[Játékos Küldetés] Besúgás meg ilyesmi...

Go down

default [Játékos Küldetés] Besúgás meg ilyesmi...

Témanyitás by Henzon on Vas. Aug. 18, 2013 9:41 pm

Besúgás meg ilyesmi...


Résztvevők:  • Daichi
  • Hürrem
  • Tsu
  • Snowcat
  • Miyazaki MomoSzép verőfényes nap virrad rátok reggel. Találkozzatok egy ismerősötökkel, menjetek el fagyizni, vagy csináljatok amit csak szeretnétek egészen délig, amikor ugyan is egy küldetésre felhívó papírlapot találtok a Kezdetek városának főterén.


Kedves pénzre éhes játékosok!

Szükségem van pár remek harcosra, aki elkísér információszerző utamon Torubana városig. Délután ötkor találkozó itt, jutalmatok nem marad el!
Besúgó

Nos, a feladat adva van. Legyetek el, majd ötre menjetek vissza a táblához.

Határidő: 3 nap/fő
Kérdés-kérés-óhaj-sóhaj: Privát Üzenetben

_________________
Mesélői Adatlap ||| Játékosi Adatlap ||| Good Fucking Night
Mesélői szín: goldenrod ||| Játékosi szín: burlywood
Küldetéseim:
avatar
Henzon
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 231
Join date : 2012. Sep. 26.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
689/700  (689/700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Besúgás meg ilyesmi...

Témanyitás by Tsu on Hétf. Aug. 19, 2013 8:42 am

A reggel akár csak, bármikor máskor egy sötét szobában ért. Az ablakon beszűrődő egyetlen vékony fénysugár az asztalra világított, ahol éppen egy papírfecni hevert. A darabkán egy üzenet állott egy embertől, aki találkozni szeretett volna velem. Nyelvi stílusa arra engedett következtetni, hogy férfiről van szó, s egyértelműen csapdába akar csalni. Igaz, már rengeteg embernek szúrta a szemét, a lekezelő modorom, s ezért felbosszantottam őket. De efféle fenyegetést még egyiküktől sem kaptam.
Néhány percig még feküdtem a sötétben, hogy eltervezzem a mai napomat. Az elmúlt időszakban minden napom valamiféle munkával telt, mind délelőtt, mind délután. Kicsit talán kifáradtam, mert a mai napon nem sok kedvem volt semmihez. Arra vágytam, hogy legyen néhány kellemes, nyugodt percem, ami azzal telik el, hogy semmit nem csinálok.
Az ágyban maradtam még egy órácskát, miközben az eltelt időben megismert alakokat elemeztem. Mindannyian érezték, hogy rossz emberrel futottak össze, ami számomra zavaró, hiszen sokkal könnyebb úgy kiharcolnom a támogatásukat, hogyha barátnak hisznek.A legjobb talán az lenne, ha barátságosan közelednék feléjük, anélkül, hogy rögtön rég látott barátjukként mutatkoznék be. De hát abban nincs semmi vicces, vagy izgalmas, így maradok ennél a verziónál! Twisted Evil 
Az ágyból kikelve elvégeztem a napi rutinokat, lezuhanyoztam, fogat mostam, megigazítottam az alvás közben elmozdult hajszálakat, és megreggeliztem. Ezután az utcán kezdtem flangálni, már majdnem elkezdtem ösztönből keresni az áldozatokat, azonban végül egy játékterembe jutottam, ahol biliárdozni kezdtem. Hála annak, hogy "Apámnak" rengeteg hasonló terme van, így végre otthoniasan éreztem magam egy kicsit. Miután elvertem néhány kezdőt a játékban, ismét útnak indultam.
Az utcán járva-kelve egy tagot vettem észre, aki egy hirdetést olvasott, majd rögtön utána el is tűnt. Arcát nem láttam, így fogalmam sem volt, arról hogy mit tartalmazhat az üzenet. Valamilyen oknál fogva, mégis felkeltette az érdeklődésemet, így odasétáltam hozzá, s olvasni kezdtem. Természetesen felkeltette az érdeklődésemet a pénz említése, hisz ha azt efféle módon teszik egyértelmű, hogy nem néhány aranyról van szó. Az előző úrhoz hasonlóan én is távoztam, s miközben ekképp tettem, láttam, hogy most egy hölgy mutat érdeklődést a felhívás iránt.
Még öt órám van az időpontig, így elgondolkodtam, mit tudnék ennyi idő alatt csinálni. Néhány harc is beleférne, de a reggeli elhatározásomba még a küldetés sem fér bele teljesen, s teljesen nem akarom felrúgni a terveimet! Így tovább gondolva a dolgot, úgy döntöttem beülök egy kocsmába megiszok néhány italt, miközben a nőket nézegetem. Szerencsére a játék élményébe tartozott, hogy a feneket és a melleket profi módon jelenítette meg, amiért roppant hálás vagyok!


