[Küldetés] Kapocs

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Peter Worker on Csüt. Nov. 14, 2013 5:37 pm

Mintha egy láthatatlan póráz lett volna Hisame nyakán, úgy követett engem. Bánatos, lemondó tekintettel a földet szemlélte, nem nézett fel. Már bánta, nem akart rosszat. Persze tudta mit csinál, de nem hittük, hogy ilyen következményekkel jár majd ez. Egy lány nem rég azt mondta, hogy segít nevelni Hisamét, most nevelte helyette e helyzet is a sárkányt, de nem csak neki, nekem is kellett volna segítség, hisz Shu is hangoztatta, az én hibám volt. A kislány szemeiben még mélyebbre süllyedhettem. Egy céh vezére voltam, így kellett volna látnia, de jóval okosabb volt tőlem, az iménti küzdelemben mozdulni nem tudtam és most ez, ölt Hisame, így öltem én is.
- Igen, tudom. – nem lepődtem volna meg, ha elköszön tőlünk e küldetés végén, minthogy nem tudtam semmi jót mutatni, nem tudtam bizonyítani, hogy érek annyit, hogy lehet a házamban aludni. Csupán csak a vezérség miatt a birtokos jelző.
Segíteni, igen, azt akartunk, ám nem tudtam szólni. A kígyót, Koburát nem akartam ijeszteni már egy szavammal sem és Hisamének is intettem, hogy inkább ne erőltesse. Elrontottuk, mit el lehetett, így a lányoké volt a szereplés most. Reméltem, hogy tudkák javítani a dolgokat.
Vissza a városba, más lehetőség nem nagyon volt. Talán a lány lehetett a gazda, jobb ötlet híján őt kellett keresni. Úgy hittem, hogy a lassan narancsba boruló ég miatt változott az árnyalat, de hogy Shu kérdezett, rá kellett jönnöm, hogy nem. Valami más volt, mint pár perccel ezelőtt. A vörös naranccsá változott, pedig e színnek nem kellett volna változnia.
- Nem tudom. Nem csináltam semmit. Lehet egy hiba. – tanácstalan voltam. Igazából az indikátor színére nem is igazán reagáltam eddig, nem foglalkoztatott, hogy milyen szín lebegett a fejem felett, de most, hogy változott, minek nem kellett volna, úgy kizökkentett ez a borús gondolataimból. Tágra nyílt szemekkel, kérdően néztem Sayára, hogy ő tett e valamit.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Saya on Csüt. Nov. 14, 2013 6:38 pm

-Okkéés! Na, akkor indulandusz! -vigyorgok, óvatosan tartva a kígyót, hagyom, hogy rátekeredjen a karomra. Olyan cuki ^^ Fura az érintése, hideg, mégis meleg, meg pikkelyes-sikamlós, de nagyon jó és új. Jól esik egy petet tartani a karjaim között. Lehet, idomárnak kellett volna menjek? Áh, nem. Jó nekem ez az íjászkodás a tőrök után ^^
Hugi rosszallóan prüszköl egyet a fejemben, mikor átfut rajtam a gondolat. Oh, persze, gomenne, elfelejtettem, hogy te a tőröket szeretted jobban. Bocsi.
-Köszi ^^ -mosolygok a kékhajú lánykára is a picisárkánnyal, ha Kobura engedi, hogy ő hozza a lándzsát, ha nem, akkor meg elveszem tőle. Elbírom én mindkettőt, erős vagyok hozzá \o/ Mikor elindulunk, amit én bizony hamar megteszek, nem törődve azzal, mi van a hátam mögött, dúdolgatni kezdek, had legyen kicsit jobb kedve a társaságnak ^^ Szöveg nincs, mert azt nem tudom rendesen kimondani >_>
~Hé... nézz hátra.~
Miért?
~Csak csináld.~
Megteszem, de nem látok semmit, csak a srácot meg a lányt meg a Hisamet meg a kisebb sárkányt. Mi a baj, Hugi?
~Fiúkának nem piros volt az indikátora az imént?~
De, miért?
~Nézd a színét.~
Narancs. És?
~... Te most tényleg hülye vagy, vagy tetteted?~
De miért? Mi a baj vele? O.o Ezek szerint elmúlik a piros is, de ez neked csak jó hír, nem?
~Miért?~
Mindig is ölni akartál, de én az indikátor miatt nem engedtem :arrogant:De ha elmúlik, akkor... akkor nagyon ritkán meg fogom neked engedni.
~...Oooh, deee. Perszeeee. Elmúlik az seperc alatt, mint nála is, igen. Iiigazad van.~
Hazudtam Razz
~... He?~
Tudom, hogy annak nem kéne elmúlnia, nem fogom megengedni. Hülye azért nem vagyok Razz
~Hogy az a... Te kis...~
Hehehe Razz
Bátorítóan próbálok rájuk mosolyogni, miközben töretlenül haladok előre is. Nem esek el semmiben ^^ Sietni kell, mert a Koburának haza kell érnie időben, és mindjárt lemegy a nap Sad
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Strea on Csüt. Nov. 14, 2013 10:31 pm


