[T4] Aphrodité Oltára

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Szomb. Márc. 28, 2015 5:05 pm

[ Szophie ]

A kinti eső mintha minden gondolatomat el akarná mosni. A laboromban ücsörgök, rákönyökölve az egyik asztal lapjára, s bámulom az üvegen lecsordogáló vízcseppeket. Nem csodálom, hogy egész nap semmi forgalmam, hiszen ilyen időben még farmolni sem érdemes.
Életem első bossján túljutottam, ez pedig azt hiszem, nagy teljesítmény tőlem. Annak idején nem gondoltam volna, hogy valaha is bossolni fogok, de aztán valamiért mégis változtak a dolgok. A csata után kissé vissza is vonultam mindenféle tevékenységtől, hogy az üzletemre koncentráljak. Túl sok volt a hülye szám meg a statok a fejemben, ez pedig néha fárasztó. @_@
A már-már meditatív állapotból az ajtónyitás hangja ébreszt fel. Felpattanok ülőhelyemről, s rohanok is fogadni a vendéget. Biztosan sürgős lehet a dolog, ha ilyen időben keres.
- Üdvözöllek a Konkurenciában! Asuka vagyok. Mivel szolgálhatok? ^^ - szokásos magassarkú, valamint bolti uniformis, ami egy csinos, rózsaszín kötény, amiből már Rinnek is szereztem egyet! *.* Bár nem tudom biztosra, hogy a vendégem most éppen mit is szeretne. Elég sokféle szolgáltatásunk van jelenleg.
- A páncélkészítőnk most éppen nem elérhető, de ha az ő munkájára tartasz igényt, átadom az üzenetet. - széles, vendégváró, bízz bennem és vásárolj tőlem mosoly, majd átadom a katalógust, amivel választhat a szolgáltatások között. Fogalmam sincs róla, hogy ő kicsoda, hiszen a bosson nem volt ott. Ugyan azt tudtam, hogy valami Szophiet kellett keresnem, de csupán a nevét sikerült megtudnom, semmi mást nem tudok róla. Vagyis... egy valamit talán mégis. Valahonnan mégis ismerős nekem a lány.
- Uhm... Te a Százforintos Páncélbolt tulajdonosa vagy, nem? Nagyon jó munkáid vannak! *.* Sokáig használtam a gyűrűket is. Very Happy - vettem már tőle néhány dolgot, ugrik be hirtelen. Persze a gyűrűket már lecseréltem valami jobbra, de sokáig tényleg hasznosak voltak.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Szophie on Szomb. Márc. 28, 2015 5:20 pm

Jártam már itt én is, ahogy úgy tűnik, ő is nálam. Ugyanakkor tulajdonosként a nevemet nem kérdezte, ahogy én sem az övét. Csak az üzenet óta tudom, hogy Asukával van dolgom.
Az esős idő valahogy feldobott. Angol lévén egészen hozzászoktam ehhez az időjáráshoz, noha már évek óta nem éltem szülőföldemen. Mégis, az eső csendes kopogása az otthonomra emlékeztet.
- Köszönöm. - biccentettem. - De most nem ilyesmi miatt jöttem.. - tértem rá rögtön a tárgyra.
- Hogy lehet, hogy a boss szervező nevét megtudakolod, de a kinézetét nem tartod fontosnak? Persze üzenet küldéséhez elég csak egy név.. Aztán az idiótát vagy sikerül lekenyerezni a határtalan őszinteséggel, mellyel a képességeidet bevallod, vagy nem..- ásítottam egyet. Egyáltalán nem voltam támadó, sem kötekedő, sőt, még a mosoly is mindig ott csücsült az arcomon. Csak csevegtem.
- Ha nem tudod, hogy nézek ki, biztosan nem magad nézted meg, hogy ki az, aki a kazamatát kitisztította.. De ez azt is jelenti, hogy neked megéri valakitől információkat szerezni erről. Esetleg ismerem az illetőt? - puhatolóztam. Uhhmm.. Akik amúgy tudhatnak róla, azokat biztosan ismerem. Akik meg nem tudhatnának róla, csak mégis tudnak.. Nos, azt összepárosítva az indikátorral.. Nem túl biztató ismerősi kört jelent. Jó, persze nem célom eltántorítani őt az egésztől, sőt, örülök, ha jönnek az emberek.. Csak egyszerűen nem vagyok képes bízni a lányban. Még így sem fogok tudni.. De talán egy személyes beszélgetés segíthet pár dologban..

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Szomb. Márc. 28, 2015 5:40 pm

Hamar látogatásának lényegére tér a lány. Egy röpke pillanatra sem hökkent meg a dolog, elvégre én voltam az, aki meghívta őt ide. Így a legtisztább. Tudom jól, hogy az indikátorom miatt mindig lesznek olyanok, akik nem mernek majd megbízni bennem... de erre csak egy megoldás van. Ha széttárom az ajtót, ahova beinvitálhatom őket. A saját tapasztalatnál nincs megbízhatóbb. Ha pedig önmaguk győződnek meg róla, hogy nem a bossok szabotálása miatt csatlakoznék hozzájuk, akkor könnyebb elsimítani az ilyen dolgokat. Na nem mintha valóban célom lenne szabotálni a bossokat... minél gyorsabban haladni szeretnék a szintekkel, ahogyan bárki más is. Ennyi.
- Úgy van, egy név éppen elég. - biccentek, még mindig a katalógust nyújtva az ásító lány felé. Nem csodálom álmatagságát, hiszen odakint olyan idő van, ami miatt az embernek csak arra lenne kedve, hogy egész nap a kanapén pihenjen. Az esőcseppek ritmikus kopogása az ablakokon csak még inkább elálmosít.
- Semmibe nem kerül megkérdezni az ismerőseimet, hogy tudják meg, ki szervezi a következő bosst. Aki aztán megkérdezi a saját ismerőseit, hátha annak az ismerősének az ismerősének a valakije tud valamit... De erre mindenki képes, ha erre célzol. - márpedig elég erősen bele is akart célozni valamibe. Csakhogy az elképzelés téves. Nincs kiterjedt kémhálózatom, s ha volna is, azt sem használnám ilyenre. A mosolya ellenére így is volt egy olyan megjegyzése, amivel provokálni akar. Nem akarok viszont konfliktust.
- Én megértem azt, hogy nem bízol bennem... A helyedben lehet, én is tartanék a pirosaktól. De tudod, nem minden piri azért ilyen, mert annyira az akart lenni. De tudod mit? Hozok egy forró csokit. ^^ Aztán pedig azt kérdezhetsz tőlem, amit akarsz. Nem szeretném, hogy hamis képeis legyenek rólam... Narancsosan vagy mandulásan szereted? *.* A mogyorós elfogyott, pedig az a kedvencem. - bekísérem a lányt a szalonhoz, leültetem az egyik asztalhoz, ahol normális esetben a manikűröket szoktam csinálni, majd elkészítem a forró csokikat. Egyetlen mondatával burkoltam elárulta, hogy nem bízik bennem, amiért nem hibáztatom.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Szophie on Szomb. Márc. 28, 2015 6:09 pm

