[Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Niels Groven on Szomb. Aug. 03, 2013 6:40 pm

Minden elővigyázatosság ellenére, valamiféle csapda működésbe lépett, amikor a Phoenix nevű lovag megpróbálta kinyitni az ajtót, elzárult a visszafelé vezető út, és teljesen elvakított minket valami egyértelműen erre a célra előkészített fényforrás. Annak ellenére, hogy számítottam rá, hogy támadás fog érni, és az a pajzsom felől jött, nem tudtam teljesen felfogni a vágás erejét, ami arrébb taszította a kezemet, és egy kard mart az oldalamba. A vágást egy pillanatra éreztem csak, és az életpont csíkomból láttam, hogy nem súlyos, de azért meglepő volt, hogy úgy sebzett meg, hogy átütötte volna a páncélomat.
 Ahogy eltűnik a fény, megjelenik a szemünk előtt a hat ellenfél, akik addig támadtak, amíg láthatatlanok voltak, és mind elszenvedtünk kisebb-nagyobb sérüléseket a party szerint. Ahogy nézem, én úsztam meg a legtöbb életponttal, úgyhogy nekem a legcélszerűbb védeni a társaság gyengébb tagjait, különösen az íjász kapott be egy viszonylag súlyos sérülést.
 Tartom a pozíciómat, védem a hátam mögött álló játékosokat, így jobb híján a célpontom az engem megtámadó ellenség, aki kapott is egy nyilat, úgyhogy egy kis szerencsével leüthetem a maradék életét, és koncentrálhatunk azokra, akik túlélték. Egyelőre, senkinek nem veszélyes a helyzete, és abból, hogy a hatból két támadó annak ellenére is eltűnt, hogy nem koncentráltuk a támadást, azt jelenti, hogy elég gyengék lehetnek, egyfajta bemelegítő kör, úgyhogy itt még nem kérdés, hogy győzünk-e, csak az a lényeges, hogyan. Ha valakinek nagyon lecsökken az életpontja, az a továbbiakban nehezítené a csapatmunkát.
 A pajzsomat magam elé emelem, miközben a kardomat hátrahúzom, hogy előrelépve teljes erőből az élőhalottra animált mobba szúrjam, sikeres találat esetén így nem csak megölve, hanem átmenetileg egy pajzsot is visszanyerve, ami hasznos lesz a maradék három ellen. Sajnos, nem fog végleg megmaradni, pihennem kell majd hozzá, hogy helyreálljon a pajzsomon esett csorba, ez csak arra lesz jó, hogy felfogja a sebzést.

_________________
Statok:
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3(+1 tárgybónusz)
Kitartás: 4
Gyorsaság: 0
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


Speciális képesség:
Spoiler:
Bloody armor (Véres páncél):
Passzív képesség. A játékos minden 4 okozott sebzésért kap 1 pontot a páncéljára, függetlenül attól, hogy a páncélja így az eredeti maximum fölé kerül, vagy a páncélt már teljesen átütötték. Az így szerzett pontok csak egy ideig maradnak meg, a pontozástól függ, hogy meddig. Minden ötödik pontért egy körrel tovább marad meg az így kapott páncél.
Az ellenfél páncéljának sebzéséért nem jár pont. A páncélt érő támadások először az így nyert átmeneti pontokat szedik le, nem az eredetit. A képesség hatása alatt olyan, mintha vérrel lenne összekenve a pajzs, a páncél és a játékos arcán is vérrel mázolt harci festés jelenik meg. A mennyiségből lehet következtetni, hogy hány plusz pontja lehet a páncélján.
avatar
Niels Groven
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2013. Jul. 12.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
10/100  (10/100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 03, 2013 6:40 pm

The member 'Niels Groven' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Danee on Vas. Aug. 04, 2013 4:12 pm

MESÉLŐI POST

Résztvevők:
Elysion, Kurokoto, Zakuro(Zana), Niels Groven(Nioven), Rokurou Amateratsu(Phoenix)

Nioven:

A kriptaőrt nemes egyszerűséggel a falnak szegezed a kardoddal, a koponyáját átfúrva. A szürke koponya recsegve reped szét a szúrás mentén, majd az egész csontváz-test pixelekké robban.
Arcodon égető érzés fut végig, a pajzsod szélét pedig vörhenyes folyadék futja körbe, s az alján összegyűl egy pontba, a padlóra cseppen pár csepp a mély vörös folyadékból. A pajzsod tükörsima belső oldalán látod visszatükröződni az arcod, amin az égető érzés átfutott, ott most vörös harcifestés-szerű csíkok barázdálják keresztbe a bal halántékodtól kiindulva, az orrodon át az állkapcsod jobb feléig az arcod.

Nioven: 3/4 páncél, 19/20 életpont

Mire odajuttok, hogy a szörnyek újra támadásba lendülnek, már a fele pixellé porladt és eltűnt a kazamata levegőjében, a hathatós csapatmunkátok eredményeképpen.

A mozgolódás hatására, ahogy egymás segítségére siettetek, Nioven bal oldalt maradt, de közelebb húzódott a csapat közepét alkotó Kurokotohoz, és a mögé kerülő Elysionhoz, Phoenix, mialatt az íjjász segítségére sietett átkerült a jobb oldalra, Zakuro pedig egyszál magában elől maradt.

