Roku & Momo

Go down

default Roku & Momo

Témanyitás by Rokurou Amateratsu on Pént. Aug. 16, 2013 8:47 pm

Úgy döntött, hogy nem adja fel. Folytatja nővére keresését, hiszen hitében, hogy még életben van, megrendíthetetlen. A gond csak az, hogy tényleg fogalma sincsen, hogyan is kezdje. Hiszen a Kezdetek Városa hatalmas, s még ő maga sem tudta ily rövid idő alatt minden egyes zegét-zugát bejárni.
Átgondolta a dolgot, s az elkeseredettség pedig képes volt arra, hogy a létező legmegalázóbb módot használja fel a siker érdekében. Tehát a mai nap kisétál az utcákra, és teljesen random, totálisan véletlenszerűen választott embereket fog megkérdezni róla, hogy látták-e esetleg nővérét.
Nem tetszik neki a terv. Még most sem, hogy felszerelkezése után már kisétált a Főtérre, hogy belekezdjen a kutatásba. Ácsorog egy helyben, szemeivel a tömeget pásztázva, karjait pedig feszülten keresztbe fonja. Bozontos szemöldöke alól úgy pásztázza a tömeget, mintha bármelyik járókelő bármikor valamilyen legyőzhetetlen mobbá változhatna. Igen, igen, talán itt az ideje kiszemelnie az első embert, akitől kérdez.
Hatalmasat nyel a gondolatra, egyszerűen nem megy neki az, hogy efféle beszélgetéseket kezdeményezze. A városban a való életben is kifejezetten utálta a hajléktalanokat, a szimplán csak pénzt kuncsorgókat, a hittérítőket, meg a jótékonykodókat. A szórólaposokról nem is beszélve. Az aztán tényleg az egésznek a legalja. Csak erőszakosan rabolják az ember idejét.Ő pedig nagyon nem akar ilyenné válni.
Kiszemel végre magának valakit. Kihúzza magát, s megtesz néhány bátortalan lépést felé. Azonban agya mintha egyszerre küldené a "menj oda" és a "hagyd a francba" parancsokat, így mire odaér hozzá, hirtelen irányt vált, hiszen valahogyan az utóbbi bizonyul erősebbnek. Teste véletlenül koccan is a jéggólemes lányéval kis híján letarolva és letankolva őt, ahogyan nekimegy. Még mindig nem tud dönteni, mi legyen.
- Bocs. Neutral - igen, az utcai kéregetők többsége általában így szokta kezdeni a beszédét. Kezdetnek talán nem rossz. Már csak a szemkontaktust kéne vele felvenni, és egyszerűen feltenni egy nagyon könnyű kérdést.
Úgy dönt végül, hogy nem teszi meg. Hadd higgyje az illető, hogy a fellökésért kért bocsánatot. Indul is tovább, saját tétovaságán fészpalmolva. Ha Sora ezt látná, biztosan megrökönyödne rajta. Nem lesz ez így jó. Újra kell próbálnia.
Megfordul, és visszalép a lányhoz. Petje látszólag kíváncsian fordul felé, fejét oldalra billentve, ettől azonban ő még feszélyezettebbé válik. Hogyan is kéne megkérdeznie? Mivel is fogjon bele problémájába? Sose ment neki az ilyesmi. Utálja, ha nem bír valamit önerőből megoldani. Ácsorog hosszasan a lány előtt állát vakarva, s látszólag mogorván pislogva rá.
avatar
Rokurou Amateratsu
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2013. Jul. 06.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
10/100  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Roku & Momo

