[Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 17, 2012 2:53 pm

Résztvevők: Zaraki Kizashi, Tatsuki Ranmaru, Sakamoto Rin, Mikazuki Mizuki, Jakushi Ishiro

Ezt a küldetést egyikőtök sem a táblán találta. Mostanában az egész kezdetek városában egy pletyka jár, ami valamilyen módon a ti fületekbe kerül. A hír nem más, mint az, hogy a dungeonban lévő koboldok elvileg kiterjesztették a területüket azon kívül is. Lehet, hogy pitiáner hírnek minősül néhányotoknak, de muszáj megállítani a terjeszkedést és vissza kell őket szorítani a helyükre. Akiket ez a hír sem érdekel, azoknak az is a fülükbe jut, hogy tömérdek arany található a bázison.

Feladat: Érjetek a helyszín közelébe, de csak annyira, hogy pont lássátok a kisebb bázist. Ott a helyszínen lehetőleg találkozzatok egymással is.

Sorrend: Az első körben alakul ki.
Határidő: 3 nap/fő


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Május 22, 2015 6:18 pm-kor.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Aug. 18, 2012 12:16 pm

Felkaptam a hírre a fejemet, hiszen nagy híve voltam az állandóan változó digitális világoknak, de nem hallottam még olyanról, hogy néhány mob ennyire interaktív módon viselkedjen. Általában kevés volt bennük a mesterséges intelligencia még ahhoz is, hogy értelmes, gondolkodó ellenfelek legyenek, nemhogy új területet hódítsanak meg maguknak!
Őszintén szólva: kételkedtem. A saját szememmel akartam utána nézni a dolognak. Azt sem értettem, hogy miért csak szóbeszéd ez? Mások esetleg nem ilyen magas szintűek, mint én, hogy ennek utána tudjanak nézni? Ugyan már, hiszen csak koboldok, nem a harci erejükről híresek! Ha egyáltalán léteznek…
Fél napot sem adtam magamnak, amíg ügyes-bajos dolgaimat elintéztem a városban. Úgy voltam vele, hogy valószínűleg úgyis kidobott idő lesz felgöngyölíteni az ügyet, de azért igyekeztem biztos támasztékokat szerezni. Például felkerestem Mizukit. Tartoztam neki ennyivel, legfeljebb ha nem találunk ott semmit, akkor biztosítom, hogy még mindig nem tekintem leróttnak a tartozásom. Másrészről felkerestem egy-két személyt, akiktől információkra volt szükségem, vagy akiknek én akartam információt adni.
Sokkal eseménydúsabban telt az idő, mint számítottam, és végülis elég nagy reményekkel indulhattam útnak. Előtte Mizukival a Kezdetek Városának főterére beszéltem meg találkozót, majd onnan a tervek szerint együtt vágtunk útnak. Kicsit faramuci volt a helyzet, ugyanis sok gondolat járt a fejemben, és nem tudtam, mivel is rukkoljak elő. Végül ha rajtam múlik, akkor neki is elmondom kételyeimet erről az egészről.
Hogy egyébként mi változás történt, mióta mi utoljára találkoztunk. Nem tudom pontosan, hogy ki mennyit lát belőle, de mivel idővel csak elfogadtam a baráti kapcsolatra való invitálását, biztos voltam abban, hogy nem fogják elkerülni figyelmét az apróbb változások: már nem szint 1, hanem szint 2 van a nevem mellett. És bizony ott van a kis ikon is, ami jelzi, hogy céhtag lettem. // Nem vagyok biztos benne, de gondolom barátként ezeket tényleg látja. // Utóbbiról nem beszélek neki, viszont az előbbiért elmondhatom, mennyit segített az ő tanítása. – Nélküled nem ment volna – mondom el azt a mondatot, ami megfigyeléseim szerint ilyenkor el szokott hangozni.
Közel jártunk már a célhoz, a hangomat lehalkítottam.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Sakamoto Rin on Hétf. Aug. 20, 2012 12:46 am

Nem is tudom eldönteni, hogy ez a mai nap szerencsés e vagy sem. Visszagondolva a reggelre mikor felkeltem és lementem reggelizni nem is terveztem, hogy ma küldetést vállalok el.
Kissé kómásan bicegem le a lépcsőn ásítások közepette a kis fogadó étkezdéjébe, majd leülök az egyik asztalhoz és beleszürcsölök a meleg teába, amit a kihoznak nekem. Megdörzsölöm még egyszer a szemem majd a menüt felütve és a felszereléseimre kattintva egy-két gombnyomás és már fel is öltöztem. Ezt szeretem csak egy „katt” és már fel is öltöztem vagy épp vetkőztem. Belekezdve a reggelimbe óhatatlanul is fültanúja leszek két másik játékos beszélgetésének melyet fontos megemlítenem ugyan is ez az, ami miatt nem tudom eldönteni, hogy szerencsés-e a napom vagy sem.
~ A dungeonban lévő koboldok elvileg kiterjesztették a területüket? ~ fut végig a fejemben a mondat, amit az előbb még az egyik fiú mondott a beszédpartnerének. A történet nem igazán hat meg így folytatom, az evészetet majd kis idő elteltével megiszom a maradék teámat és távozom az épületből. Utam sok épület közt még több embercsoportosulás mellett vezet el. Ahogy ránézek, egy-egy csoportra látom, hogy nem csak most találkoztak. Valószínűbb inkább hogy céhtagok vagy csak szimplán egy csapatot alkotva próbálnak szintet lépni. Ilyenkor eszembe jutnak a barátaim, akikkel együtt léptem be a játékba, és akiket már az óta nem is láttam. És ami még az eszembe jut, hogy lehet, hogy nekem is csapatba kéne állnom vagy céhet kéne indítanom vagy legalább belépnem egybe, mert egyedül nem sokra megyek.
Amint ezeken morfondírozom, ismét elhaladok egy kisebb csoport mellett, akik megint a koboldokról diskurálnak. Meg is torpanok egy pillanatra, hogy ismét meghallgassam (kihallgassam) a beszélgetésüket, de megint csak ugyan arról szólt a mese. Így inkább a tovább indulás mellett döntök hisz nincs kedvem most a koboldokkal foglalkozni, igen, ám de ekkor meghallottam még valamit. Arany. Ez volt az a szó mely egyből megcsapta a fülem, és ami aztán arra késztet, hogy egyenest a várósból kifelé vezető kapuk egyike vele induljak. Hisz kit ne érdekelne az arany, főképp mert ahol arany van ott elvileg tapasztalati pont is kell, hogy legyen, vagy nem? Na, mindegy is, mert ha nem is lesz én, akkor is szerzek.
- Mooo… egyedül lenni nem is olyan jó. Unatkozom… – jelentem ki halkan lehorgasztott fejjel, ahogy haladok a célom felé. A térképnek hála már tényleg közeledem a dungeon felé nem úgy, mint 15 perce, amikor is rossz irányba mentem és mire észbe kaptam egy erdőben kötöttem ki. Ám ezzel inkább ne törődjünk hisz anélkülis egy kicsit ciki a dolog.
Azonban ahogy közeledem a célom felé, sőt már majdnem ott vagyok, hirtelen furcsa érzés ragad meg. Mintha figyelnének és valószínű, hogy, bogarak azok akik figyelnek mert mintha félnék, rettegnék valamitől. Óvatosan lépkedek és a fejem is jobbra-balra forgatom, és a bogártámadást várom. Annyira ügyelek a környezetem mozgására, hogy azt bezzeg már nem veszem észre, hogy előttem már vannak ketten. Na persze nem bogarak, hanem két másik játékos. Ahogy lépek egyet feléjük, lábam nyomán egy kavics pattan fel és perdül, egyet pár centire földtől majd leesik a földre. Szemem épp ezt a röpülni vágyó kavicsot követi és így már nem lesz meglepő a reakcióm, amit a már így is parás elmém láttat velem mikor is a szemem sarkában egy fekete folt moccan meg – ami valójában csak a szél fújta hajam vetette árnyék. Ijedtemben hirtelen és szélsebesen vetem magam az előttem álló férfi nyakába, akit csak alig pár másodperce láttam meg mégis olyan ismerősnek tűnik.
- Kyaaaa! – hallatok, még magamból egy halk sikolyt miközben az íjász nyakába vetődöm.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
avatar
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
1000/1000  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Hitodama on Hétf. Aug. 20, 2012 10:11 am

