Erdőség #2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Malcolm on Szomb. Ápr. 18, 2015 11:13 pm

- Igen... - majd mire Asu egyet pisloghatna, Malcol már ugrik is. Ugyanis miközben Asu a listát nézegette, a malkavita éppen azt fülelte, hogy a bokrokban valamiféle jószág mozgolódik néhány méterre. egyet szökken, majd irdatlan nagyot dobbant a bokor előtt, melynek hatására a kacsák fölreppennek. Nincs más dolga, mint karmaival lecsapni az egyiket, a madár pedig nagyot nyekkenve zakózik a fűben. Malcolm ismételten elszorítja az állat nyakát, ezúttal azonban Asuka legfeljebb a roppanást hallhatja, ahogy a vámpír egyetlen jól irányzott mozdulattal tekeri ki a mob nyakát. Azt már nem láthatja a sötétben, hogy a malkavita minként habzsolja be a pixeleket. Elégedett fejjel lép vissza a nő mellé, miközben lesöpri a ruháját és folytatja a mondatot ott, ahol abbahagyta. - 2000 arany elegendő lesz a költségeid fedezésére?
Az, hogy mi necces, meg mi nem, igencsak hidegen hagyja, a napsütés meg még inkább. El is fintorodik, de az iménti étkezés kellőképpen kielégítő volt ahhoz, hogy most ne tudja igazán felbosszantani a nő. Az viszont őszintén meglepi, hogy nem Asuka a céhvezér.
- Ha nem te vagy a vezér, miért vesződsz annyit azzal, hogy a tagok közé csábíts? - Aztán hamar meg is kapja a választ, miszerint ő a vezér jobb keze. Haru neve hallatán viszont már rendesen elkerekednek a szemei s elsőre csak ennyit sikerül kiböknie: - Lucretia?! - nyel egy nagyot, majd elkezd járkálni, hogy agyát még inkább gondolkodásra serkenthesse. Össze kell raknia a képet a fejében, át kell látnia az összefüggéseket. Lucretia, vagyis Haru azért adta próbaként egy másik céhvezér megölését, mert konkurenciát, esetleg fenyegetést látott benne? Malcolmot még jobban elönti a dicsőség érzete, hiszen nemcsak örömöt szerezhetett Anatole kivégzésével Atyjának, hanem még meg is védhette egy rivális esetleges jövőbeni ártó szándékától! Ellenben a Tachibana név semmit sem mondott számára, kis galamb láttán pedig elmosolyodik, de azért feltesz egy kissé gúnyos kérdést.
- Ha erről ismerhetitek fel egymást, akkor miért rejtegeted? Ha jól látható helyen, mondjuk a kézfejemen lenne, akkor legalább mindenki felismerhetne rögtön. Vagy ez túl nagy veszélyt rejt? Mennyire közismert a céhetek? Egyáltalán mi tart össze benneteket, mi a célotok, ha még egymásban sem bízhattok meg? - Afelől már nincs kétsége, hogy csatlakozni fog a Liberatorshoz és a kérdéseit feltehetné egyenesen a vezérnek is, de jobb több helyről informálódni és tesztelni is Asuka hűségét. És bizony a tűréshatárait is, mert arról a bizonyos tervről Malcolm szándékosan nem beszél még.

[kacsa]

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Asuka on Vas. Ápr. 19, 2015 1:53 am

Amíg a listát böngészem, s az árakon gondolkozok, addig társam - hiszen az eddigi közös kalandjaink után lassan már erre a szintre emelkedik - vadat talál. Nincs is erre más magyarázat, mintsem hogy eltűnik kicsit a szemem elől, a hangját azonban így is hallom. A lehető legcsendesebben próbál végezni az állattal, de így is beleborzongok. Nem értem, miért lógok ilyenekkel... Tőlem távol áll ez az abszurd barbaritás. Inkább a listára koncentrálok, s összeszámolom, hogy nagyjából mennyibe is kerülhet, a kapott ércekkel. Elég drágán dolgoznak a kovácsok, hozzájuk képest én apró pénzre váltom a tudásomat, ehhez képest alig vannak megrendelőim.
- Kétezer? Én körülbelül 1800-at számoltam, nem beleszámítva a nem várt költségeket. Bizonyos bónusz költségekkel, például T1-es nyersanyagok, a céh gondoskodik számodra. Tekintsd előlegnek. ^^ - a bennfentes embereket jobb megfizetni. Ha fizetsz, akkor hallgatnak. A nagy, börtönbe került maffiózók és drogbárók alkalmazottjaik is ezért tartják a szájukat. Mert még mindig fizetik őket.
- De mégis honnan van neked ennyi pénzed? Suspect - talán jobb lett volna nem tudni... De kíváncsivá tesz. Hirtelen ugrott vagy harminc szintet, ráadásul kérdés nélkül a kezembe nyom kétezer aranyat, hogy gazdálkodjak vele.
- Lucretia? - a listát lecsukom, mindenről holnap gondoskodok. Néhány nap elég lesz, de ugye nem egy helyről kell összeszerezni mindent. Nem ismerek semmiféle Lucretiát. Hacsak nem ez Haru valós neve, de ezt igazából kötve hiszem. Nagyon európaiasnak hangzik. Mintha valami középkori történelmi személy neve lenne. De ehhez én nem nagyon értek. Én is járkálásba kezdek, hátha meglátok én is valami vadat, például egy elefántot egy bokorban, mert kell az a jelvény. Na persze sehol semmi.
- Közismert... hogy létezik egy titkos céh, titkos célokkal. Elkezdtek kutakodni utánunk, ezt sikerült kiderítenem. Többen is mondták. Sőt, mi több... - itt megeresztek egy perverz mosolyt. Perverz, amiért láthatóan erre a szerepemre vagyok talán a legbüszkébb. Kihívást állítottam magam elé azzal, hogy vörös indikátorost szereztem. S jó úton haladok afelé, hogy így is ugyanazokat a "jogokat" élvezzem, amit egy oly' ártatlan zöldike is megkap.
- Engem kértek fel arra, hogy beszéljek nekik minden vörösről, akit ismerek. Hátha ezzel új nyomra bukkannak. Hát nem izgi? *.* - csillogó szemekkel számolok be mindenről, mint egy kisgyermek, aki élete első "ciánpipis" nyalókáját kapja meg. Azt a nagyot, ami kakas formájú, és a cirkuszoknál meg vidámparkoknál szokták árulni. Igen, gyakorlatilag spiclit akarnak csinálni belőlem. Természetesen nem áll módomban elárulni a céhet. Az elrontaná a játékot. De arra nagyon jó, hogy félrevezessem őket.
- Persze, amikor figyelmeztettem őket, csupán Haru és Cellindir vették komolyan. -.- Aztán találkoztam veled. Veled, akin még én sem tudok átlátni. Aki képes vagy "out of the box" gondolkozni. Ki vagy te? Létezel-e egyáltalán? Hogy vagy képes még engem is kétségekbe taszítani saját identitásommal kapcsolatban? - válaszokat akart, erre én teszek fel kérdéseket. Persze rengeteget mesélhetnék még a céhről. Például hogy miért érzem árulásnak, hogy egyáltalán nem foglalkoznak a dolgaikkal. Hogy egyáltalán nem támogatják Harut. Hogy feleslegesen küzdök értük. De ha nem cselekszem, akkor viszont engem is elkaphatnak. Akkor pedig vége lesz a szórakozásomnak. S mikor a kézfejes dologra, s a céh összetartó dolgairól. A közös eszméről, amit akár komolyan is vehetsz, mint én, vagy éppen csak kifogásként használhatod, hogy a hatalmad mások halálán keresztül élvezhesd ki. A függetlenségről, hiszen mindenki élheti a saját életét. Azonban minden gondolat megszűnik a fejemből, amikor egyszer csak valamibe belelépek, ami cseppet sem volt kedves. A bokámat, s a rajta lévő tetoválást fém fogak szorítják, s ami a legrosszabb... KITÖRT A CIPŐM SARKA! A szemem láttára pixeleződik el...
- Grrrrrrrrrrr! ¬_¬ - na most ideges lettem. Az egy dolog, hogy beleesek egy ilyen ostoba csapdába, ráadásul megint a földön kötök ki, de mi az már, hogy valaki szanaszét hagyja a buta csapdáit? És én még ezért pengettem ki azt a sok aranyat, hogy jó legyen a cipőm sarka? Hát ez szép! Bíróságra viszem azt a cipészt! >.>