Témanyitás by Miyazaki Momo on Szomb. Aug. 17, 2013 5:10 pm

Mióta Mirika-channak köszönhetően kicsit bátrabban merek mozogni a mappán, mapon, vagyis, szóval… a Kezdetek Városában és az ezt környező területeken, illetve kicsit megismerkedtem már az MMORPG világával, ami nagy szó, mert amivel kezdtem az cseppet sem lehetett tudásnak nevezni. Embarassed Annyira örülök, hogy végre bátorságot vettem magamon és megkérdeztem valakit és megtudtam mindent, ami a túléléshez szükséges, vagy legalább a sikeres elmeneküléshez! *-*
Azt hiszem, hogy egy óriási lépést tettem az előrehaladáshoz és tegnap, tegnap… megöltem életem első vaddisznóját… olyan rémes volt! TT-TT Egy gyilkos vagyok, vér tapadt a kezemhez és soha, de soha többé nem fogom tudni lemosni! És mi van akkor… mi van akkor, ha ezek a szerencsétlen állatok is rá vannak kötve a játékra, ahogy mi is és, és… TT___TT Neee, mit tettem! Szegééények! TT^TT Nem hagyhatom, meg kell védenem őket, ha törik, ha szakad, hiába próbált meggyőzni Mirika-chan arról, hogy ez az egyik legkönnyebben járható út a fejlődéshez, márpedig én nem szeretnék se ő, sem pedig a céh terhére lenni, ha már volt olyan jólelkű és felkarolt mindazok után, hogy szinte konyításom sem volt a játékhoz. De, de nem megy, én megpróbáltam, de tényleg!
Azonban első lépést akkor is a petek érdekében fogom megtenni, olyan kegyetlenség, hogy itt vannak mellettünk, segítenek nekünk, de ők semmit sem kapnak cserébe, na, már most én úgy döntöttem, hogy ezt nem hagyhatom annyiban, első lépésnek szép szmokingot adok Petitre, hogy példát mutassak azoknak, kik szintén kis társsal az oldalukon járják a játék világát. Azonban ehhez a menüt kellett használnom, a menü megnyitását mondjuk még meg is oldottam, csak rá kellett helyeznem a fess öltönyt Petitre, hogy ne csupaszon lófráljon itt mellettem, hanem szép legyen és elegáns. *.* Csak hát… ez a menü… hihetetlen mennyire nehéz kiigazodni rajta. Hogy is rakjam fel rá ezt az anyagot…
Hirtelen lökést éreztem oldalirányból, s utána csak annyit fogtam fel a lelassult történtekből, hogy a föld felé zuhanok. Jobb kezemet ösztönösen emeltem magam elé, nem érdekelt mit nyomok félre a menün és mit nem, de nem akarok az öt – hat búb és horzsolás – amik természetesen nem is látszanak, pedig ott vannak, esküszöm! – mellé újabbakat. TT-TT Mondhatják nekem nyugodtan, hogy ebben a világban nincs fájdalom, hogy nem létezik, de én esküszöm, hogy minden botlásom utáni sajgó fejemet, karomat, fenékcsontom lüktetését megérzem…
- Mohh… pedig biztos vagyok benne, hogy megtaláltam, amit kerestem… – motyogom orrom alatt, miközben lábra állok, majd az illetőre nézek, ki miatt ismét a padlón találtam magamat. Miket beszélek? Biztos én voltam útban. Igen, ki áll le a város legforgalmasabb útján pakolászni a menüjében? T-T’’ Még vissza is fordult, és jajj nekem, milyen mogorván nézz! Igen, igen most már biztos, hogy az én hibám!
Megrökönyödve, aggódva pislogtam rá. Biztosan nagyon haragszik, csak rá kell nézni, jajj atyavilág, jajj nekem, most… most mit csináljak? TT-TT
- Nem! Vagyis én… ízé… szóval… hát persze, semmiség, nem, nem vagyis én… szóval bocsánat… Embarassed (TT-TT) – igen, ennél rémesebben nem is sikerülhetett volna, csak így tovább Momo!
Gondolataimban már a tenyerembe temetem a fejemet, mert, hogy egyszerűen képtelen voltam bármiféle mozdulatot tenni a külvilág felé, mereven álltam, földbegyökerezett lábakkal, mint aki szoborrá változott volna. Észre se véve Petit érdeklődő fejforgatását, majd azt, hogy széles tenyerét a játékosra emeli, hogy a jégpermettel célba vegye.
Hatalmasra nyílt szemekkel, aranyhal módjára tátogva, jobbomat nyújtottam a kis jéggólem irányába, csupán a „ne” parancs hangja nem jött ki a számon, helyette valami hörgésszerű nagyon… hát… olyan semminek nem nevezhető ízé volt, némi levegővel vegyítve. Pedig már egyszer láttam mikor Petit ilyet csinált, de az mégis egy vaddisznó volt és nem egy eleven játékos, mert ő az ugye? És nem, nem a világ része? De ha ez, ha az, akkor sem kellene megtennie Petitnek azt, amit készül… Ezzel ugyanis tetőtől-talpig befagyasztotta szegény vaddisznót egyszer, igazi jégszobrot készített belőle pár másodpercig… de legalább a szmoking rajta van! *.* De ez… nagyon ciki… TT-TT

