[Küldetés] A. R. kappája

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Ozirisz on Kedd Dec. 10, 2013 12:42 pm

Tachi ötlete a jelbeszéddel beválni látszik, ugyanakkor elég sok a titok körülötte, amelyeket jobb nem firtatni. De legalább a humorérzéke a helyén van, a kappák, a harcok, meg a 10évvel ezelőtt... Szophie szavain a T-Rexet illetőleg felnevettem. Vajon Tachi tanulta ezeket Szophietól, vagy pont fordítva? O.o Azt hiszem lényegtelen...

Dühös tálca... hmm... az olyasmi mint a tüdőpálca, tovább asszociálva tüdőropi, ami meg cigaretta. Hadd jöjjön a cigi, majd elszívjuk, trafikot még úgy sem találtam itt Aincradban - mondtam a társaságnak, a végén már nevetve.
Ayani kérdését szintén megmosolyogtam... Tűzrózsát be akarja nevezni lóversenyre...
Szerintem jó ötlet, de előtte kell keresned gy bőrművest a városban aki tud készíttetni tűzálló nyerget, ha csak nem akarod megégetni magad - mondtam neki mosolyogva - Ja és még valami: ha Tűzrózsa mellé kapsz egy tartaléklovat, akkor ne feledd: "Szuvenyír nyihahaha nyekukucsko protko!" (Ajándék lónak ne nézd a fogát!)
No de a hülyülést félretéve, Jay kérdései kifejezetten logikusak, és ahogy jobban belegondolok, csak tisztázódik bennem az, ami már eddig is nyilvánvaló volt. Itt valami nagyon bűzlik, és már már a csapdán töprengek, mi lehet a csapda...
Na de nem akarom a falat az ördögre festeni, mert az ördög sem örülne neki, ha festőhengerrel piszkálgatnák a pofiját...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1248
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Bacchus on Vas. Dec. 22, 2013 11:50 pm

- Pont erről beszélgetünk már egy ideje, én is halott vagyok.. - minek ez a feles szájtépés, megöltek kész, őt is megölte valaki és kész. - Te milyen halált haltál? - igazából kicsit sem érdekelt, de a hangja megért egy próbát cseppet sem volt szokatlan, vagy rohadt. Pedig velejükig rohadt emberekkel találkoztam már korábban is, akikből kihalt az a minimális emberi érzet, még ebben a szárnyas némberben is több van. Azonban nekiszegeződtem a falnak és igencsak megéreztem, bordám tuti nem tört, hisz azt már túl sokszor törték el, talán repedhetett, de szokatlan volt az égő fájdalom a mellkasomban és talán a hiánya fel is sokszorozta.
- Ez mi volt? - szisszentem fel szinte azonnal, majd a hideg kövezetre zuhantam. Erős karjaimmal mellkasom szorongattam miközben kétrét görnyedtem. Úgy ülhettem ott, mint a herélt kutya Rolling Eyes majd még valami indák, gyökerek vagy kötelek is rám tekeredtek és a földhöz szegeztek kiszolgáltatottan.
- Hé engedj már el, nem tán szado-.... - mondatom azonban nem tudtam befejezni, ugyanis kinyílt az az ajtó ahonnan beléptünk és egy fickó szólt a lányhoz. Piros fejkendő.. á tuti valami ellenséges bandatag, nyiffant ki és az került, a pokol vagy menny választó szobába. Csak tudnám mi a francért tart itt már a foglyaként a csajszi. Bár vannak ötleteim, ejtettem meg egy könnyedebb mosolyt, a reakciója is alátámasztotta ezt, bejön neki Bacchus, mi? Szélesen mosolyogtam tovább, már csak ki kell szabaduljak ezekből a vackokból. Egy apró mozdulatomra megszorult a kezemen ez a kötél vagy mi. De ósdi módszer, mi vascsövet használtunk erre, vagy szeget, mindig nyugton maradtak a páciensek, ha egy körmüket odaszegezte Frank...
Hallgattam kicsit párbeszédük, de kevésbé izgatott, mint az autó sport, pedig az is dög unalmas, hát még ez a fickó. Ahogy elkezdett röhögni, tudtam miről lehet szó, a halálomat röhögi ki. Azok a némberek sokkal magasabb szintűek voltak, mint én.
- Rohadj meg! - próbáltam felugrani, mire a rögzítésem megelevenedett és próbált belepasszírozni a földbe, veszettül fájt, de nem érdekelt. Megszoktam ugyan fájdalom nélkül élni, de a verekedés volt a sportom, volt már rosszabb is. - Te szemét, ahogy felengednek ezek megöllek! - azzal kézfejem próbáltam mozgatni és ráfogni a láncaimra, és teljes testből tovább mocorogtam. Mellkasomon már fura szögben hajlott bőröm, ahogy tüdőmet próbálta beszakítani a kötél és bordáim. A nyakamra tekeredő rész rettentően szorított, de még levegőt kaptam keveset. Fogaim közül csak pár szó jutott ki. - Drunk..ken..rage.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Argo on Hétf. Dec. 23, 2013 12:16 am

Résztvevők:

 • Bacchus
 • Szophie
 • Ozirisz
 • Jay
 • Jun
 • Kusumi Ayani
 • Tachibana Makoto

--------------------------------
Nem úgy tálca, hanem tálca...
-próbálja magyarázni a lány mutogatással. Előbb egy négyszögletet rajzol a levegőbe, és úgy tesz, mint a láthatatlan tálcáról felszolgálna valamit, majd hevesen megrázza a fejét, végigmutat magán, aztán dühös és vicsorgó képet vág begörbített, karmokhoz hasonló ujjakkal.

Dühös tálca. Grr... grrr...

A rá záporozó kérdések ezek után láthatólag igencsak összezavarják, mert nem nagyon válaszol, ellenben egy idő után elszalad Tachi mögé és a srác hátához bújva próbál menedéket keresni. A kis kacsacsőrű emlős tipeg végül hozzá és csettintget neki pár sort, mire a lány előbújik és továbbra is mutogatva próbál válaszolni mindenkinek.

Ő Kappa, és tudja, hova ment az apa.
Mutat a kacsacsőrű emlősre.
De nem vagyok idomár. Az apa az.

Jay kérdésére elmosolyodik.

Jól van. Arról meg a tálca tehet!
-mutat dühösen a felégetett uborkaföld felé.
Mire a végére értek, szemmel láthatólag kezd nagyon türelmetlenné válni. Kezei közép kapja a csicsergő furcsa kacsacsőrűt és elindul északra, valószínűleg a város mellett fogtok elhaladni, azt nem tudjátok, hogy pontosan hova. Kawako magabiztosan lépked, de azért hátranéz, hogy lássa, kik követik.


***


Bacchus:
-Na mindegy... -legyint végül Tray, mikor lecsillapodott kissé, majd kissé széttolja maga előtt a papírokat, hogy jobban átlássa őket. Egy darabig hümmögve olvassa a sorokat, majd ismét felkel az asztaltól, megkerüli, végül karba tett kézzel nekidől és gondolkodón néz maga elé.
Akármit is mondasz, a füle botját sem mozdítja.
-Kuro... -szólal meg végül a férfi, mire a lány összerezzen.
-Mi va'?
-Feltöltődtél már?
-Még egy kis türelem. -fintorog, mire a férfi felsóhajt.
-Siess vele, mert még elintézetlen dolgom van azzal a libával.
-Kappával. Nem ugyanaz.
-Vízimadár, vízimicsoda, tökmindegy...
Utolsó szavaid után rád néz, félredönti a fejét, majd legyint. -Meg őt is vigyük haza. Úgyis használhatatlan.
A továbbiakban még csak rád sem néz. Sem ő, sem Kuro.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Dec. 27, 2013 4:34 pm

Azt hiszem életem egyik legkülönösebb helyzetébe keveredtem ebben a társaságban, és mindezt azért, mert meguntam az egy helyben toporgást. Szophie már egyébként is porba tiporta a félelmetes aurám azzal, hogy nyilvánvaló, ostobáknak szánt megjegyzésemet követően jó tsukkomi módjára fejbe kólintott, amit kénytelen-kelletlen egy kisebb jajdulással reagáltam le; de miután minden szempár rám szegeződött és azt várták, hogy a kérdések özönétől megijedt kislány jelelését lefordítsam nekik... Nos ez a fajta központi szerep nem csak hogy nem illett hozzám, de még a hideg is kirázott tőle.
- Kérdezd meg tőle te magad. Úgy tűnik, nem vagy okosabb, mint egy ötödikes :] - pillantottam a lovas lányra lenézően, aki nyilvánvalóan értelmileg volt fogyatékos, ha nem értette meg, hogy bárki tud Kawakoval egyoldalúan kommunikálni. Mindjárt világosabb volt, Szophie miért nem szimpatizál vele, én magam sem szívesen pazarlom az agysejtjeimet ostoba emberekre. Kezemet nyugtatólag a mögém rejtőzött kislány fejére tettem és finoman megsimogattam, szerintem is félelmetesek volt a társaság, sokkal inkább, mint egy vörös indikátoros játékos :]
Időközben persze összerakosgattam magamban a kirakós elemeit, és míg eleinte úgy néztem a kezeimet, hogy karmok módjára hajlítottam be rajta az ujjaimat és úgy mozgattam, végül Szophie felé fordítottam a tenyerem és egy apró változtatással markoló mozdulatokká avanzsáltam a gesztust, majd bólintottam. Még a Dühös Tálca rejtélye is összeállt, hála a kis activitynek, és így már nem is volt olyan érdekes a küldetés. Elveszett a rejtély, a titokzatosság és egy szimpla mentőakcióvá korcsosult az egész. Yare-yare...
- Nos, íme egy Kappa - mutattam be a kacsacsőrű emlőst félreérthető szófordulattal, aztán Jay felé fordultam, úgy hogy Kawako ne láthassa a számat - Bacchust az uborkaföldön találjátok, valószínűleg osztozott a sorsában - közöltem szenvtelenül, aztán munkám elégedett teljesítésével átöleltem Szophie derekát és indulásra ösztökéltem, miközben halkan a fülébe súgtam.
- Bacchus jól van, de psszt :] És akkor én is elhallgatom a T-Rexes csalafintaságod ;] - mosolyogtam rá pajkosan, és a kislány után tereltem Csillagomat és hű csatlósát, Vezért. Ha másért nem, hát Kawakot nem kívántam cserben hagyni azok után, hogy a bizalmába fogadott. Szegényke nem érdemelte volna meg, hogy mostohán bánjak vele.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Szophie on Szomb. Dec. 28, 2013 4:22 pm

