[Küldetés] Megmérgezve

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Csüt. Jún. 20, 2013 9:29 am

Résztvevők:
Tetsuko Jin
Ozirisz
Ai Hanae

Hime

Határidő: 3 nap/fő
Minden kérdés, kérés, óhaj, sóhaj jöhet PÜ-ben nekem! Jó szórakozást!

Ködös reggel köszönt titeket, amikor egy fárasztó, rémálmokkal teli éjszaka után kinyitjátok szemeiteket. Hosszú hetek óta nem alszotok már nyugodtan, és lassan már magatok is helyénvalónak érzitek, hogy szerezzetek valami orvosságot jelenlegi cudar állapototok megszüntetése érdekében. Csakhogy itt, Aincrad világában nincsenek betegségek, így orvosok sem. Nem kaphattok egyszerű altatót sehol.
Nem sokra emlékeztek rémálmaitokból.. Karmok, eltorzult szörnypofák, lombikok mélyén lötyögő gyanús folyadékok, homályba burkolózó arcok.. d egy arc, egy nő vonásai, akivel a város egyik mocskos sikátorában találkoztatok, s egy név: Aldiana... mindössze ennyi, amit fel tudtok idézni. Tulajdonképpen a tegnap esti bőséges vacsorának is betudhatnátok, azonban a rémálmok az utóbbi időben szinte minden éjszaka meggyötörtek benneteket.
Hamarosan egy ötlet fogalmazódik meg bennetek. Méreg.. Hogy mikor, és miként került testetekbe,  nem tudjátok felidézni, és nem is számít. Most már semmiképp. A kérdés csupán az, mennyi időtök van hátra, mielőtt a testetekbe jutott idegen anyag kifejtené hatását.
Kapkodva öltözködtök, hiszen minden perc számít, majd haladéktalanul elhagyjátok a fogadót/házat, amelyben eddig tartózkodtatok. És most? Mégis hova indultok először?

Fontos megjegyeznem, hogy nem találkoztok, teljesen külön helyen vagytok, és nem tudtok egymás problémáiról. Az ötletek, hogy mit tesztek is lehetnek különbözőek, egyáltalán nem biztos az, hogy a másik ötlete a legjobb, legyetek kreatívak, és egyénien tegyetek meg mindent azért, hogy ellenszert találjatok a méregre.


A hozzászólást Kirigaya Suguha összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 28, 2013 11:56 am-kor.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 237
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Jún. 22, 2013 3:51 am

//1. kör//

Ködös reggel virradt Aincradra, és ismét a fogadó ablakából néztem ahogy pirkadt a hajnal, és kelt fel a nap. Végre nincs ez a nagy hőség - gondoltam, bár ha a nap magasabbra ér, valószínűleg másképp fogok vélekedni erről. De itt, a világ szélén illik egy kicsit elviselhetőbb időnek és nyugalomnak lennie. Elvégre a nyugalom végett jöttem ide Horunka-faluba, mert zavart a Kezdetek Városának a zaja, és az örökös tömeg. Ásítottam egy szép nagyot, aztán kómásan megindultam le a lépcsőn, és a földszinten az egyik NJK-tól vettem egy kis reggelinek valót. Fáradtan ültem le az asztalhoz. Ismét ramatyul aludtam, már ha lehet alvásnak hívni a forgolódást és a nap kelésének kivárását. Persze nem kellett volna megvárnom a napkeltét, de mobokra vadászni nem sok kedvem volt. Annál fáradtabban keltem. Kedvetlenül néztem a kenyérre. Valahogy még az ennivalót se kívántam. Beteg lennék? Vagy csak hangulatingadozás? Ezen elmélkedve villant be a pár foszlány amit álmomban láttam. Szörnyek, lombikok, karmok, csápok, katlan, üst valami fura zöld izével... Érthetetlen zörejek, vinnyogás, sikolyok, csörömpölés... De minden homályos, és zavaros... Mekkora baromság...  Elmenne egy horrorfilmbe is. Nem amiatt hogy olyan ijesztő, hanem egy fura nő arcát láttam... Valami Aldiana vagy hogy is hívták... Őróla annyi beugrott, hogy részegen amikor kimentem a kocsma mögé hányni mintha láttam volna... de semmi összefüggő, se arról az estéről, se a rémálmaim részletéről... De mi közöm nekem ehhez? Még ha többet ittam volna, és kikezdtem volna azzal a hogyishívják... Aldianával... akkor még megérteném a rémálmokat, sőt abban az esetben a mostaniakat is visszasírnám... Aztán eszembe jutott újra a lombikok és az üst képe a fortyogó zöld akármivel... Hát tuti nem a főzés vagy az italkészítés skilljét húzta az illető, az egyszer biztos... És hirtelen bevillant egy ötlet: Méreg!
Majd pont ebben a pillanatban hallottam kintről egy nagy csattanást, majd a madarak szárnycsapkodásait, ahogy elrepültek a környező fákról. Sietve elraktam a kenyeremet, és kiléptem a fogadó elé. Sehol semmi mozgás, és újra madárcsicsergés csapta meg a fülem. Az NJK-k úgy néztek a kirohanásomra mintha egy másik bolygóról valósi lennék. Vajon mi lehetett az a csattanás? Tényleg hallottam a csattanást? Vagy csak cserben hagynak az érzékeim? Nem lennék meglepődve, hiszen alig alszok valamit hetek óta. De eddig betudtam ennek a hirtelen jött Aincradi hőségnek, amit nehezen viselek amúgy is. De tudtommal ebben a világban nincsenek betegségek, sem patikák... De a mérgezés elég logikusan hangzik, bár amennyire képes vagyok mostanság logikusan gondolkodni... A fenét gondolkodok már megint, csak megfájdul tőle a fejem. - mondtam magam elé, alig hallhatóan. Valószínűleg az a nő tehetett velem valamit, amitől ebbe az állapotba kerültem. De mi lehet a hatása? Lehet csak meghalok? Neeem, nem hinném, hogy ennyit bajlódna vele valaki is. Pár csapás karddal és csak egy halom színes pont marad belőlem, majd azok is szertefoszlanak. Ha meg épp egy kocsma mögött visszaadom eme digitális világ teremtője számára a digitális sör maradékát, részegen, még annyi kihívást se jelentek ebben a világban. Hisz az erő csak illúzió, amit a számok adnak meg. Vakargatom a fejem, hogy hogyan is jutottam el idáig, és min kezdtem el gondolkodni. Áhááá megvan - mondom magam elé - egy Sherlock veszett el bennem... de elég rendesen... Ha nem a megölésem a céljuk, akkor mi más lehet? Eszembe jutottak a szörnypofák, és az eltorzult arcok. Talán valamiféle kísérlet? Itt? Egy virtuális világban? Vagy esetleg egy hiba a rendszerben? És azok a szörnypofák? Lehet átváltozom valamivé? Fogalmazódtak meg bennem a gondolatok. Azt már nem! - kiáltottam fel - Nem adom meg azt az örömet egyik világban sem, hogy eltűnjek, vagy eltűnjön belőlem az, amitől én én vagyok. Bár nem sok okom van élni odakinn, a való világban, ahol semmi lehetőségem, itt még azért van jövőm. Igaz az elvesztegetett idő, amit kényszerített álomban, vagy mint mások fogalmaztak, sztázisban töltöttem, eléggé rosszul hatott a helyzetemre azokkal szemben, akik az elejétől fejlődtek, és erősödtek. De akkor sem adom meg a rosszakaróimnak, a kárörvendőimnek, hogy Ozirisz megszűnjön létezni! Még nem! Aztán egy határozott mozdulattal elővettem a teleport kristályt az inventorymból és felkiáltottam: Teleportálás! Kezdetek Városa! Aztán csilingelő hang kíséretében körbevett a kékesfehér fény, majd egyre inkább elvakított. Újabb pár másodperc után kirajzolódott előttem a Kezdetek Városa, és a fény eltűnt. Emberek jöttek-mentek, ki lassan, ki sietve. Határozott léptekkel elindultam a Teleport Kapu közvetlen közeléből, próbálva összeszedni a helyeket amiket fel kell keresnem, ahol választ kaphatok.