- Csakhogy most akármilyen ismerős nem tudhatott erről.. Személyesen hívtam meg mindenkit. Mindenkit rajtad kívül. Mégis kaptam csak így egy üzenetet.. Pedig nem annyira hiszem, hogy akiket meghívtam, azok tovább csicseregték valakinek, akik még valakinek, akik még valakinek.. Ez nem facebook, hogy az ismerősöm ismerőseit is csak úgy meghívjam. És könnyen juthatsz téves információhoz.. De tegyük fel, hogy így történt. - bólintottam.
- Nem lenne tisztább mégis egy kinézetet is társítani ahhoz a névhez? Személyesen felkeresni, ha azt akarod, hogy bízzanak benned?
- Köszönöm, nem kérek. - ráztam meg a fejem félénken, de azért a kínált helyet elfogadtam. - Ízléses kis üzletecske. - jegyeztem még meg, mintegy kellemesen társalogva.
- Viszont sosem mondtam, hogy az indikátorod zavar, noha az egyértelmű, hogy nem bízom benned. Mégis rögtön az indikátorod próbáltad zöldre mosni, még ha megjegyzéssel is.. Pedig tudtommal az emberek annyira mégsem ítélkeznek ezek felett. - jó, van egy-kettő. De nem tűnik számottevőnek. Mondhatnak akármit, én sok olyan játékossal találkoztam, akiket ilyesmik nem érdekelnek. Persze az indikátor már ok a gyanúra és félelemre, természetesen. Zavar engem is. De a rosszabb, hogy ő egy idegen.
- Esetleg teát tudsz készíteni? Van hozzá filterem, csak egy kis meleg vízre lenne szükség. - jutott eszembe, hogy azért mégis szívesen innék valamit.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Szomb. Márc. 28, 2015 7:35 pm

Szégyentől elvörösödő fej, mielőtt megfordulok elkészíteni a forró csokit. A szivecskés bögréket előkészítem, s kotyvasztok is magamnak egy narancsos forró csokit.
- Ne haragudj... Én nem akartam bajt kavarni. Sem pedig megbántani téged. Éppen ellenkezőleg. ^^" - nincs egyszerű dolgom a lánnyal, elég kemény fába vágtam a fejszémet. Olcsó trükkökkel nem tudom megolvasztani a szívét. De muszáj megpróbálnom. Muszáj. Elegem van ebből a játékból... és ki akarok szabadulni. Vagy így, vagy úgy.
Még mindig kissé kipirult arccal visszasétálok az asztalhoz, és lerakom a bögréket. Szophie a kívül pirosat kapja, mert az a szebb, és a vendég mindig a szebbet érdemli. :3 A vendéglátás alapszabálya, ugyebár. A forró víz mellé némi mézet is hozok neki. Nem vagyok nagyon teázós, a forró csokit jobban szeretem... na meg a bort, meg a mandulalikőrt. :3
- Köszönöm! *.* Nagyon sok munkám van benne... Ha szükséged van egy frizura igazításhoz, vagy egy manikűrhöz, csak szólj. És a farkasodnak is van samponom. Wink - puhább lesz tőle a szőre! *.* Biztosan olyan lesz tőle, mintha egy csincsillát simogatna. >.< Ülök le Szophieval szemben, azonban egy kissé elfordítom a székem, hogy ne teljesen szembe kerüljek vele.
- Tudod, sokakat zavar... és én azt hittem... szóval, már megszoktam, hogy ez van. Főleg, amióta az a két frontharcos csúnyán bánt velem az arénában... ráadásul mindkettő pasi. Rencicc is olyan izé volt, meg a másik is, pedig vörös volt ő is. Hülye pasik. -.- - lehajolok a bögrémmel egy magasságba, és fújni kezdem azt, hogy hamarabb kihűljön. Elég forróra sikerült, de ilyen a jó forró csoki. *.*
- Én nem akarom, hogy azt gondold te, vagy a többi frontharcos, hogy egyszerűen csak tisztára akarom mosni a nevem. Tettem valamit... valamit, amit sosem bocsájthatok meg magamnak. De azzal, ha további éveket raboskodok ebben a világban, sosem szembesülhetek a tettem következményeivel. Nagyon fontos lenne kijutnom innen. De nem ülhetek a szalonomban addig, amíg a többiek kiviszik a szinteket. Szeretnék tenni érte valamit. - belenézek a lány szemeibe. Nem sok kaukázusit látok a játékban. Katja után talán az első. Remélem, nem fogom összekeverni vele. @_@ Ezek az európaiak annyira egyformák.
- Ha van akadálya, konkrét akadálya annak, hogy jelen lehessek a bosson, akkor hallgatom... De a legjobb az lenne, ha inkább elmondanád, mit kell tennem ahhoz, hogy elmehessek. Én nem akarok az ellenséged lenni. És megteszek mindent, hogy együtt működhessek veletek. - nincs szükségem ellenségekre, mert az egy buta dolog. Még egy Liberators tagnak is. Na persze, amiről nem tud, az nincs is így.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Szophie on Vas. Márc. 29, 2015 12:59 am

- Bajt kavarni? Megbántani? - kérdeztem vissza értetlenül. - Ilyesmi nem történt tudtommal. - elmosolyodtam. Talán még egy picit nevettem is. Buta gondolat. Ejnye, hogy mennyi problémával jár amúgy ez a szervezés. De nem baj. Örülök neki, hogy ezt teszem. Valahol jót tesz a lelkemnek, hogy fontoskodhatok.
- Az ellenkezőleg volt a legfeltűnőbb.. - kuncorogtam, miközben nézelődtem is. Sok furcsa tárgy és eszköz volt a teremben. Érdekes. Tényleg az.
- Hát... - a hajamhoz nyúltam. Nem tudom mikor és hogyan vágódott le, ami azt illeti. És azt sem tudom, hogy visszacsináljam-e, vagy módosítsak-e esetleg rajta. Mármint, totálisan kiesett a fejemből az, amikor valószínűleg valahogyan levágtam a hajam. De abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy Makotomnak ez tetszik. Szóval tőle kell megtudakolni.. De ennél is több változtatás most nem kell. Csak majd a visszacsinálás. Azt lehet a játékban elvileg.. Ugye?
Felnevettem. Ren az Ren és Ren is marad. A másik meg.. Frontharcos, pasi, és piros ő is? Ühhmm..
- Hogy bántak veled? - jött a csendes, együttérző kérdés.
- Szóval bűnnek tartod, amit tettél? Rossz tett volt? - érdeklődtem tovább csendesen, hümmögve, miközben beáztattam a filtert. Filter! Nem ám levél.. Filter! Jó de hát, rendes szárított levelekhez olyan nehéz hozzájutni..
- Mégis miért kéne tenned valamit? Megtiltottam én nyíltan? - nevettem fel újra. - Csak beszélgetek.. - tettem hozzá hümmögve, elkomorodva.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Vas. Márc. 29, 2015 9:55 am

