rajta! – kiáltja el magát a lány is és ismét a főkapu felé veszi az irány kezeit kétoldalt kitartva és szlalomozva a macskaköves úton. Meglepő módon most nem esik el semmiben így gond nélkül elértek az erdő és a mező határáig.
- Mooo~ most merre menjünk? – feleli a lány ugyan is, ha jól megnézitek a nyomok három irányba ágaznak. Az első nyomvonal az erdőbe vezető úton marad ám a másik kettő az úttól balra és jobbra vállnak ki egyenest az erdő sűrűjébe. Nos, merre mentek? Esetleg külön váltok? Oh és még valami a nyomokból nem állapítható meg hogy melyik irányba hányan mentek, illetve hogy melyiken mentek többen.

Pontok:

Saya
1.szint
Élet: 2
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 (+1)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 3
Páncél: +2

Drake Haru
1. szint
Élet: 4
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 +2
Kitartás: 3 -1
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 0
Páncél: +2

Aidor
1. szint
Élet: 3
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 +1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2
Páncél: +2


_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

avatar
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Aidor on Hétf. Május 27, 2013 8:15 pm

Jól van, van két füle, magas, ezzel nem megyek sokra... világos szürke? A füle lenne szürke? Mégis kinek lehet szürke füle? Hosszú haja van és csak néha?
Ez úgy zavaros ahogy van... Asebi deshu-nak hívják? Furcsa egy név... hangzásra meg inkább férfi mintsem női. Ezek szerint ha tényként kezeljük amiket mondott akkor feltételezhetjük, hogy az anyja nem ember... de akkor meg mi a fene... adhatott volna pontosabb leírást is... de van egy olyan érzésem, hogy hiába erőlködnék azzal, ha tovább faggatnám, ezért beletörődtem, hogy bizony semmi hasznosat nem szedek ki belőle. Miután nem jött több kérdés elindultunk az úton.
Komolyan... hogy a fenébe képes mindenféle szégyenérzet nélkül repülőzni? Mondtam, olyan hangerővel, hogy a mellettem lévő két... akárki, piroska és narancska még meghallja de a kislány azért ne. [sóhajtottam] Így mozog nem csoda, hogy állandóan elesik... Mindenesetre figyelnem kell erre a kettőre is, mindketten fiatalnak látszanak... talán nálam is fiatalabbak. A kisebbik indikátora sárga színben, a nagyobbé pirosban pompázott. Ez intő jel, jobb lesz szemmel tartanom őket. Talán együtt lennének? Az gond, túlerő. De lehet, hogy csak véletlen...
Az út további részén félszememmel a tájat, féllel azt a kettőt figyeltem, kezem alig észrevehetően a fegyverem közelében tartottam.
- Mooo~ most merre menjünk? Kérdezi a lány, leguggoltam meg vizsgálni a nyomokat de azonfelül ami egyébként is nyilván való volt nem tudtam meg semmi újat, a nyomok 3 irányba ágaznak és képtelenség megállapítani, hogy azok az idióták merre mentek. Az egyik út az erdőbe vezet, hát végül is azt mondta... az erdőben van és nem találja. Ez két dolgot jelenthet: 1. Ott van de nem találja, 2. azért nem találja mert már nincs ott. Legalábbis az anya helyébe biztos égen földön keresném a kölyköt. Végül is vállat vontam és elindultam az erdő felé.
-Én erre megyek, aki akar kövesen. Fordultam hátra. Na nem t'om melyik a jobb, ha követnek könnyebben elbánunk bármilyen veszedelemmel, viszont végig amiatt aggódhatok, hogy rám támadnak.
Ha viszont nem követnek amiatt, hogy szembe találom magam a dühös tömeggel és ezúttal tényleg végig kergetnek az erdőn át. Vajon melyik a jobb? Ezen gondolatokkal vágtam neki az előttem álló útnak.


_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Saya on Hétf. Május 27, 2013 9:17 pm

Miközben a lányka elmond mindent az anyukájáról, én is utánzom. Ilyen magas, emelem fejem fölé a kezem, ilyen fülei vannak, a két tenyeremmel utánzom az állatfüleket. Defuri. Léteznek mesék és tanuki vagy róka tényleg át tud változni? YaY, kell nekem egy róka, ha hazaérek, biztos muris lehet néha beszélgetni vele úgy, hogy édi fülei meg farkincája is van.
Mikor a nevét mondja, egy kicsit fogalmam sincs, hogy mit is mondott, aztán csak-csak rájövök. Hihi, majdnem asobi, ami játékot jelent, de hogy asebi, azt nem tudom. Végül elindulunk.

Komolyan... hogy a fenébe képes mindenféle szégyenérzet nélkül repülőzni?
-Nem tudom, de had csinálja. -vonok vállat, mert erre tényleg nem lehet mit mondani, furi de cuki. Én mondjuk nem repülőzök, de sasszézok, mert most jól érzem magam.
Az erdő szélére érve én is elfintorodom. Három út, és hárman vagyunk, tehát ki-ki átnézhet egyet, de én nem akarok elszakadni Jóképű Desszerttől. Ő olyan erősnek néz ki és megvédene és árnyharcos meg minden, ez a Piroska meg amúgy se tetszik nekem, a pofázmánya is olyan furi, tőle szívesen mondanék búcsút. Puszit se adnék neki. Amúgy is Piroska, és az olyan rosszat jelent, nem? Én még a saját sárgaságomtól is félek, nem hogy tőle.
Várjunk csak! Buta vagyok, mert négyen vagyunk, hihi.

