Mezőség #3

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default Mezőség #3

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Szept. 10, 2013 7:49 pm

Itt lehet vadászni.
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Szept. 13, 2013 11:56 pm

Nem sokat aludtam ma sem. Lewis halála foglalkoztatott. Vajon ki állhat a háttérben. Ki tehette. Csupa olyan kérdés, amire nem túl jó gondolni, mégis alkalmanként visszacsusszan agyamba és ott marcangol tovább. Forgolódtam ágyamon majd némi fény szűrődött be. Hajnalodik. Kimásztam ágyamból, felöltöttem ruházatom, ma a díszesebbet vettem fel, hisz a bokorszedés után megyek vadászni. Örültem a dolognak, a legutóbbi olyan jól sikerült, hogy csak, na. Ezúttal azonban, megpróbálom egy vad idegennel, aki jön, bárki lehet. El is készítettem a táblát még tegnap este, olyan leszek, mint egy csöves, de mégis mást hirdetek rajta. És nem azt, hogy főzök, mosok, takarítok..
Elindultam szokásos helyemre, hogy szedjek egy kis ennivalót, miután kiléptem hajnalok hajnalán a JL palotából. Pár óra múltán megjártam a kezdetek erdejét és immáron friss harminchat bogyóval és jóllakottan tértem vissza. Két nap múlva jövök újra szüretelni, gondoltam mindig jó szívvel tisztásomra. Végül reggel tíz óra tájt neki fogtam a hirdetésnek és a kezdetek városa főterére kiállva, nyakamban a táblával.

,, Vadász vagyok, vadász vagy, űzzünk vadat, hogy főzzünk vadat! "


Ezzel a kis jeligével kerestem egy olyan embert, aki nem csak kinevet, hanem van elég mersze egy vad idegennel szövetkezni. Jól látható a cégjelzésem, és a zöld indikátorom, már csak a megfelelő szándékú emberre várok. Jöttek itt mindenfélék, kicsik nagyok, piros és zöld indikátorosak, de legtöbb komolytalan, volt, mint a felirat rímelése. A piros indikátorosra alapból is csúnyán néztem, a kicsik beszólogatása meg szokatlan volt. Ilyenkor ujjal mutogatnak, ha segítségre szorulnak, akkor meg teli kézből kérnek. Én meg szívesen adok neki. Ez alkalommal is kínáltam őket, az édes gyümölcsből, és jó felét már el is hordták. Csak el ne csapják a hasuk. Harmadik órája állok kint, a nap is átjutott már a delelőn, kezdtem szomjas lenni. Vajon mikor jön egy másik vadász, aki feljönne a tízedik szintre?


// posttal ellentétben, megvan már a vadászpartner Smile //

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Noxy on Szomb. Szept. 14, 2013 9:16 am

A napom úgy telt, mint általánosságban. Mármint a szokásos gyakorlással, és a bolt vezetésével. Most már tényleg muszáj lesz felvennem valakit helyettesíteni, mert így már nem tudom, hogy vigyem a boltot.
Csak három órát voltam nyitva, de végül úgy döntöttem, hogy inkább hagyom az egészet, és keresek valami elfoglaltságot. Nincsenek ma küldetések, és az AV-nál is mindenki a maga dolgával törődött, vagy elment valahová. Nem vonulnék vissza egy KT-tól, vagy egy egyszerű kalandozásban. Mondjuk a vadászat... istenem, nem is tudom, mikor vadásztam utoljára. Talán, mikor még íjász voltam, de az is mikor volt már. Jó ideje. És majdnem egy éve itt vagyunk fogságban egy nem létező, halálos játékvilágban.
Halálos? Igazából magam is kételkedem már benne, hogy valóban meghalunk-e a valóságban. Emlékszem még, mikor a szerver teljesen leállt, és ott voltam a nevelőszüleim közt egy öt percig legalább. Tulajdonképpen örülnék egy újabb szerverleállásnak, csakhogy beszélhessek velük, megtudjam, hogy a múltkori baleset óta hogy van John, mennyire tart ki mellettem Anna... lehet, hogy talán mégsem kellett volna visszatérnem ide, sőt, eleve nem kellett volna anno belépnem a játékba.
Mentem az úton, amivel a főtér kereszteződött. Mindenki a maga dolgával törődött, de hallottam, hogy néhányan nevettek is. Nevettek, mert ott állt egy srác egy táblával. Közelebb érve el tudtam olvasni a nyakában lógatott feliratot, és végignéztem rajta. A srác rémesen hasonlít arra a fehér hajúra, akit egyszer én... köhöm, mármint az az idétlen, hisztis, bajkeverő kis tükörképem szenvedélyesen megcsókolt, csakhogy más lánynak játssza meg a profi pasizó luvnyát. A mai napig is szégyellem magam helyette is!
Legalább annak a históriának szerencsére vége volt, és nem történt semmi komoly bajom/bajunk.
Miután felmértem a srácot, kicsit bizalmatlankodó, mégis baráti mosolyt csaltam saját arcomra.
- Nem lett volna kényelmesebb a hirdetőtáblán hirdetni ezt? De jól van, ha szeretnél vadászni valakivel, megtaláltad emberedet. Rég csíptem már el zsákmányomat.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Szept. 14, 2013 1:38 pm

Ahogy nézelődtem, jobbra-balra hátha jönne, valaki, csak egy valaki, na jó akár lehet többen is. Szemből megszólított egy lány. Örültem, hogy csatlakozna, máris, mosolyra csaltam számszélét. - Ott könnyebb lenne, de akkor az életben nem találnék egyetlen vadász társat sem. És hali! A nevem Hayashi Yuichi, örvendek - szavaltam jókedvűen, számtalanszor elismételt belépőm. Baráti kézfogásra nyújtottam kezem. Férfi szemmel igencsak szívdobogtató a lány, és még valamilyen kitekert módon ismerős is, de nem tudtam hová tenni, honnan ismerhetem. Na, mindegy, egy mozdulattal eltüntettem a nyakamba akasztott táblát és írtam pár sort Ritának, hogy vadászni mentem, de nem egyedül. Ránéztem a lányra, majd egy kicsit a feje fölé, rendben volt zöld indikátor, és nem is tűnik vérszomjasnak, elsőre. Bár Jun óta jobb lesz vigyáznom, áspiskígyó lehet bárkiben. - Uccu gyerünk is, hamar itt lesz az este, éjszakai vadászatban, meg gyakorlatlan vagyok. Te, kedves..? - kérdeztem érdeklődve, miközben indulásra kész állapotba hoztam magam. - Akkor hát vadászatra fel! - folytattam. Kicsit oldalra fordítottam a fejem, ezt még mindenképp meg kell kérdezzem. - Voltál már odafent a Szafarin? - kerestem kék szemét, mire ráleltem akkor kérdeztem. Nem tehetek róla szeretek belelátni beszélgető partnerem szemeibe, hisz a szándéka, a gondolata, minden az égvilágon bele van írva, és olvashatok belőle könnyedén. Eközben bal kezemmel a jobb kulcscsontom előtt megigazítottam a ruhám szegélyét, mert egy kicsit megfújta a szél és félre libbentette, így kimozdult rendjéből, vissza kellett igazítsam. Mosolyom fenntartottam szerettem volna ezt a pár apróságot megtudni róla, még indulás előtt. Ha válaszolt, ha nem megindultam a teleport hely felé, és ahogy beért vagy, ha hamarabb ott volt, akkor csatlakoztam hozzá és az aktiválás után pár másodperc múlva megjelentünk a Szafari teleport helyén. Kettőt előre léptem és gyakorlatias mozdulatokkal, megjelenítettem a felszerelésem magamon, ahogy a tülkös sisakom megjelent, azt inkább mégse, visszahelyeztem gyorsgombra.. egyszerűen túl sok látóteret vesz el. Harcban tökéletes, hisz a hátulról jövő csapások felét képes eltéríteni, de tájékozódásban zavaró. Visszanéztem rá, biztosan ő is fut sokat, ez látszik vonalain. Majd előre néztem. Tudtam merre kell menjek, hol van a legtöbb vad. Hisz mielőtt Ritával vadásztunk volna, sokat jártam itt egyedül a céhgyűlés óta. Le kellett vezessem Lewis halálát.. azt hiszem ez lassan már teljesen sikerült. Valakinek, ha később példaképe leszek és elbukok, az azt jelenti körforgás és a játékosok onnantól halálra vannak ítélve, míg nem jön tényleg egy igazi hős. Aki önzetlen és kész harcolni mindenkiért. Lewis nem lépek utadra, csak egy hasonlót fogok járni. Ha okosan játszok, akkor az eszmédet tovább adhatom. Immáron komoran vizslattam a szavanna nyugati féltekét.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Noxy on Pént. Szept. 20, 2013 6:43 pm

/hihi, Judynak zöld a szeme, nem kék XD/

A srác megörült a megjelenésemnek, és tulajdonképpen meg is mosolyogtattam őt a hirdetőtáblás megjegyzésemmel. Frappánsat akartam erre mondani, és úgy hiszem, ezzel sikerült is máris gondolkozás nélkül.
- Na igen, de mivel azon lóg mindenki éjjelt nappallá téve,, úgyis kiszúrják a szemüket. És bizony sok hozzád hasonló is keresett már olyan hirdetést, amivel mehettek volna egy kicsit vadászni másokkal, hogy barátkozzanak.
A srác végigmért, aztán bemutatkozott, addigra már a tábla is eltűnt a nyakáról. Kicsit kapkodott, mert mielőtt bemutatkoztam volna, már így szólt:
- Uccu gyerünk is, hamar itt lesz az este, éjszakai vadászatban, meg gyakorlatlan vagyok. Te, kedves..?
- Judy Noxia a becses felhasználói nevem. - mutatkoztam be neki. - Igen, egyszer voltam már fenn a szafarin, de még nem töltöttem ott két napnál több időt. Tulajdonképpen mennyi időre tervezed be? Mert tulajdonképpen nekem lenne egy hét ráérő időm maximum. Hosszú vadászatok nagyobb és bőségesebb jutalmakkal jár ám.
Biztatóan rámosolyogtam a fiúra. Nem telt bele sok idő, mire elindultunk a teleport helyre, amely kivitt minket a szafariba. Hmmm, ez a hely valóban úgy néz ki, mint egy szafari. Nem is tudom, mikor jártam errefelé utoljára, és mily érdekes, hogy alig emlékszem rá. Talán annyi minden összejött nekem az utóbbi időben, hogy erről a kis apróságról teljesen megfeledkeztem.
Yuichi összeszedte magát még utolsó alkalommal, és megszemlélte a terepet. Aztán hátranézett rám egy pillanatra. Hmm, hirtelen felötlött bennem egy régi küldetés emléke, meg egy hisztis kis picsa, aki miatt buktunk mindent. Mintha azon is ott lett volna... nem tudom, már nem emlékszem rá, konkrétan ki volt az a tag, aki csak úgy lelépett mert nem akart megölni egy ostoba njk-t, amit eleve azért programoztak, hogy a játékosok megöljék. De hát sajnos ez így működik a szerepjátékoknál, meg a küldetéseknél. Felveszed, vagy elfogadod, vagy nem, és ha elfogadod, ahhol bele kell élned magad abba a szerepbe. De attól, hogy megölünk egy mobot vagy egy npc-t, még koránt sem leszünk igazi gyilkosok, és még vörös indikátorunk se lesz. Kinek mi az ízlése, de sajnos minden küldetés manapság abból áll, hogy meg kell ölnünk mobokat, vagy egy bizonyos valakit, aki nem játékos karakter. De legalább értük kapjuk a jó kis jutalmakat.
Odaléptem Yuichi mellé, hogy magam is megszemléljem a tájat. Pillanatra feltámadt szélben hátra kellett dobnom a hajam, és úgy néztem rá a fiúra.
- Nos, Yuichi? Merre induljunk?

