Mezőség #2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Mezőség #2

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 10, 2013 7:44 pm

Itt lehet vadászni.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Aug. 30, 2014 9:18 pm

// Saya //
Már jóideje, hogy felbukkant a Tenka, azonban szerencsémre még eddig egy alkalommal sem találkoztam az úgymond "jelükkel". Mindenesetre eléggé zavart, hogy kb semmit sem tudok ezekről az alakokról, akik olybá tűnik az ellenségeink. Sokat gondolkoztam, hogy valyon elfogadta-e Peter a csajszi provokolását... és nagyon remélem, hogy nem kockáztatta meg a párbajt. Azonban legtöbbet talán az egyik csöppnyi kis társunkra gondoltam, aki fiatal kora ellenére jelen volt egy játékostársa halálánál. Így attól tartva, hogy Saya esetleg még mindig rosszul érezte magát, küldtem neki egy levelet amelyben arra kértem, hogy jöjjön el a 10. szinten lévő szafarihoz. Én már kb 10 perccel előtte a helyszínre érkeztem, így bőven volt elég időm körülkémlelni, van-e valami vad a környéken. Azonban ennyire a terület szélén még egy vad se fordult meg, nemhogy belebotlottam volna egy-pár kisebb példányra... Mindenesetre míg Sayacska meg nem érkezik, addig a minikonyhámat elővarázsolva neki is láttam csinálni valami finomat. A főzés jártasságom szerencsére elérhetővé váltotta, hogy ilyen hordozható készülékekkel is mennyei ételeket csinálhassak. Kis idő után már sercegett a virtuális zsír, ahogy a Vadkanhús sülni kezdett, mennyei illatával csalogatva ide a közelben levőket. Remélhetőleg Saya lesz az egyetlen aki megérzi, nem pedig egy kiéhezett piri... Ahogy a hús kész lett beletettem egy szendvicsbe, saláta és paradicsomra hasonlító zöldséggel együtt majd becsomagoltam, hogy ne hülljön ki, majd megismételtem ezt egy másik hússal, hogyha megérkezik a lányka, harapjunk valamit vadászat előtt. Ha végül Saya is betoppant, mosolyogva integetek neki, majd egy ölelés után köszöntöm.
- Saya de régen láttalak. Hogysmint vagy? Remélem nem vagy vegetáriánus. - nyújtom felé az egyik szendvicset.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Saya on Csüt. Szept. 04, 2014 12:49 am

Híííí... Ayani, Ayani... jaaaj, tudom már, ő az a vicces lány a Yuichi mellett, aki valamit olyasmit is mondott, hogy a nevelőanyám vagy micsodám, ami hülyeség, mert engem az Anat nevel, az Anatnak meg a Mirika a párja, tehát nekem a Mirika a nevelőanyám. Annak ellenére, hogy még nem igen találkoztam vele Suspect
Viszont neki van a pacija, a Tűzrózsa. Szerinted megengedi, hogy lovagoljak majd rajta? *.*
Hugi persze nem válaszol, mert most duzzog, amiért nem sikerült kidobatnia engem a Limenből, hehe Razz Most Csendkirályt játszik, vagyis nem hajlandó megszólalni, de sebaj, így is, úgy is most vidám vagyok.
Mivel már úgyis felköltöztünk, nagyon közel vagyok a szafarihoz, úgy konkrétan rálátok a szobámból, bár az Anat kicsit kipucolta a környéken, hogy ne kelljen aggódnunk a mobok miatt. Szóval azért én is elég hamar odaérek, mert már nem kellett teleportálgatni meg ilyesmi, és sasszézva-ugrálva meg is látom az Ayanit.
-Ayayayaaaaa! -integetek már messziről, mert nagyon örülök neki *.* Meg is ölel, úgyhogy én is, mire a Hugi az megint fintorog meg kiölti a nyelvét és úgy tesz, mint aki hányni akar, de szerencsére ezt Ayaya úgyse látja, hisz a Hugi a fejemben van.
-Én jól vagyok, most költöztünk ide az új Limenbe. Láttad már? :3 -mutatok arra, amerről jöttem. -És amúgy nem, nem vagyok az. Megeszek mindent, mert az az egészséges \o
Közben megnézem, mit alkotott eddig. Hmm, finomnak néz ki :F Szerencsére kapok is, szendvics formában, és ki is bontom, hogy beleharaphassak. Jajj, ez mennyei. :F
-Azta. Jó magas lehet a Főzésed! -harapok megint és persze az egészet tele szájjal mondom :F Mert olyan finom :F
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Cellindir on Hétf. Nov. 03, 2014 7:57 pm

Asu


Szerencsére, viszonylag gyorsan találtam magamnak céhet azután, hogy az előzőt elveszítettem. Kicsi, de erős céh, akiknek már sikerült félelmetessé tenniük a nevüket. Ha ráveszem őket, hogy segítsék a terveimet, és lassan az irányításom alá vonom őket, tökéletes bázist fognak jelenteni ahhoz, hogy uraljam velük ezt a világot.
Természetesen, nagyon fontos, hogy minél gyorsabban megismerjem a tagokat, úgyhogy ma már el is hívtam egyiküket vadászni. Azon kívül, hogy a lány elég erős, vidámnak tűnik, és mint mindannyian a céhből, ölt már olyat, aki a régi világból jött, nem igazán tudok róla semmit, csak a nevét. Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen. Nem csak a bizalma elnyerése iránti vágy, ami arra visz, hogy meg akarjam ismerni, mert nem csak szolgákat akarok magam köré. Még egy uralkodónak is kellenek bizalmasok, barátok, különben a semmi felett uralkodik. Az erőm mellett elveszítettem mindenkit, akit erre a szerepre szántam.
A megbeszélt helyen, a megbeszélt időben várok egy farönkön ülve. Nosztalgikus lesz újra vadászni valakivel, akivel a beszélgetés mellett egyfajta versenyt is folytathatsz a nagyobb zsákmányért. Igaz, nem lesz azért ugyanaz így, hogy nem az erdőt járó emberek a célpontjaink, és nem több száz arany a zsákmány, amit megszerezhetünk.

avatar
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Asuka on Hétf. Nov. 03, 2014 8:26 pm

Mit ne mondjak, nem kicsit meglepődtem, amikor hirtelen hopp, ott termett egy új tag a templomban! *.* Ritka kincs ám, ha találunk valakit, akinek hasonlít az elképzelése a miénkhez. Valamint nem fél bepiszkolni a kezét sem. Így aztán, hogy a közös jövőnket és együttműködésünket megalapozzuk, beszéltem meg a randimat Cellivel. Méghozzá nem máshol, hanem a szafariban! *.* Már régóta ki akartam próbálni, milyen.
Napsütés, csicsergő madarak, napernyő és csodás táj! *.* Most mindez elmarad. Ha egy vörös mászkál valahol, azt még elnézik. Legfeljebb szívják a fogukat, hogy igazán nem tudnak tenni semmit, hacsak az indikátoron túl nem bizonyítanak rád semmit. Ellenben ha két vörös találkozik valahol, az már probléma. A szafari pedig egy elég nyílt terep, és nem hiányzik nekem, hogy valamelyik magát önkéntes hatalomnak kikiáltó céh az őrizetébe vegyen minket. Így aztán le kell mondanom a pillangókról és a csicsergő madarakról, s csupán szürkületkor találkozok Cellivel. Még éppen jók a fényviszonyok arra, hogy lássunk is eleget, Látás jártasság nélkül. Egy-két órát biztosan el tudunk vadászgatni itt. *.*
- Szióka, Celli! *-* Remélem, emlékszel még rám. ^.^ - lévén céhtag, annyira nem tartok tőle, hogy a valódi önmagamat kell adnom. Azonban a maszk, mellyel a bennem élő szörnyeteget leplezem, olyannyira erős, hogy néha tényleg elfelejtem, ki is vagyok valójában. Ezért ilyen tökéletes.
- Még sosem jött el senki velem randira Aincradban! *.* Ugye ez egy randi? Remélem. Ha valaki jön és kérdezi, majd ezt mondjuk. ^.^ - csimpaszkodok bele a karjába. Nem tartok tőle. Nem ismerem a szintjét, de ha ismerném is, akkor sem tartanék attól, hogy kihasználná helyzetem. Kettőnk közül ugyanis ő az újonc, aki még nem tudja, nálunk mi a módi. ^^
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Cellindir on Hétf. Nov. 03, 2014 8:51 pm