//csapda//
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Malcolm on Vas. Ápr. 19, 2015 11:30 am

- Rendben, akkor a maradékot tartsd meg fáradozásaidért cserében. Ha szükséged lesz még pénzre, akkor jelezd! Az pedig hogy honnan van ennyi pénzem... csak egy kicsit használnod kéne a szép kis buksikádat. Láthattad az imént a vadászási technikámat. Szerinted mennyi ideje foglalkozom ezzel a... tevékenységgel? - Szemrebbenés nélkül tud hazudni és ha azt vesszük figyelembe, hogy hány áldozata volt már eddig, lazán összejöhet az a 2000 arany, főleg ha belefut egy tehetősebb "kuncsaftba".
Úgy tűnik, hogy adok-kapok játék megy, vagyis ha Malcolm nem árulja el a tervet, akkor Asu sem beszél a céhről. Vagy csak egyszerűen elkalandozott. Az ilyen cukiskodó rohamai közepette hajlamos a szétszórtságra. Amikor pedig fény derül arra, hogy a nő gyakorlatilag kettős ügynök kettősség nélkül, Malcolmból kivált egy felhorkanó nevetést. Annyira jellemző az emberekbe, hogy ilyen balgák legyenek. Bár hozzá kell tenni, Asuka igencsak meggyőző tud lenni és az önmarketingje is jó. Van egy olyan kisugárzása, ami minden undorító sallanggal együtt is megnyerővé tette még a malkavita számára is. Mitől lehet ez? Hogy kiszámíthatatlan és őrült, mint ő? Könnyen lehet, hogy csupán ennyiről van szó. Bár emberi szemmel szépnek mondható teremtés, Malcolm számára pontosan az az esszencia hiányzott belőle, ami a vámpírt vámpírrá tette: a kimértség, a rideg elegancia és a márványtest képzete. Amíg pedig Malcolm kontrollálja a testet, addig Asukának nem kell attól tartani, hogy emberi örömök után sóvárogna a nő jelenlétében. Egy kérdés azonban megfogalmazódik benne.
- Mi a bizonyíték arra, hogy mégsem vagy teljesen kettős ügynök? Honnan tudhatom, hogy éppenséggel nem te vagy az, aki kiszivárogtatja az infókat a céhről? Lehet a céhet is csak szórakozásod forrásának tekinted. Mi az, ami lojálissá tesz Lucretiahoz? - Szándékosan az általa ismert nevét használja Harunak, hadd tanulja csak Asuka is a Mester magasztos nevét. A kérdéseire azonban már nem tud válaszolni, mert ez az ügyetlen némber a hülye cipőjében belelépett egy csapdába. Az is biztos, hogy éjszakai bevetésre nem fogja magával vinni facepalm Odalép a földön heverő Asuhoz, leguggol, majd mindig aktív súlyemelésével nemhogy könnyedén szétfeszíti a csapdát, de azonnal szét is roppantja azt. A pixeleket jólesően szívja magába, majd gúnyosan megjegyzést tesz még mindig a nő bokáját fogva.
- A galambod sem szárnyalhat örökké, óvatosabbnak kellene lenned... - És ezt aztán lehet átvitt meg minden létező értelemben érteni. - Ezerszer megmondtam már, hogy a cipőid alkalmatlanok terepre. Van másik? - És ha Asu odaad egy másik cipőt, akkor Malcolm felhúzza a lábára, majd törökülésben leheveredik vele szembe. Továbbra is fülel, és ugrásra kész állapotban van, de eljött az ideje annak, hogy alaposan elbeszélgessenek. Kettejükről. Lenyitja a menüjét, ami a vak sötétben igencsak hátborzongató megvilágítást ad falfehér bőrének az arcába világító fény hatására. Előkeresi azt a bizonyos valentin napi levelet, hogy pontosan idézhessen a nemrég elhangzott kérdések mellé. Undorítónak tartotta az egész levelet, nem véletlenül nem válaszolt rá. Viszont ez nem játék tovább, ideje tiszta vizet önteni a pohárba.
- "Megláttam benned a szörnyeteget. Megláttam benned a vonzó Bestiát. Azt, ki nem ismer kegyelmet." - nem néz fel a nőre, csak folytatja, a Tébolyult én bugrisságáról szándékosan megfeledkezve - "Nem érdekel a jóság, a szentség, az álszentség, csak a játék, a szörnyek játéka, amiben részt vennél." "Szükségem van a Szörnyetegre, hogy ekképpen saját szörnyetegem étvágyát is csillapíthassam." - Szünetet tart és ekkor már a nő tekintetét fürkészi, miközben felidézi magában az imént elhangzott kérdéseit. "Létezel-e egyáltalán?"
- Miért van hát szükséged ennyire rám? Miért ragaszkodsz ennyire hozzám? Mit akarsz tőlem? Mit akarsz faragni belőlem magad mellett? Alárendelt csatlóst? Egyenrangú társat? Felsőbbrendű mestert? Bérgyilkost? Kémet? Bábot? Szeretőt? Választ akarok. Most! - Az is megfordult a fejében, hogy Asuka azt akarja, hogy Malcolm vámpírrá tegye, de a nyilvánvalót nem neki kell felfednie, nem kockáztathatja a kilétének felfedését egy fruska miatt!