Az  eddig hozzátok se férő hatodik csontvázharcos most pár lépéssel, morogva Niovennek ront, kétkezes kardját a feje felett megforgatva, nagy lendületet vesz és így csap le a feje fölé emelt karddal Niovenre (első kocka értéke vonatkozik ide)
A frissen visszaszerzett páncél-pont a másik kettővel együtt tűnik el, ahogy a pajzsoddal blokkolod az iszonyatos erejű támadást.
Nioven: 0/4 páncél, 19/20 életpont

A túlsó oldalon Phoenix ellenfele mozdul, csontváz koponyája értetlenül fordul hol egyik, hol másik képmás felé, végül választ és lesújt a vele szemköztire (római számos kocka, és második sima kocka vonatkozik ide)
Az összezavart ellenfeled a valódi Phoenix helyett az egyik másolatodra suhint rá, amit a kard keltette huzat egy mozdulattal vág ketté, és fúj tova. Alig, hogy leütött a hamis képmásodat, a többi 4 másolat is szerte foszlik a levegőben.

Ezzel egy időben, Elysion ellenfele, az idomárt szemelől tévesztve új áldozatra veti rá magát, Zakurot  támadja, nekifutásból, a feje fölött, a háta mögé lódított széles penge minden súlyát, és a mozdulat minden erejét felhasználva sújt le a tinilányra. (utolsó sima kocka vonatkozik ide)
A támadás oldalról érkezik, és teljesen készületlenül talál, hatalmas mázlid, hogy a többieket keresve hátra lépsz, s a kard az orrod előtt suhan el, helyetted, csak a padló kövével találkozik, nagyot csattanva.

A sorrend változik a kitartásotok miatt:
Phoenix az első, 2 támadási lehetősséggel, Nioven a második, 1 támadással (amíg kettejük támadnak, addig a többiek kényszerpihenőn vannak a sebesüléseik, fáradtságuk miatt, amit részletezniük is kell)
Majd Kurokoto és Zakuro jönnek egyszerre 2-2 támadással, végül Elysion 1 támadással rukkolhat elő.
=> Hatályon kívül helyezve, lásd lejjebb


A hozzászólást Danee összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 07, 2013 11:07 pm-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 04, 2013 4:12 pm

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Elysion on Csüt. Aug. 08, 2013 5:06 pm

Az eseményeket követően egy pillanatot sem habozok és azonnal ki is adom a parancsot Anika-nak.
-Csavart spirál az előzőre! Határozott hangomra rögtön reagál kis kedvencem aki ekkorra visszatért mellém. Szemében magabiztos határozottság lángja éget, szívemben pedig büszkeség ezt látva. Villámsebesen megindul testét saját tengelye körül pörgetve miközben koncentrikus kőr alakban szál egyenesen ellenfele fedetlen testének. Csak úgy suhan a levegőben ellenfelét némileg megzavarva mivel az nem tudja eldönteni, honnan is fog érkezni a a következő támadás mely valoszinüleg az életébe kerül majd.
Én eközben megpróbálom gyors pillantásokkal felmérni a terepet és tervezgetni a következő lépésemet. Pillanatnyilag úgy veszem észre, hogy nincs nagy gond bár elég kellemetlenül ért mindenkit ez a kis rajtaütés, melyet nem sikerült senkinek sem megúsznia teljesen.
Fújok egy nagyot, belegondolva abba, mennyire nem tudok semmit sem tenni önmagamban a körülményekből adódolga, majd egy hirtelen jött ötlettől elmosolyodom. Már tudom is pontosan, hogy mit teszek mindjárt. Ám mielőtt belekezdenék tervembe megvárom, hogy Anika végezzen a rá kiszabott feladattal, hogy míg apuci merész bolondot játszik mindjárt, addig ő se unatkozzon egy új általam adott hadmozdulat kivitelezése által. Végül kicsit megmozgatom a testem szökkenve kettőt lábujjhegyemen majd futó állásba állok felkészülve arra amire.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Aug. 08, 2013 5:06 pm

The member 'Elysion' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Danee on Szomb. Aug. 10, 2013 8:14 am

MESÉLŐI POST

Résztvevők:

Elysion, Kurokoto, Zakuro(Zana), Niels Groven(Nioven), Rokurou Amateratsu(Phoenix)

Elysium:

Ahogy Anika a korábbi ellenfeletek fölé repül, majd körözni kezd, a katakomba élholt harcosa, fejét csavarva zavartan lépked kőrbe körbe, hogy szemmel tartsa a sárkánybébit.
De aztán Anika végül megunja a spirálban ereszkedést és nagy lendülettel neki repül a csontváz mellkasának, ami ettől darabokra hullik, majd pixelekre esik.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Rokurou Amateratsu on Vas. Aug. 11, 2013 11:06 am

