Szabadság temploma

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: Szabadság temploma

Témanyitás by Cearso on Pént. Feb. 19, 2016 7:34 am


-Én tényleg sajnálom, hogy akár csak egy pillanatig is megfordult a fejemben a dolog. Gyakorlatilag rajtad és a Sayonarán kivül nem maradt egy nyomom se. A gyanús emberek nagyja, akiket én is ismerek, ott voltak a viadalon. Kazuma meg egyenest a szemembe mondta, hogy nem ő volt, amikor felkerestem, alig fél órával a viadal után.
És akárki próbálta volna meg rám eröltetni az Artemis-t, ugyanúgy kételkedtem volna a hátsó szándékaiban. Még akkor is, ha Shu ajánlotta volna fel a dolgot. Ennek nincs köze az indikátorodhoz. Persze róla nem feltételeztem volna, hogy Anat gyilkosa, de ez már egy másik kérdés.


Mikor elmondta a lényeget, és meggyúltak a gyertyák, hirtelen felugrottam ültő helyemből.
Ez nem lehet igaz.. Ez volt az első gondolatom. A második az, hogy ez csak tréfa akar lenni, de az előadás módja teljesen lehetetlenné tette ezt a lehetőséget. Eltelt talán egy perc is, mire megemésztettem a dolgokat.
Menekülj.
Tettem egy fél lépést a lánytól, nem, a felszabaditótól hátrafelé.
Nem!!!
Asu a barátom, aki türi, hogy alázzák (és a többi), miközben olyan dolgot tesz, amire én képtelen lennék.
Majd ismét leülök, közelebb a lányhoz, mint az elöbb, hiszen kezd egyre érdekesebb lenni a dolog.
Most már a legkisebb mértékben se félek a lánytól, hisz ha meg akarna ölni, vagyis felszabadítana, (nehéz lesz hozzászoknom ehhez a hirtelen váltáshoz) akkor nem hiszem, hogy mesélt volna a dologról. Asu nem olyan. Szerintem egyszerűen csak megtette volna, és kész.
Abszurd egy dolog. Attól szállt el a félelmem, ami miatt a leginkább félnem kéne a lánytól.
-A felszabaditók.
Izlelgettem magamban a céh nevét. Eszembe se jutott volna egy céhet keresni a háttérben.
-Találó egy név. Minden esetre jobban tetszik, mint az Igazság Ligája. Gondolom nem azért mondtad el a dolgot, hogy a céhek nevét összehasonlitgassam. Egyet azonban nem értek. Ha komolyan elhiszed, hogy az történik amit mondasz, ami miatt létezik a céh, akkor mért zavar az, hogy vadásznak rád? Ha én tudnék hinni benne, akkor nem zavartatnám magam. Ha meg ráadásul tudod ki áll a háttérben, nem lenne egyszerűbb... Tudod... Őt is felszabadítani?

