Sárkánypikkely - A Páncélbolt

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Danee on Vas. Szept. 01, 2013 2:00 pm

Ahogy a listát böngészem, a szemem sarkából észreveszem, hogy a derekát elhúzza a pult széle mellől.
Hm? Valami baj van?
Furcsállva pillantok fel az sorok közül, és akkor veszem észre, hogy a kecses karjai nyugodnak a pulton, s ahogy felnézek, átvillan a tekintetem a mellei fölött. El is időznék rajtuk, mert hát valahogy minden férfi tekintetét vonzzák ezek az isteni női idomok, és azt hiszem, hogy ha egyáltalán nem akadna meg a szemem, akárcsak egy percre is eme domborulatok láttán, akkor az maga a sértés lenne bármilyen nő számára. Persze, nem tudhatom, valójában ők erről mint gondolnak, innen az erősebbik nem szemszögéből ez talán egészen másként megy mint náluk.
Úgyhogy egy pillanat után a gyönyörű szép arcával találkozik szembe a tekintetem. Egy pár pillanat alatt bejárom minden apró részletét, az igézően vibráló türkizkék szempártól, elkalandozok ajkai hívogatóan finom ívéhez, végigfutok arcának lágy vonalán, egészen a lenszőke hajzuhatag mögött megbúvó aranyos kis füléig.
Elmosolyodok, mint aki angyalt látott. Úgy elidőznék Hinari arcán, tekintetében elmerülve, a szemeimbe belefeledkezve. Legszívesebben most azonnal megcsókolnám... de ...
Az illendőség úgy kívánja, hogy egy vadidegen ne tegyen ilyet, és ezért lassan elszakadok a kék szempártól, és újfent a listára összpontosítok.
Azaz csak szeretnék, mert ekkor pillantom meg, hogy az Ő ujja is a papírlapon állapodik meg rögtön az enyém mellett, a csigamintás sorában. Ez újabb mosolyra fakaszt. Egyszerűen nem tudnék komoly és kimért maradni, ahogy egy rendes vevőhöz illik, egy ilyen gyönyörű lány társaságában, főleg nem ilyen közelségben.
- Anat? - kérdezek vissza - Ja Anatole Saito! - ugrik be.
- Igen! Már teszteltük is a portékáját! Nem csak jó kovács, de első rangú edző partner is! - emelkedem fel újra, a pult szélében megkapaszkodva
- Volt szerencsém nem is olyan rég megizzasztani egy kicsit egy baráti párbaj keretében! - büszkélkedem, önbizalomtól sugárzó képpel
- Fortuna asszony úgy intézte, hogy egy jó pár pillanatig a nagy szintkülönbség ellenére is én fogok győzedelmeskedni.
- De persze, azért egy idő után kiütközött a különbség. Röstellem, de egyetlen csapással kiütött
- s valóban egy kis vörös pír mintha elfogná az arcomat - Puszta kézzel. Persze csak miután kétszer is megsebeztem és vagy tucatszor hárítottam a csapásait! Az egy remek párbaj volt! Annyira örülök, hogy belement!
Aztán ahogy a párbaj friss emlékén elméláztam, Hinari kedvesen érdeklődve, egy rövid kérdéssel törte meg a beálló csendet:
– "Talán rendelnél valamit?"
Igen, rendelnem kellene már, mint egy tisztességes vásárlónak, ahogy az járja. De én nem azért jöttem. Bár még vásárlás is lehet a dologból, ki tudja. A kellemest a hasznossal!
Tudom, hogy mit szeretnék. Őt! De fogalmam sincs hogyan fogalmazzam meg, mit mondjak, hogyan tálaljam ezt az egészet. Magamat, a vonzalmamat, iránta.