Mérhetrtlen aggodalom lett úrrá rajtam, ahogy az uborkaföldre pillantottam, és elképzeltem az égő nyuszi fiút. A pixel darabok gondolatára összeszorult a szívem. És ő meg ilyen gondtalanul mondta ki. Amikor tudja, tudnia kell, hogy Bacchus a barátom.. volt. Ellöktem magamtól, és az uborkaföldre pillantottam, miközben szememben könny gyűlt. Erre csak úgy odasúgja, hogy nincs semmi baja a fiúnak. Az első, amit éreztem, az a boldog megkönnyebbülés volt. Örömömben kedvesem nyakába borultam, és fellélegezve öleltem magamhoz. Ám a boldogság helyét hamar átvette a dühvel kevert szomorúság.
- Miért mondtad ezt nekik? - kérdeztem elszontyolodva. - Ez nagyon gonosz dolog volt. - léptem kettőt hátra. - Most képzeld el, mennyire szörnyű érzés lehet nekik. - motyogtam. - Ha most nem ismernél, én is közöttük lennék. És most akkor szörnyen szomorú lennék, és..és.. - hangom pityergősre váltott. - Ő egy nagyon jó barátom, és képzeld, bíkózó, és megtanított dolgozni, olyan rendes fizikai munkát, amit én még sosem.. - egy könny gördült le az arcomon. - És megmutatta a szobáját, és vannak plüssállatai, és lovagoltunk, és nagyon vicces, és és.. én olyan szomorú vagok, ha csak el is képzelem, hogy.. - elhallgattam, és a ruhájába markoltam. - Ezt ne csináld. Ne érdekeljen, hogy ilyen helyzetben mit fognak csinálni, ne így akard lerázni őket, kérlek. Ez.. nem akarom, higy így fájjon másoknak. - dühösen léptem el, megtörölgettem az arcomat, és a többiek közé gyalogoltam.
- Ez az ő nyelvezetében annyit tesz, hogy Bacchus még él, ám az eltűnésének köze van az uborkaföldhöz. - mondtam úgy, hogy mindenki hallja. - Kawako-chan, megvédünk a tálcától, ne aggódj. - fordultam a lányhoz, és erőteljesen tátogtam, hogy meg is értse. - Mutasd az utat, hova menjünk most, kérlek. És arra szeretnélek még kérni, hogy segíts megtalálni a társunkat, cserébe hogy mi segítünk neked tálca ellen.- ezután a többiekhez fordultam újra. - Szerintem mindegy, hogy mi az a tálca pontosan. Valami mob lehet, az biztos. Erős, és dühös. Meg talán karmos.. - gondoltam vissza a kislány karmos morgós jelenetére. - Talán egy dino.. Egyébként szerintem mindegy, hogy hívjuk, tőle kell megvédeni Kawakot. Meg azt hiszem, még valami van itt, ami a kacsacsőrű kappához kapcsolódik, de azt nem értem teljesen. Én nem tudok jelnyelvelni, csak próbáltam kitalálni, amit lehet. - vontam meg a vállam. - Na, indulás! Bacchus mentőakció.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Dec. 28, 2013 5:16 pm

Ami azt illeti, kicsit furán néztem Tachira amikor először bemutatta a Kappát. Ilyen jószág ellen harcolt volna? Hiszen elég békés természetű állat, és nem bánt senkit se csak úgy. Jó, ha provokálják, biztos megfelelő reakcióval válaszol, de egyébként nem hinném, hogy agresszív lenne. Amit Bacchusról mondott, az viszont sokkolt. Eléggé ridegen mondta, érdektelenül, hogy meghalt. Bár én nem ismertem, de akkor is, a tudat, hogy a szemünk előtt veszett oda, és akár meg is halhatott, eléggé zavart. Még nem láttam, hogy bárki is meghalt volna...
Aztán Szophie rájött az egész csalafintaságra, és fordított Tachi-nyelvről köznyelvre, miszerint az előbbi mondatok nála pont az ellenkezőjét jelentik. De mi értelme félrevezetni minket? Nem hinném, hogy bármi jó származna belőle neki...
Ha Kawako és a Kacsacsőrű elindult valamerre, akkor természetesen követtem. Persze a lehető legelővigyázatosabban, legeslegjobb tudásom alapján próbáltam figyelni minden apróságra, nehogy megint csapdába sétáljunk, hátam közepére sem hiányzik ismét egy ifaplatónyi vízitündér, vagy bármi hasonló jószág. Bár, egy Kyuubinak kifejezetten örülnék, talán a ravaszdi koma pár találós kérdés után választ adna a mi kérdéseinkre is, amikre egyelőre csak tippelni tudunk. Leginkább az, hogy mi történt Bacchussal. Vagy mi történt az uborkafölddel, amit még az ACIS kiváló helyszínelői sem tudtak megállapítani... És szegény Kawako hogyhogy süketnéma még ebben a világban is? A NervGear az agyba küld jeleket, a megfelelő agyközpontok felett veszi át az irányítást, és akár hallhatna is minket. Bár, Kyuubi nélkül is rájöttem erre az utolsó kérdésre... Ha odakinn sosem hallasz egyetlen hangot sem, és hirtelen hallasz, akkor sem tudja az emberi agy értelmezni, hisz nincs mihez viszonyítani...
De valami akkor is sántítós ezzel az egész küldetéssel kapcsolatban, ami nem hagy nyugodni, csak még arra nem jöttem rá, mi...
/v2.0/


A hozzászólást Ozirisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 28, 2013 6:17 pm-kor.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1248
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jun on Szomb. Dec. 28, 2013 5:52 pm

Sorban tettük fel a kislánynak a kérdéseinket, remélve, hogy mi hamarabb választ is kapunk rá. Izgatottan vártam, a történetet, amit már megszoktam küldetéseim alatt, azonban ilyet mint most nem igazán tapasztaltam még. Fel alá sétált kezeivel rajzolt a levegőbe tapicskolta, kezeivel kapálózott, mintha activity-t játszanánk. Leguggoltam, és onnan figyeltem tovább az érdekes jelenetet, elég nevetségesen nézett ki az egész, habár cseppet sem kellene annak éreznem, főleg azok után, hogy valaki a kislányra vadászik... Egészen addig figyeltem a hadonászását amíg fentebbről egy férfi hang át nem vette a szócső szerepét. Enyhe sokk következett, közölte, hogy Bacchus meghalt, ugyan nem ismerem a srácot olyan közelről, hogy legyen miért gyászolni, viszont az érzés, hogy valaki a szemem láttára halt meg ismét, és segíthettem volna rajta, ha jobban odafigyelek... szörnyű érzés. Elsápadtam, lassan végignéztem a többieken, akik között bizonyára voltak hasonló reakciók, majd végül Szophie nyugtatott meg szavaival, hogy Tachi hazudott...
- Fuu.. Ilyesmivel nem nagyon kellene viccelődnöd. - jegyeztem meg a fiúra pillantva, majd felálltam. - Szerintem is elsődleges célunk legyen az, hogy megtaláljuk a piás srácot. Nem nyelhette el csak úgy a föld... Keresés közben meg előbb utóbb biztos meg fog mutatkozni az uborkaföld felgyújtója is. - karba tett kézzel bólogattam, elégedett mosollyal az arcomon, igen egy jó terv. Fegyverem kézben tartva követtem a lányt, térképet, is figyelve fél szemmel, hogy azért legyen valamicske halvány sejtésünk arról, hogy hova is tartunk éppen. Na meg persze a többiek addig is felügyelhetik ha valahol mobba ütköznénk. A korábbi bizitündéres harcot sem szívesen ismételném meg. Főleg nem egy nagyobb csapat döggel... Viszont úgy tűnik a város felé haladunk, nagyot nyeltem és reméltem, hogy valami biztonságos ulticélt választ ezúttal. Ami viszont felettébb aggasztó, hogy ki lehet az aki ennyire meg akar szabadulni ettől a lánytól... valami itt nagyon nincs rendben.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Bacchus on Vas. Jan. 05, 2014 12:58 pm

