[Miniboss] 3# Tépőfog

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Aug. 31, 2013 11:52 am

Jelentkezők:
- Ozirisz
- Ai Hane
- Hime (???)

Hírül kapjátok, hogy egy mini-boss bukkant elő a Kezdetek Erdejének környékét. Gyorsan csapatba álltok, majd elindultok az erdő felé. Egy megadott koordináta szerint egy föld alatti lyukban találhattok rá a lényre.

Feladat: Jussatok el a barlangig, majd léptek be a mini-boss termébe

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Hime on Vas. Szept. 01, 2013 11:31 am

Már napok óta nem mozdultam ki a szobámból. Nem akartam sehova menni. Nem akartam senkivel találkozni. Magamban számot vetettem az életemmel. Úgy döntöttem, hogy nem akarok túl sokáig élni. Nem bírtam elviselni azt, hogy kihasználtak, és eldobtak, mint egy rongyot. Ám egyszer csak útnak indultam. Űzött, hajtott a vérem. Nem tudtam mire vélni ezt a dolgot, de a megérzéseimre hallgattam inkább. Egyszer csak egy kocsma elé érkeztem, ahol valami új kis szörnyről beszélgettek. Tépőfog. Ez volt a neve. Na ezt meg kéne nézni magunknak gondolkodtam. De egyedül unalmas lett volna. Hmmm nézzük csak. Azt hiszem ez jó lesz. Egy céhtársamat hívom el. Ai Hane-nek küldtem is gyorsan egy üzenetet.

"Tudomásomra jutott egy új mini-boss a Kezdetek Erdejében. A neve: Tépőfog. Ha van kedved, akkor találkozzunk az erdőbe vezető kapunál délután egy órakor. Ha gondolod, akkor hozd el a párodat is, akit a múltnap említettél. Fél kettőig ott leszek, utána elindulok az erdőbe. Válaszod várom: Hime "

Ezzel meg is vagyunk. Miután végeztem az üzenettel beléptem a kocsmába, és néhány ital fizetése után ki is szedtem az előbbi illetőből a koordinátáit a kis drágaságnak.  Ahogy ez meg volt, lassan el is indultam a kapuhoz, hisz nem szerettem volna késni, ha már én küldtem el a felkérést. Kicsit bevásároltam kajával, hisz tudtam, hogy Himekonak is kellene vennem valamit. Mikor a bevásárlással végeztem, már siettem is tovább hiszen az óra lassan az egyes fele közeledett. Mikor oda értem a kapuhoz, leültem az egyik közeli padra, és élveztem a jó időt, bár az érzelmeim között heves viharok dúltak. Nem értettem az okát, de még fájt a magány és a csalódottság. De kezdtem egyre jobban  megszokni.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Szept. 21, 2013 5:51 pm

