[Küldetés] Koboldok Kincse

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Taidana on Hétf. Okt. 22, 2012 5:43 pm

Nem álltunk túl jól, és ez csesztette a csőrömet. Nem bírtam magamban tartani:
Ne szerencsétlenkedjünk már, emberek! – ráztam az öklömet majmom alakjában Kagami válláról. – Susaya támadási értéke istenes… – kezdtem bele a magyarázatba, de aztán rájöttem, hogy talán nem mindenki tudja dekódolni, hogy miről is beszélek. – A jobb érthetőség kedvéért: Susaya a majmom! Szóval… nagyon jó támadóértéke van, de kevés élete. És kicsit nehezen nevelhető… – tettem még hozzá nem létező bajszom alá morogva. Igazság szerint nem éreztem úgy, hogy ez a megfelelő pillanat az ilyesmi megtárgyalására. A legjobban az zavart, hogy szinte külön karakterként kellett kezelnem – attól függetlenül, hogy jó, persze, kicsit az is volt –, hiszen egyébként elvileg ő volt az én fegyverem. Nekem nem volt támadóértékem rendesen, de csak azért, mert ő tudott sebezni helyettem is. Cserébe én bírtam volna az ütéseket. De ez nem így volt. Míg én hasznavehetetlenül ücsörögtem egy másik idomár nyakában, ő a frontvonalon harcolt, és… banyek, ne! Sebzés érte!
Totál nem tudtam, hogy mit tegyek. Ez így tök meddőnek bizonyult. És ezért nálam pont betalált a csapatunkban lévő lány támadási ötlete.
Ok… Oké! Rendben! Figyelj csak ide, kicsi mester! – csaptam Fumiaki vállára. – Te leszel velem. Én nem tudok sebezni, de arra tökéletes vagyok, hogy bevágódjak, felnyársal néhány lándzsa, az OK, sok életem van, kibírom. De cserébe csapd szét a fejüket, rendben? – magyaráztam a srácnak, majd Renre pillantottam. – Akkor mi így leszünk, ha neked rendicsek, kislány.
Nem figyeltem a majmomra, mivel nem számítottam rá, hogy sikerült olyasmit mondanom, amitől megfogtam a figyelmét. Susaya azonban miután elhangzott a „mester” szó, rám figyelt, még bólogatott is, és anélkül, hogy észrevenném, szépen felsorakozik mögém ő is, ott hagyva Rent.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Taiga Kagami on Csüt. Okt. 25, 2012 12:11 am

Az új begyeim közzé vettem a kis izzó golyókat majd felálltam. Ahhoz, hogy tökéletesen tudjak lőni nagyon közel kellet lennem. A többiek persze közben serénykedtek ami egyben jó volt mert elvonta rólam a figyelmet viszont így én is nehezebben koncentráltam. Féltérdre ereszkedtem jobb karomat megtámasztottam a térdemen és figyeltem. Az egyik lándzsás pont velem volt szembe így két golyót rögtön az útját is engedtem. Messe szép látvány volt ahogyan átszelték a levegőt és becsapódtak a szörnyeteg gyomrába. Rögtön lángot kapott az ocsmány zöld bőre mintha csak olajjal lett volna átitatva. Egy darabig figyeltem ahogyan szétbomlik apróbb fénypontokká majd célba vettem a másik lándzsást. Rendesen becéloztam azt is pont mint a másikat gondosan a gyomránál mert az volt a legnagyobb amit célba vehettem. Profi módon szabadjára engedtem a gömböket szinte egyszerre mikor baj történt. Ahelyett, hogy ezek is becsapódtak volna mint az elődeik egy méterre a céltól apró kis pontokká bomlottak szét. Úgy tűnt túl sokáig bajlódtam a célzással s elértem a lejárati idejüket. Fogalmam sem volt mit tehetnék semmi értelmes ötletem nem volt. Egyedül a frontális támadás jutott eszembe azonban az egyszer már csődöt mondott. Kiderült, hogy ebben a világban semmit nem érnek a valóvilágban megszerzett erőm és reflexeim. Körbe néztem mit tudnék tenni mert a gyík nem nagyon akart újakat kiköpni. Mintha csak a gondolataimat hallotta volna megindult a szalamandra előre az ellenség felé. Mivel a földön közlekedett és alacsony volt nem nagyon figyeltek föl rá. Úgy tűnik észrevétlenül akarja megtámadni az ellenséget úgy, hogy átharapja a lábukat. Egy harapás bizonyára kifekteti őket ha két tűzlabdából beadta a kulcsot az a szörnyeteg.
avatar
Taiga Kagami
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2012. Aug. 29.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
215/250  (215/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Shade on Csüt. Okt. 25, 2012 9:30 pm

A csapat vezérasszonya, taktikai megbeszélést tartott, és ecsetelni kezdete a csapatmunka fontosságát, ami engem nem igazán érdekelt, így inkább a saját gondolataimba merülve, háttal a csapatnak bámultam a koboldokat.
~Hogyan tudnám megtörni ezt a védelmi falat?~ gondolkodtam, majd gyenge, és lefedetlen pontokat kerestem, de nem találtam.
~Kéne az a majom, ő állat idomár, szóval tank szerepet simán betölthetne.~ agyaltam, majd visszafordultam a koboldokhoz, és tovább keresgéltem. Pár perc múlva egy kéz csapást éreztem a bal vállamon, oda fordultam, és csodás módon a majom alakú tank mászott rám, és föl is ajánlotta az életének nagyobbik részét, azért, hogy sikeresen támadni tudjak.
~Mázlim van!! Neutral~ vigyorodtam gondolatban, majd megfogtam a majmot, és a kezemben vele, elindultam a koboldok felé. Futni kezdtem, és a fejük fölé dobtam a majmot, mint valami játékot, elterelésképpen. Majd mikor odaértem, megindítottam a támadásomat, ha célba talál, akkor hátra esik az eltalált, ha nem, akkor neki próbálkozok még néhánynak.
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by RenAi on Szomb. Okt. 27, 2012 7:27 pm

Nem is reménykedtem benne de, legalább egyvalaki figyelt arra, amit mondtam. Az állat alakú idomár Harashii fején úgy döntött, hogy nem is olyan rossz ötlet és hogy Őt választja társának, majd csatlakozott hozzá a petje is. Így ők hárman alkottak a végére egy csapatot, amit egy azonnali támadással be is mutattak. Tökéletes. Így a vörös hajú srác és én maradtunk egy csapat.
- Akkor én veled leszek. Jelentettem ki a srácnak, kicsit pirulva az előző szerencsétlen baki miatt. Látszott rajta hogy nem egy csapatjátékos jellem, így ez annyit jelent, hogy jobban kell alkalmazkodnom hozzá. Talán nem lesz baj.
- Nekem viszonylag sok az életpontom, te mivel idomár vagy nem. Így kiegészíthetjük egymást, ráadásul távolsági kaszt vagy, így arra kérlek, ha a peted újra tud golyókat csinálni, akkor fedezz. Addig én harcolok. És nem fog tetszeni a kérésem, de addig, amíg ez nem lesz így maradj hátul, és vigyázz a pontjaidra ha a peted visszanyeri az erejét valamelyest utána cserélünk én fedezlek. Azzal a srác elé álltam és támadásba is kezdtem. Míg a többiek aprítják a kis gnómokat addig én a másik oldalról, próbálok párat elintézni. A kardom támadó állásban és amilyen gyorsan csak tudtam, ahhoz a koboldhoz akartam hozzáférkőzni amelyik képes az illúzióra. Vele sok baj lehet még. A kardommal próbáltam apró de gyors vágásokat intézni a koboldok felé, majd miután szemben találtam magam az egyik lándzsással úgy gondoltam, hogy remek alkalom a képességem bemutatására, a villám vágásra, ami három gyors egymást követő vágás, és ha sikeres még krittel is ötven-ötven százalékban. Bárcsak sikerülne! Mondtam magamban és támadtam…

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Sachi on Vas. Okt. 28, 2012 10:53 am

