Aidor vs Tsu

Go down

default Aidor vs Tsu

Témanyitás by Aidor on Kedd Aug. 13, 2013 1:53 pm

Vannak ilyen napok. Mikor az ember rózsaszínben látja a világot. Mikor semmi rossz nem történhet, ez is egy ilyen nap lehetne, ha nem lenne minden rózsaszín!!! Agyamban lázasan forogtak a gondolatok. Hogy történhetett ez? Már reggel is... és az óta se múlt el. Most komolyan... Mi folyik itt? Már megint egy hiba? Vagy valami belement a szemembe... valami különleges?
Nem tudom, de mikor jobb híján megráztam a fejem mintha csak le tudnám rázni a szememről a rózsaszín "ködöt" ami az egész világot ilyené tette, felfigyeltem arra, hogy egy pillanatra eltűnt a rózsaszín árnyalat. De aztán megint visszatért. Így viszont rájöttem, mit kell tennem. Talán ha eleget mozgok, végleg eltűnik! Na, futkosni nem fogok. Inkább hasznosan töltöm el az időmet. A városból nem merek így kilépni. Inkább biztonságban maradok és próbára teszem magam egy fél életes csatában. Talán elégé meg mozgat, hogy eltűnjön. Így elindultam az arénába, ahol szétnéztem a lehetséges ellenfelek között. Majd végül arra jutottam mindegy, csak legyen valaki. Így végül arra jutottam be hunyom a szemem, és aki először szembe kerül velem az lesz az ellenfelem. Ennek az lett a vége, hogy majd nem egy oszlopnak küldtem a párbajfelkérést. Másodjára viszont sikerült és elment a fél életes párbaj felkérés, egy ugyan csak rózsaszín személynek.
Minden rózsaszín... ez irritál. Kicsit illetlen az efféle kihívás, de most mindegy. Csak tűnjön el végre és boldog ember leszek. Vajon miből keletkeznek ezek a hibák? Eddig mért nem volt? Hogy nem vették észre? Kezdem azt hinni, hogy az egész szándékosan van így megcsinálva, hogy a játékosokat boldogítsák.
_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Aidor vs Tsu

Témanyitás by Tsu on Kedd Aug. 13, 2013 3:16 pm

Korán keltem, ami sosem jó előjel, így próbáltam ma mindent óvatosan elvégezni. Talán ennek a külön figyelemnek köszönhetem, hogy összeütköztem egy piaci bódéval, miközben egy játékost kerültem ki. Szerencsére az eset nem ingerelt fel túlságosan, hiszen tudtam, az efféle napokon mindig ér néhány szerencsétlenség, ám végül mindig egy boldog mosollyal az arcomon megyek aludni. Remélem, hogy ez ma is hasonlóképp fog történni. Hosszú ideig tanakodtam magamban, hogy mit csináljak ma. Mivel már bevásároltam, s már a felszerelésemet is teszteltem, így arra gondoltam esetleg elmehetnék egy küldetésre is akár. Azonban végül inkább mégis egy újabb küzdelem mellett döntöttem.
Már el is kezdtem volna a jelenlévők között válogatni, amikor egy ablak ugrott fel a szemem előtt. Megpróbáltam visszaemlékezni a kihívó neve alapján, hogy ezelőtt láttam-e már valahol, de semmi nem rémlett. Lehet, hogy csak egy egyszerű véletlenről van szó, vagy akár egy bosszú egy korábbi áldozatom miatt. Végül is, teljességgel mindegy, meg nem ölhetnek, s végtére is egy harcra vágytam!
Miután elfogadtam a kihívást felmértem az ellenfelemet. Körülbelül egy magasak lehettünk, talán ő egy picivel magasabb volt. Testalkata átlagos volt, tekintete viszont valahogy kifejezetten különös volt, mintha valami furcsát látott volna. Talán engem méregetet vagy valamiféle másnak eset áldozatául. Fogalmam sincs, nekem az csak jó, ha valamiféle probléma van a látásvilágával.
Az igazi neve Ueki Kinji, 16 éves és 4-es szintű. Tudtam meg a képességem használatának köszönhetően, bár rengeteget köszönhetek ennek a remek képességnek, mégis kicsit hasztalannak találom egyelőre. Hiszen ezek az információk igazából nem érnek sokat. Nem tudok meg úgy igazából semmit az ellenfelemről, csupán néhány alap információt. Persze vannak, akiket már ennyivel meg tudok lepni, s ezzel egy kis bónuszra tudok szert tenni, ám ennél több kell nekem!
A visszaszámlálás elkezdődött, én pedig készültem a támadásra. Kivételesen én akartam kezdeményezni, hogy megpróbáljam ráerőltetni az én ritmusomat az ellenre. Próbáltam egy tervet előállítani, hogy a vészesen fogyó időt hasznosan töltsem el. Hála a tapasztalatnak, amiket az itteni néhány, s a kinti megszámlálhatatlan párbajaimból szereztem, sikerült egy taktikát kiötölnöm.
Hat másodperccel a rajt előtt szólítottam meg az idegent.
- Üdvözöllek Kinji, örülök, hogy újra találkozunk, remélem, emlékszel még a jó öreg Kanora! Akkor kezdjük is el! – Reménykedve abban, hogy az igazi nevének hirtelen felbukkanása okán, egy kicsit elkalandozik az úr figyelme lendültem támadásba. A két késemmel természetesen két különböző irányba próbáltam vágni, hogy ezzel is nehezebbé tegyem számára a védekezést. Ha viszont a csapás mégsem sikerülne, tovább folytatnám a rohamozást, hátha sikerül kihasználnom a meglepettségét.

