[10. boss] 4. próbálkozás

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

default [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 03, 2013 6:40 pm

Érkezzetek meg, beszéljétek meg a taktikát...stb. Aki már volt egy próbán, annak nem kell a 250 szó.

Határidő: 2 hét (2013.09.17. 0:00)

Hosszabbítást lehet kérni, ha valaki hiányzik. A harci körök 2 napos határidővel fognak menni.


A hozzászólást Kayaba Akihiko összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 31, 2014 2:09 am-kor.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Anatole Saito on Csüt. Szept. 12, 2013 12:09 am

Az általam összeállított csapat:

Esutel, Alex, Yurihime, Mirika, Ren, Jin, Hinari, Peter, RenAi


Új nap, új próba. Ezúttal én alakítom a teamet, s nem sok módosítást eszközölök a legutóbbi csapaton. Egyrészt nem kell sokat ecsetelgetni a taktikát, hisz ők maguk is szemtanúk voltak, másrészt elég ütőképesnek bizonyultunk. Viszont sikerült rávenni egy újabb íjászt, hogy csatlakozzon. - Nagyon büszke vagyok rád, amiért erősíted a frontharcosokat. - súgom oda az Arteses íjász lánynak, mielőtt a többiek elé lépnék. Nagy örömömre Esuval az oldalamon nyitom meg az üdvözlések után a 4. próbálkozást.
- Köszönöm, hogy kérésemre eljöttetek. Nagy költségbe kerülnek a burkok, azonban elkezdtünk valami pislákoló fényt látni. Na nem az alagút végén, de végre legalább haladtunk valamicskét előre és nem egy helyben toporgunk. Annyit kérnék, hogy aki eddig nem vallott a spec képességéről, amely hasznos boss harcokon, az most valljon még színt, mivel ezzel segítheti az egyik társunkat, aki képes lemásolni a képességeinket. Az én skillem az, hogy a spec pontjaim felével tudom megrövidíteni az ellenfél spec pontjait. Nem tudom ez mennyire lehet hasznos jelen helyzetben, de hátha. No de nem fecsegek tovább, Mirika ismerteti a stratégiát. - S mint mindig, ezúttal is átadom a stratéga szerepet fogadott húgomnak. A bossinfókat majd mindenki ismeri már, de nem árt őket azoknak sem ismételni, akik ott voltak legutóbb a twisterben. Ha elhangzott minden taktikai megbeszélés, akkor az ajtóhoz lépek és kitárom a szárnyait. - Csak utánad Jin!

Jint előreengedjük, más sorrendmódosítás nincs.

Közös tarisznyába megy Artes céhbankból 1x Rövid Specializáció potiont és saját inventorymból:
4x Halvány Erősítő Kristály
5x Gyors Futás kristály
3x Vörös Bika potion
6x gyenge tisztító kristály
4x Gyenge Anti-mob Kristály (aktiválásakor egy kiválasztott mobot hatástalanít egy körig, így az nem fog tudni megmozdulni)
2x Pajzs Kristály (aktiválása után a következő feléd intézett támadás sebzésének a felét nullázza, de ha az ellenfél nem talál, a kristály akkor is lejár)
1x Gyenge Anti-boss Kristály (aktiválása után két körig felezi a célpont boss támadóerejét)
2x Tükör Kristály (aktiválása utáni első, a használó felé intézett támadásnál a sebzés felét a támadó szenvedi el, csak mobok/bossok ellen használható)
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Mirika on Csüt. Szept. 12, 2013 2:38 am

Egy tincsemet csavargatva néztem körbe. Az előző kísérletből csak Szophie nem kapott meghívást Nii-chantól, helyette bejött Peter, a tank, valamint némi meglepetésemre Esutelt is felfedeztem a fiú mellett. Rögtön oda is siettem, elvégre egy csomó ideje nem is láttuk egymást, hiába barátkoztunk össze valamelyest abban a párbajban az íjásztornán.
- Örülök hogy látlak, Esu-chan :3 Gambatte! - biztattam a lányt, majd hallgattam volna Anat taktikai elképzeléseit, azonban a srác csak lelkesítő beszédet mondott és nekem passzolta a labdát. Egy pillanatnyi elégedetlenség futott át az arcomon, még egy kudarcos stratégiát nem szerettem volna összekaparni a nevem mellé, bőven elég volt a múltkori baki. Nem tudhattuk, de akkor is.

- No akkor. Jin-channak hála értékes infókkal gazdagodtunk. Kiderült, hogy az első fázis célja a láthatatlan Ekheros haverunk elfenekelése, így kiemelt figyelmet kap két vagy három társunk, név szerint Yuri-chan, Alex és talán Esu-chan is. Rajtatok fog múlni, hogy állva maradunk-e Wink - kacsintottam rá hármukra, majd vettem egy nagy levegőt és ismertettem az elgondolásom.
- Mivel van, aki nem volt itt múltkor, ezért röviden vázolom a harc lényegét. Bent három kristály vár minket meg egy nagyra nőtt kutya, aki Marcang néven fut. Ő dobálja nekünk a cuccokat, amivel le lehet verni Ekherost. A kristályok alá mindenkinek kivétel nélkül be kell állnia, és tilos kimozdulni alóluk! Ha valamelyik kristály alatt nincs ember, kijönnek alóluk vagy valaki nincs kristály alatt, mindenki súlyosan sebződik! Tehát miután beálltatok a kristályok alá, mindenki maradjon a hátsóján, és ha támadni akarjátok Marcangot, akkor switcheljetek! Mindenki vette? - kérdeztem tanárnénis hangsúllyal, ez irtó fontos volt, múltkor is elszúrta valaki, és rá is néztem a bűnös Nii-chanra. Nem győztem kihangsúlyozni ezúttal :/

- Most személyre szabott taktikát hoztam Cool Jin megy be legelőször és beáll a fekete alá. Anat és Hinari a zöld alá álljanak be, Peter a fekete alá, Ren és én pedig a fehéret célozzuk be. Ren, kérlek védd be Yuri-chant és ha tudod, akkor Alexet is. Sokat segítenél, nekik nem fér bele, hogy lesebezzék őket - folytattam, majd rápillantottam a maradék négy jómadárra.

