Shukaku szobája

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Kedd Szept. 03, 2013 10:45 am


Sokat kell lépcsőzni, ha valaki Shukakut szeretné meglátogatni. A szoba a legfelső emeleten, a lehető legtávolabb a közös helyiségek zsivajától, de a lehető legközelebb a tető növényekkel benőtt nyugalmához helyezkedik el. Ugyan Shu sohasem jár ki a tetőre, és az ablakot is legtöbbször zárva és elfüggönyözve tartja, hogy ne zavarja a magasság szédítő látványa, de a még így is beszűrődő hangok, amik már kintről jönnek, a céhházat körülölelő természetből, sokkal nagyobb nyugalmat árasztanak, mintha a társalgó mellett kapott volna helyet a kislány. Timidus persze előszeretettel használja az ablakot kijáratnak, és ő a tetőn is sokat szokott sütkérezni, és kémlelni az esetleges érkezőket. Már csak akkor uralkodik a szobában félhomály, amikor éppen Timidus árnyjátékot kér barátjától a szokásos esti mesék helyett. A szoba a legminimalistább elvek szerint van berendezve, nagyrészt föld színek uralják. A hatalmas ablakban egy kis lila virág van elhelyezve, és igyekszik túlélni a tulaj még kevés, bár kitartóan gyarapodó kertészkedés képessége mellett. Ez alatt áll az ágy, mellette egy asztal és egy szék, és egy kosár párnákkal megtöltve, valószínűleg a szoba tulajdonosának a párnája is a kosárban lehet az ágyról. Timidus ugyan már kinőtte a kosarat, így azt már átruházta egy nagy sárkány plüssnek. Egy ruhásszekrény, valamint egy láda a szoba berendezése. A szekrényben még most sincs nagy választék, de azért már találni minden alkalomhoz illő darabot. A harmadik falat egy hatalmas tábla foglalja el, amin már most is jó pár jegyzet szerepel, minden szépen rendben osztályozva. Kitűzve rá az éppen aktuálisan tanulmányozott pet vagy növény vagy kristály képe és adatai. Ha még este is világosságot látsz kiszűrődni, azt valószínűleg az asztali lámpa adja, és az itt lakót is ott találhatod könyvek fölé görnyedve, ha éppen nem alszik. Timidus, a tollas sárkány, ha nyugton van és éppen nem fedezi fel újra ezt a hatalmas birodalmat, akkor vagy a lány ölébe hajtva a fejét, vagy az ágyon fekszik, beletemetkezve valami érdekes olvasmányba. Az éjjeli szekrényen felfedezhető a játék elején Kayabától kapott tükör, egy lánc a kacatos küldetésből, szafarijelvények egy vörös drapériára tűzdelve, néhány fénykép és számos egyéb relikvia. A szoba legnagyobb különlegessége a plafonra festett égbolt, amely az ajtótól az ágy felé haladva a kedvesen szállingózó bárányfelhőktől eljut egészen az tiszta éjszakai feketeségben pislákoló csillagokig. Az egész olyan hatást kelt, mintha egyszerre csöppentünk volna egy gyerekszobába, egy dolgozószobába és egy hálószobába, mindezt a lehető legpuritánabban berendezve és összehangolva. Természetesen Mindig mindent szigorú rend ural. A könyvszerkényen úgy sorakoznak a kötetek, mintha csak a könyvtárba lépne be a kedves vendég.


A hozzászólást Shukaku összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 07, 2014 1:34 pm-kor.
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Szept. 03, 2013 11:20 am

Shu & Pete


- Nem, ezt vedd meg!
- Nem, biztos nem tetszene neki!
- De Apa, hidd el. Hisz ez gyönyörű.
- És az ott?
- Nem. Ez.
- Oké-oké... Ezt kérjük.


Temérdek lépcső vezetett a lány szobájához, de nem panaszkodtam, örültem, hogy végre velünk volt. A legfelsőbb emelet, leghátsóbb szobája. Nagyot sóhajtottam, miként a szobájának szintjére érkeztünk.
- Végre.
- Jól elbújt.
– szólt Hisame, hisz ő is itt volt, látni akarta ismét a kicsiny tollas sárkányt.
Valóban elbújt, de őszintén nem is vártam nagyon mást tőle. Tudtam, hogy nehéz lesz beilleszkednie, ezért is látogattam meg őt, sőt még egy ajándékot is hoztam a számára. Nem tudtam, hogy tetszik e majd neki, vagy egyáltalán fogja e hordani, de egy gyönyörű fülbevalót találtunk a számára... Hisame választotta. Hozzá illett, talán, legalábbis bíztam benne. Nem, mert lány volt és kicsi, és ebből adódóan örült volna az ajándéknak. Nem, nem általánosítottam, Shukaku nem az átlaghoz tartozott, ezt hamar meg kellett tanulnom.
A fülbevaló egyszerű volt. Egy - egy piciny sárkányfog díszítette, mi egy egyszerű ezüstszínű láncon lógott. Miként a Nap fénye úgy sütött rá, úgy mintha egy lilás árnyalatot is észre lehetett volna venni benne.
- Én mondom, örülni fog ennek. – gondolt arra a lányom, amire én.
- Talán, remélem jó lesz. – bíztam magamban, mi hogy minden lépéssel egyre közelebb kerültünk az ajtóhoz, inkább már csak reménykedésé változott. Sértődésnek nem láttam okát, de nem akartam volna csalódást okozni neki egy olyan ajándékkal, mit csak dísznek használt volna az asztala sarkán.
Nem ütöttem hangosan a fát, a bütykeim gyengédek értek az ajtóhoz.
- Shukaku, itt vagy? Hoztunk neked valamit!
Na igen, nem megbeszélt találkozó.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Kedd Szept. 03, 2013 11:44 am


Peter és Shukaku

*Shukaku felpillantott a könyvéből. Nagyrészt este már feltérképezte a céhházat. Igyekezett akkor mozogni, amikor a többiek aludtak, vagy éppen küldetéseken vettek részt. Szerencsére nem találkozott sok taggal, néhányszor futott bele csak Hisamebe, aminek örült, és Peterbe, aminek bár kevésbé szerette volna magának bevallani, de szintén örült. Persze nem annyira mint a sárkánynak, de mivel általában együtt jártak, így az egyikből következett a másikkal való találkozás is. Csevegés nem nagyon volt közöttük. Peter persze elmesélte, hogy mit hol talál, de például a körbevezetést bár felajánlotta, Shukaku még nem élt a lehetőséggel. Persze amikor alkalma nyílott rá, meglátogatta a könyvtárat, és elhozta azokat a könyveket, amelyeket a sárkányokról talált. Ha segítséget kért volna, akkor biztosan talált volna még, de nem nagyon akart még kapcsolatba lépni a többi céhtaggal, és nem is nagyon volt ott senki más rajta kívül. Persze arra gondolt, hogy talán ha nem az éjszaka közepén ment volna le, akkor esetleg akadt volna valaki ott. Majd legközelebb. Persze keresni nem fogja a tagokat azért, hogy segítsenek neki. Biztosan csak bugyutának gondolnák, hogy még a könyvtárban sem tudja megtalálni azokat a könyveket, amiket keres. Talált hármat, és ezeket is időbe telik majd elolvasnia. Legalább lesz mire hivatkoznia, hogy miért marad bent a szobában.*
~Ez Peter hangja. Nem mondta, hogy jönni fog. Talán ha csöndben maradok, akkor nem vesz észre.~
*Újra a könyvre pillantott, majd sóhajtott egyet.*
~Azt mondta, hogy hoztunk. Akkor többen vannak. Remélem Hisame az.~
-Igen, itt.
*Válaszolta, majd megjelölte a könyvet ott, ahol tartott, becsukta, és szépen az asztal szélére helyezte. Szerette ha rend van. Mindenhol igyekezett rendet tartani, vagy ha nem is rendet, de legalább valami eröltetett rendszert, ami szerint élhet. Felállt, betolta a széket maga mögött, majd az ajtóhoz lépett és kinyitotta. Ajkán apró mosoly suhant végig amikor meglátta Hisamét.*
-Szervusz Hisame. Peter.
*Az első üdvözlésnél egy mosolyt is küldött a sárkánynak, Peter felé pedig egy udvarias, bár aprócska meghajlást intézett.*
-Köszönöm a szobát. Nagyon otthonos.
*Nem állt félre az ajtóból, csak várt, fejét picit lehajtva. Várta, hogy Hisame és Peter elmondja, hogy miért jöttek.*
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Szept. 03, 2013 12:07 pm

