[Küldetés] Megmérgezve

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Júl. 18, 2013 10:15 pm

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Hétf. Júl. 22, 2013 1:45 pm

Résztvevők:
Ozirisz
Ai Hanae
Hime

Határidő: 3 nap/fő

Ai Hanae
Úgy látszik, a szerencse melletted áll, így az állatkád egy meseszerű mozdulattal eltalálta a patkányt, mely egyszerűen képtelen volt kitérni. Nagyot üvöltött, majd szépen lassan elkezdett pixeldarabokra hullani. Csak egy dolog maradt belőle, egy üvegcse, melyben valamilyen piros folyadék van.

Ozirisz, Hime
Támadásaitok nem találnak, a patkányok kitérnek minden csapásotok elől, és bár Himének sikerül megidéznie klónjait, azok sem segítenek neki sokat. Hirtelen egyre több, és több vérpatkány mászik elő a semmiből. A helyzetetek a túlélésre lehetetlennek tűnik, ám ekkor hirtelen egy hatalmas villanás tölti be a helyet. A következő pillanatban egy teremben találjátok magatokat, mind a ketten egy helyen, sőt, még a pösze öregember is ott volt. A szoba majdnem teljesen üres, öt kényelmes fotel volt csak elhelyezve egy üvegasztal körül. Fentről egy lámpa lóg lefelé, az világítja be egyedül a teret, mivel az egyetlen ablakot sötétítő takarja.
- Hinnye, e meg mi vót?! - szólal meg az öreg meglepetten, miközben körbe-körbe forgolódik. - Hová az Isteny nyilyába telepoltáltál te ütődött? - nézett gonoszan Oziriszra. - De lyegalább túl élytük. - legyintett, majd leült egy fotelbe. Kissé furcsán beszélt az öreg, néha ly-nak mondta az l-t, máskor nem- Néha ny-nek mondta az n-t, máskor nem. Olyasmi volt, mint egy tájszólásos  pösze keverék.

250 szó mindenkinek kell most már!

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Hime on Hétf. Júl. 22, 2013 3:59 pm

Ezaz a klónjaim végre a helyükön, de várjunk csak, mi ez... Egy szempár, két szempár, sok szempár. Ráadásul az előző ütésem se talált be. Mi az istent csináljak. Nem állhatok meg. Meg kell próbálnom kijutni innen. Ám nagyon úgy tűnik, hogy ezek a mobok teljesen körbe vesznek. Yui. Nem akarok meghalni gondolom magamban. Nagyon szeretlek. Ám hirtelen a patkányok megindulnak felém.
-Segítség! Ezek így túl sokan vannak.- Sikítottam fel, mire egy éles fény vakította el szemeimet hirtelen.
- Mi a nyavalyatörés történt?- Nézek körbe kicsit szédelegve. Egy kis teremben találom magamat. Öt fotelt látok, és egy kis asztalkát. A sötétítőfüggöny az ablak előtt kissé zavaró, de így sincs sötét, a lámpa kellemes fényt nyújt. Leheveredek az egyik fotelbe, anélkül, hogy körbe néztem volna.
-Ez nem sokon múlt.- lehelem magam elé szinte hangtalanul. De vajon hol vagyok, és hogy kerültem ide? És vajon mi történt a klónjaimmal... Nem értem. Hirtelen számomra majdnem hogy érthetetlen beszéd hallatszott a közvetlen közelemből. Mintha egy tájszólásos pösze embert hallottam volna. Úgy pattantam fel a fotelemből, mintha valami megcsípett volna. Az ülőalkalmatosság hangos csattanással érkezett le a parkettára. Hangja, mint az ágyúdörrenés törte meg a hirtelen lett csöndet. Mire megfordultam fegyverem és pajzsom már a kezemben volt. Elképedve láttam, hogy nem egy, hanem két ember áll a szobában. Az ablak felé orientálódtam, ha valami baj lenne, el tudjak menekülni. Pajzsom a testem előtt, védve azt, kardom vágásra kész. Testem támadó pozícióban.
- Kik vagytok és mit akartok.- Kérdezem a fiatal férfitól, és az idős úrtól, de még mindig védekezésre készen.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ai Hane on Pént. Júl. 26, 2013 10:15 am

/Elnézést a késlekedésért!/

Nagyon nehezen , de végre valahogyan sikerült legyőznünk ezt a szörnyeteget Himekoval, aki sajnos láthatólag több sérülést szerzett mint én. Először el sem tudtam hinni, hogy sikerült.
- Sikerült? - Motyogtam magamban...
Majd Himeko közelebb jött, s hozzám bújt. Ami picit magamhoz térített a sokkhatásból.
Ahogy oda néztem , ahol ezelőtt még a patkány állt, ott volt egy üvegcse, melyben valami rejtélyes piros folyadék van.
- Talán ezt kerestük ? - Majd Himekora néztem , aki láthatóan nem tudott többet nálam , arról, mi lehet ez. De én biztos voltam benne, hogy ez az...ennek kell lennie.
Minden esetre siettem hamar felkapni a tárgyat. Nem lett volna kedvem még egy ilyesmi összetűzéshez, főleg nem ha a megfelelő gyógyírt szereztük most meg. Amiben őszintén nagyon reménykedtem.
Tudtam , hogy valószínűleg hamar jönnek újabb patkányok, hisz gondolom keresni fogják a társukat... vagy nem?
- Megvan!- Vettem fel a tárgyat. - Siessünk ki innen Himeko.
Nem akartam nagy zajt csapni kifelé, hisz ezzel magamhoz vonzhattam volna még több ilyen elég veszélyes fenevadat. De amennyire csak lehetett halkan sietni, azt megtettük kis társammal. A csatorna kifelé talán még bűzösebb volt mint befelé, s a patkánnyal vívott csata közben szinte én is egészen átitatódtam ezzel a förtelmes szaggal. Hamar le akartam mosni magamról ezt a a bűzt, mely még láthatóan Himekot is zavarta.
Így utólag nagyon örültem, hogy Himekoval együtt jöttünk el, mert ez a harc eléggé megerősítette közöttünk a kötelékeket. Nincsenek barátaim, nincsen senkim, de itt van most nekem Himeko.
- Most ha kijutunk akkor azt hiszem vissza kell mennünk ahoz a szép épülethez Himeko.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Júl. 26, 2013 11:47 am

A támadásaim ismét nem találtak, a spec képességem emiatt szintén nem működött, és egyre több patkány mászott elő. Hirtelen a Resident Evil és a zombik jutottak eszembe, azok is olyan sokan voltak, és csak jöttek, csak jöttek, és még mindig csak jöttek. Majd hirtelen fény vakított el, és egy szobába kerültünk, az öreggel együtt. Ahogy a látásom kezdett visszatérni az erős fény megszűnése után, kicsit megnyugodtam, hogy kijutottunk onnan, hisz az öreg is ott volt. De ideges is lettem, hogy mégis hogyan jutottunk ide. Az öreg gonoszan megkérdezte hova teleportáltam magunkat. Azt hittem te voltál - mondtam neki, majd a következő pillanatban egy vörös hajú lány nem épp békésen karddal pajzzsal a kezében érdeklődött. A kardomat magam elé tartottam, ha rám támadna legalább védekezni tudjak, bár harcolni nem akarok, meg amúgy sem lenne sok esélyem. Jobban megnéztem a lányt, és megállapítottam, hogy játékos, zöld indikátorral. Játékost pedig nem ölök, semmiképp, nem szeretnék emiatt sem piros indikátort, sem lelkiismeret furdalást, hiszen akit itt megölök, az odakinn is meghal. És ez tőlem távol áll. Tovább néztem a lányt, aki meglehetősen szép, valamint megállapítottam kivételes nyomozói és megfigyelő képességeimnek hála, hogy ő egy lovag. A vérpatkányoknak nem volt pajzsuk és nem találtam el. Amilyen szerencsém lenne a lovag hölgy is minden csapásomat a pajzsával blokkolná. És az életerő csíkom is erősen a piros zónában van. Nem akarunk bántani, épp most menekültünk meg a Vérpatkányok elől, mert valaki ideteleportált minket. Jelen pillanatban örülünk, hogy megmenekültünk a patkányinvázió elől, és nem szeretnénk fáradtan betegen harcolni ellened is. - mondtam a lánynak, hogy megnyugtassam, nem jelentünk rá veszélyt. - Amúgy Ozirisz vagyok, és az ellenszertét keressük egy ismeretlen méregnek, ezért is harcoltunk a vérpatkányok ellen. Ő pedig - néztem az öreg felé - még nem tudom a nevét, épp a vérpatkányok ellen harcolt, amikor megláttam, és segítettem neki, és amikor minden vesztésre állt, valaki elindított egy kényszerített teleportálást. - magyaráztam a történteket a lánynak, hátha megnyugszik. Megfordult a fejemben, hogy mivel ő sem tud semmit, lehetséges, hogy őt is úgy teleportálták ide, és lehetséges, hogy ő is ugyanúgy az ellenszert keresi, mint mi, de ez egyelőre feltételezés, majd ha beszélgetésbe elegyedünk kardok nélkül, akkor majd kiderül róla is pár dolog, remélhetőleg. Remélhetőleg leteszi a kardját és leülhetünk a fotelokba, megbeszélni ezt az egész helyzetet, és ha tényleg ő is ugyanabban a cipőben jár, mint mi, akkor együtt erősebbek vagyunk. Ha nem, akkor is talán valami használható információval talán szolgálhat. Valamint ott van még az öreg is, akinek lehet még valami infója a patekokról, vagy a méregről

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1211
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Pént. Júl. 26, 2013 8:04 pm