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Asuka on Vas. Ápr. 19, 2015 12:58 pm

Csupán nagyon ritkán folyamodok arra, hogy kilootoljam az ellenfelem. Nem szeretném, ha véletlenül nálam kötne ki más felszerelése, gyanússá tehet. Gyanúsabbá, mint amilyen vagyok. Ráadásul utálok felesleges kacatokat felhalmozni... Általában azonnal lepasszolom a banknak, ha valami már nem kell. Idegesít, ha kupi van az inventorymban. Egyedül a különféle ruháimat és cipőimet sajnálom, főleg, amiket még csak nem is hordok. Tisztára bűntudatom van miattuk. Sad Nem kétség viszont, hogy Malcolm sokkal veszélyesebb annál, mint amit eddig gondoltam róla... hiszen ez az egyetlen magyarázat arra, hogy honnan van neki ennyi pénze ilyen felszerelésekre. Talán egyedül annyit mészárolt, mint az összes Liberators tag együtt véve. Pedig nekem sem alacsony a listám... amit már vezetni sem vezetek. Már nem látom értelmét az egésznek.
- Jól van na. Azért még nem kell kifakadni. Tudod jól, hogy kényes vagyok a cipőimre. Sad - könnyedén szétfeszíti a galád csapdát, ami tönkretette a kedves lábbelimet. Szerencsére csak a sarka esett le. A földön ülve bogarászni kezdek az inventorymban, hogy új cipőt keressek, hiszen természetesen van másik, mindig van másik. Azonban nem is tudom, melyiket vegyem elő. Szóval, még beletelik néhány percbe, mire kiválasztom a megfelelőt.
- Luc... - felvonom az egyik tökéletesre formázott szemöldökömet. Egyrészt azért, mert megint ezt a furcsa nevet használja, másrészt pedig azért, mert hozzáér a lábamhoz, ahogyan szétszedi a csapdát. Ez egy kicsit még csikis is, a fűbe kapaszkodva viszont sikerül nem megrúgnom a fejét. Az azért kellemetlen lenne, főleg az én sebzésemmel. Mindezek ellenére egyáltalán nem érzem kellemetlennek az érintését. Még magam sem veszem észre, hogy kicsit úgy fordulok ültömben, hogy a selfie-képesebb pózomat mutassam felé, s még a hajamat is megigazítom.
A kérdése persze teljesen jogos... de van valami Haruban, ami miatt képtelen vagyok nemet mondani neki. Miután egyszer, nagyon régen először találkoztam vele, éreztem felőle egy olyan rejtett tehetséget, amivel senki más nem rendelkezik. Valamiért könnyedén ráérzek más személyek értékeire, viszont ritka az, ha valaki efféle tiszteletet vált ki belőlem. Kár, hogy ezt a többi Liberators tag egyáltalán nem érzi át.
- Tisztelet. ^^ Óvom őt, és segítek neki ott, ahol ő nem boldogul. - igazából nincs erre logikus válaszom. Még mindig ember vagyok, emberi logikával, vagy éppen illogikátlansággal. Ettől nem tudok elszakadni. Végül sikerül kiválasztanom egy pár rikító rózsaszín, virágmintás cipőt, ami illik a hajam színéhez. ^^ Ráadásul pántja sincsen, szóval még a galamb is jobban látszik.
- Kettőnkről? Mire gondolsz ezalatt, Malcolm? - mintha egy pillanatra szúrós fájdalmat éreznék magamban. Ekkor észlelem csak azt a furcsa, "selfie-gyanús" pózt, amit ültömben felveszek, s azonnal megpróbálok valami természetesebb ülést felvenni. Így, hogy az új cipő a lábamon, már talán kisebb probléma. Nem értem, mi ütött belém, én egyáltalán nem szoktam zavarba jönni. Erre feltesz egy ilyen kérdést, s a vérnyomásom azonnal az egekbe szökken.
- Ó, hogy azok... Egy költő veszett el bennem! *.* Valahol nagyon mélyen... - őszintén szólva fogalmam nincs, hogy miket is írtam. Nem voltam teljesen magamnál. Az úgy volt, hogy senki sem hívott el Valentin napolni, úgyhogy bosszúból teleszemeteltem sok ismerősömnek, de még ismeretleneknek is a levelesládáját. Talán csak az első másfélnél voltam józan. Azt tudom, hogy Shuunak mit írtam... meg azt hiszem, Cearcsimercsinek kezdtem el egyet. Viszont onnantól kezdve már nem sokra emlékszem, s azóta is féltem megnyitni őket. Úgy tűnik, nem indokolatlanul. Ha nem tudnám, hogy én írtam ezeket a sorokat, most kinevetném őket.
- Nem vagyok mindig teljesen tudatomnál, amikor ilyeneket írok... Aincrad megannyi tudatmódosító szerrel rendelkezik, csak rajtam kívül kevesen fedezték fel őket. - még céhgyűlésekre is varázssütivel megyek. Könnyebb utána hazudni, hiszen sohasem fogsz pontosan emlékezni a dolgokra. A levelekről is csak annyit tudok, hogy elég sokat megírtam, de aztán elvesztettem a számlálást. Persze, kérdésére még mindig nem tudom a válaszomat. Mégis mit akarok én tőle? Társat? Szeretőt? Alárendeltet? Csatlóst? Mestert? Nem tudom... igazán nincs már fogalmam róla.
- Önmegismerési folyamatom része vagy. A valós kapcsolataim saját énem tükörképei. Mindenki közül viszont te vagy az egyetlen, aki visszatükrözi azt a sötétséget, mely mindig is bennem volt. - arcvonásaim az "őszinte pillanat" ellenére teljesen elkomorodnak. Lábaimat magam alá húzom, hangom pedig a cukiskodó rinyáról újra arra a másik fajtára változik. Malcolm az egyetlen Aincradban, akinek nem kell hazudnom. Ez pedig Felszabadító érzés.
- Tehát. Folytatjuk a vadászatot? Még tartozom neked néhány válasszal is.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Malcolm on Vas. Ápr. 19, 2015 1:27 pm

