[Küldetés] A. R. kappája

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Ozirisz on Csüt. Május 08, 2014 12:44 am

Hmm-hmm... - hümmögtem magam elé, ahogy hallottam a kialakult konfliktust Szophie és Ayani között. Tea miatt civakodni? Ejj-ejj... még ha az utolsó korsó sör lenne, akkor még megérteném. De tea. Pálinka nélküli tea. Hová fajul a világ...
No de vissza a lényegre, közben befutott egy egész Ryuunosuke is, akiből tapéta lett szinte azonnal. - Na ennyit a felmentőseregről... - mormogtam magam elé.
De legalább Szophie és Vezér sikeres támadással jutalmazták a főgonoszt. Ami viszont jobban elgondolkodtatott, amit mondott: adjuk át a támadásunkat neki. Van benne igazság, ő legalább nem luftol, nem repül a következő falig, nem tanyál el támadás helyett, mint jómagam. Bár kicsit megkérdőjelezhető ennek az értelme, hiszen legutóbb igaz támadott, de előtte teázgatott. Bár lehet, hogy az észérvek meggyőzték Szophiet és tudatosult benne, hogy most harcolni kell, az ötórai tea ideje elmúlt. Ismerem annyira Szophiet, hogy ha nem is Kawako miatt, akkor miattunk fog mindent beleadni, hogy legyőzzük a gonoszt. Az Igazság Liga tagja, és kétlem, hogy hagyná azt, hogy így, ok nélkül és igazságtalanul érjen végig a pályafutásunk.
Tehát, összességében jobban járunk, ha ő támad, és nem én bénázok ismét.
- Switch Szophie! - kiáltottam, majd pár lépést tettem oldalra, a fal mellé, hogy ne legyek véletlen se útban amikor nekiugranak Traynak

// teljes kör átadva Szophienak //

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1210
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Szophie on Csüt. Május 08, 2014 6:27 pm

Bólintottam Ozirisznak. Remek, megértette, mit kérek tőle. Egészen nyeregben éreztem magam az előző sikeres támadásom után amúgy is, de most, hogy hallgattak is rám, még inkább magamnál éreztem a hatalmat.
- Ejnye, Tray! - ingattam meg a fejem. - Nem szereted, ha egy lány bököd? - mosolyodtam el. - Pedig csak játszok, ne aggódj.^^ - mellé ugrottam, és megpróbáltam lefejteni kezeit Kawakoról. Közben Vezér támadott a másik oldalról, majd legutoljára beleböktem pálcám a karjába. Engedd el!

/Támadjuk Trayt. Első kocka Vez./

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Május 08, 2014 6:27 pm

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Argo on Csüt. Május 08, 2014 7:50 pm