Résztvevők:
Ozirisz
Ai Hanae
Hime

Határidő: 3 nap/fő

Ozirisz, Hime
- Héj, héj kis hölgy! Nyem kéne jögtön ennyire felkapnyi a vizet. - tette maga elé védekezően az öreg a kezét. - És maga meg miéjt segített odalenn? Aggódhattam önért is, ütődött! - fordult Oziriszhoz, miközben egy nagyot dobbantott a lábával. - Nyem hiszem el, hogy itt mindenki ilyen! Nyem hiszem el, nyem hiszem..! - fogta a fejét, miközben dühöngött. Ekkor egy szép, fiatal hölgy lépett közétek egy jobb oldalt nyíló ajtó mögül, mely eddig talán fel sem tűnt nektek. Aldiana volt az, akit az álmotokban is láttatok. Nyugodtan helyet foglalt az egyik fotelban, és intett nektek is, hogy tegyetek így.
- Üdvözlet. - szólalt meg lágy, kellemes hangon. - Látom ti ketten ugyanabban a cipőben jártok. - mutatott Himére és Oziriszra. - Tudok a mérgezésetekről, és igazság szerint azt is tudom, mi segíthet rajtatok. - kis szünetet tart, miközben mindnyájatokon végigfuttatja szemét. - Ehhez el kell kapnotok egy lányt, egy bizonyos Ai Hanaet, aki állatidomár. Pontosan tudom, hogy hol van, így oda tudlak teleportálni titeket, ahogyan azt az előbb is tettem. Akár párbajjal, akár más módszerrel, de rá kell bírnotok őt, hogy jöjjön elém. Csak akkor tudok rajtatok segíteni, ha mindhárman egy helyen vagytok. - mosolya barátságos volt, ám arcvonásai meg sem rezzentek mindvégig. - Te pedig maradj itt, váltanom kell veled egy pár szót. - mosolygott az öregre. - Nektek meg indulás! - fordult vissza hozzátok, azzal egy nagy villanással a kezdetek városa főterén találtátok magatok, előttetek egy lány, és egy pet.

Ai Hanae
Ahogy elindulsz a Kezdetek Városában, hogy felkeresd a potion főzőt, hirtelen a Főtéren megjelenik előtted két alak. Egy kardforgató, és egy lovag.
/ Kérlek most te írj utoljára, hogy le tudd reagálni az előtted levőket, akik megpróbálnak - vagy nem - meggyőzni arról, hogy menj velük./

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Hime on Pént. Júl. 26, 2013 9:02 pm

A fiatalabbik elkezdett magyarázkodni. Kicsit idegesnek tűnt, és mintha nem lett volna teljesen magánál. Ám amikor az ellenszer és a patkány szavakat mondta megfagyott bennem a vér. Ő is meg lenne fertőződve. Hiszen még csak nem is láttam. De akkor hogyan. Kardomat kissé lejjebb eresztettem, de az előző hibámból tanulva, mikor az a csöves kinézetű jk megtámadott, nem tettem el, csak védekező pozíciót vettem fel.
- Hime vagyok, Lovag. Engem is valaki, vagy valami megmérgezett, és én is harcoltam patkányokkal, ám fogalmam sincs, hogy kerültem ide, és hogy miért.- Nem értettem saját magamat, hogy miért mondok el ennyi mindent egy ismeretlennek, de valahogy éreztem a kisugárzásán, hogy ő is szenved. Ám a következő pillanatban ugyanaz a lány lépett be a szobába, akit az álmaimból már ismerek. Leült az egyik fotelbe, így én is hasonlóan cselekedtem, lehuppantam az egyikbe, kardomat és pajzsomat még mindig elől tartva, de az ismeretlen sráctól a lehető legmesszebb.
Elmondta, hogy valami állatidomár csajt rá kell vennünk, hogy jöjjön velünk, mert csak akkor tud nekünk segíteni. Hirtelen fényesség támadt, és a Kezdetek Városa Főterén találtam magam. Mellettem a srác, kezemben a pajzsom és a kardom. Előttem pedig egy ismeretlen lány és a petje.
- Eto.. Szia! Hime vagyok. Nem te vagy véletlen Ai Hane?- Kérdeztem, miközben a pajzsomat és a kardomat egyenlőre eltettem az invertorym-ba.
- Elnézésedet kérem, amiért csak úgy megszólítottalak, de tudom, mi a bajod. Téged megmérgeztek. Ugyanúgy, ahogy engem, és ezt a srácot is. Sajnos a nevét elfelejtettem.- Mondtam elpirulva, majd a sráchoz fordultam.- Bocsi, sose volt jó a névmemóriám.
- Ha velünk jössz Ai Hane, akkor elviszünk egy olyan hölgyhöz, aki mindhármunkon tud segíteni.- Remélem sikerült meggyőznöm, és önszántából velünk jön. Ha nem, akkor nem szívesen, de kénytelen leszek erőszakhoz folyamodni. Viszont az számomra is veszélyes lehet, hisz nem tudhatom, hogy ő milyen erős lehet.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ozirisz on Hétf. Júl. 29, 2013 4:08 pm

Magyaráztam a vörös lánynak, hogy kerültünk ide, még mielőtt a vérpatkánnyal vívott csatám után a maradék kis életerőmet is leszedi, és akkor vége mindennek. Egyszer, s mindenkorra. Jobb ötletem nem volt, mint elmondani mindent, hiszen nem akartam ilyen állapotban harcolni még ellene is. Majd bemutatkozott: Hime, és lovag. És amin ledöbbentem, hogy őt is megmérgezték, és ő is annyit tud az idekerülésünkről, mint én. Továbbá ő is harcolt a patkányok ellen, de ő legalább velem ellentétben, több életerővel megúszta az összecsapást. Lehet a pajzsa miatt, hisz amíg én egy karddal küzdök, ő pedig egy karddal és pajzzsal. És nem kell lángésznek lenni sem ahhoz, hogy rájöjjön az ember: a pajzsos karakterek jóval strapabíróbbak. Továbbá, hogy ilyen könnyedén megúszta az összecsapást a bestiákkal, logikus következtetés, hogy valószínűleg magasabb a szintje, és valószínűleg jobbak a felszerelései. A kardomat továbbra is fogtam, hogy egy esetleges támadást ki tudjak védeni. Leültünk a fotelokhoz, de a lovag hölgyemény még itt is tartja tőlem a távolságot. Vajon csak velem ilyen, vagy mindenki mással? Majd kiderül, gondoltam de közben betoppant a szobába Aldiana, a lány akit láttam álmaimban. Igen-igen-igen, felismertem, de még anno a mérgezés előtt amikor láttam, sakál részeg voltam, és valahogy az maradt meg bennem hogy ő egy némber, és nem azt hogy egy szép leány. Nos igen, bár eddig úgy tudtam az alkoholtól szebbek lesznek a nők, de Aldianára pont ellenkezőleg hat.
Minden esetre jól megnéztem őt is, jó alaposan, miközben elmagyarázta, hogy ő tud segíteni ezzel a méreggel kapcsolatban, de csak ha mind együtt vagyunk. Említett egy harmadik embert aki szintén megmérgeződött ezzel a pokoli nyavalyával, és elé kell vinnünk. Egy bizonyos Ai Hane nevű állatidomárt kell keresnünk, és Aldiana elé vinni. Majd ahogy ezt kimondta a sejtelmes lány, már az előbbihez hasonló fényeffekt vett körbe minket. Minden elsötétült, majd visszatért körém a környezetem, ami a Kezdetek Városának főtere. Mintha valami teleportálást is említett volna Aldiane, de mire kérdezhettünk volna, elteleportált minket. Pedig lett volna hozzá kérdésem, és szerintem Himének is. Majd ahogy észbe kaptam, Hime már beszédbe elegyedett a harmadik beteggel, és tömören felvázolta a helyzetet. Nos, ő lehet Ai Hane, egy szép lány, hosszú kék hajjal, egy griff fióka társaságában. Ozirisz vagyok - mondom az idomárlány és a lovaglány felé. Kicsit bántott a dolog, hogy Hime képtelen volt megjegyezni a nevem, Ai Hane nevét pedig pikk-pakk memorizálta. Lehet csak nem jegyezte meg? Lehet megjegyezte, de annyira jelentéktelennek tart, hogy inkább azt mondja, hogy meg sem jegyezte? Nem tudhatom, de jó eséllyel az előbbi, mert kissé elpirult amikor megmondta hogy elfelejtette a nevem. Figyelj Ai Hane. Semmi bajunk nincs veled, nem is ismerjük egymást, nem akarunk ártani neked. De ahogy te, úgy mi is kaptunk ebből az ismeretlen méregből, és mi is nyomoztunk, és eljutottunk egy lányhoz, aki mindhármunknak segít, csak egy helyen kell lennünk. Nem a legbiztosabb ötlet, de sajnos csak ennyi, csak erre jutottunk, és félő nem marad időnk még egy hozzáértő embert keresni, mielőtt a méreg kifejtené a hatását. Nem bántani akarunk, csak meg akarunk gyógyulni, épp mint te, és szépen megkérünk, gyere el velünk ehhez a sokat emlegetett nőszemélyhez.  - monftam Ai Hane-nak, talán hisz nekünk, és velünk tart. Harcolni nem igazán van erőm jelen pillanatban, és csak Himére számíthatunk. De ha harcra kerülne a sor, akkor legurítom a [mini potion]-omat és segítek a harcban, amennyire csak telik tőlem.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1211
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ai Hane on Hétf. Júl. 29, 2013 4:55 pm

