Cylon vs Kyuu - a két kard összecsap

Go down

default Cylon vs Kyuu - a két kard összecsap

Témanyitás by Kyuushiro on Vas. Jún. 16, 2013 6:04 pm

Szép reggel van. Vagy valami ilyesmi. Hiszen minden relatív, mint tudjuk. A 'reggel' is, ami ebben a kontextusban úgy tizenegy környékén értendő. Hát na, kell a pihenés. A szép pedig... hm, meglehetősen erősen fúj, úgyhogy becsukom a fogadó ablakát, és felöltözöm. Legszívesebben ki se mozdulnék az épületből, és itt reggeliznék, de az étel minősége meglehetősen erős érv a távozás mellett. Úgyhogy kénytelen-kelletlen magamra kapom a vértemet... na persze az öltözés itt pár gombnyomást jelent. Lényegesen lebutított változata ez a világ a valódinak, de hozzá lehet szokni. Úgy-ahogy. Hiányoznak az ismerős mozdulatok, de hát ez van.
Lesétálok a lépcsőn, kilépek a fogadó ajtaján, és elindulok egy viszonylag jó kajálda felé. Olyat szemelek ki magamnak, ami közel van, és jártam már ott párszor. Remélem, nyitva van, bár itt nem túl gyakori az, hogy valami soron kívül bezárjon. Főleg az njk boltok. Minden okom megvan hát a reményre, csak érnék már oda...
Nem is tudtam, hogy ennyire szélsőségesek az időjárási viszonyok az első szinten. Jó, nincs hideg, de ez a szél igencsak zavaró. Még nem is tapasztaltam ilyet Aincradban, na nem mintha különösebben érdeklődtem volna a téma iránt. Az esőt szeretem, de ez... ez kellemetlen.
Mégsem mondhatnám, hogy sietek. Nem, engem egy kis szél nem tud eltéríteni a jól megszokott, nem túl gyors, nem túl lassú tempómtól. A Szabdalómat nem szereltem fel, ami meglepő, és hiányzik az ismerős súlya. Viszont nem bíbelődöm ezzel, franc fogja ilyen szélben a menüt kezelni. Úgyhogy csak megyek egyenesen előre, és már nagyon várom az étterem nyugodt hangulatát...

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cylon vs Kyuu - a két kard összecsap

