Kis tó

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Asuka on Csüt. Szept. 10, 2015 11:35 am

A győzelem ellenére nem vagyok nagyon elégedett. Nem adtak bele apait-anyait, nem használtak itemeket. Nekem pedig rosszul esik, hogy ez megint nem volt egyenlő küzdelem.
Timidus a Harag potiról kérdezősködik. Különös nekem az, hogy nem használták még sohasem, pedig nem kevés darabot adtam el nekik. Egyik legjobban futó termékem volt, meg hasznos is, a hátránya ellenére is, szóval egyáltalán nem csoda. Picit viszont szerintem túlfeszítik ezt a haragosság dolgot, mert már amúgy is elmondtam mindent, amit tudniuk kell. Legalábbis, én nagyon-nagyon-nagyon nem akarok beszélni ezekről.
- Szafari, nyugati rész, a kis tónál. – megbeszélem vele a következő meeting pointot, szerintem a szafari különben is tökéletes lesz. Teleport kristályt használva teleportálok a 10. szintre, majd csiribú-csiribá, szafari, kis tó a nyugati részen. Hogy mik vannak. Rolling Eyes
Ennél a tónál még nem voltam. Elő is veszem inventorymból a növényes térképet. Ezen tulajdonképpen a szafari területei találhatóak, a nagy részük azonban felfedezetlen. Az északi rész nagy része különböző, pici, állatos matricákkal van tarkítva, miszerint hol mi található nagyobb eséllyel. Ami viszont a lényegesebb, azok a növények matricái. Színük és anyaguk miatt jobban elüt az állatosoktól, így nem tűnik olyan zsúfoltnak a térkép. Viszont ezek jobbára csak tier egytől tier háromig terjednek.
- Azért ide hívtalak titeket, mert én itt még nem jártam. Bianca néni pedig azt mondta, erre érdemes négyes tierű növényeket keresnem. – mutatom meg nekik a pici tasakot, ami tele van különböző, új fajta matricákkal. Persze aki nem ismeri a növényeket, annak biztosan összefolyik az egész. Én viszont meg tudom különböztetni egymástól a gombákat meg a leveleket. Szóval nem lesz gáz.
- Faenot persze mindenhol találni, de eddig nem sokat láttam virágzani. Amiket igen, azokat a koboldok eltaposták, mielőtt leszedhettem volna. – sok növény persze olyan, hogy mindenhol megtalálható, és több részük is használható. Nihil ág, nihil bogyó, nihil levél, hogy csak ezeket említsem.
- Igen, fontos volt, de ez úgy sem jó, ha hagyjátok magatokat. Még akkor is, ha csak játék. Én sem hagytam magam ellenetek soha. – na jó, ezért azért egy picit haragszom. Rolling Eyes
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Szept. 10, 2015 11:54 am

Shunak teljesen más véleménye volt az összecsapásokról, a harcokról, a fontosságukról, a lényegükről... úgy ebben a tekintetben szerintem mindenről, mint ahogyan Asuka gondolkodott. Ő általában vagy azzal törődött, hogy végrehajtsa Timidus utasításait, és közben halkan imádkozott Kayabához, hogy legyen már vége, legyen már vége, vagy játéknak vette az egészet, és akkor kiélvezte, elhülyéskedte minden pillanatát. Oké, ekkor még nem küzdött meg Tachival, ami egy harmadik variációt is fog eredményezni nála, de ezt a részt még én magam sem tudom teljesen jól behatárolni. Az inkább egy magasztos célért való küzdés, amiben azért fontos, hogy győzzenek, mert Timinek lényeges az Arénahelyezés, de amíg a sárkány a csatára, addig ő inkább Tachi lelki nyavalyáira koncentrált. Szóval nyugodtan baktattak a teleportáció után a mezőre, és nem is kérdeztek semmit, hiszen Shu látta, hogy Asu nem akar erről beszélni. Biztos volt benne, hogy valami csacsiságról van szó, és emiatt szégyenli magát, szóval nem is nagyon feszegette a témát. Ő is volt már dühös butaságok miatt, és ezt a poti csak felerősítette. Ő pont ezért nem használná szívesen, mert nem az általa adott plusz a legveszélyesebb része, hanem az, hogy a használata alatt megsérthet másokat.De ez az egész mizéria el is felejtődött, amikor Asuka kimondta Bianka néni nevét. Shunak leesett az álla, megtorpant, és szinte megragadta a lány ruháját.
-Te ismered Bianka nénit?! Hol találkoztál vele? Még soha nem találkoztam vele! Miért nem mondtad el nekem előbb? El tudsz hozzá vinni? Izé...
Itt vette észre magát, és pironkodva hátrébb lépett.
-Izé... ne haragudj... csak nagyon szívesen találkoznék vele...és sokat jártam a növényházban, de őt soha nem láttam még. És...
Inkább végighallgatta a következő mondatokat, majd felemelte a kezeit, a lehető legteátrálisabban, majd még sóhajtott is hozzá.
-Nem értem én a felnőtteket! Miért nem tudtok egyszerűen csak játszani meg kikapcsolódni? Miért ennyire fontos hasonlítgatni magatokat a másikhoz? Ez nem egy iskolai verseny, ahol csalás lenne, ha hagyom magam. Ez csak egy küzdőterezés. Semmiség az egész! Miért olyan fontos, hogy te vagy a jobb, vagy én?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Miu on Szomb. Feb. 27, 2016 1:41 pm

Danee

Mondhatnám én ezt szokott feszültség levezetésnek, de az már meg volt és egyébként is a vadászatot inkább figyelem elterelésnek szoktam használni. Itt ugyanis van mivel foglalkozni és nme őrülök bele a magam kis gondolataiba. Viszont kezdem mostanság erősen azt érezni, hogy már rég megőrültem, hisz már a szafarit sem állatsimogatónak használom. Ami velem szembe jön azt, ha tudom, levágom és kész. Már nem érdekel, hogy hogyan is néz ki, mennyire aranyos vagy jó pofa, mindegyik csak mob, ami majd újra éled és a levadászásukért kapom jutalmat és, ha olyat kapok el, akkor alapanyagot a főzőcskézéshez. :3 Bár lehet, hogy csak nekem nagy változás az, hogy ténylegesen is levadászom az állatkákat, hisz van, aki a játék elejétől, így csinálja és azokat bolondnak is nézte, akik sajnálták szegényeket. Igaz is, szerintem engem most is bolondnak néznének, hisz nekem egy horgász terület mellet támadt kedvem vadászni, az a szerencsém, hogy épp nincs itt senki mert lehet, hogy engem is bedobnának a vízbe azért, mert én itt csörtetek és zajongok a vízparton, viszont ez most nem fog megtörténni, hisz teljesen egyedül vagyok most itt. Most viszont, ideje befejezni az agyalás és visszatérni a vadászathoz. Az észlelésemmel ugyan már könnyeben megtalálom az állatkákat és ki is szúrtam valami mozgolódást egy bokorban, viszont mivel nem ismertem a veszély faktort, így csak a kardom dobtam el és küldtem be a bokorba, hogy nézzen szét ott előbb, aztán még mielőtt lángra kapna, a bokor kirántom onnan a kardom, közben pedig egy Menyét távozott a bokor aljából pixelek formátumában.
-Ez sem volt semmi nagy és ijesztő… - motyogom az orrom alatt, majd sóhajtok egyet és lehuppanok a földre pihenni kicsit – Mostanság semmi érdekesbe nem futok bele… - morgok még picit magamnak, aztán elterülve a puha fűben el is nyom az álom…

/Menyét
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Danee on Szomb. Feb. 27, 2016 2:31 pm

Tudtam, hogy ezt most nem hagyhatom annyiban, mert annak szakítás lesz a vége részéről.