A forró csokimat fújkálom, miközben hallgatom őt. Számomra nem tűnt fel, hogy a filter mekkora katasztrófa lenne, de nem is vagyok nagyon teás. Mondjuk elég európai, és az európaiak mind szeretik a jó teákat... még az oroszok is. Igaz, a chai-nak nem is egyszerűen levelei vannak, azt néha inkább fura bogyókból készítik. De ki tudja. Jajh, csak ne hasonlítana ennyire Katjára. @_@ Biztosan össze fogom keverni őket...
- Hát hogyne lehetne. Very Happy - ezúttal én kuncogom el magam egy kissé, amikor a hajának a visszanövesztéséről beszél. Végtére is, ez a játékbeli szakterületem.
- A testalkatot és az arcformát kivéve a SAO-ban mindenen lehet kissé igazítani... bár bizonyos ruhákkal, páncélokkal a testalkat is torzítható, ha pedig olyan sminkmester vagy, mint én, akkor az arcon is tudsz kisebb igazításokat csinálni. Persze semmi drasztikusat... de nagyon sokat számít. Very Happy - érezhető passzióval beszélek erről. Nagyon szeretem ezt csinálni. A sminkelés idebent alig különbözik attól, ami odakint van. Leszámítva, hogy magadnak kell kikeverned a púdereket is. Viszont minden csak fény és árnyék játéka.
- Ha rám hallgatsz, megtartod a mostani hajad. Szépen keretezi az arcodat. Talán a szemöldöködet emelném még ki, mondjuk mélybarnával... - nem sminkeltem még európait soha, ami azt illeti. De biztosan nem lehet nagyon más. *.* Beleszürcsölök a forró csokimba. Már éppen megfelelő.
- Hát tudod... olyan tapló módon. -.- De nem akarok erre gondolni. >.> - még mindig haragszom mindkettejükre ezért. A Tachi elleni harcon talán még Cearso is meg volt kergülve kissé.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Szophie on Vas. Márc. 29, 2015 1:04 pm

Nagyokat pislogtam rá. Hát izéé..
- Én.. ühmm.. Nem akarok igazán változtatni. - mármint.. Most mondjam, hogy így vagyok tökéletes? Nem, nem vagyok az. De nagyon furcsa lenne, ha ilyesmit csinálnék. Sosem tenném. Bár az alkaton.. Azon van mit csiszolni. Vagyis.. Egy részemen. De az is csak hazugság lenne. Mármint, attól még deszka maradok, ahogy Ren mondta.
- Hát.. Majd megkérdezem az.. illetékesemet. Hogy neki hogy tetszik. Utána visszatérhetünk a témára. - döntöttem végül. Bár az ezzel kapcsolatos bizonytalanság sütött a hangomból.
- Ren az.. kicsit mindig tapló. Mármint közben nagyon kedves is.. volt. De elfogult az indikátorral, igen. Meg a deszka csajokkal. De így is megcsókolt még régen... Majdnem két éve már.. Aztán meg utálkozik.
- Tachibana pedig meg akart vesztegetni sütikkel a csókjaimért. Mintha lefizethető lennék.. Cöhh.
- megráztam a fejem.
- Nos, én elmondtam.. Most te jössz. ^^ Mi a problémád velük? Fontos tudnom, ha egy csapatban akarsz harcolni velük.. - rámosolyogtam kedvesen.
És elmaradt egy válasz közben.. Mintha figyelembe sem vette volna a kérdésem. Végül is ez is információval szolgál.:3 Belekortyoltam a teámba, melyet közben meg is ízesítettem cukorral. A forró ital kellemesen gördült végig a torkomon. Jó érzés volt ott ücsörögni, és ilyesmikről társalogni, miközben kopogott az eső odakint. Annyira kellemes és nosztalgikus dolog volt ez.
- Itt bent szabad rágyújtani? - érdeklődtem óvatosan.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Vas. Márc. 29, 2015 1:35 pm

Új kuncsaftom úgy néz ki, egyelőre nem lesz, de nem is erőltetem a dolgot. Kivételesen nem az eladás a célom, ahogyan Szophie sem ezért jött ide. A dohány kérdésre megrázom a fejem. Én magam nem dohányzom, bár a vizipipát imádom, de az nem káros. Meg az egyéb tudatmódosító szereket. Az azonban a magam kis titka marad.
- Ne haragudj, nem szeretem a dohányfüstöt. Legfeljebb a vizipipát, de az gyümölcsös. - azt meg nem akarom, hogy a szalonom legyen tele a füstjével. Meh. :S A cigaretta még csak nem is finom. Nem értem én ezt.
- Á, akkor ismered mindkettőt. ^^ - nem lep meg, hiszen elegendő információt mondtam róluk, hogy be tudja azonosítani őket.
- Ren először szimpinek tűnt... Tudod, egy ismerősöm, Shuu megkérte, hogy segítsem nekem, meg Cearsonak, hogy jobban tudjunk fejlődni. Szóval nagyon örültem. De aztán elkezdett kakaskodni. Mármint, azzal már régóta számolok, hogy lesznek, akik másképp kezelnek majd, mint a többieket. De ő egy picit messzire ment. - újabb korty a forró csokiból. Már csak egészen langyos, de így a legfinomabb.
- Deszkaaaa? o.o És mégis kit érdekel, ha valaki deszka? >.< Tényleg ezért utálkozik Rencicc? Nem értem... főleg, ha meg is csókolt. Biztos azt hiszi, hogy minden csajt megkaphat. o.o De ugye nem bántott meg? Ne hallgass rá. >.< - szívemen viselem az ilyen női dolgokat. Ilyet soha senkinek se lenne szabad mondani. o.o Nyeh, nem értem én Rencicct. o.o A pasik hülyék, de tényleg.
- Igen, az a Tachi volt a másik. Rávall, amit mondasz róla. A barátnőjével állt ki ellenem, meg Cearso ellen. És hát, ő is tett olyan dolgokat, amik nem voltak túl szépek... és itt nem a vereségre célzok, mert az nem érdekel. De, de ha arra célzol, ez nem lesz probléma a bosson. >.< - nem éppen a szívem csücskei, még ha Tachival van egy egészen más fajta kapcsolatom is. Az azonban a mi kis titkunk marad. Arról persze fogalmam nincs, hogy Szophie és Tachi között van valami, én erről nem tudok. Hiszen amennyire én tudom, Katharina az, aki jelenleg Tachin csüng.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Szophie on Vas. Márc. 29, 2015 2:18 pm

