[Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Aida Atsumori on Csüt. Nov. 14, 2013 9:46 pm

Snowcatet nem egyszer kellett csitítani, a „titokzatos személy” és Kurasai is megpróbálta, aki közbe odament hozzám, és azt mondta hogy a sors engem választott vezetőnek. ”Jó, tehát mindenképp én leszek az egyik vezér. Szuper.”
A terv is ellett mondva: Az első elágazásnál a csoport két részre oszlik, mi megyünk az egyik folyosón, a többiek a másikon. Őrökkel bár fogunk találkozni, nem lesznek túl sokan, mivel éjszaka van, így csak pár lesz, akit csellel egyszerűen ellehet terelni. Eddig ami „besúgó” barátunk elmegy a főterembe, hogy elcsalja az ott lévő őröket.
- Rendben.
De persze Snowcatnek megint belekellett szólnia. Mondjuk annyira nem volt rossz ötlet amit mondott, szóval nem is próbáltam közbe szólni. Közben pár embert teljesen elnyelt a föld, nem tudtuk hova keveredtek, de semmit sem tudtunk tenni, csak reménykedni, hogy előkerültek. A fickó beleegyezett Snowcat ötletébe, maga mellé rendelt egy embert.
- Jól van, szerintem induljunk el, nincs vesztegetni valóidőnk, minél hamarabb bebizonyítjuk, hogy Enheriel ártatlan, annál hamarabb nyugodhat meg mindenki!
Snowcat beleegyezett hogy velem jön, viszont kitűzött egy feltételt, hogy csak akkor, ha nem lesz főnök.
- Felőlem, na akkor indulás ! – mondtam ki, viszont meg se várta, máris elkezdett rángatni.
Az elágazásnál balra mentünk, kellett egy kicsit gyalogolnunk. Körülbelül száz métert haladhattunk, majd hangokat kezdtünk hallani.
- Várj… - álltam meg. – Ezt te is hallottad?
Persze csak költői kérdés volt, biztosra tudtam, hogy ennyire nem süket a gyerek. A fal egyik oldalán hatalmas rés volt, talán még én is befértem volna oda. Két hatalmas vázát is találtunk, amiben szintén ellehetett volna bújni, nem tudtam mit kéne tenni, ezért társamra, vagyis helyesebben mondva társaimra néztem. Nekik volt ötletük. A kis tigris egyszerűen beballagott helyre, ahol az őrök voltak, ügyetlenül, aranyosan lépkedett, mintha pici magányos macsek lenne. Őszintén szólva, kicsit megszerettem a macskákat, pedig én mindig is kutyafan voltam. Elterült a földön, hempergett, teljesen elbűvölő volt. ”Ez már olyan nevetséges hogy már jó. Talán még be is válhat. Okos egy macska. Én tuti nem tudnék betanulni még egy hülye koreográfiát se, régen iskolába is nehezen ment…Na mindegy. Szóval most nem tehetünk mást, csak imádkozhatunk hogy beválljon!”
Tapintható volt a feszültség, lassan már hallottam fülemben a Mission Impossible-ös zenét, aztán ránéztem Snowcatre, és röhöghetnékem támadt. ”Az a macskafül! Meg a melír! A firkálás az arcán! Az egész! Jujjjjjj!” – tapasztottam sietősen a kezem a számra, nehogy kiadjak valamilyen hangot. Elvettem a kezem, vettem egy mély levegőt, kifújtam, majd ismételten komolysággal figyeltem, mi történik az őrökkel, és megkéri-e az egyik idióta szegény macskának a…mancsát? Csak vártam és álltam, egy hülye gyilkos játék elejének kazamatájában, vagy tudom is én mijében, mellettem egy fura alakkal, előttem esze ment őrökkel, és egy cukiskodó macskában, csönd volt, max az őrök dumáltak, meg a macska nyávogott, de semmi egyéb. ”Hihi…csend és hullaszag.” Ha sikeresen odébb rángatta a hülyéket, akkor Snowwal szabad utat kapunk, és átmegyünk az ajtóhoz.

avatar
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
736/800  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Darkness on Szomb. Nov. 23, 2013 5:39 pm

OFF: Chitose kiesett, Kurasai-nak 500-at kell írnia, s mostantól csak a 2. Páros és az én szemszögemből írok, mert nincs 1. páros.

ON:
Én és Kurasai:
- Kövess. S ne maradj le, ha élni akarsz. – Szóltam neki, s mentünk tovább. Már majdnem a végén voltunk, mikor szembe találtuk magunkat egy őrrel. Azonban miközben én elővettem a fegyveremet, hogy a szeme közé lőjek, az megadóan felemelte a kezét.
- Hó-hó, nyugalom, veletek vagyunk mind!
- Parancsolsz?
- Jól hallod! Már délután tudott mindenki rólad és a tervedről, csak a maffia nem! Direkt nem szóltunk neki, mert mi is a pokolba kívánjuk már! Menjetek nyugodtan, erre nem lesznek őrök! – És utat adott nekünk. Micsoda meglepetés, egy rakás marha helyére egy egész csapatot kaptunk. Ennyit a hűséges katonáidról, Maffia.

1. Páros (Danee):
Hirtelen azt látod, hogy Chitose kiteleportálódik szó nélkül. A szánalmas alak egyszerűen cserbehagyott téged a két őr miatt, akik felfigyeltek a fényre.
- Mi volt ez?
- Nézzük meg, lehet, hogy az íjász kölyök a csapatával!
- Remélem, mert akkor lesz, aki leszámol azzal a s**gfejjel! Úgyis már gyanakszik ránk!- s elindulnak feléd. Most mit teszel?

2. Páros (Snowcat, Kiyoshi):
A két őr valóban megdöbbent Regina láttán, majd mikor közeledik hozzájuk totyogva, s bájos cicaként viselkedett, teljesen meghatódik az egyik.
- Aaaaw, milyen aranyos!^^ - Legnagyobb döbbenetekre egy nő az, csak nem látszódott a páncélja miatt. A másik, aki férfi már kevésbé volt meghatódva.
- Jó lesz majd tenyészállatnak, ha már megnőtt, s a kölykei majd széttépik egymást! – Nos, hogy mi történik most, arra annyit mondok, félig megoldva az ügy: a nő úgy pofán vágta a fickót, hogy egyiptomi pózba beleszorult a falba, majd földre terül, mint a Nagy Alföld.
- Szégyelld magad Victor! – Ripakodik rá a nő. – Csak mert a feleséged vagyok a valóságba, nehogy azt hidd, hogy hagyni fogom, hogy egy ilyen cukika állatot bántsál!>< - Majd kézbe veszi Reginát, hogy simogatással, és kedves szavakkal nyugtassa.
- Semmi baj te drága, nem fogom hagyni, hogy a csúnya bácsi bántson!^^ - Majd hirtelen elindul felétek, de mire elbújnátok, meglát. Meglepődik, ti talán viszont jobban, mikor megkérdezi:
- Ugye ti vagytok azok, akik meg akarják állítani azt a szemetet?*.* - Mikor megkérdezitek, hogy mi van, elmondja, hogy a maffiát senki nem szereti, aki szolgálja: ugyanis mindig elvesz minden jutalmat tőlük, amit kapnak, s velük növelteti meg a szintjét, s egyéb módon kínozza őket, emiatt már a halálát akarják ők is. Csak ők nem tehetik meg, mert a maffia már így is gyanakszik rájuk, s jó párat már megölt. S ma délután fülest kaptak egy kémtől, hogy valaki meg akarja fékezni, s csapatot is szerezni akart magának ehhez. Na, erre nem számítottatok, mi?

