[Küldetés] Kapocs

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Júl. 29, 2013 8:41 am


~Megint itt van. Ezek szerint nem akar minket szem elől téveszteni. Talán mégsem csapda, hiszen ha mi elmegyünk, a többiekkel kevesebb harc lenne, hiszen kevesebben maradnak. Az is lehet, hogy együtt akar elkapni mindannyiunkat, de akkor miért engedte elmenni azt a valakit? Peter is olyan szótlan, de ő legalább velünk marad. Nem mintha szükségem lenne rá, de Hisame még sokat segíthet akkor, ha bajba kerülünk. Egyre kevésbé tetszik nekem ez a helyzet.~
*Gyorsan végiggondolja a dolgokat. Vagy talán csak neki gyors, mert az egyik lány, akit az előbb szövetségesének nézett ki, már újfent beszélni is kezd hozzá. Nem is érti, hogy minek, hiszen már sokszor elmondta a véleményét, de mivel válaszolni illik, és nem akar elveszíteni egy leendó segítő kezet, így válaszol is.*
-Nekem sem tetszik, és nem, nem normális.
*Ismétli meg sokadszorra.*
-Választanunk az utak között egyelőre nem kell. Majd döntünk akkor.
~Persze nem tudom, hogy miért az úton haladunk. A kígyócska, ha van, egyszerűen bekúszhatott bármerre az aljnövényzetbe. Őt nem kötik az utak, mint egy ekkora csapatot. A legjobb lenne, a szétválnánk és úgy keresnénk, de az az összes könyvben le van írva, hogy  nem szabad szétválni.~
*Ahogy kimondta a szavait, meg is érkeztek egy útelágazáshoz, és el is érkezett a választás ideje. Közben persze történtek érdekes dolgok, például azzal a lánnyal, aki Sayának mondta magát… de egyelőre nem veszélyes, csak gyerekes. Amikor a fiú ismét csipkelődve teszi fel a kérdését, és lecsüccsen, Shukaku rögtön felé veszi az irányt, és szúrós szemmel figyelve szólítja meg fennhangon, hogy a többiek is hallhassák.*
-Mi akármennyire vagyunk jók, egyedül te tudod megmondani azt, hogy merre ment el Kobura.
~Én tudom Timidusról, hogy milyen terepen játszadozik szívesen, tudom, hogy melyik utat választaná, mert ismerem őt, amennyire lehet, és a társam.~
-Kígyóból is sokféle van. Legalábbis a kinti világban apu sok fajtát mutatott nekem. Valamelyik a napos, sziklás, kopár helyeket szereti, ahol sütkérezhet, -elnéz az egyik irányba- de van olyan is, amelyik inkább a sűrű fák menedékében keresne búvóhelyet.
~Kobura melletted élt, neked kell tudnod, hogy mit szeret, ha egyáltalán létezik.~  
-A te kígyód melyik utat választaná fiú?

Statok:

Élet: 3
Fegyverkezelés: 2
Erő/Irányítás: 6 (+2) /Vastalpú Bakancs/
Kitartás: 3
Gyorsaság: 3 (+2) /Vastalpú Bakancs/
Speciális képesség: 3
Páncél: 2 /Kezdő Ruha/


A hozzászólást Parvulus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 08, 2013 2:43 pm-kor.
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Júl. 30, 2013 8:15 pm