Első eshetőség, ha már itt vagyok a főtéren, egy pillantást vetek a küldetéses hirdetőtáblára, hátha van valami küldetés ahol méregtelenítő tárgyat kaphatok. De erre nem sok esélyt látok, hiszen ha akad is küldetés, kétlem, hogy ebben az állapotban meg tudnám csinálni.
Második hely, ahova benézni szándékozok, az a Fekete Vas Palotában a hírhedt emlékmű. Szintén a közelben, egy pillantást vetni a játékosok, és a halálozásokra, akadt-e olyan aki ebbe az ismeretlen eredetű méregbe halt volna bele, és ha igen, hátha van valami nyom a leírásban. Jobb meggyőződni róla, hogy nem halálos-e a méreg.
Erre az első két helyre nem sok esélyt látok, hogy bármit megtudnék, csupán azért, mert helyben van, és hamar leellenőrizhetőek.
Aztán a következő hely, ahova mennék, az a piac, a boltok, hogy kapható-e lehetőleg megfizethető áron ellenszer. Ezekben a helyekben reménykedek leginkább, hiszen lehet kérdezősködni, hátha egy-két árus vagy valaki arra ólálkodó egyén tud valamit. Ha nagy szerencsém van, akkor egy hírügynökre is ráakadok, aki tud valami használható infóval szolgálni.Valamint kérdezősködök, láttak-e másokat is ugyanebben a cipőben evezni... izé... járni...
Valahogy nem épp a legtisztább a fejem, pedig most sürget az idő is, hiszen sem a hatást nem ismerem, sem azt, mennyi időm lehet még. Tiszta fejjel kell gondolkodnom...
Utolsó lehetőség pedig az, hogy visszanézek abba a kocsmába, ahol azon az ominózus pénteki napon berúgtam, és a kocsma mögött láttam (vagy csak látni véltem) azt a némbert. A tettes visszatér a tett helyszínére, de ha máshol nem kapok információt, kénytelen leszek én is visszatérni. De arra az esetre mindenképpen kell valami ideiglenes kotyvalék a piacról vagy boltból, amitől jobban leszek, legalábbis addig, hisz valószínűleg harcolnom is kell, és valószínűleg az állapotom is csak rosszabbodni fog.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1228
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ai Hane on Szomb. Jún. 22, 2013 4:49 pm

Amikor reggel, fáradtan kimászok az ágyból, homlokom szinte verejtékes. Nem aludtam nyugodtan az éjjel. Rémálom gyötört, mint szinte minden este az utóbbi napokban. Így nehéz volt a játék, s a fejlődés. Gondolataim egyre jobban az álmokra összpontosultak, s úgy vélem most már muszáj a végére járnom ennek , mert így képtelen vagyok teljes erőmből a játékra összpontosítani.
Ha "otthon" vagyok szinte csak az álmok járnak a fejemben , így az utcákat róttam , s próbáltam kitalálni valamit a problémámra. 

 Amikor vissza gondolok az álomra, nagyon kevés dolog jut eszembe róla. Csupán néhány gyanús kémiai eszköz, ronda és bűzös szörnyetegek, és néhány különös arc. Viszont az egyik mintha ismerős lenne...csúf , de mintha már láttam volna, valahol. De nem emlékszem , hogy hol. Áh, tegnap annyira sokat ettem, először az jutott eszembe, talán annak oka lehet, de világossá vált, hogy nem lehetséges, mivel az álmok már előtte is jelentkeztek nálam esténként.

 Lassan, miközben a várost járom hirtelen eszembe jut valami...Mi van ha ez...ha ez...Méreg? Lehetséges? Megmérgeztek? De hol? Mikor? - Gondoltam, az agyam minden tekervénye ezen járt.

 De hogyan szerezhetnék ellenszert? Nem igazán hallottam még erről...Hogy hogyan lehet Méreg ellenszert szerezni...de úgy néz ki, hogy meg kell próbálnom, vagy legalább is utána járnom a dolognak. Így elindultam hát ... De hova is? Álltam meg egyből, kicsit ledermedt arccal , megdöbbenve felindulásomon.

Nos akkor  azt hiszem , hogy a Kezdetek városában lehetnek a legtöbben, hogy érdeklődhessek, így oda siettem , s a városban tartózkodó játékosoktól próbálok meg okosabb lenni ezzel kapcsolatban. Hátha valaki már találkozott hasonlóval , vagy tudna megoldást találni nekem erre a kínzó problémára.

 A városi emberek segítőkésznek tűntek , de akiket eddig találtam  még sosem találkoztak ilyesmivel korábban, sőt sokan meglepődtek rajta. Kicsit később megtört kedvel egyre lassabban próbálkoztam tovább. Majd leültem az egyik főtéren lévő padra , kicsit szomorkás kedvvel, ugyan is eddig nem találtam semmit.

Amikor kicsit magamba gondoltam , hogy milyen is vagyok, s miért jöttem ide. Hogy végig akarom vinni ezt a játékot, hogy vissza kell jutnom a világba a munkám miatt, hogy imádom a SAO-t, és én is frontharcos akarok lenni, akkor végre magamhoz tértem. Végre újra önmagam voltam! És újdonsült erővel vágtam bele a keresésbe!

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Hime on Vas. Jún. 23, 2013 7:46 pm

Egész éjjel nem aludtam már hetek óta. Furcsa képek, hangok forgataga az agyamban. Nem tudok minden részletre visszaemlékezni, de az a pár rémkép nem hagy nyugodni. Karmok, lombikok, rémképek. De láttam én ezeket már valahol? Nem emlékszem rá. De akkor vajon mi miatt álmodom én mindezt? Vajon mi történhetett, hogy ennyire legyengültem emiatt.

Ezen a ködös reggelen úgy döntöttem, hogy elindulok valamerre, hátha megoldást találok a problémámra. Először valami altató hatású növény iránt érdeklődtem, hátha van, de sajna semmit nem tudtak ajánlani. Szinte szédelegtem a kialvatlanságtól, és úgy döntöttem, hogy beugrok a cukrászdába, egy kávéra, hátha az felfrissít, de amikor kikértem a kávét, úgy éreztem, hogy felfordul a gyomrom, és sietve távoztam a helyről, anélkül, hogy miegittam volna a kávét. Mi az isten van velem. Kiáltottam volna fel legszívesebben, ha nem egy tér kellős közepére lyukadtam volna ki, de mivel tele volt emberekkel, így nem mertem megtenni. Fejlődésem a rémálmok miatt stagnál, hisz ennyire legyengülve nem tudnék semmit tenni. De vajon mi lehet a baj? Fejemben furcsa gondolatok keringtek. A gyomorrontást már kizártam, hisz napok óta enni se bírtam. A stresszt ugyanúgy, hisz jó ideje nem harcoltam. De akkor mi lehet a bajom? Ekkor hirtelen beugrott.

-Méreg.-Suttogtam komor arcal magam elé, bele a ködös hajnal sejtelmes világába.

De vajon mit tehetnék. Azt hiszem valamerre el kéne indulnom, hogy körbekérdezzek, de merre. Sejtelmem se volt hogy mi lehet ez, és elindultam arra, amerre vitt a lábam.

Út közben akivel csak találkoztam, mindenkit megkérdeztem, hogy nem-e hallott valamit erről, vagy valakit hasonló tünetekkel. de senki nem tudott semmit.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Pént. Jún. 28, 2013 12:21 pm

Résztvevők:
Ozirisz
Ai Hanae
Hime

Határidő: 3 nap/fő

Hime
Találomra bandukolsz a városban. Hamarosan szörnyen eltévedsz, és egy sikátorban kötsz ki, kosz és mocsok társaságában. Itt találkoztál először azzal a nőve is, akit álmodban láttál viszont. A nő azon a helyen olyan volt, mint egy viruló rózsa a sok elszáradt szalmaszál között, kirítt a környezetéből. Életre való, fiatal teremtésnek tűnt. Amikor a szűk sikátorban elmentetek egymás mellett, egy pillanatra összeért a karotok, miközben ösztönösen beszívtad a leányt körülvevő illatot. Két nappal ezelőtt találkoztatok.
A sikátor éppen olyan, mint volt. Az egyik emeleti ablakból egy nagy darab asszony figyeli fel-alá járkálásodat, s végül nem bírja szó nélkül megállni.
- Mit keres itt, asszonyom? - kiáltja harsányan.