_________________
Szint 2 Exp: 93/100
Pontozás:Élet: 1 (+1 T.)
Fegyverkezelés: 3 (+3 T.)
Erő: 4 (+1 T:)
Kitartás: 3 (+1 T.)
Gyorsaság: 3 (+2 T.)
Speciális képesség: 6
Páncél: 15
avatar
Tsu
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
135/150  (135/150)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Aidor vs Tsu

Témanyitás by Aidor on Kedd Aug. 13, 2013 10:44 pm

Ellenfelem, bárki is légyen az elfogatta a kihívást. Valószínűbbnek tartottam, hogy elfogja utasítani, de ő tudja. Legalább nem kell tovább keresnem.
A számláló lassan vánszorgott végül ellenfelem szólt először.
- Üdvözöllek Kinji, örülök, hogy újra találkozunk, remélem, emlékszel még a jó öreg Kanora! Akkor kezdjük is el!
Felvontam a szemöldököm. -Ismerlek? Kérdeztem. Nem emlékeztem rá, pedig jó az arcmemóriám. A beszéde meg egyenesen irritált. Kizárt dolog, hogy ismerjem, de tudja a nevem. Mégis honnan? A SAO-n belül még nem mondtam el senkinek. A valóságban is csak a szomszédok... rokonok... osztálytársak, közeli ismerősök tudják. Persze annak a lehetősége nincs kizárva, hogy valaki tovább adta, de többnyire annak jó oka van és a fülembe szokott jutni. Na meg idegenek sosem köszönnének rám így, így ha csak...
Ijedten ugrottam hátra és még időben, hogy elkerüljem a közeledő fegyvereket.
-Átkozott. Mondtam.
Gőzöm sincs ki vagy és honnan ismersz, de ezt még megkeserülöd. De ellenfelem nem állt le rohamozott tovább. Késeimet védekezés képen heggyel előre ellenfelem felé tartottam. Aljas húzás volt az előbbi. De ki lehet, ez a fazon? Egy, ami biztos, nem a barátom… de olyan se túl valószínű, aki csak egy a sok közül. Ilyen trükkökhöz egyik se folyamodna. Ez itt, győzni akar, nem feleleveníteni a régi emlékeket. Az is ki van zárva, hogy teljesen véletlenül tudja a nevem. Az egyetlen lehetőség az, hogy valakinek az ismerőse, akinek nagyon a bögyébe voltam… talán még régről. Bár nem láttam egyik bosszúálló bagázsban sem. Talán más dolga akadt, az nap… de talán meg mutattak neki engem. Utálom az efféléket. Egyedül nem megy, akkor megy falkában? Ráadásul mindig azok, akik felelősek az egész balhéért. És azok, akik ilyen módszerekkel élnek, nem távozhatnak törött végtag nélkül. Hogy meg tanuljanak békében meg elüldögélni. Ez a azon irritál… nem is kicsit. Vettetem rá egy gyűlölet teljes pillantást. Hiába is rózsasín a világ én ettől még nem lettem derűlátó. Végül arra jutottam viszonozom a támadást. Oldalra ugrottam és megkíséreltem torkon csípni az egyik késemmel. Eközben a másikat ívesen a hasfalába szúrni.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Aidor vs Tsu