Ahonnan indult, oda is érkezett. Elsődleges számára, hogy tartsa a formációt, eképpen védvén az állatidomárt és az íjászt. Az összes képmása így csupán az összezavarásra szolgál - a formációt ettől függetlenül nem akarja megbontani. Elégedetten hümmög is egyet, amikor az egyik csontváz valóban elhibázza lépését, s nem őt, hanem egyik képmását támadja meg, ajka pedig már-már egészen valami mosolyféleségre görbül ettől. Persze, hogy valóban elmosolyodna, azt talán már erős túlzás lenne állítani. Néha meg sem lehet állapítani, eltorzult arckifejezése undort, vagy éppen vigyort akar mutatni. Legutóbb még az orvosa is egészen megrémült tőle, amikor elvigyorodott valamin. Talán túl vékony a határ a mosoly és a vicsor között. Talán.
Nem örül neki, hogy már most többen megsérültek a csapatból, de egyelőre nem tartja vészesnek helyzetüket. Egyetlen dolog, ami igazán aggasztja, hogy még igencsak a kazamaták elején járnak, és valószínű, sok teret ki kell még pucolniuk idelent. Ezek pedig nyilvánvalóan még csupán a leggyengébb mobok, akiket itt találnak - ő pedig nem akar emberveszteséget. Még a vörös játékost sem szeretné pixelekre hullva látni.
A csontvázak azonban szépen hullanak, az állatidomár is elintézett egyet petjével, a számbéli fölényük pedig lassacskán megszűnik. Összesen három csontváz maradt életben, ő pedig nem is teketóriázik tovább. Amint látja homállyá foszlani egyik képmását, az összezavarodott, talán támadásra sem számító mobot egyből kiszemeli önmagának. Kardját előreszegezi, s egy rohammal nekiiramodik a csontváznak, hogy bordái közé szúrja az acélt. Ha támadása sikertelen, vagy még mindig nem fogyott el a HP-ja, akkor újra rátámad, ha viszont ennyi elég ahhoz, hogy kiiktassa az enemyt, a hozzá legközelebbi, legkevesebb HP-val rendelkező mobot támadja meg. Mindenképp szeretne a közelben maradni, hogy a formációt továbbra is tarthassa, hiszen így védhetik meg a csapat általa két legsérülékenyebbnek tartott tagját a további sérülésektől. Ugyan Mr. Antiszoc nem kifejezetten, sőt, gyakorlatilag egyáltalán nem keresi a kontaktot a csapat tagjaival, erre azért mégis csak figyel. A saját érdekükben.
avatar
Rokurou Amateratsu
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2013. Jul. 06.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
10/100  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 11, 2013 11:06 am

The member 'Rokurou Amateratsu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Danee on Vas. Aug. 11, 2013 5:06 pm

MESÉLŐI POST

Résztvevők:

Elysion, Kurokoto, Zakuro(Zana), Niels Groven(Nioven), Rokurou Amateratsu(Phoenix)

Phoenix:
Az egyetlen közelben maradt szörnynek szaladsz neki, pengéd sikoltva siklik át a bordákon, összetörve párat, majd egy újabb vágással megtoldva, elintézed, hogy többé ne jelentsen veszélyt az életetekre, hanem múló pixel-felhővé változzon.

Szörnyek:
Egyetlen érintetlenül hagyott élőholt harcos maradt

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Zakuro on Vas. Aug. 11, 2013 6:53 pm

Boldogan pillantok fel. Sikerült megölnöm egyet, ezzel bosszút állva, a vállamért. Büszkén pillantok körbe, majd kivívó mosolyt villantok. A nagy pixel felhőtől így sem látok sokat, de a boldogság most melegséggel tölti meg a szívemet.
 Ekkor a semmiből ugrik elő, egy újabb ellenfél, és pillanatok alatt lesújt rám. Szerencsére nem súlyos a sérülés, de ezért bosszú jár. Persze kényszer-pihenő jön, legalábbis számomra. Nem igazán értem ezt a dolgot, de nem is olyan fontos.
 Pihenés közben, húgomra, Kanade-ra gondolok. Milyen boldog lehet odakinn, és én milyen boldog lennék, ha vele tarthatnék. De valamikor csak kijutok, és akkor örökre együtt. De most, hogy belegondolok, teljességgel lehetetlen, hogy sikerüljön kijutnom. Nem elég a képességem hozzá. A testem odakint van, és amíg itt vagyok, kint nem ehetek, tehát elég valószínű, hogy kórházban ülök, vagy fekszek.
 Ha belegondolok, ez a dolog olyan, mintha kómában lennék, és én már voltam kómában, sőt annál rosszabb helyzetben. Eltudom képzelni, ahogy ott fekszem, a szemem csukva. Húgom ott ül mellettem, és meséli, hogy mi történt vele. Virágot tesz a vázába, liliom és rózsa. A két kedvencem, bár én minden virágot szeretek.
 Ekkor villant be előttem, hogy ezt nem képzelem, tényleg látom a testvérem. Valószínű, hogy ezt is a különleges kapcsolatunkra foghatjuk rá. Ikertestvérekként mindig tudtuk, a másik mit érez és hogy hol van, a gondolatait. Tehát mindent.

 Gyorsan felkelek, majd körbenézek. Sikerült még néhány szörnyet elpixelni. Már csak egy maradt, ha jól látom. Kardom újra megcsillan a kezemen. Nekifutok a szörnyek, majd gyors kardtáncba kezdünk. Gyorsan a háta mögé kerülök, majd le is sújtok rá.


A hozzászólást Zakuro összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 11, 2013 6:54 pm-kor.