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Szept. 27, 2013 3:16 pm


//Nehari, pedig még adatlapod is néztem, úgy látszik usernél van a probléma Very Happy //

Szóról-szóra igaz, amit mond csak talán én akartam kicsit különcködni a szendvics ember megjelenéssel.
- Igazad van, társaságot keresek egy kis vadászatra legközelebb használom a táblát, de azt csak akkor, ha csapnivaló társak leszünk – mosolygok rá biztatóan.
Sietősre fogtam és elszaladtam a bemutatkozás mellett is elsőnek, második körben azonban már sikerült. – Köszönöm Judy – nyújtottam kezem felé, jelenleg közelebbi üdvözlési formát nem akartam bevetni. Tervek, tervek. Igazán annyit terveztem, hogy valaki ismeretlennel leterítek egy vadat és annyi. De ez a vadászkaland, ami egy hetes csábító ötlet. Ami azt illeti, ha civilizációtól messze lehetek, akár egyedül vagy társaságban, az a legjobb. – Eredetileg nem terveztem hosszabbra egy zsákmány elejtésénél. Ha ez a zsákmány elejtése egy hétig tart, akkor egy hétig. De ha addig nem sikerülne, visszatérünk egy hétnél, ha lesz vad, ha nem. Így megfelel? Meg odakint fogunk aludni, ha ez sem zavar – ránéztem, úgy látom nem lesz baja, nem tűnik törékeny lánynak, de cserébe túl durvának sem. Sportos alkat, ez a haj stílus.. annyira, de annyira ismerős. Átnéztem a felszerelésem, sátor, gyertya kristályok, minden megvan, élelmet kell majd napi szinten szedni csak. – Menjünk a legjobb zsákmányra – mondtam jókedvvel.
Felértünk a Szafarira, vagy egy napos vagy hétnapos vádaszatunkra. Komor hangulatom hangja és látványa, nyomban eltüntette, ugyanis kellemes hangja mellé még egy szélroham is elért minket. Haját hátra dobva a napfényben úgy festett, mint egy földre szállt angyal.
- Ömm- mutattam valamilyen irányba, miközben őt néztem – erre menjünk – feleltem hadarva. Nyugi.. – döntsük el, mit vadásszunk le? Mert akkor minden más, amit elkapunk az lesz az élelmünk. Számodra mi a nemes vad? Vagy a bőség alatt a rengeteg zsákmány is szóba jöhet.
Elnéztem abba az irányba amerre mutattam, egy hosszú fasor húzódott a horizonton. Ilyen távból az akár lehet erdő vagy folyó is. Bármelyik is vadakat rejthet. Amiket érdemes volna levadászni.
- És volna még egy dolog, én kardforgató vagyok, neked mi a kasztod? Csak mert akkor taktikát gyártunk mi az, amit ketten tudunk és hogyan csaljuk tőrbe a vadat – fokozódó érdeklődéssel néztem rá, sok minden letud kötni, de a stratégia építés, valamilyen probléma leküzdésére, az már annál inkább.


_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Noxy on Hétf. Szept. 30, 2013 3:03 pm

Yuichi rám nézett.
- Ömm... erre menjünk. - mutatott egy irányba. – Döntsük el, mit vadásszunk le? Mert akkor minden más, amit elkapunk az lesz az élelmünk. Számodra mi a nemes vad? Vagy a bőség alatt a rengeteg zsákmány is szóba jöhet.
- Tyűha, tulajdonképpen nekem nincs kiszemelt nemes vadam, amit szívesebben levadásznék. Tulajdonképpen én inkább a bőséges zsákmányokra szoktam utazni.
Végignéztem a terepen, amerre indulnánk. Egyelőre semmi mozgást nem vettem észre, úgy tűnik a vadak a sűrűbb erdőkbe és bokrokba bújtak el a szél elől. De szerintem ez egy kiváló idő volt arra, hogy valamennyi vadat elejtsünk. Ámbár nemcsak a zsákmány érdekel engem, hanem azért is jöttem ezzel a még számomra idegen, de valahol mégis ismerős fiúval, hogy elfoglaljam magam valamivel, és legalábbis próbáljak meg egy újabb kapcsolatot teremteni egy újabb karakterrel, aki az indikátora láttán még jónak is számított - egyelőre. Voltak már olyanok, akik zöld indikátorosok voltak sokáig, de idővel később teljesen elment az eszük a "bezártságtól", és ezért elkezdtek másokat bántani, vagy legyilkolni simán.
Mielőtt indultunk is volna, még hozzátette ezt kicsit bőven Yuichi:
- És volna még egy dolog, én kardforgató vagyok, neked mi a kasztod? Csak mert akkor taktikát gyártunk mi az, amit ketten tudunk és hogyan csaljuk tőrbe a vadat.
- Árnyharcos vagyok. - feleltem a kérdésére. - De most, hogy mondod, nem ártana tényleg kidolgoznunk egy taktikát. Mivel nekem van egy előnyös képességem, amivel lopakodhatok, meg tudjuk úgy oldani, hogy te eltereled a vad figyelmét, miközben én meg igyekszem minél közelebb kerülni hozzá, és lecsapni rá. De akár egy másik teljesen átdolgozott oroszlán-taktikát is felépíthetünk.
Lehet, hogy a taktikázás kicsit sok időt venne el attól függően, hogy az egyik fél mennyire értékeli a másik ötletét, de tulajdonképpen ez is még mindig jobb, minthogy ész nélkül, át nem gondolt taktikával lerohanjunk egy vadat. Még a végén nem mi fogjuk a vadakat levadászni, hanem ők fognak minket. Kíváncsi vagyok, hogy vajon ezt a másik vadászlelket mennyire áldotta meg a sors azzal, hogy jó stratégiákat vagy taktikákat tudjon felállítani. Tulajdonképpen mindig is kedveltem az okosabb, megfontoltabb embereket. Olykor meg tanulok is tőlük annyit, amennyit csak tudok. Ámbár nem egyszer volt olyan, hogy én hiába mutattam rá okosabb dolgokra, a hallgatóim oda se bagóztak, hanem csak rohantak a saját fejük után. Nem értem, hogy a nyárspolgárság miért veti meg ennyire a náluk sokkal bölcsebb embereket? Talán mert a társadalom ennyire elvárta volna tőlünk, a kulturáltabb, okosabb, megfontoltabb, művészlelkűbb, intellektuel emberektől, hogy mi is legyünk olyan gyerekes, bajkeverő, ostoba egyedek, akik csak illegetnék magukat a bájaikban, és menőznének, hogy mindenki más bukhasson rájuk? Ez a modern XXI. század, ahol túl kell élnünk! Utólag belegondolva jobb is alig pármillió idiótával együtt bezárva lenni SAO-ban, mint együtt élni a valóságban többmilliárd ugyanilyennek.
- Na és már gondoltál rá, hogy hogyan építsük meg a saját kis táborunkat éjszakára? - kérdeztem Yuichitól. - Csak azért kérdem, mert nem lenne túl biztonságos mondjuk, ha nem védetnénk be magunkat akkor valamivel, hiszen éjszaka nagyobb és gonoszabb vadak is előfordulnak.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Szept. 30, 2013 4:34 pm

Régen hallottam utoljára ezt az indulatszót, mosolyra is fakasztott.
- Akkor azt hiszem betennék egy vadat a listára, ha látunk nyulat, számomra az már nemes vad lenne. Rendben, akkor bőséges zsákmányra van egy hetünk - extrém ötlet, egy hét egy vadidegennel, és millió vaddal. Láttam rajta, hogy ő már a terepet nézni, ezt már szeretem komolyan veszi a dolgot, nem lesz itt gond úgy érzem. De mikor meghallottam kasztját földbegyökerezett lábam. Felderengett a csuklyás képe. Szőke haj, sárga indikátor és árnyharcos. De neki zöld indikátora van. Kezem megindult a kard markolata felé, de útközben megállítottam így csak megemeltem a kezem, mintha figyelmet kérnék. Ami elég nagy butaság lenne, mert hosszútávon csak ketten vagyunk a környéken és talán pár apróbb állatka. Szóval ő egy árnyharcos, most még van lehetőségem elmenni. Így veszélyes lehet, idegen és ráadásként a gyilkos kasztot képviseli, más játékokban tolvaj szerepet választott volna a játékos mögött álló ember. Azonban, továbbra sem tűnik gyilkosnak. Ha életemre tör, nem leszek rest védenem kell magam és elmenekülni, megölni nem tudnám, bántani sem igazán. A megérzésem mit súg.. álltam még egy kicsit szótlan előtte. Egy esélyt kap, ha veszélyes eltűnök. - Rendben, akkor a taktika a következő, a lopakodásodra és kasztodra építve, te képesebb vagy könnyen és gyorsan letámadni ellenfeled, akarom mondani az állatot, mint én. A hajtást bízd ide, az én képességem tökéletes lesz, megfelelő helyre tereljem az állatot - mosolyom egy időre eltűnt, felkavart a tény hogy abból a kasztból van, ami olyan csúnya dolgokat művel.
Remélem mindent elmondtam, én hajtom őket előre megadott koordinátára ő ott vár és le súlyt rá. Nem jó valami hiányzik, vagy hibádzik. - Kimaradt valami, ha megengeded küldök egy barát felkérést, remélem megfogom később érdemelni - tért vissza mosolyom. Egy időre túlnézek azon, hogy milyen kasztja van, tettei számítanak, nem az, hogy mit képvisel a játékban. Az ember a fontos, nem a burok. És ő kedves, nagyon kedves. - Csak azért hogy lássuk egymást a térképen és pontosan tudod mikor és hova érkezem, így legalább kikerüljük a lassú üzenet írást.
Igen ennek így jónak kell lennie, és nem utolsó sorban kicsit jobban érzi magát lázongó bensőm is. Tolvaj kasztúban tilos megbízni, ez butaság tudom, de különben miért választotta volna pont ezt a kasztot? Kételkedésem bizonyára kiült arcomra, vagy legalább azt észrevehette, hogy jobb tenyeremmel dobolok combomon. Mindig így csinálom, ha valami nem hagy nyugodni. Létezik már vajon indikátor szín lerejtés? Nem lenne elképzelhetetlen. Barom. Nincs még itt az ideje a kételkedésnek, most mentem bele abba hogy egy hetes vadászat. Tartom magam szavamhoz, jó lesz ez a hét. És bőséges zsákmányt összehozunk, ezt bizton állíthatom.
Judy szavai azonban kizökkentettek és szerencsére pont jókor. Visszatért határozottságom és egészen érdekes és okosat kérdezett, ami még megoldásra várt.
- Van egy sátram alapnak véve, de az elég szűkös egy fő könnyedén elfér benne. Ha nálad nem volna, akkor megtudjuk úgy oldani, hogy négy-hat óránként váltjuk egymást. Amíg te alszol én őrködöm, és fordítva. Ez lehetne az egyik. Mivel itt hegy nincs így barlangot is nehézkesebb lesz találnunk, de kitudja hátha kifogunk az erdőben egy magasabb placcot. Csapdakészítés jártasságot nem láttam a játékba beépítve, így a híján, még maradna fa lombkorona. Kötelem van, tűzszerszám van nálam, és edénynek meg szolgálhatna ez - azzal megjelent kezemben a minotaurusz sisakom. Kérdőn néztem rá és kicsit megilletődve, hogy mit reagál rá - tudom nem a legelegánsabb leveses kondér, de ha nincs jobb ötleted ezt használhatjuk főzésre.
Érdekelt mit gondolt első pár ötletemről. Ami lehetne még az ásás, beásni magunkat egy bejárattal körbevéve és a bejárathoz, könnyű tárgyakat tenni, ami behatoláskor riasztana minket. Ásóm nincs.. bukta.
Ha tetszett neki bármelyik ötlet azzal meg is indultam, bevártam és megindultunk ketten az erdősáv felé. Ott vagy víz van vagy vadak. Bármelyik jó nekünk jelenleg.