Tray arcáról eltűnik a vigyor, és ijedt tekintettel figyeli pirosba vonuló életcsíkját. Kawako nagy puffanással esik le a földre, köhögve, levegő után kapkodva, ahogy a férfi elengedi és hátrál, hogy elkerülje a végzetes csapást a bot által.
-Kuro! -kiáltja el magát, mire a fekete szárnyú némber elengedi Ryuu-t, és egy tollfergeteg kíséretében eltűnik. A férfi szintén a földre roskad, majd feltápászkodik és elindul a kislány felé.
Mivel a rendszer nem lehet becsapni, és Szophie sebzése lenullázza az életcsíkot, Traynek gyorsan kell cselekednie; kezének intésével lenyitja a menüt, és ha valaki szemfüles, olyasmit lát, ami a sajátjában nincs: a kilépés gombot. Amint megnyomja, eddig lila indikátora zöldre vált, és a férfi eltűnik a szemetek elől.
Kawako, amint elég levegőhöz jut és felfogja, megmenekült, "Apa, Apa" motyogással Ryuu karjaiba veti magát. A boldogság közöttük szinte tapintható, viszont ti sem vagytok elfelejtve.
Elmeséli, hogy Trayt akkor ismerte meg, mikor munkanélküliként úszott az adósságban, és feleségét is elvesztette egy szörnyű betegségben. A férfi munkát szerzett neki, így vehetett részt a NerveGear fejlesztéseiben és a SAO programozásában, kifizethette adósságait, és jó barátok, egyben munkatársak lettek. Kawako is így kerülhetett hozzá, Tray mindent elintézett, hogy törvényesen is magához vesse a gyermeket egy árvaházból. Azt viszont álmában sem gondolta volna, hogy Tray csupán játszott vele, hogy a játék indulásánál manipulálta a rendszert, hogy Kawako ne léphessen védett területre, Ryuu pedig természetesen sosem akarta a kislányt magára hagyni, aki viszont igencsak szeretett erdőkben csavarogni egyedül. :roll:Viszont egy pet-et nem lehet felvenni barátlistára, hogy mindig lássuk a helyzetét, Ryuu pedig nem idomár.
Csupán nem rég vált világossá számára, hogy Tray egy valóságos őrült, és mindent el akart tőle venni, amit adott számára. Ezt értette "tartozás" alatt. Most viszont bízik abban, hogy a harcról és a trükkökről immár Kayaba is tudomást szerzett.

Végül, ha már mindent megbeszéltetek és világos, kiléphettek a kazamatából, Bacchussal együtt; és mire kiértek, Kawako indikátora ismét színpompás zöldben virít, és nem esik akadályba, ha be akar lépni a város kapuján...

----


\o/ Congratulations! Good Ending reached! \o/


Egy utolsó levezető kör következik.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Május 10, 2014 12:36 pm

Végre valahára Miss Teadélután is elhatározásra jutott, hogy segít nekünk. Véééégre. Nem sokáig lett azonban húzva a „játék”. Vezérnek az ereje és a találati esélye is sokkal nagyobb volt a miénknél, így nem lepődtem meg, hogy semmi perc alatt ledarálta az enemy életét. Már-már azt hittem, hogy Szophie utolsó csapása, már a végső is lesz, mert Tray élete nagyon megesett, és nem nagyon szándékozott megállni. Most olyannyira ideges voltam, hogy azt sem bántam volna, hogyha meghal, de bármennyire rossz viszonyban is vagyunk Szophieval sejtem, hogy a lányt ez nagyon rosszul érintené… vagy nem, hát végül is egy pirivel van kapcsolatban. Tray magához hívja Kurot, majd legnagyobb meglepődöttségemben egyszeriben kijelentkeztek… naná hogy a rosszfiúknak van ilyenjük, nekünk ártatlan játékosok meg szenvedjük végig az egészet. Na, mindegy, hisz hiába nyafognánk, akkor sem lenne változás. Kawako hamarosan Ryuu máris Ryuu karjaiban teremt. A lány boldogsága az apjával mosolyt csalt az arcomra. Nagyon jó érzés, ha valakinek van hova visszamennie. Azonban a látottak sok rossz emléket is felhoztak. A nap, amikor lelőtték szüleimet, a nap, amikor a nagyi haláláról értesültem… és a nap, amikor megtudtam, hogy Zhel a bátyám ugyanúgy halott. Semmit sem tudtam valódi szüleim kilétéről, vagy, hogy egyáltalán élnek-e még. Nem tudtam egyszerűen semmit sem… Egy bánatos könnycseppet morzsolok le az arcomról, és elvonultam a többiektől, míg Ryuu mesélt, én felmentem a lépcsőn. Míg felértem egy-kétszer nem sikerült visszatartanom a sírást, de volt bennem annyi lélekjelenlét, hogy ne csapjak zajt. Mire felértem teljesen, már ismét a normális voltam. Megkerestem Bacchust, és vele együtt megvártam a többieket, hogy aztán végre kiérve mindenki elindulhasson a maga dolgára.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Szophie on Szomb. Május 10, 2014 3:10 pm

