[Küldetés] Tégla

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Klein on Kedd Aug. 13, 2013 1:05 pm

Résztvevők:
  • Aurora Rainfell
  • Ayato Hironori
  • Halász Alex
  • Hermit
  • Higurashi Sango Snowcat
  • Hürrem
  • Jun
  • Meredith White
  • Zelolla


Mindannyian egy sokat ígérő küldetésre jelentkeztetek. Arany, felszerelés, temérdek tapasztalatpont, és csak játszani kell érte. Mintha egy új televíziós vetélkedő promóciója lett volna, sok ígéret, de homályba burkolózó részletek. Lényegében egy koordinátán kívül nem tartalmazott a hirdetés lényegi információt. A kijelölt helyszín az 1. szint széléhez vezetett, jó fél napnyi gyaloglásra a Kezdetek Városának városkapujától. Mikor odaértek, látjátok a furcsán vibráló levegőt, de a pusztán kívül nem láttok semmit. Hiába vártok, nem történik semmi, nem köszönt titeket sem NPC, sem játékos karakter, ám amikor visszafordulnátok, hirtelen egy dobótű fúródik a nyakatokba, és elsötétedik előttetek minden.

Mikor magatokhoz tértek, teljesen meztelenül fekszetek egy amúgy kényelmes ágyban egyedül, ismeretlen helyen. A szoba, amiben aludtatok, hiánytalanul be van rendezve, még fürdőszoba is van. Az ágyatok mellett egy széken ruhákat találtok: a saját alsóneműtök mellett a fiúk szürkésfehér vászoninget és sötét vászonnadrágot, a lányok könnyű, fehér nyári ruhát ölthetnek magukra. A ruhásszekrényben találhattok még ruhákat, de azok is ugyanolyan stílusúak, mint amit találtatok.
Inventory-tok teljesen üres, még a Hazatérés Kristály sincs benne. Az idomárok pet nélkül maradtak. Ételetek is eltűnt, de ha felderítitek a kis lakást, azt végül megtaláljátok minőségmegőrző dobozokban a konyhában. Ez utóbbi helyiség egy levelet is rejt, melyet az étkezőasztalon találhattok meg.

Kuromajo írta:Délben legyél a fogadó földszintjén, kis játékszerem =)
Rátok van bízva, még mennyi időtök van délig, és hogy addig mit kezdtek magatokkal. Ha kiléptek a házból, egy poros főutcán találjátok magatokat, nincs egy tucat épület sem a kicsiny faluban. Ha megpróbáltok hazamenni, ismerős jelenségbe botlotok, amit a játék első napja óta nem láthattatok. Akkor Kayaba Akihiko a Főtérre zárt be titeket, most egy ugyanolyan erőtér akadályoz meg titeket a városka határában, ha át akarnátok lépni. A peteket nem találjátok, bármelyik házat is kutatjátok át, de ne felejtsétek, hogy a lakóházakban játékostársaitok laknak, így óvatosan a kutatással.

Találkozzatok egymással, és gyűljetek össze a fogadóban. Ez a kör még hagyományosan fog lezajlani:
Sorrend: nincs
Határidő: 1 hét/kör (nem fő!)


A hozzászólást Klein összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 18, 2013 12:15 pm-kor.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Aug. 13, 2013 7:21 pm

//benyitottam egy házba, valaki nyugodtan vegye magára ^^ //

~Pontosan.... mint otthon az egyik őrült műsor ... nah jó, akármi is légyen a küldi, nekem kell a pénz, mert totál le vagyok égve, szal Alex ha kérhetem most hozd a formádat! >.< ~
Magában beszélni szokott az ember ugyebár, de hogy magát biztassa. Nem valószínű, vagy nem sűrű, mindegy, akárhogy is nézzük Alexünk ahogy mondta is, teljesen le volt égve. Pénz talán még volt valamennyi, azonban már jó rég nem vett semmit, a boltok közelébe se ment, és hát az ételre is kellett a zsé. Fogyott az napról napra, exp-ről meg ne is beszéljünk. Elvileg ide nem kéne hogy fontos legyen az alvás igénye, vagy a evési szükségletek, mégis napról napra elfárad, és éhes lesz, mint a kinti világban.
~Jó is meg rossz is. Megnyugtató, legalább még embernek érzem magam, de sokszor hátráltató, mindegy.... ez legyen a legkevesebb. ~
" Csak egy nyugis küldit kell találni!" Mondogatta mostanság magának. Biztatóan, hogy csak lesz, ha máshol nem, hát lemegy az alsóbb szintekre. Aztán úgy az ötödik szintnél rábukkant arra a gyöngyszemre, ami ígért fűt-fát, csak menjenek a megadott helyre, és akkor.... nah azt senki nem tudja mi lesz akkor.
Ösztönös óvatossága élből elutasította volna az ajánlatot, mert miért kockáztasson, aztán rájött, hogy miért is. Ez a legvalószínűbb küldi, hogy teljesítheti, de egyben ez is lehet a legveszélyesebb is. Bármi lehet ott, szó szerint bármi. Mégis úgy döntött, hogy elmegy.
Leginkább a jó kaja reményében, mert az inventoryjában már régóta csak a legolcsóbb zsemle lapult meg. Aztán azért is, mert sosem hagyna ki semmit, ami egyszer már felkeltette a kiváncsiságát.
Az igazság az, hoyg bátran kijelenthetjük, hogy Alex óvatossága csak habozásra jó, meg arra, hogy a fiú figyelmen kívül hagyja. Előző este felvonultatott magának egy garmadányi érvet a küldetés ellen, most mégis a megadott koordinátánál ácsorog.
De semmi...
azaz mégis. Nem csak ő nézte ki magának a könnyű küldit. Vagy a rejtélyes küldit, ki hogy gondolja. Ott volt a vörös ciklon is, nagyszerű. Egy apró kézmozdulattal (nah jó, valljuk be, félénken) intett neki, hátha észre veszi.  Aztán Körbenézett. Nem akart elmenni, kell itt lennie valaminek. ...
A levegő lebegni látszik a messzeségben. Eszébe jut, hogy végül mégiscsak az első szinten kötött ki, hiszen a Kezdetek Városának szélén vannak valamerre, mikor elsötétült minden.
Kikapcsolt a tévé...

*

Talán csak percek, talán egy egész hét telt el, mire elnehezült pilláit újra felnyitotta. Valahogy nem lepte meg, hogy nem ott van és ... nem úgy ahogy eddig! o.O
Be volt takarózva, de hát meg kell nézni, hogy minden rendben van e ott lent. RazzÉs hát rendben is volt, csak izé...teljesen mezítelen. Embarassed 
Még jobban magára húzta a takarót, és úgy nézett körbe. Átlagos házikó, kint. Itt viszont hiper-szuper, talán túlságosan is. Még fürdőszoba is csillog az egyik ajtónyílásnál. Csak az lehet, de minek <.< A rabságuk elején még tartotta magát a fürdéshez, de hát nem koszolódnak, és ha mégis úgy érzi, akkor csak egy gombnyomás, és új ruha lesz rajta, meg mi egyéb. >.>
Szóval ott tartott, hogy minek, mikor meglátta a ruháit.
Szürkésfehér ing, és sötét vászonnadrág. Mint egy régi cowboyos filmben.
Megrántotta a vállát, és a tettek mezejére lépett. Úgy néz ki csak ő van a szobában, nem kell tartania esetleges hívatlan vendégektől. >.>
Felöltözött, majd az első dolga az inventoryja volt. Ahogy belenézett és az ürességet látta viszont elkeseredettségében felüvölteni volt kedve.
~ A KAJÁM! :OOO ~
T.T Ezzel a tudattal együtt kellett belépnie az egyik szobába. Nem a fürdőszobába, az mindegy is. Meg kell tudnia, hogy hol vannak. Konyha. Nagyszerű, és még jobb, hogy viszontláthatta a teljesen átlagos zsemléket.
- Legalább nem kenyér. Ez is valami. ˇˇ
Azzal ha tudta vissza mélyesztette az inventoryba, ha nem lehetett, igyekezett eltenni valamilyen kosárba, letakarni, más ne ehesse meg. Egy cetlike is ott árválkodott a zsömik mellett. Miután elolvasta elmúlt a kalandos felfedezős hangulat.
Kuro chan szervezkedik. Ő áll e mögött, de mit akarhat?
~Játékszernek hívott, és többes számmal, biztos a többiek is itt vannak... gondolom menekülni nincs értelme.... Meg kell találjam a többieket, mielőtt a Fogadóhoz megyünk... ~
Elhatározása annyira feltüzelte, hogy egyből ki is rontott a kis házikó főajtaján. Sok kis házat látott még körbe körbe, de nem volt túl sok. Talán ha volt egy tucatnyi. Nem volt ideje átszámolni őket, a legközelebbi kis házikóba benyitott. Arra számított, hogy majd egy játékost talál bent, és nem Kuro chant. Nagyon remélte. hogy így lesz.
- Szia. Te is kaptál üzenetet?
Azonban az időt észben tartotta. Jobb ha nem váratják meg a "kislánykát".

