A két cuki kislány, Haru és Saya

Go down

default A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Saya on Kedd Júl. 02, 2013 8:14 pm

A nő sikolya végigszállt a kövek fölött, arról mondjuk már fogalmam sincs, meddig hallatszódhatott el. Reszketett minden ízében és kikerekedett szemekkel nézett végig az épületeket, majd, amenyire lábai engedték, futásnak eredt, karjaival össze-vissza csapkodva.
Én pedig kuncogva figyeltem a jelenetet. Az arcomon a vigyor mégsem tőlem származott, hanem Hugitól. Amióta már együtt játszunk néha, úgy érzem, egyre kevésbé irányítom én a testem. Most sem akartam megértinteni azt a nénit, de a Hugi ragaszkodott hozzá, és a következő pillanatban kinyúlt. Ő. Az én kezemet használva.
Sosem vallanám be hangosan is, de kezdek tőle félni. Ezt Ő nagyon is jól tudja, és mulattatja.

~Most mond, hogy nem tetszett.~
-Nem tetszett. -biggyesztem le immár én a számat.
~Ezt most azért mondod, mert azt kértem, vagy tényleg így gondolod?~
Bolond kérdés, hisz csak bele kell lesnie a fejembe, ahol amúgy is lakik, ahhoz, hogy megtudja a választ.
A Főtér ismét kihalt, csak az a szökőkút zsibogott tovább, mint mikor egy bácsi nagyon pisil. Ha jól számolom, a néninél már elmúlt a Schizophrenia hatása és megint rendesen lát, de szerintem ő is be fogja tudni annak, hogy kimenekült a Főtér vonzásköréből és azért lett vége a "vizuális bugnak". Olyan kiváncsi vagyok rá, milyennek látnak engem közben, de mindig túlzottan megijednek, mikor átalakítom a Világot a szemükben. Sok-sok gyáva.

-Hugii, nem játszunk valamit?
~Nem.~
-Miéjt nem? Én már unom ezt az egészet!
Nem válaszol. Goni! Mérgemben belerugok egy kőbe, ami pattogva ütközik neki egy távolabbi falnak, aztán leülök a szökőkút tövébe és karba tett kézzel duzzogok. Ha valaki erre jár, NEM leszek hajlandó használni az érintést, Hugi, arról ne is álmodj!
~De, használni fogod.~
-És mitől vagy te abban olyan biztos?
... Goni! Hugi, most nem szeretlek, beee! Addig nem foglak szeretni, amíg nem válaszolsz!
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Drake Haru on Szer. Júl. 03, 2013 11:06 am

A kezdetek erdeje mellett bóklászva vártam a leendő áldozataimat. Arra figyeltem fel, hogy furcsa mód még mostanság is igen sok a kezdő játékos arrafelé. Vannak bőven ölni valók. Az a furcsa dolog jutott nemrég a fülembe, hogy talán ha valakit itt megölnek, akkor az csak hazatér, és nem hal meg igazából. Egyszerűen csak számra a játéknak ott vége. Lehet benne valami.. És így még bűnösnek sem kell magam éreznem azért, ha megteszem. Nem mintha eddig nagyon izgatott volna a dolog.. Csak ugye, ha egyszer kijutok, és megtudják, hogy miket műveltem idebenn.. És természetesen semmi bizonyíték nincs rá, hogy így van. De így ráfoghatom arra, hogy elvileg én csak segítettem az embereknek. Mennyire vicces.. A tudatlanságból eredve van alibim. Teljesen legálisan, és nyugodt szívvel tehetem.. (Nem mintha eddig nem úgy tettem volna.) És hopp.. Itt a következő! Szívszorító, ahogyan ez a csöppnyi lány futkos egy megtermett vaddisznó előtt. Nem kell sokig ezt tennie.
- Hopp! A vaddisznó nyárson! - mondtam egy-két vágás után, majd mint komoly megmentő, odalépkedtem a lányhoz, aki hálálkodni kezdett nekem. Mily szívszorító.. Egyébként nem értem, hogyan van egy ilyen játékban ennyi lány.. méghozzá ennyire fiatal lány. Tele vagyunk 12-13 évesekkel. Hogy ezeket mi vette rá arra, hogy játszanak..? Elkaptam hátulról, csendesen. Befogtam a száját. Lábával rugdalt, és kezeivel megpróbálta lefeszegetni ujjaimat róla. Nyöszörgött, és az életéért küzdött. Mily szép is az emberi természet.. A folyamatos küzdés azért a hitvány életért.
- A saját jóléted ellen küzdesz. Hisz mondd, hogy nem lesz jobb a mennyben, vagy esetleg a pokolban? - nevettem csendesen. Két apró vágás, és kevéske élete lenullázódott. Nem mozgott többet, csak meredten nézte a pixeleket, melyek az ő testéből szálltak fel. Nem a legszebb vég.. Mennyivel szebb is lenne minden, ha láthatná a vérét. A saját, meleg vérében fürösztve.. Mennyivel jobban félne.. De ezt az élvezetet sajna elvették mind tőlem, mint tőle. Unottan lépkedtem arrébb.. Kéne valami rendes harc. Ha ügyes az ellenfelem, talán nem is végeznék vele.. Elindultam a kezdetek városa felé..
Hamarosan egy szűk kis utcában sétálgattam, mikor meghallottam egy nő sikolyát. A hang irányába mentem, a főtér felé, ámde ott addigra nem volt senki.. Vagy mégis. Az a lány, akivel egyszer már találkoztam.. Egy fal mellett kuporgott, és nem bírtam ki, hogy oda ne menjek. Egyedül voltunk a tágas téren. Talán vele játszhatok. Talán nem ölöm meg..
- Szia! - mosolyogtam rá a tőlem telhető legőszintébben, megzavarva gondolatait.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Saya on Szer. Júl. 03, 2013 1:21 pm

~Hé.~
-Mi van...?
~Mostantól jól figyelj rám, és vigyázz magadra. Társaságunk jön.~
Érzem, hogy akárki is legyen ez a társaság, a Hugi sem kedveli, mert a jelenléte úgy halványodik el a fejemben, mint mikor felkel a nap. Mielőtt felfoghatnám, mi történik, valaki megszólal előttem.
-Szia!
Felnézek. Nahát, de ismerős ez a lány. Mintha láttam volna már valahol. De hol? Karjaimmal nagyot lendítek magamon, hogy talpra álljak, aztán észreveszem a feje felett a piros valamicsodát. Aztán a szemét, és megint a piros valamit.
Ez a Piroska!!! Akivel legutóbb keresgéltük azt az ezüstrókát és aki olyan vérfagyasztóan nevetett a cölöphöz kötözve, amitől nagyon megijedtem. Hugi, most mit tegyek?

