Pihenő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Pihenő

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd. Szept. 10, 2013 7:45 pm

Egy kis kunyhó a szafari közepén. Egy öreg néni dolgozik itt, aki ingyen ad vizet és sütiket a betévedőknek.

Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 14255
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pihenő

Témanyitás by Kiwi on Kedd. Szept. 27, 2016 10:18 am

A nyolcat ütötte a nagyvárosi harangszó, messzire elhallatszott, még ide a szafari lesőbb területeire is. Az állatok már megszokták, így nem ijesztette meg őket különösebben, maximum annyit tanulhattak meg, hogy a reggeli, délelőtti, és kora délutáni, órákban özönlik el a játékosok ezt a területet. Igaz javarészt szét szórva, de akkor is. Kellő távolságban maradtak ezekben az időkben, bár az itatók, etetőknél így is gyakran megfordultak, de csak kellő óvatossággal merészkedtek elő.

A szafari első területeinél futott a piac, bár elsőnek csak egy pihenőhelyiségnek szolgált mégis a bódék, a legkülönösebb pecabotok, szafari kellékek, mind-mind fellelhető volt, és meg kell mondjam… üzleti, tehát borsos áron. Bár, többségét csak egyszer kell megvenni, és a konkurencia miatt, igyekeznek értékes árut, kínálatra bocsájtani, tehát minőségi darabokat.
A reggelem itt kezdődött. Horgászbotom már volt, rájöttem jobb, ha megveszem, mintha kölcsönzöm, valamint a csalik azok bizony fogyó eszközök voltak, de jelenleg nem is azok érdekeltek. Inkább vadászatra készültem, így azokat a standokat részesítettem előnyben. Rengeteg hasznos, és kevésbé értékes fellelhető tárggyal találtam magam szemben. Mint például terep színű öltözék, valamint terep színű miniszoknya. Akkor budás sapka, aminek kutyafej formája van, de csak sima állatfülek, macska, kutya, nyúl és róka fül, egy hajráfon. Valamint távcső, és számszeríj, fából, kaszt kritérium nélkül, azt mondta az eladó, olyan mint egy konyhakés… bárki tudja használni. Legalábbis állítólag. De, hogy ne elégedjünk meg ennyivel, még… az állat vonzó spray-t is kitalálták már. Azt, mondják hatásos, bár… nekem erőteljes kuruzslásnak tűnik, főleg amilyen villogó fogsorral, akarja rám tukmálni az eladó.
Végül a következő a listán. Kötél, avarcsapda, háló, bicska, távcső, vadeledel – több féle-, és persze terep színű ruha, bár nem… nem a miniszoknyás változat. Szóval ezzel megvoltam, mégis… hiányérzetem volt, mintha valamit lefelejtettem volna a listáról… amit, ugyan nem írtam le, mert annyira egyértelműnek tűnt. Így ameddig úgy döntöttem végig nézem a kínálatot, hátha eszembe jut mi is az…, végül egy terep színű kalapnál torpanok meg, bár nem akarom megvenni, magas vagyok, az csak rontana rajtam, mégis irigykedve pillantok rá, majd leveszek egy sima baseboal sapkát, és óvatlanul léptem hátra, mire éreztem hogy megbotlok, az egyik vásárlóba.
- Elnézést, nem láttalak. – Kezdtem gyorsan bele, még meg is hajoltam, ahogy a japánok előtt illik, mármint, az ő kultúrájuknak adóztam ezzel a tisztelettel.

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 482
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1728/1900  (1728/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pihenő