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Snowcat on Kedd Nov. 26, 2013 5:47 pm

Hah, a tervem bevált! Bár az egyik mérgesen mérlegelte Reginát, a másik (aki egy csaj!) meghatódva karjaiba vette. Regina erre nem számított, mégis kedvesen dorombolt neki, majd meg is nyalta a hölgy arcát. Mivel a kanfajtárs ellenség pofázott csúnyákat, a nő jól képen törölte. Aztán jól is tette! Az a pofon a lehető legjobb helyen van már! A csávó farkát behúzva hátrált vissza, miközben a felesége jól letolta, ahogy illik. Biztos, hogy a valóságban is előfordult már, hogy a csávó részegen vagy későn jött haza, és a nő majd jól elintézte. Nem irigylem őt...
- Nyo, menjünk! - intettem a partneremnek, aztán elindultam.
Hirtelen, ahogy megindultam, úgy is torpantam meg, mert olyan váratlan meglepetés ért minket, amire egyáltalán nem számítottunk! Jól meglepődtem, de egy kicsit a nő is, de egyáltalán nem tanúsított semmilyen támadást. Ahogy az megszólalt, rálegyintettem Kiyoshi-ra, hogy tegye el a fegyverét, mert a nő és a férje nem fog minket bántani. Így mi se fogjuk őket bántani.
- Ugye ti vagytok azok, akik meg akarják állítani azt a szemetet? - kérdezi lelkesen a nő.
- Igen, asszonyom, mi lennénk. - feleltem a kérdésre udvariasan. - Először is bocsánatot kérnék önöktől. Ugyanis a cicám figyelemelterelés lett volna, amíg mi átjutunk. Másodszor meg hadd kérdezzem meg öntől, asszonyom, hogy mire föl ez a pálfordulat?
A nő elmagyarázza, hogy a maffia őket sem tisztelik jobban a kis szintűeknél, azaz minden jutalmat és expet elvesznek tőlük, meg kínzással motiválják őket a szolgálatra. Elkeserítő, hogy egyesek hogy bánnak mgé a saját embereikkel is! Már nem csak Enhit kell tisztáznunk és megmenteni a többi kis szintű játékost ezektől, hanem még ezeket is fel kell szabadítani "rabszolgaságból", még akkor is, ha az egyikük itt nem szereti Reginát. De ki szereti Reginát, rossz ember nem lehet. Aki Regina barátja, az az én barátom is!
- Hölgyem, mi minden telhetőt meg fogunk tenni, hogy elkapjuk ennek a bitangnak a tökeit, nyo! Életem és halálom Enheriel-chan vezérünkért, valamit azokért az ártatlanokért, akiket bánt a maffia, és akiket rabszolgaként sanyargatnak, mint önök. Lépjenek a mi oldalunkra, és segítsenek. Ki kell állnunk nyíltan saját becsületeinkért és mások életéért ezek ellen. Véget vetünk a zsarnokok uralkodásának, vagy ne legyen a nevem Snowcat, a Tél és a Fagy ura, vagy a társam ne legyen Regina, a Havak és Jegek Királynője.
Bár Regina nem beszél társaságban, és nem szokása macska lévén sírni, viszont szipogott egyet. Jelezvén, hogy ő ezúttal meghatódott. Talán megindító volt a beszédem?

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Danee on Vas. Dec. 01, 2013 9:15 pm

- Chitose! ... - villan át az agyamon, ahogy a hirtelen jött fényesség láttán hátrafordulok
- Eh, a végén még én is eltűnök, ha ez így folytatódik - horgasztom le a fejem - vajon a macskásnál is ilyen rohamosan fogyatkoznak?
Hallani az őrök lépteit.
- Remek, pedig nem a harc meg a vérfürdő volt a cél... de ha másképp nem megy - morfondírozok magamban, aztán megüti a fülem az őrök szóváltása is
- Eeh? - bámulok magam elé - mi a szent sz- ... szösz ...
- Íjász kölyök? Milyen íjá... ??? - recsegnek a kerekek az fejemben - csak nem...
- Az a kölyök! -
dobja ki a megoldást az agyam, ami kivételesen nem a 42
- Aaaa ... kölyök ... mi is volt a neve? - agonizálok, de nem ugrik be
- Egyáltalán bemutatkozott normálisan, vagy csak én nem emlékszem?
Az őrök a léptek hangjából felém tartanak, nem érek rá ezen filózni
- Eh-heh-heee... - nyögöm ki mikor megpillantanak, a szabad kezemmel a fejemet vakarom döntésképtelenségemben
- Haaai! - köszönök előre, próbálok jó képet festeni bennük, de mondjuk kivont karddal ez nem tudom mennyire sikerült
- Ummmm... ano... én is azzal az íjász kölyökkel jöttem... tudjátok ... izé, a hogy is hívják neve van... akarom mondani ... szóval ... hogy titeket kijátszva... öhöm... lenyomjuk a maffiavezér hacker csávót... vagy kit - hebegem-habogom
- Tényleg? Mi is ez az egész katyvasz? Már nem is egészen értem ezt az egész mesét! És akkor most ezek itt nem ellenfelek, hanem segítők lesznek, vagy mi? - bizonytalanodom el

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Aida Atsumori on Hétf. Dec. 02, 2013 3:46 pm

A két őr elég érdekesen fogadta a kismacsekot, az egyik elakarta vinni, hogy valami ördögi állattenyésztés tagja legyen, a másik viszont kiderült hogy nő! Ja igen..nem is ez a lényeg, meg az se hogy szimpatikus hölgyemény volt, meg hogy melltájékon sem volt hiány…őőőőő..szóval a nőt teljesen megnyerte a kis aranyos, és a pasast egy hatalmas rúgással a földre küldte. Megjött az alkalom, Snowcat intett, és elkezdtünk lopózni…azonban hangosak lehettünk, mivel észrevettek minket. ”Persze…a filmekbe mindenkinek sikerül minden, de a valóéletben…mindenki csak szív...”
Egy pillanat alatt értékelődött át minden, fejemben már a végrendelet íródott, kezemen már a temetésem árát számolgattam, szemem előtt már láttam ahogy végsőbúcsút vesznek tőlem. Na vajon utána mi történt? Jött két stukkeres csávó meg Chuck Norris aki elverte a kettőt aztán lelőttek minket nem. Kérem szépen nem! Még ennél is nagyobb WTF!? rajzolódott ki a fejemben…mivel a csaj ahelyett, hogy ránk támadott volna, csillogó szemekkel állapította meg, hogy mi azt a szemetet jöttünk lerendezni.