- Ennyi volt? - néztem döbbenten Tray hűlt helyére. Alig kellett pár csapás hozz, hogy megsemmisítsem? És azután még a csajjal sem kellett megküzdeni?
- Látjátok, hogy mégis belefért az a tea. - húztam ki magam mosolyogva. Pff.. Komolyan, Traynek mindenen volt pontja elég, csak életen nem. Persze első szinten nem is lehetett nagyon másként. Meg hát mi is erősek vagyunk Vezérrel.^^ Viszont mégis túlgondoltam.. Valahogy nem számítottam arra, hogy ilyen könnyen legyőzőm, azok után, hogy ilyen nagy volt a szája. Még ő mert engem megszólni? ˇ^ˇ Nem mintha én sok pontot tettem volna az életemre.^^" Meg sem lepődtem a kijelentkezés gombon, hiszen mégis csak ő az egyik programozó volt. Ez csak még jobban bizonyította, hogy én is kijutottam, és nem csak képzeltem azt. Viszont az elgondolkodtató, hogy ő biztosan tudott róla, hogy mindenki itt fog ragadni.. és mégsem akadályozta meg. Ahogyan a többi programozó közül is sokan tudhatták.. Szemetek! És még képesek voltak pénzt is elkérni tőlünk a sisakért.>.> Nem is keveset. A családi történet nem igazán érdekelt most sem, csak azt kérdezgettem folytonosan, hogy "Hol van kappa?". Mégsem búcsúzhatok el anélkül, hogy utoljára megsimogatom a kis édeskét. Észre vettem természetesen azt is, amikor Ayani kisomfordált, és elgondolkodtam rajta, hogy én is ezt tegyem, de... mégsem. Még mindig jobb itt a társaság, mint mellette.
- Csak azt nem értem, miért "..." volt csak kiírva. - sóhajtottam. - És miért nem fogalmaztátok meg pontosan, mint is kívántok tőlünk? Ha ezt előre elmesélitek, elkerülhettünk volna olyan apró baleseteket, mint hogy Kawakot fojtogatták. Csak fogtuk volna magunkat, megkerestük volna Trayt, megcsináljuk ugyanazt, amit most, és a játéknak vége. Így viszont te titkolóztál, hazudtál nekünk, ezzel elérve azt, hogy ne bízzak se benned, se Kawakoban, és csak fölösleges bajt okoztál. - Mindenesetre nem könnyítette meg a dolgunkat.>.> Baka Ryuun... bácsi. Akinek még a neve is kacifántos. Nem lehetett volna lerövidíteni ezt egy kicsit? >.> Áhh.. nyűgös vagyok! Éhes is és fáradt is! Még abból a hagymás izéből sem ettem.__. Sütit akarok! Ohmm.. Tényleg, hagymás izé.. Nem tűnt túl japánra jellemző kajának. Vajon nem oda valósiak? Vagy egyszerűen csak kedvelik a külföldi konyhát?

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2315
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6868/6900  (6868/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jun on Vas. Május 11, 2014 1:49 pm