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szabadság temploma

Témanyitás by Asuka on Pént. Feb. 19, 2016 11:39 am
- Hát igen. Nehezen hihető, hogy csak egy ártalmatlan, bugyuta kozmetikum kraftoló vagyok, igaz? - mosolyodom el, azonban ebben nincs semmi öröm, vagy bármi, ami indokolná. Persze ez a sötétségben, ahol az egyetlen fényforrás a mögöttem lévő ablakból jövő fénysugár, alig látszik ebből valami.
- Az ostoba, rágógumi rózsaszín hajú, butácska Asuka, aki folyton zagyvaságokat beszél, és a cipője látszólag a legfontosabb dolog az életében. Az emberek viszont így is tartanak tőlem, tudod. Már azelőtt így volt, mielőtt bevörösödtem. Bár azt hiszem, ennek ellenére jól tartom a titkaimat. Rám eddig senki se gyanakodott komolyan. Pedig minden indokuk megvan erre az igazságmániás céheknek is, mert magas a szintem, és nem tudnak rólam semmit. - válaszolok, egy picit felvéve azt az affektáló hangnemet, amit már biztosan megszokott nálam. Nyilván azért, hogy lássa, mennyiben is más az igazi én, mint az, amit láttatni engedek. Pedig az is én vagyok, de ez bőven több valami olcsó színjátéknál.
Aztán folytatom a monológom. Jól tudok előadni, pedig sosem tanultam retorikát, nem vagyok egy előadóművész. Mégis, jól tudom, hogyan keltsek hatást másokban. Csupán az a kérdés, épp milyet fogok. Megrémül majd? Megutál? Gyűlölni fog? Esetleg meg akar majd ölni.
Nem. Számára többet jelentek ennél. Többet kell, hogy jelentsek.
Látom a riadtságot rajta, amikor hátralép, abban a pillanatban pedig egy kicsit én is megijedek. Nem akarom elijeszteni magamtól. Éppen ellenkezőleg. Most adtam rá lehetőséget, hogy tényleg megismerjen. Hogy megismertessem magam. Jogában van tudnia, ki vagyok. Nekem pedig kell a támasza. Mert amit Shu tud nyújtani nekem, vagy bárki a céhből, az nekem kevés.
Majd annál inkább nyugtat meg a tudat, hogy mégis közelebb lép. Újra elmosolyodom, azonban ez egyenesen neki szól. Megtisztelem őt azzal, hogy leszállok az oltárról, s leülök mellé. Barátomként hívtam, nem pedig tárgyalópartnerként.
- Ez nem olyan egyszerű sajnos. Tudod, a céhben sokféle ember van, sokan megfordultak... Az olyanok is, akik igazából csak kifogásként követik az eszmét, mint mondjuk Hikaru. Meg azok, akik a valós véletlenből szereztek vörös indikátort, mint Cellindir. Mindkettőjüket megölték... Én viszont elég céltudatosan dolgozom. - újra szippantok a parázsló pipából. Mivel sokat beszélek, alig-alig fogy. Érzem, hogy az izmaim kicsit elernyednek, de még mindig nem érzem azt a békét, amire amúgy nagy szükségem lenne végre.
- A lényeg, hogy csak olyanokra "vadászok", akik tényleg boldogtalanok, akiknek jobb kint, mint bent. Nem mondom, hogy nem volt egy-két botlásom régebben, amiket ma már másképp csinálnék... S nyilván más az, amikor az életemet kockáztatják. Jut eszembe, ezt neked tartogattam. Még akkor készítettem, amikor elmondtam Shuéknak, mivel is foglalkozom. Persze, a templomról nekik sejtésük sincs. Küldd vissza, ha meghallgattad. - lenyitom az inventorymat, és megkeresem a hangrögzítő kristályt, amit annak idején készítettem. Felvettem egy beszélgetést az egyik madárkával, akit megtanítottam repülni.
- Különben szeretnék kijutni. Nem erről van szó. Néhány napja meg is próbáltam, de Shu nem hagyott... rádöbbentett arra, hogy nagy eséllyel azért kaptam azt a szemüveget, amikor kijutottam, hogy kísérleti nyuszi lehessek valami laborban. Szóval, ha én kijutok, akkor nekem nincs más, csak a fájdalom meg a labortesztek, és az agyammal fognak játszadozni. Egyetemen tanultam odakint, jól tudom, hogy működik. - újabb pippantás. A föld persze nem olyan kényelmes, na nem mintha az oltár az lenne.
- Aki pedig megölte Anatole barátotokat, már nincs a játékban. Majd mindjárt kitérek arra is. Igen, Anatole kijuttatása gyilkosság volt. Gyilkosság azok ellen, akik szerették őt. Ő ugyanis cseppet sem illik azok közé, akiket mi, a Liberators általában keresünk. Ő nem akart kijutni. - mesélem tovább. Igen, még bőven van mit mondanom. Hiszen a történet komplikált részéhez csak most jutottunk el.