Hát nos, igen, kaptam egy agyf*szt, és hirtelen átmentem Simonba. ”MIVANNNNN!!?? MI AZ ISTEN RÁKJÁT BESZÉL EZ!?”
- Vé…té…EF!? – fogtam a fejem.
”Istenem most komolyan ezért küldtük be a párducot, vagy tigrist, vagy tudja isten milyen kis nagymacskát!!?? Komolyan!? Hát ennyire erővel odaállíthattunk volna szimplán hogy „- Jájj könyörgöm engedjé’ mán tovább! Gyüttünk azt a kecskeszakállas faszit leverni, engedjé’ pölösö””
Kész, egy egész világ tört össze bennem, és nem bírtam felfogni, mi az isten történik ebben a világban? Több csoda van itt mint Csodaországban ember. Szal Alice sz*r helyre ment nyaralni, ide kellett volna jönnie, itt annyi érdekes dolog van: vannak a kerge katonák, akik csak így az egyik pillanatról a másikra átállnak az ellenséghez, meg vannak a baptista beredbullozott mókusok is, sőt, steppelő tehenek is, mindenkinek csak ajánlani jöjjön, gyertek. Kifelejtettem a csillámvizilovakat… mendegy, a lényeg, hogy lassan már nem Sword Art Online, hanem WTFland. Közben Mr. Macskási Professzor elkezdett tárgyalni a hölggyel és full elmondott mindent. ”És mi van, ha már régóta tudnak rólunk és csak átverés. Csapdába vezetnek, aztán kész, vége slussz passz.”
Snowcat olyan beszédet mondott, hogy fogtam a fejem, meg az állam, mert azt hittem leesik a helyéről. ”Úristenem…mért vonzom én a hülyéket?...nem az ellentétek vonzzák egymást?”
Ennyi…többet nem tudok mondani….sokk.

avatar
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
736/800  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Kedd Dec. 10, 2013 6:17 am

Némán álltam pörölyömmel a kezemben, és néztem a többieket kifürkészhetetlen tekintettel, bár némi aggodalmat meg tudna figyelni az, aki már jól ismer, de mivel ritkásan hogy izgulok? Szó sincs erről. Félnék? Semmi okom rá. A következmény izgat? Nos, ige… Féltettem Enherielt, és ez eléggé zavart. Nem az érzelemmel volt gond, hanem azzal, hogy az aggodalom meggondolatlanságot von magával. Bár legtöbbször félreteszem a gondokat, és a célra figyelek most nem nagyon tudtam. Többször is Snowcatra nézek hűvös szemmel. Nem hittem volna erről a fiúról, hogy ennyire el van telve magától. Bevallom, még az én béketűrésem határát is súrolja az értelmetlen beszédeivel, de inkább csak a fejemet rázom. Nem érnék semmit el, ha kiakadnék, és a fölösleges dolgok csak kiszámíthatatlan következményeket eredményez, abból meg most van elég a nélkül is. Hamarosan eltűnt 3 társunk, ebből 2 céhünk tagja, Zakuro és Sango, a másik az idomár fiú.
- Hm. –ennyit tudtam kibökni egy mély levegő után.
A társaság már csak a céh képviselője informátorunkon kívül. A fejemet fogtam. Azt értettem, hogy Snowcat Enherielhez hűséges, de képesnek kell lennie az embernek meghajlítania a térdét. Ha jól emlékszem, mikor én irányítottam a céhet a kezdetén, sosem voltam vaskezű vezér, sőt inkább hagytam a többieket, hogy azt tegyék, amit jónak látnak. Enheriel azonban kissé határozottabb. Ha jól emlékszem csak Enherielben volt meg az a határozottság, amit én kerestem az emberekben, így belőle remek irányító válhat belőle. Bár még én vagyok a hadnagy (ha jól emlékszem a küldetés kezdetén még én voltam), úgy vélem össze kéne kicsit kovácsolni ezt a bagázst. Snowcat és Danee rövid szócsatája után, még egy kicsit fogom a fejemet, majd egy mély levegő után csatlakozok az íjászhoz.
- Induljunk.
És ezzel végre elkezdődött a hajtóvadászat, bár meglehet, hogy nem mi vagyunk a vadászok.

A fiú szavára halkan válaszolok.
- Ne féltsen engem úrfi. És vigyázzon a sietéssel, mert míg maga csak íjjal harcol, én lovag vagyok. Gondolom, tudja, hogy a pajzs és a pöröly nem egy néma jószág. Nos, igen, sajnos nem volt olyan könnyű némán haladni.
Lopakodás jártasság hiányában amúgy se tudtam mit tenni. Végül kis séta után megálltunk és egy őrt pillanthattam meg. Az íjász már célozz, mikor megadta magát az illető. Hideg tekintettel nézek az őrre. Lassú léptekkel, hideg, vizslató tekintettel, mely az ő szemeibe vési, be magát közeledek hozzá. Sokan nem bírják a pillantásomnak, ennek a variációját. Viszont épp olyan hasznos. Ha csak egy kis hazugság is van az őrben, és a határozottsága csak fele akkora, mint egy átlagemberé meg fog törni, mielőtt odaérek elé, ám ha mégsem rideg, illetve nyugodt hangon megkérdezem.
- Miért bízok Önben. Akár egy csapba is lehet. Nem tagadom, van olyan sejtésem, hogy már régóta tudják, hogy itt bent vagyunk, sőt azt is megkockáztatom, hogy már azelőtt tudtak a szándékainkról, mielőtt ideérkeztünk. Nem lepne meg. Főleg, hogy alig látott meg minket tudta miért vagyunk itt. Nem vagyok tisztában a vezetőjük logikájával, de ha csak fikarcnyi intelligenciája van, akkor annyit mondott csak maguknak, hogy betolakodók vannak itt bent. Ha a mi érkezésünket előre látta, és látta ne tagadja, szerintem a mostani… csapatmoráljáról is tudna. Már csak egy kérdésem lenne… Nos?
Eközben az íjász fiút is figyelem periférikus látásnak köszönhetően, de szemeim főleg az őrbe meredtek. Az sem kizárt, hogy az informátor a vezér, és csak azért csalt ide minket, hogy Enherielnek legyen oka idejönni. Számolni kell minden eshetőséggel, így a hátbatámadásra is készülök. Ha a fickó esetleg oldalpillantást vetne a fiúra én is rá pillantok az íjászra, majd ha nem látok semmi különöset tovább vizslatom, míg nem ad valami kézzel fogható magyarázatot.

// elnézést a késésért //

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Darkness on Pént. Dec. 13, 2013 4:57 pm

Én és Kurasai:
- Hazudsz…
- Nem hazudok, esküszök!
- Kapsz 1 percet, hogy bebizonyítsd, vagy a pokolba küldlek. VÁLASZOLJ! – A fickó megijedt:
- Tényleg nem tud semmit sem a maffia magukról! Mi is csak úgy csinálunk, mintha tisztelnénk őt, de igazából mindenki utálja!! Es-- - Ekkor a fejébe fúródott a nyíl, majd élete 0-ra zuhant. Ez is csak egy egyes szintű volt.
- Lejárt az egy perc. – Ennyit mondtam neki hűvösen, mielőtt összerogyott, és pixelekre bomlott. Vörös volt az indikátora, így az indikátorom zöld maradt.
- Nem elég, hogy hazudott, és még gyenge is. Gyere Lovag, menjünk. – Egyáltalán nem érdekelt a reakciója. A maffia is meg fog halni, mint ez a katona, ilyen egyszerű.