Témanyitás by Reykashi Cylon on Vas. Jún. 16, 2013 7:32 pm

*Az aznapi ébredés kiütötte nála a biztosítékot, mivel általában háztetőkön időzött, s nem költötte a pénzét különböző fogadókra, kellemetlen volt számára az erős szél. A zöld Gi-ben amiben járt, általánosan befújt a szél. Bár az egész csak egy programozott dolog volt, szóval igazából ez az érzés nem létezett, csak azt hitte, hogy fázik. Ennek ellenére felébredt, aztán unottan összeszedte magát. Megkísérelte a felállást, de a tagjai elzsibbadtak, szóval pár pillanatig pihentetnie kellett őket, mire képes lett talpraállni.
Nagyot ásított, újabb farmolós nap, újabb unalom... bár mondjuk megérezése óta nem túl sok izgalom bolygatta meg az átlagosnak mondható hétköznapokat, már ha átlagos, ha az ember egy játékban tölti az összes szabadidejét, ahol ténylegesen meghalhat...
Sok játékossal ellentétben azonban ő választotta ezt az utat, tudta hogy mivel jár ha csatlakozik... meg kelle találnia Rinko-t... és ezért muszáj volt csatlakoznia, ehhez az őrült játékhoz. Belépése óta minden napja, azzal telt, hogy kisétált az egyik vadász mezőre, s ott mint valami hentes élesítette a kardját azokon az programozott állatokon, melyek el akarták venni az életét. Aztán minden alakalommal befejezte, és elindult hazafelé, már mikor képes volt visszajutni a városba. Volt amikor a remek tájékozódási képességének hála nem jutott el a városig, s reggelig tévelygett a különböző helyszínek közt a szinten.
Valahogy, azonban mindig hazajutott és talált magának egy tetőt, ahol tudott nyugodtan pihenni.*
~ Erre volt legkevésbé szükségem... ~
*Futott végig az agyán, aztán megindult az utcán... Kihalt volt, ilyen időben nem szívesen merészkedett elő senki, de azért akadtak olyan bátrak, akik mégis meg harcolni, vagy szocializálódni vágytak. Ő nem igen illett az utóbbi kategóriába, nem volt szokása mások társaságát élvezni... Sokkal jobban élvezte, ha a kardja beszélhetett helyette. Egy kardcsapás sokkal többet elárul bárkiről, mintha órákat, vagy napokat beszélget vele. Mindig ezt az elvet vallotta, és még ebben a kamuvilágban is tartotta magát hozzá.
Nem értette meg, hogy sokan miért választják ezt a valóság helyett. Mikor elolvasta az útmutatót, akkor sem nyűgözte le az egész. Hihetetlen képességek... hatalmas szörnyek... ez csak azt jelentette, hogy nagyobb dolgokon kell köszörülni a kardot emberi ellenfelek helyett.
Gondolatai közé mélyedve hagyta el a mellékutcákat, majd rákanyarodott egy főutcára, ahol már népesebb embertömeg ácsorgott. Köztük lépkedve még mindig kilógott a tömegből, de elvegyülni már képes lett volna ha arra lett volna szüksége... Igazából épp egy kijáratot keresett a városból, hogy mehessen harcolni, de igazság szerint egyre beljebb keveredett a városban. Sokszor megfordult a fejében, hogy merre járhat, de sosem kapott ilyemire választ.
Mikor már harmadszor kerülte meg ugyan azt utcát, megkordult a gyomra, ezért másik úticélt választott. Megnézte a tárgylistáját. Azon nem szerepelt semmi, amihez épp kedve lett volna, így egy étteremi kajálást választott inkább. Megindult az illatok után, amik már rég óta csiklandozták az orrát.*

_________________
avatar
Reykashi Cylon
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27
Tartózkodási hely : In a Game :P

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cylon vs Kyuu - a két kard összecsap

Témanyitás by Kyuushiro on Vas. Jún. 16, 2013 8:18 pm

[off] Egye fene, kijátszom ezt az ördögöt Razz [/off]

Brr!
Nagyjából így lehetne leírni azt az érzést, ami most hatalmába kerített. Már nincs annyira messze a választott étterem, de ez a szél akkor sem valami kellemes. A problémát fokozza, hogy egyre erősödik, ha nem is nagymértékben. Egek, most milyen jó lenne egy forró fürdő... vagy egy pókermeccs, mint azzal az Anatole nevű játékossal anno, vagy bármi, ami nem a szabadban van.
De ha már mindenképpen nyílt téren vagyok, legalább elviselhetőbbé teszem a közvetlen környezetem!
Már régóta gyakorlom a lángok irányítását. Az túlzás, hogy alkimista kör nélkül is megy, de mivel itt viselem a kezemen, ez nem okozhat gondot. Egyedül az anyagmegmaradás törvényére kell figyelnem, és már sikerülhet is.
Akkor gyerünk! Csettintek egyet, és várom a feltörő lángokat. Teljesen körbe fogom venni magam az aranyló tűzzel, persze nem szándékom, hogy önmagam is felgyújtsam. Annyi pont elég, hogy ne nagyon érezzem a hideget, hiszen bizony, sajnos kezd az is megjelenni.
Megdöbbenek, mikor nem sikerül.
Még egyszer! Az égés egyszerű kémiai folyamat, könnyedén kellene vennem a keletkezésének három akadályát. Újra csettintek, és szinte már látom is a tüzet, ami megvéd a hidegtől.
A baj az, hogy csak szinte. Az ugyanis még messze áll a valódi eredménytől.
Mi a franc van? Megállok utamon, és koncentrálok. Elképzelem a reakció képletét, és újra csettintek. A várt hatás azonban ismét elmarad.
A francba... velem, Roy Mustanggal, a lángok urával ne szórakozzon egy kis szél! Hiszen nyilván amiatt nem megy. Még egyszer csettintek, majd még egyszer. Mikor nem megy, fáradtam egy falnak dőlök, és tűnődöm, mi a franc van...