- Teltek az évek aztán. A Liberators tette a dolgát. Mindent a háttérben. Úgy hiszem, többen is voltak és vannak is, akik megsejtették egy "titkos vörös céh" létezését. Úgy hiszem, így neveznek minket azok, akik nem tudtak közel kerülni hozzánk. Mert igazán senkinek sem sikerült felfednie minket. Találtak apró morzsákat, ez igaz, de nem tudják, kik vagyunk, mi a célunk, és hol bukkanhatnak ránk. Illetve, úgy hiszem, volt egy személy, egyetlen egy, aki igazán közel járt hozzá. Emlékszel te arra az interjúra, amit a Hírmondó közölt le? - kérdezem, újabb füstölgés közepette. Innen már tisztán érezheti, hogy nem közönséges dohányt szívok.
- Úgy hiszem, hogy valamilyen módon nagyon közel jutott ahhoz, hogy felfedjen minket. Úgy hiszem, az az üzenet nekünk szólt az újság végén. Most nem tudom neked kiidézni, ha akarod, úgyis megkeresed. Én viszont biztos vagyok benne, hogy ez a felhívás volt a végzete. Ezzel ugyanis felbosszantott egy kislányt. Egy kislányt, aki veszélyesebb, mint bárki más, akit ismerek. Egy kislányt, aki fiatal kora ellenére bábmester lehetett, akinek pedig én se voltam több egy puszta marionett bábunál. Egy kislány, akit húgomként szerettem - jobban, mint Shut valaha is fogom. Drake Harut, a céh akkori vezérét. - kicsit oldalra fordulok ültömben, hogy jól lássam a tekintetét. A neve talán nem mond majd neki semmit. Ő ugyanis nem úgy dolgozott, mint én. Teljesen képes volt a háttérben maradni. Nem is nagyon lépett ki ebből a templomból annak idején.
- A cikk közvetlenül Anatole kiesése előtt készült. Aztán jött a viadal, és történtek dolgok. Tudod, nem mindenki vélekedik a céhről úgy, ahogy én. S előfordult olyan is, hogy árulóra bukkantunk, olyankor pedig nekünk kellett lépnünk... Hiszen a látszat ellenére ez egy igaz és nemes eszme, amit képviselünk. Na de. Szóval a gyilkosság. Tudod, akkoriban sokat találkoztam egy vörös indikátoros férfival, később ő is felszabadító lett. Én pedig úgy hiszem, hogy neki is köze volt hozzá. A látszat ellenére ugyanis hihetetlenül magas volt a szintje. Haru viszont egyáltalán nem volt erős. Láttam harcolni... és ez a következő nyom, ami segített megfejteni a rejtélyt. - a fegyveremet az ölembe rakom. Jól láthatja, hogy a Falánk az. Csupán nem pöröly, hanem csatabárd. Az apró vércseppek azonnal elpixeleződnek, ahogy hozzám érnek.
- A Kobold Invázió alatt a harmadik szintet mentettük meg. Mirage városa elpusztult, a túlerő ellen nem tudtunk mit kezdeni, de játékosok nem sérültek. Talán hallottál a szinten keringő kultuszokról. A ködbe veszett erdő démonai. Azok vagyunk mi. A földrengések, a szörnyű látomások, a démoni zajok és ugatások... azok mind mi voltunk. Mi hárman, Haruval, és Malcolmmal. Avagy Anthony, ahogy ti ismeritek. - nem magyarázom el, ki az, mert nem lényeges. Talán tudja, mi történt a 20. bosson, talán nem. Arra mondjuk csak emlékszik, hogy eléggé ki voltam borulva.
- Haru harcos volt, és ezt a fegyvert láttam nála. Egészen biztos vagyok benne. Ekkor láttam először a Falánkot, pedig tudtam, hogy létezik. A vércseppekből nyilvánvaló volt, hogy ez az. Azt viszont nem tudtam, hogy ezt a fegyvert annak idején Anatole barátotok is forgatta. Honnan is tudhattam volna? Nem ismertem őt személyesen. - fejezem be a gondolatot. Fárasztó ilyen sokat mesélni, de még mindig bőven van mit. Nem, nem volt eseménytelen az életem idebent. Egyáltalán.
- Aztán Drake Haru nevét kihúzták a Black Iron Castle falán. A céh vezér nélkül maradt - amit aztán, az egyik legrégebbi tagként én vállaltam. Tudod, ha valaki kiesik a játékból, a felszerelései vagy a házastársának mennek, vagy pedig a céhbe kerülnek. Haru azonban nem volt házas. A Falánk pedig nem lett a bank tulajdona. Tehát valaki kiejtette, és elvette tőle a fegyvert. - mesélek tovább. Jó lenne a sztori végére jutni, de vannak részletek, amiket fontos tudnia.
- Malcolm persze nem lehetett. Sokmindenre hajlamos az a férfi... de Harut megölni? Túlságosan tisztelte. Meg mit kezdett volna egy Harcos fegyverével? Úgy hiszem, hogy azért hagyott magamra, mert félt. Itt hagyta a céhet, mert nem akarta, hogy vadásszanak rá. S talán igaza is van, hiszen sokunkat megölték. Haru, Cellindir, Hikaru, Ayse... Valaki vadászik ránk. Talán ebben a pillanatban valaki rám is vadászik. - hagyok végre neki kis időt, hogy feldolgozza, mi történt. Mert egyáltalán nem egyszerű a sztori, ez tény.
- Most utálsz? - pillantok rá szempillarebesgetve. Remélem, nem ijedt meg nagyon.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szabadság temploma

