[Küldetés] Tavak mélyén

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Noxy on Hétf. Szept. 02, 2013 11:16 am

Nem hagyhatom annyiban, hogy az a fénylő tárgy rossz kezekbe kerüljön, és az illető, bárki legyen is az, olyan beláthatatlan dolgot műveljen vele, amit később ő maga is megbán, ha mondjuk kiírt vele sok-sok játékost Aincradban. Még előttük kell odaérnem, és megszereznem, hogy biztosabb helyre rejtsem el. Nem hagyhatom, hogy bárki más valami iszonyú dolgot tegyen a fénylő tárggyal! Erre késztetett az a különös érzés, amilyet eddig nem éreztem még ilyen erősen.
Úgy eveztem, ahogy csak bírtam, eső-áztatta köpenyben és ruhában a vihar kellős közepén. Szinte mindenkit beelőztem, egy valakit kivéve. Volt egy valaki is, aki inkább úszott, minthogy csónakban evezzen. Már majdnem ott voltam, már majdnem. De mégsem tudtam megszerezni azt a fénylő akármit, amiről már többé nem tudhattam meg, hogy egyáltalán mi a csuda az, bár annyit láttam még belőle, hogy gömb alakja volt. Minden előjel nélkül eltűnt, és egyik pillanatról a másikra éreztem, hogy a csónak forogni kezd először lassan, majd egyre gyorsabban. Egy örvénybe kerültem. Próbáltam minél kitartóbban kievezni onnét, de a csónak felett teljesen elvesztettem az irányítást, az örvényből meg lehetetlen volt kijutni a gyorsasága miatt.
- A fenébe! - Csak ennyi csúszott ki a számon, mikor a csónakom az evezőkkel együtt pixelekké robbant, és most már az örvényben pancsolva küzdöttem az ár ellen. Csónakkal se ment megmenteni a saját életem, de úszással meg mi esélyem van, akármennyire is jó úszónak számítok?
~ Na jól van, nincs más választás, vágjunk a közepébe. ~ gondoltam, aztán mély levegőt véve az örvény közepébe vetettem magam. Merész, mégis öngyilkos ideának tűnt, de meg kellett próbálnom, hátha a víz alatt ki tudok törni az körforgásból, és kiúszhatok a legközelebbi part felé.
Hiába vettem nagy levegőt, még így is alig kaptam levegőt, és már az ájulás keringett körül. Úgy tűnik, egy időre elvesztem most az eszméletem, és ki tudja, hogy addigra halott leszek, vagy kómásan ébredek fel a parton valahol. Vajon a többi "versenyző" is így jár?

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Szept. 02, 2013 11:16 am

The member 'Judy Noxia' has done the following action : Kockadobás

'12-es dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Csüt. Szept. 05, 2013 9:48 pm

Shizuka egyre erősebben érzi a birtoklási vágyat, ahogy közelebb kerül ahhoz az ismeretlen valamihez. A többiekre nem is figyel oda. Csak arra kíváncsi, ami előtte van. Nem gondol arra, hogy csapdába sétálhat. Ahhoz már túlságosan hatalmába kerítette a birtoklási vágy. Kellő közelségbe érve már legalább annyit lát, hogy gömb alakja van annak a valaminek. De ez még mindig nem elegendő. Közben azért hallja, hogy körülötte beszélnek páran.
~Akarom! Az enyém kell, hogy legyen! Elsőnek kell lennem!
Egyre hevesebben hajtja a csónakot, de ez sem elég ahhoz, hogy első legyen. De az első helyezet sem jár túl nagy szerencsével, mert valami különös örvénybe kerül az egész társaság. Persze erre csak akkor eszmél rá, amikor a fény eltűnik, mintha ott se lett volna.
~Hová lett? És mi ez az örvény?
A csónakok nem sokáig bírják a kiképzést és pixelekre robbannak. Talán egy fél lélegzetnyi ideje ha volt, mielőtt a vízbe került és beszippantotta az örvény. Visszatartja a levegőjét és próbál felúszni, de az örvény túl erős. Ez lehetetlen. Csak abban reménykedhet, hogy valami küldetés része és az örvény kidobja majd valahol.
~Nem hiszem el, így bedőltem egy csapdának! A pokolba!
Próbál továbbra is kiúszni, de teljesen reménytelen az egész. Ebből már nem jut ki. Rövidesen inkább feladja. Később még szüksége lehet az erejére. Ha most kifárasztja magát, abból semmi jó nem sülhet ki. Bár arra számít, hogy ha túl is éli az örvényt, akkor biztos valami parton fog magához térni. Rosszabb esetben valahol máshol, akár fogságban. Majd kiderül, jelenleg semmi sem múlik rajta.


_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Szept. 05, 2013 9:48 pm

The member 'Kazesubayai Shizuka' has done the following action : Kockadobás

'12-es dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Elysion on Vas. Szept. 08, 2013 7:12 pm

Egyre közelebb és közelebb van. Mindjárt az enyém. Gondoltam elvakulva, nem figyelve senki másra.
-Légy most tündér, csúfos lidérc akár. Karom hamarosan körbe zár. Minden mi tiéd enyém lesz, akaratod lassan a semmibe vesz. Mondom a birtoklási vágytól uralva. Evezek, mint az kinek eddigi élete csak erről szólt és ez minden vágya és álma. Evezni, evezni, evezni! Ahogy csak bírok. Amíg csak tudok. Elborult elmém tán azért tört annyira a fény felé mert, az volt az mi egyedül világosságot hozhat elborult elmémre, esetleg azért vágyok rá mert az volna a józan eszem? Meglopott volna a fény vagy egy részem volna? Valószínűleg így gondolkodtam volna ha elmémben zakatolt volna bármi is azon kívül, hogy: Gyerünk! Mindjárt a tiéd! Gyerünk! Mindjárt a tiéd!... Vég nélkül amíg hirtelen egyszerűen el nem tűnt. Elmém kitisztult és szépen lassan elkezdtem felfogni a dolgokat. Első kérdés mi megfogant fejemben az volt, hogy mi a fenét teszek. Aztán csak néztem Anika-t, ahogy ott repked előttem és aggodalommal telve tekint rám. Valószínűleg mikor észrevette, menyire nem ezen a világon voltam, próbált valahogy "felébreszteni" tudaton kívüli állapotomból. Ajkam nyílt volna a nyugtató szóra, amikor a víz örvényleni kezdett és csónakunkat felborult. Az örvény egyre gyorsulva középpontjához kényszerített. Kis kedvencem a levegőben volt és minden erejével megpróbált kihúzni. Esélytelen volt az eset. Ő is végül a vízbe esett, bár szerencsére sikerült megragadnom és magamhoz ölelnem, így csökkentve annak esélyét, hogy máshova sodorjon a víz. Ami lehet a vég felé sodort minket. Minket és még jó pár embert kit valószínűleg hasonlóan vonzott a fény, mely eltűnt és babonája mostanra hihetetlené vált, épp úgy mint hatása.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Szept. 08, 2013 7:12 pm

The member 'Elysion' has done the following action : Kockadobás

'12-es dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Lizbet on Pént. Szept. 13, 2013 6:29 pm

Csupán annyira figyelhettek fel a víz rabságában, hogy Hp-tok folyamatosan csökken, eléri a sárga zónát, majd átlép a vörösbe is. Ekkor jön a sötétség. Mind elájultok, elvesztitek eszméleteteket.
Hófehér, hideg padlón ébredtek fel, ráadásul átlátszó, kristályrácsok mögött. Igen, amolyan börtönszerűségben vagytok. Mindegyikőtök egy-egy kisebb cellában van. A kétszer kétméteres cellák egy hatalmas kör alakú teremben vannak, a szélén. Rengeteg van, de majdnem mindegyik üres, kivéve azok, amelyikekben ti is vagytok. A terem közepén, a rácsokon túl egy kristályasztal, de nem ül mögötte senki sem. Felszerelésetek nálatok van, minden, de nem működnek a hazatérés kristályaitok. Vajon hol lehettek? Mi történhetett?

