[Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Vas. Szept. 02, 2012 10:12 pm

Tsubaki-Sato páros: nem egészen pókháló volt az, ami az élő sövényen ült. Nem csoda, hogy gondot okozott a lakájnak, hiszen a leheletvastag fémszálakat nehezen kaparhatta volna le a bokrokból. Abban a pillanatban, hogy belecsaptatok az aprításukba, ha egy-egy szálat sikeresen át is vágtatok, vagy Hexia át is harapott, épp a tervezők kezére játszottatok: megfeszült az egész hálórendszer a plusz terheléstől, amit ti jelentettetek, és működésbe lépett a csapda: a lovak karámja felül roppanás hallatszott, majd repültek is kifelé a színes pixelek, miközben megszűnt létezni a boxok kapuját megtartó farendszer, így a megrémült lovak kivágtathattak, és irány a park: keresztül-kasul futkosni kezdtek. Nem lesz ez így jó, a végén még nektek kell fizetnetek a gazdának az eltűnt lovakért. Számláló segít benneteket a mini-questben, összesen tizenegy lovat kell visszaterelnetek. Hogyan fogtok hozzá?

Hokushin-Tris páros: pontosan egy tucat, avagy tizenkét vadkan rohant felétek, de egyedül Hokushin ment elébük. Talán véletlenül választottátok ezt a technikát, de valamelyest működött, ugyanis a vaddisznók nem álltak meg Hokushinnal harcolni, aki hihetetlen sebességével és on-hit KO-val ötöt is kiütött, de a többi még gyorsaság ellenére is elszaladt mellette. Közben egyetlen sebezte meg a csordából, a csapás nagy részét páncélzata hárította, és még két életpontot vont le a második szintű harcostól.
Tris ha tényleg nem tett mást, mint kivonta kardját, majd várta a csapatot, szembe is találkozhatott velük: hat darab vaddisznó rohant felé. Ráadásul ő sem tudja mindet feltartóztatni: valamit még tennetek kell, mielőtt elérik a kastélyt. Talán csak Hokushin gyorsasága oldhatná meg a problémát? Tris mit tervezett mögötte a megmaradt vaddisznókkal szemben?

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Kedd Szept. 04, 2012 9:17 am

Tsubaki a csöbörből egyenesen a vödörbe esett azzal, hogy elvágta a most fémesen suhogó huzalokat: ugyan nem vágta meg egyik sem, a lókarám ajtaja felszívódott és az állatok kivágtattak a sövények közé. Tsubaki két kézzel túrta haját idegességében, az egész akcióra ő vállalta a felelősséget és most minden a legtökéletesebb értelemben a feje tetején állt. Ráadásul a konzolban egy szám jelent meg a lovakat mutatva, egyértelműen belekeveredett olyasmibe ami nem tartozott erősségei közé: állatokat venni rá arra hogy oda menjenek ahova kell. Soha életében még csak egy háziállata sem volt nemhogy hátas jószága, erre itt volt egy úri birtok parkjában tizenegy ló amik semmi hajlandóságot nem mutattak arra hogy lenyugodjanak. Hogyan tudnák helyes irányba hajtani őket? Hogyan tudnák megnyugtatni őket? Hogyan tudnák így egyáltalán a nyitott karámokban tartani őket? Logikája cserbenhagyta és ideges pillantásokat vetett a kastély irányába, úgy érezte hogy neki most odabent lenne a helye, ehelyett tökéletesen elterelték a figyelmét és még ezt a lovas ügyet is meg kellett oldania, hogy itt hagyja a parkot. Az egész olyan volt mintha valaki puszta szórakozásból rendezte meg az egészet...
- Ha nem fejezzük be ezt a lovacskázást, akkor nem tudom ellenőrizni a kisasszonyt! - mondta társának, akinek még védelmet is fogadott, csak egyetlen dolog jutott eszébe - Hexia-san nem tud valamit csinálni? Talán elijeszthetné őket a karámok felé... nem tudom, mintha a lovak félnének a kígyóktól és a... A LÁNDZSÁKTÓL!
Arcon csapta magát, hát persze! Nem egy történelmi háborús filmben látott lándzsafaltól megtántorodó lovakat, de volt hogy néha még egyetlen egytől sem voltak hajlandóak ugratni mintha kígyóba vágtattak volna! Futásnak eredt és előreszegezett fegyverével bevetette magát a sövények közé, hogy lehetőleg ne sebesítve meg az állatokat irányba terelhesse őket. Lehet hogy nem volt a legjobb választás, de az ő repertoárja állatokkal bánás terén nem volt kimondottan több némi laikus elméletnél

