Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Go down

default Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Hürrem on Szer. Aug. 21, 2013 8:05 pm

Ma nincs kedvem semmihez. Unatkozom, de semmi késztetést nem érzek arra, hogy bármivel is elűzzem ezt az idegesítő érzést. Még a főtéren ide-oda szaladgáló, kétlábú véredények zsivalya sem köt le, pedig mostanában szokásommá vált kiülni ide, a szökőkút szélére és nézni, hallgatni, megfigyelni másokat. Fehér hajam vége a vízbe lóg, ami ilyen meleg időben még jól is esik, hisz néha ezzel csöpögtethetem le magam némi hideg folyadékkal, az erre járó, érdeklődő férfiak nagy örömére. Fehér lolita stílusú ruhácskám víz nélkül is szereti mutogatni fekete alsóneműm szépségét, fekete harisnyáim pedig vagy elterelik a figyelmet, az esetleges pantyshoot-ról... vagy nem. Természetesen nem széttárt lábakkal ülök, de megesik, hogy én is mocorogni kezdek tongue 
Végül eszembe jut valami, amivel talán elüthetem az időt, és eddig úgyse tettem még sosem. Egy levegőbe nyúló kattintással meg is jelenik előttem szeretett fegyverem, nyelét végigfektetem hosszú combjaimon, majd egy újabb keresgélés után előveszek egy fehér selyemkendőt. Ebben a játékban az ember legjobb barátja a fegyvere, és mi máshogy hálálhatnánk meg kemény munkáját, ha nem azzal, hogy rendszeresen ápoljuk? Másrészt, egy magamfajta, magára valamit is adó nőnek illik a fegyveréről is ugyanúgy gondoskodnia, mint a tulajdon testéről és lelkéről. Halkan fütyörészve, dúdolgatva kezdem végigsimítani a kasza pengéjét a kendővel, olykor-olykor megcsodálva benne saját képmásomat, s mikor elégedett vagyok a fém tisztaságával, megfordítom és a másik oldalt is kényeztetem egy ideig. Szinte érzem a fegyver háláját irányomba, miként a környező emberek álmélkodását is, akik nem értik, miért mutogatom ilyen nyíltan csodaszép kis páromat. Nem értem, mi a baj ezzel, de nem is foglalkozok vele túl sokat. Az ő gondjuk, az ő gondolataik, amíg engem békén hagynak vele, addig nem csapok patáliát - amit most elég nehéz is lenne előteremteni, mert a rögtönzött elfoglaltság olyan lelki békével is megajándékozott, amit még én is ritkán szoktam érezni.
Csodaszép ez a nap.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Bacchus on Csüt. Aug. 22, 2013 10:45 am

A Karmazsin selyemlepel ajtaján kilépve, fülig vigyor megindulok, először a szállásom felé. Igen, ez az estéből reggelbe nyúló szórakozás most jóérzés volt, főleg, az a két egzotikus szépség. Biztosan nem felejtik el egyhamar ezt az estét. Azzal a "gourdot" lóbálom és dobálom. Nézem ahogy pörög szélsebesen, a hátam mögött eltűnik majd elkapom, és azzal a lendülettel pörgetem is újra és immáron előttem mielőtt földet érne elkapom. Mint egy apró kígyó siklik körülöttem, az átlagostól eltérő fegyver. Igazán jól szórakozom, és mit is lehetne tenni, csak ezt, pontosan ezt. Ebben a melegben, jobban esne hűsítő, de a gourdom, nem szolgálhat ilyennel, hisz mióta bekerültem a játékba eltört. Azonban sok más tárgyhoz képest ez sosem tűnt még el. Ha játékhiba, ha nem ez csak az enyém és én csak az övé. A fegyver választott gazdát, minden bizonyára. De az, hogy nem ihatok belőle annak igazán örülök, így számtalan más lehetőség van piálni. Most sem látszik rajtam, hogy mennyi pia van bennem, így az a pár játékos akik elhaladtak mellettem kicsit gyorsítva, mikor megláttak, nem vehették észre, hogy ittasan pörgetem játékszerem. Azonban egy pillanatra megállítottam a pörgés-forgást, és ujjam hegyén egyensúlyozva forgott tovább a palack. Tekintetem, a főtér egy pontjára azon belül is egy lányra, szegeződött. Kicsit oldalra fordított fejjel néztem meg magamnak, mint egy kutya. Ő pont azt teszi, mint amire gondoltam, hűsöl. Azzal hónom alá pörgettem és befogtam oda, és megigazítottam kék szín felkar és váll páncélom. Narancssárga övemen lazítottam egy hüvelyknyit és megindultam csatlakozni a hűsöléshez. A lány fegyverét fényezgette éppen, olyan átszellemült arccal, mintha épp vágyainak élne. Elmosolyodtam, talán egy ösztönlény, egy biztos. Npc-khez képest biztosan jobb csevej lesz. Azonban nem frontálisan közelítettem, úgysem törődött mással, csak a fegyverével és azzal, hogy minél csábosabb legyen. Ruháján átvilágított fehérneműje, de ezenkívül számtalan olyan porcikáját villantottam meg, hatásszünetnyi időre, hogy legyen azonnal pár csodálója, és egy vadásza személyemben. Miután a páncéllemezeket megigazgattam, hogy jobban szellőzzenek, és ha vizes lennék, könnyen kifolyjon a réseken, belekezdtem, röpke stratégiámban. Bunyó és harc közben sok ellenfelem terítettem le ezzel a mozdulattal. Kicsit oldalaz haladtam el mellette, majd látóterén kívül levetettem lábbelim és mezítláb, behatoltam a szökőkút vizébe. Próbáltam amennyire halkan csak lehet, közelébe érni és háttal oldalazva, hogy tőlem balra essen a lány, én a víznek befele nézve lehuppantam mellé. Oldalra sandítottam, minden bizonyára nem érdekelte, hogy van-e vendége avagy sem.
- Szervusz, szép szemű. - köszöntöttem mosolyogva, és közben cselen dolgozott jobb kezem. A gourdomba szép lassan csordogált a kút vize. - Csinos fegyver, - néztem a kaszára, majd vissza, a fehér hajával keretezett arcába - hűsölésnek számtalan módja akad - azzal a gourdot kiemelve a vízből, a töréseken át már csordogált a víz kifelé és ott helyben arcomba öntöttem az egész tartalmát. Csurom víz lettem, de legalább azonnal lehűltem a melegben. Orromról, hajamból apró cseppekként távozott a víz, mellkasomon, az izom vonalait követve szánkáztak lefelé és vállvértem úgy festett, mint egy többlépcsős teraszos medence rendszer, ahogy résről résre vándoroltak a vízcseppek. Újra leengedtem magam mellé, hogy megmerítsem, - akarsz felfrissülést tőlem? - kérdeztem, mosolyogva. Igen, innen közelről, pont tökéletes.
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Hürrem on Csüt. Aug. 22, 2013 9:30 pm

