[Küldetés] Valami bűzlik Aincradban

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] Valami bűzlik Aincradban

Témanyitás by Sachi on Kedd Okt. 02, 2012 11:08 am

Sachi írta:Ilaszior, mivel kicsit későn szóltam ezért holnap este 7ig kapsz időt írni, onnantól azonban ki leszel téve a küldetésről

//Reméltem, hogy ilyet sosem kell tennem, de ígéretemhez híven kiraklak a küldetésből. Útravalót nem kapsz, csak miután visszatérsz és megindoklod távollétedet//

A nő mosolya kitartott és habár Rita közbeszólásával nem sok időt hagyott neki Ranmaru kérdésének megválaszolására, nem nyitotta ajkát szóra tehát valószínűleg csak ugyanúgy kuncogott volna. Most is ezt tette éppen ahogy Rita dühös szavai folytak, majd végre rászánta magát hogy ismét megszólaljon, válaszolva is egyben néhány kérdésre
- Mily naiv következtetés - mondta fennhangon - ti, mint farkasok? Másról beszéltem, most inkább kutyákként viselkedtek: keresitek a logikus magyarázatot miközben némelyikőtök igazságot akar szolgáltatni, kutyák bizony. Bár az igazat megvallva harmadik társatok inkább egy bárány - mutatott mögéjük Ilaszior távolodó alakjára a földek között - ellentétben a negyedikkel, ki bátor volt ugyan de már nincs köztünk, nemde? Ha gyáva volnék akkor valóban ilyen egyszerű kihívással próbáltalak volna eltenni láb alól? Nem hiszem, nincs abban semmi motiváció ha egy hajszálnyi esély sem marad a túlélésre, ezt a "Jóságos Nagyfőnök" is így gondolhatta - mondta utálkozó szarkazmussal az adminnak szánt gúnynevet - Úgy nézek ki mint ahogy ő? Én zártalak talán be ebbe az álmok és rémálmok váltakozásába? És a társatok, őt is én öltem meg talán? Pedig magatok is láthattátok hogy egy közületek való akaratának műve volt. És mégis Én vagyok a bűnbak! - tárta ki karjait, de most sem látszott boldogtalannak - Ám legyen, mást sem ismertek el valódi érdemeiért, miért lennék éppen én a kivétel?
Aztán elhallgatott átadva a párosnak a folytatás jogát, ha Rita véghez vitte támadását és esetleg Ranmaru is küldött néhány nyílvesszőt, egyszerűen áthatolt rajta minden mintha a nő csupán egy kép lett volna. Pedig állt bizony a szalmabála tetején, s szélesen mosolygott
- Meguntátok tán a bájcsevejt? Csak nem megküzdeni akartok velem?


A hozzászólást Sachi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Okt. 08, 2012 12:37 pm-kor.

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Valami bűzlik Aincradban

Témanyitás by Tatsuki Ranmaru on Szer. Okt. 03, 2012 7:13 pm

A kerekek forogtak, miközben őt hallgattam. Tehát egy olyan NPC-vel van dolgunk, amelyik tud arról, hogy egy játékban van, tud Kayaba Akihikoról, és még azt is tudja, hogy ez egy küldetés. Túl sok tudás van tehát mögötte. Ahhoz képest, hogy elvileg csak egy küldetésadó NPC. Sőt, a küldetés is a hirdetőtáblán jelent meg, tehát a körülményeken túl, mint amilyenek a napokig számunkra üres küldetéstábla, vagy az, hogy képtelenek vagyunk leadni, tehát nem utal semmi arra, hogy ez ne egy szimpla küldetés volna.
Egy program vagy, amelyik megunta, hogy más programok irányítják? – folytattam tovább a próbálkozást, mert úgy éreztem, hogy jó irányba indultam el. Azon túl, hogy ki kéne találni, mi is lehet a célja, még az is hátra van, hogy a küldetés végére járjunk. Eléggé elveszettnek éreztem magam, nem igazán tudtam hova-merre. Egy logikátlan világ, ahol nem alkalmazhatom a saját módszereimet, velem szemben „szuper-effektív” módon működött, és telitalálatot vitt be: azt sem tudtam, hogy mitévő legyek.
Nem érdekel a sok maszlag, amiről beszélsz. Viszont abban biztos vagyok, hogy nem lehetsz hétköznapi NJK, mert akkor nem tudhatnál a saját létezésedről. Az már a tudatra ébredés. Tehát megkérdezem: ezek csak szavak voltak, amiket a szádba adtak a programozók, vagy tényleg tudsz arról, hogy létezel?
Nem igazán volt több, vagy jobb ötletem. Fókuszaim közben állandóan a környéket vizsgálgatták, hátha észreveszek valami apróságot, egy pixelhibát, egy árulkodó jelet, bármit, ami alapján rá tudnék jönni, hogyan tovább.
Neked van valami ötleted? – súgtam a lánynak. Igyekeztem ezt úgy tenni, hogy ellenfelünk ne hallja. Kérdés, hogy miközben ráz az ideg egy halál miatt, teljesen elveszettnek érzem magam, és úgy tűnik, hogy egy programhibával kell beszélgetnünk, mennyire tudok sikeresen odasúgni valamit bárkinek.