Mizuki egy hirdetőtábla előtt szobrozott és minden szegletét alaposan átvizsgálta, de nem talált semmi szemrevaló vagy legalább jövedelmező küldetést. Lehetett az egyik leggyorsabb kezdő de küldetésszerzésben még mindig a csigák közé tartozott. Épp arra készült hogy egyenként letépi a papírokat hátha van alattuk valami, amikor üzenet érkezett neki. Kíváncsian felnyitotta a menüt és meglepődve tapasztalta hogy Ranmaru volt az, akiről nem felejtette el hogy miért is küld majd neki privát üzenetet. Így hát fogta magát és elhagyta az adminhátamögötti kis falut és a Kezdetek Városába indult

- Szia Tatsuki-san - köszöntött neki, amikor odasétált
Végignézett a fiún miközben az előadta a valószínűleg rengeteg gyilkolni való mobbal és felszedhető arannyal kecsegtető küldetést. A fiú karakterlapja láttán azonban majdnem megfulladt, merthogy az nem hogy már második szintű volt de közeledett a harmadikhoz is míg ő még mindig azért az öt tapasztalatpontért küszködött... vagy talán túl sok időt töltött a nehezebb küldetések kutatásával. Meglátszott rajta hogy valamiért vicsorított, de ha Ranmaru a dologról kérdezte csak annyit mondott hogy már nagyon várja a harcot. Amikor azt hitte hogy nem figyelt, megengedte magának hogy kicsit lógassa az orrát és a füvet taposó lábait kezdte figyelni. Ranmaru mondott valamit de Mizuki nem igazán értette a sok gondolat közül, sőt mi több figyelme annyira lelanyhult hogy csak akkor vette észre a fiú nyakába ugró fekete hajú lányt, amikor az éppen sikítva rávetette magát. Egy pillanatig pislogott a látványra majd remélve hogy ezzel elterelheti kicsit a figyelmét, odament és a vállára tette a kezét
- Jó reggelt, látom nincs minden rendben - mondta neki, majd körbenézett - valami gyáva fickó hátba támadott, hogy ekkorát ugrottál? Ha kell én lezúzom a tagot
A felajánlás persze komoly volt ahogy az ábrázata is, habár abban a pillanatban nem tudta még hogy elrugaszkodott teóriája hamis volt, egy csata igen vonzó alkalomnak tűnt tapasztalatpont gyűjtésére. Azonban kiderült hogy nem üldözte senki és amikor Mizuki megint szóhoz jutott, jobban is megvizsgálta a lányt. Rögtön feltűnt neki haja hosszúsága, mert hogy Mizukit valamilyen szinten érdekelték a hosszú frizurák és viselőik, merthogy ő is ilyen volt. Ráadásul az ő hajszálai is egyenesebbek voltak, viszont egy szemernyivel rövidebbek de sűrűbbek, míg saját hajzuhataga ápolatlanabb volt. Ugye magasabb volt nála, így pedig éppen jó magasságban is volt ahhoz hogy megfogja a hollófekete hajat és tapintásra is megvizsgálja, amit puhának talált. Úgy döntött hogy megkérdez egy fontos dolgot
- A hajad nagyon tetszik - mondta neki - nem tudod, hogyan kell rendbe szedni az enyémet? Mármint a játékban...
Szégyellte a kérdést, de muszáj volt valakitől megkérdeznie és a legalkalmasabb játékosnak pillanatnyilag ő látszott. Meginte megfogta a "hollószárnyat" és kíváncsian megszagolta, s ha érzett valami illatot menten megint faggatózni kezdett
- És hogyan tudod illatosítani? - kérdezte félig leplezett izgatottsággal, mert ő is akart illatos hajat
Egyébként ha hármas bemutatkozásra, vagy bemutatásra került sor akkor megmaradt a Hitodama álnévnél
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Zaraki Kizashi on Hétf. Aug. 20, 2012 2:25 pm

Újonnan vásárolt késeimet dobálgattam. Ezek már sokkal élesebbek voltak, mint az előző kettő. Gyönyörűen világítottak a napfényben, miközben zsonglőrködtem velük. Gondoltam, hogy kiülök a főtérre egy padra, hogy gyönyörködjek a sok gyakori módon előforduló kezdőn. Eltettem tehát a késemet és odaballagtam a padhoz, ahol helyet foglaltam. Szemem egyik játékosról a másikra pásztázott, miközben mindegyikre nézve az jutott eszembe, hogy "le tudnám nyomni". Élvezet volt ez a kisebb ego növelés, időközönként kellett, hogy ne legyek ebben a világban olyan depressziós, mint a többi játékos, akik szomorú, lehajtott fejjel rúgták a port. Hamarosan azonban megrezdült fülcimpám, hiszen valahonnan a távolból arany hallatszott. Pontosabban csak kimondva, nem csörgött az a sárga mindenség. Közelebb sétáltam a helyhez és fülelni kezdtem. Valami kobold invázióról beszéltek, hogy kiterjeszkedtek a dungeonból. Úgy látszott, hogy jelet akartak adni azzal kapcsolatban, hogy már ideje elnáspángolni a szintvezért... vagy nem. Vagy tényleg csak szimplán kisétáltak. Na, de az arany egy kobold zsákban is arany, így ideje volt indulni.
Bandukoltam az említett hely felé, a nagy dungeon felé, pontosabban elé. Távolról megpillantottam céhtársamat Ranmarut, a lányt, akitől az aranyalmát loptam, Mizukit, akinek onnan tudom a nevét, hogy az első küldetésünkön partiban voltunk, ott meg megjeleníti, és ott volt még egy másik lány is. Először Ranmaruhoz fordultam, kinek az ölében ott csüngött a leányzó. Megkopogtattam vállát, majd mikor megfordult kinyújtottam a kezem. Ha kezet fogott megszólaltam.
- Csövi, Ranmaru. Örülök, hogy te is jössz, na meg látom, hogy jól megy a céhnek, még egy gruppit is összeszedtél valahonnan. Bár szerezhettél volna egyet, akinek szebb formája van.
Utaltam vigyorgó tekintetemmel a nyakában lógó lányra. Majd a lányhoz fordultam, pontosabban Mizukihoz és a tarkómra tettem a kezemet.
- Helló, Mizuki. Remélem nincs harag az előző küldi miatt.
Mizuki után pedig az ismeretlen lányhoz fordultam.
- Csáó, remélem nincs harag a megjegyzésért. Kizashi vagyok, téged hogy hívhatlak?

