[Küldetés] Nyári Jégbolt

Go down

default [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Yui on Pént. Aug. 16, 2013 5:33 pm

Nyári JégboltRésztvevők: Elysion, Zakuro, Higurashi Sango, Ayato Hironori
Sorrend: Az első kör alapján dől el.


Nos, gyönyörű ám, de meleg napra virrad Aincrad legalsóbb szintjén minden kedves játékos. Kétségtelen ez már aztán a nyár, ilyenkor az ember legszívesebben egy jó hűvös helyen húzná meg magát és csak lustulna, ugye? De nem ti, de nem ám. Ti kedveskéim épp küldetés után keresgéltek és amilyen szerencsétek van a már említett meleg miatt nincs nagy tolongás a táblák előtt az egész Kezdetek Városában. Ha pedig keresgéltek hamar rá is találtok egy ígéretes és hűsítőnek hangzó quest-re, melyen a szöveg ennyiből áll:

Kedves idegenek, bátor harcosok!

Segítőket keresek sürgősen! Jégszállítmányaimat a környező falvakba folyton megtámadják, így hát most keresek olyan rátermett harcosokat, akik segítenének a kis karavánom megvédésében.

Ha pedig ráklikkeltek az fogadásra Pü- formályában meg is kapjátok a helyszínt és az indulás időpontját: Kezdetek Városa; Déli kapu; Déli 12 óra

Szóval küldetésre fel!


_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

avatar
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Higurashi Sango on Pént. Aug. 16, 2013 9:35 pm

Ismét egy unalmas reggel. Kirara már nyugtalanul bújik oda hozzám, mintha csak azt mondaná nekem, hogy most már igazán ideje lenne valamit kezdeni is magunkkal. Mondjuk jogos a dolog, hisz már egy ideje itt vagyok, és semmi érdemlegeset nem csináltam még eddig. Gyorsan magamra is kaptam a ruhámat, ám most nem a kimonómat, hanem a harcos ruhámat. Ez nem akadályoz a mozgásban sem, é ki tudja, mi lesz a nap folyamán. Egy gyors reggeli, és már a nyakunkba is vettük a várost. Ahogy a nap egyre feljebb haladt az égen, egyre elviselhetetlenebb lett a meleg, így kicsit már szidtam magam a ruhaválasztás végett, de inkább nem cseréltem le. Valami miatt úgy éreztem, nem lenne jó döntés. Ahogy a város főterére értem, észrevettem, hogy milyen kevesen vannak most erre fele. Ám ez most nem zavart. Gyorsan a küldetéstáblához mentem, és a szememet végig futtattam a választékon, és egyen meg is akadt a szemem:

"Kedves idegenek, bátor harcosok!

Segítőket keresek sürgősen! Jégszállítmányaimat a környező falvakba folyton megtámadják, így hát most keresek olyan rátermett harcosokat, akik segítenének a kis karavánom megvédésében."

Amint rákattintottam az elfogadására, egy üzenetet is kaptam a következő szöveggel:

"Kezdetek Városa; Déli kapu; Déli 12 óra"

Rá is néztem a virtuális órámra, és észre vettem, hogy szinte alig van már időnk, hogy odaérjünk. Gyorsan intettem is cicuskámnak, és ezt mondtam neki:
- Na kiscicám, most remélem egy izgalmas küldetésben lesz részünk. Egy karaván megvédésében kell segítenünk. Remélem tetszeni fog.
Kirara azon nyomban egy szépet nyávogott, és a következő percben már a hátán voltam, és szinte száguldottunk a déli kapuhoz. Mikor oda értünk ismét az órámra néztem. Még volt tíz percünk délig.
- Ügyes vagy kiscicám.- Simogattam meg Kirara buksiját, és egy szelet húst tettem le elé egy tálba, meg egy jó nagy adag vizet egy másikba. Milyen furcsa, hogy macska létére a tejet ki nem állhatja a drágaság gondolkoztam el. Na de vissza a küldire szóltam rá gondolatban magamra. Hisz mindjárt dél lesz. Gyorsan körbe is pislogtam, de egy teremtett lelket sem láttam sehol. Kirara viszont ahogy végzett az evéssel és ivással visszaváltozott aranyos kismacskává, és fel is kéretődzött, hogy simogassam és hogy tudjon egy kicsit pihenni. Így vártuk a többieket.