/elnézést a késésért, csak annyira értek állattereléshez mint Tsubaki, rövid reag nem lett volna valami jó/
avatar
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
135/400  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

Témanyitás by Hokushin on Szer. Szept. 05, 2012 12:02 pm

A vadásznók egyre közelebb jöttek és én nem találtam ki semmi érdemlegeset. Így hát azt tettem ami legelőször az eszembe jutott. Eszeveszettül elkezdtem rohanni a disznók felé remélve ők lassabbak lesznek nálam. Mivel már kettes szintű voltam reméltem az erőviszonyok az én oldalamon állnak. Az ilyen játékoknál az első szörnyek nagyon gyengék szoktak lenni. Általában egy egyes szintű is könnyedén legyőzhette őket egy magas rangú pedig még könnyebben. Nem is tudom kihez de nagyon fohászkodtam, hogy az elméletem helyesnek bizonyuljon. Elsőnek három támadóval kerültem összetűzésbe akik jóval lassabbnak bizonyultak nálam. A középső vadat céloztam meg és egyenes a két szeme közé böktem a pengémet majd azonnal kirántottam és egy vízszintes vágással mindháromnak elmetszettem a torkát. Vagyis tettem volna ha a valóságban történt volna de itt csak egy rózsaszínes vágásnyom jelent meg a nyakukon. Nem tudtam, hogy mennyire lesz eredményes a támadásom ezért egy újabb vízszintes csapást indítottam a nyakuk ellen az ellenkező irányba. Az egész incidens nem tartott tovább néhány pillanatnál. Már fordultam volna a következő ellen de az az agyarával belehasított a bordáim közé. Ha fájdalmat nem is éreztem valami furcsa kellemetlen bizsergés futott végig az oldalamon. Az életvonalam alig csökkent így nyugodtan folytathattam az irtást. Az egyik vadnak egy x-et vágtam a homlokára amitől rögtön kifeküdt. Egy pillanat erejéig furcsálltam, hogy nem is nagyon támadtak rám ezek a dögök hanem inkább csak elrohantak mellettem. Úgy viselkedtek mint a tűz elől menekülő bikák nem törődnek semmivel csak haladnak előre. Sajnos a sors vicces kedvében volt és mindenáron meg akarta cáfolni a teorímát. Ugyanis ha egy kicsit lassabb lettem volna egy disznó föld körüli pályára állított volna de így csak agyaraival beakadva a kardomba két lábra állva próbált feldönteni. Ha valaki nézett volna minket azt hihette volna egy könnyed táncot járok azzal a sertéssel. Mivel a kardom éppen el volt foglalva és sokáig nem tartogathattam azt az ízét muszáj volt kitalálnom valamit. Vettem egy hatalmas levegőt felemeltem a jobb lábamat és háromszor egymás után belerúgtam ellenfelem hasába. Hatásosnak bizonyult ugyanis szétpixelezödött a támadóm én meg lehuppantam a földre. Amint elterültem szeretett szülő anyámon vettem észre a többi támadó megszökött egyenesen a harcos irányába. Kissé hangosan vettem a levegőt az előbbi akciózás miatt de gyorsan talpra álltam, hogy besegíthessek a csetepatéba.
Ha szerencsém lesz akkor érek oda mikor Tris küzd a sertésekkel ha meg nem akkor megállásnál nélkül loholok utánuk. Mikor éppen elérném őket megpróbálkozom a különleges képességemmel 12,5 sebességre gyorsítani egy lépés erejéig és így egy ugrással elébük próbálok kerülni, hogy feltartóztassam őket.