Az események összemosódni látszottak ezután: Kagami petje céltudatosan talpalt előre, azonban a leghátul álló kobold vartyogására az utolsó lándzsás lekapta a fejét és egyben a lándzsáját is, s egy arasznyit visszahőkölésre kényszerítette őt, igaz nem találta el. Ám ekkor Taidana szállt alá és lökte fel lendületével a koboldot, mert hogy Hasarii ugyan elbírta de talán megcsúszott vagy célt tévesztett, így repülhetett a majomfiú nem az ellenség fölé hanem neki az ellenségnek. Így viszont Hasarii csaphatta le a földre került lándzsást, Ren pedig a másik oldalon szobrozó bunkós koboldot és aztán meg is lepte a helyére ugrani próbálót. Így maradt két fedezésre képtelenné vált bunkós kobold, s a mögöttük álló tőrös. Az azonban elhajított egy szekercét Taidana tanknak okozva 4 sebzéspontot. De ennyivel nem volt vége: az előre törő Ren észrevehette ahogy célpontja kezében valami fekete golyó bukkan fel, amiből egy látványosan szikrázó kanóc kezdett el fogyni. Ha meg is próbálta elérni és levágni a kis bomba akkor is felrobbant mielőtt elérhette volna, elpixellálva a koboldot és a többit is. Ha tehát Ren megpróbálta levágni, úgy 5 pontot sebződött míg a többiek a helyiségben fejenként kettőt, a két pet valami oknál fogva ezt elkerülték a sérülést

A tábortűz maradványai szétszóródtak és a hordókból sem maradt semmi, mindössze a helyiség túloldalán volt egy ugyanolyan ajtó mint amin bejutottak. De vajon mi volt mögötte és miféle módon folytatják az utat? Elvégre többen is megsérültek, talán valami továbbhaladási terv nem ártott, ha potiont még nem is akartak felhasználni


/Sérülések:
- Minden játékos karakter: -2 ÉP
- RenAi: -5 ÉP, ha közel volt a tőrös koboldhoz/

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Taidana on Vas. Okt. 28, 2012 9:39 pm

Az a helyzet, hogy én ezt marhára nem így gondoltam. Akkor még csak a gyanú sötét árnyéka vetült az akcióra, amint éreztem, hogy a két kéz megfog és felemel, de ahogy utána elkezdtünk rohanni az ellenek felé, Susayát megszégyenítő üvegrepesztő visításban törtem ki. Ez persze mit sem jelentett senkinek, de rúgkapálázásom közepette egyáltalán nem csodáltam, hogy a srác képtelen volt jól eldobni. Egyáltalán a franc gondolta, hogy nem elég, hogy faltörő kosnak használ, és velem zúzatna a koboldok között, de ráadásul még eldobni is szándékozik... amivel egyébként biztos, hogy nem lett volna baja, ugyani majomként a súlyom is annyi volt, mint Susayának, akinek a nyakban/fejen hordása, vagy akár kézbe vétele ugyan érezhető súlyt jelentett, de nem okozott különösebb problémát. Sőt ha visszagondoltam eddigi küzdőterezéseimre, ott is mindenki engem dobált, vagy konkrétan Susayát. És nem meséltek Súlyemelési jártasságról.
Blokkolónak neveztem magam, de azért egészen mást értettem alatta, mint amit a srác kihozott belőle. Időközben ráadásul sebződés is ért, így a majomalakom megszűnt. Nem irigyeltem a tankokat, amint vége volt a harcnak, tápászkodtam fel a csatamezőről, el tudtam képzelni, milyen vacak dolguk lehet.
Hát ez kemény volt, srácok, halljátok. Kemény volt! És te… Te… Te! Soha többé ne merj két kézre fogni és az ellenhez vágni, rendben? Nem vagyok az éjszakai kispárnád, hogy pizsamaparti-kellék legyek, rendben? Majomként is korrekt partner alapú viszonyt várok el, rendben?! – szegeztem Fuminak az összes dühöm, miközben felnyaláboltam a földről nagy meglepettségemre engem követő Susayát. – Ó, kis drága, megsérültél? – gügyögtem neki, hogy ellensúlyozzam korábbi kirohanásomat. Igazság szerint nem igazán akartam potira költeni, így egyelőre nem akartam megitatni csórókát. Máris életital kéne neki. Igen gyengusok voltunk.
Máskor összeszedettebb csapatmunkát várok el, srácok, rendben? – pislogtam a többiekre, mintha én dirigáltam volna eddig is. – És most pedig merre? Ki tudja? – néztem körbe a teremben.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Taiga Kagami on Csüt. Nov. 01, 2012 9:47 am

Ez a kis gyíkszerű lény percről percre egyre több meglepetést okozott nekem. Először meg voltam győződve, hogy hasznavehetetlen és csak az én bosszantásomhoz ért azonban rá kellet jönnöm tényleg nagyon hasznos is tud lenni. Legelőször kiröpdöste azokat a pici világító gömböcskéket amik csak úgy izzottak a forróságtól. Nem csak világításra volt alkalmas a kis gömb de fegyvernek sem volt utolsó. Ezután az újabb meglepetés akkor ért mikor szemtől szembe akart szembe szállni az ellenféllel. Meg voltam győződve, hogy pont úgy fog járni mint jómagam azonban jó nagyot csalódtam. Mint az árnyék úgy osont se barát se ellenfél nem vette észre. Majd mikor éppen támadásba lendült volna az egyik zöld izé észrevette a kis sárkánykámat és szolt a lándzsásnak akit éppen megharapni készült.
– Vigyázz el az útból vakarcs különben tűpárna lesz belőled!- mondtam ideges és mérges hang keverékével. Azonban a kis gyík kitért a csapás elől. A következő pillanatban valami felrobbant kissé hátralökve engem. Úgy láttam a többiek kisebb nagyobb sérüléssel megúszták a dolgot azonban a koboldok csúnyán porul jártak. Körbe kémleltem, de sehol nem láttam azt az ében fekete átokfajzatot mikor valaki megrántotta a nadrágomat. Lenézte és ott volt teljes életnagyságban sértetlenül. Hirtelen a torkánál fogva felkaptam a földről és rázni kezdtem azonban ügyeltem nehogy túl erősen szorítsam.
-Mit képzelsz mit csinálsz te nyavalyás!? Ha még egyszer így rám hozod a frászt a saját két kezemmel foglak felkoncolni?!- ezzel letettem a földre közel a lábamhoz és a többiekhez fordultam.
-Na mi legyen?!- közben összefonom magam előtt a karomat és türelmetlen arcot vágok.

/Elnézést kérek a késésért és köszönöm türelmeteket./
avatar
Taiga Kagami
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2012. Aug. 29.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
215/250  (215/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Shade on Vas. Nov. 04, 2012 9:20 pm

A kezeim között lévő majom alakú srác össze-vissza, rúgkapált, próbáltam a pontjaimból telő legjobban célozni, habár sejtettem, hogy félre dobom, de azt nem gondoltam, hogy ennyire. Neki dobtam egy koboldnak, aki a lendülettől elesett. Odafutottam, és megöltem, majd mellém futott a lány, és ő is megölt egy mob-ot, majd tovább mozdult. Hihetetlenül gyors volt. Tovább telt az idő, és egyre jobban beleéltem magamat a gyilkolásba, de egyszer csak hirtelen egy robbanás rázta fel a szobát, ölt meg minden mob-ot, és zúzott szét, szinte minden környezeti elemet. Meglepő volt a robbanás, és az hogy a koboldokon kívül más is tud sebezni. A játékban új értelmet nyertek számomra az effektek, az hogy a kristályokon kívül bomba is van a játékban furcsa, és új dolog volt számomra, ami felkeltett bennem más gondolatokat is, arról hogy talán nem csak bomba van, amiről nem tudtam, hanem ennél sokkal több is, és ez a tudatlanság félelmetes volt, borzongató volt. A majom srác felé fordultam, aki már nem volt majom alakban, de a hangok éppen akkor nem értek el, túl meglepő volt a bomba, ahhoz, hogy akkor éppen bármit is érzékelni tudtam volna. Néhány másodperc kellett, hogy feldolgozzam a merényletet, belegondolva a hanghatás nagyon életszerű volt, így nem csoda, hogy ijesztőnek hatott.
~Ha itt végeztünk, akkor hova tovább? Hogyan kéne folytatni a feladatot?~ törtem a fejemet, majd fölálltam, és a csapat felé fordultam.
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by RenAi on Kedd Nov. 06, 2012 5:54 pm