Szabadkozom, hogy most épp nincs is pénzem, mert vértre költöttem, s a kezemben szorongatott gyűrűt csúsztattam vissza neki, a pultra.
Talán ha másképp fogalmaznám meg. Kellene valami ok, amiért többet láthatom, nem csupán akkor, ha pénz áll a házhoz, és vásárolni jövök hozzá! Csak sejtésem van, de talán ő maga a kovács itt a műhelyben, és nem csak pusztán bolti eladó. Akkor viszont megkockáztatnám...
- ... a személyes kovácsom! - bököm ki. Személyes! Érted?! Huh, és majdnem elrontottam! Kis híján megkértem a kezét! Itt, rögtön, minden átmenet nélkül! Atyaég! De azért remélem úgy fogalmaztam, hogy belelátsz a szavaim mögé :S Smile   Hogy én közel szeretnék hozzád kerülni! De tényleg, most hogy ezt kimondtam, csak reménykedhetek, hogy nem veszi tolakodásnak, vagy épp sértésnek, hiszen nem mindennap kérnek ilyet se az embertől.
Érzem, hogy a felajánlott kardom lapját könnyed mozdulattal végigsimítja az ujjacskájával, ami várakozással teli feszültség és némi elégedett boldogság izgalmas keverékével tölti el a szívem. De a válasz, amire vártam, csak ez után hangzik el:
- "Tudod én páncélkovács vagyok, a fegyverekhez nem értek" - ehh, vesztettem, nem fog bele menni...
- "De a vértet rám bízhatod" - heh? ez most komoly? Tényleg ezt mondta ki végül? Hehe hehe! A szívem úgy repes, mint ha a mennyország egén fürdene a végtelen boldogság felhői közt. <3 
Ahogy a kedvező válasz hallatán felnézek Hinarira, még éppen elkapom a mosolyát egy pillanatra, ahogy elhangzik a persze szócska.
A tökéletes pillanatot azonban egy szárnyas kis boríték szárnycsapásai törik meg, amint az elém kanyarodva egy sziporkázó puffanással magától megnyitja a levelezésem. Villogva adja tudtomra, hogy új üzenetem érkezett
- Jaj, ne most! - fanyalodom el - miért pont épp most kell ilyennek megtörténnie, és tönkre tennie mindent! - mondom mindezt magamban
Frusztráltságom jeleként fáradt ábrázattal szívom be majd fújom ki a levegőt.
- Hinari, megbocsájtanál egy percre, amíg megnézem, mi jött? - próbálom kimenteni magam, elvégre mégis csak az én hibám, nekem jött a levél.
Rábökök a kis ikonra, majd gyorsan végigfutom a sorokat a szememmel. De olyan hír érkezett a levélben, amit álmodni se mertem volna, és széles mosolyra húzódik a szám. Ismét.
- Nem fogod elhinni! Jóváírtak nekem egy csomó aranyat!
- Azt hiszem mégis csak fog telni egy kis bevásárlásra! Hihi!
- Ezt, meg, ezt, és ezt kérném!
- bökök sorban a Csigamintásra, a Tünemény Gyűrűre és utolsóként a Gyorstalpalóra.
- De csak a csigamintásnak látok itt árat írva!
- A másik kettő mennyibe kerül?
- kérdezem őszinte érdeklődéssel az arcomon
- Lehet, hogy nem fog most azonnal telni mindenre, de a Csigamintást most azonnal tudnám fizetni! A többit meg ... - némi hezitálás és pillanatnyi gondolkodás után...  - előrendelném!
Megvárom a válaszát az árakat illetően, közben lopva gyorsan bezárom a levelezésem.
- És még, majd szeretnék valamit kérdezni Tőled, ha nem haragszol meg! - teszem hozzá bizonytalanul Embarassed

