[Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Szept. 16, 2013 8:31 pm

The member 'Hinari' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Szer. Szept. 18, 2013 1:48 am


Csupán egy pillanat, ahogyan őt néztem, miközben ő engem, s már rántottam is ki alóla a szőnyeget, arcomon halovány mosoly jelent meg, s már indultam is volna feléje, de megtorpantam: nem esett el. Igaz, megtámadni sem tudott, végül csak egymást méregettük, mindkettőnk el volt foglalva a maga gondolataival, s a lábaim alatt, a gyűrött szőnyeg alatt felbukkanni látszott a csapóajtó. Én azonban nem törődtem vele, kulcs híján esély sem volt arrafelé menni, viszont még mindig előttünk állt a nyitott ajtó az emeleten, és a bagoly karmai között lévő ékkőhöz illő doboz. S ezek közül a fiú csak az egyikről tudott. Éppen azon morfondíroztam, hogy megkockáztassam-e, hogy beengedem őt a felfedezetlen helyre, cserébe az információért, ami a dobozban vár, de mielőtt dönthettem volna, hirtelen megindult, ezúttal mindenféle trükk nélkül. Furcsállottam is egy kicsit, de messzemenő következtetéseket mégse vontam le belőle, egy hátralépés-visszavágás kombinációval hárítottam, ám ő simán megragadta a kardom. Mi a…? Úgy tűnik még nem szoktam hozzá, hogy a karja a fegyvere, és így nem okoz neki sérülést a penge élével való találkozás, ezt a lehetőséget figyelembe se vettem eddig. Hmmm, jobb, mint vártam. Viszont ha azt hiszi, hogy ilyen könnyen adom magam, hát nagyon téved: szinte reflexből fogtam két marokra a Katanát, erősen és szorosan, és a világért sem engedtem volna el. Azt vártam, hogy megszúr, esetleg mérget használ vagy hasonlók, ő azonban egy rúgással próbálkozott, ám túl gyors volt ahhoz, hogy ennyi idő alatt ki tudjam szabadítani a fegyverem. Kirúgta a lábam alól a talajt, így újfent elveszítettem egypár életpontot, az egyensúlyommal együtt, ám ezzel egyidőben, ki akarta rántani a kezemből a Katanát, erőteljesen húzta maga felé-fölé, csak azzal nem számolt, hogy én nem fogom elengedni a markolatot. Így annak rendje és módja szerint estem rá és döntöttem le a lábáról, aminek következtében – remélhetőleg – a fogása is enyhült és eleresztette a fegyverem. Még jó, hogy rajta volt a maszkja, simán lehetett volna belőle más, zavarba ejtőbb dolog is… Rolling Eyes
- Érdekes módja a közeledésnek – jegyeztem meg kuncogva, miközben feltápászkodtam, s jót mulattam a dolgon; ő biztosan bosszankodott, én viszont előnyben éreztem magam, s egy kicsit magabiztosabbnak is, mint eddig.

Ekkor azonban több váratlan dolog is történt. Először is ott volt az a furcsa jelzés az életcsíkomnál, és a bizsergető érzés, mi azzal párosult, aztán a srác mellett is felfedeztem egy ijesztő kezet, mi Piroskát igyekezett megfogni. Nem szóltam neki, miért is tettem volna, inkább a saját problémámmal foglalkoztam, és még éppen elcsíptem a kígyót, ami a mérgezést okozta. Idegesen csaptam felé a Katanával, tudja csak meg, mi jár neki ezért, majd ha sikerült, ha nem, a falnak támaszkodtam, és azon agyaltam, hogyan tovább. A fiú egy kicsivel rosszabbul járt, éppen kezdte elnyelni a mélység, s ha lett volna erőm, bizonyosan segítek neki végleg eltűnni, így azonban csak végignéztem, ahogyan elsüllyed, nemtörődöm arcvonásokkal. Vajon a csapóajtó alatti szobába jut? Talán neki volt mázlija, talán nem, mindenesetre annyit felfogtam, hogy nem megbénítva vagyok, „csak” megmérgezve. Felegyenesedtem, és újra eltoltam a képet a helyéről, majd az inventorymból lehívtam a hatszögű smaragdot, és belehelyeztem a zárba. Sok mozdulatot nem kívánt meg a dolog, egy—két lépés a festményig, majd pár pillanat, és készen is voltam. Végülis, nem is volt baj, hogy egy szinttel lejjebb került a srác (vagy végleg elszublimált az élők közül?), legalább nem láthatta, hogy a kúria ezen részét is megoldottam. Amint kattant a zár, kíváncsian hajoltam előre, és vártam, mit rejt a doboz…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Szept. 23, 2013 4:26 pm

A kardja szépen közeledett egyenesen a markom felé, és ahogy megéreztem a pengét a tenyeremben össze is zárultak körülötte az ujjaim. Erre bizony nem számított. Két kézzel kapaszkodott a katanába ahogy a lábam is megindult felé és ugyanekkor megpróbáltam kitépni a kezéből a fegyvert. Ő viszont úgy szorongatta a kard markolatát, mintha az élete múlt volna rajta. Persze lehet, azért mert pont ez volt a tét. Ahelyett hogy a kard a terveim szerint gazdátlanul maradt volna sikerült elrántani a lányt is a fegyverével együtt és hamarosan a földön találtam magam a kard gazdája alatt. Hát mit mondjak… nem épp ez volt a célom. Éreztem, hogy a kard kicsusszan a kezemből de, már későn kaptam utána. Megint csak egy hajszálon múlt hogy befejezzem a harcot, de legalább sikerült egy újabb darabot lecsípnem az életpontjaiból. Gyorsan feltápászkodott de én sem maradtam le tőle. Magamban félig bosszankodva félig elismerően játszottam le az eddig történteket. Jól harcol. Viszont ha így folytatjuk, akkor lejár az idő mielőtt pirosba esne valamelyikünk élete. Talán túlságosan is hasonló szinten vagyunk.
Szembefordultam vele de attól, amit láttam egyből felfelé görbült a szám sarka. A megjegyzésére csak gúnyosan válaszoltam maszkom alól a lányt szuggerálva. Meg ne fordulj!
– Egyszerűen levettél a lábamról. - amint az utolsó szó is elhagyta a számat a kígyó lecsapott és a mosolyom is szélesebb lett. Most megvagy! Elindultam felé hogy a váratlan segítséget kihasználva befejezzem a párbajt de, akkor az én lábamat elkapta valami és erősen húzni kezdett. Időm se volt hogy átkozzam a hülyeségem, amiért talán a lehető legrosszabbkor ilyen figyelmetlen voltam, mert a következő pillanatban már félig el is tűntem a padlón tátongó lyukban. Késemet a padlóba vágtam és a bal kezemmel is megpróbáltam megkapaszkodni de túl nagy volt a lendület és nem tudtam időben lelassítani. Elvesztettem a talajt a kezem alól és még épp láttam, ahogy a katana a kobra felé lendül mielőtt a fejem is eltűnt a sötét lyukban és tehetetlenül zuhantam, ki tudja hova…
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Kedd Szept. 24, 2013 8:34 am

Hinari:
A kígyó, mint aki jól végezte dolgát, a harapás után eliszkol a földszintre vezető lépcső irányába. A harapás 10 páncélpontodat vette le, de a mérgezés miatt HP-t nem veszítetttél, viszont haloványan mintha elnehezülne a tested. Nem jelentős a változás, de darabosabbnak érzed a mozgásodat. A festmény mögötti rejtett zárat sikeresen kinyitod a bagolytól szerzett smaragddal és rögtön két dolgot is találsz a széfben: egy újabb mozaikdarabot és ami ennél meglepőbb, lapul még mellette 3 db << denevérszárny >> is. Merre veszed tovább az irányt?

Kazu:
Mire elkezdhetnél gondolkozni, hogy miként is mászhatnál vissza az előbbi szintre, a csapóajtó bezárul és teljes sötétség borul rád (rátok), csupán a nem teljesen bezárult csapóajtó  egy centis réséből szüremlik be némi fény. Most aztán igazán nagy hasznát veszed látás jártasságodnak, hiszen így is fel tudod térképezni a környezetedet. Minél többet tartózkodol a helyiségben, annál inkább kezdi átjárni a virtuális csontjaidat a hideg. Körülötted felaggatott jókora darab húsok... mi ez? Talán valami hűtőház? Egy biztos, hogy a helyiség túlsó végén van egy ajtó. A tizenéves lány, aki az imént megragadta a bokád és próbált felkapaszkodni rajtad, most tőled 1-2 méternyi távolságban a padlót csapkodja hisztérikus rohama közepette és téged ócsárol válogatott szavakkal, amiért nem tudott feljutni. Mit teszel? Próbálod megnyugtatni a lány és összedolgoztok, hogy feljussatok oda, ahonnan az imént leestél? Vagy inkább hidegvérrel végezni akarsz vele?