_________________
Adatlap
Spoiler:

Élet: 6 / 30 hp /
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3 (+2)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5 (+1)
Speciális képesség: 1
Páncél: +2
avatar
Zaraki Kizashi
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
126/150  (126/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 22, 2012 1:31 pm

Mivel nem jelentette hiányzását Jakushi Ishiro ki lett zárva a küldetésből.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 23, 2012 11:53 am

A nagy kobold tábort egy fából készített fal veszi körbe, azonban még mielőtt be tudnátok oda jutni, az utatokat egy kisebb kimozdulás állítja meg. Néhány kobold éppen most indult kifele a bázisból, ahogy megfigyelhetitek, egy expedíció útra. Körülbelül nyolc kobold sétálgat, köztük két íjász, négy harcos és két állatidomár, akik mellett ott bandukolnak a vaddisznók is.

Feladat: Öljétek meg őket.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Aug. 23, 2012 3:12 pm

Egy lány ugrott a nyakamba, és szerencséje volt, mert nehezen tudtam elképzelni magamról, hogy erre ne az ellökésével reagáljak. Magamon is meglepődtem, amikor helyette a kezemben tartottam, sőt megpördültem vele, hogy rögvest szembekerüljünk azzal, aki így ráijesztett. Egy pillanat erejéig még a szokottnál is jobban örültem Mizukinak, aki biztos harcászati pont volt mellettünk. Aztán a veszély csak kacsának bizonyult.
Rin! – adtam hangot megilletődöttségemnek, amikor felismertem, hogy kit tartok a kezemben. Kapaszkodása terhelte a kitartáspontjaimat, éreztem, ahogy fáradok, így elkezdtem lesegíteni a kezemből. – Mizuki, Rin régi ismerősöm, voltunk közös küldetésen. Nagyon tehetséges lány! – igyekszem hidat verni közöttük, bár úgy alakul a beszélgetés, hogy láthatólag erre semmi szükség nem lenne, hiszen Rin haja teljesen elbűvöli Mizukit. Ráadásul már másodszor fordult elő, hogy valakit nem vettem észre. Kizashi köszön ránk. Kicsit megnyugszom: nem ismerek több árnyharcost, de ők tényleg a legjobbak lehetnek közülük.
Kizashi – üdvözlöm egy fejbólintással. Nem nyújtom a kezemet, mert a yagan által mozgást látok, mozdul a fal, és mire vége a kifelé indulók sorának, nekem a kezemben az íjam, harcra kész vagyok.
Nem tartottam eddig szemmel a tábort, igazság szerint kicsit a szememnek se akartam hinni, hogy az ott van. És ha ott is van? Könnyen elképzelhető, hogy nem koboldok, hanem bármilyen más mob él ott, esetleg nem más, mint pályaszínesítő elem. Viszont ahogy az ellen kisétált rajta, nem maradt kétség bennem. Tényleg interaktív a SAO világa! A koboldok új területet foglaltak el!
Nem mozdulok, nem lövök ki nyilat, pedig ragyogva feszül az íjamban. A többiek megmozdulására várok, hogy egyszerre tudjunk támadni. Ez egy remek csapat most így, legalábbis a mostani lehetőségeinkhez mérten talán a legskillesebb tagok jöttek össze. Nem nagyon gondolnám, hogy bármi is megállíthat minket, nyolc kobold legalábbis semmiképpen. Abban a pillanatban, hogy a közelharcosok eliramodnak mellőlem, már engedném is el az első nyílvesszőt. Az íjászokat céloznám, hogy ne legyen távolsági haderejük, majd ha esetleg sikerül őket leszedni, akkor jönnek az állatidomárok. Ez lassan beidegződés lesz, azt várom, hogy amint ők elpusztulnak, ha elpusztulnak, akkor egyből az állataik is megszűnjenek létezni.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Sakamoto Rin on Vas. Aug. 26, 2012 12:42 am

Szerencsémre kiderül az utolsó pillanatban, hogy a bogár orvtámadás valójában nem is az volt, ami hanem csak az – gonosz - árnyékom hozta rám a frászt. Ám ezen felfedezésemet már későn állapítom meg. Addigra ugyan is az ölébe vetettem magam az első arra járónak. Mikor aztán ráeszmélek, hogy hol is vagyok, éppen meghallom a fogódzkodóm hangját, ahogy meglepődve ejti ki a nevem.
- Oh, Tatsuki-kun! Szia! – Lepődöm meg én magam is hogy kivel is találom, szembe magam ismét majd egyúttal köszönök is a férfinak egy mosoly kíséretében. Ekkor valaki megérinti a vállamat. A személy felé fordulva meg is lepődöm, mikor egy másik lánnyal találom szembe magam végtére is észre sem vettem, hogy eddig itt volt. A lány némileg fiatalabbnak tűnik hozzám képest, de ahhoz képest elég bátor, már ahogy a szavaiból kiveszem.
- Kö… köszönöm, de nincs rá szükség, Mizuki-chan… – utasítom vissza a lány ajánlatát miszerint szívesen elveri az engem ijesztgető személyt. Majd a felajánlást követően a lány egy igen meglepő dologra tér rá, a hajamra.
- Ööhm… hát… – nézek le a lányra még mindig a férfiba kapaszkodva. Olyannyira meglepett a dolog hogy nem tudok, hirtelen mit mondani pedig a válasz igen egyszerű lenne, ám még mielőtt válaszolhatnék rá egy másik férfi is megjeleni.
Vigyorgó tekintetére és sértő megjegyzésére, amit félreérthetetlenül is nekem címzett egy egyszerű nyelvöltögetéssel válaszolok. Még hogy nincs, szép alakom pedig van, de nem is akármilyen.
- Amúgy a fogadóban ahol megszálltam, ott adott a fogadósasszony egy finom illatos sampont és az használtam csak eddig azt is csak egyszer. – adom a választ Mizuki-channak, a férfi beszédére pedig csak duzzogva fordítom, el a fejem miközben lemászom az íjászról.
- Rin. – szólalok, fel miközben a szemem sarkából tüzetesebben megvizsgálom a férfit. Első, sőt másodszori ránézésre is egy ijesztő egyénnek mondanám, bár én nem igazán félek tőle, bár amin a tekintetem megragad az a fegyverei. Lehet, sőt biztos, hogy ő is egy árnyharcos.
Ekkor mozgásra leszek figyelmes a közeli erődszerűségtől. Tatsuki-kun már fel is húzta az íját így magam is előkapom a késeket és a közeledő csoportosulás felé tekintek. Hárman vagyunk közelharcosok így a két társammal együtt támadok rá a kobold őrjáratra. Célpontnak az egyik harcost választom ki és amint megközelítem máris vágásokkal és szúrásokkal tarkított csapásaimmal próbálok meg végezni vele. Ha sikerül elintéznem azonnal megyek is a következő harcoshoz és őt is ily módon próbálom meg elpusztítani.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
avatar
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
1000/1000  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Hitodama on Vas. Aug. 26, 2012 9:08 am