Sorrend: Nincs
Határidő: 1 Hét

500 szavas reagokkal lehet még pótolni
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Chancery on Vas. Szept. 15, 2013 1:16 am

Még hallom Kurokoto kiabálását, és el tudom képzelni, vajon miként folytathatja. Tudom jól, hogy nem bírja a búrám, hogy ugyanúgy félreismer, mint sokan mások, csak mert kiforgatta a szavaimat tövestül, mint a viharok a fákat.
Egyszerre szorítom magamhoz a fura gömböt és Álomkelőt, mikor zuhanunk lefelé, és bár nem merem kinyitni a szemem, muszáj vetnem egy pillantást a környezetemre. Nem látok semmit, de ha látnék, figyelmemet akkor is elvonná a vészesen apadó életcsík. Mikor már vörössé válik, a szívverésem úgy érzem, mindjárt kiszakítja a mellkasomat. Lepereg előttem minden, és végül nem tudok semmi másra gondolni, csak arra, mi lesz ezután Jay-el vajon?
Életemben kétszer vagy háromszor ájultam el, de ez is olyasmi, amit sosem felejt el az ember. Mikor ráborul a sötétség, és nem telik el számára egy másodperc sem, visszatér lassan a fény, majd később a hang is. Szinte hallom anyám aggodalmas hangját: Kicsim, jól vagy? Jézusom, mi történt?
Ahogy a látkép egyre tágabbá vált a szemeim előtt, úgy kezdtem érezni azt is, hogy Álomkelő hasonló aggodalommal telve paskolja az arcomat.

-Oké, már megvagyok, nyugi. -suttogom neki, de nem tűnik sokkal nyugodtabbnak, fel-alá járkál, és valahányszor eltűnik a szürke bunda a látóteremből, semmi mást nem látok, csak fehéret.
Mintha abba a szobába kerültem volna ismét, mint akkor, mikor megjelent a kilépés gomb a menüsoromban.
Feltápászkodom a földről, a mozgás kicsit felgyorsítja a magamhoz térési folyamatot, így hamarabb nézhetek körbe, hogy hova kerültem. Nem, ez most nem gumiszoba. Hanem egy börtön
-Príma. És most?
Álomkelő csak nyávog egyet és megpróbál kibújni a rácsok között, de nem sikerül neki. Én meg se próbálkozom hasonlóval, csak végigsimítom ujjaimmal a furcsa szerkezetet. Gyönyörű szép, mintha kristály lenne, talán az is.
Tekintetem tovább vándorol, a rácsokon túlra, még szinte az Oroszlánkirály-beli Timon hangja is megszólal a fejemben, hogy "a látvány mögé". Egy asztal, kör alakú terem, pipa. Látom Judy-t, a szakállas ürgét, a szőkeséget, mindenkit, aki a tónál is ott volt, tehát nem vagyok egyedül. Heh, még az íjász is rács mögé került. Normális esetben örülnöm kéne a bajának, legalábbis ha lenne bennem bármi, amit manapság az emberek normálisnak neveznek... én inkább sajnálom és szeretném kiszabadítani.
Megrázom a fejem. Nem, nem gondolhatok ilyesmire. Yuichi is megmondta, hogyaz efféle hülyékre ne figyeljek, ne zárjam őket ennyire a szívembe, mert ebben a játékban meg fognak ölni. És semmi kedvem pont Kurokoto nyilától elveszteni az életem. Sem az ő fegyverétől, sem senkiétől.
Visszahuppanok a földre a rácsok tövébe, törökülésbe és megszemlélem a tárgyaimat. Konstatálok, majd visszacsukom az egészet. Tipikusan nekem a hazatérés kristály nem jut eszembe, de ha valaki megpróbálkozik vele, akkor majd én is fogok. >.>
Álomkelő közben fel-alá járkál, néha elkezd kaparni vagy egy rácsot, vagy a földet, de láthatólag nem ér el eredményt. Én pedig úgy érzem, csak várnunk kell, pont, mint máskor is. Közben töprengek, vajon mi lehetett az a fénygömb ott fenn?

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Danee on Vas. Szept. 15, 2013 11:55 am

Rohamosan fogy az ÉP-m... meg fogok dögleni... ezt nem hiszem el...
Ahogy a vörösbe csúszik az életcsíkom, végső elkeseredésemben összehúzom magam, már nem érdekel, hogy jutok ki az örvényből, hiszen élve már nem fogok... aztán a gondolataim képei és hangjai is megszűnnek...

Tüsszentenem kell. Csavarja az orromat a nátha. Mindjárt, mindjárt...
- Hááááphűűűűű!!!!!
Hideg van. Összébb gömbölyödök. Fázik a kezem meg a fülem, a nyakam meg a lábam. Kell egy takaró! Hol lehet? Végigtapogatok magam körül de nem találom. És az ágy is olyan fura. Kemény és jéghideg. Jobb ha felkelek!
Ahogy kinyitom a szemem, fehér fény vakít bele. Aú, ez fáj! A szememben összefutnak a savas könnyek, amik mindig úgy marják a szemem reggelente.
Kezemmel törölgetve a szemem, s a köpenyem magamra borítva küzdök a hideggel és a reggeli vakító fénnyel.
Nincs ágy. Ez egy fehér padló. Akkor nem otthon vagyok!
Felnyomom magam ülésbe, féloldalt megtámaszkodva. Minden... olyan... fehhhhéééér...
Egy asztal. Egy kör alakú terem. A többiek! A fény! A többiek, akik kergették a fényt a csónakokkal, már emlékszem! Akkor még mindig a SAO-ban vagyok! Vagyis... nem tudom hol... de nem otthon, nem is kórházban... meghát... a köpenyem, és itt van rajtam minden felszerelésem... akkor még tuti a játékban vagyok bent!
- Héééééé! - kiáltom a többieknek
- Sango, Elysion!
- Hol vagyunk?

Felállok, és mennék feléjük, de beleütközök valamibe. Amit nem is látok.
Vagyis, de. Valami dereng előttem, olyan üvegszerűen, megtörik rajta a fény. Megtapintom, és érzem, hogy érdes kicsit a felülete, olyan kristály-szerű.
Belekapaszkodva próbálom egy csavarással kettétörni, hátha csak cukorkeménységű, de ellenáll. Neki feszülök, nyomom teljese erőből, de meg se mozdul. Hátrasétálok a ketrecem faláig, és nekifutok, vállal próbálom áttörni, de lepattanok róla.
A kard! A kardom! Majd azzal szétvágom! Szétzúzom!
Elő is húzom hűséges pengém, és nagyon sújtok rá. Semmi.
Na akkor majd!
És elkezdem szakadatlan csépelni a kristályketrecem rácsait. De semmi hatása. Csak én fáradok el bele.
Lihegve dőlök neki és csúszok vissza a padlóra
- Most akkor mi lesz? Nem jutok ki...
- Mit keresünk itt, miért tartanak fogva minket?