_________________
avatar
Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2013. Jul. 18.
Age : 21
Tartózkodási hely : Niceplace; Céh

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
139/150  (139/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 11, 2013 6:53 pm

The member 'Zakuro' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Danee on Vas. Aug. 11, 2013 8:49 pm

MESÉLŐI POST

Résztvevők:

Elysion, Kurokoto, Zakuro(Zana), Niels Groven(Nioven), Rokurou Amateratsu(Phoenix)

Zakuro:
Neki futsz ugyan a szörnynek, de az még lassítás nélkül se tudja követni a pengéid útját, legalább is egyetlen vágással kettészeled a mellvértjét, olyannyira, hogy még az életcsíkját is a háromnegyedéig csökkented, azonban amikor a háta mögé kerülsz, elveszted az egyensúlyodat, és a levegőt kaszálod el a csontváz harcos helyett.

Szörnyek:
Utolsó szörny, vért nélkül, 3/4 zöld életcsíkkal

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Kurokoto on Hétf. Aug. 12, 2013 11:15 pm

A lábam önmagától mozgott, mintha, a megadott helyen lenne. Pedig ez rohadtul nem is hasonlít egy kocsmára. Védelem alatt állok, és csak úgy porladnak a csontik. Míg kifújom magam, könnyen átláthatom a csatateret. Hogy is volt, az késes roham, azt hiszem, ez lenne a legjobb most. De ez nem az a játék, amúgy is az a nyamvadék csonti pont egy szükségletem kielégítése közben támadott meg, ez a pofátlanság netovábbja. Mihaszna korcs biológia szertár kellékek semmi több. Azzal íjam felhúztam és a Zakuro által megvágott csontváz felé szándékomban állt két nyilat elengednem. Rövidtáv, biztos találat, már csak a hely kell és igen meg is van. Egyik szem, másik szem. Feldíszítelek te gaz csontváz. Azzal arcom mosolyra rándult, míg gyomrom össze. Megint hánynom kell.. Ne, pont rosszkor jön ez is. Kell valami piaaaa. Azzal az íj pendült és nyomban újra pendült a második nyílvesszővel. Útjukat nem tudtam követni. Mivel a veszély elmúlóban volt kitörtem és megcéloztam ismét az egyik oszlopot. A töve rövid ideig nedves maradt, de gyorsan pixeleződött el a nem oda illő anyag. Jaj ne máris érzem, józanodok. Hogy fájna most a fejem, hála ennek a tetves programnak legalább ettől megkímél. Még mindig rosszul vagyok, de azért némi érdeklődést sikerült kipréselnem számon.
- Találtak a nyilak? - Ahogy gyomrom markolásztam, hátha sikerül a maradékot is kitennem vártam némi válaszra. Ha jött, ha nem sikerült elérnem célom és még egy újabb lökettel bombáztam meg a szobor talpazatot. Most már végre jó lesz. Ha a kiscsaj meg kérdezi, azt mondom neki megfáztam. Úgyis beveszi, nem kell tudni milyen vacak inni.


//egy pihenés és kettő nyílvessző, ha jól számoltam ez belefér //

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
avatar
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
10/450  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Aug. 12, 2013 11:15 pm

The member 'Kurokoto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Danee on Kedd Aug. 13, 2013 10:25 pm

MESÉLŐI POST

Résztvevők:
Elysion, Kurokoto, Zakuro(Zana), Niels Groven(Nioven), Rokurou Amateratsu(Phoenix)

Kurokoto ijja gyors egymásutánban kétszer is pendül, s a kiröppenő nyilak egyike telibekapja az élőholt szürke koponyáját. A másik vessző mentén bíbor figyelmeztető üzenet villan fel egy hatszög belsejében, a szemközti falon:Eközben az utolsó ellen is elpixeleződik.A tovább vezető kapu, amit Phoenix már egyszer kinyitott, most hangosan kattanva résnyire nyílik.
A fáklyák lángja egyszerre lobban egyet és mindről kialszik a tűz.
Halovány kékes fény kezd el imbolyogni a lángok helyén, s olyan sötét támad, hogy egymás körvonalait is csak épp hogy láthatjátok a halvány derengésben. A kapu két szárnya ekkor nyikorogva, recsegve önmagától szélesre tárul. A sötétség miatt csak annyit tudtok kivenni, hogy egy szűk, méter széles folyosóra láttok rá, abból is jó, ha egy méternyit láttok be. Dohos levegő áramlik be a folyosóról, amit valami orrfacsaró rothadás szag kísér. Majd csöpögő víz hangja csapja meg a fületek.


Mindenki regenerálódik 1  életpontot:
Phoenix: 2/4 páncél, 15/15 életpont
Nioven: 0/4 páncél, 20/20 életpont
Zakuro: 1/2 páncél, 19/20 életpont
Elysion: 1/2 páncél, 19/20 életpont
Kurokoto: 0/0 páncél, 13/15 életpont


Ha még nem lenne egyértelmű: szabad kör(ök) jön(nek)!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Rokurou Amateratsu on Pént. Aug. 16, 2013 5:49 pm