_________________
Statjaim:

Élet: 5 (+2) ->7 -> 35
Fegyverkezelés: 1
Erő/Irányítás: 0/5+ (0/+2) -> 0/7
Kitartás: 1
Gyorsaság:2
Spec Képesség:1
Páncél: +2
Érclátás: 12
Növénylátás:1
Kirara szintje: 1
Kirara élete: 18
Kirara sebzése: 7
avatar
Higurashi Sango
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Jul. 24.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
82/100  (82/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Elysion on Hétf. Aug. 19, 2013 7:19 pm

Meleg van. Borzasztóan nagyon nagyon meleg van, de nekem ezzel semmi bajom, mert én imádom a meleget és amennyire észrevettem kis kedvencem is osztozik eme tulajdonságomban, ám amivel gondom volt az az, hogy imádom a jégkását és csak ilyenkor szoktam megengedni magamnak annak fogyasztását, de nem nagyon találni sehol a városban és ahol találni is ott valami hihetetlenül drága, így nem engedhetem meg magamnak. Hogy miért van ez azt nem tudom és igen csak bosszantott. Legalább is nem tudtam míg rá nem leltem egy küldetés adó táblára miközben járkáltam Anika-val oldalamon. A táblán ez állt:

"Kedves idegenek, bátor harcosok!

Segítőket keresek sürgősen! Jégszállítmányaimat a környező falvakba folyton megtámadják, így hát most keresek olyan rátermett harcosokat, akik segítenének a kis karavánom megvédésében."

Nem volt kérdéses a feladaton a helyem, hisz ez igen csak személyes ügyként érint, a jégkása által. Hát rögvest el is fogadtam a küldetést. Szinte azonnal kaptam is egy üzenetet melyben ez állt:

"Kezdetek Városa; Déli kapu; Déli 12 óra"

A fontos információk birtokában meg is indultam látva, hogy kényelmes tempóban is ott leszek jó húsz perccel előbb, de jobb előbb ott lenni, mint később, ez általános elvem vala. Útközben Anika a vállamon dalolászót, mint eddig tette, ám most én is csatlakoztam és kettesben betöltötte hangunk az elégé kihalt utcát. Hangunk kissé komplementeres volt ő neki kis vékony hangján lágyan szólt a dallam, míg az én mélyebb hangomon sokkal erőteljesebben, de együtt kellemes összhatást adott. A dallam egyébként egy olyan számé volt melyet tőlem hallott és tökéletesen eltanult igen rövid idő alatt. Az előadóját igen kedvelem ahogy a számot is. Elöbbit azért mert igen jó zenész és a rapen kívül szinte már mindenfélét játszott, tehát igen változatos és nem mellesleg igen őszinte számai vannak, míg a számot vagyis az utóbbit azért, mert olyan nagyon könnyen azonosulok vele. (zene: katt)

(Bocs csak most vettem észre, hogy nekem itt kell lenem)
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Zakuro on Pént. Aug. 23, 2013 2:29 pm

Felébredtem. Körbe néztem majd már szaladtam is a fürdőszobába. Ma küldetés napra ébredtem! Gyorsan magamra kapom lila ujjatlan felsőmet, a mell fölötti kivágással, szürke rövidnadrággal, és fekete köpenyemet. Kulcsomat Nagisa-ra bíztam.
Amint kiléptem az utcára, megcsapott a hőség. Tudom, hogy a fekete szívja a meleget, de a köpenyemtől sose válnék meg, amióta megszereztem, nem váltam meg tőle, és ez így is marad. Mer amúgy én inkább fázós tipus vagyok, igaz régen pont fordítva volt. Kitudja, lehet, hogy még változik, és mind a meleghez, mind a hideghez hozzászokok.
Gyorsan visszaszaladtam Sanae-hoz, és kértem tőle négy üveg hideg gyümölcsteát. Majd szaladtam a küldetés táblához.
...
Gyorsan itt egy keveset az üvegből, majd eltettem. Nem lenne olyan rossz ez a meleg, a köpeny nélkül, de túl makacs vagyok ahhoz, hogy levegyem, Marad!
Küldetések sora jelezte, hogy a meleg már napok óta tart, mert senkinek sincs kedve elfogadni egyet sem. Ezek szerint nem én voltam az egyetlen aki az utóbbi napokat, fogadóban töltötte, bár én nem szándékosan. Én segítettem beszerelni a légkondit (itt a válasz miért is nem volt bent meleg) , és a vendégekkel foglalkoztam.

