[Küldetés] Tégla

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Hürrem on Csüt. Aug. 22, 2013 9:15 pm

-Jézusom. Jeanne d'Arc, könyörgöm, szabadíts ki innen... >.> -motyogtam az orrom alatt. Csupa szánalmas makréla, csak a fejemet csóválva hallgatom ezt az igen furcsa társalgást. Egyedül Snowcat láttán-hallatán vigyorodom el, de nem azért, mert tetszik, hanem mert egyszerűen röhejes. Nem tudom, honnan szalajtották ezt a kisfiút, de... mindegy is. Nem találok szavakat.
Jun hasonló pattogós kis bolond, Alex nagyjából normális, de talán csak amiatt gondolom mindezt, amit mondott még az elején Kuromajorol. A többiek még nem aktivizálták magukat túlzottan, így nem is alkotok róluk véleményt. Időközben megérkezik a PÜ is, gyorsan átfutom a szövegét, majd visszacsukom a menüt.
Oké, akkor fogjuk fel játéknak a dolgot.
A vörös hajú bige [Hermit/Hypnose] érvelésével viszont egyet tudok érteni, amit egy kisebb bólintással jelzek. A csupa gyerek között végre van egy felnőtt is. Szám jóleső mosolyra húzódik. Tetszik nekem a csaj.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Aug. 22, 2013 11:01 pm

- Oké.
Ült le ő is, ahova a többi kis "városlakó" eddig. Junhöz közelebb. Megenyhülten biccentett feléje, ahogy előre lökte magát eddigi támaszkodásából, majd ahogy leült Hypnosehoz fordult. De csak egy pillanatra.
- Azért az még kérdés marad, hogy mindenki ismeri e a játékot.
Ha hihetünk az önkéntes játékmesterünknek, akkor itt most senkinek nincs veszélyben az élete.

Előre hajolt. Azt asztalon támaszkodva beszélt, már kevésbé feszengő stílusban.
- Én úgy ismertem meg, mint a "Maffia", de hallomásból tudom, hogy hívják "Gyilkososnak" is, meg egyéb alternatív szinonímáikkal.
A lényeg, hogy vannak a civilek, akik nappal megpróbálják kitalálni hogy kik a "gyilkosok", akik éjszaka kiejtenek egy valakit a játékból.
Kuro-majo
- Itt direkt nem chanozta. Nem akart még egy olyan reakciót, mint amilyet az előbb Juntől kapott. - ,azt mondta, hogy esetleg add segítséget is, ami a játékból kiindúlva azt jelenthető, hogy lehet, hogy egyikünk rendőr, orvos, vagy épp a város kedvence, akit a gyilkosok nem ejthetnek ki.... ezekről a titulusokról tudok.
Aztán hátra dőlve a székében, megkérdezte az egyértelműt.
- Van valaki, aki ezt nem ismerte?

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Kuromajo on Szomb. Aug. 24, 2013 3:58 pm

A teremben kuncogás hallatszik, melynek forrása egyértelműen játékmesteretek hangja, noha azt nem tudjátok, hol is van jelenleg. A hangja mindenhonnan hallatszik.
- Tik-tak, ketyeg az óra, hogy fogtok dönteni szavazás nélkül? =)


Nincs még érvényes jelölés.
A szavazás határideje augusztus 28.
Kilenc játékos esetében a nappal azonnal véget ér, ha egy játékoson öt szavazat összegyűlik.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Jun on Szomb. Aug. 24, 2013 4:14 pm