Témanyitás by Cearso on Pént. Feb. 19, 2016 12:58 pm

Az affektáló hang már jobban hasonlít arra az Asura, akit megismertem. Most már száz százalékban biztos vagyok benne, hogy legalább az egyik énje csak színjáték. Abban azonban nem vagyo melyik a hamis arca. Talán mindkettő az, és van egy harmadik sokkal veszélyesebb oldala.
Milyen meglepetéseket okozol még nekem, te lány?
A kiváncsiság, és a barátságunk (még úgy is, hogy azt az ártalmatlan felével kötöttem) azonban erősebb a félelemnél. Azonban annyira nem vagyok kiváncsi, hogy halljam is, ahogy dolgozik. Erre nem hiszem, hogy fel tudnék bármikor is készülni.
-Nem vagyok benne biztos, hogy hallani akarom. Elég ha tudok róla.
És nem vettem el a kristályt, de valami feltette az érdeklödésem.
-Ezek szerint Shu és Timi se tud a céhről, de arról igen, hogy embereket szabadítasz fel?
Jobb ezt tisztázni, hogyha Shu-nál felmerülne a téma. A felszabadítás teljesen jó szó volt a helyzetre nézve. És valahogy a templomhoz kapcsolodó témához is illet. És szebb is felszabadítóként gondolni Asura, mint gyilkosként.
Aztán kezdett összeállni a kép, ahogy Asu elkezdett mesélni. És már azt is tudtam, mennyire nem jutottam sehova se a nyomozásomban. Igazából én se tudtam, hogy a Falánk Anaté lett volna. Azonban se a Drake Haru, se a Malcolm és az Anthony név sem mondott nekem semmit. Egyetlen névre azonban felkapom a fejem. Ayse volt az egyetlen ismerős tünő játékos a felsoroltak közül.
-De hisz ő nem is volt vörös.
Bár ezen lehet nem kéne meglepödnöm.
-Várjunk csak. Azt akarod mondani, hogy valaki ennek a titkos céhnek a tagjaira vadászik? Ezek szerint van valaki, aki közelebb jutott magához a céhhez, mint Anat, és a saját kezébe vette az irányítást, és még nem verte nagydobra? Sajnálom, de ezt már nem tudom elhinni. Szerintem az illető nem is sejti, hogy milyen szervezet tagjait sikerült "likvidálnia", ha egyáltalán ugyanarról az emberről beszélünk. Hisz Kazumát is nemrég tették el láb alól, és nem hallottam a listádon. 
Bár nem tudom mikor volt az a nemrég, mert csak pár napja láttam az ő nevét is kihúzva.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szabadság temploma

