[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Kedd Júl. 23, 2013 7:06 pm


Csak szépen sorjában, nem kell elsietni a dolgot, főleg nem úgy, hogy eközben minden lépésedet figyelik. Óvatosan elnéztem a fa másik oldalára, ahol Piroska menetelt lefelé, majd el is kaptam a tekintetem, nehogy meglásson. Jobb is volt inkább a magam lépteire figyelni, ám minden előzetes elvárás és ijedtség ellenére kifejezetten könnyedén lejutottam az első lépcső aljára, a sárkányhoz. Persze az időközben a korláton trónoló, elég ronda madár karmai sem kerülték el a figyelmem, főleg nem a közöttük lévő tárgy, amelynek formája kísértetiesen hasonlított az emeleten talált dobozka nyitjához. Ha ki tudnám venni onnan, akkor könnyű dolgom lenne, ám feltűnésmentesen azért nem lehet minden cselt bevetni, így egy jóval egyszerűbb és elegánsabb művelethez folyamodtam: ha a Katana hegyével se lehetett kipiszkálni onnan a smaragdot, se pedig úgy, hogy a bagolyszobrot előrébb döntöttem és megpróbáltam a testét fölemelni (merthogy a madarak fogóreflexe miatt a karmok automatikusan csukódnak, amint az állat a lábára nehezedik, de ha nincs ráterhelés, akkor mozgathatóak), akkor egész egyszerűen fogtam, és az egész szobrot elraktam az inventorymba, a drágakővel együtt.

Mindezek után pedig lesétáltam a lovagpáncélhoz, előtte azért megnézve a sárkányszobrot is, majd bekukkantottam a fa hatalmas odvába is, hátha elrejtettek ott valamit. A fiúval egyelőre nem foglalkoztam, s habár kíváncsi lettem volna, talált-e valamit a saját részén, a saját „kincsem” létezésének elrejtése fontosabb volt. Persze ha feszülten figyelt mindvégig, akkor bizony én se tettem másképpen. Mégegyszer körülnéztem, majd lehajoltam a lakatos dobozkához, megvizsgálva annak zárrészét, hátha utal valami a belé illő kulcsra, majd ha semmi plusz információhoz nem jutottam, megvártam, hogy Piroska tesz-e valamit. Közben jól megnéztem magamnak a fát is, a rajta felfutó indák mintha egy a saját farkába harapó kígyót ábrázoltak volna, s ha elértem, bizony végigsimítottam rajta az ujjaim, hátra közük van a fenti csapóajtóhoz.
Utána pedig a szemközti pulthoz sétáltam, a helyiségből nyíló ajtókat azonban még nem csekkoltam le: mindent csak szépen sorjában, nem igaz?

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Szer. Júl. 24, 2013 11:21 pm

Óvatosan haladtam lefelé. Egymás után hagytam magam mögött a lépcsőfokokat, de nem történt semmi. A szemem sarkából leskelődtem a lány felé, aki a saját oldalán haladt lefelé. Még jó hogy nem vagyunk itt többen. Őt is elég szemmel tartanom. Pár lépés múlva aztán a lépcső első felével végeztem is már haladtam volna tovább mikor szemet szúrt valami a csontvázon. Pontosabban a csontvázban. Nem is olyan régen pont az ő rokonaiból gyártottam pixelhalmokat. Engedtem magamnak egy gyors pillantást kardforgató irányába, de épp háttal állt nekem és egy szobrot tanulmányozott. Visszafordultam a csontváz felé. Gyorsan kell cselekednem, ha nem akarom, hogy észrevegyen. Egyáltalán nem volt hívogató gondolat hogy a bordái között kotorásszak de, mégse hagyhatom így itt, vagy igen? Döntöttem. Ha kell a kijutáshoz, akkor nem árt ha nálam van, ha pedig csak egy értékes csecsebecse, nos… ártani akkor sem árt. Legalábbis remélem hogy nem árt. Belenéztem a sötéten tátongó szemüregekbe miközben a bal kezemet védekezőn magam elé emeltem, hogy ha esetleg nem tetszene neki, hogy piszkálom kis szívecskéjét, akkor se tudjon elkapni. Remélem nincs harag, csontos.
A jobb kezem gyorsan és nesztelenül csusszant át a bordák között és az ujjaim rászorultak a szív alakú drágakőre. Egy fél pillanatig megfordult a fejemben hogy nem fog sikerülni. Talán oda van rögzítve valahogy, vagy pedig épp egy csapdát aktiválok, de nem. Könnyedén kihúztam a kezem és a csontváz sem próbálkozott semmilyen gyanús mozdulattal.
Gyorsan eltűntettem az inventorym mélyére aztán a szemeimmel ismét a lányt vettem célba. Remélem nem vett észre semmit. Nem maradt más hátra, mint lefelé. Leérve csak figyeltem, míg ő a fa körül kutakodott. Ha talál is valamit esélye se legyen elrejteni. Minél kevesebb lehetőséget adok neki a titkolózásra annál jobb. Mondjuk érdekelne, hogy fent a szobroknál talált-e valamit de majd kiderítem. Úgyis hiába kérdezném meg tőle Miután itt végzett elindultam a lépcsővel szemben álló ajtó felé. Erős volt a gyanúm hogy az lesz az a bizonyos bejárat, amit az üzenet említett. Ha pedig igazam van, akkor érdekelne, hogy egész pontosan hogyan is néz ki az a zár, amivel meg kell birkóznunk.
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Júl. 25, 2013 12:51 am

A baglyot úgy, ahogy van, bele is süllyesztheted az inventorydba. (Ennél nagyobb motyót viszont ezután nem engedélyezek.) Megsúgom Hinari, a fán nem találtál semmi extrát. De tényleg, azok az indák nem saját farkába harapó kígyóként néznek ki, kezdesz haluzni a bezártságtól. Ez jó Twisted Evil A láda hatalmas lakatjába egy termetes kulcs illik. A pulthoz érve makulátlan rendet találsz, ám sem egy irat, sem egy toll, sem semmilyen más értékesnek, hasznosznak tűnő tárgy sincs itt, leszámítva a klasszikus recepciós pultos csengőt. Ellenben a pult mögött egy termetes üvegajtós fali szekrény van, benne rengeteg kulccsal és nocsak, egy mozaikdarab, ami illik a bejárati ajtó zárszerkezetébe és egy kígyós emblémás kulcs. Ugye nem kell mondanom, hogy a vitrint nem tudjátok kinyitni és immortal object? Twisted Evil Viszont van rajta egy 1-től 9-ig számozott számlapos zár. Úgy tűnik ideje számokat, kódokat keresgélni!
A bejárati - vagy nevezzük inkább kijáratinak? - ajtón lévő zárszerkezet kör alakú, rajta nonfiguratív alakú bemélyedésekkel. Ide passzolnak a mozaikdarabok.