Bólintottam. Pedig djarum utánzatom van. Azért utánzat, mert azért az igazit nem teljesen közelíti meg. De az íze édeskés és a füstje is. Ilyen kis kínai utánzat dolog ez.. Mint az adidas és adibas.. Csak itt talán nem djarum black, hanem.. mondjuk.. djerom black.xD De nem is olyan fontos most ez.. Ha nem szeretné, akkor nem. ^^
- Ha egyszer frontos az ember, elkerülhetetlen, hogy ne ismerjem.. - sóhajtottam mélyet. Mintha onnan ismerném őket..Rolling Eyes
- Ren ilyen. - tártam szét a kezem tanácstalanul. Erre nem tudok mit mondani, tényleg.
- Nem csak ezért.. De ezért is utálkozik, igen. - sóhajtottam. Micsoda bennfentes társalgásnak tűnt. Vagy legalábbis.. Olyan kis normálisnak. Érdekes.
- Folyamatosan olyasmit mond és tesz, amivel megbánthat. Az már más kérdés, hogy mivel ismerem, nem veszem nagyon a szívemre. - nevettem zavartan.
A következő pillanatban viszont konkrétan felnevettem, hangosan, jóízűen. Még jó, hogy nem kortyoltam a teámból épp, mert azt is kiköptem volna. Te jó ég, Szívem, beteg vagy. Neutral
- Akkor kérdések.. Mit vársz el a bosstól? Mi az, amit szeretnél? Mi az, ami zavar? Mi az, amiben esetleg tudok segíteni? És mégis.. mit vársz el a többiektől? Hogy álljanak hozzád? Mit gondolsz rólam? ^^ - tettem fel a kérdéseket. És most nem hagytam, hogy akármelyik is a feledés homályába merüljön.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Vas. Márc. 29, 2015 3:10 pm

A felnevetés okát nem igazán értem. Jobban megmarkolom a bögrémet, s kissé oldalra döntött fejjel kérdezek rá.
- Valami rosszat mondtam? o.o - nem igazán értem. Talán nyelvbotlásom volt? Vagy összecsokiztam az orrom? Leteszem a bögrét, s magamhoz húzom az egyik asztali tükröt, hogy meggyőződhessek róla, nem lett se habos, sem csokis az orrom. Akkor nem értem. ._.
- Hát, ami a kérdéseidet illeti, kezdjük az elején. Ha valamit elfelejtettem, akkor szólj. ^^ - veszek egy szusszanásnyi levegőt, s próbálom megjegyezni az összeset, amit feltett. Az sajnos nem ilyen egyszerű. Az ember agya nem arra van leprogramozva, hogy minden információt megjegyezzen. Hanem csak a legutolsót, mert az él benned a legélénkebben. Így működnek például a reklámok is a műsorok között.
- A bossoktól nem igazán várhatok el bármit is, hiszen nem én tervezem őket. Én csak egy játékos vagyok. Szeretnék hasznos lenni a frontharcosok számára, hogy minél hatékonyabban haladjanak a boss csaták, és egyre több szintet pucoljunk ki. Egyszerűen csak azért, hogy ne kelljen több embernek meghalnia idebent, és kijuthassunk a kinti világba újra. - kis szünetet tartok, s megpróbálom felidézni a többi kérdését. Megpróbálok olyan pontos válaszokat adni, amilyeneket csak tudok.
- A legnagyobb segítség az, ha segítesz eligazodni a boss harcok világában. Ha engeded, és engeditek, hogy harcolhassak, és megtanítotok csapatban dolgozni. Mindezt pedig azért, hogy hatékonyabbak lehessünk a szintek tisztításával. Tőled pedig okos döntés volt elfogadni a meghívásomat, a boss megszervezése szempontjából, szóval szerintem egy reális emberke vagy. ^^ - bár igazából teljesen lényegtelen, hogy mit gondolok róla. Szophie logikus ember, akit érvek és ellenérvek irányítanak. Nem számít, hogy mit gondolok. Nem az érzelmei alapján fog döntéseket hozni.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Szophie on Vas. Márc. 29, 2015 3:37 pm

Valamiért nem tudtam leplezni a nevetésemet. Kitört belőlem. Pedig próbáltam komoly maradni, de amikor azt meghallottam.. Te jó ég.
- Nem-nem. - legyintettem. - Csak érdekes elképzelni a barátnőjét. - nevettem tovább jókedvűen. Azért valahol sírni is volt kedvem. De a kék szerelme az enyém. Ezt a közös invertory is bizonyította. Aminek hála éppen az ő egyik nem túl gyakran használt fekete inge volt rajtam. Megfelelően hordva nagyon jól állnak a férfi ingek. *.* Főleg az övé..  Szinte érzem az illatát! Bár valószínűleg csak beképzelem.
- Miért baj az neked, hogy meghalnak idebent? És miért akarsz kijutni? - jöttek rögtön a kérdések, napirendszerűen. Főleg a második volt a fontos.
- A csapatmunka... Tizenkilenc elteltével sem sikerült összehozni igazán. - kuncogtam. - Szóval ott aztán nem fogod tudni megtanulni.. Persze igyekszem előre pár bökkenőt lerendezni. Ilyen vagy te is. Úgy tudom, legutóbb már voltál.. Akkor nem kavartál fel sok port. Semmi okot nem adtál rá, hogy kételkedjek benned és fölkeresselek, főleg, hogy még korrektül üzenetet is küldtél. - újat kortyoltam a teámból. Talán épp ez az, ami miatt felfigyeltem rá. Ezt egyszerűen nem lehet megmagyarázni.. Na meg persze tényleg mindenkit szándékomban áll felkeresni.
- Sokan nem értenének veled egyet. - kacsintottam a lányra. - Bár velük nem is így indult az ismertségem. - kuncogtam.
- De tényleg.. Mi a véleményed a többiekről még a legutolsó boss kapcsán? Mik voltak az érzéseid akkor?
- Egyébként.. Kivételesen délután indul. A koordinátákat gondolom már tudod. Pontosan 4 óra 20 percre várlak.
- mosolyogtam rá. Habár hivatalosan csak 5 órakor akartam indítani a dolgot. Mindenkit megadott percre pontos időre hívtam. Az is egy információ, hogy betartják-e ezt. Meg tényleg.. Azt akartam, hogy sorban érkezzenek, és egyesével is beszélhessek velük egy picit. És úgy döntöttem, talán Asuka fogja nyitni az érkezők sorát. Persze csak Makotom után. Már ha nem lesz ellenére, hogy a boss harc előtti időt vele töltsem.
- Szerintem mókás harc lesz.:3 - mosolyogtam még rá vidáman. És egy kicsit lazábbra vettem szigorú testtartásomat, kényelmesebben elhelyezkedtem a székemben.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Hétf. Márc. 30, 2015 10:39 am

