[Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Aida Atsumori on Csüt. Júl. 04, 2013 11:23 am

Kapálózásomtól a földre kerültem. Kezdtem azt hinni, már tényleg itt a vég. Még ekkor se adtam fel, folytattam védekezésemet a sötét árnyaktól. Eszembe jutott mindenki, akit itt ismertem és a valóságban. A szüleim, Nigori, a csajok, Spirit, mindenki, még a mostani társaim is. Arcomon könny csordogált le. "Nem itt kell véget érni! Se nekem, se a társaimnak!".
- Nem…fogok…itt megdögleni!!! – nyögtem ki a földön fetrengve. - Nem!!!
Ismét megszólalt az a női hang. ”A hajnal nem sokára elérkezik…mintha hallottam már volna valahol” Hirtelen reflektorok fénye vakított el, de mellette a fojtogatás is abbamaradt. ”Hála az égnek…” – nyitottam ki a szemem.
Egy óriási porondon voltam. Két oldalamon egy-egy oszlop állt, amik egy erős kötél kifeszítésével lettek összekötve. Fölöttem trapézok lógtak, körülöttem hatalmas nézőtér. ”Már a cirkuszban vagyok…De mégis minek nézőtér, ha nincsenek nézők? Kitudja hány ezer ülőhely van, és üres? Micsoda pazarlás.” Az egyik trapézon egy elmebeteget pillantottam meg ”Hisz legalább húsz méter magasan van! Életveszélyes! Melyik őrült menne bele egy ilyenbe, csak a szórakoztatásért? Sőt, nem is szórakoztatás, nincs itt egy hülye néző se!” Aztán még le is ugrott. Legszívesebben előkaptam volna egy okostelefont, lefényképezés, photoshop a pofájára egy trollface-t és gyerünk, irány a facebook! Teló hiányában inkább néztem az öngyilkosságát. És ismét csalódnom kellett, mert mért ne? Pont előttem landolt, teljesen épen. Közbe háttérnevetés hallattszott. ”Úúúú Kayaba, adjál nekem is ilyeeeet, én is Batman akarok lenni…”
Mindenféle hülyeséget összehordott az a barom bohóc. ”Szép előadás? Szolgáljam az úrnőt? Öljem meg Sierát? Miket beszél ez!?Egyre dühösebb lettem.
- Magnóról ment a röhögés? Elég béna. Szóval az egész előbbi dolog vicc volt. Az első próba. Vagy valami hasonló. Vagy tán tévedek? Akkor ennek kell a következőnek lennie. Véletlenül se végzek Sielával, nem vagyok hajlandó ölni. – álltam fel.
- Áruld el, mi ez az egész!? Mért kéne végeznem Sierával!? Tett ellenem valamit!? Nem! Inkább döglöm meg valaki más mellett, minthogy megöljem! Képzeld el, kezd elegem lenni az olcsó vicceitekből! – kaptam elő a lándzsám.
- Gondolom ez, – emeltem fel a lándzsám. – itt semmit se ér. Mindegy. Utoljára kérdezem. Mért kéne megölnöm!? Mit keresek itt!? Mit akartok!? Még jobb…Hol  vannak a többiek!?
Félre dobtam a lándzsámat.
- Ha kell szemtől szembe, a két öklömmel töröm be a pofádat!
avatar
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
736/800  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Saya on Csüt. Júl. 04, 2013 2:13 pm

Kiváncsian lesem a gomolygó sötétséget is, de nem félek tőle. Hugi a játékokkal van elfoglalva, érzem, ahogy nyúl feléjük láthatatlan kezeivel, ahogy arra vágyik, hogy megérinthesse őket. Száján torz mosollyal, lelkében végtelen örömmel szemléli azok sérüléseit. Kicsit olyan érzés, mintha ráakadt volna a lelki társára, az igazira, és szinte éhes vágy keríti hatalmába, hogy megtalálja. Csak a hang zökkenti ki egy pillanatra.
- A hajnal nemsokára elérkezik...
~Ne...~ -nyőgi, és visszahúzza a kezeit. Hugi, mi van veled? Kezdek aggódni érted.
Előttem a lány megrázza a fejét és elismétli a nevét. Ahaaa, Siela, nem Szilva, oké! Megjegyzem. Érdeklődve nézem, ahogy elém tol valamit és hallgatom, amit mond.

-De a Jó miért akarna bántani...? -kérdezem, de nem felel. Elveszem a kártyát, mire ő is megfogja a kezem. Hideg, de kellemes, nagyon szimpatikus a lány. Elálmosodom, a világ elhalványul, pedig én nem akarok aludni. Teázzunk, beszélgessük, legyünk barátok, könyörgöm. Kérlek...

~Ébresztő.~
Felpattanok, de már nem abban a cuki szobában vagyok, mint eddig, hanem valahol máshol. A lány sincs sehol, és ez elszomorít, ahogy Hugit is a plüssök hiánya. A keserűsége érzem, hogy át akar engem is járni, de nem engedem. Hugi, te most főj magadban, én tudni akarom, mi folyik itt, oké?
~Oké... ezt most rád kell bízzam.~
Odamegyek az egyik gömbhöz és megpróbálom megérinteni, mire felugrik egy ablak, hogy felveszem-e a tárgyat. Oké, akkor felveszem, ha szabad, akkor biztos van valami jelentősége majd. Szerencsére marad még körülöttünk pár, de nem tudom, mennyit rakhatok el, maradok az egynél, több a semminél. Odamegyek egy másikhoz és a fényénél megnézem, amit Szilvától... nem, várjál... Sielától kaptam! Jaj, sikerült megjegyeznem!
De szép rajz. Bár én is így tudnék festeni. Alaposan megnézem, de nem látok rajta semmi különöst. Tépjem ketté, ha bántani akar a Jó? Még mindig nem értem, a Jó miért akarna bántani, de észben tartom. Lehet, gonosznak fog nézni, és azért akar bántani, pedig én nem vagyok az. A kártyát a kezemben tartom és gyönyörködöm a templom szépségében. Hugi különös módon furán érzi magát.
És végül megkondulnak a harangok. Milyen szép a hangjuk. Csak nagyon hangosak T_T
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Joey Chrome on Csüt. Júl. 04, 2013 9:38 pm