Selfie-képesebb póz? Először fel sem tűnik neki, mint mondottam, szexuális vonzalmat aligha vált ki Malcolmból a nő jelenléte. Ellenben ha szabadjára engedné a Tébolyultat, nemcsak a cipő sarka törne ki egy ilyen pózban, de szakadnának a ruhadarabok is. Borzalmas dolgok az állatias ösztönök, borzalmasak No Asuka pedig túl hasznos ahhoz, hogy Malcolm csupán szórakozásra használja. Az a bizonyos póz pedig csak akkor tűnik fel a malkavita számára is, amikor érintése hatására változnak az arcvonásai. Ismeri ezt viselkedést, az utcán összeszedett luvnyák kellették így magukat előtte, csak hogy droghoz juthassanak. Ez a póz azt jelenti, hogy Asuka akar valamit és ezért nem rest bevetni a nehéztüzérséget sem. Ha Malcolmnak sikerül elhitetni vele, hogy próbálkozásai nem csak közömbösséget váltanak ki belőle, akkor talán még jobban magához láncolhatja. Megengedi neki azt, hogy fifikásabbnak hihesse magát a nő. Amikor felhelyezi lábára az új cipőt, hideg ujjaival alig észrevehetően végigsimít a bokáján lévő galambon. Az pedig, hogy tudatmódosító szerekre hivatkozik a levél tartalmát illetőleg, nos hiszi is meg nem is. Hallotta már full józanul is akkora sületlenségeket mondani, hogy kettéállt a füle.
Az egy csöppet sem elhanyagolható válasz, hogy Asukát a tisztelet köti Lucretiához, s abban Malcolm nem is kételkedett, hogy Atyjának ne sikerülne bárkiből tiszteletet kiváltania. Könnyen lehetséges, hogy Asuka már rég be lett vonva a vér kötelékébe, így érthető lenne a feltétel nélküli hűsége is. Erre azonban még a Mesternél is rá kell kérdeznie, az a biztos. Továbbra is kételkedik Asuban, de annyira már nem, hogy ne avassa be végre a tervébe. Ha elárulják, akkor sincs vesztenivalója, legfeljebb nem megy többet bossra. Nem egy nagy érvágás. Viszont most már érti végre, hogy Asunak miért van rá szüksége és miért ragaszkodik ennyire hozzá. Társra van szüksége, egy olyan társra, aki nemcsak megérti, de elfogadja is olyannak, amilyen. Malcolm már régóta nem vágyott ilyen társra, de ha mégis, akkor Lucretia személyében ezt megkaphatta. Azonban ahogy a fűben kuporgó nőt szemlélte, minden világossá vált számára. A kemény magatartás, a cukiskodások, az ármánykodások, a drogok, a lojalitása, az intrikák, a fontoskodás. Minden egybevágott. Ez a gyámoltalan nő csak figyelemre vágyott. Csak annyit akart, hogy észrevegyék és hogy fontosnak érezhesse magát. Különben miért akarna mindenkinek megfelelni és miért keresi vörösként is a zöldek kegyeit? Malcolm pedig ebben a szent percben úgy döntött, hogy kegyes lesz hozzá és fel fogja emelni. Felemeli arra a szintre, hogy fontosnak, sőt mi több, elengedhetetlenül fontosnak érezhesse magát. Mint mondtam, egy elégedett nő sok mindenre képes. Felegyenesedik, majd egyetlen könnyed mozdulattal talpra állítja Asukát is. Nem mondanám, hogy túl finomkodó mozdulatok ezek, van bennük az a fajta nyers durvaság és keménység, ami Malcolm egész személyét jellemzi. Pedig csupán arról van szó, hogy sosem járt tánc és illem órára... - Induljunk tovább és várom a válaszaid! Aztán beavatlak a tervbe...

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Asuka on Vas. Ápr. 19, 2015 2:28 pm

Talán az egyetlen személy eddig Aincradban, akinek ennyi mindent megmutattam magamból. Általában nagyon óvatos, s rendkívül tudatos vagyok azzal kapcsolatban, hogy hogyan viselkedek mások előtt. Másképpen beszélek Cearsohoz, akiben meglátom azokat a pozitív tulajdonságaimat, amikkel rendelkezem. Másképpen beszélek Shuuhoz, aki saját naivitásomat tükrözi vissza. S megint másként Timidushoz, aki pedig arra a taktikus hadvezérré nevel ki, ami miatt az igazságligások még mindig nem kaptak el. Malcolm pedig, Malcolm a tökéletes ellentéte mindannak, amit az előző három személy, s a megannyi többi megtestesít. Őbenne látom azt a sötétséget, amit nem lehet elkerülni. Aminek sosem szabad hátat fordítani, mert akkor teljesen elnyel. Éppen ellenkezőleg. Nem lubickolni kell benne, ahogyan azt Malcolm teszi, s nem menekülni, ami inkább Shuukaku szokása. Szembe kell fordulni vele, s meg kell ismerni. Hiszen az is a saját részed.
A "vámpír" viszont felfedezte azt, amit még én sem tudok magamról. Engedtem, hogy megvezessen, engedtem, hogy irányítson, s lényegébe véve sikerült az ujjai köré csavarnia. Mindezt pedig anélkül, hogy észrevenném. Pedig általában én próbálom ezt elérni másokkal. Veszélyes fegyvert nyert velem. Egy olyan fegyvert, aki nem tudja magáról, hogy egy fegyver.
- Először a céhről mondom el mindazt, amit eddig még nem válaszoltam meg. Ismered már néhány tagunk, valamint a vezér nevét. Azonban nem mondtam el, hogy mi az, ami miatt mégis együtt tartunk. - talpra állok a segítségével, bár a hirtelen lendület miatt kell egy kicsit egyensúlyoznom, hogy ne kössek ki újra a földön. Remélem, nem lépek bele még egy csapdába. Észreveheti, hogy ebben a cipőben kicsit bénább vagyok, mint a másikban. A járásom ugyanolyan flawless, hiszen mégis mi más lenne, de már egyáltalán nem próbálkozok merész mutatványokkal. Az akrobatikám ugyanis ahhoz a cipőhöz van kötve.
- Az unalmas részletekkel nem traktállak... ha belépsz a céhbe, úgyis elolvasod majd. Akkor pedig világossá válhat számodra, hogy miért csatlakoznak hozzánk. Olyanok is, akik tényleg hisznek ebben az eszmében. S azok is, akik egyszerűen csak élvezik, hogy Aincradban olyasmire folyamodhatnak, amire a való világban soha. - tényleg vannak olyan tagjaink, akik komolyan veszik a céh eszményképét, de ez nem mindenkire igaz. Vannak, akik egyszerűen csak szeretnek gyilkolni.
- Nem az a célunk, hogy minden tagot kötelességek elé állítsunk. Hanem hogy segítsünk nekik rejtve maradni. Aki nem elég okos, az nem képes túlélni. - eleresztem a kezét, s kiszemelek egy szimpatikus irányt találomra, hogy merre induljunk. Az ösvények mentén nem valószínű, hogy sok vadat találunk. De a csapdákkal azért jó lesz vigyázni.
- Éppen ezért minden tag egyéni és független. A céhen kívül pedig nem ismerjük egymást. A Liberators céh létezése pedig, mint már mondtam, titkos - viszont biztos vagyok abban is, hogy vannak, akik kutatnak irántunk. Nem tudják azonban a nevünket, a célunkat, viszont már legalább két személyt felfedhettek. Ezt pedig nem hagyhatom. S mivel az érintettek nem reagáltak a figyelmeztetésemre, így új módszereket keresek ennek megállítására. Bármi áron. - nem szeretek olyanokat ölni, akik nem szolgáltak rá, hiszen én nagyrészt céltudatosan vadászok. Olyanokra, akiknek az aincradi lét nem okoz örömet. Azonban ha kell, akkor ezen változtatni fogok. Tachiról és Cellindirről biztos vagyok, hogy tudják, közénk tartoznak. Chancery azt is elmondta, hogy a vörösöket már jobban figyelik. Szóval nem vagyunk biztonságban.
- Nem titok hát számodra, hogy a Liberators már veszélyben van. Így Lucretia is. - szándékosan ezt a nevet használom Harura. Így, másodjára megértettem végre, hogy nem hallottam rosszul, tényleg így nevezi a lányt.
- Ha belépsz a céhbe, elkerülhetetlen, hogy veszélybe sodord magad. Ahogyan az is, hogy olyan kihívás elé állítod magad, ami mellett sosem fogsz unatkozni. Újra játszhatsz öt játékkal egyszerre. Csupán magadnak kell megalkotnod, hogy mi is ez az öt. - sok minden változott, mióta legutóbb próbáltam a céhbe csalogatni. Akkor még stabilak voltunk, most viszont érzem, hogy rezeg alattunk a léc. Azóta használok tudatmódosító szereket is, hiszen nem tudnak kiszedni belőlem valamit, amire nem emlékszem pontosan. Ha esetleg minden rosszra fordulnak.
- Kockázatot ajánlok neked, Malcolm. Kockázatot... A céhvezér egyedül nem lesz képes fenn tartani az álcát, ha nincsenek mellette a társai. - egyedül én foglalkozom Haruval a céhen belül. Pedig arany szíve van. Karácsonykor még ajcsit is kaptam tőle! *-* Tiszta cuki volt.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Malcolm on Vas. Ápr. 19, 2015 4:12 pm