~Légy természetes.~
-Sz-Szia.
~Úgy. Ha egy ujjal is bántani merészel téged, majd én tekerem ki a torkát, nyugi.~
Nagyot nyelek, hát ha azzal lenyelhetem a reszketésem is, de nem megy. Nem tudom, hihetek-e Huginak, mert eddig sosem védett meg, ha bántani akart valami mob vagy ember, de ez az érzés, amit áraszt, még sosem volt eddig, szóval azt hiszem, majd hiszek neki. Szerencsére tudja ő is, hogy félek az ilyen piros hogyishívjákos emberektől, ez a lány meg olyan fura érzést áraszt magából és egyáltalán-de-nem szimpatikus!
És ha azt képzelném, hogy a Piroska is most egy áldozatom lesz, mint az előbb az a nő? Hmm, igen, ez talán segít. Kezeimet a hátam mögé kulcsolom, megköszörülöm a torkom és kedvesen mosolygok.

-Te is vadászol? -teszem fel az első kérdést, ami eszembe jut, és igyekszem nem kimutatni, ahogy a Hugi kérte, de azért félek, és kicsit oldalra lépek, hogy ne kelljen a falhoz lapulnom. Tudom a Piroskáról, hogy nem félős típus, és nem tudom, az érintésemre meglepődne-e annyira, hogy menekülhessek, ha ő támadna, mondjuk még nem látszik, hogy szeretne, de azért.. hogy is mondják? Előre vigyázatos leszek, ezaz! Azt hiszem.
De Hugi, mi van akkor, ha tényleg nem akar semmi rosszat? Akkor majd bánhatok vele teljesen őszintén kedvesen? Jaj, remélem, így lesz, nem akarok én senkivel rosszban lenni, csak... szóval az a piros valami a feje felett, az zavar engem, bizony! Ha az nem lenne... najó, talán akor is félnék tőle.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Drake Haru on Szer. Júl. 03, 2013 3:45 pm

Kyomm.. Megéri vele foglalkozni? Hiszen sok áldozat vár engem még, akiknek mindenképpen meg kell mutatnom az utat a másvilágra. Mondjuk kell holnapra is hagyni belőlük..És amúgy is annyira,de annyira unom, hogy mindig ugyanazt teszem. Talán egy kis beszélgetés felüdít. Ha meg úgy adódik, egyszerűen megölöm őt is. Na jó, akkor vegyük fel a cuki, társalgós, kislány énemet. Ma nincs kedvem több pixelhez. Annyira nyomasztó, hogy nincs igazi vér, és még csak nem is fáj az áldozatomnak semmi. Nem jó ez a játék így, nagyon nem jó..
- Csak vadásztam. Már nem teszem. És itt, a főtéren mondd, mire vadászol?- mosolyogtam haloványan, miközben lekuporodtam a fal mellé, ahonnan az előbb lépdelt arrébb. Vajon mit gondol rólam? Amikor legutóbb találkoztunk.. Benne sem kelthettem a legjobb képet magamról. Pedig tudok én rendes, és egyszerű ember módjára is viselkedni, hisz még iskolába is jártam, és ott nem halt meg senki. Csak ugye, nem azért jöttem ebbe a világba, hogy visszafojtsam vérengző énem.. Az indikátorom nézi. Mi ebben olyan furcsa mindenkinek? Hiszen mások is járnak ezzel, nemde?
- Leírsz csak azért, mert piros? - kérdeztem félénken. Persze megvan rá az oka, nem mondom, hogy nem. Viszont.. Nem is tudom, valahogy társaságra vágyom mostanság. Csak néhány szóra az unalmas hétköznapok között.
- Nyugodtan visszaülhetsz, nem eszlek meg. - motyogtam. - Ha akarod, elmegyek. - mégsem mozdultam, válaszra vártam. Talán ha azt mondja, menjek, akkor képes leszek rögtön megtámadni.. Megeshet. Persze nem szegem meg az ígéretemet, megenni tényleg nem fogom, és még csak nem is dühből tenném, inkább csak unalomból. Sokkalta jobb szórakozás az, mint hogy egyszerűen csak sétálgassak. Persze az is megeshet, hogy egyszerűen csak más áldozat után nézek. Nem tudom.. Majd kiderül. Nem ismerem teljesen előre a saját reakcióimat.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Saya on Szer. Júl. 03, 2013 8:40 pm

Hugi, én ezt nagyon nem értem! Teljesen máshogy viselkedik, mint a legutóbb, és össze vagyok zavarodva. Ő most akkor jó vagy rossz?
~Nem tudom.~
Mennyit mondhatok el neki?
~Amennyit jónak gondolsz.~
Vajon ha elárulom neki a titkomat, azt fel fogja fedni mások előtt? Utána úgyse ölhetném meg, hogy elhallgattasam, mert nem akarok én is piros lenni utána egész végig. Meg bántani sem akarom, amíg ő sem bánt engem. Ha meg elárulom neki a fegyverem, akkor már fel is használhatja. Mit feleljek?
-Hmm, hát... van itt a főtéren valami rendszerhiba. És én azt fel tudom tárni. Szóval megvárom, amíg valaki erre jár, és feltárom neki, attól aztán megijednek és sikoltoznak és olyan jó látni, mikor megrémülnek! -magyarázom, minden szó után egyre nagyobb beleadással. Igen, ez jó lesz. Így őszintén válaszoltam neki, de nem is árultam el a képességem lényegét, így azt nem fordíthatja ellenem, és csak az eddigi pletykákat fogja tovább adni, már ha tovább adja. Na, Hugi, ügyes vagyok?
A szememet mégis alig tudom levenni az indájáról... vagy nem is így hívják, de elfelejtettem megint, hogy micsoda. Meghökkenek, mikor rákérdez, de aztán hevesen megrázom a fejem.