Jesszusom! Meg akarnak fojtani a kezek! És „BH” is eltűnt, mint a fene! Hol van ilyenkor, mikor szükség lenne rá??
- Se… Segítség! – Alig bírtam kiabálni, annyira fojtogatnak. Most pörög le egész életem! Istenem, minek léptem be a SAO-ba, minek nem hallgattam „BH”-ra, minek nem tartottam be az ígéreteimet, és miért nem rúgtam föl azt, akit kellett volna?! Miért most kell meghalnom, miért?! Hiszen meg akartam élni a 100. Születésnapomat!T_T VALAKI SEGÍTSEEEEN!
- A hajnal nemsokára megérkezik… - Hallatszódott megint a női hang, amelyik azt mondta korábban, hogy a rossz órája elkezdődött.O.O Majd fénygömbök kezdtek el körülöttem világolni a semmiből. És fostak tőlük az árnyak, mert kezdtek leszállni rólam. Na végre, már majdnem megkékültem!X_X aztán végre láttam, hol vagyok: egy játszótéren, azon belül meg a homokozóban, amihez csúszda is járt. Hát, én azt hittem, hogy a sivatagban.:S
- Húú, ezt megúsztam! – Mondtam magamnak, mivel „BH” még mindig nem jelent meg. Tényleg, hova lett?O.o Csak nem elrabolták Melváék??O_O Várjunk, hogy tudnának ellopni egy hangot?o.o
- Öhm… „BH”? Itt vagy? – Kérdeztem. Semmi. – Hahó? Akárki??? – Semmi. Aztán megint nyekergés, de ezúttal láttam, mi okozta: egy hinta. Basszus, olajozták volna meg!X_X Csakhogy volt valami a hintában: Egy lebiggyesztett fejű marionett bábu. Hát nem épp mostanában csinálhatták, mert fél karja leszakadva, ruhája is szakadt, foltokban hiányzik a haja. Baszki, ki hagyta ezt itt? Ez már nagyon Creepypasta hangulat volt.
- Hmm… Talán a cirkuszé… - Gondolkodtam hangosan. - … Jobb, ha elviszem nekik, ne keressék. – Odamentem a bábuhoz, hogy megfogjam. Azonban nem tettem meg, mert kíváncsi voltam az arcára, de féltem, hogy leharapja a kezemet. Kicsit hátráltam a bábutól, majd megfogtam egy botot, és azzal megemeltem a bábu fejét lassan, hogy láthassam az arcát…

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Jay on Szomb. Júl. 06, 2013 3:55 am

/Második kör:/

Már egy ideje üldögéltem, mikor megláttam egy kisebb csoport embert gyülekezni. Egy csinos és kinézetre is elég magas szintű nő, egy szőkehajú "szépség", egy NAGYON érdekes / és hátborzongatóan idegesítő/ macskás "fiú, vagy "lány", egy normális kinézetű barna hajú srác meg egy másik. Jobban körbenézve a téren látok még egy távolabb egy hosszú, zöld hajú kislányt és egy másikat, de nem zöld hajjal. Valahogy mindkettejükkel szemben van egy fura érzésem, kiráz a hideg és enyhén bizseregnek a zsigereim, hogy " vigyázz velük ".
Már lassan elérkezett az éjfél, a Főtér már majdnem üres volt rajtunk kívül, csend és nyugalom honolt körülöttünk. Lassan odamentem hát a csoportosuláshoz, visszaköszöntem-biccentettem azoknak, akik köszöntöttek, és végignéztem, amint a szőke srác, alias Joey / mint ahogy azt megtudtam egy ismerőse köszöntéséből / mogyoróval kínált mindenkit majd elkezdte dobálni azt, melyeket a szájával kapott el egyenként. Pff. Felvágós. De társa is akadt, mégpedig ebben az macskás csajban...bocsánat, ürgében, mint kifejtette, hogy nem meleg. Mindenesetre az agyamra megy ezzel a szinészkedéssel, idegesítő, ahogy nyávog itt jobbra-balra. Mindegy is. Már kezdtem nem figyelni rájuk, mikor Joey a halálát játszotta el egy szem mogyorótól, ami a fülébe került. Na, a macskás se volt rest, nagyképűen bemutatta, hogy ő milyen "profi" Atya ég. Hagyjuk ezt, mert már tényleg idegesítenek! És ezekkel kell nekem mennem együtt küldetésre...eh...
Mondjuk ha engem békénhagynak, csináljanak, amit akarnak, nem érdekel, csak ne lássam.

Mikor éjfélt ütött az óra, megjelent köztünk a már korábban látott köpcös férfi - egy társsal, méghozzá egy szőke kislánnyal, aki maszkkal és ugyanolyan csuklyát viselt, mint a mellete álló illető. Viola / mint a nyávogós sráctól hallottam / közelebb hajolt a kislányhoz, majd hirtelen mintha meg is rémült volna tőle, valami furcsa dolgot láthatott rajta, amit én nem, a sötét miatt.
Melva bemutatta magát, majd Sielát is megismertette velünk, utána pedig elkérte a levelet, amit még délelőtt adott át: még jó, hogy a zsebemben magamnál tartottam mindvégig. Odaadtam azt a körbejáró leánykának, aki egy szót se szólt, de mindvégig szemezett velem: nem kisebb örömömre, hiszen ilyen gyönyörű szempárt már rég láttam: egyik kék, másik sárgán világított az éjszakában. Csodálatos, de elég hátborzongató is: nem gondoltam volna, hogy ebben a "tökéletes" játékban is helyet talál a mutáció. Még ha csak NPC szinten is. Már ha ez a kislány NPC... Ám ekkor észrevettem az, amitől Viola elszörnyűlködött: a maszk, amit Siela viselt, nem pánttal volt hozzáerősítve a fejére, mint normál esetben, hanem az arcára volt varrva valami vékony zsineggel, groteszk és fájdalmas módon. Bizarr, hogy egyes emberek ilyet művelnek.
Mindezeket követően Melva hátralépett és megkérdezte, felkészültünk-e, majd válaszunkat nem várva fel is szólított minket a cselekvésre, miszerint fogjuk meg a lány nyakában lévő gömb alakú követ, mely valamilyen ékkő lehetett. Felfénylett, én meg meglepődtem Siela nyugodtnak tűnő szavain: "Átjáró. A cirkuszhoz." Ennyi, nem több. Kinyújtotta hát a kezét, benne a kristállyal, én pedig felemeltem a kezem. El is fogott hirtelen egy érzés, hogy nem kellene most ezt megtapizni, mert rossz is kisülhet belőle, így kezemmel a levegőben megálltam, várva egy kicsit. De miután Viola, Joey, a zöldhajú kislány, meg a cicafiú is megfogta és nem történt velük semmi különös, így én is megtapiztam egy ujjammal a követ.
-Ez érdekes lesz, hajrá mindenkinek.