A fogadóban egy pillanat alatt mindenki elcsendesedett, nyomasztó csend, az órára pillantottam, még van időnk, a széket magam mögé tolva felálltam és a fogadó konyhája felé indultam, pont amikor beléptem az ajtón hangzott fel egy hang, próbál siettetni minket a szavazással, döntenünk kell. Nem törődtem vele, nem siettem a szekrényeket kinyitva előkerestem egy teáskészletet, forraltam vizet. Még a teafüvet kell kiszedni a dobozból, tökéletes nyugodtságom teljesen tova szállt amikor rájöttem h a kupak rászorult a dobozra.
- Mi a... - húztam meg erősebben. - nem nyílik... - próbálkoztam de, valami oknál fogva nem akart kinyílni, és a lelkibékém amit fenntartottam, teljesen elpárolgott... - NYILJ MÁÁÁR KII! - helyeztem be a lábam közé és két kézzel húzva próbáltam letépni a fedélt, de semmi. majd hirtelen lepattant. zihálva néztem a teafűre majd beledobtam a füvet a vízbe, majd visszatértem a többiekhez a teával.
- Hoztam teát... - teljesen kiment a fejemből, hogy társaság előtt vagyok, számra tapasztottam a kezeim, remélve, hogy senki sem hallotta a hangot amit hallattam. - izé készítettem teát. - ismételtem meg lányosabb hangon és foglaltam helyet.
- Mi lenne ha nem azt próbálnánk kitalálni, ki lehet tégla, hanem azt, hogy ki nem az? - vetettem fel az ötletet, majd végignéztem a társaságon, akik csendben ültek azokról semmit sem tudtam még mondani, majd a kis srácra néztem.
- Szerintem Snowcat biztos nem lehet. Te mit gondolsz? - néztem rá Alexra akit korábban elég csúnyán meggyanúsítottam.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Snowcat on Szomb. Aug. 24, 2013 7:09 pm

Szóval ment a tanakodás, a háttérben meg egy hang, hogy válasszuk ki azt, akit kiszavazunk innen, mert tégla. Jó ötlet, hogy azt nézzük, ki nem a tégla, és örültem neki, hogy a kicsi Jun-chan, nem gyanúsít engem. Ezt egy elismerő mosollyal jutalmaztam, nya.
Elfogadtam a teát, amit egy macskamintás bögrébe töltöttem bele. Fene tudja, hogy került ide, de az biztos, hogy jó választás volt.
- Nya, a középiskolai végzős osztályfőnököm, aki ráadásul CSI-fan, mindig is azt mondta, hogy előbb az ártatlanokat kell kiválasztani, ha meg akarjuk találni köztük a bűnözőt. Szóval Én tiszta vagyok, és te is tiszta vagy szerintem, Jun. És aki még szerintem tiszta, az nem más, mint Hürrem kisasszony. Onnan veszem, hogy elég lenőzően néz ránk, de a másokat lebecsmérlő alakok se lehetnek mindig téglák, hacsak nem valami rendőrségi tag.

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Hürrem on Szomb. Aug. 24, 2013 10:05 pm

-Jaa, hogy már most szavazni kell? Az úgy nagyon komoly... -forgatom a szemem és nagyot sóhajtok. Hova keveredtem, te Úristen? Oké, akkor nézzük csak végig.
Mindenki gyanús jelenleg, hisz ez még csak az első nap, még semmiféle akció sem történt, nem is ismerjük egymást, találomra kell valakit kipécézni, aki már el is távozik közülünk? Akkor szerintem úgy kéne gondolkodni, hogy ki az, akit már most nem látunk magunk között szívesen?
Mivel nem aktiválta magát mindenki, erről elég nehéz véleményt formálnom, de erre a gondolatra igen sokszor pillantok arra, aki szemmel láthatólag egy kisistennek képzeli magát, bejött, kérdezett, és jóformán azóta mélyen kussol. Magamban rá szavazok, de mivel a többiek az ártatlanokat keresik, én csak vállat vonok.
-Én meg Alexre és rád... -pillantok a vörös hajú bige felé (Hypnose). -...szavaznék, mint ártatlanokra. Aztán majd kiderül, tényleg azok vagytok-e.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Zelolla on Vas. Aug. 25, 2013 8:17 pm