-Szerintem váljunk ketté. Ketten ezt nézzük... -mutatok arra, amerre Jóképű Desszert már elindult. -...ketten valamelyik másikat, és ha senki nem talál semmit, jöjjünk vissza és együtt a harmadikat! Oké?^^ De csak ha benne vagytok, egyébként legyünk együtt.
Bár a választ már nem igazán várom meg. Elindulok Jóképű után. Lecsapom azt a kompániát, ami a legszimpibb, bibibíí ^^ Mondjuka kislányt sajnálom, hogy Drakeval maradt, de ha mégis követ a Piroska minket a lánykával, én maradok szorosan Jóképű mellett. Védjen meg T_T
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Drake Haru on Kedd Május 28, 2013 7:00 pm

Mégis mi az, hogy csak hosszú haja SZOKOTT lenni? Az nem szokott lenni, hanem mindig olyan jobb esetben. Vagy az a nő folyamatosan frizurát váltogat? Meg szürkét hord.. Nem túl részletes leírás.
Végre nagy nehezen sikerült indulásra késztetnem a társaságot, és nagy lelkesen haladtunk is.. Egy darabig. Reméltem, hogy most már rendesen képesek leszünk haladni, de ez nem így történt. Hamarosan meg kellett torpannunk, amint az út elágazott. Mindenki elkezdett ötletelgetni, meg tervezgetni. Nem mintha szükség lenne ilyesmire. Mi olyan nehéz abban, hogy elindulunk valamerre?
- Hehh? - néztem félrebillentett fejjel. Ezek itt szervezkednek, mintha itt sem lennék. Nekem van beleszólásom? Miért is lenne.. - Én nem megyek a kis csajjal. Felőlem menjen egyedül. - pöcköltem meg az idegesítő kislány orrát. - Én balra megyek, és hogy ti, vagy ő merre megy, az már nem az én dolgom. - Egyre kevesebb kedvem volt ezzel a szedet-vedett csapattal tartani. Nem érdekel, ha a bácsik megölnek, ha egyedül találok rájuk, még az is jobb, mint egy fura illemtudó srác, és egy ijesztően pszichopata lány, meg egy full idegesítő kölyök társasága. És rám hagynák, hogy pesztráljam, amíg a másik kettő romantikázik. Komolyan idegesítőek. Engem mindössze annyi érdekelt, hogy vajon mit csinálhat az a rengeteg bácsi az erdőben. Ha összefutok velük, akkor majd kitalálok valamit. Nem lesz semmi baj. Bízok eléggé a találékonyságomban ahhoz, hogy egyedül is meglegyek, hiszen amúgy sem szokott társaságom lenni.
Nagy komoran, válaszra sem várva megindultam magányos utamra. Jó sok fa, meg fa, meg fa. Mégis miért lepődöm meg egy erdőben, hogy tele van fákkal? Még úgysem jártam mélyebben ebben az erdőben, így itt volt az ideje behatóbban tanulmányozni. Aztán lesz, ami lesz. Végül ma sem vállaltam semmi értelmes küldetését. Majd legközelebb talán..

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Yui on Vas. Jún. 09, 2013 1:00 pm


Résztvevők: Saya, Drake Haru és Aidor
Határidő: 4 nap/fő

Nos, akkor, ha jól vettem ki az írásaitokból ketten a jobb oldali erdőbe vezető utat míg egy szem harcosunk Haru a bal oldali irány mellett döntött. Ám Haru~chan nem fog örülni ugyan is az orron pöckölt Asebi~chan látva, hogy hárman két irányba mentek kisebb tanakodás után a piros indikátoros után szalad.
- Várj meg! Én is…*puff* – esik el ismét ám most kivételesen nem a semmiben. Egy a földön gondosan elrejtett hurokba akad bele a lába így miután teste a földnek csapódik, a csapda teljesen aktiválódik és a lábánál fogva lógatja fel a lányt.
- Muuu~ segíts! Segíts! – kiabál a lány fejjel lefelé lógva miközben a karjaival kalimpál és fittyet hányva arra, hogy eme testhelyzetében tökéletesen fedetlen a piros szívecskékkel díszi tett bugyija. Very Happy Haru~chan döntése hogy levágja e kötelet vagy sem ám azt jobb, ha tudja, hogy bárhogy is dönt a fák közül lépések zaját fogja meghallani amint azok közelednek felétek melyek aztán nagydarab árnyalakokként öltenek testet és vesznek körbe megtartva az öt-hat méter távolságot.
És persze a másik gerlepár sem marad ki a jóból. Utatok során egy ideig csak az erdő megszokott zajai vesznek körül, mígnem azok némiképp eltompulnak és a fák közül egy női hang víz hangzik halk suttogásként.
- Vigyázzatok! Vigyázatok! Veszély! – amint e szavak elhangzanak, az egyik bokor előttetek megrezzen, majd a fák lobjai között áttörő nap sugarában egy ezüstszínű bunda csillan, fel majd kezd futásnak egyre távolodva tőletek. A bunda tulajdonosa valószínűleg felkelti a figyelmetek utána eredtek ám ekkor Saya~chan szintén csapdába esik. Futás közben a lába alatt ugyan is a talaj beszakad és egy mély gödörbe zuhan. A mesterségesen létrehozott verem elég mély ahhoz, hogy a lány egymaga ne tudjon kijutni, de még tára hosszú karjai se elegendőek ahhoz, hogy olyan mélyre lenyúlhasson érte.

/Bocsánat a késlekedésért. ^^”/

Pontok:

Saya
1.szint
Élet: 2
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 (+1)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 3
Páncél: +2

Drake Haru
1. szint
Élet: 4
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 +2
Kitartás: 3 -1
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 0
Páncél: +2

Aidor
1. szint
Élet: 3
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 +1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2
Páncél: +2


_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

avatar
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Aidor on Vas. Jún. 09, 2013 4:54 pm