Kobura bátortalanul bár, de odaadja Shukakunak a lándzsát, így indultok el végül a város felé. A kígyócska szemével a távoli várost figyeli, ám amikor Saya hátrafordul, ő is rápillant Peter indikátorára, ám megnyugvás vagy gyanakvás helyett egy cseppnyi ijedtséget fedezhet fel rajta az, aki éppen odapillant. S már kapja is el onnan a fejét, inkább a lány ölébe fúrva magát az út többi részében.

Naplemente. A tér, amelyen álltok, sápadt fénybe burkolódzik, egy lány ül a bokrok tövében, sír. Alig hallhatóan, de sír, könnyeit törülgetve fordul el, bánatát továbbra sem óhajtja megosztani idegenekkel. Igen, ő a vöröshajú lány korábbról, ahogy ígérte, visszajött, talán bánatosabb és elveszettebb, mint eddig. Arca azonban felderül, amint Kobura sziszegését hallja, s a pet és idomárja szorosan ölelik egymást, hosszú percekig még.
- Kobura… - csak ennyit mond, s újfent elerednek a könnyei, immáron a boldogságtól, majd meghajol, s végignéz rajtatok – Köszönöm szépen, hogy vissz… - szavai azonban elakadnak, ahogyan meglátja a lándzsát. Tekintete kérdőn fut végig rajtatok, közben végig a kígyót simogatja, habár ő is legalább annyira nyugtalan. Nyel egyet, az erőteljes narancsból lassan narancsos-sárgába átforduló indikátorszínt látva viszont a földre rogy, s megrázza a fejét – Neee…

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Nov. 16, 2013 12:26 pm

- Ott van. – szóltam a többiekhez és mutattam a síró lányra, mikor a térre értünk. Felismertem reggelről. Hozzá lépve és látva minket, vagy inkább csak Koburát, pillanatok alatt ölelték egymást a kígyóval. Örültek a másiknak, azonban felénk, vagy felém nézve ijedtség mutatkozott a lány arcán. A lándzsa és az indikátorom zöldülő színe között hamar megtalálta az összefüggést. A térdeit elhagyta az akarat, hogy tartsák a testét, így a földre rogyott előttünk. Gondoltam sok volt neki az egész napi keresgélés és most ez a hír. Ő is ismerte a fiút, de nem értettem hirtelen.
Miért tűnt úgy, hogy szabadulni akart a fiú kezéből Kobura, mikor megtalálta őt a sziklák alatt? Miért érezte jobban magát Shu ölében? Zavarta, hogy eltűnt a fiú, pedig mintha egy nem kívánt ismerőssel találkozott volna akkor. Fura volt és még nem kerültem egyszer sem ilyen helyzetbe, hogy tudjam mit kellett volna tennem most.
Én voltam a hibás, nem volt kérdés és ezt tudnia kellett a vörös hajú lánynak is.
- Bocsánat. Az én hibám volt.
- Az enyém. – szólt utánam Hisame.
- Az enyém. – néztem a sárkányra, hogy ne most vitatkozzunk erről – Egy véletlen volt csupán. Nem tudom mit kéne mondanom. – a földet néztem. Egyszerű szégyen, mit éreztem, de pont elég volt ahhoz, hogy ne tudjak senki szemébe nézni most – Visszahoztuk Koburát, de kétlem, hogy ennyi elég lenne. Ha talán… vállalom a következményeket. A börtönt, vagy hova kívánni kívánsz most.
Nem tudtam milyen kapcsolatban álltak egymásba, lehet kérdezni kellett volna még, de egy idegenek a halálhíre miatt nem rogyott össze egyszer sem egy ember. Akaratlanul ártottam neki is.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Nov. 16, 2013 2:34 pm