Csak kapkodtam a fejemet a felszólalók között, egyáltalán nem ismertem legtöbbjüket, de úgy tűnt, hogy őket ez egyáltalán nem zavarja abban, hogy máris ujjal mutogassanak. Surprised Ráadásul, ha jól értelmeztem a játékszabályokat, az sem számítana, ha ismernénk egymást, megbízása szerint bárki lehet tégla. ^w^ Nem is rossz ez a játék, bár azt hiszem nem lesz könnyű kilogikázni, kire is kellene igazán gyanakodnom, mert mint valaki már korábban megjegyezte, mindenki gyanús, és azt hiszem, pont ez a lényege a játéknak. Megvakartam fejemet, és erősen gondolkozni kezdtem, aztán rájöttem, mi is a teendő ilyen esetekben, elvégre olvastam róla már egyszer az interneten egy szerepjátékban! *o* Sherlock nagyon népszerű volt benne, mint afféle zsenije a témának! Surprised
Felcsillant szemmel kaptam elő egy nagyítót, és gondosan szétnéztem vele a helyiségben, minden gyanúsnak tűnő dolgot átvizsgálva, de azt hiszem nem használtam megfelelően az eszközt, mert egyáltalán nem lettem okosabb tőle! T.T Végül rájöttem mi a probléma, nem kérdeztem, ilyenkor mindig kérdezni kell, és a rosszfiú a helytelen válaszokkal lebuktatja magát! Háh, reszkess téglácska, most aztán lekopik rólad a vakolat! ˘w˘
- Mitől lesz valaki ártatlan, vagy annak tűnő? Surprised Azért mert szimpatikus, vagy csöndes, esetleg hangos? Igazából úgyis csak találgatás az egész, ha ártatlant próbálsz keresni, elvégre még nem történt semmi, nincs miből következtetni. – Upsz, ezt nem is kérdés, így nem jó! >w> - Hogy aludtál? Surprised– Szegeztem hát neki a hozzám legközelebb állónak, ebből bizonyára ki lehet majd következtetni valamit! ˘w˘

//Attól kérdeztem, aki magára veszi ^w^//

_________________
avatar
Zelolla
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 21
Join date : 2013. May. 20.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
50/50  (50/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Jun on Vas. Aug. 25, 2013 9:52 pm

Miközben hallgattam, hogy a többiek kit tartanak ártatlannak Snowcat máris töltött magának teát. Követve a példáját én is fogtam egy csészét töltöttem bele kellő mennyiségű teát, és adtam hozzá egy kis cukrot. Jól eső érzés volt, hogy Snowcat annak ellenére, hogy most találkoztunk először tudja h ártatlan vagyok, és a Hürrem nevezetű nőt is annak tartja, habár nem értem miért. Majd az emlegetett nő is felszólalt, ő Alexra szavazott mint ártatlan, és a vörös indikátoros csajra. Eddig fel sem tűnt igazán, ha nem említi észre sem veszem. Jobb lesz odafigyelni rá, de itt az indikátorunk színe semmit sem számít, legalábbis a játék részében. Megölni meg tudna, ha lenne fegyverünk.
- Ez csak egy ötlet, hogyan döntsük el kit szavazunk ki. Könnyebb úgy, hogy az ártatlanokat szavazzuk meg és végül csak marad valaki aki kevésbé tűnik annak, és máris tudjuk ki is az akire szavazhatunk lehetséges téglának. - válaszoltam a lánynak aki eddig csendben ült és hallgatott. - szerintem ez egy egész jó ötlet, később meg már ismerjük is egymást valamennyire ugyebár, akkor már egyszerűbb lesz a szavazás. - mondatom befejezése után végre belekortyoltam a jól megérdemelt teácskámba. - olyan jó meleg! Egyébként ha jól számolom akkor eddig Snowcat, Alex, Hürrem, a vörös hajú nő és én lettünk ártatlannak tekintve igaz?

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Halász Alex on Vas. Aug. 25, 2013 11:04 pm

A hirtelen a semmiből felszólaló Kuro chan hangja enyhén sokkolta, és ezt nem tudta véka alá rejteni. Fájdalmasan elnyúlt az asztalon és pár pillanat erejéig, kinyújtott bal karjával, mozdulatlanul feküdt.
Még a jóelőbb kapott egy teát, amit örömmel elfogadott. Most az mellette gőzölgött, szintén az asztalon.Surprised
- Ehh, Jun chan is jól mondja. Ha választanunk kell, nem szívesen, de így a leglogikusabb.
Habár nem értem mire a nagy sietség. Sose játszottam úgy, hogy kötelező legyen kiszavazni valakit, főleg nem első nap. Semmit se tudunk.
Lehet, hogy nagy hibát vétünk és az orvosunkat vagy a rendőrt lőjük ki randomra. Neutral 
Ha viszont kötelező, akkor én Miss Halgatag kisasszonyt kérdezném meg, hogy van e hozzáfűzni valója. Surprised
//Aurora Rainfell Rolling Eyes //
Szavazni azonban nem fog. -.- Majd eszébe jut ez is. Gyors megosztja a többiekkel.
- De nehogy elsiessük. Messze van még a napnyugta.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Hermit on Vas. Aug. 25, 2013 11:25 pm