/Harmadik kör:/
Mikor megérintettem a gömböt, mint mindenki, már tudtam, hogy nem volt jó ötlet, veszélyérzetem egyből az égbe csapott, de már késő volt. Idegen, fura sercegő hang, mintha valami sülne, de mégse. Körülöttem egyre homályosabban és fakóbban látom, mintha levettem volna a szemüvegemet. A gömböt fogó kezemmel megpróbálom megnézni, rajtam van-e még, de képtelen vagyok: a kezem meg sem mozdul, nem tudom elvenni a kristályról. A többieket már alig látom, annyira szétfoszlott a kép a szememben, majd hirtelen egy nagy fehérséget látok, mint anno, az egyik film szobájában, amit konsztraktnak neveztek. A nagy fehér semmi. Csend és nyugalom...vagyis csak volt, mert immáron a fehér fekete lett és már magamat se látom, ami kissé idegessé és aggódóvá tesz. Egy hang, egy hirtelen felhangzó hangos női hang szólal meg sejtelmesen, mintha itt állna mellettem: - A Rossz órája elérkezett.
Ez csak még idegesebbé tesz, de felvet bennem pár kérdést is: hogy érthette? A rossz lehet, mint fogalom, de lehet akár egy személy is, ezért a sötétség, ezért a félelem és a sercegő hang. A veszélyérzetem még mindig nem múlt el, érzem, hogy valami itt nincs rendben. Na de a Rossz órájában miért is érezném jól magam?
Miután a visszhang eltűnt, teljes csend vett körül, elmúlt a sercegés. Fura szagot nem érzek, ám páradús, fülledt levegő vesz körül, amiben nehéz lélegezni. Tisztára olyan, mint egy tárolóhelység. Ha a cirkusz helységébe teleportálódtunk mindenkivel, akkor talán ők is itt vannak.
- Hahó..? - kérdezek bele a semmibe. Se válasz, se semmi viszont azt észrevettem, hogy nem lehetek nagy szobában, mert nem úgy hallottam a saját hangomat. Mintha egy kis szekrényben vagy valami hasonlóban lennék. Mikor körbetapogatózok, mást sem érzek, mint egy csempeféle valamit. Talán egy konyhába lennék? De akkor mire a fülledt levegő? Évek óta nem használták volna? Remélem, a többiek jól vannak.
Ekkor kissé belém ütött valami mélyen belül: mi van, ha nem tudok innen kijutni és itt halok meg? Annyi mindent akartam még tenni, nem vagyok hajlandó itt elpusztulni!!
Felálltam és határozottan felszólaltam:
-Ha van itt valaki, azonnal szólaljon meg! Akár Jó, akár Rossz, nem érdekel, de válaszoljon!
Válasz nuku, idegeim már a plafonon vannak. Najó, jobb lesz lenyugodni, mert ennem nem lesz így jó vége.
Ám az idegességet lassan pánik veszi át a pánikot pedig az őrület határa kezdi átvenni. Mindenféle rémképek járnak a fejemben, hogy Channak odakint mit művelhetnek, hogy ezt direkt csinálták és hogy mi leszünk azok az állatok a cirkuszban, mi leszünk a legfőbb attrakció: nyolt őrült ember, akik egymást ölik meg morbid módon. Mi? MI? Megölni? Én nem akarok senkit sem megölni! Nem vagyok hajlandó elvenni más életét. Ilyenre még csak gondolni sem akarok..de ha más életét nem, talán a sajátomat elvehetném, és akkor nem fogok senkit se bántani...ezaz, csak itt ledöföm magam és kész. Már épp előhúztam a kardom és vágtam volna el a saját torkomat mikor egy kép ugrott a szemem elé: Chan, vörösre sírt szemekkel, a holttestemre görnyedve zokog.
Tényleg ezt akarom? Szomorúvá és elkeseredetté akarom tenni a szerelmemet? Na azt már nem!
Ekkor hirtelen a semmiből kezek támadtak a torkomnak és elkezdtek fojtogatni. Minden erőmmel harcoltam ellenük, de hiába: túl erősek voltak. Már talán az utolsó pillanataimat éltem át, mikor egy újabb női hang szólalt fel: - A hajnal nemsokára elérkezik...
Milyen jó, legalább nem lesz sötét. Magam is meglepődök nyugodtságomon és vidámságomon, amit a hang adott, de veszélyérzetem továbbra se nyugodott le: valami szörnyű dolog fog történni, és ezt a látottak is kezdik alátámasztani, szemeim hatalmasra nyílva látják a félelmetes dolgot...

/Off: utólag is elnézést a késésért, de magam se tudom, mikor vagyok képes írni és mikor nem. Cserébe próbáltam kicsit terjedelmesebb reagot alkotni. A negyedik körre nem reagáltam még, várom mesélőnk további "utasításait" Smile/
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Viola on Vas. Júl. 07, 2013 12:02 pm

Idegtépő pillanatok elé nézek, mikor nem tudom lerázni magamról a rám mászó nyúlós valamit. Valamit, merthogy nem látom mivel van dolgom. Csak tudnám, hogy miért nem működik az éjjeli látásom... Az életem sokkal egyszerűbb lenne, az biztos!
Elkeseredetten hadakozok kardommal, s szinte látom magam előtt kétségbe eset szemeimet, ahogy kutakodni próbálnak a sötétben, s homlokomat, melyen már legördültek az első izzadtság cseppek. Vörös, latin ajkaim nem érzékein mosolyognak, hanem fogam fehérjét mutatva vicsorgok.
Testem megfeszül minden egyes vágáskor, s még levegőt sem veszek, reménykedve abban, hogy meghallom: sikerült-e lerázni magamról foglyul ejtőmet.
De mindhiába. A Metamorph hatástalan, én pedig el is esek, mikor felbukok valamiben. Vízszintesbe kerülni egy ilyen helyzetben felér a véggel, s igazat is adok magamnak, mikor láthatatlan ellenfelem elkezd beteríteni. Kezemmel próbálok még beletúrni, megragadni, hogy letépjem lábaimról, derekamról, de semmi értelme.
Valami megváltozik. Kis, fénylő gömbök bukkannak fel, melyek lassacskán száműzni kezdik a sötétséget, s végre valahára megengedik szemem világának, hogy meglássam mivel van dolgom.
Elképedve bámulok, ahogy észreveszek egy fekete, maszkos lényt, ki két kis kezével kúszik végig rajtam. Gonosz vigyorral illet, majd a fény őt is megsemmisíti, s eltűnik, mintha nem is lett volna.
Tapogatom egy ideig a saras talajt támasz után kutakodva, s amint megérzek egy olyan pontot, mi nem akar besüllyedni súlyom alatt, felnyomom magamat ülésbe. Fejemet jobbra-balra forgatva nézek körül és állapítom meg, hogy egy temetőbe kerültem. Feltápászkodok.
- Hahó! - kiáltom, de nem érkezik rá válasz. A sírokon túl pedig még mindig nem látok semerre, csak ahol a fénylő gömbök jelen vannak. Homlokom ráncolva teszek előre pár lépést, kínosan ügyelve arra, hogy ne lépjek pocsolyába, vagy sárba, mert nem akarom összepiszkolni magamat. Mondjuk ezen már fölösleges aggódnom, hisz' az előbb már fetrengtem is a nyirkos földön.
A távolban egy harang kolompolása töri meg a csendet. Már pedig a harangok maguktól nem szoktak kongani, valakinek lennie kell ott, aki meg tudja magyarázni hova kerültem, mert hogy ez nem a cirkusz, az is biztos...
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Snowcat on Vas. Júl. 07, 2013 9:35 pm

