Elysion vs Hürrem

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Aug. 12, 2013 2:42 pm

Mesés, amit az a fószer alkotott ezzel a világgal, meg kell hagyni. A fű selymessége, a csillagok sejtelmes fénye, a fák éjszakai rémisztő árnyai mind-mind olyan valósághűek. Azt, hogy nem a saját világunkban vagyunk, csak az bizonyítja, hogy ilyen szép táj sehol máshol nem található odakint.
Lehunyom a szemem és csak a fülemmel figyelem tovább a környezetet. Védett zónán kívül vagyok, tehát résen kell lennem jómagamnak is, nehogy egy orvtámadás vessen véget a pályafutásomnak, esetleg egy erre járó agresszívabb mob kóstolja meg a pixeleimet. Főleg, hogy a páncélomat sincs kedvem hordani: otromba, nem illik az arcomhoz. Majd akkor hordok páncélt, ha szépen is néz ki, de ahogy az MMO-kat ismerem hallásból, azokat majd igen magas szinten szerezhetem csak meg. Pff. Ezt a rondaságot majd akkor veszem fel, ha nagyon muszáj.
A kaszám viszont itt pihen a fűben mellettem, jobb kezem ügyében, a pengén megcsillan a digitális Hold fénye. Nem valami szép darab egyenlőre, de biztos vagyok benne, hogy lesz ennél sokkal jobb is, csak győzzek pénzt szerezni rá, vagy kazamatákban vadászni. Egyenlőre igaz, nem akarom elkezdeni, bepiszkítani a szép hófehér hajamat vagy összeizzadni a ruhámat. Majd idővel, ha már jobban kiismerem a terepet, esetleg lesz pár vállalkozó kedvű férfi, aki hajlandó mellém csapódni. Igazán meghálálnám nekik, az biztos.
Felülök fektemből és nagyot nyújtózom, kezemben a kaszával. Igen megszerettem ezt a fegyvert, valóban illik hozzám, mintha a lényem megnyújtása lenne, akárcsak a lovagoknak a kard. Felkelek a földről álló helyzetbe és körbenézek, volt-e időközben bárki olyan ostoba, hogy kimerészkedik egy ilyen helyre. Igaz, ölni semmi kedvem, ellenben kipróbálnék végre pár dolgot, ami elvileg lehetséges ebbe na játékban.
Például a párbajt.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Hétf. Aug. 12, 2013 3:32 pm

Imádom ezt a világot, mióta itt vagyok csak egyetlen egyszer volt itt borzalmas idő és az nem a mai napon van, így szokásomhoz hívem Anika-val útnak indultam arra amerre a lábam vitt. A gondolataimba merültem, mint általában. Ma egy kis múltba merengő hangulatom volt így a szép emlékeken mosolyogtam. Kis kedvencem eközben, mint általában nyakatekert mutatványaival szórakoztatta magát. Mindaddig így mentünk a a gyönyörű tájon keresztül, míg Anika fel nem hívta figyelmemet egy lányra ki kaszájával éppen felállt és megpillantott minket. Enyhén meghajoltam, mint ahogy a hű szolgák szoktak úrhölgyeiknek majd üdvözöltem.
-Örvendek hölgyem. Kis kedvencemnek szimpatikus volt eme igen csinos kis hölgyemény, s ezt szokásához híven ki is mutatta. Odareppent hozzá és táncolva repült körülötte vidám kis hangokat dalolva magából. Szépen lassan a lány elé sétáltam és lágy kis mosollyal megkérdeztem tőle.
-Esetleg segíthetnék önnek valamiben? A kérdést követően szándékomból adódolga beindul drágámban az önzőség, hogy már csak ne egy idegennel hanem vele törődjek, ezért szépen a vállamra szált és fejét nyakamhoz dörzsölve hízelegni kezdett, melyre én simogatással válaszoltam. szemeimmel gyorsan és észrevétlenül végigmértem a lányt és megalapítottam első megállapításom helyes volt illetve azt is megállapítottam, hogy nem az az ok nélkül kötekvő fajtatának tűnik, vagyis lehet értelmes társaságra leltem végre. Bár ki tudja csalódtam már máskor is, de reménykedve álltam a dolgok előtt.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Aug. 12, 2013 5:28 pm

Annyit se volt időm mondani, hogy bonjour, máris megpillantok valakit nem is oly messze magamtól. Egy idomár, legalábbis ezt szűrömle abból, hogy van egy barátságos sárkánya. A furcsa szerzemény máris odaröppen hozzám lejteni egy sort, ami akármennyire is nem tetszik, mosolyra fakaszt. Milyen szánalmas. Hagyja, hogy a sárkánya csak így illegesse magát más embereknek. Meglendítem a kaszát, nem fenyegetően, de azért éreztetem a kis döggel, hogy inkább menjen messzebbre, mielőtt megkóstoltatom vele a pengét. Nem tudom, ez fogta-e fel avagy sem, de visszatér a gazdájához.
-Én is örvendek, jóuram. -pukedlizek, óvatosan eltartva magamtól a fegyverem élét. Bár nincs szoknyám, amit felemelhetnék, csak a fehér, derekamig érő ruhácska széleit csippentem meg és húzom kicsit széjjelebb. A hízelgése kicsit megenyhíti a szívem, de kételkedem abban, hogy szándékomtól el fog-e téríteni. Megvárom, míg ideér elém, s felteszi a kérdését is. Nicsak... ez pont kapóra jött. Fortuna istennő ma nagyon szerethet engem.
-Igazság szerint igen. Tudja, eddig még sosem próbáltam, de mindig is érdekelt. Az emberek csak dícsérik, hogy milyen jó, és ha egyszer belekezdenek, nem bírják abbahagyni. -magyarázom suttogva, kéjesen, pilláimat rebegtetve, kezemet félig ökölbe csukva a szám elé helyezve, mintha szégyellném, amit mondok. Ha tudnék még bele is pirulnék. Szándékosan félreérthetően beszélek, hogy lássam, vajon zavarba lehet-e hozni a furcsa férfit, akit elém vetett a sors. Végül utolsó lépésként hagyom, hogy kicsit eméssze, amit mondtam, majd szememet lehunyva folytatom, mint egy szende szűz, aki randevúra kéri a párját.
-Reméltem, hogy az első alkalmam egy olyan jóvágású férfival ejthetem meg, mint amilyen Ön. -mosolyodom el. -Mondja csak, lenne kedve egy kicsit...
Ha engedi a füléhez hajolok, hogy egy lehelet kíséretében kimondjam:
-...párbajozni?
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Kedd Aug. 13, 2013 1:12 am

