RenAi vs Ren

Go down

default RenAi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Május 20, 2013 5:06 pm

Kivételesen korán reggel, olyan tíz óra körül ébredek. Ki akarom söpörni a szememből a hajam, de lám, már nincs is ott.. új még nekem ez a rövidebb haj, még sztár időszakom előtt volt ilyen, akkor menőnek tartottam, igaz most sincs ez másként, csak fura, meg kell még szoknom. Aikon Lizzy-nél van már egy ideje, had játsszon vele az a pici lány, barátok nélkül ez a legtöbb, amit tehetek érte, nem vihetem magamra küldetésre, vagy más veszélyes dologra, mint például bossharc. Reginald is fent van már, csak nem lármázott, mert félálomban van… Kinyitom az ablakot és kinézek rajta.. Semmi élet.. várható.. mindenki tolja a maga kis küldijét, csak én nem találtam most egy jófélét sem. Ez van. De van olyan hogy párbaj, ami nem jár olyan sok exp-vel, de azért mégis megéri valamilyen szinten. Egy gyors reggeli után, amit persze magamnak kell megcsinálnom, mert egy nő sincs a háznál, kéznél… jellemző, na de mindegy, a szendvics is megteszi, eddig is azon éltem. Bezzeg Reginald.. neki mindig van magos keksz, amt annyira szeret.. hah.. mit nem adnék egy kis ramenért, vagy valami más hazám béli ételért.. mondjuk curry :F
Miután alaposan kiszomorkodom magam sanyarú életem miatt, melyben nélkülöznöm kell a finomságokat, ínyencségeket, elindulunk hű társammal a küzdő tér irányába. Kell legyen ott valami ellenfél, mert ugye az minél keményebb, annál több exp-vel gyarapodok és erősebb leszek, na nem mintha most gyenge lennék, vagy ilyesmi. . Reginald céltudatosan ül a vállamon, nem repked, erejét a harcra tartogatja, eldöntöttük, hogy legyakjuk az összes bosst így hazatérhetek és élhetem a jól megszokott sztár életem, nem úgy mint itt. A küzdőtérre érve látom, hogy foglalt mind, így leülök és addig is keresek valami alkalmas ellenfelet magamnak, de persze, hogy semmi. A felszerelésük alapján ez itt mind Loser, méghozzá nem is akármilyen. De egye-fene… várok egy kicsit, hátha lesz valaki hozzám méltó, vagy ha mégsem, akkor kihívom, az összeeset egyszerre, szerintem még úgy is sima ügy lenne, sima győzelem. Hanyatt vágom magam a nézőtéren, kezeimmel fejemet támasztom alá, Regi pedig a korláton figyel és szól, ha történik valami érdekes.


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by RenAi on Pént. Május 24, 2013 11:59 am


Korán akartam kelni de amint látom ez nem sikerült. Rendszer idő: tizenegy negyvenkettő… Összeráncoltam a szemöldököm, majd a takaróm a fejemre húztam. Így már felesleges felkelni, inkább lustálkodok tovább. Majd bevillant egy fiúcska képe… Igen az öcsém. Muszáj felellenem és folytatni a fejlődést. És még ott van Jin is, jó ideje nem láttam, fel kellene kutatni hogy mi van vele. Kíváncsi vagyok hogy ha kijutunk innen akkor is szeretni fog-e még vagy csak most úgymond jobb híján én vagyok neki. Nem tudom, kissé rossz hangulatom van, nem is állmodtam jót, ráadásul a napi tervem is sutyba dobhatom mivel ilyen későn keltem fel. Kelletlen kikószálódtam az ágyból, átöltöztem, rendbe szedtem a hajam és magam, viszont a csatjaim valahogy elfelejtettem feltenni, és ilyenkor két kósza tincs antennaként lobog felfele. Nem vettem észre. Kimentem a fogadó ebédlőjébe, rendeltem majd leültem hogy elfogyasszam a déli reggelimet. Pár srác kuncogott valamit mögöttem, de eleinte nem foglalkoztam velük, megdörzsöltem a szemem majd kajához is láttam. Nem hagyták abba… egyre inkább röhögtek valamin, és engem ez egyre jobban frusztrált. Hátra néztem, nem túl kedvesen, és egy pillanatra abba is hagyták utána folytatták, nem bírtam tovább idegekkel, oda mentem hozzájuk.
- Mégis mi olyan vicces?...- Kérdetem őket csípőre tett kézzel. Majd két röhögőgörcs közepette megszólalt az egyik.
- Semmit….csápkisasszony…- Majd mindketten még harsányabban felnevettek. Nálam ekkor szakadt el a cérna, mind két gyereket kihajítottam a fogadóból a súlyemelésemet kihasználva.
- Csápkisasszony?!... Chö… - Majd felszaladtam a szobámba… és a csatokkal lefogtam és így most már teljesen rendbe szedtem a hajam is. Nagyot sóhajtottam, nem épp indult kellemesen a napom. De azt hiszem erre tökéletes megoldás lesz egy kis harc. Felkerestem a közeli arénát ahol megküzdhetek valakivel, és így némi feszültséget is levezethetek. Oda érve látom hogy mindenkinek van párja. Így megtorpantam, várhatok míg valaki befeje… Reginald?... Kerekedett el a szemem. Nem is azért mert megpillantottam a kis főnixet hanem azért mert egy tök idegen nyakában csücsült. Egy rövid hajú srác, várt valamire, gondolom hogy egy pár felszabadulhasson vagy mit tom én. De mégis mit keres nála Ren Regináldja?... ~ Lehet ellopta tőle?! ~ Hasonlított belém a felsimerés. Regit elrabolták! És most a gazdája mindent tűvé tehet érte, plusz regi is biztos nagyon fél ennél az… az aljas tolvajnál. Halkan, lépésről lépésre oda osontam mögé, majd mikor közel értem hozzájuk, felkaptam Regit és Elszaladtam vele, ha tudtam. Mindeközben hangosan kiabáltam a fiúnak.
- Bocsi de Regi az igazi gazdáját illeti, vissza viszem neki! – És szaladtam tovább ahogy csak bírtam… míg nem… pufff a föd az arcomban. Felbuktam, de Regi még mindig a kezemben, magasra emelve nehogy megüssem véletlen. És két összetört hajcsat is ott fityegett a földön. Ez igazán nem az én napom.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Pént. Május 24, 2013 4:26 pm