Megakadt a szemem egy küldetésen:

"Kedves idegenek, bátor harcosok!"


"Segítőket keresek sürgősen! Jégszállítmányaimat a környező falvakba folyton megtámadják, így hát most keresek olyan rátermett harcosokat, akik segítenének a kis karavánom megvédésében."


Ez tetszik! Gyorsan el is fogadtam, majd a következő üzenet érkezett:
"Kezdetek Városa; Déli kapu; Déli 12 óra"

A legmelegebb hely, a nap legmelegebb órájában. Most nincs tömeg, ami nagyon jó, mert a sok ember csak még jobban felmelegítené a levegőt. Még van egy ki időm ,de most azonnal indulok. Sajna mindig kések, mindenhonnan, így kicsit aggódva bár, de futva indulok.
Elővigyázatosságom mind hiába. Így is késtem, nem sokat, de késtem. A jövőm tele lesz gonddal, ha ezt így folytatom.
"Megbocsátani csak annak lehet, aki magának is meg tud bocsátani." Jutott eszembe Raana Raas szavai, egyik kedvenc könyv sorozatomból.

(Bocsánat, majd próbálok továbbra is írni!)
( Ha kedves Elysion nem zavarja én is tennék ide zenét.  Free ending milyen találó)

_________________
avatar
Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2013. Jul. 18.
Age : 21
Tartózkodási hely : Niceplace; Céh

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
139/150  (139/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Ayato Hironori on Szomb. Aug. 24, 2013 1:37 am

A hatodik kétségtelenül fullasztó. Gyilkos ez a hőség. Kimerülten dőltem hátra a nem túl stabil fa székben . A segítőm persze az ablakban nyújtózkodik. Úgy tűnik őt, nem zavarja a meleg. Jó neki. Persze nem ússza meg ennyivel a mai napot, de nem ám. Holnap pihenünk de majd csak holnap. Van egy küldetésem. Én pedig teljesíteni fogom. Egy kis meleg meg se kottyan nekem. Hiszen legyőzhetetlen vagyok!
– Indulunk! – pattantam fel a rozoga székből energiával telve. Petem hirtelen úgy megijedt, hogy kis híján az ablakból az utcára borult de szerencséjére sikerült megkapaszkodnia és nagy nehezen elkezdte felhúzni magát.
– Nem érek ám rá egész nap. – segítettem neki az ablakhoz lépkedve.
Hamarosan már kimért léptekkel közelítettem a tábla felé hogy találjak magunknak egy megfelelő küldetést. Sziszegő társam nyugtalanul fészkelődött a nyakamban. Elhiszem én, hogy szívesebben süttetné a hasát, minthogy a feladatát végezze de, van amit muszáj. Ha pedig az én társam akar maradni a továbbiakban is, akkor igencsak magas lécet kell átugrania. Nem sértődhet meg ilyen apróságokon, mert később gondok lesznek. Remélem, egyszer benő majd a feje lágya és felnőhet hozzám. A tábla környéke teljesen kihaltnak tűnt.
– Látod? – kezdtem bele. – Ezért vagyok én a legjobb! Mind csak lazsálnak valahol, ahelyett hogy kihasználnák a kis idejüket, amit kaptak. Nem is csodálom, hogy egy év alatt sem pucolták ki az összes szintet. – ráböktem egy küldetésre a táblán. – Ez nekünk való feladat lesz! – elfogadtam. Nem is pazaroltam az időmet hogy alaposabban megnézzem a többi küldetést is. Ez is tökéletes lesz. Végül nyakamban a még mindig morcos kígyóval el is indultam a megadott hely felé.