Hamar a tárgyra tért a a kifinomultságot nem mellőző személy, ki előttem állt. Miközben szavait intézte páratlan báj árad belőle. Szavai egyértelmű mit idéznek elmémbe, de bár imádom a tündér meséket nem vagyok oly naiv, hogy el is higgyem éppen egybe belecsöppentem, ettől függetlenül a szégyellős kis megnyilvánulásokat és egész testbeszédét lágy kis mosollyal követtem. Végül jött a csúcspont mikor is lágyan odahajolt hozzám s selymes haja vállamhoz ért egy pillanatra, mely olyan volt, mintha egy pillanatra ha nem is láthattam volna de érintett volna a mennyország egy apró szilánkja mely kellemesen megborzongatott kissé. Ezt követően jött az egész tetőzése. Nem csalódtam logikámban mely megölte ilyen dolgokban a naivitást, de nem is ez volt a lényeg. A csúcspont mely a megvilágosodást és a borzongás fokozását hozta az az volt ahogy melegen fülembe lehelte vágyát, nincs férfi ki ne borzongott volna bele a legkellemesebb módon. Ez a lány nagyon tud. Ismeri a hangszert mi a teste és nagyszerűen tudja használni, gyönyörű muzsikát játszik rajta, mely a férfi embert megbabonázza. Tettem egy fél lépést hátra széles mosollyal arcomon és egy kis elismerő tapsot követően imigyen szóltam.
-Megemelném a kalapom ha lenne hölgyem. Ritkaság az ilyet látni. Tízből tízes előadás egy csinos okos nőtől ki tudja mi az a női báj és nem is fél használni azt önön szórakoztatására. Elvagyok ragadtatva. Így gondolom egyértelmű kegyednek, hogy ilyen tüneménynek nem lehet nemet mondani, hát természetesen a válaszom igen. Örömömre szolgál a kedvére tenni. Egy kissé felnevetek.
Milyen típusú párbajt szeretne? Örömmel vagyok benne bármelyben. Ám modortalanságom megbocsátandó előbb bemutatkoznék. A nevem Elysion. Lágyan megfogom kezét és hasonlóként lágyan csókot nyomok rá.
S ez a kedves teremtmény Anika ki társam eme világban. Mondom másodlagosan.
-Szabad lenne megkérdeznem nevét? Kegyed páratlan voltához gondolóm páratlan név is tartozik melytől talán lélegzetem is el áll és eme esetben kőnyű győzelmet arat. Mondom kissé már magam is túlzásnak ám annál nagyobb igaznak ítélve, míg figyelem válaszát s áldom az éget, hogy végre valakivel összehozott a sors kire érdemes kifinomultan beszélnem, melyet már jó régen nem tettem, mert nem volt meg hozzá a megfelelő társaság, mely érzi és érti a szavak szépségét és értékeli a világ szépségét. Nem tudtam még mindent a velem szemben lévő lányról, de azt igen, hogy igen kifinomult és számomra szerethető humora van. Kissé sikerült zavarba is ejteni ezen megnyilvánulásával, de valószínűleg nem annyira, mint szerette volna. A többit már csak kisugárzásából reméltem és tudatalattim azt suttogta nem fog csalódni tudatom eme kis fénysugárban.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 13, 2013 12:35 pm

Az éjszakai vándor látható kis félénksége megmosolyogtat és büszkeséggel tölt el. Szeretem zavarba hozni az embereket, akár a csáberőmet vetem be, akár olykor pengeéles nyelvemet. Színpadias előadásom végén elégedetten hallgatom a különös kisugárzású férfi bókját, miközben kecses mozdulattal dobom hátra fehér hajam, majd lesütött szemmel fejemet hajtva mosolygok vissza rá.
-Köszönöm a dicséretet, és persze kihívásom elfogadását.
Szívesen folytatnám a fejcsavarást azzal, hogy tapasztalatlan lévén legyen velem gyengéd, de nem tehetem, hisz piros indikátorom bizony másról árulkodik a fejem felett. Igaz, erről is mondhatom, hogy egy puszta, véletlen baleset folyománya, és egyébként ártatlan, szende kismadárral áll szemben, de nem tudhatom, a harc hevében nem akarom-e ismét látni egy haldokló ember félelemtől csillogó szemeit.
-Üdvözletem, Elysion. -fogadom egy enyhe bólintással kézcsókját, majd ártatlanul végigsimítom mellkasom. -Én, ebben a világban, Hürrem vagyok.
Eztán a sárkányt is végigmérem, hisz remélhetőleg ő lesz igazi ellenfelem a hamarosan kezdődő párbaj során. -Üdvözletem, Anika. Ritka szép neved van, nem vitás. -dícsérem meg a gyönyörű kis dögöt, bár nem is hazudtam. Valóban tetszetős, szép neve van, aranyos, bár azt majd az idő eldönti, hogy a sárkány nagyobb korában is illik-e majd rá.
A párbaj módjának kigondolására adok magamnak pár másodpercet, ami alatt hümmögve, ujjamat az ajkamra téve, szememet az égnek meresztve teszek úgy, mint aki alaposan felmérné a helyzetet, pedig ez nincs így. Már rég eldöntöttem, hogy amennyiben nincs rá különösebb okom, a teljes életes párbajokat fogom előnyben részesíteni. A másik két mód túl rövid ahhoz, hogy megfelelően lehessen élvezni vagy izgulni rajta. Végül elmosolyodom és kezeimet a hátam mögé kulcsolva így szólok Elysionhoz.
-Egy teljes életes, az elég sokáig tart ahhoz, hogy rendesen kitanuljak mindent. De persze csak ha nem bánják. -s amennyiben valóban nem, elküldöm a felkérést az előttem álló úrnak.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Kedd Aug. 13, 2013 3:18 pm

Olyan érzetem van mintha egy Bashee, egy szent szűz, egy sucubus és fekete özvegy gyönyörű egyvelegét láttam volna magam előtt, egy ártatlan testbe bújt ősbűnt mely oly csábító, ám elemien veszélyes, hogy épp ész ember nem menne a közelébe. Még szerencse, hogy én nem az vagyok. Ha az lennék sok jó mókából kimaradnék. A párbaj módját illetően eme érzésem megerősítést nyert, melyet ki is fejezett egy kis örömteli lágy mosoly orcámon. Hátraléptem hat lépést, nem túl aprót de nem is hosszút, majd elfogadtam a párbajt és még utoljára megjegyeztem mindennemű gyengédség és játékosság nélkül melyet felcserélt a sármos magabiztosság és egy kis nyersség.
-Előre is elnézést kérek, de ilyen helyzetekben nem ígérhetem, hogy gyengéd leszek, de végül is gondolom az ezzel járó fájdalom eltörpül a mellette járó plusz élvezet mellet mely a szenvedés után jő, így nem lesz ez ellen kifogása. Majd egy kis időt adok, hogy válaszolhasson eme kis szellemes repostért kiáltó mondandóra, majd kis terpeszbe állva magam elé kilencven fokosan behajlítom jobb kezem pontosan mellkas magasságban, míg másik kezem hátam mögött pihen elrejtve ellenfelem elől derekamnak támasztva, pont ahogy egy jó pincér teszi. Szépen lassan tőröm mely csak ijesztegetésre lesz majd jó eme rejtett kezem tenyerébe csúszik.
-Hawk stance! Parancsszavamra Anika rögtön reagál és már szinte azonnal jobb kezemre száll várva, hogy azt tegye mit tanítottam neki. Most már nincs más dolgom mint megvárni, hogy ellenfelem támadjon. Kíváncsi vagyok miként próbálkozik majd. Talán nekem rohan majd mint egy örült vagy valami cseles módon kis eleganciával próbál majd megtéveszteni. Mindegy is, mert minden esetben a legrosszabb eshetőség hogy mindketten bekapunk egy támadást és ezt szilárd tényként kezelem. Azután meg majd már csak azon múlik pánikba e esik, ha nem is lelke, mert azt kétlem, hogy eme érzelem igába hajthatná itt azt, de testét igen. Azért ha egyszerűen nekem rohan kíváncsi leszek milyen fejet vág majd mikor félúton elkezdek rohanni felé. Úgy érzem izgalmas csata elé nézek és igen élvezetesnek is, mely jó pár kellemetlen ám annál több kellemes emléket hoz s remélhetőleg nem végső emlékeket. Élet vagy halál egy ilyen csatánál egyrészt a győzelmen múlik másrészt azon, hogy fel e kelted ellenfeledben az érdeklődést, hogy mi lenne ha életben hagynám, és a kíváncsiság melyet keltesz lehet életed megmentője, mely az én oldalamról biztosított, de az ő oldaláról még úgy érzem kell tennem érte.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 13, 2013 4:00 pm

