Elysion vs Hürrem

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Kedd Szept. 24, 2013 2:16 pm

Érdeklődve hallgatom végig a szabályokat, kissé megleptek, de természetes, hogy Elysion drágám a maga malmára akarja hajtani a vizet. Tekintetem körbeforog a tájon, keresve mindazt az elbújási lehetőséget, melyet társaim kihasználhatnak. Miután Elysion végez, széles mosollyal az arcomon felemel az ujjam, mintha megróni akarnám.
-Én hozzátennék pár dolgot. Először is, Anika mindenképp a föld közelében bújhat csak el. -kuncogok kicsit, ravasz tekintettel a sárkány szárnyait nézve meg alaposabban. -Én nem tudok repülni, így fa tetejére vagy annál magasabbra nem bújhat. Ha meg is kell érintenem, akkor igazán jól esne, ha nem is kéne fára mászással időt pazarolnom, hogy érvényesítsem a meglelését. Igaz, Anika drága? -búgok hízelgően a kis dög felé, aki remélem, van olyan jóindulatú, hogy elfogadja aprócska kérésem. Majd ezek után ismét Elysionra figyelek jobban. -Megfelel, ha megszabnám a távolságot is? Mondjuk 50 méteres körzetre, így nem szaladhattok olyan messzire, hogy ne érjelek el titeket az idő lejárta előtt. És természetesen nem is teleportálhattok vissza egy városba Razz
Majd az időkorláton is hümmögve gondolkodok pár sort, alaposan kimutatva, hogy én bizony keveslem azt a két percet. -Három. Legyen három perc, ha kérhetem. Még annyi idő alatt sem hiszem, hogy a környék minden szegletét átvizsgálhatnám a távolságon belül, ezért megmarad az esélyetek, és nekem sincs olyan kevés. Nos? -várom kíváncsian válaszukat, s ezzel véleményem szerint le is lett fektetve minden szabály, ami vonatkozhat a játékra. Ha valamit mégis elfelejtettem, no, az az én hibám lesz, de ha ők vétenek valamit, mondjuk Anika mégis felrepül az égbe karnyújtáson kívülre, akkor is én nyerek a párbajban. Persze ezt nem említem meg, most még... talán majd később, nyahaha.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Kedd Szept. 24, 2013 3:00 pm

Végighallgatjuk ellenfelünk feltételeit, majd egy kis hatás szünetet követően tényszerűen így szólok:
-Akkor fél percig hunysz és három percig keresel. A hunyási idő után nem válthatunk búvóhelyet, ötven méternél nem mehetünk messzebb és Anika-nak a föld közelében kell maradnia, na és persze csak akkor vagyunk meg ha kimondod a nevünk és megérintesz minket.
Elgondolkodó arcot vágok és kis idő elteltével, így szólok fejemet helyeslően rázva:
-Legyen. Ezek elég fair kikötések.
Eközben pedig az jár az agyamban, hogy már nyertem is ha minden így marad, márpedig könyen megeshet, hogy így marad.
-Elfogadod te is az imént általam összefoglalt szabályokat szó szerint betartva? Ha elfogadtad utána már nincs nyafi, bár gondolom ezt mondanom se kell.
Várom ellenfelem válaszát, mindeközben Anika össze-vissza repked köröttem várva, hogy végre mi lesz.
Én pár kéz mozdulattal mutatom neki, hogy "nyugi pici drágám" mire a vállamra száll és elkezdem simogatni. Fejem felé fordítom és halkan ám ellenfelemnek hallhatóan így szólok.
-Miután nyertünk elmegyünk sütizni egyet drágám. Oksi?
Úriemberi mivoltomat megőriztem ezáltal, figyelmeztetőleg ellenfelemet kis üzenettel mondatomban, hogy valami itt nem teljesen oké lesz. Kíváncsi leszek észre-e veszi és tovább kezd-e alkudni. Amennyiben nem a győzelem már biztosan az enyém, méghozzá pofátlanul egyszerűen, de végül is az igazán okos párbaj felek közt ez így szokott működni, addig alkudnak míg mindketten rá nem bólint a párbaj szabályaira és azok által simán megnyeri a küzdelmet az egyikük, pusztán a szabályok által, vagy legalábbis azt kihasználva.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Pént. Szept. 27, 2013 2:51 pm