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Jun on Kedd Aug. 13, 2013 7:37 pm

Elégedetten szökdécseltem keresztül a kezdetek városának utcáin, nincs miért aggódnom. Igaz, hogy a költözés a második szintre nem volt a legjobb ötlet, de ettől eltekintve minden tökéletes. Az idő szép, a pénztárcám roskadásig töltve, az új felszerelésem sokkal kényelmesebb és erősebb. Na meg persze, a Futó fegyveremet is sikerült tökéletesen átalakíttatni egy kováccsal és most tökéletes mása a kezdő Vorpal blade-emnek. Kivéve, hogy háromszor erősebb. Annak ellenére, hogy a hirdetőtábla roskadásig van küldetésekkel senki sem foglalkozik velük, ahogy én sem, semmit érő küldetésekre én sem megyek. Nekem olyan kell ami kevés erőfeszítéssel sokat fizet és lám Fortuna asszonyság pártfogoltja vagyok! Az egyik épület falára kifüggesztettek egy papírt elég érdekes szöveggel. Egy koordináta, és a jutalom, de arról semmit sem írnak, hogy mit kell csinálni érte. Furcsa...de már volt részem hasonlóban. Ráböktem az elfogadás gombjára és elindultam a városon kívülre. Ahol kevés ház van lehetetlen eltévedni és elég magas szinten vagyok már ahhoz, hogy ne váljak a vadállatok martalékává sem. Ami a térképen alig egy karnyújtásnyira volt valójában több órányi gyaloglással járt. Meghalok, túl fáradt vagyok, az erőm elhagy...és a semmibe jöttem. Ez csak valami vicc ugye? Elpazaroltam a napom erre az áttérésre és most a semmi közepén vagyok...Elegem van! Elővettem a hazatérés kristályt, ugyanis én biztos nem fogok több órányit gyalogolni csak azért, hogy hazaérhessek.
- Teleport A kez...detek...aah... - valami furcsa érzés fogott el, mintha bizseregne a nyakam. Mintha elfáradnék, mintha aludnék. Ébredj fel, Jun ébredj fel! Most! Keltegettem magam majd a szemeim kinyitlak, ami pár percnyi alvásnak tűnt lehet több óra volt, vagy akár nap. Egy szépen berendezett szobában találtam magam, az ággyal szemben az ajtó, mellette egy ruhás szekrény. Amikor oldalra hajtottam a fejem, egy éjjeli szekrényt vettem észre magam mellett és egy ajtót ami résnyire nyitva van. Megpróbáltam felkelni az ágyból, kicsit még gyengének érzem magam a kelés miatt, talán megmérgeztek. De akkor mért hoztak ide? Elkezdtem az ajtó irányába támolyogni, de út közben beleütköztem egy székbe, amiről valami ronda munkásruha és egy bugyi esett le. Túl nagy erővel mehettem neki ezért estek le...milyen ronda ruha...de a bugyi tetszik, olyan ismerős...mintha láttam volna...MÉRT NINCS RAJTAM RUHA? Riadtam fel, eddig fel sem tűnt, hogy meztelen vagyok. Valaki levetkőztetett! Valaki tudja a titkom...a beleegyezésem nélkül.( //Klein biztos túl kíváncsi volt ezért vetkőztetett le;) // )  Felkaptam a bugyit majd elkezdtem a fegyverem keresni, először a szekrényt nyitottam ki ahol még több ronda ruha várt. Valakinek nagyon rossz ízlése lehet... Az oldalsó szobába benézve, egy fürdőszoba képe tárult elém. Semmi extra dolog nem volt benne, egy teljesen átlagos fürdőszoba, egy kád, egy kézmosó illetve egy kosár ruháknak. Jobban belegondolva a ruháim nem tűnhettek el... az Iventory-ban kell lenniük...Túljártam a perverz eszén. Elégedetten nyitottam le és néztem bele, de tova is szállt...mivel üres. A felszerelésem sehol, a kezdő ruha sehol, a régi szakadt köpeny sincs...és még a kezdő kard sem. A városban szerzett étel sincs meg és még a kristály is hiányzik. Azt hiszem nincs más választásom...fel kell vennem ezt a szemetes zsákot... A tükör elé siettem ahol felhúztam a nadrágot, a szárát feltűrtem, hogy ne legyen olyan hosszú, majd az inget enyhe fintorral az arcomon de magamra öltöttem. Csak az első pár gombot gomboltam be, a többi részt inkább fogtam és megkötöttem alul. Hát legalább valamennyire nőiesnek hat...talán... A következő utam az ággyal szemben lévő ajtó volt, amit a kijáratnak hittem, de valójában egy konyhába vezetett. Az asztalon egy ládikában az élelem ami eltűnt. De a többi tárgyam sehol. Illetve még egy aprócska levél is volt az asztalon.
Kuromajo: Délben legyél a fogadó földszintjén, kis játékszerem =) írta:
Ez valami vicc... még hogy én játékszer...majd én megmutatom neki kit nevezzen játéknak. Van képe csak úgy levetkőztetni és még játszani is velem? Hatalmas lendülettel indultam ki a házból az ajtót jó erősen becsapva magam után. A falucska amiben találtam magam cseppet sem tűnt ismerősnek. De az biztos, hogy valahol az első szinten lehetek. Alig pár ház és egy fogadó, mást nem is látni. Érdekes... valahogy olyan rossz érzésem támadt. Egy kicsit kíváncsivá tett, hogy a többi házban mit találnék, de inkább nem nyitottam be sehová sem. Még a végén egy feldühödött njk párocska áldozata lennék, a birtokháborításért. Nézzük csak... ha minden igaz a fogadót emlegette az üzenetben...Elégedetten lépdeltem a poros utcán, majd a fogadóhoz érve habozás nélkül beléptem az ajtón. Körbepillantottam a helységben, majd leültem egy kerek asztalhoz. Na és most várjuk mi fog történni. Ha megérkezik ez a bizonyos Kuromajo felnyársalom...ezzel a kaktusszal! Szemezgettem egy ideig az ablakban pihengető sivatagi növénykével, de bárhogy is néztem semmi esélyem nem lenne egy ilyen "fegyverrel" egy ismeretlen szintű emberrabló ellen akinek még társai is lehetnek. A szépségem miatt kellhetek neki, igen ez biztos.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Hürrem on Szer. Aug. 14, 2013 12:00 pm

//magamra vettem Razz//

Hát ki ne akarja könnyen és gyorsan temérdek aranyhoz és tapasztalati ponthoz jutni? Én biztosan igen. Így is egyre inkább zavar, hogy a játék eleje óta ezen az apró szinten tespedek, miközben odafent már ki tudja, hanyadik vezért kezdték el csépelni. A gondolat is duzzogással tölt el a szobámban, egészen addig, amíg el nem jön a pillanat, ideje elindulni. Megigazítom a hajam, még fél óráig szenvedek a tükörben, hogy valahogy nőiesebbé varázsoljam magam a páncélt, majd egy elégedetlen morgással úgy döntök, maradok a földig érő, fehér nyári ruhámnál. Ha más nem, majd a helyszínen átöltözöm, küldetésfeladóm biztos megérti, hogy egy nőnek mindig adnia kell a kinézetére is. ˇ^ˇ
Fél napba, talán többe is beletelik, mire odaérek, az égen már az alkonyat gyönyörű narancssárgája virít. Újfent elfog a női duzzogás ismerős érzése, mikor a helyszínre érve semmit se látok. Elkéstem. Tudhattam volna. Az a feneronda páncél az oka. Legyintek, és megfordulok, hogy menet közben vegyem elő a kristályt és térhessek vissza a városba, de idáig már nem jutok el. A világ egyre sötétebbé válik, míg végül a táj utolsó látható pontja nem tűnik el a szemem elől. Elájultam.

Ismeretlen helyen ébredtem. Volt már velem hasonló, de általában esti bulik után a huszas éveim elején. Most viszont egy kortyot sem ittam, csak elájultam, valószínűleg a fáradtságtól.
Megmozgatom az ujjaimat, hogy visszatérjen beléjük az erő, majd felülök a szedett-vetett ágyon. Szóval még el is vetkőztettek, igaz? Miféle mocskos, perverz helyre kerültem? Egy érintéssel ellenőrzöm, történt-e velem bármi, amíg aludtam, de a jelek szerint nem. Akkor rendben vagyunk, ez esetben nem izgat a dolog. Felkelek az ágyról, nagyot nyújtózom és körbenézek.
Mocsok, legalja, és minden, ami egy magamfajta, magára valamit is adó nő rémálma lehet. A saját ruhámat nem találom, csak egy annál rondább darabot és a fehérneműmet. Kérdem én, ha az alsómat úgyis visszakaptam, miért kellett azt is levenni? Gyakorlott mozdulatokkal felöltözöm, de ebbe az új ruhába még nincs sok kedvem belebújni. Mi mást tehetek? Magamhoz veszek egyet, arra az esetre, ha nem egyedül lennék a házban, s egy szál bugyiban-melltartóban kilépek a szoba ajtaján.
Kisvártatva a konyhát is megtalálom, mire rájövök, én bizony éhes vagyok. Figyelmemet először mégis valami más foglalja le. Leteszem a ruhát a konyhapultra, és elolvasom a rövid levelet.