Egy a szokásosnál kicsit hűvösebb napra ébredtem, már-már ebédidő közeli időben. Tündérkém jó szokásához híven már kora reggel vadászni ment Himekoval, és még nem tértek vissza. Pedig úgy mentem volna én is, de a korán kelés az sajnos nem az én világom...
Délelőtt a városban mászkáltam, elugrottam az arénába, hátha akad egy méltó ellenfél egy párbaj erejéig, de semmi. Mintha az őszi szél elfújta volna a párbajhősöket is az egész városból...
Céltalanul bóklásztam a városban, majd betértem az egyik kocsmába, ahol szoktam sörözni. Ment a pletyka mindenféléről, a sörfőzés jártasság kikutatásától elkezdve a frontharcosok történetein át a cuki petekig mindenen. Aztán meghallottam, ahogy az egyik igencsak túltöltött fazon elkezdett magyarázni egy Tépőfog nevezetű miniboss-féleségről. Először nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, hiszen a részeg ember hajlamos nagyot mondani, és valahogy egyedül egy miniboss ellen kevés vagyok, mint medvesajtban a brummogás. A sarokban ülve kortyolgattam tovább a söröm, aztán megláttam valakit... Jobban behúzódtam a sarokba, hogy ne legyek túl feltűnő, meg egy Aincrad News újságot felkaptam az asztalról, és azt olvasgattam... persze csak látszólag...
Ugyanis aki elől bujkálok nem más, mint Hime, a lovag. Egy korábbi küldetésen dobta a barátja, ha jól rémlik... Meg még zavaros képek ugrottak be még korábbról, amiben egy méreg ellenszerét kerestem, majd amikor egy helyre teleportált minket egy boszorkány, Hime első reakciója volt kardot fogni rám, holott engem is a vérpatkányok elől teleportáltak ki, és az ő hosszú zöld életcsíkjával ellentétben nekem már csak egy piros csíkocska volt belőle... Igaz, most fullon vagyok, és most védett övezetben vagyok, de akkor is, jobb az óvatosság...
Na vissza a lényegre, Hime drága éppen kivallatta a kocsmabútort ezzel a Tépőfoggal kapcsolatban. Beletöltött még pár itókát a fószerba és mindent eldalolt, majd a lovag távozott. Kinéztem a kocsma elé, már elment. Visszamentem a fazonhoz, és kikértem neki is egy korsó sört, és hamar hozzájutottam én is a koordinátákhoz.
Ha már őt is érdekli, akkor jó eséllyel az infók valósak, talán még ez a miniboss tartogat valami ritkaságot. De ahhoz előbb kell odaérnem.
Ahogy megkaptam a koordinátákat, legurítottam a maradék sörömet is, és távoztam.
Sietős léptekkel indultam meg a városkapu felé, de előtte megtorpantam. Hime ott állt, és várt. Végig tudta, hogy ott vagyok? Vagy talán az ismerőseire, céhtársaira vár? Mindenesetre kétlem, hogy pont rám várt volna, és kétlem, hogy egyáltalán bízna bennem annyira, hogy rám ne támadjon, vagy ne feltételezze belőlem a rosszat, holott semmit nem követtem el ellene...
Jobbnak látom, ha másik útvonalat kerítek Tépőfoghoz.
Innen egész közel lenne, de a "Kapuk Őrzőjének" haragját inkább nem vonom magamra, és teleportáltam a Torubana városba. Onnan kicsit messze van az erdő, de nem vészesen messze. Ahogy kiléptem a teleportkapuból futólépésben elhagytam a várost, és a térképemen villogó pont alapján odataláltam egy barlangig.
Útközben többször megálltam kicsit kifújni magam, majd a barlang előtt is leültem egy kicsit pihenni. Fáradtan nekimenni a bossnak nem jó ötlet... Határozottan nem jó ötlet... Úgyhogy inkább pihentem előtte kb. félórát, és lelkiekben felkészültem Tépőfog vigyorára.
Csupán remélhetem, hogy elsőként értem oda, és abban is reménykedhetek, hogy még a boss is ott van a helyén, még egy darabban, a lootjával együtt...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1248
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Szept. 27, 2013 5:15 pm

Hime és Ozirisz lábát egy szempillantás alatt indák ragadták meg, majd behúzták a kis üregbe. Lent sötét, és hideg volt minden, és nagy valószínűség szerint nem fog fellángolni a viszontlátás utáni hév, amikor a két játékos a földön fekve találja magát a másikkal egyetemben. Azonban nem sokáig társaloghattok, mert 6 vicsorgó agyar mered rájuk. 5 egyszerű Farkas, és maga Tépőfog. Itt az ideje cselekedni.TépőfogSorrend:
Hime (Sebzése: 15, minden 6. körében pihen, találathoz 2 vagy afölött kel dobnia, képességhez nem kell dobnia)
Hime
Hime
Hime
Hime
boss
Ozirisz (Sebzése: 14, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kel dobnia, képességhez nem kell dobnia)
Ozirisz
Ozirisz
boss

Életek:
Boss: Full élet, Full páncél
1# Farkas: Full élet
2# Farkas: Full élet
3# Farkas: Full élet
4# Farkas: Full élet
5# Farkas: Full élet