Shu &Pete

- Ó, annak örülök. – válaszoltam neki, függetlenül attól, hogy még nem láttuk, hogy miként is sikerült azt neki berendeznie. Rossz szokás, mi öregített, de mégis kíváncsi voltam.
- Reméltük társaságra vágysz. – adott hangot magának Hisame is – Meg Apa, hozott neked valami szépet. – a széles vigyora már - már ijesztővé vált a számomra, egyesek rosszat sejtettek volna – Én választottam.
- Szóval jobb, ha örülsz neki. – fejeztem be a sárkány helyett a mondatot – Sértődékeny alkat.
- Nem is.
- Nem e? – fordultam felé nevetve.
- Nem. – volt határozott, majd hajolt Shukakuhoz – De azért remélem tetszeni fog.
Csak mosolyogtam és vettem elő a zsebeimből a dobozt, majd nyitottam is ki lassan a tetejét. Apróság volt, a tenyerem szinte betakarta.
- Azt mondták, hogy egy – egy sárkányfog lóg rajtuk. – emeltem ki őket a helyükről – Nem tudom, hogy tollas sárkányoké e, esetleg jég sárkányoké, de remélem ez nem probléma. Szerintem nagyon szépek.
- Ja, persze. Te a másikat választottad volna. – árulkodott Hisame.
- Igen – igen. – mosolyogtam zavartan – Volt ott egy nyakék is, de végül ezt választottuk, a fülbevalót.
Erősen kételkedtem benne, hogy érdekelte a lányt a vásárlás mikéntje, de úgy tűnt Hisame újraéledt az aktívságát tekintve. Mintha feltöltötték volna, esetleg jól aludt, vagy egyszerűen csak Shukaku és Timudus közelsége váltotta ki belőle ezt.
- Majd próbáld fel. – nyújtottam neki az ékszert, miközben Hisame méregetően figyelte az arca mimikáját.
- Ugye, tetszik, tetszik, tetszik?
- Bocsi, nem tudom, hogy mi van vele, mintha hangyák másztak volna a pikkelyei alá. Esetleg Timudus itt van? Már hiányolta a barátját.
Hisame nem reagált a szavaimra, lelkesen figyelte, hogy milyen választ kap az ajándékot illetően.  
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Kedd Szept. 03, 2013 12:32 pm


Peter és Shukaku

-A-Ajándék? Nekem? Köszönöm.
*Óvatosan elvette Peter kezéből a dobozt és megnézte közelebbről is az ékszert.*
-Nagyon tetszik. Jó választás volt Hisame. Mióta értesz az ékszerekhez?
~Soha nem volt ékszerem. Amikor az erdészházban laktam, apu azt mondta, hogy csak beleakadna a bokrok közé. Utána pedig… sohasem kaptam senkitől. Vajon ebben a világban baj, hogy nincs kilyukasztva a fülem, vagy ugyanúgy rámillik majd mint a csizma, amit a küldetésből kaptam?~
*Halkan nevetett és beljebb lépett.*
-Gyertek be. Rengeteg kérdésem van.
*Odarohant az asztalhoz és a lámpa alatt kezdte vizsgálgatni a fülbevalót, majd jegyzeteket vett elő.*
-A sárkányok is ugyanúgy váltanak fogakat mint az emberek, vagy folyamatosan, mint a cápák? Sohasem esik pikszelekre a foguk mint amikor egy virágot szakítunk le, vagy az ékszerkészítők tudják valami képességgel megtartani? Neked már esett ki fogad Hisame? A mérete alapján ez nálad kisebb sárkány foga lehetett, de Timidusnál biztosan nagyobb volt.
*Miközben a kérdéseit hadarta már bőszen jegyzetelte is a fogak méretét, állapotát, a fény felé tartotta és nézte a színének a változását. Timidusról már rengeteg jegyzetet készített, és természetesen az ő szájába már sokszor belenézett, de kiesett sárkányfog csak most akadt először a kezébe. A csönd megtörésére végre felébredt a Timidus is, és álmosan tekintett ki a párnái közül, majd amikor meglátta Hisamét, valósággal megrohamozta, boldog hangokat hallatva.*
-Jó reggelt hétalvó.
*Köszöntötte Shukaku is a sárkányát, bár ő továbbra is inkább Hisaméval volt elfoglalva.*
-Szerinted mikor fog megtanulni beszélni?
*Nézett aggodalmasan Hisamére, majd fölállt, és az ékszerekkel a kezében lépett a sárkány elé.*
-Segítenél? Kérlek!
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Szept. 03, 2013 1:01 pm

Shu & Pete

- Akkor jó. – mintha kényeztették volna Shukaku szavai olyan bárgyú mosoly jelent meg Hisame arcán – Egyébként nem igazán értek hozzájuk, csak elképzeltelek vele téged. – vallotta be őszintén, majd invitált be minket a lány.
Idéztem fel Shukaku szavait, minek okán nagy csalódás érte a személyem. Egyáltalán nem volt otthonos a szobája, vagy ha az volt és igazat mondott, akkor csak nem akartam megtudni, hogy hol is élhetett ő korábban. Hirtelen nem értettem, hogy miért volt jó ez így neki, hogy miért nem akart díszeket, egy kis fényt, esetleg virágokat.
Kérdezett miközben körbenéztem és bár figyeltem is rá, nem tudtam rögtön válaszolni. Nem mintha ostoba lettem volna, de érdekes kérdéseket tett fel nekem… a fogakról.
- Ööö… ja. A sárkányfogak. Hát azok úgy vannak, hogy… Hisame elmondja. – és próbáltam rá terelni a válaszadást.
- Én? A fogaimról? – csodálkozott, majd sóhajtottam és adtam is meg magam.
- Bevallom, nem sokat tudok a Hisame fogairól. Nem láttam még kiesni egy fogát sem. – vontam a vállam - Nem láttam, hogy miként fejlődött tovább, vagyis egy éjszaka folyamán történt, miként aludtam és a szemeimet nyitva váratlan ez az alakja köszöntött. – tartottam némi szünetet - A fogai lehet megmaradtak, de engem valahogy nem foglalkoztatott ez. Az ékszereken levők iránt nem érdeklődtem. Úgy tudom elképzelni, ahogy mondtad, hogy a készítőik értenek hozzá.
- Majd menjünk el egyszer és kérdezzük meg őket. – javasolta Hisame is, majd vette észre, hogy Timudus miként ébredezett mellette – Egyébként én sem emlékszem, hogy esett e volna ki fogam. – köszöntötte ő is közben lelkesen a barátját – Majd ha tovább fejlődik, úgy gondolom. Kicsiként úgy ahogy értettem a szavakat, de beszélni nem tudtam őket. Szerintem ő is így van vele. – válaszolt illedelmesen, majd egy pillanatra megilletődve figyelte a lányt – Bocsi, de elvesznek a tenyereimbe azok, de Apa, segít. – biztató mosollyal bökött felém.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Kedd Szept. 03, 2013 1:43 pm


Peter és Shukaku

-Szerintem igenis értesz hozzájuk. Nem féltétlenül kell tanulni, tudod van, amikor csak érzéked van valamihez.
~Apu is mindig ezt mondta, és azt, hogy emiatt tanulok meg ilyen könnyen és gyorsan mindent az állatokról.~
-Tudod, például én is keveset tudok Timidusról, és mégis azt hiszem, hogy a lehető legeslegtöbbet és a lehető legeslegjobbat adom neki, amit csak kívánhat.
*A válaszok hallatán újra elővette a jegyzeteit, és hangosan magának is diktálva jegyezte fel a hallottakat.*
-Tehát azt mondod, hogy a sárkányok… vagyis Hisame az éjszaka alatt fejlődött. Tehát nem közvetlenül a harc során szerzett tapasztalat miatt. Apu is mindig azt mondta, hogy ha sokat alszunk, akkor nagyra fogunk nőni. Meg tudod mondani, hogy kitől vetted az ékszert? Ígérem nem kérdezem meg az árát, de hátha tud valamit a sárkányoktól az, aki ezeket a dolgokat készíti.
*Kis szünetet tartott és elgondolkozott Hisame szavain, amik láthatóan örömmel töltötték el.*
-Tehát Timidus is ért engem. Ez annyira…
*Már majdnem Timiduséhoz hasonló izgatottság fogta el, amikor észbe kapott, és újfent visszafogta magát vendégei előtt.*
-Nem szeretem feleslegesen veszélybe sodorni Timidust, de azt szeretném, hogy fejlődjön. A könyvtárban találtam pár könyvet, és annak a módját keresem, hogy hátha tudom harc nélkül is, tanulással fejleszteni. Vagy gyakorlatokkal. Mint az iskolában. Szeretném ha végre tudna beszélni hozzám.
*Leült az ágyra, lehajtotta a fejét és a kezében lévő ékszereket figyelte. Csöndben nézte egy darabig és várta, hogy a szégyenlősség és az izgatottság pírja valamicskét eltűnjön az arcáról, majd újra felállt, vendégeihez lépett, és ezúttal Peterhez intézte a szavait, melyből eltűnt minden izgatottság, és újra előkerült a csöndes alázatosság.*
-Sokat segítetek nekem. Nagyon köszönöm a szobát is, hogy lehetőséget adtok arra, hogy itt dolgozzam. Kellemesen csöndes hely és bármikor kimehetek, vissza a természetbe. Ha emlékeztek, azt mondtam, hogy félek a magasban, de tudom, hogy Timidus egyszer repülni fog, és igyekszem magam hozzászoktatni a gondolathoz. Néha elhúzom a függönyt és… lenézek. Majd egyszer a tetőre is ki fogok menni.
*Körbenézett a szobában. Bár nem vette észre Peter csalódását, de tudta, hogy mások nem nagyon értékelik a magányt és a minimalizmust. Azt, hogy csak a legszükségesebb dolgokat tartja a maga közelében.*
-Az ágy kényelmes, az asztalnál tudok olvasni, olyan dolgom pedig nem sok van, amit elraktároznék.
~Talán megmagyarázhatnám neki. Ha megkérdezi, akkor elmondom. Szeretem a természetet, és szerintem az a legszebb dolog a világon. Szívesen élnék ott, de egy ágy mégis kényelmesebb, és itt talán biztonságosabb is. Talán megnyugtathatom.~
-Szeretném majd kicsinosítani, de azt hiszem nem sok pénzem van.
~Illetve nem nagyon jártam még boltokban, így nem tudom, hogy mi mennyibe kerül.~
*Közelebb lépett Peterhez, és felé nyújtotta az ékszereket, majd Hisamére nézett, majd újra Peterre.*
-Megtennéd?
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Szept. 03, 2013 2:17 pm

