Erdőség #1

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Kusumi Ayani on Pént. Jan. 02, 2015 5:17 pm

Tűzrózsa eltűnése után a bokorba, nem egy várt állati rikoltást, vonyítást, cincogást, vagy egyebet hallottam, hanem egy ember, pontosabban egy fiú ordibálására. Hamar átfurakodtam én is magamat, a már kissé lelapított bokor maradványán. Bár egy kicsit letáboroztam egy-két kigyulladt rész eloltásánál, de amúgy viszonylag elég hamar odaértem, hogy aztán leszedjem a játékosról a drága lánykámat. Hát jah szerencsétlen előtt tuti lezajlott az életének mozivetítése, legalábbis a rémült kiáltozás. Kezemet nyújtom feléje, mire ő készséggel el is fogadja is azt, egy hórukkot követve, egy kicsit nyögve nyelve, de sikerült talpra állítani a lovag gyereket.
- Ejj de nehéz vagy. Bár én sem vagyok túlpontozva sokkal, erővel. – mosolygok rá – Amúgy is. Szőrös vagy te, csak nem tudsz róla. – öltöm ki a nyelvemet rá – Itt bent valóban, de a test nagy részét borítja szőr, csak ritkábban, mint az állatokét.
Ekkor vadul magyarázni kezdett egy alakról. Hát az biztos, hogy rendőrségi tanúnak tuti nem menne el a gyerek, legalábbis, hogy nem mindenki értené meg, az is biztos. A fejemet vakargatva próbálok visszaemlékezni, de nem rémlik olyan, akit láttam volna… bár van egy ismerős arc, de az tuti nem vele lenne.
- Hát nem láttam mostanában ilyen alakot. Mellesleg nem kell azért nagydarabnak lennie valakinek, hogy elkerüljék, ha mérges. Ismerek olyan hárpiát, aki alig 151 centi magas, korombeli, és nem akarsz mellette lenni, amikor pipa. Hehe…. – kuncogok.
Bár azért reméltem, nincs itt az a „Hárpia” a közelben. Jó kicsit ezzel a jelzővel túlóztam Miri leírásában, de hát, na, tényleg nem szeretek a közelébe lenni, ha valamit elszúrok. Végül azért kezemet nyújtom a srácnak, hogy kezet rázhassak vele.
- Mellesleg Kusumi Ayani vagyok. 23. szintű állatidomár, a petemet Tűzrózsának hívják. Egy bébi kifejletségű Lángparipa.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Jan. 03, 2015 11:21 am

A lány segített felállítani, de megjegyezte, hogy milyen nehéz vagyok, mielőtt kérdeztem tőle, mióta vagyok én szőrös.
- Lovagnál természetes a sok páncél végett. Razz majd kicsi magyarázkodás után bemutatkozott. Kusumi Ayani, a lova meg Tűzrózsa. Ja meg 23-as szintű.
- Remélem nincs itt csődör, ha így tüzel.XD Az én nevem meg Joey Chrome, 14-es lovag!Very Happy ráztam vele kezet. Biztos, hogy ő is szafarizni jött, ha csak nem állatvédő, mert akkor Eiji megnézheti magát. Jaj emlékszem, egy hibbant csaj miatt nem mehettünk szafarizni, mert hogy állatkínzás, ha egy ujjal hozzáérünk, s így feljelent, úgy feljelent, s másokat is akadályozott mindenben, amíg egy másik lány meg nem unta, s úgy elverte egy párbajba, hogy a lökött azóta nem jelent meg. Jó, elhiszem, hogy nem szabad kínozni az állatokat, de az már túlzás, hogy az is állatkínzás, ha egy gyerek egy süninek ad tejet, mert biztos meg akarja mérgezni! Komolyan, ezért neki ugrott egy kislánynak, s még fel is pofozta! Szegényke azóta nem mer egy állat közelében se menni miatta! De vissza ide, mert megint elkalandoztam.
- Gondolom sétáltatni hoztad Tűzrózsát meg vadászni is jöttél. - viccelődtem a sétáltatással, bár el kell ismernem, a szafari pont nagy egy ló mozgás igényének kielégítésére. Csak ne szökjön meg, s akkor minden rendben van, mert van fű, víz, mi egyéb. Egyszer csak azon kapom magam, hogy egy mókus mászik a lábamon fel a felsőmre, s végül a vállamnál megáll, s makog, mint a mókus.
- Jééé, ez hogy került ide? O.o Ja igen, erdő... ^^” - majd kézbe veszem a jószágot óvatosan, hogy a lány is jobban megnézhesse.


//Mókus//

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Jan. 03, 2015 12:40 pm

- Ah tüzes egy jószág alapból is. És még a modora milyen. – nézek petemre viccelődve.
Ő erre csak prüszköl egyet, és mogorva tekintettel besétál a bokrok közé… meg-meggyújtva egyet. Veszek egy mély levegőt, és legyintek.
- Pár perc is kialszanak a tüzek. Tűzrózsa okozta tüzek hamar kialszanak. Bár azért közlekedhetne nem ilyen növényes átjárókon…
Nem lepődnék meg, ha egyszer csak lángba borult volna az egész erdő, egy-egy hevesebb kirohanásával. Bár a Lángoló Unikornis skill átváltozott, azért a másik képessége sem olyan, hű de erdő barát. Joey szavaira csak elmosolyodok.
- Ez egy kicsit komplikáltabb. – legyintek a fiú felé.
Való igaz, hogy Tűzrózsa szeret itt sétálgatni (, és felemészteni dolgokat), de lényegében az ő noszogatására szoktam ide ki jönni… vagy, mert kezd kifogyni az éléskamrám. Egyszer csak a fiú meglepődik, ahogy egy mókus mászik fel rá. Végül megfogta, és felém nyújtotta. Én hümmögve nézem a kis jószágot, majd felé nyúlok, de előbb megkérdezem.
- Szabad? – kérdezem megérdeklődve, hogy megfoghatom-e.
Ha megengedi, finoman a kezembe fogom. A mókust nem szorítottam, így gondatlanul szaladgált a kezemen, még a vállamig is eljutott, de akárhányszor megpróbált elszökni, és határozott kapással elkaptam.
- Elég egészségesnek tűnik. A lába is jó izmosak. Összességébe jó húsban van… - motyogom magam elé, majd Joeyra nézek. – Amm… mennyire vagy állatbarát? Legalábbis mennyire szereted a mókusokat? – kérdezem tőle, majd ha nem esik, le neki mire akarok kilyukadni, elmondom – Szeretnéd-e megkóstolni a nyárson sült mókushúst? Még én sem kóstoltam, de nem sok különbség van köztük állítólag, mint a csirke közt. – ám ha rémületet, vagy megbotránkozást vélek kitörni készülni a fiúból gyorsan, hozzáteszem – Persze nem szándékozom megölni, csak ha megakarod kóstolni. – mosolygok rá a fiúra.
Kijjebb nyitom a kezemet, és picit megdöntöm, hogy a kis szőrmók visszaguruljon a fiú kezébe (ha leesik, neki miért nyújtom vissza az állatkát). Ekkor zörgést hallok meg a hátam mögül, és azt veszem észre, hogy Tűzrózsa hátrál ki a bokrok közül. A feje egyelőre még a bokorban, de úgy tűnik, mintha húzna valamit, ami éppen most megakadt. Elmosolyodok, és a petemhez közelítve, hátraszólok a fiúhoz.
- Azt kérdezted sétáltatom-e a petemet. Nos, nem. Kettőnk között ő szeret jobban vadászni.
És ekkor Tűzrózsa egy rántással áthozza a prédáját a bokron. Egy gazella nyakát tartotta fogai között. Még egy-két helyen látszik a megperzselt helyek pixel animációja, így rögtön rájöttem, hogy nemrég kapta el a szerencsétlent. Tűzrózsa leteszi az állatot, én meg egy hó-rukkal a vállamra kapom a méretes példányt, majd nyögve-nyelve el szenvedem egy viszonylag tágasabb, simább helyre. Le is rakom az állatot. Még mozgott egy-kettő rángással. És életsávján látszott, hogy alig egy pindurka maradt. Lehívom a menümet, és egy konyhakést szerelek fel.
- Azt ajánlom, ne nézd, ha szereted az állatokat.
Mondom, majd egyetlen gyors vágással elmetszettem az állat torkát, ezzel elpixelezve azt. Máris kaptam az értesítést, hogy mit is sikerült szereznem.