Snowcat és Kiyoshi:
- Jaj de jó, köszönjük!^^ - Ha nem lenne Regina a kezében, biztos megölelne mindkettőtöket, még ha egyikőtök ki is borult rendesen a csavar miatt.
- A férjemmel meg ne törődjetek. – Folytatja a nő. – Azóta goromba Victor, mióta a játékba ragadtunk.
- hrm… - Ennyi tesz a férje összesen megjegyzésként, miután feltápászkodott.
- Gyertek, mi tudjuk az utat. – Ajánlja a nő. Eldönthetitek, hogy mentek velük, vagy sem.

Danee:
- Helló… - Bizonytalanodik el az egyik őr pont úgy, mint te, amikor meglátnak téged.
- Az íjásszal jöttél?? Akkor megjött a felmentő sereg! – Jó hogy nem ugrál örömében a másik. – Igaz, elég gyanús nekem az a kölök, de sz@*ok bele, legalább az a köcsög végre eltűnik a felszínről! – Ha megkérdezed, hogy mi ez az egész, akkor neked is ugyanazt mondja el, mint Snowcat-nek a nő, de hozzáteszi azt is, hogy segíteni fognak nektek, mert a maffia már 20-as szintű!


Elnézést, ha egy kicsit össze lett csapva, de egyesek (nem mondom ki) sietettek.>.>

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Snowcat on Pént. Dec. 13, 2013 7:29 pm

//Semmi baj, tudjuk, hogy nem tudsz azért mindig ráérni, hiszen sok dolgod van, meg sok helyen játszol jelenleg. ^^//

Ám mielőtt indultunk volna a nő és a férje ajánlatára, azért egy kicsit elbizonytalanodtam, ahogy nézegettem a párost. Legalábbis érdekelne, hogy milyen színű az indikátoruk. Regina végül leugrott az ölemből, és mellém szegődött. Bár ő továbbra is pártatlanul bámulta az új társainkat, akik már szívesen megmutatnák az utat a maffia felé, hogy elejét vegyünk annak, hogy megmentsük Enhi-chant és a többieket, akik szintén beleestek ugyanabba a csapdába.
- Nyo, azért várjon egy percet, asszonyom! - állítottam le a párost. - A beszédemet még nem fejeztem be! Attól, hogy mondtam az iménti dolgokat, azért jogomban áll maguktól kikérni valami bizonyítékot, hogy önök nem akarnak-e csapdába csalni. Lehet, hogy buta vagyok, de hülye az nem. Nem bízom az íjász-gyerekben, mert azt hiszem, hogy a cyber-mafifának dolgozik, mint ahogy maguk, vagy ha nem is, akkor csak a gyerek kicsalt minket ide, hogy amíg távol vagyunk, betörjenek szegény Enheriel vezérnőnkhöz, nemde? Szeretnék bebizonyosodni erről, nyo. Azt tudom jól, hogy a maffiának vannak téglái, akik egyből rohannak hozzájuk, ha van valami, és szerintem ez esetben is így történt, aminek az eredménye: a maffia tudja, hogy jöttünk. Szóval... indikátorokat és büntetlen előéletű papírokat, valamint ,személyit, jogosítványt, forgalmi engedélyt, TB-t, játékos sorszámot, hitelkártyaszámot, adószámot, lottó nyereményszámot és kakaót kérnék ellenőrzésre! Szóval kérem szépen a bizonyítékot, hogy önök ártatlanok, mert addig se én, se Regina nem mozdulunk innen!
Hát igen, van amikor belemegyek a játékba a színészet kedvéért. Mint a macskák, én is mindig játszom az étellel, és csak aztán hamm, bekapom. Valóban így van. Engem lehet hülyének nézni, de az igazság az, hogy nem vagyok hülye, legalábbis nem abban az értelemben. Várom a bizonyítást, mert máskülönben, ha hirtelen lebuknak (legalábbis remélhetőleg a csaj férje miatt), akkor lesz itt egy kis csihi-puhi. Ha elő tudnak állni valami bizonyítékkal, hogy ők nem rossz emberek, akkor jó, megyünk velük akkor. De ha nem, akkor gáz van. Főleg akkor, ha támadásba lendülnek. Ha *"Fuck this shit"-elni fognak és támadni, akkor rögtön a csávónak ugrom, Regina meg letámadja akkor a nőt.

/*Fuck this shit - angolban akkor szokták használni ezt, amikor valakinek valamiből elege van, és a "francba az egésszel" címen vágja rá ezt. Very Happy/

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Aida Atsumori on Kedd Dec. 17, 2013 2:41 pm

Még mindig levoltam döbbenve a történtek miatt, már nem is tudtam mit várjak az élettől. A nő felajánlotta hogy mutassa az utat, de én még mindig nem voltam biztos abban, hogy nem színjáték az egész. Ekkor Snowcat bejelentette, hogy itt még nem fejezte be a mondandóját és kér valami bizonyítékot arra, hogy valóban nem az ellenség tagjai. Remény csillant fel szememben, kezdtem úgy érezni, ez az ember tényleg nem olyan hülye mint amilyennek tetteti magát, sőt lehet hogy igazából kész zseni! Egy macskás zseni! Egy Einstein! Vagy egy Light. Ő is vagy negyven részen keresztül hülyének mutatta magát, közbe pedig egy igazi géniusz volt. Na vajon mi történt ezután? Megint jött Chuck Norris…nem…most nem. Nem! Barack Obama se tűnt fel egy szivárványszínű alsógatyában és Jézuskák se repkedtek. Megint egy világ dőlt össze bennem, szinte éreztem, ahogy Erondan után, Drovian is porrá omlik. Snowcat egy halomnyi értelmetlen dolgot akart kérni a banditáktól, hogy azzal bizonyítsák be, hogy tényleg nem hazudnak és valahogy úgy éreztem, hogy tényleg nem viccel. Szinte vízhangoztak a szavai a fejemben. ” Indikátorokat és büntetlen előéletű papírokat, valamint ,személyit, jogosítványt, forgalmi engedélyt, TB-t, játékos sorszámot, hitelkártyaszámot, adószámot, lottó nyereményszámot és kakaót kérnék ellenőrzésre!” – jelent meg újra és újra a fejemben. Próbáltam megnyugodni, arra gondolni, hogy most Enhi jó híre a tét és ez nem valami egyszerű játék. Mert igazából, Aincrad már régóta nem játék, nem szórakozás miatt vagyunk itt, hanem az életünkért küzdünk, nap, mint nap. És igazából ezzel valamennyire magamnak is jót teszek, azonkívül, hogy megmentem egy barátomat, magamat is, hisz az övé a céh, aminek tagja vagyok és ha megmarad ez a felvetés az emberekben, akkor nem csak őt fogják gonosznak ítélni, hanem azokat is, akik kapcsolatba vannak vele. Ergo, engem is. Hátam mögött összekulcsoltam a kezem, majd megnyitottam a menüt. Már csak egy gyanús mozdulat, egy kattintás kellett volna és a kezemben teremt volna a lándzsa. Vártam. Vártam. Erőt vettem magamon és csak egy dolgot hajtogattam magamban:”Snowcat csak megjátssza magát…Snowcat csak megjátssza…Snowcat…csak megjátssza magát!”
avatar
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
736/800  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Szer. Dec. 25, 2013 3:07 pm