* Hypnose csak elfintorodott amikor a többieket hallgatta.*
~ Az ártatlanokat kitalálni? ~
* Bár hálásan biccentett, amikor ártatlannak nevezték, de ezt akkor is ostobaságnak tartotta. *
- Nem hiszem, hogy sokra megyünk a mai nap. Szavaznunk viszont muszáj. De ha viselkedés vagy szimpátia alapján szavazunk, az ugyanolyan kockázatos. Én ilyen helyzetben először mindig azt szavaztam ki, aki eleve idegesített, akiről úgy gondoltam, nem fogok tudni miatta koncentrálni. Esetleg idegesítő a hangja, vagy stb. De páran kétségbe is estetek, amikor be lettünk ide zárva. Akit kiszavazunk, az hazamehet. Igazából akár jelentkezhetne is az, aki inkább hagyná a fenébe ezt az egészet, s menne haza. Ha nem így, akkor a szimpátia alapján, ha nem úgy, akkor kiszámolósdival, ha nem úgy, akkor minden fajta ostoba érvekkel fogunk találni magunknak egy bűnbakot, akit kiejtünk. Akármit is választunk, nagyon könnyen benne van a pakliban, hogy netán pont magát a rendőrt, vagy valami más fontos személyt lövünk ki.
* Mondta határozottan és halál nyugodtan. *


//Egyesek fiúnak néznek, más meg piros indikátorosnak Razz Kérem, kérem, én narancs indikátoros vagyok. Narancs, narancs. kocka kudasai  //

_________________
Hermit:Hypnose:

Nazo:


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
avatar
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
955/1000  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Snowcat on Hétf. Aug. 26, 2013 12:15 pm

Zelolla mond valamit, és mivel én álltam hozzá a legközelebb, egy kérdést felém intézte. Én csak így megvontam a vállam.
-Óh, köszönöm, egész jól aludtam, nyo! Habár Regina, a petem állandóan nyaggatott a kaja miatt, meg akkor is, mikor jelentkeztem erre a játékra. Remélem, a petjeink tényleg jól vannak, és nem hiányzunk nekik!
Szóval most bűnös-kereső üzemmódba kapcsolnának páran, akár jó ötlet az ártatlanokat keresni, akár nem. A másik állatidomár lány... hát ő tényleg elég csendes volt egész végig. Akkor következtessünk így: Jun nem lehet tégla. Szöszi is most már olyanokat mond, amitől kételkednék, hogy ő tégla lenne. Két jelöltem van arra, kik lehetnek a téglák. Az állatidomár lányka és a másik csajnak tűnő valami, aki az imént érvelődött /Hermit/Hypnose/. Az utóbbi gyanúsabb is nekem, mint az állatidomár csaj.
- Ha te így állsz hozzá, akkor csináljuk így. A tégla az is lehet, aki csak beszáll az egész műsorba, nem vádol vagy gondolatban gyanúsítana másokat, és olyan érvekkel áll elő, amikkel biztos, hogy magát leplezi ezek szerint. És jelentkezhet az is, aki szívesen menne haza, kiadva magát téglának, ha mondjuk igazából nem is az? Vagy az, csak nem akar tovább köztünk tengődni? Esetleg te szívesebben hagynád az egészet a fenébe, és elmennél? De tényleg! Válaszolj őszintén! Tényleg itt hagynád az egészet a francba, szépséges leánykám? Nem magyarázom el a logikám menetelét, mert hosszú lenne, de a lényeg, hogy már meg is van a szavazatom!