Nem reméltem de a „csapatmunka” meghozta gyümölcsét, igaz még van mit rajta gyakorolni, sőt nem is keveset, de máris elkezdtük aprítani a szörnyeket. Harashii csapata is elbánt párral, míg én szám szerint kettővel amire büszke is voltam, igaz nem nagy teljesítmény de a kezdeti nehézségekhez mérve ügyesek lettünk. Félszemmel néztem a többieket Harashii sikeresen neki vágta a majom testben lévő Taidanát egy ellenfélnek, aminek nemtetszését is adta hangos üvöltéssel, Harashii végül is jól jött ki belőle elvégre a leterített szörnyet gyorsan el is intézte. Kagami petje is épp támadásba lendült, amin picit meg is lepődtem, azt hittem hogy csak golyókat képes kilövellni de nem közelharcra is egész ügyes. Mindeközben próbáltam azokat a velem szembekerülő mobokat támadni ami a védelmet biztosított a többinek, elvégre utána már ők is könnyebben sebezhetőbbek lesznek. Úgy is történt két szörnyet már el is intéztem, mikor felkaptam a fejem a Taidana felé repülő szekercére.
- Vigyázz! Kiáltottam. De nem sikerült elég hamar felhívni rá a figyelmét, eltalálta. Majd mikor visszanéztem, láttam, hogy ugyanannak a koboldnak a kezében egy fekete gömb van, amiből egy égő kanóc lógott ki. Egy pillanatig csak néztem, ugyanis kellett némi idő hogy felfogjam, hogy mi is van a kezében.
- Egy… bomba?... Tettem fel a kérdés elvégre a játékban még nem találkoztam hasonlóval. Majd mire felocsúdtam már szaladtam is hogy megpróbáljam elvágni a kanócot vagy csinálni vele valamit, pár centi hiányzott de a következő pillanatban hatalmas fény és robaj rázta meg a termet. Engem el is repített és neki is vágott a falnak.
- Auuch… ez fájt... persze nem éreztem de valahogy azt hiszem a megszokás ezt mondatta. A mobok és a termet „díszítő” elemek elpixáltak A többiek már egy helyre gyűltek, és épp azon tanácskoztak hogy merre tovább. Felálltam és odasétáltam hozzájuk.
- Sajnálom nem tudtam levágni a kanócot, és így felrobbant a bomba, de azét örülök hogy mindnyájan jól vagytok. Mondtam miközben lesöpörtem a ruhámról a koszt.
- Ezek a koboldok tényleg nem valami okosak… jegyeztem meg és folytattam.
- Én mindenképp tovább megyek, és gondolom ti is. Két választásunk van, ahogy nézem vagy megijedve „farkunk” behúzva visszavonulunk vagy tovább, megyünk. Egyet értek Taidanaval, én is szeretném, ha a csapatmunkánk összeszedettebb lenne. Nem véletlenünk csináljuk partyban a küldetést! Szerintem, a felosztás maradhat, össze tudunk szokni és dolgozni, ha akarunk. Azzal a tekintetem már a továbbvezető ajtóra szegeztem és már el is kezdtem gondolkodni hogy mi várhat még ránk. Elvégre ez még valószínű csak ízelítő volt a küldetés nehézsége és bonyolultsága csak idővel fog kiderülni, arról nem is beszélve, hogy a kis srácot élve kell kimentenünk innen. Elindultam az ajtó felé de még mielőtt oda értem volna feltettem egy kérdést Taidananak.
- Ugye nem sérültél meg annyira, hogy ne tudd használni a képességedet? Mert ha igen akkor változtatni kéne a csapat felosztáson. Néztem a fiúra.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Sachi on Csüt. Nov. 08, 2012 4:10 pm

Úgy tűnt hogy Ren hosszútávon is csapatvezetőként végezte, hiszen ezúttal is ő volt az aki a folytatás mellett döntött, méghozzá az egyetlen tovább vezető útvonalon. Hogy óvatosan vagy meggondolatlanul nyitotta ki ez esetben is végül teljesen lényegtelennek bizonyult, mivel hogy túloldalán egy üres járatban találta magát. A fáklyák a korábbihoz hasonló sűrűséggel pislogtak a falakon, s maga az alagút kevésbé volt mesterséges: itt-ott cseppkövek voltak megfigyelhetőek, habár legtöbbjük összetörve hevert a padlón tulajdonképpen a textúra részét képezve. A haladás egyáltalán nem jelentett problémát, mindössze néhány perc sétát követően kerülhettek válaszút elé, ugyanis a járat kettévált és egyik útvonalban sem lehetett megfigyelni irányadó jelet vagy egyéb megkülönböztető dolgot. Az idő tehát eljött, hogy mindannyian megtárgyalják hogyan is tovább

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Taidana on Csüt. Nov. 08, 2012 5:17 pm

Pe-persze! – vágom rá Ren kérdésére némi megilletődöttség után. – Már hogy a fenébe ne tudnám használni?! – vigyorgok, mint a tejbetök, miközben azon kattogok, hogy mégis mi a fenéért kérdezte meg? Persze közben nem áll meg az élet körülöttünk, így folyamatosak az események, lassan elterelődik a szó a témáról: a lány megint az élre áll, és miközben arra készülök, hogy egy sóhaj keretében megint az ellenség közé kell vetnem magam, masszív figyelmemmel tüntetem ki a kapun túl ránk váró mindenséget. Csakhogy ez a mindenség ezúttal nem ellenség, sokkal inkább semmiség. Vagy egyszerűbben csak: semmi. Hiszen a járat folytatódik. Hehe, ez király, meg minden, legalább egyelőre nem kell harcra adnunk a fejünket. Sétálós csapat(ó)s idillünket álam mondjuk erősen megzavarja Kagami beszédmodora a kis mindent-túlélő-sárkányfej petjével. Én bírom őt, és nem tetszik, ahogy ő magyaráz neki. – Ó, ne csináld már, haver! – tehénkedek a vállára. Susaya tudhat valamit, hogy mint mindig, pl most is épp a fejem tetején lóg, mert tényleg tök kényelmesek ezek a mellkas feletti területek. – Tiszta jó fej ez a ragyafej. Tényleg, mi is a neve? – faggatom.
Az útkereszteződéshez érve úgy érzem, itt az ideje, hogy villogtassak kicsit. – Mi fogjuk felfedezni nektek a két útvonalat. Én az egyikben, Susaya a másikban fog menni, így mi tudni fogjuk, ha a másikat megtámadták, vagy talált bármit, aztán tudunk is visszajönni, mondani, hogy mi a stájsz, ok? – És hogy ne csak a szájkarate menjen, bemutatásképpen Susayát leteszem az egyik irány előtt, majd én elindulok a másikon. Pár lépés után érzem, hogy valami a kezembe kapaszkodik, majd onnan egy lendüléssel a vállamra fog, aztán fel is huppan rá… Igen, Susaya az. Lemondóan sóhajtok:
Azt hiszem, hogy ez így mégsem fog menni. Másnak más ötlet?

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Taiga Kagami on Pént. Nov. 09, 2012 11:31 am

A robbanás után szép lassan mindenki össze szedte magát. A csapat harcos hercegnője egy megkapó szózatot intézett hozzánk miszerint ha egy csapat vagyunk viselkedjünk is úgy mint egy csapat. A fekete hajú srác odajött hozzám és megkérdezte, hogyan hívják az állatkámat azonban egy valamit piszkosul elrontott. Le ragyafejezte azt a nyamvadt hüllőt amit rajtam kívül senki nem tehet meg.
-Ide figyelj pajtás tudom most ismerkedtünk meg, de ha még egyszer így nevezed ezt a nyamvadt kis izét dupla valagad lesz.- majd mintha mi sem történt volna a gyík felé fordultam-Tényleg nem is tudom a nevedet. Olyan sárkány szerű vagy mit szolnál a Drake-hez?-
Sajnos választ nem kaptam így a névadást későbbre kellet halasztani. A kis megbeszélés után szépen haladtunk tovább befelé a barlangba ahol a környezett egyre természetesebb formát kezdett magára ölteni. Imit amott érdekes cseppkövek hevertek a földön sajnos mind törött állapotban pedig biztosan gyönyörűen nézhettek ki mikor még teljes pompájukban díszelegtek. Miközben ballagtunk kezemet végig a zsebembe dugtam megpróbáltam koncentrálni és eldönteni mi legyen Névtelen kis társam a lábhoz közzel ballagott mellettem néha belém-jött azonban nem törődtem ilyen kis aprósággal. Nemsokára egy elágazáshoz értünk. A ficsúr akinek a majma volt meg akarta mutatni mennyire tud parancsolni az állatának és elküldte az egyik lyukba felderítőnek. A majom viszont egyáltalán nem akart megválni gazdájától így a terve kútba esett. Ezt a jelenetet látva a szalamandrám még jobban a lábamhoz bujt jelezve ne is gondoljak a szétválásra. A probléma nem volt egy Gordiusi csomó csak egy kis észre volt szükség. Két út volt mi pedig négyen voltunk. Nem kell matekzseninek lenni ahhoz, hogy meg tudjuk mit kell tenni. Én továbbra is zsebre dugott kézzel elindultam a jobb szélső járat felé és félhangosan közzétettem a megjegyzésemet.
-Aki akar velem tarthat.- ezzel folytattam tovább utamat az ismeretlenbe. Kis társam egy horkantással jelezte egyetértését majd gyorsan a nyomomba szegődött.
avatar
Taiga Kagami
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2012. Aug. 29.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
215/250  (215/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Shade on Szer. Nov. 14, 2012 4:49 pm