Pedig a világon minden mást szívesebben csináltam volna, mint hogy felvállaljam ezt a stersszes és nem sok jóval kecsegtető találkozást.
Miu ugyan elteleportált és megszökhetett előllem az arénából egy egészen rövid időre, de ő sem gondolhatta komolyan, hogy ha nem akarom, ne tudnám követni, az aprócskára zsugorodott világunk bármelyik szegletébe is.
Ahhoz nagyon elkeseredettnek és nagyon motiváltnak kell lennie, hogy mindent eldobjon magától, ami hozzám kötheti.

Hogy a fejem, vagy a környék lüketetett-e azt nem tudom, de tény, hogy a tücsök csiripelés most nagyon zavart, szinte fájt tőle a fejem.
Elöttem járt, mert eltartott jó pár hosszú percig, mire meggyőztem magamat, hogy már pedig, most igen is erőt kell vennem magamon és utána kell erednem, nem bújhatok be a nyugalmat árasztó szobámba, akármennyire is szeretném.
Nem volt nehéz rájönni, mit is csinálhat, bár nem mondhatnám, hogy biztosan kijelenthetem, de ha valaki a szafari egyik tópartjára teleportál, az valószínüleg horgászni készül.
Bár amilyen idegállapotban volt, mikor lelépett, nehéz őt elképzleni a stég szélén nyugiban pecázgatni.

Zavart a környezet, és az is, hogy egy pofátlan mókus épp az arcom elött akart át ugranni a másik oldalomon következő fára.
A jutalma egy gerinc roppantó rámarkolás volt röptében, majd a fa törzsének vágás. Ennyit jelent a gyorsaság és ügyesség különbség, és ha tombol a düh az illetőben.
Tudtam, hogy a szavaimnak már rég nincs ereje, hiszen az arénában nem sikerült elérni velük semmit sem.
Egyetlen lehetőségem maradt csupán.

Le
Kellett
Vadásznom
A vadat.

Miut.

A korábban elejtett hiúztól és vadmacskától ellesett mozdulattal igyekeztem becserkészni a földúlt leányzót, és macskaügyességgel rá vetni magam. Aztán meglátjuk, mit érek el vele. Csak kapjam el. Akkor nem eresztem, míg át nem beszéljük a dolgokat.
Aztán, ahogy a bokorból lestem rá, egyszer csak azt látom, hogy leheveredik a füvön, és míg én a kínálkozó alkalomra vártam, addig úgy tűnt, csak hamar el is nyomta az álom.
Előmerészkedtem, lábujjhegyen tipegve osontam mellé, majd mikor meggyőződtem róla, hogy tényleg alszik, lefeküdtem mellé
Gyönyörködve néztem a kis bájos pofiját, hallgattam a szuszogását, aztán nyomtam egy puszit az arcára és a fülébe súgtam:
- Ne haragudj arra a félnótás Daneedra!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1665
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Miu on Szomb. Feb. 27, 2016 4:11 pm

Csak pár percre hunyom le a szemem és az észlelésem máris fel akar ébreszteni, bár hiába jelzi a veszélyt, ha az ember fejben lecsapja, mint egy idegesítő vekkert. Tehát nem foglalkoztam vele, pedig ez pont az, amivel kéne, főleg mikor az ember a szabad ég alatt dönt úgy, hogy alszik egy kicsit. Persze azért már nem szenderedtem annyira mély álomba, mint terveztem, inkább csak pihentettem a szemeim, ezt lehet úgy is mondani, hogy éberen aludtam. Ami végül meg is hozta a gyümölcsét, mert az illetőnek épphogy sikerült elmondania, amit akart, már kapta is a választ az öklöm formájában. Hiába volt sejtésem arról, sőt igazából tudtam, hogy ki volt az, aki ennyire közel merészkedett és ilyen cselekedettre merte elszánni magát, én akkor is előbb ütöttem és csak aztán kérdeztem, egyébként is megérdemli. Rolling Eyes
-Ugyan miért ne haragudjak? Sikerült felhalmoznod a dolgokat, most pedig szépen edd meg amit főztél. >.>
Persze a legjobbkor jut eszébe visszanyaliznia magát, azért ennyire nem lesz egyszerű a dolog. Eddig mindig beadtam a derekam egy kis huzavona után, most viszont kitartok a magam igaza mellet bármi áron, még akkor is, ha elmagyarázza, hogy miért nincs igazam, mert úgy is elfogja. Mindig mindent megmagyaráz. Rolling Eyes Szívesen itt hagynám megint, had főjön még kicsit a levében, de elég kivételes alkalom, hogy nem odázza el a dolgokat, így mivel végre elszánta magát valamire kap egy sanszot és hajlandó leszek meghallgatni őt, persze ha elkezd jó pofizni, akkor fogom magam és lelépek, aztán lesheti, hogy mikor fog újra hallani felőlem.


avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Danee on Hétf. Feb. 29, 2016 3:09 pm

Ember legyen a talpán, aki egy ilyen helyzetben úgy tudjon helytállni, hogy az a sértett fél részéről megenyhülést hozzon, mindeközben legyen kedves és megértő, láthatóan és érezhetően megbánó magatartású, legyen a viselkedése lovagias, avagy ne süllyedjen teljességgel a szolgai magatartás szintjére, hanem őrizzen meg annyi tartást, hogy olyan maradjon, akire fel lehet nézni, mindezt csinálja oly természetességgel és könnyedséggel, mintha világ életében ezt gyakorolta volna, ugyanakkor ne láttassék belőle az, hogy mindez ezerszer elgyakorolt, rutinszerű lélektelen színészkedés lenne csupán, mert az ugyebár inkább azt sugallja, hogy az illető meg akarja vezetni, ki akarja használni a másikat.