_________________
avatar
Ayato Hironori
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2013. Jul. 27.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
100/500  (100/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Yui on Hétf. Aug. 26, 2013 4:06 pm

Résztvevők: Elysion, Zakuro, Higurashi Sango, Ayato Hironori
Sorrend: Higurashi Sango, Elysion, Zakuro, Ayato Hironori
Határidő: 4 nap/fő

Remek. Mind összegyűltök a főtéren, találkoztok, és mint azt az illem diktálja be is mutatkoztok. Majd a harangszót - mely jelzi a pontos időt – követően a kihaltnak tűnő város egyik utcájából patkókopogások zaja hallatszik egyre hangosabban. Nemsokára meg is pillanthatjátok a két lovas kocsit, melyek egymást követően fordulnak ki az utcából, ládákkal megrakodva. Mikor megállnak mellettetek a legelső szekérről egy öreg úr pattan le, majd odasétál hozzátok.
- Üdvözletem, Joe bácsi vagyok. Önök lennének, akik segítenek megvédeni a szállítmányom? – néz rajtatok és petjeiteken végig miközben bajszát pödörgeti.
- Már elég sok aranyam bánja szóval remélem, tényleg segítenek… – feleli, majd visszaszáll a szekérre. - Nosza, indulás… a többit útközben beszéljük meg. Oh, és maguk a szekerek mellett sétálnak, majd gondolom, tudják mi a dolguk. – azzal kezébe kapja a gyeplőt és útnak indítja kicsinyke karavánt.

/Rendben, kérem mindenkit, hogy a posztjához mellékelje a saját és az állatidomárok a petjeik pontját és szintjét illetve a jártasságaitokat./
/A másik. Zakuro az SAO egy középkori világban játszódik, így a légkondi itt nem létezik./

_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

avatar
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Higurashi Sango on Pént. Aug. 30, 2013 11:12 am

Nem kellett sokat várnom a többiekre, szépen lassan szállingóztak is. Mielőtt az óra delet ütött volna, úgy gondoltam, mivel én értem oda elsőnek, így a bemutatkozás joga is az enyém.
- Üdvözletem. Higurashi Sango vagyok, ez a kis drágaság pedig a petem Kirara. Mindketten első szintűek vagyunk.Örvendek a szerencsének.- Mondtam és meghajoltam.
Ezzel be is fejeztem a bemutatkozási formát amit a kinti világban belém neveltek. Miközben a többiek bemutatkozását hallgattam, észre vettem, hogy többségében állatidomárok gyűltünk itt össze. Rajtam kívül még két idomár várakozott, valamint egy számomra kardforgatónak tűnő kislány. Hozzám képest legalábbis kislánynak tűnt. Bár én is nagyon jól el tudom játszani, hogy idősebb vagyok a valódi koromnál. És nem is kellett sokat várnunk, meg is érkezett a karaván annak rendje és módja szerint. A bemutatkozás megtörtént, egy kedves öregúr által, és már útnak is indította a 2 szekérből álló fogatot. Valami miatt az ősrégi westernfilmek jutottak az eszembe. Ott is a karavánokat pár bátor emberke kísérte, amikor messzebb mentek, hogy az indiánoktól, vagy a rablóktól megvédjék őket. Ám itt nem tudom, mi fosztogathatja a karavánokat. Minden esetre most még a saját lábamon gyalogoltam a szekér mellett. Nem szerettem volna már az elején teljesen kifárasztani Kirara-t. Nem tudom, miért, de egy hangulatos kis dallam jutott eszembe, amit el is kezdtem dúdolgatni. Egyenletes tempóban, ütemes léptekkel haladtam a szekér mellett, és örültem, hogy végül is mégiscsak az edző ruhám van rajtam. Kíváncsian vártam, hogy vajon mi lesz a dolgok vége, de azzal tisztában voltam, bármi szörnyet is sodor elénk a sors, mi nem fogjuk feladni, legalábbis Kirara meg én nem adjuk fel soha.


/Off: Bocsánat a késésért, el voltam havazva a napokban. /

_________________
Statjaim:

Élet: 5 (+2) ->7 -> 35
Fegyverkezelés: 1
Erő/Irányítás: 0/5+ (0/+2) -> 0/7
Kitartás: 1
Gyorsaság:2
Spec Képesség:1
Páncél: +2
Érclátás: 12
Növénylátás:1
Kirara szintje: 1
Kirara élete: 18
Kirara sebzése: 7
avatar
Higurashi Sango
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 58
Join date : 2013. Jul. 24.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
82/100  (82/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Elysion on Szomb. Aug. 31, 2013 6:16 pm