Összezavarodott elmémbe csak ekkor villan be:
- A Hazatérés Kristályom!
Gyorsan elő is veszem az övemre szíjazott kis táskából és a magasba tartom:
- Kezdetek Városába! - mondom mosolyogva, hogy ez eddig miért nem jutott az eszembe!
De nem történik semmi.
- Hazatérés! - kiáltom most imígy és újra a levegőbe emelem a kristályt
Semmi.
- Teleport! - idegesen lóbálom - Vészteleport! Működj már te vacak! Gyerünk máááááár!!!! - ordítok
- Egy, Ketto, Harom, Mukodj!
Semmi nem segít.
- Miért nem engednek elmenni? - motyogom összetörve

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Noxy on Csüt. Szept. 19, 2013 11:48 am

Nem csak én, hanem mindenki más is az örvény fogságába került, lassan elszíva őket a mélybe. Hallottam, hogy némelyikük üvöltött, azt hiszem az egyikük közt felismertem Kurokotot, az egyik legjobb barátomat. Egy pillanatra láttam Möraja Chanchery-t is. De ők mit keresnek itt? Miért akarják ennyire maguknak azt a valamit, ami nem is az övék, és annak a valaminek az én biztonságomban, aztán később egy nálam biztosabb helyen lehessen, ahol már többé nem keresnék, hogy rossz dolgokra használják fel.
Éreztem, hogy a hp-m nagyon lemegy, így lassan az ájulás is kerülgetett a fulladozás alatt, míg hamarosan el is nyelt a "noxikus" sötétség...
Aztán valami fehér hasított bele a sötét retinába. Talán meghaltam? Kövessem a fényt?
Nem, nem haltam meg. Homályos látással, ahogy kezdte magamhoz térni, kiderült, hogy a fehér fény nem más, mint a fehér padló, ahogy a a kristályrácsok áttetsző fényétől csillog. Egy nagy teremben találtam magam, de akkor is egy kisebb cella mögött.
A terem közepén egy üres kristályasztal, a celláknak csak kis része volt csak üres. A többit mindazok töltötték be, akik ott voltak a tónál, hogy ellophassák maguknak azt a csillogó tárgyat. Ott volt Chan és Kurokoto is. Az utóbbi pont a szomszédomban volt.
- Kuro! Chan! Jól vagytok? Nem tudjátok, hogy kerültünk mi ide?
Csak ennyit tudtam kérdezni tőlük, mert szinte nem tudtam, hogy erre a furcsa helyzetre mégis mi a fenét kérdezzek.
Ahhoz képest, hogy a börtönbe kerültünk, mindenünk megvolt. Legalábbis ezt vettem észre mindenkin, és magamon is. Felszerelések oké, inventory, oké. Semmi se hiányzik, és... ráadásul ott volt valami.
~ Ez meg mi? ~ kérdeztem magamtól. Nem vettem elő, csak az inventorymban nézegettem ezt a valamit. A valaminek neve is volt.
De hogy került ez ide hozzám? Ki tette bele? Hogyan? Mikor? Nézegettem, de nem tudtam erre semmilyen logikus magyarázatot találni. De hát csak úgy nem kerülhet bele a zsebembe akármi! Ahhoz valakinek oda kellene adnia nekem.
Akárhogy is került ide hozzám, úgy éreztem, hogy talán jobb erről senkinek se szólni. Sőt! Nem is fognak a tárgy létezéséről tudni. Ha mondjuk ez az, amire gondolok, akkor tuti, hogy rám fognak mászni, és az életük árán is megpróbálnák elvenni tőlem. Én meg az életem árán is megvédem ezt a tárgyat, soha egy pillanatra nem fogom elővenni. Az inventorymban, főleg szem előtt biztonságban lesz.
Tényleg. Ha az, amire gondolok, akkor mégis nekem sikerült valahogy megszereznem ezt a cuccot, nem?

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Pént. Szept. 20, 2013 8:45 pm

Tehetetlenségében csak azt várja, mi fog történni. Egyelőre semmi érdekes azon kívül, hogy az életereje rohamosan csökken. Ez felettébb kellemetlen. Kezd megijedni, amikor már a fele életereje elvész. Ismét úszni próbál kifele, amikor már a piros zónában tart az életcsíkja. De most sem segít sokat. Sőt, semmit. Elég hamar el is ájul. Az utolsó gondolata, hogy eljött a vég. De aztán mégsem ott találja magát, ahol várta. Nem túl vallásos, de azért kíváncsi volt, hogy van-e mennyország. Helyette egy eddig számára ismeretlen helyen tér magához. Hófehér, hideg padlón ébred, ráadásul rácsok között. Tehát valamilyen börtönben van. Azon belül is egy saját cella jutott neki. Ahogy körbenéz, azokat az embereket véli felfedezni, akiket a tónál is látott. Tehát szomszédok lettek. Felkelve jobban is körül néz, de nem lesz okosabb. A terem kör alakú és elég méretes. Jutna még hely pár delikvensnek. Még egy asztalt lát, de nem ül mögötte senki. Vajon hol vannak és miért? Még furcsább, hogy börtönben vannak, de a felszerelésük megvan. Előveszi a teleport kristályt és nézi pár pillanatig, majd elteszi.
-Túl egyszerű volna.- jelenti ki saját magának.
Óvatosan megérinti a rácsokat. Remélve, hogy nem ráz, vagy éget. Ha minden holmija nála van, akkor ez egy szökés biztos börtön lehet. Őrök is nyilván ezért nincsenek. Végül leül a padlóra. Minek is álldogáljon, ha nem tud hova menni. Az egyetlen, amit most tehet, hogy vár, míg történik valami. Esetleg, ha valaki megszólítja, akkor szóba elegyedik vele. Addig is, míg történik valami, felidézi azt a valamit, ami a tóhoz vonzotta, aztán az utána történteket. De ez nem segít jelenleg.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Lizbet on Szomb. Szept. 28, 2013 1:14 am

A rácsokat ne tudjátok eltörni, semmit sem tudtok vele csinálni, nem ráz meg titeket, nem éget, még csak nem is hideg. Egymással tudtok beszélgetni, mindegyikőtők jól látja és hallja a másikat.  Egy órán keresztül nem történik az ég világon semmi.
Nagyjából egy óra elteltével léptek zajára lesztek figyelmesek. Nyilik az ajtó és egy fakó bőrű, rélénk kék szemű férfi lép be rajta.
- Látom mind felébredtek - szólal meg és alaposan körülnéz, felmér titeket.
- Nem tudom, melyikük a tettes, de most még bevallhatja, akkora  többieket elengedjük -  közli ezt veletek mindenféle felvezetés nélkül.
- A tolvajokat mi sem látjuk szívesen, ezért nem kis büntetésre számíthatnak. - tekintete szigorú, tekintélyt parancsoló
- Halljam melyikük volt? Gyorsan, mert fél órán belül kezdődik a tárgyalásuk, nem érünk rá.... egyébként van ügyvédjük?
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Chancery on Szomb. Szept. 28, 2013 1:30 am