-Szívesen megenném, ha ezzel jóvá tehetnék mindent, de hidd el, minden, amit tettem és mondtam, csupán játékosság volt, ha volt is benne élcelődés, az sem rosszindulatból vegyült bele, soha nem voltak ártó szándékaim irányodban, és igyekeztem a magam módján mindig felkelteni az érdeklődésedet, szórakoztatni, vagy csak a beszélgetést érdekesebbé tenni

- De soha se soha, nem akartalak megbántani. Abban igazad volt, hogy sokszor faképnél hagytalak, nem tagadom, és nem vagyok rájuk büszke, rossz döntések voltak, de azok se neked szóltak, nem ellened, sokkal inkább volt önzés a részemről, és lehet hogy te nem érted miért is tettem, és magadra veszed a dolgot, valójában azonban egészen más miatt tettem

Az öklöse ugyan nem fájt fizikailag, de így, hogy féltem, hogy elveszítem őt, egyszer csak szakít velem, amihez meg volt minden joga, így csak újabb kövérebbre hízott a bennem burjánzó rettegés

- Azért tűntem el, mert fel akartam adni. Abba akartam hagyni. Hogy miért épp akkor kattantam be, ne kérdezd, nem tudom a miértjét. Mindig csak kattog az agyam, soha egy percre le nem áll, még akkor se, ha épp gyakorlunk, és már kitudja milyen gondolatok során, de oda jutottam, hogy minden hiába való

Az öklös helyét dörzsöltem meg az arcomon, de most inkább őt szerettem volna megsimogatni.

- Sok krízisen átmentem, mert nem láttam a kiutat, a fényt, de most már itt van a céh, igazi jó fej emberekkel és itt vagy te is, de eddig sohasem voltam biztos benne, hogy valóban a barátom vagy-e, nem csupán egy megfoghatatlanul tovaszálló árny ...

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1665
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Miu on Hétf. Ápr. 25, 2016 12:49 am

Beszélni azt tud. Mindig mindent megmagyarázni, kiforgatni vagy épp szépen szavakba önteni valamit, ehhez ért. De most hiába a hegyi beszéd a szavak most nme fognak rajtam. Hiába akarja azt mondani, amit szerinte hallani akarok, mert nincs olyan szó, amit hallani akarok. Nem is akarok hinni maguknak a szavaknak, hisz azok eddig is mindig jelen voltak, de csak szavak voltak, mert sosem alakultak át tényleges tetteké és az idő elteltéve már csak nem szóltak tettekről, csak úgy lógtak üresen a levegőben. Na, de persze itt én is hibás vagyok, hisz sokszor hittem annak, amit mond és nem tűntfel, hogy csak süllyedek a mocsárban, csak akkor, amikor már fuldokolni kezdtem benne, majd csak hírtelen felindulásból kiszabadúltam és kiszaladtam az egészből. Viszont azt már eldöntöttem, hogy az, ami volt nem kell nekem. Ahogy az sem kell, hogy még egy ilyen jelenetet eljátszunk, mint a mostani. Viszont most itt nem tudom, hogy mit tegyek vagy mondjak. Engedjem el a haragom és megvetésem, az összes sértést és rossz érzést és miután mind ezektől megszabadultam, álljak fel és menjek tovább és végleg vágjam le az engem visszarántó terhet… vagy esetleg próbáljam meg elsimítani az ügyet, majd állítsam magam mellé azt, ami visszaránt. Bár az utóbbi csak a filmekben és a mesékben működik. Az első az, ami biztos beválik hosszútávon és nme okoz több fejfájást és fájdalmat. Egyelőre csak szótlanul hallgatom a magyarázkodását és a kifogásait, nem mondok és reagálok semmit sem a szavaira. Egyszer már volt hasonló, akkor annyira kerestem én is a kifogásokat, hogy könnyedén bedőltem az övéinek és már ugrottam is utána, viszont mostanra már nem kell több mellé beszélés, most már látni is akarom minden szó eredményét, azt amit már rég fel kellet volna már építeni és rég el kellet volna érni…
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Danee on Kedd Ápr. 26, 2016 9:24 pm

- Nem mondasz semmit se, Miu-chan? - kérdeztem félve a benne dúló haragot
- Akkor most vége? -
tettem fel a kérdések legfélelmetesebbikét
- Héj, Miu-chaaan -
söpörtem vissza hozzá térden csúszva-mászva, a kétségbesés szorongatta a torkomat
Átkaroltam, olyan szorosan simultam a lányhoz, amennyire az még lehetséges volt, anélkül, hogy sérülést okoznék neki
- Kérlek, maradj velem, maradj a barátnőm -
kiáltottam lelkem legmélyéről, már a könnyekkel küzdve - maradj a barátnőm, vagy ha nem lehet, legalább legyünk jó barátok!
- Te vagy a legfontosabb ember az életemben! Szeretlek te őrült! Hogy ha akarod én éjjel-nappal csókollak, az ám! Az ám!

De igazából, és ez most félreértés ne essék, nem kitöltő szöveg akar lenni, hogy mellébeszéljek meg minden, de ez a rész teljesen érdektelen a kedves olvasó szempontjából:
Na mármost szegény Danee, akár tekinthető annak, akár nem, már tényleg nagyon nem tud mit kezdeni ezzel az egész kalamajkával, lehet, hogy ő kezdte, és javarészt róla szól az egész, de ebből a slamasztikából már sehogy se fog tudni saját kútfővel kijutni, az hét szentség. Mert gyakorlatilag már elmondott mindent, amit érzett és gondolt, innen saját megítélése szerint már csak az erőszakoskodás szintű nyomulás és erőltetett intim szférába bepofátlankodás és persze az érem másik oldala, a szakítás van már csak hátra, ami eddig nem került terítékre.
Miu elvesztés pedig alapjaiban rengetné meg Danee világát, ez talán bárki más számára is a napnál is világosabb, hiszen azon túl, hogy jelenlegi életszakaszának legjobb barátja és egyben szerelme is, az alig négyfős kis csoportnak, a céhnek is egyik alappillérét jelenti a lány. Elvesztésével Danee mindent elvesztene, ami fontos számára ebben a világban.
De talán el kell jönnie ennek is. Ki tudja, talán más ember lesz tőle. De ez nem valószínű.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1665
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Miu on Vas. Május 08, 2016 10:02 pm