Hime: 65 élet, 21 páncél
Ozirisz: 80 élet, 18 páncél

Hime kezd nem pihen


Pontok:

Hime
Szint: 7
Élet: 11+2
Fegyverkezelés: 6+3
Erő: 10+5
Kitartás: 6+2
Gyorsaság: 7+8
Speciális képesség: 6
Páncél: 21

Ozirisz
Szint: 5
Élet: 7+9
Fegyverkezelés: 6+3
Erő: 9+5
Kitartás: 3+2
Gyorsaság: 7+2
Speciális képesség: 4+5
Páncél: 18

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Hime on Pént. Okt. 04, 2013 1:32 pm

Ahogy a kapunál várakoznak, egy ismerősnek tűnő srác haladt el mellettem, majd betért a közeli fogadóba. El is tűnődtem rajta, hogy honnan lehet ismerős, majd halványan felderengett, hogy ő volt az, akire kardot fogtam. Illetve, hogy egy másik küldetésben is találkoztam már vele. Úgy rémlett Ozirisznek hívják. Bár nem voltam benn egészen biztos, de azt tudtam, hogyha alkalmam adódik, akkor bocsánatot fogok kérni tőle. Bár kicsit aggódtam, hogy esetleg rossz néven veszi majd, de most más dolgom volt. Ám ahogy elindultam az erdőbe a koordinátákhoz, és eljutottam a barlangig, hirtelen valami elkapta a bokámat, és már lenn is voltam a mélybe. A fekete hajú sráccal egyetemben. Ám mielőtt megszólalhattam volna 5 kicsi és egy nagy farkassal találtam magam szembe. Azon nyomban magamra is kaptam páncélom, kardom és pajzsom menüm segítségével, majd megrohamoztam a falkát. Úgy terveztem, hogy négy kis farkasnak, és a végén Tépőfognak ugrok neki teljes erőmből.

/OFF: Bocsánat, hogy csak most írok, és hogy csak ennyit, de még mindig 39 fokos lázzal küzdök./

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 04, 2013 1:32 pm

The member 'Hime' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Okt. 05, 2013 10:21 pm

3 Farkas darabokra hullott, majd Tépőfog sebződik 15-öt (remélem jól értelmeztem). Tépőfog sebez Himére 8-at.

Életek:
Életek:
Boss: Full élet, -15 páncél
4# Farkas: Full élet
5# Farkas: Full élet

Hime: 65 élet, 13 páncél
Ozirisz: 80 élet, 18 páncél

Ozirisz jön, nem pihen

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Okt. 06, 2013 3:01 pm

Halál nyugodtan pihengetek, készülök a miniboss elleni harcra, amikor egyszer csak indák kapták el a lábam, és berántottak az üregbe. Elég rendesen koppant a kobakom a barlang kavicsos talajában, és egy kicsit eszméletemet vesztettem. Amikor magamhoz tértem, láttam, nem vagyok egyedül. Hime is ideért, és őt is lerántották az indák. Nem tudom, mennyit voltam eszméletlen, de kicsit megnyugodtam, hogy Hime nem rám támadt, hanem az éppen felbukkant farkasokra, majd végül a "Nagykutyára". Három közülük pixelekre hullott, kettő, ami az én oldalamon volt, még megúszta. Feltápászkodtam, és a kardom a kezembe fogtam, és rátámadtam a hozzám legközelebbi (#5) farkasra, és rásóztam egyet a kardommal, teljes erőmből. Ha kivégeztem a fenevadat, akkor a másik (#4) farkast vettem célba. Ha a másik farkas is távozott az örök bitmezőkre, akkor Tépőfog kapja a maradék támadásom. Speciális képességemet még nem aktiválom, egyelőre felesleges, mivel páncélt nem tölt, és majd a harc vége fele, vagy ha valamelyikünk fogyóban lenne az életpontjaival akkor ráérek.