A nehézkes harc után siettem vissza az épülethez. Reménykedve, hogy ott majd kikeverik nekem ebből , az üvegcsében lévő löttyből, az ellenszert.
Utam vissza felé kicsit lassabb volt mint gondoltam, hisz társam megsérül a patkánnyal szemben folytatott csatában, s így nem volt képes olyan gyorsan haladni mint én. Lassacskán el értünk a főtérre. Igen a Kezdetek Városának főtere. Szeretek itt sétálgatni, kellemes, ám most inkább Himeko miatt aggódtam, s reméltem hamar összeszedi magát.
Ahogy haladunk át a főtéren, egyszer csak a semmiből előttem terem két játékos.
- Ez mi? Valami teleportáció? Miért pont előttem... - Gondoltam, s igazából nem érdekelt a dolog, máris ki akartam őket kerülni, de hozzám szóltak. S legnagyobb meglepetésemre a nevemen hívtak. Egy lány és egy fiú volt, akik mind ketten kardal voltak felszerelve, de a lánynál még egy pajzsot is felfedeztem.
A lány volt az aki elsőként hozzám szólt. Szavaiból kb. annyit tudtam leszűrni, hogy nagyjából olyasmi bajban lehetnek mint én, s találtak valakit, aki meggyógyíthat? ... érdekeseket mondott... Majd a fiú is magához ragadta a szót. Ő talán kicsit higgadtabban sorolta el a dolgokat. Tudomásomra adta, hogy nem akarnak bántani, s csupán problémájuk megoldására törekednek.
- Üdv, ahogy látom már tudjátok a nevem Ai Hane vagyok, s állatidomár, a társam Himeko. Nem tudom , hogy ki lehet az aki nektek segíteni fog, vagy próbál. De engem már elirányítottak a megfelelő helyre, a patkányokhoz, s meg is szereztem tőlük az ellenszert. Éppen a potion főzőhöz tartok aki majd kikeveri nekem az ellenszert. - Mondtam el nekik az eddig történteket kicsit összesűrítve. Majd folytattam. - Így nem igazán tudom mi hasznom lenne abból, hogyha veletek tartok. Elhiszem , hogy nektek is szükséges ez... De akkor miért nem győzitek le a patkányokat együtt, vagy külön külön? - Tettem fel egy elég ésszerű kérdést.
- De ha gondoljátok, miután kikeverték nekem az ellenszert és meggyógyultam, ami marad nektek adom. - Mondtam, csak, hogy ne mondhassák, hogy nem érdekelnek engem. De akkor is legjobban a magam baja zavart elsősorban , mit sem olyanoké kikkel elsőként találkozom._________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Hétf. Júl. 29, 2013 5:15 pm

Szerintem jöhet még egy (vagy több) kör, amiben próbáljátok meggyőzni Ai-t (vagy éppen nem) , hogy veletek tartson.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Hime on Kedd Júl. 30, 2013 10:41 am

Próbálkozásunk kudarcba fulladt, hogy meggyőzzük a lányt, hogy velünk jöjjön. Ám idő közben bennem is kétes gondolatok merültek fel. Vajon feltétlenül meg bízhatunk-e Aldiana-ban? Mi van ha ő mérgezett meg valahogy? De hát kimentett a vérpatkányoktól. De előtte a csavargó féle ember félt tőle. És ha minket oda tudott teleportálni először a szobába, utána meg közvetlen Ai Hane elé, akkor hogy-hogy őt nem tudta leteleportálni oda a szobába. Ilyen, és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben, miközben egyre aggodalmasabb képet vágtam. Ám ahogy észrevettem, hogy a lány megindul, ismét elé álltam.
- Izé bocsánat. De úgy érzem valamit tennünk kéne.- Kezdtem egy mély meghajlással.
- Valami biztos hogy nem stimmel a dolgokkal, de még nem jöttem rá, hogy mi. De van egy olyan érzésem, hogyha nem megyünk hamarosan Aldiana elé, akkor vagy ő teleportál minket magához, vagy saját magát hozzánk. És nem szeretnék vészmadár lenni, de erre az esetre nagyon rossz előérzetem van.- Néztem komoly arccal először a lányra, majd a kardforgatóra.
- És ahogy sejtem, egyikünk sincs a legjobb formában jelenleg. Megérzésem szerint mindhárman harcoltunk, mindhárman kimerültünk, és mindhármunknak jócskán fogyhatott az életéből. Nem biztos, hogy egy komolyabb csatát meg tudnánk vívni. Nézd, én nem szeretnélek hátráltatni, és én is szeretnék kigyógyulni ebből a nyavalyából, pláne, hogy engem más miatt is szorít az idő.- Gondoltam közben arra, hogy Yui drágám két nap múlva hazaér a küldiből, és nem tudhatja meg, hogy baj van.- De ez magányjellegű ügy. - Tettem hozzá kissé elpirulva.- Na szóval valamit hármunknak kéne kitalálni, mert úgy érzem, hogy még a mostaninál is sokkal rosszabb helyzetbe kerülhetünk, ha nem cselekszünk valamit gyorsan.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ozirisz on Csüt. Aug. 01, 2013 4:59 pm

Ai Hane meggyőzése nem járt sikerrel, legalábbis még nem. Himének is rossz előérzete van a helyzettel kapcsolatban. Valami itt sántít, valami itt nagyon nincs rendjén, de még nem tudom én sem, hogy mi lehet az. De ahelyett, hogy vitatkozunk, kellene valamit kezdenünk magunkkal és a helyzettel, mert nem tudhatjuk egyáltalán mennyi időnk van, míg ez a méreg kifejti a teljes hatását. Sőt, van egy olyan érzésem, hogy a hatását illetően is legfeljebb találgatni tudunk, biztosat senki sem tud ezen méreggel kapcsolatban. - mondtam Himének és Ai Hanének. - Valóban, egyikünk sincs a legjobb formájában, és ha harc lesz... - közben kicsit elnémultam, és néztem a látóterem bal felső sarkába. Az életerőmet jelző csíkom már piros színben van, 5/15 van melléírva. A páncélzatot jelző csíkom pedig teljesen üres. 33% életerőn tengődök. Illetve ez nem a leghelyesebb kifejezés... 66%-al közelebb állok a halálhoz... Igen, ez már pontosabban jellemzi a helyzetet. Ha az a csík végleg lemegy - nézek újra az életerőmet jelző immáron meglehetősen rövid csíkra - vége a dalnak. Pixeljeimre esek, mint a mobok, amikre vadászunk. És a valóságban is meghalok. Ellentétben a mobokkal, nem respawnolok, ahogy a többi játékos sem, ha lenullázódik az életereje. Himének igazat kellett adnom abban, hogy kimerültünk. Valóban, mind a határokat feszegetjük, gondolom nem csak nekem okoz alvászavarokat ez a nyavalya... - mondtam komolyan a lányok felé. Hime hozzátette, hogy más miatt is sürgeti az idő, és magánjellegű ügy, és kicsit elpirosodott. Hime, ha még egy kicsit jobban elpirulsz, akkor végre nem az életerőcsíkom lesz a legvörösebb, amit látok - mondtam a lovag lánynak, mosolyogva. Aztán felhívta a figyelmünket, hogy valamit kellene kezdenünk ezzel a helyzettel. - Valóban. Az időnk véges, és egyre gyengébbek leszünk, és holnap már lehet nem lesz erőnk cselekedni. - mondtam, és ránéztem Himére, majd Ai Hanére, a lehető legkomolyabban.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1211
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ai Hane on Csüt. Aug. 01, 2013 6:01 pm

Ahogy látom mindannyian tisztában vagyunk ennek a helyzetnek a fontosságával. Jómagam is legalább annyira aggódtam a helyzetünk miatt, mint ők.
- Nos, én annyit tudok amit elmondtam, nekem egy potion készítő azt mondta, hogy képes lesz nekem ellenszert csinálni, de ha tényleg ennyire veszélyes ez az ember hát legyen. Mennyünk oda, de siessünk, mert nem szeretném , hogy emiatt ne legyen ideje elkészíteni az ellenszert a potion készítőnek.
- S még valami, az ellenszert nem adom oda bárkinek a kezébe, addig nálam marad míg nem érünk a potion készítőhöz. Ne haragudjatok emiatt , de nem volt könnyű megszerezni, s nem biztos, hogy újra képes lennék rá. Én is, s Himeko is megszenvedtünk érte.
- Mondtam úgy tűnik újdonsült társaimnak, mivel ugyan abban a helyzetben voltunk.
Himekora néztem , aki még mindig eléggé fáradt volt az előző küzdelmek miatt, de muszáj volt tovább indulnunk, hisz sürget az idő.
- Induljunk hát...merre van ez a nőszemély? - Kérdeztem Himetől és Ozirisztól.
Talán kicsit tolakodó lehettem , amiért ennyire sietek, de mint tudhatjuk az idő a legkevesebb ami most rendelkezésünkre áll. S én továbbra is ebben a csodás világban akarok maradni, kizárt, hogy egy méreg miatt kelljen elmennem innen.
Valamint nagyon foglakoztatott , hogy ki lehet ez a rejtélyes nő, s mégis miért kellünk mind a hárman. Azt tudtam , hogy én azért kellek, mert nállam az ellenszer, ez világos volt, s a többieket meg kellett gyógyítani...de mégis miért ilyen segítőkész. Valamint mivel ilyen "okos" így biztosan tudta, hogy nekem már elvolt döntve, hogy a potion készítők kikeverik az ellenszert, így nem tudom miben reménykedett, hogy velük megyek. De már a puszta kíváncsiság is vonzott, s meg akartam ismerni ezt a nőt. De picit féltem is... Mi lesz ha bajba kerülünk. S egy ilyen fárasztó harc után sem én, sem Himeko nem lenne képes a maximumot nyújtani a csatamezőn. Kicsit kockázatos volt hát, de velük megyek.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Szomb. Aug. 03, 2013 11:17 am

Résztvevők:
Ozirisz
Ai Hanae
Hime

Határidő: 3 nap/fő

Alighogy Ai kimondta utolsó szavait, újra körbevett titeket az a különös fény, mely a teleportálásotokat jelentette. Nemsokára mindhárman szembe nézhettetek az álmotokból ismert Adianaval, aki még most is kegyesen mosolygott.
- Köszöntelek benneteket, és téged is, Ai. - mosolygott kedvesen a lányra. - Most már nincs sok hátra ahhoz, hogy meggyógyuljatok. Kérlek igyátok ezt meg. - mutatott négy pohárra előttetek, melyben különös, vöröse izzó folyadék volt. - A vérpatkányok véréből kevertem ki az ellenszert nektek. - mosolygott továbbra is. - Ettől meggyógyultok, talán egy pár perc kell ahhoz, hogy hasson, és furcsán is fogjátok érezni magatokat egy fél óráig, de utána visszatér minden a rendes kerékvágásba. Örülök, hogy még éppen időben sikerült titeket megtalálnom, és beadnom nektek az ellenszert, mert nem is tudom, mi lett volna, ha nem teszem.