*Az idő nagyon furán telt Shukaku számára az út alatt. Mintha egyszerre lassult volna le, és gyorsult volna fel aszerint, hogy a lány éppen merre tekint. Amikor a lenyugvó Napra nézett, amely már régen elkezdte narancsosba festeni az ég alját, a percek szinte eszeveszett sebességgel pörögtek, folyamatosan emlékeztetve a lányt arra, hogy nem fogják tudni elérni a céljukat. Azonban amikor önmagába nézett, mintha iszonyú lassúsággal mozdult volna az a bizonyos mutató, túl sok időt hagyva a lánynak az elmélkedésre, az események visszaidézésére.*
~Hogyan történhetett ez az egész? Peter annyira tapasztalt játékos, annyira régen van már Hisame mellett. Azt hittem, hogy eléggé összeszoktak már, hogy megértik egymás legkisebb rezdüléseit is. Miért nem tudta megállítani? Nem is tűnt úgy, mintha meg akarta volna állítani… úgy tűnt… inkább úgy tett, mintha nem tehetne semmit. Talán tényleg tehetetlenek vagyunk? Miért nem tudta Peter, hogy ez fog történni? Hisame nem tehet róla. Biztosan nem! Ő nincs tisztában az erejével, de Peternek tudnia kellett volna! Ő neki tudnia kellene pontokban számolnia! Miért nem gondolkodott? Nem akarhatta, hogy ez történjen! Akkor meg miért engedte?~
*Újra rápillantott Koburára, és értetlenül megcsóválta a fejét.*
~Mit jelenthet ez a buta indikátor? Ha nem piros, akkor elvileg nem halt meg. De akkor miért nem örül ennek Kobura? Egyáltalán miért szomorú azért, mert… persze én is szomorú vagyok, hiszen… de az elején félt tőle. Menekült előle. Nem értem ezt az egészet, és senki más sem érti.~
*A legrosszabb az volt ebben az egészben, hogy akármennyit gondolkodott, mégsem jutott semmire, így csak gyötörte magát vele. Egy idő után végre megérkeztek a térre, és még a lányt is ott találták. Shukaku végre egy kis elégedettséget érezhetett, amikor látta, hogyan borul össze Kobura és az ismeretlen lány. Nagyon örült annak, hogy legalább ennyiben sikeresek voltak. Amikor azonban a lány meglátta Peter indikátorát, és a fegyvert az ő kezében, újra sírva fakadt, és Shukaku ezúttal is azt a szörnyű mardosó érzést érezte, hogy tehetetlen. A lándzsa megremegett a kezében, de még idejében sikerült utána kapni és rászorítani, így nem ejtette el.*
~Mondj valamit! De mit? Nekem sem tudtak semmit mondani! Akartam, hogy mondjanak valamit, de amit mondtak… haszontalan mind! De úgy akartam, de én sem tudtam, hogy mit…~
*Fejében keringett az a rengeteg szó, amit ő kapott a vele történtek után. A sajnálom, a nem a te hibád, a nem tehettél semmit, a részvétem… mind-mind annyira buta és semmitmondó kifejezések voltak. Még hallotta Peter szavait, és amikor a fiú felelősséget vállalt a tettiért, gondolatban megbocsájtott neki. Ezután csak állt némán és próbált nem emlékezni. Sem a közelmúlt eseményeire, sem a régmúltakra, sem Peterre, se a lányra. Visszatért abba az állapotba, ami egyszer már bevált a halál ellen. Kizárta a külvilágot.*
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Saya on Hétf. Nov. 18, 2013 11:17 pm