//1351 =] lol, ez hosszúra sikerült

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Szept. 03, 2013 8:21 pm

Hinari, köszöntem, ezennel ígéretemhez híven visszaszolgáltatom a lábbelim.
Mokaszint (+2 gyorsaság +3 fegyverkezelés)
Köszöntem jól szolgált, és mostmár találhat más gazdát.
- Szia! - léptem ki az ajtón integetve.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Hinari on Szer. Szept. 11, 2013 3:19 pm


/Danee/

Félrebillentett fejjel hallgattam a mondókáját, vagyis inkább a meséjét az Anattal való kt-ről. Kicsit… hát, hogy is mondjam, furcsa volt, hogy így dicsekedett, én jól ismertem a srácot, volt is már vele egy igen viccesre sikerült párbajom, ha egyáltalán párbajnak nevezhetjük ezt… de úgy tűnt, ezzel a szőke fiúval rendes küzdelmet folytattak, vagyis a történet vége ezt sejtette velem. Nem is csodáltam, hogy egy csapásból vesztett, hiszen bizonyára sehol sem volt az Artes vezéréhez képest, mégse hittem, hogy az elején Anat hagyta magát.
- Hát igen, ő képes elbohóckodni az ilyeneket – mosolyodtam el, próbálva nem figyelni az utolsó szavaira, biztosan nem nagyképűségből beszélt, mégis… hát, mindenesetre érdekes volt. Aztán megkérdezte, hogy lehetek-e a személyes kovácsa, hát hogy úgy mondjam, egyre furcsábban viselkedett, de nem volt rossz szándékú, és most ez volt a legfontosabb. Persze sejtettem, amit sejteni lehetett, de bármennyire is furcsa volt velem, mégse utasíthattam vissza, hiszen az nem lett volna illő. Kíváncsi voltam, hogyan reagál, minden rezdülését igyekeztem megnézni magamnak, enyhe mosollyal az arcomon, hiába, egy lánynak mindenképpen jólesik ez, legyen akármennyire is érdekes vagy sem a fiú. Oh, üzenetet kapott. Szegény, biztosan nem így tervezte, de legalább adott magának egy kis időt, s amikor a bocsánatomat kérte, én csak bólintottam, nyugodtan nézze meg az üzenetét, nem sietünk sehova. Azért a maga nemében egész helyes volt, csak nekem kicsit túl… hirtelen. Azt hiszem. Talán mindig lassúnak érezném magam mellette.

- Örülök – feleltem, s tényleg örültem, nem feltétlenül azért, mert így mégiscsak fog rendelni valamit, hanem mert jó volt látni, hogy ilyen vidám. Már robogott is vissza a listához, és mutogatta nekem miket kér, rábökve a gyűrűre, amit az előbb ajánlottam neki, és két ritka tárgyra – Igen, a Csigamintás gyűrűre meg is van a szükséges ércmennyiség, ha egy kicsit tudsz várni, máris elkészítek neked egyet – mosolyodtam el – Viszont ritka ércből elég nagy hiány van, így azokra tényleg csak rendelést tudok felvenni – folytattam – Lássuk csak, az árak attól függenek, hogy mennyi ércet hozol hozzá, ezesetben olcsóbbak, ám amennyiben a bolt szerzi be őket, úgy a Tünemény Gyűrű olyan 400-450 arany körül van, a Gyorstalpaló pedig már az 500 aranyhoz közelít, főleg a Rubin miatt, amit szinte lehetetlen beszerezni – magyaráztam neki. Újabb kérdésére csak egy bólintással feleltem, kíváncsi voltam, vajon mivel tud még előrukkolni.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Szept. 11, 2013 3:46 pm

Hinari, köszöntem, ezennel ígéretemhez híven visszaszolgáltatom a gyűrűt.
Csigamintás Gyűrű (+5 fegyverkezelés)
Köszöntem jól szolgált, és most már találhat más gazdát.
- Szia! - léptem ki az ajtón integetve.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Hinari on Szer. Szept. 11, 2013 5:38 pm


A rendelhető tárgyak közé két gyűrű is bekerült, így immáron 16 különböző recept közül válogathattok!
Aktuális kínálat:

1x Természetgyűrű (+1 élet) 40 arany/db
1x Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság) 150 arany/db
1x Csigamintás Gyűrű (+5 fegyverkezelés) 170 arany/db


A ritkákon kívül minden felszerelésre van elég nyersanyagom, így a rendelést követően seperc alatt átvehető az áru! ^^

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Danee on Szomb. Szept. 14, 2013 7:48 pm