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ai Hane on Vas. Aug. 04, 2013 12:52 pm

Ahogy kimondtam az utolsó mondatom, valami furcsa fény jelent meg körülöttünk.
~ Teleportáció? - Futott végig az agyamon. Majd egy ismeretlen helyen voltunk és ott volt az a nő.
- Köszöntelek benneteket, és téged is, Ai. - Mondta, s közben kedvesen rám mosolygott. Majd folytatta azzal, hogy már bizonyára hamarosan meggyógyulunk. Én még mindig nem tudtam egészen megbízni benne, volt valami furcsa érzésem. De remélem mindez csak a méreg hatása, s igazából nincsen félnivalóm.
A nő arra kért minket, hogy igyunk meg valamilyen furcsa, vörösen izzó folyadékot. Melyet furcsának véltem... ~ Már nem lenne nálam a megszerzett üvegcse? - aggódtam picit. Ez a nő nagyon nagy hatalommal bírhat. Nem volt választásom, így hát megittam azt a furcsa löttyöt, megy cseppet sem volt ízletes számomra, elég rossz volt, s lenyelni is nehézkes volt. Majd hirtelen nagyon furcsán kezdtem érezni magam, de nem volt vészes. ~ Remélem, nem egy újabb mérget ittam meg. - Kételkedtem még mindig egy kicsit, de semmi képen nem akartam most újabb harcba keveredni. Sem én , sem kicsinyke társam nem bírná ki. Himekora néztem, aki viszont hozzám képest látszólag nagyon nyugodt volt.
A rejtélyes hölgy azt mondta, hogy örül, hogy még időben ránk lelt, s segíthetett rajtunk, ami talán őszintének hangzott a szájából. Kicsit jobban éreztem magam, talán bízhatunk benne. De még mindig nem volt teljes a bizalmam. ~A többiek vajon hogyan gondolkodnak róla? - pillantottam rájuk egy percre, de nehéz volt megmondani az arckifejezésükből. De persze egyáltalán nem vagyok jó emberismerő, így pedig lehetetlenség volt . De Himekoban bíztam , s ő nyugodtnak tűnt.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Hime on Vas. Aug. 04, 2013 2:09 pm

Ahogy Hane kimondta azt utolsó szavakat már újra az ismerős fény vett körbe minket. Újra a már ismert teremben találtam magamat. Aldiana ugyanott állt, ahol akkor, amikor minket elteleportált. Ám a kezében négy pohár volt. De vajon minek a négy pohár, mikor mi csak hárman vagyunk. Nem hiszem, hogy a petnek is innia kéne, bár ki tudja. Újra és újra megfordult a fejemben, hogy vajon megbízhatunk-e a hölgyben. Kicsit se voltam biztos, a lehetőség jó oldalában, és abban, hogy nem újabb adag mérget kapunk-e azokban a poharakban. Bár kicsit megnyugtatott, hogy Hane petje nem nyugtalan, és hogy Hane is megitta az italt, bár a hatása kicsit furcsa volt a számomra, hirtelen, mintha rosszabbul lett volna. Megfogtam a poharat. Szerencsétlenségemre most semmilyen megérzésem nem volt ezzel kapcsolatban. Mondjuk az is kicsit meglepett, hogy Hane második próbálkozásra beadta a derekát, de ki tudja, mire jutunk most. Körbe nézegettem, előbb Aldiana-ra, utána Hane-re, majd Oziriszre. De nem tudtam, mit is tegyek. Ha ez most méreg, akkor lehet, többé nem látom viszont Yui-t, viszont ha ellenszer, és nem iszom meg, akkor se. Bármit választok, járhatok jól is meg rosszul is.
Hát akkor isten isten. Gondoltam magamban, és egy kortyra próbáltam meginni a folyadékot. Marta a torkomat, elkapott a a köhögés, szédültem, de oly erővel, hogy muszáj volt leülnöm az egyik kanapéra. Forgott a világ, minden bajom volt. Vajon ez az a hatás, amiről Aldiana beszélt, vagy tényleg mérget kaptunk, ahogy sejtettem. Idegesen vártam, mi fog most történni, és reménykedtem benne, hogy nem mérget itatott velem az a nő.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Aug. 04, 2013 8:06 pm

Na fene... alig, hogy Ai Hane befejezte a mondandóját, már megint a már annyiszor látott fényeffektek tűntek fel... Teleportálás... És ismét Aldiana színe elé kerültünk, mind a hárman, és a griff fióka is. Felettébb érdekes, miért is kellett nekünk is az előbb a főtérre teleportálnunk, és most pedig vissza, hogyha a mi "ugráltatásunk" nélkül is magához tudta volna teleportálni Ai Hane-t. Legalábbis a hatalma megvan hozzá, de nem igazodok ki rajta. Lehet összefüggésben van azzal az egyszerű ténnyel, hogy Aldiana is nőből van? De tény, és való, sok minden nem világos előttem. Például az sem, hogy honnan figyelt minket, mert az időzítése tökéletes volt, mindkét alkalommal. Először is épp a halál szélén áll az öreg is, jómagam is, meg jó eséllyel Himére is az várt volna, ha akkor nem teleportál ki minket. És most is, mihelyt meggyőztük az idomár lányt, abban a pillanatban jött a kényszerített teleportálás. Logikus feltételezés, hogy valahonnan figyelt minket. Ahogy megjelentünk, közölte, hogy a vérpatkányok véréből csinált ellenszert. De miért van négy flaska, ha hárman vagyunk? Lehet a griff fiókának is kellene? Bár nem tartom valószínűnek, de lehetséges. Vagy csak az öreg elfelejtette legurítani a reggeli felest? Közölte Aldiana hogy pár perc amíg hatni kezd, de fél óráig ramatyul leszünk. Nem tudom bízhatunk-e benne, de más választásunk nem igazán van, hisz az idő szorít minket.
Az egyetlen nyugodt lény talán a griff fióka volt közöttünk. Valószínűleg emiatt, hogy a kisállata nem érzett meg semmi rosszat, Ai Hane megitta az "ellenszert". Láttam Himét is, hogy körbenézett a teremben. Mintha ő is kételkedne, de végül megitta a pohár tartalmát. De mint aki húzóra próbált meginni egy kupica pálinkát, kb. olyan szintű köhögés kapta el szegényt. Végül én is megittam, ám kétkedve, de próba cseresznye. Mindössze annyit hiányoltam, hogy nem volt kinn az asztalon egy kancsó bor, amivel le lehetett volna öblíteni. Mert tényleg kegyetlen rossz az íze, és ha lett volna a helységben egy porcelánisten, már csak a pavlovi reflex miatt valószínűleg térden állva imádkoztam volna hozzá. Kicsit szédültem, és furán éreztem magam. De vajon csak ideiglenes állapot, és tényleg meggyógyulunk, vagy csak még egy adag mérget ittunk meg? Remélem az előbbi, de a remény hal meg utoljára. Elszédölögtem az egyik székig, és leültem, és pár kérdést intéztem Aldiana felé:
Miért segítesz rajtunk? - már ha tényleg ez a szándéka velünk - És honnan tudsz ennyit erről a méregről? És hogy tudtál minket ideteleportálni, pont a megfelelő időben? - és egy mély levegőt vettem, és feltettem azt a kérdést, amire leginkább a választ keresem - És végül, Aldiana. Miért láttalak annyiszor az álmaimban? - tettem fel ezeket a kérdéseket, és pihentem tovább a széken ülve. Körbenéztem a többiek felé, és annyit mondtam: Remélem helyesen döntöttünk...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1211
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Szomb. Aug. 10, 2013 12:45 pm

Résztvevők:
Ozirisz
Ai Hanae
Hime

Határidő: 3 nap/fő

Aldiana nem válaszol a kérdésekre, csak egyszerűen feláll, és kikísér titeket a folyosón. Elég kábult állapotban vagytok ahhoz, hogy ne érdekeljen titeket ez az apró dolog. Minden egybefolyik, elmosódik, nem érzékeltek semmit. Nemsokára otthon ébredtek az ágyatokban, és teljesen jól vagytok, mintha mi sem történt volna. Folytatjátok továbbra is mindennapjaitokat, ám egy apró változást észrevehettek. Vagy nem is olyan apró? Ahogy közeledik az éjszaka, egyszerűen máshogy látjátok a mobokat. A vaddisznók egyszerű nyuszivá alakulnak olyan kilenc óra fele minden nap, és pontban ugyanakkor minden ember feje vaddisznóéval cserélődik fell, még a tiétek is. Vagy nem is bennetek van a hiba? Egyszerűen csak a játékban? Valami rendszerhiba lenne?