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Hermit on Hétf. Aug. 26, 2013 1:55 pm

*Ez a nyápic ficsúr, akinek mindenre van szava, most magát Hypnose-t választotta ki magának, hogy ő a tégla. Hermit összevont szemöldökkel hallgatta a srácot, majd amikor végzett, egyszerűen felnevetett. Hosszan nevetett, alig bírta abbahagyni. Végül megerőltette magát, s így szólt.*
- Ne haragudj, de most komolyan azért gyanakszol rám, mert én előbb használom az eszem, mint a nyelvem? Hahha...
* És még kuncogott egy darabig magában. Majd lenyugodott, s egyenesen elindult a fogadó konyhájába.*
~ Itt az ideje enni valamit. ~

_________________
Hermit:Hypnose:

Nazo:


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
avatar
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
955/1000  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Snowcat on Hétf. Aug. 26, 2013 2:17 pm

- Lehet, hogy használod az eszed, és én nem vagyok egy észkombájn, ahogy a szerepemet se tudom mindig olyan jól eljátszani, mint ahogy egyesek. Bizony, ismerek jó ismerősöket, akik ugye született tehetségek a színjátékokban. - mondtam teljesen magabiztosan, és rálegyintettem a röhögésre. Aztán a csajféle kiment a konyhába.
- Egyértelmű, én mondom. Ha már a szerepeknél tartunk, a tégláknak jó színésznek kell lenniük ahhoz, hogy elnyerhessék mindenki bizalmát.

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Jun on Hétf. Aug. 26, 2013 2:41 pm

Kortyoltam bele a teácskámba, közben fél füllel hallgattam a kialakuló vitácskát. Nem semmi az biztos, Alex és Hypnose is elégé jó érveket hoztak fel, de szavaznunk mindenképp kell hiába nem ismerjük még egymást eléggé ahhoz, hogy tudjuk ki milyen ember is valójában.
- Szerintem nem az alapján kéne szavazzunk, hogy kinek ki szúrja a szemét... csak nagy kavarodás lenne belőle. - néztem bele a teás csészémbe, még egy kortynyi van benne, az lehúztam. - Az biztos, ha nem lenne jó színész nem lenne miért itt lennie közénk épülve. De... lehet, hogy csak magát adja... - kirázott a hideg ha csak erre gondolok, bárki bármi lehet. Jobb lesz odafigyelni. Végignéztem a meglévőkön, a narancs indikátoros nő kiment ételért. Én tökéletesen megelégszem a teámmal, este majd a kis szállásomon összeütök valami finomat.
- Szerintem óvatosan válasszunk, kit küldünk el. Nehogy később megbánjuk, hogy a külső alapján ítélkezünk mások felett. - megfogtam a teás kancsót és töltöttem magamnak még egy keveset. - Itt már semmit sem számít az indikátor, vagy a szimpátia, csak a józan ész.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Aug. 26, 2013 4:31 pm

Végighallgatja az egészet, teljes csöndbe burkolózva. Most a vörös bombázón a reflektor fény. Ami azt illeti, tényleg dögös a csaj Cool
Öhüm, az azért kissé piszkálja íjászunk csőrét, hogy a másik vöröske, meg még két tag az eleje óta mintha megkukult volna. Egyikükre rászólt a mielőbb, de hát... <.< pff.
- És mi van ha mégsem szavazunk ki senkit?
Szerintem logikátlan ujjal mutogatni, ha egyszer nincs semmiféle gyanúnk. Most érkeztünk ide, és a tégla is csak egy szerep. Bárki megkaphatta azt az üzenetet, hogy "te tégla vagy". Olyan is aki nem tudja leplezni.
Ha valaki menni akar, akkor menjen.
Én viszont első nap nem fogok kiszavazni senkit. ><

Ezzel Hypnose után ment.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Hermit on Hétf. Aug. 26, 2013 6:43 pm

*Kint a konyhából is elég jól lehetett hallani mindent, mert nem csukta be az ajtót. Hallgatózás jártasságának köszönhetően meg annál kevésbé okozott problémát, hogy fél füllel ott legyen még a beszélgetők között. Talált is valami szendvicset az egyik hűtőben. Nem nézett ki olyan rosszul, el is kezdte falatozgatni. Elmosolyodott Alex szavain, majd ránézett, ahogy bejött. Még mindig mosolyogva szólalt meg. Közben a konyhapultra támaszkodott a hátával és a kezével. Szemeiben csábos fény villant. Hát nah. Szuper színész, ezt mindenki tudja róla az iskolában.*
- Pont erre gondoltam én is, Alex.
* Köztudott, hogy ha a másiknak a nevét kimondjuk, bensőségesebb a kapcsolat az adott személlyel. Bizalmi kapcsolatot lehet így létrehozni. S úgy tűnik, nem árt, ha van egy pártfogója, mert máris van, aki kiszemelte. *
- Mi lenne, ha nem szavaznánk?
*Megfordult a pulthoz, s az egyik kanállal játszadozott. *
- Másnap biztos okosabbak lennénk.