Nem nyerte el a tetszésem a ketté válás ötlete, mennyi időbe fog telni egy-egy terület átvizsgálása? És honnan foglyuk tudni, hogy nincs-e ott vagy csak elkerültük egymást? Egyértelmű... sehonnan. Nekem nincsenek ennek a küldetésnek végrehajtásához megfelelő képességeim, így igazából csak a szerencsében bízhatok. De legalább már nem kell tartanom a piros indikátorostól. Úgy fest a sárga velem tart, egy kislány... talán nem kell tartanom tőle, de sose lehet tudni. Nem nyugtatott meg, hogy a másik a pirossal ment de úgy gondolom, nem kell féltenem a lányt. Mivel ez egy küldetés nem állhat érdekében bántani. Ha bár nem irigylem... legalább nem nekem kell arra az ovisra vigyáznom, viszont van itt nekem egy másik... Persze mivelhogy JK és láthatólag kimert lépni a városból, talán nem kell úgy félteni mint azt a két lábon járó istencsapást. Meg ha már sárga indikátoros az-azt is jelenti, hogy már támadt meg más zöld indikátorost és még él... a látszat szóval néha csal. Egyidejű már szótlanul haladunk egymás mellet végül megtöröm a csendet.
Hogy hívnak? Kérdeztem nyersen, eközben a szememmel a környéket pásztáztam. Hirtelen furcsa hangot hallottam és az ideiglenes "partneremre" néztem és láttam, hogy ő is ugyan olyan tisztán hallotta. Tehát nem csak a fantáziám volt...
- Vigyázzatok! Vigyázatok! Veszély! Mondta a hang, rá nem sokkal megpillantottam a hangforrását is, egy fehér bundájú... valami. Heuréka! Magamban kiáltottam és gyors lépésekkel futottam utána. Most nem kéne elszúrni, a jutalom mindössze méterekre van, de kilométerekre lesz ha hagyjuk eliszkolni. És hagytuk...
Zajt halottam a hátam mögül és mikor megálltam megnézni mi történt. Mit láttam? Sárgácska barátom bele esett egy gödörbe... ami azt illeti igencsak lenyűgöző gödör volt [állapítottam meg a szélére guggolva]... vajon mennyi ideig tartott kiásni? Őszinte csodálattal néztem ezt a mesékbe illő csapdát, már már etnikumnak mondható csapdát. Ebből ugyan ki nem mászik... Rá érek... a drága anyucinak ha tényleg ő volt már bottal üthetjük a nyomát...
Meg vártam amíg a kislány összeszedi magát aztán látva, hogy ebből a sima falú gödörből ki nem mászik egy könnyen lekiáltottam:
Héj! Mennyi ideig akarsz még szórakozni? A célpontnak lába kélt! [ha továbbra se tud kimászni lekiáltom] Használd a késed, a késed! Az ötlet egyszerű, a kis lánynak nyilván nincs túl nagy súlya így ha a talaj elég szilárd a késit a verem falába szúrva felmászhat, az erőnléte miatt nem aggódok, a SAO pontos, szintlépős rendszere gondoskodik arról, hogy a pontjainak megfelelő ereje legyen, kitudja talán még nálam is erősebb... Ezek után megvárom ha kimászik, ha ki tud, egyéb esetben más alternatívákkal próbálkozok. Ha az egyes terv nem jön be, akkor ha nem túl széles a lyuk lemegyek hozzá és megpróbálom a, a nyakamba venni és úgy kiemelni [utána én könnyen kiteleportálok] b, egymás hátának feszülve a verem két ellentétes falának feszülve "kisétálni". Ha semelyik nem lehetséges vagy nem sikerül, a környéken nézek szét valami használható dolog után [képességemnél fogva magamat képes vagyok kiteleportálni]. Ha ez sem sikerül és neki sincs ötlete, azt javaslom, hogy használja a teleportáló kristályt és nélküle folytatom az utat...


_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Saya on Vas. Jún. 09, 2013 6:03 pm

Piroska másfelé indul, látom hátrafordulva. Jajdejó! Féltem a közelében, utáltam, fújj, nem akarok vele lenni. Olyan furi szemei vannak meg furi aurája vagy mi. Jóképű Desszert sokkal barátságosabbnak tűnik, meg értelmesebbnek, meg cukibbnak. Igaz, azt a barátságos jelzőt ki is húzhatom, amilyen ronda hangnemben kérdezi a nevemet.
-Saya -válaszolok egykedvűen, pedig kicsit azért elszomorított, hogy nem olyan kedves velem, mint a furi lánykával még a főtéren.
-Vigyázzatok! Vigyázatok! Veszély!
-Hallottad? -kérdezem Jóképűt, és körbenézek, de mikor megmoccan a bokor, egy kis sikkantással inkább a pasi háta mögé bújok. Jaj, ugye nem valami vadállat? Védtelen vagyok ellenük, hagyjanak békén! Viszont akármi is legyen ott, elugrik előlünk, csak a bundája villan meg a fényben.
Jéé, ezüstszínű?
-Ez nem a kiscsaj anyukája lesz? -bombázom megint egy kérdéssel szegény Jóképűt, majd már szaladok is a bunda gazdájának nyomában. Ha ő anyuci, akkor el kell kapni, és akkor megelőzzük Piroskát, akit majd enni fog a pulykaméreg és az tökjó lesz ^^
Viszont hirtelen felfordul a világ. Naaa, mi történik? Aucs, megütöttem a hátam! He?
Körülöttem földfal, felettem egy lyuk, azon túl az erdőlombok. Nyaa, nem kellett volna előre szaladnom. Talpra kecmergek és próbálok felfelé ugrálva kimászni, de nem megy. Jóképű is olyan szigorú velem, nem látja, hogy nem megy? Már pont mondanám neki, hogy menjen csak nyugodtan az anyuci után, mikor elkezd a tippjével bombázni. A késeimet? Ja, tényleg, nekem olyanjaim is vannak. Csak folyton Hugi használja őket, én alig-alig, meg is feledkezem folyton róluk. Előveszem őket, és belevágom az egyiket a falba kevéssel a fejem felett. Kicsit megmozgatom, ha biztonságosan tart, erősen elrugaszkodom a földről és beszúrom a következőt, majd így tovább, felfelé, mint valami picike pókica ^^ Elég hamar elfáradok viszont, szóval remélem, hogy ha elég közel érek, akkor Jóképű kiemel a gödördől a szigorúsága ellenére. T_T
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Drake Haru on Csüt. Jún. 13, 2013 1:54 pm