-Nem, nem, én... csak azon gondolkodom, mitől ilyen. Meg hogy múlik-e. Meg hogy legutóbb olyan másmilyen voltál. -vallom be megint őszintén. Kicsit közelebb hajolok, mikor elkezd motyogni, aztán mosolyogva visszaegyenesem.
-Ne menj el, csak ha te akarsz. -válaszolok, de még nem ülök vissza. Csak közelebb somfordálok. Hugi érzem, hogy éberen figyel, mint a lesben álló vadász, pedig én úgy érzem, nincs most félnivalóm. Piroska most kedves, és ez tetszik.
~Ne hagyd, hogy félrevezessen. Gondolj arra, hogy a kígyók hogyan vadásznak.~
Miért, hogyan?
~Hipnotizálnak. Elhitetik veled, hogy nem akarnak bántani, aztán...~
De ő nem kígyó, hanem ember. Nézd, van két karja, meg két lába, haja, füle, orra, szája...
~... Csupa hülyével vagyok körülvéve...~
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Drake Haru on Pént. Júl. 05, 2013 1:20 pm

Nagyot nevettem.
- Szóval az a sikoly, amit az előbb hallottam valaki olyantól származik, akinek feltártad ezt, ha jól értettem. És csak errefelé vannak ilyen hibák? - néztem körbe, nem is tudom, miért. - Egyébként hallottam már szörnymeséket a játékkal kapcsolatban. Visszatérő halott játékosokról, meg ehhez hasonlókról.. Lehet, hogy azok is ilyen hibák miatt vannak. - gondolkodtam el. Furcsa ez a dolog, hiszen én még egy ilyennel sem találkoztam.. És hogy vannak olyanok, akik ezt ki is tudják használni? Én is tudni akarok ilyet!
- És mondd, hogyan jöttél erre rá? Mármint hogy itt van ilyen hiba, és hogy te tudod irányítani? - kérdeztem, immár őszintén kíváncsian. És is keresni akartam egyet, és jó ijesztgetni az embereket. Az annyira mulatságos lenne egy-két öldöklés között.. Akkor talán nem kéne olyasmire sem ilyen gyakran vetemednem, hogy unalmamban másokkal társalogjak. Persze az ilyesfajta információszerzés mindig hasznos.. Vagy lehet, hogy pont többet kéne beszélgetnem másokkal? Akkor nem maradnék talán le az ilyen szellemes, rémisztős, halottas, kísértős dolgokról?
- Nem múlik el.. Ez mindig ilyen lesz. - magyaráztam. - Most kedvem van egy kis beszélgetésre, ennyi a különbség a múltkorhoz képest. Akkor nem volt semmihez sem kedvem, és azt a kisgyereket sem kedveltem. - folytattam tárgyilagosan. Direkt nem válaszoltam a "mitől ilyen?" - re.. Van még olyan, aki nem tudja? Érdekes.. Elmondjam? Nem mondom! A végén még itt hagy, mielőtt megmutatná nekem, hogyan lehet ilyen rendszerhibát találni.
- Akkor maradok. - bólintottam.
- Egyébként a neved.. - kezdtem bele elgondolkodva. - Azt hiszem, nem emlékszem a nevedre.. Vagy be sem mutatkoztál? - vakargattam meg a tarkóm. Nem éreztem fontosnak ezt az információt soha, ezért könnyen lehet, hogy bemutatkozott, csak elfelejtettem. Most is csak azért kérdeztem meg, hogy fenntartsam a beszélgetés menetét. Hisz épp ezt akartam.. Valami érdektelen dologgal elütni az időt, és az unalmamat elhessegetni.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Saya on Pént. Júl. 05, 2013 2:13 pm

//A képet csak erős gyomorral nyissátok meg Smile Egyébként csak az aláírásképem piros felének részletes verziója.//

Piroska csak fél választ adott, de most olyan kedvesnek néz ki, hogy kezdem kételkedni abban, hogy tényleg vele voltunk-e a rókavadászaton.
~Mit mondtam az imént a kígyóról?~
Tudom-tudom, de akkor is...
~Ne feledd el. Te is jól tudod, milyen kétszínűek tudnak lenni az emberek.~
Az igaz...
~Tudom, hogy legszívesebben mindenkit ölelgetnél, aki kicsit is kedveseb közelít, de hallgass rám. Én vagyok a Józan Eszed.~
Mint a tücsök a Pinókióban?
~Hasonló.~
A kérdésére megrázom a fejem. -Nem, nem mutatkoztunk be akkor. Az én nevem Saya. És a tiéd? -mosolygok rá, és ha elmondja, akkor jól meg is jegyzem, hogy ne kelljen többet Piroskaként gondolnom rá. Aztán folytatom a témát azzal a "rendszerhibával". Hugi, szerinted megmutassam neki?
~... Ahogy gondolod.~
Ha megijedne tőle, az nagy muri lenne. És remélhetőleg nem is jön rá, hogy én vagyok az, ha ügyesen csinálom. És talán menekül ő is sikítva, mint a néni.
~Néha nem is vagy olyan tökkelütött.~
Köszi ^^
Kinyújtom a kezem a lány felé.

-Véletlenül találtam rá, és addig kutattam, amíg nem sikerült előhozni. Megmutathatom. Nem ártalmas, de rémisztő. -vigyorgok és érzem, hogy a szívem elkezd verni. -Fogd meg a kezem és csukd be a szemed. Szólok, mikor kinyithatod.
Fél szemmel figyelem, vajon leskelődik-e, aztán kicsit megszorítom a kezét és előteremtem a Schizophreniát. Én ugyan nem látom, de érzem, hogy működik, és Hugi is helyeslően hümmög. Mikor biztos vagyok benne, hogy kész, elengedem a lány kezét, a háta mögé lépek és elkiáltom magam:
-Tádáám!
A a lány mostantól kezdve, jól tudom, egy ideig így fog látni. Kezeimet a hátam mögé kulcsolva, kiváncsian lesem a reakcióját, és persze remélem, hogy nem fog rájönni arra, hogy én vagyok a bűnös, hanem elhiszi, hogy rendszerhiba. Huh, ez olyan mókás! Így még soha senkinem nem mutattam ezt meg!