Témanyitás by Ozirisz on Pént. Szept. 30, 2016 7:07 pm

Hogy pontosan miképp keveredtem a szafari területére? Leginkább most arra volt szükségem, hogy egy kicsit kiszellőztessem a fejem. Egy kis lazítás sosem árthat. Avagy a vadászat címszó alatt folytatott sétálgatás, több-kevesebb sikerrel, és vaddal. Aztán kora délután ebéd, majd egy kis lazsálás. Aztán estefele pedig kiülni a folyópartra, egy pár üveg sör és egy pecabot társaságában, és közben jó eséllyel a vacsorának valót is kifogom. Rosszabb esetben csak a kezdő játékosok felelőtlenül vízbe hajigált bakancsait fogom ki, ami meg nem jó. Azon felül, hogy igen lassan fő meg, és baromi rágós, még csak nem is ehető... No nem mintha megpróbáltam volna megfőzni, vagy akár nyersen megenni, de hallottam már szépreményű kalandozókat, akik megkísérelték az említett műveletet. Hát igen, az ember sok mindent hall, ha esti órákban beül egy-két órára egy nagyobb fogadóba...
Már reggel itt ólálkodtam a szafari területén, és már kora reggel elég sok játékos volt a környéken. Ezek szerint nem csak én gondolom úgy, hogy a hétfő reggel nehezen indul, és valahogy a mobozás sem lenne túl bölcs döntés. Két támadás között egy hatalmas ásítás, és máris jobban fogy az életerő és a potion. Hétfő. Azt a napot még a cicák is utálják. Különösképp egy nagy narancssárga színű macska, aki legszívesebben átaludná ezt a napot. Bár évekkel ezelőtt volt, hogy odakinn rámragadt ez a hétfő-utálat, de még idebenn is előjön időnként. Pedig itt nem kell korán kelni és sietni a melóhelyre, mint odakinn...
Nézegettem az árusok kínálatát, hátha meglátok valami érdekeset. Az NPC-k kitettek magukért, hisz van itt minden vadászathoz és horgászathoz szükséges kellék. Szó szerint a bőség zavara, és nehézkes dönteni, hogy mit is vegyünk, melyik a jobb. És vannak, akik horribilis áron adják a portékáikat. Eltűnődtem az egyik bódénál. Egy kasztkövetelmény nélküli számszeríj, ami jól jöhet vadászathoz. De mégsem lenne korrekt az állatokhoz, amik még csak megvédeni sem tudnák magukat, sem elmenekülni. És igazából szükségtelen, a rendszer akkor is elfogadja a vadászatot, hogyha csak megérinti az ember a mobot. Ha pedig a húsára van szükség, akkor pedig itt vannak NPC-k, akik az abból készült ételekkel kereskednek.
Épp sétáltam, elgondolkozva, amikor egy lány véletlen nekem jött, ahogy kihátrált az egyik bódé elől.
- Semmi baj, bárkivel megesik. Valahogy ma elég sokan vagyunk errefele – válaszoltam a lánynak. - Ozirisz vagyok – mutatkoztam be, majd folytattam – Vadász, vagy horgász? - tettem fel egy tipikusan semmitmondó kérdést, remélve hogy egy beszélgetés kialakul köztünk. Semmiképp sem akartam bunkónak tűnni, hogy egy az egyben továbbsétálok. Meg sosem árt, ha az ember ismerkedik, esetleg barátokat szerez.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .

Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 913
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5228/5300  (5228/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Pihenő