Többször is megnézem, de semmi. Sem egy hab, sem egy csokifolt nincs a nózimon. Maaaah, nem tudom, mi az, ami olyan vicces! T.T Pedig valami biztos van, amiért kinevet. o.o Vagy nem? Suspect
- Uhm... miért olyan érdekes? o.o - megkapom végre a választ, hogy miért kuncog ennyire, de akkor sem értem. Talán nem a barátnője lett volna? Pedig úgy ölelgette, meg fogta a derekát, hogy tisztára ez jött le róluk. Meg az a kiscsaj minden szavára ugrott, mint egy pudli. >.> Felfordul a gyomrom, ha csak rágondolok. -.-
- Hogyhogy miért? o.o Hogy miért is akarok kijutni, azt pedig azt hiszem, már megválaszoltam. ^^" - megvakarom a tarkómat, másik kezemmel pedig megszorítom szoknyám szélét. Ezen kérdésekre nincs jó válasz. Ami pedig mégis az lenne, azt már igazából közöltem vele, percekkel ezelőtt. Nem szeretem önmagam ismételgetni.
- Igen, a 19. boss volt az első, amin részt vettem. Valóban, volt bibi egy-két emberrel, akik nem switchelték le azt, akik bajban vannak... de a többiek szerintem nagyon is odafigyeltek egymásra. Ezelőtt csak minibossokon voltam, de az semmi nem volt ahhoz képest, ahogyan Hinari szervezte a dolgot. Elismerésem felé, de tényleg. >.< - tényleg nagyon sokat tanultam ott, s meglepő módon egy egészen pozitív tapasztalat volt számomra az egész. A többi frontoshoz képest egészen apró, piciny porszemnek éreztem magam. Tehát bőven kell még hova fejlődjek.
- 4:20... hah. Very Happy Kizárt, hogy elfelejtsem. - sejtelmesen elvigyorodom, amiért éppen ezt a számot kaptam meg időpontnak, de nem fejtem ki igazán a dolgot. Kivételesen még le sem kell írnom legalább.
- Igen, a koordinátákat már tudom. Akkor ott leszek. Még valamit szeretnél esetleg kérdezni? >.< - szerintem már mindent tud, amit tudnia kell. Az adataimat is elküldtem, még ha nem is a pontozásomat. De épp eleget tud rólam, amivel tud kalkulálni majd a harc közben. Ez pedig jó is így.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Szophie on Kedd Márc. 31, 2015 4:42 pm

- Mert nem tudom elképzelni, milyen lány áll szóba vele. Vagyis addig még oké, mert a beszélgetéssel semmi baj.. De hogy a barátnője legyen? Suspect Ehhez már mélyre kell süllyedni.. - csóváltam meg a fejemet, végig magamat kritizálva voltaképp. - Vagy csak könnyen befolyásolható a lány, és hisz minden szép szónak. - kuncogtam tovább jókedvűen. Ezek után azért lehet, az is vicces lesz, ha meglát minket együtt a boss terem előtt. Bár ki tudja, felfedem-e nyilvánvalóan a kapcsolatunkat.. Na jó, ez buta dolog. A férjemről beszélünk. Csak nem titkolhatom el.. Főleg nem most.
Elraktároztam nagyjából mindent, amit megtudtam róla ez alatt a rövid beszélgetés alatt. Vagy legalábbis amit tudni véltem.. És a kérdésekre adott válaszait is. Ha abból a szempontból nézzük a dolgot, ami miatt mindenkit felkerestem, úgy nagyjából sikeresnek mondhattam magam, és úgy hiszem, az ő igényeivel nem lesznek igazán gondok. Aztán ki tudja..
- Egy kedvezményes manikűrről szó esett a leveledben. - mosolyodtam el végül, és felemeltem a kezem, megnézegettem a körmeimet. Igazából nem volt velük túl nagy baj. Szépen rendben tartottam őket. De a szekértő kezek azért mégis csak szakártő kezek. És szükségem van ilyemire. Odakint volt saját emberem erre. Itt is igényelem. Amúgy sem szeretem ezt csinálni.
- Esetleg gél lakkod van? - kérdeztem még, teljesen lányosra véve innentől a csevejt.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Csüt. Ápr. 02, 2015 10:04 am

- Na ez az! Szegény lány... teljesen átmosta a fejét. Nem tudom, mivel hitegeti az a srác. - sajnálkozó fejet vágok, mert tényleg sajnálom Katharinát. Meg... dühös is vagyok rá. Ismét belegondolok abba a csókba, s egy röpke pillanatra mintha elszíneződne az arcom. A pirulás viszont alig észrevehető, s nem a zavar, hanem inkább a düh váltotta ki. Ennek nem szabadott volna megtörténnie. Nem attól a lánytól kellett volna kapnom az első SAO-s csókomat. Meg milyen már, hogy mindig csak a csajok buknak rám. Suspect Nem értem én ezt.
- Manikűr, persze. Mit szeretnél? Very Happy - az egyik katalógust lerakom elé az asztalra, kinyitva annál az oldalnál, ahol a portfólió munkáim kezdődnek. Van benne a franciától kezdve a water marble technikáig minden. Majd felállok az asztaltól, s elviszem a két bögrét.
- Nem, az nincs, mert... Hát, a manikűr a sao-ban egy picit másképp működik. - mosolyodok el. Visszaülök a helyemre, majd közelebb húzom a mindenféle eszközt, kencéket.
- A gél lakk lényege, hogy tartós. Akár két hétig is fent marad a körmödön... a való világban. De itt, a SAO-ban erre nincs szükség. - a köröm ugyanis nem növekszik a játékban. Ahogyan a haj sem. Csupán a különböző kraftolási módszereknek köszönhető, hogy lehet ezeken változtatásokat eszközölni. Például ha valaki rövid hajról hosszúra vált, igazából néhány perc alatt beállíthatja magának. És ugyanez van a rövid és a hosszú körmökkel is. Bár az utóbbit én nem szoktam javasolni, csak ha egyáltalán nem megy semmiféle harcra az ember. Elég zavaró nagy körmökkel fegyvert forgatni, még egy idomárnak is.
- De tudom ajánlani ezeket. - lapozok kettőt a katalógusban. Gél hatású körmöket viszont tudok csinálni, igaz, nem volt kis idő, mire rájöttem, hogy mit kell csinálni hozzá. Az sem jó, ha nagyon fényes, és az sem, ha matt, meg a tapintása is másmilyen. Ráadásul olyan speciális lámpa sem kell hozzá, ami alatt azért hosszú időt el kéne töltenie a mancsodnak, hogy megszáradjon a lakk.
- Ha valamelyik tetszik, akkor szólj nyugodtan. Meg a petednek is nyújtok szolgáltatásokat. A füzet végén. ^^ - a szabad kezét elkérem, és megvizsgálom. Az emberről rengeteget elárul a kezei állapota. Az egyből feltűnik, hogy milyen puha a bőre. Mintha állandóan hidratálná. Sehol semmi karcnyom, égési sérülés, vagy bármilyen tökéletlenség, s a bőre sem tapad rá az izmaihoz. Valószínűleg nem nagyon végzett fizikai munkát.
- Játszol valamilyen hangszeren? Talán zongorán? - erre tippelek. A hegedűhöz túl hosszúak az ujjai, azonban elég vastagak ahhoz, hogy arra asszociáljak, hogy valamilyen módon edzi őket. Bár az is lehet, hogy rengeteget gépelt a való világban. A SAO megtartja ezeket a külsőbeli vonásaidat, még ha ilyen apróságok is.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Szophie on Pént. Ápr. 03, 2015 10:41 am