Ozirisz
Végül az első próbálkozásaid nem jártak sikerrel, így a kocsma felé veszed az irányt. Utad közben még kérdezősködsz, így egy embertől végül érdekes információk birtokába kerülsz.
- Aldiana.. Mintha hallottam volna már róla. Ha jól emlékszem, félszemű Gotharon egyik ismerőse. Ő pedig ilyentájt a kocsmában szokott dőzsölni.
A kocsma a hajnai óra ellenére sem üres. Mindig akad egy-két szomjas ember.. Amikor belépsz az épületbe, nyomban magadon érzed az odabent tartózkodók tekintetét.
Jobbnak látod csendben behúzódni egy csendes sarokba, s miközben olcsó sörödet kortyolgatod, egyenként, feltűnés nélkül szemügyre veszed a kocsma vendégeit. Veled együtt éppen tucatnyian vannak idebent, persze a kocsmárost nem számolva. Úgy tűnik, nem foglalkoznak veled. Az egyik asztal mellett jól megtermett férfit látsz, akinek bal szemét kötés díszíti.

Ai Hane
Az elmúlt órák során sokat bóklásztál a városban, így volt alkalmad alaposan megismerni. Időközben az emberek elirányítottak téged egy potion méreg boltba, hátha ott tudnak neked segíteni. El indulsz az irányába, és hamarosan egy impozáns épülethez érsz. Mintha egy templom lenne.
Az épület hófehér falai még ezen a komor, ködös reggelen is reményt ébresztően nyújtózkodnak a magasba. Sietős léptekkel közeledsz az épülethez, néhány korai járókelő csodálkozva mered rád, nem értik, hova ez a nagy sietség. Na persze, nekik nem munkálkodik méreg a testükben. Szerencséd van, mert a kapun éppen érkezésed pillanatában lép ki egy alak, aki látszólag ott dolgozik. Ő talán választ tud adni a kérdéseidre.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 237
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ai Hane on Vas. Jún. 30, 2013 1:04 pm

//hehe, ha nincsen sorrend, akkor írok is ^^//

Már régóta a városban bolyongok, így már szinte minden pontja a fejembe vésődött. Sokat nem tudtam meg, de a hallottak alapján, el kell mennem egy potion méreg boltba. Így mivel más nem jut eszembe, a bolt felé veszem az irányt.
Elég hamar a megadott helyszínre érek, ahol egy igen szép és kidolgozott épület fogad, amely sehogy sem egy méreg boltnak fest számomra, sokkal inkább egy templom szerűség lehet, elképzelésem szerint. Hófehér falak, melyek az ég felé emelkednek,s még egy ilyen reggelen is olyan meseszépnek tűnnek.
Amikor megláttam az épületet, lépteimet még jobban szaporázni kezdtem, s közelebb és közelebb érve még megragadóbb volt a látvány, mely láthatóan még Himekot is lenyűgözte. Sokan körülöttem, nem értették, miért sietek annyira, s mi dolgom van ezen a helyen, ám én tudtam , hogy valószínűleg méreg van a testemben, s ki tudja mennyi időm van , míg teljesen ki nem fejti hatását. Himeko is velem együtt rohant, s már eléggé ki volt fáradva amikor odaértünk az épülethez,de semmiféle képen nem akartam egy ilyesmi miatt elveszteni a játékot, s vele az életemet, így olyan gyorsan szedtem a lábam amennyire csak lehetett. Ez talán önzőség volt Himekore nézve, de ez az ő érdeke is volt, hogy velem maradhasson.
Amikor az épület kapuja elé értem, az éppen megmozdult, s egy érdekesen öltöző alak lépett ki rajta. - Ki lehet ez? - járt az agyam- valószínűleg itt dolgozik, öltözködése is erre utal. Ő biztosan válaszolni tud kérdéseimre. Oda kell mennem hozzá!
- Elnézést Uram! Kérem tudna válaszolni pár kérdésemre, nagyon fontos lenne! - Léptem oda hozzá , reménykedve, hogy tud majd segíteni nekem a lehető leghamarabb. S továbbra is a SAO világában maradhatok, Himekoval együtt.


_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Hime on Kedd Júl. 02, 2013 4:58 pm

A lábaim csak vittek, nem is figyelve arra, hogy merre megyek. Gondolataim ezerfele cikáztak, és másra se tudtam gondolni, csak arra, ha meg is mérgeztek, akkor vajon hol, mikor és hogyan történhetett mindez. Agyamban az előző napok emlékképei villóztak. Hiányzott Yui, hisz ő most nincs a közelemben, bár nem hiszem hogy jó lenne neki, ha így látna. Biztos megrémülne, és aggódna miattam. Amióta elment egy küldetésre, nem láttam. Persze beszélünk minden nap, így tudom hamarosan visszatér, de félek arra már nem talál életben. Hacsak nem találok ki valamit nagyon gyorsan. Az emlékképek rohama egyre nőtt és egy pillanatban megálljt parancsoltam mindennek. Most tiszta fejjel kell végig gondolnom a dolgaimat. Először is rá kell jönnöm, hogy ki és miért mérgezett meg, továbbá azt, hogy mikor és mivel. Ezen felül Yui nem tudhatja meg azt hogy bajban vagyok.
Miközben ezen gondolkodtam tovább lépkedtem a kihalt utcákon, és hirtelen majdnem egy falba ütköztem. Körbe néztem és egy két nappal ezelőtti képsor pergett le a szemem előtt. Ugyanez a koszos zsákutca, de akkor itt volt egy fiatal hölgy. Különös illat áradt belőle, szinte bódító. Mintha még most is érezném. Ám ha jól rémlik, mikor elment mellettem, karunk egy pillanatra egymáshoz ért. Aznap is ugyanígy eltévedtem, mint most is. Ám az a nő, mintha a sivatag közepén egy gyönyörű nyíló virágot lát az ember, amely dacol a természettel, úgy állt itt a mocskos kis sikátor végén.
Csak nem ő mérgezett meg. Futott át a gondolat a fejemben. De pillanatok alatt el is hessegettem.
Hirtelen a fejem fölül egy hangot hallottam.
- Elnézést hölgyem. Nem akartam zavarni.- Néztem felfele a kissé molett hölgy irányába, aki az ablakból figyelt.- Eltévedtem, és visszaemlékeztem, hogy pár nappal ezelőtt már jártam erre. Akkor egy fiatal nő is itt volt. Viszont egy ideje ez a hölgy az álmaimban is megjelenik, és rémálmok gyötörnek nap, nap után.
- Nem tudja véletlenül, hogy ki lehetett az a hölgy?- Kérdeztem, miközben tiszteletteljesen néztem az ablakban álló nő felé.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ozirisz on Csüt. Júl. 04, 2013 11:14 am