//Hürrem//

-Ahogy női körökben is mondják, 'a szépségért meg kell szenvedni'. A tudás is egyfajta szépség, így számítok némi fájdalomra és verejtékre. Nem kell engem féltenie. Mint láthatja, egyszer már sikerült megvédenem magam, s annak ára lett ez a csúfság a fejem felett. -hazudok szemrebbenés nélkül, miközben egy enyhe, dicsérő bólintás kíséretében figyelem ellenfelem felkészülését. Meglendítem magam előtt a kaszát, hogy érezzem s idomuljak annak tulajdonságaihoz és pompájához. A mozdulat végén Elysion felé már csak az oldalamat mutatom, szememet nem veszem le az ember-sárkány párosról, bal kezem könnyedén a testem mellett pihen, a jobb pedig erősen, mégis elegánsan tartja a kaszát, pengével a föld felé.
Mikor lejár az idő, én sem támadok azonmód. Ismét a fülem mögé igazítom egy kiszabadult, rakoncátlan hajtincsemet, olyan lassú mozdulattal, mintha észre se vettem volna, hogy már lejárt az idő és indulni kéne.
-Hát akkor, sok szerencsét. És köszönöm a lehetőséget. -szólalok fel, hogy jól hallja, mégsem kiabálok, s közben sétálva, magam mellett a kaszát lóbálva elindulok felé. Minek rohanjunk? Van időnk, annyi, mint a tenger. Ha elég közel érek, felemelem a fegyvert a fejem fölé és lesújtok, oly könnyedén, mintha a pengének semmi súlya nem lenne, én pedig egy igazi kezdő lennék, aki még nem szokott hozzá a fegyveréhez. Olyan könnyedén kikerülhető a csapás, hogy csodálkoznék rajta, ha ez eltalálná - kivéve, ha direkt alatta maradna, de valljuk be, annak még a mi esetünkben sem lenne túl sok értelme.
Hisz előbb azt szeretném elérni, hogy túlzottan elhatalmasodjon az önbizalma és valami hibát vétsen. Akkor majd hirtelen élessé válik a cicus karma.


Spoiler:
Élet: 3 (15)
Fegyverkezelés: 3
Erő: 3
Kitartás: 2
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 1
Páncél: +2
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Kedd Aug. 13, 2013 4:40 pm

Egy elszabadult tincset füle mögé rak szelíd bájjal, majd végül lezárja szépen a bájcsevejt. Nem kellet csalódnom ellenfelemben, nem barbár módon harcol szép lassú és nyugodt,nem szólva arról, hogy igen csábos és kecses léptekkel közeledett felém fegyverét forgatva, mely szelte a levegőt s számomra kellemes emlékeket idéző hangot hallatott. Én pedig csak álltam mozdulatlan Anika drágám feszült izmokkal jobbomon és kedves kis megtévesztő mosoly arcomon. Bár míg közeledett nem voltam teljesen mozdulatom szemem a művészi szépséget mely minden pórusából és mozdulatából áradt és közben egyetlen egy gondolat zakatolt fejemben. Vajon milyen pöttyös bikini állna neki a legjobban? Vetkőztettem s öltöztettem képét fejemben miközben megfigyelve őt folyvást részletesebbé vált a kép. Már csak a vörös nagy pöttyös és zöld kis pöttyös variáció között kellet döntenem amikor kényszerből tudatomat átállítottam a harcra. Már csak egy lépés és támadási távolságba kerülök. Megtörtént a lépés végre kezdődik a harc vele, de meglepődésemre semmi cselt vagy ügyes fegyverforgatási technikát nem látok ellenfelemtől csak egyszerűen felemeli kaszáját és lesújtana, ha lenne rá ideje. Jobb kezemet kicsapom, mely így egyenesen ellenfelem gyomra felé mutat, ekkor kis kedvencem hatalmas sebességgel ellöki magát karomról és mint valami pisztolylövedék tart oda hova kezem mutat, pont ahogy tanítottam neki. Legrosszabb esetben is ellenfelem gyomrát eltalálom ilyen távolságból lehetetlen ez elől kitérni. Itt csak az a kérdéses, hogy ellenfelem a földre kerül-e vagy sem. Meglátjuk egy pillanat múlva és ez által eldől következő lépésem.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Szer. Aug. 14, 2013 11:35 am

Szemeim végigkövették, ahogy a kissárkány megindul felém, s megpróbáltam oldalra ugrani, hogy kitérjek előle, de nem érhettem el teljes sikert. Nem tudni, miért, de a kis tollas-pikkelyes akármi eltalált, és csak remélni tudom, hogy az ütközésbe ő jobban belezavarodott mint én. Az életcsíkom viszont megindul lefelé, amiből rögtön kiszámolhatom, mennyit sebez a drága.
Szóval ilyen állatidomár ellen küzdeni. Egyszerre kettőre is figyelni kell, ami több koncentrációt és tervezést igényel. Még szerencse, hogy ismerem az aranyszabályt: a petnek csupán feleannyi élete van, mint idomárjának, így ha őrá koncentrálok, hamarabb véget vethetek a küzdelemnek, mintha a férfira szentelnék több figyelmet.
-Nem volt rossz. -kacsintok Elysion személye felé, majd két kézre fogom a kaszát és a fejem fölé emelem. A rendszer felismeri a mozdulatom, a kasza piszkoskék színben felizzik, s a kezem magától pörgeti-forgatja maga körül a fegyvert. Kétszer én magam is megpördülök a tengelyem körül, egyrészt díszítés céljából, másrészt figyelemelterelésből. Mozgásom mint egy ballettáncosé, elegáns és kecses, ahogy azt az ember egy francia hölgytől elvárhatja. Így közelítek a sárkány (és ha visszaszállt előbbi pozíciójába, akkor gazdája) felé, és a kellő pillanatban, mikor úgy érzem, az energia kirobban belőlem, lesújtok a kaszával.
A vágást követően hátrébb lépek, a kaszát hangos, mégis gyönyörű suhogás kíséretében a hátam mögé "rejtem", akárcsak párbajunk elején, és egyenes tartással szemlélem, sikerült-e a manőver avagy sem.
Ezúttal figyelek, hogy ne legyek olyan közel Elysionhoz, mint az imént, hogy könnyebben kikerülhessem Anika esetleges újabb, villámgyors támadását. Akármi is legyen a Leviathán Farokcsapásának hatása, talán az én malmomra hajtja a vizet. Nincs sok kedvem szöszmötölni mindenféle taktikával és ki tudja, mivel, legalábbis egyenlőre.