A hozzászólást Rosalia összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 24, 2013 11:46 pm-kor.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Kedd Szept. 24, 2013 4:48 pm


Chh. Úgy tűnik túl lassú voltam ennek a dögnek, hiába vágtam utána a Katanával, az simán elslisszolt a támadás elől, majd sziszegve eltűnt a lépcső alján. Eszembe se jutott utána menni. Inkább foglalkoztam az égetőbb dolgokkal, először is csekkoltam az életsávom, hogy az idő előrehaladtával fog-e csökkenni, és ha igen, mégis mennyivel. Nem reménykedtem igazából, bár az azért nem lett volna rossz, ha kibírom még azt a fél órát. Alig bírtam mozogni, a legkisebb mozdulatokhoz is rettentő nagy energiabefektetés kellett, úgy tűnt, valamiféle mérgezéses paralízissel van dolgom, a kettő keverékével, vagy hasonló. Elindultam, a falat támasztva botorkáltam a megjegyzett képhez, és nyitottam ki a mögötte lévő dobozkát. A mozaikdarabra elmosolyodtam, immáron kettő darab volt a birtokomban, ám a három denevérszárnnyal nemigen tudtam mit kezdeni. Megvontam a vállamat, majd az értékes tárggyal együtt süllyesztettem az inventorymba, jó lesz az még később.

De hogyan tovább? A hely felé néztem, ahol Piroska eltűnt, és azon morfondíroztam, vajon mi lehet vele. Érdekelt is, meg nem is, ám annyit tudtam, hogy mindketten időt nyertünk, én legalábbis biztosan. Akárhol is legyen most a fiú, én a fölső emeleten voltam, és éppen a nemrég kinyílt szoba felé igyekeztünk, tehát logikusan az lenne a következő lépés. Térdeim megrogytak, s én a Katanát használtam botnak – amit kivételesen most szó nélkül hagyott – majd lassú léptekkel indultam el a célállomás felé. Reméltem, hogy még sok időm van, ugyanis eleve már az óráknak tűnő percekig tartott, mire eljutottam a csillagvizsgáló ajtajához. A kilincset nézegettem egy darabig, fülemet az ajtóhoz tapasztva próbáltam hallgatózni, mi lehet odabent, jártasság híján azonban aligha tudhattam meg bármit is. Hátraléptem, s nyújtóztam egyet, a mozgásom is javult, bár nem sokkal, így egy vállvonás után benyitottam, majd az ajtófélfához támaszkodva pihentem kicsit, először csak onnan nézve meg magamnak a helyet.


inventory:

  • 2x mozaikdarab
  • 3x denevérszárny
  • kalapács
  • drótvágó
  • tekercs kötél

  • bagoly
  • tenyérnyi ládácska (üres)
  • virághagymák
  • pár zsák virágföld

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Kedd Szept. 24, 2013 7:00 pm

Nem hittem volna, hogy ilyen hamar kétszer is a földre kerülök. Ezúttal viszont kicsit nagyobbat sikerült esnem, mint az előbb. A landolás kicsit kemény volt ugyan de a játék rendszerének köszönhetően legalább fájdalommentes így pillanatokon belül össze is szedtem magam és feltápászkodva gyorsan felmértem a helyzetet. Szerencsére nem valami szörnyeteg vagy valami hasonló rántott le magával bár még nem voltam benne biztos, hogy melyikkel is jártam volna jobban. A kislány, akivel egy szobába kerültem eléggé dühösen adta tudtomra, hogy milyen módon is rontottam el a nagy szökési tervét. Dühítő volt hogy miatta elszalasztottam egy jó lehetőséget de egyelőre nem figyeltem rá. Még el kell döntenem, mihez kezdek vele de, előbb kicsit le kell nyugodnom. Szorít az idő, úgyhogy tiszta fejjel kell gondolkoznom. Több ilyen hibát nem követhetek el.
Amíg ő nem messze tőlem hisztizett a látásom is aktivizálta magát a megváltozott fényviszonyoknak megfelelően így legalább nem kell a sötétben tapogatóznom, bár sok látnivaló így sem akadt. Kicsit összébb húztam a köpenyem és a társaság miatt egyelőre nem túlságosan zavartatva magam elindultam a helyiség egyetlen ajtaja elé. Kicsit túl egyszerűnek tűnt a dolog de hátha kivételesen egy nyitott ajtóba botlom. Csak úgy a változatosság kedvéért. Kezdetnek a klasszikus módszert vetettem be és megpróbáltam elforgatni a kilincset. Ha nem jött össze, akkor a zárat néztem meg alaposabban, hátha attól okosabb leszek. Legvégül pedig a Parazitával próbálom meg kinyílásra/kiszakadásra ösztönözni.
Akármi is lesz a próbálkozásaim végeredménye ezek után a lány felé indulok el. Ha még mindig a földön „szenved” akkor a lábammal kicsit oldalba bököm jelezve, hogy örülnék, ha befejezné, aztán ha úgy látom, hogy lehet vele beszélni, akkor megszólalok végre.
– A játékmester üzenete miatt vagy itt? - vetettem oda a kérdést. A hangom nyugodt volt de azért kiérezhette hogy a kis mutatványa nem tette őt a szívem csücskévé. Őszintén szólva, ahogy haladtunk a kúria felfedezésével már nem hittem volna, hogy más is van itt rajtunk kívül, de ezek szerint nagyot tévedtem. Ha szerencsém van, akkor talán ki tudom játszani őket egymás ellen csak, nehogy beletörjön a fogam. Ha esetleg kiderül, hogy nem a játékmester miatt van, itt akkor talán nem kell megölnöm. Ha viszont továbbra is csak egy embernek szabad az út, akkor már kettővel is kell gyarapítanom a gyilkosságaim listáját. Bosszantó de úgy tűnik nincs más választásom.
– Talán össze is dolgozhatnánk…

Inventory:
1x mozaikdarab
1x szív alakú rubin
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Pént. Szept. 27, 2013 2:38 am

//Hinari, azt hiszem félreértettél. Nem kell eljátszani a nagyhalált, csak kicsivel nehézkesebb a mozgásod, nem kell vonszolnod magad Very Happy//

Hinari:
Tehát elérkeztél végül a csillagvizsgálóhoz. A helyiség felülről zárt, tehát a csillagvizsgáló az összezárt tetőszerkezetre néz. Maga a szerkezet lépcsője nem tűnik túl stabilnak, a lépcsőfokokat vastag por lepi, amelyben viszont nem találsz lábnyomokat. Találsz egy íróastalt nem messze a csillagvizsgálótól, nagyjából a szoba közepén. A helyére van tolva a kényelmes ülőkével és karfával ellátott szék; az asztal maga igen szépen megmunkált ébenfából készült, ebből is látszik, hogy a tulajdonosának jó ízlése és vaskos pénztárcája van. De miről is beszélek, hisz ez csak programozás kérdése. Mindenesetre az asztal egyetlen fiókja zárva van, kulcslyukja körül apró szívminta van. A hátsó polcokon több száz könyv van körös-körül, s hozzájuk tartozó görgős létra a sarokban árválkodik. A könyvek nincsenek ABC sorrendbe rakva, sőt még csak kategorizálva sincsenek műfaj szerint. Egyet viszont megfigyelhetsz: színátmenet. Igen, a könyvek gerincének színei kiadják a szivárványt. Esztétikus, de nem éppen praktikus. Hogyan vizsgálódsz a szobában? Miket vizsgálsz meg alaposabban? //A képen lévő kanapét és földgömböt ne vedd figyelembe, az nincs a helyiségben!//

Kazu:
Az ajtó könnyedén nyílik, elegendő csak a linincset lenyomnod. A kijárat egy szintén sötét folyosóra vezet, amelynek a végére azonban természetes éjszakai fény szüremlik be. A lány időközben abbahagyta a rikácsolást, de még mindig ölni tudna a tekintetével. - Ugyan miért válaszolnék neked? Nem bízom benned! - Összefonja maga előtt a karjait és durcás fejet vág. Amilyen felpaprikázott állapotban van, csoda, hogy eddig nem esett neked. Talán a nem túl bizalomgerjesztő küllemed miatt nem meri megkockáztatni a dolgot. - De ha nagyon tudni akarod, akkor elmondom... Az apán zárt be ide, mert bűntetésben vagyok. - Aztán mikor felajánlod neki az együttműködés lehetőségét, ismét felcsattan. - Összedolgozni egy maszot viselő, gyanús alakkal? Felejtsd el, nem ettem meszet!