Hogyan tovább?

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Szomb. Júl. 27, 2013 6:09 pm


Eleinte kicsit csalódott voltam, hogy a fa csakúgy ott van, és semmit sem rejt, még az odúban sem találtam semmi különlegeset, de hamar rá kellett jönnöm, hogy valószínűleg nem lesz ennyire egyszerű. A lakat tanulmányozása sem vezetett eredményre, s amikor a fiúra néztem, ő csak engem bámult. Nem is tudom mit is vártam tőle… hát mindent nekem kell csinálnom? Aztán csak elindult végre, egyenesen a bejárati ajtó felé vette útját, amíg én a pult nézegetésével voltam elfoglalva. Persze a szekrényt rögtön észrevettem, benne a kulcsokkal, ám előbb az asztalt jártam körbe, elidőzve a csengőnél.
- Szerinted ha megnyomom, az aktivál valamit? Mondjuk egypár mobot? – kérdeztem Piroskától, választ azonban nem vártam, ellenben ha érkezett, akkor persze meghallgattam. Hiába, veszettül untam a csendet és a halk keresgélést, és egyikünk se volt túl bőbeszédű, így valahol el kellett kezdeni. Maximum beszélgetek majd a Katanámmal, ha a fiú nem vevő rá…

Ha Piroska hevesen ellenkezett, akkor felhagytam a csengő kipróbálásával, viszont ha máshogy reagált, akkor csak bólintottam, de későbbre tartogattam a dolgot. Odasétáltam mellé, én is megnézve magamnak a zárat, s miután ezzel megvoltunk, a szekrény elé lépdeltem, megszámolva, mennyi kulcs van felakasztva az üveg mögé, majd megpróbáltam memorizálni a benne lévő tárgyakat. A mozaikdarabka jó jel volt, és a kígyómintás kulcs is, utóbbi bizonyosan a fölső csapóajtót nyitja, kód nélkül azonban egyelőre nem sokra mentünk. Rátámaszkodtam a pultra, és sóhajtottam: nem elég nekem a fiú és a vele járó, állandó feszültség, még a Játékmester is jól összekuszálja itt a dolgokat. Számítottam rá, hogy a fogolytársam is ide fog jönni, megnézni magának a helyzetet, nehogy kimaradjon valamiből… viszont ha már mindketten itt voltunk, én bizony megnyomtam azt a csengőt, hátha végre fog is történni valami… és a jó móka egyedül nem annyira jó, ugye? Majd, ha voltak fiókok a pult oldalában, azokat is kihúzogattam, hátha találok valamit. Ezek után pedig otthagytam a srácot, a szemközti ajtók felé véve az irányt. Az egyik zárva volt, a másikkal viszont nagyobb szerencsém volt, s amikor kinyitottam, egy raktárban találtam magam. Vajon itt milyen értékes kincsekre bukkanhatunk?

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Júl. 29, 2013 12:34 pm

Vártam, míg a lány kutakodott de a lezárt faládán kívül semmi értékelhető nem volt a fa környékén. Aztán mikor végzett, én elindultam szépen a bejárati ajtó irányába. A zárat tanulmányoztam mikor meghallottam a lány hangját.
– Honnan tudjam? - morogtam neki vissza miközben fél szemmel, megkerestem a pultnál álló lányt. - Tőlem aztán azt csinálsz, amit akarsz. - remélem fel is robbansz a csengőddel együtt. Tettem hozzá már csak fejben. Végül úgy tűnik, mégse akaródzott neki megnyomni, mert mellettem ácsorogva már ő is a zárat nézte. Miután semmi különöset nem tudtam meg el is indultam megnézni magamnak a pultot, na meg a szekrényt. Bezárt kulcsok. Miért is lenne egyszerű dolgunk? Kutattam az emlékeimben de, eddig egy darab számmal se találkoztam ebben a házban. Maradt még négy ajtó. Mivel nem volt jobb ötletem úgy döntöttem azokat is ideje lenne megnézni magamnak, amikor is a lány magára vont a figyelmem. Megnyomta a csengőt. Hát persze hogy akkor kísérletezik mikor én is, a közelében vagyok. A kis… fifikás. Vártam egy-két másodpercet, majd ha nem történt semmi el is indultam ellenőrizni az ajtókat.
– További jó játékot! Ha már így belejöttél, játssz el rajta pár gyerekdalt is. - szóltam még vissza neki. Bosszantott a dolog. Kísérletezgessen csak a saját bőrén. Az első ajtó zárva volt a második viszont szépen kinyílt. Közben viszont a hátam mögül is egy nyíló ajtó hangját hallottam. Tehát ő is talált egyet. Beléptem a saját ajtómon. Rábízom a dolgot a szerencsére. Remélem, nem talál semmit a szobájában. Elsőre feltűnt hogy egy konyhába kerültem. Ez eddig nem túl bíztató de ki tudja? Itt is simán elrejthettek nekem valami hasznosat.
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Kedd Júl. 30, 2013 1:57 pm

Amikor megnyomjátok a csengőt, a minimapotokon az egyik emeleti szoba (egészen pontosan a kiinduló szoba melletti) tiltott területből bejárható területté válik. Ha esetleg megnyomjátok mégegyszer a csengőt, az ajtó zárja ismét visszazáródik odafent. Figyelem, a csengőt nem lehet eltenni inventoryba, oda van rögzítve az asztalhoz! Fiókok nincsenek, és az asztallap alá sincs elrejtve semmi.

Konyha:
Kazu könnyedén be tud jutni a konyhába, ugyanis nincs más dolga, mint betolnia a lengőajtót. Óriási felfordulás kellős közepén találja magát a helyiségben: A konyhapulton tojáshéjak szanaszét, a csempét mintha a tojás sárgájával tapickolták volna össze emberi kéznyomokat hagyva azon, ám a polcokon lévő edények olyan porosak, mintha évek óta nem használták volna őket. Az asztalon van a legnagyobb rumli, ugyanis legalább két kilónyi lisztet szórt valaki rá egy púpozott halomba, s jócskán szétszórt egy félkilónyit az asztal többi részén, sőt még körülötte is egy keveset. Lábnyomok és kéznyomok azonban nem látszanak a lisztben, egy szám viszont mintha kiolvasható lenne közvetlenül a liszthalom mellett. Nem valamilyen íróeszközzel van felrajzolva a szám, hanem olyan, mintha valaki vastagon olajos ujjal írta volna fel, majd a liszt megtapadt ezen a zsíros felületen, kiadva a számjegyeket. Nem tudod egyértelműen eldönteni, hogy melyik is a felrajzolt szám, ugyanis csak az alsó szára látszódik, a többi részét vastagon belepi a liszt. Ez lehet egy egyes, egy négyes, egy hetes, vagy akár egy kilences is. Írástípusa válogatja.