Elbohóckodni?
Moo… de hát én tényleg mindent de mindent beladatam abba a párbajba… a sorsot kisértve, Fortunát kizsigerelve küzdöttem az ájulás szélén táncolva… ehhehehe… azaz egyetlen kitartás pont igazán nagyon de nagyon az akhilles pontommá vált… de hát… életpontom sem volt igazán… ésés ha nincs Anat előzékenysége, hogy a felszerelése nélkül harcol ellenem… háhá… há.. háh.. eh… így is csak a puszta szerencsén múlott, hogy az elején fölé kerekedtem… dehogy elbohóckodta… ha ő elbohóckodta… akkor az a kis érdem is amit akkor éreztem… az is csupán röhej tárgya... wtfpale
Szinte láttam képzeletben, ahogy a vállaim megrogynak, és a fejem lekókad. Még jó hogy mindez csak a képzeletem szüleménye… nem tudom hova lennék, ha tényleg összetörnék egy ilyen erős lelkületű, egyenes tartású lány elött…
Ami azt illeti… ő teljesen nyugodt maradt, már amennyire a viselkedésem mellett ez lehetséges. Én meg itt mindenféle udvariassági protokolt félrerúgva a kezébe csipaszkodok, aztán meg csak hebegek habogok… ííííííh… legszívesebben a hajamat tépve visítanék…hogy lehetek ekkora szerencsétlen pojáca?!! mattakuwtf
Kétség nem fér hozzá! Túljátszottam magam,még hozzá, olyan zavarbaejtő szerepben, ami totál idegen tőlem. Nem rám val, hogy körülugráljak bárkit is, de az annál inkább, hogy átessek a ló túloldalára, azzal a hebegéssel! Le kell nyugodnom! Igen, meg kell végre nyugodnom, és logikusan gondolkodnom, ahogy szoktam! Higgadt logikus gondolkodás és mindenkitől elvárható illemtudó viselkedés! Igen… vagyis… háhááááá-neeee… ha most hírtelen máshogy viselkedem, azt fogja hinni, hogy kiismerhetetlen, labilis személyiség vagyok és rövid úton meg fog szabadulni tőlem…
Ha nem látná, már rég a fejemet ütögetném a falba…
De mégis… ez az egyetlen járható út, ha van még olyan… csak ne veszítsem el a mosolyom közben…nem akarok hirtelen komorrá válni…inkább örülnöm kéne, hogy itt lehetek, beszélgethetek vele!
- Ühüm, ühüm – bologatok a tünemény, meg a gyorstalpaló árának hallatán, kifele még töretlenül kapaszkodva lelkesedésem utolsó morzsáiba.
- A ritkaságok már csak ilyenek… ha olyan olcsóak lennének… akkor mindenfél magamfajta kezdő ezekben szaladgálna. Na de, a minőséget és az értéket meg kell tudni fizteni! – szőttem tovább Hinari gondolatát, átkapaszkodva a racionális felem logikus gondolkodásmenetébe, és tartásába
- Persze, készséggel megvárom, amíg elkészül a Csigamintás, és már utalom is az árát!  – azzal a menűmet előhívva átutaltam a listán szereplő aranymennyiséget a Hinari nevű játékosnak.
Bólintásán, és az iménti mosolyán felbátorodva folytattam, egy lépést téve hátra a pulttól, egyenes háttal:
- Ami pedig a kérdésemet illeti:
- Hinari-san!
 – vágtam vigyázzba magam, majd enyhén meghajolva szóltam – Önben egy nagyon derűs és ugyanakkor finom hölgyet ismertem meg!
- Mély tisztelettel és hódolattal, szeretném megkérdezni, hogy
 – s itt lelasíítottam kicsit, levegőt is véve –  lehetőséget biztosít-e számomra, hogy újfent élvezhessem kellemes társaságát, immáron e  – s közbeintettem a boltjában - falakon kívül is, a holnapi napnyugtakor, vagy, amikor ideje engedi?

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Aurora Rainfell on Csüt. Szept. 19, 2013 7:39 pm

Vennék egy Mokaszint, valamint egy Csigamintás gyűrűt. Mivel Ixionnal küldtem egy malomnyi kavicsot, a megbeszéltek szerint megcsinálod. Rolling Eyes  Köszönöm! ^^

_________________
avatar
Aurora Rainfell
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jun. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
10/200  (10/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Hinari on Csüt. Szept. 19, 2013 7:55 pm

Aurora Rainfell írta:
Vennék egy Mokaszint, valamint egy Csigamintás gyűrűt. Mivel Ixionnal küldtem egy malomnyi kavicsot, a megbeszéltek szerint megcsinálod. Rolling Eyes  Köszönöm! ^^
Szia,
Küldöm is a felszereléseket! Térj be máskor is! ^^

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Aurora Rainfell on Csüt. Szept. 19, 2013 8:05 pm

Vissza is térek >.< Méghozzá egy Bronz vértért és egy... majd a többit később ^^"

_________________
avatar
Aurora Rainfell
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jun. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
10/200  (10/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Hinari on Csüt. Szept. 19, 2013 9:19 pm