Témanyitás by Asuka on Pént. Feb. 19, 2016 3:36 pm


Mikor azt mondja, nem kéri a kristályt, visszateszem azt az inventorymba. Nem fogom erőltetni, ha nem akarja, és nem kér belőle. Shu persze úgy tudja, hogy elpusztítottam, vagyis hogy ők azt mondták, hogy jobb, ha így teszek. Én viszont megtartottam, biztos, ami biztos alapon. Hátha jó lesz még valamire.
- Tudnak rólunk, beavattam. Szükséges volt, hogy megvédjem őt is, és másokat is. De hogy ki ölte meg a céhvezéreteket, azt nem mondtam el neki. - válaszolom kérdésére. Azóta Shu már nem próbál meg beszervezni a céhébe, amibe annyira nagyon akart. Persze azt sem érti, miért úgy szabadítok fel másokat, hogy hagyom magam bevörösödni. De ez elvi kérdés. Igen, felvállalom, hogy legyen nyoma mindannak, amit tettem.
Végül aztán történetem végére érek. A pipát lerakom magam mellé, két kezemmel kitámasztom magam, s a padlóra könyökölve hátradőlök. Hátradöntöm fejem, aztán pedig szép, szív alakú füst karikákat pöfékelek. Nem véletlen, hogy ennyire élvezem a bűvészkedést, nagyon fless hatás az egész.
- Hivatalosan nem vagyunk vörös céh. Nem fosztogatunk. Nem minden tagunk vörös. Funkciónk szerint viszont azok vagyunk. Nem tudok nálunk úgymond sikeresebb vörös céhről, akik több embert juttattak volna ki, mint mi. Csak a saját számlálóm valahol hatvan körül lehet. - figyelem a füst szíveket egy darabig, majd oldalra fordulok a földön fekve. Alattunk a szőnyeg miatt annyira nem kényelmetlen. Fejemet kitámasztom a kezemmel, így amolyan sellő-pózt vagy mit felvéve válaszolom meg többi kérdését. Igen, azért én még mindig az az Asu vagyok, akit megismert. Az már más dolog, hogy igazából nem ismert.
- Kazumához semmi közöm. Sosem volt a céhem tagja, és nem hiszem, hogy ismert volna minket. De nyugtat a tény, hogy talán nem a céh, hanem csupán a vörösek ellen vadásznak. A helyzetemen nem változtat, veszélyben vagyok. Akár egyetlen ember, akár egy szervezet, akár több, különálló személy irtja a vöröseket, nekem mindegyik kockázat. Különben nem a játékbeli haláltól félek, és eddig nem érdekelt, de nem szeretnék odakint laborpatkányként végezni. - válaszolom. Nem tudom igazán, miféle segítséget várok. Tényleg nem. De jól tudom, hogy egyedül már kevés vagyok. Be kell biztosítanom magamat, mielőtt valaki tényleg megtalál.
- Jó okom van azt feltételezni, hogy előbb vagy utóbb, de hozzám is eljutnak, mert egyre többen tudják a nevem. Mesterien hazudok, ha épp arra van szükség, nagyon óvatos vagyok a magam dolgait illetően, de akárki ölte meg a társaimat, nem hiszem, hogy hagy nekem esélyt a beszélgetésre. Szóval azt akartam, hogy tudd, ha eltűnök búcsúlevél nélkül, akkor engem tényleg megöltek. Csak, tudod, nem tudom, mitévő legyek. Olyan, mintha zsákutcába kerültem volna. Nem mehetek ki, de itt sincs maradásom... De ugye nem sokkoltalak nagyon? Én bízok benned, tudod. - keresem a tekintetét, miközben beszélek. A virágkoszorús, rózsaszín Asuról tényleg nem ezt feltételeznék.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szabadság temploma

Témanyitás by Cearso on Pént. Feb. 19, 2016 4:38 pm

-Rendben, szóval Shu is tudja, azt amit én, mármint ezen az apró részlete kivül. Nekem nemrég azt mondta, hogy teljesen biztos, hogy már nem játszik Anat gyilkosa. Ezek szerint igaza volt.
-Gondolom, nekem is jobb, ha nem tudom a céh többi tagját, de nem tudom mennyire jó ötlet egy ilyen kristályt magadnál hordani, ha esetleg valaki utánad akarna járni.
Amikor felvette azt a pózt, nem tudtam elvonatkoztatni attól a gondolattól, hogy nem sima dohányt szívott a pipájában, főleg az illatok miatt, bár eddig csak azt híttem, hogy valami illatosított dohányt szív.
-Ez egy rendes céh? Azt hittem, hogy valami olyasmi szervezet, mint a Sayonara. És a céhlogó, hogyhogy nincs az indikátorod mellett?
Egy darabig figyelem a szivecskéket, amik egyáltalán nem illetek most a helyzethez.
-Vagyis nem tudod, hogy ki felelős a dolgokért.
Ez tényleg nyomasztó. Az egyik titokra fényt derült, majd rögtön utána kibontakozik a második rejtély. És ennek már tényleg komoly tétje van. Ha nem sietek, az egyik legjobb barátomat veszítem el.
-Amikor Anatot megölték Timi azt az utasítást adta az egész céhnek, hogy senki se kószáljon egyedül, mindig legyen mellette valaki, aki vigyázz rá. Persze én nagy ívben fittyet hánytam erre a parancsra, és azonnal felkerestem Kazumát egyedül, hogy megtudakoljam, hogy ő tud-e bármit a dologról.
-Én is csak ezt tudom tanácsolni, amit Timi mondott, ha tényleg félsz attól, hogy téged is elkapnak, próbálj meg minél kevesebb időt egyedül tölteni.
Mondani ezt könnyű, de én se tartottam be. Neki se lesz könnyű szerintem.
-Egy kicsit azért sokkol a dolog. Bár nem mondom azt, hogy a lelkem mélyén nem féltem attól, amit most mondtál, de jobban örülök annak, hogy te hozakodtál fel a témával, és nem nekem kellett a kényelmetlen kérdéseket feltennem.
Majd a felém eső kezére tettem a hozzá közelebbi kezem, miközben tartom a szemkontaktusát.
-Ezek után már én is megbizok benned. Akárhány embert szabadítottál fel, és akárhányat is fogsz ezután.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szabadság temploma