Elindulok magamnak egy méltó ellenfelet keresni, erre mit találok, egy rakás szerencsétlent a küzdőtéren, akik még azt sem tudják, hogy hogyan kell fogni a saját fegyverüket. Az idomárok meg ész nélkül küldik támadni a petjüket, még csak nem is védik őket… vérlázító. Az állat támad, az idomár meg védi őt minden erejével.. egyik sem ér sokat a másik nélkül. Nem is érdekel tovább ez a sületlenség…. amint befejezik a játszadozást egymással, lemegyek és elverem az összeeset… sima ügy, mindenféle nehézség nélkül legyőzöm őket, ebben biztos vagyok. Neki dőlök a szék támlájának, kezeim karba teszem és pihengetek, várom a sorra kerülésem, bár türelem terén lenne még mit tanulnom, ezt sokan mondták már. türelmetlenül várom hát a soromat, közben pajtásom is tülkön ülve nézelődik a vállamon. Így telnek el hosszú percek.. unalmasak is ráadásul, én harcolni akarok…. erre ezt sem hagyják..
- o.O – Hírtelen Reginald eltűnik a vállamról, pontosabban valaki segít neki etűnni. Nemes egyszerűséggel megfogja és már szalad is vele. Szegény főnix azt sem tudja, mi van, és csak kamillázik egy rövid ideig, majd látja, hogy ki az elrablója és lenyugszik. Én is felismerem őt, hiába áll nekem háttal, pontosabban fut. Egyetlen egy lánynak van ilyen színű haja és mászkál efféle ruhákban. Nagy sóhaj közepette kelek fel a helyemről. Szavai után még nagyobb sóhaj.. ez a lányka egy kicsit butus… most meg mehetek utána. Gyorsaságomra már éppen elég pontot raktam, hogy ne legyen lehetetlen utolérni a csinos leányzót. Hehe.. Nincs is rá szükségem teljesen. Sietek utána, erre nem arcra esik szegényke? Lám-lám… hát ez a büntetése azért, mert velem akart újat húzni. Kuncogok egy rövid ideig, mert valóban vicces és tudom jól, hogy nem érez fájdalmat. Majd lassan elé sétálok.
- Ajajajjj.. látod Ai-chan? Már megint előbb cselekedtél, mint gondolkodtál volna. – mondom mosolyogva.. ennél a lánynál ez a megszokott, de pont ezért nevezik aranyosnak.. na meg kicsit butának is.
- Gyere – nyújtom felé a kezem, hogy segítsek neki felkelni, nehogy még egyszer felbukjon a saját lábában, egy kavicsban, vagy esetleg a szimpla levegőben, mert ő arra is képes.
- Ha Regi nem ismerne, akkor most jól megreptetett volna te buta – mondom mosolyogva.. egy pillanatra el is képzelem a jelenetet, hogy szegény Ai-chan a földön hempereg, hála a picike főnixnek. Ha elfogadja a segítségem, akkor felsegítem.
- Mi járt a fejedben már megint? – kérdezek rá, mert tuti, hogy nem csak viccből vitte el az állatkámat… ezt az elkiabált mondata miatt tudom. Végül meglátom a hajacskáját a két csat nélkül és nem bírok magammal.. eleresztek egy visszafogott nevetést.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by RenAi on Szomb. Május 25, 2013 9:57 pm


~ Hallkan… csendben… egy pisszenést sem, nehogy észre vegyen..~
…éééés hoop, már szaladok is Regivel a kezemben, gyorsan amennyire csak tudok. Úgy néz ki épp a kapkodás okozza a vesztem. Hátra pillantottam de az szék már üres volt amiben a srác ücsörgött. És csatt… csapódtam arcal a földbe mint egy meteor.
- Jól vagy Regi?.. – Kérdeztem még mindig föd felé fordított arccal, majd robotikus mozgássak megfordítottam, és ki volt mellettem na ki?... igen a tolvaj uraság. Úgy beszél mintha ismerne, sőőőt úgy kezel mintha ismerne. Egyre furcsább nekem ez a gyerek. A kezét nyújtja hogy felsegítsen, amit el is fogadok, ugyanakkor végig szorítom magamnál Regit és a fiút fürkészem hogy mégis ki lehet. Tudja a pet nevét tehát ismeri Rent, lehet hogy most Ő vigyáz Regire az Ren helyett? Áhh annyira nem ostoba hogy a saját petjét másra bízza főleg nem egy harcpálya kellős közepén. Vagyis a nézőtéren, de most ez mindegy. Várjunk csak…. a nevemet mondta?... Elkerekedett szemeket vetek rá, mikor ez az észre vétel tudatosul bennem. Ki lehet ez? Valami őrült rajongó aki… aki… követte Ren-t és .. és ellopja az életéét???... Olyan villámgyorsan iszkoltam hátra pár métert ahogy csak tudtam….
- Ki.. ki vagy tee és honnan tudod a nevem, és miért raboltad el Regi és .. és hol van Ren?... – Vonom kérdőre, az igazat megvallva igencsak féltem a fiútol, elvégre ha ilyenekre képes… hajjaj mit csinálhatna velem vagy mit csinálhatott Ren-el?... Lehet épp be van zárva egy szobába, hozzá kötözve egy.. egy székhez.. félmeztelen … Na jó most állítsd le magad Ai! Ren biztos jól van és lehet épp Regit keresi, plusz ezt a tagot hogy jól elverhesse amiért elrabolta a kis Regit. Ölelem magamhoz.
- Biztos nagyon féltél ennél a csúnya bácsinál, de most már nincs baj, segítek megkeresni a gazdid jó? – Gügyögök picit Regihez miközben még szorosabban magamhoz ölelem. Ügyet sem vetve a fiú szavaira.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Május 26, 2013 12:07 am

Regi-t hírtelen valaki lekapja a vállamról és elszalad vele, én meg csak pislogok, majd felismerem a kis bűnöző lánykát, hiába látom csak hátulról. Ai-chan az, a kis huncut már megint keresi a bajt, vagy csak játszik, ezt nem tudom. Legutóbb is így kergetűztünk. Ő szaladt el Regináldal, míg én rohantam utánuk, bár akkor ő jóval gyorsabb és kitartóbb volt nálam. Mára azonban már más a helyzet… biztosra tudom, hogy ezen a téren felülmúltam már őt. Üldözőbe veszem hát, nehogy eltűnjön a szemem elől és a térképet fürkészve kelljen keresgélnem őket. A helyzet az, hogy nem nagyon kell sietnem már, mert megint leteszi a védjegyét és orra bukik. Nagyot sóhajtok, nevetek és végül odalépek elé, hogy felsegítsem az ügyetlen, kékhajú leányzót. Kezet nyújtok neki, hogy felsegítsem szegénykét, amit elfogad, igaz, kicsit furcsán néz rám, nem is értem, hogy mi van. Továbbra is fogja a petem, az én petem, nem az övé… szerencse, hogy nem támad ismerősre, míg én nem utasítom arra. Hírtelen hátra szökken és feltesz egy tök értelmetlen kérdést, mit nem tudok mire vélni o.O Most akkor mégis mi van? Ennyire beverhette a fejét az esés következtében, vagy mi?
- A fejedre estél vagy mi Ai-chan? Hogy tudsz ennyi sületlenséget egy mondatba sűríteni? – kérdezem nevetve, mert ez számomra nagyon vicces egy helyzet. Lehet, hogy csak rájátszik a lányka, de legalább nevettem egy jót ma. Mikor Regihez kezd el beszélni, megint elkap a nevetés…. tényleg beverhette a fejét, ha nem ismer fel. Jó, az igaz, hogy más a frizurám és felújítottam a ruhatáram kicsit kényelmesebb és nem olyan feltűnő ruhákkal, de ettől még simán fel kellene ismernie, ha csak nem rossz a szemecskéje az ifjú hölgynek. A pici főnix is csak értetlenül pislog a Ai-chanra, hogy vajon miről is beszél.
- Kac-kac Ai-chan. Én vagyok Ren és nem bánom, ha fogni akarod Regit, de ne ijeszd meg azért jó? Tudod, hogy olyankor egyből támad… - mondom egy egy nagy sóhajtás után. Hogy ezeknek a nőnknek mindig mindent a szájukba kell rágni… néha már elég fárasztó.
- Mi járatban erre? – kérdezem mosolyogva.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by RenAi on Pént. Május 31, 2013 6:33 pm