Kuromajo írta:Délben legyél a fogadó földszintjén, kis játékszerem =)

Kuromajo. Ő vajon ki lehet?
Alighogy leteszem a levelet, nyílik az ajtóm és valaki csak úgy, kopogás nélkül belép:
- Szia. Te is kaptál üzenetet?
-Ja. És te ki a frász vagy? -teszem csípőre a kezem és mérem végig szigorú tekintettel a nyikhaj kis szőkeséget. Ha túlzottan is belepirulna a látványba, ami elé tárul, fogom a nyári ruhácskát és magamra húzom egy mozdulattal, nehogy már a behatoló érezze rosszul magát.
-Ha már így betörtél, te tudod, ki ez a Kuromajo, és mi folyik itt?
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Aurora Rainfell on Szomb. Aug. 17, 2013 10:52 am

Kincsek? Felszerelések? Sok-sok exp? Nekem való feladat! Most, hogy egy céhnek a kincsvadászvezére lettem, nem hagyhattam ki a sokat ígérő lehetőséget. És ahogy elnéztem, Ko is bezsongott, mert valami újról hallhatott. Egy éretlen kölyökkutyának nagyon nehéz volt megmagyarázni az olyan magától értetődő szavakat, mint például a "kincs". Egy biztos: ha ennyire fárasztó anyukát játszani, vajon milyen nehéz egy igazinak? Belegondolni is rossz. Az, hogy a nyereményjáték nem tartalmazott mást, csak egy koordinátát, rengeteg aggodalomra adhat okot, de mit számít? Ha kincs van a közelben, a Gullwings lecsap rá, létszámtól függetlenül! Még az sem érdekelt, hogy hat órányit kellett gyalogolni. Addig is, Bimbócska le tudott rohanni a kérdéseivel, el kellett magyaráznom neki, mire való a fa, bokor és még hozzá hasonlók. Többnyire egy sejtelmes sóhajtással adta tudtomra, hogy "Igen, most már értem, Ma', köszönöm!". Ahhoz képest, hogy mennyit kérdezősködik az élet dolgairól, hamar tanul a kis drága. Óvatosságából adódóan, egy fán lévő méhkaptárt messziről elkerült, bár ez összefügg az ismeretlentől való tartásától. A zümmögéstől megijedve mellém húzódott, ne eshessen semmi baja. Nyugtatóan oldalba paskoltam. Elégedett voltam a petemmel, amiért ilyen gyorsan tanul. Hát mégse olyan reménytelen eshet, mint azt először gondoltam. Ez a hat óra bőven elég volt arra, hogy közelebbről megfigyelhessem Kogot. Mivel akadt elfoglaltságom az úton, nem is vettem észre magamon a fáradtság jeleit, sőt. Kifejezetten meglepett, hogy már ott is voltunk, a célvonalban. Semmi. A rendkívül szokatlan levegőn kívül semmi más. Ennél azért többet vártam, de mindegy.
- Cöh, gondolhattam volna. - idegesen morogtam. - Jól átvertek.
- Ma', mi az, hogy "átvertek"? - kérdezte, aztán aggódó ugatásba kezdett. - Ma'!
Furcsa bizsergést éreztem a nyakamnál, ami kifejezetten arra sarkalt, hogy lefeküdjek és aludjak. Minden erőmmel ellen akartam állni, de nem tudtam. Lassan mindent beburkolt a sötétség, és amit utoljára láttam, az a kutyus aggódó arca volt, ahogyan orrával engem bökdösött. Hogyan fogja kiheverni azt, hogy csak úgy "magára" hagyom?
Mintha mély álomból riasztottak volna, úgy ébredtem fel. Rögtön eszembe jutott Bimbócska aggodalmas vakkantása, mikor elájultam. Mostanra teljesen magánkívül lehet! Minden áron meg kell keresnem a társamat. Igen ám, de volt egy kis bökkenő: meztelenül mégse tehetem meg ezt. Mégis kinek juthatott az eszébe így, anyaszült meztelenre vetkőztetnie? Az ágyon felülve, lábamat a földre lógatva az idegen szobában, szemmel pásztáztam, milyen ruhát találhatok. Végül az ágy melletti széken megtaláltam azt, amire szükségem volt. Nem a kedvencem a fehér, de megtette. Nekem túl ünneplős volt az a szín. Miután felöltöttem magamra a nem túl tetszetős ruházatot, lehívtam a menümet. Az inventory-m - nagy döbbenetemre - teljesen ki lett ürítve! Se kés, se hazatérés kristály, se kaja, de még Bimbócska se volt a közelemben. Úgy tudtam, a peteknek közel kell lenniük az idomárokhoz, ezért tartottam valószínűtlennek, hogy Kogo messze lehet. Végül elszántam magamat a helység felderítésére. A konyha felé vettem az irányt, annak reményében, hogy egy kis ételt magamba tudok erőltetni, mielőtt nekiállnék Kogoro felkutatásának. Egy üzeneten akadt meg a tekintetem. Délben a fogadó szintjén. Ki az a Kuromajo? Áh, ne ilyenkor, mikor van jobb dolgom is annál, hogy randizgassak. Kiviharzottam az utcára, - ami meglehetősen poros volt - és körültekintő kutatásba kezdtem. Mivel nem kellett túl sok házba benéznem, azt hittem, a pet egykettőre meglesz. Alaposan tévedtem. Megpróbáltam a falut elhagyni, de egy az Akkor hasonlatos gát megakadályozta azt. Kétségbeesésem végső jeléül aztán végül már nem számított, hogy megzavarom bárkinek is a napi teendőjét, gátlások nélkül benyitottam az utolsó házba. Egy fiúval és egy lánnyal hozott össze a sors. Ők is megkapták volna az állítólagos levelet?

- Ne haragudjatok, de nem láttatok erre egy démonkutyát? - szólítottam meg őket. - Vörös szőrű, szarvai vannak, és nagyon hasonlít egy foo kutyára. - Abban reménykedtem, hogy nem veszik túl rossz néven a kérdezősködést. Meg kellett keresnem Bimbócskát, kerüljön bármibe.
avatar
Aurora Rainfell
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jun. 25.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
10/200  (10/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Ayato Hironori on Szomb. Aug. 17, 2013 4:52 pm

Túl nagy a fény. Miért jön ilyen hamar a reggel? Utálom, hogy a nap hamarabb ébreszt, mint szeretném.
– Menj vissza! - motyogtam félálomban. Sajnos a nap irányítására nem terjed ki a hatalmam így csak egy dolgot, tehettem. Hasra fordultam. A fejem alatt valami megmozdult. Hirtelen valami furcsa érzés mart az orromba és nem kaptam levegőt. Felpattantam az ágyból és egyenesen a kígyóm kék szemébe bámultam.
– Na bost kihúztab a gyufát. - mondtam fenyegetően felemelt ujjal a szemtelen petnek. Elkaptam és elengedte az orrom.
– Eddig elnéző voltam veled, de hogy két szabályt szegj meg egyszerre… na ez már sok! - mondtam a reszkető állat szemébe nézve. Haragos tekintetemből és szavaim keménységéből bizonyára kiérezte, hogy most bajban van.

Peckesen lépkedtem végig az utcán véletlenül sem pillantva le a kétségbeesetten sziszegő petre. Megszegte a szabályokat, tehát viselje csak a következményeit. A földön mászva próbálta velem tartani a lépést miközben a lábak között tekeregve próbálta elkerülni, hogy megtapossák. Megérkeztünk a küldetésadó táblához és csak akkor fordultam felé.
– Remélem, tanultál a leckéből. - mondtam neki fölényesen. Fáradtan sziszegett és elkezdett felmászni a lábamon.
– A büntetésnek még nincs vége. - söpörtem le magamról. - Azt mondtam egész nap, és nekem hiába dörgölőzöl, mint valami macska. Viselkedj egy isten segítőjéhez méltóan, és akkor lehet szó engedményekről. - A tábla felé fordultam és ráböktem az egyik küldetésre. Na ez legalább valami normális fizetséget is ajánl. Elfogadtam.

Messzebb van ez a hely, mint hittem. Órákig tartott ideérni. Bérelhettem volna egy lovat is de, ha lovon utazhat, akkor nem tanul a reggeli hibájából így inkább a gyaloglást választottam. Útközben meg is jegyeztem neki: „Látod? Ha rendesen viselkedtél volna most lovon, utazhatnánk.”
Azonban hiába érkeztünk meg nem láttam semmit, ami arra utalt volna, hogy itt valami küldetés lenne. Ellenőriztem a térképet, de jó helyen voltunk. Ureusz hirtelen, hangosan sziszegve a lábamra tekeredett. Majdnem rögtön lesöpörtem de most valami más volt. Erősen szorította a lábam és éreztem, hogy reszket. Ekkor éreztem, hogy valami a nyakamnak csapódik. Kihúztam a kis tűt és tudtam, hogy baj van. A reszkető kígyóra néztem
– Nyugi… egy istennek nem…

Kinyitottam a szemem. Álom? Nem. Rögtön feltűnt hogy valami nem stimmel. Ez nem a fogadó. Felültem. Hol a petem? Hol a ruhám!? Bárki is tette ezt drágán megfizet érte. Csak kerüljön a kezeim közé. Hogy merészelnek elrabolni egy istent!? Felkeltem és felöltöztem a talált ruhákba. Még a sapkámat sem kaptam vissza. Megnyitottam az inventorymat és eldöntöttem hogy itt bizony fejek fognak hullani. Dühösen kitrappoltam a konyhába, amikor megakadt a tekintetem a kis üzeneten. Játékszer!? Na megállj! Meglátjuk ki lesz a játékszer, ha egyszer használom rajtad a képességemet! Megjegyeztelek Kuromajo. Kiléptem a ház ajtaján. Egy pillantással felmértem a kis falut, ahova kerültem de, most nem bámészkodni vagyok.
Nyugodtan léptem be a fogadóba. A hátam mögött összekulcsolt kezekkel néztem körbe a helyiségben. Majd megszólaltam.
– Hol van Kuromajo? - kérdeztem nyugodtan tagolva, de érezhetően fenyegető hanghordozással. Nem néztem a fogadóban tartózkodókra. Engem most csak egyetlen személy érdekel. Az egyetlen, akinek mélyen a szemébe akarok nézni.