Mizuki a neve hallatán úgy ugrott meg mintha valami villám csapott volna belé, kezét kardja markolatára téve védekezően lépett hátra. Hogy lehet az, hogy Ranmaru tudta a nevét miközben ő a játékosi nevén mutatkozott be neki? Valami itt nagyon nem volt rendjén, s ahogy ledöbbenve hallgatta a neki intézett szavakat egy ismerős alak lépett oda hozzájuk és ő is a nevén szólította!
- M-mégis mit jelentsen ez?! - fakadt ki dühösen és a fiúkra szegezte bal mutatóujját - Ti ketten honnan vettétek ezt a Mizukit, én Hitodama vagyok a túlvilágról!
Az öklét rázta harcra készen hogy megvédje az igazát, végül azonban valamelyikük megosztott vele egy ésszerű javaslatot, ami nem volt más mint hogy nézze meg még egyszer a karakterlapját. Mizuki a pontosztás óta nem figyelt arra merthogy nem volt rá szüksége, most azonban pofon vágta az új információ miszerint ott Mizuki állt
- E-eeezt... nem hiszem eeeel... - görnyedt meg, kezét-kardját maga mellé lógatva, s úgy bámulva a semmibe félig nyitott szemekkel, majd a pillanat elmúltával egyenes testálásba vágta magát és öklével jellegtelen mellkasára csapott - ám legyen, a nevem Mizuki a holdbéli és egyben Hitodama, aki a szellempengék forgatója... a név nem számít ha az élre török!
Bizonyságul megsuhintotta néhányszor kardját a levegőben, majd Kizashihoz fordult és első dolgaként megnézte a karakterlapját
- Ranmaru-sannak igaza volt, valóban egy személlyel hozott össze a sors - ismét suhintott a fegyverrel mint valami japán kardforgató hősös gyermekfilmsorozat főszereplője egy élő shown, mindössze annyi volt az ironikus hogy olyasmit Mizuki életében nem látott - az a gyáva Arekisanda mindvégig arra az almára fente a fogát, pedig a hirdetésben a kishúgát kérte visszahozni! Átvert minket és nem fizetett ki, ezért bekopogtam a fejével a saját ajtaján és elvettem tőle a kishúgát mielőtt őt találná eladni! Micsoda mocsok, a kaján képéből ítélve az a tömör aranyalma érhetett akár kétszázötven ilyen csecsepénzt! Jobb is hogy megléptél vele, hehehe, megérdemelte az az áruló disznó! Érdekes módon a küldetést teljesítettem és megkaptam érte a tapasztalatpontot... - hirtelen elhallgatott egy pillanatra és Ranmaruhoz fordult - vajon visszamehetnék a kishúgért a kovácshoz és az itemjeim közé tehetném... lehetséges ez?
Extrém elképzelés volt az tény, de biztonságban akarta tudni az njkt azok után ami történt, hátrahagyni pedig végtére is nem volt szíve. Ranmaru már második szintű, így bizonyára megtanult már jó néhány új dolgot amit ő maga nem tudott még. Amikor megkapta a választ bólintott, s végre Rinhez fordult
- Tehát Ranmaru-san barátja, ha szükség van a kardomra csak hívjon - küldött egy barátlistára hívást, nem csak egy okból - aztán egy alkalommal majd elviszel ahhoz a fogadóshölgyhöz és megcsinálod a hajamat!
Megint Ranmarura pillantott, aki meglepetésére már egészen más irányba figyelt, lövésre készen. Tekintetét követve ő is megpillantotta a koboldcsapatot és suhintott az egyébként is percekkel ezelőtt kivont kardjával
- Én azt mondom... - bökött pengéjével a koboldok felé - itt az idő egy kiadós táncra!
Azzal futásnak eredt a csoport felé és az első útjába kerülőt távolsági csapásával próbálta meg leteríteni, majd ugyanabból a lendületből vagy újra lecsapott ha nem halt meg, vagy a következőnek próbálta meg kiosztani a vágást. Ennyi volt, mert a második támadással már szökkent is hátra, lehetőleg el a fegyvereik útjából. Fejét eközben oldalra kapta hogy ha szeme sarkából is de lássa hogy került e mögé egy kobold magasságú alak, s ha ideje volt rá hátra is szúrt egyet
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Zaraki Kizashi on Kedd Aug. 28, 2012 3:04 pm

Csak lestem, ahogy mindenki traccspartit szervez. Itt-ott dumáltak teljesen felesleges dolgokról, mintha azok sosem fogynának ki. Kezdtem igazán unni és ennek jelet is adtam azzal, hogy az újdonsült késeim egyikét dobálgatni kezdtem. Mindig szép kis szaltót nyomott, mielőtt visszaért a kezembe és már annyira elsajátítottam ezt a dolgot, hogy sohasem vágtam el vele a kezemet. Szerencsémre semelyikük sem igazán szólt hozzám, így nyugodtan ellehettem a dobálgatással és mások fejemben való minősítésére és elemzésére. A céhes íjászommal nem volt gond, hiszen, ha gond lenne vele, akkor nem vettem volna fel olyan nyugodtan. Az egyik lánynak, a nagyobbiknak meg látszott, hogy valami gondja volt. Szerintem titkolt valamit előlünk és a furcsa kérdéseivel leplezte azt. Lehet, hogy valami hátsó szándéka van, vagy valamit el akar érni egyikünknél, bár fogalmam sem volt, de elég furcsa egy viselkedést produkált. Na meg a melle is kicsi volt. A harmadik pedig az a lány, akit jól átvertem az előző küldetésen, de úgy látszott, hogy nem igazán haragszik. A mondanivalójára nem igazán figyeltem, pusztán nem érdekelt, de az arckifejezéseiből úgy látszott, hogy nem hibáztatott.
Közben azonban látogatókat kaptunk, nyolc egész kobold személyében. Nem láttam sehol sem kihívást. Ranmaru hátul maradt, mi hárman pedig előre rohantunk, de én sunyiban megálltam félúton. Hárman csak nem lesz problémájuk, Ranmaru pedig nem fog köpni. Amíg a többiek harcoltak lefeküdtem a fűbe és hűsöltem egy keveset. Néztem az ég felé, láttam a dungeon szélét, ami belelógott perspektívámba. Ezt a kilátást kissé megfűszerezték a fegyverhangok és kipurcanó koboldok hangjai. Mennyei érzés volt harc közben lustulni. Király, hogy volt egy csapatom.

_________________
Adatlap
Spoiler:

Élet: 6 / 30 hp /
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3 (+2)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5 (+1)
Speciális képesség: 1
Páncél: +2
avatar
Zaraki Kizashi
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
126/150  (126/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 31, 2012 1:53 pm

Miután sikeresen elintéztétek a felfedező osztagot, a lényegre kell, hogy térjetek. A falnál csak egy bejárat van, középen, amit két kevésbé éber kobold őriz. Ha keresztül jutottatok rajtuk, akkor tömérdek koboldot tekinthettek meg, akik a tábort járják. A lényeg azonban a tábor közepénél van. Egy fáklya. Azt a fáklyát kell megszereznetek, hogy felgyújtsátok a tábort, azonban, mint ahogy már mondtam, rakat kobold állja az utatokat.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Szept. 01, 2012 10:50 am

Öröm volt figyelni ezt a munkát! Mindenki pontosan úgy teljesített, ahogy elvártam volna tőlük. Mizuki és Rin… nem is értettem, hogy nem második szintűek még, miközben mind a ketten profi módon használták saját kasztjuk előnyeit. Nem is láttam rajtuk azt a határozatlanságot, amit egyes szintű kezdőknél szoktam megfigyelni, hogy ódzkodnának a harctól, vagy félnének attól, hogy nincs elég távolság köztük és az ellenségeik között. Bátran használják a kardjaikat, a félelmük elszáll a csata elején… büszkén feszítettem a mellem, hogy ismerem őket, és nem mellesleg az íjamat is, hogy fedezhessem őket, és ha kell, én végezzek a mögéjük lopakodó ellenekkel.
Kivéve Kizashit, aki… eh! Igyekeztem szórni a nyílvesszőimet, amennyire sebességem csak engedte, de még így is bele kellett, hogy férjen miatta egy ideges szemüvegfeltolás. Megint meg voltam elégedve a képességemmel, hogy anélkül figyelhetem őt, hogy rá kelljen néznem. Helyette igyekeztem inkább a harcra koncentrálni, és csak a maradék erőmmel nézni a heverészését. Nem szóltam, nem tettem semmit, de ezt nagyon megjegyeztem magamnak. Lesz még elszámolnivalónk – határoztam el magam, de neki egyelőre nem mondtam egy szót sem.