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ai Hane on Vas. Aug. 11, 2013 4:34 pm

Sokat kérdeztünk, ám választ mégsem kaptunk semmilyen kérdésre. Igazából semmit sem tudtunk, s ez nagyon aggasztott. De túl kábult voltam ahoz, hogy bármit is cselekedhessek az ügyben. Úgymond örültem, hogy meg tudok állni a saját lábamon. Egyszerűen nem voltam képes felfogni azt, ami körülöttem folyik. Próbáltam figyelni a társaimra, de képtelen voltam, a világ egyszerűen nem reagált rám. A testem nem cselekedte azt, amit tőle kértem. Próbáltam rájönni mi történik, de képtelen voltam összpontosítani, gondolataim mindenfelé ugráltak, furcsa érzés kerített hatalmába, de többre nem is emlékszem ebből az egészből.
Hamar arra eszméltem fel, hogy már otthon vagyok, vagyis a virtuális otthonomban, amit itt bent annak nevezek. Olyan volt mintha semmi nem történt volna, semmit sem éreztem.
- Csak egy álom lett volna? Meg sem történt? - Motyogtam halkan, mire Himeko kérdően rám nézett.
~Mintha ő tudná mi ez az egész. Ilyenkor kívánom azt bárcsak érteném őt. De ha Himeko is tudja mindazt amit én átéltem, akkor bizonyára nem volt álom. Nagyon is valóságos volt, de akkor mi történhetett? - Járt az agyam, de nem jöttem rá semmire. Így mivel látszólag minden rendben volt folytattam tovább mindennapi életem itt bent a SAo-ban. Reggeliztem, sétáltam egyet a városban, vadásztam pár mobot. Ám a mob vadászat közben igencsak eljárt felettem az idő.
Már 9 óra környékén jártam, amikor úgy gondoltam ideje lenne talán hazaindulni, s szedtem is a sátorfámat.
Szóltam Himekonak is, hogy jöjjön, induljunk haza. Ám ekkor, olyasmit láttam amit eddig sosem, s nem akartam hinni a szememnek. Többször is megdörzsöltem , hátha csak valami illúzió, vagy látomás, netán délibáb, de nem. A szemem akkor is ugyan azt látta, a disznók, már nem disznók voltak , hanem nyulak. Ugrándozó tapsifülesek.
- Mi ez? Csak én látom így ezt? Valami baj van velem? Még mindig a méreg hatása alatt lennék? - Gondoltam. Egyszerre minden átfutott az agyamon, de választ nem találtam kérdéseimre. - Tudtam, hogy az a nő nem mondott igazat. - Mondtam pillanatnyi fellángolásomban. - Pedig eddig minden olyan jónak tűnt.
Himekora néztem, s nehéz volt eldönteni , hogy vajon ő is így látta e a világot?
Hamar hazasiettem, s közben volt időm gondolkodni kicsit a történteken. De így csak még több kérdés fogalmazódott meg bennem
~ Tényleg a nő hibája e? Vagy talán most valami egyéb furcsaság történt? Netalán valami játékhiba? Vajon mások is így látják most a világot?
Amikor a városhoz értem, kicsit megnyugodtam. Itt már nem voltak disznók, így már nem kell látnom a nyulakat. Már ha azok tényleg nyulak voltak.
De újabb furcsaságra lettem figyelmes, a városlakókra nézve .
~ A fejük...Mindenki feje...disznó? - A látvány újra furcsán érintett, de talán így már elképzelhetőbb volt, hogy nem a méreg hanem egy játékhiba hatása lenne ez az egész. Mire hazaértem, már nem tudtam mit higgyek. Kételkedtem a nőben, nem hittem neki, de fent állt a játékhiba lehetősége is. Amikor a tükörbe néztem szinte elszörnyedtem a látványtól. Nem mondom , hogy eddig szép voltam, de most egy disznó feje köszönt vissza a tükörből, ami még jobban elgondolkoztatott, de képtelen voltam megfejteni ezt az egészet.
Kevés volt az információ amit tudtam. S kérdezősködni sem mertem, hisz milyen lenne? Odaállni , hogy:
- Elnézést, miért lett disznófeje? - Röhejes volt, s amúgy is féltem volna megkérdezni annyi embert.
Csak egy kiutat láttam, ami talán menedék lehet most. Meg kellene keresnem azt a két játékost, akikkel együtt voltunk annál a nőnél. Megtudni, hogy ők is így jártak e mint én. Ez sok mindent bizonyíthatna.
~ De vajon merre keressem őket?

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Aug. 11, 2013 6:15 pm

Aldiana a kérdéseimre nem válaszolt, hanem csak fogta magát, és kikísért a folyosón mindannyiunkat. A kezdeti rosszulléttel kapcsolatban igaza volt, hiszen faltól falig tántorogtam attól a löttytől. És a legszörnyűbb, hogy semmi köze nem volt az alkoholhoz! Micsoda egy felháborító dolog! Lehet a digitális világ digitális tablettás borát itatta meg velünk az a nőszemély? A minősége stimmel. Aztán hirtelen összefolyt minden, körülbelül mint amikor többet ittam a kelleténél. Aztán a következő emlékképem az, hogy reggel az ágyamban ébredek, Horunka falu fogadójában. Még a nagy hőség, és a Kezdetek Városának nagy zajától menekültem el ide pár hete, amikor kezdődött ez az egész, hogy nem tudtam aludni. De akkor még nem is gondoltam volna, hogy egy méreg tehetett az alvászavaromról. Nos, ugyebár ébredésem után vagy 10-15 percig, amíg a "boot-szekvenciámat" hajtottam végre, próbálva összerakni a képeket az elmúlt órák eseményeit illetően, de valami megakadályozta, hogy emlékezzek. De végre kialudtam magam, és jól vagyok, nyoma sincs a méregnek.
Vidáman, kipihenten sétáltam le a fogadó emeletéről, és kikértem az NJK-któl a reggelimet és a reggelihez nélkülözhetetlen kávémat. Reggelit rögtön dupla adagot kértem, hiszen az elmúlt hetekben nem volt valami túlzottan jó étvágyam, most pedig egy ülő helyemben jelentős mennyiségű szalonnás rántottát és kenyeret bepusztítottam. A fogadóban tartózkodó NJK-k is megbámulták ezt. Aztán tovább gondolkoztam, és kortyolgattam a kávémat, majd eszembe jutottak a játékostársaim akikkel együtt megtaláltuk az ellenmérget. Kíváncsi voltam rá, hogy ők is meggyógyultak-e. Eszembe jutott Ai Hane, a kék hajú lány, a kicsiny griffjével együtt, és Hime, a lovag lány a harcias természetével, ahogy kivont karddal nekem támadt amikor először beteleportált minket a nő.
Kíváncsi voltam, ők is meggyógyultak-e, és szerettem volna megbizonyosodni, hogy jól vannak ők is. Az üres tányért és a poharat visszavittem a pultra, megköszöntem a reggelit (ami inkább már ebéd volt, mert már fél egyre járt az idő), és kiléptem a fogadóból. Gondolkoztam, teleportáljak-e a Kezdetek Városába, de a gyaloglás mellett döntöttem, hiszen ilyenkor még lehet ők is kinn vannak terepen, vadászgatnak, és lehet, hogy útközben összefutok velük, valamint nekem sem ártana egy kis exp a mobokból. Kardom a kezembe vettem, a falu határán álló kútnál vizet vettem magamhoz, és elhagytam a falut, és a Kezdetek Városa felé vettem az irányt. Kényelmes tempóban haladtam, és az utamba kerülő könnyű mobokat levadásztam. Kicsit el-eltértem az úti célomtól, mert a nap már alacsonyabban járt az égen, és a térképem szerint az út alig felét tettem még csak meg.
Sietősebbre vettem a lépteimet, nem szeretném, ha itt érne a sötétedés. Aztán, napnyugta környékén lehetett, este 9 fele, ahogy Aincrad digitális napja eltűnt a digitáis hegyek, és dombok mögött, furcsa dolgot tapasztaltam.
Egy vaddisznót készültem támadni, de megszomjaztam, így egy üveg vizet hívtam le az inventorymból, és belekortyoltam. Majd ledöbbentem. A vaddisznó amit épp támadni készültem, hirtelen egy nyuszivá változott. Nézek furcsán a nyuszira, a kezemben lévő üvegre, majd újra a nyuszira, majd újra az üvegre. Felettébb érdekes arckifejezéssel tettem el a vizet, és közben magam elé mormogtam: Valahogy éreztem, hogy sört kellett volna hoznom... A víz az nagyon erős ital... - mormogtam magam elé, és néztem a nyuszira, mintha neki mondanám - Olyan erős, hogy elbírja a hajót is, és hajtja a vízimalmot is. A nyúl, értelmesen figyelt, majd kicsit odébb ugrált a fűben. Jobban ráhunyorítottam, és a nyúl felett a <<Vaddisznó>> feliratot láttam. De miért nyuszit látok? Lehet, hogy egy rendszerhiba történt? Vagy csak Kayaba trükkjei? Vagy csak egy alakváltó mobot találtam volna? - mondtam magam elé, töprengve, aztán szép óvatosan kihátráltam a nyúl közeléből.
Hol kocogva, hol futva igyekeztem a Kezdetek Városa felé, kezemben a kardommal, és előttem a folyamatosan megnyitott térképpel. Helyenként megláttam még pár nyuszmalacot, némelyik egyedül volt, de voltak tucatos csoportok is. Szerencsére elértem a Kezdetek Városát a nyúlinvázió támadása nélkül, de ismét le kellett döbbennem.
Mindenki vaddisznófejjel közlekedett a városban. De őket ez látszólag nem zavarta, sétálgattak, beszélgettek. De én akkor is mindenkit disznófejjel látok, és engem zavarna. És ha ők is disznófejjel látnának mindenkit, nekik is feltűnne, vagy legalábbis valaki biztosan szóvá tenné. Tehát, akkor bennem lehet a hiba. A városkapu mellett a kútnál megálltam, gondoltam lemosom arcomról az út porát, de a víztükörben amit láttam, attól hátraugrottam. Nem a saját arcom nézett vissza, hanem egy pont olyan disznóé, mint amilyen fejet látok mindenütt. Újra visszamerészkedek a kúthoz, és még mindig csak egy disznófej néz rám vissza. Sejthettem volna, hogy lesz valami bökkenő azzal a löttyel. - mondtam magam elé, kicsit dühösen, és szemléltem ahogy a kút mélyében nézelődő disznó a konnektor orrát hogy mozgatja, miközben én mondom a magamét. - Ez már disznóság! Ez már nagyon, de nagyon nagy disznóság! Ekkor világosodtam meg, hogy az ellenméreg mégsem annyira ellenméreg, mint gondoltam. Noha már nem vagyok fáradt, nincsenek rémálmaim, és alvászavarom, aminek örülök, de a hallucinációk nem a legjobbak. Vajon Aldiana miféle füveket rakott bele az ellenméregbe? Mert kétlem, hogy a vérpatkányok vérében lenne az esti hallucináció...
Elindultam a főtérre, hátha összefutok a két társammal, mert valószínűleg ők is ebben a cipőben járhatnak, mint én. Aldianát is meg kellene keresni, de nem rémlik, merre lakik, hisz csak teleporttal jártunk ott. A kifele tántorgás után meg filmszakadás.
Betértem a főtér szélén álló kocsmába, és a csapostól kikértem egy korsó sört, amit egy húzásra legurítottam, majd még egyet, de azt kortyolgatva. Megkérdeztem a csapost, hogy hallott-e valami furcsaságot mostanság, hisz a kocsmák a pletykák és hírek központja. Aztán egy harmadik sört kértem, és kiültem vele a kocsma lépcsőjére, ahonnan az egész főteret belátom, beleértve a teleport kaput is. Szép csendesen kortyolgattam a sörömet, és figyeltem minden mozgást, remélve felismerem a sok disznóember közül Himét vagy Hane-t. Bár arcról nem tudom jelenleg felismerni őket, megpróbálom a vörös vagy kék hajkoronájuk alapján beazonosítani őket, már ha látszik, esetleg a ruházatukról. Hane felismerésére több esélyt látok, hiszen neki különös ismertetőjegye Himeko, a griff fióka, aki mindig vele van, mindig vigyáz rá. Esetleg még a viselkedésükből sikerülhet kiszúrnom a játékostársaimat, hiszen őket is zavarja ez a "mellékhatás". Ha valamelyiküket meglátom, akkor odamegyek hozzá, bemutatkozok, hiszen valószínűleg ők is ugyanígy járhattak mint én, hiszen ők is ittak abból a förtelmes löttyből, esetleg beinvitálni őket egy itókára a kocsmába, és amellett megbeszélni a helyzetet.
De egyelőre csak ülök a kocsma lépcsőjén, kortyolgatom lassan a söröm, és várom a felbukkanásukat. Ha nem találkozok egyikükkel sem, amíg a város elcsendesedik, akkor felkeresem azt a fogadót, ahol még az alvászavaraim előtt itt a városban meghúztam magam, és reggel folytatom ugyanitt a várakozást. A lakóhelyem mindenképpen át kell tennem az istenháta mögötti Horunka faluból ide, a legnagyobb városba, legalábbis amíg ez a mérgezéses dolog le nem zárul.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1211
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Hime on Hétf. Aug. 12, 2013 9:43 pm