Ez így nem jó, nem tudok inni mellé, így nem kapcsol be a képességem. Egy aprót még mozdultam, mire még inkább szorosabbra záródott a kötél. Meg kell tanuljam, hogyan lehet ilyen jól megkötözni az áldozatom. Egy a baj, nem fáj eléggé, Lenéztem magamra és sokkolt a látvány, összevissza voltak fordulva a bemélyedő kötelek testemen, mesterséges háj réteget képzett rajtam, miközben azt tudom azért, hogy a kinti világban nekem olyan nem volt, nem voltam az a csupa izom, de azért egész szépre sikeredtek a verekedéssel. Vicsorogtam egyet, a fickóra, meg a Kuro nevű halott fekete madárra. Angyalnak nem tudnám nevezni, valami rémlik róluk, de a vér angyalaival vívott utcaharc után más értelmet nyert ez a kifejezés. De jó volt az a harc, csak a végére nem kellettek volna a zsaruk, meg a lövöldözés. Marhák, miért engem védtek, akkor most nem lennének a föld alatt.. vagy itt.
- Találkoztatok.. uhm - nehéz a beszéd és a lélegzés, nagyon - ..Bakinnal és Gonkuroval? - csak ennyit kérdeztem, ők is meghaltak, talán hallok felőlük.
Érdekelt a válaszuk, de az, amiről beszéltek, az kicsit sem.
- Használhatatlan.. - tényleg az volnék? Ütni tudok, egész életemben mást sem kellett csinálnom, csak ütni mások hülye fejét és védeni a sajátom, azután meg mások életét kellett megóvjam, erőmmel. Most meg meghaltam, pár cicababa ütése és harapása alatt. Bátyus te miért akartál erre a helyre jönni, ennyire unatkoztál? Vagy más áll a háttérben. Ő biztosan nem halt volna bele ennyibe. Ez a hely olyan.. jó. Vigyorodtam el, hogy eszembe jutott Fraggy gazfickó szavai. Xen együgyűsége, és Malcolm hihetetlen penetráns hullaszaga. Emlékszem ezekre, mégis csak igaza van a szárnyas bébinek és élek.
- Milyen lúdról van szó? - kérdeztem csak úgy kiragadva egy szót beszédjükből.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jay on Vas. Jan. 12, 2014 7:14 pm

Próbálom Kawako minden mozdulatát kifigyelni háthogyha rájövök valamire én is.
A tálcát egyértelműen visszautasítja, és mintegy személyként írja le.
-Ez a tálca nem is egy tálca szerintem... mivel magára mutatott, én egy személyre gondolok, nem egy mobra. Lehet, hogy egy NPC, vagy egy boss, aki beszélni is tud..karmai is vannak. Márpedig egy személy karmokkal.. macskaember, farkasember, vámpír, kappa, démon...bármi lehet.
Túl sokat kérdezhettem, mert elfutott tőlünk, mint a nyúl, Tachi mögé.
Amint kiderül, hogy a kicsi csoszogó-tipegő valami egy kappa, azonnal felderültem.
-Na, Ozirisz, ideje bennetek az ACIS-ba, már ha be tudsz oda szervezni! - nevetem el magam.
Kawako az uborkaföld felé mutat Bacchust érintő kérdésemen, majd Tachi fordít, mire a lélegzetem eláll. Nem láttuk semmi nyomát játékosnak, és meghalni sem halt meg, szóval ezt nem hiszem el. Szophie meg is nyugtat ezen kérdésem bizonytalanságát enyhítve.
-Viszont ha arra mutatott, mármint az uborkaföldre, és a tálcától fél Kawako, akkor az a tálca égette fel a földet. Viszont akkor nagyon erősnek kell lennie, és biztos, hogy nem játékos, mert nem hinném, hogy lenne olyan fegyver, ami térpusztító lenne. Egyáltalán lehet a környezetet pusztítani a játékban? Ez biztos csak valami trükk.
Végül követem Kawako-t, bárki is jön utánunk, és magamban elnevezem ezt a tálcát A Tálcának. Tálca...tálca. Tálca. Angolul tray. Az meg egy emberi név. Kár, hogy nem ismerek senkit, akit Tray-nek hívnak. mindenesetre odamegyek Kawako elé, és csak úgy, hogy ő lássa, eltátogom:
-Kawako, ne haragudj, de ennek a tálcának véletlenül nem Tray az igazi neve? Elég ha bólintasz vagy a fejedet rázod.
Válaszát megvártam, majd tovább sétáltam a kék hajú lányt követve.
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Argo on Hétf. Jan. 13, 2014 10:07 pm

Résztvevők:

 • Bacchus
 • Szophie
 • Ozirisz
 • Jay
 • Jun
 • Kusumi Ayani (500 szó)
 • Tachibana Makoto

  Határidő: 2 nap/fő

--------------------------------
Útközben, mikor Jay megállítja a kékhajút és megkérdezi tőle, amit, a lány szeme felcsillan és hevesen bólogatva, vigyorogva adja tudtára, hogy helyes a megfejtés. Megragadja a a fiú orcáját két kézzel, magához húzza és akkora cuppanós puszit ad neki, hogy szinte visszhangzik. Ezt követően mintha sokkal jobb kedvvel menne tovább.
Úgy tíz perce sétálhattuk mögötte, mikor végre valami szokatlan történik. Az erdp szélén, viszonylag közel a városfalhoz egy fakunyhóra leltek, előtte pedig egy tradicionális ruhákba öltözött férfi készít épp bográcslevest. Mikor meghallja, hogy közeledtek, kíváncsian felnéz.S rögvest el is mosolyodik, mikor meglátja a felé szaladó Kawako-t.
-Hát meglettél, te csavargó ebadta! -kapja fel a lányt a derekánál fogva és pördülnek egyet boldogan. Mikor leteszi, a lány heves jelelésbe kezd, néha-néha megakadva, pont, mint mikor veletek beszélt. A férfi rátok néz, alaposan végigmér titeket, néha bólint a lány "szavaira", végül összecsapva a tenyerét felétek fordul.
-Elnézést, és üdvözöllek titeket. Köszönöm, hogy visszahoztátok szegénykét, remélem, nem okozott gondot a számotokra. -hajol meg előttetek.
-Elfogadnátok egy tál levest cserébe? Finom gulás, de talán a hagyma kicsit sok lett benne...

***

Bacchus:
Tray és Kuro továbbra sem figyelnek rád, a fülük botját sem mozdítják, úgy tesznek, mintha nem hallanának téged. Vagy lehet, hogy nem is hallanak. A lány végül valami sutyorgós mentségre hivatkozva eltűnik az egyik templomi mellékajtó mögött, Tray pedig visszatér az asztalhoz, felkap egy papírlapot és olvasgatni kezdi. Néha megcsóválja a fejét, sóhajt egyet, visszarakja, ismét felvesz egyet és azt olvassa. Néha mintha azt motyogná, "igazán vége lehetne már", hogy ismét a gondolataiba merüljön végül. Az viszont nem változik, hogy mondhatsz, tehetsz bármit... nem vesz rólad tudomást.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Jan. 18, 2014 2:08 pm

Nem várt kellemetlenség ért, nem szoktam meg, hogy apró csínyeim esetleg fordítva süljenek el. Tulajdonképpen cseppet sem zavart volna, ha negatív érzéseket váltok ki, azonban kivételesen nem csupa számomra indifferens ember vett körbe, hanem egy olyan lány is köztük volt, akit nem kívántam megbántani semmilyen körülmények között. Óvatlan voltam, nem vettem figyelembe, hogy megszokott viselkedésemen ezen faktor miatt illene változtatnom. Yare-yare... úgy tűnik a szerelem sokkal több bajt hoz rám, mint én azt szeretném :] Két különböző viselkedésmintát nem olyan könnyű egy tető alá hozni.
- Egy szóval sem mondtam, hogy meghalt. Épp ellenkezőleg, a tündéres affért követően én voltam a legbiztosabb abban, hogy még él, nemde? :] Bocsáss meg, ha megijesztettelek - öleltem át a lányt a fülébe suttogva, és bár elkeserítő volt ilyen állapotban látni őt, belül mégis furcsa mosolyra késztetett, ahogy átlátott rajtam. Valóban le kívántam rázni a fölösleget azzal, hogy elküldöm őket az uborkaföldre keresgélni, ám Szophie keresztül húzta a terveimet. Annyi baj legyen :]
- Bevallom különösnek találom, hogy ezzel az indikátorral a fejem felett bármit is elhisznek, ami az én számból hangzik el :] Csupán ketten vannak jelen, akik megbízhatnak bennem - itt Szophiera és Kawakora pillantottam - Sok vörös indikátoros van, aki csapdába is csalhatna titeket, kihasználva a bizalmatokat. Bár nem tanácsolom, hogy elhamarkodott következtetéseket vonjatok le, de eddig egyikőtök sem kérdőjelezte meg, hogy mit is keresek én itt, ami végzetes hiba lehet - oktattam ki a társaságot hűvösen, mintegy megmagyarázva az iménti füllentésemet. Valóban igen könnyen elfogadtak a csapatuk részeként, és ez talán jó figyelmeztető lecke lesz számukra, ha esetleg összefutnak olyan agresszív és paranoiás alakokkal, mint amilyen Kazuma-kun is :]
A további diskurzust nem kommentálta, számomra egyértelmű volt, hogy a tálca csakis egy játékos lehet. Az egyetlen figyelmet érdemlő információmorzsa a figura neve volt, amit Jay-kun ügyesen kitalált, ám még anélkül is meglettünk volna tulajdonképpen. Így hát foglalkozhattam azzal, hogy édesemet kiengeszteljem, ugyanis nem számoltam vele, hogy ennyire kötődik ahhoz a fickóhoz. Inventory-mból néhány fürge ujjmozdulattal előhívtam egy zacskó édes csokis kekszet, és azzal léptem vissza a lány mellé.
- Dühös vagy még? - szólaltam meg halkan, és ha hagyta, akkor átkaroltam a derekát, így elég közel juttatva látóteréhez a nasit is ahhoz, hogy megérezze az illatát és meglássa az édes jelét bocsánatkérésemnek. Bíztam benne, hogy ez enyhíti a csalódottságát és segít elfelejteni a ballépésem. Azt hiszem szükségem lesz egy kiadós pihenésre, rengeteg pluszenergiát használok el :] Úgy tíz perc séta után egy faház került a szemünk elé, előtte pedig egy fehér hajú, szemüveges fiatalember főzőcskézett. Mikor Kawako odafutott hozzá, részemről el is veszítettem az érdeklődésemet a további események irányában.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jun on Kedd Jan. 21, 2014 5:55 pm