A csapat megbeszélést tartott, habár én inkább elhúzódtam, és maradék eladható alapanyagok, tárgyak, és arany után kutattam a maradványokban, de nem találtam semmit, a törött tárgyakon kívül. Egy kis idő múlva elindultak, ezt érzékelve, befejeztem a keresést, és elindultam utánuk. Az elől haladó lány, kinyitotta az ajtót, majd bement rajta, és a csapat is szép lassan bekeveredett. Utolsónak maradtam. Ráfogtam a kilincsre, és az ajtó mellett elhaladva nem láttam zárat, így nyugodtan becsuktam. Ahogy neki vágódott, a keret azon része kiesett a helyéről, és az egyik lábam előtt heverő cseppkő darabnak csapódott, a robbanás biztos megviselte. Arrébb rúgtam a fadarabot, majd fölvettem a cseppkő darabot, és tovább sétáltam. A folyosó hideg, és párás volt, a környéken csöppenés hangok voltak hallhatóak, a léptek pedig visszhangoztak, egy kissé olyan szag terjedt a levegőben, mint az esők előtti időszakban.
~Mióta megyünk már?~ gondoltam, majd megfordultam, és visszadobtam a követ. A csapat tovább sétált, én pedig a letört csepp köveket dobáltam, mint az állatidomár srác a tűzgömböket. A darabok eltalálták a folyosó tetejét, és ezzel kopogó hangot hallattak. Közben sétáltam én is, de figyelmetlen voltam, és ráléptem egy darabkára, ami elgördült a lábam alatt, és hátra estem, ami egy kis hp mínusszal járt, így ebből tanulva, inkább abbahagytam. Egy elágazáshoz érkeztünk, én véletlenszerűen a bal elágazáshoz mentem, és megálltam. A sötétbe bámultam, és mivel nem volt éjjel látás jártasságom, ezért inkább csak unatkoztam, nem tudtam meg semmi infót. Nyugalom volt. Kissé forgatni kezdtem a pörölyt, mert akkor már tényleg unatkoztam. Forgatás közben, majdnem fejbe csaptam magam.
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by RenAi on Vas. Nov. 18, 2012 9:48 pm

Az utunk folytatódott tovább, mindenki úgy gondolta hogy ha eddig el jutottak akkor már nincs megtalálásnak helye.
- Pe-persze. Már hogy a fenébe ne tudnám használni! Vágra rá a kérdésemre a választ kissé zavartan majd széles vigyor jelent meg az arcán.
Majd előre mentem és kinyitottam az ajtót, személy szerint arra számítottam hogy egy újabb adag erősebb mob csoport vár ránk, de pozitív meglepetésemre egy kis pihi következett, ugyanis egy üresen tátongó járat várt ránk és ezen keresztül folytattuk az utunk. Ami nem volt eseménytelen ugyanis Kagami és Taidana egy kisebb fajta szóváltásba keveredtek, majd utolsónak Harashii jött utánunk aki be akarta csukni maga mögött az ajtót melynek eredménye hogy az kiszakadt a helyérről, gondolom megviselhette a robbanást, ami végül is olyan nagy volt hogy csoda hogy nem szakította be alap. Miután mentünk egy idő után ismét Ő rá fordult a figyelem, ugyanis valószínű valahogy megbotlott valamiben és elesett. A hang hallatára ösztönösen hátra fordultam, ugyans akár meg is támadhattak volna mindet hátulról valahogy. Az életcsíkja picit lentebb csúszott. Már mentem volna hogy segítsek neki, de fel is állt és folytatta az útját ugyanúgy lemaradva kissé. Hamarosan egy elágazáshoz értünk ami minket is választás elé állított. Taidana megpróbálkozott egy ügyesnek tűnő taktikával, hogy majd Ő és a petje felderítik a terepet, de az állatkája ezt nem így gondolta. Majd Kagami önállósította magát és előre ment egyedül, Harashii a másik oldalra állt jelezve hogy Ő arra szándékozik menni. Nem volt sok választásunk, így én oda álltam ahhoz a bejárathoz amin Kagami az imént belépet.
- Hajj, na jó akkor én Kagamival tartok elvégre mi így is vagyunk csapatban. Azzal elindultam utána, de pár méter után vissza szaladtam.
- Taidana, Harashii! Vigyázzatok magatokra. Mondtam mosolyogva. Majd Kagami után szaladtam, hogy beérjem a srácot.
- Vááárj! Veled tartok. Kiálltottam az első felét a mondatnak, majd folytattam a másik felét lihegve a kezeim a térdemre támasztva miután beértem a fiút. Néhány levegő kapkodás után felegyenesedtem és a srácra mosolyogtam jelezve hogy indulhatunk. Mindeközben azon járt a fejem hogy mi lehet a két sráccal, az életcsíkjaikat a party résznél látnánk ha lentebb csúszna, gyorsan le is ellenőriztem. De nem változott semmi. Ennek örültem. Mi Kagamival haladtunk egyre bentebb és bentebb a barlang belsejébe. A srác mögött kullogtam és azon gondolkodtam mit is mondhatnék neki, eléggé nyomaszó volt a csend és hogy csak a lépteink visszhangoznak.
- Ööö, izé tök cuki a peted. Nem tudok sokat az állatidomárokról, mesélnél a kasztodról ha megkérlek? Én kardforgató vagyok de gondolom ez már le jött neked. Mondtam kissé zavarba jöve elvégre egy egyértelmű dolgot jelentettem ki. Majd ha válaszolt folytattam.
- Nem vagyok valami taktikai zseni, de a pontjaimat a életpontok növelésére osztottam és a speciális képességem azon alapul hogy három gyors vágással sebesítem meg az ellenfelem és ötven-ötven százalékban duplázódik a sebzésem, és osztottam pontokat a fegyverkezésre és a speciális képességre is ami növeli az esélyem a sikerre. Csak azért mondtam el hogy tudd hogy én mire vagyok képes, hogy ha harcra kerül a sor ki tudjuk használni egymás erősségeit.

A monológom után a fiúra mosolyogtam biztatóan.

/ Gomeee mindenkitől a késésért... ^^" /

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Sachi on Hétf. Nov. 26, 2012 10:56 am

Kagami, RenAi

Kagami és Hasarii közvetlen kezdeményezésére a csapat ketté válni látszott, előbbi fiúval tartott a csapat egyetlen lány tagja Ren is. Az út a korábbi hosszabb sétára emlékeztetett még a harc előtt, itt is voltak fáklyák még ha valamivel ritkásabban is. Látni viszont mindenképpen lehetett, s az enyhén jobbra kanyarodó alagútban kisvártatva a fény erősödni kezdett. Ha messziről nem is, egy percen belül láthatóvá vált hogy a járat egy terembe vezetett, melyen nem volt ajtó. Köntörfalazásra nincsen szükség: egy nagyobb természetes barlang volt teli cseppkő textúrával, a közepén a mennyezetről egy talán késő tizenéves és valamennyire megtermett eszméletlen fiú volt lábánál fogva felkötve, játékos indikátor nélkül. Azonban nem volt egyedül: háttal nektek egy tagbaszakadt és izmos, rongyokba öltözött kobold állt. Akkora lehetett mint amekkora Ren is volt, ám amint beléptek az megfordult és észrevette őket. Nyugodtnak látszott és mindössze pislantott egyet, majd szó nélkül megropogtatta vállait. Ám ugyanekkor erősnek látszó mellvért jelent meg rajta, alsó testén szoknyaszerű ruhadarabbal és lábszárán szintén némi könnyű páncéllal. Míg karjai és combja fedetlenül maradtak, fejére egy ehhez hasonló sisak került, bal kezébe pedig egy hatalmas kerek pajzs, jobbjába pedig egy kétélű rövid döfőkard. Nem várakozott tovább, pajzsát maga elé kapva és szemeivel fölötte kémlelve a játékosokat elindult feléjük, kardja már nem volt látható pajzsa miatt de biztosan készenlétben állt. Nem tűnt könnyű esetnek, mert hogy a pajzs próbálkozás esetén semlegesítette Kagami gömbjeit és ha gyíkja most is kúszó támadást kísérelt meg, a kobold szeme megvillant és könnyedén elrúgta magától, miközben felsőtesti tartása nem veszített egyensúlyából