Kitisztult a kép - legalábbis annyira, hogy lássak a félsötétben-, és megdöbbentem, mikor körülöttem rengeteg, mindenféle halott vagy haldokló állat fetrengett. Úgy ahogy kissé megrázott a dolog: Hát miféle állat lenne képes ösztönből még egy nagy elefántbikát is megtépni? Talán egy jeti? Vagy egy sárkány? Az biztos, hogy szép nagy igényei vannak a vadászösztönt illetően!
- Áááh, értem! Akkor egy nagy ronda éhes sárkányt kell idomítanom? Nyaa, oké... te akartad, Melva és álarcos kislány... akkor én... köhh-köhh... kráköhh!
Azok az anyagtalan valamik, amik eddig taperoltak, jól megbökdöstek és csipkedtek, ahogy bírtak. Ez nem is lett volna baj, ugrálással és rázkódással megoldhattam volna, de valami egyszerűen úgy tolta le magát a számon keresztül a torkomba, mintha tömnének, mint egy libát. Öklendeztem hányingerérzettel, és majd' megfulladtam! Beszélni se bírtam, ahogy mozogni se rendesen. Fulladozás alatt először két térdre ereszkedtem, majd már a két kezemmel is támaszkodtam a földön. Nem tudom, ez meg mégis mi a fene, de ez a valami meg akar ölni!
- A hajnal nemsokára elérkezik. - búgta a női hang, amit egyszer már hallottam, és mondta hogy elkezdődik a Rossz órája, aztán a semmiből furcsa kék világító gömböckék, melyek ezeket az engem piszkáló akármiket elpusztították, és a fulladozás is végül alább maradt.
- Köh-köh... hűűű... - Krákogtam és köhögtem, mert ha még ha megmenekültem a biztos haláltól, még ugyanúgy megmaradt a túlélt fulladozás utáni utóérzések. Egy ideig inkább nem szóltam semmit emiatt.
A világító gömböcskék fényében tisztán láthattam, hogy egy nagy sötét sátorban vagyok, tele üres ketrecekkel és kennelekkel. Élő állat sehol! De hát Regina is hová tűnhetett? Ki rabolta el őt ilyen aljas módon? Ezért valaki fizetni fog!
- Nyo, biztos, ami biztos alapon. - jegyeztem meg végül hangosan, és habozás nélkül inventory-mba vágtam az egyik fénylő gömböt, hogy ha baj van, akkor az ott legyen.
Lépéseket hallottam, és megláttam két játékost. Erősebbek lehettek, de biztos nem ismerem őket, hiszen nem láttam őket ott, ahol gyűltünk a srácokkal.
- Áh, na végre! Hahó! Sziasztok! Ide! Snowcat vagyok! - integettem nagy vidáman a két játékosnak. Azok pofátlan módon észre se vettek engem, hanem az egyikük valamit benyögött a másiknak, mire mindkettőt egymás után lecsapta egy benga bengál. Én csak ott néztem, és ámultam, hogy ez meg mégis mi a macska volt.
Az illető úgy nézett ki, mint egy nagyra nőtt halállovag, kezében fogas karddal, az arcát fehér maszk viselte, és a fején kétágas bohócsapka csörgött.
A melák meglátott, és elindul felém ütésre készen.
- Húúúúúú, nyaaa, te egy bohóc vagy, vagy mi? Ha igen, akkor nem vagy éppen egy vicces típus! A bohócok azok ám! A bohócok nem ölnek, és nem csapkodnak orrba-szájba, mint az őrültek! Tudom, miről beszélek, kisgyerekkoromban párszor voltam már cirkuszban!
Ha felém csap, igyekszem kitérni előle, de eközben csúnyán ránéztem.
- Hé, nyugi már! Kezeltesd magad! Semmi oka nincs ennek az éktelen, értelmét vesztett gyilkolásnak! Ettől egyáltalán nem lesz jobb neked, hiába mondogatnád, hogy szereted csinálni! Na és neked hogy tetszene, ha téged bántanának, vagy meg akarnának ölni? Biztos rosszul esne neked, cimbi! Engem Melva küldött ide, hogy csináljak valamit ezekkel a szegény megboldogult állatokkal, nem pedig balhézni óriás páncélos-álarcos bohócokkal! Tessék normálisabban viselkedni, vagy Snowcat-bácsinak elmegy a türelme, nyo!

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Jay on Kedd Júl. 09, 2013 11:13 pm

Egy nagy véres termet láttam, tele felakasztott bohócokkal és artistákkal. Borzalmas látvány volt, mindegyiküknek el volt vágva a torka és a vér csak úgy csöpögött le az arcukról megállíthatatlanul. Elindultam hát a terem felé, mikor és ránéztem a tenyeremre. Az ujjaim elkezdtek nőni, aztán összemenni, mintha egy álomban lennék odakint. Akkor is, nem tudtam, hogy álom-e vagy valóság a dolog, ami történik velem, ránéztem a tenyeremre: ha álom volt, mindig furcsa dolgok történtek vele. Vagy ránéztem az órára kétszer egymás után: sosem mutatták ugyanazt az időt. Avagy ha tükör volt ott, belenéztem: az is torznak, furcsának mutatott.
Rájöttem tehát hogy álmodom, ez nem a valóság, pontosabban nem a játék, és felébredtem. Kinyitottam a szemem, de semmi nagy sötétség. Ekkor beugrott a dolog: jelentkeztem egy küldetésre és elteleportált egy szobába. Na, szép, én itt életveszélyben vagyok, aztán elszunyókálok a sötétben. Négykézlábra álltam hát a páradús szobában vagy kis teremben, és lassan, egyik kezemet előre tartva körbetapogattam. Éreztem valami furcsa, durvább, szőrös, puha anyagot. Egyszer fogtam ilyet, vagy inkább ehhez hasonlót, és az állati prém volt.
Remélem, hogy ez nem az.
Visszaültem a földre és megintcsak magamba mélyedtem: vajon túlélem ezt a helyet?
Ha kikerülök ebből a világból, az biztos, hogy első dolgom lesz szétverni a NerveGeart és feljelenteni Kayaba-t. Bár az tuti, hogy letartóztatják, sőt, lehet, ki is végzik. Ki tudja.
Talán ez a tudat, talán csak a belenyugvás, de elkezdtem emlékeket felidézni magamban, még a kinti élet, Channal együtt töltött perceit. Több szomorú, kevesebb vicces jutott az eszembe, de főként az első sátrazásunk járt a fejemben. Az a bizonyos második nap, amikor kint ültünk a sátor előtt a pamlagon és néztük az eget összebújva..
Elmosolyodtam, és a sötétben dúdolgatva vártam sorsomat, hogy mi fog történni velem.