Az íjász nagyon elvetette a sulykot. Alig pixeleződött el az őr rideg szemmel fordulok társamhoz. Mielőtt elindulhatna, megragadom a karját, és nem engedem el. Ha ficánkolna, még jobban megszorítom a karját. Addig nem szólalok meg, míg nem nyugszik meg, és áll meg egy helybe. Szememből csak úgy áradt a megvetés. Úgy vélem ledőlt az a fal, mely eddig mereven állt, és tartotta az udvariasságom határait.
- Idefigyelj! – kezdek bele lassú, de annál élesebb hangon – Méltányolom, hogy segítesz nekünk megvédeni Enheriel kisasszonyt… ám nem tűröm el, ha valakit megölnek csak úgy. Nincs semmi bizonyítéka, hogy ez az ember szánt szándékkal megölt valakit. Nem! – vágok közbe, ha meg akart volna szólalni – Való igaz, hogy én is vadászok a vörös játékosokra, és ha más nem megy, kiiktatom őket, ha tudom. Viszont előtte nyomozok a bűnösségükről. Mondjad el… mondjad el miféle bizonyítékod volt rá, hogy őt nem kényszerítetek a gyilkosságra, vagy esetleg véletlen folytán lett vörös.
Abbahagytam a beszédet, és hideg pillantást vetek Darknessre. Végül elengedem, de nem engedem sehová sem, míg nem válaszol. Felkészültem arra is, hogy netán megpróbálna rám támadni. Ez esetben pajzsommal védek, és testi erővel megpróbálom a földre dönteni, az íjászt, majd fegyveremmel kiverni kezéből az íjat. Súlyemelés nélkül egy íjász nem veheti fel az erőben egy lovaggal szemben a harcot. Mindenesetre meghallgatom, bármit mondana is, és ha azt válaszolná, hogy ő magas ívben hidegen hagyja az én gondolatmenetem, vagy a vörösek élete veszek egy mély levegőt, és komoran azt válaszolom.
- Akkor itt az ideje, hogy külön váljunk. További jót úrfi.


_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Danee on Vas. Dec. 29, 2013 11:02 pm

- Mi ez az egész?!!! - szalad ki a számon, magam sem értem miért, de legalább kitudódik, aminek ki kellett
- Maffia? - nézek hitetlenkedve az őrre
Bár már az íjász suhanc is így emlegette, egészen eddig eszembe se jutott, hogy ha valakit csak simán maffiának titulálnak, mindenféle normális név nélkül, hogy arról nekem épp a gyerekkorom nagy meséje jusson eszembe
- Mint a Mézga Gézában a macska neve?! - buggyan ki belőlem a hülyeség, s már fulladok is a röhögéstől, csend ide vagy oda, a térdemet verem a nevetéstől
- Egy macska! Egy fekete-fehér házimacska a Mmmaffia! Istenem!!!! - nem térek magamhoz a nevetésből
- Maffia, cic-cicc, gyere elő, te gonosz kis kandúr! Hát nézzenek oda, nem elbújt?
- Gomen, gomen, nem ismerhetitek, de a gyerekkorom nagy rajzfilmjében maffia volt a macska neve! - teszem érthetőbbé vidámságom okát, eldörzsölve pár örömkönnycseppet
- Szóval, azt mondjátok, már 20-as szintű? Akkor meg mit keresek én itt?!
S már fordulnék is vissza, hogy otthagyjak csapot papot, mint Csokonai a mulatság miatt, de csak eszembe jut, hogy mégiscsak helyre kéne tenni a céhvezér-dono becsületét, és tisztázni a koholt vád alól, meg miegymás...
- Ömmmm, najó, mégis maradok, de csak Enheriel-sama kedvéért.
- Ha nem tudnátok, ő a céhvezérem, és állítólag a maffia bemocskolta nevét - súgom oda nekik, hogy értsék miről vartyogok
- Akkor! - paskolom meg az őr vállát, s egyszersmind zörgetem meg a kardomat - Harcra fel, győzni kell! Halál reám ha ezt hagynám!
- Vagy valami ilyesmi - teszem hozzá halkan - és egyéb közhelyek, a szolárium után bőrgyógyászhoz elmegyek
- Vezessetek!

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Darkness on Szer. Jan. 01, 2014 1:48 pm

OFF: Mivel más dolgom nincs most, így előbb jön folytatás.

Én és Kurasai:
A lovagnak nem igazán tetszett, hogy megöltem valakit előtte, és neki állt papolni arról, hogy előbb bizonyíték kellett volna arra, hogy miért is lett vörös.
- Nem egyértelmű? Mert megölt valakit. Véletlenül vagy direkt, az nem számít. Különben is, ő volt ostoba, hogy egy szemét alaknak dolgozott, így kiérdemelte a megölését. Örüljön, hogy nem szenvedtetem órákig, mielőtt megölném, hanem gyorsan kivégeztem. Örülhetsz, hogy veled csak az NPC-k ellenségesek, nem pedig a fél virtuális világ. Ha nem tetszik a módszerem, elmehetsz, de akkor mindenki azt fogja mondani, hogy cserbenhagytad a vezéredet. - semmi érzelmet nem mutattam ki. Most sirassak meg egy gengsztert? Nevetséges... Egyedül vagy a lovaggal indulok tovább a maffia szobájának ajtaja felé. Mikor már nyitottam volna ki, hallom hogy a maffia most kezdett el veszekedni valakivel.

Snowcat és Kiyoshi:
A házaspár úgy néz Snowcat-re, miután mondta, hogy miket kér ellenőrzésre, mintha maga az ET jött le volna hozzájuk a filmből.
- De mi tényleg a maffia ellen vagyunk! Be is bizonyítjuk! - felelte a nő, és letette elétek a fegyverét. Majd miután a neje rászól, Victor is ugyanezt teszi. Ha még ez sem elég a fiúnak, akkor partiba hív meg a nő titeket. Ha elfogadjátok, láthatjátok is az adataikat, amit láttok. Nem sok, de elég ahhoz, hogy bizonyítsák, hogy igazuk van: mind a kettő csak 10-es szintnél jár, indikátoruk is zöld.
- Akkor jöttök vagy maradtok? - kérdezi morcosan Victor.

Danee:
a két őr egymásra néz, mikor röhögni kezdesz. Látszik rajtuk, hogy kezdik azt hinni, hogy meghülyültél itt lent... ekkor kapsz az egyiküktől egy meghívást egy partiba, valószínűleg, hogy bizonyítsák, hogy nem hazudnak. ha elfogadod, te is látod az adataikat, amik igazolják, hogy igazuk van: annyi éve itt lehetnek, de mégis a 11-es szint közelében sem járnak.