/Mindenkitől elnézést kérek de nem tudtam mit írjak ennyi sertés ellen és most se tudom igazán de azért írtam valamit./

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szomb. Szept. 08, 2012 8:54 pm

Figyelem, Sato és Kris egyaránt időt kért, két embert pedig már nem ugorhatok át egy négy fős küldetésnél. Hétfőtől indul a két napos visszaszámlálás. Addig a kaland pihen.

Megértéseteket köszönöm!

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

Témanyitás by Sato Akira on Hétf. Szept. 10, 2012 10:09 pm

A helyzet rosszabb volt, mint gondoltam, a pókháló nem pókháló volt, hanem egy szépen kivitelezett csapda. Amint Tsubaki átvágott egy szálat, meg Exiának is sikerült átharapnia egyet, (nekem egy sem sikerült) a karám ajtaja kirobbant, és a megvadult lovak a parkot megcélozva futottak össze-vissza. Társamon látszódott az ideg, meg fogy gyorsan forogtak az agykerekei, nekem is gondot okozott a tehetetlenség. A való világban voltak lovaink, de én egyszer sem közelítettem meg őket, bár a nővérem számtalanszor csábított. Ha ő lenne itt a helyemben, tudná, mit kellene csinálni, és nem szerencsétlenkedne úgy, mint én. Nekem viszont csak a kockacukor jutott az eszembe, ami természetesen nem volt nálam. Tanácstalanul néztem át partneremre, miután megszólalt, majd egy remek ötlettel állt elő. Magamhoz vettem a kígyómat, majd odasúgtam neki, hogy terelje vissza a lovakat a helyükre. Hálásan fordultam a lányhoz, de már a lándzsáját használva kergette a jószágokat a karám felé. Tsubaki dolgozott, Exia dolgozott, a számlálón meg a lovak száma elkezdett csökkenni. Rosszul éreztem magam, és hasznavehetetlennek. Én voltam az egyetlen egy személy, aki nem segítet semmit sem az egész küldetés alatt. Még a nyamvadt hálóból sem szakítottam el egy szálat sem.
- Nem lesz ez így jó! Nekem is tennem kell valamit! – mondtam magam elé, a hangomat átitatta a szégyen és a kétségbeesés. Két kezemet felemeltem, majd jó erősen az arcomhoz vágtam, hogy megnyugtassa magam, majd gondolkodás nélkül elindultam a legközelebb ló felé. Nem volt semmilyen tervem, az elmémet kiürítettem, csak mentem felé. Az állat talán megérezhette nyugodt állapotomat, mert mintha elmúlt volna a félelme, higgadtan ő is felém közeledett. A tizenegy lóból hármat sikerült ezzel a módszerrel visszavinnem, és felettébb büszke voltam magamra.

//Szeretném megjegyezni, hogy a kígyóm neve Exia, és nem Hexia, ha valahol elírtam és ezért jött ez a félreértés, akkor elnézést, és javítani fogom
avatar
Sato Akira
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2012. Aug. 14.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
50/150  (50/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Kedd Szept. 11, 2012 11:33 pm

Sato és Hexia Exia két külön lény, így most összesen hárman vagytok, akik nekiálltok terelni az állatokat. Sato általános zárkózottsága nyugtatóként hat a lovakra, hangulata megfogja őket, és engedelmeskednek neki: a lovak szép lassan megindulnak visszafele. Hexia addig is annál jobban borzolja az idegeket, a lovak menekülnek vissza a karám ismert, biztos menedékébe.
Tsubaki lándzsás terelése talán nem a legjobb választás, az állatok ugyanis nem ismerik az eszközt, kénytelen vagy bökdösni őket, de így viszont veszélyezteted, hogy néhány állat bizony a te áldozatod lesz.
Az utolsó állatok vannak hátra, amikor…

Hokushin méltó vagy szintedhez: kardod csapásai nyomán nem marad ellen, és az a kevés sérülés ami ér, egyáltalán nem veszélyezteti a küldetés sikerességét. Nem tudsz elbánni minden vaddisznóval, de ez nem is probléma: az utolsó kettő kikerüli a falat, ami felé rohantak, és Tsubakiék felé veszik az irányt lassú kocogásban.
Ekkor hangzik fel a sikítás!