El is indultam, szép magányosan. Csakhogy az a fura, levakarhatatlan kölyök egyszerűen rám tapadt. Még pesztráljam itt ezt az idegesítő kis korcsot is.. Ehh.. Inkább a halál. Vagy a helyzetből adódóan az ő halála. Egyszerre felakadt egy fára, egy csapda ejtette foglyul. Egy darabig elnéztem, ahogy kapálózva lóg fejjel lefelé. Én ugyan nem segítek.. Nem vagyok az a fajta, felőlem megehetik akár a mobok is. Sőt.. Agyamban különös, ámde szokásos gondolatok fogalmazódtak meg. Egy darabig tétováztam. Hisz még csak nem is rendes játékos, semmi jó nem adódik abból, ha megteszem. Nyafogott, hogy segítsek.. Idegesítő! Körbenéztem. Nem volt ott senki, aki zavarhatott volna, no meg mióta aggódom én azért, ha valaki meglát. Minden csendes, és tökéletes. Teljesen kiszolgáltatott, ahogy ott kalimpál. Végül elhatároztam magam, azt teszem, amit szoktam. Itt az alkalom, hogy megszabaduljak tőle.Smile Széles vigyorral az arcomon léptem mellé.
- Itt az ideje, hogy bevezesselek a halál sötét birodalmába. Ugyanis most megöllek. - mosolyom még szélesebbé vált. Felemeltem a fegyverem, és lendítettem. Mindeközben mocorgásra lettem figyelmes a bokorból. Hátra néztem, és néhány hatalmas emberalakot pillantottam meg. Ezek talán azok a nagy bácsik, akiket még reggel láttam. Természetesen ez miatt nem mondtam le a terveimről. Nagy erővel támadtam a kislányra, aki az adott helyzetben igencsak kiszolgáltatott volt. Újra, és újra támadtam egy darabig. Végül vészesen közelinek éreztem a nagy alakokat, így akár sikerült megölnöm az idegesítő áldozatom, akár nem, elbújok egy bokor mögé a közelben. Úgy helyezkedtem, hogy mindenképpen lássam azokat, akik erre tartanak, és számításaim szerint hamarosan kibuknak az erdő rejtekéből. Lélegzetvisszafojtva vártam, hogy most mi fog történni.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Yui on Szomb. Jún. 22, 2013 6:45 pm

Résztvevők: Saya, Drake Haru és Aidor
Határidő: Juli 1-ig, tehát nem kell sietni

Sajnálatos módon a szerencse egyikkőtöket sem pártolja. Sem piroskát, sem sárgácskát és még zöldecskét és fülecskét sem. Na persze fülecskés aka Asebi levágása ugyan is nem sikeredik. A lány bravúros vonaglásának köszönhetően elkerüli a fegyver csapásait és mivel Haru az elbújás mellett dönt nem is kell többet fáradoznia. Az árnyalakok végül előbújnak és körbeveszik a leányzót. A harcoska jól gondolta ezek ugyan is a vadászok, akik szépen be is zsákolják a szerencsétlen lánykát. Ám nem mennek még sehová. Haru tán azt hiszi, hogy jól elrejtőzött ám tapasztalt vadászokkal van dolga és bár nem mutatják jelét már rég észrevették. Drake~chan ezt abból tudhatja, meg hogy a háta mögül egy pici tollas végű nyilacska áll a nyakába, majd rögtön ez után a HP csíkja mellett, ami látószögének bal felső sarkában talál meg, egy sárga ikon jelenik meg mellette benne egy fekete villám alakú nyilall. Az annak a jele, hogy bénító méreg hatol pixelekből alkotott testébe és így magatehetetlenül esik össze. Mire újra mozogni vagy képes már egy kisebb táborban találod magad szorosan egy vaskos cölöphöz kötözve és mit ad isten mellette egy vasrácsos ketrecben szintén megkötözve Asebi~chan vonaglik.

Aidor ötlete a késekkel eleinte jónak bizonyul. A lányka próbálkozása sikeres is… egy darabig. Ám a gödör fala túl laza így a lány visszaesik a gödör aljára. Aidornak viszont nincs ideje a többi ötletére ugyan is váratlanul társasága akad. Egy nagydarab 40-es éveiben járó férfi vadász ruhában ront rá oldalról a bozótosból. Ő is ugyan úgy késekkel hadonászik és meglepően jónak is bizonyul benne.

A vadász pontozása:


Élet: 3 – 15Hp
Fegyverkezelés: 3
Erő: 2
Kitartás: 3
Gyorsaság: 3
Spec. képesség: -
Szabadon irányíthatod. Tessék szépen harcolni és nem kell lezárnod a posztod végén.

Saya~chanhoz eközben egy kötél ereszkedik alább és mikor felmászik őt is egy vadász fogadja ám harcra nincs alkalmad, mert hamar egy zsákban találod magad, amit még meg is kötöz, hogy ne tudj mozgolódni, majd kereket old hátrahagyva a két késforgatót. Mikor a zsákot eltávolítják, rólad egy ugyan olyan ketrecben találod magad, mint Asebi~chan.

A vadászok eközben összegyűlnek a tábortűz mellett és azon diskurálnak, hogy mit kezdjenek veletek és persze, hogy mikor tér vissza az Aidorral küzdő társuk.
Nos, a lányok itt bájcseveghetnek egymással vagy megpróbálhattok szóba állni az elfogóitokul is hátha válaszolnak. Végtére is NJK-ák így a programnak reagálnia kéne, ha hozzájuk szoltok, ahogy az minden NJK-nál szokás.

 
Pontok:

Saya
1.szint
Élet: 2
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 (+1)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 3

Páncél: +2

Drake Haru
1. szint
Élet: 4
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 +2
Kitartás: 3 -1
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 0

Páncél: +2

 Aidor
1. szint
Élet: 3
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 +1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2

Páncél: +2_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

avatar
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Aidor on Vas. Jún. 23, 2013 7:52 pm