_________________
avatar
Ayato Hironori
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2013. Jul. 27.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
100/500  (100/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Klein on Vas. Aug. 18, 2013 12:18 pm

Sango jelezte, hogy nem tud részt venni, a helyét Snowcat veszi át.

Kedd éjfél a határidő az első körre, addig ha lehet, írjon mindenki Smile
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Snowcat on Hétf. Aug. 19, 2013 7:27 pm

Nyaaaa, itt ez a furcsa valami, amiről igazából azt se tudtam, mi a fene? Tényleg, mi ez? Milyen küldetés is ez? Regina se értette, de mint a szokás, ő ösztönei már érezték, hogy nem tetszik itt neki valami, ami nekem igen, pedig lilám nincsen róla, mégis mibe megyek bele azért, hogy kapjak valami érdekeset.
- Papa! Vesd el a küldetést, ennek nem lesz jó vége! Már az is gyanús, hogy az első szint szélére kell menni!
- Nem vetem el, megint olyan paranormális vagy! Tudom, hogy megérzel dolgokat, de ez már beteges, nyá. - legyintettem. - Tanuld meg, hogy minden küldetés rossz meglepiket tartanak, de azokból is simán ki lehet lábalni, ahhoz pedig józan ész, kitartás, lélek és optimizmus kell.
Szavaim mint mindig, süket fülekre találtak. Már indultam is a helyszínre, Regina ugyan velem jött, de végig a körmeivel belém kapaszkodott, és a hátsó lábaival próbált visszahúzni. Közben kérlelte, hogy ne csináljam ezt, mert a végén bajom eshet, ő meg nem biztos, hogy a baj miatt ott lesz mellettem, hogy megvédjen, mint múltkor a cirkuszos esetnél.
- Emlékezz a "Hajnal nemsokára elérkezik"-re, papa! Ott is alaposan megszívtuk! Kérlek, hallgass rám ezúttal! Nem akarom még egyszer, hogy megtörténjék megint egy hasonló! És ha meg is halsz ezúttal?
- Azóta erősebb vagyok. - mondtam vidáman. - Bízd csak ide, nyo! Bármi történjék, mi kitartunk, Regina, ez lett a mi sorsunk, amióta bezártak ide a játékba.
És még így ment tovább, amíg a megbeszélt helyre értünk, ahol semmi és senki. Csak a puszta ürességgel, meg néhány arra járó mobocska. De njk, játékos vagy szép csinos lány sehol!
Nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... fektetett nyolcas. Amilyen hosszan ezt megírtam majdnem végtelenül, olyan sokáig vártam, és még semmi. Regina persze továbbra is nyaggatott.
- Érzem, hogy van itt valami, de szerintem tudom, mi! Átvertek! Látod papa, én megmondtam! Egy játékos kari szórakozott biztos velünk! Most már elég ebből a butaságból, papa, és menjünk haza!
Mivel sokáig vártunk, végül kénytelen voltam igazat adni Reginának, úgyhogy hátat fordítottam a pusztának, és a kis vadmacskámmal elindultam hazafelé... na puff, egy szúrás a nyakamba, és minden sötétségbe borul.
Nya, mire magamhoz tértem, egy szobában találtam magam seggpucéran. Nem vettem észre eddig. Így mentem ki a mosdóba pöpölni egyet, leültem az asztalhoz, ücsörögtem, és bámészkodtam körbe, mintha ez olyan természetes lett volna. Semmi se esett le.
Egy jó idővel később felálltam a székből, odamentem a szekrényhez, és felvettem a vászonszerkókat... na bumm!
Ekkor vettem észre, hogy mi történt velem!
- Nyáááááá! Engem... engem... engem elraboltak! És hol van Regina? Hol vagyok én?
Ez se tűnt fel, ahogy az se, hogy semmi sincs az inventorymban, pedig ott is megnéztem, hogy nem-e abba bújt el Regina. Valaki huncut volt ahhoz, hogy elkábítson, elraboljon, levetkőztessen, elvegye Reginát és a cuccaimat, és egy házikóba berakjon egy ágyba. Akkor ez azt jelenti, hogy... hogy... hogy ez már maga a küldetés... nem is küldi, hanem egy játék! És ím ott volt a bizonyíték erre, egy levélben:

Kuromajo írta:
Délben legyél a fogadó földszintjén, kis játékszerem =)


- Hűha! Játékszer vagyok! - Ettől jobb lett a kedvem. - Játék ez, amiben én játszom! Szuper! Játékszerverben játék, és azon belül is játék, mint játékszer! Nyaaaaaaaaaaa!
Mivel tök sokáig ücsörögtem azon a széken, mielőtt észrevettem volna bármi szokatlant, feltűnt, hogy mindjárt dél van, úgyhogy kitörtem az utcára, és átmentem azon a kis falun, amiből látszólag ki se tudok mozdulni, mert valami láthatatlan fal veszi körül. Sehol senki a környéken, és rengeteg ház üresnek látszik.
De a kocsmába betérve, ott voltak már egy jó páran, ha már végre odaértek. /OFF: Igen, a karim majd akkor bukkan fel, mikor mindenki a fogadóban van./ Kintről láttam mozgást. Benéztem az ablakon keresztül, és láttam ott pár egészen csinos és aranyos lányt, és két ficsúrt, egy pökhendifélét és egy szöszit.
~ Nocsak, szívesen lennék a központja ilyen cuki lányoknak! Aminek jönnie kell, jöjjön! Az a két ficsúr meg csak hordja fenn tovább az orrát!
Hátrasimítok a hajamon, bájos-sármos cicamosolyt veszek az arcomra, és úgy lépek be lassú, úrias lépéssel. Nem szokásom, hogy kihúzzam magam, mint a legtöbb bájgúnár és izomagyú (persze ők nemcsak kihúzzák magukat, hanem feszítik is izmaikat), de mégis olyan megjelenéssel léptem be a fogadóba, hogy csak úgy sugárzott rólam a báj, és várom, hogy lelkes hallgatóim és megfigyelőim vessék rám érdeklődő - lányok esetében csodaszép - pillantásaikat.
- Üdvözletem szépséges kisasszonyoknak és túl szürke, jelentéktelen kantársnak! - üdvözöltem őket dallamos, kellemes hangommal. - Snowcat vagyok, állatidomár.
Udvariasan meghajolok a két szép hölgy előtt, majd az egyik kérdésére, mivel hallottam még kérdését, válaszoltam udvariasan.
- Sajnos nem láttam őt, kisasszony. Az én petem, Regina is eltűnt. Ő egy szép hópárduc-vadmacska, és nőstény. Szerintem őt is az a Kuromajo nevű gonosz alak rabolta el a játék erejéig.


A hozzászólást Snowcat összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 20, 2013 3:20 pm-kor.

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Hermit on Kedd Aug. 20, 2013 2:00 pm

