Kis patak

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Kis patak

Témanyitás by Atoru on Vas. Okt. 26, 2014 9:09 pm

Ez a fiú eléggé... magánakvalónak tűnt. Persze nem mintha én nem lennék az, sőt, ellenkezőleg! Viszont így végig nézve Gilberten, és elgondolkodva azon, hogy eddig hogyan viselkedett...
Vagy csak én vagyok ilyen nyílt? Ezen még nem gondolkodtam el. Eddig mindenkivel ilyen nyílt és kedves voltam. Persze ez nem volt mindig így...
Amikor még kint voltam, az emberek máshogy álltak hozzám. Sokan kinéztek engem, mert kerekes székes voltam, és nem is léptek velem kapcsolatba. Ha pedig valaki mégis kedves volt velem, azt elutasítottam magamtól, mert azt hittem, hogy szánalomból teszi. Furcsa, hogy pont most jutnak eszembe ilyen dolgok. Vajon miért? Talán nem fogom megtudni. Talán már rég tudom. Nem tudom biztosan.  
Amikor Gilbert elmondta, hogy kié is az a hang, megnyugodtam. Tehát egy Sándor nevű fantomé.  
- É-értem. Szervusz... öhm... Sándor. - mondom kicsit bizonytalanul az éteri hangnak. Ez az egész egy kicsit furcsa... - És mondd csak, Gilbert... Ilyenkor hol van... Sándor? Mármint... a fantomoknak van egy külön világuk ezek szerint?- Teszem fel a kérdést. Azt már nem merem megkérdezni, hogy Sándort láthatom-e, nehogy megsértsek ezzel valamit. És így bizony elég nehéz kérdezni is... Jajj ne! Ugye... ugye az előbbi kérdésem nem volt neki probléma? Vagy igen? Nem merem megkérdezni. Ajj, de rossz így ez a helyzet! >< Viszont biztos vagyok benne, hogy megemlítené, tehát semmi gond.
Amikor pedig ugratni kezdte a fantomját, kicsit feloldódtam az előbbe szorongásomból. Ebből is látszik,  hogy igazán jó a kapcsolatuk... Akárcsak Shu és Timidus esetében. Csak itt több személyről van szó,  akivel jóban kell lennie. És ez főleg akkor lehet komplikált, ha teljesen más az egyéniségük.
Mikor Gilbert elmondta, hogy mit érzett első alkalommal, meglepődtem. Nem pont erre a válaszra vártam.
- Hogy... meghalsz? O.o - mondtam ki hangosan. De végül rá kellett jönnöm,  hogy teljesen feleslegesen. Ugyanis Gilbert elmagyarázta, hogy miért.
- Ó, szóval próbatételt kellett kiállnod, mindenegyes fantomodnál? És... ezek a próbatételek miből álltak? Úgy értem... A szellemi, vagy fizikai erődet tették próbára? - kérdeztem meg, aztán hirtelen eszembe jutott,  hogy nem kérdeztem-e olyan dolgot, akit nem kellett.  - Egyébként,  ha nem szabad rá válaszolnod, akkor ne válaszolj. Számomra már ennyi információ is elég. - mondom Gilbertnek. Még szerencse, hogy értek egyet s mást a biológiához, így értettem a fehér vérsejtes dolgot. Viszont... Már ennyi próbát kiállt volna ez a fiú?  Lenyűgöző. És vajon még mennyi fantom fogja próbára tenni? És vajon bírni fogja? Remélem. Kezdem őt megkedvelni. És remélem, hogy ez az érzés kölcsönös.

_________________
If you wait until you can do everything for everybody, instead of something for somebody you'll end up not doing anything for anybody.

avatar
Atoru
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 961
Join date : 2013. Nov. 04.
Age : 19
Tartózkodási hely : Friben/Nyster

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2303/2500  (2303/2500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis patak