/Off: ha valaki nem tudja, az álmos dolog tényleg működik, mindegyik. Egy a fontos: mikor a tenyeredre nézel, vagy tükörbe, ne ijedj meg, amit látni fogsz, mert akkor egyből felébredsz! Ha felfogod, hogy egy álomban vagy és elfogadod azt, esélyed van nem felébredni. És ha tudod, hogy egy álomban vagy, akkor bármit megtehetsz. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil /
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Shakan on Szer. Júl. 10, 2013 10:04 am

Szép lassan elszaporodnak körülöttetek a kék, lidérces fények. Lassacskán, félhomályban ugyan, de látjátok a körülöttetek elterülő világot.

Drake Haru
Valóban egy vásártérre csöppentél. Nem olyan, mint egy piac, sokkal inkább olyasmi, mint egy fesztivál terephelye. Kisebb, cirkuszi sátrakra emlékeztető bódék, sok-sok játék, kosztüm, egyéb kacatok. Egy rondább, viseltesebb bódénál vagy, a bódé polcai telis tele plüssfigurákkal. A kezedbe emeled a kis marionett bábút. Az arcát is ekkor pillantod meg. Valódi mestermunka, gyerekes, kerek arcú, mégis bájos, szintre életre kelhetne. Ebben a pillanatban egy kés pengéje vágódik melletted a pultba. Csupán pár milliméter választotta el attól a pengét, hogy jobb karodba csapódjon, s kárt tegyen benned. A késpenge nyelét egy ugyan olyan marionett bábú indította útjának, melyet az imént a kezedben tartottál. Egy ugyan olyan bábú, madzag és fakeret nélkül, egy normál, ember méretű baba...

Nagoyaka Kiyoshi
- Magnó? - ismételten felröhög a "bohóc" - Ez neked magnó?!
Közelebb sántikál hozzád.
- Nem, itt semmi sem vicc, itt minden életre, avagy halálra megy! Sok sikert kívánok ezúttal az életedhez! - széles vigyorát most újból megcsodálhatod.
Hangneme felháborodottá változik.
- SIELÁVAL?! AZ ÚRNŐNKKEL?! Őrült féreg, SIERRÁVAL kell végezni! Bár... - hangja kissé meglágyul, majd gúnyossá vált, tekintete lenéző - Egy önjelölt hős nem öl embert ugyebár... Nem mer megölni senkit...
További mondandóidra, kérdéseidre nem válaszol, csupán jót kuncog, vigyorog, röhög rajtuk.

Saya
A templom lassan teljesen megvilágosodik körülötted. Egy kicsit sötét van ugyan, de már lényegesen többet látsz, mint nagyjából tíz perccel ezelőtt. Ahogyan szép lassan húzódnak el az árnyak, az oltár felett megpillantasz valamit... Egy gerendáról lóg le. Egy kötél, a végén hurokkal. A hurok egy szerzetesi ruhákba öltözött, lassan oszlásnak induló férfi tetem nyaka köré van tekerve. Hullaszagot nem érzel. Idegen, visszhangzó hangot kezdesz hallani a fejedben. Nem a húgod hangja. Egy férfi hangja...
~Siela, kérlek, segíts meg minket, óvj meg minket tőle!~
Reccsenő hang követi a férfi kétségbeesett fohászát, a harangok elhallgatnak...

Joey Chrome
A Belső Hang váratlanul felsóhajt. Megint mély hallgatásba kezd. Lassan nyúlsz a földről összeszedett bottal a bábú arca felé. Pár milliméter választ el csupán tőle, mikor az hirtelen felkapja az arcát. Üres szemgödreiddel néz feléd. Lassú lépteket hallasz a hátad mögül, hátrakapod a tekinteted. Egy ugyan olyan marionett bábú. Körülbelül ugyan olyan magas, mint te... Kezeiben két kard méretű tű, ruháján alvadt vérfoltok. Feléd közeledik. BH szól hozzád.
- Szerintem fuss. El. Messze.

Jay
Mikor újból megszólal a női hang, egy nagyobb, kék gömb kezd világítani egy asztal közepén. Egy különös, kis sátorban vagy, az asztal nagyjából a sátor közepénél áll. A sátor falán végig különös rajzolatok vannak felfestve, a sátor tetején álomfogók csüngenek, alattad prém, mely az egész sátor alját borítja. A különös, fülledt szagot kellemes, fahéjillatú füstölők illata váltja fel.
- Üdvözöllek itt, a jövő sátorában! - egy középkorú hölgy szólt hozzád. Arcát megvilágítja a kék gömb, az asztalnál ül, veled szemben. Arckifejezése kissé szomorkás. Talán nyomasztja valami. Arca átlagos, ruhái olyanok, mint a filmekben látott öreg jósnőké, hosszú szoknya, bő ujjú felső, fején hosszú kendő. Az asztal túloldalán elhelyezett székre bök - Kérlek foglalj helyet.

Viola
Egyre több kis kék gömb kezd "életre kelni" körülötted, egyre nagyobb területet látsz be. Félhomály uralkodik ugyan a tájon, de nem zavartatod magad emiatt, éjjellátásod a félhomály területeken már amúgy is működik. Megiramodsz a harangjáték irányába, lépteidet cuppogó hangok kísérik. Nem telik sok időbe, míg egy kopott barna színű épülethez érsz. A templom római katolikus felépítésű, a harangtoronyban egy gomolygó, szabálytalan formájú árnyalakot pillantasz meg, testén több maszk. Éppen a harangokkal bíbelődik. Mikor az egyik maszk észrevesz, azonnal köddé válik, nem szólnak tovább a harangok.

Snowcat
/Off: Snowcat, értem, hogy ilyen a karaktered, de ez így élettelen! Ahol állatok nyüszítenek, és nálad láthatóan sokkal képzettebb játékosokat vág ketté egy átlagos felnőtt férfinél 3x nagyobb árnyalak egy ütésből ketté, abból jó biztos nem származik. Aranyos karakter, csak úgy gondolom egyetlen embernek sem ilyenkor jutna eszébe poénkodni.
A következő körben már támadni fog az árnyalak! Wink/

Egyre jobban megvilágosodik körülötted a sátor. Egyre több ketrec, a fogazott kardok alak egyre közelebb ér... A torkod kapar, fulladozni kezdesz. Nem szűnik meg a fulladozás, már a földön fetrengsz kínodban. Az árnyalak melléd ért. Feléd magasodik, egy hatalmas erejű vágásra készül.

/Off: Reagálási határidő: 2013.07.16., éjfél/
avatar
Shakan
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 157
Join date : 2013. Jun. 06.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Saya on Csüt. Júl. 11, 2013 5:45 pm

Tényleg nagyon hangosak ezek a harangok, de egy idő után talán megszokom őket, hisz az ember mindent meg tud szokni, ugye? Hisz a sötét sem olyan sötét már, biztos azért, mert hozzászokott a szemem, mint mikor otthon leoltottam a lámpát, és eleinte puszta sötétség volt, aztán már láttam a berendezést olyan kékesen, tudod, a holdfényben. Fura dolog az ilyesmi, de van és létezik és működik és tökjó :3
Szóval most már látom azt is, hogy ott az oltár. Megindulok felé, úgyse imádkoztam még soha életemben, és kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet. Aztán feljebb nézek.