Ösztöneim azt súgják, egy kis halacska tart a hálóm felé, annak ellenére, hogy most nem vetettem ki semmit. Sanda pillantással méregetem a környezetem, de egyenlőre semmi gyanúsat nem észlelek. Érzékeim eddig még sosem csaptak be, így számítok meglepetésre, és kis mosollyal reménykedem, hogy ez a meglepetés kellemes lesz.
Valami a vízbe csobbant, halkan. A hal beleúszott a háló szálai közé.
S mikor már megérezte pikkelyein annak tapintását, megszólal. Beszél, bókol, próbál kiszabadulni. Mosolyom nem lankad, kedves tekintettel fordulok hátra a férfihang felé, ám mielőtt válaszolnék, alaposan végigmérem. Szép, izmos test, csak kissé randa arccal párosítva. Nem egy Adonisz, legalábbis nem olyan, mint a torubana-beli volt, de jó dolog tudni, hogy még rajta kívül is akadnak jól kinéző férfiak ebben a játékban. Sosem értettem az ilyesmit, hogy miért folyamodnak ilyen MMO-bolondságokhoz, igaz, ugyanez a kérdés talán bennük is felvetődik velem kapcsolatban.
-Szervusz, Idegen. -köszöntöm én is, majd enyhén félredöntött fejjel, a kasza nyelét elengedve arcomat a tenyerembe simítom. -Oh, köszönöm. Nagyon kedves.
Figyelemmel kísérem minden további mozdulatát. Szerencséje, hogy nem rám öntötte a vizet, mert helyben megragadtam volna a haját, hogy kihúzzam a városon kívülre kettévágni a derekánál. Figyelmem ismét a kaszámra összpontosul, úgy válaszolok kérdésére.
-Nem. Számomra tökéletesen megfelel a felfrissülés ezen formája is. -mozgatom meg kissé nyakamat és vállaimat, ezzel demonstrálva, hogy nem véletlenül öltöztem ennyire lengén ezen a napon - bár ha a SAO rendszere megengedi, még télen is szívesen járkálok hasonló göncökben a kabát alatt, kukuku.
-S mond csak; egyszerűen kaszám szépsége vonzott ide, vagy valami más is? -kérdezem kíváncsian. Ha már a halacska idetévedt, talán kezdhetnénk vele valamit. Kis játékot. Esetleg a végén megsütöm és megeszem, azt majd a sors eldönti, annak függvényében, mennyire lesz képes elűzni unalmamat.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Bacchus on Csüt. Aug. 22, 2013 11:26 pm

Visszautasította, a frissítőt, ilyet, ez a lány sem tudja mi a jó. Vagy lehet a kényes fajtából van. Puha bőr, csábító idomok, igen egyértelműen nő a javából ez messziről látszódott, a köré gyűlő férfiakból. Vagy gyáva kukacokból.
- A nevem Bacchus, azzal a legegyszerűbb módom melle fölé tartottam a kezem kézfogásra. Most kiderül mennyire manöken, alkat, az biztos nem valami nagy harcos, főleg, hogy ekkora fegyverrel járkál, nem bízik meg a saját öklében, vagy bájaiban, esetleg körmében. A női köröm, az a legveszélyesebb fegyver pedig, nem az a botos vas.
- A kaszád szépsége, nem. Azonban a te szépséged igen. És az a valami fölötted - mutattam a piros indikátorra. - Ilyet még nem nagyon láttam, mire jó, hogy lehet olyanom? - nem fér a fejembe, nekem zöld és nincs opció a menüben, hogy átszínezzem. Ez mi már?
Megráztam kissé a fejem, és nem fogtam magam vissza, ahogy mellettem ült és ha csorgatta tovább magát, nem restelltem, követtem a vízcsepp vándorútját, egészen odáig, ahol ruhája hajlataiban eltűnt. Szemet gyönyörködtető látvány. Viszont szeme egyenesen, visszataszítóan sárga, vagy most kék, vagy barna? Furcsa egy lány megkell hagyni. Hosszú haja épp nem lóg bele a vízbe, talán mégis megkellene mosdatnom, akkor nem nyalogatná magát vízcseppekkel, mint egy kiscica. Meg bunyózhatnék vagyok, ez a játék elvett máris egy évet életemből, úgy hogy nem szereztem meg a tizenegyedik tetoválást. Pedig már nem sportolhatok soká, apa megmondta. Ha nem igyekszem a huszadik tetoválás előtt belehalok a sérülésekbe.
- Láthatod, vannak tetoválásaim, nyitottam hatalmasra szemem, és fejem kissé lefelé fordítottam, hogy jól lássa. - Mai nap végére felkerül a tizenegyedik tetoválás, mégpedig a te kezed által - mosolyogtam rá jókedvűen. - Neked vannak tetoválásaid? Mert, ha másképp alakul a nap, napvégére én teszek fel neked tetoválást.
Igen, ha én nyerek ő tetovál, ha ő nyer én tetoválom őt. Sima ügy, ha nem akarja csúfítani arcát, akkor más testrészét tetoválom majd. De ott már én választok, folytattam vigyorgással. Azonban ez a vigyor nem tartalmazott gonoszságot és a gourdomból is kiürítettem a felhalmozott vizet.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Hürrem on Csüt. Aug. 22, 2013 11:46 pm

-Hürrem. -felelem nemes egyszerűsséggel, elfogadva a kézfogást, bár tekintetem nem vetettem vissza rá. Fölösleges volt. Már megnéztem magamnak, a továbbiakat a kasza pengéjének tükröződésében is látom... például ha le akarna önteni, galád módon.
Félig lehunyt szemmel hallgatom bókjait, szinte érzéketlenül. Valahogy az ilyesmi épp most nemtud érdekelni, de önképemnek jól esik a polírozás, amit az idegen mond. Ellenben mondatának folytatására összehúzom a szemöldököm és a kezem is megtorpan a penge fényesítésének közepén. Lassú mozdulattal nézek fel a srácra kérdő arckifejezéssel.
-Ezt... komolyan kérdezed? -felelek ekként a kérdésre, és ha úgy tűnik, valóban ekkora barom, nem csak tetteti, akkor egy sóhajjal visszafordulok a fegyverem felé és úgy magyarázom el neki a helyzetet.
-Akkor lesz piros színű, ha megölsz valakit a játékban.
Nem is mondok többet. Nem jó a szín semmire, nem kapok bónuszokat, vagy tárgyakat, egyszerűen csak jelzi, hogy egy gonosz némber vagyok. Ki tudja, talán nem is téved.
Mintha mi sem történt volna, a srác ismét fölém hajol és csupa-csupa furcsaságot hadar. Mi baja van a tetoválásokkal meg ilyesmikkel? Olyannyira meglep a dolog, hogy elsőre fel sem fogom, s végül a kaszát elengedve, combjaimon egyensúlyozva nyelét, karba tett kézzel nézek vissza a különös szerzetre.
-Ezt hogy értelmezzem? Versenyezni akarsz? Vagy párbajozni? Mert én nem fogok itt neked tetoválgatni, elfelejtheted. És én sem szeretnék tetoválást. Talán a jövőben valamikor, de nem most.

Érdekes ez a srác, olyan furcsa, más, mint a többiek. Vagy egyszerűen csak részeg... Vajon érdemes lenne több időt szánnom rá, vagy pakoljak össze és tipegjek el másfelé?
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Bacchus on Pént. Aug. 23, 2013 12:24 am

Eltároltam, nevét, bár az elmúlt év több száz neve mellett, kicsit sem nyom többet a többinél. Azonban látszólagosan nem vágyik társaságra, a kaszát fényezi továbbra. Ahogy teszi, az játszi könnyedséggel, megmozgat némi fantáziát.
- Nem tudom, komoly. -válaszoltam neki. Érdekelt válasza ugyanis, tényleg nem tudom mire jó az a dolog a fejem és a feje fölött. Értelme még nem volt. Szóval, ha megöl valakit. Gyilkolt. Ki sem nézném belőle, olyan törékeny virágszálnak tűnik. Körbenéztem és annak ellenére is van itt jó pár férfi a közelében, hogy itt vagyok közvetlen mellette. A legtöbbjük, zöld vagy narancs indikátoros. De inkább a zöld dominál.
Felnevettem és mutattam a tetoválásomra.
- Versenyezni, igen, párbajozni is! Ó ne kéresd magad, mire véget ér a harc, önként kéred majd a tetoválásod, vagy adod nekem a következőt a szemem fölé. Azonban volna még itt valami, néztem miközben tovább foglalkozik a kaszájával.
- Kössünk egy fogadást! - hagytam némi szünetet - ha nyerek, segítesz szerezni piros indikátort és akkor nem kell tetoválnod. Ez amúgy is bonyolultabb. Ha vesztek, velem hálsz. - mondtam teljes komolysággal, azonban a vereséges kérés inkább hecc, nemek közötti hecc, de a tekintet, mindennél többet megér.
Azzal kimásztam a vízből gourdom hónom alá kaptam és megálltam Hürremmel szemben. Fejem kissé hátrahajtva, rámosolyogtam és vártam mit lép. Ruháján átvilágított fehérneműje színe és lélegzetvétele is tovább szaporította felesleges gondolatokkal agyam, de az a kasza is kezdett érdekelni. Ha képes volt azzal megölni valakit, jó harcos lehet. Törékeny kinézete mellé. Velem viszont meggyűlik a baja, és akkor még a részeges karate mestert még nem is látta. Vigyorogtam, örömömben. Igen, hogy minek örültem, igazán, azt még én sem tudom. A harc lehetőségének, vagy hogy egy csinos lány lesz az ellenfelem? Esetleg, a kiegészítésnek, ami másabb, mint odakint? Inkább apám emlékének, hogy nyernem kell érte. Apa és bátyó büszke lenne rám. És azok is lesznek, amint ujjam köré csavartam és kifacsartam ezt a lányt.