Kurokoto nem reagál, talán jobb is, had nézzen levegőnek, én is annak fogom őt. Legalábbis fél szemmel, a másik szememmel figyelni fogom. Fülemet végül egy másik hang üti meg, aki engem szólít: Judy az.
-Persze, én jól vagyok. -felelem és kíváncsian hallgatom, Kurokoto vajon mit válaszol. Remélem, ő is jól van...
Istenem, mi a fene ütött belém? Tisztára, mintha drogos lennék.
Nem igazán tudom, miről beszélhetnénk, nem is igazán merek megszólalni, mert tudom, hogy akkor Kurokoto a végén még idegrohamot kapna és elkezdene ordibálni. Helyette leülök a cellám egyik sarkába, és időnként ránézek az inventorymra...
Álomkelő kis időn belül csatlakozik hozzám és kiscicás dorombolással próbál megnyugtatni. Próbálkozása mosolyt csal az arcomra, és fél kézzel folyamatosan simogatom selymes kis bundácskáját.
Egy óra múlva végre történik valami, a léptek zajára felpillantok és négykézláb mászik a rácsokhoz, mint valami állat, pusztán azért, mert semmi kedvem két lábra állni. Két kézzel a rácsoknak kapaszkodva figyelem a jövevényt, aki cseppet sem kelti bennem a jóindulatú érzést.
Megdöbbenve hallgatom végig, amit mond. Tolvaj? Büntetés? Miről beszélhet? Ki lopott el és mit? A fénygömbre gondol? Nyelek egyet, mikor eszembe jut, hogy a gömböt tulajdonképpen én fogtam meg először...
-Elnézést, de... mire gondol pontosan? -kérdezem félredöntött fejjel, a legártatlanabb képpel. Nem nehéz összehoznom, mivel tényleg annak gondolom magam. -És nincs... -felelem utolsó kérdésére halkan, szitne én is alig hallom.
Kicsit úgy érzem magam, mint régen az iskolában, ha az osztály egy tagja rossz fát tett a tűzre, és a tanár kíváncsian várta a tettest. Aki sosem jelentkezett, hiába tudta mindenki, hogy ki ő. Én néha felálltam, hogy magamra vállaljam a büntetést, de sosem fogadták el... és végül megkaptuk kollektíven. Sosem sikerül megmentenem a többieket...
Most talán igen, ha elárulja, mit is lopott el közülünk valaki pontosan. Ha magamra vállalom, esetleg kiderül, hogy tényleg én vagyok a ludas, akkor tegyen velem, amit akar, és amíg az nem a halál. Persze ezt most könnyen mondom, de én is féltem a bőröm, és lehet, hogy utolsó pillanatban meggondolom magam...
...akkor viszont Kurokoto biztos üvölteni fog és ujjal mutogatni rám... szóval mindegy is.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Noxy on Hétf. Szept. 30, 2013 3:42 pm

Kuro még nem reagált, de Chan az már rögtön adott pozitív életjelet magáról. Azért örültem, hogy mindannyian épségben megvagyunk, egyelőre. Ámde korántsem bízhatok meg bennük, így a titok, amit felfedeztem, az továbbra is rejtély marad, és leplezett.
- Szerintetek, hogy a fenébe kerültünk ide, és miért? - kérdeztem, de mindenkitől, várva a véleményüket.
Ha bárki el is mondja véleményét, vagy nem, inkább a saját gondolataimra és rejtélyes holmimra figyeltem jobban, de azért mégiscsak néztem a többiekre azt a látszatot keltve, hogy odafigyelek rájuk. Szerintem van itt valami igen nagy kavarás, amiért minket ide a kristályos helyre suvasztottak, a rácsok mögé. Talán van ennek a cuccnak vagy a tóparton látott csillogó akármihez köze, ami annyira kell mindenkinek?
Idővel később felbukkant egy fakó képű férfi a zárt ajtó mögül. A kellemes külseje leginkább szigorú vallatót, vagy smasszert takart, mert mikor beszélni kezdett, úgy éreztem a hanglejtéséből, mintha kínozni próbálna minket a puszta nézésével.
- Látom mind felébredtek.
Minden körbebeszélés nélkül kezdett beszélni, rögtön nyílt lapokkal akart játszani.
- Nem tudom, melyikük a tettes, de most még bevallhatja, akkora  többieket elengedjük. A tolvajokat mi sem látjuk szívesen, ezért nem kis büntetésre számíthatnak. Halljam melyikük volt? Gyorsan, mert fél órán belül kezdődik a tárgyalásuk, nem érünk rá.... egyébként van ügyvédjük?
Arra gondoltam, hogy talán én tolvaj vagyok. De az nem lehet. Nem loptam semmit, hanem valaki más csempészett be valamit nekem... akkor lehet, hogy akkor az igazi bűnös engem akarna bűnbaknak kiállítani? Na de vérjuk... mi van, ha ezt a cuccot senki se rabolta el közülünk, csupán csak megmentettük, és igazából ez a férfi és társai voltak az igazi bűnösök? Biztos vagyok benne, hogy ők voltak azok, akik azt az akármit ellopták, rossz célra felhasználva! Ezt én nem engedhetem meg. Senkinek sem, de ha kell, még magamnak sem.
Megszólaltam:
- Én magamat fogom képviselni, emellett minden jelenlévőt is én fogom megvédeni. És máskülönben is hogy akarnak tárgyalást indítani ellenünk azzal, hogy csak ránk van mutogatva, hogy elloptunk valamit, kérem szépen? Van-e önöknél kézzel fogható bizonyítékuk, hogy valóban valamelyikünk volt a tettes? Évi 20XX 34/7 paragrafusa szerint, amíg nincs tárgyi bizonyíték ellenünk, önöknek nincs joguk arra, hogy börtönben tartsanak minket, mint holmi bűnözőket, ez ellenben, ha gyanúsítottak is vagyunk, attól nekünk kötelességünk szabadlábon védekezni. Különben is nekünk is megvannak a saját jogaink, amit önöknek mindenképpen meg kellett volna adni, uram! Esetleg alaposabban is megvizsgálhatnák az ügyet, mielőtt a bíróságra vinnék!
Azzal komoly ügyvédnő módjára ölbe tettem a karjaimat, mint aki diadalt aratott volna egy védőbeszédével, és kíváncsian vártam a vegyes reakciókat.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Danee on Szomb. Okt. 05, 2013 7:54 pm