-Azta! Egy angyal? -mosolyodom el, aztán mégse, mert nem angyal, hanem egy felakasztott ember. Láttam már ilyet, egyszer, munkába mentem hajnalban, és valaki egy nagy-nagy autóra akasztotta fel magát. Volt rendőrség meg minden, de hogy mi lett vele aztán, azt nem tudom. Hugi, mi lehet ez?
~Siela, kérlek, segíts meg minket, óvj meg minket tőle!~
Félredöntöm a fejem és nézem a hullát tovább. -Te beszélsz?
A jelek szerint igen, és ránézek megint a kártyára. Siela, vele beszéltem az asztalnál, és mondta, hogy a Sierától meg kell védeni, vagy valami ilyesmi. Felemelem a kártyát a hulla felé, hogy hát ha látja, és megkérdezem:
-Ezt akkor most kéne kettétépnem? Akkor azzal megvédhetlek attól a Sierától...?
Mondjuk még úgyse tépem szét, csak ha meggyőz, már ha meggyőz. A Siela mondta, hogy akkor tépjem, ha a Jó bántani akar, ésa papok végülis jók, tehát ha a hulla bántani akar, akkor ellene kell széttépnem. Azt hiszem. De legalább megkérdeztem a dolgot, és közben a harangok is elhallgattak, így jobban hallottam mindent.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Drake Haru on Pént. Júl. 12, 2013 3:19 pm

Lassan egyre jobban kezdtem látni a sötétben, ahogy a kis kék fények szaporodtak. Jobban megnézve a bódét, ami előtt álltam, rájöttem, hogy nem is annyira üres. Tele volt kicsiny plüssfigurákkal. Szórakozottan nézegettem a különféle állatkákat. Volt ott vihogó kutya, nemesi büszkeséget sugalló tigris, egy szoknyás medve, és még sok-sok minden. Körbe nézve láttam, hogy a többi építményben is vannak amolyan eladásra szánt tárgyak. Kis kosztümök, jelmezek néztek velem szembe az egyik sarokból, míg máshonnan furcsa játékok tekintgettek rám. Meg is ijedtem, amint az egyik kosztümre hirtelen azt hittem, egy ember, de aztán meglebbentette a szél, és rájöhettem, ijedtségem vaklárma. Egyik fa asztalon cirkalmas, nagy betűkkel hirdették a zsákba macskát, illetve valamilyen horgászós, és lövöldözős játékot. A kis gumikacsák egymásra mosolyogva meredtek nagy szemeikkel mindenfelé. Szinte úgy tűnt, figyelnek minden egyes sarkot. A színes kis pultok között olyan érzésem volt, mintha egy vásártéren lennék. Viszont hiányzott a hangzavar, a beszédek ütemes ritmusa, a kavargás. Nyomasztó érzés volt kihaltnak látni a helyet. Tekintetem végül megint visszafordult a kezemben levő kis babára. Megnéztem az arcát, mely a porcelánbabákhoz hasonlóan volt kidolgozva. Még apró kis műszempillák is övezték mélyen ülő, hatalmas szemeit. Hófehér arcára enyhe pír volt festve, vékony, finom ajkai gyengén cseresznye pirosak voltak, és apró, pisze orrocskája volt. Ahogyan szemlélgettem a játékot, hirtelen valami elsuhant mellettem. Elsőre fel sem fogtam, hogy mi az a kis tárgy, amely beleállt a bódé fa tartó gerendájába. Aztán lassan felismertem a késecskét, és hamar megfordultam, hogy megtekintsem gazdáját. Egy bábú nézett velem farkasszemet. Egy ember méretű báb..
Enyhén megijedtem hirtelen, aztán gonoszan elmosolyogtam.
- Harcolni akarsz? Elküldjelek a bábok poklába? - húztam elő fegyveremet. Előbbi tette nem arra engedett következtetni, hogy jó szándékú lenne. És mégis mi rossz származhat abból, ha egy bábúval végzek? Nem mintha a lelkiismeretem miatt aggódnék..

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Viola on Pént. Júl. 12, 2013 9:45 pm

Kísérteties ez a hely, amire csak rátesz egy lapáttal az, hogy utálom a temetőket. Legutoljára vagy öt-hat éve látogattam meg ilyen helyet, akkor is csak édesanyám, meg Hiroki sírkövét vettem szemügyre a halottak napján, vagy valami hasonló japán "ünnep" keretein belül. Azóta egyszer sem akartam elmenni oda, mert túl fájdalmas emlékeket idézett fel bennem. Ha most visszagondolok azokra az időkre, forr bennem a düh, hogy megtörténhetett velem ilyesmi. És az utolsó nap, mikor élve láttam őket, a haláluk pillanata... Olyan emlék, mit a legszívesebben elfelejtenék, kitörölnék az agyamból, hogy ne is tudjak róla. Persze a memóriám ilyenkor jó, a kínzó pillanat minden alkalommal a szemem elé lebeg és teljesen váratlanul tudja hangulatomat a földig kényszeríteni.
Megtámaszkodok egy síron, s szemügyre veszem a talajt magam előtt, amíg csak el tudok látni a kis gömböknek köszönhetően. Mindenhol sár, olyannyira, hogy még kerülgetni sem érdemes, nem éri meg a fáradtságot. A legegyszerűbb és persze a legcélravezetőbb, ha idézőjelesen fejest ugrok bele, s bízva bízok benne, hogy egyszer majd csak kilyukadok egy szárazabb területre is...
Így is teszek. Egyik lábamat rakom a másik után, s próbálok gyorsítani is magamon. Az idegesítő cuppogás lassan monoton háttérzajjá változik, mely rányomja bélyegét lelombozódott kedvemre. Hol van az a nyavalyás cirkusz és én miért nem vagyok ott..? Beleugrottam egy ilyen szuper átverésbe, már megint... Gratulálok Viola, jól megcsináltad magadnak a problémát!
Kis gyaloglás után végre alábbhagy a saras útviszony, s helyét egy kevésbé nedves föld veszi át, mely egy épület köré gyűlik. Templomnak tűnik, aminek létezése egy temető mellett egészen logikus. Temető templom nélkül, vagy templom temető nélkül nem is lenne igazi. Ha már itt tartunk, templomban sem voltam egy jó ideje, de nem is tervezek elmenni...
A harangzúgás forrása nem más, mint az épület tetejéből ágaskodó kicsiny torony, miben egy sötétbe burkolózott alak tartózkodik. Gondolom ő az, ki mozgatja a szálakat, vagyis jelen esetben a harangot. Teste azonban egyáltalán nem bizalom gerjesztő. Maszkok pihennek meg rajta mindenfelé, majd mintha az egyik még felém is nézne. A lény abbahagyja műveletét, s felszívódik egy halom kérdéssel magamra hagyva. A harang-kongás is abbamarad.
A templomokba állítólag ilyen szörnyek nem tehetik be a lábukat. Elégnek a küszöbnél, vagy mifene. Na jó, lehet, hogy csak én néztem túl sok tévét meg horror-gyanús filmet és abból építettem magam köré a vélt félelmeim megmagyarázását. De ez mind csakis arra szolgált, hogy jobban érezzem magam.
Meg kellene lesi, hogy van-e valaki odabent, aki tud segíteni nekem. Ha mással nem, esetleg válaszokkal tud szolgálni, ami igen jól jönne. A legboldogabb akkor lennék, ha kikecmeregnék ebből a szituációból és végre a cirkuszban lennék. Feltéve, ha ez nem maga a cirkusz. Ebben az esetben hozzá kell tennem, hogy nem szórakozok túl jól. Cirkusznak elég darkos. Körbejárom az épületet, hátha van rajta ajtó, s ha bírok, be is lépek rajta...
avatar
Viola
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 365
Join date : 2012. Sep. 24.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1535/1700  (1535/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Snowcat on Pént. Júl. 12, 2013 10:19 pm