Himével kapcsolatban azért nyitva tartom a szemem, nem árt óvatosnak lenni vele, nem tudom, mennyire maradt meg benne a méreg utóhatása, mennyire emlékszik, mennyi valóságos abból a küldetésből. Bár logikusnak tűnik, hogy neki is vannak emlékei, mivel Ai Hane, aki szintén velünk egy csónakban evezett, ugyanazt a mérget kapta meg, emlékezett rám a Kezdetek Erdejében, amikor megváltozott az életünk. Tehát fő az óvatosság, főleg, hogy van egy mondás, miszerint a vörös hajú nők boszorkányok. És Hime vörös is, meg nőből is van, tehát logikus feltételezés, hogy BOSZORKÁNY!! Very Happy
(szóval először a #5-öst ütöm amíg meg nem pusztul, aztán a következő célpontom a #4-es amíg meg nem pusztul, végül a miniboss)

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1248
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Okt. 06, 2013 3:01 pm

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kusumi Ayani on Vas. Okt. 06, 2013 10:33 pm

//ja most hogy eszembe jut nem kell 250 szavasnak lennie a postotoknak xD//

Az összes Farkas elpusztult. Tépőfog sebez Himére 8-at, majd egyetlen ugrással Ozirisz előtt terem.

Életek:
Boss: Full élet, -15 páncél

Hime: 65 élet, 5 páncél
Ozirisz: 80 élet, 18 páncél

Hime jön, 1. körében pihen

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Hime on Kedd Okt. 08, 2013 11:45 am

Hála istennek, három farkast megöltem, és Ozirisz is végzett a maradék kettővel. Már csak a bossunk maradt életben, és reménykedtem benn, hogy semmilyen spéci képessége nincs neki. Minden esetre négy gyors vágást intéztem irányába, reménykedve benn, hogy sikeresek is voltak, és kissé hátrább ugrottam pihenni egyet. Hisz nem használhattam fel minden erőmet egyszerre. Takarékoskodnom kellett, hisz nem tudhattuk, mennyi élete van ennek a nagy és csúnya farkasnak.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Okt. 08, 2013 11:45 am

The member 'Hime' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kusumi Ayani on Kedd Okt. 08, 2013 6:01 pm

Tépőfog sebződik 60-at. A farkas egy pörgő rúgással elkábította Oziriszt, aki amellett, hogy 8-at sebződött kimarad 1 köréből.


Életek:
Boss: Full élet, -75 páncél

Hime: 65 élet, 5 páncél
Ozirisz: 80 élet, 10 páncél

Ozirisz jön jön, 1. körében kábult, 2. körében pihen (1x támadhat)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Ozirisz on Kedd Okt. 08, 2013 9:21 pm

Megnyugodtam, hogy Hime ismét nem engem támadott, hanem a nagykutyát, aki az utolsó kiskutyus szétesése után engem nézett ki magának.Elég sokat levett a páncélomból, és ráadásul egy olyan körbepörgő rúgást eresztett el felém, amit még maga Chuck Norris is megirigyelt volna. Egy kicsit bekábultam, majd a következő körömben is csak néztem ki a fejemből, hogy most akkor mi van? Aztán összeszedtem minden erőmet, és támadást indítottam Tépőfog legnagyobb örömére. Illene visszaadnom valamit a sebzéséből neki, ne vigyorogjon már annyira ez a dögség. Különben is, a kutyaprotkó rászorul a karbantartásra, amit meg is adok neki a kardom élével, most, azonnal. Mint ahogy a mondás is szól: Kutyaprotkó. 5 kutyából 4 nem ezt ajánlja.

Szóval első körömben Chuck Norris egyik áldozatát imitálom holt kómásan, a másodikban próbálok magamhoz térni (avagy pihenőkör) és a harmadikban pedig támadom Tépőfogat.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1248
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Okt. 08, 2013 9:21 pm

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szer. Okt. 09, 2013 3:49 pm

Tépőfog sebződik 14-et. Tépőfog sebez 8-at Oziriszra, majd átugrik Hime elé, majd a lányt kezdi fürkészni.