Kérdés, kérdés hátán, vita, ismét kérdések, egy-egy félresikerült támadás, majd pihi. Legegyszerűbben ezzel lehetne jellemezni a harc menetét. De ami a legidegesítőbb, az, hogy teljesen feleslegesnek bizonyulnak a kérdéseink, ugyanis értelmes választ egyikre sem kapunk, inkább csak talányokat tár elénk. A tartozásos dologra sem reagált különösebben, csak felvetett bennem egy kérdést. Mégis mi mással tartozhatna neki ha nem pénzzel? Szerencsére most sem kellett csalódnom Szophie-ban, a kis teapartija, majdnem annyira kísérteties, mint amennyire végtelen a türelme. Támadásaim semmisnek mondhatóak, ahogyan a többiek sem jártak több sikerrel, időközben még Ryuunosuke is bevágtatott, rémült arckifejezéssel, ami teljes mértékben érthető, végtére is a lányát fojtogatják éppen. Tehetetlenül figyeltem, szinte mozdulatlanul az eseményeket, ahogy a férfi a fura angyalizével, Szophie pedig Trayyel viaskodik.
- Hajrá Szophie - szurkoltam a lánynak, aki időközben bevitte a végső csapást Traynek. Viszont nem várt fordulat következett be. A megszokott pixelvihar, és elhalálozásos dolog helyett, sokkal inkább eltűnt. Utolsó pillanataiban biztos vagyok benne, hogy a menüben babrált...  A pasi történetét végighallgattam ugyan, de már különösebb jelentőséggel nem bírt számomra, kérdést nem tettem fel, nem éreztem szükséget rá. Az pedig, amit láttunk mondhatni tanulságos volt.
- Kawako-chan nagyon, nagyon vigyázz magadra. - öleltem meg a pici lánykát, akit a rövidke kalandozás alatt megszerettem, és búcsúztam el tőle. A kazamatából kijutva örömmel láttam, hogy indikátorszínt is váltott.
- Egyébként, ezek után mihez fogtok kezdeni? - fordultam Ryuunosuke felé, kíváncsian, végtére is csak nem folytatják a város védő falain kívüli szerencsejáték életet.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Május 11, 2014 11:08 pm

...és akkor Szophie úgy döntött, hogy komolyan veszi az egészet. Bevallom, valamilyen szinten ijesztő volt látni, ahogy Csillagom rendkívül kompetens módon kezelte a helyzetet, és úgy irányít, ahogy egy valódi hadvezér tenné. Magára vállalva a felelősséget és a csata élén vonulva. Ritkán mutatta meg a benne rejlő valódi potenciált, legyen szó intelligenciáról, vagy akár az erejéről, ám most nem hagyott kétséget afelől, hogy miért ő az egyik legerősebb játékos szerte e világon. Lenyűgöző volt. És egyben dühítő is, talán most először éreztem úgy, hogy tenni kívánok valamit, de képtelen vagyok rá. Olyan szavakkal tudtam volna jellemezni Trayt, mint a mocskos szemétláda, amikor belerúgott a kedvesembe. Összeszorult az öklöm és megfeszült az állkapcsom, tekintetem pedig jéghideggé vált. Csakhogy nem került sor rám, nem értem oda időben, hogy megismertethessem pengémmel a férfi torkát. Yare-yare...
A férfi elmenekült a nőjével együtt, így magunkra hagyott minket a levegőért kapkodó Kawakoval, az időközben, talán az üzenetem hatására is megérkező Ryuunosukéval és a dohos falakkal. Nem mondtam semmit, és nem is hallgattam meg a kis történetet. Egyik fülemen be, a másikon ki, teljesen érdektelen volt számomra a páros története. Nem, helyette következtetéseket vontam le. Hibáztam? Nem, a rendelkezésemre álló információk alapján a tetteim helyesek voltak. Csupán egyvalamit felejtettem el, és ez a valami a működésem egyik sarokköve: ez egy virtuális világ, ahol minden lehetséges, és annak az ellenkezője is. Túl könnyen elhittem azt, amit láttam, ugyanabba a kelepcébe estem bele, amibe legalább 9500 másik játékos is a nyitóceremónián. Csak míg ők egy 50 méteres csuklyás alaknak dőltek be, aki teremtőként állította be magát és olyan cikkeket vetített elénk, amiket egy programozó könnyedén meg tud hamisítani, én most néhány indikátor által csaptam be magamat. Nagyot sóhajtottam, és a fejemet vakarva lassan megcsóváltam azt. Ez nem jellemző rám No Ugyanakkor ha szkeptikusan álltam volna hozzá, az sem jelentett volna igazából nagy változást. Kawako idegen volt számomra, nem kockáztatom érte az életem, sőt talán még segítettem is volna Traynek, hogy a kislány, aki nyilvánvalóan nem ide való, kijusson a játékból az apjával együtt.
Szophiera pillantottam, aki éppen teljesen jogos problémákat fogalmazott meg, legalábbis az ő szempontjukból. Én csak annyit tettem, hogy odalépdeltem a lányhoz, és magamhoz húzva átöleltem, egy hosszú csókot nyomva a nyakára, és a fülébe suttogtam: "szeretem." Jó érzés volt, szükségem volt rá. Megnyugtatott, úgy ahogy semmi más nem képes, ha zaklatottá válok. Szökő évente egyszer még nálam is előfordul :]
- Veled kívánom tölteni a nap hátralevő részét. Hová szeretnél menni, tündérkém? - folytattam halkan a boldog turbékolást, és lassan a lépcsősor felé vontam kedvesemet, hogy végre kettesben maradhassunk és hátrahagyjuk ezt a zagyvaságot.