// gazella //

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Jan. 05, 2015 7:01 pm

- Szabad?
- Persze, nyugodtan. ^^ - nyújtom gyengéd fogásban a kis állatot, amit Ayani át is vesz. Kis idő múlva motyog valamit, majd megkérdezi, mennyire vagyok állatbarát, illetve mennyire szeretem a mókusokat.
- Amíg meg nem harapnak. X3 Miért? O.o – majd közölte tervét.
- NE EDD MEG! D8 – szerencsére időben mondta, hogy nem szándékozza, ha csak nem akarom megkóstolni.
- Meg a halál! >< - s kikaptam óvatosan kikaptam a kezéből a mókust, hogy megvédjem. Oké, eszek csirkét, kacsát, libát, pulykát, disznót, marhát, meg halat, de más állatok húsát akkor sem enném meg, ha rám erőszakolnák! Majd meglepve hallom, hogy ez a növényevő patás állat, jobban mondva Tűzrózsa szeret jobban vadászni. Majd Tűzrózsa be is bizonyítja egy gazellával, amit a nyakánál fogott meg. Az hagyján, Ayani nagyobb helyre viszi az állatot, s előkap egy konyhakést! Azonnal becsuktam a szememet, s betakartam mókus barátom szemét a szabad kezemmel, hogy ne kelljen látnom, hogy elvágja szegény állat torkát.
- Ember, Idomár létedre ilyen kegyetlennek lenni egy állathoz! X.X – ennyit tudok mondani a sokktól.
- Bár mondjuk te jobb társaság vagy, mint Timidus. >.> Állítólag mindenkiről azt képzeli, hogy életképtelen, ha nem olyan magas szintű és jól felszerelésű, mint Shukaku.>.> - ezt csak onnan tudom, mert egy játékos panaszkodott róla, amikor megemlítettem előtte véletlenül egy kocsmában. Először nem akartam elhinni, mert azt gondoltam, hogy csak a pia beszél belőle, de egy idő után már elkezdtem hinni neki. Ha ez igaz, akkor Shukaku miért hagyja? Arra nem gondol talán, hogy Timidus miatt őt is megutálja mindenki?

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Kusumi Ayani on Szomb. Jan. 24, 2015 12:33 pm

A fiú bele is ment, hogy átadja a mókust, és én finoman, gyengéden meg is fogtam, és vizsgálgattam is csöppet. Végül kérdezek is tőle valamit, ám a válaszára önkéntelenül is elmosolyodok. Nos, igen egy állat addig lesz édes, míg meg nem támad, de hát ez már csak ilyen. A legtöbb ember így tekint az állatokra. Végül mikor közöltem volna, ha szeretné, megsütöm, szinte majdnem szívrohamot kapott, de szerencsére megnyugtattam. Végül szinte kikapta a kezemből a mókust.
- Azért össze ne törd szegényt. – tréfálkozok.
Végül Tűzrózsa is befutott, és míg a gazellával szenvedtem, addig nem nagyon foglalkoztam mással. Az élete 0-ázódása után a menümben kezdtem meg kotorni a dolgok után. A fiú válaszára elmosolyodok.
- Lehet itt bent nincs szükségünk élelemre, de az ízeket érezzük, és nagyon jól is esik az étel. Szerinted egy pörköltbe hányféle húst bele lehet csempészni? Mellesleg ebben a világban nincs vér, és bárhol megszúrhattam volna. - végül Timidust is felhozta, az éppen nem ügyködő kezemmel csak legyintek felé (bár abban a kezemben volt a kés) – Azt a gekkót már nem egyszer meg akartam kopasztani, hogy kitöltsek vele egy párnát. Nem kedvelem Timidust, mindenbe beleüti az orrát, amihez semmi köze. – forgatom a szemeimet.
Végre megtaláltam, amiket kerestem. Előhívtam a grillezőt, egy kisebb kupac fát, egy kis szenet, és köveket, egy lábost és néhány vágóeszközt is elővarázsoltam, és egy kis munkával pedig egy komplett tábortüzet csináltam, már csak a tűz kell.
- Gyere ide kincsem. – intek Tűzrózsa felé.
Lángjait használva begyújtok egy fadarabot, és a többiekre rakva egy kis idő után begyullad az. Szép nagydarab hús volt, amit a vágódeszkán fel is szeltem 4 vékonyabb szeletre. 2 t ráraktam a grillrácsra, amik máris sisteregni kezdtek, és a kis órácska is megjelent, ami a sülési időt jelzi. A lábost megtöltöttem egy kis vízzel, amit kulacsban hoztam, majd az inventorimból zöldségeket szedek össze, melyeknek bár érdekes nevük volt, lényegében tényleg zöldség ízük volt. A nagyobbakat feldarabolva, a kisebbeket egészben belezúdítva kezdtem el főzni, majd a húst is 10-ed akkora szeletekre vágtam, végül azt is belemarkoltam a vízbe. Egy apró villanás, és az eddig áttetsző víz máris barnás színt vett fel, ahogy a ragu főni kezdett. Bár pillanaton belül a ragu és a sülő hús illatának zamata járta át a környéket.

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Joey Chrome on Hétf. Feb. 02, 2015 3:33 pm

- Hányfélét? - gondolkodtam el ezen a pörkölt kérdésen. - Szerintem nem az összeset, mert túl drága lenne, s még a gyomrunkat is megfekszi. Szerintem attól függ, milyen pöri. - elmélkedtem rajta. Közben Ayani elmagyarázta, hogy bár itt nem kell enni, azért érezzük az ízeket, s jól is esik a kaja. Meg hogy szerencsére itt nincsen vér. Csak amikor megemlítette Timidust, legyinteni kezdett felém azzal a kezével, amiben a kés volt, mire ijedtembe hátra ugrottam.
- Nananana, vissza az agarakkal, még leszúrsz! D8 – közben azonban kiderült, hogy ő sem kedveli Timidus-t, mert mindenbe beleüti az orrát, amibe nem kéne.
- Igazad van, azt csodálkozik, hogy fáj neki. XD – viccelődtem. Na jó, biztos nem fáj neki, mert nincs a játékban fájdalom, de olyan jó érzés viccelődni. ^^ Csak kár, hogy nem mindenki veszi a humort.>.> Mert történt egyszer, hogy egy küldetésnél egy magas látással rendelkező nézte nekünk a tájat, én meg olyant találtam beszólni neki, hogy „Legolas, Tündeszemed mit lát?!”, erre kaptam egy cipőt a képembe, mert mint később kiderült, milliószor elsütötték neki ezt a poént, s már elege volt neki belőle. >.> Mint mondtam, nincs a játékban fájdalom, s ennek köszönhettem, hogy nem fájt a pofázmányom, mert biztos nagyon fájhatott volna az a cipő. Ám közben láttam, hogy elővesz olyan dolgokat, ami a főzéshez és sütéshez kell. S elkezd sült húst meg ragut csinálni a gazellából. Tudjátok, először a lovával begyújt az edény alá, felszeli a húst, 2 szelet ment a grillre, lábosba víz, zöldség és a maradék hús, s elkezd áramlani az illata is. Most tényleg ilyen hülye vagyok, vagy olyan illata van, mint a marhahúsnak, mikor sütik-főzik? O.o
- Te, most tényleg megeszed azt a gazellát? O.O – pislogtam, mint hal Vazul néni szatyrában. Tényleg, majd egyszer fognom kéne lazacot, kíváncsi vagyok, milyen íze van, ha már a valóságban soha nem fogok tudni fogni.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Kusumi Ayani on Csüt. Feb. 05, 2015 9:03 pm