Taidana, Hasarii

A másik páros Taidana és Hasarii voltak, ugyan tovább kellett kutyagolniuk mint társaiknak és az eredmény is távolibbnak tűnt küldetésük alapcéljából, valami talán érdekesbe ők is belefutottak. Noha ez elsőre mindenképpen egy zsákutcának tűnt, a járat két oldalán és a végén levő falon egy-egy fáklya égett ami nem feltétlenül jelentette hogy nem volt a helynek semmilyen lehetősége. Azonban mielőtt elkezdték volna mondjuk a padlót vagy a falakat vizsgálgatni, lépteket hallottak maguk mögül és ha nem is éppen meglepetésükre, de egy idegen lány alakja lépett be a legközelebbi fáklya fénykörébe. Ám még ezelőtt, hogy az alakot kivehették volna, szemek kékes derengését pillanthatták meg. Ő semmiképpen nem lepődött meg hogy ott találta a furcsa párpst, valószínűleg már azelőtt észrevette őket hogy... pontosan nem tudni, hiszen egészen eddig a percig lépteit sem hallották, viszont szemei halovány derengése elárulhatta hogy látott a sötétben. Meg is állt a fáklyafényben, s nem kimondottan örömteli érzelmeket sugárzó tekintetével a srácokébe szúrt, kezeit pedig csípőre vágta
- Halljam, mi dolgotok erre? Ki vele! - szólalt meg parancsoló, de ugyanakkor mégis mértéket tartóan offenzív hanghordozással
A hang élesen hasított bele a csendbe, ugyanakkor perfekt lányos volt a maga teljességében. Hogy máshogy lehetne ezt leírni két magukfajta fiú játékos számára? Talán tizenöt lehetett, fekete szemeinek és hajának volt némi fémes kék árnyalata, termet szempontból pedig alig két-három centiméterrel lehetett alacsonyabb az átlagnál. Szorult tartásába némi elegancia még ha elsősorban sportos is volt inkább, ugyanakkor némely ifjú srácok érdeklődésének középpontja se nem volt nagy se nem kicsi, passzolt alkata összhangjához. Ami játékos indikátorát illette, volt neki! Mindössze piros igencsak tévedhetetlenül, na persze ez nem jelentett még semmit. Ami iránta nyújtott esetleges gesztusokat illette, ha valaki esetleg kezet próbált neki csókolni vagy csak közelebbről megismerkedni, egészen határozottan lökte vissza. Ez mindkettejükre igaz volt hiába vetették meg lábukat, legfőképpen Taidanara ugyebár, akinek erőpontja nem igazán volt...


_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Taidana on Hétf. Nov. 26, 2012 7:22 pm

Nekem jutott az antiszoc. Egy ideig még mélán lesegettem hátrafelé, hátha Kagamiéknál úgy alakulnak a dolgok, hogy zsákutcába futnak, és ezért utánunk sietnek, de nagyon hamar elvesztettem minden reményemet, és miközben ott tébláboltunk egymás mellet a sráccal, akinek eddig legjobb szórakozásának tűnt az én dobálásom, vagy a cseppkövekkel szórakozás, elég hamar beállt az a bizonyos kínos csend. Amikor érzed, hogy jó volna legalább egy-két szót váltani a másikkal, de igazából magad sem vagy biztos abban, hogy tényleg hallani akarod, hogy a másik mire gondolhat. Meg nem is jut eszedbe, hogy mi volna ideillő téma. Az időjárás nyilván nem, hiszen egy cseszettnagy barlangban téblábolunk, komoly nehézség itt elővenni olyan közhelyeket, mint a „szép időnk van, nem?”. Járattam az agyamat még egyen-kettőn, de végül feladtam. Egyébként is annál jobban aggódtam Susaya miatt, akinek túl kevés élete maradt. De még ez is túl sok volt arra, hogy potit használjunk. Nagyon féltettem őt, főleg azért, mert egyelőre úgy döntöttem, hogy ő lesz az én ütőerőm. És én bizony nem tudnék sebezni helyette. A srácra sandítottam. Az életcsíkját próbáltam kiszúrni:
Elég vacakul szerepeltünk az ellen a néhány mob ellen, nem? Tök félelmetes itt, és minden annyira élethű… Nehéz harcolni – próbáltam felvetni valami némileg semleges témát, ami ettől függetlenül csak érint mind a kettőnket, és így csak van néhány gondolata ezzel kapcsolatban a srácnak, hogy végre elindulhasson közöttünk valami beszélgetés féle.
Ekkor zavart bele a képbe a csaj megjelenése. Pontosabban az, hogy rábukkantunk.
Ó, banyek, egy újabb gyilkos! Hú, de utállak benneteket! – kiáltottam fel meglepetten, és részemről innentől kezdve eszem ágában sem jutott semmilyen közeli kontaktust teremteni vele. Iránta érzett fellobbant ellenszenvemen nem változtatott mellmérete sem, őszintén szólva még csak nem is csekkoltam. A piros indikátora és a kezében lévő kard sokkal jobban foglalkoztatott. Azon járt az eszem, hogy Susaya talán egyetlen csapást sem bír ki tőle. Testcsere! – kiáltottam, és a majmomból azon nyomban ember lett, olyan, mint én. – Hárman vagyunk egy ellen. Velünk aztán ne szórakozz. A közelemben sem akarlak látni, tűnj innen! – kiabáltam magamból kikelve.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Taiga Kagami on Hétf. Nov. 26, 2012 7:42 pm

Nemsokkal azután, hogy elindultam a kis csaj utánam kiáltott miszerint velem akar tartani. Kissé lassítottam a lépteimen majd mikor utolért újra normális sétáló tempót vettem fel. Egy ideig haladtunk csöndben a hosszú jártban mikor a leányzó megtörte a csendet. Arról beszélt milyen aranyos az az izé ami állítólag az én állatom meg, hogy egy kardforgató. Úgy beszélt mintha nekem tisztában kellet volna lennem ezekkel a dolgokkal. Nem akartam megbántani a lányt mert eddig nem ártott nekem azonban nem akartam engedni a jól megszokott fegyelmemből és modoromból sem.
-Szerintem meg elég furcsán néz ki mint egy odaégetett gekko. Az úgynevezett kasztomról nem tudok semmit azt sem tudtam pár órája, hogy vannak egyáltalán ilyesmik. Jószerével semmit nem tudok erről a játékról egy nagy büdös semmit. Én nem szoktam ilyen marhaságokkal tölteni az időmet hanem komolyabb dolgok kötötték le az időmet. -
Erre a kijelentésemre megropogtattam a csuklómat majd a régi szép verekedős emlékek hatására egy vészjósló mosoly jelent meg az arcomon. Mikor elmondta mik az ő képességei elfüttyentettem magamat.
-Ez nem semmi. Te aztán jól beleástad magad ebbe a témába. Én csak azt tudom mikor nemrég bekerültem ebbe a világba találtam egy tojást ami megégette a kezemet. Majd kikelt belőle ez a kis micsoda és utána a gömbök nem égették meg a kezemet. Elég fura ez a helyzet hozzá vagyok szokva, hogy saját kézzel oldom meg a problémáimat nem ilyen plüssállatok által- Ezután haladtunk tovább az alagútban míg egy ajtó nélküli teremhez nem értünk. A terembe belépve megláttam egy ájult srácot ki a lábánál fogva volt fellógatva. Mocorgást halottam a fiú mellől odafordulva egy zöld szörnyet láttam ám ez más volt mint az előzőek. Sokkal erősebbnek tűnt és a vállait ropogtatta mintha ott sem lettünk volna. Bizonyára ő volt a förmedvények nagyfőnöke. Furcsa hacuka volt rajta kezeiben hatalmas pajzs és kard fityegett. Gondolkodás nélkül magam mögé húztam a lányt.
-Golyókat!-
Adtam ki az utasítást a mini sárkánynak ugyanis tanultam az előbbi esetből miszerint ez a test nem alkalmas szemtől szembeni harcra. Rögtön kaptam három kis izzó gömböt melyet a zöldbőrű felé pöccintettem. Nagy sajnálatunkra kemény pajzsával mindet kivédte. Ezután a szalamandra egy rejtett támadásra készült azonban megint lebukott és egy rúgással visszarepítették hozzám. Ezt már nem tudtam elviselni, hogy valaki így packázzon velünk és talán a kis társam is így érzett. Ezúttal egy teniszlabda nagyságú izzó gömböt öklendezett ki és lökött oda hozzám. Számon ismét megjelent a vészjósló vigyor és a következő szavakat társaimhoz intéztem.
-Légy résen kiscicám kezdődik a tánc. Gyíkpajtás tedd amit én.-
Oldalazni kezdtem jobb felé míg a gyík tökéletesen leutánozva engem a balra araszolt.
Az a terv, hogy egyszerre támadjuk meg két irányból így lefoglaljuk a figyelmét szabad utat adva a kardos bögyösnek.
avatar
Taiga Kagami
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2012. Aug. 29.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
215/250  (215/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Shade on Pént. Nov. 30, 2012 3:00 pm