Témanyitás by Phobos on Pént. Okt. 31, 2014 8:29 pm


Az oroszlán szórakozott nevetéssel felelt a fiú hebegésére-habogására. Gilbert ennél kínosabbnak tartotta a helyzetet, bár kellő türelemmel állt hozzá az idegenhez. Tanulni akart. Egy sóhajtással vett erőt magán.
- Elvileg van. - mondta. - Azt vagy igaz, vagy nem. Ők csak Esmarchnak hívják, de nem mondták el, hogyan lehet eljutni oda.
Zajos volt - zajos és értetlenkedve kérdezett rá mindenre, akárcsak egy felnőni képtelen gyermek. Csak az tartotta benne a reményt, hogy valóban tudni kívánt. Emiatt nem tagadhatta meg Atorutól a tudást. Bízott az emberekben rejlő hajlamban, mely a változásért kiáltott. A lovag most sokkal toleránsabbank érezte magát, mint bármikor, főleg, mert a Surtrral és Jörmunggal való viszony függött tőle. Ez a sok-sok rákérdezést viszont fölösleges idő- és energiapocsékolásnak tartotta. A csend útján jóval többet lehetett megtudni, mint a szavakkal. Gilbert kötelesnek érezte arra, hogy megtanítsa ezt az éretlen gyermeket az összpontosított figyelemre. A jó horgászathoz és vadászathoz is csendre van szükség.
- Igen, az összesnél. - helyeslőn bólintott a fiú fejtegetésére. - Véleményem szerint nem bűn az, ha kellőképpen fel szeretnél készülni a veszélyre. És mindkettő lehet, a genjutól függően. Sleipnir csak megjelent, se szó, se beszéd, le akarta csapni a fejemet... mert azt akarta, hogy túllépjek a múlton. - vett egy nagy levegőt. - Sándor rejtvényeket adott, és mindhármat, segítséggel, meg tudtam válaszolni. Szóval helyzettől és genjutól is függ. - Kicsit elfáradt a beszédben. Sóhajtozva nézett a víz formájú kígyóra, aki tapintatosan kerülgette a zsineget, nehogy megzavarja a horgászó fiút.
- Csak figyelni kell őket - szólalt meg kis váratva Gilbert. - elég csendben lenned, míg az idődet a fantomod megismerésével töltöd. Saját tapasztalatból beszélek. Ha eljön az alkalom, tudni fogod, mit tegyél. A túlélési ösztönöd és a szíved megsúgja, mit kell majd tenned. - Halvány mosoly futott végig arcán. - Nos, mire vagy még kíváncsi?

_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2772/2900  (2772/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis patak

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Vas. Május 03, 2015 7:08 pm

// Rinarin Ai Kita //

Valljuk be. Nem éppen kellő felszerelésben járom az erőket. Bár nagy ritkán eljárogatok a 10. szintre, most mégis a szafari részét kezdtem el be-bejárogatni ennek az emeletnek. Nem sűrűn voltam itt, talán ha a látogatások száma eléri a 3-at akkor sokat mondok. Nem annyira volt itt dolgom, és én jobban szeretek odamenni, ahol akad egy kis feladat. Azonban most úgy tűnik, jól jön ez a helység. A céh konyhája lassan kifogy, és sokkal olcsóbb itt elkapni a húsadagot, mint boltba venni ugyanezt. Bár csak egy-két arany az olcsóbbak, azért mégsem ugyanaz, ha itt frissen fogod ki. igen, most horgászni szándékozok, így remélhetőleg bő fogással térek majd ismét haza. Hm… haza… jó régen volt, már hogy ezt a szót használtam, és úgy érzem ez még mindig nem teljesen igaz. Én csak egy feláldozható bábú vagyok, nekem nincs otthonom, ahol élhetek. Ha lenne, a végén még túlságosan ragaszkodnék az életemhez, és nem lennék képes megállni a lábaimon, ha úgy hozná a sors. És én dönteni akarok. végül nagy sokára azonban egy utolsó csörrenéssel megállok az egyik nagyobb tavacska partján. Páncélzatom, mint jómagam most is csak úgy árasztja magából a hideget, ám mivel már hozzászoktam, hogy egy járkáló jégcsap vagyok, így engem korántsem zavart. Szépen letelepedek zörögve a vízpartra, és horgászbotomat elővéve, törökülésbe ülve, végül bedobom a csalimat a vízbe. Nyugodt, élettelen tekintetemmel szinte már emberfeletti koncentrációval az úszót figyelem. Már egy ideje nem zörgök. Még a legapróbb mozdulatokat sem teszem meg, csak ülök egy helyben, miközben fagyos aurámnak köszönhetően vékony zuzmara keletkezik körülöttem a fűben, hisz nincs még olyan meleg, hogy rögtön elolvassza azt. Így vártam a kapásra.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis patak