A hozzászólást Tsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 19, 2013 4:38 pm-kor.

_________________
Szint 2 Exp: 93/100
Pontozás:Élet: 1 (+1 T.)
Fegyverkezelés: 3 (+3 T.)
Erő: 4 (+1 T:)
Kitartás: 3 (+1 T.)
Gyorsaság: 3 (+2 T.)
Speciális képesség: 6
Páncél: 15
avatar
Tsu
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 41
Join date : 2013. Mar. 09.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
135/150  (135/150)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Besúgás meg ilyesmi...

Témanyitás by Miyazaki Momo on Hétf. Aug. 19, 2013 1:14 pm

Olyan szép nap van ma, mint a való világban a nyár, teljesen olyan hatása van, szerintem :oops:Nem is értem, hogy Petit miképpen képes ezt a napos időt kibírni lévén jéggólem, csoda, hogy nem olvad el, vagy lehet ő állandóan hűti magát? SurprisedPetit akkor igazán szerencsés, sosincs melege, a hidegben pedig biztosan remekül érzi magát!
Gondolataim hatására a szmokingba bújtatott jéggólemre pillantok, ki jégpermetet fújkálva lába ügyébe korcsolyázik előre. Remélem, nem tévesztem szem elől, mert az legutóbb sem volt vicces, meg aztán nem hiányzik, hogy megint jégszobrot próbáljon csinálni valakiből. Jajj, szegény Fuenikkusu-sama :oops:Valahogy, valamit kellene csinálnom, hogy kompenzáljam a legutóbbi eseményt… mondjuk… igen, meghívom fagyizni, milyen jó ötlet! *o* Folyton olyan morcos, talán felvidulna tőle, mert ki ne örülne egy tölcsér fagylaltnak? :3
Ezen elhatározással nyitottam meg menümet és… és… meredten néztem a panelt, de egyszerűen elképzelésem sem volt arról, hogyan is működik a levelezőrendszer, mármint Mirika-chan legutóbbi levelét meg tudtam nyitni és el is tudtam olvasni, de… de… én, hogy írok üzenetet másnak? TT_TT
- Jajj, mit csináljak, mit csináljak? – motyogom orrom alatt kétségbeesetten, de várjunk csak… a fagylalthoz pénz kell és nekem egy vasam sincs, vagyis van egy kevés, de Mirika-channak adtam legutóbb egy nagyobb összeget, mármint a céhnek, már csak hálám jeléből, hogy bevezetett a játék világába és új felszereléssel látott el. Szóval talán először a vagyonszerzésre kellene koncentrálnom és csak ezután Fuenikkusu-samanak címzett levél elküldésével, vagyis inkább a megírásával. Embarassed
Eme problémám ügyében szinte aranyfény áradatban ragyogott egy hirdetmény a főtéren, ahol természetesen magam is tartózkodtam. Közelebb sompolyogtam, eltüntettem a menümet, aztán pedig olvasni kezdtem. Az információk láttán hatalmas mosoly terült szét arcomon, jobbkor nem is jöhetett volna egy küldetés, ráadásul nem ír semmi olyasmiről, hogy szegény állatokat kell bántani, csak el kell kísérni, öhm… nem tudom kicsodát, öhm… Besúgó uraságot vagy kisasszonyt. Embarassed
- Ragyogó, Petit! Petit! Nézd, nagyszerű fela… Petit? – néztem körül, hogy vidáman beszámoljak a kis jéggólemnek, milyen tökéletes munkát találtam magunknak, azonban ahogy körülnéztem sehol sem láttam a kis petet. Megrökönyödve pislogtam a zsúfolt térre, majd az üzenetre. Ötig van időm megkeresni Petitet, biztos itt van a közelben, de jajj, miért kellett megint elcsámborognia? T~T
Kétségbeesetten fordultam sarkon és kezdtem kutatásba, a gólemet szólongatva mindszüntelen, s mikor megtaláltam szépen elbeszélgettem vele arról, hogy mennyire, de nem volt szép tőle, hogy megint eltűnt, s legközelebb ne tegyen ilyet! De egyszerűen képtelen voltam pár másodpercnél tovább haragudni rá, értetlen fejforgatása, hatalmas szemeivel valós pislogásának nem tudtam ellenállni.
- Petit… na mindegy. Induljunk inkább, mert a hirdetésben az állt, hogy ötkor találkozó van, ráadásul még vissza kell találnunk oda! T-T – keltem útra, bőszen remélve, hogy a megadott időpontban fogok odaérkezni, s remélem, Petit nem csinál további galibát, mert az nagyon kellemetlen lenne, és mindenképp szükségem van némi aranyra, hogy Fuenikkusu-samát felvidíthassam. Embarassed