Témanyitás by Asuka on Pént. Feb. 19, 2016 5:41 pmTényleg mondta? Hmm. Ez meglep. Pedig nem hiszem, hogy amúgy tényleg rájött, ki tette... Főleg, ha ez a céhemet is illeti. Mert akkor fix, hogy ezzel kezdi, nem pedig azzal, hogy légyszilégyszi lektoráld az újságomat. Nem mintha az nagy munka lenne, igazából élvezem is, igaz, a tartalomba már nem szólok bele, mert semmi közöm hozzá.
- Ha egyszer kénytelen leszek bizonyítani, mit teszek, akkor még jól jöhet. Én nem tartom magam gyilkosnak. Azok, akik ellen fegyvert emeltem, egy-két kivétellel olyan emberek voltak, akiknek jobb kint, mint bent. Akik csak őrlődnek idebent. A magánytól, elhagyatottságtól, aggodalomtól. Akiket várnak odakint. Ezzel pedig bizonyítani tudom, hogy nem tettem rosszat. De ha nem vagy rá kíváncsi, akkor nem. - full kényelembe helyezem magam a földön fekve. Igazából nem csodálom, hogy Haru is itt lakott. Tulajdonképpen egészen szép. Főleg így, kivilágítva. Az emberek nem szoktak azzal foglalkozni, ha időnként felgyulladnak idebent a fények, valamiért senkit sem érdekel. Épp olyan elhagyatott, mint amilyennek szeretnénk, hogy az legyen. Pedig tulajdonképpen egész szép. Egy építészeti remekmű tulajdonképpen.
- A céhlogó, igen. Támtárámm! - emelem meg kicsit bal lábamat, amit enyhén kibújtatok a cipőből. Látható rajtam a kicsi, galamb motívumon kívül más tetoválás is, például a vállamon van egy koponya, és a hátamra pedig tollas szárnyakat szeretnék, csak még nem találtam megfelelő artistot hozzá, aki elég szépen rajzolna. Na mindegy, majd csak találok. Én nagyban nem tudok jól rajzolni.
- Ez alapján azonosítjuk egymást. Nem mindenki ismeri egymást közülünk, tudod. De ez anonimitást ad nekünk, és biztonságot. És nem, sajnos nem tudom, ki vagy kik vadásznak ránk. - visszacsúsztatom a cipőt lábamra, mialatt a füstfelhőket figyelem. Nem mindenki tud ám ilyet. Hajót is próbáltam már, mint a Gyűrűk Urában Gandalf, de az még nem az igazi. A sok árbóc és vitorla miatt elég nehéz. Majd Timidus tanácsait hallva, amit láthatóan még Cearso sem volt képes komolyan venni, keserűen felnevetek. Kis híján a könnyem is kicsordul.
- Mégis hogy várhattok el ilyet tőlem? Én nem egy tündibündi céhet vezetek teapartikkal. Nem vagyok már tinilány. Nekem nincs mellettem egy Timidus, és az összes ember, akiben valaha is feltétlenül bíztam, már nincs a játékban. Egyedül vagyok, Cearso. Egyedül. És egyedül a boltom az, ami lefoglal valamennyire... és nem vagyok hajlandó bezárkózni oda, csak azért, mert valaki valahol vadászik rám. - kisebb kifakadás, hangom azonban ennek ellenére is higgadt marad. Semmi affektálás vagy színjáték, ezekre most nincs szükségem. Aztán kezét ráteszi az enyémre, s ha valamin, akkor ezen igazán meglepődök. Mit érzek iránta? Barátság? Bizalom? Valami több? Kezét, amit rátett az enyémre, megszorítom, és összefonom az ujjainkat. Sohasem értem még hozzá, egyszerűen nem volt szükség rá. Szavak se kellettek hozzá, hogy megértsük egymást. Végül talán az ópium hatására, vagy más miatt, de döntést hozok. Adok egy esélyt magamnak, hogy megtudjam, mit is szeretnék. Feltápászkodom, és térdelve simán közelebb megyek hozzá, a következményektől való félelem nélkül. Ha eddig nem ijesztettem el, akkor nem tudok már olyat mondani, vagy tenni, ami miatt elmenekülne.
- Melyik az ijesztőbb? Mindaz, amit már tudsz rólam, vagy minden más, amiről még nekem sincs fogalmam? - teljes nyugalommal hajolok közelebb felé, de nem tervezek semmi olyat, amivel esetleg megbánthatom. Shu mondott valamit a kinti barátnőjéről... így megtisztelem annyival, hogy választás elé állítom. Az apró, de kifejező csókot lehunyt szemmekkel a homlokára adom.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szabadság temploma