Aurora Rainfell írta:
Vissza is térek >.< Méghozzá egy Bronz vértért és egy... majd a többit később ^^"
Hehe, ez gyors volt! ^^ Pont annyira, amennyire gyorsan elkészítettem neked a vértet is, itt is van! ^^

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Hinari on Kedd Szept. 24, 2013 3:46 pm


/Danee/

Elgondolkodok kicsit az árakon, majd fel is vázolom neki, ő bólogat, s legalább annak örülök, hogy ellentétben a vásárlók nagy részével, nem akadt ki a magas árakon. Ritka, és ritka ércet lehetetlenség szerezni mostanában, egy ideig viszonylag volt belőlük, nem sok, de elég, most viszont semmi.
- Hát igen - feleltem neki, hogy ne csak azt lássa, hogy szótlanul álldogálok, és mégcsak nem is reagálok rá – Jó hogy van, aki így gondolja  – tettem még hozzá – Nos akkor egy pillanat, és elkészítem neked a gyűrűt - folytattam, majd átléptem a pult mögötti ajtó küszöbét, mely a kovácsműhelybe vezetett. Odakintről csupán a tűz pattogása hallatszódhatott, ami általában egész nap égett, kivéve, ha nem voltam bent. Gyorsan lehívtam a szükséges érceket, majd pár ütés, pár mozdulat, és már készen is volt a gyűrű, sok energiát nem kellett rá pazarolnom, ennyi előnye is volt Aincradnak.

Mire visszaértem, a fiú már át is utalta az összeget, én pedig átnyújtottam neki a tárgyat, és az előrendelésekhez hozzáírtam a kért felszereléseket. Ezekkel is hamar megvoltunk, s részemről azt hittem, már nem lesz több ügyintéznivaló, és már éppen megköszöntem volna neki a vásárlást, amikor újra beszélni kezdett, s ahogy egymás után mondta ki gondolatait, az lassacskán meggyőzött róla, hogy nem véletlenül jött pont ide, na meg nem volt véletlen az sem, hogy pénz nélkül nézett be. Bár, a személyes kovács is elég árulkodó jel volt, senki épeszű nem kérdezett volna ilyet úgy, hogy még soha nem viselte az adott kovács felszerelését, sőt, az összes, ami neki van, egy másiktól származik. De most mégis, mit mondhatnék neki? Alig ismerem, és az eddigi tapasztalataim alapján van pár fura dolga, főleg ez a hirtelenség, amivel nem tudok mit kezdeni.
- Hát, hogy őszinte legyek... Mostanság még a céhtársaimra és a barátaimra sincsen túl sok időm – kezdtem, s elhúztam a számat, mert tényleg így volt – Meg nem tudom tudod-e, de most készülünk a tizedik boss ellen, így minden szabadidőmet edzéssel töltöm, a boltba is ritkán járok csak be – magyaráztam, utóbbi igazságát biztosan tudta, ha jól sejtem, hogy kinézte magának, mikor vagyok bent – Szóval sajnálom, de egyáltalán nem alkalmas – zártam le a témát egy sóhajjal, majd lehívtam a menüt, és megnéztem, mennyi az idő – Hű de el fogok késni a bossmegbeszélésről – kaptam észbe, az utolsó mondatot inkább magamnak címezve, mint neki, majd intettem, hogy kövessen ki az utcára, és pár gombnyomással bezártam a boltot.
- Bocsi, hogy így alakult, de rohannom kell, később még beszélünk. Szia! – mondtam bocsánatkérően, majd elteleportáltam.Azt hiszem mindkettőnknek kevesebb feszültség, hogy ezt most lezártam, de gondolom akarsz még írni egy záróregot. ^^

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Danee on Kedd Szept. 24, 2013 6:17 pm