- Alex, te mész az első léleknyílért, az alá a kristály alá menj be, ahová Marcang azt dobta, majd switchelj Jinre. Esu-chan, te a fehér vagy a zöld kristály zónájába lépj be, lényeg hogy ne oda, ahol a léleknyíl van. Ai, te pedig oda mész, ahol ezek után még csak ketten vannak, majd switchelj Yuri-chanra. Mindezt azért, mert egyenlően kell elosztanunk az embereket a kavicsok alá. Yuri-chan, te csak azzal az agyarral meg Ekherosszal foglalkozz és ne ijedj meg, ha hirtelen táposcsibe leszel ;P Rád lesz kihegyezve minden, szóval ha lehet, ne szúrj luftot a bökőddel :3 - mosolyogtam rá a társaságra, majd ismét a nagy összkép felé fordultam és még egyszer végigmértem őket.

- A második fázisban is két segítő vár ránk, kettejük közül Makhort támadjuk elsőnek, a másikkal ne törődjetek, amíg le nem vertük. Regenerál, szóval ha a másikat is ütjük, akkor kárba vész a sebzésünk. A teleportkristályotokat tartsátok készenlétben, ha gáz van, ne habozzatok használni. Ennyi, egy kalappal mindenkinek! :3 - csaptam össze a tenyerem, majd Jinre pislantottam. Ő lesz a kulcsfigurája a harcművész lány feltápolásának, ennek a kísérletnek nagyjából ők ketten a főszereplői. Remélem ezúttal nem kerül porszem abba a bizonyos gépezetbe, jó lenne bejutni a kastélyba ezúttal >.>


A hozzászólást Mirika összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 12, 2013 2:58 pm-kor.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Szept. 12, 2013 10:57 am

Nem késlekedett. Most biztosan nem akart utolsó lenni. Mindent hallani akart, mindent tudni akart, hogy a lehető legtöbbet tudja nyújtani a bosson. Előbb Anatole beszélt, aztán Mirika vette át a szót. De például itt volt az is, akit eddig nem látott. Esu chan, ott Anat mellett. Csillogó szemekkel intett neki.
Nos, nem volt rajta a kitűző, de teljes felszerelésben jelent meg, és a rubint íj volt a kezében.
Azt a kitűzőt egész idő alatt ide jövet a kezében szorongatta, és azon vacilált, hogy vajon felvegye e. Aztán lemondott róla. Egy része nagyon ki akarta tűzni, hiszen azért van, meg talán ez egy jel is lehetne arra, hogy elfogadja a meghívást, de a másik oldalról meg kérkedésnek érezné ha felvenné, és például mit szólnának azok akik nem tudta erről. Hiába tartotta szinte lehetetlennek, hogy Anatole ne beszélje meg mindenkivel a csatlakozást, mégsem volt elég bátorsága rá. A sao-s években valahogy fokozatosan elveszítette a kezdeményezőképességét és a legszomorúbb az volt, hogy ezt tudta ő is. Nem érezte úgy, hogy "joga" lenne hozzá, ami saját bevallása szerint is egy oltári nagy baromság, és ha más mondaná ezt, a legkevesebb az lenne, hogy kiveri belőle ezt az érzést >.>
De nem tehetett róla, vagy épp ellene. Nem volt elég önbizalma, ami irónikus volt, mert jól emlékezett arra, hogy milyen is volt kint. Hát nem ilyen. Nos, legalább megtudta, hogy egy mimóza lélek, és összehúzódik, ha valami nem úgy sül el, ahogy ő tervezte.
Egyetlen lehetőséget látott annak reményében, hogy vissza szerezze az elveszített önbizalmát. Mégpedig azt, hogy bizonyítson magának. Ehhez pedig bossokra, küldetésekre fog járni!
És akkor elérkeztünk oda, hogy itt is van, habár kitűző nélkül. Az az inventoryban pihen, egyelőre. ...
Mirika kijelentésére bólintott. Szóval meg van, hogy ő hova is megy majd.
- Akkor kezdem én. Van egy képességem, amivel legalább egy körre elérhetjük, hogy a boss kiessen.
Szóval nem fog támadni egy körig, habár akkor én se tudok. Rolling Eyes

Valamit valamiért, xD de mondjuk ő nem is a nagy sebzése miatt van itt, hanem a léleknyílért, vagy miért. Rolling Eyes