Furcsa fordulatot vett a napom, nem csak hogy nem indult jól, de még furcsábbnál furcsább események sora is a nyakamba zúdult. Azt hiszem sikeresen elfogtam egy tolvajt, vagyis inkább csak lenyúltam a tolvajtól az ellopott Regit. Jobban bele gondolva ezzel én is sunyi kis tolvajjá váltam de nem zavar mert jó cél érdekében tettem. Minél hamarabb vissza akartam adni a gazdájának, de esetlenségem és szerencsétlenségem nem hagy cserben most sem. Sikeresen hasra vágódtam, és a hajcsatom amit reggel elfelejtettem a hajamba tenni, most a földön hevert össze törve. A furcsa gyerek ki is nevetett mind az esésem mind pedig a hajam végett. Regivel a kezemben ott álltam, és próbáltam kiszedni belőle hogy mégis mi ez az egész. Azt állítja magáról hogy Ő lenne Ren, jó a hangja hasonlít rá, de a haja meg a ruhája sőt még az arca sem annyira Ren-es. Összehúzott szemöldökkel pislogtam a fiúra hogy vajon most neki vagy épp a szememnek hihetek-e. Jobban bele gondolva, Regi sem repült el a válláról, meg a stílusa és mint mondtam a hangja is Ren style, de akkor is. A régi hosszú hajú Ren volt az igazi Ren, ezzel a rövid hajjal rocker stílussal valahogy már nem Ő az. De valahogy még is el kell döntenem hogy mégis Ő az-e vagy sem. Hmmm egy keresztkérdést kéne feltennem neki, amivel bizonyíthatná hogy Ő az igazi és nem csak valami sunyi tolvaj.
- Hmmm, tegyük fel hogy igazat mondasz. Az hogy Regi a válladon csücsült és nem repült el, plusz hogy a hangod is olyan mint az övé az melletted áll, ugyanakkor külsőleg valahogy más vagy… - Formáltam egy kamerát az újaimmal.
- Ugyanis sem a hajad, sem az arcod de még az öltözködési stílusod sem, Ren-es nyan. Ne érts félre csak szeretnék biztosra menni. Hmmm ha te vagy Ren akkor hmm hogy találkoztunk először nyan? – Ha tudja rá a választ akkor Ő lesz az, bár nehezemre esne elhinni, elvégre annyira megváltozott és a régi Ren-sama volt az igazi Ren-sama. És jelenleg ellenfelet keresek magamnak. – Válaszoltam az utolsó kérdésére is.
- Van kedved megküzdeni velem? – Ha elfogadta a kihívást, lebaktattam a küzdőtérre, és felvettem egy védekező pózt.
- Támadj! – Kíváncsi voltam mit tud, és azt egy első támadással le is tudom szűrni. Talán.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jún. 02, 2013 3:23 pm

Ez az én formám….. eljövök edzeni, párbajozni, hogy fejlődjek én és a petem is, erre már megint valami érdekes kis történésbe csöppenek. Soha az életben nem gondoltam volna, hogy nem ismernek majd fel, azt meg végképp nem, hogy meggyanúsítanak a saját petem ellopásával… ez az egész kész vicc… szinte nevetséges, mondjuk, kuncogok is rendesen, főleg mikor az úgynevezett támadóm hasra esik, hogy közelebbről is megnézhesse a földet. Felsegítem, mert miért ne? Ai-chanon mindig is jót lehetett mulatni, ezt nem tagadhatom, de kicsit azért zavaró, hogy a tökéletes magyarázatom ellenére sem volt hajlandó elhinni azt, hogy én magam vagyok Ren. Az a Ren , akit ő ismer és bír. Ember… most komolyan ennyit számít egy hajvágás? Egy leheletnyit azért fárasztó ez a csaj, hiba szép, meg minden.
- Most mi van? - kérdezem meg, mert nagyon ráncolja a homlokát.. jól tudom, hogy ez nála mit is jelent, de nah… Szinte hallom, a rozsdás fogaskerekek csikorgó hangját, amint éppen beindulnak.. Bár egy két fog tuti hiányzik róluk… Csak el ne kezdjen itt kombinálni nekem. Az amúgy is az én reszortom, de én többnyire helyes következtetéseket vonok le, vele ellentétben.
- Az arcom? Talán azért furcsállod, mert most többet látsz belőle, mert nem takarja el a hajam Razz .. de lehet, hogy csak fel kellene vedd a szemüveged, hogy észrevedd a hasonlóságot- bizony, abban a kastélyban láttam, hogy van neki szemüvege és még jól is áll neki, csak hát akkor illene is használnia.
- Ez könnyű kérdés…. Abban a nyomi kastélyban ahol Hime-sama-val és Esu-channal is találkoztam először. Te épp késve érkeztél, lehuppantál az asztalhoz és elkezdtél falatozni.. köhömm…. méghozzá úgy, mint egy kis malacka….- öltöm ki a nyelvem.. ez a bosszú azért, amiért nem ismer fel.. engem…. Ren-t… pedig már ismer egy jó ideje.
- Regi mond meg neki…- mondani nem tudja, de hevesen bólogat, hogy a gazdi az én vagyok, vagyis: a Ren.
- Valahogy meg kell büntesselek azért, amiért nem ismertél fel… és most nem fogom vissza magam szép lányka elhiheted. – Követem őt a küzdőtérre, mely éppen most szabadult fel, de ha nem is így lett volna, akkor is eltakarítottam volna a losereket a pályáról.
- Én?? Rendben, de lehet megbánod Ai-chan Razz Reginald lángra is lobban, hogy fényezze magát és már egyenesen a lány felé is tart, hogy megszabadíthassa egy kis páncéltól, hp-tól, ami jön…

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by RenAi on Kedd Jún. 04, 2013 11:58 pm