_________________
A Fegyvermester
Állandó akciók: érccel rendelkezőknek és árubeszállítóknak! Foglalási lehetőség! Kezdők támogatása!

pontozás:
Élet: 14 +5 -> 95 HP
Fegyverkezelés: 47 +4 -> 51
Kitartás: 11 +2 -> 13
Gyorsaság: 26 +8 -> 34
Speciális képesség: 7 +5 -> 12
Páncél: 11

1x Természet Gyűrű (+1 élet)
1x Gyorstalpaló (+8 gyorsaság)
1x Vas Sisak (+7 páncél)
1x Bőrruha (+4 páncél)
1x Tünemény Gyűrű (+2 élet, +5 speciális képesség)
1x Hősi Köpeny (+2 élet +2 kitartás)
1x Artemis (L) (+4 fegyverkezelés)
Artemis nyilai meg vannak áldva, így minden egyes találatkor egyel többet sebeznek. Először a használó sebzésével megegyezőt, majd plusz egyet, majd az előző értékhez megint plusz egyet, mindaddig, amíg a pluszok száma el nem éri a fegyver szintjét.
avatar
Tatsuki Ranmaru
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 606
Join date : 2012. Aug. 01.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
115/1700  (115/1700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Valami bűzlik Aincradban

Témanyitás by Rita Hanami on Vas. Okt. 07, 2012 9:02 pm

Hátra néztem ahogy a nő mögénk mutatott és néztem ahogy a kardforgató fiú lélekszakadva rohan.
-Chö… gyáva! – Morogtam az orrom alatt majd ismét a nőre néztem aki folytatta a mondandóját. Jóságos nagyfőnök? Lehet, hogy arra az Akihiko fickóra gondolt, aki a játék elején megjelent. Érdekes volt az ijász feltevése. Egy öntudatra ébredő program? Habár ami azt illeti én eddig is azt hittem, hogy ők mind rendelkeznek öntudattal, de ezek szerint ez nem pont így megy. Megráztam a fejem a kérdésére.
- Fogalmam sincs mi ez, de ha csak njk akkor legyőzhető. – Mondtam majd neki rohanva megpróbáltam őt megsebezni de ez helyett csupán átsiklottam rajta mintha valami szellem lenne és csak annyit értem el, hogy átugrottam a szénabálát. Gyorsan megfordultam és ő pedig úgy állt ott mintha ha mi sem történt volna. Most tényleg ez fog jönni? Jön a sebezhetetlen fő gonosz vagy mi? Lehet talán a kardforgató fiúnak van igaza.
- Megküzdeni? Hát így nem! – Egyenesedtem ki majd megkerülve a szénabálát visszasétáltam a megmaradt társamhoz. – Viszont kíváncsi lennék néhány dologra és azt akarom, hogy válaszolj! először is tényleg Nazo a neved vagy csak most találtad ki és ha így van mi a valódi neved? Másodszor… miért pont négyünket választottál, hiszen ha jól gondolom nem csak én nem bírtam más küldetést felvenni. – Itt a fiúra néztem és egy helyeslő bólintást vártam tőle, hogy megerősítse a feltételezésem. – Talán csak véletlenül esett ránk a választásod de biztos vagyok benne, hogy van valami célod én pedig tudni akarom mi az! Nem érdekel mi vagy! felőlem lehetsz hacker, program, njk, vagy maga az admin is. Engem csak az érdekel, hogy mit akarsz elérni és, hogy miért vagyunk mi itt és ha lehet hagyjuk a rébuszokat. – Reméltem, hogy csepegtet némi információt a számunkra mert már kissé kezdett elegem lenni ebből a fejetlenségből. Az irányítás kezdet teljesen kicsúszni a kezünkből. Négyen kezdtük de ketten maradtunk ráadásul itt áll előttünk valami amit csupa kérdőjelek vesznek körbe. Arra számítottam, hogy gyorsan letudom ezt a küldetést és fejlődhetek ehelyett minden a feje tetejére állt. Ki nem állhattam ha valami teljesen máshogy történik mint ahogyan azt elterveztem.