_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Hürrem on Pént. Aug. 23, 2013 8:10 pm

Nem, nem érdemes. Sőt, ez a srác szó szerint idegesít. Pattog itt, mint valami nikkelbolha, és olyan dolgokat akar rám sózni, amiket nem szeretnék. Az ajánlata hallatán egyszerre önti el epe a számat és fordul mosolyra ismét az arcom, csak kár, hogy a jelek szerint a fiú, Bacchus, körülbelül annyi ésszel rendelkezik, mint egy fél pár büdös zokni.
-Na idefigyelj, kicsirigó. -szólalok meg cseppet sem kedves, inkább kioktató hangon, elteszem el a selyemkendőt és talpra állítom a kaszámat, hogy csillogjon gyönyörűséges pengéje a napfényben. -Ha piros indikátort akarsz, azt szerezd meg te magad. Egyedül. Tojok rá, miért szeretnél ilyesmit, de rád bízom, én nem leszek a cinkostársad! A piros indikátor nem ad semmiféle bónuszt, pluszpontot, vagy akármit, egyszerűen csak kivet magából a társadalom, mintha egy leprás lennél, és mindenki messziről elkerül. A másik ajánlatod pedig tetszik ugyan... -mosolyodom el és egy fejmozdulattal odébb lököm szemembe lógó hajtincsemet. -...szóval a végén még direkt veszítenék ellened. Ez nem zavar?
Bár előbb nyakaznám le saját magam, mint hogy összefeküdjek egy ekkora hülyével, de sosem lehet tudni, talán a hálószobában jobban teljesít, mint az ész játékaiban. Felkelek a szökőkút pereméről, kezemet csípőre téve várom a válaszát. Annak örülök, hogy lemondott a tetoválós bolondságról. Sosem értettem az ilyen embereket, akik mindenre rá akarják beszélni a másikat. A párbajra ellenben készen állok, mert legszívesebben kibelezném ezt a fickót, amiért idegesít. Kár, hogy fényes nappal van, és méghozzá védett zóna, de legfeljebb majd követni fogom őt, bármerre is jár, és első adandó alkalommal végignézem, ahogy apró, kék pixelekre esik szét, mint az a lány.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Bacchus on Szomb. Aug. 24, 2013 11:08 am

Oké, mégsem olyan okos ez a lány, amennyire szép, már az elbűvölő karizmám áldozata. Kicsirigó, óh szóval szereted becézgetni a pasijaidat. Elismerőn mosolygok a lányra.
- Hibádzik az elméleted a piros indikátor téren, nádiposzáta. Nézz csak körbe? Ezek a "férfiak" - nem titkolt gúnnyal - szerinted azért vannak itt mert annyira gyógyíthatatlan leprásnak tűnsz? - maró gúny csak úgy pezsgett szavaimból. Azonban máris elmosolyodtam, tudtam igazam van, és ebbe nem tud belekötni. Van szeme láthatja, hogy minden pasi azért van itt, hogy szemét eregesse, és mind fejében is az fordul meg, hogy bizony a fent maradt két ruha réteg alatt, pontosan mi is rejtőzik. Csak a pillanatot várják, hogy már csak egy ruha réteg válassza el őket. Igen, hogy vetkőzz. De ezt tökéletesen felesleg mondanom, hisz az ő bábjai, azt csinál velük, amit akar.
Azonban képes volna direkt veszíteni? Nem azt már nem, ki kell érdemelnie a vereséget, előtte még megfogom ropogtatni a bordáit, elég kellemes tapintása lehet. Neki a veresége meg előre elkönyvelt. Csak az a kasza. Botost elvertem, kérdés hogyan forgatja a kaszát, mímeli, vagy tanult harcos ő is, mint én.. Ezért feles a fejemnek fájnia, hisz ma vele alszom, és még olyan harminc párbaj és jöhet ténylegesen a következő tetoválás. Talán bátyó megérti majd, hogy itt is harcoltam és nem pazarolhatom éveim, holmi számítógépes játékokra. Látni akarom japánban a legfelsőbb színpadot, mint bunyó király!
- Ha nyerek ott kell légy, egyedül megölni valakit, ilyen kicsinyes lennél? Társaságban jobb - sötét foltjaim egyike, de itt nem kell tartanom, hogy valaha fény derül erre - ha nyerek, bizony velem tartasz és te választasz célpontot. A többit, majd a győzelmem után. - kacsintottam rá vidáman, ahogy hátra eresztettem fejem és így fejjel lefelé láttam Hürremet. Kezemmel megtámasztottam magam a tér kövén míg fenekem alatt maradt a kút pereme, ezzel elterültem előtte, és még inkább láthatta, hogy nem pazaroltam az éveket odakint olvasásra, vagy ilyen butaságokra, bizony minden évért meg küzdöttem egy-egy bajnokkal és le is győztem őket, sorra. A tíz tetoválás apró szememnek, sötét árnyékot teremthetett.
- Elbűvölő, egy kicsit zavar, küzdj meg érte - azzal szám kinyitottam és nyelvem amilyen hosszan csak tudtam kinyújtottam. Tudtam érti a célzást és ez mulattatott. Két kezemre támaszkodva, felrúgtam magam a kút padlózatáról és kézenállásból talpra perdültem. A forgást kihagytam így háttal álltam a lánynak. Vállam fölött átnézve a csípőre tett kezű nádiposzátám, elég mulatságos látványt nyújtott, máris olyan elveszettnek tűnik, pedig itt van még a bűvgyűrűje.
- Legyünk is túl rajta, aztán jöjjön a vadászat, vagy a forró este. Hölgyválaszt van, helyszínt te választhatsz. Bármi jó - magabiztos vagyok, miért ne lennék az? Ez már csak Bacchus csábereje, és nevettem egy jót.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Hürrem on Szomb. Aug. 24, 2013 11:43 am

