[Küldetés] Koboldok Kincse

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Taidana on Pént. Dec. 07, 2012 9:25 pm

Ez meg mi a fene volt? – ugrok neki a srácnak, akivel eddig azt hittem, hogy egy csapatban játszunk. Hagyom a fenébe a távolodó lányt, kit érdekelnek random gyilkosok, amikor még hirtelen a saját emberedben sem bízhatsz. – Mégis mi a fészkes fene volt?!
Szegezem neki újra a kérdést, miközben a gallérjába markolok, ha hagyja.
Úgy lettem odébb lökve néhány másodperccel ezelőtt, mintha esélyem se volna befolyásolni az események sorozatát. Hagyján, hogy szar érzés volt, de ráadásul olyan események kezdtek el pörögni a szemem előtt – és nem, nem lelki szemeim előtt, és nem is behaluztam az egészet –, amit én mélységesen megvetettem és konkrétan a gyomrom fordult fel tőle.
Komolyan rátámadtál, ember?! Te teljesen meg vagy húzatva? – bökdöstem a kobakját mutatóujjammal, már ha ez még mindig lehetséges volt. Csak azért nem járt közben olyasmiken az agyam, hogy ez kattant, vagy ez nem normális, vagy hogy ez komoly gondokkal küszködik, mert közben egy piros lámpa villogott, ami azt hirdette állandóan: egy lehetséges piros-indikátoros játékos a „partnered”.
Komolyan képes lennél kinyírni valakit? Beszélgetni nem beszélgetsz, csapatmunkára képtelen vagy, de egy másik embernek minden további nélkül nekiugrasz? Szerintem nálad hibádzik valami. Orvosra van szükséged, és nem egy pörölyre a kezedben! – Lassan kezdtem kitombolni magamat. Susaya méteres távolságra tőlünk figyelte a műsort. Nem mozdult.
Ha rajtam múlik, csak most engedem el végleg a fiú ruháját. Iszonyatosan pattog bennem az ideg, hiszen életveszélyes helyzetben voltunk az előbb, de nem tudom eldönteni, hogy a lány volt ránk veszélyes, vagy fordítva. – Kösz, de én inkább visszamegyek a többiekhez. Talán a legjobb lenne, ha te itt maradnál – zárnám a beszélgetésünket, és indulnék a lány után… a tök sötétbe. A francba… Méterről méterre egyre kevésbé tűnik jó ötletnek ez az egész. Előttem egy karakter, aki már gyilkolt, mögöttem egy másik, aki tuti, hogy fog. Én meg bandukolok a tök sötétben, a falat követve. Nem kicsit volt para a helyzet.
Kicsi Mester, gyere a vállamra. – Érzem, ahogy Susaya a kezemet érinti, majd ismerős súlyával lendül, és már a nyakamon is ül.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Taiga Kagami on Vas. Dec. 09, 2012 8:38 pm

Hála az én kis műsoromnak a gyíkkal a lány nem védekezett megfelelően és z az izé belemélyesztette kardját a vállába. Akkor volt először alkalmam pontosabban megfigyelni milyen egy itteni sérülés. Teljesen másmilyen volt mint a való világ béli sebek. Itt nem nyílt fel az ember teste és nem folyott patakokban a vére. Egy egyszerű pirosan világító folt maradt a kard nyoma ként. Amint a szörnyeteg támadott azonnal vissza állt védekező állásba és addig lavírozott míg mind kettőnkkel szembe nem került. Úgy éreztem majd szét vett a düh úgy álltam ott mint egy tehetetlen barom és valljuk be tényleg az voltam. Miattam sérült meg az a lány ami sokkal jobban fájt mint mikor elütöttek az autóval. Mielőtt ez a sajnálatos esett megtörtént volna az a kis csaj olyasmit mondott nekem, hogy ő lefoglalja szemből én pedig támadjam meg hátulról. Azonban már nem érdekelt mi lesz velem csak ki akartam nyuvasztani azt a férget. Azokra a mocsadékokra emlékeztetett akik megölték azt az öreget és meg is úszták volna ha én nem verem be a fejüket. Sajnos a kezembe lévő tűzgömb már elenyészett így nem tudtam felhasználni.
-Hogy a fenébe mehetett így tönkre. Csinálj még most rögtön.-
Az a gyík pedig kit én folyton csak piszkáltam amióta csak ismertem elkezdett remegni egész testében szinte vacogott. Majd öklendezett és furcsa fulákolo hangot adott ki végül kiköpött két teniszlabda nagyságú gömböt. Mikor ezek kijöttek belőle elterült a földön nyelvét kidugta a szájából és hatalmasakat fújtatott. Bizonyára ez az utolsó trükk kivett minden erőt picinyke testéből. Ami nem is csoda hisz nemrég kelt ki a tojásából mondhatni egy újszülött volt. Fölvettem a gömböket a földről és dühöt pislantásokat vetettem ellenfelemre eközben valamit oda morogtam a lánynak a bajszom alatt-Figyelj a jelre-. Lassan oldalazni kezdtem, hogy egy-vonalba kerüljek a kardot tartó kezével majd üvöltve elindultam felé. A világot nem ismertem annyira mint kellet volna csak reménykedtem, hogy ezúttal nem vallok kudarcot. Mivel a kardos oldalán voltam nem tudott a pajzsával védekezni legalábbis én erre gondoltam. A terv az volt, hogy az egyik gömbbel kivédem a kard csapását a másikkal pedig levágom a bestia csuklóját.
avatar
Taiga Kagami
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2012. Aug. 29.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
215/250  (215/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Shade on Kedd Dec. 11, 2012 8:39 pm