Rendben van, ez szép munka volt – mondtam elégedett hangon, miközben odakocogtam a többiekhez. Időközben lehívtam az adataimat, hogy lássam, milyen módon befolyásolták a győzelmek az XP-met. Újabban ez szokásommá vált, mert látni akartam, hogy mennyire befolyásolja a fejlődésemet az, hogy magasabb szintű vagyok. Mikor hozzájuk értem, szépen lecsuktam. A yagannak hála addig is tudtam rájuk figyelni, bár nem rájuk néztem.
Elégedett voltam.

Tehát a koboldok terjeszkedése nem pletyka – néztem fel a monumentális építményre. – Nekem jól jönne minden XP, ezért indítványozom, hogy pucoljuk ki a területet, ne maradjon benne kobold. – Hangosan gondolkodtam. – De az arany se jönne rosszul, szerintem ebből a csapatból mindenkinek szüksége lenne még új felszerelésekre. Ti mit terveztetek, mit csináljunk? – néztem körbe.
Volt egy gondolatom, partyt akartam alapítani, de amikor másodszor is végiggondoltam, rájöttem, hogy teljesen felesleges. Kizashi a céhtársam volt, hozzáfértem annyi adatához, amennyire szükségem volt. Rin és Mizuki pedig egyaránt szerepelt a barát-listámon. Hihetetlen, de nem kellett partyt alapítani. Megint csak eltöltött a megelégedettség. Jól éreztem magam.

Ha esetleg igény van rá, Ranmaru fel fogja ajánlani, hogy ő leszedi a nyilával a kapu átellenes oldalán lévő őrkoboldot, míg valaki az innenső oldalival végezz. De utána hogyan tovább?

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Sakamoto Rin on Vas. Szept. 02, 2012 6:49 pm

- Rendben, akkor majd szólok. – mosolygok a lány elé és a barátlistára hívást kedvesen elfogadom. - Rendben már alig várom a kis fodrásztalálkozónk. – mosolygok, a lányra miután lemászom a férfiról. Tatsuki-kun tekintetét követve én is kiszúrom én is a nyolc koboldot és Mizuki-channal együtt indulok meg, és máris nekikezdek a harcnak.
Tökéletes végrehajtás. Mondhatnám Mission complite! Két kobold egymás után. Nem is kellett sokat viaskodnom velük. Persze az érdem nem csak az enyém, hanem a többieké is. Tatsuki-kun segítségének külön örülök, mert mikor az egyik kobold bácsi mögém kerül csak a jó időzítése ment meg attól, hogy megserítsen a csúf rémség. Miután megsemmisítettük mind az összes lényt elégedetten nézek végig az eltünedező pixel darabokon. Majd fordulok egyet és odalépek az íjászhoz.
- Tatsuki-kun, hajolj közelebb… – mutatom mellékesen, hogy közelebb hajoljon a magas férfi majd mikor közelebb ér hozzám adok neki egy puszit köszönetképpen. - Arigato!
Majd szépen meghallgatom a mondandóját. Hogy mit is akarok? Hmmm… áh meg is van.
- Hai! Pucoljuk ki őket! Egyet se hagyjunk! – válaszolom lelkesen. - Kedo*, nincsenek túl sokan? – kissé elbizonytalanodva kérdem Tatsuki-kun felé fordulva.
- Mi lenne, ha felgyújtanánk az egészet? Azzal ott… – mutatok a fáklya felé, ami a távolban pislog a kapun belül.

Mivel a fáklya megszerzése a cél, ha mindenkinek jó Rin felajánlja, hogy – mint a csapat leggyorsabbika – megszerzi a fáklyát, amíg a többiek fedezik. Smile


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
avatar
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
1000/1000  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Hitodama on Vas. Szept. 02, 2012 9:27 pm

A gyors lerohanás és csapatmunka meghozta a várt eredményt, még csak fel sem ocsúdhatott az njk csapat és ők már szétvágtak közöttük. Mizuki egyszer Ranmaru felé pillantott, de helyette Kizashit szúrta ki. Mindenesetre a támadás olyan jól sikerült, hogy még a kitartásuk sem sínylette meg igazán az akciót. Ranmaru felé sandított és felfedezte a füvön kényelmesen henyélő Kizashit, majd a lányhoz fordult aki hozzá hasonlóan igencsak kitett magáért
- Ez jó volt... nagyon jó... - mondta jelentőségteljesen és a másik kettő felé biccentett, halkabbra fogta hogy csak ők ketten hallják - érzem a szakadékot közted és Kizashi no Baka között, te nem félsz a veszélytől! Kanpai!
Adott neki egy felfelé mutató hüvelykujjat, jó kedvében volt, majd megint a fiúk felé fordult és tölcsért csinálva kezeivel, feléjük kiáltott
- TATSUKI-SAN, NAGYON JÓL CSINÁLTA! - egy pillanatra csak vihogott, majd hozzátette - ZARAKI-SANHOZ MÉG NEM LÁTTAM FOGHATÓ LABDASZEDŐT! "ALÁBECSÜLTEM" A MÚLTKOR!
Jó szarkasztikusan megnyomva az "alábecsültem" szót ismét elnevette magát, gúnyosan, éppen amikor Ranmaru odaért hozzájuk és egy elismerő megjegyzést követően karakterlapját kezdte böngészni. Rin azonban odament hozzá és egy puszit nyomott az arcára
- Hogy én elfelejtettem a puszit! - sopánkodott, mert azt hitte hogy ilyenkor ez normális gratuláció volt szép munkáért, így odaszökkent és nyomott ő is egy puszit Ranmaru arcára, s mert képben nem volt gondolkodás nélkül Rin is kapott tőle egyet
- Igen, harcosoknak jár a csók! - ugrott a levegőbe, s ha kellett blokkolt egy váratlan támadást, egy értetlen "mi van?!" kérdés mellett

- Én egyetértek Ranmaru-san tervével, érzem a halál illatát a levegőben... - suhintgatta meg kardját és ezzel letudva a tervezést elindult a tábor felé, kényelmes sétával konzerválva kitartását, fülével pedig a többiek szavait követve
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Zaraki Kizashi on Csüt. Szept. 06, 2012 4:24 pm