Témanyitás by Rinarin Ai Kita on Vas. Május 03, 2015 8:44 pm

//Ryutoshi Kurasai//

Egyre közelít felém a folyópart, ahova ma Monty-val tartok. Érzem ahogy a kis pandamancsok a vállamba kapaszkodva tartják a kis csimpaszkodó petet a hátamon, s akaratlanul is a  hátam mögé indul a jobbom, hogy feljebb segítsem a kis társamat. A horizontról siklik át a látómezőm az ég kékjére, s a fent tornyosuló felhőre, mely egyedüli óriásként hömpölyög keresztül a folyó felett. Érzem ahogy a szellő végigsimít az arcomon, majd belekap a hajamba, s hátrasöpri azt a vállamról. Ekkor kerül a fókuszom ismét a partvonalra, ahol megpillantok egy görnyedő alakot, kezében bottal. Rántást érzek a tarkómnál, mintha valami a hajam húzná, s a vállam fölött hátratekintve a hajamat rágcsáló Monty vigyorgó szemei köszöntenek. Nem tudok rá haragudni, de hamar elveszik a hátam mögött, ahogy a bal kezem ujjaival megtapintom a puha pandatestet, s a hónom alatt előre veszem.
- Hát szabad a hajamat enni, te rosszaság? - Az arcomra mosoly húzódik, s mintha plüsmackó hóna alá nyúlnék, úgy kúszik a jobbom is a pet köré. Látom rajta, hogy élvezi a dolgot, így magamhoz ölelem, majd meghallom a talpam alatt a kavicsok zörrenését. Semmivel össze nem téveszthető kopogás mikor a parti kövek egymásnak ütköznek, mellette pedig lágyan a folyó zúgása sejlik fel. Leülök, fészkelődök egy keveset, majd az ölembe veszem a pandámat. Ahogy a súlya előbb átgördül a bal lábamra, majd eltűnik, pontosan tudom, hogy már útnak is eredt a kis felfedezőm. A mutató ujjam lefele int, csillingelés harsan fel, s megnyílik a menü a szemem előtt. Előbb a második opcióra bökök, majd a felugró menüből kiböngészem a horgászbotot. Ahogy felvillan előttem a tárgy, s az ölembe hullik ki is kapcsolom az inventory-t, a látóterem pedig balra indul - magas fiút látok görnyedni a bot felett, akinek az irányába Monty is araszolgat. Nem veszek róla különösebb tudomást, hiszen látom az arcán a koncentrációt, így én is inkább a víz irányába fordulok. Lendülnek a karjaim, megfeszül a vállam, majd teljesen kiegyenesedik a karom ahogy bekúszik a fókuszomba, s a markomban tartott bot végéről, furcsán törött ívben csap le a zsineg. A csobbanással együtt újra felrémlik a fülemben a kavicsok zaja, majd a pandám elismerő morgása és fészkelődésének zaja. Lehemperedett a kis felfedező. - Nem jutottál messzire pindur. - Sóhajtom magam elé, s lefektetem magam mellé a botomat.

_________________
avatar
Rinarin Ai Kita
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 126
Join date : 2014. Aug. 26.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
200/500  (200/500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis patak

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Vas. Május 03, 2015 10:13 pm

Némaságom burkán külsős zaj vert lyukat. Akaratlanul megrándulok, ahogy egy távoli láng hangjára leszek figyelmes. Egyelőre semmilyen jelzés nem volt kapás ügyileg, így nagyon nem kellett rákoncentrálnom, ám olybá tűnt, hogy egy ideig nem is lesz kapásom, talán ezért tudtak ilyen könnyen kizavarni a koncentrációmból. Túl könnyen elkalandozok, így viszont lehet, lemaradok egy-két fogásról. Bár mondjuk, a rendszer itt alapjáraton értesít minket kapásnál, szóval ennyi előnyöm azért még van szerencsére. A víz viszont fodrozódott egyet, mikor egy újabb úszó csapódik a vízbe. Elszabom a tekintetemet a saját úszómtól, és a másik felé pillantok, majd a part felé pillantok, ahol egy lány foglalt helyet, maga mellett egy pettel. Elsőre azt hittem valami plüss az, de miután megmozdult, már látni lehetett, hogy ez csak egy élő, kölyök panda. Hát nem sokszor láttam petként valóban létező állatot, de egy-két kivételt leszámítva, azért tényleg sokkal gyakoribb volt a mitikus lények. A pandát veszem először alaposan szemügyre, majd utána a gazdáját is. Kicsit talán idősebbnek tűnt, mint én vagyok, vállig érő szőke hajjal, és méretes dekoltázzsal. Ha talán egy kicsit is perverzebb lennék, talán még elnézegettem volna a mellkasát, de mivel nem vagyok az a típus, így nem nagyon izgatott fel a dolog(, és nem-nem vagyok ferdehajlamú).  Ha a lány felém néz, biccentek felé, majd halkan, de azért érthetően köszöntem.
- Szép napot Kisasszony. Nyugodt napot, és jó kapást kívánok kegyednek.
Végül ezután visszafordulok, és ismételten a csalimra összpontosítok, de kevésbé elmerülve most már, hisz nem szeretnék bunkónak tűnni, ha esetleg a lány szólna hozzám, és én véletlenül nem figyelnék.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis patak