_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Noxy on Szomb. Okt. 05, 2013 9:07 pm

Észrevettem, hogy Yuichi kicsit gyanakvóbbá vált, mikor megemlítettem neki a kasztomat. Szerintem egy darabig kínlódhatott gondolatban, csak azután mondta el a taktikáját, amire mindvégig lassan bólintottam. jelezvén, hogy egyet értettem a taktikával. Hmmm, akkor lehet, hogy magán a taktikán is gondolkozott, nemcsak a kasztomon gondolkozott. Tudom, hogy az árnyharcosok nem éppen mind jó lelkek, de neki nem is kellene csalódnia bennem. Én a Fehér Árnyharcos vagyok, és nem kell félniük tőlem az ártatlanokat. Ellenkezőleg a rossz játékosoknak van félnivalója, ha netán kimernének kezdeni velem, vagy az ártatlanokkal. Erre tettem le az eskümet, miután komoly gondolkozás után döntöttem úgy, hogy taktikát váltok, mint a SAO egyik túlélője.
- Kimaradt valami, ha megengeded küldök egy barát felkérést, remélem megfogom később érdemelni. - Azzal Yuichi meg is tette ezt, én meg el is fogadtam a baráti felkérését. Pontosan tényleg ez egy jó ötlet volt, így legalább látjuk egymást a térképen, és erre szükség is lehet a vadászat folyamán.
- Yuichi, én most kellemesen csalódtam benned. - mondtam, miután elfogadtam a baráti felkérést. - Eddig te vagy az első olyan társam, aki logikusan gondolkozik és tervezi meg előre minden lépését. Én például a baráti felkérősdire nem is gondoltam. De tényleg.
Ez nem egy szimpla dicsérő monológ volt, hanem őszinte észrevétel. Megnézve jól a srácot, mintha valami furcsa gondolatok vették át az irányítást az agyamba. Meg aztán hasonló érzés a gyomromban, amin belül egy szörnyeteg kelne életre, és vergődni kezd bennem pusztán azért, hogy nyugtassam meg a srácot, hogy fölösleges aggódik a kasztom miatt.
Kicsit elkalandoztak a gondolataim, mert engem meg a sátrás kérdésemre kommentáló fiú zökkentett ki. Van sátor oké, felváltós őrködés oké, más felszerelés oké, és a vadak megfőzése egy sisakban oké, bár ez kicsit furcsa. Na de aki szeretne a vadonban túlélni, az mindig feltalálja magát.
- Hmmm, eléggé kondér formája van, így megoldható lesz a főzőcskézés. Azt nyugodtan rám bízhatod, meg majd a menedéket is. Tudod, én feltalálom magam a természetben, és mindig találok valami jó, felhasználható dolgot az építéshez. Nem olyan pepecselős, hamar készen leszek majd vele. Remélem a fákon tudsz majd aludni. Én sokáig a Kezdetek erdejében aludtam nagyobb fák ágai között, mert ott voltam a lehető legnagyobb biztonságban. Ja és még valami... ne aggódj a kasztom miatt. Én egy jó árnyharcos vagyok, egy nagyszerű igazságosztó céhből. Eleinte íjász voltam, de aztán azért váltottam erre, mert jobban szeretnék közel-harcolni.
Biztatóan a fiúra mosolyogtam. Azzal, hogy már mindent meg is beszéltünk, el is indultunk az erdősáv irányába. Menet közben végig a véleményemet gondoltam át újra és újra Yuichival kapcsolatban. Még mindig felrémlett előttem a fehér hajú srác, akárhányszor őt nézem, de nemcsak jómagamat, hanem a képzeletbeli újszülött szörny is a gyomromban biztosított arról, hogy nem kell tartanom Yuichitól, hiszen egész kedves srác, nagyon okos, és ráadásul igen találékony is. Nálam ez nem jellemző, de kivételesen első benyomásra megkedveltem azért Yuichit, de szeretném őt jobban megismerni.
Egyszer csak láttam valami nagyobbat felbukkanni egy pillanatra a bokrok és fák között. Lassan ment, így a körvonalait azért ki tudtam kapni.
- Nézd, az ott egy őz volt. Szerinted próbáljuk meg elcsípni, vagy maradjunk egyelőre a kisebb állatoknál?

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Vas. Okt. 06, 2013 11:27 pm

Jóleső érzés fogott el szavai hallatán. Árnyharcos ugyan, de létezik benne kedvesség. Amit mondjuk, így elsőre nem néznék ki a kasztból kiindulva, de mondjuk már induláskor is velem tartott egy idegennel, az mondjuk, lehet még ártó szándékkal fűszerezett. Azért óvatosságra kéne kényszerítenem magam. Bár elfogadta a barátfelkérést és immáron fogom látni térképen. Könnyebb lesz a vadászatunk, ennek örültem igazán. Rámosolyogtam, de a nyelvem hegyén lógó köszönömöt nem engedtem szabadjára. Milyen emberekkel kerülhetett egy légkörbe, hogy ilyen nem jutott eszükbe? Azért furcsa, igaz engem az óvatosság vezérel és a túlélés vágyam a megéléssel fűszerezve. Kicsit ebből, kicsit abból, mint egy igazi recept valami finomsághoz. Zöld szemeivel hosszasan vizslatott, úgy éreztem magam, mintha levetkőztetett volna és vissza, majd újra le és vissza. Fura, de ettől a nézésétől nem tartottam annyira, mint korábbi szavaitól. Visszanéztem, pontosan bele szép szemébe, hisz tudtam a legbeszédesebb egy embernek a szeme. Szokás mondani a lélek tükre, és ebben látható az ártó szándék. Ezt olyan kilencven százalékban ki is szoktam szúrni. Kutattam a szempillák alatt. Háttérben haját borzolta a lenge szellő, de szavai megtörték a csendet. Tiszta, nem akar életemre törni, ezt szavak nélkül tudtam akkor és ott. Úgy látszik a kezemben tartott sisak formája tényleg megtörte azt a pillanatnyi csendet, míg elvesztem szeme világában. Értem már, szóval eredetileg nem is árnyharcos volt. Ezt jó tudni.
- Köszönöm Judy - feleltem mosolyogva - ne haragudj, de nem fűznek eddig jó emlékek az árnyharcosokhoz. Sőt, eddig csak rossz. Remélem, ez mától megváltozik - néztem lefelé mosolyogva, talán bazsalygás volt ez? Lehet. - Tudok fákon aludni én is ott kezdtem a kezdetek erdejében. Volt ott egy kis tisztás, amire letelepedtem és pár éjszaka után már a földön lent aludtam, az a hely veszélytelen volt. Ez itt egy kicsit másabb. És rendben, rád bízom a főzést és az alvóhelykészítést, de ha kell segítség benne, bármi csak szólj! - nevettem fel - Tudok főzni, meg jártas vagyok az ilyesmikben. Óh még valami, harmadik este nem lesz fa, összeállítottam egy vadász útvonalat, itt most sebtében és lesz egy hosszú utunk a mezőn azon a két napon. Amint ezt a helyet és környékét.. levadásztuk.
Jó ez így jó lesz, molyoltam tovább a térképpel, és ahogy sétáltunk közelebb léptem Judyhoz, és megmutattam neki az útvonalat. - Még nem teljesen kész - fordítottam felé térképem - bejelöltem az útvonalakat és a kék körök az esetleges megálló pontok. Körülbelül éjszakára sötétedés előttre kalkuláltam ezeket az érkezési pontokat. Így hasznosan tudjuk tölteni a napokat - még egy kicsit szöszöltem vele, de ekkor Judy hangjára figyeltem és az irányra, amerre mutat. Észak keletnek suhant egy árny. Észak felé megyek, majd mikor közel vonalában vagyok, elkezdek északkeletnek futni, ha szerencsém van a vad dél-keletnek fog menekülni és akkor kicsit visszafelé terelem. Judy karjaiba. - Jó, kapjuk el. Haladj egy kicsit keletnek, majd egy kicsit északnak. Én észak nyugat irányból fogom feléd hajtani nagy sebességgel.
- Ha megfelel, a rögtönzött terv akkor vágjunk is bele - vártam beleegyező, vagy elutasító szavára, ha beleegyezett úgy - sok sikert Judy - mosolyogtam rá ahogy kiejtettem szavaim. Ha nem ment bele úgy folytattuk utunk és apróbb dombra felérve megpillanthattunk egy büdös borz családot. Négy tagú kis család sétafikált egy lyuk körül.


_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Noxy on Hétf. Okt. 07, 2013 4:54 pm

- Megértem. Én is találkoztam már egy jó pár aljas alakkal, kik szintén árnyharcosok voltak. Ebből látszik, hogy elméletileg csak én és Mirika vagyunk az árnyharcosok fehér tagjai, de ki tudja. Sajnos a kasztok igencsak megtépázzák a kapcsolatokat is.
Ezzel végleg zártuk a kaszt-témát, és a dolgokat is akkor mindent megbeszéltünk. Azután, hogy megláttuk az őzikét, Yuichi már tudta, mit kell tennünk. Ő megy nyugatnak, hogy én északkelet felé haladva rajtaüssek szemközből az állatnak.
- Rendben. Pillanatok alatt elkapjuk az őzikét, ám most sikeresebb rajtaütéshez kell a speciális képességem is. - mondtam, és mint aki jól végzi a dolgát, felhasználtam az első speciális képességemet, azaz természetbe való beolvadással teljesen eltűntem látó szemek elől, és indultam az irány felé, amerre kellett. Szép lassan, osonva mentem, nehogy a fő és a kavicsok ropogjanak a lábaim alatt, amiket az őz simán meghallaná messziről is. Nem is volt gond. Ám azért még megálltam egy-két méterrel odébb, hogy megvárjam, amíg Yuichi is indul, hogy elterelje az őzikét, majd csak utána indultam megint a megbeszélt irányokba. Mikor egész jó leshelyre értem, ahonnan beláthatom az errefelé futó őzet, ismét megálltam, és attól kezdve már csak várnom kellett, amíg jön az állat. A Cseppkövem és az Oldalkardom már kifenve várta, mikor csaphatnak le áldozatukra az én jóvoltomból.
Kis idővel később már jött is a kis rőtvadunk, egyenesen az én irányomba. Nem tétováztam, amint megláttam a körvonalait, rögtön indultam feléje, egyenest vele szemben, hogy belefusson a késeimbe. Ezzel a képességgel és lopakodással egyetemben ilyen gyerekjáték az ilyesmit megtenni, a Fehér Viharfőnix leleményes és feltalálja magát.
Kedves őzike, szép őzike, öreg néne őzikéje. Most szépen belesétált, illetve beleügetett a csapdába. Frontálisan nekiestem, és amint belevágtam az első késemet, a képességem feloldódik, és már ott voltam láthatóan. A másik késemmel egyelőre semmit se csináltam, csak az azt fogó karommal lefogtam a nyakát olyan erősen, ahogy csak bírtam, és az állat nem tudott kiszabadulni fogságomból. Addig húztam a kést az őz nyakán és hátán, amíg az lassan-lassan fel nem adta a próbálkozást és összeesett.
Mint aki jól végezte munkáját, fogtam az őzet, és húztam is magam után Yuichihoz, ha közben ő már megjelent, hogy lássa, sikerült-e elkapnom.
- Mission completed. - mondtam neki mosolyogva, és át is adtam neki a frissen fogott őzikét.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Okt. 07, 2013 6:59 pm