Hál' a játéknak, hogy végre végeztek nyolc árva kobold kivégzésével. Már kezdtem aggódni, hogy a földön fogva fogok belehalni a kontrollálhatatlan, masszív unalomba. Miután végeztük, Ranmarunak még egy gruppit sikerült befognia. Neki valami prostikereskedő munkát kéne vállalnia, mert biztos, hogy a keze közé tudná venni a dolgot, és ezúttal nem a leányzók melleire gondolok, bár elég bolond, hogy nem tette meg. Én a helyében már rég valamelyik hátsó felébe markoltam volna. Talán összejöhetett volna egy virtuális hancúrozás... bár nem is lenne annyira virtuális, hiszen a játék jeleket küld az agynak. Na, de a hülyeségnek vége... egy kis ideig. Térjünk is vissza a történtekhez. Ezúttal be kell jutni a táborba. Több elméletet szült, mint amennyi IQ-ja van a céhen kívüli társaságnak egybe véve. Ezalatt gondolok a két gruppira.
- Nem vagyok féltékeny!
Szólaltam meg, de próbáltam a végére egyre halkabb lenni. Nem tudom, hogyan csúszott ki a számon, szerintem annyira gondoltam rá, hogy az agyam azt gondolta, hogy ki akarom mondani... Három ötlettel rukkoltak elő eddig. Az első ötlet Ranmarué, aki azt javasolta, hogy tisztítsuk a helyet. Jónak gondoltam és mivel céhtárs ötlet, ezért támogattam volna, de sajnos "kétszínű cafka" is mellette állt, így kénytelen voltam fordítani a gondolataimon és inkább "okos cafkára" hallgattam, aki azt javasolta, hogy felgyújtja. Annak érdekében, hogy "kétszínű cafka" ne nyerjen, érveltem is "okos cafka" mellett.
- Szerintem inkább okos cafka érdemli a voksot, Ranmaru és kétszínű cafka helyett. Ha tényleg ő a leggyorsabb, bár kétlem... de ha mégis, akkor ez a felgyújtás gyorsabb módszer lenne. Mivel a koboldok a jelenlétünkben égnének el, szerintem nekünk számolná a tapaszpontokat és a csillogó-villogó aranyat is. Na meg nem kéne életet sem vesztenünk csatában. Kevesebb adrenalin, több sárga. És ezalatt aranyra gondolok.

_________________
Adatlap
Spoiler:

Élet: 6 / 30 hp /
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3 (+2)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5 (+1)
Speciális képesség: 1
Páncél: +2
avatar
Zaraki Kizashi
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
126/150  (126/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 06, 2012 5:36 pm

Döntsetek arról, hogy melyik terv valósuljon meg, majd valósítsátok is meg azt. Ha nem sikerül dönteni, akkor felfigyelhettek arra, hogy egy kobold észrevett titeket és futni kezdett a középső sátor felé.

Eddigi változások:
Sakamoto Rin: 4 sebzés, 13hp maradt.
Mikazuki Mizuki: 2 sebzés, 15hp, 1 páncél maradt.
Tatsuki Ranmaru: 7 nyílvessző elhasználva.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Szept. 06, 2012 7:48 pm

Hogy a szájuk az arcomhoz ért? – meredtem magam elé meglepett tekintettel. A szám mozoghatott, miközben ezt gondoltam, de egy szó se hagyta el az ajkaimat. Körbesandítottam, pedig ponthogy senki szemébe nem akartam én nézni. Az arcom elvörösödött, éreztem, ahogy a fejembe száll a vér… kész, teljesen reménytelen voltam ebben a helyzetben. A való világban soha nem történt még velem ilyen, hogy nem csak egy lány, de ráadásul kettőtől is puszit kapjak azért, mert… khm… szépen fedeztem őket hátulról.
A munka veszélyesebbik felét ti csináltátok… és remekül! – motyogtam magam elé, továbbra is kerülve, hogy bárkire rá kelljen néznem, teafőzőket megszégyenítő vörösséggel az arcomon.
A hangulatot Kizashi zúzta szét.
Persze, ő sohasem volt egy könnyű eset, legalábbis amennyire ismertem, nem volt könnyű „ráhangolódni”, és mindig dekódolgatni, hogy mikor miről beszél egész pontosan. Ez viselkedés szempontjából határozottan a hátrányára vált, hiszen ilyenkor antiszociálisabb volt, mint én, még meglepőbb beszédbeli fordulatokat, mint Mizuki, és egyáltalán nem nézett ki olyan jól, mint Rin.
Semmi nem szólt a mentségére!
Más kérdés, hogy amikor az ilyesfajta kreativitását harcban használta, mint egy igazi árnyharcos, akkor igazi tehetség volt, tökéletesen passzolt hozzá az, ami egy árnyharcost árnyharcossá tett.
Felsóhajtottam.
Bárcsak megtanulná kontrollálni a hülyeségeit. Így nagyon nehéz lesz – futott át a fejemben, miközben a yagannal őt figyeltem.
Rendben van… akkor szerintem… legyen úgy… talán… hogy… – Ha olyan sok vér volt az arcomban, akkor miért nem jutott elég az agyamba is, hogy beszélni tudjak?! Csak makogtam előttük, és ha ezen senki nem változtat, akkor részemről bizony nem fog megállapodás születni a tervek között, pedig pont ez lenne a célom. Viszont határozottság szempontjából nem igazán állok a helyzet magaslatán, és nem csak a tekintetemmel próbálom kerülni mindenki mással a szemkontaktust, hanem a yagannal is szégyenlek hirtelen igazán rájuk nézni, így a földet bámulom. Ha nem születik meg a döntés, és jön is a kobold, nem lehet majd rám számítani, észre se veszem. Ellenkező esetben: ha döntés születik, bárány leszek, aki követi a többieket.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Sakamoto Rin on Pént. Szept. 07, 2012 1:36 pm

Egy pillanatra meglepődöm mikor Mizuki-chna hirtelen engem is megpuszil Tatsuki-kun után. Ez látszik is rajtam mikor enyhén elpirulok és nagy kerek szemekkel nézek rá és tekintetemből tisztán ki lehetett olvasni a „Miért kaptam?” Kérdést. Ám hamar meg is kapom rá a választ.
- Yoshi! Akkor Mizuki-channak is jár egy!*cupp* – e kijelentéssel nyomok is egy csókot a lány arcára.
Sajnálattal hallom, hogy a tervemet Mizuki és Tatsuki leszavazták pedig nem is butaság, amit mondtam. Na, jó lehet, nem én vagyok a leggyorsabb a csapatban, de az is lehet, hogy igen márpedig… Na, mindegy. Persze nem azért álltam elő ezzel a tervel, mert félek, csak hát túl sokan vannak és az HP pontjaim már két pont mínuszban van. Na meg nem szeretnék meghalni, mert még van egy elintézetlen ügyem a Boss-bácsikkal. Miközben Mizuki-chan elindul az erőd felé Tatsuki kun pedig furcsán viselkedik és csak a földet bámulja hirtelen a gonosz Kizashi szavaira leszek figyelmes.
- Mmm…mm – bólogatok helyeselve a megoldást és csak a mondandója végén jut el hozzám hogy hogyan is nevetett az előbb. - Hé, ne hívj engem cafkának! – nézek gonoszan a férfira, aki eddigi itt léte alatt nem sok mindent tett viszont én az ő pártjára állok.
- De amúgy ő lustaságának igaza van. Sokan vannak, és a felgyújtjuk, az a helyet elég koboldocskát tudnánk legyőzni ahhoz, hogy aztán a maradékkal saját kezűleg, végezzünk. Sőt mivel mi gyúrjuk, a tűzet, nagy valószínűséggel megkapjuk érte a jutalmakat is. – bólogatok elismerően mintha biztos lennék abban, hogy az én tervemet választják pedig ez még nagyon nem biztos.