// Köszönet a mesélésért :] //
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jay on Hétf. Május 12, 2014 8:14 pm

Tray semmitmondósága még jobban felidegesít, mint eddig bármi. Legszívesebben odamennék, és lekevernék neki egy pofont neki, hogy érezze, törődünk mi vele. Idegesítő egy mobember, hogy akadna ki a szeme. Na, de Tachi sem volt rest és hozta a formáját: tojt úgy mindenre magasról. Mondjuk legalább írt egy levelet Ryuu-nak, ennyivel legalább hozzátett ahhoz, hogy megoldódjon a helyzet.
És ismét jönnek részletek: figyelmeztetés volt az uborkaföld. Aha, meg az öreganyád térde kalácsa, az a figyelmeztetés, gondolom magamban.
Ayani meg kifejtette azt, amire gondoltam: hogy Szophie egy lustaság, és hogy biza nem kéne itt fojtogatósdit játszani. Ha kell neki a harc, intézze el privátban Ryuu-val, aztán kész.
Aztán Ryuu megjelenik, mint derült égből a villámcsapás, majd úgy is lapult a falhoz. *facepalm* Hatalmas segítség, még egy ember, akit meg kell menteni. De legalább így már nem tud Kuro Tray elé ugrani...igaz..?
És igen, igen, igen!!!! Szophie végre feláll, hölgyeim és uraim, és belekezd, micsoda őrület, micsoda harc, és hová tünt Damon Hill, hová...he? /facepalm/
Támadás sikeres, nagyon tetszik. Na, most végre megkapod a magadét! Bár remélem, nem öljük meg, azért megérdemelné, hogy harcképtelenné tegyük.
Ozirisz vált, újabb sikeres támadás, és biza az élet piros oldala tűnik fel, majd Tray meg el. Viszont..... kijelentkezés. Gyorsan lehívom én is a menümet, hátha ebben a szobában ki lehet lépni, de csalódottan vissza is csukom: semmi sem változott. Mit is képzeltem? Hisz ebben a világban fogok már meghalni. Vagy nem.

Ez az a pillanat, amit ma reggel óta vártam: a vége. Szophie-ék sutyorogva elvonulnak, Ayani is kiment, én meg csak álltam döbbenten még mindig a kilépés gomb miatt. Bezzeg ő kiléphetett akkor, amikor akart....hihetetlen. De jó is lenne...vagy mégsem? Ki tudja mi vár odakint..

Aztán a búcsú: odamegyek Kawako-hoz, megpaskolom a fejét, majd elköszönök:
-Csak ügyesen, kicsi lány. Te meg Ryuu, ne játszogass semmilyen gépeken. Főleg ne rángass bele mást is, konkrétan a lányodat. És csak tisztességesen. Rendben?

Majd válaszukat megvárva, én is elindultam kifelé, és amint kiértem, egyből el is teleportáltam haza, egy jó zuhanyra, majd Chant megkerestem, és átöleltem, amennyire csak tudtam.