Nem kértem becenevet, a lányomtól kaptam már eleget az elmúlt napokban. „Tata”, „Papa”, „Öreg” és minden egyéb mi idősebbnek mutatott, mint amennyi voltam. Élvezte, hogy fel tudott húzni így, hisz mindig is allergiás voltam a koromat illetően. Persze az tetszett korábban, hogy idősebbnek néztek, mint amennyi voltam, viszont úgy tűnt ezen változtatni akart a lányom, hogy túlzásba vitte a dolgokat. Gonoszkodni akart és ez volt az új hobbija, mivel a napjaimat tette rosszabbá és rosszabbá. No de vissza a jelenhez.
Hátraléptem egyet, de nem távoztam, csupán csak a sorban utolsóként álltam. Nem hagytam magára senkit sem. Shukakun is rajta volt a fél szemem, miként szólt, úgy egyszerűen csak felírtam a listára, hogy mit is kell még tanítanom neki. Sokáig távol állt az emberektől és ártatlan gyerekként bár lehet még nem bűnhődött miatta, biztos fog, ha nem is gondolkodás nélkül, de őszintén szól. Persze, hazudni bűn, nem is erre kérném, csupán csak hallgassa el, mit nem fontos mondani.
Szóval a séta. Csak egy nóta hiányzott az elejéről, mit lelkesen kiabáltunk volna a vezető után. Igaz, a jelenlevők legtöbbjének valamiért úgy tűnt, nem volt szimpatikus a fiú, így lehet ez a próbálkozás is hamar meghalt volna. A fiú, Kenkisuu. Egy lelkes fiatalt láttam, ki egyszerűen, problémák nélkül igyekszik túlélni a világot. Hogy beletörik e majd a bicskája? Biztos, de tőle tanulva csak a vállamat vontam és nem próbáltam megfejteni a miérteket, nem akartam vájkálni az életében. Hogy a lányoknál sikere lesz e majd? Ezeknél biztos nem. Kuncogtam magamban, miként válaszoltam a saját kérdésemre. A magabiztosság - mit birtokolt Kenkisuu - a legfontosabb tulajdonságok egyike volt. Ezt már csak tudtam, nekem sem ártott volna egy kevés, de a ló túloldalára átesni sem volt jó dolog, de fiatal volt a fiú, ismét csak a vállaimat vontam. Majd megoldja.
Elmélkedésem váratlan állati hangok zavarták meg.
- Röf, röf, röf, röf, röf, röf. – szavaikat fordítani lehetett volna: Meghaltok, mind! Azonban védtük mi védhető volt, magunkat. Hisame lelkesen szaladgált az agyarosok közt, öklelve fel őket sorba, mintha tekebábúk lettek volna. Mindeközben én csak álltam, kuncogtam a látványon, miként egy törékenynek látszó alkat – Shukaku – egy egyszerű késsel próbálkozott az állatok ellen menni. Nem kinevetni akartam, távol álljon ez tőlem, de mi mókás látvány volt, az mókás látvány volt. Újabb dolog, mit arra a listára kellett írni, mert hát a jó szándék vezérelte, Timudus most nem védeni való társ volt a számára.
Bár a kitartásomon sok pont volt, lehet több is, mint kellett volna, mégis jó ötletnek találtam leülni pihenésképp a többiekkel. A lányomat egyszerű szavakkal dicsértem a teljesítménye miatt, de hamar szótlan is maradtam, mert tudtam mennyire vakítja csupán csak pár dicsérő szó is a gondolkodását. Tőle is lophattam volna némi magabiztosságot, de tolvajnak mindig is ügyetlen voltam. Nem mintha próbálkoztam is volna egyszer is! No mindegy, invertory-mból almákat halásztam elő, kínáltam a jégsárkányt, majd felállva a többieket is akartam volna, de beszélgetésük megzavarását inkább elnapoltam. Szép látvány tárult elém látva Shikaku társalgását, még ha szavaikat nem is hallottam.
Újabb séta, ám most a lányok vezettek és Kenkisuu követte őket, én meg őt a sor végén. A mókás fiú piciny nyelvét öltötte a tőlünk távozóra, majd csapódott a kis tömeghez. Egy pillanatra felvigyázónak éreztem magam, de csak egy pillanatra, a fejemet rázva hamar feledtem e gondolatot. Nem akartam így lekicsinyíteni a társaim értékét még csak gondolatban sem. A szétválását nem díjaztam. Nem voltam erős és tudtam ők sem azok. Ismeretlen környék, mindenkinek ismeretlen társak. Mint a horror filmekben, jó biztos nem sült volna ki belőle. Shukaku szavait gondosan figyeltem és igen, talán legjobb lett volna most a fiúra hallgatni az irányt illetően, bár kételkedtem benne, hogy ennyire ismeri Kenkisuu a társát.
Miközben Hisame gondosan piszkálta hosszú nyelvével az orrát, úgy én a karjaimat összefonva a mellkasom előtt vártam a folytatást. Hogy hogyan tovább? Shikaku mögül biztos nem akartam távozni. Nem akartam a sarkára lépni, nem mintha nem szerettem volna megélni az esküvőjét, de csak amolyan hátsó támaszként tekintettem most magamra. Ha lenne egy szakadék, úgy Hisame hátán ugornák azt át, ha lenne valami, mit nem érnének el, úgy azért én nyúlnék, de nem több. Jó volt nekem itt a hátsó sorban. Persze biztos voltak gondolataik, hogy lusta disznó vagyok, nem csinálok semmit és ezek társaik, de nem zavartattam magam emiatt, még legalábbis. Figyeltem és készen álltam majd minden cselekvésre. Hisame időközben félbehagyta munkáját, biztos sötét volt a barlangba, hogy továbbra is benne turkáljon, így halk énekbe kezdett, amolyan dúdolás a maga módján. A fiú korábbi ilyen cselekvésének az ütemét vette fel, a ritmusát, mintha ismerte volna azt a dalt, mintha tudta volna a szövegét, ha volt neki egyáltalán.Pontok:
Spoiler:
Élet: 18 (+5)
Fegyverkezelés: 15
Erő: 4  (+ 4)
Irányítás: 10 (+8 )
Kitartás: 15 (+2)
Gyorsaság: 19 (+1)
Speciális képesség: 4 (+2)
Páncél: +43

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Kertészkedés: Kezdő szint
Lovaglás: Profi szint
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Ekiguchi Ran on Csüt. Aug. 01, 2013 12:56 pm

Itt valami nagyon, de nagyon nem volt rendjén, s a válasz erre szinte már akármi lehetett, csak ő nem tudta megmondani. Ma jóformán csak két ember méltatta valamekkora szóra, a kislány kutató-kolléga és ez a Ken, de most az utóbbi is kis híján csatlakozott a többiekhez, akik nem akarták tudomásul venni a létezését, de ő is csak odabökött valamit, meg sem próbálva rákapaszkodni a logikájára... bleh! Vajon nem halt már meg és volt egy kísértet? De, akkor akik eddig látták, valami médiumok lehettek? Vagy ez az egész valami kutatótelepen folyik és ő itt a kísérleti nyúl? Na ne... az olyan helyeket kifejezetten utálta, ahol mindenki őt vizsgálgatta, mintha nem lett volna nála jobb dolguk. Szúrósan körbe is nézett, nem-e voltak kiállítva, vagy mondjuk elrejtve valahol kamerák, mert az bizonyíték lett volna!
Egyszóval, nem volt más mint lemaradni a bagázstól, még a nyugisabb sráctól és a nagy hideg állatától is. Utálatos egy csapat volt ez, rühes banda, biztos a föld sójának képzelték magukat, csak azzal álltak szóba, akik beleillettek az ő "normális" kategóriájukba. Ez lehangoló volt, még mosolyogni sem volt kedve, pedig ő aztán még a rosszra is jókedvűen mosolygott volna rá, de ez most más volt, ez szabályos kiközösítés, ő pedig nem fog az orruk előtt harangokkal táncolni, hogy hátha észreveszik!
Nem is érdekelte őt, hogy merre mentek, hagyta őket okoskodni és érvényesülni, ebben neki csak annyi szerepe volt, hogy akkor csináljon majd valamit, amikor az úgynevezett Elit teljesen ellustul! Mondjuk igaz, hogy ők harcoltak és akkor már meg is lehetett magyarázni a pihenőt, de őt nem izgatta, oda se ment hozzájuk és inkább egy fa tövébe tette le magát, s az esetleg rárontó disznókat vágta csak le. Ha esetleg Ken felfigyelt volna rá és oda akart hozzá menni, szorosabbra fogta vállán pihenő pallosa markolatát, s elég őszinte használati szándékkal figyelmeztette, "meg se próbáld!".