A lány mutogatásától nem igen éreztem magam okosabbnak sőt mi több egyre inkább zavarosnak tűnt amit próbált nekünk elmagyarázni. Jay-nek viszont úgy tűnt valami Isteni sugallatra megkapta a kellő tudást és egy kérdést intézett Kawako-chan felé, aki láthatóan megörült neki és még egy cuppanóssal is jutalmazta a fiút. Tovább sétáltunk közben hallgattam a hosszú hajú srác monológját, ami őszintén szólva kicsit meglepett.
- Semmi okunk nem volt rá, hogy gyanakodjunk az ittléted felől, sőt valószínűleg te is a hirdetés miatt jöttél. - vontam félre a tekintetem, nem szívesen kerestem a fiú tekintetét, sőt mi több nem is akartam látni az arcát sem. Az indikátora épp elég ok rá, hogy ne foglalkozzak vele, és jobb is ha nem törődöm vele. Jelenlegi állás szerint mi zöldek sokkal többen vagyunk, szóval úgysem kockáztatná az életét olyasmivel, mint egy orvtámadás, vagy ha erősítést próbálna hívni is megölnénk mire a többiek ideérnének. Nem hiszem, hogy lenne olyan buta, hogy ilyesmit megkockáztasson, ha csak nem öngyilkos hajlamú. - Nincs itt semmiféle bizalom, inkább csak nem veszünk rólad tudomást. Legalábbis én nem, az viszont, hogy JL-es is van közöttünk és nem érzed magad fenyegetve pedig arra enged következtetni, hogy valami féle baráti viszonyotok van, ha nem több emberrel is. Jobb békességben maradni, amíg egymás levegőjét szívjuk. - fejeztem be a mondandóm és továbbiakban inkább az útra figyeltem. Nem szándékoztam megsérteni, viszont nem szerettem volna, hogy félreértse a helyzetet és többnek érezze magát amiért velünk jöhet. Sőt ha már más vörös játékosokkal is volt szerencsém kalandozni nem ö lesz az első akit kirekesztek emiatt. Rövidke séta után egy kunyhó féleséget pillantottam meg, nem kellett sokat gondolkodni rajta, hogy ez volt az ulticélunk ezúttal, ugyanis a lány szélsebesen rohant a házikó tulajdonosa felé aki éppen főzött.
- Hmm milyen ínycsiklandozó illat.

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Jan. 22, 2014 5:49 pm

A fiú gúnyolódására csak összehúzom a szememet, és inkább hagyom őt a búsban. Szemét dolog állandóan szemétkedni, mint ahogy kiderült Bacchus sorsával is megtette. Én úgy gondoltam mikro megkértem, hogy biztosan könnyebben megérti a kislány, ha egy ember kérdezi, nem pedig sokan össze vissza, de inkább pukkadjon meg ez a piri. A többieknek ténylegesen igazuk volt, hogy halállal tréfálni nem jó, mert a végén összeroskad egy gyengébb jellemű ember. Hagytam a csudába az egészet, viszont amikor arra tért rá, hogy indikátora így meg úgy, bizalom ide, vagy oda kissé sok lett. Nyugalmat erőltetek, a hangomban majd feléje fordulok.
- Idefigyelj. Egy szóval sem jelenti azt, hogy bízunk benned. Személyem szerint… én magasról teszek az indikátorra. Úgy hiszem az indikátor túlságosan csalóka. Nem tudok semmit rád bizonyítani, hogy szántszándékkal öltél, de azt sem hogy véletlen volt. Míg nem támadsz meg, addig jóban vagyunk, ám ha megtámadsz, nem hagyom magam. Szóval, ha úgy véled túlságosan barátságosak vagyunk, akkor ez van, én viszont addig bízok benned, míg meg nem támadsz valamelyikünket, vagy értesülök arról, hogy valóban bűnös vagy. Gondolom, ismered Kazumát. Többször is megpróbált már ölni, legalább 2x, 3x mégis ugyanúgy töltök neki életet bossokon, mint máskor, és bármikor hajlandó vagyok társulni hozzá… Jó csak akkor, ha nem vagyok egyedül vele, de társulok, mert tisztességes párbajban próbálkozott mindig, és mindig megúsztam eddig. Ha hátba támadna, elhiheted, hogy nem bíznék meg benne.
Ezzel a hosszú beszédemet abba is hagyom, és inkább felülök Tűzrózsára, és továbbindulok a többiekkel. Mérges voltam a fiúra a nem érdekel stílusa. Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, de mintha csak heccből tartana velünk, esetleg Szophie miatt, akivel olybá tűnik, jóban vannak. Bár hogy is nem érdekelne az se, ha esténként egymást melegítenék a takaró alatt. Szophie döntése az egész, és ha ő ezt jónak látja én boldogan beletörődök, hogy egy igen neves céh egyik tagja , pirikkel barátkozik. Jó ez rám is vonatkozik, de mindenki tudja rólam, hogy könnyen dolgozok együtt emberekkel. Igazság szerint ez néha kapóra jön, ha esetleg minibossba ütköznénk, vagy éppen magán a bossokon, szóval… mindegy a lényeg, hogy olybá tűnik a feladatunk a vége felé közeledik. A lány odaszalad a nemrégiben megtalált apjához… azt hiszem jól következtetek. A kicsi Kawakot nézve elmosolyodok, mert nagyon aranyos volt. Biztosra vélem, hogy utunknak ezzel vége… azonban lehet, hogy tévedek, és hagy ismerem magamat ez biztosra vélem. Körbenézek a többeken, gyors pillantást a vörösre is szánok, és arra gondoltam, hogy vajon hogy állna meg ez a bagázs éles helyzetben, ha már a Vizi tündérek is ekkora gondot okoztak. Való igaz, hogy ez csak azért, mert a 3 frontharcost azok a nyavalyás indák elkapták, de hát… Mindegy. A lényeg, hogy mind itt vagyunk Bacchust kivéve, de ha hihetünk a vörösnek, akkor életben van. Való igaz, hogy hosszú mondandómat cáfolná, hogy nem bízok benne, de most nem arról van szó, hogy nem bízok, hanem egyszerűen képes lenne elviccelődni simán a halál témát, így inkább nem megyek biztosra, és készen állok a legrosszabbra Bacchussal illetően. Csöndesen várom tűzparipámon ülve, hogy mi lesz ebből.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Szophie on Szer. Jan. 29, 2014 6:24 pm

Megijesztett? A frászt hozta rám._. Ilyesmit mondani nem jó. Én hiszek neki, tudhatná. Még két pillanatra elhinni is rossz dolog. Az pont elég ahhoz, hogy lelki sokkot kapjon az ember a hirtelen rátörő felismeréstől. És amikor ezek után felvilágosítják, hogy az egész csak egy tréfa volt.. Nos, az az az érzés, amit senkinek sem kívánok. Szép kis összeveszést eredményezett. Végül amikor elcsendesültek egy kicsit a hullámok körülötte, hozzám lépett. Hozzám, aki egészen eddig esetlenül hallgatta a köztük folyó eszmecserét. Aki nem értette, miért mondanak ilyeneket. Miért ez a felfogás? Mire ezek a szavak? Eddig olyan baráti volt a légkör..
- Nem dühös vagyok, utállak. - rejtettem arcom a ruhájába, miután megfordultam ölelésében. - Azt utálom legjobban, hogy nem tudok igazán dühös lenni. - motyogtam, miközben belemarkoltam a felsője redőibe. - És mégis mi volt ez az indikátoros duma? - váltott hangom szidóvá. - Ha én nem hiszek el neked semmit csupán ez miatt, akkor mi lenne most? Ha arra alapozok mindent, hogy becsapsz, és meg akarsz gyilkolni, vagy hasonlók, akkor szerinted elmentem volna veled birkózni? Vagy utána enni? Vagy egyáltalán szóba állok veled? Miért baj az, ha ők ugyanazt teszik, mint én anno? Pedig ők nem JL-esek, nem harcolnak a pirosok ellen, semmi okuk nincs arra, hogy gyanakodjanak rád. Főleg nem mellettem. Miért akarod, hogy minden áron rossznak lássanak? - dünnyögtem, miközben egy sütit kivettem a zacsiból, elhúztam fejem immár a felsőjéből, és a finomságot kezdtem el nyammogni, fel sem nézve a fiúra.
- Keressük meg Bacchust, oké? Nem hagyhatom csak úgy eltűnni a vidéki házam lakótársát. Így ki fogja nekem a lovakat etetni?  - motyogtam, miközben megkerestem a fiú karját, és azt ölelve ösztönöztem indulásra. - És ne hidd, hogy bízom benned. - morogtam.
Kawako-chant követve elértünk egy férfiig, aki azt hiszem, valami rokona lehet. Talán maga az apja.
- Köszönöm, de kihagynám az étkezést. - néztem a furcsán fortyogó lábas felé. Bezzeg ha sütemény lenne.. - Viszont azt szeretném megtudni, hogy nem tud-e esetleg egy helyet, ahova az alacsony életű játékosok teleportálódnak? Vagy én nem is tudom, hogy fogalmazzam meg a kérdést.. Szóval az egyik barátunk eltűnt, mikor már alig volt életpontja, és biztosak vagyunk benne, hogy nem halt meg. - itt Makotora néztem morcos arckifejezéssel. - Örülnék neki, ha segítene nekem megtalálni. - hajoltam meg a japánokhoz illő illemmel.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Argo on Csüt. Jan. 30, 2014 2:06 am