Shu &Pete

Furcsa, nem várt érzés kerített a hatalma alá, miként Shukaku hozzánk beszélt. Beszélt, magától és nem kellett faggatni. Hirtelen mintha egy újabb kapu nyílt volna meg benne, mi felettébb meglepő volt a számomra. Úgy gondoltam, hogy még heteket kellett várni erre, de mint kiderült, nem és jó volt ez így.
- Persze. – guggoltam le, majd miközben a füleibe tettem az ékszereket, úgy én is szóltam, válaszoltam neki – Tudod. Jó helyre kerültél, majd figyelek rád és elismerem, mosolyt is csalt az arcomra, hogy ezeket bevallottad most. Nem kell elsietned semmit sem. – guggolásban sétáltam át a másik oldalára, majd ott folytattam – Annak örülök most egyáltalán, hogy itt vagy és nem ott kinn… a szobád szürke és sötét, de majd feldíszítsük, kifessük, ha kell, viszont azt ne feledd, hogy nem vagy egyedül már. – koncentráltam közben – Mondtad, hogy üres itt sok minden, majd veszünk bele holmikat. Hehe. Mondjuk, azt nem mondom, hogy velem érdemes elmenni vásárolni, de vannak itt mások is. Lányok, velük talán e téren jobban megérted majd magad. – nevettem fel – No de, azt hiszem kész. – álltam fel és léptem távolabb - Hisame? Timudus? – vártam, hogy ők is véleményezzék – Szerintetek?
Gyönyörű volt igazából, de félő csak egyszerű bókként tekintett volna a szavaimra.
- Mh. Szerintem nagyon szép vagy így Shukaku. – lépett közelebb hozzá Hisame – Ám kéne még egy ékszer, mit sajnos nem lehet boltban venni.
- Azt hiszem, tudom, hogy mire gondolsz. – biztos voltam benne - Mosoly?
- Ühüm. – bólintott felém, majd fordult vissza a lányhoz – Szóval a könnyebbik, vagy a nehezebbik utad választod?
- A könnyebbik, az, hogy magadtól mosolyogsz, a nehezebbik, hogy ő csiklandoz meg téged.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Kedd Szept. 03, 2013 2:50 pm


Peter és Shukaku

*Türelmesen, szó nélkül várt, amíg Peter behelyezte a fülbevalókat, majd bár mindenfajta illegetés nélkül, de azért kis büszkeséggel nézett mind Hisamére, mind Timidusra, hogy megvizsgálhassák őt így, hogy már rajta van az ékszer. Timidus először nem nagyon vette észre, hogy mire kellene figyelni, de amikor a lámpa fénye megcsillant az ékszeren, ő is játékos, és elégedett purrogással fejezte ki, hogy tetszik neki a változás.*
-Még egyszer köszönöm szépen, és a dicséretet is köszönöm.
*Peter felé intézett szavaiba már nem a hideg távolságtartás volt hallható, hanem inkább valami kedves illedelmesség, amivel egy távoli rokon felé viseltetünk, akivel talán ha évente találkozunk. Hisamével viszont már teljesen barátságosan viselkedett, mintha valamiféle közelséget érezne. Persze nem ölelte meg, mert nem tudta, hogy Peter mit szólna hozzá, de már csak a sárkányokhoz fűződő kíváncsisága miatt is megnézte volna Hisamét olyan közelről, amilyen közelről csak lehetett volna. Elképzelte magát, ahogy ennek a nagy sárkánynak a felépítését vizsgálgatja, és amint jó doktornéniként vizsgálódik a szájában.*
~Nem szeretném, hogy Peter azt higgye, hogy gondoskodnia kell rólam. Örülök, hogy segít, de…~
-Tudod… nem szeretném, hogy aranyat költsetek az én dolgaimra. Sőt… azt hiszem még én tartozom a szállásért.
*Már sokszor megfordult a fejében, hogy csak lekenyerezni akarják, és talán egy kicsit meg is bánta, hogy elfogadta az ajándékot.*
-Már ez a fülbevaló is… nem is tudom.
*Leült az ágyra és elgondolkodott.*
-Azért jöttem veletek, hogy a sárkányokról tanulhassak.
*Fejével az asztalon lévő könyvek felé bökött.*
-Ahhoz pedig elég ez az asztal és a szék. Örülök, hogy biztonságban lehet itt Timidus, és az ágy valóban kényelmesebb mint a levelek, de ha szépségre vágyom, akkor csak kimegyek az erdőbe. Nem szeretnék senkinek a terhére lenni. Higgyétek el, már így is nagyon sokat adtatok. Nem akarom, hogy…
~Sajnáljatok.~
*Rámosolygott a többiekre. Ez a mosoly igaz elég halvány volt, és inkább köszönetképpen szólt, mivel szégyellte magát, hogy semmit nem tud viszonozni abból amit kapott, de mindenképpen mosoly volt.*
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Szept. 03, 2013 3:25 pm

Shu & Pete

- Ahogy gondolod, Shu. Veled kapcsolatban már megtanultam, hogy nem erőltettem a dolgokat. – ültem le az ágyra mellé – Ajándékokkal még el fogunk látni, ha akarod, ha nem. Ha kell ez az ágy és asztal, úgy ezeket is kapod mellé, viszont emiatt ne érezz bűntudatot, vagy bármi mást. Ajándék, nem muszájból adjuk.
- Nem bizony.
- Ha nem kell az aranyunk, úgy nem adjuk, de tud, hogy van, ha szükségét éreznéd.
Erről a témáról fölöslegesnek éreztem többet beszélni. Biztos megértette, csak felesleges szócséplés lett volna a többi. Shukaku hirtelen változott, nem szabadott telhetetlennek lennem, ennyi pont elég volt most.
Az ablak felé fordultam, majd a két sárkányra néztem.
- Majd ha valóban úgy döntesz, hogy felmész a tetőre, azért előtte majd szólj. Meg előtte ne feled el megtanulni a lovaglás jártasságát. – húztam félre a számat - Valami információval kéne szolgálni most neked a sárkányokról, de nem jut eszembe semmi különleges sem. Mh. Jah, igen, egy válasszal még tartozom. Bocsánat. A kezdetek városának főutcáján van egy bolt. A neve talán valami Mr. nem tudom.
- Mr. Nick.
- Igen, köszi. Mr. Nick ékszerboltja. Ott vettük a fülbevalót, hátha ott tudnak többet mondani.
Tényleg nem tudtam, hogy mit kellett volna mondanom, viszont tudtam, ha nem mondok, úgy kérdez. Kérdez, olyanokat melyekre nem tudok válaszolni. Ezt csinálta legutóbb is, zavarba hozott akaratlanul is. Egyszerű kérdések, melyekre, ha nem tudsz válaszolni, úgy ostobának érzed magad. Ezt szerettem volna elkerülni, de nem tudtam mivel. Nem tudtam, hogy mit tud, illetve mit nem.
- Megmutatod a jegyzeteidet? Vagy legyen más a téma? – adtam át neki az irányítást.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Kedd Szept. 03, 2013 4:02 pm


Peter és Shukaku

*Shukaku lassan megcsóválta a fejét.*
-Köszönöm az ajándékokat. Viszont… ha nem muszájból adjátok, akkor miért?
~Elég nagy ez a kastély, és ehhez képest elég kevesen vannak benne. Elolvastam amit a céhről tudni lehet, de azt, hogy mik a céljaik, még mindig nem tudom. Fellelhetem a tagokat, talán azt is, hogy melyikük milyen erősségű. Talán később még találok idomárt is, aki segíthet nekem. Talán akar is majd segíteni. Ha Peter ilyen kedves, akkor az is megeshet, hogy a többi tag is ilyen kedves, hiszen ha Peter a vezető, akkor biztosan olyan tagokat válogatott be a céhbe, akiket kedvel. Akkor viszont miért kért fel engem? Nem értem, és nem hiszem, hogy valaha meg fogom érteni az emberek indokait. Olyan furcsák.~
-Mi a céh célja, és mi a célja velem? Az aranyat igazából nem is tudom, hogy mire használnám. Tudom, hogy vannak felszerelések, amiket venni lehet, és csináltam is egy listát azok közül, amiket be szeretnék majd szerezni.
*Egy kicsit pötyög a menüjében, majd Peternél meg is jelenik egy üzenet, rajta egy lista.*