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Pént. Szept. 27, 2013 2:55 pm


/ Nem baj Razz Majd akkor egyre jobban leszek ^^ /

Innen nem tűnt veszélyesnek a hely, s szerencsére már magam mögé sem kellett figyelnem, bár az észlelésem azért végig aktív volt, hátha feltűnik egy újabb szemtelen csúszómászó, vagy akár Piroska. Átléptem a küszöböt, időm persze nem sok volt, a fél órából máris lement pár perc, így gyorsan, de mégis a lehető legalaposabban kellett végignéznem a helyet. Sorban haladtam, vagyis inkább belülről kifelé, figyelmem rögtön felkeltette a hatalmas szerkezet, a poros lépcsőkkel. Elsődleges célom volt számokat keresni, akár belerajzolva a porba valamelyik lépcsőnél, s csak akkor tenyereltem rá a fokokra, ha biztos voltam benne, hogy semmi jel nincs ott. Nyilván nem futottam föl csakúgy, először csak a fél testsúlyomat helyeztem rá, majd ha elbírt, léptem fel rá, s így haladtam, reményeim szerint eljutva a látcsőhöz is. Nem, nem igazán voltam kíváncsi a csillagokra, viszont volt, ami jobban érdekelt, hogy pontosan mire is néz rá a gépezet, hogy van-e valami magába a lencsébe karcolva, vagy a felettünk lévő üvegtetőbe, amit szabad szemmel nem lehetne látni. Természetesen más tárgyak szempontjából is végignéztem a dolgokat, annyira részletes volt ez a hely, hogy simán elrejthettek valamit, akár egy mozaikdarabkát is, habár nem gondoltam, hogy ennyire könnyű dolgom lesz, hisz eddig sem volt… A denevérszárnyakkal azonban nem tudtam mit kezdeni. Sóhajtottam, s visszabaktattam a lépcsőn, majd utamat az íróasztal felé vettem.
Kár, hogy nem volt rajta csengő. Azért megnézegettem, hátha más van helyette, a széket is félretoltam, és benéztem az asztal alá, egy pár pillanatot eltöltve azzal, hogy megpróbáljam kinyitni a fiókot. Biztos ehhez is olyan kulcsféle kell, mint az a kígyós a folyosó csapóajtaján, olyanom meg nem volt, így fel is hagytam a fel-felvillanó lila hatszög nézegetésével, és inkább a könyvek felé vettem az irányt. Rengeteg volt belőlük, s egyenként végignézegetni őket több óra lett volna, így szelektálni kellett. Na de mi alapján? Fogalmam sem volt. Ha lett volna tetejük a polcoknak, bizonyosan megnézem a létrával, de itt faltól falig, és parkettától tetőig könyv volt, mégcsak tippelni sem tudtam volna, hogy mennyi. A létrát azért elmozdítottam a helyéről, hátha beindít valami folyamatot, mint anno a csengő, majd, jobb ötlet híján a fekete könyvekhez mentem, hátha az egyik kijjebb áll, vagy mit tudom én… talán találok valamit, aminek köze van a denevérszárnyakhoz, azért a vöröseseknél is megnéztem, hiszen ezt a két színt tudtam volna összekapcsolni vele leginkább.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Pént. Szept. 27, 2013 6:03 pm

Az ajtó engedett és gyorsan kilestem a folyosóra, mielőtt újra becsuktam. Előbb a lánnyal kell dűlőre jutnom. Lehetőleg minél gyorsabban ki kell derítenem, hogy mennyit tud, és hogy mekkora veszélyt jelenthet a kijutásomra nézve. Ráadásul a másikat is gyorsan meg kell találnom. Valószínű, hogy legalább egy darabot már ő is megszerzett de lehet hogy többet is. Talán ennél a lánynál is van belőle. Feltettem neki az első kérdésem és nagy nehezen végül válaszolt is rá. Nem pont erre számítottam. Kérdés, hogy vajon rá is ugyanazok a szabályok vonatkoznak-e, mint ránk? Felvetettem a lehetőséget hogy egymás hasznára legyünk de határozottan visszautasította, ami jelen helyzetben nagyon nem tetszett. Nincs időm sokáig győzködni. Vagy segít vagy, félreállítom az útból.
Sietve megnyitom az utolsó üzenetemet, és felé fordítom az ablakot, hogy jól lássa.
– Azt hiszem, félreértettél… Pontosan ennyi időm van kijutni ebből a házból. - kezdtem bele fagyosan az üzenet alján lévő visszaszámlálóra mutatva. - Neked viszont koránt sincs már ennyi időd. - bal kézzel a hátam mögé nyúltam és előhúztam egy kezdő kést. - Ha nem tudsz meggyőzni, míg a Parazita végez, akkor te leszel a következő. - Talán elsőre nem értette, miről beszélek de, alig fejeztem be a mondatomat a Parazita már munkához is látott. A kés lassan kezdett eltűnni a fekete masszában, ami a kezem helyén maradt.
– Most pedig válaszolsz a kérdéseimre. - jelentettem ki ellentmondást nem tűrően. Tartottam egy rövid hatásszünetet mielőtt folytattam volna. Feltett szándékom volt halálra ijeszteni a lányt, hogy megeredjen a nyelve. Persze belekalkuláltam azt is, hogy talán túl nagy hatást érek el vagy épp semmit és ezért ijedtében, vagy dühében mással próbálkozik majd. Ha menekülni próbál akkor könnyedén útját, állhatom, hiszen jelenleg közte és az egyetlen használható kijárat között állok. Ha pedig megtámad akkor először csak óvatosabban harcolok vele, hátha sikerül jobb belátásra bírnom, de ha nem jön össze, akkor nem fogom vissza magam és megpróbálok végezni vele. Ha viszont sikerül elérnem a kívánt hatást akkor rögtön folytatom a kérdéseimmel mindig egy kis szüntetet tartva, hogy válaszolhasson.
– Miért vagy itt? Hova vezet a folyosó? Milyen csapdák vannak a házban? Vannak itt mások is? Tudod, hol vannak a mozaikdarabok? Tudsz még valamit? - miután szépen sorjában feltettem a kérdéseimet és reményeim szerint választ is kaptam rájuk már nem maradt más hátra, mint eldönteni, hogy mi legyen a lány sorsa.

Inventory:
1x mozaikdarab
1x szív alakú rubin
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Pént. Szept. 27, 2013 10:32 pm

Hinari:
Mostanra kezded csak jobban érezni, hogy zsibbadnak a végtagjaid. A méreg lassan terjed a testedben, s egyelőre még mindig nem okoz különösebb fennakadást abban, hogy végezd a dolgodat, de frusztráló lehet a tudat, hogy folyamatosan romlik az állapotod.
Óvatosan bár, de lényegében komoly életveszély nélkül tudsz feljutni a csillagvizsgálóhoz, s mikor a távcsőbe belenézel, akkor egy homályos foltot látsz. A szerkezet rendelkezik egy irányító panellel, aminek a segítsége révén úgy tudod mozgatni, mint valami darut (oldalra, le és fel is mozgathatod, de sem a padlót, sem a plafont nem éri el, legalább 2 méteres hézag így is marad, tehát nem ütközik neki semminek, a könyvespolcoknak sem, nyugodtan kiélheted magad rajta. A panel másik felén pedig olyan kis finomhangolók vannak, amellyel a lencsék élességén tudsz állítani. Fél percnyi babrálás elegendő ahhoz, hogy rájöhess: a távcső végére akasztottak egy méretes kulcsot, amely belelóg pontosan a távcső látképébe.
Az asztal esetében a széket könnyedén arrébb tudod tenni, a zárra pedig valóban nem érdemes fecsérelni az időt. Az asztallapba sincs belekarcolva semmilyen információ.  
A könyveknél nem találsz semmi érdemlegest. Nincs rejtett csapóajtó, jobban kopott, vagy kevésbé poros darab. Nincsenek denevérekre utaló könyvek sem. A létrát szabadon tudod mozgatni, gyakorlatilag körbe az egész helyiségbe a fal mentén. Csak annyi a lényeg, hogy a sínből nem lehet kivenni, mert akkor nincs minek nekitámasztani a több méteres fesztávolságával. Nem hiányoznak fokok, nem rozoga szerkezetű, súlyemelés sem kell a mozgatásához. Azért ha felmászol a tetejére, az már elég szédítő magasság. Mire végzel mindennel, üzenetet kapsz. Na, vajon kitől? Razz

Játékmester írta:Hinari-Hinari... máris lehagytál valamit. alaposabbnak kellene lenned, ráadásul fogytán az időd. Már csak 20 percetek van kijutni!