Jöttek a kérdések, de én nem tudtam válaszolni. A lendület megvolt hozzá, de még sem hagyták el szavak a számat. Szinte már olyan, mintha elvesztettem volna a hangom és akármennyire is próbálok megszólalni, annál nehezebb és már-már szinte levegőt sem kapok. Pedig már rég nem félek attól, hogy elveszítem, hisz azt soha nem is tudtam volna. Viszont ezt most valahogy le kell zárni és hiába jön itt térden csúszva és szorít magához mézes-mázos szavakkal karöltve, már nem hatnak rám. Régen nem jelentenek nekem ezek a szavak semmit sem, egyszer valamikor régen még bedőltem nekik és hagytam, hogy elvakítsanak, viszont mostanra mindezt megelégeltem és szeretnék végre két lábbal a földön járni és felébredni a magam buta kis képzelgéseiből. Már az előtt is álmokban éltem, hogy ide bezártak volna, csupán a vágyaim hajtottak, csak azt akartam elérni mindenáron, ami sosem adatott meg nekem és emiatt keveredtem mindig bajba, mert vakon követtem bárki, aki szép szavakkal és ígéretekkel halmozott el. Talán pont emiatt nem tudok most megszólalni, mert valahol mélyen nem tudom elengedni, hisz attól, hogy ennyi rosszat felhalmozott még itt van, és úgy-ahogy még számíthatok is rá. Viszont, ha csak kapaszkodom minden rosszba a jó miatt, attól még nem lesz jobb a helyzet. Végül kiszabadulok Danee szorításából, majd feltápászkodom, és a tópartjához sétálok. Mély lélegzeteket veszek és elengedik minden olyan érzést és gondolatot, amik eddig belém fojtották a szót.
-Tudod… - kezdek bele úgy, hogy jól hallhassa azt, amit mondok, viszont egyelőre még nem nézek rá – ennek az egésznek már régen vége szakadt. Csak a saját magunk áltatása volt az, ami eddig volt, szinte az elejétől fogva. – veszek még egy nagy lélegzete, majd felé fordulok- Nem is igazán tudom megmondani, hogy szeretlek e vagy, hogy valaha is szerettelek e. Csak most jöttem rá, hogy nem is ismerjük egymást. Ami nélkül elég nehéz fenntartani bármilyen kapcsolatot is. – elkezdtek könnyen gyűlni a szememben, de egyelőre még küzdök velük – Egész rendes srác vagy, viszont én csak egy buta kis parazita vagyok, akinek elég komoly gondja az, hogy azok, akik életet adtak neki sose szerették, és emiatt képes vagyok belekapaszkodni bárkibe, aki azt mondja, hogy szeret. De legalább is foglalkozik velem… és mivel te szinte mindig ott voltál mindenhol, így beléd volt a legkönnyebb kapaszkodnom, viszont ez még nem volt szerelem, csupán én hittem azt. – elejtek néhány könnycseppet, majd megtörlöm az arcom- Szóval sajnálom ezt az egészet. Kicsit sok idő kellet ahhoz, hogy felébredjek a régóta tartó álmomból. Nem haragszom rád, csak azt hittem, de igazából mindig is magamra haragudtam… szóval, tényleg ne haragudj mind ezért.
Még tudtam volna magyarázkodni és mit mondani, de felesleges lenne a lényeget már elmondtam és igazából nem is volt olyan nehéz és sokkal jobban is érzem magam tőle. De az egy dolog, hogy én jobban vagyok, ugyanis lehet, hogy Danee nem éppen lesz jól az elhangzottak után. De már túladtam mindenen, így most már képes vagyok nyíltan beszélni a dologról, ha igényli.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Danee on Hétf. Május 09, 2016 9:05 pm

Ja, tudom. De muszáj így lennie?
Miu végre megszólalt. És nem csak a szokásos hibáztatást kellett hallgatnom nagy meglepetésemre, hanem valami olyasmit kezdett el mesélni magáról, ami valóban komolynak és egyben igaznak hangzott.
De azért az szíven ütött, hogy még azt se tudja igazán, hogy valaha is szeretett-e.
És akkor itt jön a szokásos kikosarazós duma, amit már annyiszor megkaptam másoktól is.
Olyan rendes srác... eh... eddig nem ezt mondtad...
És persze a egész sokszor előforduló önostorozás.
De hogy ez most csak terelés, vagy valóban ennyire semmibe nézi magát, azt sajnos nem tudom eldönteni. Voltam én már megvezetve máskor, mások által...
- Hát... én is sajnálom - vettem át a szót - de ha ez álom volt, remélem inkább a kellemesebb fajta, nem pedig rémálom voltam számodra
- Szóval, akkor most vége? -
tettem fel a hülye kérdést.
De hisz, ezzel kezdte!
- Mármint... - kerestem a szavakat, de még a gondolatok se akartak kézzel foghatóvá válni a fejemben
- Akkor most mi lesz? Mit akarsz? -
nem tudtam mit is mondjak, mit is kérdezzek.
Hogy valóban voltunk-e mi egy pár, most már én se tudom, de ez a visszautasítás most mégis gombócot gyúrt a torkomban keserűségből és csalódottságból.
- Találkozunk még, vagy nem is akarsz látni innentől már? De ugye a céhet nem hagyod el? -
egy sor kérdés vetült fel bennem, egy rakás félelmetes végkimenetel sejlett fel a lelki szemeim előtt
Mi lesz ezután, ha tényleg szakít velem? Mi lesz az ábrándokkal, tervekkel, amikbe titkon beleszőttem őt is?
És sok más hasonlóan önző gondolat és káprázat szomorított, csak aztán jöttem rá, hogy az ő valódi boldogságáról vajmi keveset tudok.
- De ha így akarod... ez a te életed, semmi jogom nincs visszatartani téged bármiben is
Akkor, abban a pár pillanatban sikerült közelebb kerülnöm a megértéshez
- De tudd, hogy hozzám bármikor fordulhatsz segítségért, vagy ha társaságra vágysz! -
és az elengedéshez
Bár nagyon is jól tudtam, ez a seb újra és újra fel fog még nyílni bennem, bármennyire is szeretném szabaddá tenni őt

És aztán a nagy ömlengés közepette egyszer csak nagyot rántott valami a parthoz kikészített pecabotom zsinórján, úgy kellett utána ugrani, nehogy a vízi szörny magával vigye a habok alá.
keszeg

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1665
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Miu on Szomb. Május 21, 2016 11:55 pm

-Hát… voltak jobb pillanatai, de igazából inkább rémálom volt. Hisz csak a magam állattal képzelt illúziókba kapaszkodtam és közben tapostam a megtagadott valóság fekete ingoványában, ami egyre sűrűbb ás sűrűbb lett minden egyes magamnak állított hazugsággal.
Itt már felesleges hazudni vagy jó szándékból azt mondani, amit a másik hallani füle szívesebben hallana. Én tényleg szeretnék most őszinte lenni, de úgy isten igazából. De a kérdése hallatán, hirtelen meglepettség került az eddig ködös tekintetembe, majd lágy mosoly ült ki az arcomra.
-Annak, aminek sosem volt kezdete, annak nem is lehet vége. Csupán a rideg valóság van, ami azt a tényt tárta fel, hogy mi sose voltunk egy pár, csupán két ember, aki ezzel hitegette magát. – sok a kérdés, amik már rég meg is válaszolták magukat, viszont most már be kell fejeznem azt, amit elkezdtem – Igazából, nem tudom, hogy mit akarok és azt végképp nem tudom meg mondani, hogy mi lesz ezután. – a tekintetemből immár eltűntek az érzelmek és csak az negédes mosoly az arcomon jelzi azt, hogy még jelen vagyok lélekeben is – Biztos lesznek olyan helyzetek és események, mikor találkozni fogunk. A céhvel kapcsolatban pedig nem ígérek semmit sem. Sose tudtam volna magam lekötni egyhez sem és ebbe is csak a magam kis hazugságai hoztak. Sok minden van, amit át kell gondolnom és újra kell majd írnom az életemben, viszont még most nem tudom megmondani, hogy mit is hozhat majd magával a jövő.
Végül elfogyott a kérdések hada is. Bár ez nem is zavart, hisz mint ahogy az eddigiekre se nagyon tudtam választ adni az el nem hangzottakra sem tudtam volna. Viszont tudtam volna még mit mondani, szívesen megbeszéltem volna most elég sok mindent vele a hangulat is meg volt hozz, míg nem oda nem vetült a peca elé. Hirtelen kissé zavarban éreztem magam és minden eddigi gondolatom szertefoszlott a fejemben, most már nem tudtam, hogy mit akartam mondani és mi is lett volna az, amit ebből ki akartam hozni. Így végül nem szóltam semmit, a tópart egy távolabbi részére húzódtam és igyekeztem csillapítani magamban a miértek tömkelegét. Aztán elővettem az invertorymból egy kis hálót, majd beleraktam a tápot és óvatosan beleeresztettem a vízbe azt és kissé feszülten markoltam a zsinórt, ami összekötött engem a hálómmal.