Elysion magabiztos, túl magabiztos... ismét átgondolom magamban az összes felállított szabályt, és két lehetőséget találok.
~Vagy blöfföl, és megpróbál kibillenteni magabiztosságom egyensúlyából,
~vagy valami felett nagyon elsiklottam, és ezzel jóformán tálcán kínáltam számára a nyertes poziciót.
Szememet nem veszem le a kis sárkányról, és jól tudom, ha magasabbra szál, mint amennyire kinyújtanám a karom a földről, azzal úgyis én nyernék, hisz megszegte a szabályt. Ha Elysion tenné ugyanezt, szintén az én malmomra terelődne a folyó vize. Megfordulok, és szememet ismét végigfuttatom a tájon. A közelünkben van egy kisebb fenyőerdő, hasonló a távolabbihoz, de amaz már túlesik az ötven méteren. Első látásra meg tudom számolni, mennyi helyre bújhatnak el, és ha nem is tudom az időkorláton belül megnézni az összeset, ha sietek, talán sikerül. A legextrémebb eset az lehet, ha a platform alatt bújnak el valahogy... ami szabályellenes lenne ismét, hisz én nem tudnám elárni őket, ha túl messzire mennének. A gondolatra még el is mosolyodom, ahogy magam elé képzelem a lebegő Anikát, karmai között a gazdájával.
-Anika, és értelemszerűen te is a föld közelében maradsz. -nyújtok nyelvet, ismét Elysion felé fordulva. -Legalábbis annál magasabbra, amekkorára kinyújtott karral tudok ugrani, nem szállhat vagy mászhat egyikőtök se. Egyébiránt minden más elfogadok, de szükségét éreztem, hogy ezt kiemeljem még utoljára.  
Elégedett mosollyal elteszem a kaszámat, hisz a továbbiakban nincs szükségem már rá, majd karba tett kézzel várom Elysion válaszát. Tetszik ez a magabiztosság, szeretem, ha az ellenfeleim nem adják fel oly könnyen a csatákat. Érzem, hogy úgyis fogok még olyannal találkozni utam során, aki majd visszahúzott fülekkel és farokkal takarodik el a szemem elől, de Elysion immár megnyerte a megbecsülésem viselkedésével, hozzáállásával, és lovagias erényeivel. Tetszik.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Hétf. Nov. 25, 2013 9:45 am

Figyelem ahogy szemnek kellemes ellenfelem számomra egyértelműen elgondolkodott és örömmel tölt el, hogy látom ezt. Elmosolyodtam lágyan szinte alig láthatóan, miközben figyeltem. Mikor megszólalt és kinyújtotta a nyelvét egyrészt érdeklődve vártam mondandójának folytatását, másrészt kápráztatott csodálatos gyermeteg megnyilvánulása, rég láttam már ilyen határozott nőies ám mégis gyermeteg megnyilvánulássokkal rendelkező különleges személyt. Talán még le is győz fut végig a fejemben a gondolat. Aztán halván mondandójának folytatását eme gondolat elszáll és egy másik villan fel bennem amit követek most majd párbajunk végéig.
-Hát legyen.
Mondom röviden és tömören, nem kevés tárgyiassággal. Tudván az igaz győzelem már biztos az enyém, bármi is lesz.
-Elfogadom a hozzátett feltételeket, ha te is elfogadod, megkezdhetjük izgalmas játszmánk, de ne feled ez mind szó szerint értendő törvény.
Kisé megnyomom a "szó szerint" részt, de egyébként totál tárgyiasan mondom az egészet. Várom ellenfelem válaszát és közben megsimogatom Anika buksiját, aki tetszését nyilvánítja ki hangjával.
Ha ellenfelem elfogadja végül a párbaj szabályokat, abban az esetben meghajolok és azt mondom: Nos akkor kezdődjék a játék. Majd ellátom instrukciókkal Anikat és én is elfoglalom helyem, vagyis egészen pontosan ott maradok ahol eddig is álltam és várom Hürrem arckifejezését mikor ezt meglátja és persze reakcióját erre.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Jan. 13, 2014 2:05 pm

//Hopp, mielőtt átesünk a kövi oldalra.
És elnézést >.> *eléggé elfeledkezett róla*//