Mindenkire vonatkozik:
Hirtelen mindenki veszekedést hall a maffia trónterméből. Valami nagyon komoly dologról lehet szó, mert olyan hangosak, hogy még a holtak is fölébrednének a kazamatában, de csak az alvó őrség ébred fel rá. Egyértelmű, hogy a maffia veszekszik egy nővel a hangok alapján.
- Tudod mi vagy?! - kérdezte a nő dühösen. - Egy beképzelt kis se**fej, aki azt hiszi attól rohadt menő, hogy ártatlanok életét teszi tönkre azzal, hogy keveri a sz**t, csak hogy olyan célokat érjen el egy szánalmas játékban, amit a valóságban soha nem érhet meg, mert az apja nem tűrné, hogy mészárszéket csináljon Japánból!
- HALLGASS TE SZUKA! - Egy pofon hallatszott. Ez bővel elég nektek, hogy azonnal betörjetek a maffia nem is kicsi tróntermébe. A a földön fekszik, némi HP vesztességgel.
- Állj, vagy meghalsz. - hallatszik Darkness hangja. A maffia meglepődik a rajta ütésen, de aztán dühös lesz, mikor látja, hogy emberei ellene fordultak.
- ROHADÉKOK! ÁRULÓK! MOST MEGKAPJÁTOK! - mire mindannyian észbe kaptok, a fickó valami képességgel szörnyszerű árnyékokat küld. Darkness és csapata szerencsésen kikerüli, viszont a maffia volt emberei nem... Egytől egyik meghalnak, aminek a Maffia csak örül.
- Most pedig ti jöttök korcsok...
- NEM! -  és mire a maffia észbe kap, 5-ös szintű lett. Viszont a nő mozgás képtelen lett egy ideig, ugyanis egyértelműen ő hack-olt a maffia ellen, s talán a rendszer így bünteti a hackolást.
- Mi a...?!


A statok nem a jelenlegiek, hanem azok, amikkel jelentkeztetek, és amik az első posztba le vannak jegyezve. És kérném még a 250 szót így az első körben, utána nem szükséges.

Nagokaya Kiyoshi (Sebzés: 8, Minden 4. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Maffia
Ryutoshi Kurasai (Sebzés: 11, Minden 6. körben pihen, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia.)
Maffia
Snowcat (Sebzés: 0/6 (Pet), Minden 2. körben pihen, támadáshoz 5 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Maffia
Danee (Sebzés: 7, Minden 2. körben pihen, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Maffia


Maffia: full HP; full Páncél
Kiyoshi: 25/25 HP; 16/16 PP (Páncél)
Kurasai: 30/30 HP; 18/18 PP
Snowcat: 20/20 HP; 2/2 PP
Danee: 20/20 HP; 9/9 PP

Kiyoshi jön.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Aida Atsumori on Csüt. Jan. 02, 2014 8:03 pm


Folyamatosan mondogattam magamban, hogy „Snowcat csak játssza magát”, viszont minél többször mondtam el, annál jobban hangzott hamis állításnak. Mély levegőt vettem, majd kinyitottam a szemem. A házaspár elég furán nézett Snowcatre, nem is tudom mihez foghatóan. A nő ránk kiáltott, hogy tényleg a maffia ellen vannak, de hát most komolyan, mit bizonyít ez? Max hogy dühös, se többet, se kevesebbet. Lerakták a fegyvereiket, majd partyba hívtak minket. Tétováztam kicsit, gondolkoztam. ”Mért hívott minket party ba? Azt hitte hogy ennyivel meggyőzött minket? Mmmmh….rendben..Enherielért..” – nyomtam rá a gombra. Megvizsgáltam az adataikat és minden rendben volt. ”10-es szint, zöld indikátor…ahhj…lehet tévedtünk. Amúgy nem is ismertem ezt a funkciót, jó tudni hogy van ilyen.” Ordítozást hallottunk, egy másik, kicsit távolabbi szobából jöhetett. Próbáltam kivenni szavakat, de nem értettem sokat belőle.
- Ezt ti is hallottátok?! Merről jön?! Vezessetek oda! – hadartam el gyorsan, majd el is indultunk.
Egy ajtóhoz értünk, ami mögül már tisztán hallatszott az egész. Egy férfi és egy nő veszekedett, a nő szidta a pasast, valami olyasmit kiabált hogy az apja nem hagyja hogy Japánból mészárszéket csináljon…aztán egy csattanás.
Nem kellett több, ez teljesen elég volt nekem, fogtam magam, berúgtam az ajtót, majd két mondatot ordítottam:
- FOR THE HORDE! LOK’THAR OGAR! – rohantam a fickó felé, és lássatok csodát, olyan igazi maffiózó külleme volt.
Az egész banda ott volt, a fura alaktól kezdve a hadnagyig, egy nő a földön feküdt. Tiszta erőből rohantam a nyomoronc felé, viszont ő valami fura árnyékokat küldött ki, amik haladtak felém és a többiek felé. Épp hogy sikerült kikerülnöm és ahogy pördültem, láttam hogy a házaspár már nem menekülhetett meg, sőt, azok se, akik a többiekkel jöttek.
- NE! – törtek ki belőlem hirtelen az indulatok.
Újra elkezdtem futni, siettem, ahogy tudtam, ezúttal még gyorsabban, majd egy felugrásos függőleges vágással próbáltam lecsapni rá.

avatar
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
736/800  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 02, 2014 8:03 pm

The member 'Nagoyaka Kiyoshi' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Darkness on Pént. Jan. 03, 2014 11:41 am

Kiyoshi elvétette, a maffia viszont nem, így alaposan gyomorszájon rúgja Kiyoshi-t, megszabadítva 5 Páncéltól. Röhögnétek azon, hogy ilyen kicsiket sebez, ha nem lennétek kb azonos szintben vele. Darkness megpróbál segíteni rajtatok, viszont a maffia használja rajta a képességét, ami úgy a földre szorítja az íjászt, hogy nem tud az mozogni. Sajnos az íjász nélkül kell boldogulnotok.

Kurasai jön.

Maffia: full HP; full Páncél
Kiyoshi: 25/25 HP; 11/16 PP
Kurasai: 30/30 HP; 18/18 PP
Snowcat: 20/20 HP; 2/2 PP
Danee: 20/20 HP; 9/9 PP

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Snowcat on Kedd Jan. 07, 2014 8:36 pm

//Enhi engedélyével átveszem a sort, csakhogy haladjon a játék :)Lol, 5 vagy fölé, így nem lesz sok esélyem az ütésre XD //