//Halál esetén 3+2 sebzés.
Korona esetében két körig blokkoltam vagy a te képességedet, vagy a petét, attól függően, kit találtam el (itt nincs sebzés)//
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 14, 2013 11:35 am

The member 'Hürrem' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Szer. Aug. 14, 2013 12:19 pm

Lenyűgöző! Ellenfelem ilyen rövid távon is némileg kitért, ám nem úszta meg Anika 5 pontnyi sebzését. Ellenfelem nem volt töketlen a kifejezés átvitt értelmében így rögtön reagált, nem vesztette el lélekjelenlétét, sőt még dicsérőnek számító szavakat is intézet hozzám. Kis kedvencem pont minthogy tanítottam neki öt-hat méter magasba szált a támadás után azonnal. Így ellenfelemnek csak én szolgálhattam célpontul, ki mondhatni egy kis táncműsort követően melyet fegyverre izzása kísért lesújtott rám. Ez elől én természetesen megpróbáltam hátrébb ugrani, de így is mélyen belém vágott, ám csodák csodájára semmit nem sebeződtem, de ekkor észreveszem, hogy kaptam egy átkot melytől nem tudom speciális képességemet alkalmazni egy időre. Végül is úgy se terveztem használni még egy ideig. Kis távolságot tart ellenfelem tőlem, miközben mondhatni fél szemmel engem, a másikkal meg kis kedvencemet figyeli.
-Vorwand! Kiáltom fel a magasba. Mire Anika ellenfelem látómezején belül nem kis mértékben feltűnően alászáll ellenfelemnek. Majd ha ellenfelem rá figyel megpróbálok ellenfelem derekának ugrani és két vállra fektetni. Nagyon ügyesen csinálja drágaságom az elterelést, sütit érdemel majd érte, remélem majd időben húzza fel magát még mielőtt támadási közelségbe kerül-e, ha esetleg, ami valószínű Hürrem támadna felé. Ha esetleg gyönyörű ám veszélyes ellenfelem megszagolná a turpisságot akkor még mindig el ordíthatom magam hogy "Down!" és ha engem meg is csap Anika is alászáll és nehéz lesz neki az ő támadását védeni miközben engem támad.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Szer. Aug. 14, 2013 2:05 pm

Tipikus. Ha sebezni akarok, akkor másképp működik, sosem úgy, ahogy azt éppen szeretném. Egy apró fintorral nyugtázom, hogy ellenfelem életcsíkja szemernyit sem változott, tehát a képességét kapcsoltam ki. Ám végülis ez is válhat előnyömre. Nem tudom, mi lehet a képessége, de így legalább még két támadás erejéig nem is kell félnem tőle, csak a sárkányától, aki idegesítő bogárként repked ide-oda.
Tekintetem a magasban szálló kis alakra téved. Hogy ez mekkora csalás! Én nem tudom repülni, így nem találhatom el a dögöt. Kéne valami megoldás ennek kiküszöbölésére, nem?
Mikor Elysion ismét elkiáltja magát, szívemet egy kicsit elfogja a félelem. Előbbi kiáltását még értettem, hisz angolul és japánul beszélek, de ezen (német, talán?) már nem. Ezek után viszont felgyorsulnak az események.
A kis dög megindul felém, így két kézre fogom a kaszát és felkészülök arra, hogy ellentámadjak. Azt tervezem, hogy oldalirányba csapnék felé, ha elég közel ér, de Elysion ismét megzavar azzal, hogy galád módon ő is támadásba lendül. Kicsit lejjebb eresztem a kaszát, hogy a rendszer felismerje, és a sárkány helyett a gazdáját veszem célba. Egy hangos üvöltéssel a kasza pengéje suhanni kezd felé, mikor a férfi elég közel ér hozzám.
Ekkor ismét elkiáltja magát, ezúttal értem is, amit mond. Valószínűleg a sárkány most le fog csapni rám, de úgy tűnik, most kifizetődik mindaz a ponthatás, amit Gyorsaságra tettem. Amint a kasza mozdulata véget ér, hátraugrok, hogy elkerüljem a pet csapását. Most szerencsém volt ugyan, de már érzem, hogy kezdek fáradni. Azt sem figyelem, sikerült-e Elysiont eltalálnom, hisz gyorsan kellett elkerülnöm a sárkány támadását.
Nem hezitálhatok, legalábbis egyenlőre. Még két csapásnyi életem van, és ezzel is gazdálkodnom kell. Megszorítom a kasza nyelét és ismét lecsapok oda, ahol a sárkány tartózkodik jelenleg. Had lássam, mennyi életed van, te kis idegesítő bogarantyú.


//Elfelejtettem kiírni:
HP: 12/15, páncél nincs//
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Hétf. Aug. 19, 2013 1:52 pm

Ellenfelem ismét csodálatomat érdemli. Sikeresen eltalált és megakadályozta a testi kontaktot, mellyel akár már szinte meg is nyerhettem volna eme kis párbajt, de ez még nem minden, még Anika támadása elől is kitért sőt még vissza is támadott. Anika nem volt képes kitérni a támadás elől és a sebzést követően szívszaggató hangon jelezte "fájdalom érzetét", melynek hallatán igen csak önmarcangoló érzet fogott el, de nem volt idő most erre és máris hangzót parancsszavam határozottan szívemet kővé keményítve.
-Atack! Return! Kis kedvencem ki még közvetlen közelében volt Hürrem-nek, azonnal újra támadott majd visszaszállt hozzám és vállamra ült piheni. Eközben ellenfelemet nem szem elől tévesztve három hatalmas lépésnyit hátraugortam. Megsimogattam Anika buksiját majd bal kezemmel, mely a "gyengébbik" kezem előhúztam késemet. Egyenesen álltam és bal kezem mellkasomnál leledzett. Ellenfelemen látszott némi fáradság és őszintén szólva én se voltam kevésbé fáradt nem beszélve Anika-ról, bármennyire is jó volt a kezdés ebből még rengeteg gond adódhat. Hiszen hiába ezer csapás ha a sorsdöntő az ezeregyedik lenne és arra már nem marad erőd. Bízván benne, hogy ha egy picit pihenhet kis drágaságom megpróbálok egy kis időt nyerni.
-Le vagyok nyűgözve Hürrem. Nem csak csinos és okos, de még talpraesett és technikás is vagy. Manapság ritkaság ilyen emberekkel szembe találni magunkat. Mondom mézédesen és őszintén.
-Habár ha megengedsz egy apró kis javaslatot a jövőben ne csak kaszádra támaszkodj, mert az korlátoz téged a lehetőségeidben. Kis mosoly ül ki arcomra miközben kissé elnevetem magam.
-Bár mondjuk nem most kéne azt hiszem tanácsokat osztogatnom neked. Nevetem el még jobban magam.