Ahogy beszél, szóról szóra lehervad a mosoly az arcomról, tekintetem inkább dühödt villámokat kezd szórni, mint csináló aranyport, mint eddig. Ahogy kéri, körbenézek, de jóformán senkit se látok, aki férfi mégis közelebb merészkedik, az is inkább reszket, mint a kocsonya. Ha nem lenne látható a kaszám, talán idejönnének tenni a szépet, de most semmiképp, főleg, hogy ez a Bacchus nevű idióta láthatólag egyre jobban idegesít. Főleg rögvest első mondata. Még hogy az én elméletem hibádzik... alig fél perccel ezelőtt azt sem tudta, mi az a piros indikátor, és nem ő él ezzel a színnel már ki tudja, mennyi idő óta, és most mégis játssza itt nekem a nagyokost.
-Soha ne ítélj meg egy évet mindössze egy perc alapján. -szinte köpöm a szavakat a kis hülye pattogó bolha felé, hát ha így is az eszébe vésődik, hogy milyen illetlenül is viselkedik. Ámbár következő mondatán, ami ismét visszaterel az indikátorom megszerzésének módjára, a düh hatalmas tajtékot vet a lelkemben és nagy önuralom kell hozzá, hogy ne remegjen meg az arcom tőle.
-"Ölni" nem társaságban szokás. Nem leszek a kis puszipajtásod, csak mert olyan útra akarsz lépni, amire egy épelméjű sem. -ezek után úgy döntök, neki is elhintem a kis füllentésemet. -Én sem önszántamból lettem piros, hanem puszta véletlenségből. Heh, te is tipikusan félinformációk alapján ítélsz. Jobb lenne, ha elhúznál a játszótérre, kicsirigó.
Megfordulok és elindulok az ellenkező irányba, de Bacchus csak nem hagy fel az akciójával, mindenfelé ugrál, mint egy üregi nyúl, nyújtogatja a nyelvét, és húzza az idegeimet. Végül megpördülök, a kasza pengéje éles, süvítő hanggal muzsikál a levegővel, hogy az utolsó pillanatban megálljon a hegye a srác derekának bőrénél.
-Egy harc. Módot te választasz. Helyszín itt és most. ..... elegem van belőled meg az idióta pattogásodból és illetlenségedből. Akármi legyen is a végeredmény, utána szépen békén hagyjuk egymást. Megértetted, hülyegyerek?
Kis fintorral tapasztalom újfent, hogy a rendszer a káromkodást automatikusan lenémítja, de segond. Így talán még jobban is tudatosul a bolondban, hogy mit ért el... bár az ilyen kevés IQ-val rendelkező emberek általában semmit se fognak fel.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Bacchus on Szomb. Aug. 24, 2013 2:09 pm

- Egy perc alatt meghalhatsz, nádiposzáta. Ne magasztalj fel egy évet, az rengeteg idő - mondtam szinte nevetve, tényleg mintha kezdené felhúzni magát, szavai árulkodóak. Ó és kelepce közelít madaram, nem kell már sokáig várnod.
Interakciója, meglepő, hogy lehet piros indikátora, ha a piros indikátort gyilkolásra kapja? Nem is ölt még embert. Lehet nem is akart ölni?
És már itt is a válasz, nem akarattal ölt. Akkor mi? Úgy járhatott, mint én azzal a szerencsétlennel, kellett neki kötekedni, alig kapott egy jobb egyenest és megállt légzése, de az kin volt, itt meg a játékban máshogy történhetett neki.
- Ölni igen is társaságban szokás, ha a halottat nem tekinted embernek, akkor tulajdonképp nem is öltél, szépség. A többi hallottat nem taglalom, nem áll szándékomban, hogy tudjon is valamit, egyszerűen csak megkapom és kész, így van rendjén.
Távozásra készülődik, hova-hova, hisz a harcunk elmaradna, fordulok felé. Azonban egy teknős gyorsaságát megszégyenítve a kaszáját máris nemesebb testrészemhez közel nyomta. Szavai azonban zeneként csilingeltek fülemben. Itt és most akar, helyes, ezt szeretem, ha a nő tudja mit akarok.
- Mi, csak itt és most ketten, ágyban.. azaz ezen a placcon, módnak, meg ahogy én szeretem - kaján vigyorral arcomon folytattam - a nevem nem hülyegyererek, hanem kicsirigó, nádiposzáta. Békén hagyni? Ugyan, a leprád rám hatástalan. Amúgy sem tudsz legyőzni - kacsintottam bájos és igéző szemeibe.
Azzal máris adtam kezébe az elfogadást és felkínáltam a fél életes, nem is utolsó pillanatban inkább teljes életes párbajt. Csábítónak tűnt, hogy miután nyertem ágyba dugom, és nézhetem, ahogy szépen alszik, akár egy gyönyörű márvány szobor. Avagy vereségem esetén, felmegyünk hozzá, és hancúrozunk pár napig. Igen ez így pontosan jó lesz. Azzal mosolyogva vártam hogy belenyomjon abba a bizonyos, játszadozzunk gombba. Gourdom még mindig hónom alatt, és kaszája, nemesebbik szervemhez közel épp fölötte tartja nekem szegezve.
Már láttam is a mozdulat sorát, ha harc edzett, könnyű győzelem lesz. Akkor van kis rizikófaktor a vereségre, ha béna. Ugyanis a bénák idegesítőek. De erre is kifejlesztettem az ellenszert és már nyelvem végén volt, az első támadást elkerülendő szó is "drunken rage". Azonban, várok, kíváncsi vagyok, hogyan mozdul, mert akkor az ágyban is majd este hasonlóra számíthatok.
- Várlak nádiposzátám. - magabiztosan bátorítottam, hogy ugyan ne sajnálja, megnyomni a gombot. - Hosszú lesz az esténk. - ügyet sem vetve szavaira cukkoltam tovább. Annyira élveztem, ha sakkban tarthatok egy ilyen szépséget.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Hürrem on Szomb. Aug. 24, 2013 2:33 pm

Ez a gyerek percről-percre hülyébb. Előbb a-ról beszél, és ha válaszolok, hirtelen átvált b-be a jelentése. Mint egy rossz vásárló, esküszöm. Odaát is utáltam az ilyen féleszű alakokat, és biztos vagyok benne, hogy ilyesmi csak és kizárólag vérfertőzésből születhet, mert nem létezik, hogy egy ember önmagától legyen ilyen kelekótya.
-Igazán eldönthetnéd már végre, mire gondolsz. -sóhajtok. -Társaságban ölés egyébként is, ha logikusan végiggondolod, azt jelenti, hogy valakivel együtt ölsz meg egy harmadikat. Az a társaságBAN ölés! Ha egyedül ölsz meg valakit, az egyszerű gyilkosság. Ha még a szavak jelentéseivel sem vagy tisztában, akkor jobb lenne, ha inkább ki se nyitnád a szád többet.
Legalábbis az már biztos, hogy Bacchusnak se volt még soha nyelvtanórája. És az érdekesség még a dologban, hogy nem is a saját anyanyelvemen beszélek.
-És részemről visszavonva. Átneveztelek hülyegyerekre, és egy magadfajtával akkor se bújnék ágyba, ha te lennél az utolsó pasi a földön. -húzom hátrébb a kaszát egy gyors mozdulattal és a fülem mögé simítom a hajamat, hogy ne zavarjanak a közelgő harcban. -Előbb járjál iskolába.
Miután elfogadom a felkérést és várjuk a számláló végét, elnyomok egy ásítást. El se merem hinni, hogy ekkora bolond szituációba keveredtem. Jobban jártam volna, ha nem adok esélyt a srácnak és inkább levegőnek néztem volna már az elejétől kezdve, de persze soha senkiről nem lehet elsőre meglátni, milyen.
Nem támadok azonnal, mikor véget ér a számláló. A párbaj ugyanolyan, mint az előjáték: a férfi tisztsége a kezdeményezés, hogy megmutassa, el tudja-e kényeztetni a nőt úgy, ahogy az megérdemli. Félredöntött fejjel figyelem immár Bacchus minden mozdulatát, hogy idő előtt kitérhessek előle, miközben átgondolom mindazt, amit régről tanultam egy idomártól.
-Tényleg elkél neked az iskola. -szólalok meg, mikor Bacchus ismét cukkolni kezd. -Semmit nem tudsz az illemről.
De támadni nem vagyok hajlandó.