Egy egyszerű bújócskához képest Elysion és Anika túlságosan is komolyan veszi a dolgot. Már annyi szabályt lefektettünk és annyit rágódunk a dolgon, hogy szó szerint elment a kedvem az egésztől. Szívem szerint átadnám nekik a győzelmet és visszatérnék meghitt otthonomba pihenni, mert még ez a sok szócséplés és kavarás is jobban kikészít, mint a párbaj harci része. Hihetetlen, milyen körülményes lovag ez az ifjú sárkányharcos.
A törvény szó hallatán már el is fintorodom. Törvény meg a jó... még hogy törvény. Miért is? Ez csak egy játék, nem csak a párbaj, hanem az egész Sword Art Online. Nem kéne ennyire komolyan venni. Ha Elysion lett volna a hunyó, biztos, hogy inkább lecsapnám a fejét, miközben behunyt szemmel számol, hogy elhallgattassam végre.
Vagy ha azt nem is, akkor minimum itt hagynám, had főjön magában. Magyarán, ennyit a kiharcolt tiszteletről. Avagy csak az én szerény véleményem szerint illetlenség untatni egy hölgyet?
-Jó, persze, csak haladjunk. -bólintok végül és karba tett kézzel, félig lesütött szemekkel számolni kezdek magamban. Csupán a földet látom, semmi mást, ámbár ennyi önvédelmet még megengedek magamnak, hogy ne legyek teljesen vak és kiszolgáltatott a hatalmas pusztában. Így bármikor észlelhetem a mozgó árnyakat és védekezhetek, ha esetleg így akarna orvul megtámadni.
Ámbár erre végül nem kerül sor, és fél perc után felvetem a tekintetem, egyenesen rájuk.
-Heh...? -mosolyodom el kérdőn, meglepetésemet nem tudom álcázni. Miféle bújócska ez? Vagy nem volt egyértelmű számukra, hogy már elkezdtük? Várok pár másodpercet, fejemben szinte hallom az óra ketyegését, hisz már elindult a három perc.
-Csak nem fogócskává akarjátok alakítani? -mosolygok félredöntött fejjel, lassan sétálva feléjük, majd kinyújtom a kezem. -Megvagytok, Elysion, Anika.
És próbálom megérinteni őket, először a férfit, majd a sárkányát. Mindenképpen ebben a sorrendben. Magamban még örülök is annak, hogy nem bújtak el túl mélyen. Hamar véget vethetünk a küzdelemnek és mehetek végre haza.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Csüt. Jan. 16, 2014 8:33 am

Hürrem megindul felénk, hogy megérintsen minket és én csak egy helyben állok továbbra is. Anika a hátam mögül kukucskál ki pont ahogy megbeszéltük. Én lényegtelen vagyok nyugodtan megérinthet, Anika itt a lényeg, ő kis fogási felület és ha én még élő pajzsként is közéjük állok három percig igen csak esélyes érinthetetlenek maradnia a kis drágaságomnak. Jól átgondoltam, ezt minden szabályban benne maradtunk, még abban is, hogy nem bújhatunk máshova. A sok időhúzással pedig ellenfelem higgadt gondolkodását is úgy tűnik sikerült kiütnöm. Ez nem azt jelenti, hogy nincs esélye nyerni, de csökkenti esélyét a győzelemre. Kellemes érzés volt a meglepődést látni az arcán amikor meglátott minket, látván, hogy erre aztán teljesen nem számított. Ám pár másodpercnél többet nem csodálkozik és megindul felénk. Mikor megérint csak annyit mondok kis játékra hívó mosollyal a számon:
-Csak most kezdődik az igazi játék.
Majd úgy állok, hogy nehezére essen megkerülni vagy mögém nyúlnia és figyelem minden mozdulatát, hogy az ellen tehessek, illetve megpróbálok vele szemben maradni. Anika is figyel, hogy mögöttem maradjon és arra, hogy ha Hürrem kezei felé nyúlnának ő kikerülje azt. Pokoli hosszúnak érződik majd nekünk azt hiszem ez a három perc, persze ellenfelünknek gondolom pont fordítva, ez a tökéletes példa arra, hogy az idő relatív.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 16, 2014 8:33 am