* Már nem reggel volt, amikor egyszer csak úgy döntött, akármilyen küldetések is legyenek kitéve a hirdetőtáblán, ő egyet el fog fogadni. Elég sok KT-ja volt az utóbbi időben, ráadásul egy céhbe is bekerült, ahol még röpke 6-os szintjével is a nagyok közé tartozik, de az utbbi időben rájött, itt az ideje beladni apait és anyait, s fejlődni kell!! Normális alakjában volt, s most köpeny, s csuklya sem volt rajta. Úgy nézelődött a táblánál.*
~ Ez béna, ez csak a szokásos, erről semmit nem ír, ez is béna... ~
* Nézegette sorban. Majd sóhajtott egy nagyot, mert már megint nem választott semmit. De ez nem járja! Bénákra nem akar menni, az tuti. De az, amelyik nem sokat beszél a küldetésről, sok kincset hirdet jutalmul. *
~ Bári lehet benne... bármi. ~
* Végül mégis csak elfogadta a küldetést. Nem lehet olyan veszélyes, ha az első szinten van. El is indult. Nem volt mit vacakolni. Azonban az út nagyon hosszú volt. Egész délután gyalogolt. Bár őt ez nem nagyon zavarta. Szeret egyedül sétálgatni. Sokszor órákra kimegy vándorolni hajnalban is és napnyugtakor is. Hát most ezt délután kell megtennie. Elvolt a maga gondolataival. Felidézte magában az utóbbi harcait. Mikor végre valahára odaért a megbeszélt helyre, csak várt. Mivel semmit nem látott a közelbeben, arra gondolt, biztos valakivel találkoznia kell, s majd az elvezeti a megfelelő helyre. De nem jött senki.*
~ Talán rossz időpontban érkeztem volna? ~
* Ő aztán türelmes ember. Visszafele kezdett el sétálni, de nem azért, hogy elmenjen, hanem csak hogy sétálgasson. De ahogy elindult, valami a torkán ragadt. Mármint a nyakába fúródott egy kis tű. Kihúzta. *
~ Ejnye... hát így illik köszönteni a vendéget?!~
* Puff, már el is aludt. Amikor felébredt, az ablakon beszűrődő fény alapján már késő reggel lehetett.*
~ Mennyit aludhattam? ~
* Látta, hogy egy ágyban van betakarózva egy teljesen idegen, de takaros kis szobában. Kitakarózott, s észrevette, hogy teljesen meztelen. Elmosolyodott. Cseppet sem zavarta a dolog, ő szeretett meztelen lenni. Így feküdt egy darabig, kitakarózva, kényelmesen. Tarkója alá tette egyik karját, s a plafont leste.*
~ Egyértelmű... elaltattak, idehoztak, levetkőztettek, bár nem tom miért, s most itt fekszek. ~
* Végre felült, s megnyitotta inventoryját. Teljesen üres volt. Összeráncolta homlokát, mégjobban körbenézett, s akkor látta meg saját alsónemüjét és valami gyengus ruhát. Fölvonta szemöldökét, s felállt. De nem nyúlt a ruhákhoz, úgy, ahogy volt, kisétált a konyhába. Úgy volt vele, ha meglátja az, aki elrabolta, úgy is mindegy, hisz valószínűleg már látta meztelenül. Megtalálta a falatnyi kajáját is, amit magával vitt, azt meg is ette. Rég evett már. Majd végre az asztalon megtalált egy kis üzenetet. A név nem volt ismerős. De elvigyorodott.*
~ Játékszer?! Jó... akkor az leszek! ~
* Tetszett neki ez a dolog, persze remélte, hogy nincs túl nagy baj. De mivel az üzenetből kiderült, hogy többen is vannak itt, így visszament a szobába és felöltözött. Majd kiment, hogy végre megkeresse azt a bizonyos fogadót. Senki nem volt az utcán, kietlennek tűnt. Mikor végre megtalálta a keresett épületet, gyorsan az egyik fal mögé húzódott, mikor belátott az ablakon. *
~ Fene... mit keres itt ez a nő?! ~
* Egyik céhvezére a sok közül, az is úgy tűnik, ide tévedt. Hát... alakot kell váltania. Ezzel a céhjelvénnyel egy céhtag előtt férfiként nem nagyon előnyös megjelennie. Így alakot váltott egy sötét zugban, s máris a dögös Hypnose képében állt az utcán. Férfi ruhában... sebaj! Feltűrte térde aljáig a nadrágot, elég menőn nézett kis, s az inget is csak egy helyen hagyta begombolva, hagyva, hogy keblei jól láthatóak legyenek még épp, hogy ízlésesen a hormontúlfűtött férfiak kedvéért. Az ing két végét pedig összekötötte úgy, hogy karcsú dereka, s kedves kis köldöke mindenki szeme elé táruljon. *
~ Dögös vagyok! ~
* Jelentette ki magáról, majd végre bement a fogadóba. Megállt az ajtóban szigorúan, kezét összefonta melle alatt. Körbenézett. Majd biccentett vezetője felé. Lassan elindult, kimérten, hidegen nézett végig mindenkin, majd vezére mellé állt. S míg a többieket nézte, halkan megszólalt társának. *
- Mi a fene folyik itt?!

_________________
Hermit:



Hypnose:





Nazo:


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
avatar
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
955/1000  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Meredith White on Szer. Aug. 21, 2013 12:10 am

Egy újabb érdekes kiírás, egy újabb érdekes játék. Inkább Anat miatt vállaltam el ezt, sem mint a küldetés jutalma érdekelt volna. Anat miatt. Bizonyítani akartam a számára, hogy már rég felnőttem, hogy bár egyszerű voltam, nem kicsi, sem bugyuta kislány.
Lelkesen lóbáltam a kezem a testem mellett és imitálva egy paripát ügettem az utcákon, hogy eljussak a megadott ponthoz. Se fa, se ház, se senki. Csupán csak egy fájdalom nélküli darázscsípés, mi köszöntött engem. A nyakamhoz nyúlva, hogy csapjam az állatot, a fullánkját szerencsére még beljebb toltam, szinte a bőröm alá, miután tán véletlenül, de az akaratlan ájulásom következett.
Az ébredés nem volt szokatlan, mélyen aludtam, nem volt okom a panaszra, azonban a ébredés utáni eszmélés már nem volt olyan kellemes. Voltam már meztelen, láttam már magam párszor a tükörbe, tudtam az adottságaimat. Nem a zavar miatt illetődtem meg, csupán csak nem értettem a miértet. Olyan erővel, mint amivel levetkőztettek, úgy rám is adhatták volna, mit nekem szántak. Egyszerű, lenge, fehér ruha. Tetszett, így fintor nélkül öltöttem azt magamra.
- Ó egy invitálás. – néztem az üzenetet és elmélkedtem úgy rajta, mintha lett volna választásom. Persze némi aggódás volt bennem, hogy mégis hová kerültem, de nem akartam eljátszani egy sikító lány szerepét sem, hisz a végén egy horror filmbe kerültem volna. Aggódtam, de tudatlanul nem tudtam többet tenni most, mi elfogadható eredményhez vezetett volna. A vállamat vontam, majd indultam el ahhoz a bizonyos fogadóhoz. Még időben is voltam, annak a bizonyos csípésnek megvolt a hatása, sokáig feküdtem miatta.
A fogadóban voltak páran, gyerekek, fiúk és lányok, azonban csak egy szőkeség volt ismerős a számomra, min semmi csodálkozni való sem volt. Nem jártam én annyit a nagy világba, hogy mindenki az ismerősöm legyen.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Zelolla on Szer. Aug. 21, 2013 3:23 pm

Megigazítottam rakoncátlan fürtjeimet és a ruhámat, bár ez utóbbi inkább szólt a megszokásnak, mintsem ténylegesen szükséges volt, mert úgy vettem észre, a játék gyűrődést nem igazán generál a ruhákhoz. Ez persze nem jött rosszul, lévén legalább ezzel is kevesebb gond, de most azt vettem észre, ezek az apróságok már-már hiányoznak. Hogy megigazgathassam a ruhámat, magam kössem meg a cipőfűzőm, és néha össze is gyűrhessem őket… mármint nem a cipőfűzőimet, hanem a ruhákat. Surprised Sosem becsültem sokra ezeket, most mégis szívesebben megtenném, minthogy itt legyek, napról napra attól tartva, mikor ér véget az egész egyetlen csapással, vagy egy rossz döntéssel, esetleg egy balszerencsés lépéssel. Amíg odakint a hétköznapok teltek, szívesebben töltöttem a gépek társaságában az életem, de most, hogy egy ilyen gépen múlik, hogy felébredek-e egyáltalán, kicsit kezdem megérteni, miről is beszéltek a szüleim.
Mély levegőt vettem, és mindezeket a gondolatokat hátrahagyva indultam el, oldalamon Hyoumuval, aki immár elválaszthatatlanul hozzám tartozott. Néha láttam a szemében, hogy mintha mondani készülne valamit, de sose hallottam még tőle egy szót, vagy hangot se, kivéve, amikor hatalmasra nő veszélyhelyzetben, de akkor csak morogni szokott, az pedig még nekem is olyan ijesztő, hogy szívesebben fognám be a fülem, minthogy hallgassam. O_O El sem tudtam sokáig képzelni, hogy egy ilyen édes kis szőrgolyó hogyan is képes ilyen hangot kiadni, meg olyan nagyra nőni. Surprised Korán volt még, nem sokan jártak az utcán, de mivel messze volt a hely, ahová a térkép szerint menni készültem, így jobbnak láttam minél előbb indulni. Úgy gondoltam ez a küldetés megfelelő lesz szintemhez, és képességeimhez mérten, lévén csupán játékról volt szó, egy játékban pedig ritkán halnak meg, nemde? ^_^” Bár ha úgy vesszük a SAO is egy játék, amiben meghalunk, így már nem lehettem olyan biztos az egészben, de visszakozásra lehetőség nem volt, csak azt remélhettem, hogy lesznek olyanok, akik segítenek, ha esetleg bajba kerülnék. :3
Mindig is lenyűgözött a SAO világának kinézete, az élénk színek, és a pompásabbnál pompásabb tájak, és az, hogy a mobok is életszerűen viselkedtek. Azt hiszem a valóságban sosem tudtam volna egy ilyen tájképet értékelni, pedig csupán az a különbség a kettő között, hogy ez számokból képződik, amibe ha belegondol az ember, elámul, aztán ha még tovább töri rajta a fejét, lehet meg is fájdul neki. Bár én már azon is elgondolkoztam, mennyire láthatjuk sajátosan ezt a világot, vajon egy színvak itt látja a színeket? Elvégre ez a tudatunkhoz kapcsolódik, nem a szerveinkhez, így bizonyára kellene neki, de ha soha életében nem látott színeket, miként tudja az agya leképezni, és ő fel tudja fogni? Meg kell ezt majd kérdeznem valakitől mindenképpen. >_< Nagy töprengésemet az az egyszerű tény szakította félbe, hogy egy nagyobb kavicsban megbotolva elhasaltam a kietlen mező közepén. Néhány pillanatig nem is mozdultam, csak megdörgöltem homlokomat, bár nem mintha fájt volna, no de nagy úr a megszokás. :|Végül feltápászkodtam, és szétnéztem, nem igazán láttam semmit, pedig a térkép szerint megérkeztem, és a levegő is érdekesen vibrált, mintha csak lenne valami furcsa a másik oldalán. Nem volt kedvem tesztelni, mi is lehet az, nem untam meg a végre megkezdett kis életemet. .__. Körbefordultam, de nem igazán láttam semmit, talán nem érzékel játékosnak a rendszer? o_O De a küldetést is felajánlotta, így ez nem valószínű. Surprised Nagy keresgélésemben azonban egyszer csak azt éreztem, hogy valami nekicsapódik a nyakamnak, odakaptam, de a mozdulat felénél már megint a földön találtam magam…
Megdörgöltem a szemeimet, és ettől olyan dejavu érzésem támadt, aztán eszembe is jutott minden, hogy ugyan így már ébredtem, és küldetésre indultam, aztán pedig minden bizonnyal elkábítottak. Kipattantam az ágyból, és rögtön megéreztem az enyhe hűvöst a bőrömön. Lepillantottam, majd aprót sikkantva magam elé kaptam a takarót. Ki volt az a szemtelen, aki le mert vetkőztetni? >_> Egyáltalán, hogy volt képes erre? O_O Gyors ruhakeresésbe kezdtem az inventory-mban, de az teljesen üres volt. Oké, rossz tréfa, kérem vissza a dolgaimat! T.T Aztán az ágy mellett felfedeztem az alsóneműimet, és egy idegen ruhát, de az sem érdekelt volna, ha csak egy zsák, csak takarjon. >w< Lelkesen nyúltam értük, ám lábam a hosszú takaróba gabalyodott, így keresztülzuhantam az ágyon, aminek a másik oldalán tornyosultak a ruhák, és a nagy mocorgásban, csak mindinkább magamra tekertem a takarót. Segítség. T_T De végül csak sikerült magam alá gyűrnöm a ragaszkodó ágyneműt, és győzedelmeskedve magamra húztam a ruhákat, amikor feltűnt, hogy eddig senki sem akart elgáncsolni.
Hyoumu! O_O
Azonnal a földre vetettem magam, és megnéztem az ágy alatt, aztán a szekrényben is, de nem volt sehol, így kiszaladtam az utcára, először átbuckázva a küszöbön, aztán a hosszú nyári ruhába akadva ugrándoztam, próbálva kiszabadítani a lábam. Elég furcsa látványt nyújthattam, de nem érdekelt, hiszen Hyoumu sokkal fontosabb volt, mint az, hogy bárki is furcsát gondol majd rólam. Hogy miért? Nos, ezen nem álltam meg gondolkodni, csak a házak között szaladtam végig, hogy az utca végén egy szolid csattanással az erőtérnek ütközzem. .__.” Szinte már elsírtam magam, és próbáltam átjutni a láthatatlan pajzson, de sajnos hiába. Visszakullogtam hát a házba, hátha csak első alkalommal nem néztem át mindent, amikor is egy érdekes üzenetre bukkantam. Durcásan fújtam fel az arcom, én senkinek sem vagyok a játékszere, és mégis hogy meri eltulajdonítani az én kedves kis Hyoumumat? >_> Majd adok én neki! ˘w˘ A kivitelezés lehetetlensége sem számított, dühösen felkapva a levelet csörtettem a fogadóba, vagyis először egy, aztán egy újabb üres házba, majd végül a fogadóba. >w>” Kicsapva az ajtót, azt hiszem a bent tartózkodó ismerősöket is kissé meglepték mérges vonásaim.
- Hyoumut akarom, most rögtön! >w< - Fújtam fel ismét az arcom, engem aztán senki sem verhet át, azonnal adja elő, bárki is dugta el! – Aurora~san Surprised – Pislogtam végül kicsit nyugodtabban az ismerősre, és a másik céh béli lányra, akinek a neve nem jutott hirtelen eszembe… fránya halmemória. .__. – Csapdában vagyunk, nincs kiút a városból. :/ - Osztottam meg velük a felfedezésem aztán, legalább ennyivel legyenek ők is előrébb, aztán zavartan a fülem mögé simítottam a hajam, eddig még nem jöttem ki ennyire a sodromból, és fel sem tűnt, hogy ennyi mindenki volt bent, és biztos azt hiszik mindig ilyen vagyok… Embarassed Megköszörültem a torkom, aztán próbáltam valahogy kintebb húzódni a figyelem középpontjából, amit magamnak csináltam, de az más kérdés, mert nyohm. >////>