Ott vagyunk már?
~Még nem.~
Ott vagyunk már?
~Már nem...~
Ott vagyunk már?
~Igen.~
Tényleg?
~Nem.~
Nah .__. Ne gonoszkodj!
Teljes némaságba burkolóztunk mindannyian, szóval most bocsi, hogy így pörögnek a gondolataim meg türelmetlen vagyok, de már ott akarok lenni, meg érzem, hogy te is. A kígyó békésen sziszeg nálunk, és olyan jó érzés fogni, néha meg is simogatom a pikkelyeit, ha engedi. Nagyon szép ^^
Aztán meglátom a város szélét, és megszaporázom a lépteimet. Mikor beérünk, akkor picit lassítok, mert nem tudom, merre kell menni, de aztán rájövök, meg követem a többieket, és végül visszaérünk a kiindulópontunkra. A lány és Kobura egymásnak esik boldogan, nekem meg jó érzés, hogy tudtam nekik segíteni. De valami biztos van azokkal a gyűrűkkel >.>
Aztán a lány nekiáll sírni meg elesik, a Peter sajnálja, a kislány meg magába roskad. Én pedig elhúzom a szám. Najó, Hugi, ezt még én sem értem. Most mi van?
~Az, hogy Peter barátunk "megölte" a csókát, és most ezt mindenki bánja. Magyarul szappanopera a javából. Hányingerem van.~
Odalépek a sárkányos sráchoz és meghúzom a ruháját, hogy figyeljen rám egy picit.
-De nem is te tehetsz róla O.o A Hadaró volt tiszteletlen velünk, de tutira semmi baja, mert különben ez nem így lenne, hanem másképp. -mutatok fel az indikátorára. -A piros nem változik vissza zölddé, csak ha él a másik. Legalábbis szerintem.
Aztán a kislányra nézek, de nem tudom, neki mit mondhatnék. Odamegyek, vállára teszem a kezem, mosolygok, aztán megint a vörös hajúra és a Koburára nézek.
-Keressük meg a Hadarót? ^^ -kérdezem, mert biztos azért sír most mindenki, mert azt hiszik, meghalt, de én érzem, hogy nem, hogy valami más történt, csak az magas nekem, hogy pontosan mi is. Sosem láttam még eddig senkit meghalni, azt tudom, hogy olyan pixelekre bomolnak, a másik meg piros indikátort kap, de én úgy tudom, a piros indikátor nem lesz többet másmilyen színű, a Peteré mégis az, vagyis akkor nem halt meg senki, csak először azt hihettea rendszer, de már rájött, hogy nem is, és...
~Saya...~
Igen?
~Fogd már be!!!~
Bocsi ^^; De érted a lényeget, ugye? :3
~Igen, értem. Én mindent értek :]~
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Strea on Kedd Nov. 19, 2013 9:20 pm


A lány sokáig nem szólt semmit, a földet nézte maga előtt, ám Peter szavaira felemelte tekintetét, mélyen a fiú szemeibe nézve. Feltápászkodott, kezei remegtek, Kobura dörgölőzve próbálta nyugtatni, ám kevés sikerrel.
- U-umm – rázta meg a fejét – Ez az egész mia… - elharapta a mondat végét, szomorúan sóhajtott, mielőtt folytatta volna – Nem kellett volna belekevernünk senkit. Mondták, hogy nem szabad, de ez az idióta… - hangjában ijedtség bujkált, dühös is volt egy picit, s újra rátört a sírás, könnyeit törülgette, majd két kezébe fogta a kígyócskát, maga elé tartva, lágyan nézve végig rajta, egészen addig, amíg meg nem látta a pet farka végén a tárgyakat. Lehajtotta fejét, s amikor már azt hittétek, többet nem is fog szólni, mégis megtette:
- Koburával együtt kaptam a hiányzó gyűrűt, az volt a legfontosabb számunkra. A kapocs, ami összekötött minket – mutatta nektek az ujján a gyűrű párját – Ezt mondták, s így is gondoltuk. Az a másik kettő semmi, nem kellett volna… S mégis… Kobura, hogyan vesztetted el?
A kígyó idegesen sziszegett, a lándzsa felé intve, s idomárja megértette. Ajkain egy halk „Óóó” szaladt ki, ám hirtelen eszébe jutott valami, gyorsan lépett Peterhez, és nézett fel rá:
- Megnézheted az inventorydat, nem lesz nálad. Ugye? Kérlek tedd meg, hogy tudjam – most először volt követelőző, ám amint bebizonyosodott az igaza, hátrébb lépett, mélyen sóhajtva. Majd újra meghajolt, szavait Saya felé intézve elsősorban:
- Sajnálom, de nem lehet. Nem azért, hanem mert… Nem akarok bajt. Sem nektek, sem neki – kezeit ökölbe szorította, félt, de mégis folytatta – Nagyon hálás vagyok, hogy segítettetek, hogy legalább Koburát visszakaphattam, de többet nem tudtok tenni értünk. Ne aggódjatok – nézett Peterre és Hisamére – nevezhetitek szerencsének, mert az volt számotokra, ám… - nyelt egyet, s újfent megrázta a fejét – … semmi. Pár napon belül vissza fog állni zöldre a narancs. Elnézést kérek Ken miatt, tudjátok pillanatok alatt fel tud húzni szinte bárkit – mosolyodott el, ám csak egy röpke pillanatra – Remélem megértitek, s ne is akarjatok többet tudni – vette el a fegyvert Shu kezéből, s még utoljára végignézett rajtatok, Pete céhlogóján időzve egy kicsit – További szép estét – hajolt meg, majd teleportált el a lassan éjszakába burkolódzó térről.