- Sokat. – mondom szemet forgatva, hisz mit tudjam én, hány húst raknak bele, azt tudom, hogy belerakhatnak – Nem feltétlen, így nem muszáj egy adott fajt elkapnod, hanem bármi megteszi, akár Szőrös manó is, csak azt még meg kell borotválni. – mosolyodok el – Mellesleg ebben a világban nincsenek betegségek. Amúgy meg mit idebetegeskedsz itt, max csak 8 HP pontot vesztesz, ha eltalállak, hisz ez nem fegyver. Vagyis annak az, de nincs bónuszt adó dolgai, így nincs vész. Bár kitudja.
Végül nekiálltam sütögetni. Én egész jól elvoltam, és még az illetok is egész kellemesek voltak. erre a srác megint jött egy értelmes kérdéssel.
- Nem basszus kidobom miután megsütöttem.. Szerinted?
Végül fejemet csóválva térek vissza a sütéshez. Elég jól áll az étel, így egy újabb lábost töltök meg vízzel, és riszt szórok bele, illetve egy másikba krumplit. Bár kis híján alig bírom ráerőszakolni a hordozható sütőre, de azért mégiscsak megoldom. Alig pár perc múlva pedig kész is a kaja. Összecsapom a kezemet, majd előszedek egy tányért, majd merek is magamnak. Egy kis tört krumpli (igen feltörtem a krumplit főzés utána x3), majd jön a pörkölt. Díszítésként paradicsomot, és Kalo-gyökeret (újhagyma szerű SAO növény Very Happy) használok. Még maradt bőven. Az egyik grilezett húsz pedig csak úgy ahogy volt kettétörtem, és a nagyobbik felét Tűzrózsa felé dobtam. A pici paci, kitátotta a száját, és egyetlen gyors harapással bekapta a húst, és egészben lenyelte. Lángjai rögtön utána sokkal fényesebbek lettek, és a narancsszínek sokkal jobban kitükröződtek. Joey felé pillantok, majd ha meglepődést látok az arcán nyugodt hangnemben elmagyarázom neki.
- A petem mindenevő. Nem feltétlen csak növényekkel táplálkozik, akár a nyers húst is megeszi. Neki az a fontos, hogy éghető legyen. És ugye a húsok szenesednek, ami továbbra is tud égni. Ráadásul, mint látod sokkal szebben ég a sörénye. Ez a hús zsiradékának tudható meg. Ha jobban figyelsz enyhe rozmaring illatot is megérezhetsz a tűz közelébe, mert a fűszer is elég, amivel megfűszerezem. Mellesleg ha kérsz, mert nyugodtan. – majd miután törökülésbe ültem egy-két harapással eltüntettem a sült húst, és már kanalaztam is a pörköltet, és mint egyértelmű most is isteni lett.

Vad Pörkölt:


Grillezett Őzhús

_________________
Megnyitott a Főnixkönny - Fegyver és Potion Szaküzlet. T2-es érclátókat, T2-es növénylátókat keresek beszállítónak, akik részesedést kapnak az általuk hozott nyersanyagból készített, majd eladott item árából.
avatar
Kusumi Ayani
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1875
Join date : 2012. Aug. 14.
Age : 22
Tartózkodási hely : valahol a porban >.>

Karakterlap
Szint: 32
Exp:
3819/4100  (3819/4100)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Feb. 18, 2015 5:55 pm

- Szőrös Manót is?! FÚJ! >< - Azokkal csak a bajom volt, mint a Koboldokkal. Amikor először találkoztam eggyel, a rohadék ellopta minden kajámat, ami nálam volt, sőt, a pajzsomat is ellopta, amit nagy nehezen tudtam csak vissza szerezni, persze addigra totálisan összenyálazta a rohadék. >< Bár mondjuk az megnyugtatott, hogy a késsel csak 8 pontot vesztek drága életemből, illetve hogy nincs betegség, de akkor is.
- Bocsi, csak Amerikában mi marhát vagy szarvast szoktunk enni. ^^” - mondjuk hülye kérdésre hülye választ szokás adni, mint az köztudott.
- Öhm az mi a rák? O.o – mutatok arra az újhagymához hasonló valamire, amit nem sikerült végül beazonosítanom. Kicsit nézek, mikor ketté tör egy grillezett húst, s a nagyobbik felét odadobja a Petjének, aki egy lángoló ló volt.
- Öhm figyi, a lovak MI A CHARLES DARWIN????? O_O – az a LÓ tényleg megette a HÚST? O_O Majd elmagyarázta Ayani, mikor látta, hogy ha nem lennének odarögzítve a szemeim, már kiestek volna, hogy az ő petje mindenevő, s hogy a hústól szebben ég. Jó hogy nem szebben tüzel. XDDD S most mondja a rozmaring illatot, tényleg érzem. O.o Jut eszembe, a mókusom egy közeli fáról eszegette a makkot, majd hirtelen ugyanarról a fáról leugrott az ölemben egy fácán.
- Dikk, hogy került ide?? O.o – Már megint egy hülye kérdés, tudom. Bár ha csirke lenne, akkor tényleg érdekelne, hogy mint csinált egy tyúk egy erdőben egy fán. Mivel korgott a gyomrom, letettem a fácánt, s miután találtam a táskámban egy tányért, vettem egy kis krumplit s azt falatoztam, közben adtam egy picit a fácánnak is.
- Finom lett a krumplid! ^^ - dícsérem a szakácsot, mert tényleg jó lett a krumpli, s a fácánnak is ízlik.


//Fácán//

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Yue on Szomb. Feb. 28, 2015 5:24 pm

//Kusumi Ayani//


Reggel volt. A földön feküdtünk, igen, feküdtünk. A rám bízott társam, Inukami, vagyis Inu, nem szereti ha Inukaminak hívják. Nemrég lett a társam, az eredeti gazdája Nanami Haruka-chan volt. Sajnos már néhai Haruka-chan. Pár vörös indikátoros megtámadta Haruka-chanékat. Szerencsétlenek nem tudtak mit kezdeni, az egyik direkt úgy tartotta Inu fejét, hogy megnézesse vele ahogy Haru-chant megölik, majd Inu-t ott hagyva elmentek. A közelben kerestem éjszakára szállást, és akkor megláttam Inu-t ahogy ül a földön. Odamentem hozzá és elmesélte, hogy mi történt. Onnantól kezdve lett Inu a társam. Haru-chan rám bízta Inu-t ha vele történne valami, pedig mielőtt meghalt, 2 napja ismertük meg egymást, és rám bízta. Nem kérdés, hogy ritka jó barátnőm lett. Haru-chan megkért, hogy mondjam meg a legjobb barátnőjének, barátainak és az ismerőseinek, hogy meghalt ha meghalna. Igen előrelátó voltál Haru-chan. Inu-nál volt Haru-chan irányítópálcája. A mocskok elvették tőle és a földre dobták.
-Szörnyek. -mondtam halkan.
Inu mozgolódni kezdett, ébredezett.
-Jó reggelt Inu.
-Reggelt. -mondta szomorúan.
-Úgy gondoltam, hogy ma vadászni megyünk az északi részre. -azt gondoltam, hogy Inu-nak ki kellene szellőztetnie a fejét.
-Értem. -felállt és három méterrel távolabb ment tőlem. -Mehetünk.
-Oké.
Nem használhattam a teleportkristály mivel még nem jártam ott.
Fél óra séta után odaértünk az északi részhez.
Egy közeli patak túloldalán volt egy farönk. Átmentünk rajta, Inu lefeküdt a földre, én meg leültem a farönkre.
*INU GONDOLATAI*
-In-nu-ka-mi.
-Mintha az apámat hallanám.
-Fejezd már be Inu!
-Nálad jobb társat nem is kaphattam volna!