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Szept. 13, 2013 7:29 am

Ültem, a nyakába kapaszkodtam és nem féltem, hogy leesek. Lovaglás, mesterszint, tán ez adta meg nekem azt a biztonságot, mibe éreztem most magam. A tizedik szörny ajtaja már – már sokat járt út, hisz a negyedik próbálkozás következett. Az előzőre nem hívtak, eredményt akartak elérni és e ok miatt csodálkoztam, hogy most mégis kaptam invitálást. Tudtam, hogy voltak nálunk erősebek is, hisz én és Hisame is sokaktól maradtunk le az utóbbi időkben.
Megérkeztünk, leugrottam a lányom hátáról. Nem akartam feltűnést az ajtónál, így az utolsó méternél használtam a képességem, és mint egy könnyed pihe, úgy érkeztem a földre. Anattal baráti kézfogás, mosoly felé, Hinarit ismét egy puszival köszöntöttem, a többiek egy – egy biccentést, némi meghajlást kaptak a részemről.
A fekete fejpántomon húztam egy kicsit és magamra öltöttem a megváltót. Nagyot sóhajtottam, majd tartottam az öklöm a lányomnak, ki nevetve érintette azt a homlokával. Kellett ez most.
- Apa, most ne bénázzunk.
- Rendben.
Nem volt sok feladatunk, a fekete kristály alatt levő léttel pedig nem hittem, hogy sok problémánk lesz majd.
Hisame a lábát, mintha egy lépcső lett volna, úgy tartotta, hogy foglaljam el a helyem a hátán.
- Ügyesek leszünk.
- Én biztosan, de te… - csóválta a fejét.
- Húzz a…
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Yurihime on Hétf. Szept. 16, 2013 7:45 pm

// 2013.09.17. 0:00 az KEDD xD //

Minden mondat bonyolultan hangzott, jómagam így arra törekedtem, hogy kiválogassam a lényeget, ami rám vonatkozott. Amíg várakoztunk, elhelyezkedtem a padlón és meditáltam. Úgy tűnt számomra, hogy fontos feladatom lesz, és bár a szavak is elmondták ezt, a hangsúlyok, a jelentőségteljes tekintetek kereszttüze mindennél többet jelentett. Így hát meditáltam, hogy elcsendesítsem elmémet és minden idegszálammal képes legyek a rám kiszabott feladatra koncentrálni. A sötét árnyék, akivel legutóbb találkoztam, most ismét várt rám, ám ezúttal lándzsám pengéjét is bele kell mélyesszem testébe majdan. Nem fért bele, hogy csalódást okozzak, felkészültnek kellett lennem. Mégsem éreztem a vállamon a terhet, sokkal inkább felszabadult voltam. Felszabadult, mert éreztem, hogy megbíznak bennem. Más különben nem kaptam volna ilyen fontosnak hangzó feladatot.
Kinyitottam a szemem, és az ujjamon figyelő gyűrűkre vetettem a pillantásomat. Hátrahagytam a tüneményes ékszert, mely egyébként sem illett hozzám. Hogy ez jó döntésnek bizonyult-e, az még a jövő zenéje volt, ám jobban esett így a lándzsámat tartani. Tombolt bennem a bizonyítási vágy, meg szerettem volna mutatni, hogy jó kezekbe került ennyi nemes lelkű ember bizalma. Készen álltam a küzdelemre.
- Gambatte, minna-sama! ^.^ - mosolyodtam el eltökélten. Ma semmi és senki nem állhatott az utamba, akkor nem, amikor ennyi szeretettel és melegséggel szereltek fel.
avatar
Yurihime
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 596
Join date : 2012. Dec. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by RenAi on Hétf. Szept. 16, 2013 7:59 pm

Az előző bossokon nem alakítottam valami fényesen, sőt mi. Kudarcokat kudarcra helyezve jutunk lépésről lépésre egyre tovább, de még igy is kevés... félelmetesen kevés mind az elszántságunk, mind a lelkesedésünk, mind mi magunk. Örlődtek bennem ezek a gondolatok, talán tényleg kevesek vagyunk hozzá, pedig sokan már el is hagytuk a tízes szintet, mégis ki fog rajtunk ez a kib@szott boss. Mérgelődök, nem csak azért mert véghezvihetetlennek látom, plusz hogy nem tudom mikor lesz vége. Előröl, előröl és előröl kezdni mindig, az igazság szerint nem csak unalmas, fárasztó és sosem lehet tudni ki az aki burkot használva eltűnik vagy ne adj isten elpixeleződik. A legutolsó alkalommal is csak páran maradtunk, Jin és én... hiába lovagok vagyunk, bár megmaradt életem jelentheti azt hogy valamit nem jól csinálok. Kétségek között jelentem meg a többiek előtt, mindaddig míg Jin arcát meg nem pillanottam, nem láttam rajta sem kétségbeesést sem fáradtságot... Keményen hajtott a cél felé. Hiába Ő az én pasim, nem maradhatok le mögüle. Lelkesedést erőltettem az arcomra és végighallgattam a többieket, bólintottam Mirika szavaira, jelezve hogy megértettem.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Szept. 16, 2013 8:55 pm

// Beteszek a közösbe:
1x Rövid Specialitás Potion (két körig 3-al növeli a spec. képesség pontjait) //

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Hinari on Hétf. Szept. 16, 2013 8:59 pm


/KA, kérlek frissítsd a Katana pontjait, mert már (egy ideje) szintet lépett. Köszi! ^^/