Témanyitás by Chitose on Vas. Jún. 21, 2015 1:18 am

/Shukaku/

- Köszönöm szépen a vásárlást ! - hajolt meg az NPC a boltban, én pedig örömmel tartottam a kezemben a legelső, kezdő horgászbotomat. Éppen ideje volt már hogy beszerezzek egy horgászbotot és elkezdjek horgászni. Már régóta elhatároztam, hogy ki akarom próbálni ezt, csak valahogy eddig halogatódott a dolog. De majd most ! Ugyanez a helyzet a Szafarival. Most, hogy elértem a tízes szintet, már felmehetek oda, gondoltam, miközben kilépve a boltból a Szafari felé vettem az irányt. Nem ismertem még a Szafari területetét, ezért nem is tudtam, merre menjek, viszont azt már hallottam, hogy a négy közül az Északi rész az, amelyik kezdőknek való. Első látásra egy nagy pusztaságnak tűnt az egész, szóval megpróbáltam valamilyen vizet, egy tavat, vagy legalább egy kisebb folyót keresni, amibe bedobhatom a horgászbotomat. Végül találtam egy kis patakocskát és leültem mellé, a horgot bedobva, majd vártam. Vártam, vártam és vártam. Tudom, hogy a halak nem azonnal jönnek, de ez azért így egy kicsit unalmas. Unalmamban egy fűszálat kezdtem el piszkálni. Már egy jó ideje ott ültem, de csak nem jön az a kapás. Jól dobtam én be egyáltalán ezt a botot ? Kiszedtem, majd újra visszadobtam. Ez olyan, mint az előbb. Nem kell erre valami csalit rátenni ? Vagy elég, ha csak hozzáérnek a halak ? Ki tudja. Talán meg kéne kérdeznem valakit. Hallottam valakiről, aki jártas az ilyen szafaris dolgokban: ő Shukaku. Habár, nem tudok dűlőre jutni azzal a lánnyal. Állítólag valami olyasmit szokott terjeszteni, hogy ez egy szép, jó világ, meg hogy érdemes itt élni, és nem is kell innen kijutni. Kíváncsi vagyok, vajon komolyan gondolja-e mindezeket, vagy csak hazudozik... Áh, biztos nem gondolhatja komolyan, hiszen miért lenne jó itt élni ? De akkor vajon miért terjeszt hazugságokat ? ... Talán csak ezzel akar segíteni magán. Magán, és másokon is. Egyszer anya azt mondta, hogyha megpróbáljuk mindig az aktuális helyzetben a jót megtalálni, akkor könnyen jobb kedvre derülhetünk, és elfelejtkezhetünk a rosszról. Itt is valami hasonló lehet a háttérben. Ha elkezdi azt súlykolni az emberekbe, hogy ez egy szép, jó világ, akkor azok előbb-utóbb elhiszik ezt, és jobb kedvre derülnek, és könnyebb lesz nekik kivárni, azt a pillanatot, amikor végre megjelenik a log-out gomb, és kiléphetnek. Biztos sok embert megmentett már az öngyilkosságtól ezzel. Végülis, csak jó ember lehet. Írok is neki egy üzenetet, hátha ráér, és eljön. Persze nekem nincs szükségem ilyen elméletekre, én el tudom viselni az igazságot enélkül is.

Szia !

Chitose vagyok, tudom, hogy még nem találkoztunk, de egy kis segítségre lenne szükségem a horgászással kapcsolatban. Ha ráérsz és van kedved, gyere el légyszíves. A koordináták: ...

Üdv: Chitose

Kész, ez így jó lesz, küldés. Kíváncsi vagyok végül eljön-e. Talán jobb lesz egy kicsit arrébb mennem, lehet, hogy itt egyáltalán nem is élnek halak...