_________________

adatlap ♥️ előtörténet ♥️ pályázatok

élet: 4 ♥️ irányítás: 4 ♥️ kitartás: 2 ♥️ gyors.: 3 (+1) ♥️ speciális k.: 2
avatar
Miyazaki Momo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2013. Mar. 15.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
100/100  (100/100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Roku & Momo

Témanyitás by Rokurou Amateratsu on Hétf. Aug. 19, 2013 8:15 pm

A bocsánatkérés megvolt. Évek óta nem kért bocsánatot semmiért. Természetesen most sem azért mondta ki a szót, mert annyira durva dolognak tartaná önmagától, hogy lényegébe véve letankolta a lányt, hanem mert nemes egyszerűséggel - igaz, semmi nemes nincs benne, már ha nemesi szándékát nővére megtalálása iránt nem számítjuk annak - meg akarta szólítani, egy egyszerű kérdés erejéig.
Még ő válig megilletődötté, mikor az idomár lányka bocsánatot kér tőle, s emellé mindenfélét össze-vissza hadovál. Talán legjobb lett volna tőle nem egy ilyen Miss Cukormázat megkérdezni, akkor talán jutna is valamerre. Nem egészen biztos benne, hogy ez a lányka képes lesz neki rendesen válaszolni, vagy segíteni. Vagy csak fél tőle, hogy információ híján is túl sokat fog beszélni.
Részletkérdés. Ami történt, megtörtént. Köszörüli meg torkát, egyenes háttal ácsorog a lány előtt, súlypontját pedig váltogatja, hol lábujjaihoz, hol pedig sarkára irányítva azt. Jó-jó, megvolt a kommunikáció első fázis, vagy valami ilyesmi. Hogyan is kéne kezdeni? Bocsi, a nővéremet keresem, körülbelül ekkora magas és barna haja van? Nem, ezzel nem menne semmire. Rá kell döbbennie, nem tud olyan külső leírást adni Soráról, hogy biztosan mindenki ráismerjen.
Ahogyan morfondírozik, a pet gyanúsan őt nézegeti. Fejét kíváncsian oldalra fordítja, majd végül valami hideget permetezik a fiúra. Nem tudni, a döbbenettől vagy a haragtól ácsorog ezután olyan mereven Rokurou, tekintetét egyenesen, hosszú másodpercekig a petre szegezve. Talán egy kicsit mindkettő. Legalábbis, arcizmainak időnkénti barátságtalan megrezzenéséből valamiért ezt szűrheti le az ember. Még akkor is, ha talán az egész egyáltalán nincs így. Vagy mégis?
- Megtámadott a peted. Neutral - jelenti ki tényszerűen. A környéken sétálgató játékos tömeg is megtorpan a látványra. Valamiért mintha azt feltételeznék a barátságtalan arcú srácról, hogy ezért első dolga lesz péppé verni a lányt. Vagy éppen nem feltételezik, csupán reménykednek benne... Szabályosan kört alkotnak körülöttük. Roku azonban nem mozdul, csupán a jégtakaró borításában ácsorog, várván a választ közlésére. Ő csupán a tényeket közölte ugyanis.
avatar
Rokurou Amateratsu
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 47
Join date : 2013. Jul. 06.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
10/100  (10/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Roku & Momo