Másodikként értünk végül a kijelölt helyre igen jó hangulatban kis kedvencemmel. Szinte azonnal megérkezett mindenki és bemutatkozott. Jómagam imigyen.
-Jó napot szép hölgyek. No meg persze uram. A nevem Elysion és ő pedig Anika. Örvendünk a szerencsénknek. A kis drágaságom ekkor vetet pár kört örvendve végignézve a többieket. Volt az emberek között egy ismerős arc  Zakuro személyében vele rövid úton beszélgetésbe is kezdtem volna miután külön köszöntöttem őt, ám ekkor megérkezett a karaván és annak tulajdonosa elmondta a kis mondandóját. Megindultunk gyalog és én előrelátóan magamhoz hívtam Anika-t aki éppen női állatidomár társam állatával ismerkedett.
Anika gyere ide drágám! Szóltam mézes mázas módon. Ő erre odaröppent.
High sight! Mondtam ki határozottan a parancsot, mire ő bólintott egyet és teljesítette is. Felröppent a magasba, hogy figyelje, hogyha valaki közelítene. Ha így történne leszállna a karomra és fejével mutatná melyik irányból jönnek és a kis lábacskájával annyiszor "taposna meg" ahányan vannak, ezzel megelőzve a meglepetéseket. Zakuro épp valamivel el volt foglalva ezért nem tárgyaltam vele, viszont menyei dallamokat halva nem bírtam megállni és beszálltam a zene életre hívásába.  Azért kíváncsi leszek, hogy valami csúnyával vagy sok csúnyával kell majd szembenéznünk utunk során. Minden esetre minden csöndes és nyugodt. Persze nem vészjóslóan. S a dallam mely kettőnk által szált pillanatnyilag valahogy el is feledtette velem, hogy akár itt is hagyhatjuk a fogunkat ha úgy alakul. Nem mintha én ez miatt aggódnék, de azért az életösztön általában eszébe juttatja ezt az embernek amit az ismeretlen hozhatna ki némileg most belőlünk, hisz nem tudjuk mivel kell majd szembenéznünk mint ahogy azt se meddig kell tőle esetlegesen tartanunk.
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Zakuro on Vas. Szept. 01, 2013 12:43 pm

Mikor megérkeztem végig néztem társaimon. Azonnal rájöttem, hogy én vagyok az egyetlen kardforgató, az állatidomárok seregében. Ismerős arc, csak egy volt: Elysion. Gyorsan be is mutatkoztam:
- A nevem Tachibana Zakuro. Kardforgató volnék. - mondom mosolyogva. - Remélem tudok segíteni! - teszem még hozzá. Hamar megérkezett a karaván. Egy idősebb bácsi pattan le az első szekérről, s ezeket a szavakat mondta nekünk:
- Üdvözletem, Joe bácsi vagyok. Önök lennének, akik segítenek megvédeni a szállítmányom? - néz végig rajtunk, miközben a bajszát pödörgeti.
- Már elég sok aranyam bánja szóval remélem, tényleg segítenek… Nosza, indulás… a többit útközben beszéljük meg. Oh, és maguk a szekerek mellett sétálnak, majd gondolom, tudják mi a dolguk. - majd visszapattant a szekérre. Meglepett, hogy ilyen korban csak úgy pattognak az emberek.
Egy dal jutott az eszembe. Nem tudom, hogy miért, csak úgy eszembe jutott. Talán mert olyan szép a szövege.
Indulás után folyamatosan körbe körbe tekingettem. Remélem azért nem halunk meg, vagy mi. Gyorsan elővettem egy üveget, melyben finom friss hideg víz volt. Sanae mielőtt kitöltötte volna nekem az üvegekbe, (mivel többet töltött) citromot áztatott bele, így kissé enyhe citrom íze van, amitől még frissítőbb.

- Szeretnélek titeket megkínálni. - mondtam a társaimnak, és elővettem néhány poharat is. Majd mindegyiket megtöltöttem.