Érezni kezdtem, hogy mozog a kezemben a zsineg, aztán visszatérve a gondolataimból már láttam is, hogy mozgás van. Rántottam egy nagyot rajta és ezzel a lendülettel ki is rántottam félig a vízpartra a zsákmányom, ami már félig ki is vágta magát a hálóból. A kezem ügyébe kerítettem egy kis piros madzagot és odalépve a rákhoz felé is tartottam azt, ami rá is csípett a madzagra és mivel már fog valamit így én is könnyedén meg tudtam fogni a kis fickót, anélkül, hogy engem csípne meg. Miután megakadályoztam a rákot abban, hogy kereket oldjon elő is varázsoltam egy dobozt, aminek az oldalai lyukacsosak voltak és bele is raktam a rákocskát. Majd a hálómat kezdtem el vizslatni, amire egy egész szép lyukat vágott a rák.

/Rák
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Danee on Vas. Május 22, 2016 12:41 am

Az, hogy neki ez valóban egy rémálom volt, szíven ütött, jobban, sokkal jobban, mint maga a bejelentés, hogy a továbbiakban már nem szeretne a barátnőm lenni. Minden baklövésem ellenére eddig úgy gondoltam, hogy ha nem is volt igazán jó kettőnk kapcsolata, s a közös pillanatok, emlékek és kalandok, én még mindig szívesen gondoltam vissza rájuk és eddig mindig boldogság töltött el, ha megpillantottam Miu-chant.
Belém fagyasztotta a szót.
- Tényleg ennyire pocsék volt az egész? - kérdeztem még vissza halkan és elkeseredetten
- Én... jól éreztem magam a társaságodban, de ha neked ez ennyire iszonyatos volt, akkor bocsánatot kérek érte, már ha van erre bocsánat...
Nem maradtak szavak, az egész sokkal rosszabb volt, mint ahogy valaha is képzeltem volna, nem volt igazán már remény, amibe kapaszkodhattam volna, s bár az ő új megvilágításában igazoltnak látszott, amit sorolt, mégis számomra majdcsak mindegyik újabb sebet ejtett a lelkemen.
A pecabot mentett ki. Így legalább volt alibim arrébb vonulni, hogy ne lássa az arcom, a szomorúságtól és csalódottságtól remegő ajkaim. Csoda, hogy kifogtam a halat, nem is értem, abban az állapotban bármi képtelenségnek tűnt volna.
Remegtem, egész lényemben. A szégyenérzet, hogy ide jutottunk, miattam, hogy most vége és az egyre inkább a hatalmába kerítő, növekvő üresség fájdalma a mellkasomban.
Mire eszméltem, ő már elsétált, tekintetemmel követtem csak, ahogy a tópart mentén új, távolabbi helyre telepedik át.
- Szóval tényleg ennyi volt - motyogtam magamnak
Ugyan mit keresek én még itt? Bárcsak elnyelne a föld! Vagy a víz, egyre megy. Úgy is magányra vágyom, a halak is megteszik társaságnak.
Fogtam magam és belesétáltam a tóba, onnan is elég elteleportálni, ha már nincs sok hátra, addig meg talán megnyugtat a víz, ami körülvesz. Remélem rá se fog bagózni, mert nem szeretném ha megijedne vagy érzelmi zsarolásnak venné. Csak el akarok tűnni kicsit. El mindentől és mindenkitől
Szia Miu! Én most is kedvellek.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1665
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Miu on Vas. Május 22, 2016 1:19 am

-Nem mondtam, hogy az egész… - vágtam rá a kérdésére, nem egészen így akartam kifejezni magam, mármint említettem, hogy voltak jó pillanatok és azok alá értettem azt mikor együtt töltöttük az időnket. Bár már nem igazán tudtam, hogy mit is mondja és a magyarázkodást feleslegesnek éreztem. Mondtam, amit mondtam és ezek mind őszinte szavak voltak tőlem, nem akarom átverni vagy állattatni. Végül a peca volt az, ami éket vert közénk és végképp elbizonytalanított. Nem mertem utána menni és folytatni, sőt hirtelen nem is tudtam, hogy mit is mondhatnék. Így inkább odébb vonultam, hogy ne zavarjam tovább a lelki világát és immáron már egy kis rák az, ami leköti a figyelmem, na meg lyukas hálóm, amivel nem fogok tudni mit kezdeni. Épp az azon keletkezett kárt vizslattam, mikor a szemem sarkából észrevettem, ahogy besétál a vízbe és elmerül benne. Hirtelen felpattantam és én is belegázoltam víz szélébe és onnan figyeltem, hogy vissza feljön e. Addig toporogtam ott a sekély részem, míg hirtelen a bokáig érő vízből feneketlen nem lett és bele nem estem én is vízbe. Pár pillanatig csak süllyedtem lefelé, mint egy darab kő, majd hirtelen levegőért kapva a vízfelszínfele kezdtem úszni. Mikor felértem a felszínre az eddig kezemben szorongatott háló, már a fejemen volt és hirtelen riadalmam inkább vetett ki a partra, mint be Danee után. Kimászva a partra lehajítottam magamról a hálót és köhögve terültem el a földön, majd csendbe burkolództam, amit csak a dobozba zárt rák kaparászása tört meg. Végül gyengén ugyan, de sikerül felülnöm és figyelem a vizet, hogy Danee előkerül e. A gondolatok, mint a villám cikáztak a fejemben és közben összeszorult a szívem. Féltem… féltem attól, hogy nem fog visszajönni és végleg elhagyja ezt a világot és mindez miattam történt.
-Tényleg ennyire rosszat szóltam volna?... – motyogtam magamnak a kérdést és közben reméltem, hogy azért nem annyira rossz a helyzet, mint ahogy azt a fantáziám előadja.
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Danee on Vas. Május 22, 2016 1:48 am

"Nem az egész."
Egy kis boldogság, azért csak adatott.
Bár sokat már nem változtat a dolgokon.
Ő nem tudja merre és hogyan tovább, de kettőnknek vége, vagy ahogy mondta: részéről kezdete se volt...