Spoiler:
Élet: 3 (15)
Fegyverkezelés: 3+3
Erő: 3+1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 1
Páncél: +2
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Bacchus on Vas. Aug. 25, 2013 9:36 am

Jót nevettem, az a sóhajtás és magyarázata, szeret nyeregben lenni, de nálam nem tud, így járt a kis nádiposzáta. Egyre inkább érdekes ez a lány, azt hiszem többször is fel fogom keresni a közös este után.
- Én már régen döntöttem erről, mosolygós, kedves leány. Bizony ott leszel a piros indikátorossá válásomkor, és majd véletlen lesz, ezt tudom, hisz másképp nem is lehet ölni. - nevettem, szánt szándékkal vetettem el a sulykot, nem is lehetne ennél jobb szórakozásom, mai nap. Csak egyszer se dühöng, szépség, mert az árt a szépségednek. Idegei vajon meddig bírják még? Kedvességem határtalan.
- Ó szóval csak így nevezgetsz át embereket. Ebben az esetben, drágám, miért nem akarsz a párbaj után ágyba bújni, talán fáj a szép homlokod? Jaj, nem is hisz nincs fájdalom - mosolyogtam rá, ami az iskolát illeti, felesleges oda bemenne, sok bugyuta ember, sületlenségek fölött görnyed. Az ököl az úr a világban, amit erővel nem szerezhetek meg, az szószerűen nincs. Az erő mellett áll a pénz és a jövő. - Én sokkal jobb dolgokat tanultam, mint amit valaha az iskola megtaníthat, drágám. Ugyan mosolyogj már , vagy lehelj csókot arcomra, mire vársz még?
Fogadta a párbajt ugyan, de nem támadott. Akkor ideje bemutatkoznom. A kasza sem fenyeget már közvetlen, de ez a tényen nem változtat. Hosszú fegyver a közel harc ellen. Bukta szépségem. Amikor félredönti a fejecskéjét, nem restelltem, felmérni szépségét, akkor első lépés egy kis kivárás, megy a menet, és ezt élvezni fogod. Az estét biztosan jobban fogja. Azzal támadok is, a gourd pörög tenyeremen, és nyurga könnyű lépésekkel, száguldok, a lány mellei felé. Utolsó pillanatban a támadáson módosítok, és megpróbálok egy forduló közepette a drágám fenekére csapni. Kaján mosollyal ejtem ki a szavakat e közben:
- Drunken rage - megjelenik ezúttal a gourdomban némi bor (// nem volt Bacchusnak szabad keze//) és miközben bal kezem talán továbbra is a lány popóján tartom, jobbal lehörpintem a bort, ezzel kezdetét vette, átalakulásom._________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Hürrem on Vas. Aug. 25, 2013 7:51 pm

Pff. Minek törődöm én ezzel a nem is tudom, minek nevezzem féle emberkével? Gyorsan legyőzöm, hisz a jelek szerint én vagyok előnyben, az ép elme az én oldalamon áll. Mikor lenéző módon kifejti véleményét az iskolákról, már tudom, hogy nyertem.
-Lehet, hogy jobb dolgokat tanultál a koszos utcán, de azt nem tudod, hogy is kell tisztességesen bánni egy hölggyel. -ingatom a fejem és visszagondolok egy kicsit Adoniszra, párhuzamot vonok a két férfi közé. Adonisz igazi férfi volt, erős, határozott, mégis tudta, hogyan kell megolvasztani a nőket úgy, hogy azok cseppnyit se veszítsenek saját önérzetükből. Bacchus a tökéletes ellentéte, beképzelt, azt hiszi magáról, hogy ő a legjobb, a legkirályabb, az istencsászár.
Úgy védekezek a hülyesége ellen, ahogy szoktam. Szerepjátékkal. Egy amazon leszek a vadonból, aki megveti a férfiakat és sokkal erősebb, ügyesebb, ravaszabb náluk. Két kézre fogom a penge nyelét és felkészülök a csapására.
A gourd a fegyvere - érdekes választás, annyi szent. Oldalirányba pördülve térek ki előle, de érzem, ahogy egy tenyér csapdossa meg a fenekem. Mit képzel magáról ez a népművészeti cserépedény? Ezt még meg fogja keserülni. Hozzám senki nem érhet a kifejezett engedélyem nélkül, legyen akár pasi, akár csaj. Nem tartom magam valami beképzelt fruskának, de ha egy férfi akar tőlem valamit, azt előbb érdemelje is ki. Adonisz megérdemelte; Bacchus viszont semmit. Fejem fölé emelem a kaszát, mely a mozdulat érzékelésekor felragyog, és pár zavaró pörgetés-forgatás után lecsapok a Leviatán Farokcsapásával az ellenfelemre, figyelve, mi lesz a hatása ezúttal. Nem tudom, mi az a Drunken Rage, de feltételezhetőleg a speciális képessége, és nem tudom, hogy szeretném-e érezni a hatását a saját bőrömön. Ezúttal jól működj, drágám, ha már így kifényesítettelek, rendben?


//Engedéllyel Hürrem is használhat képességet ^^
Halál-kocka esetén 4+2 sebzés,
Korona kocka esetén deaktiválódik a Drunken Rage két körig, és nincs sebzés

Edit: szeret téged a kocka Razz//


A hozzászólást Hürrem összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 25, 2013 7:51 pm-kor.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 25, 2013 7:51 pm

The member 'Hürrem' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Bacchus on Vas. Aug. 25, 2013 9:43 pm

- Ó hogyne tudnám. Tisztességes hölggyel úgy is bánok drága nádiposzáta - mosolygok rá. Te nem tartozol a tisztességesek közé, ezt te is tudod jól, bár hogy mutogatod magad, van merszed. Inkább bujdokolnod kellene, de ezt most minek mondjam, úgyis tudja ő.
- Idefigyelj, szép szemű mondj egy jó dolgot, amit az iskolában tanultál, és kellett ahhoz, hogy ölj? - független válaszától, csak vele hálok este, hisz ezt a kalandot, hogy hagyhatnám ki? Nem csak, hogy bombázó, de még rendkívül tanult és okos is, kérdés mit tanult eddig, mert hogy az eszét aligha használja. Na de csúnyán ér ráncosan akarom látni, úgyhogy muszáj, vagyok játszadozni még egy ideig a cicababával. Például.
A találatom sikerül, ugyan az életerő csíkja nem mozdul meg, de a dühe igen. Tenyerem továbbra is popóján és eszem ágában sincs elereszteni. Ahogy kaszáját fejem fölé emeli, hogy lecsapjon vele, ha ebbe a pózban maradunk gyönyörűen a kőbe fogja belecsapni valahol mögöttem. Azonban csak izeg-mozog egy kicsit, hogy feneke távolabb kerül kezemtől, hangot nem ejt ki, bizonyára élvezi máris harcunk. A kasza eltalált, valahol a vállamba fúródott, de sebzést nem éreztem. ahogyan az ital hatását sem. Ahogy így állt, az alacsonyabb lány, és kaszáját bennem tartva és el nem mozdulva ennél könnyebb helyzetet nem is teremthetett volna. Gourdot jobb kezemben megpörgetve egyenesen, oda a szép homlokára próbáltam rávésni fegyverem törésvonalát. Az italt még most sem éreztem, ez mi lehet, pedig karakterkészítéskor olyan hangzatos volt ez a képesség, hogy megalkothatom a részeges karate mester, erre meg mit kapok az égvilágon semmit. Mi lehet ez.. Bátyó minek játszol, vagyis játszanál ilyen játékokkal. Semmi muri nincs itt a harcban.
A gourd repül és remélhetőleg, a szépségben elegendő kárt teszek, hogy végre észhez térjen és leessen neki a tantusz. Úgy fenn hordja az orrát, hogy arra már egy véka kenyeret is rá lehetne akasztani.