Sangotól és Elysiontól nem jött válasz, bár láttam őket a zárkámból, nem tudtam leolvasni semmit sem az arcukról.
És akkor az egyik ismeretlen lány egy ismerős nevet kiáltott.
Kuro! Kuro... talán Kurokoto? Valahonnan ismerős ez a név, de nem ugrik be honnan! Ami beugrik róla, hogy valami kellemetlen alak lehetett, igen egy srác, tutira, ezzel a névvel, nem lehet más.
Talán... talán... még a kezdetem kezdetén... amikor Elysionnal nagyszabású terveket szőttünk... volt ott egy srác, egy harmadik a társaságunkban. A cukrászdában, igen. Elysion akarta beszervezni állandó partitagnak.
De miért? Nem emlékszem, olyan régen volt. Miért is kellett még egy ember? Hmmm. Nem a szárnyas dögök miatt? Mert nehezemre esett karddal leszedni a repülő mobokat! Áh-há! Akkor ... akkor tutira egy íjász lehetett. Bár nem tudom kinek szólt a lány, de van itt köztünk egy srác íjjal. És ismerős is arcra. Kurokoto? Az íjász és a Kurokoto és ez a srác egyazon személy? Tutira! De hogy felejthettem el? Talán mert idegesített, és nem akartam emlékezni rá? Lehet.
- Héj! Kurokoto! Emlékszel rám? A kardforgatóra a Sweet Dreams cukrászdából? Meg Elysionra, aki a másik cellában van? Emlékszel, én vagyok az akivel azt terveztük, hogy együtt fogunk szörnyekre vadászni!
Bár nem tudom végül miért nem mentünk végül. És már Elysionnal se jártunk össze, a párbajunkat leszámítva. Találkoztam Zakuroval és beálltam a céhbe... és utána már... utána már nem kerestem őket... az én hibám!
A töprengésemet és önvádaskodásomat az ajtón belépő idegen zavarta meg. A fogva tartónk.
Tettesekről, tolvajról, büntetésről meg tárgyalásról hadovált. Meg ügyvédről.
Ez őrült. EZ EGY ŐRÜLT!
- Maga őrült! - kiáltottam oda neki - Maga illegálisan tart minket fogva, és még maga beszél itt büntetésről?! Azonnal engedjen ki minket! A céhtársaim keresni fognak, és ha megtalálják magát, akkor a Feketevas Kastély tömlöcében fogja végezni! Ha tudni akarja, a játékban nem, ismétlem, nem létezik se bíróság, se ügyvédek! Biztos vagyok benne, hogy egyikőnk sem lopott el semmit se, ugyanis itt minden azé, aki megszerzi!
- Nem igaz? - intéztem a kérdést a többiek felé, és még körbe is hordoztam a tekintetem - Ti is így tudjátok, nem?

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Vas. Okt. 06, 2013 5:30 pm

Azon kívül, hogy nem engedik távozni, a rácsok nem csinálnak semmit. Óvatosan megérintette, de semmi. Egy közönséges rács. A többiek beszélgetnek kicsit, bár nem túl hosszan. Idejük mondjuk van rá.
-Talán rosszkor voltunk rossz helyen. Lehet történt valami komoly bűncselekmény ott, annál a tónál és begyűjtöttek mindenkit, aki ott volt.- reagál az egyik lány kérdésére, bár inkább csak találgat. Mindenesetre kell lennie valami oka annak, hogy itt vannak most. Az idő egyre csak telik, végül csak megjelenik valami, hogy előadja, mi a helyzet.
-Mit követett el ez a bizonyos tettes? Elég nehéz bármit is beismerni, ha nem tudom, hogy mit kell.-válaszolt elég bicskanyitogató hangnemben. Nem volt ínyére ez a helyzet, ahogy a bánásmód sem.
Az ismeretlen folytatta a kis monológját, aztán rákérdezett, van-e ügyvédje a kis csapatnak. Persze hogyan is lehetne, ha nem készültek ilyesmire.
-Ó, sajnos az ügyvédem otthon maradt. Tudja nem arra készültem, hogy kirakatperre menjek. -vágott vissza kissé morcosan, aztán folytatta:- Apropó bűncselekmény, az emberrablás, amit maguk elkövettek, szintén az. Ráadásul még súlyosabb is, mint a lopás. Amit megjegyzem senki sem követett el szerintem a jelenlevők közül. Ha csak nem maguk közül valaki, most meg arra keresnek valakit, hogy elvigye a balhét.
Nem volt gondja azzal, hogy az a lány védje az ügyüket. Egy kirakatperben annyira mindegy, hogy ki az ügyvéd. Ezek bűnbakot akarnak, és ha valahogy nem akadályozzák meg a dolgot, akkor meg is fogják kapni.
-Egyébként nekem sem rémlik, hogy bárki is kinevezett volna itt bíróságot. Tehát ez egy nem hivatalos bíróság, csak öncélú bíráskodás. Egy kabaré, semmi több.

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kurokoto on Vas. Okt. 06, 2013 8:11 pm

A sötétség kitisztult és egy steril környezetbe kerültem. Más se jutott eszembe, inni kell, hogy elviseljem ezt a vakító tiszta helyet. Felnéztem és rácsokat láttam. Mi a péktöke.. előbb még lecsorogtam egy óriási lefolyón és erre most meg ez. Átnéztem a rács rudai között és előttem elterült egy széles kör alakú helyiség, közepén egy asztallal. Kör alakban további ilyen cellák voltak és benne alakok. Egy ismerős hang beragyogta elmém.. és .. és egy másik hihetetlenül bosszantott. A bosszantónak a hangját máris tudtam, ahogy Judy hangját is felismertem. Undorral néztem a cicafülű irányába és jól kinevettem, hogy dutyiba került. Amióta megpróbált változtatni, még ha igaza is van hihetetlen gyűlölöm együgyűségéért.
- Szerbusz Cicafül - köszöntem oda maró gúnnyal. Majd átfordítottam a fejem és Judynak is köszöntem - szia Judy! Hogyhogy te is rácsok mögött? - nem értettem mi a francot keresnek itt. Hisz az előbb még hajszoltam az arany kocsmába vezető utat. Aztán lett belőle egy gömb és a cicafül bugyuta képét pillantottam meg. Majd lehúztak mindenkit a wc-n. Mint egy jó adag.. tömény és ennivaló keverékét. Az ő hibája! Ökölbe szorítottam kezem és néztem a rácsokat, ez az ostoba változtatgatós liba miatt engem, egy egyetemi tanárt lecsukattak. Hogy azt a jó b.. NEM! Ennyi, kész vége. Elővettem hazatérés kristályom és kimondtam - Kezdetek városa - azonban nem történt semmi, csak álltam ott továbbra is a kristállyal kezemben. Megismételtem újra és továbbra sem történt semmi. Kifújtam a levegőt és Chancery felé fordultam. - Ez a te hibád, jól jegyezd meg - mondtam kimérten és hidegen. Judy felé fordultam. Még mindig bennem volt némi pia a tegnap estéből, de annyira nem, hogy igazán rosszul legyek. - Judy már jobban vagyok, köszi, de én sem tudom hol vagyunk. Talán a kisasszony tudja - mutattam hátra mutató ujjammal a cickafülre. Leültem a földre, gondolkoznom kellett. Ezer, meg egy dolgot tudok a börtönökről. Ez minden bizonyára eredeti, de a módszerek hasonlóak lesznek. Valaki ma lógni fog.