Asu


Asuka időre befutott, úgyhogy fel is állok. Már kezd besötétedni, úgyhogy ez tökéletes időpont a vadászathoz. Ilyenkor senki nem mer kint tartózkodni, félnek mind a játékosoktól, mind az esetleges éjjelre bekapcsolt szörnyektől. Vannak éjjel előbújó mobok, de nem ezen a területen.
- Emlékszem, Asu- a másodperc tört része alatt döntöm el, hogy rögtön becenevet adok a lánynak. A legnagyobb ostobaság erre engedélyt kérni, és most, azt hiszem, segíti a bizalmi kapcsolat kialakulását, nyilván ez lehet az ő oka is, hogy rögtön a nevem rövidített formáját kezdte használni. Ilyet még úgy sem hallottam. Az az egy lány, akivel olyan viszonyba kerültünk, hogy személyesebb nevet merjen használni, úgy nevezett, ahogy régen hívtak, mielőtt aincradi lettem.
- Igen, randi. Nekem is jó régen volt már az utolsó, szinte nem is emlékszem rá. Téged biztos nem felejtelek el- egy kis, pillanatnyi mosolyt megengedek magamnak a lány irányába, ahogy egymásba karolunk. Fontos lenne megtudnom, hogy tényleg ez-e az igazi Asuka, de azt hiszem, erre ma éjjel nem lesz lehetőség. Ahhoz az kellene, hogy lássam, amikor megöl valakit. Akkor mutatkozik meg igazán, ki is vagy valójában. - Régóta tartozol már a céhhez?

avatar
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Asuka on Hétf. Nov. 03, 2014 9:07 pm

Tisztára fel vagyok spanolva! Nem csak jóképű, de még modora is van! *-* Karolok hát bele, s az éjszakai sétát elindítom. Látszólag engedem, hogy ő vezessen, azonban a kitaposott ösvényeken, mikor valami érdekeset látok, finoman abba az irányba próbálom terelni, ami nekem tetszik. Hiszen miért is sétálnék azon az úton, amit már annyian bejártak? Rolling Eyes Nem csoda, ha nem találnak semmi újat. *.*
- Engem nem lehet csak úgy elfelejteni! *.* - tipegek a kis magassarkúmban, Celli karjába kapaszkodva.
- Pssszt! Te még ezt sem tudod? O.O - legszívesebben rálépnék a lábára, amiért nyílt területen, a céhházon kívül a céhet említi. Nincs észlelésem, márpedig semmi sem garantálja, hogy nincs, aki esetleg utánunk leselkedik, valamint hallgatózik.
- Mit gondolsz? Ez a két vörös indikátor vajon mennyire feltűnő ebben a már majdnem sötétben? Egy olyan helyen, ahol a mobok is barátságosak, mert minden tele van kisnyuszikákkal... - a legtöbb mobnak vörös az indikátora. A szafariban lévőek azonban mások. Nem harcra termettek, hanem arra, hogy levadásszuk őket.
- Az egyetlen, ahogyan utalhatsz rá, az ez. - állok meg egy pillanatra, s mutatom meg a vállamon lévő, koponyás tetoválást. Ez ugyanis a jelzése annak, hogy a Liberatorshoz tartozok. Bizonyára Celli is megkapta már a billogot.
- Haru-chant megkedveltem, mikor megismertem. Hasonlóak a nézeteink. Régen máshol voltam elkötelezett, de már akkor is szimpatizáltam az érdekeinkkel. ^^ - régen egy frissen alapított céh tagja voltam, de aztán minden megváltozott.
- Te magad pedig hogy találtad meg a templomot? Nem sokan merik megközelíteni. Pedig gyönyörű épület. *.* - szándékosan nem fogalmazok konkrétan. Kissé paranoiás vagyok. Végtére is, az indikátorom színe éppen elég ahhoz, hogy gyanakvást keltsen. Fent kell tartanom a látszatot.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Cellindir on Hétf. Nov. 03, 2014 9:43 pm

Asu


A lány egy kicsit furcsa ruhát választott a vadászathoz, legalábbis nem tudom elképzelni, hogy ilyen cipőben hogy lehet egyáltalán járni, de csak egy gyors pillantással nyugtázom a lábbelijét, miközben megjegyzi, hogy őt nem lehet elfelejteni. Ha lehetne, sem tennék ilyet, ebben a világban minden információ hasznos lehet, ostobaság lenne bármit kidobni.
Nem értem pontosan, hogy miért zavarja, hogy nyíltan említettem a Liberatorst, gondolom, elég sokan tudják már, hogy ő közéjük tartozik, de ezek szerint nem szerencsés nyíltan reklámozni a tagságot. Az anarchia miatt sokan elkezdtek rendőrösdit játszani, és tényleg ideális célpont lehetünk, főleg, hogy senki nem szól rájuk az önbíráskodásért. Egy ilyen céh ugyan feloszlott most, de még mindig rengeteg van. Amikor az enyém lesz a világ, az első dolgom lesz kiirtani őket.
- Rendben- megérintem a vállamon takarásban lévő tetoválást, miközben tudatom vele, megértettem. Természetesen bocsánatot nem kérek, legfeljebb olyan dolgokért szabad bocsánatot kérni, mint rálépni mások lábára. Ha túl sokat dobálod a bocsánatodat, attól csak gyengének tűnsz. - Értem. Azt hiszem, engem is az ő személyes megjelenése nyert meg. A templomra szóbeszédek alapján találtam, olyanokat kerestem, akik tudják, mit akarnak. Ritka kincs ebben a világban- egyelőre nem beszélek a régi céhemről és a bukásról. A titkokra ugyanaz áll, mint a bocsánatra, aki eldobálja az összes titkát, unalmassá válik, és könnyen kiismerhetővé. Cseppenként kell mindent adagolni.
Egy könnyed érintéssel jelzem Asukának, hogy figyeljen rám, miközben a másik kezemet a számhoz érintve mutatom neki, maradjon csendben. Kiszúrtam egy madár farktollát, aki vélhetően aludni készül egy alacsonyabb ágon. Csendben lopakodok közel hozzá, hogy csak akkor vegyen észre, amikor már a hüvelykujjaim a hátát, a többi pedig a hasát fogja át, így a fácán teljesen menekülés és védekezésképtelen, miközben leemelem a fáról. Egy mosollyal fordulok a lány felé a zsákmányommal, miközben gyors analízist végzek az arcán. Kétféle lány van, az egyik típus megsajnálja az állatot ilyenkor, a másik viszont inkább megenni akarja őket. Bár nem tudok tökéletes bizonyossággal válaszolni arra a kérdésre, ő melyik csoport, de a megérzéseim alapján inkább az első kategóriába sorolják. Szétnyílnak az ujjaim, hagyom menekülni a madarat. A bónuszpont így is megvan, ha rákérdez, még mindig mondhatom, hogy nem tudom megfőzni, és nem is nagyon lehet eladni vörös indikátorral.
- A következő a tied- visszasétálok a lány mellé, és a karom nyújtom, hogy belekarolhasson, miközben elindulunk még beljebb. Figyelem a környezetet, de nem akarok fogni semmit, amíg ő nem ejtett zsákmányt. Egyelőre, meghagyom neki a kérdezés lehetőségét is.