Elégedetten konstatálja, hogy az utolsó csontváz is elpixeleződik, ráadásul a csapatnak azon tagja intézi el, aki az idejövetel során a legkevésbé tűnt harcképesnek. Nyilvánvaló, nem az íjász képességeivel van a gond, de az is egyértelmű, az íjász mennyire kivan. Hiszen már eddig is küldetésbe nem illőn viselkedett.
A szobroktól úgy látszik, nem kell tartaniuk - no persze Neki nem jutott eszébe ama eshetőség, hogy esetleg maguk a szobrok támadnának rájuk. Tény, nem számított egy ilyen csapdára, az eset felkészületlenül érte, de okult belőle. Meg aztán, ami történt, megtörtént, mindenki életben van, s ami a legfontosab, hogy egyébként se tudtak volna mit csinálni ellene. Hiszen tudomása szerint a játékban nincs csapdakeresés és csapdaállítás jártasság. S ha lenne, akkor valószínű, nem ő lenne az a személy, aki a kevés zsetonjából költ rá.
Az ajtón végül mégis csak átléphetnek. Éppen ideje már, hiszen tulajdonképpen még nem sokat haladtak. Szeretné minél rövidebbre fogni a misszziót. Épp ezért nem intézett a szerzeteshez sem felesleges kérdéseket, hanem csupán és csakis azt, ami szerinte fontos lehet. Valahol még mindig játéknak fogja fel a Sword Art Online-t, még annak tudatában is, hogy egyetlen hibád végzetes lehet. De Ő nem fog hibázni. Egyszer már elkövette életében, okult belőle, többet pedig köszöni, nem kér.
- Jól harcoltál ahhoz képest, hogy mennyire kivagy. - veregeti meg a láthatóan ismét szenvedésébe merülő íjász lapockáit. Szíve szerint megpróbálná meggyőzni róla, hogy az egész rosszullétének semmi alapja, hiszen csak a fejében él az egész, de ahhoz két mondatnál többet kéne beszélni. Az pedig nem igazán megy neki.
Int a csapatnak, hogy kövessék őt. Minden áron ő akar előre menni. Ennyi idő elég volt ahhoz, hogy felmérje a helyzetet, nem igazán sérültek ők sem. Neki még a páncélja is szinte teljesen ép, s a többieknek is zöld színű az életcsíkjuk. Figyelmét így bátran az elkövetkezendő kihívásokra tudja szentelni. Így anélkül képes a szűk folyosón végigmenetelni, hogy a csapat épsége miatt aggódna. Jobban aggasztja őt a rothadás semmivel sem összetéveszthető, fanyarú szaga, mely orrát csiklandozza. Fegyverét előkészítve követi hát a víz csöpögésének hangját.
avatar
Rokurou Amateratsu
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2013. Jul. 06.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
10/100  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Elysion on Hétf. Aug. 19, 2013 6:40 pm

A első küzdelemnek vége, de valószínűleg nem az utolsónak. Vissza nem tudunk már fordulni, nem mint ha bárki is tervezné, így már csak egyenesen előre mehetünk az egyetlen úton melyen rögtön meg is indulunk. Senkit nem ért komolyabban ez a kis meglepetés, de mindenkit igencsak meglepett. mindenki dicsérő szavakkal fordul a másikhoz, vagy éppen kijelent valami egyértelműt, én pedig csak csöndben haladok Anika-val a vállamon. Megsimogatom kis kedvencem buksiát és dicsérő szavakat duruzsolok neki, hogy nyugodtan dagadjon csak a melle a büszkeségtől, még akkor is ha nem őn ált vagy bukott az életünk. Zakuro előttem halad és mintha kissé a gondolataiba merülne. Nem szokásom mást megzavarni a gondolatmenetében, hisz én is utálom ha így tesznek velem, de egy hang a belsőmből azt súgja ne hagyjam neki, hogy elmerüljön képzelete vagy emlékezete tengerében.
-Zakuro elégé megleptél. Nem gondoltam, hogy nem tudsz bánni a pengével, de azt se, hogy tudsz ennyire. Talán a kinti világban is volt szerencsét tanulnod a használatát vagy csak ez olyan véremben van dolog? Már persze ha megkérdezhetem? Mondom érdeklődés és csodálat teli hangon, némi rájátszással, mert sokkal nagyobb mértékűnek hat mind kettő mint amennyire valójában érzem ezeket. Várván válaszát elő veszek három sütit és az egyiket Anika-nak adom a másikat a számba teszem a harmadikat a válasz adójának nyújtom előre, miközben haladunk előre.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Kurokoto on Hétf. Aug. 19, 2013 8:09 pm