Ő nem rossz árnyharcos, vagyis nem rossz tolvaj? Hisz a tolvaj címben benne van, hogy nem jót tesz, de így már értem, nem szeretett íjászkodni, de attól szíve és lelke maradt önmaga, nem fordult ki magából, amikor letette a távolsági fegyvert és felvette a közelharcot. - A te kapcsolataidat is megtépázta ez? Mármint barátod vesztetted el? - kérdeztem óvatosan és érdeklődve. Sajnos a kíváncsiság nálam nagyúr tud lenni, ezért még ha restellek is feltenni kérdéseket többnyire, mint például ez is kicsúszik néha-néha.
Azonban ahogy meglátta az első nemes vadat, figyelmem megzavarta egy képzeletbeli fehér holló. Csak megráztam fejem és néztem az őz farkincáját eltűnni a magas fűben. Közöltem Judyval tervem, és meg is fogadom, a következőben, ő is tervezhet. Elfogadta hirtelen támadt skiccem egy csapdáról és már elő is jött a képesség kombinációval. Hirtelen Judy kámforrá vált.
- Ööö, hol vagy? - kérdeztem tétován, és némi félelem szaladt végig gerincemen. Aztán meg mozdult valami és akkor vettem észre, végig itt volt mellettem Judy csak felvette a felhők és a fű vegyes színvilágát. Mintha ezernyi apró tükör fedné be testét, csak ez önmagam nem tükröz vissza, hanem csak a közvetlen környezetét. Hallottam korábban erről a technikáról, még odakint sok évvel ezelőtt játékon kívül. Így most már értem, miért tökéletes terep neki a zsákmányejtés. Miközben haladtam célom felé, hogy megelőzzem az őzikét, egy ideig még néztem a térképet és abba az irányba haladt, amit megbeszéltünk. Eltettem a térképet és megfedtem magam. Nem szabad. Nyíltan elmondta a szándékát, miért hazudná azt, hogy jó, miközben rossz? Megbízom benne. Ha első este nem öl meg, akkor fogok benne teljesen megbízni. Ha megpróbálja, harcolok életemért. Rita tudni fogja ki tette, hisz első üzenetem az volt. És este elalvás előtt még megírom a vadász társam nevét is. Addig meg nyugi, mosolya barátságos, de mind efelett elég mozgékony is, szeretem az ilyen lányokat, akiket nem kell noszogatni. Megráztam fejem.
Ideje a feladatra koncentrálnom. Hamarosan el is értem a helyem dél kelet felől apró zörgések tudatták, hogy eddig minden sínen van. Előhúztam kardom óvatosan a hátamra rögzített tokjából és örömömre szolgált a szabdaló hűs érintése, ahogy ujjhegyem bizsergett a jól megmunkált markolat fogásában. Megérezte a harcot a penge és türkiz színű pára lebegett a kard pengéje körül, valamint éreztem, hogy lábam átjárja a sebesség növekedés. Egy voltam a kardommal és egy volt velem, simultak érzékeink egymáshoz. Aztán nagyon halkan kiejtettem a szavakat. - Hiko Niji - bal kezemben megjelent a második kardom és akörül is megjelent a türkiz aura. Ekkor megugrott az őz meghallhatta mégis szavaim és más irányba futott, mint azt, ahogy eredetileg számítottam. Nem gondoltam, hogy ennyire jó a hallása. Lopózás jártassággal valószínűleg sikerült volna közelebb jutnom és akkor a Hiko Nijit se kellene bevetnem. Futottam és könnyedén az őz előtt teremtem, az visszahőkölt a sebességtől és újra irányt változtatott, még most sem volt jó irányban és újra útját álltam. Addig-addig terelgettem, így míg meg nem találta a megfelelő szöget és utána futottunk. Egyenesen Judy vonalaiba futott, vagyis inkább késébe. Egy másik ellenfél, akivel nem számolt az őz. És neki nem a sebessége döntötte el győzelmét, hanem a taktikája. Ravasz vadász ez a Judy. Mielőtt még elpixeleződött volna a vad, láthattam a zsákmányt és persze Judy mosolyát.
- Perfect job - mondtam angolul a választ neki, belemenve a játékba. Azonban ebben a pillanatban kezei között szépen pixeleire omlott a vad. Ahol az igazi helye van, oda visszatért, hogy újra előjöjjön hamarosan.
- Judy nézz bele a felszereléseidbe, ott kell legyen, amit találtál az őzből. Ezen a helyen úgy tapasztaltam másképp működik a zsákmányosztás, mint korábbi szinteken. Itt, ha van helyed, ha nincs, megkapod a jutalmad és oszd be alapon működik - nevettem el magam. - Mit találtál? - kérdeztem jókedvűen. Egy tincset letépett a feltámadó szél és arcomba fújta. Jobb kezemmel elkaptam és visszakötöttem hátra hajam. Megvártam természetesen mit talált, ha érdekesen hangzott odafigyeltem szóról-szóra arra, amit mond, vagy kérdez. És persze amúgy is. Utána tovább indultam az erdősáv felé, és ha nem jött, visszafordultam hozzá.
- A trófeagyűjtés megkezdődött - mosolyogtam rá - jó móka lesz, keressünk még vadakat - a Nijit be kell tanulnom, amíg nem ütök a hiko nijivel addig gyors vagyok. Ezzel malmunkra tudom hajtani a vizet.


_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Noxy on Kedd Okt. 08, 2013 10:41 am

- Nem. - feleltem Yuichi korábbi kérdésére. - Kapcsolataimmal semmi se történt. Olyan maradt, amilyen volt, bár nincsen úgy igazán barátaim. Őszintén szólva nagyon sokan nem bírják a képemet azért, mert nem tetszik nekik a modorom, logikus érveket vallok és nagy megvetéssel érzek a nyárspolgárok iránt. Például a magukat kellető, cukiskodó kislányok, akik annyira az agyamra tudnak menni, mások bezzeg verik rájuk a nyálukat.
És ez teljesen igaz volt. Egyszer már meggyalázott félig-meddig az az egoista kis p*csa, az a Kagura nevezetű, aki a barátnője annak a rémidióta Asukának. Elhatároztam magamban, hogy vissza fogom tőle venni a becsületem egy tisztességes, mégis teljes életre menő párbajban. Asukát már múltkor elgenkeltem, és nem biztos, hogy hajlandó lenne az én harci taktikám ellen kiállni. Ámbár mostanság nem láttam feltűnni ezt a két ostobát. Remélem, magukba szálltak végre egy kicsit, vagy ilyesmi. Azért nekik se kívánom a karakterhalált.
Ám volt náluk rosszabb is: a tükörképem. Ha nem lenne a Fehér Viharfőnix, még mindig gyötrődnék miatta, és továbbra is ott kísértene Judy Lolita az álmaimban. Most már biztosítottam, hogy többé nem fog felbukkanni. Úgy égett el a lelki őrzőm vihartüzében, hogy az utolsó pixeldarabig megsemmisült.
És most itt tartok. Végre egy békés tevékenység az én természetemben, egy hozzám hasonló gondolkodású ember társaságában.
Az őz levadászása sikerült. Íme az első zsákmányunk, amit nagy örömmel kiálthattunk ki az első trófeánknak. Az őz nyögött még egy utolsót, és elpixelődzött. Yuichi javaslatára belenéztem az inventorymban. Ott volt az őz.
- Ha nincs olyan, hog más kapunk a levadászott lény helyett, akkor pont az, amit most kaptunk el. - mondtam. - Elsőre nem is rossz. Lesz bőséges ebédünk, vagy vacsoránk. Finom őzpörkölt ördög-szósszal. Ejj, de régen ettem már ilyet!
Ettől egy kicsit összefutott a nyál a számban. Valóban nem tudom, mikor ettem olyan finom vadhúst utoljára. A játék előtt csak pár évvel ezelőtt voltam utoljára vadászni Johnnal és a vadász-barátjával az angol erdőben. Akkor is őzekez, rókákat és vaddisznókat vadásztunk le. A vaddisznó húsa az igazán finom volt jól átsütve, ámbár a szalonnát nem igazán szeretem, mert két nagyobb adag szalonnától mindenki rosszul lesz, ha egy adagnál többet eszik, és nem iszik rá valami aromásabb italt, mint a bor, aszú vagy pálinka. A pálinkának szörnyű az íze, de nagyon jó a sérülések kezelésére.
- Menjünk hát, várnak még ránk vadak! - viszonyoztam Yuichi mosolyát, aztán mentünk tovább az erdő mentén. Most egyelőre nem láttam semmit se felbukkanni, de árgus szemekkel vadleskelődőm, közben Yuichira is odafigyelek, hátha közben mondani akarna nekem valamit. A szörnyem megdübörgette a hasam, hogy megtöresse velem az átmeneti csendet. Engedelmeskedtem akaratának.
- Amúgy neked vannak barátaid olyanok, akikre igazán számíthatsz? - kérdeztem Yuichitól, ismerkedés gyanánt. A gyomros szörnyetegem elégedett volt a kérdésemmel.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Okt. 17, 2013 1:31 pm

