Szophie vs. Zuzu

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Szomb. Okt. 12, 2013 11:12 am

Jó volt nézni a ”szenvedését” látszólag azt hiszi, hogy valami tehénné akarom változtatni, de ettől csak még viccesebb az egész. Öröm volt nézni, ahogy egyszer parancsol, aztán már szinte könyörög, hogy kapcsoljam ki a képességem. Addig viszont nem kapja meg, amíg ő vissza nem adja a régi külsőm. Valamit valamiért. Nem hiszem, hogy az ő képessége örökké kitartana így nem is vesztettem el a fejem. Inkább csak élveztem, a visszanyal a fagyi effektust.
– Szóval bogárrá? - kérdeztem vissza tettetett meglepődöttséggel. - Ez tök jó ötlet! Lehet, hogy én is inkább bogárrá változtatlak! - kiáltottam vidáman. - Kezdetnek mit szólnál, mondjuk még egy pár lábhoz? - ehh… nem bírok leállni. Egyszerűen olyan jól lehet vele gonoszkodni, hogy az már szinte ijesztő. Nem tartott sokáig mire végleg feladta és szinte bármire hajlandó lett volna. Mondhatni teljesen behódolt nekem és még a képessége is kezdett lassan kikapcsolni, ahogy észrevettem magamon az újabb változásokat.
– Nem kérek én semmi nagy dolgot cserébe… Csak egy kérdésemre válaszolj megfelelően és visszakapod a régi külsőd. Ha véletlenül rosszul válaszolsz, akkor sajnos továbbra sem tehetek semmit az érdekedben. - hagytam egy kis hatásszünetet a nagy kérdés előtt, hogy legyen ideje átgondolni a lehetőségeit. Aztán:
– Az apróság, amire kíváncsi lennék… Kettőnk közül most akkor ki is a másik játékszere? - kérdeztem érdeklődve. Ha jól válaszolt, akkor egy csettintés után - amit csak a hatás kedvéért szúrtam be - Szophie olyan volt, mint újkorában, és a helyzet fokozására még hozzátettem.
– Azt hiszem most már végre rendesen, működik az én kis játékszerem. El ne romolj nekem újra, mert az újabb javítás többe fog kerülni! - intettem óvatosságra kárörvendő mosollyal.
Ha rosszul válaszolt, akkor pedig noszogatásképpen megkapta a korábban beígért ízelt lábakat is, a szarva és a foltjai mellé hátha ez elég lesz a jó válaszhoz. Az igazi kérdés pedig az, hogy a külseje vajon mennyit ér meg neki?
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Szomb. Okt. 19, 2013 4:29 pm