_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Hürrem on Hétf. Aug. 26, 2013 12:01 am

Nincs sebzés, tehát akármi legyen is ez a Drunken Rage, nem most fogom megtudni. Kirántom a kaszát a helyéről és hátrébb lépek, a gourd úgy suhan el előttem, mint egy menekülő kismadár. Bacchus szavai viszont kezdenek végre némi értelmet nyerni. Szóval közönséges szajhának néz... hát, hülyegyerek, abból te nem fogsz enni. Meg fogod tapasztalni, hogy a francia vérrel nem szabad packázni.
Bár máskor gyűlölöm a nőci gondolatát, úgy döntök, mégse amazont játszom. A dzsungel harcosnője nem igazán szeretne felébredni bennem, valaki más viszont igen. Magam elé képzelem, ahogy kezemet és testemet páncél fedi, a kasza pedig valójában egy hatalmas zászló. A helyszín egy csatamező, Orleans vagy Párizs, lényegtelen. És egy megátalkodott, pogány bolond meg akarja kettyinteni a "Szüzet".
Jeanne d'Arc vajon érzett ilyen haragot akkoriban, mint én most? Kétlem. Harci vágy biztos volt benne a kardcsattogtatás hangja és a vér szaga miatt, de több nem hiszem.
-Megismétlem. Önvédelem volt. Nem szándékos. Ha ezt sem vagy képes felfogni, az már a te problémád.
Jeanne d'Arc valószínűleg sosem támadott frontálisan, bár az élvonalban harcolt, már amikor a tisztjei nem kényszerítették máshova. No, szerepjáték ide vagy oda, kicsit átszabom a figuráját, hisz a párbaj lényege a csata. Már javában benne vagyunk, körülöttünk lovak halálsikolyai telítik be a levegő, orromban szinte érzem a háború illatát, és még azt is látni vélem, hogy Bacchus egy mocskos angol kutyává sínylődik a szememben, aki semmi mást nem tud, csak a népemet sanyargatni.
Jeanette-ként pedig addig kell akcióba lendülnöm, amíg tart a Leviathán hatása és Bacchus nem nyúlhat az ütőkártyájához.
Futni kezdek, de nem a férfi felé, hanem oldalirányba, a kasza pengéje a srác felé néz vízszintesen, mint ahogy egy paraszt ember vágja a füvet. Hirtelen változtatok irányt és úgy vágok Bacchus lába felé, mintha én is ugyanúgy le akarnám kaszálni őt, mint puszta gabonát. Minden gyorsaságomat beleadom a mozdulatba.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Bacchus on Kedd Aug. 27, 2013 2:11 pm

Ahogy kisasszézik Hürrem, a kezem fogásából, és a lezúduló gourd csapás alól, egyszeriben múlik el az a kellemes érzés, ahogy fenekén pihentetem tenyerem és közel magam ütöm meg a gourddal. Egyik sem volt kellemes, de nem is volt, rossz. Éltem már meg ezerszer rosszabbat is, a kínok kínját. Ez pedig nem volt más csak játék, be kell valljam, ilyen jól még nem éreztem magam "trollkodás" közben. Gyerekkoromban ahogy bátyám megmutatta a világát, köztük ezt a ténykedést, igazán megtetszett. Nem mindent értettem, eleinte, hogy miért jó, mégis csak ököllel bármit le lehet rendezni. Azonban a szavakkal és kiforgatásukkal, valamint homlokegyenes ellentét kereséssel, jó móka kiprovokálni egy-két bunyót. Ahogyan, ezt is. Jól éreztem magam, soha jobban és még csak képességem, hatása sem jött. Ez mondjuk nem volt jó, szerettem volna berúgni a piától, de ez van, úgy látszik már abszolút nem használható ez.
- Ez mit sem változtat azon, hogy, az indikátorod ragálya csak humbug. Bizony, akik előbb még itt voltak pasik azokat már elszalasztottad, és hálálkodj csak nyugodtan nekem, ugyanis én tettem ezt a kedvességet érted. Tudod mit, ha már ilyen szépen nézel, este meghálálhatod, többszörösen, és én sem hagylak cserben - feleltem mosolyogva, miközben már szaladt is. Ahogy megindította lassú kaszáját, könnyűszerrel csípőből hárítottam. Bal lábammal egy egyszerű tánclépés közepette szembefordultam vele, majd.. testsúlyom átbillentettem és tökéletesre kidolgozott hasfalam előtt továbbhaladt a 'botosvas'. Ahogyan simogatta és fényezte kaszáját, azt hiszem szép esténk lesz, ebbe képbe belelovalva pár könnyed lépéssel ott termettem előtte és teljes erőből igyekeztem hasba vágni a cserépedény talpával. Ha mozdulatom sikerült és ruganyos testével nem tért ki az ütés elől, akkor a mozdulatsor végén csuklóm alá befogtam a gourdot és tenyeremmel próbáltam enyhítő érintést juttatni a sebre. Tudtam, hogy rettentően fájhat neki így még gyorsan le is gugoltam és egy puszit nyomtam a sérülés helyére. Halkan de a következő szavak hagyták el számat. - Egy puszi, hogy gyorsan begyógyulj, nem érdemled ám meg ezt, te csak gazdid még nem tudja mit akar és a nehezebb utat választotta - mondtam a pocijának.
Ha elvétettem a csapást azzal, egy elcsúszást imitálva, próbáltam combjaihoz közel jutni és az eddig kihagyott 'pantyshot' lehetősséggel éltem. Remélem tovább sikerül bosszantanom, még egy kicsit kell, hogy elveszítse azt a gyönyörű kobakját és... feladja. Smile


Pontjaim:

Élet: 3(15)
Fegyverkezelés: 3
Erő/Irányítás: 2+1
Kitartás: 1
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 2
Páncél: +2

// Bocsi az itteni késésért, és volna egy olyan kérdésem, most pihenőköröm lett volna, attól még támadás mehet? Smile//

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 27, 2013 3:26 pm

//Én KT-ban általában hasra csapok, hogy Kitartás alapján mikorra fárad ki a karim :DAkkor számolom ki, ha külön kérik ^^//

Gyorsabb nálam, de nem sokkal. Pont ezért csodálkozom el azon, milyen könnyedén kerüli ki a csapásom és mindössze centikkel tér el a pengém elől. Ez bizonyára valami rendszerhiba lehet, mert nem létezik, hogy egy részeges vadbarom ennyire szerencsés legyen.
Még hogy csak humbug. Ő sosem hallgatta a suttogásokat, ahogy találgatták, vajon ki lehetett az áldozatom. Hogy vajon hidegvérrel öltem-e meg. Hogy Valaki más gyilkosságát kenték rám, ami nemrég történt. A nők pusmogását, hogy "látod, minden k... egy mocskos gyilkos is", vagy némely férfi lenéző tekintetét, hogy milyen gonosz vagyok. Sosem tartottam magam makulátlan angyalnak, de mint nőnek, ezek a véletlenül meghallott szavak is képesek fájdalmat okozni.
De Bacchus természetesen ezzel nincs tisztában. Ő csak azt látja,hogy az imént pár izgalamt akaró hülye, köztük ő, a közelembe jött, mert azt hiszi, csak egy Barbie baba vagyok, akivel játszhat egy kicsit.
Aki zöld indikátorral élte le az eddigi egy évet, az sosem fogja megtudni, milyen érzés. Néha elveszteni önmagad.
A srác közelebb ugrál, én pedig kivételesen hagyom. Ha karnyújtásnyira jön felém, az nem probléma, hisz így több esélyem van megtámadnom. Végignézem, ahogy a gourd belém vágódik, de a fájdalomérzet elmarad, ezért is fintorodom el, mikor még van pofája lehajolni és puszit nyomni rá, mindezt olyan vérlázító mondattal fűszerezve, amit nincs is kedvem megismételni.
A kasza a másodperc töredéke alatt már suhan is a nyaka felé, hogy akár azt, akár bármelyik más testrészét elérhessem és megsebezzem. Remélhetőleg önfeláldozó mozdulatom célt ér, és nem csak az én életcsíkom fog ezek után lefogyni egy kissé. Szerencsémre a páncélérték, amit a nappal során magamon tartok, megvédett, ha csak kicsit is.