Mindenki feszült volt, én is, és noha ezúttal pontos taktikát találtak/tunk ki, és szépen fel is vázolta Miri, kinek mi a teendője, én mégsem éreztem jól magam. Elég volt csak ránézni a többiekre, nem sokan jöttek vigyorral az arcukon, meg egyébként is… nem sokan jöttek. Csakúgy simán. Örültem, hogy Ai és Hime is befutott, így a meghívottak JL-es része jelen volt, de még mindig hiányos volt a csapat, s csak remélni tudtam, hogy mire Anat belöki azt a kaput, már tízen leszünk. Persze mindenkinek köszöntem vagy biccentettem, Pete pusziját meglepetten ugyan, de viszonoztam, majd figyelmem Mirika szavaira terelődött. Zöld kristály, rendben. Annak mi is a hátránya? Most így hirtelenjében nem emlékeztem, de mindegy is volt, bíztam a képességeimben és a Katanában is, ami egyre fejlettebb és fejlettebb lett, hála a sorozatos edzéseknek. Menni fog. Bólintottam, miközben a kezembe vettem a fegyvert, majd újra végiggondoltam a ránk váró nehézségeket, s egy sóhaj után én is a többiek után indultam.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3505
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Ryuninji Ren on Hétf. Szept. 16, 2013 10:00 pm

Unottan érkezem meg a bossra, szinte teljesen utoljára. Nem tetszett pár dolog a megbeszélésen, de Miri-chan meggyőzött, hogy jöjjek el. Ha ő nem lenne itt, akkor felőlem harcolhatnának egyedül is.
Tudom, mit kell tennem, meg minden, de azért meghallgatom a szövegelőket, mert olyan rendes vagyok, mint mindig Cool
Ez a bossocska el tudja rontani az emberek kedvét, hát ideje elpusztulnia, mert már nekem is elegem van belőle.
Csak menni, zúzni és védeni kell a csini Himécskét, ennyit veszek tudomásul, többet nem kell. Na meg azt, hogy jin megy előre, szóval nem kellene lehagyni. Petem egyelőre még nyugodtan ül a vállamon, de ez csupán a látszat… az ő csőrét is böki az a múltkori „vereség”…. Amint kinyílik a kapu, uzsgyi befelé.

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Tetsuko Jin on Hétf. Szept. 16, 2013 11:30 pm

Elsőként érkezem meg a boss termének kapuja elé, Mirika-san társaságában. Ő dolgozza ki a stratégiát a megszerzett információk segítségével. Nagy segítség, nélküle talán nem is lennénk képesek végezni ezzel a kemény ellenféllel.
a Stratégiát ismertetik, megint én megyek előre, ezúttal azonban kicsit megváltoznak a dolgok. Új képességemnek hála kicsivel több szerephez jutok eme csatán, így érzek egy hangyányi büszkeséget.
az első dolgom az lesz, hogy belépek a fekete kristály alatt lévő körbe, majd buffolom a többieket. Semmi más, csupán ennyi, de ez mégis oly sokat számít…
Ai-chan is itt van, aminek szintén örülök és illően üdvözlöm is, ahogy az emberek a kedvesüket szokták. Remélem, most máshogy alakulnak a dolgok, mint legutóbb és túljutunk az össze fázison. Mindenesetre én készen állok, tudom mi a dolgom, várom a kapu kinyitását….
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 17, 2013 2:58 pm

A kapu kinyílt. A kaputól nem messze három embernagyságú kristály lebeg a levegőben. A bal oldali zöld, a középső fehér, a jobb oldali pedig fekete. A kristályok egymástól körülbelül húsz méterre vannak. Minden kristály körül a saját színével egy körvonal látható, körülbelül öt méteres körben a kristálytól. A kristályok közelében egy ember nagyságú kutyaszerű szörny pihen. Feje fölött a következő látható: MarcangA kutya mögött a távolban egy óriási zöld gömb látható, a két oldalán egy-egy emberszerű zöld alakkal. Pontosan nem látjátok, hogy mi van ott, de előreláthatólag ők sem fognak nektek gondot okozni, míg át nem juttok Marcangon.

----------------------------
1. kör
----------------------------
Tetsuko Jin (Sebzés: 4, minden 4. körben pihen, találathoz 5 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Boss
-----------------------------
Anatole Saito (Sebzés: Z48/ S52/ P56, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Anatole Saito
Anatole Saito
Boss
Ryuninji Ren (Sebzés: 1, pet sebzés: 46, minden 4. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Boss
Mirika (Sebzés: késenként 29, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Mirika
Mirika
Boss
Hinari (Sebzés: 30, minden 5. körben pihen, találathoz nem kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Hinari
Hinari
Boss
Peter Worker (Sebzés: 8, pet sebzés: 18, minden 6. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy afölött kell dobnia)
Peter Worker
Boss
Boss
Halász Alex (Sebzés: 20, minden 5. körben pihen, találathoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Halász Alex
Boss
RenAi (Sebzés: 19, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
RenAi
Boss
Yurihime (Sebzés: 30, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Yurihime
Boss
-> 1. körből kimarad Tetsuko Jin (Sebzés: 4, minden 4. körben pihen, találathoz 5 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Boss

Marcang: teljes HP, teljes páncél
--------------------------------------
Tetsuko Jin: 240 HP, 54 páncél
Anatole Saito: 145 HP, 35 páncél
Ryuninji Ren: 130 HP, 25 páncél
Mirika: 80 HP, 35 páncél
Hinari: 135 HP, 28 páncél
Peter Worker: 145 HP, 43 páncél
Halász Alex: 120 HP, 16 páncél
RenAi: 190 HP, 33 páncél
Yurihime: 70 HP, 16 páncél