Bogárrá? Nem én, neki kell azzá válnia! Teljesen lefehéredtem, ahogy a lehetőségeimet mérlegeltem. Nem sok kiutat láttam, csak a meghunyászkodást.. Természetesen ez nem jelent semmi rosszat. Sem gyengeséget, sem mást. Jobb néha elkerülni a fölösleges problémákat, és meghajolni más akarata előtt, ahogy azt ő kívánja. Ez nem jelenti sem azt, hogy irányíthat az a személy, sem azt, hogy bármivel is csökkenne a saját értékem. Kivéve abban az esetben, ha olyat kér, amit nem áll módomban teljesíteni, vagy nem szívesen teszem. Ilyen esetekben nem egyszerű "beadom a derekam, csak hogy elkerüljem a felesleges nehézségeket" döntésről volt szó. Az ilyen esetek mindig annyit jelentettek, hogy ha tényleg teljesítem a kívánságát az adott személynek, akkor meghunyászkodom előtte. És én ezt nem csak nem akartam, hanem egyenesen elvetettem az ötletet. Sajnálatomra ilyet kért. Ez egyet jelentett azzal, hogy nincs megállapodás. Ez azt jelentette, hogy nincs könnyebb út. Pedig én belementem volna..
Hidegen elmosolyodtam. - Mindig te maradsz a bábú.. - válaszoltam, és nem tettem eleget a kérésének, miszerint a neki tetsző szavakat mondjam ki. Ha kimondom, az nem lett volna hazugság, az azt jelentette volna, hogy tényleg a játékszere vagyok. Pedig nem! Engem nem irányíthat senki akaratom ellenére. Ha úgy irányít, ahogy nekem tetszik, abba belemegyek. Viszont ha valamivel nem értek egyet, akkor kilépek. Ennyire egyszerű.
Immár nem érdekelt, hogy milyen a kinézetem, az másodlagos volt az önérzetem mellett. Valahogy mindig is így működött nálam. Persze nem elhanyagolható szempont, de nem törtem össze csak ennyi miatt. Komolyabb kihívások elé is állított már az élet, mint hogy szarvakkal, foltokkal, meg plusz lábakkal keljen élnem. Több láb egyszerre több rúgást jelent, nem? Ebből még profitálhatnék is.. Pláne, hogy a játékon kívül nem is létezik mindez, így odahaza sem leszek semmiféle kísérleti nyúl. Mindezek ellenére nem terveztem hosszasan így maradni. Eszelős mosolyomat farkasomra villantottam, aki ebből megértette, hogy újra szükséges a képessége használata, amint jelt adok arra. Azt hiszem, kellő idő eltelt már, és ezúttal addig marad mindez fenn, amíg a farkas akarja, nincs a harc végéhez kötve, tekintve arra, hogy nincs harc..
- Kaptam egy pár lábat. - ásítottam közömbösen. - Most mi lesz? Még mindig nem tudsz eltaposni. De ha én változtatlak át, azzal a méreted is változik, ne felejtsd el. Nem hiszem, hogy ennyire pattognál két centisre zsugorodva, pláne hogy most több lábam van, amivel rád léphetek. - villantottam ördögi vigyort. Soha nem mondtam, hogy kezes bárány vagyok, és hogy nem vagyok képes ármányokra, fenyegetőzésekre, megvesztegetésekre.. Ezek mind a régi munkámhoz tartoztak, és bár a játékban sokkal kevesebb eszköz állt a rendelkezésemre, illetve sokkal kevésbé alkalmaztam mindezt, azért megvolt a maga profitja annak, hogy jártas vagyok mindebben. Én fogok nyerni. Vissza fog változtatni olyanná, amilyen voltam, kelljen ehhez akármilyen eszközt is bevetnem.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Nov. 04, 2013 4:51 pm

Szinte idáig hallottam, ahogy kattognak a fogaskerekek. Láttam, rajta hogy mennyire nehezére esik elfogadnia, hogy kettőnk közül ő legyen a bábu. A mosolyára hasonlóképpen válaszoltam. A nehezebb utat választotta. Sebaj. Ha nincs elege a harcból, akkor csináljuk csak. Mert arra aztán várhat, hogy én fejet hajtsak előtte. Vezérre pillantott. Látszólag felkészültek. Megmakacsolta magát és teljesen közönyösen beszélt azonban pár dologról megfeledkezett.
– Hah! Azt hiszed ennyivel rám tudsz ijeszteni? - jelentettem ki gonosz mosollyal. - Ha tudnád mennyi mindent kellett eddig elviselnem, akkor nem próbálkoznál ilyen gyenge szövegekkel. Változtass csak hangyává, ha akarsz de ellenem ez édeskevés lesz. Na meg egy másik apróságról is megfeledkeztél. A lábaiddal semmit sem érsz, míg az én irányításom alatt állnak. Sőt! - intettem egyet mire a két láb helyén két kéz jelent meg. - Ha küzdeni akarsz, elhozom neked a földi poklot. - hagytam egy utolsó esélyt, hogy visszavonulót fújjon mielőtt a kezek támadásba, lendültek. Csak gondolnom kellett rá és a saját alattomos taktikáját használták ellene.
Könyörtelenül csikizni kezdték, és addig nem hagyták abba, míg a lány makacsságát a földig nem rombolták. Megtanulja majd, hogy velem nem érdemes ilyet játszani. Lehet, hogy nagyon makacs és erős akaratú nekem viszont nem szokásom behódolni mások akaratának. Ha elég kitartó talán megelégszem annyival, hogy egyenrangúként kezeljem. Azonban előbb halok meg, mint hogy bárki is a bábujának merjen nevezni. Erre viszont esélyt sem hagyok neki. Ha tovább próbálkozik, akkor majd szépen rájön, hogy vannak ott még piszkosabb trükkök is, ahonnan ez jött. Remélem, azért túléli őket. Kár lenne egy ilyen szép kis bábuért. Tudom, gonosz vagyok… de imádom! Twisted Evil
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Hétf. Nov. 04, 2013 8:33 pm