18 életem maradt
Anika-nak 6 élete maradt.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Aug. 19, 2013 8:20 pm

A kis kéktollas dögkeselyű ahelyett, hogy nyugton maradt volna, ismét támadott. Hiába hallottam és értettem meg a parancsszavakat, már nem tudtam elég gyorsan félreugrani, és a sárkány támadása oldalba kapott, újabb pontokat faragva le a csíkomból, ami szemmel láthatólag immár éppenhogy-zöld. Ámbátor nem szándékozom a sárga zónába kerülni, így kaszámat pozícióba helyezve felkészülök a pet újabb, immár elmaradt támadására.
Úgy tűnik, ezek után Elysion és a kis drágája pihenőidőt tart, avagy az én, egyenlőre valóban kezdetlegesnek nevezhető támadásaimra várnak. A Farokcsapás még pihen, és nem is hiszem, hogy kétszer ugyanannak a trükknek bedőlnének-e. Sokat nem töprenghetek, mert a férfi nekiáll okoskodni, mire leszúrom a kasza nyelének végét a földbe, fél kezemmel továbbra is tartva, másikkal pedig hószín hajamat libbentem meg a levegőben, mintha csak rendezni próbálnám a szemembe lógó hosszú tincseket.
-Oh, köszönöm, igazán lekötelez. -kuncogok, ujjaimmal félig eltakarva nem egészen őszinte mosolyom. -Bár meg kell mondjam, nincs könnyű dolgom egy magafajta ügyes és trükkös állatidomárral szemben.
Jobban belegondolva viszont nem is mond hülyeséget a kaszám használatával kapcsolatba, még ha nem is értem igazán, mire gondolt pontosan. Hümmögve végigmérem csodás, bár még dísztelen és esetleg fegyverem, majd tekintetem ismét visszatér a férfira s annak karján a sárkányára. -Ezt pontosan hogy érti? Hisz... -emelem fel újra a kaszát és teszem át a másik kezembe. -...nekem ez az egyetlen fegyverem, és kezdő lévén még nem is ismerek túl sok mozdulatot. Őszintén megmondom, nem értem, mire akar kilyukadni a 'korlátozás' alatt. -lépek közelebb és remélem, magyarázatával kicsit elhúzódik az idő. Így, még ha idő előtt is, jómagam is teszek egy pihenőt, mert nem szeretnék újra olyan közel kerülni az állatkához, hogy hirtelen tudjon támadni.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Csüt. Aug. 22, 2013 10:25 am

-Köszönöm bókját, de nem vagyok oly ügyes inkább csak tapasztalt talán. Válaszolok hízelgő szavaira.
-Hogy hogy értem azt inkább nem fejtem ki, mert minden szó ellenem szólna, de rögvest megmutatom önnek. Elmosolyodok kissé ekkor.
-Hop! Skip! Jump! Anika neki rohamozik ellenfelemnek majd az utolsó pillanatokban kihátrál és felemelkedik kissé. Ekkor én késemet Elemfelem szeme közé próbálom dobni ezzel beindítva szem reflexeit és ideiglenesen megvakítani őt. Majd kis kedvencem ekkor lecsap ellenfelemre és visszatér hozzám. Én eközben mindkét kezembe felveszek egy-egy kisebb követ és ellenfelemnek hajítom. Folytathatnám támadásom, de valószínűleg nem lenne túl nagy sikerre a támadásnak, mert megeshet hogy ha csak véletlenszerűen is csapkod ellenfelem, akkor is betalálna és jobb ha most nem kamikazézok ha már ilyen jól állok. Várom ellenfelem reakcióját minderre és így szólok.
-Látod! A fegyvered nem csak támadásra jó hanem elterelésre is. A környezeted maga is fegyver, ahogy az egész tested is. Bár ezt most nem mutattam be. Sokan úgy gondolják, hogy egy harc támadásból és védekezésből áll, de önmagában ez is ezernyi dologra bontható és sokan megfeledkeznek az elterelésről, az ellentámadásról, a lefegyverzésről és még ezernyi dologról. Gyakori eset, hogy egy kardforgató csak a kardját használja a harcban ám mikor összecsap két fegyver az már nem jut eszébe, hogy rúgja vagy üsse ellenfelét ha éppen lehetséges és ez mind kihasználatlan lehetőség. Pedig eme lehetőségek kihasználása különbözteti meg a harcost a jó harcostól. Mondom kissé oktató hangnemben.

18 életem maradt
Anika-nak 6 élete maradt.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Csüt. Aug. 22, 2013 9:46 pm

Megszorítom a kasza nyelét, felkészülve mindenre, amit a következő támadása hozhat. Hop, skip, jumb. Ugrás, kikerülés, és ismét ugrás. Elysion támadásainak az a nagy hátránya, véleményem szerint, hogy kimondja a parancsait, és ez alapján, ah elég gyors, az ellenfélnek több ideje van reagálni. Ez esetben például számítok arra, hogy Anika elindul felém, és vagy nem támad, hanem kitér, vagy a Skip csak akkor lép érvénybe, ha felé csapok a kaszámmal.
Kicsit változtatok a fogásom és úgy helyezkedem, hogy a sárkány támadását könnyűszerrel kivédhessem. Persze, ahogy arra számítottam, a kis lány nem viszi végig a mozdulatsort, hanem a magasba emelkedik, ami ismételten két dolgot jelenthet, ám bár ezúttal kevesebb időm is van gondolkodni rajta.
Csak apró suhogást hallok, de már tudom, hogy az idomár ismét akcióba lendült. Mikor felé pillantok, látom, hogy felém dobja a saját fegyverét. Mosolyom az arcomra szökik és a kasza nyelével könnyedén kivédem a csapást - az események viszont ekkor gyorsulnak fel igazán.
Anika lecsap, mint egy ragadozó madár, majd villámsebesen visszatér az azóta kövekkel hajigáló Elysionhoz. A sárkány támadása kissé hátralök, így az első kövek ártalmatlanul pottyannak a fűbe, a többivel pedig már a kaszával is elbánok.
Kezdeti rossz érzésemet és a vágyat, hogy most azonnal ketté vágjam dühömben a fickót, elnyomja a következő magyarázata. Hiszen igaza van, és láthatólag ügyesebb is nálam, hisz nekem nem jutott volna eszembe kövekkel hajigálódni. Felegyenesedem, és csípőre tett kézzel mérem végig két ellenfelem.
-Értem, és észben fogom tartani, de továbbra is hátrányban vagyok. Neked két fegyvered van, a késed és Anika, nekem viszont csak ez az egy. -pörgetem meg a kaszát. -A késedet ugyan felvehetem, miután eldobtad, de például egy sima küzdőtéren mit lehetne tenni, ahol minden sima, és egy idomárral állok szemben? -nyalom meg szám szélét, és emelem fel a földről Elysion fegyverét. Kicsit megvizsgálom, a felugró ablakban nyugtázom, hogy a fegyver használható, majd leszerelem magamról és visszadobom jogos tulajdonosának. Persze a kérdés adta válaszra komolyan kíváncsi vagyok, mindazok után, amiket az imént láttam, így türelmesen megvárom, amíg esetleg elmagyarázza, majd utána folytatom.
-Na, akkor megpróbáljuk, mit tanultam esetleg? Igaz, így éjszaka már nem fog úgy az agyam...
Ismét megpörgetem a kaszát, jómagam is teszek egy kört a tengelyem körül, és amilyen erősen tudom, megrúgom a köveket és velük a földet, amiket Elysion az imént felém dobott. Ha szerencsém van, egy-kettő talán eltalálja és megzavarja közülük eléggé ahhoz, hogy minél távolabbról egy suhintással megsebezhessem valamelyiküket.