/fácán/
avatar
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Asuka on Kedd Nov. 04, 2014 10:32 am

Szavaiból úgy ítélem, hogy nincs igazán tisztában céhünk identitásával. Ez baj, nagy baj. Nagy hibákat követhet el, ha nem figyel. Ez alap járaton nem érdekelne, csakhogy akad egy kis probléma. Ezáltal az én munkásságomat is fenyegeti. ^^
- Szóbeszédek? Hmm... ez nem jó. Nagyon nem jó. :/ - húzom kissé a számat. Veszélyes dolog az, ha szóbeszédek keringenek a templomról. Jobb lenne, ha éppen azt hinnék róla, ami. De ezek szerint mégis csak felkeltettük a gyanakvást az önbíráskodó céhek és játékosok szemében.
- Tartoztál már céhhez, Celli? - nem ismerem a múltját, ha viszont szeretne mesélni, én meghallgatom. *.* Hogy aztán mesél-e róla, vagy sem azt már ő tudja. Minden esetre mesélek neki a Liberatorsról keveset úgy, hogy azt ő is megértse.
- Tudod, én régen egy másik céhhez tartoztam. Egy jó barátom alapította. Még a való világban ismertem meg. Igaz, sohasem találkoztunk. Egy egyszerű blogger volt, egy közönséges tinédzser. Tudod jól, hogy mit szeretnek a tinik. Ruhákat, sminkeket. ^^ - sétálok vele, s ezúttal letérek a kitaposott ösvényekről. Én újító vagyok, új utakat járok. Utakat, melyeket ezelőtt soha senki sem járt be. Legfeljebb, ha engem követnek.
- Aki céhhez tartozik, annak megmutatkozik tagsága egy ikonnal. Akkoriban az én buksim mellett is ott villogott egy. Most azonban semmit sem látsz. Pont olyan vagyok, mint bármelyik szóló játékos. De még sem. ^^ - valóban, a csinos kis fejem mellett egyetlen ikont sem látni, ami a Liberatorsra utalna. Nem véletlenül.
- A titkok maradjanak is titkok. Ha valóban szóbeszédek járnak, akkor a legjobb lenne mihamarabb véget vetni nekik. ^^ - engedem, hogy kiszabaduljon karolásomból, mikor meglátjuk a mozgolódást. Én csupán távolabbról figyelem, hogy mit is művel. Lassan odaoson a fához, s megkaparintja zsákmányát. Mint egy profi. Nem is várnék mást attól, akit befogadnak a Liberatorshoz.
- De kis aranyooooos! *-* - csillognak szemeim, mikor megmutatja a zsákmányt.
- Tartsuk meg! Tiszta cuki. - jobban szeretem a cuki madárkákat, mint a papagájokat, meg az énekes madarakat, de azért ez is édes. *_* Majd felfigyelek én is egy mozgásra, s szintemből adódó gyorsaságomat kihasználva rohanok oda, hogy elkapjam a vadat. Éppen csak a kikandikáló, bozontos, bolyhos, vörös farkat pillantom meg, de ez épp elég, hogy tudjam, hogy egy édes, cuki-muki Vukot találtam. *-*
- Mondd, mit érzel, miközben a vadat tartod markaid között, Cellindir? - becézgetésem most elmarad, s hangsúlyom is ellent mond a megszokottnak. Bár tulajdonképpen az általános hangsúlyom mond ellent a valódinak. Rolling Eyes
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Cellindir on Kedd Nov. 04, 2014 8:23 pm

- Nem kell aggódnod, nem egy átlagos fogadóban hallottam. Nekem kivételesen jó kapcsolataim vannak- tökéletesen meg tudom érteni, hogy zavarják a szóbeszédek. Még emlékszem a különböző szuperhősökre, akiket idolként állítottak a generációm elé, a bent ragadt játékosok jelenős része nagyon élvezi, ha hőst játszhat. Ha találnak ennek a vágyuknak célpontot, az könnyen jelentheti a végünket. Persze, ahhoz talán nincs gyomruk, hogy meg is öljenek.
- Igen. Alapító tagja voltam egy kisebb céhnek, a nevünk Aincrad Áldozó Papjai volt. Az a tipikus narancscéh, semmi különös. Volt egy félresikerült akciónk, én vagyok az utolsó élő tag- elég degradáló kifejezés a tipikus narancs céh a régi társaimra. Mindössze egy narancs tagunk volt, a többiek vörösek voltak, és bár tényleg soha nem voltunk többen hatnál, mindannyian abba a felső százba tartoztak az én szememmel nézve. Olyan emberek, akik nem féltek megtenni, amit meg kellett, hogy előrébb juthassanak. Nehéz lesz hasonlóan jó társakat találni.
- Igen, nekem is volt hasonló ismerősöm- legalábbis valószínűleg, ha ez tényleg annyira népszerű dolog, mint mondja. Egy kicsit zavaró, hogy sok közös beszédtémám nem létezik emiatt, hogy már homályos a múlt, bár lényegesen több az ebből fakadó előny. Sokkal tisztábban látok a jövőre. - Ha zavarnak a szóbeszédek, semmibe nem kerül rávennem az informátorom, hogy többet ne beszéljen erről- nyitva hagyom, hogy hogyan, de egyetlen biztos mód van csak, hogy valaki igazán jó titoktartóvá váljon. Hasznos volt az utóbbi hét hónapban, de mindenkinek tudnia kell, mikor válik hasznosból terhessé.
Egy mosollyal figyelem, ahogy Asuka elkapja a rókát, közben pedig nyugtázom, hogy jó döntést hoztam a madár elengedésével. Bármit is tesz, akárhány embert öl meg, egy ilyen aranyos, védtelen állatot soha nem tudna bántani a legtöbb lány. Valószínű mindkét lány, aki a céhemhez tartozott, imádta az állatokat, egyikük gyakran beszélt a macskáiról. Annak ellenére, hogy imádta feldarabolni az áldozatait, számomra érthetetlen okokból, valószínű soha nem tudná ezt tenni egy fácánnal, mókussal vagy macskával. Rendkívül sajátos, szórakoztató oldala a másik nemhez tartozók nagyobb részének.
- Hatalmat. Hatalmad van felette, ez az érzés pedig nagyon hasonlít ahhoz, amikor egy ember élete felett van hatalmad. A te kegyelmeden múlik, hogy létezni fog-e a továbbiakban, vagy eltűnik ebből a világból. Van, aki élvezi ezt, mert többnek érzi tőle magát, van, aki fél tőle, mert ez hatalmas felelősség, a döntésed örökre szól. Én csak hatalmat érzek- ostobaság érzelmek alapján döntéseket hozni, főleg olyan szélsőséges helyzetben, amikor egy élet múlik a döntéseden. Hidegen, racionálisan kell kiszámolni, hogy mi segít neked. A madár élve hasznosabb volt. - Te, hogyan érzel?

avatar
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Asuka on Kedd Dec. 02, 2014 11:15 am

Jó kapcsolatok ide vagy oda, engem kifejezetten aggaszt, hogy szóbeszédek keringtek rólunk. Ilyet nem lenne szabad megengednünk. Volt ugyan egy-két olyan játékos, akit megpróbáltam a céhbe beszervezni, de egyikük sem olyan, akit aztán tényleg bevontam a Liberators világába. Nem voltak rá érdemesek. Azonban arra mindig fokozottan figyeltem, hogy úgy fogalmazzak, hogy arról ne lehessen rájönni, mit is jelent pontosan.
- Aincrad Áldozó Papjai? Nem gondoltam volna, hogy vallásos vagy. *.* - tényleg nem tűnik valami tipikus vallásos fazonnak. Meg úgy egyáltalán, szerintem nagyon távol áll ettől. o.o Fura is emiatt kissé, hogy ilyen, amilyen. Meg hogy éppen a Liberatorsba került, hiszen - nem köztudottan - a céhházunk nem más, mint egy hatalmas templom a Kezdetek Városában, ahova a kutya sem jár.
- Intézd akkor. - hagyom rá a dolgot. Ne legyenek szóbeszédek. Ha el tudja intézni, hogy az informátor többé ne beszéljen, akkor csinálja. Bármibe is kerüljön az. Márpedig egyetlen olyan dolog van, amivel egészen biztosan el lehet hallgattatni. Egy életre. Legalábbis az ittenire, az aincradira. Inkább ő tegye meg, minthogy nekem kelljen bemocskolni a kezem. Hiszen nem az én felelősségem, még ha igenis, az én problémám is. Az utasítás egyszerű, nem parancsoló, ám világos. Nem akarom, hogy bárki is tudjon rólunk.
- Mi, a Szabadok eddig mindannyian be tudtunk illeszkedni a "társadalomba". - enyhén gúnyos hangnem a szónál, melyet meg is nyomok egy kissé.
- Ki így, ki úgy. Persze, vannak, akik inkább a sötétben rejtőzködnek. Mások pedig megmutatják magukat, vélt valójukat. Elfogadtatják magukat. A túlélésük érdekében. Ekképpen viszont soha senki nem tudhat róluk igazán. A beilleszkedés a legjobb rejtőzés. Senki sem fogja kétségbe vonni szándékod, ha látszólag nyílt lapokkal játszol. - ahogy teszem azt én is. Egy csinos kis üzlet a Kezdetek Városának piacán... A ragyogó tekintet és cseverészés meg süteményezés... Minden, minden azért van, hogy be tudjak illeszkedni. Csak annyira provokálom a tömeget, hogy ne tudják figyelmen kívül hagyni létezésem. Azonban úgy teszem ezt, hogy indikátoromtól függetlenül akár még ártalmatlannak, sőt, butácskának is gondolhatnak. Ez pedig mindenre nagyon jó megoldás.
- Javaslom, tégy te is így. Építs kapcsolatokat, úgynevezett barátságokat. De az se baj, ha ellenségeket. Lényeg, hogy tudják, amit tudatni akarsz velük. Mutasd azt a maszkot, amit látni engedsz. Így pedig garantálom, hogy nagyobb részt biztonságban leszel. ^^ - furcsa tanácsok, melyeket ha valaki kihallgatna, bizonyára elkételkedne abban, hogy ki is vagyok valójában. De nem akarom, hogy tudják, az nem lenne túl jó nekem. No
- Mit gondolsz? Szerinted? ^.^ - széles mosoly, tökéletes fogsor. Nem válaszolok saját kérdésemre. Meghagyom, hogy ő legyen az, aki kitalálja.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Miu on Szer. Dec. 03, 2014 8:40 pm