Témanyitás by Cearso on Pént. Feb. 19, 2016 7:34 pm

-Biztos vagy benne, hogy az emberek nem fogják félreérteni a dolgot? És ez csak egy felvétel a több, mint tucatból. Még így is van egy csomó, ami miatt elitéhetnek, nem hiszem, hogy ez az egy feltétel biztositaná a szabadságodat.
Tudom, felesleges túlspirázása a dolgoknak, de tényleg nem szeretném, ha bármi baja esne a lánynak. Annak meg még kevésbé örülnék, ha a börtönben végezné.
Kiváncsian lesem hogy mit mutat a cipője levételekor, és csak egy tetkó árvállott a lábá, ami bármilyen figyelmet kelthetett volna. Aztán leesik, hisz a Sayonara is így jelöli meg a tagjait. Csak az övék jobban benne van a köztudatban.
-Nem várom el töled, és én is tudom milyen nehéz dolog ez.
Soha nem közelítettem még így lány felé, és dobban egyet a szívem, ahogy megfogja a kezem, majd ösztönösen én is visszaszorítom a kezét. Persze csak szolidan, annyira, hogy jelezzem, nem fogok elfutni a közeledése elöl. A kérdése meglepett, de nem kellett sokat gondolkoznom a válaszon.
-Az ismeretlen mindig ijesztőbb.
Behunyom a szemem, ahogy hozzám közelít, és egy kicsit előre is hajtom a fejem, hogy legalább egy kicsit megkönnyítsem a lány dolgát. Ahogy az ajka a homlokomhoz ér, egy halvny szikra után, pár pillanatig Szonja jár a fejemben.
-Asu...
Gondolatok cikáznak a fejemben, és próbálom letisztázni, hogy pontosan mit is érzek. És ha ezt tovább folytatjuk, akkor az mennyire fogja tönkretenni majd a barátságunkat. Azt már most érzem, hogyha ezt nem hagyom abba most, az nem egy alkalmi kapcsolat lesz. És Asu mégis csak a barátom. Ráadásul most mondta el valószínüleg a legnagyobb titkát.
Szonja meg fogja érteni. Remélem.
Miután véget ért a legalább negyed perces csend, amit okoztam, most rajtam volt a csók sorra, de én már nem a homlokára, hanem a szájára adtam az egyértelmű nonverbális jelét a tetszésemnek. Természetesen szintén csúkott szemmel. Azt azonban elég könnyen észreveheti, hogy nem igazán vagyok jártas a dologban. Így ha lehet, hagyom, hogy ő irányítson. Nem tudom, miért gondolom azt, hogy ő már tapasztaltabb a dologban. Most még legalább.
Nem akartam hosszúra nyújtani a dolgot, de nem tudom, meddig tarthatott az egész.
Miután elváltak az ajkaink (ha esetleg nem kapta volna el a szám elöl a száját), a következő mondattal próbáltam lelket ölteni a lányba:
-Mellettem nem kell egyedül lenned.
Közben az Artemisz felém táplált érzései, mintha egyre halványabbak lennének. Így hosszú ideje most elöször a saját érzelmeim dominálnak, és nem akarok mást, csak a lány mellett ülni némán, miközben szavak nélkül is értjük egymást. Innentől már nincs visszaút, de elkapkodni sem akarom a dolgot.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szabadság temploma