Mit ne mondjak, a gödör fala túl laza. Szerencs, hogy bele kalkuláltam, még nagyobb szerencse, hogy a vadászokat is. Kár, hogy a negyvenes éveiben járó öreg yetit sajnos nem, várjunk csak, ez nem is yeti, akkor jó. Már megijedtem. Persze lehetett rá számítani, hogy ha a csapda itt van a vadászok is. Bár azért reménykedtem benne, hogy majd csak későbbre tervezik a visszatérést a csapdához, de ezek láthatólag nem bízzák a szerencséjükre a dolgot. Az öreg vadász erőteljes rohamot indított. Tőrjeimet... illetve csirkecombjaimat????Twisted Evil Mellkasomhoz emeltem és hagytam, hogy a kések egyszerűen lepattanjanak róluk, eközben hagytam, hogy a lendület magával ragadjon és így egy nagy ugrással párméterrel eltávolodtam tőle. Mi ez Tesco-ós csirke vagy mi? Hogy ilyen kemény? De várjunk csak egyáltalán mit keres egy-egy csirkecomb az egy-egy tőröm helyén??? Láthatólag nem csak engem döbbentett meg a váratlan fejlemény, ellenfelem úgy bámul mint aki eddig azt hitte mindent látott és most kiderült, hogy tévedett.Együtt érzek veled pajtás. Hát igen... gondolom nem fut össze az ember minden sarkon olyan ellenféllel aki egy pár túlsütött csirkével állít meg egy földrengető rohamot. Mindenesetre abból ítélve, hogy karcolás sem esett a csirkéken a minőségük még mindig ugyan olyan jó mint... frissen? Mindenesetre  még így is veszélyes ellenfélnek tűnik, talán meg kéne próbálnom kiegyezni vele... egy döntetlenben? Az talán még menne, de az ügyemet nem segítené, itt magasabbra kell tennem a lécet, próba szerencse, állítólag amúgy is jók a meggyőző képességeim.
Héj, héj, nyugi van, nem vagyunk mi vadak. Csak egyszerű vadászok, egy ezüst rókára vadászunk. Egy pillanatra sikerült is megpillantanunk de a társam bele esett a verembe, gondolom ez a ti csapdátok... Elképesztő verem, ha ebbe az a fenevad esik bele biztos, hogy már zsebetekben lenne az összes dicsőség, és szárító kötélen a préme. Hány éve vagy vadász? Érdeklődtem de mielőtt folytathattam volna a mesét egy tőr száguldott el mellettem. Nem dobva, hanem egyszerűen rám támadt... Így próbáljon az ember barátságos lenni. Nos... legalább egyértelművé vált, hogy nincs közös témánk ezen a nyelven. Sebaj, a fegyverek amúgy is jobb beszélgető partnerek. Kiéhezett ragadozók módjára estünk egymásnak. Kések-kések ellen, erő-erő ellen. A kések összekapaszkodtak az első összecsapás múlva. Mindketten próbáltuk a másikat lenyomni. De végül ismét szétváltak, egymást kerülgettük közben a fegyverek újra meg, újra összecsaptak. A kések szikrákat vetetek egymáson, mindketten próbáltunk a másik mögé kerülni. A madarak felrebbentek a fák közül a fegyver csörgésre. Mi meg vicsorogva küzdöttünk.
Végül ellenfelem volt az aki megtörte a nemes egyhangúságot és egy váratlan mozdulattal odébb "bökte" szó szerint a késemet és már támadt is. És már egy szép pixelező heg is keletkezett az arcomon a nyomán.[-1 páncél] De még nincs vége most én jövök. Oldalra kiléptem és ellenfelem arcába rúgtam egy nagy adag port a porhanyós földből. A csel bevált, ellenfelem egy pillanatra a szeméhez kapott, én meg ezt kihasználva mögé kerültem ahol, beleszúrtam a két késemet [-3 élet]. Utána ellenfelem hamar reagált, megfordult és azzal a lendülettel még mindig poros szemmel vágott egyszerre mindkét fegyverével. A támadás meg lepett, de még ép elég gyors voltam ahhoz, hogy ép elkerüljem a pengéket. De sok időm nem volt örülni, ugyanis megint nekem ugrott. Ellenfelem meglepően ügyes és kíméletlen, mindent bele kell adnom. Így késemet feldobtam és pár pillanattal később a levegőben voltam ellenfelemet meglepte a fordulat, különösen akkor mikor fegyverekkel előre csapódtam a testébe. [-3 élet] De ellenfelem megint gyors volt, mielőtt a földhöz szorítottam volna sikeresen kifordult alólam és mire felálltam már a nyakamon volt. Védeni nem tudtam, annak örültem, hogy az egyensúlyom még megtudtam tartani. [-1 páncél és -1 ép] De ellenfelem, nem állt le. Újabb támadást indított. Még nem szedtem össze magam, így egy hirtelen védekező mozdulatot produkáltam ami a csodával határos módon sikerült és az egyik támadását hárítottam. A másik egyenes úton haladt be a hasamba. [-1 ép] Ekkor váratlan ötletem támadt és ellenfelem megkíséreltem a gödör felé szorítani. De mintha rájött volna és minden erejével azon fáradozott, hogy valahogy helyet változtathasson. Amit én nem engedtem. akár hol próbált meg odébb állni én ott voltam, és a fegyverek ismét összecsaptak. A gödör megállíthatatlanul közeledett. Közben újabb sebeket szenvedtem ellenfelem újabb csele nyomán, mivel párszor kénytelen voltam a saját testemmel meg akadályoznia szabadulását. [-2 ép] De legalább nem szabadult el tőlem, végül mikor a gödör már elég közel volt kamikaze módjára rontottam rá ellenfelemre beledöftem két késemet és a gödör felé toltam. Ő is belém döfte késeit, de elvesztette az egyensúlyát. [-3 ép neki, -2 nekem] Majd, hogy nagyobb repülésre ösztönözzem körbe fordultam a saját tengelyem körül és egy nyíl egyenes rúgással hagytam a mélybe esni. [-1 ép] Ezek után ha az esésben hatására nem vesztette el a maradék kis életét a gödör szélére megyek és azt mondom: Jól van most válaszolsz pár kérdésemre.
Kik vagytok? Mit akartok? Hol van a társam?

Ha nem működik együtt fenyegetően megemelem a késem és ha az se hat, egyszerűen belé vágom távolról és végzek vele. Természetesen mielőtt elmennék még lemennék érte. Szerencsére úgy fest, hogy a hiba is orvosolva lett és a "csirke combjaim" ismét úgy néztek ki mint ahogy késekhez illik. Valószínűleg valamikor a harc alatt történ hetet. Ezek után körülnézek és ha még ott van a kötél amin Saya felmászott akkor ha lehetséges magammal viszem.
Azt hiszem ideje lenne meg keresnem... Mondtam és indultam el abba az irányba amerre eltűntek.