 A Kezdetek Városában tett próbálkozásaim sorra kudarcba fulladtak, már-már a lehetőségeim végéhez közeledtem, amikor a hosszas eddig eredménytelen kérdezősködés meghozta gyümölcsét. A kocsmában szokott dőzsölni, valamint valami félszemű pasas, Gotharon ismerőse, aki szintén mondható kocsmabútornak.
Nos, nincs mit tenni, menni kell inni! - mondtam magam elé. Nem mintha ellenemre lenne a kocsma, de jobban szeretek akkor iszogatni amikor kicsit kevesebb méreg van bennem. Mindenesetre betértem a kocsmába, hátha találkozom valamelyik jómadárral, vagy Gotharonnal, vagy Aldianával. A kocsmában hajnalok hajnalán is voltak, és igencsak megrökönyödve néztek. Vajon az idegeneket nem szeretik? Vagy az ajtónyitással beáramló friss reggeli levegőt? No de sebaj, kikértem a korsó söröm, és leültem a sarokba iszogatni. A sarokból belátható az egész helység, és ezt kihasználva végigpásztáztam a jónépet. Pont egy tucatnyian vagyunk. Pár perc múlva, ahogy iszogattam a söröm szép kényelmesen (mert ugye nem a lerészegedés a célom, hanem egy-két korsó mellett elücsörögni, amíg valaki fel nem bukkan), amikor két dolog tűnt fel. Az első, hogy az itt levők már beletörődtek az érkezésemben, és nem a megbámulásommal, hanem az italukkal foglalkoztak. Na végre! A másik pedig, az egyik asztalnál ülő nagydarab férfi, akinek a bal szemét kötés fedi. Csak nem ő lehet a félszemű Gotharon? Kicsit hezitáltam, majd végül odamentem a félszeműhöz, és a kocsmárostól kikértem neki még egy olyan itókát amit éppen iszik.
Szép jó reggelt! Elnézést, maga Gotharon? - kérdeztem meg tőle.
Ha nem ő, akkor megkérdezem, hátha tud róla valamit, ill. a méregről, de túl sok véletlen vág egybe hogy ne ő legyen.
Ha pedig ő az, akkor tovább kérdezem: Tudom lehet értelmetlen kérdés, de mit tud Aldianáról? Legutóbb amikor itt voltam, kegyetlenül berúgtam, és nem sok minden maradt meg, csak valami ami vele kapcsolatos, de nem tudom mi... És a városban azt mondták hogy Magát keressem, mert jó ismerősök. Legutóbb amikor errefele jártam, megmérgeztek, és rémálmok gyötörnek, és szeretnék megszabadulni tőlük...
valamint ha eddig válaszolt Gotharon, akkor megkédezem, Nem tudna-e elvezetni Adianához? Tudom nagy kérés, de talán ő tud segítenii. - vagy épp ő felelős érte, gondoltam, de ezt nem lett volna bölcs dolog mondani neki. Amiket válaszol azt meghallgatom, és ha elvezet hozzá, akkor pedig vele tartok. Nem tudom biztosan, de valamilyen formában a nőnek köze van hozzá hogy ezzel a nyavajával kínlódok. Lehet ő mérgezett meg? Lehet hogy nem? Lehet ő meg tud szabadítani tőle? Sok a kérdés, de kevés a válasz... Készülj a legrosszabbra, de reméld a legjobbat! Mondták nekem annyiszor, és most sem adhatom fel.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1228
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Csüt. Júl. 04, 2013 12:05 pm

Résztvevők:
Ozirisz
Ai Hanae
Hime

Határidő: 3 nap/fő

Ai Hane
Az ember igen segítőkésznek tűnik.
- Természetesen, kis hölgy. Miben lehetek szolgálatára? - kérdezi barátságosan mosolyogva. Amikor közlöd vele a problémádat, újra őszintén rád mosolyog.
- Nos, a legtöbb mérgezést gyógyítani tudjuk. Bár igazság szerint sokszor maguktól is elmúlik a hatása. - Vélhetőleg most sem lesz semmi gond. Gyere, megvizsgállak. - ezután el is indult.
A belső folyosók üresek, szinte senki nem jár a hatalmas épületben. Végül egy díszes erkélyre vezet téged. Megkér rá, hogy feküdj le, miközben egy ágy felé mutat. Az idősödő, tar koponyájú férfi nyájasan mosolyog, miközben máris nekikezd a méreg kivizsgálásának.
A mosolya hamarosan komorságba csap át.
- Gyermekem! - kezdi  idegesen. - Ez igen súlyos, és maradandó méreg, és nagyon ritka a játékban. Minden egyes nappal egyre rosszabb lesz a közérzeted, míg végül a legrosszabb napon hirtelen elkezd fogyni az életpontod. Akkor már csak 3 nap áll rendelkezésedre, míg végleg le nem nullázódik. Gyógyital segíthet visszatölteni, de az csak az első napon megoldás. Idővel egyre több, és több Hp-tól szabadít meg téged, akármennyi életed van, megöl. Van rá ellenszer, ám veszélyes felkutatni, és eddig még azt hittük, hogy ez csak egy legenda, és ilyen méreg nincs is. Egy vérpatkány vérére lenne szükség az ellenszerhez..

Hime
A nő gondolataiba merül szavaid hallatán.
- Azt hiszem, tudom kiről beszélsz. Nem messze innen, a sikátor végén balra fordulva találsz egy sötét építményt. Ott megtalálhatod. - ezzel nem is foglalkozik veled többet, becsukja az ablakot.
A környék mocskos, elhagyatott, a kapuajakból alattomos tekintetek ügyelik lépéseidet. Egyenlőre senki sem háborgat. Pillanatnyilag semmi sem változik közérzetedben. Persze a mérgeknél sosem tudhatod, mikor jön a vég, és milyen kínokat ígér...
Hamarosan befordulsz balra, oda, ahol az épületet sejted. Koszos papírdarabokat görget a szél, a mellékutca túlsó vége félhomályba burkolózik. Valahogy savanyú erre a levegő, egészségtelen, és büdös, mintha valahol a csatornák mélyén haladnál. Riadt nyávogás riaszt meg, ám tökéletesen uralkodsz idegeiden. Valahonnan a közelből suttogás foszlányai szűrődnek el hozzád, s az egyik ház tövében egy koldusforma nyomorultat látsz heverni, mellkasból jókora tőr meredezik. A szerencsétlen.. néhány rézért képesek voltak megölni. Viszont valami feltűnhet neked ezzel kapcsolatban... (Várom, hogy mi tűnt fel, ha feltűnt.)

Ozirisz
Intesz a kocsmárosnak, hogy hozzon egy sört, majd a félszemű elé tolod. A fickó sokáig elgondolkodva bámul rád, végül belekortyol a sörébe.
- Annyira még nem vagyok részeg - mondja - , hogy ne tudnám, akarsz tőlem valamit. Ki vele!
- Igen, ismerem. Viszont nem tudom, mennyit segíthet rajtad.. Azt tanácsolom, inkább keress fel valamilyen potion boltot. Ott olyanok dolgoznak, akik értenek ehhez. Például keresd fel a Füvesházat. Itt van a nem messze. - Mutat rá a térképén egy pontra. Ezzel elfordul, miközben tovább iszogatja a sörét. Részéről lezárta a beszélgetést.
Nem kell sokat gyalogolnod, tényleg közel van az épület. Hamarosan magad mögött hagyod a sikátorok, és kocsmák komor világát, és a jómódú polgárok negyedébe jutsz. A Füvesház vörös téglákból emelt épületét már jó messziről látod. Ami azonban meglep: a kapuk zárva. Amikor közelebb érsz, egy pergament látsz a kapura erősítve:


"A Városi Tanács rendelkezése értelmében a Füvesházként ismert épület további rendelkezésig zárva."

Egyszerűen nem érted, mi történhetett. Elmész a tanácsra érdeklődni? Megpróbálsz bejutni az épületbe, hátha találsz valami használhatót? Más megoldást keresel? Csak rajtad múlik..

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 237
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Hime on Csüt. Júl. 04, 2013 6:03 pm

Ahogy hallgattam az asszony szavait, rájöttem utam ma nem hiába vezetett erre. Elég sok infót sikerült eltárolnom magamban. Ám egyszer csak fogta magát és bezárkózott, mintha ott se lettem volna. No nem baj. Így is elég sok mindent megtudtam.  Elindultam arra, amerre a hölgy tanácsolta. Rideg sivár látvány fogadott. A levegő úgy bűzlött, mintha nem is földön, hanem minimum a csatornákban járnék. Fojtogató, áporodott szagától szinte elájultam, és kis híján kijött belőlem, ami keveset aznap ettem. De ezt nem hagyhattam, hisz minden energiámra szükségem volt. Az utca melyen mentem olyan érzést nyújtott, mintha egy komplett horrorfilmbe csöppentem volna bele. Mindenhonnan vizslató pillantások, és halk sutyorgások, melyektől felállt a hátamon a szőr, és libabőrös lettem.
Ahogy sétáltam ezen a kísérteties helyen, hirtelen egy macska riadt, szinte síró nyávogása ütötte meg a fülem. Egy pillanatra még a szívverésem i kihagyott, de sikerült megőriznem a hidegvérem. De vajon meddig fog ez így menni? Kérdeztem magamtól. Ha nem találok valami ellenszert, már nem sokáig élvezhetem a dolgokat, és előbb- utóbb megőrülök. Ám hirtelen még a levegő is megfagyott körülöttem. Az egyik kapualjból egy koldusforma emberke meredt rám üveges tekintettel. Azt hittem mentem összeesek, de tekintetemet végigjárattam az alakon.  Egy hatalmas tőr meredt kifele mellkasából. Ezt nem hiszem el, hisz a városban vagyunk. Akkor hogy az istenbe sikerült őt megölni? Nem, az lehetetlen. De mégis halottnak tűnik. Mégis mi folyik itt? Gondolataim rémülten cikáztak a fejemben, mint megannyi hangya a bolyban nagy eső előtt. Ilyenről még nem hallottam. Eddig azt hittem, hogy a város biztonságos, és ez a gondolat most látszódott megcáfolódni. De nem lehet halott, hisz akkor szét kéne pixeleződnie. És hirtelen eszembe jutott a torta, amit annó véletlen Yui arcába nyomtam. Az is pillanatok alatt szétpixeleződött. Illetve a farkasok is, amiket megöltünk. Tehát ez a férfi se lehet halott. Le akartam hajolni, hogy közelebbről megnézzem, de hirtelen ingerült pillantásokat éreztem a hátamban. Szinte égettek, ám mikor óvatosan hátra néztem, nem volt ott senki. Erőt vettem magamon, és egy határozott mozdulattal leguggoltam az illető mellé.
-Mi történt?- Kérdeztem fojtott hangon.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ai Hane on Pént. Júl. 05, 2013 1:17 pm