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cylon vs Kyuu - a két kard összecsap

Témanyitás by Reykashi Cylon on Hétf. Jún. 17, 2013 9:39 pm

*Néhány száz méterre a csettingető fickótól Rey épp azon tanakodott magában, hogy vajon milyen irányba halad, bár nem volt képes eltévedni, egy mennyei illatot követett, ami biztosan egy konyhára, vagy egy étteremhez vezeti majd. Ilyen erős illat mellett általában egy étteremről volt szó, bár nem sok volt a pénze abban is biztos volt, hogy akad valami, amit meg tud belőle venni, majd jókedvvel elfogyaszthatja.
Arckifejezése nem változott, de ettől függetlenül a nyálképződése az illat hatására már rég beindult, és fél percenként nyelnie kellett egy nagyot.
Közben szemügyre vette a körülötte sétálgató embereket, aki mellett csak elhaladt mind alacsonyabbnak tűnt hozzá képest, úgy nézett ki, hogy egészen kicsi gyerekek is nekiálltak a pokoli játéknak... Akármennyire nemtörődöm volt, az ilyesmit mégsem tudta jó szemmel nézni, valamennyire sajnálatot érzett, hiszen egy 11-12 éves gyereknek biztosan nehéz felfognia, ha rosszat tesz ebben a játékban akkor elveszti az életét, amely még olyan hosszú lehetne...
Ha pedig véletlenül mégis sikerülnie gyorsan felfogniuk, akkor lehet hogy nem lennének képesek feldolgozni, hisz még a felnőtteknek, akik bekerültek, még nekik is volt egy rétege aki simán öngyilkos lett, ahelyett, hogy megkísérelje, hogy kijusson innen.
Ő viszont jól tudta, hogy miért és mivel jár ha becsatlakozik felkészült a halálra, s életét tudta volna adni azért hogy Rinkot kijuttassa innen. Mások biztosan nem is sejtették volna róla, hogy ilyen célokkal jött ide, tényleg egy nemtörődöm alaknak tűnhetett, aki csak azt tartja szem előtt, hogy kijusson a játékból... Az igazság azonban sosem ilyen egyszerű. Valószínűleg megvan minden játékosnak a saját kis története, hogy miért választott egy virtuális világot a valódi helyett. Rey minél többet merengett ezeken a dolgokon annál egyértelműbben érezte, hogy ez a játék nagyszerűen szuperálhat egy projektként, amelyben az emberi agy irányítását tesztelik... Hiszen katonai célokra remekül szuperálna ilyemi... Egy virtuális dimenzió, amellyel képesek kiiktatni a tudatos cselekvést... Emellett talán valami hipnózishoz hasonlítanám, ahol az egyén nem tudja elkülönböztetni a valós világot a kamutól, pont ezért képes lesz olyanokat megtenni, amiket a való világban nem igazán preferálnak.*
- Hol van már az a kaja...
* Csak sétált tovább, és nézelődött, ameddig érzékelni tudta az illatot, de úgy nézett ki, hogy megint eltévedt... valahogy ez még az egyértelmű útirányok esetén is előfordult időnként, ismerte magát és tudta, hogy nem lenne jó senki irányítására, ha egy egyszerű útirányt kérdeznének akkor sem tudná megmondani, hiszen nem ismerte ezt a világot.
Időnként olyanokon is elgondolkozott, ha létezik itt 100 hasonlóan nagy szint, akkor vajon az a durván 8000 játékos hogyan találja meg egymást, hiszen ez egy egész világ, és az 8000 ember számára nagyon nagy területet jelent.
Továbbra is haladt előre, míg meg nem közelítette a csettegtető fazont, aki úgy nézett ki, mintha valami baromi nagy csodát várna a csettintéstől... nem sok sikerrel...
Rey betudta, annak hogy mindig vannak olyanok, akik becsavarodnak a stressztől, ami idebenn éri őket, na meg a halálfélelmtől, bár ez a férfi nem úgy nézett ki, mintha annyira kétségbe lenne esve, inkább mint aki szimplán nem ért valamit a csettintéssel kapcsolatban..*
- Mi az becsavarodtál, haver?
*Tette fel a kérdést.*