/Nanami/

Itt vagyok a 10. szinten. Megint. De most vadászni jöttem ide. Úgy is olyan rég csináltam már ilyesmit…Na jó nem olyan rég vadásztam, azzal a sráccal, hogy is hívták…Cearso-nak…ha jól emlékszem. De mivel vele tényleg nem régiben vadásztam, így most más partnert kell kerítnem. Fő a változatosság. No, nézzük csak kivel találkoztam én már régen. Hmmm…Meg van Nana-chant és a kis ordas komát már rég láttam. A küzdőteres harcunk óta nem láttam és az se tegnap volt mát. Elő is került az üzenet küldő és már írtam is…

„Szia Nana-chan és Inu!

Rég láttuk már egymást. Lenne kedved egy kis vadászathoz a 10. szinten? Küldöm a pontos adatokat is arról, hogy én hol vagyok most. Remélem eljössz és szórakozunk majd egy jót.

Üdv.: Miu.

Üzenet elküldve. Már csak meg kell várnom a választ és ha netán jön akkor azt, hogy ide érjen. De sajna kicsit türelmetlen vagyok szóval én neki is látok addig a mókának. Szokott módon fogtam neki a dolognak. Tehát elővarázsoltam a varázs nasiim, amikkel mindig magamhoz csalok az állatkákat. Majd csöndben figyeltem a terepet, hogy merre látok meg valakit. Sikerült is kiszemelnem egy Hiúzt. Huppsz…Ő kicsit nehéz falat lesz. Vajon ő is szereti a csokis sütit?...Óvatosan közelebb mentem az állathoz, majd elébe dobtam egy sütit. A nagyra nőtt cicus rögtön fel is figyelt a sütire is meg rám is, de szerencsémre a süti jobban érdekelte mint én. A cicus egy kis ideig szimatolta az elé dobott sütit, majd meg is kóstolta és lám ízlett neki. Akkor most jön a kettes lépés. A kezembe vettem egy sütit és azt a Hiúz felé tartva közelebb lépkedtem hozzá. Amikor azt véltem felfedezni, hogy nem tetszik neki a közeledésem, akkor megálltam egy pillanatra és amint újfent érdeklődést mutatott felém ismét közeledni kezdtem hozzá. Végül elértem a sikert és a macsek kivette a kezemből a sütit. Egy ideig tömtem a csoki édességgel. A hiúz még kicsit kérette magát, de végül sikerült megsimogatnom és elég hamar össze is barátkoztunk. Óvatosan leültem mellé a cicus pedig önelégülten tette a fejét az ölemben és hagyta, hogy tovább simogassam. Most már teljesen olyan mint egy átlag házi macska, csak kicsit nagyobb és veszélyesebb, ha magadra haragítod…

/Hiúz/
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Yue on Szer. Dec. 03, 2014 9:27 pm

//Miu//

Reggel volt még (reggel 9), ami látszott is rajtam, pontosabban a kedvemen.
-Hmmm... -nyögtem ki félholtan.
-Mi az Haru? -kérdezte Inu
-Semmi, csak hmmm. De ha már kérdezed. Az a nagy bajom Inu, hogy unatkozom. Tegnap amikor elmentünk küldetést nézni akkor egy érdekeset sem fogott meg, küzdőterezni meg annyira senkivel nem tudunk.
-Ez...Igaz. Lehet, hogy ma lesz valami.
-Az egyetlen pozitívum ebben a hónapban, hogy visszaköltözhettünk ide, méghozzá ingyen.
-Van benne igazság.
-Na de inkább ahelyett, hogy itt nyafogok, hogy nem találok semmit, inkább kereshetnék, akarom mondani kereshetnénk valamit!
-Előtte még! 100%-ban nem vagy már kómás per depis?
-Aha.
-Akkor mehetünk.
Inu-t kiküldtem a szobából, hogy átöltözhessek. Tíz perc múlva beengedtem Inu-t.
-Mi tartott ennyi ideig?
-Be fontam a hajamat. De ha nem vágtam le volna a hajamat akkor tovább tartott volna, úgy, hogy ne panaszkodj.
-Tudom de az ágy és a fotel a legkényelmesebb itt.

1-2 órát gondolkodással töltöttem. Gondolataimat egy új üzenet szakította meg.
-Ki írt?
Megnyitottam az üzenetet.
-Miu írt! Azt kérdezi, hogy nem lenne kedvünk egy kis vadászathoz a 10-es szinten. Életmentő ez a lány, de komolyan!
-Akkor induljunk!
Nem volt kedvem elsétálni a 10-es szintig, így inkább elteleportáltam oda.
Legalább kipróbáltam először a teleportkristályt. Már csak azt kell tudnom, hogy hova kell menni. Előhívtam a menüt és íri kezdtem a választ.

Szia Miu!
Igen, van kedvünk! Pont életmentő üzenet volt.

Haruka

Elküldtem az üzenetet. Miután megtudtam, hogy hol van Miu, elindultunk oda. Egy kis séta után odaértünk Miu-hoz. Miu ölében egy aranyos macska volt, kicsit nagyobb macska a szokásosnál.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Miu on Szer. Dec. 03, 2014 10:20 pm

Miután összebarátkoztam a hiúzzal, rögtön jött is a válasz levél Nanától. Ohh…Még életmentő is vagyok, nagyszerű…Akkor nem sokára itt is kell lenniük. Nem is telt olyan sok időbe és meg is érkezett a páros. Mikor a macsek meglátta felén közeledni őket és kiszúrta Inut csak fújt egy nagyot és már el is illant. Volt nincs cicus. Mivel a bundás cimborám tova állt, feltápászkodtam a földről és magamhoz ölelgettem Nanát, majd Inu következett az ölelgetésben.
-Szervusztok! Rég láttuk egymást. Ohh…tényleg. Nincs mit az életmentésért. :3 Egyébként hogymint veletek? Történ valami érdekes felétek, mióta nem láttuk egymást?
Kezdésnek ennyi elég is volt. Most ők jönnek a válaszolgatással meg a meséléssel.
-Ohh…Jut eszembe. Kértek belőle?
Nyújtom oda nekik a csokis sütiket tartalmazó zsákocskát és közben én is kiveszek egyet és elkezdem majszolni. Amint végeztem a sütivel már jött is a következő nagyon fontos kérdésem.
-Ti vadásztatok már? Vagy most először próbáljátok?...Én már csináltam párszor, szóval szívesen segítek nektek. Megmutatom nektek az én egyedi vadász stílusom. :3
Na, jó annyira nem is egyedi. Biztos, hogy nem én vagyok az első aki így kapja el az állatkákat. De nekik azt nem kell tudni. A lényeg az, hogy kicsit fényezzem magam, meg jól érezzük magunkat ma. Semmi más fontos dolog nincs. Tényleg rég láttam őket. Sőt mintha Nana kicsit változott volna. Talán vele összeállhatnék és fejlődhetnénk együtt, hisz mindketten kiképzősek vagyunk és igyekszünk trappolni a nagyok után, hogy jobban tudjunk érvényesülni a játékban. Majd kitérek erre is később. Előbb a sztorizgatás jön és csak azután az egyéb dolgok.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Yue on Szomb. Dec. 06, 2014 7:34 pm