Témanyitás by Kiwi on Kedd. Okt. 11, 2016 11:26 am

Nos, szóval felvásároltam mindent, ami egy vadászathoz szükséges lehet. Még ruhát is. Bár, valamiért az volt a legdrágább, és fájt is érte a szívem, de ha komolyan gondolom hogy sűrűn szafarizok, akkor megéri. Vagyis próbáltam így felfogni. Nem pillantottam szét, és a kisebb tömegben véletlenül neki is mentem valakinek. Egy óvatlan lépés hátra… igazán, az embernek miért nincs ott is szeme? Praktikus volna pedig, sokszor. De a lényegen nem változtat… Sűrű bocsánatkérés közepette ismerhettem meg Oziriszt. Magas, fiatal férfi. Nem túl izmos, vékonyka, de nem kákabél. Sötét haj, és kíváncsi, közvetlen szempár. Szimpatikus látvány, valamint már annak is örültem, hogy nem lekiabál, és nem lép rögtön arrébb, mintha semmi sem történt volna. Ugyanis partnert kerestem, hisz minden érdekesebb társaságban, nem? Szóval, örültem, hogy beszélgetést kezdeményezett.
- Kiwi vagyok. – Mutatkoztam be, és hajoltam meg, ahogy illik, itt keleten.
- Vadászni szeretnék. – Folytatom, és most jött a bökkenő, valahogy fel kéne kérni, hogy ne legyen tolakodás, valamint hogy ne tűnjek egy elanyátlanodott balféknek…
- Igazság szerint… csapatot is keresek, akivel tarthatnék. De, jelenleg csakis kezdő részekre vagyok alkalmas. Érdekelne, hogy, ismersz-e valakit, akikhez hozzászegődhetnék, vagy van-e valami csapatkeresési módja a szafarinak? – Kérdeztem tőle, bár összeszedettnek gondoltam a mondatot, valójában picit begyakorolt is volt… A lényege viszont az, hogy a hangsúlya hivatalosabbra sikeredett, mint akartam. De már nem tudtam visszacsinálni. Ha megilletődök, vagy ha valami új történik, mindig ezt csinálom. Le kéne szokjak… de nem tudom miként… tegyem. Olyan jó lenne, kedvesnek maradni mint mások, vagy kicsit félszegnek, mert az aranyos egy lánynál. De idegenek előtt félek félénk lenni, így olyan merev leszek mint valami hivatali személy. Gáz…

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 482
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1728/1900  (1728/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pihenő

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Okt. 29, 2016 10:30 pm

Egész jól alakultak a dolgok, legalábbis így elsőre úgy tűnik. Mint kiderült, a lányt Kiwinek hívják, és vadászni szeretne. És minő véletlen, csapatot keres.
- Nem tudok róla, hogy lenne valami csapatkeresési rendszer. Általában már eleve vagy csapatban érkeznek, akik csapatostól mennek. Vagy csak szimplán szólóban. Nem igazán tudom, hogy lenne ilyesmi... - mondtam a lánynak, majd egy kis szünet után folytattam – Ha már így összefutottunk, akár mehetnénk együtt is vadászni – vetettem fel egy ötletet, egy bíztató mosollyal az arcomon. Talán nem vagyok túl tolakodó, egyáltalán nem akarom lerohanni szegény lányt. - ...persze, csak ha van kedved hozzá... - fejeztem be kicsit határozatlanabbul.
Általában nem vagyok túl jó az ilyesmiben. Általában a jó szándék ellenére is valami ritkamód balul üthet ki. Eszembe jutott az a fránya, magát virágnak álcázó mob Floriában, és észlelés ide vagy oda, nekem fel sem tűnt... És ez csak egyik olyan eset, amikor valami nem úgy alakult, ahogy elterveztem. Azok a tipikus, „semmi se sikerül”, „minden ellenem van” dolgok, vagy csak úgy egszerűen a hétfő. A hétfő ugyanis rendre bevonzza a balszerencsét, legalábbis számomra. És még hogy a péntek 13-tól kell rettegni... hülyeség.
Közben kiváncsian vártam Kiwi válaszát, figyeltem a reakcióit. Vajon társul hozzám egy vadászat erejéig? Vagy túlságosan letámadtam, és hirtelen dolga akad? Remélem ez utóbbira nem kerül sor...
De akárhogy is vesszük, időnként nekem sem árt kimozdulni, ismerkedni, és ha már így szó szerint egymásba botlottunk, akkor már ki kell használni az alkalmat. Ki tudja, talán ha jobban megismerjük egymást, lehet jó barátok leszünk. Talán. De ha csak továbbmentem volna a sátornál, mintha mi se történt volna, akkor ezt már sosem tudnánk meg.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .

Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 913
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5228/5300  (5228/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Pihenő

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Okt. 31, 2016 5:24 pm

Érdekes alaknak tűnt, és mintha idősebb is volna az átlag pasiknál akikkel itt összefutottam. A húszat biztos megütötte már még pár évvel. Valamint talán nem is tudta hogy a zsánerem. Persze ezt nem vallottam be neki, nagyon hülyén nézne ki… De, ez így volt. Bár a legtöbb pasi a zsánerem manapság, és a lányokat is jobban megnéznem… Nem tudom mi van velem, pedig még csak nem is tavasz van. Rolling Eyes A fiút persze nem néztem meg, mármint nem úgy, nem mértem végig őt mint engem Kat, és hasonló. Egyszerűen összességében jól nézett ki. Ha most Jun itt lenne, mutathatnám neki, hogy na ő, pont egy olyan… Persze, amikor erről volt szó nála, akkor meg csak általánosított hülyeségeket tudtam neki összehordani. Bemutatkoztam, és türelmesen kivártam a kérdésemre a választ. Végül a neve csengett a fülemben. Ozirisz. Azt tudom hogy istenség után nevezte el magát, de hogy milyen vagy minek az istene az az istenért sem akart beugrani… Zavart is, de igyekeztem nem ezzel foglalkozni. Reménykedtem, hogy van valami csapat kereső mód, de mint kiderült nem volt, viszont ő felajánlotta a társaságát. Rögtön bele is mentem. ><”
- Rendben. – Vágtam rá azonnal, és ugyan a hivatalos módomból még nem sikerült vissza vennem, éreztem hogy jó felé fogunk haladni. Bár picit elbizonytalanodott a végére, ami engem bizonytalanított el. Bár hangot nem adtam neki, mégis ott motoszkált bennem, hogy mi van ha valakinek már elígérte magát, csak megfeledkezett róla, vagy… ha időközben meggondolta magát valamiért, de már nem csinál a szájából… Szóval volt egy kis bizonytalanságom és lelkiismeret furdim… de, nem tudtam mit kezdjek a helyzettel. Ha így van… majd ő megoldja nem? Akkor majd… kitalál valami indokot, gondolom… Én pedig igyekszem úgy csinálni mintha nem venném észre. Ha visszakozni akar megteszi, vagy ha mégsem, akkor is jól teszem ezt a lépést, mert nem veszem észre és meggyőzheti magát. Vélhetőleg a második sikerült.
- Akkor te is vadászni szeretnél? Van célod, hogy merre és mit? – Kérdeztem rá, hogy is áll a teljesítményeivel, hogy annak megfelelően tudjunk haladni, hisz nekem egyenlőre édes mindegy, hisz kezdő vagyok.
- Neked a kezdő területek is biztosan meg fognak felelni? – Hívtam fel a figyelmet rá ismét, hogy én korlátozott vagyok a területeket tekintve. Ha kaptam erre is megfelelő választ, akkor megosztom a felszerelésem listáját, valamint kérek egy kis időt is tőle.
- Hmm, nos, nálam van kötél, akkor vadászcsemege. – Nos, ennél tudni kell, hogy becsapós a neve, nem nekünk való csemegéről van szó.
- Valamint nem akarom elüldözni a vadakat, így elszaladok átöltözni. – Jelentettem ki, és mutattam a nem messze lévő bódékra, ahol a ruhapróbákat lehet megejteni. Ha bele egyezet, akkor a fehér alapon, kék virágmintás felsőmet, és halásznadrágomat, hamar leváltottam, az ott vásárolt terep színű öltözékre, és mellé egy sapkára. Olyan svájci félére, tudod, a kicsit félre csúsztatott fajtára, ami inkább csak dizájnos, mintsem hasznos. Nő létemre gyorsan öltözök, így talán fél vagy egy percet is alig kellett rám várnia.
- Meg is vagyok! Indulhatunk? – Kérdeztem meg végül, majd követtem Ozit.
- Köszönöm hogy megvártál. – Mosolyogtam rá, elvégre mondhatta volna azt is, hogy csak a baj van velem keres inkább mást. Nem tette. Viszont, még mindig nem hagyott nyugton a neve…
- Ozirisz… Melyik és minek az istenéről adtad a neved magadnak? – Kérdeztem rá… dobva fel egy témát.