Spoiler:
Fuenikkusu = Phoenix


A hozzászólást Miyazaki Momo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 20, 2013 10:30 am-kor.

_________________

adatlap ♥️ előtörténet ♥️ pályázatok

élet: 4 ♥️ irányítás: 4 ♥️ kitartás: 2 ♥️ gyors.: 3 (+1) ♥️ speciális k.: 2
avatar
Miyazaki Momo
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 35
Join date : 2013. Mar. 15.

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
100/100  (100/100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Besúgás meg ilyesmi...

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Aug. 19, 2013 8:39 pm

-Hmm, nem is lett rossz.
Hátrébb lépek és elégedetten szemlélem a végeredményt. Egy kisördög díszíti immár a Főnixkönny falát - az már kérdés, miért pont ezt a helyet választottam, igaz, ez nem is nagyon izgat. A lényeg, hogy szép lett a végeredmény, tetszetős, elég vörös ahhoz, hogy felhívja a figyelmet, egyben elég cuki, hogy ne lehessen vandálkodásnak venni. Megfordulok és kecses léptekkel odébb libbennek, mint egy pillangó, hogy elégedett nevetéssel hallgassam, ahogy hátam mögött valaki felsikít, valami olyasmit, hogy "Juicsiiii, gyere má' ide, ezt nézd meg! Már a játékban is vannak vandálok?"
Jókedvem immár hibátlan, úgy száll mellettem, mint egy csiripelő kismadár, miután magam mögött hagytam a kisördögöt. Fekete, mélyen kivágott, combközépig érő ruhácskám úgy tűnik, továbbra is felkeltik a környéken andalgók figyelmét, legyen szó érdeklődőről vagy ellenségről, ez utóbbiaknak még a hajamat is meglibbentem köszöntésképpen. A figyelmemet csak egyvalami tereli el végül a főtéren.

Kedves pénzre éhes játékosok!