Nem sokkal később, még mindig nem volt őrá semmiféle szükség - nem mintha mostanra akarta is volna, például a sárkányos lány alaposan kioktatta a dologról a Nagyfőnököt, helyette is. Bár ezúttal elmulasztotta volna, most egyenlőre ragaszkodott még a passzív ellenálláshoz, megérdemelték valamennyien, birkák egytől-egyik, többség, szuperhumánok... egyenek földet... Szóval, az maradt inkább, hogy körbe-körbe nézelődött, s azzal próbálta lekötni figyelmét és idegeit, hogy az önvédelemmel törődött ebben a kegyetlen, zöld világban, amit más néven erdőnek is hívtak. De komolyan... mégis mit képzeltek magukról, nem ő volt az egyik első, aki benne volt ebben az egészben? Mégis mi a fene okán pont őt kellett maguknak kinézniük? Az ő helyük szerinte a vágóhídon és a tányérban volt inkább... úgy van, ennivaló marhacsorda! Egyre mennek, képmutató valamennyi, még barátkozni sem lehetett velük, de egymás között azért csak piszokra jól elvoltak... Menjenek csak, ő majd kullog a leghátsó háta mögött, teszi a maga dolgát és nem az ő mozdulataikat utánozza, pallosa vállán, lába a földet rója, s tesz rá magasról, hogy az előtte haladó Klikkek milyen döntéseket hoznak, hadd csinálják, hadd élvezzék! Abból aztán nem akart részt vállalni, majd ha eljön az ő ideje, tessék, de most ők tudják jobban, ők az eszesebbek, ők a bölcsebbek, ők az erősek, ők a mesterfaj... hát legyen, rajta ne múljon, az alantas kis sárban dagonyázó, földhözragadt dögevőn....


Adatok:
Élet: 3
Fegyverkezelés: 2
Erő: 4+2
Kitartás: 3-1
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 1
Páncél: 0+2

- Kezdő Pallos (felszerelt, +2 erő -1 kitartás)
- Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
- Hazatérés Kristály
- 1x Mini Potion (+5hp)
avatar
Ekiguchi Ran
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2013. May. 28.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
140/150  (140/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Strea on Kedd Aug. 06, 2013 2:52 pm


A fiút nem kicsit lepi meg Saya, amint a hátára ugrik, de a lány mozdulata után csak elneveti magát, és megfogja a lábait, hogy amaz le ne essen, majd körbefut vele. Nemsokára azonban mégis leteszi, és nagyokat lihegve int neki, hogy egyelőre elég.
- Látjátok? Élvezni kell az életet, nem pedig komoran menetelni előre – néz a többiekre nevetve, majd hagyja, hogy megvitassátok, melyik irányba is folytatódjon a kaland.

Nem telik bele egy perc, és Ken felhúzott szemöldökkel szemléli a csapatot, akik végleges döntés helyett inkább tőle várják a megoldást, majd csak megvonja a vállát, és letelepszik az egyik fatörzsre.
- Miért én mondjam meg? Nem sokat tudok róla, hiszen a piciny alig kelt ki a tojásból, és ha kivittem a városból, akkor is inkább a mobokkal foglalkoztunk, nem néztem, egyedül merre császkálna. Úgy gondoltam, ha már itt vagytok, dönthetnétek ti is – vonta meg újra a vállát. Pihenésre azonban nem marad időtök, ugyanis hamarosan mozogni kezd az egyik közeli bokor, a nagy beszélgetés közepette elsőre talán csak Rannak, esetleg Peternek tűnhet fel, hogy valami közelít.
- Hümm, ha nem rám vártatok volna, ez elkerülhető lett volna – vakarja meg Ken a halántékát, majd hátrahúzódik, hogy ti bánjatok el a két mobbal, melyek a derekatokig érnek, fejük felett <<Óriáspók>> felirat díszeleg. Ha nem siettek, hamar támadásba is lendülnek.

Peter, ha megoldható és nem jellemellenes, akkor kérlek hagyd, hogy most a többiek harcoljanak. Kockázós harc fog következni, ám amennyiben mindenki (!) 250 felett ír, úgy nem fogom annak számolni a végén.

életek:
Peter: 95+43
Hisame: 48
Parvulus: 20+2
Timidus: 10
Saya: 15+2
Hime: 35+16
Eki Ran: 15+2
sorrend:
Peter 4x (Támadásokhoz és spechez nem kell dobnia, minden 6. körben pihen.)
Pókok
Parvulus (Pet támadáshoz és spechez 2 fölött kell dobnia, minden 5. körben pihen.)
Pókok
Saya (Támadáshoz és spechez 3 fölött kell dobnia, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Hime (Támadáshoz 2 fölött, spechez 3 fölött kell dobnia, minden 6. körben pihen.)
Pókok
Eki Ran (Támadáshoz 3 fölött kell dobnia, specet nem használhat, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Pókok

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Aug. 09, 2013 12:09 am

Egy sziklára tettem a lábam és a térdemen könyököltem. Míg jobbommal az államat vakartam, - kerestem a nem létező borostát rajta - addig a bal kezemet a csípőmön pihentettem. A gondolkodó pózhoz egy gondolat is tartozott természetesen.
- Jobbra, vagy balra? – néztem jobbra, majd balra. Nem láttam olyan nagyon nagy különbséget a két lehetőség között. Vagyis persze majd mindenben különböztek, de mégis dönteni nem lehetett, hogy melyik lehetett volna a jobb.
- Jobbra, vagy balra? – kérdeztem újra, majd most balra néztem és csak azután jobbra. Gondos procedúra volt ez, hisz nehéz döntés előtt álltunk – Szerinted? – fordultam Hisame felé.
- He? – és a bárgyú tekintette tökéletesen elárulta, hogy – Bocs, nem figyeltem.
- Jobbra, vagy balra menjünk?
- Hát szerintem jobbra, - örültem, hogy végre valaki mondott valami határozott választ is – vagy balra. – és jelent meg az izzadtságcsepp a homlokomon.  A kételkedés magja mindenkiben gondosan el volt ültetve.
- Öreg, - szólított ismét a friss becenevemen - ki van kötve a cipőfűződ.
- Ó, köszi.
Meghúz, átbújik egymás alatt, majd a masni, vagy pillangó, kinek hogy tetszik jobban. Csak a jobb lábamon volt kikötve a cipőfűző, de megigazítottam ezt a balon is. Kellemetlen lett volna rálépni és hasra esni most a többiek előtt. Csak nevettek volna és nem akartam újabb támadási lehetőséget adni a lányomnak sem.
- Hupsz, pókok. – jött a felismerés, miként szőrös nyolclábúakat láttunk meg magunk előtt. Guggoltam, sajnos fel kellett állnom, mi újabb másodperceket vett el az időmből. A pálcámat elejtettem, majd felvéve újból a földre került a fegyverem. Kellemetlen érzés ragadott el, ahogy ilyen kényes helyzetbe kerültem.


