A Tető

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: A Tető

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Jún. 15, 2014 10:43 pm

- Annak épp ideje volna, Yuina. - fordultam felé és mosolyogtam. Én gond nélkül tegeztem őt, de úgy tűnt, hogy ő ezt illetően is visszafogottabb volt. Persze, hogy elmagyarázta, hogy miért, úgy meg is értettem és nem róttam fel neki, sőt az ilyen ártatlanságával mintha még közelebb is húzott volna magához. Különleges volt. Ahogy összekulcsolta a kezeinket, annak különösképp örültem. Rendkívüli melegséggel töltötte el a testem, hogy az érzelmek kölcsönösek voltak, mit egymás iránt éreztünk.
Nem, nem tudtam volna megmondani, hogy mikor is kezdődött ez. Egyszer csak lett, s nem éreztem ebben a problémát. Lenéztem a kezeinkre, figyeltem, hogy az ujjaink miként is gabalyodtak össze, majd emeltem a másikat lassan az arcához. Csupán csak nem akartam, hogy elforduljon. Csókoltam meg a homlokát. Gyengéden, s lassan.
- Köszönöm szépen.

- Mesélj valamit, kérlek. Bármit. - döntöttem a fejem a vállára és hunytam le a szemeimet. Bárminek örültem volna. Egy kitalált történetnek, vagy egy eddig el nem mesélt kalandjára az életéből. Csak hallani akartam a hangját, s nem akartam, hogy ez az este bármikor is véget érjen. Túl szép volt most minden, s olyan egyszerű. Kár hogy ebben a játékban nem volt egy reset gomb, kár hogy nem lehetett újraélni mindezt, mi ezen a tetőn történt az elmúlt percekben. Újra és újra megcsókolni, az lett volna a legjobb.
- Milyen volt lány iskolába járni? A fiúktól elzárva? Sosem vágyakoztál irántuk?
Tettem fel pár kérdést, mert félő volt, hogy magától nem tudott volna mit mondani. Legalábbis én biztos nem tudtam volna, ha engem kértek volna meg erre. Bármiről mesélni. Amilyen könnyű volt ezt kérni, olyan nehéz volt rá válaszolni.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Tető

Témanyitás by Yurihime on Hétf. Jún. 16, 2014 4:13 pm

Az ijedtség szülte félelem, mely szívem mardosta, mostanra enyhült. Ahogy lassacskán eljutott a tudatomig, mi történik velem, és fokozatosan elfogadtam a forgatókönyvet, melyet a Sors írt számomra, úgy hatottak egyre természetesebbnek Peter-sama szavai és gesztusai felém. Ugyanakkor az újdonság minden eddiginél ködösebb, ismeretlen vidékre vezetett. Sötétség vett körbe, és én nem tudtam, merre indulhatnék el, hogyan valósíthatnám meg a szívembe költöző érzést, mely azt súgta, boldoggá kell tennem a férfiút, aki mellettem ült, és akkor én is boldog lehetek. Tétova voltam és bátortalan, ám a sötétségből egyszer csak kinyúlt egy ismerős kéz, mely hívogatóan nyúlt felém, azt ígérve, hogy utat mutat az ismeretlenben. Félénken, de megragadtam ezt a kezet, különös, ismeretlen forrásból eredő bizalom bátorított erre a tettre, és ha botladozva is, de utána indultam, és hagytam, hogy vezessen.
A homályban felcsillant a remény, hogy magányom, mely hosszú évek óta kínzott, elmúlhat, és ez a gondolat egyszerre tett izgatottá és mérgezte is meg elmémet. Milyen lehet az, mikor valaki együtt sír, s együtt nevet veled, aki segít, ha bajban vagy, és akinek önzetlenül siethetsz a segítségére, ha őt bántja valami? Csodálatos érzés lehetett, és az esély megtermett, hogy én is megtapasztalhatom majd Peter-sama oldalán. Boldogsággal töltött el, hogy pont őmellette történhet meg, és ahogy homlokon csókolt finoman, ahogy szólt hozzám, úgy jöttem rá, hogy voltaképpen milyen érzések is rejtőztek bennem vele kapcsolatban eddig, és mit is jelent ő a számomra. Fájdalmas felfedezés volt, hiszen hasonló érzések kerülgettek Lewis-sama körül is, és emléke csak így kezdett el különösen fájni. Több volt ő nekem puszta példaképnél, sőt, elsősorban nem példakép volt, mint hittem. Ahogy Peter-sama sem az volt.
- Mindig is arról ábrándoztam, hogy majd egyszer megjelenik egy herceg a fehér lován, ahogy a romantikus regényekben megesik - kezdtem mesélni, és én is ráhajtottam a fejemet Peter-sama vállamat támasztó kobakjára - Sokat, rengeteget olvastam, sokáig a könyvek jelentették a kapcsolatot a világgal, ami a kúria falain túl volt. Aztán a középiskolában kerültem először ismeretlen környezetbe, hangos volt és ijesztő. Nehezen illeszkedtem be, pedig mindenkinek az osztályban hasonló volt a szociális státusza, hasonlóak voltak a problémáink, és végül ez segített. Úgy hiszem, normális iskolai életet éltünk, csak nem kaptunk és nem írtunk szerelmes leveleket fiúknak ^.^ Nekem nem tűnt fel a fiúk hiánya, természetes volt, hogy nincsenek - néhány pillanatra elhallgattam, brekegés hallatszott ismét. A természet hangjai, az amögött megbúvó csend, és Peter-sama békés szuszogása valahogy olyan harmonikus egyveleget alkottak most, amit nem lehetett nem kiélvezni. Elmosolyodtam.
- Végül megtörtént a baleset, és itt ragadtam, sok-sok fiatalúr között. Először csak ámultam és bámultam, mind nagyon kedvesek és udvariasak voltak, de volt a tekintetükben valami, ami szörnyen zavarba hozott, és némi félelmet is keltett bennem irántuk. Mint... Ren-sama. Zavart, hogy sose nézett a szemembe, mindig csak lejjebb Embarassed Rájöttem, hogy hiába várom azt, amit a romantikus történetekben olvastam, és bár eleinte mindenkinek olyan egyforma volt a viselkedése számomra, lassan mégis megjelentek az árnyalatnyi különbségek. És azt hiszem ekkor kezdtem úgy érezni, hogy valami hiányzik az életemből - felemeltem a fejem és rápillantottam a férfiúra. Most úgy véltem, ő az a valami... vagyis inkább valaki, aki ezt a hiányt, ezt az ürességet betöltheti. Azaz, nem most véltem úgy, már egy ideje így éreztem. Ha belegondolok, mennyiszer kerestem a társaságát, hacsak néhány pillanatra is, világossá vált.
- Ha nem túl indiszkrét a kérdésem, mit... hagytál hátra? Mi vár, ha majd egyszer hazatérhetünk? Mit csinál az a Peter-sama, aki nem egy játék foglya? ^.^ - bátorkodtam én is kérdezni, hiszen érdekelt, hogy honnan is érkezett, vagy hová tart. Ő olyan volt, mintha nem is illene ebbe a világba, úgy ahogy én is egy idegen voltam itt, aki keresi az utat a boldoguláshoz.
avatar
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 579
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Tető

Témanyitás by Chancery on Pént. Máj. 01, 2015 2:53 pm

***Innentől az új épületben***

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2480
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4889/5000  (4889/5000)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: A Tető

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.