Reszkettem. Mindenem fájt, szédültem, és émelyegtem. Mintha mindenem szét akarna szakadni. A fejem hasogatott, és kavargott a gyomrom. Nem tudtam mi van velem, mikor Aldiana hirtelen kitessékelt minket a szobából. Nem értettem mi van, nem emlékszem, hova mentünk. De ni csak, reggel van, és nekem semmi bajom. Mégis ellenszer lett volna a pohárban. Remélem, a többiek is jól vannak. Mivel, hogy Horunka Faluban voltam, így visszateleportáltam Kezdetek városába, és úgy döntöttem, el megyek a kedvenc kis éttermembe egy kiadós ebédre, mivel az idő már jócskán dél környékén járt. Ebéd után úgy döntöttem, hogy egy kicsit átmozgatom magam, és elindultam a város körüli mezőségre gyilkolászni kicsit. Nem is vettem észre, hogy mennyire elszaladt az idő. Kilenc óra körül lehetett, mikor elindultam haza fele. Az egyik pillanatban egy nagy csapat vaddisznó rohant felém, amiket már harcállásban vártam, ám a másik pillanatban már egy nagy csapat kis nyuszival találtam szembe magam.
-WTF- Kiáltottam fel hirtelen.- Mi az isten?- Néztem körbe. - Hogy lett az adag vadkanból egy halom nyuszi...- Megdörzsöltem a szemem, és újra körbenéztem. Mi az isten. Hallucináció, vagy valami bug. Ezt nem értem. na mindegy. Azt hiszem, hogy jobb lesz, ha visszamegyek a szállodába, és lepihenek aludni. Vagy napszúrást kaptam, vagy kimerült vagyok. Más magyarázat nem lehet. De ahogy beértem a városba, rá kellett jönnöm, hogy a gondolatmenetem hamis volt. Az az átkozott boszorkány mérget itatott. De vajon mi lehet a többiekkel. Velük is ugyanaz a helyzet? Rémült arckifejezéssel rohantam végig a városon, szememmel a két társamat keresve, akik ugyanúgy meg voltak mérgezve, mint én. Tudtam, hogy kevés időm van. Viszont fogalmam se volt róla, hogy mit kéne tennem. Viszont pár napon belül Yui hazaér a küldiből. nem tudhatja meg, hogy mi történt, viszont ha így folytatódik, akkor vagy megőrülve talál meg, vagy a halottak listáján. Ahogy rohantam, észre se vettem, ahogy a főtérhez értem. Ám a kocsma lépcsőjén megláttam Oziriszt. Ahogy őt észrevettem, sejtettem, hogy neki is valami baja lett a poti miatt. Ám nem bírtam tovább. Összecsúsztam a főtér közepén, és kisebb fajta sírógörcs kerített hatalmába. Már nem érdekelt semmi. Nem tudtam visszatartani a könnyeimet, és szabad folyást engedtem nekik.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Kirigaya Suguha on Szer. Aug. 21, 2013 4:31 pm

Résztvevők:
Ozirisz
Ai Hanae
Hime

Még pár nap telt el ilyen, sőt, egyre rosszabbodó állapotban. Minden nappal egyre rosszabb meglepetések érnek titeket (rátok bízom, hogy mik legyenek azok, legalább kettőt kérek). És amikor úgy érzitek, hogy már nem tudtok egyszerűen létezni ebben az állapotban, egyszerre felébredtek.
Egy teremben vagytok mind. Rajtatok kívül nincs ott senki, és semmi, csak három ágy, melyen fekszetek. Nincs ablak sem, csak egy ajtó, mely zárva. Mi történt? Álom lett volna csak? Mindenesetre minden visszaállt a normális kerékvágásba... látszólag, és ti is teljesen jól érzitek magatokat. Beszélgethettek, gondolkodhattok.
Hamarosan nyílik az ajtó, és egy szakállas alak lép be hozzátok, feje felett zöld indikátorral.
- Hát felébredtetek! - mosolyog rátok. - Tegnap találtak rátok ágyaitokban, valamilyen bódító méreg hatása alatt voltatok. - magyarázza. - Ide hoztak titeket, mert nekem van ellenszerem. Készüljetek össze, és menjetek haza, pihenjetek, jót fog tenni. - ezzel távozott.  Mennyi igaz abból, ami történt? Mennyi volt a valóság, és mióta alszotok? Döntsétek el magatok. Bár a dátum azt a napot mutatja, amikor először rosszul éreztétek magatokat, mégis ott a gondolat, hogy ti beszéltetek. Álmotokban találkoztatok volna? Ki tudja..

_________________

Leverru:
Cearso: + 20% exp a küldetés végén.
Yuichi: A céhbónusz tapasztalati része a kétszeresére nő.

avatar
Kirigaya Suguha
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 235
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Aug. 24, 2013 6:32 pm