Kimarad a támadás.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Strea on Szomb. Aug. 10, 2013 11:19 am


Peter nem támadt.
A pókok következnek, 3-3 sebzés Peterre és Parvulusra.

életek:
Peter: 95+40
Hisame: 48
Parvulus: 19
Timidus: 10
Saya: 15+2
Hime: 35+16
Eki Ran: 15+2

Óriáspók #1 full élet
Óriáspók #2 full élet
sorrend:
Peter 4x (Támadásokhoz és spechez nem kell dobnia, minden 6. körben pihen.)
Pókok
Parvulus (Pet támadáshoz és spechez 2 fölött kell dobnia, minden 5. körben pihen.)
Pókok
Saya (Támadáshoz és spechez 3 fölött kell dobnia, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Hime (Támadáshoz 2 fölött, spechez 3 fölött kell dobnia, minden 6. körben pihen.)
Pókok
Eki Ran (Támadáshoz 3 fölött kell dobnia, specet nem használhat, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Pókok

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Shukaku on Vas. Aug. 11, 2013 8:21 am


~Miért nem tesz semmit? Ő lenne a vezető és a legmagasabb szintű játékos, neki lenne a legnagyobb esélye a pókok ellen, és mégis a cipőfűzőjével babrál. Nem vártam el, hogy megvédjen minket, de azt hittem, hogy szeret hősködni, és majd kapva kap az alkalmon. Furcsa.~
*Shukaku természetesen ismerte az állatokat. Apja rengeteg mindenre megtanította a kinti világban, így egy keveset a pókokról is tudott. Tudta, hogy két testrészük van,  nyolc lábuk, nyolc szemük és csáprágóik.Tudta azt is, hogy a legtöbb pók hálót sző. Amíg Peter a cipőjével volt elfoglalva, a pókok pedig még Peterrel, Shukakunak szerencsére volt ideje felmérni az ellenfeleit.*
~Ezek a pókok valószínűleg nem szőnek hálót, hiszen gyalog jöttek elénk. Talán vadászó típus, de olyan, ami csoportban vadászik. Ketten vannak, talán egy pár. Ha az egyiket elijesztjük, akkor a másik is el fog menni… talán.~
*Szerencsére az alap csomaggal megkapta a Bestiáriumot is, így ellenőrizhette a feltételezéseit. Nem szerette ezt a szót, hiszen ő csak állatokként gondolt a mobokra, nem pedig bestiaként, így a könyvecskét magában csak szakirodalomnak hívta. Sokan biztosan úgy állítanák be a menüjüket, hogy leghamarabb a fegyverüket kaphassák elő belőle. Shukakunak természetesen a könyv volt beállítva így, hiszen ha felfedezett egy új állatkát, azonnal tudni akarta, hogy kivel is találkozott.*
~Bárcsak az emberekhez is lenne egy ilyen útmutató.~
*Gondolta egy röpke másodpercre, kissé hátrébb húzódott, majd gyorsan előkapva a menüjéből azonnal rá is talált a pókokra. A pontokra pillantva azonnal döntött. Viszont még valami megragadta a figyelmét, az, amit keresett. Sokszor elolvasta már a könyvet, amikor egyedül volt az erdőben, mert kíváncsi volt a játék élővilágára. Még olyan szinteken is igyekezett tájékozott lenni, ahova ő nem is akart eljutni, de a saját szintjein lévő mobokat még inkább elolvasta újra és újra. Talán ezért is ugrott be neki ez az infó. A könyvben nem voltak hosszú feljegyzések, így régebben már azt is elhatározta, hogy majd kiegészíti a saját feljegyzéseivel, de idáig csak vaddisznókkal találkozott, amik a lehető legkisebb mobok voltak a könyv szerint. A kis leírásban nem szerepelt sok, mindössze annyi, ’Szelíd, ha egyedül van.’ Ez nem sokat mondott el a viselkedésükről, de egy tervhez éppen elegendő volt.*
-Szelíd, ha egyedül van.
*Ismételte meg halkan, majd úgy döntött, hogy ezt az információt meg kellene osztania a társaival is.*
~ Nem szeretem a harcot, és nem is akarok feleslegesen állatokat gyilkolászni, ha erre nincs szükség. Még a végén Timidus is veszélybe kerülhet.~
-Figyeljetek rám! Szelíd ha egyedül van!
*Kiáltotta el magát.*
-Csak az egyiket kell bántani, akkor a másik el fog menni!
*Ennyi  ideje volt gondolkodni. A pókok már támadtak is, és az egyik felé indult. Megpróbált kitérni és védekezni, de a mobnak sikerült sebzést bevinnie. Szomorúan nézett a pók szemeibe, majd megszorította a kis kését.*
-Elmehettetek volna. Sajnálom.
*Mielőtt támadásba lendült, még egyszer gyorsan végiglatolgatta az esélyeket.*
~A pókok ugyanolyan jó fegyverkezelők mint én, de nekem több az életem, és a többi statom is magasabb, és a többiek is itt vannak.  Nem akarom, hogy bántsák Timidust.~
*Kiválasztotta az egyik pókot, majd megpróbálkozott egy támadással. Igyekezett gyorsaságát kihasználva nem a csáprágók közelébe kerülni, majd vissza is jutni a többiekhez. Az még mindig nem merült fel benne, hogy Timidust harcba küldje.*
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Strea on Vas. Aug. 11, 2013 9:53 pm

Nem talált. .__.
3-3 sebzés Peterre és Parvulusra.

életek:
Peter: 95+37
Hisame: 48
Parvulus: 9
Timidus: 8
Saya: 15+2
Hime: 35+16
Eki Ran: 15+2

Óriáspók #1 full élet
Óriáspók #2 full élet
sorrend:
Peter 4x (Támadásokhoz és spechez nem kell dobnia, minden 6. körben pihen.)
Pókok
Parvulus (Normál illetve pet támadáshoz és spechez 3 vagy afölött kell dobnia, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Saya (Támadáshoz és spechez 3 fölött kell dobnia, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Hime (Támadáshoz 2 fölött, spechez 3 fölött kell dobnia, minden 6. körben pihen.)
Pókok
Eki Ran (Támadáshoz 3 fölött kell dobnia, specet nem használhat, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Pókok

Ugye a Parvulus statpontjai körüli félreértések tisztázása után változtak meg a spoilerben írt értékek, így ezúttal én dobok helyette.