_________________
avatar
Zelolla
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2013. May. 20.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
50/50  (50/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Kuromajo on Szer. Aug. 21, 2013 6:52 pm

Miután mind a kilencen összegyűltetek (a három lemaradó röviden csatlakozzon a következő reagja elején), rövidesen nyájas hang csendül fel a fogadó előterében.
- Nyóó, nem is vagyok gonosz! =) - öleli át szorosan hátulról Snowcatet egy fekete, vörös szegélyű, kihívó szabású gothloli ruhába öltözött lány. Mintha a semmiből tűnt volna fel köztetek, kacéran végigsimít a fiú mellkasán ujjaival, majd kilép mögüle, így immár teljes egészében láthatjátok vendéglátótok. Elétek sétál, és felemás színű szemivel végigmér titeket, mielőtt újra megszólalna.
- Kuromajo vagyok, a játékmester. Örvendek a találkozásnak ^^ Elnézést kell kérjek a különös fogadtatásért, ám a nagy jutalomért meg kell szenvedni, nemde? =) A petjeitek miatt ne aggódjatok, épek és egészségesek, azonban sajnos nélkülöznötök kell őket egy kis ideig. Kérlek titeket, viseljétek el ezt a pár napot és gondoljatok a busás jutalomra =) - mutatkozik be nektek a lány és kezd hozzá hosszas tájékoztatójához. Ha szólni akarnátok, egy ujjmozdulattal türelemre int titeket. Képessége egyikőtöknek sem működik (Hermitnek engedélyezem Hypnose-t, de ennyi), így istenetek sem képes hipnotizálni a kisasszonyt.
- Hadd szögezzem le, hogy nem vagyok az ellenségetek. Gondoljatok rám úgy, mint üzenetközvetítőre. Csupán ismertetek és tájékoztatok, jómagam nem befolyásolhatok semmit a játékban sajnos :/ - tárja szét a karjait csalódottan - Nos tehát egy játékot fogunk játszani ^^ Két tégla van köztetek, nekik az a feladata, hogy átvegyék az uralmat a városka felett, a többieknek pedig meg kell ezt akadályozniuk. Jogotok van minden nap megjelölni egy gyanúsnak vélt játékostársatokat, őt száműzhetitek ebből a porfészekből. Az távozik napnyugtakor, aki a legtöbb jelölést kapta, ám ha legalább a játékosok fele plusz egy voks összegyűlik valakin, akkor nem szükséges megvárni a nap végét =) Feladatotok tehát az, hogy megvitassátok, kit véltek téglának és kiszavazzátok az illetőt - itt Kuromajo tart egy rövid szünetet, és végül járkálni kezd fel-alá előttetek.
- Egy nagyon fontos szabály van ezen a helyen: napnyugtakor jó kislányok és kisfiúk módjára mindenkinek takarodó, akár tetszik, akár nem =) Éjjel a téglák jelölnek meg valakit, akitől hajnalban könnyes szemekkel el kell hogy búcsúzzatok. Lehetséges, hogy adok a kezetekbe némi segítséget ellenük a nappali szavazáson kívül is, ebben még nem vagyok biztos~ - kuncog egy sort, majd befejezi a járkálást és megáll Hypnose előtt, gyanúsan végigmérve a számára még cirka fél percig ismeretlen alakot.
- A győztes oldal, mint említettem, bőséges jutalomban részesül. A peteket az idomárok minden reggel meglátogathatják egy rövid idő erejéig, de nem vehetitek őket magatokhoz, ahogy a felszereléseteket sem kapjátok vissza addig, amíg ki nem estek a játékból, vagy véget nem ér. Nemsokára mindannyian kaptok tőlem egy üzenetet, mely a szerepetek fogja tartalmazni. Ha bármi kérdésetek van, küldjetek levelet, és ha tehetem, válaszolok. A tájékoztató ezzel véget ért. Sok szerencsét, kezdődjék a mulatság! =) - húzódnak a lány ajkai vékony mosolyra, majd áttör köztetek és kicsörtet az ajtón. Ha megpróbáltok utána menni, az utcán már hűlt helyét találjátok.

OOC információk:
- Innentől kezdve nincsen minimum szólimit, sem pedig körök. A nappali időszak alatt mindenki annyiszor ír, ahányszor csak szeretne. Javaslom a rövid, lényegre törő reagokat, a gondolatok itt nem fontosak, csak az, hogy milyen mondanivalótok van egymásnak. A karakteretek természetesen nyugodtan alakítsátok.
- A játék két fázis váltakozásából áll: nappal és éjjel. A fázisok mindig mesélői reaggal fognak kezdődni és zárulni. Nappal az a feladatotok, hogy kiszavazzátok egy téglának vélt társatokat, éjjel pedig a téglák ejtenek ki egy városit (ha tudnak). A nappalok egy hétig tartanak vagy addig, amíg egy játékoson össze nem gyűlik 50%+1 szavazat, az éjjeli fázis pedig 2-3 napos lesz, utóbbi alatt a topik zárva lesz.
- A jelöléseiteket emeljétek ki. Szedjétek külön sorba vagy félkövérrel, mindegy. A lényeg, hogy jól látszódjon.
- Ha kiestél a játékból, onnantól tilos a topikba írnod, vagy befolyásolnod a játékot.