A nagy páncélos bohócsipkás pajtás nem igazán volt hajlandó tudomást venni arról, amit mondtam, és ez letaglózott. Vagy lehet, hogy csak simán egy tökfej. Egyértelmű: mindig a nagyobb, erősebb, brutyós típusú izomagyúak szoktak lenni olyan buták, hogy még a gondolkozás és a legkisebb szöveg megjegyzése is már nagyon fáj nekik.
Szóval minden szó nélkül jött felém a hegyomlás, hogy lecsapjon. Annyira meghökkentetett a semmilyen hang és érzést ki nem mutató reakció, hogy elfelejtettem beváltani a fenyegetésemet, és befagyasztani. A helyszín körülöttem már egyre világosabb lett, és újabb ketrecek is jelentek meg. Bár ezzel a csipp-csuppsággal nem foglalkoztam. Hátráltam, és közben a brutyó tag egyre közeledett.
- Naaa... figyu, nagyfiú! Esetleg megbeszélhetnénk az egészet! Biztos van valami, ami a szívedet rágja, és amiatt lettél olyan, amilyen! De figyike... köhh-köhh! - Megint kaparni kezdett a torkom, és a köhögésem egyre sűrűbben jött, mintha megint egy láthatatlan valami a torkomba jönni, csak azt nem érzem. - Én - kráááköh - meghallgatnálak... mondj el mindent, ami nyomaszt... köhh-köhh! Megbízhatsz bennem, én nyitott vagyok, és szívesen adok lelki tanácsokat... de érted... köhh-köhh!
Alig tudtam már beszélni, mindeközben térdre rogytam már, és négykézláb hátráltam a fenyegetődző nagyfiútól, aki még mindig nem akart tágítani. Megint ez a fullasztó élmény, mint előtte, csak sokkal - máshogy. De a lényeg, hogy így is majdnem belehalok ettől a kíntól.
Már a hátrálás alatt összecsuklottam, és egy kifogott lazac módjára vergődtem a kíntól. A sipkás pajtás már ott volt mellettem lecsapásra készen.
Azért volt bennem annyi erőm, hogy át tudjak a másik oldalra gurulni elkerülvén azt, hogy lecsapna rám. Ha sikerül, vagy nem, és nézhetek szembe a végzetemmel, talán előttem lepereg az életem kis rövid filmje, még két lehetőségem volt.
Az egyik, hogy egy utolsó határozott mozdulattal használom a képességemet, és befagyasztom, és hatás végéig legyen időm menekülni, már míg a fulladozás ad nekem egy kis időt, és nem halok meg közben. Vagy itt volt még nálam az a kis fénygömb, amit lenyúltam azelőtt, mielőtt jött volna a tag. Próbaszerencse, kihúztam fél kézzel, szenvedés közt az inventorymból, hogy felhasználjam a védekezésre.
- Talán ez majd leállít!
Persze ezt csak akkor használom, ha se a kerülés, se a fagyasztás nem megy. Ha ez se segít, akkor nekem itt végem... remélem, pixelszellemként visszatérek, és bosszút állok a szemét Melván és felvarrt álarcú kislányon, amiért így kitoltak velem!

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Júl. 13, 2013 8:41 am

Hirtelen „BH” sóhajtott egyet. Ez úgy meglepett, mint Nicole-t a tetvek.
- Na végre haver, hol voltál?? – Kérdeztem, de már megint nem szólt. Mi van vele, most komolyan? Eddig beszélt hozzám, most meg némasági fogadalomban van! Mi a fene folyik vele?! Sőt, esküszöm, mintha egyre halkabban hallanám! De vissza a témához: lassan közeledtem a bottal a bábu arca felé. Már majdnem elrtem, mikor az felkapta a fejét hirtelen, és visszanézett rám az üres szemgödreivel.
- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! – Ijedtemben hátraugrottam, és még a botot is elhajítottam valamerre. Bazzki, egy nagyon ijesztő volt!X_X
- Hé, ez nem volt vicces! – Kiáltok az ezért felelősöknek. – Majdnem becsokiztam! – Majd lassú lépteket hallok. És hol máshol, mint mögülem.
- Add, hogy egy gyönyörű lány legyen, add, hogy egy gyönyörű lány legyen! – Bár reméltem, hogy szívem hölgye, Judy lesz az, de amint megfordultam hirtelen, két dolog jutott eszembe: A ku*** fa****, így egyben! Nem Judy volt, hanem egy ugyanolyan marionett bábu. Lehet a hintába ülő anyja, mert kb ugyanolyan magas volt, mint én magam, bár a kezeiben két hatalmas tű, és ruháján… o-óóó… Görnyedjek el, ha azok nem alvadt vérfoltok!O_O Mit művelt ez meg, basszus??O_O Hirtelen megszólalt megint „BH”, de nagyon furán:
- Szerintem fuss. El. Messze. – Ennél furábban még sose beszélt, de most jót mondott.
- Öhm, jó ötlet „BH”! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! – És sikítva kezdtem el futni egy random irányban, melynek célja, hogy minél messzebb kerüljek el a két bábutól. Ha nem mondta volna is ez lett volna az első lépésem, de így meg tuti biztos volt, hogy ha egy pillanatra megállok, akkor nincs az az Isten, aki megment engemet!O_O

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Jay on Szomb. Júl. 13, 2013 2:56 pm