A hozzászólást Strea összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 11, 2013 9:56 pm-kor.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 11, 2013 9:53 pm

The member 'Strea' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Saya on Vas. Aug. 11, 2013 11:17 pm

//Kockaharc cheers//

Bár azt még mindig nem értem, hogyan is működik az idomároknál ez az ember-állat dolog, de majd talán egyszer megkérdezek egyet róla és hát ha el tudja magyarázni, hogy miért vesztette el a Ken a kígyóját.
Nagyon sokat nem töprenghetek, mert a Hugi "meghúzgálja az agyam" és olyan érzéseket küld felém, hogy vigyázzak és veszély. Arrafele nézek, amerre mutatja gondolatban a forrást, és látom, hogy két pók bukkan fel a bokrok közül.

-Jéé, egy ilyet láttam piciben! -mutatok rájuk és mosolygok. Annak a cicafülűnek volt ilyen pókja miniben, akit a Hugi megpróbált megölni, de nem sikerült. Vajon ezek mennyi idősek lehetnek? És valakinek az állatai?
Kisvártatva kiderül, hogy nem állatkák, hanem mobok, mert egyből rátámadnak a két sárkányos emberre. Nyaa, ezt nem hagyhatom! Ne bántsák őket, olyan szépen azok a sárkányok><
Előveszem a késeimet, de nem támadok azonnal. Először megnézem, kinek milyen a taktikája - meg nem is szeretek harcolni, de idő kell, amíg a Hugi a segítségemre siet. A Ken az elvonult, így elneveztem magamban Gyáva Nyuszinak, mert ez mégis micsoda dolog. Egy magamfajta kislányt így hátrahagyni? Goni. A nagyobbik sárkányos, a srác, az sem támad, mert folyton elejti a pálcáját. De fura. Biztos kevés a pontja a Fegyverkezelésen, hihi. A másik, a lány viszont azt mondja, hogy ha egyedül vannak a pókok, akkor szelídek, szóval csak az egyiket támadjuk meg. Oké, én benne vagyok.
Érzem a Hugit, ahogy harcra szomjazik. Én nem, de kivételesen erőt merítek az ő érzéseiből. Nem akarom előre engedni, mert utána azt csinál, amit akar, azt meg most nem akarom, hisz társaságban vagyunk, így szépen marad a helyén. Ahogy érzem, ezt most nem is igazán bánja. Nekiindulok annak a póknak, amire a sárkányos lány is támadott.


//Ugrok Óriáspók #1-re, nyisz-nyisz, itt még árnyharcosként Smile//
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 11, 2013 11:17 pm

The member 'Saya' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Strea on Kedd Aug. 13, 2013 12:17 am

Talált. 2x3 sebzés, azaz 6.
3-3 sebzés Peterre és Parvulusra.

életek:
Peter: 95+34
Hisame: 48
Parvulus: 6
Timidus: 8
Saya: 15+2
Hime: 35+16
Eki Ran: 15+2

Óriáspók #1 -6 élet
Óriáspók #2 full élet
sorrend:
Peter 4x (Támadásokhoz és spechez nem kell dobnia, minden 6. körben pihen.)
Pókok
Parvulus (Normál illetve pet támadáshoz és spechez 3 vagy afölött kell dobnia, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Saya (Támadáshoz és spechez 3 fölött kell dobnia, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Hime (Támadáshoz 2 fölött, spechez 3 fölött kell dobnia, minden 6. körben pihen.)
Pókok
Eki Ran (Támadáshoz 3 fölött kell dobnia, specet nem használhat, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Pókok

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Hime on Kedd Aug. 13, 2013 12:23 pm

Ahogy ott álltam, és vártam, hogy most akkor merre is indulunk tovább, idegesség lett rajtam úrrá. Ha esetleg szavazásra bocsájtanánk a dolgot, akkor se mennénk semmire, hisz mindenkinek annyira eltérő véleménye volt, hogy nem győztem kapkodni a fejem. Na de milyen világ ez. Ha most élet-halál kérdésről lenne szó, akkor szépen néznénk ki. Ám gondolatmenetemet nem tudtam befejezni, mert hirtelen borsózni kezdett a hátam, és rossz előérzetem támadt. Fejemet körbe forgattam, és amint a semmiből előrohant az a két hatalmas pók, éles sikítás hagyta el az ajkaimat. Ezt nem hiszem el, először egy kígyót kell megkeresnünk, most meg két megtermett pókkal találjuk szembe magunkat. Hát ez aztán nem hiányzott, egy kicsit sem. Gyorsan lehívtam fegyveremet és pajzsomat. Ken látszólag újfent nem akart semmit csinálni. A hallgatag fiú is csak a cipőfűzőjével volt elfoglalva. A sárkányos lány megpróbált támadni, ám nem sikerült neki, viszont az aranyos kislány sikerrel járt. Ám a hallgatag fiú és a sárkányos lány is szerzett jó pár sebet. Megpróbáltam felmérni, hogy melyikük állhat rosszabbul, és megérzés alapján a lány javára döntöttem.
- Switch Parvulus!- Kiáltom el magam, és rögtön a lány elé ugrok, és megpróbálom azt a pókot megsebesíteni. Remélem, jól döntöttem, és tényleg a lánynak volt kevesebb élete. Nem láttam még senkit meghalni ebben a világban, aki játékos lett volna, nem szeretném most elkezdeni. Bár nem tudom, ki hányas szintű, és kinek mennyi élete és páncélja lehet, de azt tudom, hogyha ezek a pókok nem sebeznek olyan nagyot, akkor egy darabig kitartok. Bár ki tudja, ezeknek mennyi életük lehet.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 13, 2013 12:23 pm

The member 'Hime' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Strea on Kedd Aug. 13, 2013 9:53 pm

Talált! 6 sebzés Óriáspók #1-re.
Switch sikeres. (Hime, az életsávjukból látod, kinek mennyi élete fogyott el a maximumból. ^^)
3-3 sebzés Peterre és Himére.