Ha valaki megöl egy játékost, úgy annak összes itemje a gyilkoshoz kerül, ezért kérte meg a lány (aki am direkt nem mutatkozott be) Petert, hogy nézze meg. Zárókör következik.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Shukaku on Kedd Nov. 19, 2013 10:10 pm


~Ez az egész miattam van. Az én hibám.~
*Fejezte be a lány szavait magában Shukaku. Mintha csak saját magát hallotta volna, csak persze sokkal határozottabban.*
~Az emberek buták. Az emberek nem fogadják meg a tanácsokat. Mondták, hogy nem szabad, de mi mégis… Vajon mit tettünk, ami miatt ez történt? És mi az az ez? Mi történt?~
*Nem tudta, hogy miért használt végig többes szám első személyt, de valahogy így ugrottak a gondolatok a fejébe. A lány valakit hibáztatott, ő pedig saját magát érezte hibásnak.*
~Mint a kapcsolat gyűrű. És a fiú. A fiú elvett tőle valamit, amit most hiányol. Mégsem a mi hibánk Timidus, és nem is Hisame hibája, és nem is Peteré.~
*Shu keze egy pillanatra erősebben rámarkolt a lándzsa nyelére, amikor érezte, hogy el akarják venni tőle. Ugyanúgy voltak fagyottak az ujjai, ahogyan most az egész lénye fagyott volt. Hideg, és merev akár a jég, és olyan élettelen is. Pár másodperc múlva azonban a keze elernyedt, és erőtlenül hullott maga mellé, átadva így a fegyvert a lánynak. Ahogy elteleportált, Shu pajzsa is lehullott, és lassan visszatért belé az élet, bár ez csak abban nyilvánult meg, hogy hosszú percek óta először megmozdult, és lassan odasétált a bokrok tövébe, ahol a lány ült, és elfoglalta a megüresedett helyet.*
-Ezért nem öltek meg engem az erdőben.
*Senkire sem nézett a beszéde közben, senkihez nem intézte szavait, inkább csak önmagának magyarázta a történteket. Biztos volt abban, hogy ha ő el tudott jutni erre a következtetésre, akkor a többieknek is sikerült ugyanez.*
-A pirosak. Azért ölik meg a másikat, hogy elvegyék a tárgyaikat. Erre volt kiváncsi a lány is. Nekem csak Timidus volt, aki szerintük túl gyenge, és ki is nevették, ezért nem akarták elvenni tőlem.
*Timidus elfoglalta a helyét a lány lábainál, és onnan fürkészte a többieket.*
-Nekem nem mondhatja meg senki, hogy ne segítsek Koburának. Szegény szomorú volt, és a lány tudja, hogy mi történik, csak nem akarja elmondani. Itt volt reggel, és itt volt este is. Ha majd látja, hogy én is itt vagyok, akkor majd engedi, hogy segítsünk.
*Többet nem mondott. Behunyta a szemét, majd amikor újra kinyitotta, ismételten csak a lélektelen fagyosság sugárzott belőle. Elhatározta, hogy itt fog maradni, és várni fogja a lányt. Timidus befészkelt az ölébe, és mivel a védett területen nem kellett támadástól tartaniuk, igyekezett kényelembe helyezni magát. Ő már tudta, hogy mikor nem volt érdemes vitatkozni Shukakuval, bár csak néhányszor láthatta ezt az arcát.*
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Saya on Kedd Nov. 19, 2013 11:05 pm