- Hümm.. - tettem úgy, mintha elgondolkoznék. - Csak reménykedtem. De ha nincs ellenedre, akkor lelkiismeret furdalás nélkül megteszem. El is felejtettem, hogy neked még engem is sikerült kibírnod, így szívósabb vagy az átlagnál. - mosolyodtam el ördögien, és tekintetemmel jeleztem Vezérnek, hogy bevetésre készüljön. Csakhogy volt oly makacs, hogy vigyorogva bámuljon rám, és még a kisujját se mozdítsa meg. Gonosz pet. ._.
Aztán a két láb helyét átvette két kéz. Persze közben a saját lábaim még megvoltak - szerencsére - bár hasznukat nem igazán vettem. Mivel a kezeim.. hirtelen nőtt harmadik és negyedik kezem elkezdtek csikizni, ami miatt én a földre rogytam, miközben kitört belőlem a nevetés, és gurulva gurgulásztam jobbról balra, és vissza, fetrengtem a földön, miközben csupa-csupa homokos lettem mindenhol a fejem búbjától a sarkamig. Persze ez érdekelt akkor a legkevésbé. Sokkal fontosabb volt az oldalamat sértő szenvedés, mely nevetésre késztetett. De csak azért sem fogom kimondani, hogy hagyja abba! Nem én! Ahogy így gurulva gurultam a rendes kezeimmel, és lábaimmal is kapálóztam, amitől úgy nézhettem ki, mint valami hátra fordult cserebogár. Csak talán egy picit vékonyabban - legalábbis remélem, hogy vékonyabb vagyok annál. Aztán megtörtént a baj.. Egy ronda ág beleakadt a fürdőruhámba, ronda lyukat húzva rajta végig, ami miatt szép lassan pixel darabok kezdtek el rólam felfelé szállni.. És egyre kevesebb, és kevesebb, és kevesebb volt.. O.o Itt a vég a számomra! De a nevetéstől képtelen voltam arra, hogy lenyissam az invertorym egy új ruháért.. A fene enne belé! Muuu! De szerencsémre Vezér még épp időben észre vette tehetetlen vergődésemben a változást, mely pír formájában jelentkezett az arcomon, és kapcsolt. El kell terelnie a fiú figyelmét, ha csak nem akarja, hogy a gazdija megszégyenüljön.
- Han-gyát. - nyöszörögtem két nevetés között. És végre használta a képességét, hangyává változtatva Zut - persze én valami más bogárrá akartam eőször, de a fiú annyira ragaszkodott legutolsó szövegében a hangyához, hogy muszáj volt teljesítenünk a kívánságát.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Hétf. Nov. 18, 2013 5:01 pm

A tervem tökéletesen működött. Legalábbis ezt a következtetést vontam le az orrom előtt vergődő lány láttán. Elég csak kivárnom, amíg az árnyékom megtöri az ellenállását, és teljesen behódol az akaratomnak. Eddig nagy volt a szája de majd most…
Összefont karokkal felfelé görbülő szájjal álltam felette. Már épp fel akartam neki tenni újra a kérdést mikor egy újabb esés után pixelek kezdtek róla szállingózni. Egy pillanatra azt hittem, hogy valahogy sikerült megsértenie magát valamivel, de aztán hamar rájöttem, hogy a fürdőruhából származnak a pixelek. Szophie nagy nehezen nyöszörgött valamit de nem értettem rendesen hogy mit. Épp leállítottam a kezeket hogy megismételhesse, amit mondani akart hisz valószínűleg épp most akarta feladni. Ekkor viszont minden elsötétült előttem. Kicsit megijedtem hogy mégis mi történhetett. Rögtön az életcsíkomra siklott a tekintetem de az ugyanúgy állt, mint a párbaj végén. Akkor mi történt? Elvakított valamivel? Körbenéztem, és ahogy a látás jártasságom aktiválta magát és halványan láttam, hogy valami nagy zöld izének a belsejébe kerültem. Lenézve viszont valami még furábbat vettem észre. Ízeltlábaim lettek a fejemen meg kis csápok nőttek. Akkor ez a nagy zöld valami a ruhám lehet, azt hiszem.
Gyorsan elkezdtem szedni a lábaimat, fölfelé ahol a ruhám ujján egy kis fény szűrődött be. Nem akartam teljesen kimászni belőle, mert ha úgy döntene, hogy visszaváltoztat akkor jobb, ha az alatt én a ruháimban tartózkodom. Menet közben minden árnyékomat visszaparancsoltam róla azonban nem terveztem feladni a harcot. Most aztán feldühített, és bizony jaj annak, aki egyszer magára haragítja Fujiwara Kazumát! Ha úgy gondolta, hogy ez az a pokol, amiről az előbb beszéltem neki, akkor nagyon téved. Sokkal, de sokkal rosszabbat is tudok ennél. Így dohogtam magamban mikor végre elértem a ruha ujját, és végre láthattam hogy mi is a helyzet körülöttem.
– Üdvözöld a poklot Szophie! - mennydörögtem, bár nem tudom egy hangya mennyire képes ilyesmire, de én mindent megtettem hogy maximálisan halálra rémítsem. Aktiváltam a képességeimet mire a bőröm alól a korábbiaknál sokkal több árnyék kezdett előjönni. Azonban ahogy szétterült volna a környéken lassan formálódni kezdett, és sötét alakok emelkedtek ki belőle. Mire a folyamat véget ért egy seregnyi feketeruhás, maszkos alak jelent meg körülöttünk. Az eddigieknél is ördögibb vigyor jelent meg az arcomon.
– Támadás. - mondtam mire az összes árnyék-Kazuma megrohamozta Szophiet és Vezért. Kést-Parazitát nem tudtak használni, de jelenleg egy halom, sokkal veszedelmesebb fegyverrel rendelkeztek. Ujjakkal. Ezzel a képességemmel verhetetlen vagyok, ha csikizésről van szó. Csak egy árnyék maradt ki a támadásból. Hozzám lépett és felkapart a földről a ruháimmal együtt majd elindult velem a csetepaté irányába. A zöld póló nyakán trónolva, pedig fölényes hanghordozással feltettem neki a nagy kérdést.
– Feladod?
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Szophie on Szomb. Nov. 23, 2013 9:50 pm