//A látvány két körig tart, pontokra, sebzésre, fizikai állapotra nincs hatással//
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Drake Haru on Hétf. Júl. 08, 2013 1:14 pm

- A nevem Haru, örvendek Saya-chan. - mondtam érdektelenül. Semmi bajom nem származik abból, ha tudja a nevem. Lényegében nem titok, bár eddig még senkinek nem mutatkoztam be.
- Te egy nagyon szerencsés ember vagy. Ha nem ártalmas, akkor nagyon szívesen megnézem magamnak. - ezzel nyújtottam is a kezem, és lehunytam a szemem. Persze érdekelt, hogy hogyan is hozza elő, de nem akartam a kíváncsiságommal elrontani mindent, így szépen csukott szemmel vártam, hogy ügyködjön. Közben a szemem erőltettem, hogy ásson a sötétségen belül valamit. Sokszor próbálkoztam azzal, hogy megnézzem a szemhéjamat belülről. Olyankor mindig furcsa fény bigyókat láttam, amik sokszor hasonlítottak valamire. Ez most sem volt másképp.. Most mintha valami óriás amőba szerű dolgot láttam volna. Hehehh.. Oké, lehet, hogy őrült vagyok, lehet, hogy képzelődöm, de legalább jól elszórakoztatom magam.
-Tádáám! - engedi el végül a kezem. Gyorsan kinyitottam a szemem, hogy láthassam, mit is varázsolt. Hirtelen nem is tudom, mi történt, minden megváltozott. Esőre fel sem fogtam, mit látok. Aztán szép lassan beette magát a fejembe a tudat. És akkor ismerős képek villantak fel. Igen, ez tök olyan, mintha belsőségek lennének mindenhol, meg vér, meg ilyesmik.
- Csodálatos!*-* - ujjongtam. Nos igen, talán egy kicsit az ízlésemmel is gebasz van, de hát pont ez miatt a látvány és érzés miatt szeretek annyira ölni. A vér, a belső szervek, a melegség.. Már csak maga az érzés hiányzik, ahogy roppan a csont, a halálsikolyok, és a kétségbeesett szemek.. Ohh igen, gyönyörű lenne. Nemhogy megrémített volna, de még tetszett is. Sok-sok áldozat kiömlött szervei borítanak mindent.*-* Hát nem csodálatos? Mesés! Magasztos! Gyönyörű!
- Imádlak Saya-chan! - ujjongtam csillogó szemekkel, miközben nem tudtam betelni a látvánnyal, így csak forgattam a fejem mindenfelé, és mindent jól szemügyre vettem.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Saya on Hétf. Júl. 08, 2013 8:34 pm

Haru. Szép neve van, nekem tetszik, és mégis csak illőbb, mint a Piroska. Most, hogy még jobban ismerem, már nem is olyan félelmetes. Iiigen, tudom, Hugi, a kígyók meg minden, de akkor is. Valahogy nem olyan érzés most mellette lenni, mint mikor a rókát vadásztuk.
Összekulcsolt kezekkel várom, hogy mit reagál, de aztán Haru nagy meglepetést okoz: neki tetszik. Érzem, hogy Hugi is teljesen másra számított és a jelenléte megremegett bennem. Még soha-soha senki nem mondta, hogy gyönyörű lenne. Eddig csak nekem tetszett, mikor magamon használtam olykor-olykor, és eltöprengtem, hogy vajon Odakint is lehetséges-e az ilyesmi, hogy valaki így lásson. És hogy vajon ez-e a világ valódi arca.
Hugi? Most mi legyen? Neki tetszik, nem ijedt meg. Leszúrjam...?

~Ne.~
De akkor most mi legyen?
~Nézz csak oda.~
Mindig olyan furi érzés, mikor valamim, ezúttal a fejem és a szemem, magától kezd mozogni, de Hugi csak így mutathat meg dolgokat, amiket ő már észrevett, de én nem. Pedig a főtérre egy harmadik személy érkezett, méghozzá pont az a nő merészkedik vissza, akit nemrég megijesztettem.
-Figyi, Haru! Nézz oda. Mit látsz? -kérdezem és mutatok a nő irányába. Pedig tudom, mit láthat: egy groteszk hústornyot, ami kocsonyaként remegve közeleg a főtérre. -Az az a nő, akinek nemrég megmutattam ezt a hibát. Nagyon megijedt tőle. -nevetek. Nevetünk. Hugi egyre hatalmasabb, én pedig egyre kisebb vagyok.
~Vigyázok rád.~
Hugi, úgy érzem, mindjárt eltűnök. Mit művelsz?
~Mondom, vigyázok rád.~
Nem is akarom, de előveszem a két kést. Pontosabban, Hugi előveszi őket. At arcomon mosoly, pedig legszívesebben üvöltenék, hogy engedjen vissza, mert megfulladok. Csak könyörgöm, ne csinálj butaságot, ne bántsd a Harut!
A Hugi végül, az ÉN számat, az ÉN hangomat használva, megszólal.