Miu felállt és először engem majd Inu-t ölelte meg.
-Szia Miu! Tényleg nagyon rég volt már. Még egyszer köszönet érte!
Miu kérdezte, hogy vagyunk, mi van velünk. Bár azt mondhatná, hogy szintet léptem, erősebbek lettünk meg egyéb pozitív dolgokat, de ilyeneket nem mondhatok. De azért tudok mondani nem kicsit jó dolgokat.
-Szia Miu!
-Köszönöm a kérdést, jól elvagyunk. A céh amiben voltam megszűnt, így vissza kellett költöznünk abba a fogadóba amelyikben még a céh előtt éltünk, amiben Inu kikelt a tojásból. Megtörtént a világ nyolcadik és kilencedik csodája, Inu nem lök le az ágyról este alvás közben, plusz nem alig veszekszünk, csak néha-néha-néha!  De még lehet, hogy újra veszekedni fogunk mint régen. És veled mi történt, hogy megy a sorod? Smile
-Azt kifelejtetted, hogy lecserélted a ruhádat, levágtál a hajadból.
-Mert az szerintem elég szembetűnő.
-Az igaz...
Miu kérdezte, hogy nem kérünk-e csokis sütit.
-Én köszönöm de nem kérek. Maradok  szalonnánál.
-Van ami nem változik. -mondtam kicsit nevetve. -Én köszönöm szépen, elfogadom. -És te nem kérsz meggyes csokis, Nutellás, vagy fagylaltos palacsintát, vagy meggyes sütit? -kérdeztem Miu-tól.
-Haruka megint túlvásárolt egy "kicsit". Pedig ilyen édességekből nem bír ennyit enni. -mondta Inu Miu-nak.
-Ez igaz...
Miu kérdezte, hogy most először vadászunk-e.
-Megköszönnénk ha segítenél! Most először vadászunk.
-Sok szerencsét Miu! Haruka és vadászat, két külön univerzum!
-Ez így van, ahogy Inu és az udvariasság is!
-Ez így van!

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Miu on Vas. Dec. 07, 2014 10:59 pm

-Annak csak örülök, hogy jól megvagytok. ^^ A céhed, viszont sajnálom kicsit. De biztos könnyen tudsz majd találni magadnak egy újat. Nekem macerássab céhet keresni, bár eddig egész jól elboldogultam szólós ként is. :3
Majd végig hallgattam az egymást kiegészítős mesélést és csak utána szólaltam fel ismét.
-Igen az feltűnt, hogy kissé másképp nézel ki, mint régen Nana-chan. De mi az oka ennek a nagy változás? Vagy netén csak kissé meguntad a régi stílusod?
Inu elutasítását se vettem rossz néven a süti miatt.
-Nem tudod mit hagysz ki ordas. :3 De legközelebb készülök szalonnával is, ha téged várlak a társaságomba. ^^
Közben kitértem a vadászatra is. Nem igazán lepett meg a válaszuk, igazából én se tudtam sokáig arról, hogy van ilyesmi. Meg szívesen adom elő magam a témában. Hisz, ha rájössz a barátságosabb és kissé egyszerűbb módszerre, akkor minden félelem nélkül neki lehet fogni egy vadászatnak.
-Ugyan Inu, ne legyél ilyen kis negatív! :3 – majd el is kezdtem az útbaigazítást Nanának - Nem olyan nehéz dolog ez. Semmit se kell tenni csak türelem, óvatosság és kedvesség kell hozzá. Meg jó sok csemege amit az állatkáknak lehet adni. Mindegyikük bizalmát ellehet nyerni a hasán keresztül.
Mély levegő vétel és kezdtem is a bővebb informálást.
-Először is! Ahhoz, hogy elkapottnak számítson a vad elég csak megérintened és nem szükséges bántanod vagy kivégezned. Másodszor! Nem árt oda figyelni, mert sose lehet tudni, hogy mit reagál rád egy adott vad. Harmadszor pedig elmondom, hogy én miként járok el vadászatkor. :3 Nos, mindig van nálam valami csemege, amit az állatkák elé vetek.  Míg a vad az elé rakott nasival foglakozik ,addig én igyekszem szemmagasságba kerülni velük, hogy ne érezzék magukat feszélyezve, majd szépen lassan elkezdek közeledni feléjük a kezemben egy finom csemegével. Fontos, hogy lassan, óvatosan és türelemmel kell közeledni az állatkák felé, ugyanis elég egy hirtelen mozdulat és már jön is a baj. Folyamatosan figyelni kell arra, hogy a kiszemelt állat miképp reagál a közeledésedre, ha egy apró félő rezzenést is látsz a vadon akkor állj meg egy kicsit, várd meg még elfogadja a közeledésed és folytasd tovább a megközelítést. Ha ez sikerül akkor már meg is tudod érinteni a vadat és mát el is kaptad úgy, hogy bárki is megsérült volna. ^^
Összefoglalva ennyi lenne részemről a dolog a vadászat kapcsán.
-Nos, érthető voltam? Ha igen akkor próbáld meg a dolgot. – átnyújtok egy marék sütit Nanának – Tessék használd ezeket. Szépen figyeld meg terepet és keress valami mozgást és már kezdheted is a műveletet. Sok sikert! ^^
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Yue on Kedd Dec. 09, 2014 9:35 pm


-Gondolkozom azon, hogy a White Rose-ba megpróbálok belépni.
-Szerintem könyörögnének neked, hogy lépj be ha keresnél egyet!
Miu kérdezte, hogy mi az oka a változásomnak.
-Csak meguntam. Egy reggel miután felöltöztem és belenéztem a tükörbe, valamiért túl kislányosnak láttam magamat.
-Na ja. Ha tudnád Miu milyen ,,szuper" volt ruhát vásárolni. Rolling Eyes
-Jut eszembe Inu.
-Mi az?
-Csak gondoskodok arról, hogy többet ne mondd, hogy reménytelen vagyok.
-Mi akarsz? Várj! Ugye ne-
-De! Inukami.
Inu megremegett mint a nyárfalevél.
-Befogom, befogom, befogom csak ne mondd még egyszer!
Miután befejeztem az Inu-val való kis beszélgetést, Miu-ra figyeltem.
Elmondta, hogy mit kell tennem. Sokkal nehezebbnek képzeltem a vadászatot, plusz, szerencsémre jól kijövök az állatokkal. Habár kitudja, hogy ez itt is így van-e. Én meg azt hittem, hogy vad szörnyekre, vagy sima szörnyekre fogunk vadászni. Igazán örülök, hogy tévedtem!!!
-Értettem főnök! Nem hangzik nehéznek. Szerencsémre jól ki tudok jönni az állatokkal. -elveszem a felém nyújtott sütiket.
*nevet* -És még azt hittem, hogy nehéz dolgod lesz. Ez neked piskóta lesz!
-Na csapjunk a lecsóba! Jól mondtam Inu?
-Perfekt!
-Akkor jó.
Sokat nem kellett keresgélnem mert előbújt egy szarvas. Nagyon nézte a sütiket.
(De aranyos. ♥️ :3) -gondoltam magamban, közben elpirultam a szarvas láttán.
Leguggoltam, és egy nagyobb sütit vettem a jobb kezembe, a többi sütit meg arrébb raktam, hogy a szarvas nehogy észrevegye.
Kedves mosollyal mondtam a szarvasnak, kezembe a sütivel -Gyere ide szépen.
A szarvas apránként közelebb és közelebb jött hozzám, vagyis a kezemhez.
Elkezdte enni a sütit a tenyeremből. A bal kezemmel megsimogattam a fejét mivel szabad volt az a kezem, és mert megengedte a szarvas. :3

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Miu on Pént. Dec. 12, 2014 1:35 pm