//HP: 7/15//
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Hétf. Aug. 26, 2013 1:59 pm

-Nos arra van egy tuti tippem, de ha nem gond esetleg a meccs után mondanám el. Gondolom érthető miért. Mondom elmosolyodva. Folyatja mondandóját melyre szintén el kell mosolyognom. Most már tuti biztos vagyok benne, hogy ez a csaj egy nagyon jó kis színész, de sajnálatára az egyik megismeri a másikat.
-Köszönöm a késem, de azt hiszem már nem lesz rá szükségem. Ekkor el is teszem a kézi fegyveremet.
-Rajta hölgyem. Mondom kissé meghajolva, mire újra kiegyenesedtem ő már igen szépen alkalmazta az előbb mutattakat. A por és a pár kő mi felém szált részben az arcomat érte és mivel én is ember volnék a szemreflexek miatt ideiglenesen megvakultam. Anika megpróbál megvédeni, de az lesz a végeredmény, hogy kettő legyet ütött egycsapásra ellenfelem. Mindketten sebeződtünk. Kis kedvencemen keresztül a penge belém hatolt. A penge szépen lassan kikerül belőlünk, valószínűleg egy újabb támadáshoz.
-Suicide defense! Ordítom el magam majd majd parancsot adok Anika-nak.
-U Attack! Mire ő ellöki magát mellkasomtól és a lába között próbálva elszállni U alakban szállva hátba támadja. Én eközben próbálom növelni a távolságot és kiugró lépésekkel hátrálok. Ügyes támadás volt, de számíthattam volna rá kissé szégyenfoltosan ér így az egész, de még mindig jól állok és sokminden kijöhet ebből.

14 életem maradt
Anika-nak 2 élete maradt


A hozzászólást Elysion összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 27, 2013 8:41 am-kor.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Aug. 26, 2013 8:22 pm

//Nah, kiderült, itt bizony spec-félreértés volt, szóval átírom... >.>//

-Persze, értem én. -bólintok megértően, és eldöntöm, hogy szaván fogom fogni a szakállas fickót. Amiket most elmond, a későbbiekben igencsak jól jöhetnek, ha hamar szeretnék a csúcsra jutni, persze ezúttal a harcok értelmében. Maximálisan ki akarom használni a rendszer adta lehetőségeket. Elégedetten figyelem, ahogy támadásom eltalálja és életcsíkjaik mind a kettejüknek jelentősen zuhanni kezdenek a nulla felé. Kihasználva a kedvező alkalmat úgy döntöttem, megpróbálkozok egy támadássorozattal, ám Elysion ismét a szavakhoz fordul segítségért.
Suicide Defense. Mi van, Anika mindjárt átmegy japán kamikaze-ba? Meglepő módon viszont a sárkány meg se mozdul, ellenben amint a kasza átvágja ellenfelem testét, nem a sárkány, hanem a gazdája életcsíkja zuhan tovább lefelé.
Lejárt a Leviathán hatása és ezek szerint ez a speciális képessége. Nem rossz. Nekem végülis csak jó, hisz így nem szenvedtem kárt.
Fel sem fogom a dolog teljes valódiságát, mikor újabb szavakra kell füleljek. Anika ismét támadásba lendül, a hátam mögé röppen, míg Elysion odébb táncol a pengém elől. Egyszerű képlet, egy ovis is megfejti. A szakállas most nélkülözi a fegyvert, hisz már elrakta az inventoryjába, valószínűleg a továbbiakban csak a sárkány tudására összpontosít. Anika pedig röpül felém, mint egy sólyom, ahogy szokta. Arra már nincs időm, hogy megdobáljam kövekkel, csak azzal, ami már eleve a kezemben van.
Amilyen erősen csak tudom, elhajítom a kaszát, hogy pörögve szálljon a felém támadó Anika felé. Igaz, a kis dög csak-csak eltalál engem is a végére - nem figyelem, én megtettem-e ugyanezt avagy sem -, mire szitkozódva próbálok arrébb ugrani. Ha mindez véget ér, akárhogy is legyen, elkezdek rohanni a földre hulló kasza felé, hogy minél előbb újra a kezeim közé kaphassam.


//HP: 2/15

15 és 3 életetek maradt amúgy. Csak 3-at sebzek, nem 4-et Smile//
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Kedd Aug. 27, 2013 4:08 pm

Én sikeresen hátra állok a frontmezőből és látom ahogy kis állatomat eltalálja ellenfelem elhajított fegyvere de ő csak halad tovább, mintha mi sem történt volna, mert a képességemnek hála ő ezt meg se érzi, viszont én sebeződök helyette. Ebből adódolag eltalálta ellenfelemet így már közel a győzelem de, még azért lehetnek itt komplikációk. Ellenfelem nem tétovázik szerencséjére és én balszerencsémre. Rögtön kaszája felé rohan, én pedig utána küldtem Anika-t.
-Atack! De, hiába ki kedvencem nem bírja utolérni, de kis utógyújtással én is elkezdek rohanni a fegyver felé ami egy utolsó kegyelemdöfés lenne ha hozzám kerülne, de én se voltam elég gyors Hürrem előbb ért oda, ám pechemre nem sokkal előbb így reménykedve rohantam a kasza felé és mikor ő azt felkapta szinte semmi távolság nem volt köztünk. A totális győzelem reményéből egy nagyon kellemetlen helyzet alakult ki pillanatokon belül. A helyzet pedig csak még pocsékabb lett, mikor ez realizálva megfordultam volna és elkezdem volna rohanni ám ebből csak annyi sült ki, hogy előre buktam és háttal ellenfelemnek a földön voltam. Nagyon nevetséges egy helyzet volt. Mindeközben Anika-nak odavetettem hogy szálljon fel, az utolsó pillanatban, hogy még véletlenül se érhesse bántódás.
-UP! S erre ő természetesen a négy-őt méter magasra szált fölöttünk. Megpróbáltam gurulni egyet balra, hogy legalább lássam mikor jön a vész s közben csak annyit mondtam fejben, hogy "Ez szép volt".

