Pihenő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Pihenő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd. Szept. 10, 2013 7:45 pm

Egy kis kunyhó a szafari közepén. Egy öreg néni dolgozik itt, aki ingyen ad vizet és sütiket a betévedőknek.

Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14182
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pihenő

Témanyitás by Kiwi on Kedd. Szept. 27, 2016 10:18 am

A nyolcat ütötte a nagyvárosi harangszó, messzire elhallatszott, még ide a szafari lesőbb területeire is. Az állatok már megszokták, így nem ijesztette meg őket különösebben, maximum annyit tanulhattak meg, hogy a reggeli, délelőtti, és kora délutáni, órákban özönlik el a játékosok ezt a területet. Igaz javarészt szét szórva, de akkor is. Kellő távolságban maradtak ezekben az időkben, bár az itatók, etetőknél így is gyakran megfordultak, de csak kellő óvatossággal merészkedtek elő.

A szafari első területeinél futott a piac, bár elsőnek csak egy pihenőhelyiségnek szolgált mégis a bódék, a legkülönösebb pecabotok, szafari kellékek, mind-mind fellelhető volt, és meg kell mondjam… üzleti, tehát borsos áron. Bár, többségét csak egyszer kell megvenni, és a konkurencia miatt, igyekeznek értékes árut, kínálatra bocsájtani, tehát minőségi darabokat.
A reggelem itt kezdődött. Horgászbotom már volt, rájöttem jobb, ha megveszem, mintha kölcsönzöm, valamint a csalik azok bizony fogyó eszközök voltak, de jelenleg nem is azok érdekeltek. Inkább vadászatra készültem, így azokat a standokat részesítettem előnyben. Rengeteg hasznos, és kevésbé értékes fellelhető tárggyal találtam magam szemben. Mint például terep színű öltözék, valamint terep színű miniszoknya. Akkor budás sapka, aminek kutyafej formája van, de csak sima állatfülek, macska, kutya, nyúl és róka fül, egy hajráfon. Valamint távcső, és számszeríj, fából, kaszt kritérium nélkül, azt mondta az eladó, olyan mint egy konyhakés… bárki tudja használni. Legalábbis állítólag. De, hogy ne elégedjünk meg ennyivel, még… az állat vonzó spray-t is kitalálták már. Azt, mondják hatásos, bár… nekem erőteljes kuruzslásnak tűnik, főleg amilyen villogó fogsorral, akarja rám tukmálni az eladó.
Végül a következő a listán. Kötél, avarcsapda, háló, bicska, távcső, vadeledel – több féle-, és persze terep színű ruha, bár nem… nem a miniszoknyás változat. Szóval ezzel megvoltam, mégis… hiányérzetem volt, mintha valamit lefelejtettem volna a listáról… amit, ugyan nem írtam le, mert annyira egyértelműnek tűnt. Így ameddig úgy döntöttem végig nézem a kínálatot, hátha eszembe jut mi is az…, végül egy terep színű kalapnál torpanok meg, bár nem akarom megvenni, magas vagyok, az csak rontana rajtam, mégis irigykedve pillantok rá, majd leveszek egy sima baseboal sapkát, és óvatlanul léptem hátra, mire éreztem hogy megbotlok, az egyik vásárlóba.
- Elnézést, nem láttalak. – Kezdtem gyorsan bele, még meg is hajoltam, ahogy a japánok előtt illik, mármint, az ő kultúrájuknak adóztam ezzel a tisztelettel.

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1701/1900  (1701/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pihenő