_________________
Hermit:Hypnose:

Nazo:


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
avatar
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
955/1000  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Snowcat on Hétf. Aug. 26, 2013 6:57 pm

Ásítottam egy jó nyújtózósat, ittam a teámból, közben Jun-chan érveit hallgattam. Eközben a szöszi az általam levoksolt illetővel kezdett cseverészni. Bárki bármennyire védelmezi, a sejtelmeim még mindig a csajfélére gyanakszik. Már csak azért is, mert a lányokkal mindig olyan jól kijövök, de nála nem éreztem ezt a varázst. Ami az azt jelenti, hogy gyanús. Gyanús meg egyelő akár a téglával is. És mi van, ha csak megjátsza, hogy csaj és igazából csávó? Félő, hogy ezek ketten tutira össze fognak valaki ellen, és az a valaki meg biztos én lennék, mert én máris szavaztam valakire, mint a Való Világban, nya.
Nehéz ügy. Jun szerintem nyomozó lehet, de hogy ki az orvos, fene tudja. Nya, az állatidomár csaj és a szöszi számomra gyanús, de csak második sorban a csajféle után!
- Nem is arról van szó, hogy ki milyen, hanem az, hogy van egy bizonyos megérzések és logikák. - mondtam Jun-channak. - Lehet, hogy majdnem tizenkilenc éves létemre egy macskamániás idióta vagyok, de annyira nem ostoba, hogy bedőljek a látszatoknak.

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Kuromajo on Hétf. Aug. 26, 2013 7:23 pm

Mivel felmerült, ezért megerősítem: opció az is, hogy nem jelöltök, ha legalább öten szavaztok erre (továbbra is jól láthatóan, külön kiemelve), akkor véget ér a nappal. Emellett döntetlen szavazás esetén sem távozik senki.

Nincs még érvényes jelölés.
A szavazás határideje augusztus 28. 20 óra
Kilenc játékos esetében a nappal azonnal véget ér, ha egy játékoson öt szavazat összegyűlik.
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 27, 2013 2:58 pm

Fejemet ingatva hallgatom a megannyi badarságot, amíg még összehordanak, végül vállat vonva egyet kell értenem a Hypnose nevezetű vöröskével.
-Én se tudok mást kitalálni. Felőlem ti, ha gondoljátok szavazzatok. -nézek végig a társaságon, mert ha mindenki felszólalna végre, akkor ők egyedül is ki tudnak ejteni valakit. -Én egyenlőre senkire se szavazok. Majd holnaptól.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Jun on Kedd Aug. 27, 2013 3:29 pm

Alex a nőcske után ment a konyhába, fél füllel hallottam miről is beszélnek. Nem tudom, hogy a hallgatózás jártasság, vagy csak a nyitva felejtett ajtó miatt.
- Ahogy látom az aktívabban felszólalók inkább szavaznak a várakozásra mint valakinek kiszavazására. - vontam vállat. - akkor én sem maradhatok ki ebből. - letettem az asztalra a teáscsészét és dőltem hátra a székemben. - csak nehogy egy csúnya átverés áldozatai legyünk... - mormogtam viszonylag halkan, de azért érthetően.
- De így csak a tégláknak adunk esélyt, hogy levadásszanak minket... - néztem a teremben maradtakra. - én már meg sem lepődnék rajta ha a tégla... - nem fejeztem be a mondatot, inkább félrenéztem. Nem lenne túl jó ötlet magamra haragítani azt akit gyanúsítok. Ezzel csak aláírnék egy halálos ítéletet. Ha eddig jól számolom négyen vagyunk tartózkodók.

//nem szavazok senkire :3//


A hozzászólást Jun összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 27, 2013 11:35 pm-kor.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Meredith White on Kedd Aug. 27, 2013 7:45 pm

Nem tudtam mindenkire figyelni, próbáltam, de egy idő után már problémássá vált ez.
- Meredith, az egyszerű lány. - mondtam a nevem, csak hogy tudják, ki nem ért a döntésükkel egyet - Szerintem ostobaságot csináltok, de azt hiszem már nem sok beleszólásom lenne. - vontam a vállam - Azért Alex, szerintem te távozz. - kacsintottam a szépfiúra - Legyen ez a nők játéka. - és kuncogtam halkan.