Raktár:
Hinari a raktár ajtaján könnyedén bejut a kilincset lenyomva. A konyhában tapasztalt furcsaságok itt nem köszönnek vissza, egy hagyományos fészerbe léphet be, ahol kertészeti és házkörüli munkákhoz alkalmas eszközöket találhatsz. Ha alaposan szemügyre veszi a polcokat és a sarkokat, a következőkre akadhat: kalapács, virághagymák, pár zsák virágföld, drótvágó, egy kulcsra zárt tenyérnyi ládácska, néhány hordónyi bor, egy tekercs kötél, pár összetörött szék és további poros kacatok.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Szer. Júl. 31, 2013 7:02 pm


/Ró, nemtom hogy mi értesülünk-e arról, hogy kinyílt a fenti ajtó, jelzi ezt nekünk valami in-game? A mostani postban ezért nem lesz lereagálva ez a rész./


Jól sejtettem, a fiú bizony kíváncsi volt, habár lehetett volna egy kicsivel udvariasabb is, főleg, hogy én abszolút nyitottan álltam őhozzá, legalábbis igyekeztem ezt éreztetni vele. A kérdésemben sem volt semmi modortalan, erre a válaszfélére viszont kicsit felhúztam a szemöldököm: az rendben van, hogy egymás ellen vagyunk, de szükségünk is van a másikra, hiszen ha a darabkák akár egyike is a másiknál van, nélküle lehetetlen lenne kinyitni az ajtót. A csapatmunkáról persze letettem, de akkor is bosszantó volt, amiket megengedett magának a srác.

- Hát persze – vetettem oda neki, majd hátat fordítottam, és elindultam az ajtó felé. Felőlem gúnyolódhat, de komolyan azt hitte, hogy majd őt is kihagyom az eseményekből? Nem mintha ő csinált volna valamit, de azért mégis, hogyan gondolta, hogy majd csak a saját épségemet kockáztatom, miközben ő szabadon futkoshat a házban? Bizonyosan idegesítő lehet neki a tudat, hogy kiengedett, pedig nem kellett volna. Ezen aztán már el is mosolyodtam, és úgy nyitottam be a raktárba. Fél szemmel és az észlelésemmel persze mindvégig követtem a mozgását, ezúttal tanult az előző „hibájából”, és nem jött megnézni, amit én is, helyette inkább a szemközti szoba felé vette az útját. Nem baj, legalább újra megvan a megfelelő távolság, s habár egy kicsit kíváncsi voltam, vajon mit találhat odabent, azért reménykedtem benne, hogy majd jól csapdába esik. Megérdemelné…
Sóhajtottam, majd beléptem a helyiségbe, jól megnézve magamnak a poros polcokat, igyekezve kapcsolatokat keresni közöttük és a korábban látottak között. Számok nem voltak, vagyis így elsőre nem, de azért akadtak érdekességek. A kezembe fogtam a kalapácsot, kicsit meglóbáltam, majd előhívtam az inventorymból a baglyot, és –immáron a kalapács, majd ha ez nem jött össze, a drótvágó segítségével (és/vagy) – próbáltam meg kiszedni a karmai közé rejtett kincset. Akármi is lett az eredménye, mindent visszapakoltam szépen az inventoryba, persze a leglényegesebb, a ládácska sem maradt ki, sem pedig a kötél. Majd, némi habozás után csak megvontam a vállam, és eltettem a földet és a virághagymákat is: ha másra nem is, a céhház dekorálására biztosan jók lesznek. A borral nem tudtam mit kezdeni, én aztán nem ittam meg a fogadóban történt eset óta, s mivel nem volt mibe beletöltsem (hogy esetleg megkínáljam vele Piroskát), így otthagytam.

Visszafordultam, és kiléptem a raktárból, ámde fogalmam sem volt, hogyan tovább. Jobb híján a falakat is átnézegettem, megpróbálkozva a kulcsra zárt ajtókkal, repedéseket, és ami a fő, számokat keresve a teremben. Aztán előbukkant a fiú is, de úgy gondoltam, az általa bejárt szoba titkait inkább későbbre hagyom, ígyis elég nagy a feszültség közöttünk. Persze ha megnézi a raktárat, akkor én is a konyhát, ellenkező esetben viszont csak megjegyeztem, mint teendőt, és inkább megvártam, vajon ő mihez kezd.

inventory:

 • bagoly és a hatszögletű smaragd
 • kalapács
 • drótvágó
 • tenyérnyi ládácska
 • tekercs kötél

 • virághagymák
 • pár zsák virágföld

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Aug. 03, 2013 2:45 pm

Egy kis takarítás ráférne a helyre. Na mindegy. Csináljunk még nagyobb kupit. Legalább kicsit szabadabban mozoghatok, amíg nincs a közelemben. El is indultam a polcok felé hogy felforgassam az egészet. Siettem, nehogy előbb végezzen, mert akkor megint óvatoskodhatok, hogy vajon mit lát meg. Lehet egy-két edényt, összetörtem vagy levertem közben, de nem érdekelt. Mindenbe belenéztem, mindent átmozgattam, kiborogattam, hátha rejtőzik valahol egy kulcs vagy mozaikdarab, amire a későbbiekben szükségem lehet. Aztán miután minden mással végeztem rátértem az asztalra is. Először a nagy liszthalomba nyúltam bele aztán tovább keresgéltem az asztalon, amikor megakadt a szemem valamin. Úgy nézett ki mintha egy számot írtak volna az asztalra de, a liszt eltakarta egy részét így nem igazán tudtam kivenni, hogy milyen szám lehet. Óvatosan letoltam róla a liszt nagyját. Mivel úgy néz ki, hogy a liszt megtapadt valamin és úgy adja ki a számot, egyszerűen csak el kell távolítanom a fölösleget. Óvatosan elkezdtem lefújni a lisztet a számról. Ha jó a sejtésem, akkor csak ott fog megmaradni a liszt, ahova a szám van felrajzolva. Ha így sikerült megszerezni a számot, akkor a fejembe véstem és megpróbáltam teljesen elmaszatolni. Így ez legalább már csak az enyém lehet.
Igazából még mindig nyitva van a lehetőség, hogy ezzel már ne legyen több gondom. Benyúltam a köpenyem alá és kitapintottam a kis üvegcséket. Ha a megfelelőt használom, akkor esélye sem lesz. Bármit is talált eddig az hozzám kerül. A kardról már nem is beszélve. Nem egy hétköznapi fegyver. A Parazita bizonyára sokat nyerne belőle de, az is biztos, hogy az árából jól meglennék egy darabig. A kijutást, pedig megoldom magam is. El kell intéznem mielőtt ő is elkezdené eltűntetni a nyomokat. Jobb lett volna a ketrecében hagyni. Legalábbis neki. Kisétáltam az ajtón és szembetaláltam magam vele. Bőven itt az ideje befejezni a játékot.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Aug. 10, 2013 9:29 am

//Bocsánat, hogy megvárakoztattalak benneteket!//

Mindettőtök minimapján látszik, hogy az eddig pirossal jelzett tiltott területek közül az egyik, vagyis a fenti szobák egyike, egészen pontosan a kezdeti szobátok melletti immáron zölddé változott, tehát bejárható területté vált. Elértetek és működésbe hoztatok egy checkpointot, mely aktiválta a következő területeket.