Még mindig mókás hallgatni ezt a párost. Amíg Nana beszélt én csak hümmögtem és biccentettem néha.
-Sok sikert a céh kereséshez! Én nem keresek, igazából nem is tudom, hogy akarok e céhes lenni. De majd lesz ami lesz az ilyesmit én az éltre bízom. Aztán majd csak lesz valami.
Megkaptam a változására is az okot, bár nem volt valami nagy dolog. Őszintén pontosan valami ilyesmire számítottam válaszként.
-Hmmm…Értem. Bár nekem a régi stílusod kicsit jobban bejött, de ez sem rossz csak még meg kel szoknom. Amúgy meg azzal meg ne foglakoz, hogy mennyire nézel ki kislánynak vagy sem. Nézz rám! Szerinte hányan nézik ki belőlem, hogy tizennyolc vagyok. Elárulom, hogy senki se! Mindenki gyereknek néz, bár még azt tartom a jobbik esetnek, mikor valaki tizenhatnak tippel meg. Amúgy legtöbben még lentebb szoktak tapogatózni. Pedig nem öltözöm kislányosan csak átlagosan. Szóval nem a ruha teszi az embert. Azt alá írom, hogy kissé gyerekes vagyok, de hát na én így élvezem az életet.
Majd megsimogattam Inu buksiját.
-Ugyan ki lehet bírni egy kis vásárlást. Valaki kell aki véleményt mond a választott ruha darabról és te állsz a legközelebb Nana-chanhoz, néha elviselhetsz ilyesmiket. És biztosra tudhatod azt is, hogy nem tudsz bele halni.
Aztán kitértünk a vadászatra. Viszont Nana szépen bele választott elsőre. Egy szarvas szemelt ki magának. Az állat látványa felidézet bennem egy kissé vicces emléket, amikor a kedves vadász partnerem felöklelte egy szarvas. Nanának viszont szerencséje van, hisz óvatosan és kedvesen közeledett a vad felé és így nem is esett bántódása. Egy darabig figyeltem őket, majd máshova terelődött a figyelmem. Egy csirke kapirgált a mezőn. Hát ez meg mikor keveredett ide? Na mindegy. Szépen lassan elkezdtem közelebb menni hozzá, majd mikor elég közel értem, megragadtam és felemeltem. Most nem volt kedvem óvatoskodni és nem egy csirkére fogom pazarolni a nasim, szóval most orvul elkaptam szegényt. A röpképtelen madár pedig úgy megijedt, ahogy az elő van írva és intenzív szárnycsapkodással próbált meg kiszabadulni a fogásomból. Én meg nem szándékoztam bántani, szóval miután elkaptam el is engedtem, hadd szaladjon csak. Mert a nagy riadalmában ezt tette szegény.
-Na így el lehet kapni az állatokat csak akkor számolni kell azzal, hogy megsérülhetsz. Bár ez a tollas nem egy vérengző vadállat szóval, tőle nem kell annyira tartani. Ezért is kaptam el ilyen hirtelen és bátran.
Jegyeztem meg a társaságomnak a dolgot. Majd fogtam magam és elterültem a fűben. Olyan kényelmes volt és puha és most jól eset, hogy süttethetem a hasam kicsit. Nyújtóztam egy jóízűt és kényelmesen elhelyezkedtem a füves talajon.

/Csirke/
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Yue on Vas. Dec. 14, 2014 5:24 pm

-Köszönöm! Igazad van, a sors majd eldönti. Lehet, hogy kicsit aranyosabb ruhát választottam volna, de gondoltam Inu-ra is. Tudod, ő minden fiútól távol tart, nem mintha pasizni akarnék, de néha jó egy kedves fiúval beszélgetni, és amióta nem szoknyában vagyok, azóta nem mordul egy fiúra ha egy méternél közelebb van. De még lehet, hogy visszajön a régi ruhám, de egyenlőre ez jobban tetszik + kipróbálhatok olyat amit a valóságban már szerintem rám szóltak volna! Abban igazad van, hogy nem nézel ki 18 -nak. Amikor először találkoztunk akkor azt hittem, hogy 15-16 éves lehetsz. Jól áll neked a ruhától a viselkedésedig, illik hozzád! :-)
-Lehet, hogy nem halok bele (egyenlőre), de én ahhoz nem értek, hogy megmondjam, hogy mi áll jól és mi nem Harukán. Az ilyen dolgokat gondolom a lányok jobban szeretik mint a fiúk. Ha már itt tartunk! Ha Haruka vásárolni megy akkor nem mennél vele te is? -kérdezte Inu Miu-tól. -Szerintem jobban megtudnád mondani neki, hogy mi áll jól neki és mi nem + mivel ha nem szokta mondani, de téged tart a legjobb barátjának, már ha megengeded, hogy mondja ezt Haruka, ezért biztos elhinné a véleményedet.
A szarvas elment miután megette a sütit, volt olyan kedves szarvas, hogy megengedte, hogy simogassam a fejét.
-Viszlát Szarvas bácsi. -mondtam halkan a távozó szarvasnak.
Miu a földön feküdt.
Láttam ahogy az egyik bokorból egy gazella sétál ki. Nagyon aranyos volt. Viszont ha jól láttam akkor Inu és a gazella farkasszemet néztek egymással.
-Jól látom, hogy farkasszemet néztek egymással? -kérdeztem Inu-tól.
-Teljesen jól látod.
A gazella nyelvét Inu felé nyújtotta, pont Inu felé. Ez Inu-nak nem nagyon tetszett.
-Haruka, megengeded, hogy az enyém legyen ez a szöcske?
-Gazella az állat neve, de megengedem.
-Hálás köszönet érte!
Inu elsétált mellőlem és a gazella előtt volt, vagyis 5 méterre a gazellától.
Odasétáltam Miu-hoz és leültem mellé.
-Miu, ha vicceset szeretnél látni akkor ezt muszáj lesz megnézned! -mondtam Miu-nak kicsit nevetve. -Köztünk maradva, én a gazellára fogadok! -súgtam halkan Miu-nak.
-Véged van GazTücsök!
-Még mindig gazella a neve Inu! -mondtam Inu-nak.
-Tudom-tudom, nem kell ezerszer elmondanod!
-Oké-oké.
Inu a gazella felé futott, majd rá akart ugrani fél méterről. A gazella nem ugrott, hanem kettő lépést tett oldalra, Inu meg szépen a földre került.
-Ez nem fog tetszeni Inu nagy egójának!
(Átkozott GazTücsök!!!!!!) -mondta magában Inu.
Inu felállt, majd ismét a gazellára akart ugrani de az kecsesen elugrott. Ez még ment 3x, Inu nem adta fel de azt igen, hogy csak úgy ráugorjon.
-5 aranyat teszek a gazellára. -jegyeztem meg halkan. -Miu, jól tudom, hogy itt nem mehet le Inu életéből semennyi ha például ügyetlenkedik?

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Cellindir on Kedd Dec. 16, 2014 3:03 am