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Szept. 30, 2016 7:07 pm

Hogy pontosan miképp keveredtem a szafari területére? Leginkább most arra volt szükségem, hogy egy kicsit kiszellőztessem a fejem. Egy kis lazítás sosem árthat. Avagy a vadászat címszó alatt folytatott sétálgatás, több-kevesebb sikerrel, és vaddal. Aztán kora délután ebéd, majd egy kis lazsálás. Aztán estefele pedig kiülni a folyópartra, egy pár üveg sör és egy pecabot társaságában, és közben jó eséllyel a vacsorának valót is kifogom. Rosszabb esetben csak a kezdő játékosok felelőtlenül vízbe hajigált bakancsait fogom ki, ami meg nem jó. Azon felül, hogy igen lassan fő meg, és baromi rágós, még csak nem is ehető... No nem mintha megpróbáltam volna megfőzni, vagy akár nyersen megenni, de hallottam már szépreményű kalandozókat, akik megkísérelték az említett műveletet. Hát igen, az ember sok mindent hall, ha esti órákban beül egy-két órára egy nagyobb fogadóba...
Már reggel itt ólálkodtam a szafari területén, és már kora reggel elég sok játékos volt a környéken. Ezek szerint nem csak én gondolom úgy, hogy a hétfő reggel nehezen indul, és valahogy a mobozás sem lenne túl bölcs döntés. Két támadás között egy hatalmas ásítás, és máris jobban fogy az életerő és a potion. Hétfő. Azt a napot még a cicák is utálják. Különösképp egy nagy narancssárga színű macska, aki legszívesebben átaludná ezt a napot. Bár évekkel ezelőtt volt, hogy odakinn rámragadt ez a hétfő-utálat, de még idebenn is előjön időnként. Pedig itt nem kell korán kelni és sietni a melóhelyre, mint odakinn...
Nézegettem az árusok kínálatát, hátha meglátok valami érdekeset. Az NPC-k kitettek magukért, hisz van itt minden vadászathoz és horgászathoz szükséges kellék. Szó szerint a bőség zavara, és nehézkes dönteni, hogy mit is vegyünk, melyik a jobb. És vannak, akik horribilis áron adják a portékáikat. Eltűnődtem az egyik bódénál. Egy kasztkövetelmény nélküli számszeríj, ami jól jöhet vadászathoz. De mégsem lenne korrekt az állatokhoz, amik még csak megvédeni sem tudnák magukat, sem elmenekülni. És igazából szükségtelen, a rendszer akkor is elfogadja a vadászatot, hogyha csak megérinti az ember a mobot. Ha pedig a húsára van szükség, akkor pedig itt vannak NPC-k, akik az abból készült ételekkel kereskednek.
Épp sétáltam, elgondolkozva, amikor egy lány véletlen nekem jött, ahogy kihátrált az egyik bódé elől.
- Semmi baj, bárkivel megesik. Valahogy ma elég sokan vagyunk errefele – válaszoltam a lánynak. - Ozirisz vagyok – mutatkoztam be, majd folytattam – Vadász, vagy horgász? - tettem fel egy tipikusan semmitmondó kérdést, remélve hogy egy beszélgetés kialakul köztünk. Semmiképp sem akartam bunkónak tűnni, hogy egy az egyben továbbsétálok. Meg sosem árt, ha az ember ismerkedik, esetleg barátokat szerez.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .

Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 880
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4945/5000  (4945/5000)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Pihenő

Témanyitás by Kiwi on Kedd. Okt. 11, 2016 11:26 am

Nos, szóval felvásároltam mindent, ami egy vadászathoz szükséges lehet. Még ruhát is. Bár, valamiért az volt a legdrágább, és fájt is érte a szívem, de ha komolyan gondolom hogy sűrűn szafarizok, akkor megéri. Vagyis próbáltam így felfogni. Nem pillantottam szét, és a kisebb tömegben véletlenül neki is mentem valakinek. Egy óvatlan lépés hátra… igazán, az embernek miért nincs ott is szeme? Praktikus volna pedig, sokszor. De a lényegen nem változtat… Sűrű bocsánatkérés közepette ismerhettem meg Oziriszt. Magas, fiatal férfi. Nem túl izmos, vékonyka, de nem kákabél. Sötét haj, és kíváncsi, közvetlen szempár. Szimpatikus látvány, valamint már annak is örültem, hogy nem lekiabál, és nem lép rögtön arrébb, mintha semmi sem történt volna. Ugyanis partnert kerestem, hisz minden érdekesebb társaságban, nem? Szóval, örültem, hogy beszélgetést kezdeményezett.
- Kiwi vagyok. – Mutatkoztam be, és hajoltam meg, ahogy illik, itt keleten.
- Vadászni szeretnék. – Folytatom, és most jött a bökkenő, valahogy fel kéne kérni, hogy ne legyen tolakodás, valamint hogy ne tűnjek egy elanyátlanodott balféknek…
- Igazság szerint… csapatot is keresek, akivel tarthatnék. De, jelenleg csakis kezdő részekre vagyok alkalmas. Érdekelne, hogy, ismersz-e valakit, akikhez hozzászegődhetnék, vagy van-e valami csapatkeresési módja a szafarinak? – Kérdeztem tőle, bár összeszedettnek gondoltam a mondatot, valójában picit begyakorolt is volt… A lényege viszont az, hogy a hangsúlya hivatalosabbra sikeredett, mint akartam. De már nem tudtam visszacsinálni. Ha megilletődök, vagy ha valami új történik, mindig ezt csinálom. Le kéne szokjak… de nem tudom miként… tegyem. Olyan jó lenne, kedvesnek maradni mint mások, vagy kicsit félszegnek, mert az aranyos egy lánynál. De idegenek előtt félek félénk lenni, így olyan merev leszek mint valami hivatali személy. Gáz…

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1701/1900  (1701/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pihenő

Témanyitás by Sponsored content Today at 11:44 am


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.