Ahogy oda sétáltam , s megszólítottam azt az embert, első látásra nagyon segítőkésznek tűnt. És emellett aranyosan rám mosolygott.
Pontosan elmondtam neki a problémámat, s ő figyelmesen hallgatott végig, majd nyugtatgatni kezdett, hogy biztosan csak kisebb mérgezés, s magától is elfog múlni idővel, amitől kicsit megkönnyebbültem. Majd magával hívott, hogy megvizsgálhasson, s ha szükséges ellenszert adjon a problémámra.
Ahogy a belső folyosókon sétálunk végig, olyan furcsa, hogy senki sincsen egy ilyen hatalmas épületben. azt hinné az ember, hogy ha már ekkora , akkor biztosan sok ember dolgozik benne, ám mégsem, olyan kihaltnak tűnik ez az egész. A hosszas séta után egy szépen díszített erkélyhez érünk, ami különösen megfogott engem is, s magam mellé nézve Himekonak is nagyon tetszik a látvány. Elámult a sok díszes tárgytól. A csodálkozásomat, csak az ember szavai törik meg. Arra kért, hogy feküdjek le, hogy könnyebben megvizsgálhasson, miközben egy ágyra mutatott. Lassan közelebb léptem az ágyhoz, s lefeküdtem rá.
A férfi hosszasan vizsgálgatott, s ezzel egy időben arca egyre komorabb lett, ami egyre inkább félelemmel tölt el. Mindenem tüzetesen megvizsgált s végül arca már teljesen komolyra fordult.
- Gyermekem!- Szólalt meg. Én ekkor már eléggé izgatott voltam , hogy mit fedezett fel, milyen mérgezésem lehet. Majd folytatta mondanivalóját. - Ez igen súlyos, és maradandó méreg, és nagyon ritka a játékban. Minden egyes nappal egyre rosszabb lesz a közérzeted, míg végül a legrosszabb napon hirtelen elkezd fogyni az életpontod. Akkor már csak 3 nap áll rendelkezésedre, míg végleg le nem nullázódik. Gyógyital segíthet visszatölteni, de az csak az első napon megoldás. Idővel egyre több, és több Hp-tól szabadít meg téged, akármennyi életed van, megöl. Van rá ellenszer, ám veszélyes felkutatni, és eddig még azt hittük, hogy ez csak egy legenda, és ilyen méreg nincs is. Egy vérpatkány vérére lenne szükség az ellenszerhez...
Szemeim nagyra nyíltak , s agyam azonnal elkezdett ezen morfondírozni. - Akkor most hogyan tovább? Mit tegyek? Muszáj lesz megszereznem az ellenszert. Nem szabad, hogy egy ilyen dolog miatt hagyjam abba a játékot. - Gondolkodtam. De emellett azon is kellett agyalnom , hogy miképpen kaphattam meg ezt a mérget. - Ki akarhatott megmérgezni?
- Uram! Hogyan szerezhetem meg pontosan az ellenszert? Kérem szépen segítsen! - Hajoltam meg előtte. S kértem újra a segítségét.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Júl. 07, 2013 6:00 pm

 Intettem a kocsmárosnak, hogy Gotharonnak hozzon sört. A fickó rám nézett, belekortyolt a sörébe, de rájött, hogy valamit akarok tőle. Meglehetősen szűkszavú volt, és ismeri Aldianát, de szerinte nem tudna segíteni. Helyette a Füvesházat javasolta, amit készségesen meg is mutatott a térképén. Azonnal lementettem a pozíciót a saját térképemre, azonban szöget ütött a fejemben egy furcsa érzés: Valami nem stimmel... Valamit mintha nem árult volna el a félszemű... Majd még lehet visszatérek hozzá, de egyelőre elindulok a nyomon amit adott.
Megköszöntem Gotharonnak a segítséget, felhajtottam a söröm, és útnak indultam. Szerencsére nem kellett messze mennem, és tényleg ott volt, ahol mutatta a térképen, de meglepődtem amikor odaértem. A hatalmas vörös téglából épült Füvesház zárva. Egy pergamen fogad a kapun: "A Városi Tanács rendelkezése értelmében a Füvesházként ismert épület további rendelkezésig zárva."
Remek
- mondtam magam elé. - Csodálatos. Pont akkor van zárva amikor nem kellene zárva lennie - folytattam, majd eleresztettem egy több perces változatos káromkodást, amitől még az NJK-k is megrökönyödve bámultak felém, majd továbbhaladtak. Hát igen, ez nem illik bele a "nemesek" által lakott részbe, de valahogy nem tudott érdekelni, muszály volt leeresztenem a gőzt...
Kicsit leültem a kapuhoz, már-már gyújtottam is volna rá, de sokadszorra is rá kellett jönnöm, hogy az Inventorymban bezony nincsen [Cigaretta]. Sőt még traffikot vagy "Nemzeti Dohánybolt"-ot sem láttam Aincradban tartózkodásom alatt. Elgondolkoztam azon is, hogy itt bizony valami történhetett, sőt lehet jó nyomon járok, mivel a Tanács is valamit megneszelt a mérgezésből, hogy lehet innen ered. Vagy esetleg a Ranács is benne van, és bezárta az ellenméregre szakosodott helyeket? Esetleg Gotharon próbált lerázni ezzel, mert nem akarta hogy nála, vagy az Aldianájánál szimatoljak? Vajon ki lehet a sáros a dologban? Annyi a kérdés, és nem találok rá választ. És érdekelne az, hogy ki mérgezett meg, mi a hatása, és legfőképp: Hogy a rákba lehet semlegesíteni? Valami itt nagyon nem stimmel, de akkor is a végére járok! - mondtam magam elé, és felugrottam.
Nos, kb. negyed óra ücsörgés és gondolkodás után lenyugodtam, és körbenéztem. Miután abbamaradt a járókelők mozgása, átmásztam a kerítésen, és az épülethez osonva próbáltam rájönni, van-e benn valaki, látok-e/hallok-e valamit. Ablakokon ha tudtam belestem, továbbá hallgatózni próbáltam, bár az erre való jártasságok megléte nélkül nem sok esély van rá, hogy valamit megtudok, de próbát megér. Aztán a körbeosonáskor megpróbáltam megnyitni az ajtókat, leellenőrizve, hogy tényleg zárva vannak-e.
Hogyha valamelyik ajtót nyitva találom, vagy fel tudom törni, valamint nem vettem észre más jelenlétét a Füvesházban, akkor bemegyek körbenézni.
Hogyha valakit kiszúrtam bentről, vagy nem boldogulok el az ajtóval, akkor elindulok a Városi Tanács felé, hátha ők tudnak segíteni.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1228
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Hétf. Júl. 08, 2013 12:45 pm

Résztvevők:
Ozirisz
Ai Hanae
Hime

Határidő: 3 nap/fő

Ai Hane
- A vérpatkányok a város alatti csatornákban élnek. - feleli az ember a kérdésedre. - Legegyszerűbb módja a velük való találkozásnak, ha leereszkedsz a föld alá, és kifelé indulsz, a városon kívüli csatorna részre. Ott valami nagyobb gyűjtőmedence környékén vársz egy kicsit. Gyakran őrjáratoznak, így biztos lehetsz benne, hogy nem kerüli el a jelenléted a figyelmüket. Vigyázz velük, mert a vérpatkányok rendkívül erősek!