A Kisasszony ablaka nyitva, szél sodorja a kicsapódó fehér függönyt, miközben az árnyak között egy férfi alakja látszik. Nagy volt a felfordulás, ő pedig a fákon kapaszkodott fel odáig. A fa tökéletes lehetőség számotokra is a feljutásra, illetve Hokushin kettes szintjével képes lehet arra, hogy tereptárgyról tereptárgyra ugorva feljusson. Van még azonban más feladatotok is: a két vaddisznó és a két ló. Mit és hogyan tesztek?


OFF: Tris sajnos nem tudott küldetésben maradni, hárman folytatjátok. Sorrend marad, utolsó körök következnek. Eddig remekül teljesítettetek!

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Pént. Szept. 14, 2012 9:39 pm

/habár nem magyaráztad meg a logikád a lándzsa eredmény változtatás mögött, lereagálom/

Tsubaki dühösen bökdöste az állatokat vámpírfog támadásával, hogy legalább ne ölje meg őket amiért nem is reagáltak a lándzsára. Nem hitte el hogy nem jött be, a filmekben is csak a leghűségesebb lovak nem féltek a lándzsáktól erre ezeket agyon kellett döfködni, mire rájöttek hogy "veszélyben" voltak! Magában átkozva a játék összes készítőit és az összes istent a világon amiért ilyen disznó módon kitoltak vele, folytatta a lovak hajkurászását mígnem végre már csak kettő maradt. Ekkor azonban sikítás hallatszott és Tsubaki rögtön a fenti szoba ablakára szegeződött, ahol a szélfútta függöny mögött egy rémalak látszott derengeni. Legszívesebben üvöltött volna amiért hiába kapkodta a fejét a kastély felé és egyszer sem vette észre hogy valaki felfelé mászott a fákon, talán a lámpások ellenére nem ártott volna az éjjellátás képessége
- DISZNÓK! - sikított paprikavörösen és sebtében kényszerült ötletelni - EXIA-SAN, DISZNÓK!!! AKIRA-SENPAI, LOVAK!!! VALAKI ZÁRJA EL AZ ABLAKON ÁTJÁRÁST!!!
Azzal lóhalálában vágtatni kezdett az ajtó felé remélve, hogy a kígyót nevelője a disznók útjába küldi, s így a közben felbukkant kardforgató utolérhesse őket. A ló terelés pedig látszólag ment a fiúnak, grr... még mindig nem hitte el, hogy nem sikerült a lándzsaterv. Futtában lekattintgatva páncélját és ruháit fehérneműre vetkőzött, helyébe pedig a kapott álruhát vette magára, s így rohant be az épületbe. Felsietett a lépcsőkön és csak a kisasszony lakrésze felé lassított le, eltéve fegyverét és úgy lopakodva mintha a ruha akadályozná a járásban. Ha disznó került az útjába, igyekezett futtában ledöfni

Az ajtót csak résnyire tárta ki, s bárki is volt bent ha még nem tartotta a kisasszonyt a karjában, Tsubaki "véletlenül" megbotlott, majd megszeppenve és botladozva "menekülni" próbált... csak remélte, hogy ettől úgy festett mint az "igazi kisasszony" aki kukucskált, miközben "dublőre" a szobában volt helyette. Ha tehát követte, akkor megpróbálta becsalni egy szobába és lándzsát szegezni rá, ha pedig nem akkor előkapta fegyverét és berontott a szobába, de mindenképpen rákiáltva az illetőre
- Ne mozduljon! Tíz másodperc hogy kimagyarázza magát amiért felriasztotta álmából a kisasszonyt!

Ha a valaki láthatólag elkapta a kisasszonyt, szintén fegyverrel berontott és ugyanazt kiáltotta be... ha pedig megtámadták, védekezett. Dühös volt, dühös volt az egész világmindenségre, a mai szereplése csupa szégyen volt...
avatar
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
135/400  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