The member 'Elysion' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Hürrem on Csüt. Jan. 23, 2014 8:28 pm

Csakhamar kiderül, miben is mesterkedett az ellenfelem. Hátrább lépek, hogy alaposan az arcába nézhessek és büszke mosollyal, egy egyszerű pukedlivel fejezem ki tiszteletem iránta. Brilliáns ötlete eléri nálam, hogy az alig pár másodperce elveszített jó érzéseim iránta ismét felszínre törjenek.
Elysiont nem fogom felszabadítani, hacsak nem követ el ritka nagy hibát a jövőben. Twisted Evil
-Nos akkor... hogy hű legyek a szabályokhoz... -dorombolom édesen, egyik kezem továbbra is Elysion mellkasán pihen, míg a másikkal próbálom elérni a kis sárkányt. Be kell vallani, a feladat nem olyan egyszerű, mint hittem, mert a kis dög rendszeresen elkúszik az ujjaim elől. Hiába forgolódom valamiképp, csupán a körmeim érik el kissé, gazdája és petje pedig magukban bizonyára jót nevetnek rajtam.
A helyzet mégis egyszerre dühít és vidámságot csempész a szívembe. Mintha egy esti parti Twister játékát játszanám. Jobb kéz a kékre, bal kéz a piroson. Két lábam suta táncot jár közben, hogy elősegítsék karjaim munkáját a sárkány elkapását illetően.
-Megvagy, Anika!
Mosolyodom el. Pont időben. Megérzem ujjaim között furcsa tapintását, és tudom, hogy az a farka vége, ami kígyóként ki is siklik ujjaim közül, ám a szabály az szabály. Megérintettem mindkettejüket, egyszerre, még előtte ki is mondtam a varázsszót. Hátrébb lépek, miután örömmel konstatáltam, hogy még ha éppen is, de a három perc sem telt el a játék kezdete óta.
-Ez jó volt. -mosolygok a párosra, akikre valahogy mégsem tudok vesztesként gondolni. -Megismételhetnénk egyszer... Elysion. Anika. -biccentek a kis kék gyíkféle felé is.
Ám lassan ideje lenne haza is térnem. Elfáradtam, nem vitás, és tudom, hogy még sokat kell fejlődnöm a harcok terén, ha vinni akarom valamire. Elysionék erre most megtanítottak. És köszönöm nekik.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Elysion on Pént. Jan. 24, 2014 9:44 am

Hürrem ügyes kis kezei szépen játszadoztak ide-oda megpróbálva megragadni a győzelmet. Bár Anika és enyhe ego szag nélkül megvallva én is igen ügyesen helyt álltam, végül ellenfelünk sikerrel járt, de őszintén ez sem az én sem kis kedvencem kedvét nem szegte, végül is mindketten igen csak élveztük eme kis párviadalt és a végkifejlettől függetlenül személyes érzésem az volt, hogy mint mi mint bájos párbajtársunk is győztes lett végül, ha máshogy nem is, hát győztesek lettünk mindketten egy lehetséges barátsággal és rengeteg tapasztalattal. Mindkét értelemben. Arcomon kis mosoly jelenik meg amolyan "őszintén örülök a találkozásnak" félét. Anika a vállamra száll és velem együtt meghajol vállamon mikor válaszul meghajolok Hürrem biccentésére.
-Feltétlen, de akár valamikor összeugorhatnánk csak úgy beszélgetni is ha összefúj bennünket a szél. Majd látván hogy elindul, mi is elindulunk hazafele, de még odaszólok Anika-nak úgyhogy Hürrem is jól halhassa, hisz őszintén ez neki szól.
-Na látod ilyen egy igazi hölgy Anika. Csupa báj és nyers vadság, tökéletes stíllel.
Remélem a hízelgő szavak elnyerik tetszését és egy icipicit még növök a szemében. Végül is soha nem lehet elég nagyra nőni valakinek a szemében és egyébként is tényleg így gondolkodtam felőle, bár ki tudja mi rejlik mélyen benne, de akármi is az számomra lehetőség amit majd ha kell megragadok.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Klein on Kedd Feb. 04, 2014 12:36 pm

Ossu!

25 xp és 70 arany jutalom fejében lezárom a küzdőteret!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Elysion vs Hürrem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.