Aki kér levest, az természetesen kap is egy hangulatos fatálkában. Annyiban igaza volt, hogy tényleg kicsit sok lett a hagyma.
Kawako is lelkesen elkezdi kanalazni a maga adagját, úgy tűnik, előbb eszik, és csak utána mesél. A férfi egyenlőre nem áll neki az étkezésnek.
Szophie kérésére először nem is tud mit mondani, csak meglepetten nézi a hajlongó lányt. Kawako leteszi a tányért, tapsol egyet, mire a férfi felé fordul, majd heves kézmozdulatokkal mintha mesélne valamit. Egy idő után a férfi elneveti magát.
-Oh, rendben, értem. De hová küldted?
Kawako itt elpirul és csak megvonja a vállát, majd tovább kanalazza a levesét. A férfi ismét felétek fordul.
-Világos, mint a vakablak. A barátotok nem halt meg, Kawako képessége megmentette, csak… -a hajába túr. –Nem tudja pontosan, hogy hova. Még fejlődnie kell ezen a téren… Viszont amondó vagyok, hogy üljünk le egy kicsit.
Ő maga legalábbis megteszi az egyik kidöntött fatörzsön, közvetlenül a vidáman eszegető Kawako mellé.
-Természetesen segítek megkeresni a barátotokat, ezer örömmel. Viszont ehhez együtt kell működnünk. Minket… -itt Kawako vállára teszi a kezét, arca kissé elkomorul. –Üldöznek már egy ideje. Én magam sem tudom, hogy miért. Félek, ha rájönnek, hogy velünk vagytok…
Itt Tachira vetődik a tekintete és kissé elmosolyodik. –Látom, van bátor legényetek, aki megvédené a hölgytársaságot… de félek, az sem lenne elég.
Kawako jóleső sóhajjal jelzi, hogy befejezte az evést, és ültéből fel is pattan, láthatólag már most indulna, pedig a férfi még be sem fejezte.
-Kawako meg fogja érezni, ha az, akit elküldött valahova, a közelben tartózkodik, szóval jó, ha ő veletek tart. Én addig…
Végül nem folytatja. A menüből mindenkinek elküldi az elérhetőségét: Agutagawa Ryuunosuke.
Nos? Van bárki, aki kiszállna már most, vagy segítetek megkeresni Bacchust?

***

Bacchus:
Tray hirtelen mozdul ki az asztal mögül és indul az ajtó felé. Már épp kinyitná és menne ki rajta, mikor, mintha csak eszébe jutott volna valami, visszafordul és csodák-csodájára végre rád néz.
-Basszus… -morogja, majd csettint egyet, mire végre talpra tudsz állni. A mozgásodat mégsem tudod koordinálni, tehetetlenül követed a furcsa férfit az ajtón át ugyanarra a folyosóra, ahol már jártál. Öt percig sétálhattok így, mire a folyosó véget ér, és amit ott találsz, már ismerős lehet: ugyanolyan teleporthely, mint a SAO városainak terein.
-KURO! –Tray hangja végigpattog a folyosó falán, de nem érkezik rá válasz. A férfi még fülel egy kicsit, majd morogva a teleportba lép, te pedig a nyomába.
Ismerős kék fény vesz körül.

-----------------------

Bacchus, Jay, Ozirisz, 500 szóval pótoljatok, ha kérhetem ^^

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Feb. 01, 2014 3:14 am

Jay mondandóján én is felnevettem: Hát, én is csak hallomásból ismerem az ACIS-t, de ha gondolod, megkérdezhetjük az Északi Megbúvó csaposát egy korsó Aincradi Világos mellett küldetés után - mondtam a srácnak - Az a fickó elég sokat tud róluk.
Tachi mondandóját, miszerint nem gyanakodtunk rá, nem voltunk vele bizalmatlanok, már többen kifejtették az álláspontjukat. Mivel küldetésre jöttünk, és mivel Szophie is vele van, nem túl valószínű, hogy bántani akarna ténylegesen bárkit is. Tachit nem ismerem, ahogy igazából talán még Szophie sem, de Szophieról tudom azt, hogy jó emberismerő, és ha Tachi tényleg egy megátalkodott sorozatgyilkos lenne, akkor nem lenne vele. Az indikátor pedig csak az ölés tényét jelzi, de annak ellenére léteznek zöld és sárga gyilkosok is, akik mobokra bízzák a "melót", és pirosak is akik csak megvédték magukat városon kívül. Az éremnek két oldala van, és az általánosítás nem az én szokásom. Odakinn épp elé ember van akik alaptalanul megítélik a másikat, anélkül, hogy ismernék is. De abban szinte biztos vagyok, hogy a srác többet tud, mint amit elmond nekünk. Legalábbis a megérzéseim ezt súgják, Ahogy mindenkinek megvannak a titkai. De nem mindenki szokott a halállal viccelődni...
Haladtunk tovább, és tovább. Az utóbbi jópár órában csak mentünk, mentünk, mentünk, és még mindig mentünk, előre az úton, és meg sem állunk egészen a Végzet Hegyéig, hogy elpusztítsuk az Egy Gyűrűt... Sok mindent láttunk útközben, megbokrosodott tündéktől elkezdve Szauron haragjának nyomát egy uborkaföldön, már csak Gollam hiányzik a sorból... Nézek a Kappa irányába. Nem, ennyire nem tudna megtéveszteni minket. Ő nem Gollam, csak békésen uborkát eszeget és nem a "drágaszágot" akarja tőlünk... De várjunk csak! Ez egy másik történet.
Az eszmefuttatásomnak csak a következő állomásra való megérkezésünk vetett véget. Kis egyszerű fakunyhó, előtte egy férfi aki bográcson főzőcskézik. Amikor meglátta a lányt, nagyon örült neki, hogy hazaért épségben. Kawako elég sokáig jelelt a férfinak, minden bizonnyal elmesélte a nagy kalandját a vízitündérekkel, és az uborkaföldekkel, és még jó ég se tudja mit mesélhetett. A férfi utána pedig megkínált minket egy tál gulással. Tiszteletlenség lenne visszautasítani, és amúgy is már éhes voltam, így kértem egy tálkával. Nem épp a tradicionális japán konyha ízvilága, de finom és laktató volt. És a változatosság az étkezésben sem árt, és ha belegondolok, hogy az NJK-k időnként mi-mindennel szolgáltak ki... Hát, a pörköltös fagyi... grrr.... baka fogadós NJK... grrr... A tipikus fogadós menühöz képest elsőosztályú ételt kaptunk, az tény és való...
Szophie közben Bacchus hollétét próbálta kideríteni, amire a férfi mesélésbe kezdett. Segít megkeresni Bacchust, de össze kell tartanunk. Ez érthető. Kawako képessége és megérzései miatt velünk tart, és említette azt, hogy üldözik.
Ha üldözik, akkor nem lenne bölcs dolog Kawakot itt hagyni, szerintem is inkább legyen velünk, ahol tudunk rá vigyázni... - mondtam a férfinak. Majd nem sokkal később rákérdezett, hogy ki akar kiszállni. és megkaptuk az elérhetőségét is. Meghátrálás? Gyávaság? Olyan számomra nem létezik, hogy bármit is feladjak. Keressük meg Bacchust – mondtam határozottan. - Ha egy kis esély is van rá, hogy él, nem adhatjuk fel!
Egyébként ki vagy kik üldözik? - tettem fel a kérdést, amit egy másik követett, ami számomra elég logikátlan dolog – És miért itt építettek házat, a városfalon kívül? A védett övezetben biztonságosabb lenne, hacsak... nem a városfal túloldalán vannak az üldözőik.
Majd kis szünetet tartottam és folytattam – Hogyha már így összegyűltünk, lehet, hogy mi is tudnánk segíteni az üldözőikkel kapcsolatban. Legalábbis én benne vagyok, de először Bacchust kellene megtalálnunk, neki lehet nem sok ideje van. Utána viszont szívesen segítenék magukon, és szerintem nem én lennék az egyetlen – fejeztem be a mondandómat. Szophie frontharcos, és Tachi és Ayani is magas szinten lehetnek, lehet ők is frontharcosok. Ha nem egy egész hadsereg üldözi őket, akkor az erőviszonyok szempontjából jó a helyzetünk.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1248
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jay on Pént. Feb. 07, 2014 9:44 pm