Na tessék, ugye megmondtam! Már most sokkal inkább kezes bárány. Szépen sorra ontja is az információt a céhről, amelyet séta közben sorra elregél a nő. Malcolm meghagyja annak látszatát, hogy Asuka irányít, ezért készséggel engedi neki, hogy arra menjenek, amerre ő akar. Igazság szerint lényegtelen merre mennek, úgyis több tíz méteres hatókörben kifülel bármilyen mozgolódást, arról már nem is beszélve, hogy a sötétség ellenére még talán meg is látja a vadat. A lopakodását felesleges aktiválnia, Asu csámpázása úgyis elárulja a hollétüket, pedig már a menüt is becsukta, hogy az se keltsen riasztó fényt.
Visszatérve a válaszokra... amiket hall, azok tetszenek is meg nem is. Erős kétségei vannak afelől, hogy jól járna egy ilyen rizikós céhhel, ugyanakkor tagként több lehetősége nyílhat meg arra, hogy Mesterét szolgálhassa. Azt Malcolm is tudta, hogy a céhesek gyorsabb ütemben tudnak fejlődni, mint a szólósok, ráadásul komolyabb havi bevételeik vannak, mint amit a szólós menedék adhat. Ami viszont mérvadóbb volt, hogy a céhesek láthatják egymást a térképen, mint a barátlistások. Ergo ha bármelyik céhtag megpróbálná veszélybe sodorni Lucretiát, Malcolm már jóval előtte lefülelhetné a merényletet. Arra már Asuka is figyelmeztette, hogy Tachibana megbízhatatlan, ráadásul Asuval mindketten a frontosok köreiben mozgolódnak. És ha mindez nem lenne elég, Haru neve közkézen forog, mint egy titkos céh vezére. Jól mondja Asuka, új módszert kell találni a céh védelmében.
- Ki a két személy, akit felfedtek a céhből? Akik tudnak a titkos céh létezéséről, azt is tudják, hogy mi a céh célja? Azt mondjuk még nekem sem árultad el, hogy mi az összetartó motivátor. Továbbá szükségem lesz egy listára azokról, akik veszélyt jelenthetnek Lucretiára a céhre. - Ideje a kezébe venni a dolgokat, mert úgy tűnik, hogy Lucretia nem érzékeli a veszélyhelyzet komolyságát, az elhárítás pedig lehetséges, hogy meghaladja Asuka képességeit. Malcolmnak viszont ez egy újabb bizonyítási lehetőség lenne, amivel előrukkolhat Atyjának. Malcolm nem volt hülye és pontosan érzékelte, hogy Asuka is azzal próbálja meggyőzni, hogy felhívja a Lucretia körül ólálkodó veszélyre. A malkavita pedig hajlandó volt belemenni a játékba és a kihívásba is. Már éppen belekezdene a terve taglalásába, amikor is madarak reppennek fel egy bokorból. Azt még Malcolm sem tudja megállapítani, hogy összesen mennyi, találomra választ ki egyet, amelyet egy jól irányzott tőrdobással terít le. A madár szertefoszló pixeljei után csak a felugró panel jelzi, hogy a random választás igen szerencsésnek bizonyult, hiszen egy ritka fehér hollót sikerült elkapni. Összeszedi a tőrét, majd folytatja a félbemaradt gondolatmenetet.
- Az én terve semmivel sem veszélytelenebb, mint amibe te akarsz engem beszervezni. Védőfelszerelés nélkül fogunk belépni a méhkasba. El fogod nekem küldeni a 20. boss termének koordinátáit és a harc kezdetének időpontját. Mire megérkezik a csapat, már jelen leszek a helyszínen. Természetesen nem ismerjük egymást. El fogom játszani, hogy rábukkantam a boss kapujára és ebből kifolyólag megillet engem is a jog, hogy csatlakozhassak a frontosokhoz a harcban. Be fogok jutni, efelől ne legyenek kétségeid. Aztán ha bent vagyunk, akkor életbe lép a troll üzemmód. Senki sem bánthat azért egy kezdő frontost, mert nem ismeri a harcrendet, így mindent el fogok rontani, amit csak lehet. Viszont amiben szükségem van rád, az az, hogy segíts elhitetni egy fals bossinfót. Ha én mondom nekik az infót, nem fognak nekem hinni, merényletet fognak sejteni. Benned viszont már megbíznak. A fals bossinfó pedig az, hogy a boss random meg fog szállni játékosokat, akik a társaik ellen fordulnak. Ha kellően legyengül egy frontos, akkor csak le kell csapnunk rá és kiejteni a harcból. A végén pedig ha szerencsénk van, felmarkolhatjuk a boss itemet is. Ezt persze csak egyszer játszhatjuk el, a következő alkalomra már más nyalánksággal készülök. Innentől kezdve folyamatosan az idegeiken fogok táncolni és megnehezítem minden egyes próbálkozásukat. Amíg a bossokkal vannak elfoglalva, addig sem környékezik meg a céhet. Nos, bevállalod?