Közös tarisznya:
1x Rövid Specializáció potion [Artes Liberales céhbank]
4x Halvány Erősítő Kristály [Anatole Saito]
5x Gyors Futás kristály [Anatole Saito]
3x Vörös Bika potion [Anatole Saito]
6x gyenge tisztító kristály [Anatole Saito]
4x Gyenge Anti-mob Kristály [Anatole Saito]
2x Pajzs Kristály [Anatole Saito]
1x Gyenge Anti-boss Kristály [Anatole Saito]
2x Tükör Kristály [Anatole Saito]
1x Rövid Specialitás Potion [Halász Alex]
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Tetsuko Jin on Kedd Szept. 17, 2013 3:14 pm

A kapu kinyílik, én pedig berontok rajta. Futok, ahogy a lábam bírja, na meg engedi a gyorsaságom. Marcanggal nem foglalkozom, elfoglalom helyem a fekete kristály alatt, majd belekezdek a műveletekbe. Két képességet másolok, így sajnos több hp-t veszítek, de ezt muszáj. Először Ai-chan felé fordulok, majd Hinari-san felé, aki üzenetben közölt velem pár dolgot.

// Mindenki kap 3 körig +7 FK-t, Jin gyorsasága növekszik 21-el és kapásból veszít is 10 hp-t //
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 17, 2013 3:19 pm

// Jin majd a második körben hamarabb jön, kérem, hogy magának számolja ki ki előtt és küldje nekem PÜ-ben. //

Marcang 8-at sebez Jinre.

Jin hozzákapcsolódik a fekete kristályhoz.

Jin 1 et sebződik.

Fekete kristály: Tetsuko Jin

Marcang: teljes HP, teljes páncél
--------------------------------------
Tetsuko Jin: 230 HP, 45 páncél
Anatole Saito: 145 HP, 35 páncél
Ryuninji Ren: 130 HP, 25 páncél
Mirika: 80 HP, 35 páncél
Hinari: 135 HP, 28 páncél
Peter Worker: 145 HP, 43 páncél
Halász Alex: 120 HP, 16 páncél
RenAi: 190 HP, 33 páncél
Yurihime: 70 HP, 16 páncél

Közös tarisznya:
1x Rövid Specializáció potion [Artes Liberales céhbank]
4x Halvány Erősítő Kristály [Anatole Saito]
5x Gyors Futás kristály [Anatole Saito]
3x Vörös Bika potion [Anatole Saito]
6x gyenge tisztító kristály [Anatole Saito]
4x Gyenge Anti-mob Kristály [Anatole Saito]
2x Pajzs Kristály [Anatole Saito]
1x Gyenge Anti-boss Kristály [Anatole Saito]
2x Tükör Kristály [Anatole Saito]
1x Rövid Specialitás Potion [Halász Alex]
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Anatole Saito on Kedd Szept. 17, 2013 3:35 pm

Miután kitárom a kaput és Jin beszalad, robogok én is utána. Falánk vércseppjei csak úgy szállnak körülöttem, s pillanatok alatt pixelekre szakadnak. Nem habozok soká, elfoglalom a helyem a zöld kristály alatt és magamhoz csalogatom a dögöt. - Üdvözletem ismét Marcang uraság! Lenne szíves idefáradni? Switch Tetsuko Jin! - Majd ha Marcang is belépett a zöld zónába, akkor jöhet a 3 jól megérdemelt vágás a képére. Miután kellő közelségbe került, megpróbálkozok egy képesség használattal. Ehhez ugye meg kell érintenem Marcangot, így kap tőlem a "jó kutya" egy buksisimit, miközben emlékképeket próbálok elorozni tőle. Olyan információkra vagyok kíváncsi, amik előrelendíthetik a sikeres küzdelmünket. Olyan titkokra, amik akár a győzelmet jelenthetik számunkra. Látni szeretném I. Bunmeit és csatlósait Marcang szemein keresztül, hallani a beszédüket, vagy bármit, amit Marcang is átélt \o/


Switch után 3x48 sebzés megy Marcangra + 3 seb, 32-es FK-val nem kell dobnom, spec képesség aktiválásához nem kell dobnom, összesen 7 emlékképet láthatok, ha működik a képi
avatar
Anatole Saito
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 2965
Join date : 2012. Sep. 10.
Tartózkodási hely : örök vadászmezők

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
10/5000  (10/5000)
Céh: Artes Liberales, Sayonara

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 17, 2013 3:56 pm

A SWITCH sikeres.

Marcang 144 sebzést szenvedett el és kapott három sebet.

Anat hozzákapcsolódik a zöld kristályhoz.

Marcang 8-at sebez Anatra.

Jin 2-t sebződik.

Marcang kap 1 zöld kristály jelzőt.

Anat kap 1 zöld kristály jelzőt.

Fekete kristály: Tetsuko Jin
Zöld kristály: Anatole Saito

Az emlékképek a következőek:
1.) Egy kisgyereket egy óriáspók készül megtámadni, te vidáman a farkadat kergeted. Egyszer csak ráugrik az óriáspók a gyermekre és megijeszt. Abbahagyod a farkad kergetését, majd odanézel. A kisgyermek fiús sikolyokkal próbál menekülni. Haragot érzel. A sikoltozás nem csendesül le és haragos vagy, amiért megzavarta a játékod. Rohansz szélsebesen az óriáspók felé. A szél a szemedbe fúj. Mikor közel értél felpattansz, majd beleharapsz az óriáspók egyik lábába. Teljesen leharapod. Az óriáspók elmenekül. A kisfiúra támadnál, de a sikoltozás abbamarad. Valami ijesztő teremtés ide-oda mozog mögötted. Elkezded kergetni. Hamar kiderül, hogy a farkad az, de már azért sem hagyod abba.