Judy kérdését nem láttam reálisnak, az hogy hogyan kerültünk ide az egyértelmű, mohóság. Az hogy ki miatt, az meg egyértelmű Chancery. De akkor sem foghatom rá, hisz a vízörvényben az ő füle is úgy csapkodott, mint ahogy a ruhám. Körbe néztem a rácsokat, járkálgatok már egy ideje, de bárki is kérdez, leszarom. Kijutok, szétverem a képét a kislánynak, ennyi a dolog. Elérte, hogy utáljam, mint a.. á mindegy is. Kettélövöm és kész. Gond letudva.. nem azt nem tehetem meg, az öröm lenne nekem és neki is. Legutóbb is lenézett, és nem harcolt ellenem. Fene vinné el, de valahogy megbuktatom. Azonban jött még egy hang ezúttal egy férfi, akié ismerős volt. elnéztem irányába és megláttam a kardforgatót a cukrászdából, aki jól megnézte a felszolgáló lány fenekét. Az igaz szemre való teremtés volt, de családos apaként kicsit sem érdekel, holmi cafka. Volt családos apaként.
- Szevasz.. öö.. Danee! - Kiáltottam felé megtörve a bugyuta kérdéssekkel teli csendet. - Emlékszem hát! És így utólag bocs nem tartottam veletek a rétre, vagy erdőbe vaddisznót lőni. Szerintem az értelmetlen. A pvp sokkalta menőbb! - Kiáltottam felé jókedvűen. Na, mármost, ha ilyen lazább lenne a cicafül, akkor máris jobban kedvelném, nem ez a merev, te nem vagy így jó úgy jobb lennél, jaj meg de sajnállak, a francokat, teszel te jócskán mások bajára, csak kell az álca, hogy jó vagy, mert attól jobb a lelked világának. Cseppet sem, csak segítettél egy idiótán, aki úgyis meg fog halni, csak két nappal később, mert attól még balf.. szerencsétlen.
Gondolatom végére nem értem, hisz betért a terembe egy bombázó nő.. jobban megnézve nem is nő. Csak egy homár. Kedvesen illegeti magát és marhaságokat állít. Hallom Chancery ostoba kérdését, még csak időt sem pazarolok, hogy lehordjam érte. Továbbá Judy kész védőbeszédét paragrafusokba foglalva és egy törvényszéki ítélő osztagot a háta mögé rendelve, hogy megvétózza a meleg répa szavát. A kardforgató lázítását és egy ismeretlen női hangét, hogy otthonhagyott egy egész embert. Azta, de kicseszett jó.. én egy rakás nyomoroncot hagytam odahaza mert képtelenek pvpzni.
Egyértelmű, hogy Chan a tettes.
- Jó ember, igen, maga - mutattam a kékosztrigára - itt nincs egy tolvaj, sem és ahogy a többiek mondták, senki nem lopott semmit. Azonban ha nagyon akarnak egy bűnbakot, tudok ajánlani egyet. Hagytam egy hosszabb szünetet, had fortyogjon magában a cicafül, hogy beköpöm-e. Azonban nem lenne értelme, neki van családja és van fiúja, akivel sok kis cicafült csinálhatnak. Legalább az esélye meglegyen, max egy buszsofőr tesz róla, hogy keservesebb életet éljenek, de ez a köcsög nem én leszek. - Én akartam ellopni azt a tárgyat. És nincs ügyvédem, rendeljenek ki valami hasonló csáprágó szerű lényt, mint maga. Azzal egy lépést hátra léptem a cellában és vártam, hogy elvigyenek. Ha én meghalok, azzal senkinek nem hiányoznék a világból. Bár Judy levele itt lapul a zsebemben, neki talán ezen szavaim nem estek jól. De akkor is megmenekül több mint kétszáz diákom a bukástól és cicafül megváltoztatási akaratától, sőt még jól is fogom érezni magam, láthatom letört képét, hogy megbukott egy emberen segítési vágyában.. kedvem volna nevetni.


_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
avatar
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
10/450  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Lizbet on Kedd Okt. 08, 2013 11:44 am


Érthető, hogy egy kicsit felkapjátok a vízet a korábban hallottak miatt, hiszen ártatlanok vagytok. Nem követtétek el azt, amivel vádolnak…. ugye? Vagy talán mégis? :O Nos, ezt csak ti tudjátok, de szavaitok leperegnek a falfehér fickóról, még csak nem is reagál rájuk. Bizonyára érti a dolgát, vagy már eleve meg vagytok bélyegezve a számára és minden szavatokat hazugságnak veszi?
- Itt O’rann-ban mi vagyunk a törvény – kész, ezzel azt hiszi, hogy meg is magyarázott mindent. Lényegében azt mondja, hogy ő itt a valaki, és azok, akik a rács mögül néznek vissza rá, csak ne okoskodjanak Rolling Eyes
- Akkor az ügyvéd megvan. Mindenki egyetért ezzel? – kérdezi kimérten, hogy elfogadjátok-e Judy-t védőügyvédnek.
Kurokoto a szavaidra feléd fordítja tekintetét és szinte átdöf vele.
- Valóban? – elégedet mosoly húzódik az arcán
- Ez esetben az ítélet: Halál – feleli és csettintésére a kristályrácsaid megnyúlnak, összeforrnak és már nem rács mögött vagy, hanem egy hermetikusan zárt helységben. A rácsok helyett egy igen vékony, átlátszó kristály „fal” keletkezett. Ez még önmagában nem lenne gond, csak egy sima magánzárka, de a hátad mögött egy kattanást hallasz és már ömlik is a víz a kis helységbe. A pici cellád hamar meg fog telni
- Pusztulj! A férfi már-már mániákus tekintettel mondja ezt.. elég ijesztő Rolling Eyes
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Chancery on Kedd Okt. 08, 2013 5:29 pm

Az íjász végül megszólal, és meg sem lepődöm rajta, hogy hangjában szinte csöpög a rosszindulat felém. Mai napig nem értem, miért. Én csak annyit mondtam neki, hogy részvétem a családjáért, és bár ne felejtse el őket, de a piát azt tegye le. És ezt kapom cserébe. Ki érti az embereket néha? Vagy egyszerűen csak félreértett, és most nem hajlandó meghallgatni.
-Ne figyelj rá. Utál engem. -mosolygok Judyra, hogy ennyivel magyarázzam Kurokoto igen feltűnő vádaskodását irányomba. Karba tett kézzel végül törökülésbe helyezkedem a rácsok előtt és nyugalmat parancsolok magamnak, hisz biztos vagyok benne, hogy ezt a vádaskodást pusztán a félreértés miatti dühe szítja, és semmi kézzelfogható alapja nincsen. Ezt viszont én nem bizonyíthatom, csak Judy...
-Én egyetértek. -Felelem a fura fickó kérdésére, és ezzel én teljes mértékben átadtam magam egyik mentoromnak. Így már pláne nem bánok semmit. Ha kiderül, hogy valami tényleg nálam van, ami nem az enyém, akkor vállalom a felelősséget, ha meg nincs, akkor nyugodtan elengedhetnek.
Kurokoto bezzeg csak nem tudja befogni a lepénylesőjét, sőt, még vissza is pofázik. Felszisszenek kicsit az ijedelemtől, és úgy tűnik, nem is ok nélkül rohant végig a hátamon a rossz előérzet hideg szele. Annak ellenére, hogy valójában semmi rosszat nem mondott szerintem, a férfi csettint egyet és kimondja a halálos ítéletet.
-Na neeee... -mormogom az orrom alatt, mikor látom megindulni a vizet Kurokoto cellájában. Felkelek a földről és megfogom a rácsokat, de persze hiába húzom őket, nem engednek. Körbenézek a többieken, hogy miként reagálnak, majd a halottsápadt pasas felé fordulok.
-Nem elhamarkodott döntés ez egy kissé? -kérdezem felháborodottan. -Ha annyira biztos benne, hogy mi vagyunk a tolvajok, akkor mutassa is fel a bizonyítékát!
Nem, nem Kurokotot akarom megvédeni... >.> Najó, talán egy kicsit igen... vagy nagyon... de biztos, hogy nem. Dehogy. Vagy igen... Mindegy, a lényeg, hogy mondanék én még többet is, tennék ezerszer nagyobbakat, hogy megmentsem, ha tudnám, hogy ezzel nem teszek még több olajat a tűzre az irántam való gyűlöletére nézve.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Noxy on Szer. Okt. 09, 2013 9:48 am