Témanyitás by Hokushin on Hétf. Szept. 17, 2012 12:18 am

Nem tudom, hogyan de mindig utolér engem a balszerencse. Akkor is megtalált pedig mindent megtettem, hogy ne akadjon rám. Azt hittem a harcos segítő társam nyer nekem egy kis időt és még meg is kurtítja az ellenfeleim számát. Ebben bizony hatalmasat hibáztam kész mázli volt, hogy soha nem lottóztam különben sok pénz kárba veszhetett volna. Erős jóképű segítőm úgy lelépett mint az a bizonyos hölgy a díványról. Kénytelen voltam lélekszakadva rohanni a sertések után. Mindent beleadtam amit a cipő bírt de így is beletellett egy kis időbe míg utolértem azt a hat sertést. Hiába köptem ki a tüdőmet nem értem volna őket utol ezért kénytelen voltam használni speciális képességemet. 12,5-es sebességre gyorsítva egyetlen lépés erejéig egy hatalmasat ugrottam. Pont ráugrottam az egyik vaddisznó hátára akinek a harci láz miatt keresztüldöftem a koponyáját. Gyorsan kirántottam majd a hátába állítottam a fegyveremet. Mielőtt szétpixelezödött volna elbukott a földön én legurultam róla a többi disznó pedig körösztül esett rajta. Üdítő látvány volt az alacsonyan szálló vadkanok látványa. Lelassítottam a normál három pontos sebességemre és így kettőt a levegőben kettőt pedig a földön szúrtam agyon. Mivel velem együtt esett össze a disznó két életpontot veszítettem és eléggé hangosan vettem a levegőt. Elkezdtem érezni a végtagjaimban a fáradságot de még mindig képes voltam egy sprintre. Szükség is volt rá ugyanis két disznó pofátlan módon nem volt hajlandó elpatkolni és folytatták a fogócskát. A visszaállított sebességgel újra a vadak nyomába eredtem mikor meghallottam azt a rémült sikítást. Első pillanatban azt sem tudtam honnan halom a hangot de végül sikerült bemérnem a forrását. A kisasszony szobájából jött. Nem értettem miért sikítozik valaki mikor a kisasszonynak pihenni kell mire rájöttem a kisasszony volt vagy annak a dublőre majd bajba került. Ekkor találtam meg szemmel a hölgy ablakát amin egy árny alak készült besurranni. Azon a fán mászhatott fel aminél nemrég megpihentem. Gyorsan odarohantam és veszett kutya módjára elkezdtem felfelé kapaszkodni.
-Te állat, hogy van pofád orvul védtelen nők szobájába lopakodni. Ha megfoglak puszta kézzel foglak kibelezni! A benti örök talán alszanak? Ha végeztünk mindegyiknek én csinálok dupla valagat az tuti.- kiabáltam mert dühös volta az alakra és saját magamra.
Nem érdekelt, hogy nem igazi emberekről van szó nem bírtam elviselni a gondolatot, hogy megrontsanak egy ártatlan lányt. Sikerült pár ágra felmászni az egyik elég alacsonyan volt ezért felugrottam rá. Hirtelen mintha istenek gyújtottak volna világot sötét elmémben rájöttem a cipőknek hála a mászás is könnyebb lehet. Újra 11 sebességre gyorsítottam így ugrottam felfelé ágról ágra. Mikor sikerül feljutnom eléggé ki leszek fáradva de nem érdekel. Előrántom kardomat és az árnyalakra vetem rá magamat.

/Elnézést kérek a késésrt. Ha kiakartok irni mert határidő elmutával írtam megértem és ellfogadom./