Megint a majomidomárral kerültem össze. Sétáltunk a barlangban, csak sétáltunk, és sétáltunk. Előre bámultam, és ásítottam egyet. Sötét volt, és csend, ami kiszabadította belőlem azt az érzést, amit úgy hívnak, hogy fáradtság. Nem láttam sokat.
~Be kellett volna szereznem az éjjel látást. Na, mindegy.~ gondoltam, majd ásítottam még egyszer.
-Elég vacakul szerepeltünk az ellen a néhány mob ellen, nem? Tök félelmetes itt, és minden annyira élethű… Nehéz harcolni.- mondta a srác.
-Legalább túl éltük. Akármennyire is félelmetes, ha túl akarod élni a játékot... nem is játékot, inkább gyilkos programot, akkor harcolnod kell, akár akaratod ellenére is. Ez a mostani helyzetben a mi...- válaszoltam a srácnak, de befejezni már nem tudtam, mert a srác ekkor hirtelen idegesen hátra fordult, majd „gyilkost” említett, én is hátrafordultam, és megrémültem. Egy lány fürdött az egyik fáklya fényében, vérvörös indikátorral. Ő volt az akit a srác említett, a gyilkos. A kezébe néztem, egy kard volt ott.
~Kardforgató?~ gondoltam, majd a kezembe fogtam a pörölyt, és kissé szétterpesztettem a lábamat a stabil állás érdekében. Figyeltem, de a fóbiám még mindig hátráltatott. Olyannyira koncentráltam, amennyire csak tudtam. A fiú közben felvette a majom formát, így a szavai már nem voltak annyira komolyan vehetőek.
-Majom srác... Hány életed van, neked meg az állatodnak?- kérdeztem, közben, még mindig figyeltem a lányt, komolynak tűnt. Rápillantottam az életcsíkjára, sokkal jobb állapotban volt, mint a miénk. Majd megint a kardra néztem, furcsa volt. Még inkább meg szorítottam a pörölyt, és futásra készültem, de nem menekülés céljából, sokkal inkább lendület vétel akart lenni, a támadáshoz. Vajon mi lesz ebből?
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by RenAi on Pént. Nov. 30, 2012 11:15 pm

Miután sikerült végre beérnem a fiút, melyben segítséget nyújtott az is hogy picit lelassított, együtt folytattuk tovább az utunkat. Hosszú percekig csak csendben haladtunk előre a fáklyák fényében, majd megkíséreltem megtörni a csendet, így megdicsértem az állatkáját. Tulajdonképp tényleg aranyosnak tartottam már amennyire egy hüllő aranyos lehet. Kagami válasza csak annyi volt rá hogy kb. úgy néz ki mint egy oda égett gekkó, ezen hangosan de mégis szerényen fel is kacagtam. Jobban megnézve tényleg hasonított egy megpörkölődött gyíkra. Piciny bánatomra a kasztjáról nem tudott mesélni elvégre most kezdte a játékot. Sőt még arról is említést tett hogy nem is szokott ilyenekkel foglalkozni, legalább ebben hasonlítunk én sem játszottam még ilyesfajta játékkal. Majd még azt is hozzá tette hogy komolyabb dolgok foglalkoztatták, és ekkor meglóbálta a csuklóját egy vészjósló mosoly keretében. És meg kell hagyni kicsit ki is rázott tőle a hideg, ugyanakkor coolosnak is tartottam.
- Ezek szerint a rossz fiú kategóriába tartoztál? Kérdeztem, mosolyogva a srácra. Majd meséltem a kasztomról hogy hogyan is osztottam a pontjaim na meg a speciális képességemről. Majd füttyentett és folytatta mondanivalóját amiben meg is dicsért. Ennek nagyon örültem azt hiszem az első dicséretem a játék során, talán picit bele is pirultam.
- Nem igazán vagyok jártas benne, ugyanúgy kezdő vagyok mint te. Csak pár dolgot tudok amit az öcsém mesélt régebben. A kasztjáról mégis mesélt egy érdekeset, egy tojásról. Ezek szerint minden pet egy tojásból kell ki. Jegyeztem meg magamnak, majd a fiú elmesélte hogy mikor kikelt megsütötte mármint a tojás és nem Ő a tojást. Felmerült bennem egy gondolat melynek hangot is adtam.
- Célzást tettél rá hogy a való életben inkább bunyóztál mintsem valaki más harcoljon helyetted, akkor hogy hogy az állatidomár kasztot választottad? Néztem rá kérdően, majd fojtattam.
- Mondjuk annyit el tudok mondani hogy az én kasztom ugyan tudja használni a kezét, lábát harc közben de ugyanúgy csekély a sebzése, így jobban megéri a fegyverünket használni. Szóval sokat nem vesztettél. Mondtam mikor kicsit beelőztem majd szembe fordultam vele és pár lépést hátrálásban tettem meg, miközben kezeim a hátam mögött voltak összekulcsolva. Majd vissza fordultam és utunkat szintén egymás mellett folytattuk. Nem kellett bele sok idő, mire egy ajtó nélküli teremmel találtuk szembe magunkat, amin rögtön be is haladtunk. A teremben megpillantottunk egy a lábánál fellógatott fiúcskát. Amint megláttam tudtam, hogy Őt keressük, gyorsan meg is örültem neki, majd miután jobban szétnéztem a szemem megakadt egy mobon. Más volt mint a többi ezt már az első ránézésre megállapítottam. Sokkal erősebb lehetett, amit az is bizonyított hogy egy eléggé erősnek látszó páncélzatot viselt mellette egy igencsak áthatolhatatlannak tűnő páncélt. Nem láttam még bost és csak remélni tudtam hogy nem az, csak egy picit felszereltebb szörnyike. Láttam hogy Kagami szeme is megakadt rajta, majd ösztönösen maga mögé húzott. Majd a petjéhez szólt:
- Golyókat! Mondta mire a petje szorgalmasan el is kezdte gyártani azokat. Utána a srác jól becélozta a szörnyet és dobott...sajnos a mob mindet gond nélkül kivédte. Három tompa csattanás hallatszódot majd a vissza szálló golyók bele olvadtak a földbe. Ezután a petje kezdett önkéntes akcióba amit a mob szintén könnyedén kivédet. Majd az állatka nem hagyva magát egy picit nagyobb labdát adott Kagaminak. Éreztem most rajtam a sor de a fiú készült valamire, amit az arcán lévő vigyor is megerősített.
-Légy résen kiscicám kezdődik a tánc. Gyíkpajtás tedd amit én. Mondta a srác majd oldalazni kezdett jobbra, mire a petje balra. Ekkor villant be hogy mit is tervez Kagami. Széles mosoly jelent meg az arcomon. Elvégre így legalább egy találat biztos lesz. Kardom támadó állásban és én szemből közelítettem meg a mobot, úgy hogy ne legyek se gyorsabb se lassabb a társaimnál. Majd kardom kéken kezdett fényleni és támadtam a speciális képességemmel, ami ha sikerült még egyszer támadtam, ha a mob hátrált akkor szintén ugyanúgy. Elvileg oldalra nem tudott kitérni, de ha tudott magasat ugrani akkor mikor felugrott, én átszaladtam alatta, így már a mob háttal volt nekem és úgy vetettem be újra ezt a stratégiát.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Sachi on Szomb. Dec. 01, 2012 11:07 am