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Ozirisz on Szer. Május 14, 2014 1:25 am

A váltás hála az égnek sikeres volt, és Szophie ellátta a baját Traynek, csak sajnos messze nem eléggé. A pasas, mint egy gyáva nyúl, elmenekült, és nem is akárhogyan. Aljas módon kijelentkezett az orrunk előtt, ahelyett, hogy a hasonló helyzetbe került játékosok sorsán osztozott volna. Egész végig olyan laza volt, már csak a pixelekre esés hiányzott a végéről. Feldühített. Neki miért lehet kilépni, és nekünk miért nem? Ki ő, hogy istent játsszon mindannyiunk felett? Egy utolsó kis gyáva féreg, csak a szája járt, de amikor méltó ellenfelére akadt, elmenekült...
De nézzük a jó oldalát, Kawako megmenekült, és most nagy a boldogság. Bár szerintem inkább csak vihar előtti csend, és előbb-utóbb vissza fog térni. Amilyen mániákus és ragaszkodik a rögeszméihez, nem fog tétlenül ücsörögni odakinn se. Ha egy kis igazság van, a kintieknek gyanús lesz, hogy hogyan jutott ki, ő mint az egyik fejlesztő? Talán már a cellájába viszik. Talán...
Figyelmesen végighallgattam Ryuunosuke történetét. Hát igen, ezek az álbarátok, akiket csak az érdekeik vezetnek, vagy az éppen milyen kedvünk van, pusztítsunk el mindent és a hasonó dolgok. De legalább most rendeződnek a dolgok, remélhetőleg. Ryuunosukee reménykedik abban, hogy erre az egészre Kayaba Akihiko is fefigyelt. Bár szerintem ez közel sem olyan biztos. Ha ő tényleg ennyire kezében tartaná Aincrad irányítását, akkor már régesrég feltűnt volna neki, hogy Kawako adataival valami nem stimmel. Valószínűleg kapott róla figyemeztetést, valahányszor a városba akart belépni. És valószínűleg átsiklott felette, vagy épp a frontvonalon ténykedik valamelyik boss vagy miniboss bőrébe bújva, figyelve az eseményeket, és közbeavatkozva ha túl könnyen menne a dolog. Legalábbis szerintem. Ha én lennék Kayaba helyében, akkor a frontvonalon enne a nyavalya, az biztos. Csupán arra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán tud-e róla, vagy foglalkozik-e vele, hogy ilyen Tray-féle sarlatánok belerondítanak a munkájába...
Mindenesetre a Ryuu-Kawako boldogságot nem akarom elrontani az elvont, negatív gondolkodásommal, és végülis, lehet hogy pont ez a "gyáva nyúl kijeentkezés" szemet szúrt Kayabának, és szemmel fogja tartani ha visszamerészkedne.
- Legyetek nagyon óvatosak, még lehet vissza fog térni Tray valamikor. Most is csak azért menekült, mert Szophie túl erős volt neki, és féltette a nyomorult kis életét. Ha majd felkészültebb lesz, akkor visszatér. Ismerem a fajtáját, amit egy őrült a fejébe vesz, nem áll le vele csak úgy. - mondtam Ryuuéknak. - Bár erre a kijelentkezésre Kayaba felfigyelt egész biztos, remélhetőleg tesz is valamit...
Aztán megindultunk kifelé erről a nyomasztó helyről. Közben bogarásztam a térképemet, és egy optimáis útvonalat próbáltam kiokoskodni, ami útbaejti a vegyesboltot, a kocsmát, a kovácsot, és végül a fogadót, ahol lakom. Hosszú volt ez a nap - mondtam magam elé, amikor végre kiléptem a napfénybe...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1210
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 29
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Argo on Szer. Május 14, 2014 5:15 pm