Mikor már azon voltam, hogy megint elalszok a melegtől és a fülledt levegőtől, ismét hallottam a hangot, amely korábban bejelentette a hajnal eljöttét. Meg is lepődök, szavai után ugyanis egy kék gömb kezdi el bevilágítani a szobát egy asztal közepén. Mivel sokáig semmit sem láttam, a fényt eltart egy pár másodpercig megszokni, a szemem eleinte majd kiesett a helyükről, de már látom, amit látnom kell: egy furcsa, kis méretű sátorban vagyok, az asztalon kívül túl sok berendezés nincs benne. Amit nemrég tapogattam a földön nem más, mint állatok prémje, mely az egész sátrat beborítja a padlón.. Felülről ilyen lelógó valamik csüngnek alá, de csak később jön a felismerés, hogy már láttam ilyet valahol: álomfogók. Hamarost pedig az orrom is kellemesebbet szagolhat: fahéjillatú füstölök kezdenek égni láthatatlanul, ontva magukból illatukat. /Off: szeretem a fahéjat XD/. Ekkor hirtelen megint egy női hang zendül fel a sátorban, melyben üdvözöl. Megtudom így, hogy ez a sátor, a jövő sátra. Jobban megfigyelve, a középkorú, asztal mellett ülő nőt, arcán a szomorúság jeleit vélem felfedezni. Valószínűleg ő egy jósnő, hiszen úgy is van öltözve. Biztos vagyok benne, hogy azért ilyen szomorú, mert már sok szörnyű és rossz jövőt látott, rengeteg halállal, félelemmel, nyomorral.
Viszont "kedvesen" hellyel kínált, a vele szembe lévő széket ajánlotta fel nekem.
- "Kérlek foglalj helyet"- mondta, miközben a székre bökött.
Lassan oda is sétáltam és leültem rá, de csak két kérdés jött ki belőlem:
-Minden rendben Önnel? Tudok segíteni valahogy..?
Majd válasza után a következő kérdést tettem fel:
-Hol vagyok..?
Egyik az aggodalmam miatt, hogy talán nem tudok visszatérni a valóságba, míg a másik puszta emberi érzéseimnek köszönhető: ha valakit letörtnek, vagy nyomottnak látok, mindig megkérdezem az illetőt, mi a baja, hátha tudok segíteni neki.
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Aida Atsumori on Kedd Júl. 16, 2013 9:16 am

Felháborodott mikor azt mondtam magnóról megy a nevetés.
- Itt egy rohadt néző sincs és hülye aki ezen röhögne, ebből jött le a magnó.
– mondtam, kicsivel már nyugodtabban.
Aztán nyelvbotlásom miatt még dühösebb lett. Emlékeztetett, nem SieLával kell végeznem hanem SieRRával.

- Jól van, jól van, felfogtam, csak nyelvbotlás. Nem kell leharapni a fejem. – próbáltam kommunikálni az izével, még higgadtabban.

”Dühösen esélytelen vagyok. Biztos van valami trükkjük is, mondjuk negatív érzésekkor még tovább fokozódik, vagy tudja a fene. Muszáj nyugodtnak lennem, különben elvesztem a fejem és sose jutok ki innen."

- Önjelölt hős? Mikor neveztem így magam? Csupán én nem az a gyilkosfajta vagyok, már ez is baj? És, mondj egy okot, hogy megöljem. Egyetlen egyet, ami eltér a ’Mert különben  te döglesz meg’ címszótól. Hajrá. Rajta.

Erre bezzeg egy szót se szólt, csak halkan kuncogott.

”Mondjá’ má’ valamit!!! Jó, ezzel akar felhúzni…Kiyo, tilos beleegyezni, nyugalom, vagy otthon kitakarítod a belsőpolcaidat, pontosabban minden ottani dolgot kidobsz.”

- Aha, szóval Siela az úrnőtök. Megismétlem kérdésem, akkor ki Sierra? Valami távoli rokona? Vagy semmi közük egymáshoz, csak annyira hasonlít a nevük hogy sikeresen belekavarodjon a nyelvem? Mi lenne ha Sielát ölném meg? Ha? Akkor mit tennél? Kinyírnál? És ha itt maradok, üldögélve? – ültem le. – Akkor is az történne? Nektek mi jó ebben? Ti képtelenek vagytok elvégezni a piszkos munkát, ezért engem akartok felhasználni? Na mi van, engem meg lehet ölni, de az igazi célszemélyt mégsem? Nevetséges.
”Mondták már hogy vagy a hergelésem, vagy az érzéseim fognak ölni, de elfelejtettem, hogy az áldozat én is lehetek. Ebből jól kijönni lehetetlenség.”
– mérgelődtem magamban.


//Off: Itt is jelezném, péntekig vagy szombatig NEM leszek.//
avatar
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
736/800  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 13, 2013 4:07 pm

Keresés: Saya 5-6 dobásánál talál tárgyat, Joey 3-4-5-6 dobásánál. Az első kocka Sayáé, a második Joey-é.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 13, 2013 4:07 pm

The member 'Kayaba Akihiko' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 13, 2013 4:36 pm

A küldetést lezárom!

Jutalom (mindenkinek): 35 exp 50 arany
Viola legendás fegyvere: +18 exp

Artes Liberales: 25 arany, +2 exp Tachibana Makoto, +2 exp Hasarii Fumiaki, +2 exp Kamijou Ryner, +3 exp Kiroku, +3 exp Drake Haru, +3 exp Tsu, +3 exp Niels Groven

Liberators: 25 arany, +2 exp Ryuninji Ren, +2 exp Anatole Saito, +2 exp Viola, +3 exp Koshitsu Esutel, +3 exp Meredith White, +3 exp Kyrena Juurei, +3 exp Tiffany Williams

White Rose: 25 arany, +3 exp Thunder, +3 exp Enheriel, +0 exp Ryutoshi Kurasai, +3 exp Nagoyaka Kiyoshi, +3 exp Zakuro, +3 exp Danee, +3 exp Higurashi Sango

Jártasságok:

Viola: Érclátás: 33 -> 43, 2 Bronzérc, 7 Munkálatlan Bőr, 5 Sida Kő, 2 Halvány Rubin, 4 Vasérc
Növénylátás: 33 -> 43, 5 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 6 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 4 Vörös Pitypang

Drake Haru: Kristályírás: Gyors Futás Kristály Recept, Fotó Kristály Recept
Növénylátás: 1 -> 11, 6 Kis Tövisgyökér, 4 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 7 Tövisgyökér

Joey Chrome: Érclátás: 29 -> 39, 12 Bronzérc, 3 Munkálatlan Bőr, 4 Sida Kő, 1 Vasérc
Növénylátás: 29 -> 39, 3 Kis Tövisgyökér, 4 Faeno Levél, 3 Barna Gomba, 5 Tövisgyökér, 5 Vörös Pitypang

Nagoyaka Kiyoshi: Páncélkészítés: Bronzgyűrű Recept, Kapcsolat Gyűrű Recept
Érclátás: 1 -> 11, 1 Holdkő, 7 Bronzérc, 2 Munkálatlan Bőr, 3 Sida Kő, 3 Halvány Rubin, 1 Vasérc
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A hajnal nemsokára elérkezik...

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.