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

Témanyitás by Sato Akira on Szer. Szept. 19, 2012 10:45 pm

Exia nagyon jó munkát végzett, a lovak menekültek előle vissza a helyükre. Tsubaki módszere nem volt valami hatásos, féltem, hogy esetleg egy is elpusztulhat a lándzsától, de szerencsére ez nem következett be. Szétnézve széles vigyorral könyveltem el magamban, hogy hamarosan visszatérhetünk az járőrözéshez, a partnerem akár a kisasszonyt is megnézheti. Már csak két ló volt hátra, két rémült teremtés, akit a számláló jelzett és a terv megdőlni látszott. Egy éles sikítás hatolt előre megtörve a csendet és a lovak halk zaját, az önelégült vigyorom is komor, már-már ijedt formává változott. Egy sötét folt mászott fel a fákon a kisasszony fehér függönyös ablaka felé. Tsubaki rögtön szaladni is kezdett, majd hátrakiabált valamit disznókról, meg hogy mit kellene tennünk Exiával, de nem nagyon értettem. Két sertés közeledett felénk, én meg már átkoztam mindent, hogy semmi sem úgy történik, ahogy kellene, az ember nem tudja már, hogy mit kell tennie. Egy gyors agyalás után a kígyómhoz fordultam.
- Figyelj Exia! Te most elintézed azt a két vadmalacot, nem érdekel, hogy hogyan, szabad kezet kapsz, izé na érted, én addig a maradék lovat viszem vissza a karámba. Ha hamarabb végzel, mint én, a küldetés végén kapsz valami finom husit, de ha én győzök, akkor nem kapsz semmit, de a húst előtted fogom megenni! – hadartam el, majd útnak engedtem. Ezt találtam a legcélszerűbbnek, mivel nekem nincs sebzésem, a disznók ellen nem sok esélyem lett volna, a lovak befogása meg még nekem is ment. Sajnos nem teljesen úgy volt, ahogy kigondoltam, csak a küldetés járt az eszemben, így az a két ló nem nagyon követte az előttük lévők példáját, amitől csak még idegesebb lettem.
~ Jellemző, ha sietnék, akkor nem megy! ~ morfondíroztam, majd csúfolódó állatkám felé pillantottam, kíváncsi voltam, hogy halad. Már visszafele jött és végül a lovakat is neki kellett elintéznie. Szégyeltem volna magam, hogy egy kígyó így lealázott, de nem volt rá idő.
- Gyorsan gyere fel a karomra, a többiek után kell mennünk, segíteni nekik! – mondtam, majd Exiával együtt rohantam is a torony felé.
avatar
Sato Akira
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2012. Aug. 14.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
50/150  (50/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Csüt. Szept. 20, 2012 12:18 am

Te vagy ott a legkorábban, Tsubaki, így te láthatod, amint a férfi a lány fölé magasodik. Ahogy az ablakban áll, fekete kontraszt egész termete, árnyat vet az egész szobára, csak mellette szökhet be némi világosságot adó éjszakai fény a csillagoktól, a holdtól. Sötétsége szinte magába öleli a lányt, aki… miért áll közvetlenül előtte?
Az biztos, hogy ruhás cseled már nem segít, fel sem figyel rád, egészen másra koncentrál: kezében valami fényes tárgy csillan meg. A Kisasszony maga elé emeli kezét, a férfi pedig felé tolja a kezében lévő eszközt…

Ebben a pillanatban érkezik Hokushin, talpa alatt szinte meg sem libbennek a fák levelei, ahogy gyorstalpalójával végigrohan rajtuk. Hihetetlen gyorsaságával letaszítja „katedrájáról” a férfit. Tette nyomán női sikoly csendül fel: a Kisasszony az. Hangjában kétségbeesés, követelőzve ordítja: nem-nem-nem! És a fényes tárgy a levegőbe emelkedik, majd…

…Szinte Sato kezében landol, aki épp időben érkezik. Nem más az, mint egy gyűrű. Nem holmi gyűrű, hanem eljegyzési gyűrű.

Ekkor már őrök lepik el a Kisasszony szobáját, lehetetlenné téve bármilyen mozgást. Közöttük pedig megjelenik a Házigazda is, mellette a Lakájjal. A Kisasszony hadarni kezd: hihetetlen történet kel életre a szavai nyomán. A férfi bizony az ő szeretője volt, aki nem volt nemes, így hivatalosan nem udvarolhatott neki, ezért minden éjszaka meglátogatta őt. Ez tűnt fel apjának, aki hamarosan őrséggel fogadta a fiút. Nem tudtak azonban egymás nélkül élni, így a szerető csapdákat eszelt ki, amik lefoglalták az őröket, míg ő kedvesével néhány csókot tudott váltani. A bonyodalmat ti okoztátok, játékosok: nem tudta, hogyan tovább, elhatározta hát, hogy megkéri a lány kezét. Azonban a gyűrű elveszett, nem találja. A Lakáj mondja: ugyan már, ki hiszi el ezt az ócska mesét?
Exia az, aki a gyűrű szájában tartva a magasba emeli. Mélységes döbbenet lesz úrrá a szobán. Majd a Házigazda felnevet, jókedvében csorog a könnye, tapsol.