- Ó, köszönöm! - veszem át a gyűrűt - azt hiszem erre a kis karikára megérte kiadni ennyi pénzt!
- Értem. - válaszoltam érzelemmentesen
Nem kis akaraterőmbe került csak ennyit és így válaszolni, mert a gondolatok úgy ostromolták elmémet, mint a feltüzelt hadsereg a kiéheztetett város kapuit. Megannyi érzés egymással kavarodva és csatázva vívta bennem a harcot, hogy szót, vallomást, kiáltást csikarjon ki a szájon. Azt kiáltották, most már mindent lehet, nem számít többé, vesszen az ellen, rohand le, söpörd el, töltsd ki a benned dúló és fortyogó kétségbeesést, adj erőt és szót a dühödnek, borítsd rá mindazt a poklot amit most e percben meg kell élned! Hagyd hogy az érzéseid magukkal ragadjanak!
- Nem - mondtam ki halkan.
Ember maradok. Ha bukott lovag is, de lovag. Ha térdre kényszerülök is majd felállok. Méltósággal és nem dühvel eltelve.
E tánchoz mindig is két ember kellett. Ha nem érzünk rá egymás ritmusára, akkor abból csak lábtiprás és botlások sorozata lesz, ami nem szül mást, mint megaláztatást és fájdalmat. A próba véget ért, ideje fejet hajtani a hölgynek, megköszönni a táncot, és a következő partnerhez sétálni. Ez az élet rendje, feladni, hogy majd nyerhessünk egyszer.
Követtem a boltból kifelé, majd még hozzáfűztem:
- Akkor isten Önnel Hinari, legyen szerencséje a boss harcon, s egy nap majd úgyis viszont lát a szövetségesek soraiban!
Alig értünk ki az ajtón, már zárta is a boltot. Nagyon sietős lehetett neki. Így vagy úgy. Elbúcsúzott majd a teleportkristály segítségével semmivé veszett.
- Szia ... Hinari! - mondtam lassan, tagolva a hűlt helyének, mert kissé lelassítottak a saját gondolataim, és már amúgy is búcsút mondtam a boltból kijövet.
- Szia! - ismételtem halkan, s a lassan hűlő gyűrűt megforgattam az ujjaim közt, majd a zsebembe suvasztottam és elsétáltam.

Igen, tudom, a vég,
Már eldöntetett rég.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Saya on Csüt. Szept. 26, 2013 10:24 pm

Csókolom, Hinari-néni? \o/ *belépdel*
Még megvan az a Mokaszin a kirakatból? >.>
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Hinari on Csüt. Szept. 26, 2013 11:39 pm


Saya írta:Csókolom, Hinari-néni? \o/ *belépdel*
Még megvan az a Mokaszin a kirakatból? >.>
Szia,
Már adom is *mosolyogva átnyújtja*, 150 arany lesz, ha mást nem kérsz. ^^
Köszi, gyere máskor is! Wink

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Szept. 29, 2013 7:45 pm

Danee: Fényes Vaskard (+5 erő)

Hinari: Gyenge Tisztító Kristály
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Nio on Vas. Okt. 27, 2013 1:11 pm

Szeretnék rendelni egy Bőrruha (+4 páncél)-t és egy Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)-t. Hozzávalókat is tudok biztosítani!

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Hinari on Vas. Okt. 27, 2013 1:31 pm

Nio írta:Szeretnék rendelni egy Bőrruha (+4 páncél)-t és egy Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)-t. Hozzávalókat is tudok biztosítani!
Szia,
Ha minden nyersanyagot hozol, úgy kereken 100 arany lesz. ^^

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Nio on Vas. Okt. 27, 2013 7:09 pm

Megvan a (2 Bronzérc + 2 Munkálatlan Bőr) és a (1 Bronzérc + 2 Munkálatlan Bőr) is.

_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Hinari on Vas. Okt. 27, 2013 7:41 pm


Nio írta:Megvan a (2 Bronzérc + 2 Munkálatlan Bőr) és a (1 Bronzérc + 2 Munkálatlan Bőr) is.
Okés, akkor csereberében utald át a nyersit és az aranyat, és már kovácsolom is őket neked! Wink

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Nio on Vas. Okt. 27, 2013 7:50 pm


_________________

20.Szint:
Élet:23(-2)
Fegyverkezelés:18(+27)=>45
Erő:18(+25)=>42
Kitartás:20(+11)=>31
Gyorsaság:17(+37)=>54
Spec. képesség:21(+2)=>26
Páncél:70

