Rosemarie vs Yahiko

Go down

default Rosemarie vs Yahiko

Témanyitás by Kayabuky Yahiko on Szomb. Júl. 13, 2013 4:09 pm

Az aréna ekkor sem volt csendes. Legutóbb, mikor itt jártam, még tapasztalatlanabb voltam és nem is volt ennyi néző, mint most, s harcra sem vártak ennyien.
~ Legalább jobban tudok majd válogatni. – gondoltam elégedetten.
Magamra öltöttem a harci öltözékem, és elkezdtem sétálni az üres ülőhelyek közt, miközben szemléltem azokat, akik ott voltak. Eléggé vegyes volt a felhozatal. Révén, hogy ránézésből nem tudtam megmondani, hogy ki mennyire lehet erős, így csak a kinézetükből tippelhettem.
~ Ha valaki sokat játszik, akkor az alacsonyabb szinten is veszélyes lehet. – vontam le a következtetést, elvégre magamat ismerve, ha egy játék minden mozzanatát ismerem, akkor akár gyengébb állapotban is győzhetek.
Éppen ezért messze elkerültem azokat, akikről azt feltételeztem, hogy ilyenek lennének és inkább olyanok után kutattam, akikről nem feltételeztem volna elsőre, hogy az online játékok művésze. Ekkor vettem észre tőlem nem túl távol egy lányt, aki a lehető legtávolabb húzódott a többi nézőtől és a biztatás vagy épp szidalmazás helyett ahogy elnéztem inkább csendben volt.
Első ránézésre meglepett a fehér haja, de ettől függetlenül nem tűnt fannak, így hát jó eséllyel feltételezhettem róla, hogy nem lehet túl jó.
~ Bár a látszat néha csal. – emlékeztettem magam, majd figyelmen kívül hagyva a saját intésemet amolyan hazardírozó módjára közelebb mentem az illetőhöz.
Amikor már csak pár lépés választott el minket, elővettem a tárgyaim közül a késeim, és egy vágásféle mozdulattal egyenesen  feléje mutattam, s azt mondtam:
- Veled fogok harcolni! – közöltem vele nemes egyszerűséggel.
Ám alig, hogy ezt kimondtam, feltűnt, hogy valami nem stimmel. Ez a valami pedig a fegyverem volt, mely ahelyett, hogy a rendes, már-már megszokott penge lett volna, egy-egy ecset volt, melynek végeiről tinta csöpögött alá. Így történhetett, hogy a színpadias mozdulatom közben ahelyett, hogy csak neki szegeztem volna a tőröm, egyenesen lefröcsköltem tintával.
~ Hupszi…
Ám hamar rájöttem, hogy ez talán nem is olyan nagy baj.
~ Most már legalább van oka harcolni velem, ha netán a kihívás nem lett volna elég. – konstatáltam elégedetten, s vártam, hogy hogyan fog reagálni.

AKTUÁLIS STATOM:
Élet: 3 -> HP: 15
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+2x0,5) -> sebzés: 2 / kés
Kitartás: 3
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 2
avatar
Kayabuky Yahiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2013. Jun. 17.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
35/50  (35/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rosemarie vs Yahiko