Furcsa ez a gyerek nekem, egyszerre ismerős ugyanakkor gyanús is. Hmmm…. értetlenül néz a dolgaim előtt. Ugyanakkor én is értetlenkedve pislogok rá. Szép párost alkothatunk. Tett olyan megjegyzéseket, amik arra utalnak hogy Ő tényleg Ő, de mi van ha mégsem Ő csak azt akarja elhitettetni velem hogy Ő, Ő… hmm elgondolkodtató. Sok dolog mellette áll, az hogy tud a szemüvegemről, hogy beszélt a kastélyról amiben egy küldetésen voltunk, Hime-sama-val, Esu-chan-al, és hogy késve érkeztem, majd egy mondat fogta meg a fülem és visszhangzott vissza, újra, újra és újra.
~ Malackaa… malackaa… malackaaa…~ Regi felé fordul hogy bizonyítsa igazát, de addigra mérgemben a lelátó egy székét hozzá vágtam a fiúhoz. De a madárka attól még választ adott a kérdésére, és bizonyította hogy ez fiú valójában tényleg Ren. Kicsit bele pirultam hogy most csináltam magamból hülyét sokadjára. Oldalra pislantottam párat, majd egy újabb ötlet jutott az eszembe. Héé, az emberek sokszor akkor váltanak teljes ruhatárat és külsőt ha valami új kezdődik az életükben, egy fordulat, valami ami megváltoztathat mindent. Igen Ren szerelmeees! Ezek a gondolatok hatására ördög fakam és szarvacskáim nőttek hirtelen, sunyin kuncogtam párat a kezem a szám elé téve.
- Hihihiii, ki lenne az? Ne szégyenlősködj mondd el bátran, ki az a szerencsétlen… köhöm akarom mondani szerencsés lány? ^^- Majd közelebb léptem hozzá és a kezem a szám és a füle elé téve hogy más ne halja.
- Netán Hime-sama, a küldetés végén jól elszórakozgattatok. – Kuncogtam párat. Biztos vagyok benne hogy ekkora orbitális változást csakis egy lány hozhat egy srác életébe. Majd a megbeszélt párbaj megkezdéséhez lementem a harctérre. Páran arrébb még harcoltak, de akadt elég terünk ahhoz hogy kényelmesen egymásnak eshessünk. Ragaszkodtam hozzá hogy támadjon, nem is kellett kétszer kérnem meg is tette. Regi már támadott is felém, mire megpróbáltam a pajzsommal félre lökni, de egy száguldó lángoló meteort nem tudtam kivédeni.
- Mi a??!... – Szűkült össze a szemem.
- Tudtam én hogy nem te vagy! Nem tudom hogy hogy de… de rá vetted Regit hogy segítsen… vagy netán őt is becsapod?... – Puffogtam, mert nem akartam elhinni azt amit tapasztaltam, az a gyerek nem is olyan rég alig sebzett és még ha hagytam volna is magam… akkor is hosszú időbe telt volna míg lecsipegeti az életem ahhoz hogy győzhessen, és most… bosszantó hogy mindenki mennyit fejlődik körülöttem… míg én csupán egy helyben toporgok…De most nem agyalhatok ezen, támadnom kell.
Ha Regi nem repült vissza a gazdájához, akkor ha tudtam megfogtam hogy ne repkedjen és igyekeztem a karmait és a csőrét távol tartani magamtól. Majd elfordultam hogy Ren ne lásson és csendben oda szóltam Reginek.
- Nyugi nem bántalak, csak meg szeretném viccelni a gazdid, addig is légy jó fiú és tedd amit mondok kérlek, maradj így és légy csendben jó? Ha segítesz, akkor adok neked olyan finom csokit amit annyira szerettél az étteremben is.- Azzal vissza fordultam és volt Regi nincs Regi. Mint ha nálam sem lett volna szőrén szálán eltűnt. Persze nem esett semmi baja, épp csak kíváncsi voltam hogy na vajon most hogy a bűvészetemet kihasználva eltüntettem a petjét mégis mit fog kezdeni. De persze mindezt nem véletlen csináltam ám ^^ Tudni akartam valamit és faggatni is kezdtem újból a fiút.
- Nyhiii, nem kapod vissza addig amíg meg nem mondod nyan ^^. - Igen én vagyok a világ egyik legkíváncsibb teremtménye és muszáj volt tudnom, hogy mégis kicsoda lehet az a lány aki meg tudta szelídíteni egy ilyen reménytelen alak szívét. :3

Páncél:0
Élet:118

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szer. Jún. 05, 2013 3:08 pm

A tök menő és érthető magyarázatommal, már kizárt dolog, hogy továbbra is más embernek tartson.. egy olyan embernek, aki elrabolta Reginaldot és vele harcol… de most komolyan….. honnan veszi ezeket ez a lányka?
- o.O – már repül is felém egy szék, amire nem nagyon tudok reagálni, így eltalál és elesek… be a székek sora közé…..
- Ezt most miért? – meg kell kérdeznem, mert nem értem. Szerencséje, hogy nem fájt, mert most nagyon nagy bünti lenne a vége ennek az aljas tettnek. Kiszámíthatatlan ez a csaj, mintha valami nem stimmelne a fejével, mondjuk lehet, hogy így is van és csak ügyesen titkolja, vagy nem is olyan ügyesen? Mindegy, nem érdekel, csak ok nélkül ne hajigáljon itt nekem székeket, meg embereket, mert az eléggé tréééééé. szerencsére Regi bizonyítja az igazam, erre elkezd itt pironkodni, én pedig kihúzom magam, miközben arcomon széles mosoly húzódik… Hehe… most arcocskára esett megint, csak kicsit másképpen. Így jár az ember, ha belém köt….
Sokáig azonban nem élvezhetem a zavarodottságát, mert hírtelem megváltozik a viselkedése és még kuncogni is elkezd. Ajaj… ebből baj lesz, már megint valami esztelenség jár a fejében az biztos, másra talán nem is tud gondolni, esetleg nem akar.
- Mi-mi-micsoda? – na tessék, nem megmondtam? Igaz arról fogalmam sincs, hogy éppen mire gondol, meg hogy miről beszél, hogy mit akar tudni, hát arról meg aztán tényleg halvány lila gőzöm sincs.
- Ai-chan! Miről beszélsz? Milyen lányról? – muszáj vissza kérdeznem, de tényleg, mert még a végén valami butaságot fog kigondolni saját maga, abból meg csak a baj lehet, mármint rám nézve tuti biztos.
Mivel kaptam egy kihívást, amit nem utasíthatok vissza, lemegyünk a küzdőtérre, hogy elkezdhessük a kis csetepaténkat. Legutóbb csak azért nyertem ellene, mert hagyta magát, poénra vette a dolgot… én is, de ha komolyan harcoltunk volna, akkor….. Most azonban kíváncsi vagyok rá, hogy le tudnám-e nyomni, mert fejlődtem az óta rendesen, meg ő is. A céhe sem túl szimpatikus nekem, ezért sem utasíthattam csak úgy el, na meg kell az exp :F Reginald támad és betalál. Pislogva lesem, hogy nem vett le annyi hp-t mint azt vártam, tehát a lányka gyúrt egy kicsit életre. Nem véletlenül játszik tankot a boss harcoknál.
- o.O - öcséééém.. ezt nem hiszem el, már megint flasshel valamit a kék hajú lányka.
- Ez most megint honnan jött? – kikészít ez a csaj, de tényleg.. egyszerűen nem bírok vele…. Nemrég még tele voltam energiával, most meg már fáradtnak érzem magam. Fura hatása van Ai-channak azt meg kell hagyni. Egy igazi energia vámpír. Legalább aranyos, meg nagy a cicije…
A petem támad, talál, majd a lány megpróbálja őt elkapni, de hiába. túl ügyetlen az én menő főnixemhez képest. De amikor motyogott neki valamit, felcsillantak picike szemecskéi és ott maradt o.O Hát ez meg most mi? Ugye nem kergetőzni akar, mint a múltkor? Felőlem, most gyorsabb vagyok, mint akkor, de Regi pajti ezért kap a buksijára.
- Fogalmam sincs arról, hogy mit kellene megmondanom – és tényleg nem, hát a kérdés nem elmaradt? Nem vagyok gondolatolvasó, vagy hasonló. Előbb kérdezzen. Amúgy sem esem kétségbe, mert ha hívnám a petem idejönne, de akkor egy kicsikét belemegyünk a játékába.


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by RenAi on Csüt. Jún. 06, 2013 12:27 pm