Hinari:
A drótvágó segítségével ki tudod szedni a bagoly karmai közül a hatszögletű smaragdot. Eltehetsz minden választott tárgyat az inventorydba, számokat azonban nem találsz sehol sem. Ami pedig a ládikát illeti, ha megrázod, hallatszódik, hogy zörög benne valami, a beleillő picike kulcsok egyike pedig könnyen lehet, hogy a számlapos vitrinben rejtőzik. Mielőtt azonban továbbhaladhatnál, felvillan előtted egy üznet:
Játékmester írta:Azt hittem szemfülesebb vagy kishölgy... Legyél alaposabb, mert elhagytál egy mozaikot! Vagy lehet, hogy már nálad is van, de nem is tudsz róla? Ó, talán már így is sokat segítettem. Ígérem, többször nem fordul elő... Twisted Evil 
Kazu:
Sem a szekrényekben, sem a pulton, sem az edényekben nem találsz semmi említésreméltót. Tetmozgásnak mindenesetre jó volt és még a holtak is felébrednének attól a lármától, amit csaptál. Azonban mikor belenyúlsz a liszthalomba, kezed rámarkol valami fémesre. Ahogy kirántod a kezed és letörölgted a talált valamit, hamar rájöhetsz, hogy egy mozaikot tartasz a kezedben! /Megjegyzem, Tachiék nem találták meg ezt a darabot, csak utoljára, pedig elsőként szerezhették volna meg./ A számot is sikerül megszerezned, ez a 48-as. Majd ezután el is maszatolod azt.

Hogyan tovább?

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Szomb. Aug. 10, 2013 12:09 pm


Ahogy feszegettem a makacs madár végtagját, egyszerre csak összejött, amire csupán igen kevéssé számítottam: a karmok engedtek, és a köztük lévő ékkő a kezemben landolt. Megforgattam, és kicsit meg is tisztogattam, mielőtt eltettem volna az inventoymba, majd a többi tárgy megnézegetése és eltevése után már fordultam is volna vissza, amikor megjelent az üzenet. A tartalma meglepett ugyan, furcsállottam, amiket írt, inkább a szándékot, mint a tanácsot, de úgy gondoltam, ha már nyilvánosan segít nekem, akkor biztosan jó oka van ezt tenni. Vajon Piroska előrébb tart, mint én? Ő vajon már talált mozaikdarabot, vagy esetleg számokat? Idegesített a dolog. Valami azt súgta, nem lett volna szabad hagynom, hogy egyedül kóricáljon, de mostmár mindegy, inkább a levéllel kéne foglalkozni, és megtalálni, amire célzott. Még mielőtt a fiú ideérne.

Szerencsére ebben a világban semmi nem hagy foltot, így egész bátran tűrtem fel a ruhám ujját, és kotortam bele az azóta előhívott virágföldekbe, egyetlen centit sem hagyva ki. Ahogy elnéztem az ajtót, nem számítottam túl nagy mozaikokra, így kicsivel több időt vett igénybe a művelet, mint szerettem volna, de az alaposság elsődleges célom volt. Ha találtam valamit, ha nem, azért az egyik széknek is kitörtem a lábát, és a darabbal megkavartam kicsit a hordókban lévő folyadékot is, ha nyitva voltak, ha pedig nem, akkor fogtam a kalapácsot, és minden erőre tett pontomat bevetve törtem szét a hordókat, hogy megtudjam, rejtegetnek-e valamit. Csak miután mindent végignéztem, nyomtam le a kilincset újra. Semmi kedvem nem volt Piroskával találkozni…

*

Már újra a fa árnyékában voltam, amikor tekintetem a minimapra tévedt. Furcsa, eddig meg voltam győződve róla, hogy a térkép csak a szokásos formátumot nyújtja, csak azt, mint amivel eddig találkoztam, azonban a rajta lévő színek csak most tűntek fel. Piros, zöld… tényleg, ha jól tudom minden piros volt, ahova nem tudtunk bejutni, kivéve az egyik szobát. Lehetséges, hogy az idő előrehaladtával megnyílt előttünk az út, vagy csináltunk valamit, ami unlock-olta? Megvontam a vállam: az ok mindegy volt. Csupán egy fél pillantást vetettem a fiúra, majd szépen lassan elindultam, mint akinek fogalma sincsen, mihez kezdjen most, és csakúgy sétálgat, hátha talál valamit. Fellépdeltem a lépcsőn, és az üvegkalitkás szoba felé vettem az utam, persze mindvégig szemmel tartva a srácot: ha netán elkezdene rohanni, úgy teszek róla, hogy előbb érjek fel, mint ő, ha kell, még az első képességemet is bevetem, hogy leelőzzem.

inventory:


 • bagoly
 • hatszögletű smaragd
 • kalapács
 • drótvágó
 • tenyérnyi ládácska
 • tekercs kötél

 • virághagymák
 • pár zsák virágföld_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Aug. 10, 2013 4:18 pm

Eddig jól haladok. Van két számom és egy mozaikdarabom. Már csak a maradék négyet kell begyűjtenem és már ki is jutottam.  Ehhez viszont egyet sem szabad átengednem a lánynak. Amit csak úgy érhetek el biztosan, ha kiesik a játékból. Voltam már hasonló helyzetben és azt is megoldottam. Páran meghaltak, részben az én közreműködésemnek köszönhetően de legalább onnan kijutottam. Innen is ki fogok.