Szükségem van pár remek harcosra, aki elkísér információszerző utamon Torubana városig. Délután ötkor találkozó itt, jutalmatok nem marad el!
Besúgó

Torubana. Egy koszos, apró, mocsadék kisváros, ahova pár napja szeretnék ellátogatni újra. Első alkalommal is a lehető legrövidebb és legveszélytelenebb útvonalon mentem, ámbár ha áll mellettem valaki, mondjuk egy harcra termett, daliás ifiúr, talán a veszélyesebb részekkel is megbirkóznék. Utána magával az úrfival, ha érdemesnek mutatkozik rá.
Elmosolyodom, tekintetemet a kijelző sarkán levő órára irányítom. Még van időm. Sarkon fordulok és szemrevételezem, a kiabáló hölgy végül mire jutott a kisördög festményemmel.
Odaérve látom, hogy egy fura hajszínű, macskafül-pántos lányka kötényben szorgosan takarítja a digitális festéket. Fülig érő mosollyal figyelem egy ideig a jelenetet, majd elindulok valami másra vadászni.
Mire eljön az öt óra, a kiszemelt áldozattal megjelenek a hirdetés helyénél. Oh, ez az áldozat egyébként egy gombóc vaníliafagylalt. Mire számítottatok?
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Besúgás meg ilyesmi...

Témanyitás by Daichi on Kedd Aug. 20, 2013 12:30 pm

Végül, hosszadalmas alvás után, amihez az ital segített hozzá, sikerült felkelnem reggel, félbe szakítva egy unalmas és érdemtelen álmot, egy olyan álom, ami már szinte rendszeres, bár nem tudom, hogy rajtam kívül még hányan álmodhatnak hasonlókat, bár biztos sokan szeretnének kijutni innen, és akkor mért ne álmodnának erről? Igen az álmom a kijutásról szól, bár nekem még az is elég lenne, ha visszaszerezhetném azokat a szinteket, melyeket ért hiába küzdöttem, de nincs itt az ideje az önsajnálatnak. Felkeltem, lementem a fogadó étkezőjébe, reggeliztem, bár tizenegy órakor nem épp reggelinek mondanám a dolgot. Érdekesen nézhettem ki kapucnival a fejemen, fél kómában egy pirítós szerűséget eszegetve egyedül a majdnem üres étkezőben. Igen sokan ilyenkor már rég kimennek fejlődni, és nekem is ezt kéne tennem. Az étkezés befejeztével, egy intéssel elköszöntem, és az asztalra dobtam a pirítós árát. Persze borravalót nem adok npc-nek, minek, nekem annál jobban kell a pénz, mint hogy ilyesmikre költsem. Akkor már inkább valami aranyos lányra költeném, bár egyrészt nincs mit, másrészt várnak otthon, bár biztos megértené, hiszen vannak alapvető szükségleteim, és azért néha már unja az ember a tenyerét. Nem is értem hogy jutottam ide gondolataimban, a lényeg, hogy pénz kell, valahonnan pénzt kell szereznem. Végül, a főtéren haladtam keresztül mikor kapucnim takarásából, egy plakát ugrott a szemem elé. „Kedves pénzre éhes játékosok!” Ez eléggé figyelemfelkeltő volt, ahhoz hogy, megálljak előtte és elolvassam. Remek harcos.. vicces jelenlegi szintemmel nem mondhatom magam annak, de egy próbát megér, leültem egy a plakáttal szembeni padra és vártam, más dolgom nincs nagyon, ennyi idő alatt fejlődni nem tudok sokat és jó lenne ha én lennék az egyik a harcosok közül. Csak néztem az órát, bár így talán lassabban telt az idő, láttam, hogy egy-két ember megáll a plakát előtt, bizonyára nekik sincs tele a zsebük. Lassacskán eltelt az öt óra és az elsők között álltam a plakát mellé.
avatar
Daichi
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 11
Join date : 2013. Aug. 15.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
15/50  (15/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Besúgás meg ilyesmi...