A karaktereitek szerepeit a következő lehetséges felállásokból sorsoltam ki véletlenszerűen:
- Egy tégla, egy cselekményblokkoló tégla, egy orvos, egy nyomozó, öt városlakó
- Egy tégla, egy cselekményblokkoló tégla, egy nyomozó, hat városlakó
- Egy tégla, egy cselekményblokkoló tégla, egy orvos, hat városlakó
- Egy tégla, egy cselekményblokkoló tégla, hét városlakó


A szereposztás szintén véletlenszerű. A következő PÜ-k egyikét kaptátok meg mindannyian:
Egyszerű városlakó vagy, éjjeli cselekmény nélkül. Fegyvered a szavad, a voksod és a logikád. A játékot megnyered, ha a téglákat megtaláljátok, mielőtt átvehetnék az uralmat a város felett.

Sok szerencsét! =)
Te és ____ téglák vagytok. Minden éjjel belopózhattok egy lakóházba és megjelölhettek egy játékost. Ennek a játékosnak a következő reggelen el kell hagynia a várost. A játékot megnyeritek, ha elkerülhetetlenné válik, hogy egyedül vagy társaddal maradj a városban.

Partnereddel szabadon beszélhetsz PÜ formájában, közösen eldönthetitek, kit távolítotok el a lakók közül és kit zártok be. Választásotok PÜ-ben küldjétek el nekem az éjjeli cselekmények időszakában.

Sok szerencsét! =)
Te és ____ téglák vagytok. Minden éjjel bezárhatsz egy játékost a házába a birtokodban lévő kulccsal, és ezzel megakadályozhatod éjjeli tevékenységét. A játékot megnyeritek, ha elkerülhetetlenné válik, hogy egyedül vagy társaddal maradj a városban.

Partnereddel szabadon beszélhetsz PÜ formájában, közösen eldönthetitek, kit távolítotok el a lakók közül és kit zártok be. Választásotok PÜ-ben küldjétek el nekem az éjjeli cselekmények időszakában.

Sok szerencsét! =)
Nyomozó vagy. Minden éjjel megleshetsz egy játékost és megtudhatod róla a szerepét. A választásodat PÜ-ben küldd el nekem az éjjeli időszak idején. A játékot megnyered, ha a téglákat megtaláljátok, mielőtt átvehetnék az uralmat a város felett.

Sok szerencsét! =)
Szereped szerint orvos vagy. Minden éjjel bezárhatsz egy játékost a házába a birtokodban lévő kulccsal, és ezzel megakadályozhatod, hogy bántalom érje. A választásodat PÜ-ben küldd el nekem az éjjeli időszak idején. Magadat nem védheted meg. A játékot megnyered, ha a téglákat megtaláljátok, mielőtt átvehetnék az uralmat a város felett.

Sok szerencsét! =)
Kezdődik az ELSŐ NAPPAL!
A szavazás határideje augusztus 28.
Kilenc játékos esetében a nappal azonnal véget ér, ha egy játékoson öt szavazat összegyűlik.
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Meredith White on Szer. Aug. 21, 2013 9:20 pm

- Tehát egy kis hangos gondolkodás. Csak akkor jutunk ki innen, ha vége a játéknak. Kiakadni felesleges, hisz csak hírvivő vagy, szóval innentől kezdve csak egymásra kell figyelnünk és minél hamarabb megoldani a feladatot. Érthető. - vontam a vállam és tartottam egy pillanatnyi szünetet - Tehát gyanús, ki elsőre mutogat, de gyanús az is, ki az ártatlant játssza. Gyanús, ki bevallja, hogy kicsoda. Gyanús, ki csak beszél és az is, ki hasonlóképp végig hallgat. Gyanús, ki lány és a fiúk még jobban. Gyanús, ki elsőre szól. - ijedt tekintet - Hoppá. Szóval gyanús mindenki, csak hogy ne legyen egyszerű. Éljen. - nem örültem.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Jun on Szer. Aug. 21, 2013 10:27 pm

Végighallgattam a nő monológját aki magát Kuromajonak nevezte. Majd a vörös lányka véleményére is bólogattam egy sort.
- Szóval ha jól értettem, idecsalogattál, vagy csalogattatok egy csapat játékost akiknek akár semmi közük sincs egymáshoz, csak azért, hogy egy hülye játékot játszass vagy inkább játszassatok velünk? - mélyen elsülyedtem a székemben és körbepillantottam a szedett vetett társaságon. - Ha már itt tartunk... mit fogunk enni? Én csak néhány gyümölcsöt hoztam magammal, amit meg is találtam a házban amit nekem szántatok. - gondolva vissza hogy akár hetekig is ebben a faluban fogunk poshadni, és egy fogadón kívül nem igen látni mást, ahol ételhez juthatnánk...
- Mellesleg, ha már mindenki itt van, legalább bemutatkozhatnánk egymásnak, én személy szerint senkit sem ismerek. - vigyorogtam el magam, majd hátratoltam a széket, aminek nyikorgása talán elég hangos volt ahhoz, hogy a többség rám figyeljen.
- Én Jun vagyok! Örvendek a találkozásnak. - hajoltam meg mélyen, és újra helyet foglaltam.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Aug. 21, 2013 11:42 pm

- Ööööö - ööööööö Embarassed ....
Sumane....
- fordult el, s becsukta az ajtót. Épp csak egy résnyire hagyta nyitva, hogy tudjon felelni a lánynak.
- izé.... igen.
Alex vagyok, és ez a Kuromajo chan egyszer megpróbált megölni.
Ezért jöttem. Szólni akartam mindenkinek az időpont előtt...

Egy óra kongása szakította félbe,  jelezve a delet. Lemondóan fújt egyet, közben kezében szorongatva a kilincset. Nem is gondolt bele, hogy akkor talán a lány nem tud kimenni.
- ...de lekéstem...
Krákogott egyet mielőtt szóra nyitná a szájt. Kisé zavarban volt.
- De ha már így alakult, menjünk együtt oda szerintem.

Az odaúton azon gondolkozott, hogy miként oldhatná meg, hogy a többiek figyelmét is felkeltse erre az apró tényre. Nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, ha bekiabálja. Ki tudja, hogy mire készül a lány.
Beérve ő is elfoglalt egy helyet magának.
A falnak dőlt, karba font karral nézte végig a kis szónoklatot, majd a többiek hozzászólását. Ő sem bírta ki.
- Akkor tisztázzunk valamit.
Ez egy küldetés, aminek a keretében "maffiát" játszunk?
Ismeri a játékot nah. Neutral
- Nem tudom mire való ez, de engem jobban érdekel, hogy hogy lehet egy jk a játékmester.
Beavatnál minket is Kuro chan?

Szúrós tekintete egyértelműen a bizalmatlanságát árulta el a lány iránt. Nyoma sem volt a legutóbbi bohózatnak, amit akkor előadott Kuromajonak.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Hürrem on Csüt. Aug. 22, 2013 12:01 am

-Semmi gond. -legyintettem, de láthatólag a srác igen zavarba jött, így magamra kaptam a rucit és immár felöltözve tártam ki az ajtót és hallgattam a magyarázatát.
-Tehát óvatosnak kell lenni vele. Rendben. Köszönöm, hogy szóltál, de amondó vagyok, induljunk. A többit megoldjuk később.
Mivel nem akartam elkésni, sietősre vettem a lépteimet.
A fogadóban már voltak páran, és nem sokkal utánunk megjelent a kis fekete lolita lányka is. Azok után, amiket a srác mondott, gyanakodva hallgatom a szavait, de elfogadom a szabályokat. Csak a monológ és az esetleges kérdés-válaszok után mérem végig az összeverődött társaságot. Jun-t kétszer is megnézem magamnak, miután bemutatkozott, majd megköszörültem a torkom.
-Hürrem vagyok. -motyogtam vissza vállat vonva. Nem hiszem, hogy a nevek most bármire is vezethető információk lennének.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Aug. 22, 2013 12:08 am

Jun kajás részére nem reagált, mert minek, meg Kuro chan úgy is kiigazítja, ha tudja. Elvégre a játékszabályt tudniuk kell. Azonban a lányka ő utána is folytatta amit elkezdett. Úgy látszik most mindenki sürgősen akar valamit mondani.
A bemutatkozás ám fölöslegesnek látszik, de nem értelmetlennek, így Hürrem kisasszony után ő is bemutatkozik.
- Ore wa Alex. Yoroshiku... ha lehet ilyet mondani jelen esetben.
Közben Kuro chant tartotta szemmel.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Kuromajo on Csüt. Aug. 22, 2013 12:24 am

Felkuncogtam a reakciókon, így jár az, aki rejtélyes üzenetekre ugrik =)
- Mindenkit elcsábított a gazdagság lehetősége, aki itt van, ez pedig a megszerzésének a módja, kislány - nevetgéltem tovább, különös hangsúllyal ejtve ki az utolsó szót - Az étkeztetés miatt ne főjön a fejetek, itt a fogadóban bőven van eleség mindenki számára, és ha valaki tud főzni, az a saját konyhájában felszerelést is talál meleg ételek elkészítéséhez - válaszoltam türelmesen, majd régi ismerősöm, Alex-kun felé fordultam és kacér mosolyt küldtem feléje.
- Ki tudja? - vontam meg a vállam - A hely felfedezője kért fel, hogy tartsam a kapcsolatot veletek és bíráskodjak, míg ő biztosítja az eszközeiteket és állja a jutalmatokat is. Bizonyára tetszem neki =) - kuncogtam újfent, majd ha nem volt több kérdés, immár tényleg távoztam, hogy a dolgomat végezhessem, azaz megfigyelő maradhassak. Elvégre a játékosoknak egymással kell foglalkoznia, nem velem.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Jun on Csüt. Aug. 22, 2013 10:08 am