A térképét nézegette. Én is megnyitottam és egyből feltűnt hogy mit is nézeget rajta. Az egyik fenti szoba kizöldült. Valószínűleg az ajtaja sincs már zárva. Az eddigi tapasztalataim és a színek alapján eléggé egyértelműnek tűnt a helyzet. El is indult szépen felfelé a lépcsőn én, pedig követtem. Kezeim végig a köpenyem alatt rejtőztek. A jobb kezem már a késem markolatát szorongatta, míg a ballal kitapintottam a megfelelő kis üvegcsét. A köpeny takarásában lepattintottam a tetejét és hagytam, hogy a méreg a kezemre folyjon belőle aztán elsüllyesztettem a kiürült üvegcsét a zsebembe. Na most kell nagyon pontosnak lennem. Kizártam a fejemből minden másodlagos gondolatot. Csak a feladatra összpontosítottam hogy a lehető legtökéletesebben hajtsam végre a szükséges mozdulatokat. Ha jól csinálom, akkor egyetlen csapással eldönthetem ezt a harcot. Közben már felértünk az emeleti folyosóra. Lehetőleg még itt szeretném elintézni. Megközelítettem amennyire csak tudtam. Próbáltam úgy közelíteni mintha csak próbálnék nem túlságosan lemaradni tőle, míg elérjük a nyitott ajtót. Aztán mikor már úgy ítéltem, meg hogy elég közel vagyok, akkor cselekedtem. A bal kezem kilőtt a köpenyem takarásából és egyenesen a hátát céloztam meg vele. Ha sikerül kitérnie előle vagy kivédenie, akkor sajnos nehezebb dolgom lesz. Előhúzom a késemet és védekezve magam elé emelem de, továbbra is a méreg célba juttatását tervezem.

//1 bénító méreg elhasználva//
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Vas. Aug. 11, 2013 12:02 pm

Úgy tűnik csak egy kis löket kellett neked a Játékmestertől és máris ráérzel a dolgokra. Igaz, a virágföldben nem találsz semmit, de érdemes volt a boros hordókat is átnézni, ugyanis az egyikben találsz egy aprócska kulcsot, ami pontosan beleillik a ládikád zárjába. A lakat nyílik, s immáron te is gazdagabb vagy egy mozaikdarabkával.

Az üvegkalickás szoba oldalsó, eddig zárt ajtaja vált nyitottá, onnan tudjátok megközelíteni a következő helyiséget. Mikor kinyitja valamelyikőtök az ajtót, ez a látvány tárul elétek:
Addig nem érkezik mesélés, illetve részletes leírás a szobáról, amíg le nem meccselitek egymást közt az előző reagban írtakat. Annyit hozzáfűznék, hogy a helyiség felülről is zárt, tehát a csillagvizsgáló az összezárt tetőszerkezetre néz, a polcokon pedig több száz könyv van körös-körül.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Szomb. Aug. 17, 2013 11:20 am


Elindultam, először lassan, majd fokozva a tempón, ő pedig látszólag nyugodtan követett, ezúttal lopakodást sem használva ellenem, de azért feltűnt, mennyire el van foglalva magával, a gondolataival.
Zűrös egy helyzet volt, az tény, s nekem már az észlelésem sem volt elég, félig hátrafordultam, majd mégis folytattam az utam, jelezve neki: figyelek, úgyhogy ne nagyon próbálkozzon.
Tőlem aztán meg is támadhatott volna, nem éreztem fenyegetve magam, s mostmár, hogy gazdagabb lettem egy mozaikdarabkával, már teljesen biztos voltam benne, hogy ha más nem is, de ott fog várni engem az ajtónál.
Még nem tudhatta, hogy szereztem valamit, és ezt az előnyt szándékomban is állt megtartani, nem álltam ugyanis túl jól, s határozott célom volt, hogy úgy nyissam ki a hatszögű zárat, hogy ő nincs a közelemben.
Égető szükségem lett volna egy olyan csapdára, amibe csak ő esik bele, eshet bele, amiről csak akkor fog tudni, amikor már jócskán benne van a közepében.
Garantálhatom neki, hogy én nem fogom kiengedni, ha egyszer tényleg megtörténik.

Már mindketten a felső emeleten jártunk, s én úgy mentem el a zár mellett, mint akinek továbbra sincsen semmi fogalma se, hol is lehet a kulcs, ami nyitja a zárat.
E magatartás aztán meg is hozta a gyümölcsét, nem sejtett semmit, ám én se voltam teljesen idióta, tudtam, hogy készül valamire, s árnyharcos lévén sok variáció nem volt.
Gondolkoznom se nagyon kellett, mit tegyek, már rég fel voltam készülve erre az esetre, s amikor a fiú nekilendült, én villámgyorsan fordultam hátra, meglendítve a Katanát, hogy blokkoljam a támadását.
Bántani nem akartam eddig, de mostmár kénytelen voltam: nem volt sem lila fal, sem pedig a védett övezetben megszokott lökéshullám: tudtuk sebezni egymást.
Általában nyugodtan szoktam kezelni az ilyen helyzeteket, most azonban a szokottnál is idegesebb voltam, lévén elég sok súlya volt a tetteinknek.
Nem tetszett, határozottan nem.
Oldalra néztem, de a maszkjától továbbra sem láttam az arcát, így csak elhúztam a számat, miközben hátraugrottam.
Dehogy szóltam én hozzá, még véletlenül sem, szikrázó szemeimből úgyis megláthatta gondolataim, láthatta mosolyom, amikor rájöttem, hogy nem vagyok lemaradva tőle.
Piroska, erre nem számítottál, mi?
Igaz, hogy én sem, azaz arra nem, hogy ennyire erős és gyors, de legalább nem lesz túl könnyű.
Rettentő okos, Játékmester.
Okos volt, jah, egyenlő erősségű játékosokat összezárni, majd egymás ellen fordítani.
- Szóval, most mi lesz? – mosolyodtam el, majd rögtön ellentámadásba fogtam.
Kíváncsi voltam, hogyan reagál rá, hogy pontosabban meg tudjam határozni a statjait, hogy fel tudtam mérni a képességeit.
Az igazi harc pedig még el sem kezdődött igazán.Éppen úton, valahol az autópálya és a puszta között... ><