(Haruka...Bár csak azt mondanád, hogy Inukami, amiért már megint apáskodtam.) -gondolta Inu.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Ayse on Hétf. Május 25, 2015 12:57 pm

//Malcom

Borús idő, borús hangulat…. szerette. Ilyenkor minden olyan csendes, mindenki elmenekül a maga kis kuckójába még akkor is ha tudják hogy nem lehetnek betegek… szimplán csak minek viselnék el az eső adta hűs borogatást ha nem muszáj. Ő viszont az ellenkezője ennek a tucatnak, őt  megnyugtatja én szereti  azt amikor a harctól felhevült testét az eső csillapítja, a felszabadult levegőt, az esőcseppek tompa kopogását, az ázott avar halk ropogását. Imádta. Amikor elindult még csak bús felhők kezdtek gyülekezni a tízes szint szafari map-ja felett. Ebből is gondolhatta hogy talán nyugton, csendben tud majd vadászgatni, élelem és jutalmak után. Nem vágyot mások társaságára… Az emberek amúgy is csak idegesítették… talán maga sem érti hogy miért… régen nem volt ez ennyire kiélezve nála mint manapság… Egyedül szabadulni akart csak...  Nem a helytől, nem Aincardtól, nem az emberektől… mindentől, azt hiszem leginkább magától, a testétől, és a gondolataitól… Természetesen ennek meg volna a maga megoldása… de ahhoz meg gyáva, és ezt tudja jól, elég makacs ahhoz hogy a mocsokhoz is ragaszkodni tudjon, és pont ezért… még nem jött el ennek az ideje. Az emberek túlnőttek rajta, és mindezt elfogadni képtelenség számára, hisz ő mindig is jobb volt másoknál, sportokban, tanulásban, mindenben, ami lényeges volt a jobb pozíció eléréséhez, de itt… Itt nincs apuci, anyuci, itt teljesen magára van hagyatva, ami tetszett is neki és nem is. Persze az önállóság nem volt számára kihívás, viszont az hogy a kapcsolatait magának kell kialakítani érzék nélkül, az nehezére esett, hisz a kész picsa meleg málé mellé persze hogy könnyebb odaülni mint így.. A dolgok amúgy sem kedveztek neki, szinte semmiben sem, így könnyen össze is zavarodott, és ezt az állapotát eddig semmi sem tudta tisztázni, ő maga sem.

Belépet a szafari kapuján, a felírat megjelent és az npc köszöntötte is, de nem halászni készült így botra nem volt szüksége, neki is veselkedett az első erdősebb részlegnek. A vadak is elbújnak ilyenkor, ezt tudta őt is. Mint ahogy azt is, hogy agyából mit és hol keressen és mivel nem szétszorva hanem csoportosan a maguk kis természetüknek megfelelően rejtőzködnek, a sikerre is nagyobb esély lehet, épp csak élesebb szem, hallgatózás és jó megfigyelőképesség szükséges a sikerhez. Már jócskán beért a sűrűbe, a cserjék is egyre ritkultak és tisztult ki az erdő közepe. Hol hatalmas sziklák, dombok nehezítették meg az átkelést, hol meredek lejtők, de ez Aysenak nem esett nehezére, élvezettel csusszant le az egyik meredekebb oldalon, majd morajt hallott. A fegyvere eddig is a kezében csöcsölt, majd ha nesz irányába fordította azt.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Malcolm on Hétf. Jún. 01, 2015 10:15 am

[Ayse]

Ez az egész szafarizás egy csudáltos kis találmány. Malcolm egész egyszerűen nem tudja ésszel felfogni, hogy mi a csudáért nincsenek zsúfolásig tele a 10. szint erdejei és folyói, akik vadul gyűjtögetik a jelvényeket. Ezidáig csak pár darab jelvényt váltott be, mégis komoly holmikat tudott belőlük szerezni. Bele se mert gondolni, hogy ha annyi kitűzővel rendelkezne, mint Shukaku, mikre lehetne képes velük. Hatalom. A jelvények magukban hordozzák a hatalmat, ezért Malcolm eltökélte, hogy hajtóvadászatot indít utánuk. Megfordult a fejében, hogy egész egyszerűen kirabolja a sárkányos lányt, azonban a guide bookban olvasottakból úgy tűnt, hogy maguk a jelvények haszontalanok, ha a tulajdonosok rendszerében nem aktiválódnak a teljesítmények. Ezek pedig nem lophatóak el. Nagy kár. Az viszont nem, hogy a szafarizás tevékenységét lehet szépen, csendben, feltűnés nélkül is végezni, nem úgy, mint az arénázást. Brutálisan nagy jutalmakat ad a párbajozás abban a nagy hodályban, de Malcolm óvakodott minden olyan feltűnéstől, ahol kifürkészhetik akár magát a személyét, akár a harci jártasságát.
Borús idő, borús hangulat…. Malcolm is szerette. Nem kell félnie a napfény káros hatásaitól, az eső illatáért pedig különösképpen rajongott. Az eső ugyanis elverte a port és minden olyan zavaró szagot, ami egy vámpír érzékeny szaglószervét irritálhatná. Persze Malcolm nem volt vámpír, éppen ezért nem voltak érzékeny szaglószervei sem, s ebből kifolyólag nem is vett észre olyasmiket, amik mondjuk a vadászatban igencsak hasznosak lehettek volna. Nem volt nyomkövetése sem, viszont rendelekezett észlelése, hallgatózása, lopakodása és igen jó látása. Ez a mesternégyes bőven elegendőnek bizonyult a vadak becserkészéséhez és elejtéséhez és Malcolm még azt is bebeszélhette magának, hogy mindezek vámpírképességek.
Már jócskán benn bóklászott az erdő sűrűjében, amikor egy közeledő valamire vagy valakire lett figyelmes. Aktiválta lopakodását, majd nekiveselkedett egy lombos fa megmászásának. Akrobatika híján - lopakodás ide vagy oda - vétett egy hibát, mégpedig azt, hogy nagyon megrázta a fa lomját és ez felkeltette a közeledő érdeklődését. Így hát Malcolm nem is vitte túlzásba a rejtőzködést, lehuppant egy ágra, lábait lelógatva, majd addig fenttartotta a lopakodás adta álcát, amíg az érkező egészen közel nem ért a fához, amin gubbasztott.
- Szevasz vöröske! - int oda groteszk, féloldalas mosolyával Aysenak leplezetlenül, továbbra is a faágon csücsülve. Ezennel kezdetét veszi a játszadozás, ideje revansot venni a múltkori kis megalázás miatt.

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Ayse on Vas. Jún. 14, 2015 3:58 pm

Pont neki való idő honolt a szinten, szerete az eső illatát és tompa kopogását a földön. Úgy nézte eltarthat még egy ideig hisz a pocsolyák buborékot hagytak maguk után, viszont ez cseppet sem zavarta, sőt. Szafari vadászatra készült, és ez így pont tökéletes, mert nem igen remélhette hogy bárkivel is összefut. Most valahogy nincs hangulata az emberekhez… senkihez…

Az erdő sűrűjébe érve egy a fák magasabbak a cserjék ritkásabbak lettek, és a talaj is egyre dimbes-dombos-dombos formát öltött. Az egyik dob tetejéről lecsusszanva a hátam mögötti fa lombjai megrázkódtak, ami bizony meglepte, hisz nem holmi madárka repült el onnan, annál erősebb hangja volt jóval. Felfigyelt rá, a válla fölött pillantott hátra, majd meghallott egy ismerősnek csengő hangot is. … Már csak ez hiányzott… nagyon nem örült pont neki, de… ugyanakkor lassú mozdulatokkal fordította a teste felét is szembe a fán lévő fiúval majd megszólalt.
- Csá!  Meglep, hogy két értelmes szót is össze tudsz rakni… - Csipkelődök egy picit. Majd magára is hagyta, mielőtt mondhatott volna bármit a fiú. Egyszerűen nem volt érdekelt a szemében, és egyedül akarta folytatni tovább a szafarit, nem egy ilyen degenerált társaságában… Bár érdekes a rendszer nem? Míg őt lenémította, a fiúnak viszont maga a szó kimondását tiltotta meg. Biztos valami egyedi beállítás, esetleg új pach lehet… Mondjuk nem is foglalkozott vele az óta. Nem bánta meg hogy nem maradt, valahogy… nem tudta szórakoztatni az a küldetés. Viszont a fiút érdekesnek találta, de mégis közömbös maradt  vele…  És most sem akart ezen változtatni. Így megfordult, intett neki egyet, majd útjára is indult. Figyelte  azért mi lesz a reakciója, hisz, ahogy látom az óta fejlődhetett, mondjuk a játékmester miatt is fölényesebb helyzetben volt akkor… Mikor elfordult, lehunyta a szemét és még akkor is látta a fiú arcát. Azt amit akkor mutatott, és az amiként most mutatkozott… megváltozott kissé. Talán sajnálta is egy picit.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Dec. 25, 2015 4:21 pm