Témanyitás by Rosemarie Ewerard on Vas. Júl. 14, 2013 2:08 pm

Ismételten egy unalmas nap, nagyszerű... Egy frászt! Miért nincs errefelé valami szórakoztató? Ezek a nyomorultak annyira idegesítően unalmasak. Kedvem lenne szétverni az összeset, de semmi látványos haszna nem lenne. Legalábbis amíg védett területen vagyok. Ha viszont azon kívül püfölném őket... Akkor is csak én látnám kárát, ők meg nyom nélkül megúsznák. Ennek semmi értelme! Az a rohadék Kayaba miért nem tudta élethűbbé tenni ezt a világot, ha már bezárt minket ide he?! Csak kerüljek ki innen, kidekorálom a képét a való világban, az már biztos.
- Ááá, addig keresnem kell valami szórakoztatót! - mérgelődök hangosabban.
Igazából azt sem tudom, hogy merre megyek. A lényeg az, hogy találjak valamit, ami... Leköt? Igen, talán ez lenne rá a megfelelő szó. De ha keverhetek egy kis bajt, az sem rossz. Végül is ez is önmagam lefoglalásának egy formája lenne. Pontosabban más valami foglalna le engem, de azért, mert én félbeszakítom a dolgok menetét és mint ismeretlen tényező közbeavatkozom. Hm, mégis hogy tudtam így megfogalmazni legfőbb tevékenységem? Ez már nekem is túl tudományos. Pfhej! Elegem van, ez a hely teljesen megváltoztat! Még a végén elkezdek hősködni és ártatlanokat menteni... Na persze! Még csak az kellene! Észre sem veszem, de már az aréna lelátóján ácsorgok. Tekintetem lemered a küzdőtérre, de mintha észre sem venném, hogy mi folyik ott. Igazából... Unalmas. Két idióta csapkodja egymást. Pontosabban próbálja, ahelyett, hogy komolyan, trükkökkel, vagyis egy okos taktikával kijátszanák a másikat. Így csak esztelenül koptatják azokat a drága pengéket. Már ha kopnának egyáltalán, de még az sem történik meg. Még egy hatalmas hiba a nagy Kayaba világában. Komolyan kitalálhatott volna jobbat is.
Váratlanul egy srác lép mellém. Érdektelen tekintettel fordítom felé arcom, várva, hogy mégis mit akar. Testem többi része eközben is a küzdőtér felé néz, azért, hogy ha befejezi ez az érdektelen senkiházi amit akar, kis erőfeszítéssel visszameredhessek a semmire. A már gondosan eltervezett perceimet azonban valami meghiúsítja. Arcomra apró, sötétlő cseppek kerülnek. Az egyiket megérintem ujjaimmal, majd szemem elé emelem kezem.
- Tinta? Mégis milyen harcra gondoltál, te féreg? Gyorsírás, vagy festészet? - kérdem, hangosan felmordulva.
Izmaim egytől egyig megfeszültek. Azt kívánom bár lenne olyan képességem, hogy a szememmel védett területen is ölhetnék vele, mert akkor ez a suhanc már halott lenne. És akkor gyönyörködhetnék testének gyönyörű, színkavalkáddal megáldott szilánkokra hullásában.
- Csak azért, mert idejössz, és kijelented, hogy velem fogsz harcolni, eszem ágában sincs megmozdítani a kisujjamat sem. Egy frászt fogok én veled harcolni! Ha küzdeni akarsz, esdekelj és könyörögj térden állva, hogy méltóztassak kiállni ellened. Vagy ne csak a szád tépd és ecsettel hadoválj. Idegesítő korcs! - sziszegem.
Bármennyire tiltakozik minden porcikám, egyenlőre nem veszem rá magam, hogy kiálljak ellene. Nem, azt már nem. Ha már ennyire nagyra van magával és így mer beszélni velem, senyvedjen csak a nyomorában. Ha viszont ki akar hívni, annak adja meg a módját. Elvégre az unalmas semmittevésem tette tönkre és még tintával is összekent. Amíg döntésre nem jut, visszafordulok és nézem tovább a lenti küzdőfeleket. Talán... talán kezd valamivel érdekesebb lenni az a játék.

Stat:
Élet: 5 
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+1)
Kitartás: 3 
Gyorsaság: 6 
Speciális képesség: 3

Páncél: 9

_________________
Adatlap

stat:

3. szint:
Élet: 5 
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+1)
Kitartás: 3 
Gyorsaság: 6 
Speciális képesség: 3

Páncél: 9
avatar
Rosemarie Ewerard
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2013. Jan. 03.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
150/200  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rosemarie vs Yahiko

Témanyitás by Kayabuky Yahiko on Hétf. Júl. 15, 2013 12:54 pm

Azt mindenképpen elmondhatom, hogy ő sem lepődött meg kevésbé a kezemben lóbált ecseteim, mint saját magam, ellenben nem egészen azt a hatást értem el, mint amit vártam. Aztán meg kioktatott, hogy attól, hogy provokálom egy kissé, még nem fog velem harcolni. Ez némileg még érthető is lett volna, hiszen valóban vannak olyan hidegvérű emberek, akiket nem olyan könnyű felmérgesíteni, ellenben a további okfejtése már nem arról tanúskodott, hogy csak erről lett volna szó. Gyakorlatilag arra utasított, hogy ha szeretnék harcolni vele, akkor könyörögjek neki, mint egy talpnyaló.
~ Cöhh, ez azt hiszi, hogy felettem áll. – gondoltam mérgesen.
Ennek lehetett az az oka, hogy magasabb szintű volt, mint én, ám, tekintve, hogy én sem láttam mások szintjét, így jó biztonsággal feltételezhettem, hogy más se látja az enyémet, így hát nem lehetett tisztában a kettőnk közti különbségekkel. Ám el kellett ismernem, hogy a pemzlikkel eléggé nehézkes lett volna a harc, így mielőtt bármit is válaszoltam volna neki, elraktam a tintás pamacsokat és megpróbáltam ismét előhozni a késeim, mely végre sikerült is, ezúttal talán hibátlanul.
~ Ha eztán meg evőpálcikává változnak én felkötöm magam. – morogtam a bensőmben, s leírtam ugyanazt a mozdulatot, amit eredetileg is terveztem, s felé szegeztem ezúttal már a valós fegyverem. – Szóval nem akarsz harcolni velem te nyuszi? – kérdeztem elmosolyodva. ~ Fogadjunk, hogy fel tudlak annyira paprikázni, hogy megküzdj velem. – gondoltam némileg rosszindulatúan, majd leengedtem a kezemben tartott pengét, és tettem néhány lépést lejjebb a lelátón.
Néhány szintet mentem csak alacsonyabbra, majd ismét szembe fordultam vele.
- Utoljára kérdezem: Harcolsz velem? Ha nem, akkor keresek valaki olyat, aki tökösebb, mint te és nem ijed be ilyen könnyen.
Annak alapján, ahogy viselkedett két sejtésem alakult ki. Egyfelől egy vérprofi viselkedhet így, akik tényleg a játék minden csínját-bínját ismeri és tisztában vele, hogy egyszerűen nem érheti meglepetés. A másik lehetőség pedig az volt, hogy annyira kezdő még, hogy még csak azzal sincs tisztában, hogy mi az, amit nem tud.
~ De vajon melyikről van szó? – tűnődtem, mialatt a válaszát vártam.