Ha mégsem az én ötletemet támogatják, hát rendben nem ellenkezem és rögvest Mizuki-chanhoz sétálok.
- Nene, Mizuki-chan, versenyezzünk, rendben. – mosolyodom el. Jó ötletnek tartom a versenyt, mert amúgy totál uncsi lenne gyilkolászni a szörnyeket.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
avatar
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
1000/1000  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Hitodama on Pént. Szept. 07, 2012 2:30 pm

- Jól vagy? - kérdezte egy kicsit az elpirult Rintől
De végül mégis egyedül tőle kapta meg a válaszpuszit, az elismerés dobott még kicsit a hangulatán. Azt viszont látta hogy a majdhogynem teljesen leblokkolt Ranmarutól nem fog kapni semmit, Kizashitól pedig őszintén szólva nem is akart

- Mi az a caf... - járt volna el a szája tudatlanságáról a fiú hallatán, de gyorsan befogta
Szerencsére nem rajta volt éppen a többiek figyelme, sőt a kérdésére is megkapta a szó negatív mivoltát, amikor Rin megsértődött a megszólításon. Eddig annyit tudott róla hogy lányokra szokták mondani, most azonban újabb oka volt hogy ne mutatkozzon szimpatikusnak Kizashi előtt, aki egyébként biztosan nem bánta a dolgot. Mikor a másik lány is végére ért a mondandójának, Mizuki megtorpant és bevárta őket
- Én nem állítottam hogy a kettes terv nem jó - jelentette ki, még csak füllentenie sem kellett tekintélye megőrzéséért, hiszen valóban így volt - igazából azt hittem, hogy az csak egy része a tervnek. Szóval egyszerűen kiválasztottam hogy a harc részét csinálnám a dolognak. Na de, ideje a bátraknak harcolnia, a supportoknak meg lustáknak pedig hátrébb maradnia. Gyere, majd én fedezlek - fogta meg Rin csuklóját és tempósabbra véve előrevágtatott, maga után húzva a másik lányt feltéve ha nem akart még maradni. Kicsit odébb elengedte és odafordult hozzá
- Tatsuki-san mintha beteg lenne de ő az egyik legjobb távolsági játékos, szóval nem aggódok - mondta, s mutatóujját a lány felé szegezte - benned pedig megvan az harcszeretet, ami abból a veled egy kasztbeli önkéntes-lajhárból hiányzik. Azért a kitartásod így is csak 1, szóval mivel nincsen elosztható pontod ezért valakinek fedeznie kell. Sima ügy, ha fáradsz akkor bújj el mögém... arra a labdaszedőre nem bízok rá senkit! Ha alacsony az életerőd, nálam van egy +5ös főzet
Visszanézett Ranmaru felé, majd tovább ment a tábor irányába készen arra hogy amint az első Ranmaru-féle nyílvesszők elrepültek, rohamozzon
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Zaraki Kizashi on Szer. Szept. 12, 2012 5:58 pm

Kiderült, hogy Ranmaru nem igazán bírja női egyedek csókjait. Kár, pedig nekem úgy tűnt, hogy mindenben erős, de úgy látszik, hogy sikerült rátalálni a gyengéjére. Majd ha megint küzdenék vele, akkor megkérnék egy csomó lány karaktert, hogy állják körbe és csókolgassák mindaddig amíg ki nem üti magát, így megalapozva a győzelmemet. Szerencsémre az okos cafka egyetértett az én állításommal, így magamban átneveztem a sima nevévé, azaz Rinné. Megérdemelte, hogy azon szólítsam ezentúl. Ezzel ellentétben kétszínű cafka csak tovább rontotta a helyzetét. Bár végre vissza szállt a fejébe az értelem, még mindig csak úgy viselkedett, mint egy cafka. Össze-vissza mutogatott rám, így tényleg nem volt értelme, hogy behódoljak és harcolni menjek helyette, hiszen ő nem akarja. Ha senki sem akarja, hogy harcoljak, akkor nem is megyek, pont.
- Oké!
Szólaltam meg, összegezve válaszolva minden megszólalásra, hiszen végre egyet értettünk a taktikával kapcsolatban. Valójában élveztem, hogy ismét nem kellett semmit sem csinálnom, szenvedjenek csak ők, ha úgy szeretnék. Ha tudnék távolról lőni, mellesleg én is megtenném, de az nem volt az én stílusom. Tehát a leporolásom mindhiába volt, vissza is feküdtem a fűbe, két tenyerem a fejem alatt és az ég felé néztem, miközben halkan felnevettem, hogy mennyire komolyan veszik a többiek, hiszen csak néhány kobold. Néhány kis jelentéktelen kobold, ami valószínűleg egyikünkkel sem fog végezni és szerintem Ranmaru ki tudta volna az egészet szólózni. Volt már ő annyira erős, hogy az összeset kinyírhassa mielőtt azok akár a közelébe érhettek volna. Nálam kissé problémásabb volt a szólózás, hiszen nem rendelkeztem olyan jó tárgyakkal, mint Ranmaru, na meg végig a közelben kellett volna lennem, és sebzést kapnom, ami elég húzós, ha nincs mi kirántson a gebaszból.

_________________
Adatlap
Spoiler:

Élet: 6 / 30 hp /
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3 (+2)
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5 (+1)
Speciális képesség: 1
Páncél: +2
avatar
Zaraki Kizashi
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2012. Jul. 31.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
126/150  (126/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 13, 2012 3:31 pm

Döntöttetek és így Mizuki meg Rin a fáklyáért indul. Futásotok közben észrevehetitek, hogy kissé több kobold van a táborban, mint hittétek. Nincs visszaút, teljesen körbe állnak titeket. Körülbelül harmincan vannak, tíz íjász és a maradék közelharci. Az íjászok felkészültek a nyilazásra a közelharciak meg együttesen indulnak felétek. Ideje lenne segítséget kérni a csapattól, hogy együttes erővel küzdhessétek le a harminc koboldot és égethessétek fel a tábort. (Utolsó kör)
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Szept. 15, 2012 9:49 am

//Nem tudom, hogy többiek hogyan vannak vele, de én még szívesen látok egy-két kört.//

Nem akartam nagyon lemaradni Mizukiéktól, hiszen ők döntöttek, én meg elvileg mégiscsak csapattársuk voltam most. Főleg, hogy én rángattam bele a lányt a kalandba, hiszen én hívtam meg rá, akkor már tartoztam neki annyival, hogy ahogy ígértem, fegyveremmel őt szolgáltam. Ez a rész minden különösebb probléma nélkül teljesült is, viszont már a képességem sem „szolgált” túl jól. Tény, hogy ahogy Rinék mögött lemaradva battyogtam, az előttem elterülő fő nagy részét tisztán láttam, sőt mit nagy részét: szinte az egészet! Továbbra is vörös arccal, masszívan a füvet bámultam. És nem zavart, hogy alapvetően én mégsem ezt szoktam művelni.