Alexre szavazok.

_________________
Élet: 15; Fegyverkezelés: 27; Erő: 26; Kitartás: 11; Gyorsaság: 40; Speciális képesség: 20; Páncél: 67
avatar
Meredith White
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 192
Join date : 2012. Dec. 31.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
791/800  (791/800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Halász Alex on Kedd Aug. 27, 2013 10:47 pm

Amint beért a konyhába, a vörös bombázó már küldött is felé egy elbűvölő mosolyt //mi lesz itt, ha Alex meg tudja, hogy Hermit vagy! xD //, és a téma közepébe vágott. Elgondolkozva felelt. Habár a válasz mosoly nem maradhatott el.
- Egyetértek kedves.... hmmm, mit is mondtál, hogy hívnak?
scratch 

Nem emlékszik, hogy a nőci valaha is bemutatkozott volna. Surprised
Ekkor hallotta a nevét bentről. nyitva volt az ajtó, így pontosan tudhatta, sőt a kis Arteses még rá is kacsintott, miközben rá szavazott.
- Ó. És mire alapozod? Talán nem vagyok elég parti képes az egyszerű Mer channak? ^^
Ült le hirtelen mellé, jó közel hozzá. >.> felindultsága azonban nem látszott rajta, habár szavai eléggé tükrözték az avatott füleknek.
- Én viszont továbbra is tartom, hogy nem ejtek ki senkit.
Ha valaha is ki akarjuk találni, hogy ki kapta a "tégla" jelzőt, még azelőtt, hogy elküldenének mindenkit, akkor ész érvek alapján, és egy terv alapján kell döntenünk.
Mert kedves Mer....ez nem egy lány buli. Neutral


//nem szavazok senkire//

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Hermit on Szer. Aug. 28, 2013 2:16 am

*Hát nem semmi, ami itt kialakult.*
- Hypnose.
* Mutatkozott be Alexnak, majd ránézett a másik vörösdémonra, aki nem rég érkezett. Hallgatta őket, majd így szólt.*
- Egyszerűen nem vagy szimpi neki.
* Mosolyodott el incselkedve. Majd kiment a többiekhez, ha már úgy is ott van a gyűlés. A kajáját már úgy is megette. Leült az egyik székre, az asztalra támasztotta könyökét, s kézfejére hajtotta fejét.*
- Én nem vádaskodom. Szerintem szavazzunk holnap. De mindeközben azért gondolkodott, mert ki akarta találni, ki milyen szerepet kapott. *


//Vagyis nem szavazok senkire//

_________________
Hermit:Hypnose:

Nazo:


By Aidor:
"Ellenfelem, úgy fest, a világ legbarátságosabb bunkója, akivel valaha találkoztam."


Játékaim:
avatar
Hermit
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 331
Join date : 2013. Mar. 24.
Age : 26
Tartózkodási hely : 1. szint

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
955/1000  (955/1000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Kuromajo on Szer. Aug. 28, 2013 2:31 am

Nem jelöl (4): Hürrem, Jun, Alex, Hypnose
Alex (1): Meredith

A szavazás határideje augusztus 28. 20 óra
Kilenc játékos esetében a nappal azonnal véget ér, ha egy játékoson (vagy a nemszavazáson) öt szavazat összegyűlik.

_________________

Madness is a gift that has been given to me
avatar
Kuromajo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2013. Jun. 10.

Karakterlap
Szint: 29
Exp:
3160/3300  (3160/3300)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Snowcat on Szer. Aug. 28, 2013 6:33 pm

- Szépséges vöröshajú kisasszony! - lepődtem meg a megállapításon. - Csak ez legyen a lányok játéka szerinted, azért még nem kell kiszavazni szöszit! Azt nézd inkább, mennyire gyanús, főleg a viselkedése!
Az én döntésem már végleges volt, hiába áltatja a kanfajtárs vagy a csajféle, meg az őket védő undok leányka, hogy mára ne szavazzunk... pedig muszáj ám.
- Mint már mondtam, egyértelmű az én szavazatom, még ha nem is mondtam ki! Érzem és tudom, hogy ő az emberünk, nya!

/Hermitre szavazok/

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Tégla

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.