Ez egy igen komoly vélemény volt, talán darázsfészekbe nyúltam? Nem erőltettem, ezt a kérdéssorom még. Későbbiek folyamán úgyis kiderül, milyen is ő. Azt már tudom, mi az amit nem szeret. Legalábbis egy darabot belőle, még meg a plázamacskákat. Tulajdonképpen én sem kedvelem őket alap járton, de az esélyt megkapják, hogy bizonyítsanak, intelligensek. Amint ezen a rostán átmentek, onnantól nincsen baj. Ahogy Asukáról is elsőre el sem hittem volna, hogy okos, de ahogy kiderült, hogy ő egy tudós professzor, máris feljebb került a képzeletbeli ranglétrán. Azonban egy ideje, amikor ott a strandon elment, azóta nem láttam. Biztosan dolga volt, húztam el a szám, pedig olyan jó fejtörőt találtam ki neki. Biztosan megizzasztotta volna mérhetetlen tudását. Azonban most inkább az őz hajtására kellene figyelnem.
Hamarosan a vad elpixeleződése után, Judy ünnepélyesen bejelentette, hogy ma finomat eszünk.
- Pont az ördög szósz a specialitásom, honnan tudtad? - kérdeztem csodálkozva a lányra nézve. - De természetesen besegítek a főzésbe, amennyiben szeretnéd. Ígérem, nem kotnyeleskedem - fejeztem be mondatom mosolyogva. Nem is kezdődik rosszul ez a vadászat, már megvan az első vad és van mit enni is. Odakint, nem tudom hogyan boldogulnánk, ott meg is kellene nyúzni, levágni a csontjáról a húsát, arra még férfi létemre is nem tudom hogyan vállalkoznék, bár az éhség ugye kifordítja az embert mivoltából.
Megindító szavaira válaszolni nem válaszolok, csak bólintottam és egy kacagó mosollyal meg is indultam, azonban más kérdésem akadna még itt, amit meg is szeretnék tudni tőle. – Nem illik egy lánytól ilyet kérdezni tudom, de hogy áll főzés képességed? – és ha véletlen szemtelenségnek vette volna puszta érdeklődésem akkor igyekeztem kartávolságon kívülre esni. Tudom már! – A minibosson találkoztunk, a tízes szinten, te voltál az a lány, emlékszem most már végre, örülök, hogy újra találkoztunk. – mondtam váratlan szókitörésem, de így már jobban éreztem magam, hogy tudtam hova tenni fejemben, Akkor és ott hallhatta nevét, vagy lehet nem, de már emlékszem hol láttam. Sétáltunk egy kicsit tovább és feszélyezve éreztem magam egy minimális csend után. Tudom ez egy vadászat, ahol ébernek kell lennem és a vadakat kellene lesnem, de nem tudom nem észrevenni őt. A csendet azonban ő törte meg egy nagyon jó kérdéssel.
- Itt csak egy igazi barátom van Chancery a másik, a srác eltűnt. Ezen kívül még van, akit kedvelek, csak régen nem láttam. No meg persze a céhem közülük Rita, akivel legjobban vagyok – válaszoltam neki, bár rosszul éreztem magam, hogy amit ő mondott az alapján neki nincs senki, akibe kapaszkodhatna. – Judy, én úgy érzem, hogy jó ember vagy, és bocsájtsd, meg amiért kasztod alapján kételkedtem benned. Ha szeretnéd.. – talán korai ezt mondani, hogy lehetünk barátok, de jó volna, ha olyan ember lehetnék számára, akibe kapaszkodhat, akire számíthat. Most így érzek. Sétáltunk tovább az erdősáv felé, ami valószínűleg egy csatorna körül nő. Még pár száz méter és látszólag nincsenek itt állatok ezen a részen, aranyszínű fűtenger egészen derékig.
- A képességed egyébként bámulatos. Ilyet még sosem láttam – próbáltam meg esetlenül megdicsérni a precíz környezetbe való beolvadási képességét. Judy, mintha egy aranyos és szép ragadozó lenne. Én hozzá képest csak vakmerő és bátor lehetek maximum, de ennyire precíz és pontos azt hiszem sose.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Noxy on Pént. Okt. 18, 2013 10:08 am

- Nocsak, pont a te specialitásod? Nem is tudtam. Eggyel több ok arra, hogy segíthetsz neke a főzésben.
Ez egy őszinte mosolyt csalt az arcomra, majd késztetést is éreztem arra, hogy a srác szemébe nézek. Épp olyan igazak és csillogók, mint amilyennek a legtöbb szemet mindig is látni akartam.
Aztán elkomorodott az arcom. Most, hogy Yuichi megkérdezte tőlem, hogyan áll a főzés képességem... jaj ne már... már erre is pontot kellene rakni? Belenéztem a pontozási menümbe, és csalódottan láttam, hogy a lovaglást és vadászatot kivéve minden más nullán áll, és a főzés is. Hogy lehet ilyet kitalálni, hogy a főzés is a pontszinttől függjön?! Kérem szépen, én a valóságban egy konyhatündér voltam! Szörnyű, hogy Kayaba Akihiko még ezt a kis örömet is lekorlátozta nekünk. Eggyel több ok, hogy még hallani fog rólam ez az ember.
- Ez egyszerűen borzalmas... azt már elfogadtam, hogy nem harcművészkedhetek itt úgy, ahogy a valóságban csináltam profin, de még a főzés is. Hát akkor majd valahogy összeütjük, ahogy - Azzal eltüntettem a a pontozás-menüt.
A kérdésemre tett válasz a baráti körrel kapcsolatban kicsit meglepett. Chan... vele én is az elején barátkoztam, de a Félelem és bátorság után kezdett megszakadni a kapcsolat. Azon a szánalmas, rosszra sikeredett küldetésen az az ostoba Kagura szó szerint nekem esett hátulról a fegyverével. Legalábbis gyáva módon. A többiek, köztük Chan is csak végignézte megalázásomat, ráadásul ennek az idiótának a motyogásának is adott igazat. Ez volt az egyik, amiért haragudtam rá egy kicsit. A másik, meg hogy Kurokoto egy másik barátom, még akkor is, ha ő többet iszik nálam, és a lány meg megpróbálta ráerőltetni, hogy hagyja félbe ezt az életmódot. Szerintem sem okos húzás ráerőltetni valamit a másikra, amit az nem akar, akár helyes, akár nem. És ebben a játékban inkább jobban össze kellene fogniuk, minthogy azon összeveszni, hogy piál-e az illető vagy sem. Engem nem zavar, csak ha Kurokoto részegen elkezd verekedni vagy valami, az azért már nekem se tetszene. Olyankor azt csinálnám, hogy leállítom, és elviszem valami biztonságosabb helyre, ahol kialudná az ittasságát és másnaposságát. Ami még szöget ütött a fejembe: Chan egyáltalán még szereti Jay-t? Ők ott vannak együtt, mint egy pár. És a cukrászdás találkozó óta a fiút egyszer se láttam, Chan mellett meg főleg nem. A párkapcsolat nem holmi szívecskéző, rózsaszín ködfelhős, "érted bármit" filozófiával, puszi-puszi, csókolózó dolgokból áll. Egy párkapcsolat azért is olyan erős, mert a felek sokkal jobban megértik egymást, egymásnak sokkal több mindent elmondanak, kitartanak egymás mellett, kölcsönösen segítik egymást. Ezeket a szálakat meg erősíteni kell... és mi van ha Chan inkább Yuichival osztja meg inkább a bajait ahelyett, hogy inkább a párjával beszéljenek meg dolgokat. Tudom, hogy a vidámparknak megtörtént, ami megtörtént, és a legjobb barátok is mindent megosztanak egymással, meg tudnak bízni a másikban, de... de így akkor Yiuchi lenne fontosabb Channak, mint szegény Jay. Szerintem valakinek el kéne beszélgetnie vele a párkapcsolatokról, amíg nem késő. Máskülönben Jay a legrosszabb esetben soha többé nem bízik meg Chanban és el fogja őt hagyni.
- Értem. Gondolom, Channal mindent megosztotok, ha van valami. És nem tudod, mi újság van a párjával, Jay-el? Ugye még erős közöttük a szál? - kérdeztem tőle. - Csak azért vagyok rá kíváncsi, mert egy párkapcsolatnak nemcsak szerelemként kell működnie, hanem úgy is, mintha Jay lenne neki a legfőbb igaz barátja. Chan helyében azért igyekeznék több bizalmat is adnom a páromnak, mert ez így nekem úgy festett, mintha veled többet foglalkozna, mint Jay-el. Bocsi, hogy ebbe beleáskálódtam, csak ugye nagyon sokat gondolkozok és kombinálok. Na de hagyjuk ezt a témát.
Igaz is. Jobb ha tovább nem firtatom a Chan-témát. Nem áll szándékomban belekotnyeleskedni Chan-Jay páros plusz Yuichival kötött barátság dolgába. Majd ők megoldják mindezt a problémát. Mindenesetre Yuichitól jólesett hallani, mikor elmondta, hogy úgy érzi, hogy jó ember vagyok, és bocsátsam meg neki az ítélkezést a kasztja miatt.
- Ugyan, Yuichi, hagyd el. Természetes, hogy bizonyosabb kasztok másokban kételkedést okoznak. De természetesen, ha azzal akartad befejezni a mondatod, hogy lehetünk barátok... miért is ne? Te lennél nekem az első komolyabb barátom.
Képességem is meg lett dicsérve.
- Ugyan, nem valami jó képesség. Csak arra jó, hogy észrevétlenebbül lopakodjak. Ha azonos szintű vagy nagyobb az ellenfél észlelése, rá nem hat. Típikus, mégis hasznos képesség íjásznak és árnyharcosnak egyaránt. Neked mi a speciális képességed?
A szörnyeteg kéjesen dorombolt a gyomromban. Megvártam Yuichi válaszait, majd azután zsákmányunkéhoz hasonló neszt hallottam.
- Várj csak... - mutattam egy fasor irányába. Egy újabb őz bukkant fel. Az előbbihez képest lassabban lépkedett, azt remélve, hogy nincs itt semmi dolga.
Leguggoltam, és lassú lopakodással ahhoz a bokorhoz mentem, ami a legközelebb, mégis a legjobb távolságban volt az őzikétől. Ujjamat a szám elé tartva jeleztem Yuichinak, hogy maradjunk csendben, és ne tegyünk hirtelen mozdulatot. Nagy lassan húztam elő a Cseppkövemet, dobásra készen céloztam az őz felé. Hát igen, íjászként a pontos célzás kifizetődött, árnyharcosként is mindig kedvező volt számomra a pontos dobócélzás. Vártam, amíg az őz átfordul egy másik irányba, hogy ne vegye észre a kést. Megtörtént, azután hajítottam el felé a késem. Sebesen pörgött a levegőben, majd beleállt az őz fejébe. A rőtvad szenvedett egy kicsit, aztán elpixelődzött. Most már két bezsákmányolt őzike volt az inventorymban.
Elmentem az eldobott fegyveremét, aztán vissza Yuichihoz.
- Csak szerencsém volt. Az előzőnél kisebb szintű volt, és elég balga ahhoz, hogy vadászterületen nyugodtan sétáljon. De legalább bőven jut nekünk abból a finom őzpörköltből és az ördög szószból is - Semmi szerénységet sem mutattam, inkább vágyat ahhoz, hogy ehessünk előbb vagy utóbb az őzekből.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Okt. 18, 2013 6:58 pm