/Hime karijának irányítása a reag elején megegyezés alapján történt/

Ültem a kocsma lépcsőjén, és figyeltem a tömeget, hátha felbukkan Hime vagy Ai Hane. Már pont végeztem a harmadik korsó sörömmel, amikor megláttam egy vörös lányt aki lehetett akár Hime is, mert észrevett, majd a következő pillanatban összecsúszott és sírva fakadt. Odamentem, elkezdtem vigasztalni, nyugtatgatni, és a közeli padhoz vezettem őt. Mire lenyugtattam, és sikerült volna valamit megtudnom az ő tüneteiről, hirtelen harangozást hallottam. Felnéztem a hang irányába, vajon mi lehet, de mire visszapillantottam a lány irányába, neki nyomát sem láttam semerre. Ismerős helyzet - mondtam magam elé, és bevillant a SAO megnyitója, amikor szintén harangoztak, és szintén kényszerített teleportálást alkalmaztak. Csak akkor mindenkin. De vajon hová tűnt a lány? És mi lehet vele? Aggódtam érte, remélem nem esett baja. És mi lehet Ai Hane-el? Minden bizonnyal nekik is vannak valamiféle tüneteik...
Visszatértem a fogadóba, a Kezdetek Városának nyugati részébe, ahol mindezek előtt laktam. Ledőltem, és elég nehezen aludtam el, nem hagyott nyugodni ez a disznóság.
Másnap reggel ébredtem, a disznóság elmúlt, valószínűleg csak ideiglenes, vagy csak esténként tér vissza. Elindultam a Nagy Síkság felé, kicsit vadászok mobokra. A városkapuban lehívom az inventorymból a kardom, de egy hatalmas velőscsont jelent meg a kezemben, Furcsa... akkor mégsincs vége... Megnéztem a csontot, és elég jó statok voltak rajta, tehát vadászni jó. Erőre elég nagy bónuszt adott, viszont a gyorsaságomra levonás jár érte, de valamit valamiért... Így elindultam vadászni, és meglehetősen könnyen aprítottam a mobokat az új fegyveremmel. Ha fogyott az életerőm a kevés gyorsaság miatt elszenvedett sérülések miatt, akkor pedig vígan használtam a speciális képességemet, ami a sebzésemnek megfelelő ÉP-t gyógyított rajtam, így semmi gondom nem volt. Aztán napnyugtakor visszateleportáltam a városba, megittam egy-két korsó sört amikor újra visszatért a disznólátásom, majd elmentem aludni.
Következő nap reggel a kardom újra a helyén volt, és a velőscsontnak nyoma sem maradt, pedig nagy hasznát vettem volna. Indultam le a földszintre, hogy reggelizek és kávézok, de a folyosó padlóján egyszerűen keresztülestem, és az étteremben landoltam. Mintha a padló ott se lett volna. Tipikus textúrahiba, amit a régebbi játékokban láttam tonnaszám. De itt, Aincradban még nem találkoztam ilyesmivel. Felettébb érdekes jelenség. Ezt a napot inkább kérdezősködéssel és nyomozással töltöttem, hátha megtudok valamit erről a nyavalyáról. Gondolkoztam, ez a méreg amit másodszor kaptunk egy digitális méreg lehetett, avagy egy vírusprogram, ami manipulálja a SAO által használt FullDrive környezetet, és megzavarja az érzékelést. De kinek lehet ez érdeke, és mi vele a célja? Eszembe jutott a két lány is, akik szintén ebben a hajóban eveznek, valószínűleg nekik is megkeseríti ez a dolog a mindennapjaikat. Elindultam a városban kérdezősködni, Aldiana és a méreg után. Végigjártam a piacokat, a kocsmákat és minden lényegesebb helyet, ahol valami információhoz juthatok, de hasztalan. Időnként sípolásokat hallottam a semmiből, és enyhe fejfájást tapasztaltam, de pár másodperc alatt elmúlt, és durván óránként egyszer jelentkezett, ami szintén eléggé zavaró ha az ember harcolni akar...
Betértem a kocsmába, ahol annak idején Aldiana egyik ismerősére akadtam, kikértem a hőségben a leghidegebb sört amit adnak. Belekortyoltam, de langyos volt. Sőt, szinte forró. Megreklamáltam a csaposnál, hogy ez mi akar lenni, adjon egy korsó tényleg hideget. A másik korsó sem volt hidegebb mint az előző. Na jó, adjon akkor egy korsót a leglangyosabból - mondtam a csaposnak, erre ő kitöltött egy korsóval, ami gőzölgött. De ahogy megfogtam a korsót, a kezem majd lefagyott tőle. - Na látja, megy ez!
És legurítottam a langyos sört, amit viszont már hidegnek érzékeltem. Jól vagy, haver? - kérdezte meg a csapos, majd láttam ahogy a fél kocsma rajtam csodálkozott.
Majd a sör után elindultam egy kicsit vadászni, mert ez sok volt. Kicsit elvagdaltam a disznóállományt, majd sötétedéskor visszateleportálok. Hívom le a menümet, ami telis-tele volt hieroglifákkal... Milyen vicces - mondtam magam elé. Kár, hogy nevemhez méltóan nem ismerem ezt az írást. Majd emlékezetből megtaláltam az inventoryt és próbálgatás alapján sorra hívtam le a tárgyakat, és tettem is vissza, amíg a teleport kristályomig nem jutottam.
Kezembe vettem, és kimondtam a teleportáláshoz szükséges szavakat, de a Kezdetek Városa helyett egy teljesen ismeretlen városban kötöttem ki. Biztos egy hiba - mondtam magam elé - milyen meglepő - és néztem a városközpontban sétáló NJK-kat. Ha nem este lenne, akkor körbenéztem volna, de mivel fáradt voltam, haza akartam menni, így újra teleportáltam, de most sem a Kezdetek Városában kötöttem ki.
Egy nagy teremben találtam magam, ahol egy hatalmas kutyaszerű lény ellen harcoltak páran a messzeségben, és színes kristályokat láttam még. A kutyaszerű lényre fókuszáltam, de egy << Unknown >> feliraton, és az életerőcsíkjain kívül mást nem láttam. Néztem tovább az eseményeket, és láttam, ahogy a kutya utolsó csapásaitól jópáran kiteleportáltak, egyik a másik után. Ez lehetett az a "burok" amiről a városban több helyen is beszéltek, amely megmenti a tulajdonosuk életét egy kényszerített teleportálással. Drága, de megéri az árát. És kik lehettek azok az alakok? Minden bizonnyal ők a Frontharcosok... Akkor ez a túlméretezett kutyuli... a hírhedt 10. boss, amitől mindenki retteg? Ahogy ezen töprengtem, a kutyuli szúrós tekintetét éreztem magamon. Ismét teleportáltam, bár tudtam, hogy nem a Kezdetek Városában kötök ki, de bármi jobb a kutyaprotkó harapásától...
Megkönnyebbülve vettem tudomásul, hogy a támadás elől pont időben eltűntem, és felbukkantam egy dzsungel közepén. Mi lehet ez a hely? Néztem a térképem, de feketeség fogadott. És a grafika is jóval gyengébb, ami nem méltó a SAO-hoz. Kis séta után egy táblát találtam amin egy nyíl mutat az egyik irányba, és a "Gurubashi Aréna" felirat van aláírva. No mindegy, körbenézünk, mi lehet ez az aréna. Egy hatalmas lelátó, és odalenn a küzdőtér. Majd meglátok két alakot küzdeni odalenn, az egyik egy kék hölgyemény akinek hátul kék farkincája van, a másik egy icipici fiúcska. Rájuk fókuszálok: A lány felett megjelenik infóban a Seya <Tisztelet Matronái> szöveg, a fiú felett a Fejvadász <Tisztelet Matronái> név és klánnév. Majd a lány villámokkal kergeti a srácot, a srác meg Forest Gumpot megszégyenítő módon futja a köröket. A lelátó túlvégében egy alak büszkén, lenézően nézett a harcolókra, majd rám. Felette a Gabex nevet pillantottam meg, és a két egyénnek a klántársa. Aztán a látóteremen megjelenik egy villogó ikon, amelyre rábökök: A küldetésnaplód frissült. Küldetés: Don't feed the gnomes - dobj egy Baby Spice itemet a legkisebb alakra akit meglátsz. Legördítem a menümet, és egy új itemet látok, amely hallgat az előbbi névre. Lehívom a cuccot, ami egy zacskó porocska, amit azzal a lendülettel elhajítok Fejvadász felé. A porocska célbatalál, és a kis fickó kb. tizedére zsugorodik tőle, mint eredetileg volt. Aztán elkezd rohanni felém, két karddal a kezében. Jó móka - mondtam magam elé, és újra teleportáltam, mielőtt a közelembe ért volna.
Végre egy ismerős helyen találtam magam, igaz nem a Kezdetek Városa, ahová el akartam jutni, de annak a közelében van. Eltettem a teleport kristályomat, és inkább gyalogoltam vissza az éjszakában. Betértem a fogadóba, és valami vacsorát kértem, de összegabalyodott a nyelvem, és minden mondatom végére odatettem akaratom ellenére a fagyi szócskát. És az igen-nem szócskák is felcserélődtek.
A fogadó étterem részében:
- Késő van már a vacsorához, vagy tán tévedek?
- Nem, de most jutottam haza mert váratlan nehézségeim adódtak *fagyi*.
- Fagyi vacsorára?
- Igen *fagyi*
- persze nem fagyira vágytam, és fejcsóválással próbáltam javítani a helyzeten, de nem jött össze
- És milyen fagyi?
- Igen fagyi, rendes nagy adag menü, hússal *fagyi*
- és ismét fejcsóválással próbáltam magyarázni a helyzetet, eredménytelenül...
Pár perc múlva a szakács hozott egy tál... PÖRKÖLTÖS FAGYIT! Hogy az ördög vinné el ezt a sok hibát ami megkeseríti a mindennapjaimat! - Mondtam magam elé dühösen, és elkezdtem kanalazni a pörköltes... fagyit... Noha ínyenc vagyok, de ez még nekem is sok, így nagy részét meghagytam, majd rásózom valami vendor NJK-ra...
Aztán legurítottam egy nagy korsó langyos sört, amin szintén nagyot néztek a fogadóban, majd nyugovóra tértem...

Másnap viszont egy teremben ébredtem, ahol nem egyedül voltam. Ott aludt még Hime és Ai Hane is, sőt még Himeko is húzta a lóbőrt. Felültem az ágyban, és néztem ki a fejemből, és az előbbi nap emlékeinek felidézése során többször is hibát jelzett a boot-szekvenciám, de minden bizonnyal a kávé az oka... illetve annak hiánya...
Végignéztem a társaimon, és vártam hogy felébredjenek, nem akartam felébreszteni őket. Hogy a viharba kerültünk ide? És hol van ez az ide? Tűnődtem, és a terem egyetlen ajtaja felé néztem.
Ha felébredtek, akkor a következőket mondom: Nem tudom, hogy kerültem ide, ahogy azt sem, hogy ti hogy kerültetek ide. Előttetek pár perccel ébredtem. Az elmúlt napokban rengeteg furcsaságot tapasztaltam, a disznófejek, a tapsifülessé változott vaddisznók, a sípolás még csak a legenyhébb volt. - majd kis szünetet tartottam - A bebugolt teleport kristály, ami hirtelen össze-vissza teleportált, kezdve az ismeretlen várostól a frontvonalon át a vérszomjas kis emberek és villámot szóró kék nők hazájába, az már durvább volt. - újabb levegővételnyi szünet után folytattam - de amikor a beszéd meggabalyodik, és az ember langyos sört kap a pörköltes fagyi után az NJK-tól vacsorára, az már nekem is sok volt!!!
Aztán a többiekre néztem, és kérdeztem: Veletek is hasonlók történtek az elmúlt napokban? Vagy csak engem tréfált meg ez a méreg? - majd nagy érdeklődéssel vártam a válaszaikat - Elvileg valami digitális mérget kaptunk másodjára, ami megkavarta az érzékelésünket, elég rendesen. Mint egy számítógépes vírus... Legalábbis én erre a következtetésre jutottam. - majd meghallgattam közben a többiek véleményét, kérdéseit, amire tudtam válaszoltam nekik legjobb tudásom szerint.
Majd Himére néztem. Aggódtam érted, hogy eltűntél a főtérről. Hova tűntél? - kérdeztem tőle.
Hosszasan néztem a kék hajú lányt, Ai Hane-t, aki már a főtéren is megtetszett, és azóta is gondoltam rá, hogy jól van-e, mi lehet vele. Szerettem volna újra látni, és most megadatott. Remélem ha meggyógyultunk, akkor jobban megismerhetem, és szeretnék hozzá közelebb kerülni. Végül összeszedtem minden erőmet, és megszólítottam: Érted is aggódtam, és sokszor eszembe jutottál, mi lehet veled... - mondtam, kicsit talán elpirultam - Majd ha jobban leszünk, összefuthatnánk valamerre, ha gondolod...
Aztán kicsit hagytam, hogy a lányok is szóhoz jussanak. Pár perc múlva egy szakállas fazon lépett be, zöld indikátorral a feje felett. Mosollyal az arcán közölte, hogy tegnap talált ránk a szállásainkon, és álmunkban hozott ide, mert van ellenszere amitől jobban leszünk. Menjünk haza, és pihenjünk le, mert szerinte jót fog tenni... És távozott...
Aztán megvártam a lányokat, hogy útnak induljanak, és utolsóként én hagytam el a helyet. Hazamentem, és ledőltem aludni, és mint aki sosem aludt, úgy aludtam el.
Amikor felébredtem, mentem le a reggeli kávémat meginni, és kortyolgattam, raktam össze az eseményeket. Ezen a reggelen nem estem keresztül az emelet padlóján sem. A menüm rendesen működött, rendes betűkkel, és a hieroglifáknak nyomuk se maradt. Lehívtam a kardom, és kard jelent meg a velőscsont helyett. De ahogy a menüben matattam, feltűnt a jobb alsó sarokban valami... A dátum... Aznap, amikor állítólag megmérgeztek... Álom lett volna? Vagy csak egy újabb bug. Gondolkodtam, és közben egy újabb kávét kértem ki. Álomnak túl részletes. Meg ott van Hime, a vörös lány, akit mintha láttam volna korábban is egy küldetésen, és az álom ugye összemossa az emlékeket és a fikciókat. De ott van az a kék hajú lány is, a griffjével, Ai Hane és Himeko. Őket nem hiszem, hogy láttam volna korábban, de ők is keresték velem együtt a méreg ellenszerét, és megjártuk a poklok poklát.  Ha álmodtam, akkor lehet nem is létezik? Már kezdem érteni a "Túl szép, hogy igaz legyen" mondást. De én hiszek benne, hogy nem álmodtuk, hisz túlságosan részletes volt, ellentétben a többi álmommal, amiből ébredés után csak homályos részleteket láttam, és nem összefüggő, logikus történeteket. De a dátum akkor sem hagy nyugodni. Kérdezősködtem a szakácsnál a pörköltös fagyi és a langyos sör végett, valamint végigjártam azokat a helyeket a városban, amerre csatangoltam az elmúlt napokban. Talán fény derül az igazságra. És megpróbálom felkeresni Himét és Ai Hane-t is, és összerakjuk a részleteket...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1211
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ai Hane on Szomb. Aug. 24, 2013 7:01 pm