A csontváz mögötti falon megjelent a sebezhetetlen tárgy felirat. Túllőttem a célon, úgy látszik sokkalta ropibbak a csontvázak, mint gondoltam. Elégedve nézem a levegőben pörgő nyílvesszőt, ahogy darabjaira omlik. Gyomromból is távozott, aminek ki kell jönnie. És ezt hangoztatnom is kell.
- Még vagy tizenkét szint mély ez a poros, és elhagyatott kripta? - célját nem tűztem a kérdésnek, és talán még ennél is kevésbé érdekelt, ha érkezett rá válasz. A csapda beindító sráctól kaptam egy nyögvenyelős dicséretet. Ennek meg mi baja.
- Kösz, alap, hisz lövész vagyok, vagy íjász. Fene tudja miféle szerzet. Azzal nem is törődve semmivel csatlakoztam az előbbi élen haladóhoz, és a hirtelen fényviszony váltás és zajok arra utalnak, most jön a para. Ez egyszer igazán teljes jókedvemből vigyorogtam, a sötétben valószínűleg nem láthatják. Ezer meg egy alkalommal fedezhettem fel hasonló kriptákat, bár odakint szóval ott szörnyek egyetlen alkalommal sem fogadtak.. mozogva. Azonban a szagok egyaránt árasztják a rothadás bűzét, a dohos levegőt pedig, kísérteties vízcsöpögés kíséri. Következő nyilam a húrra helyezve, és félig felhúzott, lefelé szögezett íjammal követtem az ifjút. A többiek is jöttek, igyekeztem minél hátrébbra kerülni, ugyanis ha a szag forrása jön, az minden bizonyára ostobán szemből támad. És akkor legyalulhatom. Keiko benned sose volt gonoszság, halálod óta miért költözött belém. Olyan lettem, mint Te. Azonban nélküled érzem, kezd visszatérni régi énem és.. újra utca kölyök akarok lenni, határok korlátok nélkül szabadon. És rengeteget bunyózni. Igen talán ez az érzés, ami kiveszett belőlem eddig, hisz fiam és lányom ti sem lettetek volna rám büszke, ha néha elporolok egy-két pofátlan kölyköt, csak mert jobb jegyet akarnak. Azonban a szörnyek most erre pont megfognak felelni. Igeen. Szörnyeket akarok ölni, sokat, minél többet. Azzal gonosz mosollyal és játszi hidegséggel követtem az előttem haladót.


_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
avatar
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
10/450  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Zakuro on Kedd Aug. 20, 2013 3:43 pm

Megtörlöm a homlokom, s néhány izzadság csepp elpixelődik. Mosolyom újra kiül az arcomra. Imádok mosolyogni, nevetni még inkább, s ez nekem nagyon jól is esik. Nagy álmom, hogy a világon mindenki boldog legyen... vagy legalábbis tegyek valamit ezért. De sajnos az álmom szinte a lehetetlenséggel egyenlő, mégsem adom föl a dogot; Amit én megtudok tenni meg is teszem.
Kicsit zavarban voltam. De, hamar elmúlt. Amíg harcoltam (És én igenis imádok karddal harcolni.) addig nem is figyeltem annyira társaimra. Gondolataimba mélyedve sétálok tovább; Nem kell aggódnom, hogy valaminek nekimegyek (bár megesik velem), az automatikus reflexeim a valóságban is mindig tökéletesek voltak, akkor itt miért lenne másképp.
Általában amikor harcolok, nem figyelek testi épségemre. Vagyis... Ha felületesen harcolok, azzal is könnyen nyerek, mert ilyenkor magamra vigyázok (mindig vigyázok magamra, ez beleivódott a tudat alattimba) és a harcra és minden egyes mozdulatra nagyon figyelek, ezt kihasználva küzdök.
Van viszont olyan, amikor teljesen elmélyülök benne. Ilyenkor a tudatalattim vigyáz rám, míg teljesen elveszek a harcban. S akár, foggal, körömmel (akár szó szerint) is harcolok az életért.
Gondolat menetemet állatidomár társam, Elysion zavarta meg.
Megrázkódtam. Válaszomnál kedvesen elmosolyodok.

- Minden meg lehet kérdezni, de válaszban sosem lehetünk biztosak. -mosolygok az állatidomárra. - "Aki a múltat tagadja, az életet tagadja, s aki a múltat átírja, a jövőt lopja meg." - idéztem egyik kedvenc könyvemből, a Csodaidőkből. - Sok tapasztalatom van a valóságban is a kardforgatásból. - fogadom el a süteményt. - Van egy hosszabb története, és abban a lényeg az, hogy megkedveltem a harcművészeteket. -magyarázom Elysionnak. - A kardforgatást nagyon sokat tanultam, és íjászkodni is. De kardozásban jobbnak bizonyultam. -nézek rá társamra, ezt a mondatot nem dicsekvésből mondtam.
- Szeretek idézni másoktól. -teszem még hozzá beszédemhez.

_________________
avatar
Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2013. Jul. 18.
Age : 21
Tartózkodási hely : Niceplace; Céh

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
139/150  (139/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Niels Groven on Csüt. Aug. 22, 2013 12:54 am