• Irányítópálca
• Sólyomgondozó sisakja
• Nevelő köpeny
• Kapcsolat gyűrű

-Sajnos a boltokba még nem nagyon mertem benézni, így nem tudom ezeknek az árait. Most hetven aranyam van, de mindenképpen potiont szeretnék elsőnek venni, hogy ha esetleg valami baj történik, akkor tudjam használni.
*Visszaült az ágyra, és előhalászta a jegyzeteit.*
-Sajnos nem sok mindent találtam. Majd a könyvekből hátha tanulok valamit. A képességek közül a lopakodást az észlelést és a látást szeretném megtanulni, hogy soha senki ne lephessen meg. Jobban szeretem elkerülni a harcot, mint harcolni. A könyvben megtaláltam Hisame… illetve a jégsárkány adatait. Elvileg itt van valahol az első szinten, de nagyon kevés adat van róla. Az összes mobról nagyon kevés adat van, általában csak a pontjaik. Szeretnék többet megtudni az állatokról, és szeretném, ha a megfigyeléseim segíthetnének a céh tagjainak. Ha gondolod, akkor akár...
*Kicsit hezitált. Ez lenne az első eset, hogy nem kényszerből megy be a városba, de talán tényleg tudnak valamit a sárkányokról.*
-Ha van időd, akkor akár elmehetnénk a boltba, ahol az ékszert vetted. Vagy akár más boltokba is, hátha akad valami Timidusnak is.
*Egyedül semmiképpen nem indult volna útnak, és azt sem akarta, hogy Peter elmenjen.*
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Szept. 03, 2013 4:43 pm

Shu & Pete
- Kedvességből talán. Ez az ajándék lényege. – mosolyogtam – Látom, még sokat kell tanulnod ezt illetően. – valóban érdekes körülmények között élhetett, sajnáltam is egy pillanatra miatta – A céhnek nincs célja veled. Mondhatnám úgy is, hogy a tagoknak van célja a céhvel. Nem tervem, hogy élharcosok legyünk, nincs szándékomba senkit sem a frontvonalra vinni, csupán csak úgy, mint neked, fedelet akarok adni másnak is, barátokkal szolgálni. Persze ki kéri őket.
Mintha egyszer már elmondtam volna korábban neki, de nem voltam biztos ebben. Igaz, sokaknak ezt hangoztatom, lehet ő kimaradt a sorból.
- Ó, a céh raktárába is nézz majd szét. Például biztos tudom, hogy van szabad kapcsolat gyűrűnk, az a tiéd lehet. És nem kell megvásárolnod, mielőtt nyújtanád érte az aranyat, csupán csak ha majd nem használod, úgy tedd vissza oda, ahonnan elvetted. – kacsintottam felé – Ha többet szeretnél megtudni az állatokról, úgy tudok ajánlani egy besúgót. Nem a legmegnyerőbb ember, de rengeteg információval rendelkezik, mi a lényeket és tárgyakat illeti, majd oda is elkísérhetlek egyszer, hogy tud, hol van. Ugyanakkor kér egy kevés juttatást az információkért, kapzsi egy személy.
Mókás volt, nem nevetni való, de mosolyt csalt az arcomra. Félt, elzárkózott, de mégis a maga módján segíteni próbált nekünk. Nem késsel akart mellénk állni, hogy úgy legyen mellettünk, hanem mint mondta, az általa gyűjtött információkat akarta megosztani velünk. Kedves volt, még ha ezt nem is mondta ki. Figyelt, igyekezett és ez dicséretes volt, sokat gondolt előre. Újabb és újabb meglepetésekkel szolgált a számomra.
- Ne ma menjünk, későre jár, vagy ki tudja, de holnap, holnapután szívesen kísérlek.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Szer. Szept. 04, 2013 1:21 pm

Peter és Shukaku

-Kedvességből? Ez butaság. Kedvességből segítünk először, de mindig vannak elvárásaink.
~Mindig van valami, amit cserébe árunk. Még a tündérmesékben is. Visszadoblak a tóba, ha teljesíted három kívánságomat. Ez mindenhol így van. A legjobb barátunktól is elvárjuk, hogy mellettünk álljon, segítsen nekünk, és ő is elvárja ezt tőlünk. Mindenki okkal és céllal cselekszik, és mindenki önző.~
-Biztosan te is okkal jöttél oda hozzám, és a céh sem azért alapult, hogy csak gyüjtse az embereket. Azt mondtad, hogy van egy gyűrűtök. A céh leírásában is az szerepelnek szabályok, tehát ez már elvárás.
*Újra keresett egy picit a menüjében, a jegyzetei között, és meg is találta a young Justice szabályait, amit hangosan, a gyerekektől jólismert éneklős felolvasással kezdett el sorolni.*  • 1. A Justice League céhet tessék szövetségesként kezelni, így is bánjunk a tagjaival!

  • 2. Szolgáljuk a jót, védünk, akit tudunk!

  • 3. A céh tagjai zöld indikátorosak, amint az indikátor színe változik, megfelelő indoknak kell lennie, hogy az illető a céhben maradhasson.

  • 4. Egy céh vagyunk. Ha nem is család, de barátok igen.

  • 5. A részvétel az esetleges céhtalálkozókon.

  • 6. A céh a tartozás miatt jött létre. Hogy tartozzanak valahova a tartozni vágyó karakterek. A magány, az egyedül lét  felőrli az embert és azt senki sem akarja.

  • 7. Üzletekben igyekezzünk a céhtársaink javát szolgálni elsőnek.Tehát máris vannak szabályok, és vannak elvárások is. A gyűrűt nem akkor kapom meg, ha én is teszek be valamit, vagy kifizetem, de csúnyán fognak rám nézni a tagok, ha később én nem teszek be semmit. Nincs igazam?[/b]
*Kicsi, elégedett mosoly villant az arcán, és most egyenesen Peter szemébe nézett kérdő tekintettel. A mosolyban nem volt semmi fölényesség vagy gőgösség, inkább csak az elismerést várta, hogy igazolja egyrészt azt, hogy a jegyzetelésnek volt értelme, másrészt azt is, hogy igenis okosan gondolkodik. Kicsit várt, majd újra kutatni kezdett a jegyzetei között.*
-Igen,olvastam a hirszerző besúgókról, de…
*Kicsit megbicsaklott a hangja, és újra leszegte a tekintetét.*
~Szerinted ha a boltba nem mertem még elmenni, akkor ilyen sötét alakokkal fogok üzletelni?~
-Még nem volt alkalmam találkozni vele.
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Peter Worker on Szer. Szept. 04, 2013 1:46 pm

- Igen, van igazság a szavaidban. Ügyes megfigyelő vagy. – nevettem, de nem gúnyosan, inkább elismerően. Okosabb volt, mint hittem, jóval okosabb. Nehéz volt okosat mondanom, hisz mindenben talált valamit, amire rá tudott kérdezni. Ugyanakkor ez mégsem zavart, inkább kihívásként tekintettem most a lányra: Ha őt ki tudom elégíteni a válaszaimmal, akkor bárki mást is – Van értelme annak, amit mondasz, ugyanakkor nem kell olyan komolyan venned, mint ahogy gondolod. Ha kiveszel valamit és nem teszel a helyére semmit sem, az nem gond. Ha kiveszel valamit, elhasználod és nem látjuk többet, nem gond. Ez van. Szerzünk másikat, viszont ha csak veszel és nem teszel semmit sem, azzal lehet több probléma van. Úgy érzem, hogy te tárgyi értékekre gondolsz most, de nem csak azok vannak. Ha segítesz Leanek a kertben időnként, vagy Channak a könyvtárban, azt én bőven jónak találom. – nevettem fel – Ha Hisamét lefoglalod időnként, azért még én tartozom hálával. – néztem miként reagál erre Hisame, de ő most Timudussal játszott, nem figyelt – Szóval, igen. Vannak elvárások, de ez nem egy tábor, vagy nem is tudom, hogy minek nevezzem. Legyél ott majd a többieknek időnként, például ha kérnek segítséget, vagy csak beszélgess velük, ha szomorúak, vidítsd fel őket, ha teheted. Nem azért hívtalak ide, hogy helyettem dolgozz, hogy helyettem gyűjtsd az aranyat, takaríts, őrködj. Lehet foglak keresni, sőt biztos is, de csak azért mert érdekelsz. A legokosabb kislány vagy, kivel szerintem eddig találkoztam. Szó szerint egy élmény veled beszélgetni, kis kihívás, de egy élmény is egyben. – és kéne egy pohár víz, azt hiszem kiszáradtam.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Szer. Szept. 04, 2013 2:45 pm