A kis disznó gúnynevet vagy jelzőt már másodjára süti el, sőt ezzel biztossá vállt a szememben hogy Ő bizony Ő… Ren, kedvelem a gyereket meg minden, elég energikus és vicces arc de vannak húzásai amik nem tetszenek. Egy széket repítek felé dühömben, és ő mit csinál? Na mit? Értetlenül áll a dolgok előtt, persze biztos csak rájátszik, mert az egy dolog hogy szőke.. mármint most már nem de nah.. egy ilyen dolgot nem lehet kiküszöbölni egy hajnyírással és festéssel. Én már csak tudom..
- Hogy miért?... Azért mert nem vagyok kis disznó! – Adok magyarázatot tettemre puffogva, karba font kezekkel. Nem sokra rá esett le hogy egy férfi életében ekkora változást valószínű hogy csak egy nő hozhat. Rögtön izgalomba is jöttem és tudni akartam hogy kiről is lehet szó. Mindenképpen meg akartam tudni. Nem kellett sok, szenvtelenül rá is kérdeztem, amire szintén adta a hülyét. Nah kész ez a gyerek… de átlátok én a helyzeten, kellett hogy legyen valami nyomós ok ekkora változásra.
- Ehhh tehát nem lány az illető? – Kerekedtek el a szemeim, majd vöröslött el az arcom teljesen. Lelki szemeim előtt már meg is jelentek azok a nagyon, nagyon mocskos képek amikről nem szabadna tudnom.
- Hogy ha nem lány az illető… akkor az azt… azt jelenti hogy te…te.. egy… - Whaaa, nem tudtam kimondani, a nyelvemen volt meg minden de nem vitt rá a lélek, a lelkem sikítozott a tudattól hogy Ő netán kicsit más mint mi.. már mint az átlag féri, és én eddig ezt észre sem vettem. Mocsoda egy vak nőszemély vagyok… felfoghatatlan. Pedig vissza gondolva akadhattak utaló jelek, sőt a túlzott vonzódás a női nemhez is egy tökéletes ellenünk irányuló illúzió volt amit azért alkotott hogy a karierje megmaradhasson, vagy nem tudom. Bár jobban bele gondolva most csak még izgalmasabbnak tartom a személyiségét, és még többet akarok tudni róla. Sőt így még inkább akarom tudni az áldozata nevét.
- Öhh.. izé ne érts félre, nekem semmi vajon azzal ha valaki.. öhhmmm más kicsit mint az átlag. De tényleg. – Mosolyogtam rá még mindig kicsit kipirulva hogy nyugtázzam hogy igazat mondtam. Nem sora rá a harc is elkezdődött, nagyot sebzett Regi, nem is gondoltam volna. Hirtelenjében ez az egész… hm… olyan volt mintha nem is ők lettek volna, hisz már harcoltam vele egyszer és akkor teljesen más volt a helyzet most pedig… az én irányoban áll negatívan a dolog… Tényleg hogy fejlődhetett ennyit ennyi idő alatt… olyan mintha én nem is csináltam volna semmit és ez igazán bosszantott. Mert én is mindent bele adva próbáltam fejlődni, és mégis sorra hagynak le az emberek. Elszomorító… Kicsit lesütöttem a szemem mikor mind ez tudatosult bennem, de nem fogom hagyni magam. Nem is olyan rég került be a képességekbe a másodlagos jártasságok, gyorsan ki is fejlesztettem párat, köztük a bűvészkedést is, így ennek segítségével vettem rá Regit hogy segítsen nekem megviccelni kicsit a gazdáját. Nem kellett sokat kérlelni, imádom ezt a kis madarat, aranyos, okos, és benne van mindenféle hülyeségbe. Legszívesebben a keblemre ölelném és csak szorítanám.. szorítanám és szorítanám. Elrejtettem hát hogy Ren ne tudja merre van. Oda léptem a közelébe, és körbe fordultam hogy láthassa azt hogy nincs nálam, egyszóval a trükköm sikeres volt. Ismét rá kérdeztem a dologra, de vissza kérdezett ahogy azt szokta.
- Istenem és még engem mondanak butának! - *Hörcsögpofa*
- Hát az illető nevét, aki ekkora változást hozott az életeden nyan ^^- És vártam a válaszára. Félek ismét adja majd a hülyét, de ha meg meri ezt tenni, addig fogom húzni a haját míg ismét olyan hosszú nem lesz mint volt.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Csüt. Jún. 06, 2013 2:36 pm

- Malacot mondtam és nem kis disznót Razz Ráadásul nem azt, hogy az vagy, hanem azt, hogy úgy ettél Razz ez így is van, valóban falta a finom étket, mint annak a rendje…… rendesen habzsolt, velünk meg nem is nagyon foglalkozott. A kis malacka…. nem értem amúgy, hogy ezen miért is kapja fel a vizet, mikor a malac egyesek szerint aranyos. Még bóknak is vehetné, nem kellene itt dobálózni, mert az tréééé. Miután felkelek, mert ugye ledobott, elkezd megint érthetetlen dolgokról beszélni, kérdezősködni, ráadásul még kuncog is közben, ami nála jót nem jelenthet, az tuti. Tényleg nem értem miről beszél…. hogy a nők miért nem tudják egyenesen kimondani a dolgokat, miért nem kérdeznek rá arra, amire akarnak bármiféle köntörfalazás nélkül? Veeeh…. nem lehet őket megérteni és lehet, hogy jobb is így nekünk, férfiaknak.
- o.O – komoly… teljes a képzavar. egyáltalán nem tudom, hogy miről beszél, bár az vígasztal, hogy szerintem ő sem. Valahogy a szájacskája nem áll összeköttetésben rendesen az agyacskájával. Igen.. ez lehet, másra jelen pillanatban nem tudok gondolni, mert tényleg beszél, mozog a szája, csak olyan szöveg jön ki belőle, aminek éppenséggel semmi köze nincs a témánkhoz, vagy én nem tudom…..
Közben megtörténik a ki9hívás és Regi már támad is, persze betalál, bár korántsem sebez olyan sokat, mint én azt így előre elgondoltam. Ez még oké, eddig egy szimpla, normális párbaj, azonban Regi-nek magyaráz valamit Ai-chan és felcsillan a szeme. Ebből soha nem sült még ki jó dolog és attól félek, most sem töri meg ezt a hagyományt. Felém fordul, és megint kérdez, de olyat, hogy vissza kell kérdezzek mert nem vágom azt, hogy mit is akar most éppen tudni. Azután meg csak kamillázok, mert Reginald nincs itt…. eltűnt. Lehívom a map-ot, hogy megnézzem és ott meg rajta van. Megnyugodok egyből, ez valami képessége lehet Ai-channak vagy valami.
~Mert néha az is vagy~ suttogom nagyon halkan. Kikívánkozott belőlem, de azért elég visszafogottan, nehogy meghallja nekem és hiszti legyen a vége.
- Mekkora változást? Csak levágattam a hajam. De ha tudni akarod, akkor az illetőt Ren-nek hívják. Igen…. én magam akartam és nem más. Senki miatt nem változok meg csak úgy. Mellesleg ilyen voltam mielőtt sztár lettem – magyarázom el a lánynak, remélem elégedett lesz ezzel. A részleteket hiába mondanám el neki, valószínűleg nem értené meg, nem történt meg vele az ami velem és még pár emberrel.
- Már megint valami butaságra gondoltál igaz? – kérdezem és megpöckölöm a homlokát
- Leszokhatnál már erről te Ai-chan. Mikor ilyeneket csinálsz nem mindig vagy ám aranyos Razz egyelőre hagyom Reginaldot, nem hívom, mert jönne, akárhová is rejtették el szemem elől.
- Amúgy hallom van valakid…. talán már nem is vagy olyan ártatlan, mint korábban? hehe, egy kis visszavágás az előbbiekért, főleg a repülő székért…

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by RenAi on Vas. Jún. 09, 2013 7:24 pm