Kazu:
A kis attrakciód a Parazitával hatásosnak bizonyult, ugyanis a lány halálra vált arccal kuporodik össze a sarokban és zihálva kapkodja ismét a levegőt. A kérdések sorát hallva azonnal megered a nyelve, s egyetlen szempillantás alatt megfeledkezik arról, hogy az imént még ellenállt és csöppet sem akart szövetkezni veled. - Már mondtam! Büntetésben vagyok! Az apám... az apám a jááá... - Ekkor azonban a nyaklánca megszorul a nyakán és belefojtja a további információkat. Az életsávja pillanatok alatt a nullára esik, s még ha segíteni próbálnál neki, akkor is későn érkezel. Úgy tűnik még "időben" elhallgattatták. Ahogy a lány elpixeleződik, talán már számodra is világossá válik, hogy ez nem csak egy poén játék, hanem tényleg az életed a tét. Egy valamit azonban marad a lány után. Egy kulcs... a gyilkos nyakláncra fűzött méretes kulcs.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Pént. Szept. 27, 2013 11:41 pm


A látcsővel könnyű dolgom volt, hasonlóan működött a mikroszkóphoz, kis nagyítás, élesítés, és a homályos foltból máris kirajzolódott előttem egy kulcs, ami oda-odacsapódott a lencse üvegének, ahogy a szerkezetet mozgattam. Ebből hamar rájöttem, hogy ez nem egy minta, hanem egy valódi tárgy, ami csak azért van ott, hogy nemsokára már az inventorymban pihenjen. Miután a lehető leglejjebb állítottam a teleszkóp végét, felálltam a csillagvizsgálóhoz tartozó ülőhelyből, azért átkutatva azt is (ha kellett akkor drasztikusabb módszerekkel is), majd lefelé indultam, ám testem szokatlanul lassan reagált, egyre lassabban az idő múlásával. Az órára pillantottam, és megszaporáztam lépteim, odatolva az íróasztal melletti széket a kulcs alá, majd onnan fölállva próbáltam meg elérni. Ha még így sem tudtam áthidalni a pár méteres távolságot, leszedtem pár könyvet, és a szék négy lába alá csúsztattam belőlük, stabilan; ha kellett, még lépcsőfélét is tornyoztam, hogy legyen honnan rámászni a székre. Miután ez megvolt, átnéztem az íróasztalt és a könyveket, ám ekkor jött az üzenet, mire én csak a fejemet csóváltam. De most komolyan, még ki sem léptem az ajtón. Roppantul idegesített, hogy ez a játékmester állandóan ostobának állított be, s ebben az volt a legszebb, hogy lehetett benne valami igazság, ha sosem jött össze elsőre, amit akartam. Még 20 perc… Szinte esélytelennek éreztem magunkat, ám nem adhattam fel itt, körbenéztem, mi az, ahol nem jártam még.
Persze most, hogy végre eltakarítottam az útból a zavaró tényezőt, újra belenéztem a látcsőbe, így már láttam is valamit, mint ahogy az előbb, próbáltam számokat vagy ilyesmit keresni az üvegtetőn, nameg máshol is, ám idő nem volt mindent megnézni, így egy sóhaj után visszamentem a székhez, és azt is átnéztem alaposabban. Itt végre hasznát vehettem a Katana élének, így bizony – amennyiben nem ütköztem lila falba és szabadszemmel vagy kézzel nem jutottam sokra – azt sem kíméltem, ha volt rajta valami anyag, akkor felhasítottam a bélését is (vagy a sima fa is tud kényelmes lenni? scratch ). Ha nem jött össze, dühömben még bele is rúgtam, mielőtt továbbindultam volna. De merre? Felmásztam én a létra tetejére is, hátha onnan jobban belátom a terepet s a látcső tetejét is, eközben végig az üzenet járt a fejemben, hogy vajon mit nem néztem még meg. Lehívtam a menümet, és az inventorymat nézegettem egy darabig, végül előhívtam belőle a kalapácsot, és – miután a kard élével megpróbáltam szétfeszíteni a lépcsőfokokat a terem közepén – rásóztam egyet az egyikre, hátha hasonló sorsra jut, mint a hordók, és lesz valami alatta. De mindezt mindegyikkel megtenni? Én azért igyekeztem, de vészesen fogyott az időnk, s reméltem, mostmár haladhatok tovább…

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Szept. 28, 2013 2:36 am

Remekül bevált a tervem. Elég volt csak ránéznem a halálra rémült arcára és tudtam, hogy én győztem. Elég csak csettintenem egyet és már ugrani fog csak ne bántsam. A szemében egy szörny vagyok de, ha ez kell ahhoz, hogy ne akadékoskodjon akkor nem bánom. Ha továbbra is ilyen marad, akkor talán meg se kell ölnöm. Elkezdtem feltenni a kérdéseket, és készségesen elkezdte a megválaszolni őket, de alig kezdte el már belé is fojtották a szót. Ahogy az életcsíkja villámgyorsan csökkenni kezdett tudtam hogy nagy a baj. Előre vetettem magam és egy ugrással megtettem a köztünk lévő távolságot. A félig már visszaváltozott Parazitával a lány nyaklánca után kaptam. Nem voltam benne biztos de úgy tűnt mintha az csinálna vele valamit. Elkéstem.
A nyakláncot elkaptam de a lányból már csak egy adag pixel maradt. A láncot, amin egy kulcs függött gyorsan átettem a jobb kezembe mielőtt a Parazita még repetának, nézhette volna a kés után. Dühösen nézegettem magamtól kicsit eltartva, hátha rajtam is megpróbálkozik valami hasonló trükkel. Nem tetszett a dolgok alakulása. A lány bizonyára tudott valamit, amit nem kellett volna kikotyognia. Fejben visszajátszottam az utóbbi másodperceket erősen koncentrálva hátha összeáll a kép. Az apjáról próbált elmondani valamit. „Az apám a já…” Játékmester? Figyelembe véve, hogy hol vagyunk és kinek köszönhetően, talán ez tűnik a leglogikusabb következtetésnek. Ez viszont olyan sok új kérdést vet fel, hogy mire végiggondolom, letelik a maradék időm. A lány, akitől azt vártam, hogy rávilágít majd dolgokra csak még jobban összezavarta a dolgokat. A történtek, ahelyett hogy megerősítettek volna, inkább csak elbizonytalanítottak az eddigi terveimben. Talán nem is a kardforgató itt a legnagyobb ellenségem. Van itt egy nála jóval fifikásabb alak is. Az órára pillantottam és rájöttem, hogy semmi kedvem itt megvárni, míg eléri a nullát.
Még egyszer gyorsan körbehordoztam a tekintetem a fellógatott húsok között, nehogy véletlenül kihagyjak egy fontos részletet aztán megnyitottam a térképemet, hátha lesz képem a háznak erről a részéről is. Végül az ajtón kilépve sietős léptekkel, de végig feszülten figyelve/hallgatózva indultam el a folyosón.

Inventory:
1x mozaikdarab
1x szív alakú rubin
1x nyaklánc egy méretes kulccsal

_________________
"Trusting someone... means relying on them and only the weak do that."
"The only ones who should kill, are those who are prepared to be killed."
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Pént. Okt. 04, 2013 1:49 am

Hinari:
Az ötleted sikeresnek bizonyul és megszerzed a látcsőre erősített holmit. Ahogy nézegeted a méretes kulcsot, könnyen arra a következtetésre juthatsz, hogy az előtérben álló fa tövében lévő faládához tartozik ez a méretes darab.
Amikor a szék ülőkéjét felhasítod, bizony ráakadsz arra az elhagyott valamire, ami miatt kaptad a Játékmestertől a figyelmeztető üzenetet. Vagy talán van ezen kívül is valami más még? Mindenesetre most már van egy csomag hársleveled is. Ó és egy nem elhanyagolható momentum: egy kicsit megint jobban bénulsz. Még mindig tudsz rendesen közlekedni, de a reflexeid nem a régiek.