Peter és Shukaku

-Köszönöm szépen!
*Kissé elpirult, de most nem hajtotta le a fejét, hogy takarja az arcán lévő pírt. Bár nem nézett Peter szemébe, de hagyta, hogy lássa, mert szerette volna, ha a fiú észreveheti, hogy jól esnek neki a szavai.*
-Igyekszem majd nem túl komolyan venni. Igyekszem majd tenni is azért, hogy adhassak valamit cserébe. Ha gondolod, most benézhetünk a raktárba, és megnézhetjük, hogy mik azok a dolgok, amiket nem használtok. Ha azonban valakinek szüksége lesz rá, nagyobb szüksége mint nekem, vagy többet tud vele tenni mint én, akkor azonnal szóljatok és visszateszem a tárgyakat. Nem tudom, hogy kik azok akikről beszéltél, de sajnos nincsen még jártasságom a növényekkel kapcsolatban, így valószínűleg csak elrontanék mindent. Olyasmit szeretnék majd tanulni, amivel segíthetek, és amihez kedvem is van. Szeretnék vagy a növényekkel, vagy az állatokkal foglalkozni, de azt hiszem, hogy állatokhoz szóló jártasság a lovagláson kívül nem nagyon van.
*Elkezdett egyre jobban hadarni, ahogy beleélte magát.*
-Arra is gondoltam, hogy talán lehetne idomítani mobokat, vagy valami ilyesmi. Nem tudom, hogy ez mennyire butaság, de nekem az is elég lenne, ha csak megfigyelhetném őket, és ezzel segíthetnék nektek. Például azt olvastam, hogy az óriáspókok egyedül ártalmatlanok. Tehát ha mondjuk több megtámad minket, akkor az utolsót már nem is kell legyőznünk, mert elszalad. Ha jól gondolom, de lehet, hogy nem. A könyvtárban szívesen rendezgetek… talán majd egyszer bemutathatsz Channak. Talán kedves, és biztosan könnyebben megtalálnám azokat a könyveket, amiket keresek, és ahogy mondtad, biztosan szívesen fogadja a segítséget… de majd csak később. Hisaméval nagyon szívesen játszom.
*Rámosolygott a sárkányra.*
-Azt hiszem Timidus sokat tanulhat tőle. Az viszont egyáltalán nem munka, szóval nem igazán tudom, hogy mennyire fair az, hogy én szórakozom szállásért és tárgyakért cserébe.
*Újra elpirult, majd kicsit el is szomorodott.*
-Nem vagyok jó az őrködésben. A felvidításban pedig még kevésbé. Hisame sokkal jobb nálam ebben például. Ha biztos vagy abban, hogy nem lesznek gonoszak velem, akkor nem fogok bujkálni előlük, de egy ideig még nem keresném a társaságukat. Ha megszólítanak, vagy segítséget kérnek, akkor segítek. Nem szép dolog elutasítani egy kérést… de ennél többet nem… még nem.
*Felállt az ágyról, kicsit megrázta a fejét, hogy összeszedje magát és a gondolatait. Csak most jött rá, hogy mindent kimondott amit gondolt, így eléggé elszégyellte magát, de igyekezett nem mutatni.*
-Akkor egy pohár víz. Biztosan találunk miközben... Mik is akkor a terveink?
*Újra elkezdett a jegyzetei között kotorászni, de inkább azt szerette volna, ha Peter mondja el, hogy mire van ideje. Nem akarta semmivel sem sürgetni, hiszen így is úgy gondolta, hogy csak kényszerből tölti vele az idejét, akármit is mond. Csak azért, mert talán ilyen felelősségtudatos.*
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Szept. 06, 2013 3:59 pm

Shu & Pete

- Felöltöztetünk. – a vigyorom a fülemig ért – Persze előbb benézünk a raktárba. Adunk gyűrűt neked, meg köpenyt, meg nem tudom, hogy mi van még ott, majd… - szakadt félbe a mondatom és néztem körbe – Vannak ruháid? Olyan szépek, színesek? – valamelyik kirakatban egy nagyon szép pirosat láttam, egy masni volt a hasa tájt, ugyanakkor nem tudtam, hogy az tetszett e volna neki.
Örültem az iménti beszédének és örültem a változásának is. Mikor kopogtam az ajtón, akkor úgy gondoltam, hogy átadjuk az ajándékot, válaszolunk egy – egy mondatokkal az általános kérdésekre, majd küld ki minket a szobájából, minthogy hívatlan vendégek vagyunk. Ennek ellenére teljesen más történ, beszélgettünk. Hangot adott magának, minek nagyon is örültem. Láttam mosolyogni(!), pedig már – már azt hittem, hogy azt sem tud. Persze még felismertem azt a lányt, kivel az erdőben találkoztunk, de most mintha színe is lett volna, mintha egy élettelen szellemből, emberé változott volna. Na jó, ez lehet erős hasonlat volt, de mégis, valami ilyesmi történt, vagy fog történni vele.
- Azt mondtam, hogy a lányokkal lehet érdemesebb lenne menned vásárolni, de ha ígéred, hogy céltudatosak leszünk, úgy bevállalom, hogy elkísérlek. – igazából vele most céltudatosság nélkül is elmentem volna ruhákat nézegetni, valamiért lelkesített a korábbi mosolya, miként a fülbevalóját néztük együtt. Látni akartam a korosztályát jellemző ruhákban, szoknyákban, atlétákban – Vagy ha több kedved van hozzá, akkor… - nem, nem mondta, hogy még nem akar ismerkedni másokkal, majd, ráér még – semmi, bocsi. Elkalandoztak a gondolataim. – csóváltam zavartan a fejem. – Akkor szólj, ha készen állsz. Részünkről indulhatunk. – álltam fel. A városból jöttünk, a városba megyünk, persze csak ha úgy dönt, hogy vásárlunk, mert egyébként csupán csak pár szinttel volt alattunk.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Pént. Szept. 06, 2013 5:15 pm


Peter és Shukaku

*A felöltöztetünk szóra és az azután következő vigyort látva azonnal lefagyott az arcáról a mosoly, és hátrább húzódott az ágyon, egészen az ablakig. Előtört belőle néhány rossz emlék az intézetből, amikor a nagyobb lányok kezdtek el foglalkozni vele, sajnos nem ilyen kedvesen mint Peter. Akkoriban sem hordott szebb ruhákat, mint most. Ruhája bár mindig rendezett volt és tiszta, mert erre nagyon figyelt, de sohasem volt kihívó, kirívó, vagy éppen a divatnak megfelelő. Mindig is tetszettek neki a kisiskolás lányok ruhái, ezért kevéske ruhatárát is úgy válogatta össze, hogy a fehér blúz, a kék mellény és a szoknya vagy nadrág legyen a legtöbb ruhája. Ha már nem járhatott iskolába, mert az orvosok nem engedték, legalább úgy öltözhetett, mintha normális lenne. Persze rokonai meglepték néha csinosabb darabokkal, és az igazgató kérésére fel is vette néha azokat, amikor a rokonok látogatták, de általában mindig ugyanazokban az egyszerű ruhákban lehetett látni. Erre haraptak rá a nagyobbak. Úgy tettek, mintha a barátai lennének, mintha segíteni akarnának abban, hogy csinosabb legyen. Persze Shukaku már akkor is tudta, hogy nem a barátai, és nem is akart barátkozni, de egyrészt félt a nagyobbaktól, másrészt talán egy apró szikrája még pislákolt benne a reménynek. Természetesen az egésznek a vége az lett, hogy egymáshoz nem illő ruhákat aggattak rá, és a csodálatos szépségszalonnak ígért make-up után is mindössze nevetség tárgya lett.*
-Kicsúfoltok és kinevettek ha még egyszer megpróbálom.
*Suttogta elcsukló hangon, szinte sírva.*
-Nem illenek hozzám azok a ruhák, és nem is érdemlem meg őket.
*Lenyelte a sírást, és megpróbált érthetőbben megszólalni.*
-A kéket és a lilát szeretem. És a fehéret. A színesek… nem illenek hozzám.
~Talán ha folytatom, akkor nem kérdez rá. Próbálj örülni Shukaku!~
-A masnit viszont szeretem. A…
*Újra nyelt egy nagyot.*
-A kinti világban volt egy nagy kék masnim, de nem a ruhámon, hanem a hajamban. Sajnos nem fért be a sisak alá, így azt hiszem most sincsen rajtam. Szeretném, ha legalább itt hordhatnám.
~Régóta nem beszéltem a kinti világról. Még magamnak sem. Ki ez a fiú, hogy ilyeneket mondok neki? Óvatosabbnak kell lennem.~
*A ruhavásárlási felajánlásra, vagyis inkább arra, hogy Peter felajánlotta, hogy vele tart még jobban elszállt a félelme. Ha egy fiú egy lánnyal vásárolni megy, az csak két dolgot jelenthet. Természetesen az egyiket rögtön kizárta, de azért eszébe jutott néhány csúfolódó mondóka a szerelmes párokról, amire halkan kuncogni kezdett.*
-Ha elkalandoznak a gondolataid a boltban is, akkor nehéz lesz céltudatosnak maradnunk.
*Könnyedén leugrott az ágyról, és Peter mellé állt, majd előhozta a menüjét, és a felszerelését úgy, hogy Peter is láthassa. Nem tartott attól, hogy bármit meglátna. Nem rejtegette sem a szintjét, sem a képességeit, sem semmit. Nem gondolta, hogy ezek fontosak lennének. Csak a kinti világ beli életét tartotta titokban mindenki előtt. Itt még semmi olyat nem tett, amitől nagyon szégyellnie kellett volna magát.*
-Nos… ezek vannak. A Kezdő ruha az állatidomároknak, illetve egy Vastalpú Bakancs, de azt csak akkor fogom felvenni, ha veszélyesebb helyre megyek. Túlságosan… harcos.
*Az eszköztárjában a legalapszintűbb felszereléseket láthatod ezeken kívül, amit a játékba lépéskor kap minden idomár.*
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Szept. 06, 2013 5:58 pm