[fehér holló]

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Asuka on Vas. Ápr. 19, 2015 5:53 pm

Azt hiszem, sikerült végre ráéreznem arra, hogy mi is az a dolog, amivel a leginkább motiválható Malcolm. A legjobb, hogy nem kell bemutatnom neki Harut, hiszen elég egyértelműen a tudtomra adta, hogy ismeri őt. Ez pedig némiképp megkönnyíti a dolgomat. Szükség van rá a céhben... és nekem is. Nem bírok el ennyi dologgal egyedül. Mindenki tőlem várja a megváltást, közben pedig semmit nem tesznek azért, hogy a maguk kis titkai titkok is maradjanak.
- Cellindirt, valamint Tachibanát. Elképzelhető, hogy másokra is gyanakszanak, erről azonban nincs információm. - elkerülhetetlen volt, hogy spotlightba kerüljenek. Azért nem gondolom viszont, hogy rám gyanakodnának, mivel egészen másként viselkednek velem, mint Tachival. Pedig a frontosok, élharcosok többsége, már akiket ismerek, már évek óta ismerik a lovagot... de mégis nekem szavazzák meg a nagyobb bizalmat. Az pedig talán a legjobb húzásaim egyike volt, hogy bemártottam egy olyan vöröst, akinek ehhez semmi köze. Amíg vele foglalkoznak, addig van időm kitervelni, hogy akkor hogyan tovább.
- Éppen ezért nem haladnak a nyomozásukkal. Nem tudják, mi tart minket össze. Nem ismerik a céljainkat. De hogy őszinte legyek, azokat mi sem ismerjük igazán. Csak olyan játékosok gyülekezete, akik függetlenségük ellenére is érezni akarják a valahová tartozás érzését. Ezt, ezt az érzés semmi sem pótolhatja. Legfeljebb, ha egy másik "márkához" tartozol. - éppen ezért kelendőek bizonyos termékek jobban, mint a többi. Például én imádom a Lush dolgait, ellenben más, hasonló márkákra rá se szagoltam. Szó szerint... Mivel már egyszerűen hozzátartoztam ahhoz a márkához. Én magam váltam a termékké.
- Hamis boss információ? Ez elég meredek. o.o *.* - igen, nagyon meredek... de egyúttal legalább kihívás is. Káosz, káosz mindenhol! \o/ Abban egészen biztos vagyok, hogy Tachit nem vonom be a dologba, hiszen ő nem szeret az ilyesmikkel szórakozni. S abban is igaza van Malcolmnak, hogy hiteltelen lenne, ha tőle származna az infó. Viszont pontosan tudom, hogy melyik madárkáknak kell csiripelni kicsit, hogy végül a frontosok fülébe jusson. Sőt, még jobb! Sütemény! Igen, ez lesz a nyerő.
- Mennyi madár! o.o - elképesztő, hogy mennyi madár van itt... ráadásul tuti tele van hollókkal is! Még mindig nem sikerült egyet sem fognom közülük. Jól láthatóan egy pocakosabb fácán is megpróbál elrepülni - valamennyire ugyanis a közhiedelemmel ellentétben ők is tudnak repkedni, csak nem olyan hatékonyan. Ezért is olyan népszerűek a vadászok körében. Kiszemelem hát a fácánt, hiszen kicsit ügyetlenebbül, de azért elkaphatom. Éppen csak hozzáérek a menekülni készülő madárhoz, majd pedig hagyom is, hogy a rémült állat tovább rohanjon. Mindeközben Malcolm madara is lepottyan az égből. Na igen, így könnyű. ._.
- Az internacionális világünnep időpontjában fogok érkezni a boss teremhez. - megvárom, hogy leessen neki, mire is gondolok, de nem biztos, hogy ezt így megérti.
- 4:20-kor... Szóval, én addigra érkezem. De elképzelhető, hogy mások hamarabb ott lesznek. Így kalkulálj jól az idővel. Akkoooor... Szükség lesz... süteményre. Van, aki süteménybe rakja a boss infót. Kínai szerencsesütikbe, például. Egyszerűen el kell készíteni ugyanazt, és voilá! Már csak el kell helyezni Szophie ajtaja előtt. Vagy elküldeni... Sleep Kill módra, ismeretlen játékostól... Ahogyan az kevésbé feltűnő. Milyen a főzés jártasságod? *.* - igazából megcsinálhatnám én is, de nem olyan jó a főzésem, éppen csak közepes. Shuu sütijei viszont nagyon finomak. >.>


//fácán//
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Malcolm on Vas. Ápr. 19, 2015 6:24 pm

- Cellindir, aki ott volt Sierron is? Az a szőke mogorva Joffrey klón? Érte nem kár... - jegyzi meg félvárról legyintve - Az a fontos, hogy te feddhetetlen maradj! A valahová tartozás érzeténél pedig lényegesen nagyobb kohéziós erő is létezik egy céhen belül: exp, arany és itemek. Bármennyire is tagadják, még a nagybecsű frontharcosokat is ez motiválja, különben miért sorakoznak ott a boss kapuja előtt, mint a birkák? Ha elvesszük tőlük azt, amiért küzdenek - mert a kijutás csak egy jól csengő fedőszöveg - szóval ha kiesnek és se item, se exp, se plusz pont, és még az új burokra is költeniük kell, az igencsak kellemetlen érzés lenne. - Ismét megvillantja szemfogait, nagyon is elégedett a kis tervével. Persze roppant könnyen belebukhat az egészbe, de az, hogy egyáltalán munkálkodhat egy ilyen tervet és ebben még partnerre is talál, az igencsak felvillanyozza és minden rizikót megér.
Viszont Malcolmnak volt egy igencsak nagy hátránya, amivel tisztában volt, viszont változtatni vagy nem tudott, vagy nem is akart. Meg kell tanulnia, hogy lehet igazán az emberek bizalmába férkőzni. Ebben Asuka, de még talán Lucretia is segítségére lehetne, a főbb probléma azonban inkább az, hogy bár a színészi képességei megvolnának, csakhogy le kellene győznie az emberekkel szembeni undorát és a tömegiszonyát. Na de éppen ez az, amit nem tud, vagy nem akar. Könnyedén megoldhatná a dolgot azzal, hogy hagyja Anthonyt előjönni, ő úgyis olyan kis gyámoltalan, biztosan sokaknak megesne a szíve a kis amnéziás, törékeny fiún és elkezdenének anyáskodni felette. Még talán egy zöld céhbe is bevennék, amilyen idétlen. A bökkenő viszont az, hogy rettenetesen hosszadalmas lenne kivárni Anthony felvilágosítását a SAO-ról és a jelen élethelyzetéről, ehhez pedig Malcolmnak nem biztos, hogy lenne türelme. Bár amire Tony nem emlékszik, azzal nehéz megvádolni. Asuka is ezért használja ugyebár a tudatmódosító szereket. Vajon Malcolm bevállalná mindezt, vagy túl rizikósnak és kiszámíthatatlannak találná. A döntés még nem sürgető, ezen még ráér agyalni. Egyelőre marad az, hogy eljátssza Anthonyt, miközben próbálja úrrá lenni a paranoiáján és elfedni a szociopata megnyilvánulásait. Sokat kell még tréningeznie Asukával...
Az internacionális világünnep hallatán felvonja a szemöldökét, Filozófus pedig készséggel kisegíti, hogy bizonyára május elsejéről lehet szó. - Van bármi jelentősége annak, hogy pont május elsejére tettétek az időpontot? - aztán kifejti az aggályait is - A süti jó ötlet, de egy random ottfelejtett ajándéksüti gyanút kelthet. Én legalább is biztos trollkodást sejtenék benne. Kik árulnak boss infókat? Lehet egyszerűbb lenne valamelyiküknek odaadni, aztán majd megveszi egy frontos. Főzésre pedig nem pazarlok pontokat...