- A szó hagyományos értelmében nem nevezném magam vallásosnak, de tény, hogy minden világnak van istene, teremtője. Ennek a teremtője egy japán programozó, a mienk teremtőjéről viszont nem tudunk biztosat, de léteznie kell. Egyébként nem mondanám, hogy különösebb okom lett volna rá, hogy így nevezzem a céhem, talán azt leszámítva, hogy egy ilyen céhről mindenki azt hiszi, hogy megfoghatatlan dolgokért ölnek, nem profitért. Ha valaha sikerült volna erőssé válnunk, és figyelmet kapunk, ezzel félrevezethettük volna az ellenségeinket- persze, amit elmondtam, igaz, de nem a teljes igazság. Nekem nem csak arany kell, a célom az, hogy átvegyem ettől az istentől, ettől a japán programozótól ezt a világot. Talán erre is utalt egy kicsit a nevünk, és talán valóban hasonló szerepet szántam nekik, miután enyém lett a világ.
Csak egy bólintással jelzem, hogy az informátorom néhány nap múlva hallgatni fog, ennyi idő kell, mire elintézem. Nincs semmi ereje, nem harcol, de okos ember, nem lesz olyan könnyű megölni, mint az átlagos prédát. Ha tudná, hogy végezni akarok vele, szinte lehetetlen lenne megölni, de így, hogy nem feltételezi, hogy okom van ártani neki, azért megoldható. Csak el kell vakítanom valamivel, meg kell fognom valamin keresztül, ami elaltatja az éberségét. Az ő esetében ez a kapzsiság. Sose értettem, hogy mi értelme van csak vagyont gyűjteni, mert nem viheted innen magaddal, de ami őt illeti, folyamatosan pénzt gyűjt. Egy jó ajánlat jó körítéssel, és maga hajtja vérpadra a fejét.
Némán figyelem az erdőt, és még inkább Asuka tanácsait a társadalomról. Talán soha nem volt olyan világ, ahol egy csoport eltűrt volna olyanokat, akik nagyon különböznek tőle- vagy, ha az a csoport arra épül, hogy különbözzenek az egyedei, az zavarja őket, aki ugyanolyan. Ilyen Aincrad is. Vannak igazságosztók, vannak sarokban síró gyerekek, vannak harcosok, vannak túlélők, és persze, vannak a gonosztevők. Ha nem tudnak sehová elhelyezni téged, nem értik a céljaid, mert azok messze túlmutatnak az átlagon, sokkal feltűnőbb leszel. Már nagyon régen megtanultam ezt a leckét, még azelőtt, hogy emlékeim voltak. „Verberg dich!” Talán az apám volt a férfi, akitől hallottam? Vajon hány évesen kezdhetett készíteni arra a világra, amibe szánt? Mindenesetre, az a tudás ebbe is tökéletes.
- Ami a mi fajtánkat leginkább pusztítja, a figyelem. A teljes rejtőzés és az érdektelenség keltése éppen úgy jó taktika lehet, élek is mindkettővel. Ami minket ellenük fordít, az a félelem. El kell érni, hogy ne féljenek tőlünk, hogy biztonságban legyünk tőlük- amikor uralom majd Aincradot, kénytelen leszek szembe menni a most még igaz állítással. Amíg nem jelentesz komoly fenyegetést, jobb, ha nem vagy feltűnő, de ha már olyan vagy, akivel számolni kell, rettegést kell keltened a világban, hogy senki ne akarjon az ellenséged lenni. - A személytől függ, milyen maszkot választok. Remélem, te elégedett vagy a ma estivel- egy barátságos, vicces mosolyt adok kerítésként Asukának, bár nyilván tudja, hogy ez nem volt vicc. Nem olyan ostoba, mint a többiek, hogy elhiggye, az igazi arcomat mutatom neki, ha megpróbálnám ezt elhitetni vele, csak azt hinné, hogy ostobának tartom. Azt is tudnám használni, de most úgy érzem, jobb, ha tudja, hogy nem becsülöm le.
- Mi a helyzet a te maszkoddal? Sokan próbálták már meglátni mögötte a valódi lényed?- valószínűnek tartom, hogy még ennyit sem enged látni magából másoknak, de egy repedés, a gyilkosok jele, azért mégis van ezen az álarcon. Én mindig befoltozom valami szomorú, őszintének tűnő, meglehetősen sötét történettel, ha olyan a társaság, hogy nem engedhetem meg magamnak a gyilkos képét, de ezen a foltozáson is átszűrődik valami, amit kiszúr egy élesebb szem.

avatar
Cellindir
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 114
Join date : 2014. Oct. 31.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Miu on Szer. Jan. 14, 2015 11:23 am

/Nanami/

-Nekem mindig igazam van, kivéve amikor nem. Razz 
Jegyeztem meg kicsit csipkelődve.
-Persze Inu megmentem az életed és elmegyek vásárolgatni Nana-chanal, mikor épp rájön a shoppingolhatnék. De csak azért teszem meg, mert cuki vagy. :3
Aztán lefeküdtem kicsit napozni. De úgy néz ki a társaságomnak nincs kedve követni a példám. Kissé álmoskásan fejjel ülök fel én nézem Inut, ahogy egy gazellával játszadozik.
-Ugyan elég ha picit megkóstolja és máris elfogottnak nyilvánítja a rendszer a vadat. Szóval még lehet esélye a „Tücsök” ellen.
Hallgatom picit, ahogy egymással beszélget a páros és közben egy széles vigyor ült ki az arcomra. Még mindig mókás a társaságukban lenni, eléggé elvarázsoltak mint a ketten. De pont ezért szórakoztató a társaságukban lenni.
-Ejjnyee! Nem illik fogadni a társadra. Olyan aranyosan próbálkozik, most miért kell gonosznak lenni.
A kérdése viszont meglepett kicsit. Szerintem teljesen egyértelmű az a dolog, hogy sebződsz akkor, mikor esetlegesen a préda vadászik le téged. Mindenesetre a felhőtlen mosol ott maradt az arcomon és adtam egy gyors választ is Nanának. Úgy néz ki, hogy sikerült valami féle tanító szerepébe kerülni. De ez mindaddig nem zavar, amíg jól szórakozom.
-De, sebződik! Ez a hely nem védett terület, szóval veszít az élet pontjaiból, ha valami ütést kap. Ezért is mondtam, hogy óvatosnak kell lenni, mert vadászat közben is ugyanúgy meglehet halni, mint akármelyik másik mob elleni harcban. Engem egyszer megharapott egy róka, de nem okozott nagy Hp veszteséget. Bár a gazella esetében nem tudom, hogy mennyit sebez a rúgása vagy a felöklelése. De szerintem, ha Inu még kap is egy két ütést, még nem fog bele halni.
Mármint remélem, hogy nem fog addig játszadozni, míg véges kimenetelű nem lesz a dolog. De ha szükséges lesz akkor közbe avatkozom, hisz én se akarom, hogy bármelyikük is itt érjen véget.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Yue on Csüt. Jan. 29, 2015 9:29 pm

//Miu//

-De a legtöbb esetben igen. Very Happy
-Ezer köszönet!!!
-Azért ne túlozz Inu, még senki nem halt bele a vásárlásba. Viszont inkább megyek Miu-val mint veled!
-Ebben egyetértünk!
Inu odament egy gazellához, vagyis egy GazTücsökhöz, hogy elkapja. Próbálkozott azzal, hogy a GazTücsköt megfogja.
-Nem akartam gonosz lenni. Igaz, hogy aranyos, de Inu nagyon kawaii, de amióta kikelt a tojásból nagyképű, bár az elején volt a legnagyképűbb! Na, szóval csak annyi, hogy talán nem lesz annyira nagyképű ha nem tudja a GazTücsköt elkapni. Viszont ha elkapja akkor kap egy nagy dicséretet! Mindig duzzog ha nem ikerül neki valami ami egyszer még meg fog neki ártani.
Megkérdeztem Miu-tól, hogy Inu sebződik-e. Gondoltam, hogy igen, de nem voltam biztos benne. Végül is igazam volt, sajnos, Miu elmagyarázta a dolgokat.
-Értem, köszönöm! Gondolom az is levesz egy kicsi Hp-t ha a földre esik.
Inu tizenhatodjára próbálta megérinteni a GazTücsköt.
*Haruka felállt a földről*
-Talán... Le kellene állítanom...
Ránéztem Inu arckifejezésére, és mindent elárult nekem.
*elmosolyodik* -Nálad makacsabb farkas nincs is a világon, de komolyan!
INU! -ordítottam Inu-nak aki földön feküst(megint).
-MI VAN?
-Csak annyi kis pajtás, hogy tudom, hogy miért nem tudod megfogni a GazTücsköt! -mondtam kacsintva.
-Na tényleg, és mégis miért nem tudom? -kérdezte komolyan Inu.
-Egy szó! *szünethatás* SZALONNA!
-Szalonna? Szalonna!
-Ugye! ^.-
Megnyitottam a menümet és elővetem Inu szalonnáját amit annyira szeret.
-Kapd el! -mondtam Inu-nak, közben eldobtam a szalonnát Inu felé aki mint a villám, el is kapta és szépen (de gyorsan) meg is ette.
Inu felállt a földről újult erővel.
*gonoszul nevet* -Most elkaplak te gazella! -mondta Inu a gazellának, majd rögtön már el is kezdett a gazella felé futni majd megint rá készület ugrani de kitért előle de Inu erre számított, mint a villám megfordult és a gazellába mélyesztette karmait. Ledöntötte a földre a gazellát.
-Ugye, hogy mondtam, hogy elkapom!