2.) Éppen egy csontváz karjával a szádban rohansz. A csontváz kerget téged, majd félúton darabokra esik. Felnézel és boldogság tölt el. A gazdádat látod, aki éppen az ujjait ropogtatja.

3.) Vér mindenhol. Nem érzed helyesnek azt, amit tettél. A gazdádra nézel. A gazdád felnőtt és így néz ki:
Kép:
Rád mosolyog, majd közel megy. A fejedhez nyúl, te pedig félsz. Morogni kezdesz, ahogy a keze közeledik, de mégis hagyod, mert bizalmat érzel iránta. Simogatni kezd. Felhőtlen boldogság tölt el és arcon nyalod.

4.) - Biztos vagy, Makhor? - mondja Mekher
- Igen, Mekher. - mondja Makhor.
- Tudod, hogy elválaszthatatlanok vagyunk... - mondja Mekher.
Makhor nevetni kezd. A hangok mögüled jönnek.

5.) A gazdád leguggol eléd. Bizonytalannak érzed magad, de mégis örülsz, mivel ott van veled. Egy kastélyt látsz a gazdád mögött. Lihegsz, ahogyan a fejedet simogatja. A következőt mondja:
- Harapd meg, Marcangom!
A harap szót és a saját neved érted csak belőle. Támadást jelent, így ugatsz egyet, majd rohanni kezdesz a kastély felé. Csak onnan jön ismeretlen szimat.

6.) Alig látsz valamit, nyüszítesz és kétségbe vagy esve. Össze-vissza rohangálsz, ahogy fülsüketítő zajokat hallasz. Robbanásokat látsz meg csomó zöld trutyit mindenhol. Megpróbálod megkóstolni a zöld trutyit, de az elmozdul a nyelved útjából, majd nevetés hallatszik onnan.

7.) Az ember eltűnt előled. Bár te nem is őt harapdáltad, ő mégis eltűnt. Különös látvány volt, meg voltál zavarodva, mivel az egyik fogadat is a kezében tartotta. Nem törődtél vele sokat, mivel a gazdád megvédésével foglalkoztál és a betolakodók megölése volt a cél.

Marcang: teljes HP, -144 páncél (1 zöld jelző)
--------------------------------------
Tetsuko Jin: 230 HP, 43 páncél
Anatole Saito: 145 HP, 27 páncél (1 zöld jelző)
Ryuninji Ren: 130 HP, 25 páncél
Mirika: 80 HP, 35 páncél
Hinari: 135 HP, 28 páncél
Peter Worker: 145 HP, 43 páncél
Halász Alex: 120 HP, 16 páncél
RenAi: 190 HP, 33 páncél
Yurihime: 70 HP, 16 páncél

Közös tarisznya:
1x Rövid Specializáció potion [Artes Liberales céhbank]
4x Halvány Erősítő Kristály [Anatole Saito]
5x Gyors Futás kristály [Anatole Saito]
3x Vörös Bika potion [Anatole Saito]
6x gyenge tisztító kristály [Anatole Saito]
4x Gyenge Anti-mob Kristály [Anatole Saito]
2x Pajzs Kristály [Anatole Saito]
1x Gyenge Anti-boss Kristály [Anatole Saito]
2x Tükör Kristály [Anatole Saito]
1x Rövid Specialitás Potion [Halász Alex]

Anatole Saito (Sebzés: Z48/ S52/ P56, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Anatole Saito
Anatole Saito
Boss
Ryuninji Ren (Sebzés: 1, pet sebzés: 46, minden 4. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Ryuninji Ren
Ryuninji Ren
Boss
Mirika (Sebzés: késenként 29, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Mirika
Mirika
Boss
Hinari (Sebzés: 30, minden 5. körben pihen, találathoz nem kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Hinari
Hinari
Boss
Peter Worker (Sebzés: 8, pet sebzés: 18, minden 6. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 3 vagy afölött kell dobnia)
Peter Worker
Boss
Boss
Halász Alex (Sebzés: 20, minden 5. körben pihen, találathoz 3 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Halász Alex
Boss
RenAi (Sebzés: 19, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
RenAi
Boss
Yurihime (Sebzés: 30, minden 5. körben pihen, találathoz 2 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez 2 vagy afölött kell dobnia)
Yurihime
Boss
-> 1. körből kimarad Tetsuko Jin (Sebzés: 4, minden 4. körben pihen, találathoz 5 vagy afölött kell dobnia, speciális képességhez nem kell dobnia)
Boss
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Ryuninji Ren on Kedd Szept. 17, 2013 4:06 pm

A lovagfiút előre engedjük, elég lomha, de nincs mit tenni, ez van, ha beelőzöm akk engem támad a boss, az meg azért mégiscsak gázos. támadja csak őt nyugodtan :roll:Elfoglalja a helyét, mi meg kapjuk is a buffot, nah, ideje támadni.
- Switch Anatole-Saito- húzom magamra a nyomit, majd Reginalddal egyszerre megyek én is, ő rászáll a csúnyaságra és összekarmolja rendesen. Én azért stílusosabb megoldást választottam Cool
Visszakézből adok neki egy pofont jobbról, majd balról és a végén m,ég be is fejelek neki egyet Cool Így kell ezt csinálni...
Ezekután pedig irány a fehér kristály alá, ott is kell majd menőzni. aktiválom a képességem, és Himécskén megjelenik a jel, hogy ő már az én tulajdonom :F


// Semmire nem kell dobnom, 3 x 46 + 3 x 1 = 141 sebzés a bossra. Yurihime sebzése pedig Rentől vonódik le, ha lesz egyáltalán ilyen Rolling Eyes//

_________________
avatar
Ryuninji Ren
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1619
Join date : 2012. Dec. 18.