Témanyitás by Tsu on Pént. Aug. 16, 2013 1:59 pm

Újabb üres fenyegetés, nem tudom miért, de ilyenből már kaptam legalább százat pedig nem is vagyunk itt olyan rég óta! S bár kaptam jó számával odakint is hasonlókat, a több mint húsz év alatt nem kaptam annyit, mint ezen a helyen ilyen kevés idő alatt! Mégis mit akar velem csinálni, meg akar ölni? Sok sikert kívánok neki, előre bocsájtom, hogy nem fog neki sikerülni! Meg akarja keseríteni az itteni életemet, mintha nem lenne a nélkül is elég szörnyű, azért mert egy kicsivel még elviselhetetlenebb lesz, nem fog meghatni! Több lehetőség pedig nem is jut eszembe!
A srác kivédte a csapásaimat, s ő is rohamozni kezdett, azonban akár csak ő én is sikerrel védtem a csapását, a két különböző irányból jövő csapást hasonlóan elosztott pengékkel hárítottam. Egymásnak feszültek a kések, amelyeket használtunk, s ő valamivel erősebbnek bizonyult. Sikerült is lenyomnia egy darabig, ekkor viszont cselekvésre szántam el magamat. Annak érdekében, hogy megzavarjam az ellent, kísérletet tettem arra, hogy megfejeljem, ha ez nem sikerülne, akkor hátrébb ugrok, s egy vágással próbálkozok.
Ha sikerült, ha nem, mindenképpen megállok egy pillanatra.
- Hát már nem emlékszel rám? Pedig olyan jó barátok voltunk! – Hangomon erős gúny és irónia érződött. A rövid időt, amíg nem történt semmi azzal töltöttem el, hogy gyenge gyengítő mérget rakjak az acélomra. Néhány pillanatig még vártam, kifújtam a felesleges levegőmet és ismét támadásba lendültem.
Ellenem egyelőre semmi elhamarkodottat nem tett, s a védekezése is megállta a helyét. Talán több esélyem lenne, ha kihoznám a sodrából, s ezzel kényszeríteném hibára. Az előzőekből és a szintjéből kiindulva, arra következtetek, hogy jobb nálam, azonban a felszerelésem, fényévekkel jobb, mint az övé, s ezzel egyenlítem ki a köztünk lévő szakadékot!

_________________
Szint 2 Exp: 93/100
Pontozás:Élet: 1 (+1 T.)
Fegyverkezelés: 3 (+3 T.)
Erő: 4 (+1 T:)
Kitartás: 3 (+1 T.)
Gyorsaság: 3 (+2 T.)
Speciális képesség: 6
Páncél: 15
avatar
Tsu
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
135/150  (135/150)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Aidor vs Tsu

Témanyitás by Aidor on Vas. Aug. 18, 2013 5:46 pm

Ellenfelem hárította a csapásokat, már amennyire ezt hárításnak lehet nevezni... Ez inkább a lovag rostokolására hasonlított. Erő, erő ellen, úgy fest itt én kerültem fölénybe. Ellenfelem lassan egyre lejjebb és lejjebb nyomtam aztán meg kísérelt lefejelni. Szerencsére még ép időben elhajoltam előle a vágását viszont nem tudtam megúszni. Szerencséje volt... még egyszer nem fordul elő.
Nem haboztam folytatni a támadást a találata ellenében sem. A mondatához is csak annyi dolgot fűztem hozzá gondolatban, hogy: Kötve hiszem. Így körbetáncolva ellenfelem meg kísérlem megfordulva saját tengelyem körül átfordulva megvágni a bal vállát a másik késemmel meg ugyan azzal a lendülettel hátba döfni átfordulás közben. Ez az ember tényleg irritál. Jó barátok? Az biztos nem. Inkább tűnik ellenségnek. Tűnik? Egyértelműen az. Ha a múltról akarna ábrándozni nem ép a ledarálásommal, lenne elfoglalva. Főleg, hogy elvileg még "barátok" is voltunk. Viszont nem foglya megúszni, dühös vagyok. Nagyon dühös, a felszerelése láthatólag jobb az enyémnél ő maga viszont egy fikarcnyit sem. Ha sikerül áttörnöm a páncélján nyert ügyem van. Még mindig nem tudom, hogy ki ez, de nem fogok ellene veszíteni. Odáig biztos, hogy nem régi barát, az is majdnem biztos, hogy még sosem találkoztam vele. Így továbbra is az előző tippem tűnik a leghelytállóbbnak. Főleg, hogy nemigen van más ötletem, ami magyarázná, hogy tudja, amit tud. Vajon még ennél is többet tud? Az információt mindig is féltve kezeltem, és ha nem volt nagyon muszáj sosem mondtam többet a kelleténél. Meg általában nem is hagytam magam mögött mély nyomot, olyat, nem ami bárkit is érdekelt volna.

_________________
Statok:

Élet:17[+4]=21 [105]
Fegyverkezelés:17[+8]=25
Erő/Irányítás:17 [+24]=41
Kitartás:17 [+2]=19
Gyorsaság:17[+9]=26
Speciális képesség: 15 [+4]=19
Páncél 55

Jártaságok:

Keresés 3. szint
Észlelés 1. szint
Látás 2. szint
Nyomkövetés 1. szint

Érclátás T2
Növénylátás T2
avatar
Aidor
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 613
Join date : 2013. May. 16.
Tartózkodási hely : Solvik

Karakterlap
Szint: 18
Exp:
1278/1300  (1278/1300)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Aidor vs Tsu

Témanyitás by Klein on Pént. Okt. 11, 2013 1:42 pm

Ossu!

Kérésre inaktivitás miatt lezárom a párbajt. Aidor jutalma 25 arany.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Aidor vs Tsu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.