Témanyitás by Snowcat on Kedd Aug. 20, 2013 12:32 pm

Nyaaaa. Kisütött a nap, csiripelnek a verebek, kukorékol a kakas, zöld a fű, és poros a föld, NJK-k hirdetik a küldijeiket és áruikat, játékosok beszélgetnek vagy ordibálnak egymással, legrosszabb esetben párbajoznak, vagy csak simán letámadják egymást, és Regina is nyávog egy keveset, és elkapja azt a fránya kakast, ami egyfolytában mellettünk kukorékol. Oda akarta volna ő hozni, csak a kakas pixelekké robbant, ahogy átharapta a torkát, de legalább az inventorymban máris volt ott egy egész csirke, amit csak ki kellett sütni, és az volt reggelire. Inkább ebéd lenne, tudom, de ez volt az egyetlen ehető valamink.
A csirke-reggeli után bementünk, hogy szerezzünk valami betevőt, üssük le a mobokat, hízelegjünk némi jussért a lányoknak, na meg keressünk jó kis küldiket. Utóbbi az nem jött össze, mert akárhányszor próbáltam egyre is lecsapni, már előttem mások is rájuk vetették magukat, főleg izompacsirták, akikkel jobb nem összeütközni. De kettőt közülük azért kénytelen voltam befagyasztani, mert még így is meg akartak verni a macskafüleim és arcom miatt.
Nyo, azért úgy, ahogy eltelt a délelőttöm a fent említett cselekményekkel, még ha a küldetéses ügy nehézkés volt ám, bizony. De végül a Furtona kedves istennője mégis mellénk állt, amikor a hirdetőtáblánál megtaláltam ezt a bizonyos kis levélfélét:

Kedves pénzre éhes játékosok!

Szükségem van pár remek harcosra, aki elkísér információszerző utamon Torubana városig. Délután ötkor találkozó itt, jutalmatok nem marad el!


- Víííííí, végre egy küldi, amit megszerezhettem! Gyere, Regina, menjünk! - intettem az ezúttal néma csendes petemnek, és ahhoz képest, hogy még van kábé öt óra a taliig, elbóklásztam az első szint másik városféléjére, Torubanába. A városra szerintem ráférne egy gyors reform és redizájnolás, de szerintem nem véletlen, hogy ilyen. Talán itt szeretnek éldegélni számukra jó körülmények között a vörös indikátorosok és a gótok.
Na már ott is voltunk a helyszínen és vártunk. Hát mire is? Tapsra, csodára és az öt órára. Elfoglaltuk magunkat egy kis játékkal, azaz fogócska, edzés, és stand up műsor az arra járóknak. Nya, nem sok elfoglaltság van errefelé, de én mindig feltalálom magam, és bármiből bármit érdekessé tehetek, unatkozni meg rettenetesen utálok. Reginának könnyű, mégis egy macska, aki képes és végigalussza a fél napot is, bizony! Piszok mázlista. Mondjuk én is megtehetném, de nem vagyok lusta disznó, ugye...

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Besúgás meg ilyesmi...

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Szept. 18, 2013 5:22 pm

A küldetést lezárom. Sajnálom, hogy így sikeredett, akinek fontos a cselekmény, az az élményekben személyesen befejezheti.

Tsu: 5 exp 10 arany
Miyazaki Momo: 5 exp 10 arany
Hürrem: 5 exp 10 arany
Daichi: 5 exp 10 arany
Snowcat: 5 exp 10 arany

Liberators: 10 arany, Hürrem +1 exp, Niels Groven +1 exp, Tsu +1 exp, Kamijou Ryner +1 exp, Hasarii Fumiaki +1 exp, Drake Haru +1 exp

White Rose: 5 arany, Black Chevalier +1 exp, Higurashi Sango +1 exp, Zakuro +1 exp

Angelic Voice: 5 arany, Miyazaki Momo +1 exp, Judy Noxia +1 exp, Sakamoto Rin +1 exp

Jártasság jutalmak csak befejezett (vagy hosszú) küldetésre járnak.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] Besúgás meg ilyesmi...

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.