Amit biztosan tudtam, hogy azzal nem, hogy szereti. Azzal csak engem hiteget. Ezen kívül viszont volt alkalmam tapasztalni, hogy Kedvesem nagyjából lyukat tud beszélni az emberek hasába. Vagy valami olyasmi.. Ha ő akar valamit, akkor azt megdumálja. Nálam legalábbis. Aztán biztosan vannak sokkal makacsabb emberek, mint én, na meg nekik nem duruzsolja olyan kitartóan, hogy szeretlek. És ők talán nem értékelik a szemét. Azt az édes pillantást, amivel olyan szívbemarkolóan tud nézni. Ah, meg az egész lényét. A gondolatait, ahogy meg tud nyugtatni, vagy felkavarni, a mosolyát, azt a gyönyörű mosolyt, amit annyira ritkán mutat, a puha bőrét, édes csókját vagy az illatát. Mohh, mint valami tizenéves csitri. Pedig egészen leereszkedtem már a rózsaszín kis ködömből. Látom én a hibáit is. Persze, hogy látom. És az, amelyikről itt éppen szó van, az meg még el is keserít. De amíg a sao-ban nem lehetséges az örök érvényű csonkolás, ezzel a problémával nem nagyon tudok mit kezdeni. Neutral
- Teljesen mindegy, mivel hitegeti. A lényeg úgyis az, hogy utána ágyba viszi. - forgattam meg a szemem mélyet sóhajtva. Hangomban érződött az él és a vádló magatartás. De minden józan nő így reagált volna egy ilyen helyzetre.
Józanul belegondolva tényleg nem volt ilyesmire szükség. A körmöm az nem nő, a piszok is eltűnik alóla, és gondolom akkor a lakknak sincs szavatossága, hogy csak úgy eltűnjön. Vagy nem tudom.. Lehet, hogy van, különben kevésbé éri meg. De ez újabb jó hír, hiszen utálom, ha lenő. Legalább még egy gonddal kevesebb ilyen téren.
- Áhh, Vezér nem az a fajta. - legyintettem egyik kezemmel, míg másik mancsomat a gondoskodó kezei közé raktam. Elgondolkodtam. A kék körmön kevésbé néz ki jól, azon a rózsaszín árnyalatok állnak jobban inkább. De olyat meg nem szerettem volna. Viszont egy fehér az lehet nagyon elegáns. Esetleg bézzsel keverve. Igen.. Vagy a fehér különböző árnyalatai. Esetleg szürke. Csillámmal vagy kövekkel. Egészen elegáns!
- Elefántcsont fehéret szeretnék.. A gyűrűs ujjamnál alul kövekkel díszítve. - döntöttem el végül.
A kérdésére viszont meglepődtem. Jó, persze tudtam, hogy a zongorázás is formálja az ujjaimat. Ahogy biztosan az is látszik, hogy bizony nem koptattam mosogatással a kezem bőrét. De hogy ilyen pontosan belekérdezzen.. :O
- Igen, kiskorom óta zongorázom. - válaszoltam készségesen. És ami azt illeti, sokat gépeltem is. A munkám része volt a papírmunka. Amit sokszor gépen készítettem el. Még mindig egyszerűbb, mint lekörmölni. Persze vannak, akik nálam sokkal többet gépelnek a munkájuk kapcsán, nem mondhatnám, hogy ez állt a tevékenységem középpontjában. De számítógépen végeztem munkát.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Pént. Ápr. 03, 2015 11:21 am

Na igen. Tachi nem az esetem, de valahol megértem, hogy ennyi lány van oda érte. Lebeszéli róluk a bugyijukat 10 perc alatt. Ha rekordot akar dönteni, akkor lehet, csak öt. Az is lehet, hogy Katharina egyáltalán nem a barátnője, de akkor is gyanús.
- Az a furcsa, hogy Katharina épp azután lett vörös, miután Tachival így összemelegedtek... Mármint, amikor volt ez az arénánk, akkor még zöld volt. - csóválom a fejem, majd bekenem egy krémmel Szophie egyik kezét, egészen a könyökéig. Nem mintha nagyon szüksége lenne rá. Nagyon puha a bőre. Még puhább is, mint az enyém. Pedig én úgy érem el ezt a hatást, hogy minden nap kenegetem. A zongorás tippem pedig bevált. Azért tippeltem inkább erre, mivel pici, fehér égési sérülések meg ilyesmik egyáltalán nem látszódnak a kezein. Szóval bizonyára tehetős családból származik.
- A zongora nagyon szép hangszer. *.* Pár hete például bejött egy lány, aki szintén a körmeit akarta rendbe hozni. Very Happy Nála is zongorára tippeltem, de kiderült, hogy hárfázik. Elképesztő, amit a hüvelykujjával tudott csinálni. Teljesen hátra tudta hajlítani. - tényleg elég durva volt, nem is hittem, hogy az emberi kéz képes ilyen mozgásra. Aztán, miután megtudtam, miért is van ez, már egyből logikussá vált.
- Azért nézd csak meg. Például tanítok masszázst is, kifejezetten petekre. - a másik kezét kérem el, s észreveszem rajta a gyűrűt.
- Nahát, ki a szerencsés? hentai Egy fél percre meg le tudnád szerelni a gyűrűt? Tényleg csak egy pillanat az egész. - szép jegygyűrű, ezért sem akarom, hogy túl sokáig szerelje le magáról. Meg ugye a közös inventory dolog. Semmi közöm hozzá, hogy mit osztanak meg egymással, ugye. De egy fél percre tényleg szükségem van, hogy bekenjem a krémmel. Utána már vissza is szerelheti. Aztán nekiállok a köröm formálásának. Szándékosan nem csinálom hosszúra, éppen csak annyira, hogy egy kis lekerekített, szimmetrikus formája legyen. Aztán odahúzom a körmös cuccaimat, s egy picike tégelyt választok ki a sok közül. Nude alapozólakk, aminek olyan bőr színe van. Majd csak ezután válogatom ki a különböző, fehér színű díszítő lakkokat, meg a strassz köveket, mintákat, amikkel kidíszítem.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Szophie on Pént. Ápr. 03, 2015 6:05 pm