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 482
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1728/1900  (1728/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pihenő

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Nov. 13, 2016 11:02 pm

Szerencsére Kiwi elég jól reagált a felvetésemre. Nem vette tolakodásnak, hogy együtt menjünk vadászni, és beleegyezett.
- Konkrét célom nincs a vadászattal. Csak egy kis pihenés, sétálgatás a természetben. Szeretek csak úgy bóklászni az erdőben, vagy egy tisztáson elterülni a fűben, és egy kicsit lazítani. Anélkül, hogy hirtelen odatévedne egy hadosztálynyi kobold, vagy bármi. - kezdtem bele a válaszba – És az sem utolsó szempont, hogyha megvan a vacsorának való husi – tettem hozzá mosolyogva.
- A kezdő területek miatt ne aggódj, számomra is megfelelő. Igaz, a nyugati részre is már be tudnék menni, ha akarnék, de ott mindig szanaszét hagyják a csapdákat. - van hogy épp a magas fűben lépked az ember, sehol semmi, és egyszer csak a fémes csattanás és vele együtt -5 életpont. De már láttam szebb dolgokat is. Jómúltkor is, csak sétálgatok a városban, erre nagy jajveszéleléssel rohant be egy játékos, aki szépen és ügyesen beleült egy csapdába odakinn az erdőben. Legalábbis erre utalt a hátsójára ráakadt medvecsapda. Az őt kísérő tigrisről már nem is beszélve. Hogy tudta szó szerint az orrát beleütni egy olyan izébe? Örök rejtély, de egy ideig bennem maradt. Csapda így, csapda úgy, épp elég bosszantó még így, fájdalomérzet nélkül is belesétálni.
- Vadászcsemege? - ismételtem meg a szót,kissé határozatlanul. - Az valami újfajta nassolnivaló? Nem rémlik, hogy láttam volna se szakácskönyvben, se étlapon... - tettem hozzá. Mi mindent ki nem találnak az emberek manapság... Vadászcsemege. Ez jó!
Majd Kiwi mondta, hogy elszalad átöltözni. - Rendben – feleltem a lánynak. Majd amin meglepődtem, hogy elég hamar visszaért. - Ejha! Jól áll az új ruha – szólaltam meg nagy nehezen. Nem számítottam rá, hogy ilyen hamar visszaér. Általában tovább öltözködnek a lányok, és volt akire szó szerint rengeteget kellett várni. Judy vitte a pálmát anno, a „mindjárt indulhatunk, csak még...” kezdetű mondatával. Olyannyira mindjárt, hogy amíg ő készülődött, én már indulásra készen vártam az épület előtt, és mire az említett „mindjárt” lejárt, addig kereken hatvanhárom játékos lépett ki a teleportkapuból...
- Persze – feleltem a lánynak, majd elindultunk kifelé a városból – Alap dolog. A mai nap a lazításé, nem a rohanásé – mondtam Kiwinek mosolyogva – És amúgy is elég hamar visszaértél, szóval tényleg semmiség.
Majd jött egy másik kérdés, amit még egy időben elég sokat hallottam. - Ozirisz. Az ókori egyiptomi mitológiából való. Először Egyiptom első fáraója volt, majd a túlvilág istene lett. - feleltem a lány kérdésére. - És te? A madár vagy a gyümölcs miatt választottad a neved? - tettem fel a kérdést, majd kicsit bizonytalanabbul folytattam – Bocsi, időnként túl kíváncsi vagyok, nem akartam faragatlan lenni... - már csak az hiányzik, hogy pont a kapkodással és az előbb beszél utána gondolkodik dolgokkal rossz benyomást keltsek... Vagy megbántsam akarva-akaratlanul szegény lányt...

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .

Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 913
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5228/5300  (5228/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: Pihenő