Talán az rázott fel, amikor a két lány megtorpant nem sokkal előttem, talán még valami meglepett sikkantás-féleség is elhangzott. Felnéztem… és szinte hallható volt a kattanás, amint a fókuszaim szétfutottak a koboldok tömegén, a yagannal befogadtam a temérdek információt, és átváltottam mob-írtó üzemmódba. A vérem adrenalinszintje ugrásszerűen megemelkedett, az arcom talán elsápadt, de a kezem szinte lüktetett, ahogy nyúltam nyílért, és helyeztem is rá az íjamra, azt feszítettem… hálás voltam Mizukinak, hiszen ahogy az első néhány nyílvesszőt elröppentettem mellettük, a kobold íjászokat célozva, ő már rohamozott is. Ez csak tovább tüzelte a harci kedvem. Megkockáztattam: ezúttal ne csak ők, hanem én is veszíthessek életpontot. Ezért egyhelyben maradtam, és bár így nyilvánvalóbb célpontot nyújtottam az íjászoknak, legalább addig sem a két lánnyal foglalkoztak, és én is sokkal jobb célzással lődözhettem nyilaimat, tehát több esélyem volt a találatokra is. Reménykedtem, hogy mire életvonalam eléri a sárga részt, a többi íjászoknak hűlt helye se lesz… ez persze kicsit naiv elképzelésnek éreztem, hiszen még csak kettes szintű vagyok, nem hármas, vagy négyes, ahol sokkal valószínűbb már, hogy ilyen szintű teljesítményt tudnék nyújtani, de azért reménykedtem. Annál is inkább, hogy…
Kizashi, fedezz már minket, gyerünk harcolni, nyomorult! – kiabáltam felé, ha még nem csatlakozott volna be a harcba. Hátha annyival is kevésbé leszek tűpárna, amennyivel több mobot ő is le tud szedni.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Sakamoto Rin on Vas. Szept. 16, 2012 3:46 pm

Örülök neki hogy Végül Mizuki-chan is az kettes terv mellett áll, ha bár eddig is arra szavazott csak nem tudta, hogy az én tervem nem Tatsuki-kun folytatása, vagy mi. Na de a lényeg hogy fellelkesülök mikor mindenki egyet ért a gyorsan szült tervemmel. Mire észbe kapok, már haladok is Mizukival a koboldok erődje felé köszönhetően a lánynak, aki csuklómnál fogva húz a harcmező irányába.
- Rendben, majd beleadok apait, anyait és minél gyorsabban megszerzem, az a fáklyát mielőtt nagyon elfáradnék. – felelem lelkesen és haladuk tovább a kardforgatóval együtt. – És kell félned, nézd, van nálam is Potion. Szerintem azt hagyd csak meg magadnak biztos szükséged lesz rá. – Mutatom a tárgylistámból elővarázsolt üvegecskét, amit aztán a ruhámba rejtek. Így végül is gyorsabban elővehetem és megihatom a piros színű folyadékot. Majd megtorpanunk. Nem hiszek a szemeimnek. A koboldok sokasodtak? Vagy mit keres itt ennyi? Ugyan is mire észbe kapok már rég körbevettek minket.
- Hűha, ezek aztán jó sokan vannak! – szólalok fel még lelkesebben a sok leölendő mob láttán. - Akkor, HAJRÁ!
Kiáltom el magam és nekirontok a felénk tartó koboldseregnek. Természetesen az én feladatom a fáklya megszerzése így főként arra koncentrálok. Ennek megfelelően életpontjaim megőrzése végett a támadások és nyilak elől gyorsaságommal térek ki és csak a végső esetben hárítok, majd ha ez megtörténik, rögtön vissza is támadok. Nem hiszem, hogy a négyes sebzésemmel egyből megölhetem őket, de ha mást nem Mizuki-channak legalább könnyebb dolga lesz velük. Mikor szembekerülök, egy íjásszal aktiválom, a speciális képességemmel előbb azzal támadom meg majd még egy vágást viszek be neki, hogy az életéből is levehessek, egy keveset majd továbbhaladok. Megpróbálom nem elhasználni csak az egyik késemen lévő vöröses-lilás derengést és legalább a jobb késemen megőrizni azt. Bízok benne, hogy mögöttem társaim mindent megtesznek, hogy lecsökkentsék az ellenfelek létszámát és a figyelmüket is magukra vonják, hogy én magam addig megkaparinthassam a fáklyát.
Mikor elérek, a fáklyához remélem lesz időm a ruhámba rejtett életmentő italt meginnom, azonban ha közben rám támad egy mob kénytelen vagyok felhasználni a meghagyott speciális képességem, hogy biztonságban elfogyasszam a Mini Potiont.


_________________
Pontozás:
Élet: 16 (+2)
Fegyverkezelés: 10 (+3)
Erő: 10 (+)
Irányítás: 10 (+Cool
Kitartás: 14 (+)
Gyorsaság: 16 (+2)
Speciális képesség: 14 (+)
Páncél: 8
avatar
Sakamoto Rin
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 327
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 22
Tartózkodási hely : Ahol a kedvem tartja

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
1000/1000  (1000/1000)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése http://bleachszerpjatek.forumotion.net/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Hitodama on Vas. Szept. 16, 2012 7:24 pm

A nyílvesszők repültek, Mizuki pedig úgy rohant be a táborba mintha maga is nyílvessző lett volna... na jó, csak képletesen értve. Amint beértek azonban, az őt kicsit éppen lehagyó Rin megtorpant míg ő maga csak néhány méterrel odébb állt meg. Koboldok vették őket körbe mintegy harapófogóba zárva kerülve. Mizuki nem tétovázott sokat ahogy az árnyharcos sem, megsuhintotta kardját a levegőben és újabb rohamba kezdett
- BANZAAAAAAAAAAAIII!!! - hangzott csatakiáltása, ahogy először két gyors szellemcsapással próbált eltenni láb alól egy vagy ha az elsőre meghalt kettő ellenfelet
Ezután a módszer egyszerű volt, csak annyira figyelve saját életpontjait amennyire szüksége volt rá, válogatatlanul szállt szembe az ellenségek sűrűjével, kerülgetni próbálva támadásaikat ahogy őket is, miközben elsősorban Rin futását fedezte. Ez is jó nap volt a halálra mint ahogy akármelyik más is, ha nem is híresen akkor is harcban esik el, nem volt a lehetőségben sok kivetnivaló. Tudta hogy Ranmaru mindenképpen fedezte őket, Kizashi pedig tőle azt csinálhatott amit akart, még ha rá is vette magát hogy kívülről próbálja bevágni magát a táborba. Csakis arra a két dologra koncentrált: Rin fedezésére és magára a harcra, rá-rápillantott az életpontjaira vagy a lányéra és aszerint használta fel a főzetet hogy melyiküknek volt nagyobb szüksége rá, feltéve ha egyáltalán szükségük volt... bár harminc kobold gyűrűje közepén ez a lehetőség nem volt kimondottan lehetetlen
- HALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL!!! - mérte a vágásokat, szúrásokat és csapásokat a mobokra, nem állva le egy pillanatra sem ha már jó kitartáspontjai voltak, s ha pedig Rin kezdett el fáradni egyszerűen bevetette magát közé és a veszélyesebb mobok közé, ott folytatva forrófejű küzdelmét. Veszélyes látvány lehetett, épp ahogy a helyzete is
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Vissza a Koboldokkal!

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.