Ahogy az utolsó ellenfél is összeesik, nyugtázom, hogy valamennyit visszakapok az elveszített életpontomból, ahogyan a groupban mindenki más is. A számok alapján most én állok a legjobban, úgyhogy én leszek a legjobb sebzésfelfogó a küldetés további részében. Ahhoz képest, hogy milyen gyenge ellenfeleink voltak, kicsit sok életpontot veszítettünk el.
 Ahogy a folyosóra érünk, nyugtázom, hogy bizony, nem ez lesz életem legkellemesebb küldetése, rendkívül visszataszító körülmények között kell játszani, bár ez legalább reális. A filmeken soha nem jön át rendesen, hogy mit él át a főszereplő, még a szagosokban sem, ott is kímélik a nézőket, itt viszont lehet érezni, milyen járkálni egy kriptában. Teljesen ilyen lehet a valóságban is, csak akkor még mindig fájdalmat éreznék a sérüléseim miatt. Akkor persze nem kelnének fel a csontvázak, de kár ezen gondolkodni.
 Az íjász még mindig rosszul van, de igazság szerint ez az ő baja, aki nem bírja a piát, ne igyon, legalább még harcképes, mint kiderült, úgyhogy ezzel nem törődök. Különösebben beszélgetni nem is érdemes részegekkel, úgyhogy ő ki is esett azok közül, akikkel szót váltanék.
 A kardforgató és az állatidomár jól elbeszélget egymással, úgyhogy nem velük se nagyon van mit beszélni. Én sem díjaztam soha, amikor piszkáltak csajozás közben, úgyhogy jobb is, ha hagyom őket. Amúgy sem nagyon tudnék miről beszélgetni, akikkel nincsen hasonló érdeklődési köröm, nehezen találom meg a szót. Velük mondjuk van, az MMO, de az olyan lenne itt, mint az időjárásról beszélgetni a valódi világban.
 Mivel otthon egyedi külsőm, sok pénzem, és még több pénzem volt, nem igazán szorultam rá arra, hogy beszélgetéseket kezdeményezzek, elég volt leülni valahová, és máris odajött valaki, még ha az esetek többségében nem is volt más, csak egy pióca. Most viszont nem vagyok gazdag, és a külsőm nem egyedi, hanem elrettentő a fejem felett lebegő kis vörös folt miatt. Tehát, senki nem fog beszélgetést kezdeni velem, nekem kell.
 - Azt hiszem, én állok a legjobban életponttal, ha akarod, mehetek elöl- annak a két vagy három pont különbségnek olyan túl nagy szerepe nincs persze, még ezen a szinten is csak 10-15% fölény lehet, de ha szemből jön valaki, vagy van itt valami csapda, lehet pont erre lesz szükség a túlélésünkhöz. Aztán persze lehet, hogy a másik lovag úgy gondolja, hogy ezzel csorbítanám a hallgatólagosan elfogadott vezetői szerepét, de legalább megmutattam akkor is, hogy tudok beszélni.

_________________
Statok:
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 2
Erő: 3(+1 tárgybónusz)
Kitartás: 4
Gyorsaság: 0
Speciális képesség: 2
Páncél: 4


Speciális képesség:
Spoiler:
Bloody armor (Véres páncél):
Passzív képesség. A játékos minden 4 okozott sebzésért kap 1 pontot a páncéljára, függetlenül attól, hogy a páncélja így az eredeti maximum fölé kerül, vagy a páncélt már teljesen átütötték. Az így szerzett pontok csak egy ideig maradnak meg, a pontozástól függ, hogy meddig. Minden ötödik pontért egy körrel tovább marad meg az így kapott páncél.
Az ellenfél páncéljának sebzéséért nem jár pont. A páncélt érő támadások először az így nyert átmeneti pontokat szedik le, nem az eredetit. A képesség hatása alatt olyan, mintha vérrel lenne összekenve a pajzs, a páncél és a játékos arcán is vérrel mázolt harci festés jelenik meg. A mennyiségből lehet következtetni, hogy hány plusz pontja lehet a páncélján.
avatar
Niels Groven
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 33
Join date : 2013. Jul. 12.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
10/100  (10/100)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Danee on Csüt. Aug. 22, 2013 8:56 pm

MESÉLŐI POST

Résztvevők:
Elysion, Kurokoto, Zakuro(Zana), Niels Groven(Nioven), Rokurou Amateratsu(Phoenix)

Phoenixszel és Niovennel az élen átsétáltok a kapun, be a sötét teremből, a még sötétebb folyosóra, Kurokoto meglehetősen elgyötörve, mégis mindenre elszántan nyomul Phoenix után, a sort pedig a süteményező páros, Elysion és Zana zárják.
Az eddigi nyavalyák sora, ami a folyosóról szag és hang formájában ért titeket, most tovább gazdagodik:
Cipőtök valami vékony ragadós rétegbe cuppan bele a folyosó padlójára lépve, de csak egy leheletnyivel több erővel kell emelnetek a lábatokat, oda nem ragadtok a padlóhoz. Sercegés hallatszik és fura füstszag jut az orrotokba, a mennyezeti boltívekről víz csöpög a fejtekre, vállatokra.

Zakuro:
Leghátul haladsz, Elysionnal a bal oldaladon. Víz csöpög a hátadra, majd valami nehezebb folyik le a vállaidról, a ruhád nyakán keresztül pedig a mellkasodra, zöldes-kéken fluoreszkál, és alig valamivel melegebb a vízcseppeknél, amik eddig értek. Amint a bőrödhöz ér, zselés-géles anyagúnak tűnik.

Kurokoto:
Nem sokat látsz, Phoenix és Nioven alakját a közelségük miatt még ki tudod venni a halvány kékes derengésben, aztán egyszer csak valami felülről beereszkedik az arcod elé. A jobb lábad alatt roppan valami más, míg a balhoz egy szőrős valami ér hozzá

Phoenix, Nioven:
Alig jutottatok 5 métert a folyosón, amikor két oldalt kékes-zöld paca folyik le a falakról. Lüktetve fénylik fel és hunnyik ki, zöldből kékbe és vissza váltva a színét

Elysion:
A falakon, és Zana vállára csorogva veszel észre valami zselé-szerű anyagot, ami kék és zöld között váltakozva, lüktetve bocsájt ki fényt, majd alszik ki.