A lány a bal vállamra csapott, nem is láttam a támadását. Túl lassú voltam, hogy fel tudjam fogni a sebességét. A bal vállamat találta el, láttam a vöröses, rózsaszínes izzású helyet, és pixeleket, amik kirepültek belőle. Rápillantottam az életcsíkomra.
~9 hp, mi? Talán használnom kéne a potion-t.~ gondoltam flegmán, majd visszafordultam a lányra, aki eközben már elfutott.
-Ez meg mi a fene volt?- üvöltötte az arcomba amire, csak meglepődött pislogással tudtam reagálni.
-Mégis mi a fészkes fene volt?- ordított újra, és közben megfogta a ruhám gallérját, amit már kissé ellenséges jelként fogadtam föl, ezért ha még valamit csinált volna biztosan megütöttem volna a pörölyömmel, de próbáltam türtőztetni magamat.
-Csak szétválasztottalak titeket, mivel lehet, hogy a lány megtámadott volna téged. Jobbnak láttam előbb lépni, mint ő.- próbáltam meggyőzni a fiút, és a szemébe hazudni elrejtve azt, hogy tényleg volt, egy kis gyilkos ösztönöm.
-Komolyan rátámadtál, ember?! Te teljesen meg vagy húzatva?- vágta a fejemhez a következő mondatait.
-Jobb, mintha minket ölt volna meg. Egy vérvörös indikátorból kinézhető.- mondtam, majd megfogtam a csuklóját, de nem szorítottam meg.
- Komolyan képes lennél kinyírni valakit? Beszélgetni nem beszélgetsz, csapatmunkára képtelen vagy, de egy másik embernek minden további nélkül nekiugrasz? Szerintem nálad hibádzik valami. Orvosra van szükséged, és nem egy pörölyre a kezedben!- ordított újra, majd elengedte a galléromat, de én csak egy pillanattal utána engedtem el a csuklómat, közben szorítottam egyet a csuklóján, amit mivel a játékban nincs fájdalomérzet, gondolom nem érzett. Egy kicsit sikerült megszoknom az ordítását, így a többire már nem reagáltam.
- Kösz, de én inkább visszamegyek a többiekhez. Talán a legjobb lenne, ha te itt maradnál.- mondta, majd elfordult, és már majdnem indult a lány után, de mondott valamit, amit nem értettem, a mondata után az állata a nyakába mászott. A fegyveremet a földön hurcolva hordtam, amit megszokottan a csikorgó hanggal jutalmazott, így indultam a fiú után. Mit fog csinálni a srác?
avatar
Shade
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2012. Aug. 25.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
345/500  (345/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by RenAi on Csüt. Dec. 13, 2012 10:40 pm