Egy hatalmas cuppanós a jobb arcfelemre, imígyen érzékelem, hogy kérdésem Kawako felé célba ért és helyes is volt: hát valóban Traynek hívják az illetőt. Fejembe jön egy nagyon régi emlék egy Tray nevű valakiről, de nem hinném, hogy azonos személy lenne a kettő. Teljesen úgy emlékeztem, nem ismerek Trayt, de aztán rádöbbentem, hogy lehetséges, hogy mégis. Vagy nem? Vagy mi..?
Mindenesetre továbbhaladtunk, és nemsokára meg is érkeztünk egy házikóhoz, ami messze volt a várostól. Nem valami biztonságos itt lenni, az biztos, álmodban kényelmesen megölhetnek...bár lehet, hogy az illetőnek, aki itt lakik, nincsenek ilyen aggályai. Az viszont biztos, hogy főzési skillje az van, mert olyan ínycsiklandó illat szállingózik a levegőben, hogy csak na. Ha egy rajzfilmben lennénk, tuti, hogy csorogna a nyálam már, sőt, folyna, mint a Niagara. De szerencsére nem ott vagyunk, így csak nyelek egy párat - remélem, fogok kapni a ebből a valamiből, még akár fizetnék is érte.
Mire én odaérek, Kawako már rég ott van, mert olyan szinten rohan oda az ezüsthajú férfihez, mintha puskából lőtték volna ki. Még némi kis füstfelhőt is hagyott maga mögött, esküszöm. Vagy az a tűztől jön? Előferdülhet.
Rengeteg kapálózás, amit megintcsak nem értek, majd egy köszöntés fogad minket.
-Üdv, én Jay vagyok, és nem, nem okozott gondot Kawako nekünk...vagyis részben igen..- majd beszámolok az esetről a vízi"tündér"ekről, meg Bacchus eltünéséről.
Amikor felajánlja a levest, csillogó szemekkel mondom, hogy: igenénkérekszépenbiztosannagyonfinomlesz Very Happy
Imádom a gulyást, hát még a bográcsosat, nincs is annál jobb.
És valóban, kissé hagymás is lett, de nem probléma, az inventorymban talált bucival elnyomom kissé a hagyma ízét.
Miután bekanalaztam a finom ételt, meghajolva megköszönöm. A tálka tetszik, ilyesmit kell majd faragjak, már ha lehet. Vagy veszek majd egy npc-től.
És igen, végre információt kapunk Bacchus hollétéről. Megtudjuk, hogy nem halott, (-Mondtam én! - szóltam magamnak nagy önelégülten) viszont hogy pontosan merre van,a zt nem tudom.
-Előre is köszönjük a segítségét, hogy rátaláljunk a társunkra. Bár nem ismerem nagyon, de együtt indultunk erre a küldetésre, annyian felvettük.Egyébként Kawako-ra egy kis patak partján találtunk rá, ott lubickolt boldogan.
Üldözik...érdekes.
-És megkérdezhetem, pontosan kik és miért üldözik önöket? Hátha tudunk segíteni. - bólogatok Ozirisz felvetésére.
-A bátorsággal pedig nincs probléma. - említem. - Nem éltük volna túl ennyi ideig, ha nem lennénk mind elég bátrak és erősek.
No persze egy 100-as boss egy csapással megölné mindannyiunkat, de azért csak nem ilyen ellenfelünk van.. O_O
-Én is amondó vagyok, hogy Kawako jöjjön velünk. És esetleg Ön is, ha nincs itt biztonságban. Velünk nagyobb védelemben lenne része, mintsemhogy itt egyedül a városon kívül éljenek. És cserébe nem kérnénk semmit, inkább mi adnánk ezt azért, hogy megtaláljuk Bacchust. Plusz, ha bármilyen harci képessége van, szívesen fogadjuk. De még akár szakácsnak is velünk tarthat!- mosolyodom el.
\o/ Találjuk meg azt az ebadtát! Nem úgy van ám az!
Lelkem felpumpálódott, gyomrom teli, fejem gondolatokkal kavarog, hogy vajon ki és mi műveli ezt velünk.
-Apropó, még egy kérdésem lenne. Nem tud véletlenül a közeli uborkaföldről valamit? Vagy a Kappákról? Merthogy nemrég találkozunk egyel, egy nagyon kicsikével, és úgy tűnik, Kawako sikeresen megértetette magát vele. Meg is lepődtem, hogy így csipog meg klattog a lányka, embertől ilyen hangokat nagyon ritkán hallok.
Bár ebben a játékban már nem lepődöm meg semmit. A mocsári szotyadék is megjelenhet akár, kellemes loot-ot hagyva maga után. Hát, az biztos, jól esne már egy-két szintlépés, hogy könnyebben pusztuljanak a mobocskák!
-Ki tart velünk, ki fordul vissza? - érdeklődöm.

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Feb. 08, 2014 1:47 pm

Ki ellenkezett, ki csendesen fogata prédikációmat, mire én csupán egyféleképpen tudtam reagálni: csóváltam a fejem. A lánynak öltözött fiú - bár takarják a ruhák, de az én szememet nem csapja be - már önmagában is egy paradoxon volt, az ellentmondás pedig szavaiban és tetteiben csúcsosodott ki, míg Ayani-chan naivitása már-már megfájdította a fejem. Ha nem lenne ilyen nagy melle, arra sem vetemednék, hogy ránézzek, nehogy megfertőzzön az ostobaságával, de mivel a látványa egészen kellemes volt ebből a szempontból, így meghoztam ezt a kevéske áldozatot olykor-olykor, mikor éppen nem Szophie sugárzó jelenlétében fürödtem.
- Fogalmatok sincs, mi az a bizalom :] - állapítottam meg fölényes mosollyal. Nem kívántam több szót fecsérelni rájuk, képtelenek voltak kiragadni a lényeget a mondandómból. Túlságosan szűk látókörűek voltak, csupán csak fárasztanám magam, ha megpróbálnék fényt gyújtani a fejükben. Nem valóak ebbe a játékba, ám... a felszabadításuk túl kockázatos jelen helyzetben, és ha így megy tovább, előbb-utóbb úgyis eléri őket a végzetük.
- Oh, ami pedig Kazuma-kunt illeti... Nos több, mint kész tőrbe csalni bárkit, akiből hasznot remél vagy fenyegetve érzi magát tőle. Úgy fest te is az áldozatai között vagy :] - jegyeztem meg mellékesen a lánynak, bár a feltételezése, hogy ismerem Kazumát, annyira abszurd volt, mintha én azt állítanám, hogy ő biztosan ismer egy híres zsokét. Véletlenül pont eltalálta, hogy tudom, kiről van szó Rolling Eyes
Ami Szophiet illeti, rögtön az első szava után halvány mosoly szökött az arcomra, hiszen gesztusaiból már sejtettem, mi fog következni. Kezemmel nyugtatólag simogatni kezdtem a fejét, jól esett, hogy így gondol rám. Viszont azt hiszem még neki is kell egy kis tréning, míg a gondolkodásomat kiismeri annyira, hogy meglássa a mögöttük rejlő tartalmat. Felkuncogtam :]
- Amit ők tesznek, az teljesen más, mint amit te tettél, Csillagom. Míg te kihasználtad az alkalmat, hogy eldönthesd, ártalmatlan vagyok-e, ők semmit sem tesznek ezért, csak vakon sodródnak az árral. Ha ugyanezt teszik más vörösök közelében is, nem fogják túlélni ezt a játékot - avattam be a lányt halkan, hacsak nincs hallgatózásuk, nem is hallhatták, amit mondtam. Ennyi talán elég lesz ahhoz, hogy valamivel könnyebben elfogadhassa a döntésemet és átlássa, hogy nem magam ellen igyekszem őket fordítani, hanem csupán óvatosságra ösztökélem őket, mielőtt rossz prekoncepció alakul ki a fejükben. Kérése hallatán gyengéden felemeltem Szophie fejét, hogy láthassa, ahogy mosolyogva bólintok, majd elindultam én is a rám csimpaszkodó barátnőmmel Kawako-chan után.
A kalyibánál aztán némi magyarázatot kaptunk arra, hogy mi történt azzal a Bacchus nevű figurával, és míg a többiek ettek, én azzal foglalatosodtam, hogy megfigyeljem a férfit, aki ilyen szívélyesen fogadott minket. Sokféle kérdés elhangzott, engem azonban csupán egyvalami foglalkoztatott vele kapcsolatban. Valami, ami talán senkinek sem jutott eszébe.
- Nahát, milyen kedves vendéglátó vagy, hízelgő szavaid könnyű szimpátiát keltenek. Azonban ki is vagy te, kedves... Ryuunosuke-kun? :] - csúsztattam a kezeimet a zsebembe, és enyhén leszegett fejjel, ravaszkás mosollyal az arcomon bámultam a fiatal férfi képébe.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jun on Vas. Feb. 09, 2014 2:08 pm

Ugyan nem bírtam ki és elég csúnyán kicsúszott a számon a véleményem, nem volt szép, se nem kedves, sőt talán nem is illett volna, de mégsem érzek komoly lelkiismeret furdalást miatta, csak kicsit bánt, a dolog. Lehet, hogy vörös, lehet, hogy gyanús és talán még idegesítő is, de ezek alapján nem kellene elítélnem... vagy mégis? Távolságtartó, nem törődöm viselkedésem elégnek kell, hogy legyen vele szemben, hogy ne kerüljek összetűzésbe. Egy fél pillanatig még megakadt rajta a szemem, végigmértem, majd elhúztam a tekintetem és inkább a finom illatok után mentem. A férfi akihez odarohant Kawako, sokkal inkább tűnt kedvesnek, főleg amiért megkínált az ínycsiklandozó illatú leveséből is. Kértem egy tányérral és egy kidőlt farönkön találtam meg a számomra legkényelmesebb helyet, ahol békésen elfogyaszthatom a szokatlan ízvilágú levest. Miközben a két alak kommunikált egymással koránt sem megszokott módon csak felhúztam a szemöldököm és füleltem.
- Valamit nem értek... Az üldözőitek egy céh vagy valami szervezet? Ha igen akkor miért mennének olyan messzire, hogy egy ártalmatlan lányt... - befejezetlenül hagytam a mondatot. Valójában fogalmam sincs mit akarhatnak vele, mire készülhetnek, vagy egyáltalán mi hasznuk lehet abból, ha ezt a két ártalmatlannak tűnő játékost elragadják. Többször is végignéztem mindkettőn, de nem tűnnek se nem erősnek se nem veszélyesnek. Még azt sem tudnám kinézni belőlük, hogy képesek lennének ártani valakinek. - és... Merre kéne egyáltalán elindulnunk? Ha céltalanul bolyongunk itt a szinten akkor akár hetekbe is telhet megtalálni Bacchust. Van valami korlátja Kawako képességének, ami alapján el tudunk indulni? - tettem magam mellé a leveses tálat majd karba tett kézzel vártam a választ a kérdésemre. Illetve a férfi nevét elmentettem, talán még jól jön később ha bajba kerülünk...