- Hé, most mit néztek így rám, a Tébés meg egyebekkel csak vicceltem! - néztem mindenkire döbbenten. - De azért azt, hogy bizonyítsátok, hogy a jó oldalon álltok, azt halálkomolyan mondtam, nyo! Addig semmit nem teszünk!
Végül kétségbeeséssel bizonygatták azzal, hogy partiba hívnak minket, meg leteszik a fegyvereiket és ilyenek. Még egy zseni sumák is képes az ilyenekre. Attól függetlenül, hogy a társam lassan hitt nekik, csak egy oldalra vetett komoly pillantással jeleztem, hogy engem ezzel még nem győztek meg. Regina meg csak ült és nézett mindenkire.
- Na egye fene, de szemmel lesztek tartva, cimborák - mondtam nekik. - Így is elég problémás nekünk az a beképzelt íjász-vakarék, nem szeretnénk még egyszer ugyanazt a hibát elkövetni, hogy...
Nem tudtam befejezni a mondatomat, mert hirtelen ordibálásokat hallottunk bent az ajtóból. Valami nő veszekedhetett valakivel, aki nyohohohohoh(!!!!) akkora decibellel vágott vissza, hogy a repülőgép hangja hozzá képest síri csendben búg a reptéren!
- Indulás! - adtam ki a parancsot a csapatunknak, és már ott is teremtünk pillanatok alatt az ajtó mellett, ami mögül az ordibálás mellett még egy pofon hangja is felcsattant.
Kiyoshi hirtelen indulatból berúgta az ajtót, és támadást intézett rögtön, ahogy... hirtelen megérkeztek a többiek is (Ványadka béna belépőjénél még a társamé is ezerszer jobb volt az ajtóberúgósdival), mire a maffia-főnök árulónak hordta le a minket talán segíteni próbáló bandát, oszt egyszer csakegy kemény támadást intézett, amit nekünk sikerült kikerülnünk, de a nőnek és férjének, na meg a többinek már nem. Na ez több votl a soknál, mármint a társam szemében.
- Várj! Ne! Ésszel! - kiáltottam utána az oszlop mögül, de késő volt, mert a srác vaktában, ész nélküli brutalitással nekirontott a maffiafőnöknek, aki viszont jól hasba vágta ellenfelét, miután jól elvétette, aztán Ványadka is megkapta a magáét, de annyira, hogy kiesett a "játékból"(HAHAHAHA!!!!!!).
- Srácok! - szólok a többieknek. - Csak semmi agresszió vagy ész nélküli csapás, mint ahogy Kiyoshi csinálta! Mindenki szóródjon szét, és úgy közeledjünk felé! Így akkor csak egyszerre egy emberre fog figyelni, ha a legtöbben kikerülünk a látóköréből! Segítem a csapásokat a képimmel! Ha lehet, és van olyan képitek, amivel lassítjátok, vagy valami, akkor használjátok!
Lehet, hogy most parancsolgattam a többieknek, de hát valakinek át kell vennie a vezetést egy ilyen pánikhelyzetben, és nem hiszem, hogy KÚRÓszáj van abban a helyzetben, hogy taktikázzon.
Regina már tudta, hogy mi a teendő, és észrevétlenül elinalt mellettem a maffiaemberünk felé. Addig én kilépek az oszlop mögül, és ahogy mondtam, távolabb állva társaimtól, elindulok felé, fagyasztásra készen.
- Hé, kanfajtárs, hűtsd le magad, nyo! - szóltam rá, hogy ezzel elvegyem a figyelmet mindenről és mindenkiről. - Amúgy mondták már neked, hogy ilyen pofával inkább nem mafifát vezetnék, hanem fogamzásgátló-tabletta gyárat? XD
Használom a képimet, és Regina is, ahogy közel kerül hozzá.

//Mindkét kocka saját (első) és pet (második) képijére//


A hozzászólást Snowcat összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 07, 2014 8:37 pm-kor.

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Jan. 07, 2014 8:36 pm

The member 'Snowcat' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Darkness on Szer. Jan. 08, 2014 6:40 pm

Snowcat képessége nem talált, de Regináé igen, így a Maffia 6 PP-t veszít.
- TE BÜDÖS DÖG!! - és elszörnyedésetekre teljes erőből a falhoz rúgja Reginát, aki elveszít 5 HP-t, és sárgába megy át a HP-ja!

Maffia: full HP; -6 Páncél
Kiyoshi: 25/25 HP; 11/16 PP
Snowcat: 20/20 HP(PET: 5/10 HP); 2/2 PP
Danee: 20/20 HP; 9/9 PP
Kurasai: 30/30 HP; 18/18 PP


Danee jön.


A hozzászólást Darkness összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 11, 2014 2:11 pm-kor.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Danee on Szer. Jan. 08, 2014 10:34 pm

Elfogadom a parti felkérést, miért is tennék mást. Ha meg akarnának ölni már megtették volna, ha pedig erősítéssel számolnak, hát majd nyitva tartom a szemem, ahogy a mondásban is van, tartsd közel a barátaidat, de az ellenségeidet még közelebb!
Hiába kérem, hogy vezessenek ők, hiszen jobban ismerik valószínűleg az egész labirintust idelent mint bárki, nem jutunk sehová sem, mert veszekedés üti fel a fejét valahol a közelben, s egy nő és egy férfi hangja visszhangzik a folyosók útvesztőiben.
Az arcukról kis könnyen leolvasni, hogy ki lehet a férfi hang tulajdonosa, nem is kell kérnem őket többször, rögtön futásnak erednek, s én a sarkukban, szemmel tartva egyúttal őket is.
Egy nagyobbacska ajtó előtt futunk össze a céhtársakkal, Snowval és a másik fiúval (nevezzük új fiúnak, míg meg nem tudom a nevét), na meg az íjjásszal, és még van velük pár ismeretlen arc, hasonló gúnyában mit a frissen szerzett parti társaim.
Csak bólintok feléjük, aztán az új fiú, akivel a mai napig nem sikerült összefutnom, filmbe illő mozdulattal rúgja be az ajtót, amin hamar betódul kis társaságunk. A terem közepén álló férfi és a lábainál fekvő nő látványa fogad minket. Miszter Maffia sec-perc végez a hozzánk szegődött kíséretünkkel, mintha sose lettek volna, aztán az íjász ront neki, de őt is a földre viszi valami fura képességgel. Tényleg nem gyenge ellenfél! Az új fiú, aki bevitte az ajtót, fut neki, de úgy tűnik, ide ő is kevés lesz, egy gyomrostól csuklik össze. Snow és ködfoltosa próbálkozik két külön irányból, de ahogy egy gyenge kis idomártól elvárható, esélye sincs a gonosztevőnk ellen, na de a megszelídített vadnak, a mini-párducnak azért csak sikerál élesítenie a karmait a gonoszkánkon. Én sem maradtam ám rest, míg a többiek nekiestek a fickónak, kardot rántva, a fal mentén a Snowcattel ellentétes oldalra sprinteltem, és onnan ugrottam neki, a gallérjánál megragadva kapaszkodtam belé, és mélyesztettem belé a pengém


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 08, 2014 10:42 pm-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Jan. 08, 2014 10:34 pm

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Darkness on Csüt. Jan. 09, 2014 4:45 pm

Talált! 7 páncélt vesztett a nyomorultja, aki behúz egyet Danee-nak, 5 páncélt levonva, és egy csúnya monoklit otthagyva.

Maffia: full HP; -13 Páncél
Kiyoshi: 25/25 HP; 11/16 PP
Snowcat: 20/20 HP(PET: 5/10 HP); 2/2 PP
Danee: 20/20 HP; 4/9 PP
Kurasai: 30/30 HP; 18/18 PP


Kurasai jön.