Elindulsz oda, ahova az ember irányított. Némi töprengés után a külső csatornakifolyók felől ereszkedsz alá. Bűzt, és nedvességet érzel. Idelent teljes a sötétség, ám pár lépés után kétoldalt fáklyák gyúlnak. Szerencsére a szennyvíz most alacsony, csupán a lábszáradig ér. Ahogy sétálsz a szűk járatokban, egyszerre vékony, cincogásra emlékeztető hangokat hallasz..
Hamarosan elérsz az első gyűjtőmedence mellé, ami már kívül esik a városból, de nem látsz senkit, és ezúttal már hangokat sem hallasz, csupán a víz csobogását. Aztán megint meghallod a cincigást, az egyik mellékágból szól.  Követed a hangot? Vagy a helyeden maradsz?

Ozirisz
Szerencséd van (vagy éppen nincs), és az egyik ajtót nyitva találod. Belépve rajta egy hosszú folyosó tárul szemeid elé, melyről kétoldalt ajtók nyílnak. Sehol nincs senki, csak kongó üresség, a tárgyak szétszórva, mintha azok a valakik, akik itt éltek és dolgoztak sietősen távoztak volna. Vagy éppen menekültek? Egy csigalépcső vezet fel a folyosó végén az emeletre, melyen mintha valamiféle rózsaszín köd gomolyogna. Felmész? Nem mész? Visszafordulsz, és keresel egy másik helyet, ahol választ kaphatsz kérdéseidre? Esetleg máshogy döntesz? Mit teszel?

Hime
A koldusforma ember hirtelen megmozdul, és a hátadba döf egy kést.
- Bedőltél, kisanyám! - súgja a füledbe, és már készül is a következő rohamra. Nagyon úgy tűnik, valamilyen elterelés volt a részéről az előbbi, valamilyen megtévesztés. Mostanra eltűnt a tőr a melléből, és seb sem tátong rajta. Hisz hogy is lehetne? Ebben a játékban ilyesmi nincs! Ha tényleg halott lett volna, már rég pixel darabokká bomlott volna. De most nem ez a lényeg. Az alak egy JK, ezt jelzi zöld indikátora. Tehát még sosem ölt.. Közvetlenül sosem. Viszont muszáj legyőznöd, vagy különben úgy fest, ő öl meg téged. A másik, ami feltűnhet, hogy ez a rész már teljesen kívül esik a várostól. Úgy tűnik, itt nem érvényes az a fajta védelem, hiszen simán megtámadhatott téged az az alak. Akkor mégis miért vannak itt házak? Miért tűnik számodra úgy, hogy még mindig a városka egy részében vagy?
(Nem muszáj 250 szót írnod, és kérlek dobj 6-os kockával.)
Spoiler:

Hime:
Élet: 25
Páncél: 5
Erő: 6
Fegyverkezelés: 2
Kitartás: 4
Gyorsaság: 3
Spec. képesség: 3
Minden 6. körben pihensz, 3, vagy afölött kell dobnod, hogy találj, spec. képességed mindig talál.

Koldus:
Élet: 20
Páncél: 2
Erő: 5
Fegyverkezelés: 2
Kitartás: 1
Gyorsaság: 3
Spec. képesség: 0

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 237
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Hime on Kedd Júl. 09, 2013 4:27 pm

-Óhogyaza...!- Felkiáltással ugrottam hátra, és vagy egy fél másodperc alatt vettem magamra a páncélom, és vettem kézbe a kardom és a pajzsom. Ez hogy a viharba sebzett meg, hogyha a városban vagyunk? Kérdeztem magamtól nem kicsit meglepve. Az hogy megsebzett csak azt jelentheti, hogy városon kívül vagyok, tehát nincs a közelben védett zóna. Így ő is megölhet. De akkor miért látom a házakat? Hallucinálnék? Nem lehetetlen. Asszem harcolnom kell vele, de mivel player megölni nem lenne túl jó ötlet. Valahogy harcképtelenné kell tenne, hátha van nála ellenszer a mérgezésre, vagy valami nyom, ami alapján tovább indulhatok. Azt hiszem a speciális képességemet majd csak akkor vetem be, ha már az ellenfelem kellően legyengült. Reménykedek benne, hogy a három kör, amíg a klónjaim mellettem vannak, elég lesz arra, hogy valamilyen információt kiszedjek ebből az aljas csavargóból. Ha mégse, akkor más megoldás után kell néznem, hogy ne kelljen megölnöm. Tudom, Yui nagyon nem örülne, ha narancssárga vagy ne adj isten piros indikátorral mennék vissza. Lehet szóba se állna velem többé. Azt pedig nem bírnám ki.
-Ha harc hát legyen harc.-Felkiáltással rontottam neki ellenfelemnek.
Megpróbálom ellenfelem kezéből kirúgni a kését, és nekiszorítani a falnak. Remélem ezzel sikerül megijesztenem, vagy megsebesítenem.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 09, 2013 4:27 pm

The member 'Hime' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ai Hane on Szer. Júl. 10, 2013 10:39 am

Az ember részletesen elmagyarázta számomra, hogy hogyan , s merre is találom ezeket a fenevadakat , akik a gyógyulásom kulcsát rejtik magukban. Ám azt is mondta, hogy rendkívülien erősek, de nincsen más választásom mint odaindulni. Hisz vagy ők, vagy ez a méreg veszi el az életem, s még mindig jobbnak láttam próbálkozni, mit sem feladni.
- Köszönöm szépen a segítséget! Mindent megteszek, hogy megszerezzem! - Hajoltam meg újra az ember előtt, majd elhagytam az épületet.
- Nekem menni fog! Sikerül, végig kell vinnem a játékot!- Biztattam magamat. S így már újdonsült erővel vágtam neki , s kalandként fogtam fel az egészet.
Rövid időn belül elértem a külső csatornalefolyókig ahol kicsit érdeklődve ereszkedtem alá a sötétségbe. Ahogy leértem, iszonyatos bűzt éreztem éreztem, és a levegő is nagyon nedves volt. Amikor leértem a sötétségben nehezen láttam, de tettem pár lépést előre. Ekkor nagyon meglepődtem, de fáklyák gyúltak előttem végig kétoldalt a szűk kis folyosón.
Ahogy jobban körülnéztem, immár világosban , a szennyvíz nem is volt túl magas, csupán a bokámig ért, így nem volt nehéz előre haladni. Viszonylag gyorsan tudtam lépdelni a szűk kis járatokban , de közben valami hangra lettem figyelmes, mintha cincogás lenne. De elég halk, így nem voltam biztos benne, így tovább haladtam.
Hamar elértem egy gyűjtőmedencéhez. Ami üresen állt. Egy lelket sem láttam itt.
- Akkor itt kellene megvárnom őket, igaz? - Töprengtem magamban. S nekitámaszkodtam a falnak, várva, hogy mikor látom kószálni erre azokból a rágcsálókból. - Sok lány talán fél az ilyesfajta állatoktól, de én nem. Emlékszem otthon is voltak hasonló kisállataim. Igaz ezek biztosan nem fognak hasonlítani azokra külsőleg, de mégis valamiben egyformák lesznek.-Így nem féltem a velük való találkozástól.
Ahogy vártam csak a víz csobogását hallgattam szüntelen. Ám egyszer csak újra valami cincogás szerű hangra lettem figyelmes, ami a csatorna egyik mellékágából jött.
-Talán végre feltűnt nekik, hogy itt vagyok? - Gondoltam. - Az az ember azt mondta, hogy itt várjak. Valószínűleg rám fognak akadni, s akkor majd teszem amit tennem kell. - Így a helyemen maradtam, s vártam, hogy a hangok közeledjenek. Igyekeztem nem hangoskodni, vagy ijesztően viselkedni. Nem szeretném sem felidegesíteni őket, sem pedig nagyobb bajba keveredni annál, mint amiben már benne vagyok.
Gyertek hát vérpatkányok, már csak rátok várok.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Júl. 10, 2013 6:15 pm