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Aug. 17, 2013 1:55 pm

Nekilendültem de, a kezem már csak a kardját érhette el. Hátraugrott, míg én a szememet le sem véve róla előhúztam a késemet.
– Túl könnyű is lett volna… - mosolyodtam kicsit el a maszkom alatt. Így a nehezebb úton kell véghez vinnem a célom. Gyorsan reagált a támadásomra. Valószínűleg van akkora szintű, mint én. Hülyeség is lett volna a játékmestertől, ha valaki olyat hív meg, akivel könnyű dolgom lesz. Csak úgy szikráztak a szemei, ahogy engem nézett. Nyoma sem volt rajta a kezdeti ártatlanságnak. Magabiztosan állt a lábain és határozottan felém, tartotta a kardot. Ő már levette a maszkját. Így azért kellemesebb volt a helyzet. Így hogy szembe kerültem vele, már nem kell azon rágódnom, hogy vajon mikor fordul ellenem. Még meg is jött a harci kedvem. Egyelőre csak kivártam. Kíváncsi voltam mit lép. Megtámad? Esetleg megpróbál lebeszélni a harcról? Végül is nem kellett sokáig várnom. Feltette a kérdést, amin én is töprengtem de válaszolni már nem hagyott időt. Támadásba lendült de felkészültem rá. Bal kezemet pajzsnak használva saját magam és a kard közé emeltem kivédve a csapását. Viszont rögtön válaszoltam is, mert kihasználva a védelmében keletkezett rést a késemmel felé szúrtam a támadása közben. Ezután a találattól függetlenül rajtam volt a sor hogy hátráljak kicsit. Megkésve ugyan de válaszoltam a kérdésére.
– Harc halálig vagy feladod. - adtam meg a lehetőségeket. Ha hajlandó átadni, amit talált akkor hagyom, hogy a kalitkájában várjon, amíg én átkutatom a házat. Nem hittem benne hogy ezt a lehetőséget választja. Elég csak a szemébe néznem és már látom, hogy a harcot választja. Ha késve is de még megkaphatja a mérget, ami a kezemen van. Bal kezemet és a késemet védekezve magam előtt tartottam és vártam a következő próbálkozását.
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Aug. 26, 2013 11:42 am

Még mindig ti jöttök Wink

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Hétf. Aug. 26, 2013 3:29 pm

Meglepetten hátráltam pár lépést, ahogy a Katana a bal karján csattant. De nem úgy, nem olyan hanggal, ahogy az éles fém a bőrt hasítja, pixeleket hagyva maga után. Nem. Ez egy egészen más helyzet volt, s ekkor döbbentem rá, hogy miért csak egy kést használ. Eddig valamiért fel se tűnt, kevés árnyharcossal volt dolgom ahhoz, hogy furcsálljam a dupla fegyver hiányát, de így, hogy könnyedén kivédte a visszavágásom, már kezdett derengeni valami. A karja a másik kése. Nem értettem. Pedig logikus gondolat volt, hiszen nem vesztette el a végtagját, de valahogy nem tudtam elfogadni. Olyan… természetellenes volt. Egy képesség lenne talán? Vagy valami egészen más?

Persze a meglepettségnek is volt hátránya, annyira elvonta a figyelmem a bal keze, hogy a jobbra oda se figyeltem. A penge halkan szisszent, ahogy végigszántotta karom, s egy pillanattal később már érkezett is a bizsergető érzés, s a páncélomból is esett egy kevéske. Ezzel viszont nemigen foglalkozhattam, nem láthatta meg rajtam a dolgot egy kicsinykét sem, így a felvázolt lehetőségeire csak elmosolyodtam, s a lehető legmagabiztosabban válaszoltam, lefigymálló pillantással mérve végig őt:
- Ostoba vagy – nemcsak arra gondoltam, amit az előbb mondott. Az is képtelenség volt, de maga a feltevés, hogy valóban meg tudjuk ölni egymást, hagyott némi kívánnivalót maga után. Mondjuk, ha sebezni tudtuk egymást, mint ahogyan a páncélom és az életsávom állása jelzi, akkor miért ne végezhetnénk egymással? Valami más azonban most jobban izgatott: védett területen kívül voltunk. És nem egy párbajban. Tehát vagy hagyom magam, vagy be kell, hogy sárguljak. Cseppet se tetszett egyik variáció sem, de sajnos kénytelen voltam az utóbbi mellett dönteni. Egyelőre azonban kíváncsi voltam, hogyan reagál, így nem támadtam, helyette vártam, vajon mit lép, és hogy mit válaszol… ha egyáltalán válaszol valamit. Utolsó esélye volt, láthatta, hogy ezúttal nem vágtam vissza, értékelte-e vagy sem, nem érdekelt, de ha továbbra is támadni fog, onnantól nem lesz megállás...

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Szer. Szept. 04, 2013 9:14 pm

Úgy tűnik sikerült meglepnem. A Parazita túlságosan elterelte a figyelmét a másik kezemről így könnyedén végighasíthattam a karját. Valahol már kezdtem élvezni a kialakult helyzetet. Nem dühből harcoltam és nem is játszadoztam. Ez végre egy igazi harc lesz. Egy-két lépést hátráltam és elsoroltam azt a kevés választási lehetőséget, amit hagytam neki. Pont azt a választ kaptam, amit vártam. Kicsit még örültem is neki, de nem felejtettem el mi is a tétje ennek a harcnak.
A kijelentése után viszont vártam volna valami egyéb reakciót is, de nem mozdult. Nem próbálta egy újabb támadással nyomatékosítani a választását. Egy pillanatra megzavart. Haboztam. A szemeit figyeltem. A védelmemet egy pillanatra sem engedtem le de, zavart az, amire készülök. Most más volt a helyzet. Máskor nem volt időm gondolkodni és egyszerűen nekem rontottak és küzdöttek, míg végleg el nem dőlt a harc. Ő is kész harcolni de mégsem akar igazán. Viszont azt sem akarom megkockáztatni, hogy ő jusson ki innen és valószínűleg mindent megtesz majd, azért hogy így legyen. Talán nem próbál majd saját kezűleg elintézni de, az eddigi játékunkat sem akarom tovább játszani. Ott próbál meg túljárni az eszemen, ahol csak teheti. Amíg ki nem derül mi lesz a vesztes ”jutalma” vagy amíg hagyom itt lábatlankodni. Kezdett újra feléledni az elhatározásom. Hülyeség volt megállni. Nem számít ki ő, vagy hogy mit gondol. Útban van, és félre kell állítanom bármi áron. Csak ez számít. A Parazita alig érezhetően bizsergett. Nem is kell ennél több.
– Te voltál az ostoba, mikor megpróbáltál átverni. - morogtam halkan, de a folyosót uraló csendben így is tisztán hallhatott minden szót. Megindultam felé de a védekezésre csak félig-meddig figyeltem. Figyeltem rá hogy ne tudjon túl egyszerűen megsebezni, főleg ha végül nem jön be a tervem de, ha sikerül, akkor megér annyit, hogy egyszer megvágjon közben. A tervem nem volt túl bonyolult. Csak a bal kezemmel akartam elkapni a torkát. Ha sikerül, akkor a méreg már elintézi a védelmét és miközben ballal továbbra is a nyakát szorítom, addig a másik kezemmel már könnyedén az oldalába szúrhatom a késem. Ha viszont nem sikerül elkapni, akkor a késemmel vágok felé egyet, mielőtt megpróbálok kardtávolságon, kívül kerülni.
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Szer. Szept. 04, 2013 11:00 pm


Egy pillanatra megállt, úgy tűnt gondolkozik valamin, talán a megfelelő választ fogalmazta, vagy éppen az ellenlépésen járt az agya… én viszont nem támadtam, adtam neki egy esélyt, hogy átgondolja a dolgot, miközben én is ezt tettem. Időközben, lassan bár, de leesett, hogy milyen előnyökkel is jár a vörös indikátora rám nézve, így immáron nyugodtabban emeltem meg a Katanát, nem féltve a zöld jelzőmet, kihívóan nézve a maszkja mögé. Aztánszólt, s én csak elmosolyodtam, fölösleges lett volna a további visszavágás: már tudtam, ő hogyan élte meg ezt az egészet.