Noxy


Alig léptem ki a szafari északi részére vezető portálból, a lehetséges állomások között válogatva, már csak egyetlen teendőm volt. Kifújni a levegőt, ami benn ragadt a portálás közben.
- Huhh - engedtem szabadjára a sóhajt, hogy sűrűn beszívjam a levegőt. Ugyan az erdőség szegélyénél állok, de már innen érzem az erdő felől áradó hidegebb levegőt. Alig öltöttem fel vastagabb öltözéket, de a sál a kesztyű az most alap kellék. Hosszú hajam szerencsére ellátja továbbra is a sapka szerepét, így könnyed lépéssekkel de meg indulok az erdőbe. Először csak alig elhagyva néhány fát  majd egészen be, hisz a vadak, úgy sem a szélén kóborolnak a közeli mezőségen is igen kihaltnak tűnik. Felnéztem a hósipkás ágakra, és láttam, hogy azért rendesen kilátszom a havon, így vadászni nem mehetek. A szürke-kék színű sálat és kesztyűt, megtartottam, de a barna vastag kabátot letettem. Pulóveremtől és pólómtól is megszabadulva cseréltem az egészet három darab pulóverre, ahol is a legfelsőnek fehérhez közelit választottam. Ugyan hidegebb volt így, de így hogy leguggoltam már közelebb voltam a hó színéhez. Már csak a nadrággal kell valamit kezdjek. Elsőnek próbáltam némi hóval elvenni a színét, de ettől nem lett jobb, gyújtanom kellett egy kis tüzet, hogy átmelegedjek. Alig pár vékony ágat tettem rá, hogy füstjének látszatja ne legyen. Majd míg égett a tűz, mellette a nadrágot is lecseréltem, jelenleg a barna volt a legközelebbi, ami elfogadható. Ha felvenném még a kabátot, még akár medvének is látszódhatok? Nem az nem jó, akkor meg elkergetem a vadakat. Felvettem a villanásom és a mennydörgés gyűrűm, végül is az egyetlen jó lehetőség, amivel tudok vadászni, az ha gyors vagyok.
- Vadászatra fel! - suttogtam magam elé, s közben igyekeztem elnyomni a parázsló fa darabokat.


//mókus


A hozzászólást Hayashi Yuichi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Dec. 26, 2015 6:14 pm-kor.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Noxy on Pént. Dec. 25, 2015 5:30 pm

- Na! Gyere vissza! - rohantam a vad után, akit elsőre nem sikerült csapdába csalnom, de ráadásul még menekülni is kezdett. Én meg rohantam utána, mint Forrest Gump, az idióta, ha eksztázist nyomnak a belé. Nekem meg mindenképpen szükségem van most némi kajára. Itt az erőmre és az akrobatika tudásomra számíthattam... na meg az ügyességre, hogy elkaphassam még ezt a rohadt dögöt, aki csak azért sem hagyta magát.
Végül lelépett a rohadék
- Fúh... huh... - megálltam, és kifújtam magam. Közben cifra káromkodásokkal illettem meg a vadat, hogy így kitolt velem. Mehetek keresni magamnak egy másik vadat. Sajnos az is hosszú idő, mire sikerül ehhez hasonlót találnom és valahogy elkapnom. De ha visszatér a közelembe ez az állat, esküszöm, hogy ezt nem fogja élve megúszni, és mindenképpen a zsákmányomként fogja végezni.
Ahogy mentem végül tovább az erdőben, felfigyeltem egy fura zajra. Patadobogás és csilingelés. Kissé furcsának tartottam, hogy valami csilingeljen az erdőben, úgyhogy előkaptam a kardomat, és elindultam megnézni, mi ez és miért csilingel az erdő sötétjében. Valami ott a sötétben csengéssel és patadobogással lépked felém. Csak nem egy újabb vad a trófeáim közé?
Aztán hirtelen egy piros orrú rénszarvas felöklel kantárral, csengővel és piros orral, én meg bezuhantam a nyergébe. Ráismertem Rudolfra, majd a télapó szánjára, ott mögötte. Télapó sehol, de ott a tele puttony a szánban.
- Höh? - Érdekes, hogy nekem nincsen lovaglás jártasságom, mégis csak sikerült valahogy átmásznom a nyeregből a szánba, és megragadnom a kantárt, irányításra késztetve a piros orrú kishaverunkat.
Egy hang a fejemben azt súgta, hogy csak én segíthetek abban, hogy egy 13. szintű városban vagy faluban, Solvikban a károsult kisgyerekek várják ezeknek az ajándékoknak az érkezését. Nem tudom, mi történt a Télapóval, így hát akkor nincs más, nekem kell elintéznem helyette a piszkos munkát.
Mire eljutottam a 13. szintre, addigra télapó jelmezben és műszakállban vágtattam Rudival, közben vedeltem a szán automatikus italfelszolgáló gépezetéből a korsó söt. Így vittem ki az ajándékokat a szegény kisgyermekek számára, hogy örömöt és mosolyt csalhassak az arcukra. Egy-két gyerek ugyan észrevett, és megkérdezte, miért nézek úgy ki, mint egy nő, egyszerűen a sör hatása miatt ennyit válaszoltam: hormonzavaros Télanyó vagyok.
Mikor a dolgom elvégeztem, és a kisgyerekek is megkapták időben ajándékaikat, Rudolfunk visszavitt engem oda, ahonnan elindultunk. Ahogy felöklelt magára, úgy is dobott le a szánból. Egyenest egy tábortűz és annak élesztője elé.
Ám valami puhára estem... és olyasmire, amiért még örültem is, hogy ráestem. A vad, amit Rudolf előtt üldöztem! Végre elkaptam!

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Dec. 26, 2015 2:09 am

Derült égből Télanyó. Talán ez lehetett volna a legjobb kifejezés, a piros kabátos teremtésre, aki letaglózott, mint holmi mázsás disznót Rolling Eyes A lány aki fentről érkezett, legalább puhára landolt, és nem keményre. A hó úgy passzírozódott hozzám, hogy seperc alatt megéreztem a kellemes hideget a felmelegedés után, de ez még cseppet sem zavar, az meg főleg nem, hogy a hidegben még csak jött társaság is, az sem zavart igazán, hogy letaglózott, és az sem hogy a vadászat lassan indul. Tulajdon képp, odaértem gondolatban már semmi sem zavart. - Khh - köhhintettem egyet - hogyan kerültél ide? Nem hallottalak érkezni - mondtam a lánynak, ami igen meglepett, hogy képes volt ilyesmire. Elvileg nincs baj a hallásommal, de most mégis úgy fest, hogy szorult helyzetben vagyok. Szó szerint. Nem kezdtem el fészkelődni, egyszerűen csak vártam a pillanatot, hogy vajon mi mit fog követni. Megnéztem addig a ragasztott szakállba öltözött mikulást, aki ahogy jól sejtettem ténylegesen lány volt, hisz egyszer sem mondta, hogy Ho-Ho-Ho. Szánt se látok, így meg végképp alátámasztja, hogy a karácsony miféle meglepetéseket rejt magában. Azonban így sem maradhat sokáig a dolog, hisz ez egy vadász szint, és a vadász vagy kérdésemre valószínű az igen válasz, így jobb lesz valami egyszerűbbel és értelmesebbel kezdeni. - Izé, ömm, mire vadászol ebben a hidegben? Te is a ritka fehér szarvasért jöttél? Úgy hallottam láttak egyet az erdőben mozgolódni, és nem tudták elkapni - vetettem fel egy témának és várva a pillanatot, hogy így maradunk-e vagy sem.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Noxy on Szomb. Dec. 26, 2015 12:22 pm