A hozzászólást Darkness összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 11, 2014 2:11 pm-kor.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Ryutoshi Kurasai on Pént. Jan. 10, 2014 5:16 am

Az íjász szavaira összehúztam a szememet, ám nem mondtam semmit. Mérges tekintettel, ám hideg nézésen kívül nem mondtam semmit. Mivel csak egy irányba vezet az út kénytelen kelletlen vele kell mennem, de ha lehetőségem lesz, majd szét szeretnék válni, mielőtt olyat tennék, amelyet még megbánnék. Fegyveremet nem teszem vissza a helyére, és a pajzs is a kezemen marad, ahogy elengedem, majd elindulok én is. Majd hirtelen kiáltások zajai szűrődik át az ajtón. Elméletben ezt csak Hallgatózással hallhatnánk, de lényegtelen. Mindazonáltal arrébb lököm az íjászt, és berúgom az ajtót. Ha felháborodik, ránézek és szólok.
- Tudtommal a tank szerepét a lovagoknak kell betölteniük. Nem pedig az íjászoknak. – nézek rá hidegen.
A szoba felé fordulva, majd pajzsomat magam elé fordítva védekező állást veszek fel, és közelebb futok. Gyorsan felmérem a helyzetet, majd rögvest aktiválni próbálom képességemet. Ha sikerül a legtöbb pontom igencsak lecsökken, viszont csapásaim iszonyú erősek lesznek. A többiek, már nekitámadtak a férfinak, majd elállva a nő és a férfi közötti utat támadó állásra váltok. Nekifutok, és megpróbálok lecsapni, majd egyet lépek hátra, és pajzsomat magam elé emelve ismét védekezek.
- Jól figyeljen ide úrfi. A White Rose nem tűri az ilyesfajta terrorizálást. Meg fog lakolni.
Próbálom követni szemeimmel a mozgását. Az eddigiek láttán azt támadja, aki támadta... tipikus kezdő hiba. Ha egy személyt néz ki magának, akkor talán sikerülne kiiktatnia, de így... Mindenesetre Snowcat petjének élete igencsak megfogyott, így ha őt támadná megpróbálok a támadását kivédeni, hátha sikerül. Végül is lovag vagyok, a tank csoport tagja. Muszáj lesz védenem, mert akkor a többiek igencsak nagy bajba kerülhetnek.

// új pontjaim míg a képi tart:
Fegyverkezelés: 5
Erő/Irányítás: 22
Kitartás: 5
Gyorsaság: 3 //


A hozzászólást Ryutoshi Kurasai összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 10, 2014 5:18 am-kor.

_________________
Spoiler:

(2.)
Élet: 3
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+2)
Kitartás: 6
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 2

Élet: 3
Fegyverkezelés: 4
Erő: 8 (+2)
Kitartás: 8
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 4

Szint: 3
15 hp 18 p

Stramm Buzogány (+3 erő +2 páncél)
Pókháló Pajzs (felszerelt, +3 páncél, +1 erő)
Bronz Sisak (+2 páncél)
Bronzvért (+9 páncél)
Trükkös Köpeny (+1 kitartás)

Hazatérés Kristály (ezzel már ismert városokba teleportálhatsz)
1x Mini Potion (+5hp) - harc közben visszatölt 5 hp-t.
avatar
Ryutoshi Kurasai
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 241
Join date : 2012. Dec. 19.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
665/700  (665/700)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 10, 2014 5:16 am

The member 'Ryutoshi Kurasai' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15007
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Darkness on Pént. Jan. 10, 2014 3:00 pm

//Kurasai, legközelebb figyelj oda a többiek írására is, ugyanis Kiyoshi már berúgta azt a szegény ajtótXD//

Telibe! és ráadásul 22-t vesztett a páncélból, ezzel nagyot léptetek előre a maffia likvidálását illetően!
- DARK THORNS!! - kiáltja hirtelen magát a maffia, majd Kurasai testébe három fekete tüske fúródik a földből, majd szétpixelezőlik, és 15 páncéltól fosztja meg a lovagot.

Maffia: full HP; -35 Páncél
Kiyoshi: 25/25 HP; 11/16 PP
Snowcat: 20/20 HP(PET: 5/10 HP); 2/2 PP
Danee: 20/20 HP; 4/9 PP
Kurasai: 30/30 HP; 18/3 PP


Kiyoshi jön. 2. Kör, Snowcat és Danee pihen.


A hozzászólást Darkness összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 11, 2014 2:11 pm-kor.

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Aida Atsumori on Pént. Jan. 10, 2014 4:42 pm

Nem sikerült eltalálnom a maffiavezért, sőt még gyomorszájon is térdelt. ”Nem értem…ez miért jó neki? Lesz hatalma…lesz pénze…és? Ez még nem az élet. Az élet nem csak a pénzt és a befolyást jelenti, az élet sokkal többől áll! Amitől már rengeteg embert megfosztott…Nem értem…nem bírom felfogni.”
- Te ott…abban az idióta kabátban… - mutattam a maffiafickóra. – Elárulnál pár dolgot? – haladtam felé. – Először is…miért? Miért oltottál már ki ennyi életet? Hatalomvágy? Kapzsiság? Ez csak egy dolgot jelent. Gyengeséget. Az akar hatalmat magának, aki gyenge. Aki erős, az már annak van hatalma. És hogy mire gondolok erő alatt? Akaratra. A legnagyobb kincs mindig fejben lakozik. – álltam meg. - A pénz csak pillanatnyi öröm, ha végtelen mennyiségű van, azt se tudja az ember, mihez kezdjen vele. Éldegél, szomorúan, egyedül, kifelé mutatja a nagymenőt, de legbelül a leggyengébb. Bár, az is valamilyen erősség, ha nem mutatod ki az érzéseidet. Viszont alap. Minden ember ezt teszi. Minden embernek van egy maszkja és van egy igazi valója. Ahogy neked is. Bár lehet hogy az igazi személyiségedbe a kapzsiság és a hatalomvágy is beletartoznak…vannak olyan esetek, amikor így van. Gazdagság…milyen gazdagnak lenni? Olyan mint amilyennek elképzelted? Vagy a világban, mindent megvehetsz, a pénz többé nem szab határt. De mire mész vele, ha nem tudod megosztani? Fogadni mernék, hogy még most sem érted. Minden ember, csak az utolsópillanatában, a pokol felé vezető úton jön rá, mennyire is fontos volt számára az élet és hogy mennyit hibázott. A hiba emberi dolog, nem tökéletes semmi és senki sem. Mindegy…tudom hogy úgy se érted…majd megfogod. – próbáltam felhergelni.
Igazából láttam ahogy meghalnak emberek…teljesen kikészültem. ”Megint…megint itt álltam és nem tudtam semmit se tenni….MEGINT! MEGINT MIATTAM HALTAK MEG!”
Hirtelen nyugodtból átmentem idegesbe, megakartam ölni a maffiát. A két kezemmel akartam széttépni és hallgatni ahogy könyörög az életéért. Ahogy üvölt, ahogy sikolt, AHOGY SÍR! AHOGY SZÁNALMASAN, BÖMBÖLVE KÉRI, HOGY KEGYELMEZZEK MEG NEKI! De nem…a kegyelem nem jár senkinek…”

”A kegyelem a gyengék tette…”
”A kegyelem a gyengék tette…”

”ÉS A GYENGÉK NEM ÉRDEMELNEK MEG SEMMIT!”
”Öld meg….”

”Megölöm…” – rohantam a féreg felé, majd lecsaptam.
avatar
Aida Atsumori
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 272
Join date : 2012. Nov. 20.
Age : 18
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
736/800  (736/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.