Pár perc múlva, ő már odébb ült én meg épp eltüntem a vízfelszín alatt.
Most a legkevésbé sem tűnt valósnak a tó vize.
Túl áttetsző volt, túl tiszta, olyan műanyag. Nem is éreztem, hogy elnyel.
Épp olyan volt akár a levegőn. Olyan természetes, középszerű, semmilyen érzés, épp csak kicsit lassabban haladtam idelent.
A halak lustán riadtak szét körülöttem, mintha nem is nagyon félnének tőlem, de az iszap furcsa mód mégis olyannak tűnt mint az igazi. Végre, valami, ami hihetőbb, nem művi érzés.
Barnás-szürke iszapja lomhán itta be lábam körül a vizet, akár egy rája, unottan csapta homok-szárnyait, ahogy a puha talajba süllyedő lábaimat újra és újra megemeltem járás közben.

Nincs kedvem. Nincs már kedvem semmihez. Jó lenne nem érezni és gondolni semmire se többé.
De azok az átkos gondolatok nem hagytak el. Ott fickándozott, incselkedett, kopogott és nevettet mindegyik az orrom elött.
Nem hagytak nyugtot.
Ennek most vége. Miuval. Nem tudtam megemészteni.
Akkor most mi lesz? Mit csináljak? Én ... merre tovább?

Bár úgy érezhetném, hogy legalább a céh, amit életre hívtunk, jó kezekben van, de ebben se voltam egészen biztos.
Ahogy semmiben sem. Most mi legyen? Huh.
Jöjjek össze egy másik lánnyal? Nevetségesen hangzik, ahogy így mondattá áll össze a fejemben.
Nevetséges. Nekem nem kell senki. És valószinüleg én se kellenék senkinek sem.
Amúgy sem tudnék más valakit elképzelni az ő helyére.
A céhet is istápolni kellene. Új jelölteket felkutatni.
De ezzel a letargikus állapotban még magamat se tudnám meggyőzni, hogy maradjak.
Mindegy is.
Ez az iszap viccesen keveredik fel.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1665
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Miu on Hétf. Május 23, 2016 12:12 am

Üveges tekintettel nézem a víz felszínét. Nem tudom, hogy mit is kéne tennem és hogyan. Hirtelen minden erőm elszállt, így az jelenleg esélytelen, hogy utána menjek. A jelenlegi állapotomban lehet, hogy hamarabb fulladnék én vízbe, mint ő. Bár ezt a megmozdulását sosem fogom tudni megérteni. Nekem se volt egyszerű rájönnöm a dolgokra és felfejlődőm a problémához, csak azért, hogy megoldhassam azt. Azzal is tisztában voltam, hogy ezt ennyivel nem lehet letudni, hogy beszélnünk kell a dolgainkról és megvitatni, na meg persze végre megismerni a másikat végre. Hisz arra is rá kellet jönnöm, hogy szinte semmit se tudok róla és csupán egy jó ismerős az, akibe belevájtam a karmaim és az önző kis érzéseimtől vezérelve próbáltam elérni, hogy a kedvemre tegyen. Fel kellet fognom, hogy elég sok hiba van bennem is és, hogy nem jól állok hozzá a dolgokhoz, azt is meg tudom érteni úgy-ahogy, ami most benne lejátszódik. Viszont én megnyílni akartam és beszélgetni és nem elzárkózni. Bár igaz is, ha ismertem volna őt, akkor biztos tudtam volna, hogy miként is közelítsem meg a dolgokat, így viszont maradt a nyers és kiforratlan verzió, ami meg is tette a hatását. Viszont akkor sem ez lett volna a megoldás, hisz vagyunk annyira felnőttek, hogy meg tudjuk beszélni a dolgainkat… legalább is ezt hittem.

Végül sikerül kicsit összeszednem magam és feltápászkodni a földről. Oda sétáltam, ahol a kis horgász dolgait pakolta ki, majd előkaptam az első kis mütyürt az invertorymból, ami a kezem ügyébe akadt és rárögzítettem a horogra azt, nem néztem meg, hogy mi az a lényeg az volt, hogy ne legyen nagy és ne a halaknak szánt csali legyen. Majd megfogtam a botot és hátra lendítettem, becéloztam nagyjából, hogy hol is tűnt el Danee, aztán nagy lendülettel már küldtem is a horgot a vízbe a rajta függő kis valamivel együtt.

A víz alatt gubbasztó depressziós egyén pedig, csak annyit érzékel mind ebből, hogy valami becsobban a vízbe, majd szépen lassan leereszkedik valami közvetlen az orra elé.
(Ezzel mérheted azt az időt, amit odalent töltesz.)


/Kocka <-- a másik opció vicceseb lett volna, viszont a kocka ezt sorsolta ki :3
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Danee on Hétf. Május 23, 2016 2:29 pm

A hülye gyerekek imádnak beleugrani minden pocsolyába, berepeszteni a kátyúkat fedő apró jég felületeket, pláne ha még dühösek, vagy elkeseredettek is hozzá.
Bár azt kétlem, hogy az iszapot is ilyen buzgón rugdosnák, mint ahogyan most én, meglehet, a partközelben talán még ez sem esne nehezükre.
Nem tudtam ráunni. Az iszap kapta meg minden dühömet és keserűségemet, egyszerre ámultam a térdemig felhőként kavargó szürkés barna homokon, és élvezettel rugdostam is ugyanakkor

Egész sokáig eltarthatott így, bár az időérzékem már rég odaveszett, idelent teljesen másképp telik az idő, az már biztos.
Aztán egyszer csak valami arcon csapott.
Itt lent a mélyben.
Nem lehetett egy duli-fuli Miu tenyere, mert képtelenség hogy ne vettem volna észre, vagy hogy ilyen gyorsan mozogjon.
Fordultam erre, fordultam arra, a hajam most biztos hullámokat verne itt az áramlatok hatására, de szerencsére már rég nem hagyom megnőni.
Egy pillanatra még kivettem egy távolodó farokuszonyt.
Talán egy szirén?
Létezik, hogy élnek itt olyanok is?
De hamar szem elől tévesztettem, most hogy a felkavarodó iszap kezdett mindent elhomályosítani, ami az előtt kristálytisztán látszott.
Hátra hőköltem elsőre, ahogy egy nagy széles bajszos száj és két gürü szem gazdája evezett pontosan szemből egészen az orrom felé.
Te voltál az az előbb is! - kiáltottam rá, de csak levegőbuborékok jöttek ki a számon, hang aligha. De nem voltam már elveszve mint az iménti arculcsapásnál, két kezemmel kétfelől megragadva ejtettem csapdába a bajszos támadómat, aki persze rögtön ficánkolni, kiszabadulni próbált, nagy harcsa száját tátogatva
Most nem menekülsz! Kiviszlek magammal és megeszlek, bajszos pajtás!