A legváratlanabb módon elcsípett zsákmányom nyomban az inventory-mba kötött ki. Habár egész nap idegesítet ez a virtuális álla, azért egy kicsit sajnáltam, hogy ilyen véget kellett érnie, mármint hogy valaki rázuhanjon az égből télapó ruhában ahelyett, hogy tisztességes harcban, fair körülmények között vált volna prédámmá. De hát ez van, Néha előfordul... vagy előferdül az ilyesmi, főleg egy ilyen játékban, hol bármi megtörténhet. Eszembe se jutott használnom a Sötétszárny képességemet, de ha használtam is volna, nem kaptam volna el így a vadamat.
Legalább segíthettem azoknak a kölyköknek a faluban, úgyhogy a Télapó tartozik nekem egy plusz ajándékcsomaggal, hiszen mégiscsak én végeztem el helyette kihagyott dolgát. Boldog karácsonyt, ho-ho-ho!
A vadtáborozó játékos látszólag tényleg megdöbbent a lehető legfurcsább megjelenésemen. Vagy csak azért annyira megdöbbenve, mert télapó-jelmezben vagyok. Ledobtam magamról a gúnyát, és letéptem a szakállat is. Újra a régi voltam, külsőleg.
- Öhgm... helló - köszöntem a srácnak. - Nos.. hosszú elmagyarázni, ez egy igen hosszú karácsonyi eventes történet.
Aztán megkérdezte, hogy vadászni járok-e errefelé valami ritka fehér szarvast. Nekem elég bajom volt elkapnom az imént zuhanással elejtett zsákmányt. Nem is hallottam korábban volna, hogy errefelé jár valami igen ritka állat, amit el akarnak kapni.
- Fehér szarvas? Nocsak, valami Hunor és Magor játék ez, ugye? Tulajdonképpen csak úgy vadászgatok erre, a hideg nem számít, mert egy jó forralt bor nagyszerű megoldás a problémáinkra - kacsintottam a fiú felé.
Most hogy említettem, elő is vettem a kulacsba öntött forralt bort, és három kortyot hörpintettem belőle, aztán felé nyújtottam, hogy kér-e belőle. Ha igen, odaadom neki. Ha nem, akkor visszateszem az inventoryba.
- Na komolyra téve a témát... tudsz nekem valamit mesélni erről a szóban forgó szarvasról? Biztos nagy értékű jutalmat ad elejtőinek.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Dec. 26, 2015 4:34 pm

- Örvendek - viszonoztam a köszönést, míg felálltam a hóból. Ugyan eddig adott elég rejtőszínt a hó így sikerült elkapnom az avarban egy kis állatot, de azért van még itt feladat. Sok-sok állat várja azt ma, hogy a hálómba kerüljön és húsuk pedig a kifőzdék egyikébe. Nem firtattam milyen karácsonyi eventből csöppent ide, de már az hogy mikulásnak öltözött ez nagyon kedves tőle, biztosan ő is egy szeretet szolgálatnak teljesített munkát, ahogyan én is alig egy napja még teletabi bábukat készítettem irdatlan mennyiségben. Közel tízezer selejtet gyártottam le, így azt még pótolnom kell ma estig. Veszett lesz ez a nap. De legalább a gyerekek boldogok lesznek, ahogy mind megkapják a kis ajándék bábuikat. Csak azt nem értem miért négy szín van, sokkal több is lehetne. Na mindegy is, az már a robotolás része.
- Köszi az most jólesne - fogadtam el a felmelegítő italt. Ugyan egy forró teának jobban örülnék, de legalább ez is felmelegíti a torkom. Ahogy megittam és visszanyújtottam a palackot köhögtem kettőt hirtelen. Elszoktam az alkoholtól teljesen. Még most sem szeretem, csak hát na kellett, valami katalizátor, a kis tűz nem adott le annyi meleget, hogy átmelegedjek teljesen, míg ez meg képes rá. - Hálám jeléül - átnyújtottam egy elixírt, ami furcsa derengő zöld színben pompázott az üvegcsében. - Hatása cseppet sem kellemes először, de igen hasznos kis ital. Bele tudsz olvadni egy fába rövid ideig, és onnan indíthatsz egy meglepetés támadást. Erdei vadászathoz tökéletes, a rög elixír. Érzete meg elfásodsz, igen kényelmetlen tud lenni, bármikor fel tudod oldani, elég egy támadást indítanod - magyaráztam a hatását. Pár ilyennel bekészültem ehhez a harchoz, így nem volt gond, hogy egy üvegcsét átadtam az ismeretlennek. Még talán lehet elmondja másoknak is, nem volna rossz újfent kiterjeszteni az elixír piacot.
- Szóval ez a fehér szarvas, a szafari állomáson beszéltek róla, hogy karácsony alkalmával az erdőségekben rá lehet bukkanni. Két megoldás van, ha sok szarvast elkapunk, elvileg előjön, mint oltalmazójuk. Másik lehetőség pedig, időközönként véletlenszerűen felbukkan. Mivel épp most kaptál el egy szarvast, lehet megérné szarvasokra vadászni. Vadásznunk - mosolyodtam a lányra. Baráti jobbot nyújtottam felé - Hayashi Yuichi vagyok, közös vadászat? - kérdeztem, miközben csuklottam egyet a bortól. Kardom hegyét leszúrtam magam elé a hóba, a pillanatnyi szusszanás idejéig.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Noxy on Szomb. Dec. 26, 2015 5:28 pm

A srác elfogadta a forralt boromat, és ivott is belőle. Sokkal jobban érezte magát tőle annak ellenére is, hogy nem tűnik olyan típusnak, aki gyakoribb időközönként italhoz nyúl.
A kedves osztozkodásért meg is kaptam jutalmamat, ami egy elixir, amit a srác Rög Elixírnek nevezett el. Még el is magyarázta ennek hatásait és mire való. Mivel jómagam is amolyan vadász vagyok, amikor nem ülök a kocsmában vagy valahol máshol, ahol ez a lehetőség nem adatik meg, így ennél hasznosabbat nem is kaphattam volna ettől a rendes játékostól karácsonyra. Még nagy segítségemre jöhet ez az itóka. Végül is a karácsony a szeretet ünnepe nem? Meg talán új barátságok kiépítésé is. Vajon a srácnak elíxirfőző jártassága van?
Megköszöntem szépen az elixírt, és eltettem. Amíg eltettem, és összeszedtem magam, addig elmagyarázta nekem a ritka fehér szarvast és annak felbukkanásának lehetőségeit. Ezekből a szavakból ítélve egy igazán nagy hasznot adó zsákmányról lenne szó, amit érdemes lenne vadászni. Persze, ha felbukkan. Addig is sok-sok prédát ejthetünk, és meg is ehetünk. Az ajánlat, hogy vadásszunk együtt, nemhogy jó ötlet, még a legjobbkor is jött. Többmagunkban könnyebb elejteni a zsákmányt, mint egymagunkban. A srác Hayashi Yuichiként mutatkozott be, és baráti jobbot nyújtott, amit szintén baráti üdvözléssel fogadtam is.
- Noxy vagyok, szintén kardforgató. A fegyveredből ítéltem meg, hogy ugyanabból a kasztból vagy, mint én. Nos, Yuichi, örvendek a szerencsés találkozásnak - mosolyogtam. - A közös vadászat ötletét támogatom, sőt! Megtiszteltetés lesz veled összedolgozni. Nagyon jófej srácnak bizonyulsz, kedvellek. Régóta te vagy az első értelmes és rendes játékos. Sajnos sok problémással futottam össze. Volt egy lánykölyök nemrég, aki azt hitte rólam, hogy egy küldetésadó njk vagyok - Erről többet nem is beszéltem, hanem rögtön a közös vadászat témájára váltottam. - Szóval közös vadászat. Van esetleg ötleteid már, hogy vadássz ilyenkor okosan? Csak a képességeink miatt kérdem én.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Dec. 26, 2015 6:13 pm