A hozzászólást Malcolm összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 19, 2015 7:04 pm-kor.

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Asuka on Vas. Ápr. 19, 2015 6:53 pm

Biccentek egyet, hogy valóban az a szőke hajú egyén az a Liberators tag, aki veszélyezteti a céhet. A probléma, hogy képes volt beszélni a céhről, s céljainkról egy vadidegennek, akit nem ismerünk. Engedte megfélemlíteni magát, sarokba szorították, s köpött. Ráadásul nem is keveset.
- Május elseje? Milyen május elseje? o.o - egyáltalán nem mondtam dátumot, csak órát. Megnyitom a panelemet, hogy kilessem a pontos időpontot, mármint a dátumot magát, s a koordinátákkal együtt elküldöm.
- A négyszázhúszas ünnepe... Bob Marley születésnapja. A többit szerintem, köhhöm, szerintem kitalálod. Wink - kis gondolkodás után koppan, hogy mit érthetett félre. Valamiért senki sem értette eddig az efféle célzásaimat. T.T
- Tehát, a koordinátákat ott találod, amit küldtem. Érdemes hamarabb érkezned... jóval hamarabb. A bossinfókat pedig... hát, nem adják ingyen. De egy csoportosulás adja ki őket. Ők csinálják a burkokat. Sayonara a nevük. - nem sokat tudok róluk, ami azt illeti, hiszen mindeddig nem volt jelentőségük az én szememben. Még akkor, ott, a bosson sem. Szerintem nem sok hasznuk volt. Valamiért viszont Shuu is folyton csak róluk beszél. Nem igazán tudom, mitől olyan nagy cucc a csoportjuk. De akkor, akkor koppant valami. Érkezett az isteni szikra. Az a fél füllel hallott mondat a 19. boss után még nem volt jelentős. Most azonban, most már kockáztathatok.
- Ééééés... egy kis ügyességgel talán rávehetem az egyiküket, hogy segítsenek hamis infókat csepegtetni. Persze nem csinálják ingyen. De azt mondták, pénzért segítenek. Azt pedig nem mondták, miben. Rolling Eyes - ördögi vigyor, az egész arcberendezésem is egészen megváltozik tőle. Imádom ezt a tervet! Sokkal, de sokkal izgibb lesz így! Lesz itt süti is, meg minden is. Persze, még nem ihatok a medve bőrére, de egy próbát mindenképpen megér. Felkeresem ezt a Sayonarát. Ha ilyen hülyéket beengednek bossra, akik semmire sem képesek, akkor olyan tagjuk is van, aki segít elcsepegtetni a hamis információkat. Némi aranyért cserébe. Az a kis extra, ami Malcolm fizetségéből megmarad, ennek egy részét biztosan fedezi. Ha pedig nem... A Liberators bankból úgyis terveztem kivenni egy nagyobb összeget, magasabb súlyemelés jártasságra. Persze ez attól függ, hogy fog sikerülni a legendás íjász fegyver megszerzése. Igaz, az nem magamnak lesz.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Malcolm on Vas. Ápr. 19, 2015 7:16 pm

~ Filó, te tökkelütött barom! Május elseje, mi? Jól lejárattál, te tudálékos idióta! ~ Filozófus pedig ekkora baklövés után pedig valóban jobbnak látja, hogy ha inkább háttérbe vonul. Bob Marley után viszont már lényegesen érthetőbb volt a 4:20-as időpont, eleve le kellett volna esnie Malcolmnak, csakhogy ő időpont helyett a napra koncentrált. Ilyen az, amikor user tudatlan és rákeni kari figyelmetlenségére Razz
- Nyilván jóval hamarabb fogok érkezni, már éjjel, amikor a kutya sem jár arra... - nem érti Asuka miért mondja el legalább háromszor, nem kell a szájába rágni, mint egy óvodás gyereknek. Nagyfiú már és a terv eleve az ő fejében született meg. Ha ennyire parázik a csaj, akkor eleve bele se kezdjenek az egészbe. Továbbsétál egy bozótos irányába, miközben fújtat párszor, hogy elszálljon az ingerültsége.
- Értem, szóval Sayonara. Ezt a vonalat rád bízom. Pm-ben értesíts majd a fejleményekről, aztán törlöm az üzeneteidet, hogy ne lehessen lenyomozható. Továbbá ha megvan a beépített emberünk, akkor nem árt, ha a hamis infó mellé kap néhány valódit is, mert ha lesznek összecsengések, akkor hitelesebb a dolog. Van rá esély, hogy a szervezőtől vagy a parancsnoktól, esetleg mástól megtudakold az infókat, vagy mindenképpen vásárolni kell? Ha pedig vásárolok, akkor az lenyomozható? Kiadják bárkinek is vevők listáját? - Ennyi anyagi ráfordítást megér a dolog. Igaz a jártasságok is drágák, de a bugris Anatole levetett holmijaiból megtérül az, amit erre a mókára elfecsérel. Tulajdonképpen ha Asukától megkapja a megrendelt felszereléseket és a lopakodását fel tudja húzni 3. szintre, aligha kell költeni bármire is, legfeljebb az észlelésére. A bohóc kivégzése élete legjobb üzletének bizonyult.