Elkezdtem úszni kifelé, arra, amerre a legközelebbinek sejtettem a partot.
Aztán egyszer csak valami megütötte a fülemet: mintha valami csobbant volna a vízbe.
Itt már egész jól lehetett látni, az iszap nem terjedte fel ilyen magasra, s már az is kezdett visszaülepedni mostanra.
A nap leszűrődő fényei ott hullámoztak fölöttem, újra és újra megtörve az áramlatok kavarta hullámokban, de volt ott előttem valami más, fényesebben csillogó, ami egyre közelebb és közelebb jött lefelé, szinte már-már hozzám.
A kíváncsiság nem hagyott nyugodni, a harcsa pajtást fél kézre fogva, erősen markolva indultam a csillogás irányába:
Bárhogy is közeledtem felé, nem láttam belőle többet, mint vakító csillanások sorozatát, csak akkor vált tisztává, mivel is van dolgom, mikor végre a kezembe fogtam.
Nahát, egy zsebóra, s ahogy megforgattam, valami megszúrta a tenyerem. Egy átkos kis horog akadt bele, nem fájt ugyan, de kellemetlen érzésként mozgott bennem.
Áh, szóval, ez nem csak úgy bele esett a vízbe! Fogaimmal rásegítve szabadítottam ki az kezemből az apró horgot, majd a damilba kapaszkodva indultam meg felfelé. Ha ez egy horgászdamil, akkor már közel járok a parthoz!
Közben egy-egy pillantással megcsodáltam a remekmívű zsebórát is.

Már majdcsak a felszín közelében jártam, amikor hogy, hogy nem egy Unicumos üveg csúszott ki a zsebemből. Azt se tudtam, hogy volt ilyen nálam, így én csak másodikként értem fel a levegőre.
Vizet köptem akár a bálnák, majd a víztől csutakos hajam lóbáltam meg, mint ázott kutya a szőrét.
A parton egy alak ált, bár a még mindig csurom vizes pupillámon át nem láttam belőle semmit se, csak egy elmosódott pacát.
- Uram, azt hiszem, beleejtette a tóba az óráját! - kiáltottam, s a csuklómmal igyekeztem kitörölni a vizet a kezemből.
Akkor látom csak, hogy kivel állok szemben:
- Uh, Miu, te vagy az? -
nem is igazán kérdés volt ez, csak a meglepődés mondatta velem
- Azt hittem egy másik horgász ... -
szabadkoztam
- Ez a te órád? -
nyújtottam fel a magasba, s közben igyekeztem lábbal rúgva kifelé úszni, immár a felszínen haladva
- Nézd, fogtam egy harcsát -
mutattam a még mindig ficánkoló zsákmányomat
- Nem lenne kedved megenni velem? -
kérdeztem, szinte teljesen elfeledve a korábbiakat

//Harcsa

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1665
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Miu on Csüt. Május 26, 2016 6:54 pm

A horog a kis csomagjával beért a vízbe, ezután és le is támasztottam a botot és visszasétáltam az előbbi tanyámra a rákért, amit nem rég sikerül elkapnom, majd vissza bothoz. Tudatában annak, hogy hal nem igen fog horogra akadni, így besétáltam a vízbe olyan bokáig, majd leguggoltam és elkezdtem felkavarni a vizet. Aminek lett is eredmény, hisz épp hogy belekezdtem már is valami kellemetlen bizsergést éreztem a kezem. Reflexszerűen kirántottam a kezem a vízből és már láthattam is a kis élősködöt, ami rácuppan a kis kacsómra. Sikerül megzavarnom egy piócát, ami nem is volt rest rám akaszkodni. Próbáltam lerázni fölöslegesen, mert jó erősen rám kapaszkodott a kis fickó. Pedig szerettem volna könnyen és mindenki számára fájdalom mentesen megszabadulni tőle, de kénytelen leszek megnyomorgatni ezt a piócát. Nincs kedvem megvárni, míg jóllakik és magától leesik, így le is cibáltam az tenyeremről, majd behajítottam a vízbe, aztán visszatértem a szárazföldre, hogy elkerüljem a további kellemetlenségeket.  
Közben mozgás támadt a bot környékén is, valaki vagy valami ráharapott a horogra. Nem sokra rá fel is bukkan az a valaki, aki megcibálta a botot. Érdeklődve figyeltem, ahogy Danee felbukkan a vízből, próbáltam megállapítani, hogy épp milyen hangulatban van, de első látszatra úgy néz ki, mint aki már el is felejtette, hogy mi történt itt.
-Hát végül is, én is beleférek a másik horgász kategóriába. – majd a tekintetem arra a tárgyra terelődött, amit a kezében szorongatott, tehát ez volt az, amit az előbb bedobtam a vízbe- Igen, én dobtam be a vízbe. Surprised
Nagyon kezd terelődni a téma, viszont egyelőre még nem szólok semmit sem. A végén még tényleg képe lesz megöngyilkolni magát, ha véletlen hirtelen szólok és rosszat. <.<
-Miért is ne… - vágtam rá a kérdésére, egy flegma vállvonás kíséretében- Én egy rákot fogtam. – böktem a doboz felé, amibe még mindig küzd a rák- Azzal is kezdhetnénk valamit, még mielőtt kieszi magát a dobozból.
Hallani a hangomon és részben az arcomról is leolvasható, hogy kissé ingerült és kissé zavart vagyok és erősen próbálok mást mondani, mint amit szeretnék.

/Pióca
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Danee on Vas. Május 29, 2016 3:06 pm

- Oh, remek - örültem, hogy ilyen gyorsan kiderült az óra tulajdonosának kiléte - Honnan van neked ilyen szép csecsebecséd?
Igazából mindegy lett volna, akárhonnan is került hozzá, de gondoltam valamiről csak kéne csevegni, vagy legalább is megoldani, hogy amíg én kiérek, ő is lefoglalhassa magát valamivel. Valamivel, ami nem köthető az elmúlt percek eseményeihez.
Nem tartott soká, hogy a lábam a meredeken emelkedő meder puha iszapos aljába "ütközzön", alig egy perc múlva már épp felegyenesedve sétáltam az alig derékig érő vízben.
- Hm, azt mondod rákot? Mi mindent ki lehet fogni ebből a tóból -
néztem vissza az emlegetett "szamárra", bár tükörsima vízfelülete egyáltalán nem hasonlított a fent nevezett szürkés szőrű patásra.
- Igazából soha nem volt még dolgom a konyhában rákkal, de azt hiszem, itt Aincradban igazán nincs mitől tartani, biztosra veszem, hogy pofon egyszerűen elkészíthető, bármit is szeretnénk belőle kreálni!
Ahogy kiértem, a halat letettem a fű közé, had vergődjön az én kis pixel-zsákmányom, úgy sincs mit sajnálni rajta, hisz csak egy sor kód, velünk ellentétben, nincs mögötte valódi, élő személy.
- Akkor vissza is adnám, a jogos tulajdonosának -
nyújtottam át az órát Miunak