Végül mégiscsak megindult, gyors volt, de engem se kellett ám félteni. Az előző támadásából leszűrtem, hogy bizony a bal karja is valamiféle fegyver, s ez elég is volt hozzá, hogy ugyanolyan kockázatosnak könyveljem el, mint a rendes kését. De nem eshettem bele abba a hibába sem, hogy egyik vagy másik oldalát részesítem előnyben, mindkettő ugyanolyan fontos volt, s ha már választani kellett, inkább a kését választottam volna. Figyelj a késre, én pedig a kezére – mondtam gondolatban, majd bal lábamat egy kicsit hátracsúsztattam, s behajlított térdekkel vártam a közeledését. Ballal indított, egyenesen felém, ám mostmár számítottam rá, s kihasználtam, hogy a nyakam és a karja között nagyobb a távolság, mint a Katana hegye és az oldala között: oldalra hajoltam, jobb felé, majd léptem is egyet ez irányban, és megpróbáltam belészúrni a pengém hegyét. Eközben már a kését is felém döfte, ám én igyekeztem a szúrás után olyan gyorsan hátraugrani kettőt-hármat, amilyen gyorsan csak lehetett. Rendkívül kemény ellenfél volt, s hiába voltam erős, lassan kezdtem azt érezni, ideje bekeményíteni, s mutatni neki valami újat. Ám nem hamarkodtam el, egyelőre kivártam, ám gondolatban már készültem a sárkánnyal, ha esetleg újfent előrelendült volna. Úgy tűnik, komolyan meg kell ölnünk a másikat, ha ki akarunk innen jutni… a kérdés már csak az volt, vajon meddig hagyja ezt a Játékmester…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Pént. Szept. 06, 2013 11:43 pm

Játékmester írta:Érdekfeszítő látni, hogy máris egymásnak feszültök. Azonban ne feledjétek, az óra ketyeg... Innentől kezdve fél órátok van kijutni, vagy örökre itt ragadtok. Produkáljatok végre valamit, mert kezdem unni a játékot!
S mint egy nyomatékosításképpen a felvillanó üzenet végén megjelenik egy visszaszámláló is. Ha eddig nem is, most már biztosak lehettek abban, hogy a játékmester figyel benneteket és ha kell, bele tud nyúlni a kijutásért folytatott küzdelemetekbe. Ez a fél órás limit talán kellően ösztönző lesz arra, hogy iparkodjatok, s kellő stresszhatást generál ahhoz, hogy hibát vétsetek vagy még inkább egymás ellen forduljatok, avagy épp ellenkezőleg, fokozottabb összmunkára sarkalljon benneteket.

Kazu jön

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Szept. 12, 2013 5:25 pm

Nem sokon múlt de sikerült kicseleznie és mielőtt kitérhettem volna előle a kardja megszabadított néhány páncél és életponttól. Hátrált de egyelőre nem követtem. Talán kicsit trükköznöm kell de, a tervemet akkor is végrehajtom. Ideje a második képességemhez nyúlnom egy kis segítségért. Talán még néhány plusz méreg bevetése is hasznos lehet. Mielőtt gyakorlatba ültethettem volna a terveimet egy üzenet villant az arcomba teljesen kizökkentve a gondolatmenetemből. A lány orra előtt is ott virított egy kis ablak és miután átfutottam már biztos voltam benne, hogy ő is ugyanezt kapta. Majdnem hangosan is kifejeztem a nemtetszésemet az üzenet kapcsán, de persze nem tettem. Izgalmakat nem szándékozom adni neki, de kár ennyire siettetnie. Amint ezt az akadályt elhárítottam úgyis könnyen kijutok majd. Bezártam az üzenetet.
– Ideje belehúzni. - mondtam a maszkom alatt meghúzódó gonosz mosollyal.
Folytattam, amit már elkezdtem. Egy „Árnyék-Kazuma” jelent meg mellettem a semmiből. A kettő egy ellen taktika talán beválik. Nem vártam meg mit szól hozzá már el is indultam a hűséges árnyékom mögött rohanva. Persze ő csak a figyelemelterelés de arra tökéletes. Amíg az árnyékom halad előttem addig nem sokat lát belőlem. Még a köztünk lévő távolság is kedvezett a gyorsaságomnak hisz volt elég helyem teljesen kihasználni ezt az előnyömet is. Csak akkor léptem ki az árnyékom mögül mikor már szinte csak egy karnyújtásnyira volt tőlem a lány. Az árnyékom balra lépett a kardot tartó keze felé és azt támadta bár sebezni úgysem tudja de nem is ez a cél. Az igazi támadást én indítottam jobbra kiugorva és egy erőteljes csapást indítottam felé a mérgesebbik kezemmel. Közben, pedig a késemet is készenlétben tartottam, hogy ha lebénul, akkor egy szúrással is megkínálhassam de, ha a katana mégis engem találna meg az árnyékom helyett, akkor annak a kivédésére is hasznos lehet.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Csüt. Szept. 12, 2013 10:24 pm

Úgy tűnik enm igazán hatott meg benneteket a Játékmestertől kapott üzenet. No nem is baj, jobban tetszik, hog a karaktereket kijátszva cselekedtek, mintsem a mesélő kedvére tegyetek. Túl könnyű lenne. (Mesélői kihívás elé állítottatok, talán először igazán az itteni pályafutásom alatt Very Happy)

A következő körben is viaskodhattok egymással, szabad kezet kaptok. Egy dolgot tartsatok szem előtt: vonjátok be valamilyen módon a környezeteteket, hogy ezzel előrelendítsétek a mesélést is! Borogathatjátoka könyveket egymásra, beleverhetitek a másik fejét az asztallapba, felfuthattok a csillagizsgáló lépcsőjén stb. Legyetek kreatívak!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Szomb. Szept. 14, 2013 11:31 pm