- Köszönöm, segíteni is fogok - mosolyogtam rá, nincs is jobb, mint amikor ketten főzhetek valakivel, egyedül elég monoton meg unalmas, társaságban, meg több és finomabb étket lehet készíteni, na meg persze egymás lába alatt tudunk lenni, persze nem hátráltatni szeretném kotnyeleskedésemmel, de majd kiderül. Kérdésemre viszont nem a kitörő öröm volt válasza, hanem elszomorodott és, amit mondott az alapján, ez fájó kérdés volt számára. - Judy, nem számít mennyi a főzés pontod, az előbb láttam szemedben, hogy az csak egy szám. Egyszerűsítsünk, levágjuk a számokat - próbáltam jobb kedvre deríteni. Mivel odakint ezzel foglalkozom így én is igyekszem kerülni a számokat, de ez már beleivódott tulajdonságaimba sajnos szakmai ártalom. ért a harcművészetekhez? Ezt viszont nem tudtam elhanyagolni. - Említetted, hogy a harcművészetektől is megfosztott Kayaba, milyen harcművészeteket tudsz? - kérdeztem tőle komolyan.
Vajon miket tudhat.. ránézésre amellett, hogy csinos, sportos és.. és.. igen nehéz levenni róla a tekintetem. Próbálkoztam közben egy fürkészéssel, de állatot továbbra sem láttam. Majd egy kicsit hallgattam és feleltem baráti kapcsolatokkal kapcsolatban. Chan legjobb barátom itt bent és ezt el is mondtam neki, ő érdekeset is kérdezett és többnyire tudtam is a választ, hisz a boltban mindig Jayről beszél, köztük arról, is hogy összeköltöztek a YJ céhházában.
- Sokat beszélünk, bár mostanában volt, amikor került, de nem tudom miért. Amikor ott voltam abban a romos vidámparkban, fogalmam sincs mi történhetett ott, azután megváltozott homlokegyenest. Kiérti ezt? Jaj de igen, tudok kicsit Jayről, Jayt felvették a Young Justicebe és most már együttlaknak Chanceryvel. Azóta kevesebbet tartózkodik Chan a boltban - húztam fel a szemöldököm és mosolyogtam Judyra, amolyan érthető miért nézéssel. - Erről nem tudok sokat, mennyire egészítik ki egymást, de szerintem, mint a dió és a dióbél. A méhecske és a virág az szerintem elvontabb hasonlat lenne. Védik egymást és egymásért léteznek, ez szép dolog. Semmi-semmi gond, és még egy mondat engedj meg kérlek - néztem szemébe, ha bármi képen elcsitított, akkor nem folytattam, ha megengedte úgy még hozzá tettem - Nem foglalkozik velem olyan sokat, főleg, hogy én általában a laboromban vagyok. És ott vagyok elfoglalva. Egyszer benézhetnél oda - vetettem fel ötletnek.
- Nem teljesen erre gondoltam - mosolyogtam rá - de oké, és örülök ennek is. Azzal ahogy mellette sétáltam eszembe jutott később talán még alakulhat, bár kimondta, hogy barátság, de mégis rokonszenves és másképp mint egyszerű barát. Speciális képességemről érdeklődött - igazad lehet, íjásznak is jó ez  képesség, egybeolvad a természettel és levadássza a vadat - fordítottam fejem rá és közben haját apró szellő lengedezte, a szálak csak úgy táncoltak a napfényben - mesteri rejtőzködő képesség. Saját speciálisom annyiban tevődik ki, hogy a kardom erejét manipulálja az érzelmeim. Például, ha mérges vagyok, akkor erőre ad bónuszt, míg ha jó a kedvem, vagy vidám vagyok akkor gyorsaság bónuszt. Ez színekkel is megjelenik világos és sötét színekben jelenik ez meg. Éppen ahogy befejeztem, halkabbra fogta hangját és mutatott egy irányba. Odanéztem és megláttam én is a vadat. Közben ő leguggolt, követtem a példáját, és óvatosan közelítettem hozzá és a fedezékül szolgáló bozóthoz. Két térdre ereszkedtem mellette és úgy figyeltem mit tesz. Egyik tőrét dobásra készítette elő, és egy határozott mozdulattal irányába dobta. Talált is, mégpedig nem akár hogyan, homlokon dobta, az őz összerogyott. Ő megindult a zsákmány felé én pedig vártam. Miközben visszatért a háta mögött szépen elpixeleződött a vad és visszakerült a gyűjtőbe, ahonnan jött, később biztosan újjáéled és folytatja programját.
Ahogy visszatért elmagyarázta mégis miért volt ilyen könnyű vad. Végül is, miért ne. Ahogy felhozta az őzpörköltet témának megkordult a gyomrom. Szerintem hallhatta, pedig még alig lehettünk úton egy órája.
- Nem éhes még, csak íz ínyenc nevekre válaszol, inkább követel - nevettem fel - bár nekem is összefut a nyál a számban. Mit szólnál, ha a következő vad után megfőznénk és megkóstolnánk azt a husit? Mondjuk délben elkészítjük amolyan kóstolónak. Álltam fel közben, mire ideért teljesen. - Meg volna még itt valami, jobb ha meg is mutatom. van egy dolog nálam, amivel nem tudok sokat kezdeni, de talán számodra hasznosabb lehet - lenyitottam menüm, és minimális keresés után meg is találtam azt a tizenegy apró üvegcsét, amit kerestem. Kivettem egyet és odanyújtottam Judynak. Ha elolvasta ez állt a címkéjén: "gyenge lassító méreg" - neked adom mind, ha kellene, számomra használhatatlan és mivel a kis könyvben olvastam, hogy az árnyharcosok ilyesmiket használnak, nem tudom te hogy viszonyult ehhez, mint jó árnyhacos - mondtam növekvő érdeklődéssel válaszát és szemét kutatva.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Noxy on Hétf. Okt. 21, 2013 1:15 pm

Yuichi befolyásolta a Chanról szóló aggályokat, amik az imént törtek fel bennem, ahogy mélyen elgondolkoztam ezen. De ez van: ha túl sokat gondolkozok, kombinálok, különböztetek, akkor néha előfordulnak a tévedések. Most tévedtem úgy, ahogy, részben.
- Nos, ha úgy van, ahogy mondod, akkor nincs miért aggódnom, bár nem mintha nagyon bele akarok szólni a kapcsolatukba. Tulajdonképpen korábban ismertem meg Chant, mint Jay-t, akkor még egymást keresték, és Jay szerencséjére éppen ismerem Chant. Szóval ha nem találkoztunk volna Jay-el a cukrászdában, még mindig egymást keresnék. - Azért félre forgattam a szememet. - Ezt leszámítva én és Chan közötti viszonyról csak annyit mondok, hogy nálam egy kicsit lesüllyedt, de az már más esetek, és az egyik igen megalázó volt. Ekkor veszett el a becsületem. De ne aggódj, Channak semmi köze ahhoz a gyáva akcióhoz.
Gyáva, hátulütős akció... az ilyenek döntik porrá egy ember életét, becsületét. Nekem meg fontos a kapcsolatok, összetartások mellett a becsület. Akár engem, akár mást aláznak meg, nem engedhetem, hogy akár az apróbb, megmaradt becsületüket is elvegyék. A Fehér Viharfőnix megígértette velem, hogy vissza fogom szerezni azt, amit a nagypofájú kislányka és a tükörképem már elvett. A tükörképem és utó-réme már a múlté, őt legyőztem. Már csak az a kis vigyorgó bestia maradt.
Most már áttértünk a speciális kérdésemre. Yuichi képessége igen érdekes: érzelemtől függ, hogy akkor a kardja más színben foszforeszkál és más pontokat ad. Azért nehéz belegondolni, hogy ez a kedves, okos, nagyszerű ember milyen lenne igen dühösen. Ebbe a gyomor-szörnyetegem is beleborzongott.
Most, hogy már két őzünk is van, a mai napra biztos, hogy lesz nekünk ebédünk és vacsoránk is bőven. Már csak egy vadállatra kellene vadásznunk az ebédig. Amúgy tényleg lassan délre járt az idő, és biztosan a városokban már ebédelni vagy nassolni tértek a játékosok.
- Nem éhes még, csak íz ínyenc nevekre válaszol, inkább követel - nevetett Yuichi, és ez a mondat még az én számra is egy nevető mosolyt csalt. - bár nekem is összefut a nyál a számban. Mit szólnál, ha a következő vad után megfőznénk és megkóstolnánk azt a husit? Mondjuk délben elkészítjük amolyan kóstolónak. Meg volna még itt valami, jobb ha meg is mutatom. van egy dolog nálam, amivel nem tudok sokat kezdeni, de talán számodra hasznosabb lehet.
Elővett egy Gyenge Lassító Mérget, amit felém nyújtott. Kicsit meglepődtem, hogy egyből nekem ad valamit annak ellenére, hogy még nem ismerjük egymást annyira, mint ahogy kellene két barátnak. Az a fehér hajú srác, akivel Judy Lolita összefutott, tényleg csak egy szánalmas kis utánzat volt legtöbbször ellenkező jellemekkel. Ez az igazi Yuichi viszont lovagias. A gyomor szörnyem lelkesen morgott, és követelte, hogy fogadjam el az ajándékot.
- Óh... köszönöm. Nagyon kedves tőled - Mondhattam volna, hogy nem fogadhatom ezt el tőle, de nem tettem meg, mert egyrészt udvariatlan dolog lenne. Másrészt meg Yuichi túl kedves ahhoz, hogy tőle bármit is visszautasítsak.
Átvettem tőle a Gyenge Lassító Mérget és megköszöntem neki egy udvarias meghajlással.
- Remélem, egyszer még ez az üvegcse fogja megmenteni az életemet. No, akkor szerintem folytathatjuk is a vadászatot, mielőtt felbukkannak mások is, hogy levadásszák előlünk a legkövérebb vadakat.
Mosolyogva néztem rá a fiúra. Akárhányszor Yuichi szemébe nézek, ez az egész vadászat számomra olyan, mint egy életem végéig tartó mosolygó kalandozás. A szörny kéjesen dorombolt a hasamban.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Okt. 21, 2013 3:52 pm- Szóval akkor te találtad meg őket és hívtad őket össze valahol és úgy találkoztak? - képedtem le a csodálattól. Judyról egy rendkívül kedves lány, ezt már tudom, ha ezt összeromantikázta nekik ejtettem meg egy szélesebbre sikeredett mosolyt. De vajon rákérdezzek-e, hogy mi történt, túl nagy sebet tépnék fel vele, azonban jobban érdekel, hogy kibántotta őt, és hátha elmondja, remélem nem lesz tőle baja.
- Ki vette el becsületed és.. - nehezen akaródzott előkerülni ez a szó, mert tudom a férfiak, ha el akarnak, érni valamit azért bevetnek mindent, az égvilágon mindent - hogyan? - ejtettem ki tétován a szavakat és talán egy apró szellője is kicsúszott annak a gyűlöletnek, amit az ártó emberek irányába érzek.
Hamarosan azonban kedvesebb vizekre eveztünk és talán számára is kényelmesebbé vált. Viszont úgy éreztem érdemes hova tenni Judyt képzeletben, mert nő a szememben, mint a gomba. Amolyan őzláb gomba, féle és nem a a galóca. Miket gondolok én, pirultam el egy pillanatra. Gyomorkorgásom okozott is galibát.
De úgy tűnik tetszett neki a ez első főzés lehetősége én már nagyon vártam, itt még eddig senki nem főzött rám, szóval, megtiszteltetésnek éreztem ezt.
A kis méreg fiolát átadtam Judynak és míg elővettem a másik tízet a következő pár szócska szökött számra.
- Szívesen.. bármikor - azzal viszonoztam a meghajlást.
Szavai mézként folytak le torkomon, úgy legyen remélem tényleg megmentheti bajban. Bár az hogy baj legyen, azt nem kívánom kicsit sem, se neki, se magamnak, se másnak. De ezt tudni, nem kívánság kérdése, jön az magától.
- Gyerünk - nevettem fel, a szavak jelentésén, tudom mire utalt, ne teketóriázzunk és igaza is van, lesz még időnk megállni és beszélgetni és még többet beszélgetni. Rámosolyogtam amolyan, jó rád nézni stílusban, majd elindultam és nem siettem túl előre, de innentől aktívabb figyelmet szenteltem, a monoton, füves, pusztás tájnak, ahol mindig igyekeztem keresni egy pontot, ahol Judy is felbukkan. Megráztam a fejem, mintha mágnes lenne? Mindegy is, kell egy vad. A földről felreppent egy madár tőlünk alig hat méterre. Judy felé fordultam és kérdeztem:
- Le tudod szedni? - gondoltam az előbbi dobókéses trükkjére. Ez sokkal nehezebb, de bízom a lány hozzáértésében, az a madár ellen hasznavehetetlen vagyok.. talán, ha meglesz mindenem ahhoz, hogy azzá váljak, aki odakint vagyok. Talán.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Noxy on Hétf. Okt. 21, 2013 4:24 pm