Félredöntött fejjel hallgatom az egészet. Oké, azt értem, hogy a Koburának egyel kevesebb gyűrűje van, és hogy az a gyűrű akkor most a Hadarónál van, de akkor a Hadaró valahogy eltűnt, olyan extrém fura módon, a lány meg most szomorú. Ja, és hogy ők ketten nagyon közül állnak egymáshoz.
A másik irányba döntöm a fejem, úgy hallgatom tovább, majd elmosolyodom. -Oké. És semmi baj ^^ Azét üzenem a HadaróKennek majd, hogy nyugi ^^
~Te tiszta hülye vagy.~
Oh, azt tudom, hogy tiszta vagyok, de miért lennék hülye? O.o
~...Pont ezért.~
-Jóéjt ^^ -integetek lelkesen, mielőtt elteleportál. Nagy levegőt veszek, nyújtózkodom egy kicsit, mert igencsak elgémberedtem, majd rámosolygok a csapat elég csonka maradék tagjaira.
-Akkor lassan én is megyek, mert várnak otthon a fogadóban. Sziasztok ^^ Szia Hisame, Timidus ^^ -mosolygok rájuk külön, hogy tudják, megjegyeztem őket és szeretem őket, de persze szeretem én a kislányt meg a srácot is, csak hát ők azért mégsem sárkányok.
Indulnék, de a kislány nem figyel rám, el van meredve, motyog valami olyasmit, hogy őt meg akarták ölni a pirosak meg ilyesmi. Hogymiii? O.o Meg akarták ölni? Fúú, de gonoszok! >,<
Aztán közli, hogy ő marad, és olyan rémisztő képet vág, amitől végigfut a hátamon a hideg. Hugi, mi a...
~Most hagyd békén, ne szólalj meg. Menjünk. Majd ők ketten ezt elintézik.~
Honnan gondolod?
~Céhtársak. Majd ők elintézik. Mi most kívülállók vagyunk számukra, csak belerondítanánk, és amúgy se kedvelnek téged.~
Nyuu :(Tényleg nem?
~Tényleg. Én hallottam, mikor a srác azt mondja, hogy bár ne is lennél itt.~
Sad Akkor megyek.
-Azért... majd sok szerencsét... és sajnálom... -motyogom én is, meghajolok, majd megfordulok és futok, ahogy a lábam bírja, egészen a fogadóig, a Bajszos Bácsihoz. A Hugi bezzeg röhög a fejemben, mert hazudott. Tudom, hogy hazudott, mert érzem, de akkor sem esett jól, hogy ezt mondta. Mármint a Hugi.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Nov. 20, 2013 2:23 pm

Sok mindent lehet mondani, hogy hogyan működik ez a világ, azonban nem tudom és hozzám nem illő bölcseletek egyike se jutott akkor az eszembe. Azonban egy biztos volt már akkor is. Miként ölsz, azt nem feledteti a tény, hogy a tettednek nem lett következménye. Persze nem mondom, hogy nem esett le a szívemről az a bizonyos kő, mert nagy megkönnyebbülés volt hallani, hogy a fiúnak nem esett olyan baja, mint azt hittük, de öltem, öltünk és ha egyszer megtehettük, úgy az megtörténhetett máskor is.
A névtelen lány kérésére megnéztem a felszerelésem, de nem volt köztük, mit ő keresett. Talán egy gyűrű volt az, de már ebben sem voltam biztos.
- Várj még… - későn reagáltam, már messze járhatott, pedig temérdek kérdésem lett volna hozzá. A kérdések sorolása is perceket vehetett volna igénybe, nemhogy a válaszadás rájuk.

Shu a lány helyére ült, Saya pedig kedvesen köszönt el tőlünk jelezve, hogy vége lett a történéseknek.
- Szió. Örültem, hogy találkoztunk, és köszi Saya. – igazából nem tudtam meg személy szerint sok mindet a lányról, de szimpatikus volt, egyszerű és kedves. Örültem, hogy velünk volt. A távozása után Shu elé álltam és nézve le rá elmélkedtem, hogy hogyan is kellett volna őt fölállítani a földről. Makacssága illett hozzá és a szavaiból sejtésem is volt, hogy miért dönthetett így. A meggyőzésére szánt próbálkozás is fölöslegesnek tűnt. A szavakat ritkán formáltam jól, és azok sem tudták volna meggyőzni őt most. Egyszerű, kevés gondolkodást igénylő ötlet volt, hogy majd az idő felállítja a földről. Kételkedtem benne, hogy a lány egyhamar visszatért volna ide, de ezt így nem lehetett megmondani Shunak.
Leültem mellé, minthogy magára még sem hagyhattam azért. Ha ők vártak, úgy vártunk mi is velük. Ültő helyzetemben a letelepedő Hisame felé fordultam és úgy szóltam hozzá.
- Egy ideig szorosabban fogom majd azt a gyeplőt.
- Fölösleges vitába szállnom?
- Yap, fölösleges. – feküdtem hanyatt és néztem a narancssárga égboltot.