-Haru. Nem versenyzünk kicsit? Ki öli meg előbb? Talán még meg is ehetjük ebben a módban.
Hugi megnyalja a szám szélét és nagyon reménykedik, hogy a lány belemegy a játékba, én meg csak üvöltök itt bent tovább, hogy hagyja abba, mert megőrülök! Én nem akarom ezt, eresszen vissza! Ha Hugi nyer, akkor én is piros leszek, és azt NEM AKAROM!
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Drake Haru on Kedd Júl. 09, 2013 4:31 pm

Saya-chan felhívta a figyelmem valamire. Valamire, ami úgy nézett ki, mint egy adag húsos cafatos trutyi izé.. Mint a kutyakaja. Végül elmondta, hogy ez egy ember.. Egy ember, akit ebben a rendszerhibában így látunk. Vajon ő is így lát minket? Vagy ő rendesen? Gondolom nem jönne vissza, ha ő is látná a vért, és a belsőségeket.. Tehát ő rendesen lát mindent. De vicces.Smile
Szóval ez lenne az a nő, akinek a sikolya idevonzott? Mindazok ellenére, hogy ő látta ezt az egészet, visszamerészkedett volna? Ember, ez vagy bátor, vagy bolond, vagy mindkettő. Mert persze én is tudom, hogy normális embernek nem tetszhet ez az egész. Nekem éppen ezért tetszik.^^ Meg mert az áldozataimra emlékeztet..
Hirtelen ledöbbentem szavai hallatán. Megölni? Hiszen Saya-chant nem úgy ismertem meg, mint aki ilyesmit tenne.. Lehet, hogy az indikátora csalóka? Lehet, hogy az eddigi viselkedése csak egy álca volt? Vagy ez egy próba, hogy megtenném-e? Nem értem! És mi az, hogy megenni?? O.O
- Te most komolyan beszélsz? - nézek rá bizalmatlanul. - Hiszen nem hinném, hogy tényleg megakarnád ölni.. - néztem a kutyakaja irányába. És nekem sem volt kedvem már többet gyilkolni azon a napon. Vagy mégis? Hiszen még vér sincs..Bár a sikolyai vonzanak, az utolsó szavait hallhatom, és láthatom a kétségbeesett szemeit, ahogy átérzi az utolsó pillanatokat, ahogyan rájön, itt mindennek vége. De vajon ő is akarja ezt? Nekem nem úgy tűnik, hogy képes lenne rá.. Bizalmatlan lettem a lánnyal szemben. Nem tudtam, egyszerűen nem értettem, mégis mit akarhat pontosan, és miért.
Persze benne lennék egy ilyen versenyben normál esetben, és még örülnék is neki.. De most valahogy mindez nem stimmelt. Meg védett területen belül ez nem megy! #>< Nem értem!

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Saya on Kedd Júl. 09, 2013 7:57 pm

Látom, amit a Hugi lát az ÉN szemeimmel, érzem, amit ő érint az ÉN kezeimmel, és hányingert kapok attól, ahogy elmosolyodik az ÉN számmal! Mégis, mintha gúzsba lennék kötve, nem tudok csinálni semmit, pedig ordítok, mint a sakál, hogy eresszen ki!
Vajon ilyen lehet az is, mikor az emberek arról beszélnek, hogy "kívülről látják önmagukat"?

~Csendet már ott bennt!~
-Én meg akarom. Még sosem ölhettem, pedig szeretnék. De... ohdekár.
-mondja Hugi azon a förtelmes, lenéző, arrogáns hanglejtésén, miközben nézi, ahogy a nő mégis hátrafordul és elrohan. -Úgy tűnik, észrevett. Na sebaj. Van itt még valaki.
Rémülten nézem, ahogy lenyitja a menüt és matatni kezd benne, végül elküld egy Első Találat párbajkihívást a Harunak. HUGI! MIT MŰVELSZ?
~Móresre tanítalak, hogy legközelebb ilyenkor maradj csöndben és hagyd a nagyokat dolgozni!~
De...
~NINCS DE!~
Hogy is mondják? Elemi erővel, igen, asszem azzal csap agyon valami és egy időre teljes sötétségbe borul előttem minden. Csak pár másodperc, de nagyon megijedek. Vajon most kerültem a Semmibe, és mostantól kezdve semmi sem lesz velem? Vajon ez lenne a halál, és mostantól Hugié a testem? De nem, mert végül megint meglátom a Haru arcát, a furcsa szemeit, amik most kérdőn néznek, és ahogy én sem, ő sem ért semmit. Hugi azóta ilyen, amióta először játszottunk együtt, pedig ha tudtam volna, hogy nem akar, akkor én békén hagyom, becsszó. Hugi, eressz vissza, én nem akarok vele párbajozni, én barátkozni akarok, ne légy ilyen gonosz! Mindig olyan gonosz vagy, néha pihenhetnél.
-Ne aggódj. Így nem halhatsz meg. Viszont szeretném kipróbálni, melyikünk az ügyesebb. Nos?
Én nem is így szoktam beszélni, Hugi...
~Én viszont igen, rossz kislány, és CSENDET odabenn!~

//Csak hogy ne legyen most félreértés: a vastag betűs szövegeket csak Saya hallja, a sima pirosakat Haru is Smile//
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Drake Haru on Csüt. Júl. 11, 2013 2:29 pm

Megszeretné? Lelkem rajta, megteheti. Ha kell, még le is fogom neki, ha úgy alakul. Hisz akkor végre ő is megismerheti a gyilkolás mámoros kéjét. Mesés lenne.
- Egészen eddig nem úgy tűnt számomra, hogy olyasvalaki lennél, aki szívesen öl. - méregettem félrebillentett fejjel, kissé hunyorítva.
Viszont az áldozat elment. No fene.. Akkor ma sem versenyzünk, hogy ki gyilkolja meg előbb. Pedig érdekes ötletnek tűnt. Keresni kell egy új áldozatot. Vagy rosszabb esetben máskor kell megejteni a versenyt. Kérdőn néztem Saya-chanra. Van itt még valaki? A kijelentésére elkezdtem körbe forogni, hogy tekintetemmel megtaláljam azt a valakit. Csakhogy nem volt ott senki. Na most akkor az van, hogy az egyetlen valaki, az én vagyok.
Egy párbajfelkérést kaptam, és lassan felderengett, hogy akkor mi ketten egymást fogjuk gyilkolni. Tetszett ez az ötlet is, bár azon a napon már nem akartam többet ölni. Most az a helyzet, hogy vagy ő gyilkol meg engem, ezzel rájön a gyilkolás tökéletességére, és rávezethetem az igazi élvezetekre, vagy én ölöm meg őt, és az is igazán szórakoztató lesz. Nem volt semmi kifogásom az egésszel, így már nyomtam is volna rá az elfogadásra, amikor a szemembe ötlött valami. Valami orbitális hiba..
- Csak egy találat? Ugyan már.. Ez nevetséges! Nem azt mondtad, ölni akarsz? Azt így nem nagyon teheted meg.. - nevettem fel. - Az egy találatig tartó párbajok nevetségesek. legalább arra számítottam, hogy teljes életes lesz, és valamelyikünk a végén meghal. - csillogott fel gonoszan a szemem. Így már nem is érdekelt annyira a játék. - Ez nekem így annyira nem tetszik. - tiltakoztam. Akkor inkább beszélgessünk tovább, hisz az is érdekesebb. Pláne akkor, ha vannak még ehhez a bughoz hasonló érdekes információk a tarsolyában.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Saya on Csüt. Júl. 11, 2013 5:32 pm