Aidor
1. szint
Élet: 3 [15] -1 -1 -2 -2 -2 = -8 lép, marad 7
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 +1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2
Páncél: +2, -1 -1

Vadász
Élet: 3 – 15Hp -3, -3, -3 -1,5 -3 -1= -14,5, marad 0,5 élete
Fegyverkezelés: 3
Erő: 2
Kitartás: 3
Gyorsaság: 3
Spec. képesség: -


A hozzászólást Aidor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 12, 2013 10:23 am-kor.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Saya on Vas. Jún. 23, 2013 8:29 pm

-Aaucs. Ez fájt... -na, de tényleg. Pont a fenekemre huppantam, a föld meg keményebb, mint hittem. Az egyik késem is beleszúródott, szóval kihúzom és visszarakom a helyére. Valami mást kell kitalálni, hogy kijuthassak.
Viszont Jóképű Desszerttel úgy látom, hogy sajna nem diskurálhatok tovább, mert már valami elterelte a figyelmét.
-Nyuu, ugye nem akarsz itt hagyni? Légyszi, ne hagyj itt T_T -kezdek félni. Hugi, segíts!
Jaaaajdejó, nem hagy itt! Kötelet szerzett és leresztette hozzám! De rendes! Tudtam én, hogy számíthatok rá, arra a Piroskára biztos nem lehetett, az biztos itthagyott volna egyedül éhesen és szomjasan a farkasoknak. Megragadom a kötelet és elkezdek felmászni rá.
Mosolyogva érek fel, de nem Jóképű Desszert fogad, hanem valami idegen, és az bizony nem jó! Nem is tudok reagálni, mert sötétség borul rám és olyan büdi lesz körülöttem, fujj. Ki akarok menni, ez szúr! Nem tudom, mi ez, de szúr és kényelmetlen, dörzsöl és fáj, hagyjanak békén! Érzem, hogy néha-néha keménybe rúgok, de nem eresztenek, csak jópár perc múlva, valahol teljesen máshol, egy világosabb helyen.
Vasrácsok vannak körülöttem, mellettem az a cuki cicalány is olyanban ül, szemben meg a Piroska, elég duzzogva. Cöh, így járt, meg is érdemli, bee. Vagy nem? Nem tudom, nekem eleve olyan furi mikor ránézek, nem szeretem. Tudom, hogy rossz dolog ismeret nélkül véleményt formálni, de Piroskának már a szeme is olyan kis gonosz, amivel nem akarok megismerkedni.

-Izéé... hát... helló. -köszönök, hisz az illem mindenek felett áll és nem feledkeztem meg róla. Viszont most vajon mit tegyek? Hacsak Piroskának nincs olyan ötlete, amibe benne is lennék, azt hiszem, megvárom, hogy mi történik vajon. A Schizophrenia itt úgysem használható, kivéve, ha valaki közel jön, viszont NJK-n még sosem próbáltam, nem tudom, működik-e.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Drake Haru on Hétf. Jún. 24, 2013 1:44 pm

Garrrrr... Miért nem sikerül? Buta kislány! Most csak azért is megöllek, ha beledöglök is! Mi az, hogy itt ficánkolsz nekem? Nem elég, hogy idegesítesz, még ez is? Baka! Megöllek, meghalsz, kinyírlak, nagyon felidegesítettél! Komolyan, mit kell neki még itt ugrabugrálni, mint valami sajtkukac? Akkor is megteszem, ha nem most, akkor később.. Egy pár percig elbújok a bokorba, és majd ha emennek a bácsik, és nem viszik el az én áldozatomat, akkor egyszerűen tovább próbálkozom a megölésével. És ezek után ne is számítson arra, hogy könnyű halála lesz. Meg fogom kínozni! Még akkor is, ha ebben a játékban egyszerűen nincs fájdalom, akkor is kicsikarok belőle egy sikolyt. Sírni fog, szenvedni!
Ahogy azon gondolkoztam, hogy vajon hogyan is fogom kicsikarni belőle az utolsó leheletet is, hirtelen valami a hátamba állt, és a szemem sarkából észrevettem valami furcsa jelet a Hp csíkom mellett. Ugyan az életem nem ment lejjebb, de bizony mozogni nem tudtam. Egyszerűen összeestem. Vajon most én is megtudhatom, milyen a halál? És ők is megtudhatják, milyen a gyilkolás felemelő érzése? Ha ezzel megmutathatom nekik, szívesen meghalok..
Hirtelen egy táborban találtam magam. Egyszerűen nem emlékeztem arra, vajon hogyan kerültem oda. Ehh.. Ezek nem is olyan bátrak! >< Nem mertek megölni! pedig csak egyszer tennék meg, rájönnének, mennyire felemelő érzés is az.  Nem tudtam mozogni, meg voltam kötözve. Egy cölöpön lógtam.. Vajon ezen akarnak megkínozni? Fáradtan pislogtam. Még mindig nem volt tiszta a fejem, egy kicsit dogozott bennem a bénító méreg továbbra is. Ekkor hirtelen felkiáltottam, mert megláttam megint azt az idegesítő kis csajt. Egyszerűen nem igaz, hogy mindenhol ott van! Hát nem tudok megszabadulni tőle? Isten átka! De legalább egy egész vasrács választ el engem tőle, ez is valami. Jobban körülnéztem. A zöld hajú csajszi is ott volt, ő is vasrácsban. Mi van, csak engem akarnak megkínozni ezen a cölöpön, mindenki másnak kényelmes kis vasrács jár? Felnevettem, ördögien.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Yui on Szer. Aug. 14, 2013 5:39 pm

Hát igen a vadászt hidegen hagyja a bájcsevejed, ő inkább cselekszik, nem a száját jártatja. Kiélezett és akció dús harcotok után a férfi a gödörben ugyan nem akar válaszolni a kérdéseidre. Megszólal ugyan, de nem a kérdésedre válaszolva.
- Hogy hol? Hah… Az ne érdekeljen *köhög* Inkább takarodj az erdőből, ha nem akarsz te is prédává válni… Az a róka… a mi zsákmányunk… – mondandója végén a vadász Hp-ja végleg lenullázódik így annak teste pixel darabokra hullik. És ezzel egy győzelem már meg is született.

Nos, persze ez idő tájt a lányok szeme előtt is kezd valami érdekes kibontakozni. A vadászok a nagy diskurálás közepette ugyan is felpattannak a tűz elől. Fegyvert ragadnak miközben jól láthatóan hallgatózni kezdenek. Mintha hallanának valamit a közelben. Ha füleltek ti is meghallhatjátok a halk lépteket a közeli bozótosban. Majd hirtelen ezek a léptek egyszerre válnak hangosabbá és közelibbé. A következő pillanatba pedig vakító fényesség árasztja el a tábort megakadályozva minden ott lévőt a látásban. Csak a vadászok kiálltását hallani.
- Itt van!
- De nem látok!
- Az a dög… megölöm. – és még ehhez hasonlók hallatszanak el a vadat űzőktől.
A fény kezd szerte foszlani és végre kezditek visszanyerni a látásotokat. Ekkor azonban érdekes dolgot pillanthattok meg. Saya ketrece előtt, alig egy karnyújtásnyira a fűben egy kulcscsomó fekszik mellette pedig egy tőr. Gondolom, nem kell mondanom hogy ezek mind szükségesek ahhoz hogy kiszabaduljatok, így jobb ha neki leselkedtek még mielőtt a vadászok észre vennének titeket.