Shu &PeteMegijedtem, hogy rosszat szóltam, olyan ijedté vált hirtelen a tekintette. Szóltam volna, de nem, nem éreztem úgy, hogy kell. Bocsánat. De csak gondoltam, nem adtam hangot neki. Féltem egy pillanatra, úgy vonult a sarokba.
A masni. Az agyamba véstem, és nem feledtem. A következő ajándékok egyikeként írtam a listára.
- Túlságosan harcos? – húztam fel a szemöldököm, majd néztem végig a lányon. Valahogy nehezen tudtam elképzelni a törékeny alkatához – Igazad lehet. Valóban nem illene hozzád. Nem is biztos, hogy olyan szép.
Látva a felszereléseit, talán most az egyszer örültem, hogy még nem találkozott senkivel sem ezidáig. Gyenge volt. Egy rossz akaró, vagy egy véletlen veszélyes küldetés és félő nem sok esélye maradt volna a túlélésre.  Főleg úgy, hogy Timudust is ő védte volna, nem a sárkány a lányt. Sóhajtottam, de ez a jó sóhaj volt, hogy épp időben találtam rá. Egy erősebb vad, ó jaj, belegondolni is rossz volt.
- Lemehetnénk pár szinttel, de itt is meg tudjuk oldani asszem. – leguggoltam, hogy egy magasságba legyünk, majd pötyögtem magamnál. – Előre… előre… á vissza… másik… itt is van. – és jelent meg a lista, hogy mi is volt elérhető a céh tagjai számára – Nézd. Kapcsolat gyűrűnk kettő is van és a selyem köpeny is hasznos lehet a számodra. Nem olyan csúf az, mint a cipőd, sőt szerintem még tetszene is, könnyű lepel. Még mit mondtál? Ja, igen, a fegyvert, abból sajnos csak egy irányító pálca van, az is fából. Lehet nem érsz vele sokat. – tartottam némi szünetet és jutott eszembe, amit még mondott. Lejjebb húztam a listát – Itt van pár potion, ezekből is nyugodtan vehetsz. Pótolhatóak. – kacsintottam.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Pént. Szept. 06, 2013 6:40 pm


Peter és Shukaku

*Nézte Peter arcát, és csak remélte, hogy nem kérdez rá a történtekre.*
~Túlságosan elengedtem magam. Jobban oda kell figyelnem arra, hogy mit mondok el neki, és arra is, hogy mit mutatok ki. Talán eddig nem történt semmi baj, de azt már most látom, hogy megijeszti az, aki vagyok… vagy talán az, hogy nem tudja, hogy ki vagyok… de még semmiképpen sem tudhatja meg. Óh, csak ne rontsak el semmit megint.~
*Halkan kuncogott és elpirult amikor Peter igazat adott neki a bakanccsal kapcsolatban.*
-Jó dolog, hogy te kísérsz el. Úgy látom mégis értesz a ruhákhoz.
*Rá mosolygott a fiúra.*
~Talán a való életben is kisebbekkel foglalkozik, és azért indította el itt a céhet. Lehet, hogy egy tanítóbácsi. Biztosan az. Biztosan ezért választotta az idomár kasztot is, hogy tanítgathasson valakit. Ha sikerülne…~
*Még a saját gondolatai is megrémítették, de azért erőt vett magán és igyekezett tovább gondolni a hihetetlen utópiát.*
~Ha sikerülne beilleszkednem, az olyan lenne, mintha egy igazi iskolába járnék. Egy bentlakásosba. Már most sem hasonlít az intézetre, hiszen ez a hely meseszép, de ha még folytatom a tanulást is, akkor tényleg olyan lesz, mint egy igazi iskola. Mintha normális lennék.~
*Végignézett a listán, és a rengeteg tárgyon.*
~Nagyon gazdag céh. Mennyi sok mindene van. Talán igaza volt Peternek… ~
*Újabb megakadás, amikor észrevette, hogy már a gondolatai között is Peternek, nem pedig a fiúnak hívja, de úgy érezte, hogy ha Peter be akarja csapni, akkor csak ez éltetheti az egész énjét, és ez lehet az egész célja a játékban, hiszen túl sok energiát fektet abba, hogy őt átvágja. Amilyen egyértelmű volt ezelőtt, hogy mindenki bántani akarja, úgy egyre kevésbé lett volna értelme annak, hogy Peter ennyit szenvedjen az ő tönkretételével.*
~Talán tényleg nem lesz gond, ha használok néhányat, de szigorúan csak azokat, amiket ő mondott.~
-Egy kapcsolat gyűrű, ami plusz nyolc irányítást ad. Az állatidomároknál ez határozza meg a kisállat sebzését, az íjászoknál pedig a nyilak sebzését.
*Sokszor elolvasta már a fellelhető adatokat és szépen be is magolta, így a már egyszer hallott éneklős verselésével mondta vissza a leírtakat.*
-Párban kapható ékszer, melynek egyik része az idomár egyik ujját fogja közre, a másik pedig a pet egy végtagját öleli át.
*Kiesett a ritmusból, és lelkendező hangon szólt Timidushoz.*
-Hallod Pici? Neked is lesz olyan szép ékszered, mint nekem.
*Rámosolygott Peterre, újra megköszönve a szép ajándékot. Kicsit elbizonytalanodott, mert rájött arra, hogy bár bemagolta a dolgokat, de mivel nem nagyon készült harcolni, így nem igazán gondolkodott el a jelentésükön, és nem is nagyon értette őket, de azt tudta, hogy harcra valók, tehát kijelentette, amiben biztos volt.*
-Remélem nem sokszor kell majd használnom. A következő a Selyem Köpeny, ami egy fegyverkezelés pontot  és egy speciális képesség pontot ad. Ez befolyásolja a pontosságot és a… speciális képességet.
~Még egy feljegyzendő dolog a listára, amit meg kell kérdeznem. Biztosan nagyon butának fog gondolni.~
-És egy fa irányítópálca, ami plusz egy pontnyi irányítást ad. Az állatidomároknál ez határozza meg a…
*Elpirult. Nem akart tudálékosnak tűnni, mindössze csak tájékozottnak. Tudta, hogy rengeteg kérdése lesz a végén, így meg akarta mutatni előtte, hogy mennyi mindent tud már. Nem akart butának tűnni.*
-De… ezt már mondtam.
*Kis csönd, hogy összeszedje magát a zavarából, majd egy nagy lélegzetvétel után a befejezés.*
-Illetve egy Mini Potion, ami öt életpontot ad.
*Ránézett Peterre, mintegy véglegesítést várva, hogy biztosan elveheti ezt a rengetegsokmindent. Sohasem hitte, hogy neki ilyen dolgai lesznek a játékban.*
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Szept. 10, 2013 8:12 am

Shu & Pete

Rosszul mondta, de nem akartam félbeszakítani, olyan lelkesen közölte a tárgyakról az információkat, mintha én nem tudtam volna őket.
- Okos lány vagy, Shu. Irigyellek. Viszont enged meg, hogy javítsuk a tudásod, vagyis csak egy apróságot benne. A kapcsolat gyűrű csupán csak hat irányítást ad nekünk, nem nyolcat és az íjászok nem tudják használni, csak mi, idomárok. – vettem levegőt – Ugyanakkor még így is a legértékesebb tárgyaink egyike, csak az idomároké, úgyhogy vigyázz majd rá. Persze igen, inkább ne legyen rá szükség, de hord, csak egy gyűrű, nem foglal sok helyet, szép és hasznos. – emeltem a tenyerem és mutattam az ujjamon levőt, a gyűrűs ujjamon volt, az egészség gyűrű mellett. Tiszta aranyszíne csillogott – És figyeld. - mutattam Hisame felé, ki a bal mellsőjét emelte és rázta meg a lábát. Nem volt szoros a lábán az ékszer, nem bilincsként szolgált.
A sárkány arcára széles vigyor ült, majd közelebb lépett a lányhoz és mintha egy kígyó lett volna, úgy tekeredett köré.
- Mond, Shu. Szoktál játszani? – nem vártam most tőle kérdést, de ő volt Hisame, tőle az lett volna a meglepő, ha nem tesz most semmit sem - Fogócska, kidobós, bújócska, vagy bármi mást? Apa, felnőtt, de te kicsi vagy. Biztos tudnál játszani velem, mond, lenne kedved hozzá? Lehetnél a fogó, vagy kit fogni kell, dobhatnál te, bújhatnál, ha akarsz. Timudus is játszhatna. – nézett a kis sárkány felé – Egyedül unalmas játszani. – körbejárásával mintha jobban és jobban tekeredett volna Shukaku köré, de egyáltalán nem tűnt fenyegetőnek. Hisame nem bántotta volna még akaratlanul sem a lányt.
Igaza volt, én nem úgy játszottam vele, mint ahogy azt megérdemelte volna, de nem tudtam másképp. Talán, talán most majd Shu és Timudus, függetlenül, hogy volt egy olyan érzésem, hogy még a játékra is tanítani kellett volna Shukakut.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Kedd Szept. 10, 2013 8:58 am