Kazu:
Ahogy nézegeted a kulcsot, könnyen arra a következtetésre juthatsz, hogy az előtérben álló fa tövében lévő faládához tartozik ez a méretes darab. A nyitott ajtó egy üres folyosóra vezet. Se egy kép a falon, se egy csapóajtó. Semmi. Csupán üres gyertyakristály tartók, de ezek sem vezetnek titkos átjárókhoz. Annyi viszont biztos, hogy a folyosó végén az esti égbolt fénye szüremlik be. Miután kiérsz a holdfényes udvarra  egy újabb nyitott ajtón keresztül, egy szökőkúttal találod magadat szembe. Egy vízi sárkányt ábrázoló szobor szájából csordogál a víz, összeszorított fogai között azonban csillog valami fém. Ha alaposabban megvizsgálod a szobrot, akkor ráakadhatsz egy szív alakú bemélyedésre. Ide helyezve a nálad lévő rubint szivet, az pontosan belepasszol. A szobor szája ekkor kinyílik és a benne lévő szív mintás kulcsot el is veheted. Ez egyszerűnek tűnt eddig. Na de hogyan tovább? Hogy jutsz ki innen, vagy éppenséggel vissza fel? Ha azzal próbáloznál, hogy az udvart körülvevő kerítésen mászol fel, akkor bizony megrázó élményben lehet részed. Nem elég, hogy egy erőtér megaadályoz abban, hogy átmássz, de még meg is ráz az áram, ami 10 Hp vesztéssel jár.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Vas. Okt. 06, 2013 7:56 pm


Forgattam egy ideig a kulcsot, nézegettem jobbról, balról, majd tekintetem a környezetemben lévő asztalra tévedt – majdnem az egyetlen ép tárgy volt a teremben. Kihúztam magam, és megcsóváltam a fejem, s bár nem bántam meg, hogy egy „kicsit” szétvertem a helyet, de azért a látvány nem volt túl bizalomgerjesztő. Mindegy. legalább átkutattam mindent, és nem utolsó sorban, levezettem kicsit a feszültségem. Jó sok dolga lesz a játékmesternek, ha a következő játékosi kör előtt rendbe akarja ezt hozni. A gondolatra elmosolyodtam, s immáron jobb kedvvel indultam kifelé, út közben az inventorymba süllyesztve a kulcsot és az utóbb talált leveleket is. Előbb a denevérszárnyak, most meg ez… őszintén, fogalmam sem volt mire lesz ez jó nekem, lehet, hogy ugyanolyan fölöslegesek, mint például a virágföld, bár akkor biztosan nem őrizték volna ennyire, s a levelet sem kaptam volna… Mindenesetre elindultam kifelé, reménykedve benne, hogy Piroska nem fog út közben meglepni, már csak azért is, mert egyre rosszabbul éreztem magam, s nem a pontjaimmal voltak a gondok. Az a fránya kígyó lehetett az oka a mérgével, s ez csak a gyorsabb kijutásra ösztökélt, noha a menü felnyitásakor előbukkanó számláló sem jelzett felém mást. Nem volt sok időnk.

Lebotorkáltam a fához, közben átgondoltam a cseppet sem kedvező helyzetem, s elhúztam a számat. Az ajtó kinyitásához öt mozaikdarabka kell. Majdnem biztos, hogy legalább egy már van a fiúnál, tehát ketten kellünk a kijutáshoz. A mozgásom lassú és egyre lassabb. Tehát ha minden marad így, nincs sok esélyem. Sóhajtottam, és mindent vagy semmit alapon illesztettem bele a most talált kulcsot a faláda zárjába, mást ugyanis így hirtelen nem tudtam csinálni, nem volt több tervem a folytatásra. Aztán lehívtam újra az inventorymat, és a kúriában felszedett tárgyaimat nézegettem, kapcsolatokat keresve közöttük. Végül aztán csak kitaláltam valamit, s a terv nyomán egy kuncogást is eleresztettem: úgy tűnik, ez a hely se fogja megúszni. Kezembe vettem a kalapácsot, és „megnéztem”, rejt-e valamit az a bizonyos páncél a lépcső aljánál, ha pedig nagyon makacskodott, akkor a drótvágóval mentem neki. Ezek után pedig megpróbáltam a kötél és az egyre rosszabb mozgásom segítségével feljutni a fa legalsó ágaira, a kijutás eleve reménytelen volt, csak azt néztem meg, nincs-e elrejtve valami a szemmagasságunk fölött.


inventory:
2x mozaikdarab
3x denevérszárny
méretes kulcs
csomag hárslevél
kalapács
drótvágó
tekercs kötél

bagoly
tenyérnyi ládácska (üres)
virághagymák
pár zsák virágföld

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Szer. Okt. 09, 2013 4:55 pm

A kulcsot méregetve próbáltam eldönteni hova való. Az eddig látott zárak közül igazából csak egyre emlékeztem, amibe talán bele is megy rendesen. Lelki szemeim előtt már láttam is a fa tövében rejtőző ládát. Már csak valahogy fel kell jutnom. Óvatosan az egyetlen ajtó felé vettem az irányt hátha találok még ezt azt a másik oldalán. Például még több kulcsot vagy bármit, ami előrelendíthet. Fogytán az időm. Egyszerre kéne sietnem és az esetleges csapdákra is odafigyelnem. Próbáltam megtalálni az egyensúlyt, hogy az óvatosság ne menjen túlzottan a sebességem kárára, na meg fordítva. A folyosón viszont látszólag semmi nem volt, amivel bármit is kezdhettem volna így csak haladtam a gyenge fény felé. Az ajtóból kilesve elsőre semmi gyanúsat nem láttam így ki is léptem a fényre.
Jó késő van már de, a látásom és a hold fénye elég hozzá hogy egész jól beláthassam a környéket. Persze egyből megragadta a tekintetem az udvar központi eleme és meg is indultam felé miután semmi mást nem láttam, ami felkeltette volna a figyelmemet. Megvizsgáltam a szobrot továbbra is az idővel takarékoskodva. Viszonylag hamar megtaláltam a kis bemélyedést és szinte gondolkozás nélkül illesztettem a helyére a kis darabot végig csak azon imádkozva, hogy ne most szabadítsak a nyakamba valami szemét csapdát. A szobor szája kinyílt és egy szív mintás kulcs kandikált ki belőle, amire csak egy kelletlen morgás hagyta el a torkom. Megálltam a mozdulatlan szobor orra előtt és felemeltem a kezem. A lányt megtámadó kígyó járt a fejemben. Lecsap, vissza, lecsap, vissza. Egy villámgyors mozdulat után aztán ezt a kulcsot is a markomban tudhattam. Legalább nem olyan szadista a játékmester hogy itt szívasson meg.
Ezek után még egyszer gyorsan körbelestem az udvaron, hátha megakad még valamin a szemem, végül pedig már csak a továbbjutás kérdése maradt meg. A kerítést egy futó pillantás után ki is zártam. Egyszerűen nem lehet ennyire egyszerű. Ráadásul a lány sem nyavalygott volna, hogy bezárták ide, ha ilyen könnyű lenne a helyzet. Ezeknek a játékoknak megvan a maguk kis rendszere, amit ritkán bolygatnak meg. Szinte futva indultam vissza a folyosón a felakasztott húsok közé. Az árnyékomat ilyen gyenge fényviszonyok között nem igazán tudom felhasználni de, talán a húsokat egy kupacba pakolva elég magasra juthatok, hogy elérjem a csapóajtót és kimásszak rajta.
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Szer. Okt. 09, 2013 9:59 pm

Hinari:
A fával kár vacakolnod, kötéllel is túl ügyetlen vagy ahhoz, hogy elérhesd az alsó ágát. Különben sem találsz ott semmi érdemlegest. A páncél immortal object, így döngetheted ameddig csak akarod, de lila falba ütközöl. Legalább tudod, hogy mit érdemes boxzsáknak használni, ha bent ragadsz a kúriában... kellemes feszültséglevezetést Twisted Evil
No de mit is találsz a várva várt ládában? Egy összehajtogatott pergament, amit azonban ha széthajtasz, akkor tapasztalhatod, hogy üres, nincs ráírva, festve, rajzolva semmi. Ellenben rejt még mást is a láda, mégpedig egy elég spéci szemüveget.