Nézelődtem az épület körül, majd meglepődve tapasztaltam, hogy az egyik ajtó nyitva van. Szép óvatosan belopakodtam, hátha van benn valaki, de semmit nem láttam kint ami erre utalna, de sose tudni. Belopakodtam, és egy folyosó látványa fogadott, ami teljesen kihalt. Kétoldalt ajtók, némelyik nyitva, némelyik behajtva, és benn kisebb termek, de mind üresek. Legalábbis senkit nem találtam. Mindenfelé szétszórt tárgyak, legtöbbjük használhatatlan. Reménykedtem benne hogy itt találok némi ellenszert, de a remény hal meg utoljára. Mert ő a gyilkos. Végigjártam a folyosóról nyíló termeket, sehol semmi. A folyosó végén egy csigalépcsőt látok, ami az emeletre vezet, de valamiféle rózsaszín köd gomolyog le a lépcsőn. Hát, a rózsaszín köd az minden értelmezésében valami baljós dolgot takar, szóval... ha nem muszáj, inkább nem megyek fel. Igaz meg vagyok mérgezve, és a jó ég se tudja megmondani mikor aludtam ki magam, de kétlem hogy az ellenméreg gomolyogna lefelé a lépcsőn. Már ha tényleg látom a rózsaszín ködöt, és nem csak az érzékeim tévesztenek meg ismét. Nem ez lenne az első eset, amióta alvásproblémáim vannak, és amióta valószínűleg ez a méreg a szervezetemben van. Így a ködöt elnézve, megvilágosodtam: akik itt voltak elmenekültek, ez megmagyarázza miért van minden szanaszét szórva, és hová tűnt mindenki erről az elátkozott helyről. És valahogy meg tudom érteni őket, hiszen ha túl sokat lélegeznek be ebből a valamiből, akkor ténylegesen meghalhatnak ők is, ahogy ha felmennék én is, mert ugye mindenki tudja, nem respawnolunk a Fekete Vas Palotában...
Ennek tudatában egy utolsó pillantást vetettem a gomolygó ködre, majd a folyosót és a folyosóról nyíló termeket átnéztem, hátha találok valami hasznosat. Egy lombikot, egy kémcsövet, egy fiolát, egy könyvet, egy jegyzetet... vagy akármit, ami segíthetne rajtam. Aztán hogyha a kutakodással végeztem, megindultam kifelé. Ugyanúgy mint befelé jövet, amennyire tudtam halkan közlekedtem, amennyire tudtam lopakodtam. Majd kinn az épülettel szemben, az út szélén leülök, és előveszem a kulacsom, és iszok egy kis vizet.
Ha találtam valamit, akkor jobban szemügyre veszem, ha nem jutok vele előrébb, akkor valaki hozzáértőt keresek (akár potis bolt vagy hasonló helyek, ezeket megkérdezem járókelőktől hogy merre találhatók, hogy jutok el oda).
Ha nem találtam semmit, akkor csak ücsörgök egy kicsit, és gondolkozok azon, hova tovább. Valószínűleg a Tanácsra, hiszen ők záratták be a helyet, és többet tudnak talán ennek a miértjéről. Valamint ez esetben járókelőktől leinformálom merre is kell mennem, mivel ebben a hatalmas városban még nem igazán ismerem ki magam.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1228
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Szer. Júl. 10, 2013 6:41 pm

Résztvevők:
Ozirisz
Ai Hanae
Hime

Határidő: 3 nap/fő

Hime
Támadásod nem sikerül, ellenfeled egyetlen ugrással sikeresen kivédi, majd mikor a lendülettől a falnak csapódsz, mögéd került. Elindít egy egyenes szúrást a hátad irányába, illetve másik késével az oldaladat célozza meg. Az eső támadása betalál, ám a másodikat sikeresen kivéded.
(Neked most sem kell 250 szó, és megint kell dobnod, értelemszerűen..)
Hime
Élet: 20
Páncél: 0
Koldus:
Élet: 20
Páncél: 2

Ai Hane
Ahogy állsz ott, és vársz, a hangokat egyre erősebben hallod, míg végül karmok kaparászását is hallod az egyik szűk folyosó felől.
Hamarosan a félhomályból előtűnik egy két lábon járó lény, a vérpatkány. Orrával idegesen szagolgat körbe. Karmai késekként meredeznek, felsőtestét koszos bunda burkolja, szájából girbegurba ezernyi fog tátong, és hosszú farkával idegesen caplat.
Nagyon rossz a látása, még nem vett téged észre.
(Neked sem kell 250 szavasat írnod, és kérlek, a postod végén te is dobj 6-os kockával.)Ozirisz
Körbekémlelésed sikeres, és az egyik szobában egy levélre bukkansz. Rajta a betűk rondán, és összevisszán meredeznek. A kacskaringós sorokat valaki nagyon gyorsan akarta írni, de úgy tűnik, nem tudta befejezni. Ezt tudod kivenni belőle:

Kedv...!
Egy szörnyű.. méreg..
Nem szabad hagyni, hogy akárki is kifejlessze. Ezt csak mi...
Az ellenszere értesülésünk szerint... Csak te tudod..
...

Pont a lényeget nem tudod elolvasni. Vajon mi az a bizonyos ellenszer? Még egy koordinátát találsz a hátoldalon úgy feltüntetve, mintha az egy cím lenne. Ám a térképed szerint, az egy olyan, a városon kívül eső terület, ahol egyetlen egy ház sincs.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 237
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ai Hane on Szer. Júl. 10, 2013 10:22 pm

Ahogy álltam , s vártam a hangok közelebb jöttek, s lassan már kapargálás hangait megfigyeltem. Nem telt el sok idő, valami közeledését észlelem, valami, szőrös, s két lábon járó lény. Ez lesz az, a vérpatkány.
Idegesen kezd szaglászni, s kicsit féltem, hogy máris észrevett engem és társam fal mellett állva. Külsőleg eléggé veszélyesnek nézett ki, de nem azért jöttem ide, hogy féljek, vagy megijedjek, MEG KELL GYÓGYULNOM!!!
Ha jól látom , még nem vehetett észre engem , így volt némi esélyem a lesből támadásra. Figyelembe vettem az ellenfelem. Ő végül is egy patkány, látása elég rossz, viszont hallása és szaglása jó, így nem tehetünk meggondolatlan lépéseket. Ha véletlenül megérezne az én, vagy Himeko szagát, abból még nagy baj is lehet. Láttam, hogy Himeko sem mozdult, ahogy láttam rám várt, hogy mondjak valami jó tervet.
Mivel a látása rossz, így azt kellene valahogy kijátszani. S ebben Himeko lehetne a csali.
Kicsit féltem, hogy ő legyen a csali, de ha megpróbálnánk talán a képességével, mely használatával képes lenne megfosztani egyensúlyától az áldozatunkat, s kicsit hátrébb repíteni, majd ha lenne rá időm, akkor bevethetném saját egyedi képességem , a Soul Fusion-t , s egyé válnék Griffemmel, így nagyobb csapást mérhetnék Kezdő Állatidomár Késem használatával a patkányra. Amennyiben erre nem lenne már időnk Himeko képessége után , akkor az egyedi képességem nélkül próbálnám meg leszúrni a patkányt, s így megszerezni azt amiért idejöttünk, hogy megszerezzük az orvosságot.
Ahogy ezt kigondoltam , elmondtam Himekonak, halkan, szinte magam sem hallottam meg , de tudom, Hime igen, mert rendkívüli a hallása. S mikor rábólintott a tervre , máris megpróbáltuk kivitelezni azt.
Himeko elindult az áldozat felé.


_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ai Hane on Szer. Júl. 10, 2013 10:24 pm

hopáá..szerencsésen..léciii...

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 10, 2013 10:24 pm

The member 'Ai Hane' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Hime on Csüt. Júl. 11, 2013 2:53 pm

Az előző támadásom nem járt sikerrel, a koldus oly könnyen tért ki előle, mintha csak a fejemben olvasna. Ez mi ez? Kérdeztem magamtól. De nem szabad feladnom. Ám mire ezt végig gondoltam, már kaptam is a támadást, ami elől nem tudtam kitérni, és nem tudtam kivédeni. A macska rúgja meg, elég rosszul áll a szénám. De vagy harcolok, vagy meghalok.
Ismét támadásba lendültem, most próbáltam el is találni. Tudtam, hogy nagyon választásom nincs, mert lehet hogy valamit esetleg megtudhatok tőle a méregről, de ha nagyon rosszul állna a szénám, akkor kénytelen lennék elteleportálni innen. Bár nem tartom jó ötletnek, de ha nekem nem sikerül sebeznem, és nagyon kevés életem lesz, akkor kénytelen leszek ezt a választási lehetőséget felhasználni, ha egyáltalán működik.