Kagami, RenAi

A Kagami terv jó ötletnek tűnt, a rendszer azonban megint csak megtréfálta. Mert hogy az idő pergett a próba dobálózással, s amikor már éppen váltak ketté idomár és petje a nagyméretű kobold rohamot indított egyenesen Kagaminak. Gyorsabb volt mint ahogy elsőnek tűnt, s pillanatok alatt odaérve fellökte pajzsával a fiút. Szerencsére a négy életpontjából csupán egyet veszített, mert hát nem a konkrét fegyverét használta ellene. A szalamandra pedig tartotta magát a tervhez, kihasználva hogy gazdáját lökték fel, belemart a kobold fedetlen lábfejébe sebzést okozva neki, persze nem sokat. De ott volt Ren is, aki bár szemből így nem tudta megközelíteni a koboldot, belátta hogy neki majdhogynem háttal még jobbak is ellene az esélyei. A lány márpedig nem volt éppen lassú, a koboldharcos alig lökte fel Kagamit már a nyakában is volt speciális támadásával. Így hát most az ellenfélen volt az esés sora ráadásul hasra, ahogy életcsíkja lecsúszott a narancssárga régiókba. Ha a fiú még ott volt ráesett, azonban nem elég erősen ahhoz hogy sebzést okozzon neki. Ennek ellenére is, a dög már tápászkodott fel és fókusza Kagami szerencséjére most Renre állt be

Taidana, Hasarii

Eközben két járattal arrébb egy másféle szituáció kezdett kibontakozni, igaz nem mentesen talán a hosszú séta és kényelmetlen lefolyású harc mellékhatásaitól. Ugyanis a lány keze üres volt, minden fegyvertől mentes nem hogy kardtól. Hasarii pedig valószínűleg annyira két tojásnak nézte idomárt és petjét, hogy nem tűnt fel neki: a pet vett fel emberi alakot és nem az idomár majmot

Mindezen részleteket félretéve, Taidana azonnali reakciója olyan furcsa üzenettel bírhatott, mely arra késztette a lány arcát hogy bambán elnyúljon, s pontszemekkel meredjen rá. Egy pillanatra, mert aztán visszatért a mogorva arcjáték, némi sértett vicsorítással és elvonalasodó arccal megtoldva, még az az ér is dagadni kezdett a halántékán. Vérig sikerülhetett sérteni...
- Grr... hogy... merészelsz... - remegett meg minden egyes szónál, majd képletesen felrobbant és jobb öklét kezdte rázni az idomárra - HOGY VAN BŐR A KÉPEDEN!!! AZT NE MONDD HOGY EZUTÁN MÉG FÉRFINAK FOGOD HÍVNI MAGAD?! NEM IJESZTESZ MEG, DÍSZIZMÚ ÖCSIPÓK!!! VÁLASZOLJ!!!
Érdekes volt, ahogy az alacsonyabb lány kiosztani próbálta a magasabb fiút, igaz az izmai a játékban tényleg csak dísz lehettek. Ugyan nem rántott elő fegyvert vagy támadott, de egy újabb újabb sértés bizony egy balegyenessel lett megválaszolva. Susaya AI-ja pedig... talán jobban értette a helyzetet vagy még nem kedvelt eléggé, mintsem hogy ez alkalommal közbelépjen? De a lány reakciója már várható lett volna a valós életben is, mert nem éppen gyönge lévén igazán fájhatott volna, míg itt ugyan nem fájt de ha betalált akkor három pontjával megrágta a fiú páncélját, ha viselte...
- TUSKÓ, TANULJ ILLEMET!!! - förmedt rá megint

Viszont ha ezt a srácok támadásként fogták fel, hátrálni kezdett és egy kisméretű buzogány jelent meg jobb kezében...
- VAN KÉPETEK?! BUNKÓK!!!

/sebződések:
Kagami 4-1=3 HP
? - Taidana ?-3=? (nincs meg a régi adatlapod)

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Taidana on Szomb. Dec. 01, 2012 12:40 pm

Pont az ilyen helyzetek osztottam el úgy a pontjainkat, hogy hasonló szituációban ugyan már legyünk már némileg ütőképesebbek az ellenfélnél, erre ér ez itt bármit is? Nem! Úgy előttem termett a lány, hogy csak meglepődni volt időm, aztán még megpróbáltam behúzni a fejemet, de túl nagy volt a megilletődöttségem ahhoz, hogy időben reagálhassak, így nagyon csattant a pofon. Egy pofon! Minden úr az égben, pofont osztott le nekem egy lány! Jesszus, pofont!
Na ide figyelj! – nyúltam a keze után, ahogy távolodni akart, ha távolodni akart. Elpattant bennem néhány húr. Én akartam távol maradni tőle, én akartam sebzést leosztani neki, én akartam bántani őt, én akartam élni statpontjaim vélt vagy valós fölényével! Én, én, én, én! És Susaya látványosan ignorálta a kényes szituációt, és biztos voltam benne, hogy ennek igen komoly jelentősége van, bár hogy egész pontosan mi is lenne az, azt mint mindig, most is csak ő tudta, én még csak nem is sejtettem, és ez külön roppantott egyet amúgy is a narancs indikátor láttán már komoly sebzéseket megélt idegrendszeremen, hogy a pofonról vagy arról ne is beszéljünk, hogy mennyire éreztem én, hogy Mr. Morózus Harcos nem fog túlpörgetett reflexekkel beleszállni pofozkodós minicsatánkba, és akkor még arról nem is beszéltünk, mennyire felment bennem a pumpa, ahogy még a lány kérte ki magának, hogy gyilkolós indikátorral flangál itt előttünk, és mégis még neki áll feljebb, hogy ezért meg is szólják.
Bakker! Mi lesz, minket is megölsz?! – kiabáltam vissza, és hacsak nem változott a helyzetünk, avagy még mindig egymással szemben álldogáltunk, és ha sikerült elkapnom a kezét a balegyenes/pofon után, akkor meg főleg éppen jó helyen volt az arca, hogy ezt a tuskózására válaszként nagyjából tíz centiből a képébe ordítsam.


(off) Szintlépéskor minden pontom a gyorsaságomra adtam. Azaz -5 a gyorsaságból = első szintű Taidana. Smile (/off)

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Taiga Kagami on Szomb. Dec. 01, 2012 4:58 pm

Még az alagútban kérdezte tőlem, hogy a rossz fiúk kategóriájába tartoztam-e. Ez egy nagyon érdekes kérdés volt ugyanis a válasz egyszerre volt igen meg nem. Jó pár embert megvertem ami rossz ám jó is mert azok még nálam is rosszabb és gonoszabbak voltak.
-Megítélés kérdése ki a jó és a rossz. Én pusztán meguntam, hogy ezek a nagypofájúak gengszteresdit játszottak és akárkit agyonvertek akit csak akartak. Ezért én az ő kobakjukat vertem be. Sajnos sokkal többen voltak mint gondoltam és a pletyka villámgyorsan terjed akár a rothadás. Bár igaz ami igaz megnyugtató tud lenni mikor vérvörössé válik az arca aki a kezeim közé keveredik.-
Valami furcsa dolog történt velem ugyanis ellenállhatatlan késztetést éreztem aziránt, hogy még többet meséljek ennek a lánynak a múltamról. Talán azért mert a mosolya pont olyan volt mint annak az angyalnak aki a tehetetlen testemet ápolta már hónapok óta és akinek köszönthetően újra mozogni tudhatok.
-Sajnos minden jótettnek megvan a maga büntetése és én a veszett kutya saját testem foglya lettem. Annyira szerettem volna meghalni de annak az idiótának ott fönn más ötlete volt. Küldött egy csodálatos angyalt aki ernyedt testemet ápolta és ki ebbe az idétlen világba száműzött-
Miközben beszéltem igyekeztem nem a szemében nézni ugyanis rögtön elpirultam volna.