_________________
"Madness is not a state of mind...

...Madness is a place, where I live"
avatar
Jun
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 1565
Join date : 2013. May. 10.
Age : 22

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3984/4100  (3984/4100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Szophie on Kedd Feb. 11, 2014 12:00 pm

Kazuma-kun.. scratch Ilyen lenne? Dehogyis! :PTőrbe csalni? Áldozatokat gyűjteni?? Hehehh.. Drágám nem is meri rendesen Zut.^^ Nála szerencsétlenebb és ártalmatlanabb játékost nem igen találni széles e Aincradban. Persze-persze valahogy piros lett, de azt is inkább a saját hibámnak tartom. Ezen kívül az az antiszoc gyerek morgolódik, meg elvan magában, de nem hiszem, hogy komolyabban ártana akárkinek is. Nem az a fajta..
- Kazuma áldozatainak pedig csak a keze látványát kell elviselniük, semmi több. Rolling Eyes- forgattam a szemem, majd Ayanira kacsintottam. Több, mint biztos, hogy tudja, hogy Zu nem ártalmas rá nézve, sőt senkire nézve. Ha az lenne, akkor nem élhette volna túl az idomárlány azt a kismillió párbajt, melyet egymás ellen vívtak. Tudok ám én ezt-azt.
- Szerintem meg nincs így. - fújtam fel a pofimat. - Egy vörös közelében biztosan óvatosak, de te nem egy vörös vagy, hanem az én barátom, illetve valaki, aki kedvesen bánik Kawakoval. Ez szerintem több, mint elegendő volt ahhoz, hogy ne tartsák tőled a távolságot. Én sem tenném. Ha eleve azt vesszük, hogy nem holmi indikátorból vonnak le következtetéseket, hanem az eddigi viselkedésed alapján, semmi okuk nem volt arra, hogy ne kedveljenek. És még én azt hittem, hogy ismered az emberi viselkedést. - csóváltam meg a fejem. - Van még mit tanulnod! - ezzel elindultam Kawako után, és hamarosan egy főzőcskéző bácsit találtunk, meg egy kunyhót. A férfi szavaira boldogan kivirult az arcom. Akkor nem halt meg! Hurrá! Aztán tovább hallgattam a férfit. Akkor Kawako segíthet nekünk! Egyre több a jó hír! Erre mi jön? Egy rossz hír.
- Üldöznek titeket? Egy bizonyos Tray? - érdeklődtem, visszaemlékezve a dühös tálca kifejezésre. Ezt a Trayt még mindig egy T-Rexnek tudom elképzelni, emlékezve a kislány behajlított kezére, meg morgására.
- Nyugodjon meg uram, szerintem elég erősek vagyunk ahhoz, hogy megvédjük magukat. És ha mégsem, tudunk segítséget hívni akármikor. - mosolyodtam el, és a barátlistámon nyugvó sok erős emberre gondoltam. Azért holmi tálca T-Rexet akármikor kivégez a JL csapata.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Feb. 13, 2014 6:33 pm

Megengedek magamnak egy kis homlokszorongatást… Makoto válasza kicsit most felhúzott. Most vagy tényleg ennyire idióta, vagy csak próbál minket kiidegelni, mert ha utóbbi, akkor jó úton jár. Mindenesetre inkább nem szólok semmit a fiúhoz, viszont Szophei mellé lépek és annyit mondok.
- A barátod nagyon nem akarja, hogy megbízzunk benne.
Kazumás megjegyzésére elhúztam a számat, és Mako szemébe nézek.
- Ő legalább nem csak porfogónak van bossokon. Ne haragudj meg, de a legtöbb alaklomkor alig-alig veszed a fáradságot, hogy támadj a bossra, és vedd le a sebzését, inkább átadod a helyedet másnak. Ingyen jutalomért mész a bossra csak? Félre ne érts, én se vagyok épp a frontharcosok példaképe, de én legalább próbálkozok, hogy hasznom vegyék. Meg én jóformán a kisebbekre szeretek felügyelni, vigyázni. Úgy értem kisebb szintűekre… na jó csak azért, mert ott tudom legjobban kijátszani a healer képességeimet, mert támadó skillek nélkül eléggé nehéz a solo fight… és mivel Mirika egész más szinten áll mint én…. Eközben a férfi, megkínált minket egy kis levessel. Halk köszönöm, és fejbiccentést követően elvettem a saját adagomat, és szép lassú mozdulatokkal eszegetem a levesemet, miközben hallgatom a férfi, és a többiek mondókáját. Nem nagyon szóltam közbe, csak ettem, míg a tányér teljesen kiürült. Végül leteszem a tálat és a kanalat, és a férfire nézek.
- Elnézést hogy megkérdezem, de mióta üldözik magukat? Mellesleg nem kell félnie. Ha eléggé elfajul, a helyzet úgy érzem, el tudjuk húzni addig az eseményeket, hogy maguk biztonságos helyre menjenek, vagy teleportálódjanak. Mellesleg Kusumi Ayani vagyok. 13-as szintű idomár. Healerként szoktam szerepelni a fronton, így el tudom látni önöket élet pontokkal, már ha nem kószálnak el tőlem túl messze.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Argo on Pént. Feb. 14, 2014 7:54 pm

Az üldöző és az üldözés témájára szinte kivétel nélkül mindenki rápattant. Kawako szemmel láthatólag zavartan pislog ide-oda, mintha kényesen érintené a téma, s végén inkább odébb is megy, hogy a csicsergő kacsacsőrű kappával foglalkozzon inkább. Ryuunosuke figyeli egy darabig, majd sóhajt.
-Az üldözőink... különlegesek. Nem árulhatom el, hogy pontosan miért és hogyan, főleg, mivel én magam sem értem igazán a dolog működését.
Tachi kérdésére kissé összehúzza a szemét, tekintete elszántan néz farkasszemet a fiúéval, majd lehunyja és így szól: -Én is a fejlesztőcsapat tagja voltam. Elég, ha ennyit tudtok, és ez így is már túl sok és veszélyes információ.
Megfordul, s karba tett kézzel, Kawako-t figyelve kezd mesélni.

-Feltaláló vagyok, Kawako pedig... mindegy. Kicsi kora óta nevelem, amióta megszületett. Az anyja belehalt, s rám bízta őt, én pedig teljesítem utolsó kívánságát. A munkám során én is részt vettem kis mértékben a NerveGear fejlesztésében, amit akkor még nagy szerencsének tartottam, hisz a jövedelem belőle bőven elég volt ahhoz, hogy Kawako speciális igényeit is szem előtt tarthassam. Eladtam a lelkem az ördögnek...
A béta tesztelésen nem vettem részt, de lehetőséget kaptam, hogy az éles indításnál a játékon belül segédkezhessek a játékmestereknek. -elneveti magát. -Nekem sem volt fogalmam arról, amire készültek. Az ördög viszont be akarja hajtani a tartozásom.
-Az a kappa Kawako petje, amikor csak lehet, együtt vannak, főleg, hogy a képességeik végülis... kombinálhatóak. Appa szimata különösen jó, ki fogja tudni szagolni, merre mehetett a barátotok, Kawako pedig megérzi, ha már a közelében jártok.

Majd ellentmondást nem tűrően idejének látja, ha utatokra bocsájt titeket. Minél tovább időztök nála, úgy lesz annál idegesebb és néz körbe egyre gyakrabban. Kawakot még figyelmezteti valami olyasmire, hogy "ne feledd, a város tabu", majd elköszön tőletek és a fák közé lép.
Kawako a földre teszi a kappát, szigorú arccal int neki egyet, mire a kis kacsacsőrű a földet szimatolva elkezd szaladgálni ide-oda. Talán fél óra is eltelik így, céltalan bolyongással, mire a pet megtorpan, pár másodpercig maga elé néz, és a lánnyal futva elindulnak a Kezdetek Városa legközelebbi kapuja felé.
Mikor odaértek, a lány megáll a kapu előtt. A jelek szerint Bacchust arrafelé találjátok, de Kawako nem akar bemenni. Illetőleg nem is tud... mikor kinyújtja a kezét, ugyanolyan erőtérbe botlik, mint ami titeket is visszafogott régen a híres bejelentés idején a Főtérről való távozástól. Szomorú szemekkel néz rátok, a jelek szerint megoldásra vár.

***

Bacchus (rövid):
A kék fény szétfoszlik, s egy újabb, sötét, barlangszerű helyen találod magad. A folyosót, ahova érkeztetek, a jelek szerint emberek építették, hisz a sötét kövek szinte művészi pontossággal lettek simára csiszolva a falakon. Tray csettint, mire összeesel, ám úgy érzed, a testednek immár ismét az urává lettél, ám fogva tartód nem veszi le rólad a szemét.
-Mond csak, használható vagy egyáltalán bármire is?