/Off: Csak én lehetek ilyen szerencsétlen, hogy most is egyest dobok./


A hozzászólást Hime összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Júl. 14, 2013 8:22 pm-kor.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Júl. 11, 2013 2:53 pm

The member 'Hime' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Júl. 13, 2013 11:51 pm

Megláttam a csigalépcső tetején a hömpölygő rózsaszín ködöt, és valahogy nem túl bölcs dolog arra menni, így lenn kutakodtam, a Füvesház földszintjén levő szobákban. Csupa használhatatlan kacat, kiborult edények, összetört fiolák. Mindenki sietve távozott. Aztán ahogy jobban szétnéztem, találtam az egyik kiborult edény mellett egy papírcetlit. Egy levelet, de aki írta be sem tudta fejezni, és eléggé kapkodva írta, és még egy része el is mosódott az edény tartalma miatt. 

Kedv...!
Egy szörnyű.. méreg..
Nem szabad hagyni, hogy akárki is kifejlessze. Ezt csak mi...
Az ellenszere értesülésünk szerint... Csak te tudod..
...

Mindössze ennyi állt a levélben, legalábbis amit sikerült belőle hosszú percek folyamán kibogarásznom. A szörnyű méreg stimmel. Megmérgeztek. És elég szörnyű hogy napról napra gyengébbnek érzem magam, és már a gondolataimba is belegabalyodok. Az érzékszerveim is becsapnak időről időre, de ez utóbbi ráírható a kialvatlanság számlájára, ami viszont a méreg műve. És még azt sem tudom mi lesz a vége, ha teljesen kifejti a hatását. Az eredetével sem vagyok tisztában, ki, és miért és hogyan mérgezett meg. De most elsősorban az ellenszere érdekel, és az hogy végre hosszú hetek után kialhassam magam, mert az NJK-któl vehető olcsó kávé hatására már immunis vagyok, a jó minőségű, erős kávéra meg egyelőre nem futja.
Kilopakodtam az épületből, és az árokparton ülve gondolkodtam, a levéllel és a vizeskulacsommal a kezemben, hogy mitévő legyek. A nap már kezdett közeledni az ég teteje felé, és az idő is egyre inkább elviselhetetlenebbé vált. A vizeskulacs gyorsan kiürült, és elindultam a kút felé, utántölteni. Ahogy keltem fel, és rakni akartam el a levelet, a másik felén megakadt a szemem: egy koordináta. Rögtön bevittem a térképembe a koordinátákat, de a városon kívülre, egy fekete, számomra még felfedezetlen területen kezdett el villogni a piros pont. Megéri-e kimerészkedni? Vagy sem? Valami ellenszert emlegettek a levél másik oldalán, és ezt a szörnyű mérget, amit nem szabad hagyni, hogy kifejlesszenek. De ezek szerint akik feldúlták a Füvesházat, és akik elől elmenekültek az itt dolgozók, megtalálhatták a formulát, amiről szól a levél. És nem véletlenül küld a semmi közepére, valaminek kell ott lennie, legalábbis reménykedem benne.
Elindultam a kúthoz, és megtöltöttem a kulacsom, és én is jelentős mennyiségű vizet megittam. Hosszú út lesz, és rá kell készülni, nehogy a szomjúság legyen a vesztem egy forró nyári napon. Miközben a szomjúságomat oltottam a kútnál, a menüből előhívott térképet tanulmányoztam, merre is menjek. Először is, a lehető legrövidebb út, lehetőleg a legtöbb már felfedezett területtel. Nos, ha a nyugati kapun kimegyek, és a nagy síkságon egy darabig gyalogolok, majd a folyónál északra, sokáig a folyó mentén, majd a hídon át és utána még egy egy órát sétálni a távolságból ítélve. De vajon mi lehet arra? A hídon túl nem merészkedtem, pont a távolság miatt, mert nem szívesen kóborolnék kinn sötétedés után. De most mégis át kell mennem a folyó túlpartjára, hiszem ahova az egyetlen nyom vezet ezzel a mérgezéssel kapcsolatosan, odaát van. Az igazság odaát van - mondom magam elé. Mintha már hallottam volna valahol ezt a mondatot. De hol hallottam? Gondolkozok, vakarom a fejem. De csak nem ugrik be. Hát valljuk be az emlékezetem már nem a legjobb, főleg amióta ez a nyavalya bennem van. De attól még ez a mondás igaz, a mostani esetben pedig főleg.
Majd miután biztosra mentem, hogy kellő mennyiségű vizet ittam és vettem magamhoz, elindultam a nyugati kapu fele, az előbb kigondolt útvonalon a megadott helyre. A híd elérése után fokozott óvatossággal haladva, figyelve a jelentéktelennek tűnő dolgokra is, (már amennyire az én állapotomban képes vagyok rá) haladtam az úti célom felé, kíváncsian várva, kire, vagy mire bukkanhatok, ha odaérek.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1228
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Hétf. Júl. 15, 2013 12:54 pm

Résztvevők:
Ozirisz
Ai Hanae
Hime

Határidő: 3 nap/fő
Elfelejtettem írni, hogy ha speciális képességet használtok, akkor külön kell arra dobni római stílusú 6-os kockával.
Ha valami még nem világos a harccal kapcsolatban, akkor segítséget kaptok itt.
Azt hiszem, kicsit későn írom ezt, előbb kellett volna..^^ Bár úgy látszik nekem, nagyjából értitek már..

Ozirisz
Amint átérsz a hídon, nem látsz továbbra sem semmit, viszont furcsa hangokat hallasz, még jártasság nélkül is. A hangok egy csatornához vezetnek téged, melyben magasan áll a szennyvíz. Az egyetlen száraz, nagyjából 3x3 méteres területen egy idősebbnek látszó ember harcol három darab hatalmas két lábon járó lénnyel. Az egyik éppen a szemed láttára hullik pixel darabokra, maga mögött hagyva egy kis üveget, benne valamilyen piros folyadékkal. Ha megnézed, láthatod a különös lények nevét, akik immár csak ketten maradtak, <<Vérpatkány>> , illetve a narancssárga indikátorukat, ami jelzi, hogy mobok. A férfi igencsak kutyaszorítóban van, úgy tűnik, ereje nem elég ahhoz, hogy a maradék két lénnyel megküzdjön. Hátát a falnak veti, miközben kardját a fenevadak előtt lengeti, ám már nagyon fáradt, kitartása alacsony, nem bírja soká a harcot.
/Te is dobj kockával, és mostantól neked sem kell 250 szó./

Hime
Ellenséged nagyon szerencsés, így ismét kitért támadásod elől, ám amint hirtelen megint megemelné fegyverét, hirtelen elnéz a messzeségbe. Mintha valamit hallana, ami nem is meglepő, hiszen van hozzá megfelelő jártassága. És most valamire felfigyelt, ami miatt kikerekedtek szemei, és elkezdett hanyatt homlok menekülni. Te egyedül maradtál a sikátorban. Vagyis mégsem egyedül. Hamarosan feltűnik egy lány. Hófehér haja, és bőre kitűnik a mocsokból. Szinte biztos vagy abban, hogy ő az, akit az álmaidban láttál, Aldiana. Észrevesz téged, és bátorítóan rád mosolyog, majd elfordítja tekintetét, és belép egy sötét épületbe, melyen csak két ablak van, mindegyik elsötétítve, illetve egy nagy fa ajtó, mely nyikorogva tárulkozik ki a lány előtt. Nem csukja be maga mögött. Talán azt akarja, hogy te is bemenj utána. Az előbbi ellenséged viszont az egyik sarokból megragadja a válladat, amint elindulsz a bejárat felé.
- Ne tedd! Veszélyes! - azzal elenged, és meg sem várva a válaszod elfut. Vagy talán csak megint eltűnik az árnyékba? Nem tudni, annyi bizonyos, hogy nem látod többé.
/ Neked megint kell a 250 szó./

Ai Hane
A támadást sajnos a peted elhibázta, viszont ezzel felhívtátok magatokra a mob figyelmét. A vérpatkány hallását követve közelít peted felé, és egy karmolást ejt az állaton.
Élet: 25
Páncél: +2
Pet élet: 13 - 4 = 9
/Megint nem kell 250 szó, és kérlek megint dobj kockával./

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 237
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.