Peter és Shukaku

-Oh… igen. Hat irányítás.
*Kicsit elpirult, de látszott, hogy nem vette magára azt, hogy kijavították, nem sértődött meg, csak picit elszégyellte magát.*
-Igyekszem majd jobban megtanulni.
*Kicsit elgondolkodott, fontolgatta, hogy megemlítse-e a dolgot.*
~Csak egy hibám volt. A másikat nem is úgy gondoltam. Jobb ha tudja és nem gondol butának, mert még sok kérdésem lesz.~
-Az íjász dolgot már az irányításra mondtam… nem a gyűrűre…
*Igyekezett nem bámulni a gyűrűt, de azt el kellett ismernie, hogy nagyon szép volt. Mind Peter kezén, mind Hisame mellső lábán nagyon elegánsan állt az ékszer, és ezt még Timidus is észrevette, elismerően füttyentett, majd miután megszaglászta a gyűrűt, sóvárgó tekintettel, és játékos irigységgel követelt azonnal magának is egy hasonlót folyamatosan bökdösve Shukakut, és kérlelő vinnyogásokat hallatva, olyanokat, mint amiket akkor szokott kiadni, amikor éhes.*
-Ne légy irigy Timidus!
*Korholta Shukaku nevetve a sárkányát.*
-Mindjárt neked is lesz egy ilyened. Még talán szebb is.
*Rámosolygott és rákacsintott Hisamére, remélte, hogy a sárkány van annyira érett, hogy nem veszi zokon a szavait, és partnere lesz Timidus megnyugtatásában. Ezután Peterre nézett, és igyekezve visszafogni izgatottságát szólalt meg, bár az ő szemében is lehetett látni az örömöt és a meghatódottságot attól a rengeteg ajándéktól, amit most kapni fog.*
-És… hogyan tudom ezeket a tárgya…
*Ekkor lépett közbe Hisame. Shu folyamatosan figyelte a környezetét, még attól is tartott, hogy ilyen magasan, a csukott és elfüggönyözött ablakon keresztül is rátörhet valaki. Régen a házat biztonságosnak tartotta. Otthont jelentett, de az otthonról kiderült, hogy egyáltalán nem biztonságos. Természetesen észre is vette Hisame közeledését, de talán a sárkány volt az egyetlen, illetve Timidussal együtt már a sárkányok, akiknek a közeledését látván nem húzódott el. Persze meglepte az, hogy rátekeredik, de inkább jobban biztonságban érezte magát ettől, minthogy megijesztette volna.*
-Nem… nem szoktam. Illetve ezelőtt nem. Timidussal persze szoktam, mert szeret játszani, de én inkább olvasni szoktam.
*Bökött fejével az asztalon heverő két könyv felé.*
-Az olyan lényekről olvasok, amilyen te vagy. Nagyon izgalmasak és sokat lehet belőlük…
*Elhallgatott, majd kissé elszégyellte magát.*
~Talán egy időre félretehetném a komolyságot. Nekem is szabad lazítanom egy keveset, és Timidus annyira aranyos. Annyira kedves és nagyon szeretne játszani… ha persze nem miattam csinálja.~
*Felemelte a fejét, és úgy tett, mintha duzzogna, és sértett hangon szólalt meg, persze belecsempészve egy kis könnyed nevetést is, hogy ne ijessze meg a sárkányt. Más valóban megsértette volna ezzel a kijelentéssel, de Hisame nem.*
-Nem vagyok pici! Csak hozzád képest. És ha a nagyok nem játszhatnak, mert apud sem játszik, akkor te sem játszhatsz, mert te is nagy vagy. Szóval csak mi játszhatunk Timidussal, miközben te Peterrel csinálsz valami uncsi felnőttes dolgot.
*Miközben nevetve osztotta ki a köré tekeredett Hisamét, igyekezett karját kiszabadítani, és úgy helyezni, hogy a sárkány hasához érjen. Nem tudta, hogy beválik-e, hogy ebben a világban működik-e, vagy Hisaménl működik-e.*
~Nagyon sok a kockázat, de nincs más lehetőségem. Meg kell próbálnom, különben nem ereszt.~
-Tudod Hisame, hogy mindenkinek van egy speciális képessége, amit akkor vet be, ha bajban van és nem tud szabadulni. Például akkor, amikor fogságba ejti egy ilyen nagy gonosz sárkány, mint te.
*Huncut vigyor futott végig az arcán, majd ujjaival elkezdte csiklandozni a sárkány hasát.*
-Csikizés támadás Timidus! Segíts te is!
*Timidusnál mindig bevált ez a módszer, és sokkal jobban aludt, ha előtte Shukaku jól kifárasztotta előtte egy kis csiklandozással. Peter jelenléte már nem foglalkoztatta, és az sem érdekelte, ha gyerekesnek gondolja. Hisame játszani akart, márpedig akkor játszani kell vele, és persze Timidussal is, aki örömmel csatlakozott hozzájuk.*
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Peter Worker on Csüt. Szept. 12, 2013 7:17 am

Shu & Pete

- Nem… nem lehet… - a sárkány arcára riadt, ijedt tekintet ült ki Shukaku szavait hallva. Egy világ omolhatott össze benne, miként nem játszhatott többet. Senkivel sem. Felnőtt…
Volt humorérzéke a lánynak, jó volt ezt hallani és látni. Mosolyogtam csak, nem nevettem, még a végén lebukott volna Hisame előtt.
- Gonosz… Én? Nem! – remegett a hangja, majd érkezett ez a bizonyos támadás, mit említett neki.
Leültem Shuhaku asztalához. Nem akarta megmutatni korábban minden jegyzetét, én pedig nem olvastam azokba, nem volt közöm hozzájuk. Egy – egy tollat tettem a lapokhoz, hol tartott, majd hajtottam össze a füzeteket, jegyzeteket, hogy legalább a könyököm elférjen az asztal fáján és fordultam újra feléjük. Eszem ágában sem volt közbeszólni, megzavarni a viadalukat, mire a játék szó biztos, hogy jobban illett volna.
Hisame kérdése, vagy kérése máris válaszra talált, min kicsit csodálkoztam, de inkább nem problémáztam, teli volt meglepetésekkel a kis Shukaku.
- És még én vagyok a gonosz? – alig kapott levegőt, úgy tűnt Shu ujjai könyörtelenül csiklandozták a sárkányt – Te vagy a gonosz, meg Timudus! – nyújtotta a hosszú nyelvét - És kérlek, én nem vagyok felnőtt, bár kicsit nagyra nőttem, de nem, nem vagyok felnőtt és unalmas.
Szabadult Shu ujjai formálta kíntól, majd ágaskodott két lábra mindaddig, míg kobakjával a plafont nem fejelte.
- Hoppá. – ereszkedett le, én pedig csak a fejem csóváltam – Bocsi. – bár elnézést kért, úgy tűnt nem is zavartatta magát túlságosan miatta – Tütütütűűű! Ellentámadás! – utánozta egy trombita hangját, majd imitált gyorsfutást lassú léptekkel.
Timudust problémák nélkül tolta odébb és dobta az ágyra a lányt.
- Te leszel a hercegnő, Timudus pedig a hős lovag. Én, én pedig a gonosz sárkány! Muhahaha!
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Szept. 12, 2013 9:45 am