életek:
Peter: 95+31
Hisame: 48
Parvulus: 6
Timidus: 8
Saya: 15+2
Hime: 35+13
Eki Ran: 15+2

Óriáspók #1 -12 élet
Óriáspók #2 full élet
sorrend:
Peter 4x (Támadásokhoz és spechez nem kell dobnia, minden 6. körben pihen.)
Pókok
Parvulus (Normál illetve pet támadáshoz és spechez 3 vagy afölött kell dobnia, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Saya (Támadáshoz és spechez 3 fölött kell dobnia, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Hime (Támadáshoz 2 fölött, spechez 3 fölött kell dobnia, minden 6. körben pihen.)
Pókok
Eki Ran (Támadáshoz 3 fölött kell dobnia, specet nem használhat, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Pókok

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Strea on Pént. Aug. 23, 2013 6:34 pm


A határidő többszörösen is lejárt, így Eki Ran kimarad ebből a körből, a következőben még pótolhat. Mivel ezzel nem kívánom az aktív játékostársait szivatni, így ezúttal a pókok sem támadnak. Peter jön.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Aug. 24, 2013 9:46 am

- Shikaku! - léptem gyorsan mellé magam mögött hagyva a rám csimpaszkodó pókomat, hisz az életcsíkja rendesen megcsappant a lánynak - Shikaku, minden rendben? - kérdeztem aggódva, de már kerestem is a felszereléseim között a minipotiont, mit megtalálva át is nyújtottam azt csakhamar a számára. Nem volt sok, de több, mint a semmi - Idd meg. - egy könnyed parancs, mit, ha nem akart csinálni, úgy megláthatta volna az agresszív Petert... Még senki sem látta az agresszív Petert!
- Shi, - guggoltam le hozzá, hogy egy magasságba legyenek a szemeink - Dicséretes cselekedet volt, mit tettél az imént, de kérlek, hagy mondjak valamit neked. Lehet védeni akartad Timudust, de van egy törvény, amolyan íratlan törvény az idomároknál, mit jobb, ha megjegyzel most. Lehet már említettem, lehet nem, lehet fogom még párszor, nem tudom most hirtelen, de így szól ez: Miként az idomított meghal, úgy tovább él az idomár, ám miként az idomár veszti az életét, úgy vele hal az idomított is. Védeni akartad most Timudust, de ha megöleted magad, úgy őt is megölöd. – tartottam némi szünetet, majd szóltam újra - Figyeld Hisamét most, kérlek. - és fordítottam a tekintettünk a jégsárkány felé - Védeném őt, szerettem, de időnként nem árt, hogy a társad érvényesüljön. Lehet jobban jártok mindketten, hisz például a te csekély sebzésed mellett, az ő harapása, most hatalmasnak látszik.
Hisame a karmait a jegébe vájta, hogy biztos elrugaszkodása legyen és megindulva egy egyszerű cél lebegett a szemei előtt. A pók volt az ellenfele, őt akarta messzire hajítani. Reméltem csak csupán, hogy Shikaku megértette, hogy mit akartam ezzel mutatni. A társaink támadásai erősebbek, mit a mi késeink szúrása.
De nem állt jól ez a tanítói szerep.


Átadtam egy mini potiont (+5 HP) Parvulusnak és
Hisame az óriás pók #2-t támadná.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Strea on Hétf. Aug. 26, 2013 10:43 pm


Talált! Óriáspók #2 elpusztult.

3 sebzés Peterre.

Parvulus jön.

életek:
Peter: 95+28
Hisame: 48
Parvulus: 6
Timidus: 8
Saya: 15+2
Hime: 35+13
Eki Ran: 15+2

Óriáspók #1 -12 élet
sorrend:
Peter 4x (Támadásokhoz és spechez nem kell dobnia, minden 6. körben pihen.)
Pókok
Parvulus (Normál illetve pet támadáshoz és spechez 3 vagy afölött kell dobnia, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Saya (Támadáshoz és spechez 3 fölött kell dobnia, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Hime (Támadáshoz 2 fölött, spechez 3 fölött kell dobnia, minden 6. körben pihen.)
Pókok
Eki Ran (Támadáshoz 3 fölött kell dobnia, specet nem használhat, minden 4. körben pihen.)
Pókok
Pókok
Elnézést, nem láttam, hogy érkezett reag. ^^"

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Shukaku on Kedd Aug. 27, 2013 7:50 am


~Nem talált. Sohasem találok. Az életcsíkom pedig a felénél jár.~
-Haszontalan vagyok.
*Dünnyögte maga elé a szavakat letörten.*
~Nem fogom tudni megvédeni Timidust!~
*A sikertelen támadása után csak meredten állt, és csak figyelte, ahogy a pókok újra és újra megtámadják őket. Állt, és belenézett a mobok szemeibe, és várta, hogy újra támadjanak.*
~Nem szabadott volna megtámadnunk őket. Most biztosan mérgesek ránk.~
*A váltás teljesen váratlanul érte. Sohasem harcolt még csapatban, így bár ha olvasott is erről a funkcióról, még egyszer sem látta használat közben.*
~De… miért? Haszontalan vagyok. Miért akarnak életben tartani? Csak két mob. Két pók, és máris félholt lettem. Nem tudok nekik segíteni, ahogy nem tudtam akkor sem…~
*A kicsit shockos állapotból csak Peter szavainak sikerült kirángatniuk őt. Bár a mondandója elején nem nézett a szemébe, és annak a jelét sem mutatta, hogy egyáltalán eljutott volna hozzá amit beszél, a végére mégis bólintott egyet, és figyelte ahogy Hisame egyetlen támadással elpusztítja a hatalmas pókot. Elvette, majd a szájához emelte az üvegcsét, de mielőtt megitta volna, még Peter felé fordult.*
-Ha Timidus meghal, akkor én is meghalok. Akár akarja ezt a játék, akár nem. Ugye van elég potionod Timidusnak is? Nekem még egy van, így az az övé lesz, de több nem jár nekem, mint neki.
*Megitta az elixirt, majd Timidusra nézett.*
-Ugye szépen csinálta Hisame? Nagyon erős és okos sárkány. Ugye te is olyan szeretnél lenni, mint ő, kicsi Timidus? Te is meg szeretnéd mutatni, hogy milyen ügyes vagy?
~Megmutatni, hogy nem vagyunk haszontalanok.~
*Mivel a második pók még akkor is folytatta a támadást, és sebzést is vitt be Peternek, amikor társa elpusztult, így Shukaku eldöntötte, hogy engedi Timidust. Talán ha a kis sárkány megtámadja a pókot, akkor az elmenekül.*
-Menj Timidus. Mutasd meg, hogy milyen ügyes harcos vagy!
~Ha meghalsz, azért pedig csak és kizárólag Peter lesz a felelős.~