12 életem maradt
Anika-nak 3 élete maradt
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 27, 2013 4:36 pm

A kis sárkánynak kutya... avagy sárkány-baja sincs az eset után, a gazdája pedig a nagy káosz közepette inkább a magasba parancsolja. Okos húzás, hisz akárhogy is szemléltem, annak a dögnek már csak egy ütést kéne bevinnem és már nyerek is, míg a gazdájának továbbra is igen sok pontja maradt a sávjában.
Máris nyugodtabbá válik, mikor a kasza nyelét ismét a kezeim között érezhetem. Megpördülök, hogy szembe találhassam magam a szakállas Elysionnal, aki a földre zuhanva, gurulva próbál fogódzkodót találni. Tökéletes. Arcomra visszatér a győzedelmes mosoly. Bár egy-két ütésből még nem fogom legyőzni, de talán eléggé lecsappantom az életpontjait ahhoz, hogy pánikba essen és hibát kövessen el.
Felemelem a fegyverem és lecsapok oda, ahol Elysion tartózkodik. Kétségtelenül eltalálom, ha nem gurul odébb az utolsó pillanatban. Majd megismétlem a mozdulatot, annyiszor, ahányszor képes vagyok rá addig, amíg a férfi a földön fekszik. A sárkányról szinte el is feledkeztem, annyira elborított a mámorító érzés, ahogy ellenfelemet a lábaim előtt heverve láttam.
Csak akkor térek magamhoz, mikor Elysion összeszedi magát, hisz a párbajnak ezek után sincs feltételezhetően vége. Anika, ugrik az eszembe a név, és tekintetem az égre siklik. Túl magasan van ahhoz, hogy akár kaszadobálással elérhessem, de sosem tudni, mikor fog megint sólyommód lecsapni. Mély levegőt veszek és ismét az idomárra nézek, a kasza nyelét a földnek támasztva ismét.
-Ez jó gyors volt. -mosolyodom el, miközben pihegek még egy kicsit, figyelve, hogy időben reagálhassak egy esetleges támadásra.
A következő körben talán ideje lesz ismét használni a Leviathánt, hát ha most a pluszsebzést fogja produkálni, még jobban megzavarva Elysiont.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Szer. Aug. 28, 2013 11:19 am

Balra gurultam, hogy lássam ellenfelem lépését, hogy esetleg megpróbáljak kitérni, ám pechemre mire átgurultam hátamra már egy támadás érkezett rám, majd egyik a másik után. Három gyors csapás mely tökéletesen betalált, majd mikor észhez kaptam és készültem, hogy megpróbáljam kezemmel elkapni a kasza nyelét és ezáltal , egyrészt megvédeni életpontomat megállítva a fegyvert, másrészt nyílt célpontot, esetlegesen fegyvertelen célpontot nyújtva Anika-nak attól függően, hogy ellenfelem elengedné-e fegyverét vagy sem. Anika a levegőben várt bár legszívesebben alászállt volna, de még se tette mert szemeim szigorúan rá néztek egy pillanatra. Talán ez volt az ami miatt ellenfelem felpillantott az égre és nem ütött negyedszerre. Tökéletes lehetőség. Bolond lennék kihagyni. Az előző tervem vitelezem ki kissé módosítva.
-Attack! Ordítom el magam mire kis kedvencem, az én kincsecském Rögtön zuhanásba kezd Hürrem felé, csak úgy borzolja tollait a szél. Én eközben lendületből felpattanok és megragadom a csinos hölgyemény fegyverének nyelét mind két majommancsommal és erősen tartom. majd csak anyit szolok.
-Szép meccs volt! Az irdatlan egoszag mellet ijesztő határozottság hallatszott, mely talán a fegyver elengedésére és a menekülésre sarkalja vagy a mindenáron maradásra. Őszintén én így is úgyis jól járok. Esetleg kicsit elhúzza a végét. Bár végül is úri ember lennék ha elengedné kaszáját visszaszolgáltatnám neki egy kis beszélgetést követően, had legyen meg az esélye még a győzelemre ha már egy fatális hiba miatt ilyen közel került a diadalhoz. Persze csak akkor tehetném ezt meg ha kitérne Anika elől ami persze nem lehetetlen.

3-3 életpontunk maradt
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Szer. Aug. 28, 2013 1:47 pm

//Elysion, arra kérlek, hogy a beszéded is valahogy határold el az írásaidban, pl "-Szép meccs volt! -Az irdatlan egoszag mellett...". Mert így most nem vagyok benne biztos, hogy csak dícsért-e, vagy a további mondatokat is hozzáteszi-e Very Happy
Ezúttal úgy veszem, hogy nem, de vigyázz, mert ebből még lehetnek gondolatolvasási-félreértések.//

"Támadás", s Anika már zuhan is lefelé, mint a vadászsólyom. Mivel elég messze röpült tőlünk, van némi időm gondolkodni, hogy merre ugorjak, de azzal nem számoltam, hogy szakállas uraság megpróbál megakadályozni, valljuk be, elég balga módon. Erősen megragadja a kaszám nyelét, hogy ne tudjak azzal együtt félreugorni, s arcán kaján vigyorral már gratulál is magának.
-Ne igyatok előre a medve bőrére. -mondom, s ezúttal rajtam van a mosolygás sora. Elengedem a kaszát és teszek pár gyors lépést oldalra, hogy Anikának ne lehessen esélye eltalálni. Elégszer forgattam a kézikönyvet a kezeim között ahhoz, hogy tudjam, Elysion nem képes használni a fegyveremet, míg én az övét, ha kevesebb bónusszal is, de igen. A sárkány így félresikerült csapása után ismét alkalmam nyílik megnézni, pillanatnyi harci kedélyemben mennyi kárt okoztam a dög idomárjának.
Nem is rossz. Bár szégyellem magam, amiért elvesztettem az eszem, úri hölgyhöz méltatlanul, de így a számla immár egyenlő mértékű, neki is csak egy csapásába kerül legyőznie engem, és nekem is őt.
-Visszakaphatom? -nyújtom kezem a kaszám felé. Ha visszaadja, egy cuki mosollyal és egy halk szóval megköszönöm kedvességét, ha nem, akkor egy vállrándítással elintézettnek látom a dolgot. Egy vagy három csapás, teljesen mindegy, a lényeg a végeredmény, no meg persze a részvétel. Már azok alapján, amiket a harcokról tanított, győztesen fogok kikerülni a csatából, és talán még illendő is lenne, ha ezek után hagynám nyerni átmeneti tanárbácsimat.
Már csak módot kell találni arra, hogy miként döntsük el a győztes kilétét. Ha valami más kaszt tagja lenne, már pukedlizve, sűrű szempillarebegtetéssel gratuláltam volna neki. De állatidomár. És jól emlékszem arra, mit is szeretek csinálni az állatokkal. Vajon egy digitális sárkány nyaka is ugyanúgy ropog? Egy nap kipróbálnám, ha nem is most...
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Szer. Szept. 04, 2013 4:11 pm