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6382/6500  (6382/6500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 17, 2013 4:18 pm

A SWITCH sikeres.

Marcang 141 sebzést szenvedett el. Marcang páncélja leesett.

Marcang 3-mat sebződik sebei miatt.

Ren hozzákapcsolódik a fehér kristályhoz.

Marcang 9-at sebez Renre.

Jin 3-mat sebződik.

Marcang kap 1 fehér kristály jelzőt.

Anat kap 1 zöld kristály jelzőt.

Fekete kristály: Tetsuko Jin
Zöld kristály: Anatole Saito
Fehér kristály: Ryuninji Ren

Marcang: -88 HP (1 zöld jelző, 1 fehér jelző, 3 seb)
--------------------------------------
Tetsuko Jin: 230 HP, 40 páncél
Anatole Saito: 145 HP, 27 páncél (2 zöld jelző)
Ryuninji Ren: 130 HP, 16 páncél
Mirika: 80 HP, 35 páncél
Hinari: 135 HP, 28 páncél
Peter Worker: 145 HP, 43 páncél
Halász Alex: 120 HP, 16 páncél
RenAi: 190 HP, 33 páncél
Yurihime: 70 HP, 16 páncél

Közös tarisznya:
1x Rövid Specializáció potion [Artes Liberales céhbank]
4x Halvány Erősítő Kristály [Anatole Saito]
5x Gyors Futás kristály [Anatole Saito]
3x Vörös Bika potion [Anatole Saito]
6x gyenge tisztító kristály [Anatole Saito]
4x Gyenge Anti-mob Kristály [Anatole Saito]
2x Pajzs Kristály [Anatole Saito]
1x Gyenge Anti-boss Kristály [Anatole Saito]
2x Tükör Kristály [Anatole Saito]
1x Rövid Specialitás Potion [Halász Alex]
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Mirika on Kedd Szept. 17, 2013 4:33 pm

Kések pördültek a kezeim között, és amint ráfogtam a markolatukra, már szökkentem is előre, hogy Anat és Ren mögött megérkezzek a kutyus nyakára. Eddig minden jól ment, de legutóbb is így kezdtük, aztán a vége mégis balul sült el >.> Azt a hibát remélhetőleg most kijavítottam a stratégiában, így már csak nem lesz gond...
- Switch Ryuninji Ren! - kiáltottam, hogy magamra vonjam Marci figyelmét. Ren életpontjai most különösen fontosak voltak, az én szerepem meg csak annyi volt egyelőre, hogy lesebezzem a segítőt, így kérdés sem lehetett a cselekedetem felől. Akrobatikámat kihasználva a magasba ugrottam és hat csini vörös pixelcsíkot karcoltam a kutyuli oldalába és hátáa, miközben átlendültem fölötte. Pontosan Ren mellett fogtam talajt, kezemet letámasztva féltérdre ereszkedve érkeztem meg.


// Dobnom nem kell Jinnek hála, így hat biztos találat Marcangra és én is a fehér kristály alá állok miután leswitcheltem Renről a dögöt ._. //

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 17, 2013 4:51 pm

A SWITCH sikeres.

Marcang 174 sebzést szenvedett el.

Marcang 3-mat sebződik sebei miatt.

Mirika hozzákapcsolódik a fehér kristályhoz.

Marcang 9-et sebez Mirikára.

Jin 4-et sebződik.

Marcang kap 1 fehér kristály jelzőt.

Anat kap 1 zöld kristály jelzőt.

Fekete kristály: Tetsuko Jin
Zöld kristály: Anatole Saito
Fehér kristály: Ryuninji Ren, Mirika

Marcang: -262 HP (1 zöld jelző, 2 fehér jelző, 3 seb)
--------------------------------------
Tetsuko Jin: 230 HP, 40 páncél
Anatole Saito: 145 HP, 27 páncél (3 zöld jelző)
Ryuninji Ren: 130 HP, 12 páncél
Mirika: 80 HP, 26 páncél
Hinari: 135 HP, 28 páncél
Peter Worker: 145 HP, 43 páncél
Halász Alex: 120 HP, 16 páncél
RenAi: 190 HP, 33 páncél
Yurihime: 70 HP, 16 páncél

Közös tarisznya:
1x Rövid Specializáció potion [Artes Liberales céhbank]
4x Halvány Erősítő Kristály [Anatole Saito]
5x Gyors Futás kristály [Anatole Saito]
3x Vörös Bika potion [Anatole Saito]
6x gyenge tisztító kristály [Anatole Saito]
4x Gyenge Anti-mob Kristály [Anatole Saito]
2x Pajzs Kristály [Anatole Saito]
1x Gyenge Anti-boss Kristály [Anatole Saito]
2x Tükör Kristály [Anatole Saito]
1x Rövid Specialitás Potion [Halász Alex]
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Hinari on Kedd Szept. 17, 2013 5:03 pm


Eddig minden simán ment, hasonlóan az előző próbálkozásainkhoz, ám kiegészítve egy aprósággal, ami az életünket jelentheti. Föld! - kiáltottam gondolatban a már szokásossá vált kulcsszót, megemelve a sebzésemet, majd Mirika és Marcang felé néztem:
- Switch Mirika! - kiáltottam, ezzel magamra vonva a kutyus figyelmét, majd háromszor belé vágtam a Katanát, és már futottam is a helyemre, Anat mellé, a zöld kristály alá. Reméltem, mindent jól csináltam, és a többiek is így fognak tenni.