Igazából fogalmam sem volt róla, ki is az a Katharina. Arról meg aztán pláne nem, hogy milyen indikátorral rendelkezik. De hogy a "kapcsolata" nyuszimmal összehozható-e az indikátora elváltozásával, arról végképp fogalmam sincs. Valahogy nem tudtam elképzelni, mégis mi oka lenne rá Szívemnek ilyesmire csábítani a csajt. Ez nem logikus így. Így, információk hiányában. De persze lehet, hogy volt vele valamilyen célja. Ha tényleg miatta van, akkor biztos volt.
- Ez az eset tényleg különös. - jegyeztem meg összeszűkült szemmel. Talán utánakérdezhetnék a dolognak. Ha már egyszer a JL tagja vagyok... köhömm. Na jó, igazából annyira nem érdekel. Sőt, kifejezetten nem. De ezt miért kéne neki tudnia?
- Talán utánanyomozok. - kuncogtam félhangosan. - Hinarit is biztosan érdekli..
- Mi van, ha Tachibana vörös hadsereget gyűjt lányokból?
- oldottam fel az egészet egy amolyan poénnak szánt valamivel, és én tényleg jól elnevetgéltem rajta. Aztán hogy más is viccesnek tartja-e, azt nem tudom..
- Igen, gyönyörű.. - és ekkor elmerengtem azon, nekem miért nincs most zongorám. Azon kívül, hogy eddig még nem találtam hangszerboltot a saoban. Pedig biztosan van, egyszerűen kell lennie. Csak keresnem kell. Ha marad annyi pénzem a ház vásárlás és berendezés után, akkor lehet, beszerzek egyet. Mondjuk a nappalinkba rakhatnám. *.* Milyen régen nem játszottam.. Áhh, most hogy eszembe juttatták, hiányzik.
Átlapozgattam hát a katalógust a tanácsára, és ekkor jutott eszembe valami..
- Vízlepergető samponod van petek részére? Valami, amitől nem lesz... ázott kutya szaguk, ha esőbe mennek. - és akkor Vezért nyugodtan tudnám vízbe vinni vagy esőre, mindenféle morgás nélkül. Mennyire csodálatos lenne. *.*
- Meg a bundája is mindig felborzolódik a száradás közben.. És akkor úgy néz ki, mint egy óriás pincsi. Az ellen is kellene valami..
Következő kérdésére viszont a kezemre pillantottam, és rajta a rendszer által kiosztott gyűrűre. Rögtön elsápadtam, majd elpirultam, miközben már el is fordítottam a fejem. Elég látványos és feltűnő volt a dolog. >.> A gyűrűnek ott sem kellene lennie, hisz úgy volt eredetileg, hogy nem hordjuk. Csak a felöltözéssel ez is automatikusan felszerelkezik. Én meg mindig elfelejtem levenni.. Persze, hogy le tudtam szerelni. Nem is olyan fontos a visszavétele, köhöm. >< Jó, az meg mondjuk feltűnő lenne..
Csendben maradtam, nem válaszoltam, és inkább az üvegcséket figyeltem magam mellett, amiben hamarosan kotorni is kezdett. Nem volt olyan hű de érdekes, de érdekesebb, mint a.. férjem.. téma. Q_Q

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2336
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Pént. Ápr. 10, 2015 6:26 pm

Mára elég volt a kódolásból. xD Mentés céljából teszem közzé a Malcolmnak készülő adatlap vázát. Csak már gülüzik a szemem a vágásoktól meg a precíz pixelszámolgatásoktól. Ráadásul a címeknek sem találom el a megfelelő stílust. @____@
A jobb oldali sávon annyi gombot lehet adni, amennyi csak kifér. Ami sok. Ha valami nem megfelelő, akkor szólj. A végén nem kell megijedni a helykihagyás miatt, szándékosan tettem egy sorral lentebb az utolsó menüpontot. Addig is, lehet kattintgatni, meg minden.
Fejléc

Valós név: Anthony (Tony) Martin
Karakternév: Malcolm, the malkavian
Nem: Férfi
Kaszt: Árnyharcos
Kor: 23


Szint: 38
Exp: 5606/5900
Arany: 4599

Teszt lapok, blablabla

Scrollra állítva, görgethető

Fejléc

Ide is lehet mindenfélét írni

Szöveg

Meg ide is, amennyit csak akarsz

Unom ezeket írni már

rizsa rizsa rizsa

Nyuff

Nyuffocska

Izéke

sok sok szöveg, meg még többLorem ipsum

tartalom ideavatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Malcolm on Pént. Ápr. 10, 2015 6:53 pm

Halálosan szexi Cool

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Yue on Szomb. Ápr. 11, 2015 4:27 pm

Egy bronz vértet szeretnék venni, de nincsen   5 Bronzérc + 2 Sida kövem. Ezért nem lehetne, hogy ezek helyett fizetnék 250 ha kell 300 aranyat?