Sok mindenről mesélhetnék még nektek, hogy mennyire megkevertétek jelenlétetekkel a ház körüli életet, de helyette inkább azt mondom el, mit nyertetek. A Lakáj sorolja érdemeiteket: a feladatok a lány ártatlanságának védelme volt, azonban ti időközben sok más kihívással is megküzdöttetek. A vaddisznófalka elpusztításával megszabadítottátok a közeli erdőt a moboktól, innentől kezdve szabadon kilovagolhatnak arra. Lesz mivel, hiszen a lovakat is mind begyűjtöttétek, egy sem hiányzik közülük. Mivel élesítettétek a csapdát, ezért végre meglazultak a drótfonatok, már el is kezdték a fák megtisztítását. A Házigazda veszi át tőle a szót:
Szép volt, srácok! – néz végig jelentőségteljesen a fiúkon is. – Nem csak ma estére védtétek meg a lányom ártatlanságát, hanem innentől egyáltalán nem kell féltenem, hiszen hites férje lesz… Az esküvőig is meg féltse csak ő… – mosolyodott el a férfi. – Jó munkát végeztetek, bőkezűen megjutalmazlak benneteket!
A reggeli felkelő nap első sugaraival hagyhatjátok el a birtokot. Sok minden történt veletek, és egész éjszaka nem aludtatok. Biztos nagyon fáradtak vagytok…

[OFF]A jutalmakat sajnos nem oszthatom én ki, pedig szívesen megtenném. Smile Igyekeztem közbenjárni, de talán erre nincs is szükség, bárki, aki beleolvas, láthatja, milyen szépen teljesítettetek! Ahogy nézem, az oldal jelenlegi legnagyobb kalandját csináltátok végig, pedig egy körrel még így is rövidebb lett a tervezetnél, de azt hiszem, ez már nem igazán számít. Gyönyörűen tartottátok a két napos határidőt! Nem vagyok képzett mesélő, ne haragudjatok a közben felmerülő hibáimért. Nem tervezek újabb mesélést a közeljövőre, de azért szívesen vennék tőletek egy-két szót, hogy mi tetszett és mi kevésbé. Számomra hatalmas élmény volt, nagyon köszönöm mindnyájatoknak![/OFF]

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 20, 2012 3:16 pm

*Durván beront az ajtón és a papírokat Ranmaru fejének vágja*
- Jutalom time!

Na, komolyra fordítva a szót kifejezetten büszke vagyok a társaságra, hogy eddig kitartottak (már aki) és befejezték a fórum eddigi leghosszabb küldetését. Általában egyes szintre nem szoktam ekkora jutalmat adni, de ez most kifejezetten élvezetes küldetés volt.

Közös: 40 exp + 70 arany (Mennyi?!)


Emellett persze az Angelic Voice céh is kap egy kevés jutalmat, mégpedig:
1-1 exp Zhou Xiu Shuinak és Sakamoto Rinnek
+7 arany Kanának, aki a céhbankért felelős

- But wait! There's more!

Úgy bizony, itt még nincs vége. Az új mániám a tárgyosztogatás lett.

Aki korán kel, aranyat lel, mondják Tsubakiék, akivel ez esetben pontosan ez történt. Jutalom: Aranygyűrű (+3 erő)

A gyorsak még a port is felkavarják, Hokushin ezúttal a porral együtt mást is felkavart, méghozzá egy: Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)-t

Pont, hogy sikerült elkapnia a gyűrűt, de nem csak a gyűrű pottyant rá. Valahogy az inventoryjába esett egy: Görbe Bot (+4 irányítás)

A halottak pedig kapnak egy ingyen temetést a NKAB (National Kayaba Akihiko Bank) jóvoltából. Very Happy

ui.: Ne feledkezzünk meg Ranmaru felső teljesítményű meséléséről, jutalma 50 nyílvessző, talán majd a nyilakat is úgy fogja szórni, mint a fergeteges ötleteit.

A küldetést lezárom.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Az Ártatlanság Védelme

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.