Spoiler:
<< szemüveg >>

Kazu:
A szíves kulcsot baj nélkül magadhoz veheted, nem rejt csapdát a sárkány szája és kígyó sem támad meg. Visszaérve a húsok egymásra pakolása jó ötletnek bizonyul, de sok idődet és energiádat emészti fel. Kijutsz, de Hinari ekkor már nem tartózkodik a szinten, viszont mozgolódást hallasz a földszintről, a fa környékéről.

12 perc van még hátra

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Szer. Okt. 09, 2013 10:56 pm


Egy nagy lélegzetvétel, és elfordítottam a kulcsot a zárban, készenlétben tartva a Katanát, hogyha netán kijönne a ládából valami, hát levághassam. Szerencsére azonban semmi veszély nem leselkedett rám, csupán két tárgy nézett velem farkasszemet, amit egymás után ki is vettem abból. Egy papír és egy fura szemüveg. Felettébb érdekes párosítás, így első dolgom tüzetesebben megnézni, hátha találok rajta számokat, ám azon egy darab firka sem volt – legalábbis látszólag. A két lábam közé fogtam a Katanát, és úgy vettem fel a szemüveget, majd azzal is átvizsgáltam a pergament, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy szabad szemmel minden látható. Aztán, ha már rajtam volt, körbenéztem a teremben, elég speciálisnak tűnt a lencserendszere, könnyen lehet, hogy nemcsak a mikroszkopikus megfigyelésekhez alkalmazzák. Mindenesetre a nevéből semmit sem tudtam meg, és ha más egyebet sem találtam, akkor el is raktam az inventorymba, az átfésült papírlappal együtt, amit a biztonság kedvéért még előbb lecsekkoltam egy másfajta módon is: vajon hogyan reagál, ha megdörzsölöm a talált levelekkel. A hársleveleket szorongatva jöttem rá, hogy testem már kevéssé engedelmeskedik, biztos lenne valami mód ennek megszüntetésére, de hogyan? Talán valami főzet amihez kell hozzávaló, jobb tippem egyelőre nem volt, s bár a hárslevél lehetett ilyen (meg is próbálkoztam lenyelni egy icipici darabkát, meg dörzsölgetni, hátha), a denevérszárnyról már nem igazán tudtam elképzelni.
Aztán következett a páncél és a fa, amik nem igazán lendítették előre a haladásom, így csípőre tett kézzel néztem a dolgok után, szemem sarkából pásztázva a ládát, majd leguggolva hozzá mégegyszer: megnéztem, van-e rejtett fiókja, olyasmi, hogy az alsó lap alatt van esetleg mégegy, ami rejthet valami apróságot, vagy valami ráírt szöveg, amit csak a szemüveggel láthatok. Aztán lehívtam az inventorymat, és megnéztem a szemüveggel a kicsi ládikát is, amit a raktárban találtam, majd fogtam, és a hozzá való kulcsot is elővettem. Egy kis hümmögés után a drótvágóval egy picinyke darabot levágtam a bagoly amúgyis szétszedett karmaiból, és beletettem a ládikába, hogy zörögjön, majd bezártam a tenyérnyi ládácskát, és belehelyeztem a méretes ládába, és azt is kulcsra zártam, majd mindkét kulcsot elraktam. Valószínű nem lesz jelentősége, de eddig nem volt egyetlen hely sem, amivel ezt el tudtam volna játszani, talán a kép mögötti rész, igen, viszont azt hallhatta még Piroska.

Felálltam, és hallgatóztam egy sort, úgy tűnt a fiú is ad magáról némi életjelet, no nem baj. Sőt! Elmosolyodtam, hiszen pontosan jól tudtam, hova igyekeztünk mindketten, amikor nekem támadott. És hogy hogyan sikerült kinyitni azt a szobát. Ha van némi esze, akkor nem megy be oda, hisz tudhatja, hogy már előtte ott voltam… vagyis nem, nem tudhatta. Fogalma sincsen, mi történt velem, mit tett velem a kígyó. Ez mindenképpen pozitívumnak számított. Odasétáltam a recepciós pulthoz, és nekitámaszkodtam, egyre nehezebben ment a járás, pihennem kellett. Meg fülelni. Hagyatkoztam tehát ezekre, és a női megérzéseimre: amennyiben a maszkos srác nem tűnt fel a lépcső tetejénél, ergo mást csinált, úgy vártam egy keveset, majd amikor már a fölső folyosóról se hallottam neszezést, megnyomtam a recepciós csengőt, és reménykedtem benne, hogy bezártam a gyereket a csillagvizsgáló szobájába.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Csüt. Okt. 10, 2013 4:47 pm

Az ujjaim teljesen átfagytak és a kellemetlen érzés kúszott felfelé, de nem szabad lassítanom. Egymás után dobáltam a hideg húsokat egy kupacba hogy elérhessem a csapóajtót. Mikor úgy ítéltem meg, hogy talán jó lesz, meglestem az órát. Alig tizenhárom percem maradt. Óvatosan felmásztam a húshalom tetejére és lassan felegyenesedve a lyuk szélét próbáltam elérni, de hiányzott még pár centi. Elrugaszkodtam és sikerült megkapaszkodnom a csapóajtó és a padló közötti résben. Nehézkesen feljebb húztam magam és biztos fogást találva végül sikerült kimásznom a folyosóra. El tudtam volna feküdni de, még legalább tizenkét percig nem nagyon lesz pihenő. Meg kell találnom a lányt. Felegyenesedtem és aktiváltam a hallgatózásomat. Nem is kellett sokáig várnom szinte rögtön meghallottam a földszintről jövő neszezést. Erős volt a gyanúm hogy őt hallom. Remélem az a harapás legalább az életerejéből lecsípett egy kicsit, hogy könnyebb dolgom legyen. Nem volt kérdés hogy merre is induljak. Ha odalent van, akkor a fenti szobát nagy valószínűséggel már teljesen kifosztotta. Sietős léptekkel indultam meg a lépcső irányába de a legfelső foknál megálltam.
A pultnak támaszkodva ácsorgott. Most megvagy! Remélem, megszerezte a többi mozaikdarabot, mert ha tévedtem, akkor már nem lesz időm megtalálni őket. Szinte csigalassúsággal indultam el a sárkányos lépcsőn de a másikat sem hagytam őrizetlenül. Az árnyékom ismét elszakadt tőlem és a másik oldalon a mozdulatai szinte tükörképei voltak az enyéimnek. Most viszont tettem egy apró cselt is a dologba. Az árnyékom ugyanis kapott egy kis saját életerőt hogy ne lehessen olyan egyszerűen félresöpörni az útból. Ha nem próbált meg rögtön megtámadni, akkor megszólaltam.
– Az idő lejárt. - jelentettem ki fennhangon. A maszkomhoz nyúltam és levettem majd egy laza kézmozdulattal eltettem az inventorymba. Az árnyékom egyszerre mozdult velem és a maszkja fekete felhőként tűnt el a kezéből. Az arcom komoly maradt és a lányra szegeződő szemeim is csak egy gondolatot tükröztek. Most meg kell ölnöm.
– Csak egyikünk juthat ki. - az árnyékom hangtalanul formálta velem együtt a szavaimat. - Utolsó esély hogy átadd amit találtál, vagy én magam veszem el tőled miután az agyadat szénné égette a sisakod. - Előhúztam a késemet és a lépcső közepén megálltam. Felesleges arra gondolni, hogy a könnyebb utat választja de, a lehetőséget megadtam. - Amondó vagyok, hogy tegyünk pontot a dolog végére. - egyelőre nem mozdultam el a helyemről de felkészültem rá, hogy bármelyik pillanatban megtehessem. Ha úgy dönt, hogy az árnyékomat támadja meg, vagy csak át akar jutni rajta, akkor egy pillanat alatt begyorsítok és a korláton átugorva, utánamegyek a másik lépcsőn, hogy hátba támadjam mialatt az árnyékom megpróbálja feltartani. Ha engem támad meg, akkor az árnyékom játssza el a hátbatámadást de, mivel sebzése nincs, ezért más módszerrel segít. Hátulról a lányra veti magát, és kezeivel a fején kapaszkodva takarja el a szemeit, amíg én a Parazitával lebénítom. Ha inkább menekülni próbál valamelyik ajtón keresztül, akkor folytatom az utamat a lépcső aljára. Persze ha beszédes kedvében van, akkor azt is meghallgatom, csak ne tartson túl sokáig. Mindenre felkészültem. Már csak rajta múlt hogy mi lesz a folytatás.