Jól beégettem magam a fiú előtt ráadásul még ki is nevetett. Komplett bolondnak tarthat, de gondoskodtam is róla. De naaa gáz ez az új Ren én a régit „szerettem”, mármint úgy amilyen volt. Persze megmagyarázta hogy a hajváltoztatás meg minden olyan mint még azelőtt hogy sztár lett volna. Ezek szerint a szponzorok erőltették rá azt az egyéniséget? oO Hallani ilyesmikről, bár nem tartom valószínűnek hogy egy ekkora ökörre rá lehetne-e bármit erőltetni… Sőt képtelenség, hisz ahogy megismertem Ő csak a saját feje után tud menni, amivel különösebben nincs is semmi baj. Legalább nem az egy helyben toporgó de mégis fejlődést váró fajta nyan. Bár azt nem tudom neki megbocsájtani hogy le disznózott, ösztönösen sírósra állt a szám, majd hasra vágtam magam és kezemmel lábammal hadonászva kezdtem el hisztizni.
- Én .. én … igen tényleg csak egy buta kis disznó vagyok, szip szip… - Fakadtam ki magamból. Amióta itt vagyok… nem csinálok más csak hízok hízok és hízok… az okés hogy oda is, mutatok a kebleimre, de.. de oda is… igen kissé kikerekedett mostanság a popóm sőt picit még a pocim is. Ha így haladok egy elhízott házi sertés malac leszek. A gondolattól még inkább sírósra állt a szám. Ajkaim reszkettek, majd mint valami óvodás egyszerűen felsírtam a könnyeim patakokban hullottak, és már nem is láttam. Igyekeztem letörölni őket, de újból ujjak szökelltek a helyükbe. Hangosan bömböltem, a popsimon csücsülve nyitott terpesszel úgy hogy a talpam be volt húzva alám, karjaimmal reménytelen próbáltam letörölgetni krokodil könnyeimet. Ez a fiú rátapintott a lényegre.
- Én tényleg egy kis disznó vagyook! – Kiáltottam fel, keserves hangon. Többen idefigyeltek, és Rent stírolták hogy mégis mit tett velem, de nem érdekelt, nem tudtam abba hagyni. Jint akartam meg Ritát, szip szip… Majd idővel lenyugodtam és össze szedtem magam és mintha mi sem történt volna talpra szökelltem és folytattam. Majd a kíváncsiságom ismét erőt vett rajtam és kifaggattam hogy mégis ki lenne az aki meghódíthatta a szívét. A válaszán kicsit meglepődtem, bár egyértelmű lehetett volna hogy egy ekkora faszi csakis magát szeretheti igazán. Egy pillanatig csönd honolt, mind az ajkaim mind pedig az agytekervényeim elhalkultak. ~Egy gyönyörű örökké tartó szerelem… Milyen csodás is az amikor két ember egymásra talál, de… de itt nem beszélhetünk egymásra találásról inkább csak a szerelem önmagunkban való felismeréséről… Csodálatos a szerelem *-* Egy örökké tartó beteljesülten beteljesületlen szerelem… *-*~ Ren csakis annyit látott az egészből hogy az arcomra teszem a kezem, jobbra balra billegek és bele pirulok az egészbe. De hisz a szerelem az mindig csodás. Ámuldozásomból az ébreszt fel, hogy megpöcköli a homlokom és két szó ragadt meg a mondatából, butaság és nem aranyos… Nem kellett sok pár pillanat alatt megint eltörött a mécses, és a tömeg ismét vádlóan pillant a fiúra.
- Maaaah~… igazad van, hisz én csak egy csúnya buta kis disznó vagyok, aki aki… még nem aranyooos, nem vagyok kawaiiiii~...- Vágtam ismét a földhöz magam. A könnyeimmel ismét árvizet okoztam és nem csináltam mást csak folytattam a mondatokat alig érthetően a hisztitől. Drámai színdarab.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jún. 09, 2013 9:31 pm

Ezzel az Ai-channal csak a baj van. mindig mókázik, semmit sem vesz komolyan… sőt most még butaságokat is összehord itt… komolyan nem értem azt, hogy miből mire képes következtetni. szinte már félelmetes a kombináló képessége. Szerintem, ha leejtenék egy zsebkendőt akkor abból arra is tudnak következtetni, hogy udvarolok valakinek, vagy hasonló. Kinézem ebből a lányból, ő képes ilyenekre. Először elmagyaráztam neki, hogy én vagyok Ren, mert rövidebb hajjal már meg sem ismert. Tényleg hordhatná azt a szemüveget, ami van neki, mert a nélkül akkor ezek szerint igen gyengén lát, vagy csak rossz az arcmemóriája. Most meg arról kel győzködnöm, hogy nem vagyok szerelmes vagy mi, nincs senkim, aki miatt megváltoztam volna. Saját elhatározásomból döntöttem így, ennyi, senkinek nem volt beleszólása ebbe, csak rajtam múlt és kész.
- He?? o.O - na tessék, most meg elkezd itt nekem pityeregni, majd hisztizni. Haj, tényleg csak a gond van vele. Hogy mi akasztotta ki ennyire, azt nem tudom, érthetetlen a számomra.
- Mondom malac, nem kis disznó, a kettő nem egy és ugyan az – próbálom menteni, ami menthető, de nem járok sikerrel. Ő csak tovább hisztizik, csapkodódik kezeivel, lábaival, egyszerűen nem bírok vele. Az, hogy a tömegben, vagyis a lelátón ülő emberek furán néznek rám, mérgesen, nem igazán érdekel. Jöjjenek le és rendezzük le párbajban, ha akarnak mondani valamit, mert én aztán nem futamodok meg , nem szokásom. Ha történ is ilyen, hát nem emlékszem. De ha nem emlékszem, akkor meg sem történt nem? Tehát akkor mégsem volt ilyen, hehe.
- Nem kis disznó, hanem malac. A malac aranyos és nem kövér, nincs is rajta felesleges zsírréteg, de komolyan – próbálkozom tovább, de csak egy pillanatra hagyja abba, majd már kezdi megint a vég nélküli hisztit. Ez a nő, már most sajnálom a barátját, bárki is legyen az. Én nem bírnék vele az tuti biztos. Csúnyán nézek a többiekre, hogy jelezzem, lezúzom őket
- Pffff, te aztán tényleg nehéz eset vagy Ai-chan, de te akartad, nem fogom vissza magam Razz mondom mosolyogva és odalépek hozzá, hogy fellibbentem a szoknyácskáját, hogy mindenki láthassa mit is takar…. egészen pontosan egy testhez simuló ruhadarabot, de még így is egész jó a kilátás.
- Na, abbahagyod, vagy tovább menjek? – kérdezem kuncogva. Még mindig jobb, ha mérges rám, mint ez a hiszti roham.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by RenAi on Vas. Jún. 09, 2013 10:15 pm

Nem is tudom mi ütött belém, de ez a fiú sorra kezdett el sértegetni és mahh rosszul esett mert tudtam hogy igaza van, tényleg egy buta makacs kis disznó vagy épp malac vagyok ahogy Ő mondaná, de ezt most mégis miért kell mindenki előtt így a képembe vágni?... Igazán gonosz… >< Nem is tudtam hogy a hisztiben is ki lehet fáradni, ez nekem is új, így néha két pityergés és földhöz vágás között pihennem is kellet. Meg az előbb azt mondta hogy nem vagyok kawaiii erre most meg pont azt magyarázza nekem hogy a malacok aranyosak és nem kövérek… Nem tudom miért akar ezzel engem beetetni, ebből már nem jön ki jól, vérig sértett.
- A disznók nem is aranyosak… nagyok, kövérek, büdösek és azt mondják röff röff…- Szipogok két könnytörlés közepette.
- Röff…röff nem vagyok kis disznóóóó szip… - Majd ismét megtörlöm a szemem, előveszek egy zsepit és nagyot trombitálok bele.
- Én…. én nem mondom azt hogy röff én azt mondom hogy nyan, nyhiii meg,, meg maoo és még azt is hogy mahh,,, de nem azt hogy röff, én… én cica vagyok nem malaackaaa~… - Tőr ki belőlem a hiszti ismét. Pár lépést tesz felém a fiú, megdermedek hogy mégis mit akar most csinálni, kipirult arcal tekintek fel rá mikor lehajol hozzám és …. fellibbenti a szoknyám…. ><
- Kyaaaaaaa~ - Felkiáltok.
- Te tényleg gonosz vaaagy!... – Felállok, és megigazítom a szoknyám. Vöröslő arccal tekintek rá, de a szemeimben izzik az indulat. De úgy látszik Ren sem adja lentebb tovább fenyegetőzik. ~ Mah tovább akar menni?... Mégis ezt hogy érti, remélem nem… csak nem… azért… bár kinézem belőle… Perverz gondolatok és képek indítottak hadi támadást az elmémben és keltettek bennem olyan érzelmeket amiket nem kellene…Nem nem szabad!...~ Szóltam magamra gyorsan és megráztam a fejem. Az arcomtól a fülem tövéig paradicsom színben úsztam és a lábaim is remegni kezdtek… Nem tudom mi van velem… vagyis tudom, és remélem minden úgy fog alakulni ahogy terveztem. Hirtelen megszédülök, a homlokomhoz kaptam, majd a látásom is homályossá vált és megszűnt a világ… elájultam.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Vas. Jún. 16, 2013 12:10 pm