//HP 14/15, páncél nincs//
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Bacchus on Kedd Aug. 27, 2013 4:20 pm

// Oké akkor még hagyok egy kis kitartást neki, ez a kör furcsa lesz, ugyanis ütése talált. //

Tudomást sem vett szavaimról, látszólag. Hogy lehet ennyire stabil. Véletlen ölhetett, hogy ne tudnám milyen érzés. Csak odakint ez másképp megy, ott elkaphatnak érte, míg itt nincs veszélyben, csak kinézhetnék. De egy ilyen gyönyörű teremtést sose néznének ki. Férfiak sose.
- Na, nádiposzáta. Te is tudod, hogy mindez álca. Az a piros szín a fejed fölött annyit tesz, hogy belém szerettél, csak nem szív alakú és mindenki láthatja. Gyerünk már, ne kéresd magad - próbáltam még jókedvűen és mosolyogva cukkolni. Ezután kezdtem csak bele támadásomba.
Talált! De nem örültem én ennek, hiszen bántottam egy nőt, eddig még így sose kellett ilyet csinálnom, valami kiveszett belőlem, de csak egy test, ami begyógyul. És a puszit meg is kapta, hogy gyógyuljon, nem akarom ám tönkretenni még. Majd este bár az se tönkre tétel lesz.
Látóteremet, a fehér ruha alól kivirító hasa pár fehér hajtincse és a fekete fehérnemű átütése koronázza. Meg egy kasza csapás a valahol a hátamba és a vállamba. Életerőm meg indult azonnal lefelé. Nem törődve az érzettel, nem fájt szerencsére, de biztosan nem lehet jó látvány, azonban a jelenlegi látvány könnyedén elterelte a figyelmem a sérülésről, és valami furcsa érzet is. Olyan hirtelen tört rám a részegség, hogy az egyben mámorító volt. Szerencsémre jó ideje nem hatott már ez, hogy kilátsszon, ha részeg vagyok. Ahhoz rengeteget kell igyak, hogy ténylegesen leríjon rólam a gerely részeg állapotom. Újdonsült erő járta át testem, és készültem feltápászkodni. Fenekében és derekában megkapaszkodva, teljesen természetesen egyenesedtem fel, a gourd elgurult egy kicsit tőlem jobbra. (a fegyverbónuszt a képesség miatt megkapom)
És azonnal támadtam is nem cicóztam, hisz tudtam hamarosan egybefog folyni a világ és mást nem fogok akarni, csak hogy pihenjek. Lehetőleg az ölében, vagy rajta Hürremen. Hova is üssek, kettejük közé, vagy a négy mellét? Arcát miért bántanám, hisz olyan szép, meg biztosan nem boxolt még. Sokkolná egy ütésem bizonyára. Ahogy előbb még fehérneműje szegélyébe kapaszkodtam meg, most alig egy szemhunyással később már ütöttem is. Nem túl nagy fantáziával, ugyan oda próbáltam ütni, bár ketten voltak, és igyekeztem akkor csapni, amikor hirtelen összeért a két has.
Csapás követően, ruganyosan eldőltem, miközben elengedtem derekát, és a gourd felé kúsztam lassan. Eközepett egy "nyááááh-ha-ha-ha-ha-ha. Hangsort ismételgettem.


3. fázis pontjai:

Élet: 3(13)
Fegyverkezelés: 4
Erő/Irányítás: 3+1
Kitartás: 2
Gyorsaság: 5
Speciális képesség: 3
Páncél: 0
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 27, 2013 7:43 pm

Hogy az a.... ezt még nagyon-nagyon meg fogod keserülni! Azt fogo kívánni, bár meg se születtél volna, miután elintéztelek!
El fogom érni, hogy kiloggolj ebből a játékból, méghozzá minél előbb.
Arcátlan, pimasz kis hülye. Nem érdekelnek már sem az amazonok, sem a Szűz, én magam, a saját két kezemmel fogom kiverni minden fogát.
Már emelném fel a lábam, hogy a vállánál fogva elrúgjam magamtól a szemetet, de ő erősen belém kapaszkodik és felemelkedik a földről. Hátrahúzom a fejem, hogy alaposan "beleüssem az orrom a dolgába", avagy lefejeljem, de ekkor ismét megcélozza a hasam, ezúttal ököllel, és az életcsíkom újabb pixelekkel válik rövidebbé. Mi a...? Puszta kézzel elméletileg csak egyet kéne sebeznie, nem... többet, mint fegyverrel...
Drunken Rage. Részeg tombolás. Már lejárt a két kör a Leviathán óta, tehát folytatodik a képességének lefolyása. Annak köszönhetően, hogy így felidegesített, elfelejtettem számolni az időt és figyelmen kívül hagytam ezt az apró részletet.
Elmosolyodom. -Nem rossz... -dicsérem meg halkan, bár picit remélem, hogy nem fogja meghallani. Az ilyenek, mint ő, nem érdemlik meg a legkisebb morzsáit sem annak, hogy mások értékeljék őket.
Amint tehetem, hátrébb ugrok, hogy kartávolságon kívül legyek, de a srác úgy dől el, mint a pisai ferde torony. A gourdja felé kezd kúszni, amit elejtett valamikor a közelharc során. Hát, kincsem, akkor ebből nem fogsz enni!
Amilyen gyorsan csak tudok, a gourd felé kezdek szaladni, hogy magamhoz vehessem, akárcsak még régebben Elysion idomártőrét. Ha nincs fegyvere, és a képesség is véget ér, nyert ügyem van. Még a támadást is hanyagolom, hogy minél előbb odaérjek a furcsa szerzeményhez.


//HP 10/15//
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Bacchus on Kedd Aug. 27, 2013 8:58 pm

Továbbra sem érdekli látszólagosan, hogy csak idegesíteni próbálom, ennyire kőkemény idegzete van, de mégsem szólal meg, akkor legalább beszélne. Biztosan, hisz odakint is az ugratásaim, ha túl messze mentek, legalább szóltak, hogy ne. Ennyire büszke lenne Hürrem? Sebaj, egy szarv mínusz.
Kicsit ködös minden. De legalább fixen érzem testének melegét, meg azt hogy el kell, találjam. Amikor összeforrt a két kép és megláttam magam előtt a hasát belebokszoltam és csodával határos módon eltaláltam. Minő meglepetéés. De mind emellé kidőltem és szenvedtem, akár a macska, akinek a farkát húzzák.
- Mnyááááá-há-há-há-há-há - adtam ki folyamatosan a hangokat. Azonban belülről további mozgolódás volt és szinte már agyam beborította az alkoholt, és kikapcsolt. - Mnyáh. Véletlenszerű csúszómászómozgásom közepette. A szomjas részeg sebességével látok egy 'pantyshot'-ot és ahogy a nádiposzáta szépség, egyenesen az ivóedényemre pályázik. Hogy ez miért nem jó fölös taglalni. Háton pörgés sziluett közben, véletlenszerű könyöklésekkel sújthattam szerencsétlen főtér kövezetét. És így vonaglás közepette, hatalmas tigrisbukfencre bátorodtam. Hasra estem a lány előtt, mint egy béka, a feneketlen gyorsaság és ügyesség közepette és sajna elgáncsoltam közben szegényt. Meg azzal a jó nyolcvan kilómmal tehénkedtem lábszárára. Mielőtt azonban elzuhanna egyfajta párnát teremtek neki, hogy rámessen ne a kövezetre. Úriember vagyok, nem holmi, terapeuta szerelem doki, aki kézrátéttelel gyógyít.
- Nem ütötted meg magad ugye? Tudom nincs fájdalom érzet, ezt mindig elfelejtem - jöttek ki a szavak játszi könnyedséggel. Így talán végérvényesen berúgva dühöngenem kellene, de vele miért tenném, hisz végig szemét voltam vele, azt hiszem kiengesztelhetem és túl élte a poklok poklát. Azzal fel segítettem, ha nem engedte, csak simán felálltam amikor leszállt rólam. Felvettem a gourdom és hónom alá csaptam. - Bocsánatot kérek korábbi viselkedésemért, bevallom csak szemétkedtem veled,.. mert annyira lenéztél elejétől fogva - néztem félre róla, bármerre nézett is előbb.
Nagyon bántott, hogy még csak annyit se szán egy másik emberre, hogy bakfütty. Arról nem kell tudnia, hogy jó fiú vagyok. Piros indikátor, szereznem kell egy ilyet, hogy ne utáljon ennyire. És véletlen kell öljek, mint odakint. Vajon önvédelem az számíthat itt véletlennek? Odakint is önvédelemből tettem, ugyan ott se magam védtem.
Nem kívántam támadni tovább. Kíváncsi voltam mit tesz.