- Egészen eddig nem úgy tűnt számomra, hogy olyasvalaki lennél, aki szívesen öl.
-A látszat néha csal.
Üvöltök, üvöltök, üvöltök, de Hugi látszólag semmit se hall, vagy csak nem akar, mint a macskák, és csak vigyorog a Haruha. Mikor a lány elfogadja a felkérést, már toporzékolok, mint egy kisbaba, mert ki akarok szabadulni, véget akarok vetni ennek, és az sem érdekel, ha el kell mindent magyaráznom a Hugiról a Harunak, csak szabaduljak ki innen és beszélhessek vele! Félreérti, nagyon-nagyon félreérti, ez nem én vagyok! Hugi, sosem voltál még ENNYIRE gonosz! Mi történt veled?
~Csak játszom, nővérkém. De inkább hallgasd, mit mond.~
...
~Ugye? Ő csak egy mocskos gyilkos. Egy alávaló haramia, aki börtönbe való. Nem értesz egyet velem?~
Nem. Haru tud aranyos is lenni és jófej és lehet vele beszélgetni!
-Téged nem akarlak megölni. Te és én ugyanolyanok vagyunk, már-már lelki ikrek. Ugyanazt szeretjük, akkor miért fosztanánk meg egymást az élvezettől? Csak szeretném tudni, ki a jobb kettőnk közül... és a Nővéremre is szeretnék ráijeszteni.
Hugi...
Úgy érzem, peregnek a könnyeim, de nem önti el a forróság az arcomat. Belül sírok, belül rívok, de az arcom most a Hugié, és én nem tehetek semmit, nem ütközik ki rá semmi abból, amit én érzek. Csak nézem tehetetlenül, ahogy a Hugi fogja a két kést, az ÉN késeimet, és megindul velük lassan Haru felé, mikor elkezdődik a párbaj.
Haru, kérlek-kérlek, vess véget ennek gyorsan, had jöhessek megint elő, és had magyarázhassam meg ezt az egészet, és én nem bánom, ha te gyilkos vagy meg ilyesmi, csak szabadíts ki innen! Tudom, hogy ezt most nem hallod, csak kérlek-kérlek-kérlek --
És Hugi: én most gyűlöllek téged!
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Drake Haru on Kedd Júl. 23, 2013 2:41 pm

- Hümm.. Az igaz. - mosolyodtam el. Nem nagyon értettem, mire ez a hirtelen váltás, de lelkem rá nem ellenzem.
- Hogy mi? - ütköztem meg szavain. - Még hogy lelki ikrek. - emeltem meg szemöldököm. - Ahhoz nem vagy te elég. - gúnyosan mosolyogtam egyenesen a szemébe. Ikrek? Ugyan már.. Semmi köze nincs hozzám. - Én a gyilkolást szeretem. Azt a fajta csodálatos élvezetet, melyet az emberi élet kioltása okoz. De szeretek ebbe az élvezetekbe másokat is bevezetni. Akár a saját halálom árán megmutatni valakinek, milyen mesés érzés is ez. - szinte éveztem, hogy erről beszélhetek. Átszellemülten emeltem fel kezeimet, és immár az emlékek élvezetétől fűtve kiáltottam széles mosollyal arcomon. - A gyilkolás kéje mesés. A csontok roppanása, a fémes vér melege, az áldozat kétségbeesése, és utolsó lélegzetei, a szeme, melyben a halál sikító igazsága látszik.. - nagy levegőt vettem, hogy teli torokból mondhassam. - Ez az igazi élvezet! - elővettem fegyverem, és magam elé tartottam.Sokkal halkabban folytattam. - Te ebből semmit nem érthetsz, ha arra kérsz, fél életig harcoljunk, ha azt akarod, tagadjam meg tőled a gyilkolás élvezetét, vagy magamtól. Így nem lehetünk igazán lelki ikrek. Mert akkor nem kérnél erre. - Elragadtattam magam. Talán egy picit rémisztő is lelhettem az előbb.. De ne mondja azt nekem, hogy megért, amikor nem! Fogalma sincs az egészről, az érzéseimről, a szenvedélyemről! #>< Amikor végre lejárt a visszaszámlálás felé rohantam, és teljes erőmből, előző beszédemtől fűtve támadtam meg egy egyszerű vágással, melyet a bal vállától irányítottam keresztbe a mellkasán. Ott vannak a legértékesebb szervei, ott buggyannának ki belsőségei, ha most a valóságban lennénk. Szinte éreztem az arcomba fröcskölő meleg vér ízét, az emléke is elégvolt, hogy még jobban feltüzeljen.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Saya on Kedd Júl. 23, 2013 9:58 pm

Rossz ezt hallgatni, rossz-rossz-rossz! Hugi, ne nevess már ennyire, hátborzongató! Tedd el ezeket a késeket és vond vissza az egészet, könyörgöm! Könyörgöm-könyörgöm-könyörgöm!
-Hahahaha! Valamit kifelejtettél! Avagy nem is ismered még, bár ajánlom, hogy egyszer kipróbáld. Sajnos nem a játékban, mert itt lehetetlen, de odakint... mennyei. Mikor ráugrasz az áldozatodra, aki semmit se sejt. Harcképtelen, te pedig belemélyesztheted a fogaidat a húsába. Az érzés, mikor szakad a bőr, az meg sikít... annál nincs szebb. A vér íze meg egyenesen mámor. -Hugi az ég felé néz, a feketére, ahol villognak azok a digitális csillagocskák. Ahogy beszél, abbahagyom a dörömbölést. A Hugi emlékezik valamire, de csak nagyon haloványan látom, hogy mire. Egy fiúra, szép fekete haja van és megsimogatja a fejemet. Mosolyog. Valaki sikít, de csak az én fejemben, halálsikoly. Ki az a férfi, Hugi? Ő Apu? ...
Nem válaszolsz?