Ez a csaj nem komplett… és én még azt hittem, hogy ebben a világban nincs piros betűs ünnep a lánynál, erre most nem befigyel egy mikulás az egyiknél? A férfiaknak még itt is ki kell állniuk ezt a hatalmas megpróbáltatást? Veeeh, ez nem igazság, igazán trééé dolog ilyekor hallgatni a csajok dumáit, nem lehet ellenkezni velük, sőt sokszor még normálisan beszélni sem. Ai-chan mostani állapota a tökéletes példa erre. Mondhatok akármit, meg sem hallja, csak azokat, amit sértésnek fog fel…. jellemző, tisztára kiidegel a dolog.
- Van olyan malac fajta, ami igazi házi kedvenc és imádják őket… nem mellesleg épp az imént mondtad párszor, hogy Röf-röf nem? egy kis bosszú azért, hogy el kell viselnem a hisztit egy párbaj kellős közepén, tökre fárasztó, nem elég csak hallgatnom, próbálom őt meggyőzni, de minek is? Én magam sem tudom már…. ez trééééé. Egy darabig még elhallgatom a butaságait, de mikor megelégelem az egészet, akkor drasztikusabb lépések mellett szánom el magam. Odalépek hozzá és fellibbentem a szoknyácskáját, hogy jól alá lehessen látni. Persze sok mindent így sem lehet, de a hatása nem marad el. Egyből feláll Ai-chan és megigazítja a ruhadarabot. Miért nem egyből eszel kezdtem? Akkor megkíméltem volna magam ettől a hisztitől, legalábbis a nagy részétől. Biztos eljátszik a gondolattal, hogy vajon mire is értettem a korábbit, mert az arca teljesen vörös, ami engem felettébb mulattat.
- o.O – kuncogásom abbamarad, mert az ellenfelem, bár nem hiszem, hogy annak nevezhetem, fogja magát és elájul, de úgy, ahogy a filmekben szokták, olyan mű ez az egész. Hehe…. Engem nem ber át ilyen könnyen, még csak meg sem ijedek. Odasétálok mellé és hangosan felnevetek.
- Tudod Ai-chan, sok perverz dolgot tehetek ám veled, mikor ilyen kiszolgáltatott vagy- mondom kuncogva. Természetesen nem gondolom komolyan. Kedvem az lenne hozzá, csak nem ennyi ember előtt, mert az elég gáz, ha van közönségünk is, tuti meggyanúsítanának valami olyannal, ami még csak nem is illik rám, hozzám.  Abban az esetben, ha nem használna a kis fenyegetésem, előkapok egy üveg vizet az inventorymból és fellocsolom vele a lánykát, magának kereste a bajt…. muhahaha


_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by RenAi on Pént. Jún. 21, 2013 3:39 pm

~Ehh?... Nem vállt volna be?...~ A földön feküdve várom hogy mégis mit szándékozik tenni majd az ellenfelem. Sokminden megfordult a fejemben, hogy oda jön hozzám és elkap, vagy… vagy hogy legalább megpróbálkozik vele. De pihe puha karok helyett a poros föld keménysége fogadott inkább. Még úgy maradtam inkább, hátha csak lassú a felfogása, de ez van meg sem próbált megmenteni, hiába még sem egy gentleman… Mint ahogy azt már egyszer megfejtettem, ő saját magán kívül sosem fog talán szeretni mást. Mégis csak oda lépett hozzám, és hangosan felnevet. ~Tényleg gonooosz QQ ~ Majd még egy otromba mondattal is fenyegetőzik. >< Azt hiszem ennyire merész még Ő sem lenne, de nem szeretnék kényelmetlen helyzetbe kerüli sem emiatt. Főleg nem Jin előtt, azt hiszem egy életre csalódna bennem… De akkor sem akarom elhinni hogy igazuk volt a többieknek, hogy nem… hogy nem is vagyok jó színész… QQ Mivel oda lépet hozzám, így egyik pillanatról a másikra megragadtam a lábát, és megrántottam azt ha tudtam, így már mindketten vízszintesben lehettünk. Gyorsan felpattantam, majd vissza adtam Regit a jogos tulajdonosának. A színészkedés a bűvészkedés ezennel véget ért. Mindezt olyan gyorsan csináltam amennyire csak tudtam, és a kardommal megkíséreltem Ren-t a földhöz szegezni. Regivel nem foglalkoztam ha támadt akkor sem. Megkíséreltem visszatartani a pajzsommal ha tudtam de ennyi tellett tőlem. Időközben a kardom kicseréltem a pajzsomra, leszorítottam vele a földre, és igyekeztem köhöm minél közelebb kerülni Ren-samahoz hogy ha Regi támadna is ne csak engem sebezzen, hanem a fiú is kapjon ki a jóból. A kardommal is próbáltam sebezni ha tudtam. Amint mindeközben még minél nagyobb porfelhőt is próbáltam kavarni hogy ezzel is nehezítsem Regi támadását. Én amennyire csak tudtam bele „csimpaszkodtam” Ren-be. De semmi félre érthető, igyekeztem minden olyan testrészemet távol tartani tőle ami köhöm bezavarhatja a harci kedvét és valami mást kelletne benne. Razz
- Ne érts félre, tényleg sokat fejlődtél de azért én sem fogom hagyni magam! - *Nyelvkiöltés*

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by Ryuninji Ren on Szomb. Jún. 22, 2013 12:21 pm