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Szomb. Ápr. 11, 2015 4:46 pm

A bronzvért 125 arany, ha nincs rá alapanyagod, Yuki Smile
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Kedd Ápr. 14, 2015 8:00 pm

[Kun]

Szépen haladok a körmeivel, legalábbis, ami a leformázását illeti. Nem volt elég szimmetrikus az én ízlésemnek, és ez nem túl elegáns egy nőhöz. Rengeteg dolgot elárul az emberről a kezeinek, de különösen a körmeinek az állapota. Valamiért kicsit keményebbnek is érzem az övéit. Ez egyrészt jó, mert a való világban nem törik le olyan könnyen, viszont rossz is, hiszen sokkal nehezebb vele dolgozni. Nem véletlen például, hogy annyi idős személy jár pedikűröshöz, egészségügyi okok miatt. Az a sok körömbenövés nem csak csúnya, de fájdalmas is. @_@
- Rózsa, hát persze. Könnyen elkészítem. Mit szólnál hozzá, ha pasztell színekkel dolgoznék? Esetleg egy kis francia, természetes hatású alaplakkal. – fel is lapozom a katalógust, hogy megmutassam a virágos mintákat. Ezek nagyon népszerűek. Soha nem megy ki a divatból. A különböző virágok pedig, főleg a japán kultúrában különböző jelentéssel bírnak. Az ikebana művészetét ma már kevesen gyakorolják ugyan, de a hagyományoknak még mindig van értéke. Még itt, Aincradban is. A rózsaszín rózsa például a boldogság és a bizalom jelképe. Nekem például az amarillys a kedvencem.
- Ez egy igazán szép szimbólum. ^^ Általában olyanok viselik, akik szeretik a legjobbat feltételezni a másikról. – elmosolyodom kérdésére, miszerint tényleg tudok-e festeni ilyen kicsi felületre.
- Csak gyakorlás kérdése. De az egyetemen ismertem olyat, aki rizsszemekre festett tájképeket. Nem volt semmi. o.o – nem tudom, hogy csinálta, de tényleg működött! Egészen hihetetlen volt. o.o Az alapozás után pedig elő is veszem a színes kis tégelyeket, s egy kellemes, paszteles rózsaszínt szemelek ki. Egy speciális eszközzel veszem fel a festéket, s néhány aprólékos, ám már jól begyakorolt mozdulattal viszem fel az első rózsát. Csak néhány vonás az egész. Semmi különös. Ezután pedig, hogy jobban kitűnjön, a körvonalait megerősítem egy erősebb rózsaszínnel, még vékonyabb vonásokkal, így nem olvad bele a háttérbe sem.
- Nohát! Surprised Melyik harcomat láttad? Surprised – legutóbb Channal küzdöttem meg. A szintkülönbségek ellenére sikerült nyernem, de szerintem csak mázlim volt.
- A frontra készülök, azért járok oda sokat… Bár van, aki azt mondja, hogy ne tegyem, mert úgyis csak kihasználnak majd. De attól még meg akarom próbálni. Na, így megfelel? Very Happy – az egyik körmével kész is vagyok, ami – a való élettel ellentétben – egy fedőlakk felvitele után megszárad.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Kedd Ápr. 14, 2015 8:32 pm

[Szophie]

Persze, valójában tisztában voltam vele, hogy kevés az esélye annak, hogy Katha indikátorának vörössé válása aligha hozható összefüggésbe azzal, hogy Tachimachival láttam enyelegni. Meglehet, hogy az én ismereteim a hiányosak, és valami mégis történt, amiről nem tudok, nem tudhatok, ez esetben viszont csak „szerencsém” volt. Az igazság csupán annyi, hogy haragszom mindkettejükre, amiért olyan csúnyán viselkedtek velem az Arénában, és ezt meg akarom bosszulni valahogyan. >.> Csúúúúnya dolog ilyeneket csinálni a másikkal, mint amiket ők ketten leműveltek. Hát nincs semmi szégyenérzetük?
- Vízlepergető… arra nem igazán van szükség a SAO-ban. Elég gyorsan száradunk. Viszont az ázott kutya szagra ajánlom a többi terméket. Például a kutyaszappant. Negyvennyolc órán keresztül hat… Akár illatosan, akár szagtalanítóan. *.* Nekem a levendula a kedvencem. :3 – annak finom és nyugtató az illata. Nem véletlenül használom annyit, főleg a szappanoknál.
- Hmm… Szoktad fésülni? – lepillantok a petre, hiszen általában jelezni szokták, ha valami nem tetszik nekik. Például Timidus sem engedte, hogy megmasszíroztassam Shuuval. Sad Ha nem látok az arcán nem tetszést kimutató reakciót, akkor folytatom. Ha igen, akkor is, csupán egy kicsit halkabban. Hátha akkor nem hallja.
- Minden mosdatás közben fésüld ki a szőrét. Akkor viszont ezt a sampont ajánlom. Kezelhetőbbé teszi a hosszú szőrű petek bundáját. Viszont jelenleg csak illat nélkül van. A legtöbb hosszú szőrű állatnál arra számítottam, hogy jó a szaglásuk, és zavarhatja őket, ugye. Ha gondolod, egy mintát adhatok ingyenesen, aztán majd meglátod, hogy szükséged van-e rá. – rábökök a katalóguson egy kutyás képre, mellette pedig egy kis üvegcse, aranysárga színű, sűrű folyadékkal. Mindenből tartok egy mintát, hiszen általában az működik, hogy az emberek kipróbálják, amit később meg akarnak vásárolni.
Majd miután befejezem a körmeit, felállok a helyemről, s az egyik polchoz lépek. Leemelek onnan egy üvegcsét, ami annak a mása, ami a képen is szerepel. Csak kicsit kisebb. Éppen annyi van benne, ami egy alkalomra jó.
- Nos, köszi szépen, hogy benéztél. ^^ Remélem, elégedett vagy a szolgáltatásommal! *.* – igazából mindenre válaszoltam, amire kíváncsi volt, és ő is mindent elmondott abból, amit tudni akartam. A körmök is gyönyörűek, és a farkas bundája se lesz tele buta csomókkal. :3
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Asuka on Pént. Ápr. 17, 2015 10:57 pm

ÚJ RECEPTEK!!!!!

T3 Potionok érkeztek. DE! Ezúttal csupán az egyiket kínálom eladásra.

Különleges Erő Potion (A potion megivása utáni körében a használó ereje és speciális képesség pontjai megcserélődnek, majd az azt követő körében visszacserélődnek.)
Hozzávalók: 1 Nihil Ág + 2 Eknier Levél + 3 Gigantikus Pitypang
Ár: 290 arany

_______

Nincs forgalomban (csak Libs tagoknak; a potion létezéséről rajtuk kívül jelenleg, amíg más meg nem szerzi a receptet, senki nem tud):

Olcsó Katyvasz Potion (A potion kinézete egy akármilyen másik potionnal megegyezhet, csak azok tudják eldönteni, hogy a készített potion Olcsó Katyvasz Potion, akik ismerik a receptet. Megivásakor hányingert kelt. Átveréshez kitűnő.)
Hozzávalók: 1 Nihil Ág
Ár: 1 Nihil Ág vagy 40 arany (csak Liberators tagoknak)
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [T4] Aphrodité Oltára

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.