-Na de kérlek. Az imént mondtam, hogy csak ki akarlak próbálni. Ölésről szó sincs. Itt nem olyan élvezetes, mint odakint, a Nővérem meg gyűlöli azt a piros valamit. Bár azt még nem tudom, meddig engedem, hogy ez zöld maradjon. -bök a fejem feletti indikátorra, miközben már újra Harut lesi. Reszketek a félelemtől, pedig a kezeim, lábaim magabiztosan teszik a dolgukat.
Haru megindul felénk, és tehetetlenül nézem, ahogy fut. Az utolsó pillanatban emeli fel Hugi a saját késemet és felhangzik az a borzalmas, fémes csettintés. Mind a két kés kellett, hogy megállítsa azt a nagy izét. Hogy bírja el ezt az a kislány vajon? Jó sok pontot rakott erőre, ahogy én tettem a gyorsaságra?
Csak látom, hogy a karom megbicsaklik, a testem pedig oldalra lendül. Hugi sziszeg, és megremeg a kép egy pillanatra, de érzem, hogy vigyorog. Nem vár, egy másodpercet sem, elrugaszkodik a földről és alulról próbálja megvágni a Harut, de itt bent érzem, hogy valami hiányzik, hogy veszíteni fogunk.
Feladtam, hogy megint enyém legyen a testem, csak nézem tehetetlenül, mint odahaza a kávéző tévéjét. Kinek drukkoljak? Mindkettőnek akarok. Csak legyen vége hamar és szabadulhassak vissza...
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Drake Haru on Szomb. Júl. 27, 2013 4:36 pm

O.o Kicsit értetlenül néztem a lányra.
- Te embert ettél? - kerekedett el a szemem egy szempillantás alatt, amikor értelmezni bírtam mondatait, majd széles mosolyra húztam számat. - Még nem próbáltam, de bizonyosan felemelő érzés lehet. Bár az íze.. - fintorogtam. - Nem vagy ok benne biztos, hogy elnyerné tetszésemet. - gondolataim azokra az időkre kalandoztak, amikor nyers húst kellett ennem. Sosem szerettem. Mondjuk talán az embert is meg lehet főzni.. Bár akkor meg pont az a fajta élvezet tűnne el, melyről ő beszél.
- Cöhh.. - mély megvetésem jele képp összeszorítottam szám, mintha eldöntöttem volna, hogy soha többé nem szólok egy szót sem. Pedig mégis akartam beszélni, csak nem tudtam, mit mondhatnék. Mindig is megvetettem az egyszerű féléletes kihívásokat, de nem volt mit tenni, ezt kell szeretni, vagy éppen ellenkezőleg, nem szeretni.
- A nővéred nem tudja, hogy szeretsz ölni? Mert ha tudja, és ettől továbbra is szeret, akkor nem hiszem, hogy annyira kéne hogy zavarja a tény.. - sóhajtottam nagyot. Soha nem értettem az ilyen családi dolgokat. Talán mert nem volt családom..
Lejárt a visszaszámlálás, és én megindultam ellenfelem irányába. Nem voltam sem izgatott, sem unott. Olyan közömbös érzésem volt az egésszel kapcsolatban, bár bosszantott, amikor két piciny késsel megállította az én hatalmas fegyverem. Igazán gyorsan mozgott, és hamarosan csak azt láttam, ahogyan alattam van. Első találatos kihívás! Nem szabad hagynom, hogy betaláljon..! A cél lebegett a szemem elől, és gyorsan odébb ugrottam. Bár éppen hogy csak, de sikerült elkerülnöm a támadását. Ez itt a gond.. Ő gyorsabb, mint én, és az első találatos harcoknál sajnos nem számít az, hogy nekem viszont sok az életem, vagy nagy az erőm.. Az most nem számít semmit.
- Hümm.. - mosolyogtam elégedetten. - Rendesen csőbe húztál ezzel a fajta párbajjal.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Saya on Szomb. Júl. 27, 2013 5:29 pm

-Ettem. A szomszédunkat. A játékba lépés előtt még nem fedezték fel. De csitt, erről a Nővérkémnek egy szót se.
Hogy mi?
Miért nevetsz? Miért mondod, hogy ne mondja el nekem? Tudod nagyon jól, hogy én is hallom! Szóval az is te voltál? Észrevettem, hogy eltűnt a Pista bácsi, de mégis mikor és hogyan?

~Emlékszel az első találkozásunkra?~
Persze, emlékszem. Mikor a tűkörre írtál.
~Mondjuk úgy, ez volt a depütálásom.~
Érzem, hogy könnyek szöknének a szemembe, de az most nem az én szemem, és ezért nem is csinál semmit, csak néz, amerre a Hugi akar, és aki most a Haru. Mikor a lány megszólal, hogy ha szeretem a Hugim, akkor nem kell zavarjon a dolog, felüvöltök, hogy nincs igaza, én ezek után GYŰLÖLÖM a Hugit és KI AKAROK SZABADULNI! A Hugi meg csak nevet és nevet, csak nekem, belül, és csiklandoz a tudata, a kárörvendése, az öröme, hogy végre szenvedni láthat.
Tehetetlenül nézem, amit művel, mikor kikerüli a Haru támadását, de aztán amaz is kierüli az övét. Ki akarok szabadulni, de nem tudok, még mindig nem!
Haru megjegyzése hallatán Hugi megnyalja a szánk szélét és vigyorog.