-Természetesen! S már a kasza Hürrem-nél is volt. Pont úgy köszönte meg ahogy vártam. Mosolyát élvezetem pár pillanatra majd folytattam.
-Miféle úriember lenék ha nem adnám vissza, főleg hogy visszaszolgáltatta ezt. Mutatok késemre.
-Szép helyzet állt elő. Egy-egy csapás mindhármunknak a vég s a győzelem miben reménykedünk nem túl rég. Én amondó vagyok, hogy döntsön a szerencse vagy tudásunk végül. Esetleg mindkettő. Vedd úgy ezt mint egyfajta párbajra hívásra a párbajon belül. S mivel én hívtalak ki válasz te magad, miben vívnál meg ha megvívnál. Kő papír ollózunk vagy szócsatázunk esetleg tralalázunk. Ríme kinek lesz hamarabb csorba miközben szavalva szál a szó mint egy csorda, de ha ez nem jön be igazán csak ugorjunk egymásnak szimplán. Válasz miben vagy erős és számíts bele miben tudásom nem velős. S tiéd a győzelem s vele a szép érzelem. Mondom a végén csettintve egyet olyan tipikus ej de jó vagyok stílusban. Miközben várom ellenfelem válaszát kis kedvencem fejem mellett "lebeg" és várva vár mi lesz most. Végül még hozzá teszem.
-Ha nem párbajozol velem, márpedig mért ne tennéd? Nem fogom elárulni, hogyan lehet könnyed mód legyőzni egy idomárt. Márpedig azt hiszem ez igazán érdekel. Mézes ajánlat ez bárhogy is nézem előnyt kovácsolhat ha okosan dönt, de ez a plusz mézes madzagot még azért hozzá csapom nem mintha nélküle ne fogadná ajánlatom valószínűleg meleg szívvel.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Kedd Szept. 17, 2013 8:20 pm

-Szavalni nem fogok, költő az nem vagyok, férfiak dolga a költészet, nőké pedig az élvezet. -felelem mosolyogva érdekes vívótársam még érdekesebb monológja után, melyben néha kígyóként kacskaringóztak a rímek, néha pedig elmaradtak. Fülbemászó stílusa nyomán én is képtelen voltam megállni, hogy rímekbe szedve utasítsam el a szavalás témáját, hisz mint mondtam is, ez inkább a férfiakra, dicső, szerelmes lovagokra jellemző. Maradjon az ő feladatuk, hogy ilyenképp hódítsák meg szeretett kedvesük szívét, nemdebár?!
A mézes madzag hiába suhan el szemeim előtt. -Csak úgy véget vetni egy ilyen jó párbajnak? Bolond lennék, udvari. Érdekel az információ is, nem tagadom, de vétek lenne tiszteletlenül lezárni mindazt, mi történt köztünk. Ugyebár egyetértesz.
Tekintetem Anikára siklik. Nem tudom, képes lenne-e válaszolni, ha kérdezném, de szerintem ha lenne kívánsága, már valamiképp tudtára adta volna az idomárjának. Nem tudom, a digitális állatok intelligenciájára mennyi munkát fektethettek a készítők, de talán idővel megtudom, hisz csak nem rég kezdtem el valóban ezt a gyilkos játékot megismerni.
Válassz, miben vagy erős, s számítsd bele, miben tudásom nem velős. Tehát arra próbál rávenni, hogy olyan típusú párbajt találjak ki, amiben én vagyok előnyben? Én inkább az egyenlőségre szavazok, de ha engedek is tippje csábításának, vajon mi lehet az, amiben ő nem olyan ügyes? A szavalásban mindenképp, a szerencse pedig már más tészta. Bízom a sajátoméban, de most nem tudom, szeretném-e, ha Fortuna istennő döntsön egy másik istennő sorsáról.
Végül, nyugalomban pihenő kaszámra támaszkodva, felelek neki. -Én az egyenlőség híve vagyok. A Kő-papír-olló nem rossz ötlet, de az szerencse kérdése elsősorban... ellenben Anika, szeretsz bújócskázni? -nézek fel ismét a kis állatkára, általában ravasz mosolyom ezúttal őszinte. -Leszek én a hunyó, és ha megtalállak titeket, mind a kettőtötek, nyertem. Nincs Nyomolvasásom, sem Hallgatózásom, Észlelésem, Látásom, csak Keresésem, de amennyire tudom, az nem való ilyesmire.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Vas. Szept. 22, 2013 11:20 am

Ügyes válaszok szép formában, az mi Hürrem száját elhagyja. Öröm hallgatni, így nem szólok közbe csak kis mosollyal hallgatom. Végül mire tudtomra hozza, mit is szeretne párbajon belüli bárbaj nemnek, arcomon a mosoly eltűnt és gondolkodó kifejezést vett fel.
-Rendben. Ugye Anika? Jó lesz ugye egy kis bújócska?
Intézem szavaimat a kis drágámhoz aki lelkesen bólogat. Agyam máris a lehetőségeken kattog. A játék szabályok lefektetésén múlik, majd legnagyobb mértékben győzelem vagy vereség dolga, így azokat megpróbálom minél előnyösebbre formálni. Persze a a szabályokat úgy kell formálnom, hogy elősegítsék taktikámat, ebből adódolag azt kell kitalálom először. Először az fordult meg a fejemben, hogy a nem látod a fát az erdőtől elvét követem majd, de ezt hamar elvetem, mert köpeny hiányában esélytelen eset, hogy Anika rajtam rejtőzőn, míg én elterelem ennek lehetőségéről ellenfelem figyelmét. Aztán az idő általi ellehetetlenítés jut eszembe, vagyis ha mind ketten a másik irányba bújunk, akkor ha csak a pontból b-be jutás is ellehetetleníthetné őt. Végül a terep vizsgálata az mi meggyújtja fejemben az égi lámpát. (Emlékesztető) Elmosolyodtam és játékosan így szóltam:
-Akkor ez eldöntetett. Bújócskázni fogunk. Te vagy a hunyó és a szabályok legyenek a következők. Fél percig hunysz és két perced lesz megtalálnod minket, csak akkor számít ha miután észrevettél kimondod a nevét és megérinted azt akit észrevettél. Nem bújhatunk máshová ha letelt a fél perc, vagyis nem mozoghatunk az azután két percben. Szerintem ez korrekt, de vétózd meg ha akarod. Imádok alkudozni.
Mosolyodok el végül és várom válaszát.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.