A lány is kardforgató, öltözködéséből nem nehéz leszűrni és rövid haja is segíti a harcban. Tapasztalt kardforgatónak néz ki, bár a külső, az legkevésbé a játékból jön, az inkább attól, aki három évvel ezelőtt felvette ezt a szerkezetet. Erre nem akartam rákérdezni, hogy három év alatt nem talált egyetlen rendes embert? Bár ami igaz, kevés olyan van, aki nem kattant meg ennyi idő alatt valamilyen formán, és legszívesebben én is ide tartoznék, de hát az utóbbi két hónapban a legtöbb időmet egy pókkal töltöttem. Viszont még így is jólesett a kedves szó. - Én is kardforgató vagyok, jól látod. Igen ez pedig hátrány a vadászatban. De nem vészes. Gyorsasággal oldottam meg a vadászatom fejlesztését, legtöbbször a nyulak sem ellenfelek futásban. A téli időjárás pedig leginkább, az álcáson múlik, van esetleg egy fehér köpenyed, vagy takaród? - kérdeztem Noxyt, aki cseppet sem néz ki küldetés adó njk-nak. Nem is értem hogyan volt képes valaki egy játékost így benézni. Kezeim összedörzsöltem, hisz a hideg máris hat, így mozgás nélkül, pedig még testemben érzem a forralt bor jótékony melegítő hatását, ujjaimhoz viszont már elért a hideg. - Az erdő előttünk besűrűsödik, van esélyünk arra még lombkorona nélkül is észrevehetetlenek maradjunk. Az állatokat, pedig többnyire a kard lapjával szoktam kiütni, hogy elkábítsam őket, majd utána végzek vele, hogy minél több húst nyerjek ki belőle és bőrt. A nyúzás meg - gondolkodtam el, mennyire bírhatja az ilyesmit a gyomra, s ha a környezetben mozdult valami rögvest oda is csaptam - ha szeretnéd megoldom én. Rutinos vagyok benne. Viszont mozogjunk mert hamarosan újra az üveghez kell nyúlnod, és egy kis felmelegítőt akkor már én is kérnék - szégyelltem el magam, hogy forró itallal nem készültem, csak lassabban elkészíthetővel. - Egy hasznos képességem van ide, körülbelül három méter hosszan a kardom hegye irányában előre tudok szúrni - ennyit elárulhatok a frissen verbuvált vadász társnak, a többi információval amúgy sem tudna mire menni.

//menyét

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Noxy on Szomb. Dec. 26, 2015 7:11 pm

Szépen végighallgattam, amit mondott Yuichi a vadászatról, és felelt is a kérdésemre. Az ő kérdésére rögtön elő is vettem egy fehér lepedőt.
- Remélem, ez is megteszi. Én nekem elég jó az akrobatikám, szóval fentről le tudok csapni. Ráadásul van egy képességem, amivel harcmódon kívül tudok repülni, csak azon belül nem tudok. Kihasználva azt, hogy sötét öltözetben vagyok és éjszaka van, nem lennék észrevehető egy szépen megtervezett fentről jövő csapás vagy egy terepfelmérés keretében. A nyúzást nem kell ennyire elfinomkodnod miattam. Nekem is van elég tapasztalatom az ilyesmihez. Ha szerencsénk van, akkor egyszerre egy-egy bestiával tudunk végezni, és kétszer annyi is lesz a finom vadpörkölthöz
Mosolyogva gondoltam az íncsiklandozó, szaftos, szószos vadpörire. Még nem túl jó a főzésjártasságom, de majd előbb vagy utóbb szépen felmegy az is, addig is türelmesen végig kell csinálnom a nehéz fejlődést. Nem beszélve az italkészítésről is, ami jó ahhoz, hogy meg tudjam majd később nyitni a saját kis késdobálómat, tisztességesebb körülmények között.
- Nos, akkor mit szólsz a földi és légi csapásos kombóhoz? Esetleg elég lesz majd elcsapni a kis ritka barátunkat és társait?
Felfigyeltem egy mozzanatra a bokorban. Settenkedő üzemmódba váltottam, elővettem a Nodachit, és lassan elindultam a bokor irányába. Mikor lassan odaértem, akkor vetettem rá magam arra, ami ott bujkál. A zsákmányomat pedig megmutattam újdonsült társamnak.
- Kezdetnek nem rossz.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Vas. Dec. 27, 2015 5:26 pm

A sötét és a fentről támadás jó ötlet. Vajon hogyan tud repülni?
- Így, hogy tudsz repülni, lehet csak akadályozna a fehér köpeny. Ha lehet kölcsönözném, a földi harcmodorban nagyobb szükség van a talajhoz hasonulásban - mosolyogtam rá, miközben megvakartam a tarkóm. - Kombó támadás? Persze! Miért is ne, igyekszem nem lemaradni a földi résszel - mosolyogtam meg, ahogy mondta, hogy nem kell féltsem a nyúzás miatt. Közben felkötöttem az övemre a frissen fogott menyétet, későbbi feldolgozásra. - Nem rossz - a kard se, miközben néztem a nyulat - érződik még a közeli mező hatása, de ez csak feldobja a zsákmány rengeteget. Tudsz főzni is? - kérdeztem a lányt. Ugyan van főzés jártasságom, de ott még egyáltalán nem vagyok mester, ahogy vadászatban sem.
- Azt nem tudom, hogy elegendőek leszünk-e a ritka trófeához, de ezt csak úgy tudjuk kideríteni, ha megpróbáljuk - közben lehajoltam és letettem fázó a kezem a hóba, hogy némi havat tegyek barna nadrágom elejére. Ami ott marad, az lesz az álcám a többinek nem tudok mit csinálni, lehajolva fogok futni, max annyi. Ha készen állt a lány is úgy megindultam gyalogosan előre a fák közé. Közben azért bevillant egy dolog. Nem tudom mennyire bízhatok meg az idegenben, kellene valami jelzés mód. - Beszállnál partiba? - kérdeztem Noxy-t és küldtem a névre egy felkérést. - A könnyebben találjuk meg merre is vagyunk, és tudunk hangtalan jelezni, vagy üzenni.
Nem utolsó sorban pedig ha jobban főz, tudom kinek vigyem az itt és máshol fogott húst. Mert ha a neve megvan, azt is tudom innentől, hogy merre jár. Elég Yashát ráállítanom, és kideríti róla a kért információt. Vagy megitatom vele az elixírt, amivel ki is derül, mi a belső démona, azzal pedig, látható is lesz, ki van a testben ténylegesen. Megráztam a fejem, hagytam, hogy megint elvigyenek a gondolataim egy olyan irányba, ami felesleges. Örüljek, hogy egyáltalán nem egyedül vagyok a vadonban. No és persze kardforgató. Vajon hogyan használja a Nodachit? Tanítvány vagy mester lakozik mosolya mögött?

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Noxy on Kedd Dec. 29, 2015 6:41 pm

- Tessék - odaadtam neki a fehér pokrócot Yuichinek, közben eltettem A kajának való nyuszikát. Közben arra a kis kérdésre, hogy tudok-e főzni. - Hát... még csak 150 körül van az, de egy egyszerűbb pörköltöt talán össze tudok még ütni. Talán elsőre nem fog sikerülni a ritka vad elkapása, de még sokadik alkalomra sem, ha az esélyarányokat nézzük. De ne aggódj, előbb vagy utóbb közös munkával úgyis megcsípjük őt vagy bármelyik más ritka vadat, hogy legyen mivel büszkélkednünk később. Majd azt fogom mondani mindenkinek, hogy a zsákmányaim nagy részét együtt fogtam egy igazán nagy szakértővel, akinek még a külsejére sem kell panaszkodnia, nemcsak hogy az okos taktikus agyára - Megeresztettem itt egy kacsintást. Ami biztos az biztos, valóban olyan forma ez a Yuichi, hogy meg tudna hódítani lányokat. De mivel nem ismerem, így nem tudhatom még, hogy mit takar a belső. Ha jól kezdte a bemutatkozást, és én is rendes voltam hozzá, az már nálam egy igen jó pont. De attól függetlenül még így sem tudhatom, ki ő igazából, és mit szokott csinálni, meg hogy folyamatosan csajozik, vagy megállapodott egy hosszabb távú kapcsolatnál valakivel, vagy már házas, vagy nem érdekli őt a lányok, vagy a yaoi témájába sorolható... ejj, de sok a lehetőség a miértekkel és hogyanokkal! Vagy csak csupán szeretek az ilyesmin gondolkozni, hogy jobban megismerjek valakit, aki már szimpatizáns. De ettől függetlenül Yuichi, még ha nem is ivós típus, mint én, benne van azok között, akiket szívesen meghívok egy egyszerűbb ivóestére.
Elfogadtam rögtön a baráti felkérést, ami nagyszerű ötletnek tűnt. Így be tudjuk mérni egymást, és könnyedén üzenetet küldeni egymásnak, miközben lesben vadászunk, vagy csak véletlenül elkallódunk valamerre.
Úgy tűnik, ahogy én az előbb, Yuichi is elmélázott valamin.
- Na mi van, kis Ábrándos Törpöm, talán a borom beindította a gondolatmeneted? - élcelődtem egy kicsit, mielőtt felmászom egy fára, és onnan figyelem meg a vadat, mielőtt a megfelelő pillanatban lecsapunk rá, mint a predátor a prédára. Választ kapok, még reagálok, mielőtt megyek a helyemre. Ha nem, csak mosolygom Yuichire, és akkor is megyek a helyemre.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Dec. 29, 2015 10:53 pm