/Képességhasználat, erőm nő 20-al, majd switch és 3x50=150 sebzés a kutyusba, semmihez sem kell dobnom. Be a zöld kristály alá./

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3505
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 17, 2013 6:02 pm

A SWITCH sikeres.

Marcang egy lélek nyilat dob a fekete kristályhoz.

Marcang 150 sebzést szenvedett el.

Marcang szétesett, majd újjáéledt. Marcang a következőt dobta a fehér kristályhoz: Marcang agyara. Mérgesen néz Hinarira.

Hinari hozzákapcsolódik a zöld kristályhoz.

Jin 5-öt sebződik.

Anat kap 1 zöld kristály jelzőt.

Hinari kap 1 zöld kristály jelzőt.

Fekete kristály: Tetsuko Jin
Zöld kristály: Anatole Saito, Hinari
Fehér kristály: Ryuninji Ren, Mirika

Marcang: teljes HP, teljes páncél
--------------------------------------
Tetsuko Jin: 230 HP, 35 páncél
Anatole Saito: 145 HP, 27 páncél (4 zöld jelző)
Ryuninji Ren: 130 HP, 12 páncél
Mirika: 80 HP, 26 páncél
Hinari: 135 HP, 28 páncél (1 zöld jelző)
Peter Worker: 145 HP, 43 páncél
Halász Alex: 120 HP, 16 páncél
RenAi: 190 HP, 33 páncél
Yurihime: 70 HP, 16 páncél

Közös tarisznya:
1x Rövid Specializáció potion [Artes Liberales céhbank]
4x Halvány Erősítő Kristály [Anatole Saito]
5x Gyors Futás kristály [Anatole Saito]
3x Vörös Bika potion [Anatole Saito]
6x gyenge tisztító kristály [Anatole Saito]
4x Gyenge Anti-mob Kristály [Anatole Saito]
2x Pajzs Kristály [Anatole Saito]
1x Gyenge Anti-boss Kristály [Anatole Saito]
2x Tükör Kristály [Anatole Saito]
1x Rövid Specialitás Potion [Halász Alex]
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Szept. 17, 2013 6:13 pm

Elkezdődött és csupán csak nézői voltunk a történéseknek.
- Switch, Hinari! – mert ezt kellett tennünk, hogy Mr. Marcang ránk figyeljen.
A vérengző fenevad sárga fogai már milliószor jelentek meg az álmaimban, így nem nyújtottak szokatlan látványt, nem féltem most őket. Hisame hátán ülve indultunk felé, majd miként végeztünk a rohammal a fekete kristály alá szálltunk. A mester szintű lovaglásom miatt nem estem le róla, csupán csak irányba állva vártuk a folytatást, mint a Sárkány és Lovasa.Switch. Ha sikerül a támadás, akkor 2*18 + 2*8 sebzés és fekete kristály alá állás.


A hozzászólást Peter Worker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 17, 2013 6:20 pm-kor.
avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 25

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 17, 2013 6:13 pm

The member 'Peter Worker' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 17, 2013 7:03 pm

A SWITCH sikeres.

Marcang 54 sebzést szenvedett el.

Peter hozzákapcsolódik a fekete kristályhoz.

Marcang 8-at üt Peterre.

Peter 1-et sebződik.

Jin 6-ot sebződik.

Anat kap 1 zöld kristály jelzőt.

Hinari kap 1 zöld kristály jelzőt.

Fekete kristály: Tetsuko Jin, Peter Worker
Zöld kristály: Anatole Saito, Hinari
Fehér kristály: Ryuninji Ren, Mirika

Marcang: teljes HP, -54 páncél
--------------------------------------
Tetsuko Jin: 230 HP, 29 páncél
Anatole Saito: 145 HP, 27 páncél (5 zöld jelző)
Ryuninji Ren: 130 HP, 12 páncél
Mirika: 80 HP, 26 páncél
Hinari: 135 HP, 28 páncél (2 zöld jelző)
Peter Worker: 145 HP, 34 páncél
Halász Alex: 120 HP, 16 páncél
RenAi: 190 HP, 33 páncél
Yurihime: 70 HP, 16 páncél

Közös tarisznya:
1x Rövid Specializáció potion [Artes Liberales céhbank]
4x Halvány Erősítő Kristály [Anatole Saito]
5x Gyors Futás kristály [Anatole Saito]
3x Vörös Bika potion [Anatole Saito]
6x gyenge tisztító kristály [Anatole Saito]
4x Gyenge Anti-mob Kristály [Anatole Saito]
2x Pajzs Kristály [Anatole Saito]
1x Gyenge Anti-boss Kristály [Anatole Saito]
2x Tükör Kristály [Anatole Saito]
1x Rövid Specialitás Potion [Halász Alex]
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [10. boss] 4. próbálkozás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.