Eltaláltam, de mintha meg sem érezte volna, legalábbis a reakciójából nem tudtam semmi ilyesmire következtetni. Idióta maszk… azért már kezdett idegesíteni, hogy nem tudtam olvasni az arcáról s az általános mimikájáról, legszívesebben betörtem volna, de ennek s ezeknek a gondolatoknak nem most volt itt az ideje. Még mormogott is valamit, talán nekem szánta, talán nem, mindenesetre a hirtelen felugró ablak és a benne leírt sorok alaposan megváltoztatták a szituációt. Vagy nem is annyira? Tény, sietnünk kellett, nem értünk rá egymással hadakozni, vagy pont ellenkezőleg, a lehető leggyorsabban meg kellett szabadulnunk a másiktól? Nem akartam ölni. Alig észrevehetően elhúztam a szám: ez a Játékmester tényleg nem kedvel engem, hogy ilyen helyzet elé állít, nem volt betervezve, hogy kioltsak egy emberi életet, mégis… valahogyan csak ki kellene jutnom. Sóhajtottam, lábaim megvetettem a folyosó közepén, és vártam, hogy támadjon, hiszen jól láttam a mozdulatát, ahogy a pm olvasása után szinte azonnal megindul, egy árnyékot von maga mellé, majd mindketten rohamoznak. Valahonnan ismerős volt ez a dolog, mintha már találkoztam volna hasonlóval, de hol is? Áh, a nagytornán, Kota ellen. Ő használt ilyen megkettőző képességet, méghozzá elég hatékonyan, ez a fiú azonban mindezt másképpen adta elő, és a hely se volt olyan széles, hogy két oldalról tudjon megtámadni. Szívesen alkalmaztam volna a már jól bevált ellenlépést, az immortal object felirattal való figyelemelterelést, azonban nem volt mögöttem egyetlen oszlop sem, a falhoz állni pedig kockázatos lett volna, így mást kellett kitalálnom.
- Summoning Light Dragon! – kiáltottam, célom azonban nem feltétlen a sárkány harapása volt, hanem a fény, amit generált, ami az árnyékok ellensége, ha úgy tetszik. A kardomból már elő is tört a tekergőző lény, egyenesen a felém rohanó alakot célba véve, s amikor a kettő találkozott, a sárkány cafatokra szaggatta az árnyembert, majd önmaga is semmivé vált, az ütközés azonban egy minimális – az eltűnés puffanásával járó – fehér füstfélét is eredményezett, melyben fekete sávok is húzódtak ezúttal. Gyönyörű volt, én viszont nem értem rá csodálkozni, inkább gyorsan hátraugrottam a padlóra, majd leguggoltam, és igyekeztem rántani egyet a folyosó közepén lévő szőnyegen, hátha elesik a srác. Távolsági harcra biztosan nem számít egy kardforgatótól, reméltem sikerül meglepnem.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Vas. Szept. 15, 2013 1:15 am

Megindultam a saját árnyékom mögött rohanva de ismét sikerült meglepnie. Elkiáltotta magát és egy fényes sárkány gyűrűzött elő a kardjából és egyenesen az előttem rohanó árny felé száguldott. Magam elé emeltem a bal kezem, hogy ha átjut az árnyékon, akkor megpróbáljam valahogy kivédeni, de nem volt rá szükség. Ahogy egymásnak csapódtak Az árnyékom szétszakadt, de a sárkány is semmivé foszlott csak egy kis füst maradt utánuk. Volt valami furcsa szépsége a képességek találkozásának. Látszólag teljesen kioltották egymást. Az árnyékom már ismét a helyén volt. Azonban nem feledkeztem meg róla, hogy hol is vagyok épp és hogy mi a dolgom. Vesztettem kicsit a lendületemből de újra begyorsítottam keresztülrohantam a kis felhőn de a lány addigra már a szőnyeget markolta. Sejtettem hogy mi következik most. Elrugaszkodtam a szőnyegről de, egy kicsit elkéstem és éreztem, ahogy csúszik ki a lábam alól a talaj. A jobb vállam a falnak csapódott de örültem, hogy ott volt, mert különben nem sikerül állva maradnom. Ellöktem magam a faltól és nagyot fújva megálltam a lánnyal szemben. Rendesen próbára teszi a képességeimet de, előbb-utóbb hibázni fog, és ha egyszer a kezeim közé kerül, már nem eresztem, amíg egy darabban van.
Eddig viszont mindenre volt egy válasza de igazán sosem kezdeményez, ami eléggé zavaró. Mire vár még? Gyorsan a végére kell érnünk ennek, mert utána tényleg bajok lesznek. Ki kell találnom valamit méghozzá gyorsan, hogy elkaphassam végre. A kardja miatt nem tudok elég közel kerülni hozzá így attól kéne először is megszabadulni végre. Megindulok felé de, ezúttal hagyom pihenni kicsit a képességemet. Amikor elég közel érek egy egyszerű szúrást, indítok meg felé a késemmel. Amit reményeim szerint ki is véd de, abban a pillanatban, ahogy a kardja megindul a késem felé már tudni fogom, hogy hova kell nyúlnom. Bal kézzel megpróbálom megragadni a kardot az élénél fogva, és ha ez megvan, akkor egy erős rúgást indítok a lába felé miközben a kardot is megpróbálom kitépni a kezéből, hogy jó messzire elhajítsam a hátam mögé.

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Szept. 16, 2013 8:25 pm

Roppant mód szórakoztató az összecsapásotok, de nem feledkeztetek meg valamiről? Mondjuk a környezetetekről? Balga lépés kedveskéim... Hiába az észlelés és a hallgatózás, ha ily hevesen harcoltok a másik ellen.

Hinari:
A C tervezetem értelmében megtámad egy mob, mégpedig egy pontosan olyan kobra, ami a folyosó padlójába rejtett záron láttatok. A sunyi kis jószág csendben a csillagvizsgáló helyiségből kúszik feléd és egyenesen a bokádba akar marni. Halál/korona kocka dönti el, hogy idejében aktiválódik-e az észlelésed és ki tudsz-e térni még időben előle. Előbb dobj, s ha korona, akkor elmenekülhetsz, ha halál, akkor megmart. Ez utóbbi esetben zölden kezd el világítani életsávod, ami azt jelenti, hogy mérgezés áldozatává váltál.

Kazu:
A B tervezetem értelmében te sem maradsz vendég nélkül. Mögötted megnyílik a padló és egy emberi kéz ragadja meg a bokádat. Fel akar kapaszkodni rajtad, de sikertelen a próbálkozása, viszont magával ránt. Dobj te is halál/koronával a postod előtt. Ha korona, akkor meg tudsz kapaszkodni még a padló szélében (kimászást még ne írd le), ha viszont koponya, akkor menthetetlenül lezuhansz egy sötét helyiségbe.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Szept. 16, 2013 8:29 pm

The member 'Kazuma' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.