Témanyitás by Asuka on Pént. Feb. 19, 2016 8:34 pm
Fura amúgy. Cearso egyáltalán nem az a típus, akihez vonzódni szoktam. Mondhatni úgy is, hogy külső tekintetében egyáltalán nem az esetem. De éppen ugyanazt érzem, mint az egyetemen, amikor Keit az utamra sodorta a sors. Nem érdekelnek a felszínes dolgok, csak az, hogy jól érzem magam, és bízok benne. Mintha egy kicsit máris a fény felé húzna. Ki a sötétségből, s át valami igazán ismeretlenbe, amivel eddig talán még sosem találkoztam. Legalábbis azóta nem, hogy itt vagyok, ebben a pokoli játékban.
Viszonzom a csókot, sőt, szinte szomjazom azt, mint sivatagi kalandor az ivóvizet. Egyértelmű, hogy kicsit tapasztalatlan, de ez inkább megmosolyogtat. Nem mondhatnám, hogy nekem szent életem volt odakint, a gimiben sok hülyeséget csináltam, amikre nem igazán vagyok büszke. Mondhatni, elég korán kiéltem magam, és az is csoda, hogy bejutottam az egyetemre. Nem sokon múlt. Ott pedig azt hiszem, én is változtam. Épp eleget ahhoz, hogy másképp álljak hozzá a pasikhoz. Meg épp elég kellemetlen, hogy a saoban eddig csak két lány volt az, aki megcsókolt, pedig egyáltalán nem vonzódom a saját nememhez. És egyikből sem kértem persze.
Boldogság? Talán ennek nevezik ezt a melegséget, ami szétárad bennem? Ajkaim szolid mosolyra húzódnak a csók közben, s inkább az a csoda, hogy nem sírom el magam örömömben. Tényleg nem bíztam benne, hogy viszonozni fogja mindazt, amit iránta érzek. Tényleg nem hittem, hogy érdeklem majd akkor, ha tudja, valójában ki vagyok, és milyen vagyok. De elfogadta. Látszólag elfogadta, hogy az vagyok, aki, és nem fordított hátat annak a sötétségnek, ami talán örökre nyomot hagy majd bennem.
Nincs több mondandóm. Nem mintha nem beszéltem volna eleget. De egyszerűen úgy érzem, már nincs szükségem se szavakra, se semmi másra, hogy megértessem magam. Kezem újra a pipáért nyúl, azonban amint ez megvan, nekidőlök a vállának. Jobban ellazított, mint bármilyen ópiát származék.
- Pipát? - pillantok rá szempillarebesgetve, tökre teljesen ártalmatlanul.
- Ne aggódj, semmi veszélyes. Csak egy új aincradi tapasztalat. A kinti világ negatív hatásai nélkül. - mosolygok rá, és egy gyors puszit nyomok az arcára, mielőtt elkezdeném kitisztítani és újratölteni a pipát. Azt hiszem, ránk fér egy kis nevetés és vidámság. Nincs is nagyobb chill, mint a templom belterét bámulni egymás mellett úgy sem.
S hogy mi lesz holnap? Abba egyelőre nem akarok belegondolni.

//Köszönöm a játékot ^^//
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szabadság temploma

Témanyitás by Cearso on Szomb. Feb. 20, 2016 7:13 am

Ahogy az ajkaink összeértek, hirtelen már nem számított semmi. Nem volt fontos, az Artemis, ami még mindig őrült módjára viselkedett. Nem volt fontos a szintem, ami miatt annyt gürcöltem eddig. Nem volt fontos se a múlt, se a terveim a jövővel kapcsolatban. Csak két dolog számított: én és ő. Végül már csak egy dologra szűkült: a Mi-re.
A csók után hirtelen minden olyan más lett. Ha eddig kicsit is izgatott màsok véleménye rólam, most már ez tényleg nem volt fontos. Talán csak Szonját sajnáltam kicsit.
Hogy jutottunk el erre a szintre, azok után, ahogy kezdtük? Most már nem fontos. A lényeg az, hogy most egymásra találtunk.
Hosszú ideje talán most érzem teljes mértékben boldognak magam. És fáradtnak is. Hisz most rengeteg információt kell feldolgoznom, mint hallottat, mint átéltet. És hosszú ideje most elöször van mellettem olyan, akiben teljes mértékben megbizom.
-Majd késöbb.
Válaszolok a pipás kérdésre, és az arcrapuszi után már egy kis pírt is felfedezhet rajtam, ami az első két csóknál még nem jött elő.
Megtámasztom a lányt a vállammal, és keresek valamit, ami engem is szilárdan meg fog tartani, legalább egy darabig. Érzem, hogy egyre fáradtabb vagyok, és most egy kiadó alvásra van végre szükségem.
-Maradj mellettem, Éd..
A mondatom egyre halkabb, és az utolsó szótag már el se hagyja a számat, ahogy lehunyom a szemem, és álomra hajtom a fejem. A többi már a holnap muzsikája.

/én is köszönöm/

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Szabadság temploma

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.