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis patak

Témanyitás by Shukaku on Vas. Jún. 21, 2015 8:40 am

Mint ahogy szokások is volt már elég régóta, a sárkány a lány válla fölött áthajolva olvasta az üzenetet, azaz olvasták együtt. A feladó ismeretlen volt, talán egyszer ha látták a bolhapiacon, talán vettek is tőle valamit, talán csak valami közvetítőn keresztül vettek tőle valamit… mindez lényegtelen volt, az volt a biztos, hogy huzamosabb ideig, nem véletlenül még soha nem találkoztak vele. Ezért is nézhette ugye Timi is az üzenetet. Az ismerőseik már tudták, hogy ha valamelyikük csak Shunak, vagy csak Timinek szeretne üzenetet írni, akkor a tárgy részhez szépen bepötyögi, hogy kinek is szól pontosan, és akkor a másik nem leskelődik. Ez egyszerű volt akkor, ha az idomár volt a címzett, ám amikor Timidus, akkor már kicsit bonyibb, hisz olyankor Shu becsukta a szemét, és Timidus irányította az ő kezét is, hogy el tudja olvasni a neki szóló levelet. Néhányan furcsán néztek rájuk, amikor ezt a manővert a főtéren, vagy valami nyílt környezetben végezték el, ám az emberek nagy része már tudta, hogy Shu furcsaságait meg lehet szokni, és legtöbbször ártalmatlan dolgok, mint ahogy ez a bizalomjáték is. Itt azonban semmi ilyesmi nem volt, úgyhogy mindketten olvasták a levelet, majd Shu bezárta, és kérdőn a sárkányra nézett. Vasárnap volt, pihinap, ilyenkor mindent együtt szerveztek.
-A segítségünket kérte, tehát megyünk.
-Szupi, én is úgy gondoltam. Írok is egy levelet Junnak, hogy merre járunk, meg kihez megyünk, a biztonság kedvéért.

Ezt a szokást Anat kiesése óta tartották. Szerencsére az üzenetküldő rendszert még soha senki nem csapta be, szóval lehetett tudni, hogy ha Chitose neve szerepel a feladónál, akkor valóban ő is küldte a levelet. Shu gyorsan válaszolt is, miszerint mindjárt ott lesznek, és pár perc múlva már villant is a kristály, ők pedig egy rövid sétát követően megérkeztek a megadott koordinátákhoz.
-Halihó! Itt is vagyunk, ahogy ígértük… miben segíthetünk?
Mivel más nem nagyon horgászott a megadott ponton, nem volt nehéz kitalálni, hogy kit kell megszólítani.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis patak

Témanyitás by Chitose on Szomb. Szept. 05, 2015 11:56 am

/Shukaku - Záróposzt/

Végül egy kicsit arrébb mentem, a patak egy keskenyebb szakaszára, és ott dobtam be újból a botot. Megint csak vártam, és vártam, és közben figyeltem a halakat. Egy idő után megfigyeltem, hogy mintha a halak valahogy szándékosan elkerülnék a horgászbotomat, mindig mellette úszkálnak el. Lehet, hogy stratégiát kellene váltanom ? Talán ha kézzel próbálnám meg kifogdosni őket, akkor az úgy jobb lenne. Kirántottam a horgászbotot, letettem a földre, majd a víz fölé térdeltem. Felkészültem, végül paccs! lecsaptam az egyik halra. Megvan ?! Óvatosan szétnyitottam a kezeim, de csak a víz folyt ki belőle. Azt hittem, hogy megfogtam, de mégse. Megint. Pont úgy mint akkor. Eszembe jutott, amikor egyszer, régen apa kivitt a tengerre, én pedig kézzel próbáltam fogni halat. Lassan könnyek gördültek le az arcomon, ahogy ráeszméltem, hogy tulajdonképpen akkor voltam igazán, felhőtlenül boldog az életemben. Aztán minden egycsapásra elromlott: jött apáék válása, anya új férje, majd annak halála, és most ez. Hogy itt ragadtam a SAO világában. A térdemre hajtottam a fejem és sírtam, csak Shukaku kiáltására tértem vissza végül, a gondolataimból a valóságba. Remegve néztem fel rájuk, szipogtam párat, hátha így jobb lesz, de nem lett. Hirtelen elszégyeltem magam, hogy ők milyen vidáman jöttek, én meg itt sírok előttük. Nem szerettem mások előtt sírni, nagyon nem szerettem. Majd végre sikerült egy kicsit összeszednem magam:
- Ne haragudjatok, de most mennem kell... sajnálom. - mondtam, majd előkerestem a teleport kristályom, és "Teleleport: Kezdetek Városa!", el is tűntem a szemük elől, hogy aztán végül otthon jól kisírhassam magam.

/Köszönöm a játékot !/

_________________
avatar
Chitose
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 224
Join date : 2013. Mar. 23.
Age : 23

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
597/600  (597/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis patak

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.