- Köszi - köszöntem meg tiszteletteljesen, és terítettem be magam a lepellel, lábaimra gumi szerű anyaggal rászorítottam, miközben hallgattam a lányt. Remélem azért látjuk a ritkaságba számító egyedet, egy ideig ellennénk a pénzből, amit azért kaphatnánk, na meg a főztből. Százötven, akkor bőven felülmúlom, ezt nem rejthetem háttérbe, hogy közel mester szakács vagyok. Azt hiszem a ritkáét én főzöm meg, vagy sütöm meg neki. Felnéztem a bókra, és még elkaptam kacsintását, amit egy szolid mosollyal viszonoztam. - Köszönöm - pirultam el egy pillanatra. Azt hiszem ebből képtelen vagyok kinőni. - Egy csinos és felkészült vadásszal sokkal könnyebben megy, na és persze, két frontról egyszerre - mondtam. Az is ritka aki egyáltalán a levegőben meg tud maradni, szóval a képességét, már alig várom, hogy lássam működés közben. Én úgy is csak villámlani tudok csak, ahogy futok. Kedves, minden esetre. Mosolyogtam a szám szegletében a lányra, miközben eltettem az épp nem kellő felszereléseket.
Elfogadta az elküldött felkérést, így meg is jelent az őt jelző egyazon kaszt színű pötty a kis térképemen, amit az időm nagy részében sűrűn használok is. Így már együtt a parti felkéréssel el is küldtem a barát felkérést. Mert bizony ez egy virágzó kapcsolat kezdete is lehet. Vajon.. nem is tudom. Talán.. fűztem tovább a pillanatnyi gondolatot. Mire visszatévedtem a gondolkozási síkról.
- Tessék? - kérdeztem - .. jaj igen. Ritkán iszok ilyet, de felmelegített belül - csaptam az öklöm a mellkasomnak. Majd távozott is, egy röpke pillanatig követtem alakját, majd a lepedőből hajtott csukját a fejemre húzva előre törtettem a ritkás növényzetben. A lábaim alatt ropogott a hó. Megvártam míg sűrűsödnek a fatörzsek, utána lassítottam. Látásom bekapcsoltam, hogy vad után keressek, de a sötétség a legjavát kitakarta. Rápillantottam a mini térképre, majd folytattam az immár lassú előre nyomulást.

Noxynak: 'Földön még semmi, látsz valamit fentről?'

Derékig lehajoltam, és úgy osontam, hogy minél kevesebbet roppanjon a bakancsom alatt a hótömeg. Talán ott, néztem észak nyugatnak, egy törzs mögül, amibe jeges ujjaim kapaszkodtak, a friss mohába vékony vájatot húzva.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Noxy on Szer. Dec. 30, 2015 11:54 am

Leshelyemen vártam és vártam csendben, ahogy egy türelmes macska szokott az egérlyuk előtt, hátha előbb vagy utóbb kijön az egér. De kis idő elteltével sem jött még semmi sem. Addig is elgondolkoztam azon, hogy vajon ez a közös vadászat mit hozhat ebből. Egyrészt talán jó pár zsákmányt, másrészt egy számomra szokatlanul szoros barátságot, ami persze igen vicces helyzettel kezdődött. Rudolf, a rénszarvasnak és karácsonyi problémájának köszönhetően. De kezdetnek nem rossz, és még mindig jobb, hogy így alakult, és éppen Yuichivel találkoztam, minthogy valami eléggé problémás emberrel. Lehetett akár az az idegesítő kölyök már megint, és a mikulás szerkó miatt megint valami karácsonyi questadónak nézett volna. Vagy talán rosszabb játékossal is tallákozhattam volna, akinek vörös az indikátora. Na akkor, ha az megtámadott volna, kapott volna tőlem egy kis leckét. (attól még nem öltem volna meg, mivel nem vagyok gyilkos, és úgy is lenne tisztességes. De ha behajtásos melóról lenne szó, akkor biztos kiverem az illetőből a megbízó jussát, akkor is kt keretén belül.) Yuichi tisztességes fickó, és biztos vagyok benne, hogy hasonló szituációban rendbe tesz egy-két nagyképű rosszfiút.
Szóval leshelyemen lesben vártam. Idővel később az erdő legsűrűbb részletén, kelet irányába mocorgást észleltem. Ugyanebben a pillanatban kaptam üzenetet Yuichitől, aki helyzetjelentést kért. Rögtön visszaírtam.

Kelet felé, a legsűrűbb rész. Készülj. Az irányomba fog tartani, feléd fogom hajtani.

Elküldtem az üzenetet. Feszült csenddel vártam, hogy mikor jön elő a bestia, hogy véghez vigyem az akciót. Vajon mi lesz ez? A ritka vad? Netán valami közönségesebb? Remélem, hogy valami nagyobb állat lesz ez, mert a sötétben nem tudom még kivenni, hogy a közelgő valami mekkora.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 29

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szer. Dec. 30, 2015 1:12 pm

Meg is jött a válasz. Ugyan innen az említett irányba nem láttam semmit, csak növényeket, ágakat, rengeteg havat és fatörzseket. Megbíztam a lányban és arra fordultam. Halkan elsuttogtam magam előtt egy képesség aktiválást, amivel lehívtam a második kardom. Ugyan igyekszem majd kard lapjával ütni, ha sikerül megelőznöm a repülő lányt, de ez közel sem biztos, legalább sakkban tartom addig, amíg Ő felülről lecsapja. Bal kezemben megjelent a fényes vaskard, aminek markolata tovább hűtött. A lepel alól alól kilesve és a hóhoz lapulva vártam a pillanatot, amikor is a lány megindítja a támadását. Ugyan ezután a feladom, elállni az útját vagy lecsapni, bármekkora teremtmény is érkezik. Azonban északnyugatról is az előbbi mocorgás megismétlődött. Hátam mögé néztem, ahol is a közelben sétafikált az a bizonyos második fenevad is. Két fele ugyan nem tudok szakadni, de talán, ha én pedig a lány irányába kergetem azt a vadat, ami mögöttem van. Hallom a neszezését.
Lépteit követve, vártam míg mellém ér, s tovahalad. De leginkább szemem a radaron tartottam, és ahogy megindult Noxy a lecsapó manőverrel, úgy én is megindítottam kis magán akciómat, hogy a másik vadat is egy pontra űzzem.

Két kardom villant a levegőben, és ahol az ütközési pontnak kellett legyen, csaptam magam elé kettőt, figyelve, hogy ne társam sértsem meg, és lehetőleg ne álcáját vágjam meg, vagy őt üssem ki, hanem valamelyik esetleg mindkét vadat. Utána bizony eltáthattam a szám az angyal újra rajzolt másán. Majd letekintettem a kiterített Hiúzra.


// ritka vad: Hiúz

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.