Inu lemászott a gazelláról és hagyta elmenni.
-Szép volt Inu! ^.-

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Miu on Hétf. Feb. 23, 2015 8:19 pm

-Akkor amint kedved lesz hozzá mehetünk is majd vásárolgatni. Kint úgy se volt lehetőségem ilyesmire és itt bent még nem próbáltam.
Adtam az újabb válasz nem ki lelkesedéssel. Aztán Inu és a Gazella táncát követhettük figyelemmel.
-Értem én. Viszont nem a csalódásokra kéne rámenni, hanem el kéne beszélgetned Inuval kicsit arról, hogy vegye picit visszább az arcát. De, ha nagyon nem bírsz vele, akkor szólj és majd elveszem egy napra és elbeszélgetek vele én is majd egy picit a dologról.  Wink
-Nos attól függ, hogy mekkorát esik. De ha még esik is egy picit, szerintem nem járna túlzottan sok Hp veszteséggel. De nyugi, én figyelek rátok, szóval senki se fog ma itt elvérezni.
Aztán halk kuncogások közepette hallgattam a páros kissé mókás beszélgetését. Ki hitte volna, hogy egy kis nassolni való szalonnától jobb erőre kap a kis farkas és eltudja kapni a Gazellát, pontosabban a Gaz Tücsköt. Szeretek a társaságukban lenni, igazából Nana már kezd olyan lenni számomra, mint egy hugica. Rég éreztem már ilyesmit. Kicsit örülök, hogy újra lehet lehetőségem arra, hogy az ilyes fajta érzéseim is utat törjenek maguknak. Viszont egy pittyogó hang zavar bele a szórakozásba. Kissé kelletlenül, de megnéztem, hogy még is ki és mi okból zavart bele a szórakozásomba. Majd gyorsan fejemhez is kaptam, majd Nanára és Inura vezettem a tekintetem és közöltem velük a szomorú hírt, miszerint sürgősen távoznom kell másfelé, mert ugyanis kiment a fejemből, hogy mai napra elígérkeztem másnak is.
-Nana-chan, Inu. Nekem most sürgősen távoznom kell. Megfeledkeztem arról, hogy mára lebeszéltem egy találkát valaki mással is és igazából fel sem tűnt, hogy így eltelt az idő. Majd még találkozunk máskor is, legyen a kövi találkánk a vásárolgatós napunk is majd. Sziasztok!
Azzal elő is kaptam a Hazatérés kristályom és már mondtam is szükséges parancs szavakat. Még utoljára intettem egyet a párosnak és már tova is teleportáltam.

Köszöntem szépen a játékot ^^
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Kazura on Vas. Márc. 06, 2016 11:14 am

/Noxy/

Szafari jelvény. Szereznem kell párat.
Erre az elhatározásra azután jutottam, ahogy a napokban újfent átnéztem a jelvények beváltásáért járó jutalmakat. Nagyon úgy tűnt, hogy főleg a másodlagos jártasságok támogatására hegyeződtek ki és mivel nemrég lépett Tier-t a boltom ami miatt egyelőre igencsak kevés recepttel rendelkeztem úgy döntöttem ideje meglátogatnom a Szafari övezetet. Elvégre hol máshol ejthetné el a leggyorsabban a vadakat a játékos, ha nem a direkt erre a célra kialakított területen. A fejemben máris megjelenik a kép ahogy egy tucatnyi tetemkupacon állva veszem át a legjobb vadásznak járó aranyserleget. Gyorsan el is hessegetem ezt a butaságot, elvégre egy a zsákmány szinte azonnal elpixeleződik, kettő ha ilyen egyszerű lenne mindenki oda járna naphosszat. Felteleportálok a tizedik szintig, majd a minimapom követve hamarosan el is jutok a kijelölt vadászterületre. Kezdetben inkább a környezet megfigyelésével foglalkozom, így nemsokára több elkülöníthető térséget is észlelek. Úgy tűnik a terület változatos természeti adottságokkal csábítja a vadászni vágyókat. Az én tetszésemet ezúttal a végeláthatatlan mezőség nyeri el, így hamarosan a helyenként térdig érő fűtengerben bandukolok. Egy két fa, de túlnyomórészt inkább bokrok tarkítotják a tájat. Vadat pedig természetesen sehol sem látok.
Persze, miért is lenne ilyen egyszerű? Na akkor lássuk miből élünk. Leginkább a fű mozgása szolgál árulkodó jelként, de a bokrok környékén is próbálkozhatok. Vagy ha találok valamilyen üreget, akár a kivárás is célravezető lehet.
A biztonság kedvéért előhívom a fegyverem, elvégre azt már jobban megszoktam, talán egyszerűbb lesz, mint kövekkel dobálózni. A gyorsaságom is nagyságrendekkel növekedett, így bízom benne, hogy közel tudok kerülni a prédámhoz. A sors úgy hozza azonban, hogy hamarabb látok meg egy másik játékost, mint amiért jöttem. Először úgy döntök, hogy nem zavarom, azonban hamar meggondolom magam.
Jobb ha tudunk egymásról, nehogy később rondítsunk bele egymás kapásába.
Kardomat leengedve indulok felé, majd mikor közelebb érek és meglátom a zöld indikátort, meg hogy ő is észrevesz ráköszönök.
-Üdv! A nevem Kazura. Éppen a környéken vadászom én is, gondoltam szólok, nehogy belerondítsunk egymás dolgába.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Noxy on Szer. Ápr. 13, 2016 5:41 pm

Újabban azon kapom magam, hogy a szépirodalomban látott vagy olvasott tájak elevenebbek az emlékezetemben, mint azok, amelyeket saját szemmel írtam az agyamba. Így volt ez tíz-húsz-ötven évvel ezelőtt is? Nem, mert ez a játékvilág akkor még nem is létezett.
Mi történt? Ha már az ember elegendő szirtet, völgyet, élő vizet látott, megtelik velük, többé nem olyan fogékony a további természetszeletek befogadására? Avagy romlott köröttem a világ, s egyre kevesebb darabja maradt, amelyben ne fedeznék föl bántó részleteket? Azért ha kijutok egyszer innét és rászánnám magam, s megnézném egyszer a Kilimandzsáró porcukor süvegét, az Amazonas dekoltázsát, a tengerpartot a columbiai Baranquillánál, a tajgák végtelen árvaságát, satöbbi, vélhetőleg elvarázsolódnék.
Minden példa árulkodó. Azt, hogy miért épp ezek jutnak eszembe kapásból, írók nevével indokolhatom. Olyanokéval, akik számomra szinte egész földrészeket fémjeleznek. Tájaikat éppúgy szeretem vagy gyűlölöm (néha egyszerre), ahogyan ők. Ahány táj, annyi világ, és viszont.
Az idő az ily sebeket is begyógyítja. Többé-kevésbé. Midőn a bűnbe esett ember már képes arra, hogy hasznot hajtson falujának környezetének, az igénye emelkedhet, egészen addig míg végül országos szimbólummá nemesedik. Ennek legbiztosabb jele, ha adott virtuális világban módszeresen szinte mindent róla neveznek el, utcától szállodáig.
Nem értettem miért gondoltam ezeket a nyálas irodalomba illő szavakat.
Nem is vadásztam most kivételesen, hanem egyedül akartam maradni magamban, saját gondolataimmal, messze most a város zajától és a hülye játékosok ostoba fecsegéseitől. Némelyek igazán fárasztóak tudnak lenni, vagy annál rosszabbak. Igaz, a céhem tagjai nem rosszak, de jobban is összeszedhetnék magukat. Egyedül csak Yui volt az egyetlen olyan ember, akivel nagyon jól kijöttem. Fogalmam nincs hová tűnt. Mindenütt kerestem, mire a legrosszabb fogalmazódott meg bennem, és úgy éreztem, ő valószínűleg már nincs köztünk, meghalt. Legjobb esetben talán eltűnt, ahogy én tűntem el azelőtt, és csak ritkán mutatkoztam meg a nyilvánosságban.
Ekkor, miközben a fűben hevertem, megzavart egy engem köszöntő hang, és felnyitom a szemeimet. A fejem felett egy nálam talán kicsit idősebb srác. Csak úgy minden átmenet nélkül bemutatkozott Kazura néven és szólni akart, hogy éppen errefelé vadászik ő is. Közben felültem a fűben.
- Vadászás? Kazura... jajj... ja, bocsánat, értem - ásítottam egyet. - Nem vadásztam, hanem csak itt töltöttem békében az időmet. Szóval vadászol. Én is általában, de most nem. Bármi után is mész, az most csak is a tied. Nem akarok zavarni, ha gondolod, elmegyek másfelé.
Felálltam végül és nyújtózkodtam egyet.
- Amúgy az én nevem Noxy. Örvendek a szerencsének - kezet nyújtottam. - Mondd, esetleg nem egy kardforgató vagy? Jól megnézve a kezedben a fegyvert arra tippelek, hogy tényleg egy azonos kasztban járunk.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #2

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.