//Még mindig szabad kör van, írhattok! 3 nap a határidő, de nem baj ha hamarabb írtok! =]

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Zakuro on Pént. Aug. 23, 2013 3:40 pm

- Elysion. Megkérdezhetem, miért is lettél állatidomár?- kérdezem, majd a sor végét zárva indulunk el. Gyorsan előveszek egy üveget, melynek tartalma, finom baracktea.
- Megkínálhatlak? -kérdezem- Van másik fajta tea is, mert igazából nagyon szeretem a teákat.... -mondom mosolyogva.
Eszembe jutott, ahogy hugommal együtt teáztunk. Versenyt fűztünk, majd ittuk meg. Persze annyit ittunk, hogy éjszaka aludni nem tudtunk, ugyanis ötpercenként kijártunk a mosdóba. Nem voltam valami nagy főzés művész, inkább csak sütit tudtam sütni. Kanade viszont istenien főzött, de a süti nem volt az erőssége, így nagyon jó párost alkottunk.
Zsebpénz érdekében, sokszor árultunk sütit és innivalót. Valamint egy kicsi boltban, ami cukrászda szerűen működött, felszolgáltunk. Az étterem ahol dolgoztunk, az egyik ismerősünké volt. Egy idő után, már nem kellett sokat felszolgálnunk, helyette a konyhán dolgoztunk.
Vízcseppek esnek a hátamra. De a következő pillanatban, valami zselés, világító és meleg anyag csordul a hátamra. Undorodva állok meg, és mutató ujjammal belenyúlok az anyagba.

- Egy pillanat! - kiáltom halkan. - Asszem, ez a valami... nyál. - állapítom meg remegve, majd halkan folytatom. - Vagyis valami hasonló. Szerintem szembe találtuk magunkat a következő feladattal. - mondom már kicsit határozottabban. De nem állok meg, hanem megyek tovább. A nyál dologban egészen biztos vagyok, mert természettudományi szakon tanultam a gimiben.

_________________
avatar
Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2013. Jul. 18.
Age : 21
Tartózkodási hely : Niceplace; Céh

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
139/150  (139/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Danee on Pént. Aug. 23, 2013 5:26 pm

MESÉLŐI POSZT:

Zakuro:

Alig hogy előrébb lépsz, a mennyezett recsegni, ropogni kezd, majd egy hangos cuppanást lehet hallani: a rád folyt anyagból hirtelen egyszerre mázsányi súlyú mennyiség zuhan a válladra és a hátadra. A hirtelen ért lökés a földre taszít, négykézlábra. Érzed, ahogy a langyos anyag belepi a hátadat fejedtől a fenekedik. Ott nyúlik, csorog lassan a nyakad körül, a fejed tetején, az arcodba került hajadon, meg a csupasz combodon.
A derekadon, mellkasodon és a felkarodon érzed hogy rohamosan hűlni kezd a kék anyag, majd lilára és vörösre vált, egyúttal langyosra majd szinte elviselhetetlenül melegre változik. Így lüktet rajtad színben és hőváltozással minden tized percben.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Elysion on Pént. Aug. 23, 2013 7:16 pm

Zakuro egy igen jó kérdést tett fel, melyre nem válaszoltam azonnal inkább egy picit formáltam a gondolatokat a fejemben egy szép kis monológgá, amolyan sokat mondó ám még sem túl sokat mondóvá.
-Tudod szeretem ha van állandó társaságom. Kis koromban is volt mindig kivel legyek és tettem róla, hogy mindig legyen. Egyszerűen nem bírom a magányt igényem van a törődés adására. Egyrészt mondhatni lényemből adódóan, másrészt mondhatni megszokásból. Simogatni kezdem Anika-t.
-Valahogy ez kell a lelki egyensúlyomnak. Ezért választottam az állatidomárságot. Egy kis csöndet követőn egy kérdés érkezik melyre imigyen felelek:
-Természetese. Elveszem és megszagolom.
-Barack tea. Finom az illata. Szépen lassan megiszogatom.
-S az íze is az. Aki szereti a jóféle teákat az nem csak jó ízlésű ám általában nincs híján némi kifinomultságnak. Te sem vagy ez alól kivétel ha jól gondolom. Míg iszogattam valószínűleg gondolkozhatott a drága pára, de válaszolni nem tudott, mert valami elvonta a figyelmét mely felkeltette az enyémet is.
-Könnyen megeshet. Fejezem kiegyetértésemet Zakuro szavai és megállapítása iránt. Rám is csöppent pár csepp és és hasonló ként gondoltam az állagából. Ez a valami szervesnek tűnik, ám sokkal rosszabb is lehet, mint nyál szerény véleményem szerint. Egy jó nagy adagot kap a nyakába a szegény lány a kétes anyagból szegény lány, mely a kis híján teljesen a földre fekteti. Megpróbálom felsegíteni. Őszintén nem érdekel ha rám is kerül bőségesen ebből az anyagból. Legyen akár nyál, méreg, emésztőnedv, vagy valami gyúlékony. Végül is úgysem fogja megúszni a benne való "megázást" senki. Anika még mindig a vállamon van és éppen erősen szaglászik valami után. Ha van itt valami és észleli hamarosan jelezni fogja, ha messzebb van és hozzánk csak lecsorog az ami, akkor viszont biztos kiszagolja merre van ha lehetséges.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Holtak Nyugalma

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.