- Kagurának hívják. Egy magát istennek és vezérnek gondoló lány. Voltunk egy közös küldin, ahol kifejtettem a véleményemet egy-két dologról, aztán erre, mikor nem számítottam rá, kigáncsolt, visszacibált. Nevetve. És további ostobaságokat makogott azt bizonygatva, hogy ő jobb és okosabb. Igaz, hogy előtte azért megragadtam a kezét tudatva vele, hogy ne érjen hozzám. - Eltettem az ajándék-mérget, majd a további tízet is, amit szintén megköszöntem. - Amit tett, az egy gyáva, hátulról támadó dolog volt. Majd viszonozom neki a kedvességet egy tisztességes párbajjal, és visszaszerzem a becsületemet és tekintélyemet. Ő meg akkor végre megtanulja, hogy jobban tisztelje a nála idősebb, tapasztaltabb embereket.
Ezután nem is törődtünk ezzel többet, és a kedvesebb, vadakról esett szavak után mentünk tovább a kis "ösvényünkön" az erdősoron. Mivel most a vadak voltak fontosabbak, most volt okom rá, hogy ne Yuichire bámuljak. Nem tudom egyáltalán felfogni, hogy miért érdeklődöm ennyire iránta. A gyomor-szörnyetegem ezzel ellentétben a tetszését fejezte ki melegséggel, amit én éreztem is a mellkasomban. Aztán nem volt időm elgondolkozni azon, hogy miért is van ez, mert mikor a pusztán mentünk át, egy madarat láttunk elröppenni a fejünk felett, majd hat méterre tőlünk leszállt egy szikladarabra. Kisebb falat ugyan szó szerint, de annál nehezebb levadászni. De próba szerencse...
- Megpróbálhatom, de itt a gyorsaságra és pontos célzásra kell hagyatkoznom. - feleltem Yuichi kérdésére. - Úgy tűnik, azért mégis jobb, ha használom az elsődleges képességemet.
Mikor a Cseppkövet kezembe vettem, majd osonó pozícióban beleolvadtam a környezetbe. Így osontam el a következő, egyben harmadik zsákmányunkhoz, aki egyelőre mit sem sejtett az egészből. Csak ott állt a sziklán és tollászkodott. Lassan, nesztelenül közelítettem meg két méter közelségre, már dobásra készen. Ekkor a madár szárnyra kapott, és tovarepült egyenesen Yuichi feje fölötti irányba. Úgy tűnik a madár mégis rendelkezik annyi észleléssel, hogy felfogja: van valaki a közelében, aki a húsáért jött.
Még elég közel volt ahhoz, hogy gyorsan becélozzam, majd odadobjam a késemet. A Cseppkő egy darabig a levegőben pörgött, majd beleállt a madárba. A madár szépen lezuhant, egyenest Yuichi karjaiba. Utolsó pillanatban pontos célzás, és pont a legjobb helyre zuhant. Csakhogy a madár elpixelődzött, mire ott volt a fiú kezében. A zsákmány megint csak az én inventorymba került, a Cseppkő meg ott maradt Yuichi kezében.
- Nah, pont az utolsó pillanatban. - sóhajtottam kissé megkönnyebbülve. - A jómadárnak volt észlelése, és észrevett. Na mindegy, egy harmadik zsákmány pipálva. Ebédig még van időnk még egy utolsót keresni.

/A madár elkapását kidobtam. Very Happy/

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Okt. 21, 2013 5:28 pm


Kagura, régen hallottam nevét és régen találkoztam vele, még a 2. szinten nem sokkal azután, hogy elérhetővé vált számomra. Ott nem tűnt veszélyesnek, bár az igaz, keveset volt ott, hamar ment is útjára, és az a rejtvényt az óta sem sikerült megfejtenem. Három alkalommal voltam lent, de mindannyiszor majdnem megfulladtam. Azonban az hogy ilyet tett, ez, szörnyű. Csak bólintottam elhatározására, valószínűleg ezt akkor megfogadhatta Judy. Eltökélt és vissza fogja szerezni becsületet biztosan. És át is ért mind a tizenegy üvegcse.
Utunk ezután kicsit szótlan volt ő is pásztázta a terepet és kiszúrta a madarat.
- Jó - suttogtam felé és néztem, ahogy beleolvad a környezetébe. Ezzel a képességgel, ha lehasal, teljesen észrevétlen maradhat. Ez valami elképesztő. Elsődleges képesség, vajon miket tudhat még? Illetlenség volna megkérdeznem, elő fog vele rukkolni, ha azt szeretné, hogy lássam. Ebben biztos vagyok. Aztán ahogy közeledett a madár felé az megriadt és felrepült. Levegőben egy jól irányzott dobással majd tíz méterről telibe találta a mozgó célpontot, ami hihetetlen, de a kezembe pottyant. Az elpixeleződő fehér madár után csak a kés maradt meg, amit dobásra használt. Könnyű volt a súlyozása, ahogy így a tenyeremben pihent. Ahogy sétált közelebb én is elindultam felé.
- Nagyon szép dobás volt! - örvendtem - Bámulatos, ahogyan célzol, ahogyan kivitelezel egy támadást, kellek én egyáltalán a vadászathoz? - kérdeztem kicsit visszafogottabban, de ahogyan a markolattal felé nyújtott tőrt kinyújtottam, hogy kezébe adjam, úgy már mondtam is határozottabban - Kellek - és mosolyogtam rá. Furcsa, de utolsó pillanatban eszembe jutott, hogy a vadásznak is kell egy öleb, hogy összeszedje a zsákmányt. Azért mondjuk remélem, hogy hasznosabb is tudok lenni egy kutyánál.
Amint visszavette tőrét, csípőre tettem kezem pár másodpercre, míg felmértem a környéket. Körbenéztem és terveztem. Okos lépést tegyünk, hogy sokat és finomat ehessünk. Játszadoztam el egy hangtalan mondókával. A mező szélén lévő tákolmányra mutattam.
- Odakint etetőnek is elmenne az a valami. Nézzünk körül ott bár lehet jobb volna, ha te már most elrejtőznél én pedig halkan a csatorna medrében közelíteném meg a helyet. Védve lennék az árgus állat szemektől és hangot is alig csapnék, lassú mozgással. Sőt még lehet, egy vad érdeklődve jönne értem, hogy megnézze, miért csapkodnak a halak, és mekkora hal lehet az. Mondjuk egy medve - mondtam Judynak. Sokban hibádzhat a tervem, talán ha ő is a mederben jönne egy ideig, hogy mindkettőnk lábnyomai és emberi szagunk eltűnjön. Könnyebben levadászhatnánk őket. De képessége mellett nem szabadna gondnak lenni, maximum a szellővel. Bekaptam ujjam végét, majd feltartottam elé. Hideget éreztem észak-északkeleti irányból. Térképem elővettem és Judy mellé léptem, hogy lássa ő is, a nyugat kelet irányú erdősáv, ezúttal szerencsés nekünk. Ha fordulna a szél, akkor lenne csak baj.
- Jó megvan a terv és a szél is nekünk kedvez. Gyere velem egy rövid ideig a folyó mederben, belemegyek előbb természetesen én, hogy lemérjem, mélységét aztán szólok hogy jöhetsz, csak addig, hogy senki ne találja meg nyomaink, vagy illatunk.
Judy mellett állva kicsit küzdenem kellett, hogy ne okozzon beszédbeli zavart, parfümjének illata, amennyiben használ.
Felnéztem a tákolmányra, majd vissza a térképre. Közel hat-nyolcszáz méterre lehet és egyenesen a csatorna parton van. Csak az átellenes oldalán. Kész a terv, kivitelezés menni fog.
- Jaj és még egy dolog. Négyszáz méteren te menj majd ki a vízből én haladok melletted tovább. Negyven méterre a céltól én kiugrok a vízből és lerohanom a helyet. Ha épp vannak ott vadak, addig csak juss az erdőszegélyre, remélhetőleg irányodba fog ugrani akár egy is. Mehet Judy? - kérdeztem mosolyogva.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Noxy on Kedd Okt. 22, 2013 12:35 pm

Visszavettem a Cseppkövem, miközben Yuichi örült a sikeremnek lelkesedéssel, majd visszafogottsággal. Még meg is kérdezte, hogy ő kell-e egyáltalán a vadászathoz, majd kijelentette, hogy igen, mielőtt válaszoltam is volna valamit. Ezen mosolyogtam egy kicsit, aztán tényleg hozzátettem.
- Ami azt illeti, tényleg kellesz, hiszen egyedül nem mindig jó vadászni.
A szörnyem egyetértően bólogatott.
Ezután csendben vártam, hogy Yuichi felmérje a terepet. Idő telt el, mire Yuichi már tudta, mi a következő teendőnk: egy etetőhöz hasonló tárgy állt a közelben, amit csalinak felhasználhatnánk. Ha abba belekerülne valami csaliétek, az állatok közül valamelyik előbb vagy utóbb odajönne enni. Majd Yuichi odamegy körülnézni, addig én elrejtőzöm. Persze az is előfordulhat, hogy a csatornamederbe is odamegy az állat megnézni, mi van ott, így Yuichinak könnyebb lesz felém terelni. A probléma az, hogy ezen sok minden bukhat, például az állat már messziről érezne minket, kivéve ha a szél éppen nekünk kedvez és a mederben való pancsikolás elveszi a szagunkat és a lépéseink hangját. Szerencsére jó felé fúj a szél. Yuichi már ki is eszelt valamit:
-  Jó megvan a terv és a szél is nekünk kedvez. Gyere velem egy rövid ideig a folyó mederben, belemegyek előbb természetesen én, hogy lemérjem, mélységét aztán szólok hogy jöhetsz, csak addig, hogy senki ne találja meg nyomaink, vagy illatunk.
- Jó terv. - bólintottam. - Csak vigyázunk, hogy ha kilépünk a mederből, akkor tócsanyomokat ne hagyjunk. Azt is simán észrevehetik a vadjaink. Kifelé osonva töröld meg a lábad.
Emellett abban is megegyeztünk, hogy a négyszáz métert követően én menjek ki a vízből, ő meg követ, majd negyven méterre kiugrik, ha a tákolmánynál ott vannak a vadak. Akkor ezek szerint valóban etető lenne? Etetők csak egy helyen van: védett vadterületeken. De lehet, hogy csak véletlen egybeesés az egész... de még így is ezen áll vagy bukik minden.
- Rendben, essünk neki. - viszonoztam a mosolyát, azzal készen álltam a megbeszélt taktikára. Szóval mártózunk egyet a vízben, aztán onnantól kezdve, én kimegyek a vízből és az erdőszegélyhez osonok, ahol majd meglepek egy vagy annál több állatot. Természetesen "láthatatlanul".