Figyelmetlen voltam, miközben Kagaminak próbáltam elmagyarázni mit is tervezek, a szörny habozás nélkül rám támadt és meg is sebzett rendesen. Meglepett kissé. A kardom szorosabbra fogtam, és ellentámadásba akartam lendülni de Kagami addigra már ki is adta a parancsát a petjének. Újabb gömbökkel a kezében állt harcra készen. Előre félek mit tervez, nagyon remélem hogy nem akar közelharcba bonyolódni a mi kis minibosunkkal. Majd nem túl érthetően de egyértelműen nekem célozva szólt hogy figyeljek a jelre. A fiú meglehetősen dühösnek, feldúltnak tűnt. Szinte biztos vagyok benne, hogy ilyenkor megállíthatatlan lenne. Sőt tuti hogy feleslegesen mondanám neki hogy ezzel nincs baj Ő csak támadjon távolról és én közelről, arról nem is beszélve hogy még életem is akad, szóval ha be nyelek egy-két ütést nem lesz tőle komolyabb bajom.
- Rendben figyelek. Tehát válltozik a terv, most előre engedem ugyanakkor én a mob mögé kerülök. Így Kagami támad elsőnek de gyors leszek és rögtön utána támadok a és akkor szörny engem fog támadni. Úgy vettem észre a játékban hogy mindig az utolsó támadót veszi célba a szörny. Ezt még a játék legelején még a portálás és Akihikó „beszéde” előtt figyelhettem meg, amikor az a két lány próbált segíteni a speciális képességem kitanulásában. Az egyikük rátámadt egy szörnyre majd mögém szaladt ezután nekem kellett megsebeznem, és persze nem sikerült rögtön egy vágásból elintéznem a szörnyeket. Tehát amint támadásba lendül én a háta mögé kerülök amilyen gyorsan csak tudok. Amint Kagami támad én is bevetem a speciális támadásom megint. Ha sikerül hátulról akkor kétszer is támadok egymás után a speciális képességemmel. Ha esetleg a szörny megfordul akkor sem hátrálok meg, a legjobb tudásom szerint védekezek és lendülök támadásba és amint csak egy picike lehetőségem is akad a speciális támadásom bevetni azzal támadok. A támadásom igyekszem úgy intézni hogy a mob ne boruljon fel ahogy azt már egyszer megtette, mert feltehetőleg Kagami túl közel lesz hozzá.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Sachi on Kedd Dec. 18, 2012 6:30 pm

/Ez rövid lesz, eleget terheltelek benneteket a késéseimmel/

Zárás

A nehézfegyveres kobold ügyesen hátrált a két játékos kettéválási trükkjére, így tökéletesen nem sikerült ellentétes irányokból közrefogni, már csak a helyiség kis mérete miatt is. Kagami támadására azonban pajzsát maga elé kapta, ergo az éppen támadó játékosra reagált és így oldala védtelenné vált. Ren támadásaiból egy kivétellel mind betalált, s így a mob élete végre azelőtt lenullázódhatott hogy kárt tehetett volna a fiúban. Ezzel egy időben a fogva tartott njk kötelékei pixelekké váltak, s fejjel a földre huppant. Baja természetesen nem esett, mindössze körülnézett és mint aki gellert kapott hálátlanul elszelelt! Akárcsak a játékos lány, kinek buzogánymunkája kissé megnehezítette mindenki számára a kijutást. Talán néhányótokban motoszkált még valami: létezhet a kincs? Mert a két fiú közül bárki is ment vissza a másik járat végébe, három használhatatlan lyukon kívül a falban nem talált semmit! Talán majd máskor? Vajon mit keresett a másik játékos ugyanabban a járatban?

A küldetés azonban teljesült, ahogy a játékfelület annak rendje és módja szerint jelezte is. A korábban megölt koboldkatonák nem lettek felszámítva külön, de a jutalmazás természetesen így sem volt egyforma:

Mindenki
+10 arany: kobold segédcsapat lándzsás v0.9 felfedezéséért, bestiáriumban nem számozott (!)
+10 arany: kobold segédcsapat bunkós v0.9 felfedezéséért, bestiáriumban nem számozott (!)
+25 XP: küldetés alap (az alap tárgyi jutalmak miatt alacsonyabb)

Ren, Kagami
+20 arany: kobold pajzshordozó v0.9 felfedezéséért, bestiáriumban nem számozott (!)

Ren
+10 arany: kobold pajzshordozó v0.9 megöléséért
+10 XP: kobold pajzshordozó v0.9 megöléséért
+A Pajzshordozók Oldalkardja (multikaszt fegyver, kardforgató +2 erő, 8 karakter gyorsaságpont és 7 erő alatt -1 fegyverkezelés mert kaszt miatt megfelelő fizikum nélkül nehezebb használni két fegyvert, bármilyen más karddal együtt felszerelhető = két fegyveres harc! lovag +2 erő, +1 gyorsaság mert megkönnyíti a pajzzsal való harcot árnyharcos +2 erő): kobold pajzshordozó v0.9 megöléséért
+A Kovács Kardja (+1 erő, +2 gyorsaság, +1 fegyverkezelés): küldetés alap

Kagami
+10 arany: kobold pajzshordozó v0.9 megölésében való részvételért
+5 XP: kobold pajzshordozó v0.9 megölésében való részvételért
+A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont*)

Taidana
+A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)

Hasarii
+A Kovács Pörölye (+5 erő, csak -1 gyorsaság!)


UI: A küldetés elfogadásakor mindenki kezdő volt, ezért nincsen céh jutalom SEM később szerzett tulajdonság (pl érclátás) jutalom
*életpont: nem élet amire költesz, hanem az arra költés eredménye azaz ami pl egy elköltött pontért 5öt jelent

_________________

Clumsy GM (Slateblue | 6A5ACD)
avatar
Sachi
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 177
Join date : 2012. Aug. 23.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Koboldok Kincse

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.