_________________
avatar
Reykashi Cylon
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27
Tartózkodási hely : In a Game :P

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cylon vs Kyuu - a két kard összecsap

Témanyitás by Kyuushiro on Kedd Jún. 18, 2013 1:52 pm

...pislogok egyet. Túl keveset aludtam volna? Lehet, az ember nem hallucinál a semmi miatt. Mondjuk aludtam vagy két órát, és nem vagyok a legjobb kedvemben, úgyhogy a 'semmi' jelzőt nyugodtan kiiktathatjuk. Remélem.
Ekkor azonban valaki megszólít. Egy zöld hajú, meglehetősen érdekesnek tűnő alak. Ráadásul nem is akárhogy, hiszen egy eléggé valószínű lehetőséget vázol fel tömören, mindössze néhány szóban. Hm, valóban becsavarodtam volna? Nem kizárt, azonban reményeim szerint nem ez a helyzet.
-Az attól függ, mire gondolsz. Ha a becsavarodás alatt a homloklebenyem működési faktorának csökkenését érted, akkor nincs igazad. Ha a gondolataim összetettségének drasztikus változásáról beszélsz negatív irányban, szintúgy meg kell cáfoljalak. Ám ha egész egyszerűen idiótának hívsz... - nevetem el magam - akkor abban lehet valami.
Sóhajtok egyet, és az étterem felé nézek. Az még várhat egy ideig. Ha már úgyis hülyének néz, akkor egy kis elborultság nem árthat. Nekem legalábbis nem.
-De hát miért is lenne baj, mikor minden erőmmel az igazságért harcolok? Én vagyok a gyengék védelmezője, az ármánykodók réme, Aincrad igazságosztója! Kövess, ifjú harcos, irtsuk ki együtt a gonosz ellenséget! - és hősies mozdulattal előkapom a Szabdalóm. Egek, ez a 'you have been trolled'-előkészület marha jó. Még az sem igazán zavar, hogy a zöld hajú most komplett hülyének nézhet. Sőt, egyáltalán nem zavar. Megéri, vazze!
De... mi? Hű társam, a Szabdaló helyett egy méretes sárgarépát tartok a jobb kezemben. Arcomon csak egy pillanatra jelenik meg a döbbenet a bug miatt, utána nem zavartatom magam különösebben. Kezemben a 'karddal' a kiszemelt étterem felé masírozom. Irány az 'ellenség'!

_________________
Nio vs Kyuu:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 6+8
Erő: 6+14
Kitartás: 6+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10
Páncél: 24


Jelenlegi stat:
(13. szint)
Élet: 14 => 70 HP
Fegyverkezelés: 10+3
Erő: 6+23
Kitartás: 7+6
Gyorsaság: 35+10
Spec. képesség: 10+3
Páncél: 27
avatar
Kyuushiro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 398
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 14
Exp:
871/900  (871/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cylon vs Kyuu - a két kard összecsap

Témanyitás by Klein on Szomb. Júl. 27, 2013 8:48 pm

Inaktivitás miatt lezárom a küzdőteret.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Cylon vs Kyuu - a két kard összecsap

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.