Érdekesség a jégről:
A jég a víz 14 szilárd fázisának neve. A köznyelvben általában a hatszögletű kristályokból álló formát értik alatta (ez −200 °C-ig, illetve 0,2 GPa nyomásig stabil). A közönséges jégben a vízmolekulák rendezetlen állapotban vannak, míg nagy nyomáson a hetes jégnek nevezett állapotba kerül. Ilyen jégben a vízmolekulák rendezett, szabályos kristályrácsba rendeződnek. A hetes jég csak ritkán fordul elő és csak is nehezen megközelíthető helyeken jön létre. Előfordulása a Naprendszerünkben a Jupiter Európa nevű holdjának óceánjában valószínűsíthető. A víz standard légköri nyomáson 0 °C-on fagy meg. Jég természetes környezetben nagy mennyiségben az Antarktiszon, Grönlandon, Izlandon és a magashegységekben található.
A jég bizonyos téli sportok alapfeltétele. Ilyenek például a műkorcsolya, gyorskorcsolya, jégkorong (hoki), jégvitorlázás, jég-szörf.

Ma már jégnek (többesszámban jegeknek) nevezzük az illékony anyagoknak a szilárd halmazállapotú változatait is. Legismertebb ilyen jegek a metánjég és az ammóniajég, melyek a Naptól távol, a külső Naprendszerben nagy mennyiségben váltak ki a szoláris ködből. A létrejött jég kisebb testekbe, majd kis égitestekbe halmozódott. A külső bolygók holdjai jelentős részben e jegekből állnak, melyek között a vízjég a legfontosabb, de az ammóniajég és a metánjég is számottevő mennyiségű.
avatar
Zakuro
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2013. Jul. 18.
Age : 21
Tartózkodási hely : Niceplace; Céh

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
139/150  (139/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Ayato Hironori on Vas. Szept. 08, 2013 2:15 pm

Fütyörészve kényelmes tempóban haladtam bár már nem volt sok időm odaérni. Úgysem indulnak el nélkülem. Már láttam is a gyülekező csapatot, - legalábbis volt egy sejtésem hogy ők lesznek azok - mikor megszólalt a harang és két lovas kocsi robogott el mellettem egyenesen a három várakozó alak felé. Egy öregember épp akkor pattant le az egyik kocsiról mikor odaértem.
– Üdv, Ayato Hironori vagyok a petem pedig Ureusz és természetesen a küldetésre jöttünk. - hadartam el egy gyors bemutatkozást majd az öreg felé fordultam és végighallgattam a rövid magyarázatát, ami nem tartalmazott több infót mint a küldetés leírása de nem zavartattam magam túlzottan emiatt. Akármi is piszkálja a karavánt, jobban teszi, ha nem húzza ki a gyufát, vagy megtapasztalhatja milyen is egy istent magára haragítani. Miután elmondta a feladatot késlekedés nélkül útnak is indultunk. Tekintetemet előre szegeztem és felvettem a szekerek lassú tempóját. Ha valami veszély közeledik Ureusz majd úgyis, jelez. Bár tény hogy néha rossz szokása megijedni még a saját árnyékától is de legalább már sikerült belenevelnem, hogy ha azt mondom neki, harcoljon akkor jobban fél tőlem, mint bárkitől. Ha más jó tulajdonsága nincs is azért legalább engedelmes és szorgalmasan tanul, így még viheti valamire az oldalamon.
Gondolataimból az egyik karavánkísérő lány vert fel.
– Oh, köszönöm. - nyúltam az egyik pohárért csak a szemem sarkából felé pillantva. Jól esett a friss víz és volt egy kellemes citromos íze, ami megmaradt a számban. Egy ilyen meleg napon nincs is ennél jobb. A lány szerzett magának egy pluszpontot. A bő kétharmadát megittam mielőtt a petem orra elé toltam a maradékot. Belekortyolt ugyan de az elégedetlen sziszegésből ítélve neki nem jött be annyira a citrom, úgyhogy a maradék is az enyém lett.

_________________
avatar
Ayato Hironori
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2013. Jul. 27.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
100/500  (100/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Yui on Hétf. Nov. 11, 2013 5:05 pm

Résztvevők: Elysion, Zakuro, Higurashi Sango, Ayato Hironori
Sorrend: -
Határidő: 4 nap/fő