//Bacchus... 750 szó Suspect Szegénykém, lassan kisregényt kell írnod Very Happy //

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Jay on Pént. Feb. 21, 2014 3:49 am

MIndenki rengeteg kérdésssel fordult Ryuunosuke felé, de úgy tűnt, többségükre kielégítő, vagy legalábbis megelégelhető választ adott. Kawako számomra viszont egyértelműen a zavartság és idegesség jelét mutatta: olyannyira, hogy inkább el is ment a közelünkből, csakhogy ne hallja a beszélgetést köztünk és Ryuu között.
Információk  tömkelege ér el minket.
Tehát, összesítsük:
1) Különleges valakik üldözik őket
2) maga feltaláló, egy fejlesztőcsapat tagja volt
Mégis milyen fejlesztőcsapat? Kérdésemre önmagamban azonnal választ kaptam: hát persze, mi más lehetne, mint a NerveGear, ez a pokoli szerkezet, ami mindannyiónkat rabszolgaságba sújtotta.
Az viszont nem tetszik, hogy ennyire titkolózik. Miért van Kawakonak és annak a kappának ilyen különleges képessége? Vajon odakint milyen betegségben szenved a kislány a siketségen kívül?
Szerettem volna ezeket a kérdéseket feltenni neki, de nem igazán hagyta már, hogy bármit is mondjak, olyan élesen intett minket távozásra. Vagyis inkább ő lépett a távozás mezejébe...vagyis erdejébe. Kawako velünk tartott kezében Appával a kappával. Valamit súgott neki Ryuu, még mielőtt elment volna, de nem igazán hallottam, hogy mi volt az.
-Hehe...egészen olyan, mint valami kiskutya- sutyorgom magam elé halkan. De tényleg olyan, hiszen csak úgy szimatolgatja a földet, mint a rendőrkutyák.
Már-már úgy tűnik, semmi értelme nincs ennek az egésznek, mikor is mindketten elkezdenek rohanni a város felé, én meg egyből utánuk, mint a luki-nyúl.
Kawako olybá tűnik, nem tud bejönni a városba... az a fránya védőmező miatt, ami ott van.
-Lenne egy ötletem Kawako. - mondom úgy, hogy lássa a számat. - Odaadom a teleportá.... - majd eszembe jut, hogy a lány nem nagyon tud beszélni.... így kimondani sem tudja a város nevét, hogy beteleportáljon, így nem tud bejutni.
-Áh, vedd semmisnek... nincs ötleted, hogy miért nem tudsz bejutni?- majd kiníújtom a kezem, hogy én is ütközök-e ilyen problémába.
-Esetleg bárki másnak bármi, ami az eszébe jutott?- érdeklődöm.
Elkérhetném mondjuk a petjét, hogy szaglásszon bent a városban, de nem akarom itthagyni Kawako-t egyedül, főleg, hogy már tudjuk, hogy üldözik őket. Kellene valami jó kis terv..

_________________
12.Szint, plusz a felszerelések:

Élet: 14 (+6) ------------->20 (100)
Fegyverkezelés: 13 (+7) --->20
Erő: 12 (+16)-------------->28
Kitartás: 8 (+6)----------->14
Gyorsaság: 16 (+13)-------->29
Spec. képesség: 10 (+4)----->14
Páncél: 38
avatar
Jay
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 268
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 27
Tartózkodási hely : Valahol északon

Karakterlap
Szint: 16
Exp:
1033/1100  (1033/1100)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Szophie on Csüt. Feb. 27, 2014 5:38 pm

Kérdések és válaszok. És kérdések, és kérdések, és.. Annyi minden, ami éppen egyáltalán nem érdekel engem._. Nem akarom tudni, kik üldözik. Nem fogom önként felajánlani, hogy megvédem őket, sőt.. az ellenségeik elé megyek, és Hp-mat nem sajnálva fogom hátrálásra késztetni mind, aki bántani meri az apát és gyermekét. Nem, én ilyet nem fogok tenni. És éppen ezért nem érdekel az, hogy kik üldözik őket, vagy miért. Kawako képessége, a kacsacsőrű emlős, az apa életútja.. Hajjajj. Mintha a nyugdíjas körben lennék._. Egy kis kaja mellett cseverészünk a múltról meg az unokákról, meg az éppen levő problémákról. Már csak az hiányzik, hogy a fiatalokat elkezdjük szidni, vagy az időjáráson tanakodni, esetleg beszélgetni a kertünkben termő gyümölcsökről.O.o
- Igen.. És a bab sem kelt ki idén a rossz időjárás miatt, meg mert rosszkor vetettük el. - motyogtam magam elé szórakozottan egy idő után, amikor már tényleg meguntam. Ezek után nagyot sóhajtottam, és Vezér felé vettem az irányt. Unatkozó farkas unatkozó gazdájával együtt félrevonulva a többiek közül bámul egy bokrot.O.o Idilli kép..
- Te..
- Én..
- Mizu?
- Unatkozom..
- Én is..
- Ok..
- Unatkozzunk együtt.
- Ok.
Remek beszélgetés, ezzel sikerült feldobni mindkettőnk kedvét.\o/ >.>
Sóhaj hagyta el a számat, miközben a társaság felé tereltem pillantásom. Csak keressük már meg Bacchust._.
- Nem kérsz a pörköltből..
- Nem..
És ekkor mozgolódás támadt, felrántva engem a tétlenség szörnyű állapotából. Elindulunk.\o/ És megyünk, és futunk, és megyünk.. És kezdetek városa. Ennyi? Bacchus visszatért ide? Azért egy üzenettel megdobhatott volna, hogy jól van..
Üzenet.. Miért is nem írunk neki üzenetet?
Lenyitottam a menüm, és el is kezdtem bepötyögni: Bacchus, merre vagy?!

/Sikerül vajon az üzii? bounce Ohh és.. Emberek! Tessék írni! reagkorbács/

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Márc. 03, 2014 1:11 am

Jóízű nevetésben törtem ki. Ez volt az a pont, ahol meg kellett adnom magam és el kellett hogy ismerjem Szophiet győztesként :] Mondhatni, ezt jól megkaptam, de tulajdonképpen valahol igaza volt. Az ő személyének hitele, valamint a Kawakoval szembeni viselkedésem... nos, mindegy, meg lehetne fordítani a dolgot, de az már csak belemagyarázás volna. Ettől függetlenül nem ártott, ha nem látnak engem csupa rózsaszínben, különösen azért, mert nem voltam jó ember. Még a saját magam szemében sem, nem hogy az övékében, naphosszat ecsetelhettem volna, mit miért teszek, és akkor sem tudnák megérteni, annyira más a gondolkodásom, mint azoké, akik a társadalom elvárásai szerint nevelkedtek. Ugyanakkor a kotnyeles kislány szavai mellett nem tudtam már elmenni szó nélkül. Túl sokat beszélt és túl sok ostobaság ömlött ki a száján, és bár ismeretlen előttem a konfliktus közte és Szophie között, nálam is elérte a kis bögyös, hogy a megtűrt emberi lények közé húzzam be a nevéhez tartozó strigulát.
- Addig örülj, amíg csak porfogó vagyok... te leszel az első, akit a boss helyett meg fogok támadni, ha egyszer megunom a semmittevést... :] - léptem hozzá idegesítően közel, és súgtam a fülébe ezt fenyegető hangon. Egy ártatlan kacsintást még intéztem feléje, majd sarkon fordultam. Túl ostoba, hogy egyáltalán komoly válaszra méltassam. Vajon a szülei nem tanították meg arra, hogy ne üsse bele az orrát olyasmibe, amiről semmi ismerete nincs? Yare-yare...
Ryuunosuke-kun kis története rettentő szívszorító volt, még majdnem egy könnycseppet is ejtettem a szegény, becsapott fejlesztőért. A problémák ott kezdődtek, hogy mind a kislány, mind ő roppantul idegessé vált a kérdezősködés miatt, ami felettébb különös volt, tekintve hogy semmi olyasmi nem volt a történetükben. Leszámítva az ellentmondásokat, merthogy abból volt bőven. Tehát összegezzünk: Kawako kiírt egy hirdetést, mert meg kívánta találni az apját, amit a mi segítségünk nélkül is flottul megoldott, már ha ez az alak valóban az apja akar lenni. Ugyanis Ryuunosuke az anyjáról éppenséggel úgy beszélt, mint egy közeli barátjáról, nem úgy, mintha a felesége lett volna. Ha viszont nem ő az apja, akkor ugye őt hol vágták ki a történetből? Ezen felül van itt egy pet, aki Kawako szerint az apja kisállata, ő pedig nem is idomár, ennek ellenére Ryuunosuke szerint mégis a kislányé. Hmm... akármelyik oldalról vizsgálom, ennek a történetnek se füle, se farka nem volt.
- Kiscsillag, légy óvatos - soroltam be Szophie mellé, mihelyst útnak indultunk. Úgy döntöttem, nem borítom rá a férfira a kacifántos történetének hibáit, egyébként sem az a típus voltam, aki ezt megtenné. Inkább hátra dőlök és figyelem az eseményeket, biztos szórakoztatóak lesznek, amennyiben kedvesemet és magamat sikerül megóvnom. És csak hogy még kacifántosabb legyen minden, Kawako bemutatott egy olyan jelenséget, amit csak a mobok lennének képesek megtenni: nem tudott bejutni a városba. Felsóhajtottam, és a kislány elé léptem.
Azt hiszem, magyarázattal tartozol nekünk, kis hölgy
- mutogattam el, miközben felnőttes szigorba rendeztem a mimikámat. Egy olyan szófogadó kislány, mint ő, ilyennek nem tud ellenállni :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A. R. kappája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.