Komoly egy küzdelembe keveredtem már megint, na és kivel?? Hát Ai-channal. Nem lenne amúgy bajom a rendhagyó párbajokkal, de mikor ennyire túl van reagálva valami, az leszívja az erőmet. Rettentően fárasztó hallgatnom ennek a lánynak a hisztijét…. próbálom szavakkal meggyőzni, meg minden, de nem érek el vele semmit. Nem lehet itt már mást tenni. Ha a szavak nem segítenek, akkor a tettek mezejére kell lépni, hogy úgy intézzük el a dolgokat. Így is teszek. Odasétálok a hisztiző kislányhoz, aki a méretei, idomai alapján nem is olyan kicsi, de az észjárása alapján meg… no comment.  Nemes egyszerűséggel fellibbentem a szoknyácskáját, mire jön a jól megszokott kiáltás. Hehe, egyből abbamarad a hiszti, talán ezzel kellett volna kezdenem. A megjegyzésére, hogy tényleg gonosz vagyok, inkább nem mondok semmit sem. Pusztán a hisztinek akartam véget vetni, ráadásul először finomabb módszerekkel próbálkoztam, ő kényszerített erre a lépésre.  Már kezdek örülni, mikor elájul itt nekem o.O Tuti csak tetteti, vagy valami, ez Aincrad… ennyitől nem fekszik ki egy embe, főlgh ha hozzá sem érnek, az már egyszer biztos. Nem esem pánikba, egyszerűen közlö vele, hogy nem veszem be ezt az egész kis színjátékot és még meg is fenyegetem, hogy csinálhatnék vele pár perverz dolgot… ezt még tűri, ami érdekes… talán pont azt akarja? :O
- Ai-chan…. perverzebb vagy, mint azt az ember elsőre gondolná. Ha ilyenre vágysz, csak kérned kellene Razz mondom kuncogva, de ekkor megragadja a lábam és elesek, persze meg sem akarom ezt akadályozni, tegye csak…. kíváncsi vagyok arra, hogy mire készül, mit tervez :F  Nem érdekel a támadása.. még a páncélomat sem veszi le.. Gyengus. Reginald nem támad egyelőre, csak felszáll… van egy jó taktikánk ilyen helyzetekre.
- Ohh.. Ai-chan… ilyen vadul szereted? Razz kuncogok ismét… én magam meg sem mozdulok.. érdekel, hogy mire készül ez a lányka. Még port is kavar, hogy ne lássanak minket.. érdekes.. nagyon is. Végül nagyot kell nevetnem, mikor meg is szólal azzal kapcsolatban, hogy mennyit fejlődtem.
- Hehehe… Ai-chan no baka.. bak-baka-baaaaka. Hát ne elfelejtettél valamit? – na mit? Hát a képességemet, hehe, pedig azt ő ismeri is. A soundwave-t vetem be, hogy leröpüljön rólam a lány, egyenesen felfelé, magasra, ahol Reginald prédája lehet. Amint ez megtörténik a pet már támadásba is lendül.. a lány hátát célozza, hogy felhasíthassa éles karmaival ezzel újabb találatot vihet be.  Én maradok a földön.. elég kellemes kis hely.. fekve nézni a műsört, mert ugye Ai-al együtt a felkavart port is „elfújtam” … ez van, menő vagyok.


Páncél: 1/15
Hp: 100/100

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by RenAi on Szomb. Jún. 29, 2013 8:42 pm

Furcsa helyzetbe kevertem magam ismét, ráadásul egy elég furcsa fiúval. Az addig csak hagyján hogy egy vérbeli perverz és még az egója is magasan túlszárnyalja bizonyos méreteit.. mármint köhöm a magasságát természetesen. :PHiába a hiszti, hiába a cukiság a végén úgy néz ki minden esetben én húzom a rövidebbet. Megpróbáltam kissé színészkedni neki, még el is ájultam a szeme láttára, de azt hiszem túl sokat vártam el tőle hogy egy ilyen mozzanatra mint egy igazi férfi elkapjon, mondjuk mint Jin. Ez a gyerek csak állt és kacagot. Mit tehettem volna mást, semmit sem tettem, a mondata ellenére is mozdulatlanul feküdtem. Alig bírtam visszatartani először hogy el ne röhögjem magam másodjára viszont mikor a megjegyzéseit tette hogy fel ne kelljek és le ne csapjam valahogy. De álltam a sarat, és a fiú talán mit sem sejtve közelebb lépett hozzám. ~ Ez az… Gihihihiii, gyere csak….~ Már örvendeztem is hogy vagy így vagy úgy, de igen, elég közel került hogy egy igazi merényletet indíthassak ellene. Amilyen gyorsan csak tudok köhöm rá mászok hogy lefogva tarthassam, biztos voltam benne hogy valahogy fog védekezni, de nemtett semmit. Eleinte még örültem is ennek hogy megkönnyíti a dolgom, még meg is sebeztem, legalábbis a páncéljának egy részét leszedtem. Tehát pakolt azóta életre is… Futott át a fejemen látva hogy nem csúszott lentebb az életcsíkja. Úgy próbálok evickélni hogy mozgásképtelenné tegyem a srácott, erre annak majdhogy nem még a szája is habzik…. ejnye ejnye, igencsak hiánya lehet a nagy Ren-samanak. :PIgen, ilyen gonosz gondolatok is átfutottak picinyke agyacskámon. Még meg is dicsérem. Mire Ő ismét kinevet. Már kezd elég irritáló lenni a viselkedése, eddig aranyos kedves sráckának gondoltam, mostanra igencsak elszállt magától. És igen ahogy a mondatát kimondja be is ugrott hogy mégis mi volt az.
- A manó….baaaaaaa…. – Kiáltok fel, igen tényleg ki ment a fejemből hogy egy sima csettintéssel is el tud repíteni. ~Ez egy köcsög képesség!...~ Gondolom magamban, mivel már annyit fáradoztam hogy köhöm megtaláljam a megfelelő pózt amivel le tudom fogni. Útközben még Reginaldba is bele futok.. akarom mondani repülök. Sebzést is okozot, de amennyire csak tudtam észnél voltam. Az akrobatikám segítségével megmarkoltam Regi két lábacskáját, és a sújemelésemet plusz minden erőmet bevetve megkíséreltem hozzá vágni az idomárjához.
- Bocsi regi, de azért tudd hogy szeretlek. – És igen így volt, Regit tényleg nagyon csípem és kicsit rosszul is érzem magam hogy ilyet csináltam vele. Próbáltam talpal földre érkezni, de ez nálam már alap reménytelen ügy. És igyekeztem még ezt azelőtt hogy a rendszer ki írta volna hogy Ő lett a győztes. Hogy mi is volt ez tőlem, egy teszt hogy így még ki lehet-e játszani a rendszet, plusz igen, azért mégiscsak be akartam volna vinni neki még egy találatot. Mikor földet értem ki is írta Ren felett a győzelmet jelző szöveget. Nem is tudom mit éreztem abban a pillanatban, a szívem össze szorult, nem azért mert annyira győzni akartam hanem azért mert eddig akkora szakadék volt közöttünk most viszont én állok a szakadék veszélyesebb végén... eddig is annyira hajtottam előre de most valahogy el ment a kedvem tőle. Minek gürizzek eredménytelenül?... Nem zavar a győzelme, épp csak az zavart amit megláttam és amit megértettem. Lehajtottam a fejem, és megszólaltam.
- Gratulálok a győzelmedhez! - Kissé robotikusra és tartószkodóra sikeredet, az eddigi közvetlen viselkedés után kissé furcsa volt visszahallani a saját mondatom is.
- Most pedig megyek... szia. - Köszöntem el tőluk és már nem is láthattak sokáig. Nem, nem haragudtam rájuk egyáltalán, csak azért durva volt hogy eddig mindig nagy csomószor kellett hogy sebezzenek rám, erre jön valaki tök magas alap sebzéssel és két támadással elintéz. Túlontúl könnyelmű voltam, ezt nem engedhetem meg magamnak még egyszer, akár ismerős az illető akár nem. Eddig még úgymond játszadoztam is azzal hogy úgyis sok életem van hadd csapkodjanak, de mára ezt már nem tehetem meg. Nem is érzem azt hogy előre haladnék, mindinkább előznek be sorra és sorra.... Elkeserítő.

Megmaradt élet: 58 pont.

/Kösziii a játékooot :3/

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by Klein on Vas. Júl. 07, 2013 9:29 pm

Ossu!

Lezárom a párbajt, jutalmatok 50 xp és 130 arany.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: RenAi vs Ren

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
» RenAi

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.