Az éppen soron következő bemutatkozókra pillantottam, alaposan megnézve őket magamnak, végtére is, ha nem tudom kik is ők akkor esélyem sincs arra, hogy valakit kiszavazhassak. Egyszer-egyszer összetalálkozott a pillantásunk a Hürrem nevezetű hölggyel, vagy asszonnyal...
- Szóval dél van... -ráztam meg a fejem, - akarom mondani, köztünk van valaki aki elintézheti, hogy valaki elhagyhassa a várost éjjel? - néztem kőrbe komoly tekintettel a társaságon. - szerintem a szöszi gyanus! - mutattam Alexra. - mialatt beszélt Kuromajo egész végig őt nézted és még becézted is! - próbáltam rávilágítani, hogy itt valami nem stimmel, közben végig a srác szemébe nézve.
- Valld be, hogy a jutalom miatt vagy itt, és az egészet magadnak akarod! - majd karba tett kézzel kényelmesen elhelyezkedve a széken vártam a választ.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Snowcat on Csüt. Aug. 22, 2013 10:59 am

Nagyon tetszett, ahogy odajött hozzám a lolita lány, és egész kedves volt. Már nem is tudtam haragudni rá, bár furcsa, hogy egy JK le tud rendezni egy ilyen játékot, mint megfigyelő... hmmm, nyau, ez elég gyanús, hogy őszinte legyek!
Na de jött a bemutatkozás. Én még sármosabban elvigyorogtam, és fejet hajtottam, de a jelenlévő hölgytársaság előtt, a fiúk felé csak biccentettem.
- Én Snowcat vagyok, és örülök, hogy megismerhetlek benneteket, bájos hölgyeim és szürke kantársadalom!
A hölgyek legkisebbike, Kicsi Jun már gyanakodott a szöszire. Bevallom, én is rá gyanakszom, mert valóban elég feltűnő volt, ahogy Kuromajo-chan ránézett, és mosolygott, és úgy tűnt, hogy róla beszélt, mikor említette, hogy felkérte őt a hely vezetője, és ő biztosít mindent, és ráadásul azt gondolja tetszik neki. De ezt nem mondtam, mert mivel nagyon nemes, bájos, jóképű és lovagias vagyok, hagyom, hogy a hölgyikék vegyék ki a részüket az egészből.
- Itt is azért vannak, akiknek itt minden jelenlévő csinos lány tetszik! - szólaltam meg. - De hogy az illető tetszik valakinek, aki jócskán benne van a buliban... szóval miért ne? Azért... hmmm, apa mindig azt mondta, hogy aki nálam népszerűbb akármiben, abból már mindent ki lehet nézni, nemde?! Nyo, ezt vágjátok le! Vádaskodni nem akarok, az én véleményemet megtartom magamnak, és majd akkor ítélkezem, ha igaz az, amit éppen végiggondoltam, nyohohohoh.
Nem tudom, hogy ezzel hülyeséget, vagy érdekeset mondtam. Ismét elgondolkoztam, és ezt, ha nem is mondtam, már tudtam: aki népszerűbb ebben a körben, és tetszik valakinek, aki benne van ebben a dologban, akkor bizony a szöszi a tégla... vagy maga az a JK, aki az egészet szervezte, és belopakodott közénk.

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Aug. 22, 2013 3:25 pm

Jun vádaskodása meglepte. Vágott felé egy sértett de egyben bamba képet, majd egy sóhaj kíséretében próbálta jobb belátásra bírni a fórróngókat. Az nem fair, hogy épp hogy megkapták, máris elkezdődik a hiszti. Sosem szerette különösebben ezt a játékot.
- Ez egy játék Jun kisasszony....
Éllel nyomta meg a jelzőt,  inkább sértőnek, mintsem kedveskedésnek szánta. Fellobbant haragját leplezte vele főleg.
- ... és én is úgy kerültem ide, mint ti, ha emlékszel.
Kuromajoval pedig találkoztam már egy kt kíséretében ezelőtt.
Ezért ismer.
Ne ítélkezz elhamarkodottan ha lehet... sokat elmond az emberről.

Ekkor mind Junra, mind Snowcatre nézett nyomatékosítani akarta a helyzetet bennük.
- Például azt, hogy minél többeket szeretne kint tudni.... ez nem egy tégla jellemzője?
Töprengett el a gondolaton látszólag.
-Másfelől meg, vádad pedig mindenkit érhet Jun. Vagy te nem a jutalom miatt fogadtad el a küldetést?

//edit: Kuro chan püje megzavart Neutral //


A hozzászólást Halász Alex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 22, 2013 3:52 pm-kor.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Kuromajo on Csüt. Aug. 22, 2013 3:42 pm

Félreértések elkerülése végett, a PÜ-ket IC is megkaptátok már. Kétféle PÜ-t kaphattok tőlem, az egyik minimesélés éjjeli cselekményekkel kapcsolatban, a másik meg privát üzenet jellegű. Utóbbiakat vegyétek úgy, hogy a karakteretek kapja.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Jun on Csüt. Aug. 22, 2013 3:59 pm

Snowcat gyerekes szövegelésével nem törődtem sokat, inkább Alex reakciója érdekelt, próbálta visszafogni magát, vagyis úgy tűnt. Kicsit csipkelődő hangsúllyal bizonygatva ártatlanságát, ha pedig tényleg igaz amit mondd, akkor erőset tévedtem.
- Hát.. igaz, hogy érdekel a jutalom mivel kicsit le vagyok égve, de ez nem azt jelenti, hogy bármit megtennék érte!- emeltem fel a hangom és az asztalra csaptam nem túl nagy erővel. - én nem ismerlek titeket, nem tudom milyenek vagytok és mire lennétek képesek a pénzért. De ha valaki, akkor én biztos, nem fogom hagyni, hogy akaratom ellenére zárjatok be majd dobjatok ki ebből a városkából. - mondandóm végeztével helyet foglaltam hatalmasra fújva pofazacskóim.
- N-nem mintha, érdekelne ez az egész dolog...de azt hiszem, lehet tévedtem. - egy burkolt bocsánat kérésnek szánt mondatot elsütöttem a végén, és szégyenkedve az asztalt kezdtem szemügyre venni.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Snowcat on Csüt. Aug. 22, 2013 4:14 pm

- Nya, gyakorold még az erődet, Jun-chan. - javasoltam a lánykának, mert az asztalon még egy kardolás sem esett, bár én meg se szólaljak, még csak az elejét járom a szintemnek, bizony.. Ezzel csak ugrattam egy kicsit. - Először is. Másodszor meg... mindenki lehet itt gyanús, és én is csak az imént érvelgettem a lehető legpéldamutatósabb módon, azaz nem vádaskodom, amíg be nem igazolódik a gyanúm. Ezzel azt akarom mondani, vigyázz a vádaskodásokkal és a felháborodott, emelt hangokkal, mert még azt hiszik itt a többiek, hogy te vagy itt a tégla. De ne félj, nem foglak gyanúsítani. Nyo, ami a jutalmat illeti, valóban mindenki a jutalomért jött. Nekem is például nagyon kell, mert még nálad is jobban le vagyok égve.
Hát igen, ha Jun-chan továbbra is így lép fel, még a végén őt fogják először kidobni a városból. És nemcsak azok lehetnek a téglák és ludasok, akik mutogatnak a másikra, aztán meg felkapják az agyvizet. Még azok is, akik végig csendben vannak... bizony! Szóval a szöszi után még a másik srác is lehet gyanús, hiszen a szánalomra sikeredett belépője óta, amivel a kutya se törődött, hallgatott, mint a sír.
- Hé te, azóta se szó se beszéd! - fordultam a másik sráchoz /OFF: Hermit/. - Neked nincs mondanivalód?

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Hermit on Csüt. Aug. 22, 2013 4:34 pm

*Fogalma sem volt, ki ez a Kuro-chan vagy kicsoda., de nem is érdekelte. De a többiek felháborodása egyszerűen szánalmas volt számára. Legszívesebben megszólalt volna, hogy elmagyarázza nekik, hogy de hát ez maga a küldetés, senki nem tudta, mi lesz benne, akkor ne nyávogjanak. De Kuro-chan már el is mondta helyette, így csak mosolygott a dolgon Hermit is. Tetszik neki a lány. Csak kár, hogy piros indikátoros. Na mindegy. Ő meg a sárgájával virít ezerrel. Mindenki felszólal, s mondja a nagy okosságokat. Pár játékost ismert már Hermit. A kislányt, Jun-t egy küldetésről, akkor két céhtárs is volt itt, meg ez  a Snowcat vagy ki is ott volt a kardos "elmaradt" küldetésnél és igen, talán ennyi. De ők persze nem ismerhetik fel, hisz Hermit alakban találkoztak akkor vele. A vádaskodások már el is kezdődtek. Hypnose csak csóválta a fejét. Végre lassan kialakult egy kis csend. Ekkor szólalt meg keresztbe font kézzel.*
- Mindenki a jutalom miatt jött. És a viselkedés nem azt mutatja meg, hogy ki a tégla vagy ki nem, hanem ki milyen típusú ember. Ez nem az a társasjáték, hogy körbeülünk, s azonnal választani kell gyanús alakokat. Még itt van az egész délután. Van időnk végiggondolni ezt az egészet. -
* Mondta komoran és kissé elgondolkodva. De igazából halálosan élvezte a helyzetet.*


//Bocsi Snow, de Hermit női alakban van Smile//

_________________
Hermit:



Hypnose:





Nazo:


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
avatar
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
955/1000  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.