Órák teltek el a napból. És nem csináltam semmi mást, csak a hasamat süttettem a virtuális napon, és Zuval bohóckodtam. Igaz, meg kell hagyni, a játékok szerves részét képezik napjaimnak, szinte minden alkalommal van valami, amiben szórakozásomat lelem. Ez az alkalom is csak egy volt a sok közül. Annyi kivétellel, hogy most egy nagyon közeli barátommal voltam. Megmosolyogtatott ez a tudat. No meg az a tény is, hogy ez az előttem lévő hangyácska nem is olyan rég meég a kedvesem volt. Szerettem őt, és még mindig szeretem. Csak más értelemben, mint ahogy akkor hitem. Talán valahogy úgy kedvelem, mint egy jóságos testvért. És mint olyan különleges bánásmódot érdemelt. Amíg még hangya volt, addig kívántam közölni vele ezt.. Burkoltan természetesen.
- Sajnálom a történteket. - horgasztottam le a fejem. - De még mindig fontos vagy nekem, Nii-san. - mosolyodtam el, és hogy jobban átérezze mondandóm, a Japán fiú testvér megmevezéssel szólítottam. - Egyébként is csak a fontos szeméjeknek adok becenevet, és téged még mindig Zunak hívlak.. - fordítottam szemem az ég felé, majd vissza. - Tudhattam volna, hogy túl komolytalan vagyok a kapcsolatokhoz. Nekem auz ilyesmi csak egyfajta játék. Az én hibám, hogy nem óvtalak meg magamtól. - vajon megtud bocsátani? Vajon képes lesz ezek után újra a barátom lenni? A jelenlegi viccelődés valami ilyesmot mutat, azt hiszem..
Gondolataim közben önkéntelenül is Kedvesemre vándoroltak. El nem tudom mondani, mennyire hiányzik érintése, hangja dallama, de még illata is. Egy pihenőnap Tachi nélkül nem pihenőnap.. Egy pihenőnap Tachival nem pihenőnap. Szörnyű nagy dilemma.. Találjozni akarok vele! Vajon g vacsira ráér? Vagy ha most zavarom, az túl tolakodó lesz? Elvégre járunk, vagy mi, csak nem lehet baj, ha meghívatom magam sütizni..
Ehh.. Ez a fajta hiányérzet egy játék iránt igazán szokatlan. Talán azért, mert különleges játék. Az viszont biztos volt, hogy őt nem kell féltenem önmagamtól. Tudta, hogy milyen vagyok, előre közöltem vele. És így is vállalt engem. Nos, pofára már nem eshet, és ennél már csak jobbat választhat.. Vagy maradhat is nálam.Smile Igazából most már elképzelni sem tudnám nélküle az életemet. Pedig a mi kapcsolatunk csupán szerencsés véletlenek összessége.
Észre sem vettem, és Zuk hadserege támadott meg, véres ujjaikkal oldalamat célozva meg. Gonosz ujjak.>< A nagy nevetés közepett egy hang ütötte meg fülem. Hallottatok már hangyát beszélni? Igen, arra a cincogás szerű magas, vékonyka hangra gondolok. Na, hát ezért megérte minden szenvedés. Egyszerűejn fenomenális volt. Szakadtam a röhögéstől. Már majdnem sírtam is. A farkasom meg békésen pihizett az árnyékbanl. Végülis ez nem harc, mi köze lenne hozzá neki?
Szóval ezért a percért folytatódott az egész játék.. Ahogy véresen komolyan nevettetünk, és nevetünk.. Elértem azt, amit a játékszeremtől vártam, és ez épp elég is volt.
- Feladom. - moasolyogtam. Hadd kapja meg a szót, amirt akar.. Nekem az is elég, hogy gondolatban tudom, ő az én játékszerem. És igen, megint sikerült kihasználnom a drágát.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Kazuma on Vas. Nov. 24, 2013 2:59 pm