Elhasználom a mini potiont.
Timidus megpróbálja megtámadni a maradék egy pókot.
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 27, 2013 7:50 am

The member 'Parvulus' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Strea on Kedd Aug. 27, 2013 10:49 am

Talált! Elpusztult a másik Óriáspók is.

Ken szájában egy fűszállal figyelte az eseményeket, bólintva egy-egy pontos találatnál, s miként a második mob is elpixeleződött, elégedetten állt fel a fatönkről, és nyújtózott egyet.
- Na ez aztán szép volt! – dicsérte meg a csapatot vigyorogva – Most viszont már tényleg el kéne dönteni, merre tovább. Amúgy, ha jól tudom, a kígyók is ugyanolyan hüllők, mint a sárkányok, nem? Hidegvérű gyilk… azaz hidegvérűek. Jah. De most komolyan, minek vagytok itt, ha mindent nekem kell megválaszolnom? – forgatta a szemeit, persze mindeközben egy pillanatra se tűnt el arcáról a vigyor. Végignézett a csapaton, értetlenül billentette oldalra a fejét Eki Ran magatartásán, majd csak megvonta a vállát, és várta, hogy elinduljatok valamerre.

Mesélői reag akkor fog érkezni, ha befejeztük ezt a kört, tehát Hime, Saya és Eki Ran után. Mivel kockázós kör volt, adok Rannak mégegy kör haladékot, de ha most sem ír, kiesik a küldetésből, 500 szavas reaggal pótolhat. Sorrend nincs. Határidő a szokásos, 3nap/fő.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Saya on Kedd Aug. 27, 2013 2:14 pm

A két sárkányos öli meg végül a pókokat, de én is nagyon örülök neki, hogy sikerült sebzést okoznom az egyiknek, és emiatt hamarabb is halt meg a Timidus támadásától. A Hadaró is megdicsér minket, és feltesz egy kérdést, de azt már nem hagyja, hogy válaszoljunk.
-Szerintem a sárkányok nem hidegvérűek. A kígyók azok. De amúgy is, a hidegvérű az mááás. Azt jelenti, hogy ki kell feküdniük a napra, ha melegen akarnak maradni, különben kihűlnek. -nyújtom ki felé a nyelvem. Tudom ám, mire akart kilyukadni azon, hogy gyilk... Razz
Az viszont valóban kérdés marad, hogy merre induljunk. Szerinted, Hugi?
~Tökmindegy...~
Naa, de mégis! Csak van valami ötleted, vagy megérzésed. Nekem általában szokott lenni. Csak mondj egy irányt, és én arra fogok menni.
~Akkor menjetek jobbra.~
Tényleg, igazad van! Az, hogy jobb oldal, az jelenti, hogy ott talán jobbak a körülmények, a bal meg majdnem olyan szó, mint a baj, szóval ott biztos valami bajba fogunk keveredni.
~... Te komolyan ilyen hülye vagy, vagy csak tetteted? Én egyszerűen a hasamra csaptam, mert tudom, hogy egyébként soha az életbe nem hagysz békén.~
Nyehehe. De jót mondtál, legalábbis nekem tetszik! Dobbantok is a lábammal és a jobb felé mutató ösvényre... mutatok.
-Szerintem menjünk arra. -vetem fel és még a kis elméletemet is elmagyarázom nekik a jobb és a bal, meg a jó és a baj szava hasonlóságáról. Nem érdekel most, ha hülyének néznek, mert nekem tetszik, és most boldog vagyok, hogy legyőztük a két undok pókot. Meg a Hadaró is elég ostobán szokott viselkedni, amitől úgy érzem, én is fel vagyok hatalmazva arra, hogy néha gyerekesebb legyek, mint amilyen szoktam lenni.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Ekiguchi Ran on Szomb. Aug. 31, 2013 9:29 am