Olyan szúrósan néztem rá Chanra, amennyire csak tudtam.
- Dehogynem figyelek oda rá, mert az egyik barátom és ivótársam! És ezerszer okosabb nálad, amikor nem iszik éppen. - Aztán Kurokotohoz fordultam. - Kuro, te egy felnőtt ember vagy, ne húzd fel magad egy fiatalon. Nem tudom, mi bajotok egymással, de legalább erre a helyzetre tekintően béküljetek ki. Legalább csak addig, amíg ki nem jutunk innen valahogy.
A férfi, aki lopással vádol minket, egyáltalán nem figyelt se az én védőbeszédemre, se mások elveire, viszont már egyből én lettem kinevezve védőügyvédnek. Hát jó, ha magamra vállaltam ezt, akkor nekem is kell megtennem mindent, amit csak tudok, persze egy ilyen helyen, mint ez, nem lesz valami könnyű, főleg, ha mondjuk a bíróságon is éppen ilyen személyiségű ezek az emberek, mint ez a csóri itt.
- Lehet, hogy itt a ti törvényetek uralkodik, de nem vonhatjátok meg mindenki jogát. - vágtam vissza frappánsan. - Van jogunk felszólalni, és bizonyítani ártatlanságunkat, magának meg joga van ahhoz, hogy végighallgasson minket és ismét elindítsa a vizsgálatokat, mielőtt a bíróság elé vinné ezt a hamis ügyet.
Teljesen megdöbbentem, mikor Kurokoto magára vállalt olyasmit, amit egyáltalán nem kellett volna, hiszen senki se lopott ott semmit sem, máskülönben az egyikünk úgyis bevallotta volna, hogy véletlenül került hozzá valami, ami nem az övé... öhm, ez hülyén jött ki, hiszen én is véletlen áldozata lettem. Mielőtt szóltam volna is valamit, a férfi egy csettintésére Kurokoto ketrecébe ömleni kezd a víz olyan gyorsan, hogy gyorsan cselekedni kellett, hogy megmentsem az életét.
- Hagyja abba, nem lopott ő semmit! Csak azért mondta ezt, mert maga bűnbakot akar! Nem ölheti meg csak úgy! Előbb vizsgálja meg, hogy tényleg nála van-e cucc, aztán ítélheti el. Különben is egy lopásért nem halál járna, hanem pár év fegyház vagy végtag eltávolítás (ami itt úgysem lehetséges, mert egy virtuális játékban vagyunk benne Very Happy), de halálbüntetés csak akkor érvényes, ha ölt is! Azonnal állítsa le a vizet! Így nem lehet eljárni puszta vádaskodásból és szóból, minden bizonyíték nélkül!

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Danee on Szer. Okt. 09, 2013 6:07 pm

- Hagyjuk ezt a vádaskodást, meg terrorizálást, Ügyész-sama! - szólok a "vendégünkhöz" bájos társalgó stílusban, mintha csak egy banketten lennénk
- Nem illik ez Önhöz, egy kifinomult urasághoz, hogy ilyen hirtelen elragadtassa magát, és halálba küldjön egy senkit! - fényezem tovább, had hízzon a mája
- Ügyész-sama, hagyja azt fickót, fölösleges megölni!
- Én ugyanis PONTOSAN tudom, ki volt a tettes! - a pontosan szónál felemelem a hangom, hogy jól halható legyen neki is. Majd hatásszünetet tartok, szétnézek mindenkin, majd a rácsok közt átbújtatva a kezem, csalogató mozdulatot teszek a mutatóujjammal
- Tudja mit? Leszek olyan jó, és megsúgom Uraságodnak! Jöjjön csak ide nyugodtan! A világért se szeretném, hogy a mi kis titkunkat a tolvajon kívül más is megtudja e teremben! - nyájaskodom tovább vele - Ezek itt nem érdemlik meg, hogy ilyen fontos és titkos információk birtokába juthassanak!
Várok, és ha kötélnek áll ennyi puhítás után, és oda jön a cellámhoz intek neki
- Jöjjön csak, így nem tudom megsúgni! - színlelek dzsentris felháborodást
S ha egészen közel hajolt én is odahajolok.
Majd hirtelen elkapom a nyakát, megszorítom, vasmarokkal fogva tartom, nem eresztem, a másik kezemmel a kardomat rántom elő és szegezem a hasának.
- Csak semmi huncutság! Azonnal enged le a rácsokat, vagy összeroppantom a csúf kis gigádat, te rohadék! Ne próbálkozz semmivel vagy lyukat tágítok a hasadba és a beleiddel fogok játszadozni, vagy talán inkább a férfiasságodtól szabadítsalak meg? - bökök a karddal a lába közé - Na hogy tetszik az ajánlatom?

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kurokoto on Csüt. Okt. 10, 2013 7:49 pm

O'rann szóval mégis csak meghaltunk és ez itt egy alternatív hely, de még a játékban vagyunk, szóval testünk nincs veszélyben. Legalább a gyerekek élhetnek még egy kicsit. Kérdésére a kékosztrigának csak bólintottam. Valóban megpróbáltam megkaparintani az aranykocsmát, hogy kiihassam az összes piájukat az utolsó cseppig, ha ez lopást jelent, akkor lopni akartam. Hirtelen mondatán meglepődtem és a külvilág megszűnt számomra csak a fal volt. Először semmi sem történt a szűkös helyen, csak egy kattanás és bezúduló víz hangja. Megkóstoltam a folyadékot és tényleg "csak" víz volt. Legalább, ha piába fojtana bele ez a nyamvadt. Prüszköltem egyet, mert máris a bokámat ellepte a víz és rohamosan emelkedett a vízszint.
Hazatérek Keiko hozzátok.. Korábban miután meghaltak, mindig azon gondolkodtam, hogyan mehetnék utánuk. Próbáltam a kiszáradást és éhhalált a betegség általi halált.. mindből kigyógyítottak. Orvostudomány..
Saját életem kioltani nem akarom, szüleim utálnának érte és mivel mindannyian baleseti halált haltak, nekem is valami hasonlóba kell beleessek. Kevesebb, mint két éve az a busz megállt, nem ütött el, amikor elébe léptem. Nem tudom felfogni, hogy engem miért kerül a halál. Lehet ezt a pillanatot kereste a kaszás. A víz fog elvinni egy utolsó útra, hogy hazatérjek.. remélem. Ekkor már mellkasomnál járt a víz.
Összegezzük, ilyenkor le kéne peregni valami életképeknek, de semmi. Miért nem érzek semmit az égvilágon, most még csak gyűlöletet sem Chancery iránt. Judy szavai lennének? Vagy, csak mert úgyse látom a fiatal arcukat többé, azért? Lényegtelen is, de egy biztos, és megingathatatlan:
- Szeretlek ..blugy.. blugy - Keiko. Mondtam ki ameddig tudtam hangosan, de a vízszint már orrom fölött járt. Egészen a fejem búbjáig ért és közel megtelítődött a kamra. Van még harminc másodpercem mielőtt elkezd fogyni az életerőm. Sokat kell még rá várni.. francba..