//Az árnyékomnak 22 élete van.//
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Okt. 12, 2013 5:30 pm

Ahogy Hinari felveszi a spéci szemüveget, mindent pár árnyalattal zöldebben lát a lencse színének köszönhetően. Azonban az feltűnhet, hogy az eddig üres papíron most már foszforeszkáló neonzöd feliratokat és ábrákat talál. Egy recept, mely szerint ha életvisszatöltő potionba (pl mini poti) a leírtaknak megfelelő arányban adagolják a denevérszárnyakat és a hárslevelet, akkor az ellenszerül szolgál a kígyómarás okozta bénultságra. Ennek elkészítésére és megivására van időd addig, amíg Kazu felmászik a húsokon.
Azonban még valamire figyelmes lehetsz, amíg a szemüveg rajtad van: foszforeszkáló lábnyomok. Aprócska lábnyomok, melyek egyenesen a konyhába vezetnek. A lépcső aljától kezdődnek és a konyha lengőajtaja után is folytatódnak. Ezzel foglalkozol inkább, vagy kiállsz Kazu ellen? Esetleg megosztod vele a felfedezésed, hátha összmunkára tudod sarkallni, vagy megtartod magadnak a titkot, még ha talán az életedbe is kerül?

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Szomb. Okt. 12, 2013 6:12 pm


Túl egyszerű. Ilyen se volt még, amióta itt vagyok, mondjuk nem is mozaikdarabhoz kellett a felfedezés, habár annál most jóval többet jelentett nekem. Ám ahogy elnéztem, továbbra sem én döntöttem semmiről, s ez egy kissé feszélyezett azért. Egyszerű volt a megoldás, és hogy miért? Az egyenlőtlen küzdelem biztosan nem nyeri el a Játékmester tetszését, nem lett volna mókás, vagy mit tudom én. Idegesen fújtam egyet, majd lehívtam a szükséges mennyiségeket az alapanyagokból, és egy mini potit is – furcsa, hogy pont az menti meg az életem – egyelőre – amire a legkevésbé sem számítottam. Kezeim ügyetlenek voltak, nem szoktam én hozzá a potikeveréshez, főleg ilyen lelassult állapotban, de gyorsan kellett cselekednem, hogy még a fiú megérkezése előtt megtegyek minden előkészületet. Szerencsére sikerült is, először megittam az italt, majd elrejtettem a raktárban talált ládácskát, végül odasétáltam a recepciós pulthoz. Figyelmemet nem kerülte el a konyhába vezető lépéssor, ellenségre számítottam, ám egyben új lehetőségeket is teremtett a helyzet. De mindent a maga idejében.

A vártnál jóval hamarabb jelent meg, engem keresett, valószínűleg be se nézett a csillagvizsgáló szobájába. És most itt prédikál nekem, azt hiszi, ha a megfelelő módszert választja, majd be fogok hódolni. Ám nem ijedtem meg tőle. Elkésett. Lehet ha nem tudtam volna kigyógyítani magamat, fontolóra veszem az ajánlatát, legalábbis időhúzás gyanánt, látszólag. Így viszont…
- Chh – ásítottam egyet, unottan, ám felkészülten néztem, ahogyan megduplázza magát, mostmár nem is rejtegette a trükkjét, ám ennyivel többre van szüksége, ha tényleg elhatározta, hogy megöl. Mit is tud rólam pontosan? A sárkányos képességemet, a beszélő Katanát, és a kígyómarást. Egyik információval se megy túl sokra, ám terveim között nem szerepelt a harc. Még nem. Hiába mutatta, mennyire komolyan gondolja, még a maszkját is levette, hogy bizonyíthasson előttem, csupán az ellenkező hatást érte el – A fenti szobában van egy szívmintás fiók, amihez nincs kulcsom – feleltem nyugodt hangon, figyelmen kívül hagyva a mondókáját – Valamint a számsor sincs meg, és a láda tartalma a fa mellett – folytattam, majd lehívtam a menümet, és megnéztem a visszaszámlálót – Tizenkét perc. Hihetsz nekem, vagy sem, de ezek nélkül te sem jutsz ki – bezártam a panelt, majd két kézre fogtam a Katanát, egy kihívó mosoly kíséretében – És biztosíthatlak felőle, hogy ha véletlenül veszítenék is, az nem két perc lesz.
Innentől dönthetett, mi a fontosabb neki, a kijutás, vagy a kétesélyes harc egy egyenrangú ellenféllel szemben. Nem támadtam, hiszen, vele ellentétben, én nem voltam ostoba. Nem is értettem, mit is gondolt, de valahol imponált nekem, hogy ennyire nagyra tart, azt hiszi, meg is oldottam a kúriát, amíg ő távol volt. Vagy éppen neki van meg minden, és már csak a mozaikdarabkáim kellenek neki? Áh, valószínűleg nem, hiszen onnan a lépcső közepéről tisztán látható, hogy nincs nyitva a vitrin, tehát azt is biztosan tudhatja, hogy nincs nálam az összes maradék darabka. De akkor meg mire föl ez a nagy ölhetnék? Pff. Végülis, kiről beszélek? Hiszen piros…

Pedig többre mennénk vele,
Ha az erőszak helyett megtanulna gondolkodni végre.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Okt. 12, 2013 9:59 pm

Vártam de nem mozdult csak beszélt. Azonban nem sok új információt szereztem tőle. Úgy tűnik, nem igazán érti a helyzetet, vagy csak engem néz hülyének de, a mondanivalója nem sokban változtatta meg a terveimet. Ha igaz, amit mond, akkor valószínűleg csak együtt lehetne esélyünk. Ez az út viszont túl messze van már. Ismét elindultam lefelé a lépcsőn. Egy gyors pillantást vetve a még mindig bezárt vitrinre. A szám egyik fele nálam van, a másik viszont akárhol lehet, ha még tényleg nem találta meg. Ismét elindultam lassan szedve a fokokat. Már erősen kételkedtem benne, hogy sikerülhet a tervem de, nincs más választásom. Nem fogom hagyni, hogy legyőzzön.
– Már úgyis mindegy. Talán kijutok időben, talán nem. Csak egy győztes lehet vagy egy sem. Azt viszont megígérhetem, hogy nem hagylak győzni. Akkor mégis mit gondolsz? Erősen kétlem, hogy te hagynál egyszerűen kisétálni. Előbb vagy utóbb úgyis be kell ezt fejeznünk. Hát miért ne tennénk meg most? Amíg magadtól nem állsz félre úgysincs más választásom. - leértem a lépcső aljára. - Ha meg tudsz ölni, tied lehet a nálam lévő mozaikdarab. Viszont a vitrin kódját nélkülem már soha nem fogod megtudni. Arról gondoskodtam. Akármi is lesz a harcunk vége. Te mindenképp veszítesz. - mosolyodtam el. - Milyen érzés? - nem is tudom már, hogy írhatnám le a kialakult helyzetet. Egyszerűen fenomenális. Ha ez nem szórakoztatja a játékmestert, akkor elég gyenge a humorérzéke. Lassan már én sem bírom ki nevetés nélkül. Mégis csak a legszebb öröm a káröröm.
Nyugodtan ácsorogtam a lépcső aljánál. Úgy sejtem nem ő fogja megtenni az első lépést. Kiterítettem a lapjaimat és világossá tettem számára a helyzetét. Ha veszítek őt is magammal rántom, ha pedig nem, akkor már vagy halott lesz a késemtől, vagy a játékmester gondoskodik a sorsáról. Az eddigi munkáját látva azt hiszem nem lesz túl kegyes a vesztessel. Kíváncsi leszek erre mit lép. Vajon feladja tudva, hogy nincs esélye? Vagy csak még hevesebben próbál majd küzdeni? Esetleg megpróbál lebeszélni a harcról? Van időnk… egy kicsi még van.
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Szomb. Okt. 12, 2013 10:15 pm

Hinari előtt felugró üzenet:

Játékmester írta:
Konyha

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Hinari on Vas. Okt. 13, 2013 4:00 pm


Egy cseppet sem hatotta meg a beszédem, sőt, ha lehet, még magabiztosabbá tette, mint eddig. A miértekre se kellett sokáig várnom, elkezdett beszélni, többet, mint vártam, közben egyre jobban közeledett. Mire befejezte, már biztos voltam benne, hogy ezt nem ússzuk meg harc nélkül. Sajnos volt a mondókájában valami, gúnyolódott rajtam, ám én nem voltam hajlandó örömöt okozni neki, most nem. Az ajkaimba haraptam, és mérlegeltem a helyzetet, a kudarc keserű volt, feltéve, ha bízhattam szavai igazában. De miért tettem volna? Időnk azonban nem volt, egy ideig mégse válaszoltam, sokmindent át kellett gondolnom, és ki kellett ürítenem a gondolataim, egyszerűen semmissé kellett tennem a mondandóját, ám ez nagyon nem volt könnyű. Nem mondanám, hogy megijedtem, vagy pánikba estem volna, de a rossz elfogadása sosem meg egyik pillanatról a másikra, ám tudtam, hogy életem legnagyobb hibája lett volna beletörődni.
Ekkor érkezett az üzenet, végig tartottam a fiúval a szemkontaktust, úgy nyitottam meg, és egy pillantás elég volt hozzá, túl sok szót úgyse tartalmazott. Továbbra sem mutattam felé semmi érzelmet, semmi reakciót, egy nyugodt mozdulattal zártam be a panelt, hagyva magamnak időt az új információ elraktározására és a lehetőségek kifundálására, amivel előnyre tehetek szert. Először is, a Játékmester nem akart egyikünket se nyilvánvaló hátrányba hozni, fordított helyzetben Piroska kapta volna az üzenetet, ebben biztos voltam. Jó. Tehát nem volt esélytelen a helyzetem, bármennyire is ezt hitte a srác. Másodszor, a konyhában rejtőzhetett a számsor, amennyiben a fiú blöffölt, hogy mentális előnybe hozhassa magát, amennyiben pedig igazat mondott, úgy a kijutásom függhetett a helytől. Akárhogy is, be kellett mennem a konyhába, méghozzá úgy, hogy ne kelljen konfrontálódnom az ellenséggel, aki csak pár méterre volt tőlem, ugrásra készen várva, hogy megölhessen. Erre pedig volt egy mód, de ezt az ütőkártyámat későbbre tartogattam, ám ahogy elnéztem a helyzetet, nem volt más választásom. Behunytam a szemem egy pillanatra. Fény. A sebességnövekedésre biztosan nem számít; ha van olyan jó harcos, mint kéne lennie, biztosan kikövetkeztethette a nagyjábóli gyorsaságom a folyosón történtek után.

Mindent vagy semmit. Térdeimet behajlítottam, tekintetem az övébe fúrtam: már nem volt maszkja, semmilyen értelemben.
- Tévedsz – mondtam, és elrugaszkodtam, ám villámgyorsan váltottam irányt, pislogási időt se hagytam neki, úgy zártam be magam mögött a konyhaajtót, és amíg az egyik kezemmel tartottam ellen, a másikkal hívtam le a szemüveget, és vettem föl. Betörni valószínűleg nem fogja tudni az ajtót, az immortal objectes páncél után már tudtam, hogy a Játékmester bizony félti a pályát, így egy csöppnyi időm volt megnézni, mit is akart az a bizonyos üzenet. Aztán észrevettem rajta a kallantyút (Ró-tól megkérdezve, hogy van-e neki), így egy mozdulat után már biztos voltam a sikerben. Lábnyomokat és egyéb zöldes feliratokat kerestem a szemüveggel, majd körbe is futottam a helyet, végignézve a felforduláson. Mindenbe belenéztem a szemüveggel, a lelökött edényeket, de leginkább az összemaszatolt falat és az asztalt kutattam át, utóbbit figyelmesen. Veszítenivalóm úgyse volt már.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Rosalia on Vas. Okt. 13, 2013 5:53 pm

Kazu előtt felvillanó üzenet:

Emelet, csillagvizsgáló

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Okt. 14, 2013 5:21 pm

Miután befejeztem nem válaszolt. Azon gondolkodik, mégis mit tehetne de, rá kell jönnie, hogy semmit. Azt mondják a remény hal meg utoljára de, azt hiszem most egyenesen szívébe szaladt a pengém. Ha egyszer végleg megtörtem őt, akkor már talán könnyebb dolgom lesz. A tekintetébe fúrtam a sajátomat de ő továbbra is hallgatott. Már nem tud mit lépni. Ideje befejeznem mielőtt túl késő.
Hirtelen egy kis üzenet ugrott fel előtte. Megálltam még mielőtt elindultam volna. Mi ez már megint!? Tudtam, ki küldte neki. Csakis a játékmester lehetett. Viszont én most nem kaptam semmit. Ezernyi lehetőség futott át az agyamon de egyelőre nem tudtam mást tenni, minthogy ugrásra készen várok. Mit írhatott neki? Ugye nem a kódot? Nem mozdult csak nézett rám. Megállás nélkül kattogott az agyam, ahogy teltek a másodpercek. Készül valamire.
Aztán elrugaszkodott de én sem teketóriáztam. Most elkapom. Ketten indultunk meg felé de addigra a lány hirtelen irányt váltott. Mit gondol? Tudhatja, hogy nem futhat le. Én vagyok a gyorsabb. Utána fordultam. Egyenesen a konyha felé rohant de én sem maradtam le tőle. Vagyis… hogy lehet gyorsabb nálam!? Érezhetően nőni kezdett köztünk a távolság hiába gyorsítottam be teljesen. Dühösen utána kaptam de a kezem már csak az ajtón koppant. Nem vettem vissza a lendületből inkább nekirohantam az ajtónak. Egy pillanatra úgy tűnt, hogy enged és sikerül átjutnom de, valahogy mégis sikerült visszalöknie és szinte rögtön hallottam, ahogy belülről bezárja az ajtót. Feketévé színeződő kézzel dühösen ordítva bokszoltam bele az ajtóba mire ismét felvillant a lila felirat.
– Mit csinálsz!? - nincs erre időm. - Ne szórakozz velem te…! - mi van odabent? Kihagytam valamit? A számot letöröltem, nem találhatja meg! Hiába voltam benne biztos, hogy még a nyomát is eltűntettem, valahogy éreztem hogy ez nem volt elég. Ha tényleg megtalálja, akkor elveszítem ezt a kis előnyömet is. Egyszer kerüljön csak a kezeim közé ez a játékmester és biztos, hogy kitekerem a nyakát de, a lány sem jár majd jobban, ha hasonló helyzetbe kerül, azt megígérhetem.
Újabb üzenet. Ezúttal én kaptam. Az ajtóra tévedt a tekintetem majd továbbsiklott a lépcső irányába. Széttépem, széttépem! Mondogattam magamban, ahogy begyorsítottam. Az egyetlen esélyem bízni egy megbízhatatlan alakban. Szinte repültem felfelé a lépcsőn, míg az árnyékom tovább ütötte az ajtót. Talán nyerek vele egy kis időt, ha azt hiszi még mindig az ajtónál vagyok. Nem mintha túl hosszú ideig akarnék távol lenni. Ha ki akarok jutni mindenképp el kell intéznem, és már szinte teljesen kifutottam az időből. Pillanatok alatt felértem az emeletre és szinte beszakítottam a csillagvizsgáló ajtaját. Kisebb felfordulás fogadott, amiről feltételeztem, hogy eredetileg nem így nézett ki a hely. Valaminek kell még itt lennie. Idegesen kapkodtam a fejem, hogy megtaláljam bármit is keresek. Először a polcokhoz léptem de reménytelennek tűnt hogy a könyvek között bármi használhatót találjak ennyi idő alatt így gyorsan áttértem az íróasztalhoz. Megfogtam az egyetlen fiókot, hogy megnézzem van-e benne valami de, nem tudtam kihúzni. Zárva van! Megnyitottam az inventorymat és előhalásztam az egyetlen kulcsot, amit eddig nem tudtam hová való. Tökéletesen illeszkedett a lyukba és a minta is ugyanaz volt rajta. Megtaláltam! Elfordítottam a kulcsot és kihúztam a fiókot.
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A Blackriver kúria rejtelmei

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.