- Ha gondolod segíthetsz előkészíteni valamelyiket -
vetettem fel az ötletet a lánynak, természetesen a zsákmányainkra gondolván
Felnyaláboltam hát Mr. Nagybajusz Harcát, és az idő közben elővarázsolt konyhakést hozzáérintve, ezzel az egy mozdulattal meg is pucoltam mindenestül.
Bár a való életben se lenne annyi vesződés vele: pikkelyek, bél, halfej...
- Ez kész is, sütéshez, vagy főzéshez! Mi legyen belőlük?
A válaszra várva néztem fel a lányra (nahát esz límel isz!), s közben eszembe jutott:
- Öm, nem akarok igazából úgy tenni, mintha mi se történt volna és minden tökéletes lenne, mert az önbecsapás, és amúgy is olyan viccesen, kínosan fura lenne, ha csak így jó pofát vágva folytatnám, szóval, ha akartál volna még mondani mást is vagy kérdezni, mielőtt a másik halat kifogtam volna... akkor légy szíves ne fogd vissza magad, folytasd, mert hallani szeretném, ha még van más is, amit hallanom kell!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1665
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Miu on Vas. Május 29, 2016 7:07 pm

-Ajándékba kaptam. – feleltem röviden és tömören, egyébként sem az kis óra lényeg, hisz a helyett valami mást is bedobhattam volna a vízbe, viszont pont ez akadt a kezemben és mivel siettem, így nem néztem meg, hogy épp mit készülök behajítani a tóba.
-Nem csak tengerben élnek rákok, vannak édes vízi rákok is, csak ők nem annyira népszerűek, mint a vörös rokonaik a tengerpartokról. – nem tudom, hogy miért kezdtem én ebbe a kis előadásba, viszont sikerült rövidre fognom és gyorsan terelődött is tovább a szó, így nem tartottam órát a rákokról sem végül. Hallgattam, amit mond és igyekeztem nem rosszat szólni, így ezért inkább csendbe is maradtam picit, az órámat visszavettem és vissza is került az invertorymba. – Nem hiszem, hogy sokat tudnék segíteni. Nincs annyi pont a jártasságomon, hogy csak úgy bárhol, bármikor tudjak vele bármit is kezdeni.
Ezzel ki is vontam magam a dologból, nem is igazán van most hangulatom az önfeledt főzőcskéhez. Plusz nem is én találtam ki, én csak jó indulatból egyeztem bele, ugyanis még csak éhes sem vagyok és a halért sem rajongok annyira.
-Nem tudom, rád van bízva a döntés. – nehezen megy ez a színjáték, hisz pont nemrég beszéltem az önámításról, erre tessék itt vagyunk és most is ez megy, vagy mégsem. Végül még is csak rájött, hogy talán be kéne fejeznünk az előbbi beszélgetést vagy csak észrevette azt, hogy engem kissé feszélyez a mostani szituáció.
-Már nem igazán tudom, hogy mit akartam. Belezavartál a gondolatmenetembe a hirtelen horgász akcióddal. Meg hát, meg is bántottál vele, mert én igyekeztem megnyílni, erre te meg csak úgy odébb álltál. – kertelhetnék ugyan, de az sosem az én stílusom volt – Egyébként, meg arra akartam rávilágítani még, hogy nem is ismerjük egymást. Szóval megeshet, hogy az előbbi jeleneted megrendezése elkerülhető lett volna, ha ismernélek és tudnám, hogy miképp álljak hozzád. De mindez igaz fordítva is, hisz te se ismersz engem, sőt szerintem te sosem akartál megismerni engem, mert mindig megléptél mikor meg kellet volna nyílnod ahhoz, hogy beszélhess velem… Neutral
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Danee on Kedd Jún. 07, 2016 10:10 pm

- Ühüm - fogadom el látszólag a válaszát, nem feszegetve a dolgot kérdésekkel.
Pedig...
Pedig, nagyon is érdekel, hogy akit eddig a barátnőmként tekintettem, mégis kitől kaphatott és miért ilyen értékes és egyedi ajándékot.
Majd meg öl a kíváncsiság, és a féltékenység.


- Hüm, ezt nem tudtam, pedig, ahogy így most előadod, tényleg kézenfekvő, hogy lenniük kell az édesvizekben is
Hülye vagyok, a rákokkal kapcsolatos elképzeléseim és meggyőződéseim olyannyira nagyon az éttermekből ismert tengeri példányokra összpontosultak, hogy helyet sem adtak annak az amúgy teljesen jogos feltételezésnek, miszerint a delfinek példájára a folyókban, vagy ez esetben, akár tavakban is felbukkanhatnak kuzinjaik.


- Semmi gond -
felelem, mert jobb híján nem jut eszembe más
- Mindenki más-más dologban jeleskedik, mint például az a kalapos bűvésztrükköd! Az elég meggyőző és ugyanakkor ámulatba ejtő
- Ha már itt járunk, tudnál mutatni majd még más trükköket is? Nem terelésként mondom, csak tényleg nem láttam még azon kívül mást, és tényleg kíváncsi lennék, miket tartogatsz még a tarsolyodban!


- Na, ha nem, akkor legyen.... -
gondolkozok el egy pár pillanatra
- Áh, igen! -
emelem a ujjamat a magasba
- Legyen Harcsapaprikás, ha már úgy is harcsáról van szó. U-um -
erősítem meg magam egy bólintással is még
Hozzá is fogok, hamarjában összepakolva a mini-feketelyukként funkcionáló tárolóból előszedett mindenféle szükséges dolgot a hasáb fától a merőkanálon át a saját készítésű pirospaprika-utánzatig


- Nem tudtam, hogy kezeljem a helyzetet, bocsánat, ha emiatt rosszul érezted magad
- Őszintén szólva, egyáltalán nem volt szándékomban megsérteni téged
A többit pedig figyelmesen hallgatva, s a tanulságot levonva eképpen válaszoltam:
- Hát, akkor ismerjük meg egymást. Danee vagyok -
mosolyogtam rá hátsószándékok nélküli, színtiszta bizalmat sugározva, s baráti gesztusként a kezemet nyújtottam felé
- Nem kezdenék bele olyanba, hogy akkor meséljünk magunkról, meg hogy mire vagy kíváncsi, mert annak nem látom értelmét, és egyébként is olyan művi lenne, hanem akkor már, ha úgy is éppen főzök...
- Hm, van kedvenced? -
nézek a máris bográcsban fortyogó vöröses lében úszó halra
- Mármint étel: japán, amerikai, netán valamelyik európai konyha ízei? Vagy szereted például az édességeket?
- De ha másról szeretnél beszélgetni, persze én arra is vevő vagyok! -
adom elő lelkesedve

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1665
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kis tó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.