_________________
Élet: 5(25)
Fegyverkezelés: 4+4
Erő/Irányítás: 2/4 0/+14
Kitartás: 1+2
Gyorsaság: 5+5
Speciális képesség: 20
Páncél: 20

Küldetések: Thingamajig - Az első, Tavak mélyén, Váltságdíj - Felderítők
KT:Judy és Kurokoto boxra fel!, 28 felessel később
avatar
Kurokoto
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 247
Join date : 2013. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
10/450  (10/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Kazesubayai Shizuka on Szomb. Okt. 12, 2013 7:45 pm

Miközben a többiek egymással is szót váltogatnak, azért jut elég szó az ügyészt játszó bohócra is. Shizuka nem igazán vágyik semmiféle kivégzésre. De arra sem, hogy valaki elvigye a balhét ártatlanul. Valahogy ki kell innen jutniuk. De hogyan? Semmi nem derült ki, csak hogy valaki ellopott valamit.
-Azt mondják mindig az a leghangosabb, akinek vaj van a füle mögött. Akkor, kedves ügyész úr, árulja el legyen szíves, mit is loptak el? A gyorsított eljárás csak abban az esetben lehetséges, ha minden kéznél van az ítélethez. Ez nem tárgyalás így, csak egy bohócmutatvány, ahol maga ujjal mutogat ránk, mert jobbat nem tud felmutatni. Vagy talán igen? Mert akkor szerintem mindenki szeretné látni.
Az egyik sorstársa végül kijelenti, hogy ő a tolvaj. Persze nyilvánvaló, hogy nem ő az, de az ügyész máris lép és vízbe is akarja fojtani. Persze mindenki próbálja azonnal lebeszélni a dologról, de hát hajthatatlan ez az illető.
-Hagyja már abba! Megöl egy ártatlan embert!-rivall rá ő is, mert már tényleg nem tud mást tenni tehetetlenségében.
Legszívesebben elővette volna a kardját és elkezdte volna csapkodni a rácsokat, hátha valami csoda folytán kijut. De tudja, hogy ez hatástalan, ha semmi féle tárgy nem tűnt el tőle. Megragadja a rácsokat és rángatni kezdi dühében.
-Követelem, hogy eresszen el! Mindenkit! Vagy tán túl gyáva, hogy esélyt adjon nekünk?
Ha lenne nála valami eldobható, akkor bizony hozzávágná ehhez a bosszantó figurához. Valahogy meg kell akadályozni, hogy megölje szegény srácot.
~Ilyenkor bánom, hogy nem íjász vagyok. Kapna egyet a fejébe, hogy kezdje használni valami értelmesebbre!

_________________
Statjaim:
Spoiler:

Az egyszerűség kedvéért az alap+felszerelés egyben. Smile

Élet 5
Fegyverkezelés 7
Erő/Irányítás 7
Kitartás 5
Gyorsaság 9
Speciális képesség 2
Páncél 10

Spoiler:
avatar
Kazesubayai Shizuka
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 122
Join date : 2012. Oct. 05.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
460/500  (460/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Lizbet on Szomb. Okt. 26, 2013 5:04 pm

Raffael-t felettébb mulattatják a történtek. Az, hogy egyik "társatok" már életveszélyben is van pár olyan szó miatt, amit nem kellett volna így együtt használnia. Szavaitok nem hatnak rá, de miért is hatna? Ti vagytok a rács rossz oldalán, nem ő. Ő bíráskodik felettetek, ne ti őfelette. Ő uralja a helyzetet, övé a törvény, ti pedig nem tehettek semmit sem, vagy igen? De mit? Danne, rád lenéző pillantást vet, "ki dőlne be ilyen ócska trükknek?" ~ nem mondja ki egyértelmű.
- Akkor megkérdezem még egyszer. Melyik a tolvaj? - kérdezi mosolyogva, miközben bajbajutott társatok cellája megtelik vízzel és lassan elkezd fogyni a hp-ja.

Mit teesztek? Legyetek kreatívak Wink

Elnézést a késésért
avatar
Lizbet
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 633
Join date : 2013. Mar. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Danee on Hétf. Okt. 28, 2013 7:03 pm

- Te kis!!!! - szorult ökölbe mindkét kezem
- Nincs itt semmilyen tolvaj, hacsak te nem vagy az, magad! Engedj ki vagy a kínok kínját fogod kiállni, ha bármelyikünk is kiszabadul innen! – fogadkoztam, és tőlem bizony kitelik, hogy pépesre verem, akár JK akár NJK, páran már ismerhetnek, biztos híre ment már az NJK verő kardforgatónak, hála a kedves céhtársamnak...
Ahogy az öklöm rázom felé fogadkozva eszembe jut valami. És Kurokoto pont szembe van, az ürge takarja a celláját...
A biztonság kedvéért lehívom az inventoryból a vízipipám csövét, mert a vízipipám, bár lehet mások furcsállnák, szeretem magammal hurcolászni, hogy ha egy kellemes helyre tévedek, rágyújthassak.
Na de ez most nem egy olyan pillanat! -  hessentettem odébb az ábrándjaim,  és a cső végét át is dugom az egyik cella rácsai közt, még időben ráhelyezem a lábam, ne vehesse észre, még véletlenül se, hogy ott van. Semmi kedvem a fulladás általi halálhoz!
Most hogy ezzel megvagyok, előkerül valami más is a feneketlen zsákból: a Könnyű Kardom. Egyetlen egy alkalommal használtam mióta ajándékként megkaptam, egy párbajban. Azóta van sokkal jobb, ott az oldalamon pihen a hüvelyében, a Fényes Vaskard. Az ikertestvérét már visszaszolgáltattam a céhnek, ez már teljesen a sajátom volt, büszke is voltam rá. Na de ez megint nem érdekelne rajtam kívül senkit se, és már megint elkalandoztam, pedig Kurokoto haverom mindjárt megfullad ennek a veszélyes örültnek a hibája miatt!
A rácsok közt meg átnyúlva, kezemben a kardommal, emlékezetembe idéztem a kard képességem. Igen azt. A penge bíborvörösen felizzott, én pedig egyenest a fickónak hajítottam. Ha mázlim van, nem veszi észre időben és akkor felnyársalom vele. Ha viszont kitér előle, akkor Kurokoto cellájába fúródik, és bár a fal sérthetetlennek vagy közel elpusztíthatatlannak tűnhet. A kard mindenképpen fog rajta sérülét ejteni, mert a képesség ezt garantálja, és azt is, hogy életerőt szívjon el, abból, amibe beledöfik. A fal így bármennyire is erős, meg fog repedni, a víznyomás pedig tovább fogja növelni a sérülést, egészen, míg a fal szilánkokra nem törik, és a víz ki nem tör.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tavak mélyén

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.