Peter és Shukaku

*Kicsit megijedt amikor Hisame meglepett és riadt arcát látta, és még a hangja is remegett hozzá. Nem akarta megrémiszteni a sárkányt és remélte, hogy ő is csak azt a játékot folytatja, amit elkezdett, és tudja, hogy semmi komolyság nincsen a szavaiban. Megnyugtatást várva nézett Peterre, de szerencsére a fiú mosolyogva ült az asztalnál, így Shukaku rögtön tudta, hogy a sárkány is csak színészkedik, és nem kell abbahagyni a játékot azért, hogy megnyugtassa. Az asztalon természetesen rend volt, a könyv becsukva és könyvjelzőzve volt kitéve az asztal szélére, mértani pontossággal az asztal sarkánál, a széleitől ugyanolyan távolságra. Shukakut nem zavarta volna, ha Peter belenéz a jegyzeteibe, azért is hagyta nyitva, hiszen folyamatosan írni akarta azt, hogy Hisame hogyan reagál a történésekre, illetve a leendő új tárgyait is fel akarta jegyezni. Még talán egy rajzot is készített volna Timidusról, mancsán az új ékszerével. Amikor Hisame beverte a fejét a plafonba, először aggódva figyelte, hogy nem esett-e baja, de amikor látta, hogy nem, ő is elnevette magát.*
-Talán tényleg nem vagy unalmas, viszont ha lerombolod a szobámat, akkor nem lesz hol tanulnom meg aludnom.
*Amikor Hisame felkapta, becsukta a szemeit és emlékezett. Nagyon régen volt már az, hogy valaki így játszott vele. Valaki olyan, aki nagyobb volt nála és szerette. Persze ezt egyik embernek sem engedte volna meg, de egy sárkánynak miért is ne? Becsukta a szemeit és visszaemlékezett arra az időkre, amikor apja vette fel és tette a nyakába, amikor szokásos erdei sétájára indult. Könnyűnek érezte magát, amiben az is közrejátszhatott, hogy Hisame egészen az ágyig repítette. A rövid emlékezésből persze azonnal kizökkentette amikor lehuppant az ágyára, de most kivételesen nem zavarta. Most kivételesen nem volt baj, hogy valaki megszakította a gondolkodását és az álmodozását. Most először történt olyan, hogy a jelen talán közelébe érhetett a csodálatos emlékekbe merülő múltnak. Azt azonban tudta, hogy ezt a pillanatot nem akarja elveszíteni, így elfekve az ágyon újra becsukta a szemét, hogy még egy pillanatig az apjával lehessen, és csak utána kelljen visszatérnie az új barátjához.*
-Apa… drága apuci! Annyi sokat fogok tudni mint amit te, és még többet is. És nem fogom elfelejteni amit tanítottál és segíteni fogok nekik, ahogy te is. Megígérem.
*Talán túl mélyre és hosszúra sikeredett az álmodozás, és a szavait is félhangosan mondhatta ki. Azt is észrevette, hogy lassan könnyek szöknek a szemébe, így gyorsan felült, és igyekezett úgy tenni, mintha a nevetéstől könnyezne, és újra mosolyt erőltetett az arcára.*
-Ne légy buta Hisame. Hogyan is lehetnék én hercegnő ebben a ruhában?
*Nézett végig magán és a kezdő gúnyáján.*
-És Hisame sem lehet lovag, ha nincsen gyönyörű fényes páncélja.
*Picit elgondolkodott, majd remélte, hogy inkább kedvesek lesznek a szavai Hisaméhez, mint becsmérlőek, és a sárkány jól fogja érteni.*
-Te pedig még akkor sem tudnál gonosz lenni, ha akarnál. Még játékból sem.
*Felugrott az ágyról és odaszaladt a sárkányhoz, hogy megölelje. Egyrészt valóban vágyott a közelségére, de azt is tudta, hogy nem sokáig fogja tudni visszatartani a sírást, és nem akarta, hogy ezt a barátja lássa, hiszen nem értené. Halkan, hang nélkül sírt, és arcát Hisaméhez szorította, hogy Peter se láthassa a könnyeit. Persze Timidus, aki régebb óta volt vele azonnal megérezte, és ő is odaszaladt és hozzájuk bújt.*
~Annyiszor bántottak és sohasem sírtam. Soha! Most miért, amikor jó dolgok történnek? Olyan buta vagyok! Talán tényleg pici vagyok, ahogy Hisame mondta.~
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Szept. 14, 2013 11:38 am

Shu & Pete

A lány Hisamét ölelte, ki értetlenül, némán és egyben zavartan fordította a fejét felém. Bár hallottam a szavait, mégis még az ágyban mondottaknál ragadtam le a gondolataimban. Az Apját szólította, hozzá beszélt, nem igazán értettem. Mintha csak egy apró morzsát szórt volna el a múltjával kapcsolatban, de kevésnek éreztem, hogy érdemleges végeredményt szűrjek le belőle. Majd legközelebb, most a jelent kellett menteni.
- Shu, azt hiszem, hogy te nem érted a játék lényegét… - kezdte volna Hisame, de közbevágtam, jobbnak láttam, mielőtt valami rosszat szólt volna. Nem mintha szándékosan tette volna ezt, de a lányom ritkán gondolja át, hogy mikor mit kéne mondani.
- Shu, használd a képzelő erőd.
- Igen, képzeld el. Magadra szép ruhát, koronát, egy varázspálcát. Timudusra pedig egy páncélt, mi mondjuk sárkánypikkelyekből áll. Engem meg sötétnek és tűzokádónak. Nyehehehe.
- Egy egyszerű játék, de ha el tudod képzelni, úgy egy másik világban érezheted magad pár pillanatig, még ha nem is vagy ott.
- Függetlenül attól, hogy nektek ez is egy másik világ.
- Pontosan.
És igaza is volt. Már – már el is felejtettem, hogy nem a valóvilágban voltunk, egyszerűen kiment a fejemből hirtelen ez a tény, ám mit mondtunk neki, az itt is igaz volt. Azt szokták mondani, hogy azért kisgyerek a kisgyerek, mert van képzelőereje és Shukakut még közel sem mondtam volna nagynak. Talán nekünk kellett belőle kisgyereket varázsolnunk, lehet ez lett volna ez egyik feladatunk, megvontam a vállam és ezt is felírtam a listámra, majd vártam, hogy most mivel hozz zavarba minket. Szokása volt nehezen megválaszolható kérdéseket feltenni és talán emiatt reméltem csak, hogy visszamászik az ágyra és hozza a Hisame által ráosztott szerepet.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Szept. 14, 2013 7:29 pm


Peter és Shukaku

-Nekünk ez is egy másik világ.
*Ismételte el Hisame szavait, majd elengedte és tett egy lépést hátra, hogy jobban hallható legyen.*
-Akkor mi értelme van ennek az egésznek?
*Hangjában meglepődés, értetlenség és egy kis felháborodás is hallható volt.*
-Ha képzelőerőt kell használnom egy játékba ahhoz, hogy élvezzem a játékot, akkor az a játék nem jó. Mármint…
*Kicsit összezavarodott. A fejében logikusnak tűnt a mondat, amikor elkezdte, és Hisamének könnyűszerrel elmagyarázhatta volna, de most úgy akarta, hogy Peter is megértse amit mondani akart. Újra átgondolta, nagy levegőt vett és belekezdett.*
-Most is egy játékban vagyunk, és a játék célja az, hogy játszunk. Ezért játék. A játék közben jól kellene éreznünk magunkat, hiszen játszunk, ami jó. Namost ha a játékon belül is játszunk, és ahhoz képzelőerőt kell használnunk, hogy jó legyen, az azt jelentené, hogy az első játék, amiben vagyunk az nem jó, és ki akarunk belőle kerülni, mert teremtünk vele egy újabb világot a játék világában. Szóval akkor akarhatjuk használni a képzelőerőnket, ha el akarunk szökni a való világból… vagy most ebből a nem valóból.
*A végére eléggé hadart, és még a nagy levegő sem volt elég, de azért remélte, hogy sikerül levonniuk a tanulságot, amit azért a biztonság kedvéért megpróbált ő is elmondani.*
-Viszont én nem akarok kijutni innen.
~Hát végre kimondtam.~
*Nagyot sóhajtott és még hátrébb lépett Hisamétől.*
-Gondolom most ti is utáltok, vagy megijedtek tőlem, vagy elkergettek.
*Még egy lépést tett hátra, és ölébe vette Timidust, majd halkabban kezdett beszélni. Ha már ezt elmondta, akkor elmond mindent. Hadd tudják.*
-Egyszer már csúnyán megkergettek és kicsúfoltak ezért. Amikor Kayaba Akihiko elmondta az üzenetét mindenki sikoltozott és csúnyán beszélt és meg volt rémülve. Én örültem. Csak álltam ott a főtéren, mosolyogtam, majd nevettem és el sem tudtam képzelni, hogy hogyan történhetett velem ilyen jó dolog. Nem kell visszamennem többé. Azt mondták, hogy őrült vagyok, pedig nem is. Nem vagyok az, csak nekem jobb itt mint kint.
~Miért nem lehet ezt megérteni?!~
*Felszedte az asztalról a jegyzeteit is, elpakolta, majd Hisamére nézett.*
-Ezért vagyok egyedül az erdőben. Senki nem akar közösködni egy őrülttel. Játszani pedig még inkább nem.
*Kis szünetet tartott, majd könnyes szemmel, fejét lehajtva elindult az ajtó felé.*
-Köszönöm a segítségeteket. Örülök, hogy nem kaptam meg azokat a tárgyakat, így legalább nem kell visszaadnom.
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Shukaku szobája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.