Felszerelés:Végzetes Lándzsa(+12erő)
Aranykorona (+3 erő +5 gyorsaság + 25 páncél)
Bőrgyűrű (+18 fegyverkezelés +3 erő -2 élet);Mennydörgés Gyűrű (+18 gyorsaság, + ehhez még 4 gyorsaság, ha Villanás is fel van szerelve)
Mindenes Rúna (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 irányítás +2 kitartás +2 gyorsaság +2 speciális képesség)
Opáltalpas Cipő (+12 gyorsaság +4 erő +5 páncél)
Opálbevonatú Ruha (+1 kitartás +1 erő +35 páncél)
Foltozott Köpeny (+7 fegyverkezelés +8 kitartás +5 páncél)

Futnak:
Ismerkedős:-
KüzdőTér(2/0):-
Küldetés(3/2):Under Solvik; Lonely Day
avatar
Nio
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 560
Join date : 2013. Mar. 06.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2076/2100  (2076/2100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Hinari on Vas. Okt. 27, 2013 7:58 pm

Nio írta:Utalva!
Én is utaltam a 2 felszerelést, viszont majd a 100 aranyról se feledkezz meg! Wink

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Hinari on Hétf. Nov. 11, 2013 8:10 pm


A bolt tiert vált!
Innentől T2-es felszereléseket lehet rendelni!


Receptek:
Alkony Maszk (+2 kitartás, +5 fegyverkezelés, +8 páncél) – 450 arany
-----/3 Acél + 6 Vastag Bőr/

Holdsugár Diadém (+5 kitartás, +2 fegyverkezelés +4 speciális képesség) – 450 arany
-----/4 Fémkő + 4 Drágakő + 1 Tömény Rubin/


Az eddigi rendeléseket átadtam Szophienak, ő fogja intézni azokat.


Aktuális kínálat:

1x Természetgyűrű (+1 élet) 40 arany/db
1x Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság) 150 arany/db
1x Csigamintás Gyűrű (+5 fegyverkezelés) 170 arany/db

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Anatole Saito on Hétf. Nov. 11, 2013 9:24 pm

Egy Alkony maszkot rendelnék. Hozok majd saját ércet, de lehet elkél majd az extra érc tőled is Razz
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Enheriel on Csüt. Jan. 02, 2014 11:15 am

Szia!^^

Anatole küldött engemet egy Napszak Gyűrűért!^^ Ayani küldött hozzá Tűzkövet is^^

(Pénzt csak később tudok adni, mert minden céh fejlesztésre ment._.)

_________________Adatlap|Bolt|Céh|NJK-k|Szafari gyűjtemény

Színeim:
Enheriel (violet), Lulu (hotpink), Villámlás (khaki), Snowcat (#9999FF), Regina (cyan)
avatar
Enheriel
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1071
Join date : 2012. Dec. 29.
Age : 26
Tartózkodási hely : nem mondom meg:P

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2378/2500  (2378/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Asasel on Pént. Jan. 03, 2014 3:32 pm

Szia!

Megszeretném vásárolni tőled azt az egy darab Mokaszinodat. itt küldöm a pénzt

_________________
Pontjaim. Ami zárójelben van, az már az új felszerelés, és csak a futó küldetések, és küzdőterek (kivéve Hermit ellen) után számítanak.:

Élet: 8 (40HP)    
Fegyverkezelés: 12   (+3) 
Erő: 7+1      (+5.5)
Kitartás: 5     (+2)
Gyorsaság: 15     (+2)
Spec. Képesség: 4     (+2)
Páncél: 4             Páncél: 9Felszerelés az új itemeimmel.:

Kezdő ruha(felszerelt, 2páncél)
1x Kezdő kés(felszerelt, +0.5erő)
Árnyszúró Bicska (felszerelt, +2Erő; +2Spec.Képesség; +1Kitartás)
Vassisak (felszerelt, +7páncél)
Mokaszin (felszerelt, +3fegyverkezelés; +2gyorsaság)
Szakadt Köpeny (felszerelt, +1kitartás)
Arany Gyűrű (felszerelt, +3Erő)
1xKezdő Kés (+0.5Erő)


hazatérés kristály
1x mini potion (5hp)


Színek:

#585858 - szürke, melyet elbeszélésre használok.
#660000 - sötétvörös, párbeszédhez.
avatar
Asasel
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 111
Join date : 2013. Sep. 27.
Age : 23
Tartózkodási hely : Vonyarcvashegy

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
222/500  (222/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sárkánypikkely - A Páncélbolt

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.