Aidor te az erdőben bóklászva keresed a nyomokat ám végül, nem lelsz sokra mindaddig, míg nem veszed, észre a fehér fényt, mely fentebb szerepel. Ez egyértelmű jel számodra, hogy arra kell keresned a társadat, sőt emellé még társul újra a suttogó női hang is melyet nemrég már halhattál.
- Siess! Segíts… Segíts nekik!

Pontok:

Saya
1.szint
Élet: 2
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 (+1)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 3
Páncél: +2

Drake Haru
1. szint
Élet: 4
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 +2
Kitartás: 3 -1
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 0
Páncél: +2

Aidor
1. szint
Élet: 3
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 +1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2
Páncél: +2


/Bocsi a késésért./

_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

avatar
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Aidor on Szer. Aug. 14, 2013 10:47 pm

*Füttyent*
-Fogalmam sincs, mit csinálnak ezek, de ez igazi turista látványosság. Tekintetem a vakító fehér fény felé fordítva. Nem tudom, hogy Saya, a piroska, a vadászok, vagy a róka esetleg valami más csinálja-e. Egy a biztos. Nekem arra kell mennem. Már sok idő eltelt mire elvesztettem a nyomokat. Na, nem mintha találtam volna. Ezért végig egyenesen haladtam abba az irányba amerre még a vadászt láttam eltűnni. Bár a fény az nem szembe volt. Ezért kénytelen voltam irányt változtatni, de jobb ötletem amúgy se volt. Nem siettem, miért is tettem volna? Egészen addig, amíg egy igen csak ismerős hang szólalt meg a fejemben.
- Siess! Segíts… Segíts nekik!
Felszisszentem, szóval mégsem tűzijáték volt, tényleg balhé van.
Azt nem tudom vajon mennyire kell azokat a lányokat félteni a csatamezőn. De... Valahogy aggódok értük.
És ha nem sietnék most bevágtam volna a legközelebbi fába a fejem, hogy magamra kényszerítsem az efféle gondolatok áramlásának meg gátolását. Egyáltalán nem tesz jót... Aggódás, csak a nyűg van vele. Ha nem aggódok, eggyel kevesebb dolog miatt kell fájnia a fejemnek.
Kár, hogy pillanatnyilag azzal vagyok elfoglalva, hogy minél gyorsabban megtegyem a távot. Gyorsan haladtam, de nem mertem teljes sebességgel haladni. Nem szerettem volna egy csapdába esni ezért, folyamatosan figyeltem a környéket. Avarkupacokat átugrottam, a friss ásásnak tűnő földet kikerültem, nehogy meg ismétlődjön az előző incidens. Meg persze arra is gondolnom kellet, lehet még harcolnom is kell...
Így eltartott egy darabig, még úgyis, hogy nem voltak túl messze, de végül csak odaértem. A kiáltásokat viszont már távolról halottam. Mikor oda értem megbújtam az egyik bokorban és felmértem a helyzetet.
Lányok? Kalitkában. Mind... Jól ellátták a bajukat.
Vadászok, 3 még kicsit elfoglaltak, de... meddig?
Kulcs? Mintha... igen ott. Saya közelében.
Talán eléri. De nem veszik, észre mire kiszabadítaná a többieket? Ha csak fele olyan jó harcosok, mint az előző már elég, hogy együtt megszorongassanak. Így nem lenne bölcs dolog egyedül megküzdeni velük.
Azonban... *sóhaj*
Ezért még sokkal fogtok jönni. Mondtam és hangos csatakiáltással a vadászok közé vetettem magam. Meg kíséreltem magamra vonni a figyelmüket, amíg kiszabadulnak. A legközelebb állóba meg próbáltam belé szúrni a késeimet. Majd akár sikerül, akár nem. Hátra ugrok egy kihívó védekező állásba. A lényeg, hogy másfele figyeljenek. Meg azért gyorsan bemutattam pár trükköt a késekkel, csak, hogy megmutassam, nem olyan ellenfél vagyok, aki félvállról kell venni.
Haverotok üdvözletét küldi. Mondom, majd várom, mit reagálnak. Ha egyszerre támadnak, rám felhúzom a nyúlcipőt, de ügyelek arra, hogy folyamatosan rám figyeljenek. Tehát meg állás nélkül tovább produkálom őket. Ha valamelyiknek viszont más ötlete támadna, mint rám figyelni, akkor azonnal célpontommá válik, és ha kell a képességem használatával, de minden kép elérem, hogy rám figyeljen.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Saya on Csüt. Aug. 15, 2013 12:21 am

~Csukd be a szemed.~
Mi?
~Mondom CSUKD BE A SZEMED!~
Megijedek attól, ahogy a Hugi rám ripakodik, és gyorsan a tenyerembe temetem az arcom. Hallom, hogy valami motoszkál odakint, aztán a három férfi elkezd üvöltözni meg szaladgálni, a tenyereim alatt pedig a sötétség megváltozik. Valami nagy fényesség lehet odakint, de nem merek odanézni, a Hugi úgy vonzza magához a figyelmemet, mint aa... azokt a barna éjszakai lepkéket a lámpa. Mikor a fény mintha alább hagyna, megengedi, hogy leengedjem a kezem.
A három férfi vakon botladozik, a cicalány sincs valami jó bőrbe, a Piroska meg aztán pláne nem, vagy nem tudom, de az biztos, hogy a Jóképű Desszert is kirobban a bokrok közül nagy kiáltással és nekitámad a három férfinak.
~Nézz már a lábad elé, te szerencsétlen kis féreg...~ -mormogja a Hugi, tehát valami mást kell néznem, és a tekintetem egyből rá is tapad a kulcscsomóra és a tőrre. Ahá! A rácsokhoz kúszok, lelapulok a földre és kinyújtom a kezem, mert így lehet a legjobban nyúlni valamiért, ami messze van. Egy kis csörömpölés ugyan elárulja, hogy mit vettem magamhoz, de úgy tűnik, a Jóképű Desszert alaposan lefoglalja a vadászokat, és amilyen gyorsan csak tudom, kinyitom a ketrecem rácsait.
Aztán, mivel ő van hozzám közelebb és az tart kevesebb ideig, ugyanezt a fura lány ketrecénél is megismétlem, aztán nem dobom el a kulcsokat, hát ha még kellenek, de a tőrrel odaszaladok a Piroskához és a kötelét kezdem lehetőleg úgy nyiszatolni, hogy ne sértsem meg, de minél hamarabb ki is szabadíthassam.
Remélem, sikerül időben. Ha nem érek el látható eredményt, akkor a saját tőreim egyikével is megpróbálkozom, hát ha annak az izémicsodája, bónusza besegít >.>
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Drake Haru on Szer. Aug. 21, 2013 3:52 pm