A dolgok valahogyan másképpen alakultak, mint ahogy azt percekkel azelőtt elképzelte volna. Eredetileg azon az állásponton volt, hogy ha kell. akkor fogja majd fegyverét és szétcsap bármiféle mobok között. De aztán jött két pók, a zavaró ficsúr pedig nyugodtan leülepedve folytatta nézelődését, míg a tübbiek elkezdték tenni a dolgokat. Nem sok híja volt, hogy ő is felkeljen és kicsit kiadjon rossz hangulatából, de aztán visszafogta magát és tovább ücsörgött a maga helyén, kardja hegyét a földbe szúrva, s a pengéjét pöckölgetve újra... meg újra. Közömbös képet vágott, a Kígyótlan Kent ugyan egyáltalán nem kedvelte, most különösebben nem forgott veszélyben az élete, egyszóval semmi szükség nem volt arra, hogy miatta dolgozzon. Arra ott voltak a többiek, akik pedig megérdemelték, hogy nélküle vegyék fel a harcot azokkal a pókokkal. Élvezettel ignorálták a nap eddig elsöprően túlnyomó részében, leginkább a lányok, akikhez szólni lehetett, de választ is kapni már talán valamiféle orbitális luxus lett volna, melyet ő ezek szerint nem engedhetett meg magának! Külsőleg ártatlan, vagy éppen játékos, míg belül pökhendi arisztokraták, akik szemében ő nem porszem volt, nem is paraszt, hanem ablaküveg, amin gond nélkül át lehetett nézni. Az ilyesmi elvárható lett volna az utcákon sétálva, idegen emberek között, ők azonban elméletben ilyen csapatjátékosok voltak, mégis beletörtek volna reagálni rá, nem hogy hozzá is szólni.
Nem avatkozott hát közbe, mindössze fél szemmel figyelte, hogyan szenvedtek és lovagjuk miképpen segédkezett a dologban. Neki nem volt hajlandóséga továbbra sem, nem járt nekik, nem szolgálták meg az emberi bánásmódot, ő üveg, ők is üveg. Nem lepődött meg, hogy senki sem kért tőle segítséget, elvégre nem is látták ugyebár: nem akarták őt látni. Ő próbálkozott az ismerkedéssel, nekik ebből nem kellett, egészen biztosan puszta, mélyből fakadó bunkóságból. Miért lett volna akkor kedves és segítőkész? Amennyire méltatták, ő annyira sem fogja őket, ha úgy adódik a helyzet, ez most pedig csak amolyan passzív ellenállás volt részéről, nyilvánvalónak szánt jele annak, hogy haragudott rájuk, joggal. Mikor véget ért a két pók elpusztítása, csalódottan sóhajtott, elvégre jobban esett volna, ha egy kicsit nagyobb mértékben is megcsócsálódnak.
Csendesen ücsörgött az elkövetkező rövidke megbeszélés alatt, amibe most már nem szólt bele egyáltalán, s ha egyikük nem bökött volna ki egy irányt, akkor maga indult el volna az egyik úton, ők meg csinálhattak volna azt, amit csak akartak. Ami azt illeti, nem is várt tovább, ha félkészek is voltak a folytatáshoz, ő most felkelt és kardjával a vállán elindult jobbra, ezúttal nem húzódva hátra, de nem igazodva a többiek sebességéhez sem, így hát sikerült megelőzni őket, noha nem állt kifejezetten a szándékában. Ami pedig Kent képét illette, egy hideg, rövidke pillantással válaszolt neki. Talán az egyetlen volt itt, aki nem ignorálta őt, azonban pont hogy nem az ő figyelmére vágyott a legjobban. Ez az egész küzdelem dolog is, ha fogott volna egy ezerszer lerágott történet alapot, akkor most ő lett volna az inkompatibilis, csapatba nem illő figure, nem pedig Ken vagy a lányok, neeem, ő volt itt, akinek viselkedésén értetlenkedni lehetett, pedig az indok ott volt az orruk előtt. Szinte már látta maga előtt, hogy iménti passzivitása valami negyedik fal érzetű büntetésben fog végződni, talán gyilkos ellenség képében, amivel egyedül kell majd felvennie a harcot, vagy akármi más negatív plot holellal, melyet a hozzá hasonló mese karakterek lábai elé szoktak dobni.
avatar
Ekiguchi Ran
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2013. May. 28.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
140/150  (140/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Hime on Vas. Szept. 01, 2013 12:11 pm

Úgy látszik a két pók elpusztult, és Parvulus se sérült meg jobban. Ám Ken még mindig nem hajlandó semmit csinálni. Ha most védett területen lennénk, akkor akkora pofont adnék neki, hogy csak repülne. De itt, a védett zónán kívül, nem vetemedek efféle dolgokra. Helyette úgy döntök, hogy elé állok és számon kérem rajta a dolgokat.
- Mégis mit képzelsz magadról? ide rángatsz minket, hogy keressük meg a kígyódat. Tétlenül nézed végig, hogy az egyik tag elmegy, majd utána, hogy egy másik majdnem meghal. Mégis van benned minimális emberség? Te nem vagy normális. Nem is csodálkozok, hogy itt hagyott a peted. Én se maradnék sokáig egy ilyen elkényeztetett, felfuvalkodott ficsúr mellett. És ahelyett, hogy csak itt játszod a semmit tevés, és a lustaság királyát, esetleg ránézhetnél a térképedre, hátha meglátod a kígyódat.- Mondom, majd még mielőtt tettlegességig fajulna a dolog kissé odébb megyek. Úgy döntök, hogy a harc miatt, meg a többiek miatt itt maradok, de dönteni nem döntök. Ha valamiben nem tudnak megoldásra jutni, akkor segítek, de addig inkább én is szótlanul figyelem tovább az eseményeket. Már nem nagyon érdekel semmi, csak a többieket sajnálnám itt hagyni ennek a felelőtlen srácnak a markában. hisz ő kénye- kedve szerint megy, és ahol úgy gondolja, megáll pihenni. Ilyen hozzáállással nem hiszem, hogy érdekelné a kígyója. Nem is csodálkozok, hogy megszökött tőle. Ekkora egy felfuvalkodott hólyag nincs még egy a földön. Nem is érdekel, csak a többiek, meg a küldetés, innentől csak akkor szólalok, meg, ha szükséges, ha kérdeznek, és erről az ökörről nem igen veszek tudomást.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Strea on Szer. Szept. 04, 2013 6:13 pm


Ken egy cseppet sem zavartatta magát, végigvigyorogta Hime teljes monológját, még a fűszálat sem szedte ki a szájából. Amikor a lány végzett, ő csak ásított egyet, majd megvonta a vállát:
- Tudod, hogyha sokat idegeskedsz, előbb utóbb tele leszel ránccal? – kérdezte, majd felállt, és bólintott – Szóval jobbra megyünk. Nekem jó – tette hozzá, de a stílusából kihallatszott, hogy egyáltalán nem érdekli az irány. Nyújtózott egy nagyot, és a többiek után indult.

Ahogy mentek, az út tényleg elkezd enyhén lejteni, majd nemsokára arra lesztek figyelmesek, hogy bizony szűkül az ösvény, mindenfelől dús aljnövényzet vesz körül titeket, majd egy idő után az út is eltűnik. Ha előrefelé néztek, egy kis tisztást láttok, néhány kőkupaccal az egyik szélén, s ha kimentek, és végignézitek a helyet, a fű sok helyen le van taposva. Nem véletlenül kérdezte Ken, van-e valakinek nyomkövetése, most nagy hasznát tudnátok venni, enélkül azonban csak annyit láthattok, hogy egy kisebb, majd mellette egy jóval nagyobb kígyó csúszkálhatott el, a nyomok a kövekhez vezetnek. Hogy melyik volt előbb, azt nem tudhatjátok ennyiből, de talán érdemesebb lenne jobban utánanézni, hátha találtok valami érdekeset.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Kapocs

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.