Sorrend:
Hime (Sebzése: 15, minden 6. körében pihen, találathoz 2 vagy afölött kel dobnia, képességhez nem kell dobnia)
Hime
Hime
Hime
Hime
boss
Ozirisz (Sebzése: 14, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kel dobnia, képességhez nem kell dobnia)
Ozirisz
Ozirisz
boss

Életek:
Boss: Full élet, -89 páncél

Hime: 65 élet, 5 páncél
Ozirisz: 80 élet, 2 páncél

Hime jön jön, 2. körében pihen (4x támadhat)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Hime on Szer. Okt. 09, 2013 9:35 pm

Nem hiszem el, akármennyit támadom ezt a dögöt, mintha erősebb lenne. Ráadásul Oziriszt is lebénította... Ez nagyon nem jó... És most engem pécézett ki magának. Ez nekem nagyon nem tetszett... Gyors indítottam egy támadást, majd kissé hátrább ugorva pihentem kicsit, és gyors egymás utánba még három vágást indítottam meg.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Okt. 09, 2013 9:35 pm

The member 'Hime' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Okt. 10, 2013 4:25 pm

Tépőfog sebződik 60-et. Tépőfog páncélja leesett. Tépőfog vicsorogva veti magát a lányra, miközben karmaival egy időben harap 16-ot sebezve Himére.

Sorrend:
Hime (Sebzése: 15, minden 6. körében pihen, találathoz 2 vagy afölött kel dobnia, képességhez nem kell dobnia)
Hime
Hime
Hime
Hime
boss
Ozirisz (Sebzése: 14, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kel dobnia, képességhez nem kell dobnia)
Ozirisz
Ozirisz
boss

Életek:
Boss: -49 élet (zöld)

Hime: 54 élet
Ozirisz: 80 élet, 2 páncél

Ozirisz jön, nem pihen (3x támadhat)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Ozirisz on Csüt. Okt. 10, 2013 4:33 pm

A kutyuli páncélja leesett, de Hime elég rendesen sebződött... Nem lesz ez így jó.
Első sikeres támadásommal együtt aktiválom a spec. képességemet, az Igazak Kardját. A következő körben minden erőmmel koncentrálok, kardommal Hime felé mutatok, gyógyítva rajta ezzel a sebzésemnek megfelelő mennyiségű életpontot. Majd ha még maradt cselekvésem, támadok még egyet.

EDIT: első kör támadás, második kör koncentrálás a gyógyításra, 3. kör ismét támadás


A hozzászólást Ozirisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 10, 2013 4:34 pm-kor.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1248
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Okt. 10, 2013 4:33 pm

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Okt. 10, 2013 4:37 pm

Tépőfog sebződik 14-et, Hime ugyanennyit gyógyul, majd 8-at sebződik a lány. Tépőfog végül Ozirisz elé ugrik.

Életek:
Boss: -63 élet (narancs)

Hime: 60 élet
Ozirisz: 80 élet, 2 páncél

Hime jön, 2. körében pihen (4x támadhat)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Hime on Pént. Okt. 11, 2013 10:03 am

Ezt nem hiszem el. Alig, hogy leütöttem ennek a torz szüleménynek a páncélját, csúnyán megsebzett engem. Majd nem sokkal később majdnem ugyanannyit gyógyultam, mint amennyit előtte sebeződtem. Körbe pislogva észrevettem, hogy valószínűleg Ozirisz tett valamit ez ügyben.
- Köszi.- Mondtam neki egy mosoly keretében. Majd egyenesen a farkasnak ugrottam. Első nekifutás után pár métert ugrottam hátrább, majd kis pihenő után még három támadást indítottam a rondaság ellen.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 11, 2013 10:03 am

The member 'Hime' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Okt. 11, 2013 4:05 pm

Tépőfog sebződik 60-at, Ozirisz 8-at sebződik. Oziriszt egy forgó rúgással megbénítja Tépőfog (enyje de peches vagy).

Életek:
Boss: -123 élet (vörös)

Hime: 60 élet
Ozirisz: 74 élet

Ozirisz jön, 1. körében kábult, 2. körében pihen, (1x támadhat)

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 21
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] 3# Tépőfog

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.