_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Hürrem on Kedd Aug. 27, 2013 10:41 pm

A vörös lassan átvált feketébe, ahogy figyelem a részeg állat csigához hasonló vergődését a földön.
Röhögése mint egy őrült macskáé, már ha ezt lehet röhögésnek nevezni. Szerintem puszta szenvedésnek. Így jár az, aki a piával házasodik, sosem lesz újra a régi önmaga.
Érzem, ahogy a lábam nekiütődik valaminek, a kasza nyele kicsusszan a kezemből és *csörr* már fekszik is a gourd mellett. Jómagam pedig az iszákos férfin, lefogott lábakkal, de azt senki ne kérdezze, hogyan, mert nem tudom elképzelni anatómiailag ezt a pozitúrát.
Nézek, látom a szemét, túl közel, nagyon közel, oltárian közel, idegesítően közel. Fokozzam még?
Első kérdésére morgással válaszolok, mint az oroszlán. Nem fogok válaszolni, azt ne is várja el tőlem. Nincs az az Isten, hogy én még egyszer hozzá szóljak. De hangja már nem olyan részeges, mint előtte, mintha józanabb lenne, de mégis van benne valami változás, amitől a hideg végigfut a hátamon.
-Azután néztelek le, hogy előítéleteket kezdtél farigcsálni. -felelem végül morcosan, fél kézzel hajamba túrva. Tévedés, tévedés, tévedések sorozata. Nemszeretem az ilyet, de velejárói az életnek olykor. Bár lehetne néha gondolatot olvasni, mindent sokkal jobban megkönnyítene, és az emberek jobban átgondolnának egyes dolgokat.
Na nézzük. Fekszem, a lábaimon hatalmas súly, mozdulni nem tudok. A kasza és a gourd kartávolságon kívül. Bár azt nem értem, hogy gurulhatnék odébb róla, ha egyszer nyolcvan kilóval tehénkedik a lábamon (Razz), de megteszem, ellenben a kezét nem fogadom el, fel tudok én kelni segítség nélkül is is.
-Bocsánatkérés elfogadva. Egyébként meg, amíg nem kezdtél el előítélekkel dobálózni, nem néztelek le. -felelem szenvtelenül és leporolom magamról a digiport. Mivel a kaszámhoz, szerencséjére nem nyúlt, odalépek és magamhoz veszem a fegyverem. -Na, akkor folytatjuk?


//Bakemonogatari OST \o/ Asszem ezt fogom hallgatni a továbbiakban//
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Bacchus on Csüt. Aug. 29, 2013 12:30 pm

Egész közel volt az arca, lopott csókot ejthetnék rajta, talán kifakadna érte, de legalább tudná szándékom. Szavai némi széllel érkeztek arcomba, ami kellemes volt. És hangja is könnyed. Hihetetlen végig vicceltem vele, és semmi hatás. Tök uncsi ez így.
- Az előítéletek hamiskásak, legalább rájöhettél volna. válaszoltam szemébe mosolyogva. Indikátorod színe ezerszer beszédesebb nálad. Hagytam hogy felvegye fegyverét miután lekászálódott rólam És elfogadta bocsánat kérésem. Erre nem számítottam. Legalább örök haragba lenne. De itt első csatám véget ért, odakint sose kapituláltam, de most fogok, alul múlta elvárásaim minden. Főleg, amit elvártam magamtól. Egy időre visszavonulok a harcoktól itt. Menüm lehívva feladtam a küzdelmet.
- Köszönöm, akkor talán egyszer tisztalappal kezdhetjük. Csak vicceltem. Pá - azzal hátat fordítottam neki, és reméltem elfelejtem a nádiposzátát, fel sem lehet idegesíteni, ez nem poén... Egy ideig még nézhette a hátam majd eltűntem, mint szürke szamár a ködben.


// Köszi a játékot :)Bocsi a rövid postért, Bacchus felhúzta magát és elment xD Rugós bicskája visszarúgott xD//
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Hürrem on Csüt. Aug. 29, 2013 1:01 pm

Pislantás.
Pislantás, pislantás. Meg nem értés, káosz, zavarodottság. Düh.
-Cöh. Gyáva nyuszi... -sutyorgom halkan magamnak, majd felemelem hangom és akként szólok Bacchus háta felé. -Ne aggódj. Nem szégyen ám, megesik másokkal is! -kuncogok. Nem igazán értem, mi ütött a srácba, de legyen az ő dolga. Döntött, én pedig nem fogok hadakozni ellene. Lett egy ingyen győzelmem annak ellenére, hogy vesztésre álltam. Valószínűleg igaz a sejtésem és a fiúcskánál van némi gebasz, csak a szája nagy, más nemigazán, ha meg mégsem, akkor egyéni szociális problémája, hogy mi volt a gondja velem. A kasza visszakerül rendeltetési helyére, hogy ne kelljen végighurcolnom a városon, majd megfordulok és kecses léptekkel indulok az utca forgataga felé.
Mindazok, kik szemtanúi voltak az esetnek, hozzám hasonlóan csodálkozón nézik, mi történhetett. Fél pillantásokkal mérem végig a férfiak és nők forgatagát - Bacchusnak talán igaza van, és piros indikátorom csak a nőkre van taszító hatással. Igaz, én ennek sem örülök, és aki ismer, az tudjam rólam, milyen vagyok. Néha jó érzés, ha nem férfival bújhatok ágyba, hanem egy olyannal, aki szó szerint ismeri a női test minden zegét-zugát. Hisz vannak dolgok, amiket egy férfi sosem fog megérteni bennünk.
Megállok egy pillanatra és vállam fölött vetek egy pillantást a Főtér helyszínére. Bacchus sehol sincs, csak sok-sok kis zöld indikátor, köztük valahol talán az övé is.
-...
Ajkamra halvány mosoly ül ki.
-Ha majd piros leszel, drágám... tárt karokkal várlak vissza. -suttogom magam elé, s talán egy kósza szél elviszi hozzá az üzenetet. Ha majd piros lesz, már ha beváltja ígéretét, talán rájön valamire. Olyasmire, amire csak én és pár társam jöttünk rá... s a végén még talán kollégák is lehetünk.


//Myuu :(Pedig már megvertem Hürremet a fejemben, hogy csituljon :PMajd legközelebb, legfeljebb ismerkedőst játszunk előbb, az mindig bevált Wink//
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Klein on Pént. Aug. 30, 2013 12:28 am

Ossu!

Két érdekes jellem adott különös randevút egymásnak, s ennek jutalma 30 xp és 80 arany lett. Lezárom a párbajt!
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Hogy űzzünk unalmat Bacchussal és Hürremmel?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.