Témanyitás by Kiwi on Szomb. Nov. 19, 2016 4:55 pm

- Hmm, én sem készültem tudatosan… mármint nincs listám hogy, milyen vadakat akarok archimentbe. – Magyarázkodom, így vélhetően jók leszünk egymásnak, viszont nekem a gyűjtögetés a célom.
- Kobold? Ezen a szinten elvileg nem szabadna lenniük. – Értetlenkedtem, és láthatta, hogy picit bizony meg is rémültem.
- Te össze is szoktad lootolni őket? Mármint, tényleg levadászod? – Pillantottam rá, na nem, mintha én nem tettem volna, viszont voltak olyan vadak amiket egyszerűen nem volt szívem levadászni, viszont… a lootjuk meg jó volna. Lehet, meg kéne kérjem… hátha neki kisebb a szíve, vagy edzettebb… vagy, hát érted… férfi. Majd megegyezünk, hogy merre induljunk.
- Csapdák? – Kérdezek vissza… és tény, itt is árulnak olyanokat, erre eddig miért nem gondoltam, hogy azokkal is vigyázni kell. ><” Majd elmondtam, miket is vásároltam. Igen, a vadászcsemege neki is új volt, épp mint nekem… és ezek szerint nem csak én asszociáltam arra… hogy, nem épp jó elvevezésben van a drága.
- Nem, ez a vadaknak van. Elvileg vonzza őket. – Világosítottam fel, mosolyogva. Majd végül elkéredzkedtem tőle, hogy átöltözzek. Meg is történt, és pillanatok alatt ahogy, ígértem. Mondhatni, a kolis évek alatt sokat tanul az ember, akár itt is öltözhettem volna előtte úgy hogy, hiába leskelődne semmi lényegeset nem láthatna. De, ennyire bátor nem vagyok, és felesleges húzás, mindaddig ameddig nem vagyok rákényszerítve, az efféle attrakciókra.
- Köszönöm. – Köszöntem meg, amikor megdicsérte. Igazság szerint nekem is tetszett. Olyan katonás, bevetősös. Egész vagány, legalábbis szerintem. Bár.. a katonás filmeket, könyveket és dolgokat sosem szerettem, most mégis jól éreztem magam, ebben a felszerelésben. Majd elindultunk. Közben még akadt pár kérdésem a fiúhoz, persze sokat… sőt semmit sem tudtam róla… Valamint… kicsit tényleg bátor vagyok, hogy így elindultam vele… de, nem árthat nekem… Ha megpróbálná, pár pillanat alatt lelépnék… el tudnék menekülni. Nem, kell aggódjak…
- Akkor tényleg jól sejtettem, hogy istenség, csak azt nem tudtam miféle. – Persze, amint mondta már beugrott.
- Gyümi. – Vágom rá.
- Bár… jobban hangozna ha azt válaszolnám hogy, madár… de nem. Tudod… legalább egy fél órát tököltem el, csak a névadással… hiába, írtam be bármit nem tetszett. Így amikor elegem lett, ez volt az első szó ami az eszembe jutott, így maradt ez. – Mosolyogtam, bár kicsit kínosnak is éreztem. Éljen a határozottság… De milyen határozottan tudok beszélni a saját határozatlanságomról… Rolling Eyes
- Nem voltál faragatlan. Szeretem ha valaki őszinte, és nem köntörfalazik, és ha valami érdekli, vagy zavarja akkor… azt közli is. – Jegyeztem meg, hisz a sok év bántalmazás után megtanultam, hogy ez érték… de, sosem lehetek benne biztos hogy, nem csupán megjátssza a bizalmat, és a nyitottságot… és nem fogja ellenem, vagy a cikizésemre fordítani. De, igyekszem nem… paranoid lenni, találkoztam már emberekkel, akik az ebből eredő félelmük miatt, marnak el maguktól embereket. Olyanokat mint én is. És mivel tudtam hogy, nem akartam nekik ártani, így kiindulhatok, azzal a jó reménnyel, és jóindulattal hogy mások sem teszik velem. Vagy, legalábbis nem törvényszerű.

Lassan kiértünk, a szafari területére. Mindenhol zöld övezet, kicsit ősziesen fúj a szél, a falevelek színesek és tarkák.
- Imádom az őszt! – Jelentem ki, talán váratlanul, de ha rápillantott az arcomra, akkor láthatta hogy, még a szemeim is csillognak, hacsak körbe pillantok.
- Amúgy… van, valami törzshelyed amit szeretsz? – Pillantok rá, hisz nekem tuti volna, ha sűrűbben járnék ki, sőt.. vélhetőleg lesz is.

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 482
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1728/1900  (1728/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Pihenő

Témanyitás by Sponsored content Today at 9:49 am


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.