Erdőség #1

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: Erdőség #1

Témanyitás by Danee on Kedd Dec. 19, 2017 12:59 pm

KIWI


Csöndesen bóklásztam az őszies tájban.
Hónak még nyoma se volt. Ha esett is már, akkor mostanra biztosan elolvadt az éppen csak haloványan melengető napsütésben.
Nem sokkal múlt dél, mégis olyan érzésem volt, mintha lassacskán már a napnyugta felé közelednénk.
Valahogy nem bírtam ezt az évszakot.
Nagyon nem. De kellett a friss levegő, "odahaza" a céhház falai között már nem találtam semmit, ami lekötött volna.
Ugyanakkor nem volt kedvem grindelni sem: csak a játékért, magáért nyüstölni magam, hogy haladjak a szintekkel, hiszen már így is bőven a megnyitott pályák szintje fölött járt az avataromé: nem volt rá nagy szükség.

Az ünnepek közeledtével a játékosok zöme is inkább a városokban tobzódott, ajándékötleteket vadászva a piacok zsongtak ilyenkor, vagy az éppen aktuális x-mas eventek droppjai miatt vágták a kis szörnyek hordáit.
Mindkettő hidegen hagyott. Talán ha lett volna valaki, akivel együtt bolondozva... de nem volt. Még Chant se láttam mostanság, és egyébként is neki már ott van Jay.

A kiszáradt, fagyos, mindenféle színben pompázó falevelek a sárguló fűszálak között zajosan recsegtek minden lépésem alatt, ahogy haladtam előre céltalanul. Néhányuk a levegőbe emelkedhetett újra, ahogy bosszúságomat, és mindenféle elfojtott bajomat az ő rugdosásukba éltem ki. Na nem kell semmiféle durva mozdulatra gondolni, Kívülről talán nem is nézhetett ki többnek puszta gyerekcsínynél.

Ahogy múltak a percek, kezdetem érezni, hogy nincs ez így rendjén: hoztam ugyan vadászfelszerelést, de nem igen akaródzott egyedül vadlesnem, hiányzott a társaság, és bárhogy is igyekeztem elhessegetni a dolgot azzal, hogy majdcsak szembejön valaki, és összehaverkodom vele, legbelül tudtam, hogy erre vajmi kicsin esély van az évnek ebben a szakaszában.

Végül megadtam magam a pesszimista okfejtésnek és böngészgetni kezdtem az névjegyzéket. Nem volt köztük senki, akiről úgy gondoltam volna, hogy zaklathatnám, végül a legfrissebb bejegyzés fölött állt meg az ujjam.
Egy küldetés és egy párbaj volt a nagy közös múlt. Nem adtam neki sok esélyt, hogy pozitív, vagy egyáltalán bármiféle választ kapjak rá, de azért elküldtem. Próba, cseresznye:

Danee írta:Szia Kiwi, lenne kedved ismerkedni, esetleg egy közös vadászat?
Üdv: Danee (a srác az izzó barlangból. Nem, a másik)

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.