\o/ Jutalomosztás! \o/


Az alap aranyjutalmon kívül mindenki kap +20 aranyat a Kacsacsőrű Emlős (sima mob) felfedezéséért Smile

Bacchus: 80 exp, 110 arany
Szophie: 123 exp, 155 arany
Ozirisz: 118 exp, 150 arany
Jay: 115 exp, 145 arany
Jun: 115 exp, 145 arany
Kusumi Ayani: 115 exp, 145 arany
Tachibana Makoto: 110 exp, 140 arany

Ayani Nevelés Kesztyűje 60 exp-t fejlődik

Céhbónuszok:
Justice League (+50% expé Ozirisz után, +50% arany Szophie után):
Hinari +29 exp (betelt), RenAi +15 exp (betelt), Yurihime +33 exp, Yuichi +33 exp, Aoi Shizuka +25 exp, Szophie +11 exp (betelt), Ozirisz +34 exp
+210 arany

Young Justice:
Peter: 11 exp, Shukaku: 12 exp, Jay: 12 exp, Chan: 11 exp, Utahime: 12 exp
+75 arany

Artes:
Anatole: 7 exp, Meredith: 8 exp, Raven: 7 exp, Alex: 7 exp, Jun: 7 exp, Saya: 7 exp, Ayato: 8 exp, Esutel: 7 exp
+75 arany

Angelic:
Mirika: 14 exp, Ayani: 14 exp, Aidor: 15 exp, Atoru: 15 exp
+75 arany

Liberators:
Drake Haru: 28 exp, Tachibana: 27 exp
+70 arany

Jártasságok:
Jay: Körpajzs (+3 páncél)
Jun: Gyenge Kábító Méreg (-2 fegyverkezelés minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén)
Ayani: Fényes Vaskard (+5 erő), Egyszerű Frissítő Potion (+4 gyorsaság egy körig és +25 HP-t gyógyít)

Növényeket, érceket, recepteket KA oszt  bounce 

Köszönöm mindenkinek a részvételt \o/ <3

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 886
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Május 25, 2014 4:05 pm

Jay: Érclátás: 21 -> 41, 4 Bronzérc 8 Munkálatlan Bőr 5 Sída Kő 1 Halvány Rubin 2 Vasérc
Növénylátás: 31 -> 51, 1 Örökké Lángoló Tulipán 6 Kis Tövisgyökér 3 Faeno Levél 4 Barna Gomba 3 Tövisgyökér

Jun: Kristályírás (T2): Mobszorító Kristály Recept, Tövisgyökér Kristály Recept
Növénylátás (T2): 120 -> 140, 2 Vastag Tövisgyökér 6 Vörös Gomba 6 Nihil Levél 6 Óriás Pitypang

Kusumi Ayani: Fegyverkészítés (T2): Egészség Rúna Recept, Mindenes Rúna Recept
Potion/Méregfőzés (T2): Gyenge Méregfordító Méreg Recept, Overswitch Potion Recept

Szophie: Páncélkészítés: Bőr Sisak Recept, Koboldgyűrű Recept
Érclátás (T2): 130 -> 150, 6 Fémkő 5 Vastag Bőr 4 Drágakő 4 Tömény Rubin 1 Acél

Tachibana Makoto: Érclátás: 64 -> 84, 5 Bronzérc 8 Munkálatlan Bőr 2 Sída Kő 3 Halvány Rubin 2 Vasérc
Növénylátás: 30 -> 50, 1 Kristálylevél 1 Örökké Lángoló Tulipán 3 Kis Tövisgyökér 2 Faeno Levél 3 Tövisgyökér 4 Vörös Pitypang

Ozirisz: Fegyverkészítés: Életlen *Fegyver* Recept, nincsen több megtanulható recept
Érclátás: 41 -> 61, 7 Bronzérc 4 Munkálatlan Bőr 4 Sída Kő 3 Halvány Rubin 2 Vasérc
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.