/Bocsi, hogy sokáig tartott, csak nem voltam itthon./

Ahogy lógtam lefelé, kezdett zsibbadni az összes végtagom. Nem tetszett nekem ez a helyzet. Fájdalom nincs, de a zsibbadtság majdnem ugyanolyan. Mégis tetszett az érzés. Csak ne nekem kelljen átélnem. Áldozataimat mostantól felkötöm valamire, hogy haláluk előtt legalább ezt érezzék. Ahogy lassacskán húzza le a gravitáció ernyedt végtagjaikat.. Élethű. Majdhogynem mesés. De azért mégsem az igazi. Lógásom közben nincs mit tennem, a férfiakat nézem, ahogyan nagy lassan, csendesen beszélgetnek, és esznek, meg ücsörögnek a tűz körül. Csinálhatnának valami értelmesebbet is, én mondom.. Ekkor hirtelen valamire figyelmesek lesznek a bokorból, majd fényesség vakított el mindent. Nem láttam semmit, csak hallani hallottam szitkaikat. Valami olyan támadott rájuk, amiről ők tudják, hogy mi, ezt szavaikból jól ki tudom venni. Ismerik az ellenségüket. Csak éppen nem feltétlen tudják legyőzni. Végül alábbhagyott a fény, bár é még erősen pislogtam, mert nem volt épp kellemes élmény, hogy kiégetik a retinám. Szívesen meg is törölgettem volna a szemem, de erre nem volt lehetőségem, mivel meg voltam kötözve.
Hirtelen egy árny kúszott bele a képbe, és én ijedten kapálózni kezdtem, ám égül rájöhettem, hogy csak az a zöld hajú lány az, aki szintén a kislánynak akart segíteni. És éppen a kiszabadításomon fáradozott. Kedves tőle. Mindenesetre nem fogom visszafizetni, ne is várja.. Csak olyan lassú! Lehet, hogy mindjárt visszajönnek a vadászok! Lehet, hogy mindjárt visszajön az izé, ami megtámadta őket! Lehet, hogy... valami! Gyorsan csináld! Szabadíts ki!
Közben leszontyolodva láttam, hogy az idegesítő kislány is velünk van még, sőt ő is ki lett szabadítva. Én tuti ott hagytam volna. Mondjuk én csak magamat mentettem volna. De ennek a lánynak mi oka megmenteni engem? Várjunk csak.. Fogadjunk, hogy ő is ilyen igazság bajnok, aki mindenit meg ment, meg ki akar juttatni. Vagy nem.. Nem tűnik olyannak. De mégis.. Mi az oka?

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Yui on Szomb. Aug. 24, 2013 6:06 pm


Résztvevők: Saya, Drake Haru és Aidor
Határidő: 4 nap/fő

Saya~channak végül sikerül a kezébe került késsel felvágnia a kötelet és miután mind a hárman kint vagytok, már csak egy valami van hátra, mégpedig a fegyvereitek visszaszerzése. Ez első ránézésre nem is okozhat, gondot hisz hamar kiszúrhatjátok őket a tábortűz mellett az egyik ülésre használt rönk mellett. Azonban ne lesz ilyen egyszerű dolgotok. Az egyik vadász ugyan is észrevesz titeket és hátra hagyva Desszertecskét és saját társait áll meg félúton köztetek és a fegyvereitek közt. Kezében pedig egy méretes vadászkés pihen, harcra készen.
/Harcra fel! Cselezzétek, ki szerezzétek vissza a fegyvereiteket! Aztán ügyesen! Asebi~chant és a vadászt is mozgathatjátok, ha szeretnétek./

Aidor~kun eközben folytatja a küzdelmet a többi, ám immár egyel kevesebb vadász ellen. Harc közben azonban észreveheted, hogy életpontjaid már igen csak alacsonyak, Hp csíkod immár vörösben világít, így ideje menekülőre fognod, ha túl akarod érni. Na persze ez sem fog zökkenőmentesen menni, ugyan is ismét előkerül a köpő cső és annak lövege amellyel Haru~chan már egyszer közelebbi ismeretséget kötött pont úgy, ahogy most te is. A z élet pontod a találatkor nem csökken azonban a villámjel nálad is megjelenik és tested hirtelen nem engedelmeskedik neked, összeesel. A vadászok félkörben álnak körül, mindnek gonosz vigyor az arcán és egyszerre emelik fegyvereiket.
Eljött a vég, gondolhatnád ezt is, ám ekkor az egyik bokorból előugrik egy ezüstös bundájú lény. Futva közelít meg, majd saját testével löki arrébb a vadászok egyikét, aki dominóként dönti el a többit. Míg ellenfeleid összeszedik, magukat a négylábú elkapja a ruhád a fogsorával majd a hátára dob, és uzsgyi, el is tűnik veled az erdő sötétjében.

Pontok:

Saya
1.szint
Élet: 2
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 (+1)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 3
Páncél: +2

Drake Haru
1. szint
Élet: 4
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 +2
Kitartás: 3 -1
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 0
Páncél: +2

Aidor
1. szint
Élet: 3
Fegyverkezelés: 2
Erő: 2 +1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2
Páncél: +2

_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

avatar
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés]Ezüstróka Vadászat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.