Egy gép vagyok. Eddig is tudtam de, most még erősebben érzem. Eszem, alszom, grindelek. Ennyi. Még ha úgy döntök, hogy szünetet tartok akkor sem tudok szabadulni a játéktól. Nem állok le. Hajtom magam a végtelenségig, hogy beteljesítsem a magamnak tett ígéretemet bármi áron. Azt hittem idebent szabad lehetek. Elkerülhetem, hogy befolyásoljanak, hogy megkössenek. Pedig pont én tiltok meg magamnak mindent. A saját szabadságomat pusztítom el minden nap. Ebből a körből talán már sosem szabadulok, mert már nem is akarok.
Ő viszont nem való az én világomba. Miért nem kerül mégis? Miért mutatja meg, hogy más oldala is van a világnak? Miatta megint megszegtem a saját szabályaimat. Megint nem tehettem azt, amit én akartam. Örülök neki, hogy így tettem de miért érzem mégis úgy, hogy a saját sírom ásom? Túl sokat beszél. Beférkőzik a gondolataimba, és képtelen vagyok eltűnni előle. Pedig már azt hittem minden oldalról bevédtem magam. Visszagondoltam a szavaira. Rosszabbak, mint bármelyik mérgem.
Nii-san…
Hiába tiltakozott ellene mindenem ezt el tudtam fogadni. Sosem volt testvérem. Nem volt senki, aki így szólított volna. Soha nem éreztem úgy hogy ezzel bármit is veszítettem. Most mégis kaptam egyet kéretlenül.
Ne kötődj semmihez. Hiába is emlékeztetem magam erre újra és újra.
Rászabadítottam a képességemet. Hiába voltam én az, aki lenézett rá és hiába volt ő az, aki szinte magatehetetlenül vergődött előttem. Hiába győztem. Mindketten tudtuk hogy valójában az ellenkezője történt. Képtelen voltam eltépni az utolsó szálakat, amik még hozzá kötöttek és ő ezt kihasználta. Úgy rángatott velük, mint egy egyszerű bábut. A mosolya, a nevetése elég volt hogy elfogadjam ezt. Ezért megéri. Nem tudom meddig tart, de lett egy testvérem. Talán nem bánom meg…
Kimondta azt a hazugságot, amire vártam. Egy szempillantás múlva már csak egy árnyék maradt. Az, amelyik segített, hogy még ilyen kicsiként is nagyobb lehessek nála. Aztán mikor visszakaptam a régi alakom Szophiehoz léptem és a jobb kezemmel szorosan megöleltem.
– Vigyázz magadra… hugi. - mosolyogtam rá aztán elindultam a sziget belseje felé.
avatar
Kazuma
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 917
Join date : 2012. Sep. 26.
Age : 23
Tartózkodási hely : otthon, vagy nem...

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
304/2100  (304/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Klein on Csüt. Nov. 28, 2013 6:20 pm

Ossu!

Betegek vagytok Neutral A jó értelemben, persze Very Happy Főleg a vége ütött a nyuszival, a tehénnel, a hangyával... Jutalmatok 60 xp és 160 arany, lezárom a küzdőteret!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szophie vs. Zuzu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.