_________________
avatar
Rita Hanami
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 811
Join date : 2012. Aug. 20.

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
10/1300  (10/1300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Valami bűzlik Aincradban

Témanyitás by Sachi on Hétf. Okt. 08, 2012 9:19 pm

- Megoldható volna, de ha nem hát nem... - válaszolta Rita visszakérdezésére, a sikertelen támadás után
A nőt most sem izgatta hogy ennél több dologra is azonnal válaszoljon, mosolyogva hallgatta az elméleteket és a személyével kapcsolatos találgatásokat és kérdéseket. Mulattatta valamennyire, ez az emberien részletes ábrázatáról is kiolvasható volt, de igaz hogy más nem igazán. Végül kuncogott és parányit hátrébb billentette a fejét, hogy még inkább azt a benyomást keltse hogy magasról nézett lefelé...
- Mit érnének a talányok, ha mindet elsőre elmagyaráznák? - kezdte egy költői kérdéssel - De ha már egyértelmű dolgokra is találgattok, könnyíthetek a terhen. Nazo Gazda mindössze egy avatár volt, egy hamis arc, hamis hang és hamis személyiség. Eredetileg Alfa Verzióban elvetett küldetés-osztó NJK, ahogy a különleges vadmalacaim és a földművelés is. Talán a drágalátos fejlesztők úgy tartották, hogy túl nagy kihívást jelentettek volna a kezdőknek, ami talán a Jóságos Nagyfőnök terveinek manifesztációja miatt érthető is... vajon mióta szőhette őket? Nos, nehogy mindenki túl hamar hulljon el az ő személyes szórakozására! Ez pedig mint mondtam egy túlélőtábor, melynek résztvevőit találomra választottam ki és egyikőtökhöz sem fűz személyes érzelem, legyen az pozitív vagy negatív. S hogy én ki vagyok, miért kellene elmondanom ha még a céljaimmal sem vagytok tisztában? S hogy mik a céljaim, miért kellene elmondanom ha még a kilétemet sem ismeritek? Ez csupán az ami a kezdetektől nyilvánvalónak kellett hogy legyen: egy küldetés melynek célja a szántásról a túlélésre változott, s mily örömteli hogy teljesítettétek. Találkozunk még? Elképzelhető, de egyenlőre a próbafúrásomat elvégeztem... hamarosan sok félretett funkció lesz még kiásva a játék forráskódjából, garantálom hogy ennek természetesen lesznek előnyei is! De ami titeket érint, feladat teljesítve és üdvözlöm Kayaba Akihikot!
Azzal a női alak elhalványult, s egy pillanattal később már csupán hűlt helye volt a szénaboglya tetején. Aztán eltűnt minden más is: a malacok, a szénaboglya, a tanya és a földek. Egy üres füves vidék közepén álltak, mindössze a napfény tört meg valami csillogó tárgyakon, melyek még most is ott hevertek egy kőhajításnyira a játékosoktól...


Mivel sokáig kitartottatok a megcsappant részvétel ellenére, illetve mert a mobok is fejlettebbek voltak az átlagnál, én emelnék az alap jutalmon:

- 40 XP (küldetés)
- 10 arany (küldetés)
- 10 arany egy új lény (eszes vaddisznó) felfedezéséért*
- 15 arany a miniboss (anyakoca) megöléséért


Továbbá, amit Rita vett észre korábban (de most Ranmaru is, mert ugye Yagan), ebből eladnivaló tárgyakként nincs jutalék a céhtagoknak (!):

- 100 arany értékű ezüstedények (osszátok el egymás között privátban, ahogy jónak látjátok - de a jutalmaknál az adatlapon jelezzétek a részeteket)Ranmaru emellett elhasznált 11 nyílvesszőt (lehet hogy többet is, de akkor nem tudom még hányas szintű volt, a sebzésszámítgatásaimat nem mentettem el és az anyamalac hpja önmagában nem elég)


*Annak aki Ritának (és Ilasziornak, ha visszatér) mesél és legközelebb vaddisznókat küld ellenük: ez azt jelenti, hogy sima vaddisznóval való találkozásért járni fog majd nekik még 10-10 arany!

KA részére: kérlek szépen, a céhes pontozást csináld meg helyettem mert rajtam elég durván kifogott a szabályzata!

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Valami bűzlik Aincradban

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.