The Gullwings

Go down

default The Gullwings

Témanyitás by Aurora Rainfell on Kedd Júl. 30, 2013 9:57 pm

The Gullwings

A The Gullwings céhet csakis női tagok töltik be, hiszen a főbb irányelv nem más, mint a feminizmus. Tény, hogy céljuk nekik is a játék teljesítése, ugyanakkor igyekeznek a mindennapi életet feleleveníteni ebben a világban, - esti bulikkal, szórakoztató tevékenységekkel feldobva a hangulatot - s a legtöbb céhtől eltérően kifejezetten lazán állnak a "legfőbb" küldetés végrehajtásához. Elsődleges céljuk inkább a ritka, értékes tárgyak, kincsek felkutatása és felkeresése, hogy azokból a legtöbbet profitáljanak, s persze más céhekkel is szívesen üzletelnek. Az általuk eladott vagy bérbe adott tárgyakon a céh logója található.
Egyáltalán nem vetik meg a piros indikátoros játékosokat, így a tagfelvétel legfőképpen nemtől függ. Tagok igényes megjelenésükkel, hivalkodó stílusukkal és irányelvükkel igyekeznek kitűnni más céhek közül.
A céh tervei között szerepel egy olyan pénzügyi hatalommá válni, ami kellőképpen képes támogatni Aincrad játékosait. Minimális profitért cserébe kezdő játékosok fegyvereket bérelhetnek, s a jövőben - lehetőségektől, költségvetéstől függően - akár pénzbeli támogatással is ellátnák a haladó játékosokat, valamint a többi céhet, Aincrad első valódi bankjává változván.

Szabályok:

I. Girls Only! A fő irányelv miatt a céh csakis női játékosokat lát szívesen, kivétel nincs!
II. A céh szívesen lát más indikátorú játékosokat is, bár az indoknak szavahihetőnek kell lennie, mielőtt az adott játékos csatlakozhatna.
III. A profitálás érdekében a tagok kötelesek legalább egy másodlagos jártasságot szerezni! Persze ha nem futja rá, a céh - anyagi helyzettől függően - finanszírozza azt.
IV. A céhházból kivett tárgyak használata természetesen engedélyezett a tagok számára. Azonban egy inaktívvá vált karaktertől az adott karakter minden felszerelése és vagyona a céh tulajdonába kerül.
V. Mivel legtöbbször más céhekből és játékosokból profitálnak, tagok csakis a céhvezérek engedélyével oszthatnak más játékosoknak tárgyat, s akkor is csupán fix ár mellett, amit szintén a vezérekkel kell egyeztetni!
VI. A céhgyűléseken és küldetéseken erősen ajánlott megjelenni, melyek csakis indokolt hiányzás esetén hagyhatóak ki! Mint minden más céhben, úgy itt is fontos az egységkovácsolás.

Tagok:

Céhház: Link

Bank: 100 arany

Felszerelés:

Bónuszok:
50% tapasztalat küldetések után
50% arany küldetések után


A hozzászólást Aurora Rainfell összesen 11 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 02, 2013 10:08 am-kor.
avatar
Aurora Rainfell
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jun. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
10/200  (10/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: The Gullwings

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Dec. 27, 2013 10:13 pm

A céh megszűnt.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.