Szörnyű volt, egyik rossz meglepetés a másik után. Minden nap valamilyen más állatot láttam az emberek helyett vagy volt, hogy Himekot láttam egészen más élőlénynek. Szegény kis társam már volt macska, egér de még őzike is. A fejem csak kavargott, s nem tudtam hová tenni ezt az egészet . ~ Még mindig a méreg lenne? - Folyamatosan ez járt a fejemben , és hogy biztosan átvágott az a nő. De nem tudtam mit tenni egyenlőre. Így úgymond vártam a csodát, ami úgy tűnik sosem jön el már. Jött a következő, s következő nap, s újra furcsaságok történtek. Sokszor állati végtagjaim voltak, vagy volt, hogy macska farkincám nőtt, s füleim, így még az utcára is féltem kibújni. Kicsit később pedig már a kinti emberek tűntek állatoknak, s úgy láttam egy egész farmot fel tudtam volna sorolni, hisz volt ott minden. Nem mertem kimozdulni otthonról már már féltem ettől az egésztől, s kezdtem begolyózni. Néha akaratomtól függetlenül is arra gondoltam, hogy ennek sosem lesz vége. Pár nap múlva már úgy éreztem itt a vége, nem bírom, feladom...s lesz ami lesz . Csak feküdtem a szobámban, még Himekohoz sem szóltam, tökéletesen a magam mély világában ragadtam, ahonnan nem akartam kiszabadulni. Nem foglalkoztam senkivel, s semmivel, teljesen begubóztam. Feküdtem és néztem ki a fejemből, míg eljött az este, s lassan elnyomott az álom.
Hirtelen felébredtem, szinte azonnal, ahogy az álom elnyomott, ám már nem a szobámban voltam, hanem egy új helyen, amit még sehol sem láttam ezelőtt. Egy igencsak furcsa teremben vagyok, ahol csupán három ágy van . Az egyiken én fekszek, vagyis most már inkább ülök, a másik kettőn pedig azok az emberek akikkel nem rég megittuk azt a valamit. Hime és Ozirisz azt hiszem , de ebben nem vagyok biztos, hiszen nem emlékszem jól a dolgokra akkorról.
A legfurcsább az volt, hogy már nem éreztem azt a furcsa érzést mint eddig, egészen jól voltam, s nem émelyegtem vagy láttam sötét, rossz dolgokat. Jól éreztem magam. ~ Az amit eddig láttunk csupán álom volt? Sosem volt igaz? - Gondolkodtam, de mégis csak furcsa volt, hogy itt vagyok. ~ Hogyan kerültem ide? - A szemem a környéket pásztázta, de semmit nem láttam, minden üres volt a szobában.
- Az elmúlt napok furcsák voltak, igaz? - Kérdeztem a többiektől. - Mert nekem valóságos rémálomnak hatott. - Folytattam.
Ekkor kinyílott az ajtó, s valamilyen idegen szakállas férfi lépett be hozzánk. A feje fölött zöld indikátor volt, így nem féltem tőle első látásra, inkább érdekelt, hogy hol vagyunk. ~ Játékos lehet? De hogyan gyógyított meg? Mit csinált velünk? - Járt az agyam.
- Hát felébredtetek!Tegnap találtak rátok ágyaitokban, valamilyen bódító méreg hatása alatt voltatok. Ide hoztak titeket, mert nekem van ellenszerem. Készüljetek össze, és menjetek haza, pihenjetek, jót fog tenni. - Mondta a férfi.
Ez furcsa, csak úgy ránk talált az ágyunkban? Bejött a szobámba? Hogyan hozott ide? Annyi kérdés kavargott a fejemben, melyeket szívesen feltennék neki.
- Milyen méreg volt ez? - Kérdeztem, hátha elárulja pontosan mi történt.
Az egész álomvilág lett volna, s ott találkozunk. A SAO már az álmainkat is befolyásolhatja talán? Vagy az egészet Kayaba Akihikko játszotta velünk? - Kavarogtak a gondolataim.
- De hát mi találkoztunk egymással míg a méreg hatása alatt voltunk, vagy csupán én álmodtam ezt? - Mondtam a többiek felé fordulva.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Hime on Szomb. Aug. 24, 2013 8:27 pm

Amint összepotyogtam a főtéren, nemsokára Ozirisz lépett oda hozzám, aki megpróbált segíteni nekem, és elvitt egy padig, és megpróbált megnyugtatni. Ám egyszer csak mindenkit, még őt is borzalmas szörnynek láttam. És abban a pillanatban, ahogy félrenézett, el is teleportáltam. Majd kicsit később visszamentem a megszokott fogadóba ám megpróbáltam elkerülni minden játékos és nem játékos karaktert. Féltem. Rettegtem. Bezárkóztam a szobámba. Ám egyszer csak, mintha egy iszonyat erős hangszórón keresztül hallottam volna egy zenét kezdtem el hallani. A zene egy idő után kezdett teljesen idegőrlő lenni. Nem értettem, mi okozza ezt. Úgy éreztem, nem bírom tovább. Ez a zene megőrjített. Annyira nem bírtam már elviselni, hogy kirohantam a szobából, és fejvesztve menekültem ki az épületből is. De még mindig szörnyeknek láttam az embereket, és a tájat, valamint azt a helyet ahol voltam, úgy érzékeltem, mintha a pokolban lettem volna. Rohantam, egyre csak rohantam, amíg össze nem estem, és el nem ájultam. Ám megpróbáltatásaim itt még nem értek véget. Mikor felébredtem, látszólag minden vissza tért a rendes kerékvágásba, ám a zene csak nem hagyott alább. Sőt, mintha még erősebb lett volna. Nem bírtam már idegekkel. Ám az érzékelésemmel is baj lehetett. Egyszer olyan melegem volt, hogy majdnem megsültem. Máskor pedig úgy fáztam, mint a vadászkutya. A következő pillanatban viszont mindenhonnan sötét árnyakat láttam felém közeledni. Nem hiszem el. És ez csak a kezdet volt. Az árnyakat követték a legutáltabb állataim a pókok és a kígyók. Amilyen gyorsan tudtam, csak rohantam. Nem néztem, hogy merre, csak egyre feljebb. Végül egy ház legtetejének a szélén voltam. Kinn álltam a párkányom. Szememből az őrület tükröződött. Elvette az eszemet és a józan ítélőképességemet ez a méreg. Nem láttam más kiutat csak a halált.
-Drága szerelmem hiányzol, és hiányozni fogsz. Kérlek bocsáss meg nekem.- Suttogtam magam elé, majd előre dőltem, hogy a súlypontom áthelyeződjön, és elkezdtem zuhanni.

Ám a következő pillanatban egy ágyban találtam magam. Ijedten riadtam fel. Nem hiszem el, hogy túléltem a zuhanást. Ám hirtelen felpattantam, mint akit megcsípett valami, és ijedten néztem körbe. A mellettem lévő két ágyon Ozirisz, és Ai Hane volt. Amint én is felébredtem Ozirisz elkezdett beszélni, majd Hane i megszólalt. Én csak álltam megkövülve. Végig gondoltam, mit akartam tenni. De most a zenét se hallom, és a sok undormány is eltűnt. Mikor én kerültem volna egy sorra, egy férfi tűnt fel. Elmondta, hogy megmérgezve talált minket, és hogy adott ellenszert. Ám csak ennyire emlékeztem, mikor másnap reggel felriadtam, immár a saját ágyamban. Nem tudtam mire vélni a dolgokat. Olyan erősen élt bennem az emlék, ám ahogy a naptárat néztem, mégis az a nap volt, mikor ez a rémálom kezdődött. Mintha mindent álmodtam volna. Ám mégis olyan valóságos volt minden.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Megmérgezve

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.