Na tehát, a karaván útnak indul. Amint elhagyjátok a város macskaköves útjait és a nyílt terepre értek a meleg mintha még kínzóbb lenne. A bajuszos öreg is megtörli verejtékező homlokát, majd beszédre nyitja ajkait.
- Na, fiatalok. A nagyjából már elmondtam, hogy mire számítsatok, vagy tévedek? – néz hátra a szeme sarkából majd választ nem várva folytatja. - Mint már mondottam az elmúlt időszakban minden egyes kereskedő kocsimat támadás érte és jelentős bevételtől estem el. A támadóink koboldok, egyszerű koboldok ám nehogy azt higgyék, hogy könnyű dolguk lesz… Valami ugyan is nem stimmel velük… – feleli, miközben a kocsik elérik az erdő bejáratát és annak hűvösebb árnyékait. Így már talán nektek is könnyebb lesz, bár a férfi még ellenfelek nélkül is jól megdolgoztat hisz nem épp gyalogot kímélő lassúsággal hajtja a kocsikat.
- Tugyák-e milyen sokba kerül egy bébi jég gólem?.... Hát elég sokba, úgyhogy jól végezzék a dógukat. Figyeljenek, most értük el aztat a helyszínt ahol először támadtak meg. Bár kétlem, hogy újra itt támadnának, másodjára sem tették azt, de jobb megijedni… – hát ha megijedni nem is ijedtek meg azért felfigyelhettek az út menti bozótosból kiszűrődő halk motyogásokra és felettébb hangos osonásokra.

//Egyellőre még nem történt semmi érdemleges, szóval a posztjaitokban üssétek el az időt utazás közben esetleg rákérdezhettek egykét dologra Joe bácsinál, hisz említett pár dolgot amire választ még nem kaptatok.//

/És megint kérek egy pontozást+kereső jártasság szintet, akinek van! A petek statjait is kérem külön! /

_________________
Postszín: #996699 Meséléseim: Mr. Jóképű és a banda Love.com 2. csapat

avatar
Yui
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 109
Join date : 2013. Jan. 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Elysion on Hétf. Nov. 25, 2013 11:28 am

Ahogy tempózunk előre, egyesek már nehezen tartják a nem épp ember kímélő tempót. Én és Anika speciel a fokozott tempó mellett is jól elvagyunk, de ez nem mindenkire igaz. Pontosan ebből adódólag, nem nagyon ment a beszélgetés, mert akivel beszélgetni lehetett volna az nagyban a tempó tartással volt elfoglalva és igen csak lihegett. Én megpróbáltam pár infóhoz jutni a velünk nem túl sokat törődő karaván vezetőtől, majd a karaván egyéb tagjaitól. Őszintén szólva három kérdést tettem fel mindenkinek. Az első az volt, hogy megkérdeztem honan tudhatnak a karavánról és annak szállítmányáról a gaz banditák kik ellenfeleink lesznek a közeljövőben, a második kérdésem a szállítmány eredetét boncolgatta, míg az utolsó arra irányult, hogy ellenfeleinkről nyerjek infót. Végig hallgattam a beszámolókat. Épp egy erdőbe értünk be hát Anika-t az égről magamhoz intettem. így ugrott a távolsági felderítésünk. Innentől kezdve mellettem szált tovább. A karaván vezetője kis mondandóba kezdett ezt követően nem sokkal, mikor a végére ért szinte azonnal mozgolódás és sutyorgás hallatszott és valószínűleg nem pici cuki nyuszik hanem az ellenségeink lesznek azok. A karaván ettől függetlenül ment tovább mintha nem vették volna észre ezt, ebből adódolag én is mentem tovább, de már készültem arra, hogy ha ellenfelünk előbukkan támadhassak ha kell. Anika-nak odaszóltam halkan, hogy készülj és solymász állásba tettem kezem melyre ő leszállt készülve, hogy ha én úgy akarom kilőjön mint a puskagolyó ellenfelem felé. Egyelőre ellenfeleink csak követtek minket és nem mutatták jelét támadási szándéknak, tudtuk, hogy ott vannak, de nem láttuk őket
avatar
Elysion
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 132
Join date : 2013. Jul. 09.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
245/250  (245/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Rosalia on Hétf. Feb. 24, 2014 11:21 am

Inaktivitás miatt a küldetés zárolom, minimal jutalmak a megírt körök után:

Higurashi Sango, Zakuro, Ayato Hironori: 10 exp, 20 arany
Elysion: 15 exp, 25 arany

Bónuszok, céhes jutalmak, nyersanyagok, receptek a küldetés rövidsége miatt nem járnak. Jutalmak általam beírva.

_________________
Mesélői adatlap
Mesélői színem: #cd4962
avatar
Rosalia
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1543
Join date : 2012. Nov. 01.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Nyári Jégbolt

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.