A barlangban a golyós trükköm nem vált be ezúttal mindet kivédte a pajzsával. Mikor éppen akcióba akartam lendülni megindult az ellenfél és pajzsával úgy taszított félre akár egy tol pihét. Fájdalmat nem éreztem bár nem is volt időm ezzel foglalkozni. Gyorsan föltápászkodtam pont mikor a kis gyík éles fogait az und-ormány combjába a lány pedig a tarkójába mélyesztette bár ő nem a fogait használta. Éppen csak arrébb tudtam perdülni és a lény már az egykori fekhelyemen heverészett. Valami történt vele mert a feje fölött lévő zöld csík sárgára váltott bár nem voltam tisztábban ennek a jelentőségével. Ahogy lény tápászkodott fel szemeivel a lányt vette célkeresztbe. Ez teljesen felzaklatott két okból is. Először, hogy van pofája egy lányt megtámadni másodszor annyira gyengének tart, hogy inkább egy lányt támad meg.
-Nem merészelj lebecsülni te szemétláda kitaposom a beled!-
Üvöltöttem és elkezdtem rohanni felé miközben kelt fel kezemben a még mindig izzó gömbbel. Az a célom, hogy az arcába nyomjam a gömböt de a kis gyík a nadrág száramba harapva megakaszt. Azt szeretné közölni velem, hogy az alacsony életerőm miatt inkább távolról támadjak úgy, hogy levegőt fúj ki a száján. Ha RenAi nem tudja elmagyarázni nekem a jelbeszéd értelmét újabb közelharcba bonyolódok ha igen távolról támadok.
avatar
Taiga Kagami
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2012. Aug. 29.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
215/250  (215/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Shade on Vas. Dec. 02, 2012 4:46 pm

A lány az idomár sráchoz beszélt, mintha valami vad lett volna dühösen, pufogva üvöltött. Kissé úgy nézett ki a dolog, mintha veszekednének, úgyhogy nem akartam zavarni, így hát a falhoz álltam, és távolról szemléltem a szociális problémáikat, amiket nem tudtak nyugodt körülmények között megvitatni, inkább választották a primitív, fizikai erőszakot, és az egymással való ordibálást, ami kifejezetten fülbántóra sikerült.
-Az emberi elme, kész rejtély.- motyogtam, majd a tenyereimet hozzá szorítottam a füleimhez, hogy ne halljam annyira az üvöltözést, csak bambán bámultam előre, közben megbizonyosodtam a tévedéseimről, és hallucinációimról. Összetévesztettem a fiút átváltozását, és a lány fegyvere is, csak szemfényvesztésnek bizonyult. A balfülemtől a szememig csúsztattam a kezemet, majd megszorítottam az ott fekvő virtuális izmokat, csontokat, és inakat. Nem tudtam a tévedésemre sokat reagálni, eddig nem fordult elő kétszer egymásután velem, hogy félrenéztem valamit. Mindegy, már megtörtént. Fölpillantottam. Még mindig veszekedtek ez már kibírhatatlan. Erőt vettem magamon, és számomra igen nehéz dologra szántam el magamat. Odasétáltam, majd szétlöktem őket. Unatkoztam, a lány felé fordultam, ahhoz hogy meg tudjam csinálni, minden bátorságomat össze kellett szednem. Visszakaptam a pörölyt, majd a kezébe néztem, egy buzogány volt a kezében.
~Buzogány? Melyik kaszt használja?~ figyeltem a másik kezét is, de ott nem volt semmi.
~Harcolni kell… ebben a világban máshogy nem élhetem túl, le kell győznöm. Meg kell ölnöm. Meg fogom ölni.~ ha szavakban mondtam volna, akkor most már ordítottam volna, de így csak enyhe ingerültség, és szapora, mély légzés mutatta a jelét. Rámarkoltam a pörölyre, és futni kezdtem a lány felé, közben nem éreztem félelmet. Talán eltalálom.
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by RenAi on Vas. Dec. 02, 2012 9:15 pm

Valahogy nem gondoltam volna hogy Kagami is tud bőbeszédű lenni, de örömmel hallgattam végig mondandóját amiben a múltjáról beszélt. És némi felvilágosítást adott hogy a rossz fiú is lehet jófiú, ezen elgondolkoztam kicsit, ahogy mesélt magáról picit megsajnáltam, de nem mutattam ki ugyanis biztosra vettem hogy megsértettem volna vele. Sokat nem de eleget tudtam meg a fiúról ahhoz hogy szimpatikussá váljon a szemembe. Miközben magáról beszélt igyekezte elkerülni hogy a szemünk találkozzon, én végi a fiút néztem és persze néha néha a lában elé is kukkantottam. Majd nem sokra rá oda értünk egy teremhez melyben a fiú volt lábánál felakasztva, valószínűleg öntudatlan állapotban és persze egy jól felszerelt mob is akadt bent aki amint észre vett minket támadott is. Kagami első támadása sikertelen volt majd, majd a petje is bepróbálkozott egyszer. Ezután Kagami egy ügyes kis tervel állt elő, amit azonnal be is vetettünk, persze mint mindig most egészen úgy alakultak a tervek ahogy mi az szerettük volna. Kagami még meg is sérült, amint a mini boss szerűséget próbálta támadni, a szörny pajzsáról visszapattanva igyekezett minél hamarabb fölpattanni és támadásba lendülni. Eközben Kagami kis petje is bevetette magát némi sérülést okozva a szörnynek, majd szinte egy időben ezzel támadtam én is a tarkóját sikerrel. A szörny még hasra is vágódott, gyorsan az életcsíkjára néztem és szinte sárgásat kezdett ölteni, ennek örültem. De nem kellett sok a szörny összeszedte magát és ismét támadásba lendült, most engem szemelt ki magának. Kagami fel is ordított hogy ne merészelje lebecsülni. Majd támadásba is lendült legalábbis szeretett volna, de petje megállította ebben. A nadrágja szárába harapott és és levegőt fújt ki a száján elég feltűnően. Majd ismét a szörnyre néztem, nehogy időközben ledaráljon, így gyorsan védekező pózt is vettem fel.
- Nincs baj Kagami, ez így lesz jó! Kiáltottam oda a fiúnak.
- Szerintem azt szeretné ha távolról támadnál elvégre ha jól tudom kevés az életed. Nekem meg még mindig sok van. Jelentettem ki. Majd ismét a fiúra mosolyogtam.
- Én védekezek lekötöm a figyelmét és ha bármiféle alkalmam adódik támadok a speciális képességemmel. Szeretném ha te és a peted hátulról ostromolnátok. De, mond ha van valami ötleted. Mondtam némi taktika szerűséget felállítva ezzel. Eközben körbenéztem hogy mégis mekkora a terem és miket tudok benne kihasználni.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Sachi on Kedd Dec. 04, 2012 10:23 am

Kagami, RenAi

Nem telt el sok idő, mindössze az események folytak a megkezdett ütemben. Ren viszont Kagami és gyíkja közbenjárására elhanyagolta védelmét, tulajdonképpen meg sem próbált védekezni és a nagy kobold már ott is termett, hogy rövid kardja jól tervezett mozdulatával a lány vállába szúrjon és már húzódjon is vissza pajzsa takarásába. Egy lépésre pedig még volt ideje, így hát kicsit oldalra rándult... melynek hatására ha nem is tökéletes mértékben, de mindketten vele szembe kerültek!


Taidana, Hasarii

Ideát sem tellett az idő, egyedül a trió szópárharca váltott át egy egészen más kategóriába. A lány még éppen hogy csak úgy szökkent hátra Hasatii hirtelen közeledése elől, hogy az őt megfogó Taidanat akaratlanul magával rántotta, aki pedig néhány lépéssel odébb tulajdonképpen kiejtette a kezéből
- VAN KÉPETEK?! BUNKÓK!!! - adta elő lassan hisztérikus dühhel, buzogányát szorongatva - Ezt nem hiszem el! tt mindenki nekem esik, ha felteszek egy kérdést?!
Unta a banánt bizonyosan, nem lehetett az első eset hogy maga ellen hergelt valakit, talán éppen nem szándékosan. Akkor viszont mire számított a hanghordozásával és kiválasztott szóhasználatával? A már futó Hasarii ekkor meg is tette a kívánt távot és lesújtott a lány fejére, vagyis a lány fejének a helyére, ugyanis az hátralépett és az övénél gyorsabb mozdulattal rásózott a bal vállára, fegyverrel. Ironikus módon a lány buzogánya éppen annyi sebzést okozott, mint néhány pillanattal korábban egy kobold, két járattal arrébb. Itt azonban a lány megfordult és futásnak eredt visszafelé
- Ebből elég, pfft... FÉRFIAK!!! - kiáltotta vissza
Mit tettek? Ha megpróbálkozott, Taidana utána futhatott még ha a köztük levő távolság lassan távolodott is. Észrevehette, hogy futás közben buzogányával sorra pusztította el a fáklyákat, kivétel persze a járat végén égőket


/sebződések

- RenAI: 26-7=19
- Hasarii: 16-7=9

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.