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Okt. 24, 2013 8:37 pm

Elidőzött szemem kézfején, ahogy visszavette a kést, majd jószerével bólintottam. Ez is rendben le lett tudja, egy pillanatra sem fordult meg fejemben más alternatíva, pedig ismeretlenként, és ha a gonosz gondolataim lennének előtérben, akár megtámadhattam volna, de ilyen még csak eszembe se jusson, attól, hogy az odakinti világ ezen gonoszságok körül forog, itt legalább lehet egy piciny nyugalom.
Szerinte is kellek, csak mosolyogtam, hogy a magányos vadászat helyett, mégis csak eljött, és annak ellenére, hogy kiderült Ő egy igazi vadász, az a féle, aki nem csak beszél róla, de tesz is érte és van látszata is.. addig én.. hajaj. "Bazsalyogtam tovább, addig én talán meg tudom zargatni a bozótot. Férfi létemre vajon, hogy tudnék feltűnni előtte úgy, hogy.. miket gondolok én! Alig látom két-három órája és máris hormon háború dúl bennem? Nem, elég! Szeretném megismerni, jobban, már tudok róla valamicskét, például azt, hogy egy lány, akit korábban ismertem csúnyán megalázta Judyt. Számtalan helyről jöhet a gonosz. Számtalan.
Ez után közöltem Judyval tervem és szerintem készen állt minden, hogy levadásszuk az ismeretlent. Mit meg nem adnék egy távcsőért, és akkor lehetnénk igazi társak vadászatban. Úgy kiegészíthetném, vadászathoz simuló képességeit, előrelátással. Bár azt még nem tudom, ő mennyire probléma megoldóképes. Azt mondta, hogy képes higgadtan gondolkozni, és a feladat elvégzésében igyekszik arra törekedni, hogy gyorsan és ügyesen megoldja. Vagy ezt már csak beképzelem?
Gyors, ügyes és pontos. Tetszik. Húztam széles mosolyra a szám és konstatáltam, hogy..
- Igen, le fogom rázogatni a lábam, de nyomot nem fogok hagyni, szerencsére el fognak pixeleződni a vízcseppek, nem marad sokáig mögöttem vizes a fű. Volna még egy valami, mivel ismeretlen mennyiségű vad lehet ott, valahogy a látásom akadályozza a játék, Te látsz esetleg ott most vadat? - kérdeztem érdeklődve. Látás jártasság nélkül ez valahogy messzi távnak számít. Esküdni mernék, hogy valami van a háttérben, hisz odakint kilométerekre ellátok gond nélkül és ott is legalább egy kilométerig képes vagyok mozgást felismerni, közelre, meg egész pontos képet tudok adni a látottakról. Itt ezt nagyon nem értem miért van.
Mikor készen voltunk és ő is rábólintott azzal a szép mosollyal, megindultam a víz felé. Remélhetőleg jött. Mivel zajt nem nagyon csaphattam, igyekeztem minél halkabban sétálni a vízben. Szólni akartam, de csak nem tettem, egy szikrányi esélyt nem akartam hagyni az állatoknak. Nem telt kevés időben, de elértünk a ponthoz, ahol Judy valószínűleg álcázta magát és útban volt féloldalasan az esetleges állatok mögé. Haladtam tovább a derékig érőre mélyült vízben. Hideg volt, de mást nem éreztem. A bakancsom már első pillanatban átázott, tudtam ez sem lehet igazán gond, Judynak meg remélhetőleg elég magasra felért a csizmája, hogy ne ázzon be. Kezemmel oldalam mellett sodortam a csillogó tiszta átlátszó vizet. Nem hullámzott, nem folyt, csak állt. A fentről érkező meleg, az alsó végtagjaimba áradó hideg egyaránt szétválasztotta és megsemmisítette, kellemes közérzetet teremtve. Ezzel a hellyel, mintha egy álom valósult volna meg, bármennyire is megvetem Kayabát.
Közel volt már, a térképen bejelölt hely és szívem elkezdett zakatolni. Hirtelen késztetést éreztem, hogy megnézzem a térképet, hol jár Judy, de nem tettem, bármennyire is ostromol a kétely, meg bízom benne, hiszek szavának, hogy ő fehér árnyharcos. Vajon mit kérdezzek tőle, mikor készítjük az ebédet? A gondolatot szétcsaptam azon nyomban palacsintasütővel, már ezen jár az agyam..
Elértem a kiszállási pontot elindultam a part felé, könnyedén kiemelkedtem a vízből és a főre érve leguggoltam. Berogyasztott térdekkel útnak indultam miután lecsaptam némi vizet bakancsomról. Ahogy vízszintesbe ért az erdő előtti tisztás, továbbra is rogyasztott térddel rohanni kezdtem, ahogy közeledtem a tákolmányhoz folyamatosan felegyenesedtem és kardom is készenlétbe helyeztem. Ténylegesen egy itató volt. Egy kút és körülötte három vályú. A vályúknál iszogató fenevadak.
Ahogy megláttam a közel másfél tucat farkast, legyökerezett lábam. Ezek sokkal nagyobbak voltak, mint az első szinten lévők és az első néhány már ki is szemelt magának sós húsnak, ami után még jobban fog neki esni a víz. Kardom magam elé tartottam, vártam. Rohamozó farkasokkal néztem farkasszemet, és vártam az utolsó pillanatig.


/18 farkaska (12 életerő 10-es gyorsaság, 6-as fegyverkezelés és 5-ös sebzés jellemzi őket, minden más statjuk elég gyengus.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Noxy on Pént. Okt. 25, 2013 9:55 am

Észrevettem, hogy Yuichiban nagyon sok minden vívna egymással háborút, de nem törődtem vele. Hozzászoktam, hogy vannak akik zavarban érzik magukat például egy dicsérettől. Yuichiről azért nem állítanám, hogy ilyen lenne, de mégis... kezdek nagyon aggódni érte. Az aggódásomat a szörnyeteg jó jelnek vette, és még kéjesebben dorombolt. Hogy hagyhatná abba a dorombolást ez az akármi, ami ráadásul csak képzeletbeli! Ha ez így folytatódik, félő, hogy a végén Judy Lolita visszatér ennek a szörnynek a formájában. Eleget vesződtem vele, úgyhogy jobb, ha végre békén hagyna, különben a lelkem Fehér Viharfőnixe nem áll jót magáért, én aztán főleg nem.
Yuichi  kérdésére csak fejet csóválva megvontam a vállam:
- Innen még én se látom, mik vannak ott. Nem vettem még látást.
Mivel már megbeszéltük a taktikákat, el is indultunk a végrehajtására. Yuichi még a mederben úszkált, mikor kijöttem a vízből, megtörölgetve szárazla a lábaimat elindultam az erdősávhoz. Valóban pixelekké hullottak a cseppek is. Kayaba úgy tűnik még ezt se tudta elevenebbé tenni.
Mikor az erdő szegélyéhez értem, belenéztem a térképbe, hogy hol jár Yuichi. Még mindig a medernél mászkált egy darabig, aztán már térkép se kellett, mikor láttam kijönni az itatóhoz. Mindezzel nem is lett volna nagyobb baj, de sajnos ott nem is akármilyen állatok voltak: farkasok. Azok a farkasok, ami az első szintűeknél sokkalta nagyobbak voltak, és agresszívebbek. Mind a tizennyolcan észrevették Yuichit, és ahelyett, hogy a terv sikerülhetett volna, fordítva sült el. A dögök mind Yuichi felé iramodtak, hogy a személyében meglegyen nekik a mai ebédadag. Azt már nem! Nem ácsoroghatok itt, miközben szegény Yuichi tizennyolc vadállattal viaskodik!
Elhagytam a helyemet, és a fiú védelmére kelve megrohamoztam a farkasokat hátulról. Tekegolyóként nekiütköztem a farkasoknak, és néhányuk szépen fel is borult. Ideje aktiválni a második speciális képességemet. Ha sikerül, és eltalálom őket, fele annyit sebeznek. A háttérben hallani lehetett furcsa módon a csattanó hangokat, amik a tekebábuk felborulása okoz. Úgy tűnik, valamelyik készítő éppen nézi a csatajelenetünket, és a poén kedvéért benyomott egy kis hangot, hogy élethűbbé tegye a dolgot.
Mivel vagy heten még vergődtek, gyorsan előkaptam a késeimet, és egy-egy vágást intéztem négy különböző farkasnak, amik nekem rontottak. Nem tudtak sebezni, egyelőre. Túl gyors vagyok hozzájuk képest. Pillanatok alatt pixelekké robbantak.
- Van még kutyuli, aki kikezd velünk? - kérdeztem a megmaradt pár farkasoktól, csak úgy a vicc kedvéért.

// A sebzésem kétszer 13, és kétszer támadtam. Dobtam a második speckómra:)//


A hozzászólást Judy Noxia összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 25, 2013 9:56 am-kor.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Okt. 25, 2013 9:55 am

The member 'Judy Noxia' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Okt. 25, 2013 11:02 am

Váratlanul ért a felismerés, hogy nem csak gyámoltalan vadak lehetnek itt, és amit Judy korábban mondott úgy tűnik bebizonyosodni látszik. Az éjszakák is veszélyesek lehetnek, estére tényleg fán alvás lesz. Méregettem a rohamozó farkasokat.
- Nem esztek belőlem - húztam össze a szemem és mondtam a farkasoknak. Azzal beindultam, a szemből érkező farkos szájánál szúrtam a b a kardom és húztam végig oldalán, nem is figyeltem oda, hogy ez elég volt-e neki, máris fordultam a következőre. Szabdalóm átlendítettem fejem fölött és egy csapással hasítottam volna szét koponyáját, azonban pixeleire robbant. Elkiáltottam magam - Hiko Niji! - és bal kezembe is előkerült másik kardom. A következő és még két farkast szabdaltam le, ekkor már láttam megérkezett Judy is és ő is aprította a farkasokat.
A farkasok felé intézett kérdése megmosolyogtatott. Közel fele falka elhullott és maradék is földön fetrengett Judy előtt. Odaléptem mellé.
- Nem jött be számításom, igaz az sikerült, hogy volt itt valami, de nem pont olyan vad, mint ami nekünk kellene.
A farkasok felkeltek ránk vicsorogtak, de nem mozdultak. Még mindig létszámfölényben voltak, azonban a jelentősen megcsappant létszámuk módosíthatta programjukat, vagy Judy kérdése hatott rájuk, de eliszkoltak. Az erdő sűrűjében elvesztek.
Ha Judy utánuk indult volna, a bal kezem vállára tetem volna és csóváltam volna fejem, hogy ne, nemszükséges. Azonban én magam semmiképp sem akartam üldözésükre menni. Az itató és a tisztás környéke nyugodt volt és zajtalan. Talán túlságosan is.
- Köszönöm - mondtam és mosolyogtam rá a lányra. Következő szavaim, nyelvemen kialakultak, de nem jutottak el nyelvem hegyéig, csak egy apró sípoló hang. Velőt rázó ordítás jött a közelből és egyre erősödő kolosszális erejű morgás. Tőlünk kicsit balra az egyik fa mögött megbújt egy nagyobb árny. A bozót takarásából kiugorva egy farkas vetette lábnyomait a tisztásra. Azonban ez a farkas hatalmas volt. Gerince valahol tíz láb magasban tornyosult fölénk. Mancsa, mégha Judy feje mellé tenném az enyém, akkor is nagyobb lenne kettőnkénél. A háromméteres négylábú fenevad irdatlan hosszú volt. Acsargott ránk, mögötte a bozótból kinéztek az alacsonyabb társai, és mind morgott. Hangzavaruk betöltötte a tisztást és odakint minden bizonyára most elfutnék, ha egyedül lennék. Itt biztosan elteleportálnék, ha egyedül lennék. Azonban a vadászok vadászokkal néznek szembe.
- Azt hiszem itt a nemes vad, amire vártam - mondtam Judynak és rohantam a szörny felé. Amíg nem ember kerül utamba, könnyedén fellépek bármi ellen. Támadást indítottam ellene. Elrugaszkodtam és egyetlen vágást ejtettem, pofázmányán, mire ő válaszul, beletaposott a gyepbe.


/ Wolfmother (indikátor piros, életerő zöld); Yuichi (indikátor zöld, életerő zöld, páncél hiányos); Judy (indikátor zöld, életerő zöld, páncél teljes)

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mezőség #3

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.