Témanyitás by Miyazaki Momo on Hétf. Szept. 09, 2013 10:26 am

Földbegyökerezett lábakkal állok és nézem Petit attrakciójának utóhatását. Atyaég... mit tettem... Vagyis mit tett, akarom mondani tettünk? O.O Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy mindez valóban megtörtént, hogy a jéggólem fogta magát és, és jégszoborrá változtatott egy játékost, még ha csak pár másodperc erejéig is!
Óriásira nyílt szemekkel néztem rá, még levegőt is alig mertem venni, miközben arra vártam, hogy kiolvadjon a jégből. Gondolataimat igyekeztem mindez idő alatt összeszedni, hogy megmagyarázhassam ezt az egészet - fogalmam sincs mi és, hogy történt és miért!! TT~TT -, de mindenesetre bocsánatot kell kérnem, ez lesz az első lépés!
- I-igen... vagyis... láttam és... ízé... én nem akartam! Akarta! Én... én sajnálom... csak van a menü és... és Petit és Petit igazából nem rossz, Petit... Petit kedves, és akkor volt a menü, jajj, e-ezt már mondtam T~T Sz-szóval... - mutatóujjaim hegyét össze-összeérintve, lehajtott fejjel, zavartan próbáltam a legszebb bocsánatkéréssel és a legérthetőbb magyarázattal előállni, melynek a végén egyik sem sikerült úgy, ahogy elképzeltem. Fejben minden olyan egyszerű és... és más! TT_TT
Félve pislogva nézek a körénk tömörülő játékosokra. Kétségbeesetten helyezve súlyomat egyik lábamról a másikra. Miért... néznek minket? TT-TT
Petit természetesen nem érezte tettének súlyát, tovább forgatta a fejét érdeklődően, majd amikor egy magyarázattal próbáltam előállni és a föld felé pillantottam, mert oda mindig könnyebb nézni ilyenkor, apró kobakját ő is ugyan úgy mozdította lefelé, engem utánozva, mintha megbánta volna cselekedetét. Pedig tudom én, hogy szándékos volt, aljas módon kellemetlen helyzetbe hozott, mert... mert...
- Csak, csak Petitnek nem tetszik a szmoking, igen, biztosan ezért tette! >///< - hadarom el. Csak miután kimondtam, akkor tudatosult bennem, hogy mennyire nincs logika ebben az egészben és, hogy most biztos mindenki ostobának tart és... és az előttem álló sem ért semmit. Micsoda kellemetlenséget okozok neki, nem elég, hogy nekimegyek, de...de még Petit meg is támadja. T-T - Azt hiszem Embarassed- fűzöm hozzá előbbi határozott kijelentésemhez rendkívül halkan és, és bizonytalanul, mert cseppet sem biztos, csak... csak szerintem. TT~TT

_________________

adatlap ♥️ előtörténet ♥️ pályázatok

élet: 4 ♥️ irányítás: 4 ♥️ kitartás: 2 ♥️ gyors.: 3 (+1) ♥️ speciális k.: 2
avatar
Miyazaki Momo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2013. Mar. 15.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
100/100  (100/100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Roku & Momo

Témanyitás by Klein on Csüt. Nov. 28, 2013 6:03 pm

Ossu!

Szívesen olvastam volna ezt a két karit, kár hogy inaktívak lettetek :/ Lezárom a párbajt, 20 arany a jutalmatok.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Roku & Momo

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.