-Pedig továbbra sem te vagy az áldozatom. -mondja, és hallom, hogy azt gondolja még, "talán majd máskor". Abbahagyom a szipogást és töprengőn nézek magam elé, nézem, amit láttatni kíván velem, és töprengek, hogy ha nem Haruval van dolga, akkor kivel?
Mármint, az tiszta, hogy velem, de mit akar csinálni?
Hisz most is ő indul meg újra és rohamra a késeinkkel, olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tud, mindenféle csel nélkül.
Hugi, mit tervezel? Miért nem látom? Elzárod, érzem, és félek, hogy mit akarsz csinálni! FÉLEK!
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Drake Haru on Vas. Júl. 28, 2013 12:38 pm

- Te megetted a szomszédodat? - kerekedett el a szemem, és egyszerűen nem bírtam nevetés nélkül megállni. Ez egyszerűen.. zseniális. Azt hiszem, így kell hívnom, mert az. Valami fenomenális a csaj.
- Nem én? - néztem körbe. - Szerintem most éppen senki sem az. - hunyorítottam. - Csak játszadozunk. - sóhajtottam. Nem szerettem a csak játékokat. Bár.. Mégis tetszett, hogy a lánnyal harcolhatok. Valami megfoghatatlan varázsa volt. Egy aranyos, emberevő kislány, meg egy gyilkos másik. Szinte elolvadok, annyira cuksa~..*-*
És ahogyan elindul gyorsan, nagyon gyorsan felém azokkal a drága kis késekkel.. Egyszerűen még védekezni is elfelejtettem, meg időm sem lett volna. Puff, simán talált. Vesztettem. Egy kissé dühös voltam ez miatt, hiszen nem mutathattam semmit a tudásomból. Ténylegesen semmit. Ennyire szerencsétlennek, és haszontalannak még nem éreztem magam soha.
- Nos, itt a vége, kicsi lány. - mosolyogtam. - Nyertél! Remélem azért lesz legközelebb, és akkor egy komolyabb meccsben megmutathatom én is, mit tudok. - húztam el a szám, hiszen annyira nem jó érzés, ha még csak nem is találok. - Örültem! - legyintettem, ezzel el is indultam szépen a dolgomra. Mert volt még dolgom, rengeteg. Például keresni ilyen hibát, ami olyan széppé teszi a környezetet. Álló napokig bámulnám. Aztán még végezni pár szerencsétlennel, vagy ahogy mondják.. felszabadítani! És legvégül.. talán aludni, meg enni. Bár arra nincs sok szükség a játékban, azért én mégiscsak szeretnék egy picit ledőlni valahova. Keresnem kell egy fogadót.. És kitalálni, hogy mit akarok vacsizni! Talán valami húsit.. Ember hús! Ehh.. Elment a kedvem a hús evéstől. Akkor eszek valami szendvicset, az is megteszi.

_________________
Színem:DarkOrchid
avatar
Drake Haru
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 255
Join date : 2013. May. 16.

Karakterlap
Szint: 21
Exp:
1540/1700  (1540/1700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Saya on Vas. Júl. 28, 2013 3:21 pm

//Nyuuu >,< XD Ne menekülj ;_;//

Hugi rettentően elkámpicsorodik, mikor megjelenik a felirat és a Haru úgy legyint az egészre, mintha nem is érdekelné. Érzem a dühöt, ami kezd tornyot építeni a tudatában, a dühöt és a vágyat, hogy még egyet beleszúrjon a Piroskába, hogy megölje, kinyírja, megegye, széttrancsírozza, megeméssze....
Ám ekkor valami megvillan. A gondolat, a terve, amit akart csinálni. El akarta érni, hogy a Haru megüsse, és utolsó pillanatban visszaengedett volna. Hogy a Haru engem üssön meg. Hogy kénytelen legyek visszaütni. Hogy kénytelen legyek harcolni. Mert tudja jól, hogy azt nem szeretek...
Könnyek szöknek a szemembe, és ezúttal valóban. A Haru pont elfordul, legyintve, és szinte csöpög róla, hogy rettentően csalódott. Ezt látva a Hugi kicsit jobban érzi magát.

~Ha másképp is, mint terveztem, de legalább megakadályoztam, hogy legyen egy barátod.~
-...Hogy... micsoda?
Hugi nem válaszol, csak érzelmi képekkel tudasoítja bennem, hogy mit szeretne. Azt szeretné, ha egyedül maradnánk, csak mi ketten. Hogy megakadályozzon mindent, ami boldoggá tenne engem. Hogy szétszedjen, megtépjen, kinyírjon...
Mire felnézek homályos tekintetemmel, a Haru már messze jár. Utána akarok kiáltani, megmagyarázni az egészet, de nem jön ki hang a torkomon. Térdre esek a földön és csak sírok, sírok, nem érdekel, ki hallja meg.

-Te egy gonosz kis bestia vagy Hugi, és esküszöm, hogy megküzdök veled! Le foglak győzni! Megértetted! Még egyet ilyen nem csinálhatsz velem, a Nővéreddel, mert megkeserülöd, akkora pofont levágok neked, hogy pördülni fogsz a levegőben!
~Hiszem, ha látom, kis pondró, alávaló féreg, semmirekellő kis kukac! Én vagyok az erősebb!~
-Akkor innentől kezdve párbajozunk?
~Igen, párbajozunk.~
Elvigyorodom. Bár azt nem tudom, ezek után ajánlatos lenne-e a Haruval megint összefutnom. Nem tudom. Szeretnék... de most biztos meggyűlölt. És már a helyzetet is hiába magyaráznám el neki utólag, nem hinne nekem.

//Akkor lezárva, ezek szerint. Viszlát a jövőben, köszönöm az érdekes élményt Very Happy//
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Klein on Hétf. Júl. 29, 2013 10:36 pm

Ossu!

Azt hiszem Saya és Haru a jövőben vagy legjobb barátnők lesznek, vagy egymás pengéje által fognak elveszni *köhint* Cukik voltatok, jutalmatok 30 xp és 70 arany. Lezárom a párbajt.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A két cuki kislány, Haru és Saya

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.