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Asuka on Vas. Ápr. 19, 2015 7:32 pm

Hogy miért rágom a szájába? Éppen azért, amiért mindenki másnak is, az egyéb dolgokat. Megszoktam, hogy buta emberekkel vagyok körülvéve, akik értetlenek. Nem fognak fel alapvető fizikai törvényeket sem, ami láthatóan Kayaba Aihikonak is a gyengéje. Ebben a világban rengeteg dolog ellent mond a fizikának. Éppen ezért már a csillagtérképeken sem dolgozok, hiszen rájöttem, hogy semmi értelme. A csillagok teljesen véletlenszerűen szerepelnek az égen, s mindegyik szinten totál másképpen néz ki a boltív. Szinte véletlenszerűen. Aztán a többiről, például az akrobatikáról, meg ne is beszéljünk. Programozónak kiváló, de fizikából megbukott. ._.
- Ez úgy lesz. Hallottam pletykákat valami új tagról. Azt mondják, ő ölte meg Anatole-t. Valami nagy céhvezér volt. Azt hiszem, ő a mi emberünk. - a nevét persze még nem tudom, ki kell derítenem. Nem tudok sokat a Sayonara dolgairól, éppen csak azt, amit a saját szememmel láttam, meg amit mások mesélnek róluk.
- Arra nincs garancia, hogy aki a bossinfókat adja, ne adna ki információt azokról is, akik vásárolnak. De ha okosak vagyunk, márpedig okosak vagyunk, akkor meg se fordul a fejükben, hogy csalást sejtsenek a háttérben. Jelenleg, azt hiszem, fontosabb nyomozást indítanak, egy másik ügyben, ami minket nem érint. - én nem ismertem a fentebb említett céhvezért, de a Viadal óta mindenki erről beszél. Még az újságban is benne volt. Azt tudom, hogy Shuu nagyon szerette, mert rengeteget mesélt róla. De például azt sem kötöttem össze, hogy a rejtélyes unga-bunga zöld indikátorossá változtató sámánja is ugyanez az ember lenne. Soha meg sem fordult a fejemben ilyen,
- A bossinfók vételét rád bízom viszont. Éppen elég macera felvenni a többi kapcsolatot... - drágának tartom a bossinfókat, hiszen rengeteg dolgot szeretnék még venni amúgy is. Ott az Artemis Cearsonak, a Sayonara lefizetése a trollkodáshoz, és még súlyemelést is szeretnék. S akkor a héten még nem vettem új cipőt sem.
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Malcolm on Vas. Ápr. 19, 2015 7:51 pm

Na ilyenkor jön ám igazán jól, hogy baromira sötét van. Malcolm arcán úgy futnak át az érzelmek egymás után Anatole állítólagos gyilkosa hallatán, hogy azt egy karikaturista sem tudná megörökíteni. Először majdnem elröhögi magát, úgy kell összeszorítani a fogait, hogy ne szakadjon ki belőle a hahotázás. Aztán a következő pillanatban már mocskosul dühös lesz azért, mert valaki az ő grandiózus teljesítményének tollaival ékeskedik. A következő gondolata viszont már az, hogy nagyon szánalmas egy alak lehet az, aki egy olyan gyilkossággal kérkedik, amihez túl gyenge volt, hogy maga tegye meg. Még jó, hogy Malcolm nem vált meg minden személyes tárgytól, ami az egykori céhvezérhez tartozott. Csak valahogy el kell juttatnia a futótollakat, vagy inkább a csontmacskosz medál, ami a bohóc nyakában volt halálának pillanatában is. Igen, az egy elég jellegzetes ocsmány darab volt rajta ahhoz, hogy feltűnést kelthessen, ha mondjuk a szukája megpillantja. Ezzel a kis aprósággal a birtokában ez a bizonyos Sayoranas nemcsak kérkedhetne Anatole megölésével, hanem valósi gyanúsítottá lépne elő. Az pedig, hogy ő jönne a bossra, külön móka lenne. Már csak postázni kell neki a medált. Twisted Evil Asukának viszont nem kell minderről tudnia, ez marad Lucretiával a közös kis titkuk.
- Rendben, megegyeztünk! A bossinfókat pedig szállítom, amint meglesznek. Majd felbérelek valakit, aki kiváltja őket az informátornál és akkor ismételten feddhetetlen maradok. Most pedig, hogy a terv körvonalazódott, ideje befejeznünk a vadászatot. Holnap jelentkezek Lucretiánál és kérvényezem tőle a beavatási szertartást. - Azzal élesen irányt vált és elkezd kifelé sétálni a szafariból. Ha Asuka nem csipkedi magát, akkor bizony lemarad. A nagy sietség közben az előtte átszaladó mókusba egész egyszerűen csak belerúg, a jószág pedig jó pár méteren keresztül röppen, majd egy fának placcsanva nagyot nyekken. Nincs most erre idő, nem is holnap, hanem azonnal felkeresi Harut!

[mókus]

_________________


A karakter indikátora pirosból zöldre váltott!
avatar
Malcolm
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 262
Join date : 2014. Nov. 27.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6854/6900  (6854/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Asuka on Hétf. Ápr. 20, 2015 10:11 am

Hiába a kezdő látás, annyira nem jó, hogy láthassam a Malcolm arcán történő elváltozásokat. Persze, már tisztában vagyok vele, hogy van olyan jó gyilkos, hogy egy frontharcossal is végezhessen, azonban az, hogy azért ilyen jó, MERT végzett egy frontossal, ez számomra elképzelhetetlen.
Biccentek egyet a bossinfókra. Szerintem is ez a legbiztonságosabb megoldás. Az árván maradt kölykök, akik nem elég jók ahhoz, hogy a céhek bevegyék őket, sok mindenre hajlandóak némi aranyért cserébe, és sosem fogják őket kérdezni. Nem Malcolm az egyetlen, aki ezt a módszert használja. Holott ez tőlem távol áll, én a nevemet adom azon dolgokhoz, melyekhez közöm is van, azonban Haru is ugyanígy dolgozik. Ebben felismerem a közös vonásokat. Úgy sejtem, hogy a valóságban is ismerhetik egymást. Most, így belegondolva, talán még hasonlítanak is. Haru sosem mondta nekem, hogy van egy testvére. A testvére... igen, biztosan a testvére. Ez lehet az egyedüli indok, amiért ismeri a valódi nevét, valamint ennyire rákapott a Haru témára. Remélem, sosem tudja meg, hogy egyszer varázssütit adtam Harucinak. No Nem akarok kikapni ilyenek miatt. Jó, persze nem csinált nagy ügyet abból, amikor közöltem vele, hogy használok bizonyos tudatmódosító szereket, alkalmanként, főleg, ha nem akarok emlékezni valamire. De általában az emberek nem szeretik, ha a húguknak ilyeneket adnak.
- Üdvözöllek a Liberators tagjai között, Malcolm. :3 Holnap találkozunk. És most... hé... nem tudok rohanni. o.o - de már késő. Cegény mókus, nekirepül a fának. MTM kegyetlen. Pedig a mókusok cukik. Sad Én inkább megyek, és megsimogatom azt a tündibündi cickányt, ami épp Malcolm elől menekül. *.* Még úgy sem fogtam ilyet soha...


//cickány ^^ És köfi a játékot :3 Epic volt :3 //
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Erdőség #2

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.