AKTUÁLIS STATOM:

Élet: 3 -> HP: 15
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3 (+2x0,5) -> sebzés: 2 / kés
Kitartás: 3
Gyorsaság: 2
Speciális képesség: 2
Páncél: 2
avatar
Kayabuky Yahiko
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2013. Jun. 17.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
35/50  (35/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rosemarie vs Yahiko

Témanyitás by Rosemarie Ewerard on Hétf. Júl. 15, 2013 2:32 pm

- Hm? Csak nem rosszul érintett a visszautasításom, korcs? - kérdem szélesen elvigyorogva, amint meghallom alantas vádaskodását.
Még hogy én nyuszi? Fogalma sincs ennek, hogy kivel beszél. Hogy hány orrot törtem már be, hány kart, lábat, bordát törtem már el az utcán, valahányszor rá tettem a lábam és belém kötöttek. Ennek fogalma sincs rólam, ahogy arról sem, hogy milyen tapasztalatot szereztem a sikátorokban, miután otthagytam anyámékat a hosszas nyavalygásuk közepette. Lehet, hogy java itt felesleges és hiábavaló, de a mozdulatok ugyanazok, még ha a fizikai képességek nem is. De ezt kiküszöbölendő, hogy van egy annál jobb. Egy speciális képesség, aminek nagy hasznát tudom venni.
- Gőzöd sincs arról, hogy miről pofázol - vonok vállat.
Idegesít ez a srác? Még szép, hogy igen. Jelenleg azonban lelek némi örömet abban, hogy őt idegesítem. Tekintetem ismételten visszafordítom a lent harcolókra. A küzdelem kezd nagyon egyoldalúvá válni. Ez így már unalmas. Nagyot sóhajtok, miközben hajamba túrok. Ennyi lenne? Tényleg másik szórakozás után kell néznem. Talán elpáholhatnám ezt a nyomorultat.
- Hm? Csak nem ennyi volt? Ilyen könnyen feladod? Ezek szerint beléd még nálam is kevesebb tökösség szorult. Amire hozzá tenném, nekem nincs szükségem - sóhajtok csalódottan.
- Az előbb azt mondtam, hogy ne csak a szád jártasd. Ennyire nehezedre esne elküldeni a kihívást? Úgy tűnik, itt te vagy a nyuszi és nem én - vonok vállat.
Lépteim ezek után megindítom felé. Mikor oda érek hozzá, egyszerűen elsétálok mellette. Ha még arra sem képes, hogy némi pötyögés után kihívjon, hát így járt. Én nem fogok utána rohangálni, mikor ő keresett meg. Bár tény, hogy jól esne most már megütni valakit. Nem, nem is csak megütni. Nem egyszer, hanem sokszor. Püfölni, nem, inkább szabdalni. A késekkel apró bemetszéseket ejteni rajta, valahányszor csak esélyem van rá. Kár, hogy itt semmi nem fáj senkinek... Néhány lépéssel mögötte azért megállok, bár így is szinte már a küzdőtér szélénél ácsorgok.
- Na mi lesz tapsifüles? Van merszed kihívni, vagy inkább füled-farkad behúzva eliszkolsz? Az ecsetes bravúrod után én az utóbbira tippelnék - mondom csalódott hangon, majd gonoszul elmosolyodom.

_________________
Adatlap

stat:

3. szint:
Élet: 5 
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+1)
Kitartás: 3 
Gyorsaság: 6 
Speciális képesség: 3

Páncél: 9
avatar
Rosemarie Ewerard
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 42
Join date : 2013. Jan. 03.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
150/200  (150/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rosemarie vs Yahiko

Témanyitás by Klein on Pént. Aug. 23, 2013 2:28 pm

Inaktivitás miatt lezárom a KT-t. Rosemarie jutalma 20 arany.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Rosemarie vs Yahiko

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.