Köszi, Strea!

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Strea on Szer. Nov. 20, 2013 7:56 pm


Gratulálok, teljesítettétek a küldetést! cheers
Első küldim jeeej és örülök, hogy jól éreztétek magatokat közben, jó volt mesélni ilyen aktív társaságnak! ^^ Ahol kockázós kör volt, de megírtátok a 250-et (sőt általában a 350-et is xD), ott is normál jutalommal lett számolva a küldetés.

Jutalmazás:

Eki Ran: 40 exp és 50 arany

Hime:
  • 50 exp
  • 60 arany +20 arany sima mob felfedezéséért = 80 arany

Saya:
  • 90 exp + 10 exp az aktív részvételért = 100 exp
  • 110 arany +20 arany sima mob felfedezéséért = 130 arany

Shukaku:
  • 90 exp + 10 exp az aktív részvételért = 100 exp
  • 110 arany +20 arany sima mob felfedezéséért = 130 arany

Peter:
  • 90 exp + 10 exp az aktív részvételért = 100 exp
  • 110 arany +20 arany sima mob felfedezéséért =130 arany


Céhbónuszok:

Young Justice: 130 arany a céhbankba, Peter 2 exp Sad , Chancery 32 exp, Shukaku 33 exp, Jay 33 exp

Artes Liberales: 65 arany a céhbankba, Anat 6 exp, Esutel 6 exp, Meredith 7 exp, Halász Alex 6 exp, Raven 6 exp, Jun 5 exp, Saya 7 exp, Ayato 7 exp
(Anat szólt, hogy Vio és Juu már nincsenek a céhben, Saya és Raven pedig már bent vannak, céhadatlapot később fogja módosítani.)

The Gullwings: 40 arany a céhbankba, Aurora 8 exp, Hime 8 exp, Zelolla 2 exp, Angelica Katharina 0 exp, Hermit 7 exp
(Aurora szólt, hogy Asuka és Kagura már nincs a céhben, céhadatlapot később fogja módosítani.)


Jártasságok:

Keresés (5ös és 6-os kocka jó):
  • Peter: Körpajzs (+3 páncél)
  • Saya: Erős Koboldgyűrű (+4 fegyverkezelés)

Hallgatózás: Saya és Hime dobhat ingyen tárgyinfót a besúgónál

A másodlagos jártasságokhoz KA oszt nyersit és receptet a következőképpen:

Hime: látás 15-tel nő csak 20 helyett és nyersikből fele mennyiség, mivel nem vitte végig a küldit; T1 növények és T1 kristály receptek
Peter: T2-es növények és T2-es kristály receptek
Shukaku: T1 növények és T1 kristály receptek
Saya: T1 növények és ércek

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 22, 2013 2:48 pm

Hime: Kristályírás: Halvány Gyógyító Kristály Recept, Gyertya Kristály Recept
Növénylátás: 41 -> 56, 7 Kis Tövisgyökér, 3 Faeno Levél, 4 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 3 Vörös Pitypang

Peter Worker: Kristályírás(T2): Tövisgyökér Kristály Recept, Halvány Dühítő Kristály Recept
Növénylátás(T2): 120 -> 140, 4 Vastag Tövisgyökér, 3 Faeno Ág, 6 Vörös Gomba, 3 Nihil Levél, 4 Óriás Pitypang

Saya: Érclátás: 15 -> 35, 5 Bronzérc, 2 Munkálatlan Bőr, 6 Sida Kő, 3 Halvány Rubin, 4 Vasérc
Növénylátás: 15 -> 35, 4 Kis Tövisgyökér, 5 Faeno Levél, 4 Barna Gomba, 4 Tövisgyökér, 3 Vörös Pitypang

Shukaku: Kristályírás: Magasugrás Kristály Recept, Gyenge Anti-mob Kristály Recept
Növénylátás: 1 -> 21, 3 Kis Tövisgyökér, 4 Faeno Levél, 4 Barna Gomba, 5 Tövisgyökér, 4 Vörös Pitypang

avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.