[Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Darkness on Szer. Feb. 05, 2014 9:36 pm

Ez hihetetlen! Snowcat Talált!
...
Volna, ha rakott volna akkor az Erőre is. De a lényeg, hogy a maffia nem Reginát ütötte, hanem Snowcat-et.

Maffia: -42 HP (Piros)
Kiyoshi: 25/25 HP; 1/16 PP
Snowcat: 12/20 HP(PET: 5/10 HP)
Danee: 19/20 HP
Kurasai: 28/30 HP


Mivel sokáig ment a küldetés, be is fejezem most megkímélve titeket:

- EBBŐL ELÉG! DARK THORNS! - üvölt fel az elmeháborodott, majd mindenkibe annyi tüskét ereszt, hogy csak 1 HP-tok marad, és le is bénult. Reginát szerencsére kikerülték a tüskék, különben ő meg is halt volna, de meg se mer moccanni a félelemtől. De mielőtt a maffia végzett volna veletek, a nő bénultsága lekapcsol, és a nő egy erős ütéssel végez vele. Mivel a maffia indikátora vörös volt, a nőé nem változik.
- Köszönöm fiúk. Ti vagytok Aincrad hősei. - mondja nektek mosollyal, majd szabadon enged titeket. Viszont feltűnik, hogy Darkness eltűnt. Nahát, hová lett?Cool De az már nem fontos számotokra, hiszen miután mindenkinek elmondtátok, mi történt azon a napon valójában, a 3 játékost, akik megfenyegették Enheriel-t alaposan megbüntették a céhük, valamint a lány és a White Rose becsülete is tisztázva lett.


Gratulálok, sikeresen befejeztétek a küldetést!

Jutalmat KA fog osztani, kérek még egy záróposztot tőletek!

_________________


Szín: #FF3300 (én)

Adatlap
avatar
Darkness
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2013. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
10/500  (10/500)
Céh: Crazy Cemetery

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Danee on Szer. Feb. 05, 2014 10:16 pm

- Hajrá Snow! Regina! - biztattam őket nem kevés élcel a hangomban, majd most hogy kipihentnek éreztem magam, már ugrottam is volna Mister Maffiára, amikor szegényke elvesztette a maradék józanságát is.
Az más kérdés, hogy a sötét tüskéi...
- A fffene egye... - szitkozódtam volna, de a tüskéktől, amik mindenfelé belém fúródtak egyik pillanatról a másikra éreztem hogy elzsibbadok, majd teljesen kontrollját vesztem a testemnek: tehetetlenül zuhantam a falnak, aminek az imént még hanyagul támaszkodtam, szájam még szólni próbált, de csak ideges rángás hullámzott az ajkaimon, s lám az életem is elfogy.
Erre vártunk hát, hogy egyetlen mozdulatával kiszolgáltatottá tegyek minket, s a halál mezsgyéjére űzzön mindannyiunkat?
Miközben a falon csúsztam le a terem padlójáig, tehetetlenül kell végignéznem, ahogy az imént még bénultan a földön fekvő hölgy hirtelen felpattan, s egyetlen ütéssel kivégzi a megalomániás örültet
- Nem is tudom mit mondjak - bírom szóra a számat a bénultság múltával, ahogy az utolsó tüskét is eltávolítja a testemből - hálásan köszönöm, Ön, a mi igazi megmentőnk! És a céhvezérünk, Enheriel nevében is hálával tartozunk!
- Ömmm... az a Darkness fiú hova tűnt?
Míg a nő a többieken segít, én odasétálok a félelemtől reszkető Reginához
- Nyugi Regina, már minden rendben - guggolok le mellé, és kezemet óvatosan, hirtelen mozdulatok nélkül engedem az orra elé, hogy megbarátkozzon a szagommal, melyet már biztos ismer valamennyire, de még sosem próbáltam meg megnyugtatni ezt hófehér nagymacskát
Mozdulataimon mit szám gyorsítva simogatom meg a fejecskéjét a fülei között, és simizem meg az álla alatt.
Talán meg karmol, talán elfogadja a közeledésem, mindkettő benne van a pakliban, mégis olyan gyámoltalannak tűnt, én pedig annyira szeretem a macskákat! ^^

//dobtam Keresés jártasságra, ha nem ide kell, vagy nem nekem, szóljatok! Arigato!


A hozzászólást Danee összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Feb. 05, 2014 10:27 pm-kor.

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Snowcat on Szomb. Feb. 08, 2014 9:46 pm

/Danee, ezt KA szokása kidobni Smile /

Ez mi?! Egy dolog, hogy úgysem tudnék rá sebezni a csávóra, de úgyis csak el akartam terelni erről a buzikáról a figyelmet, más ötlet nem nagyon volt... és mégis bevált. Ahogy engem ütött meg a csórika, Regina speciális támadásával meglepte.
Nyo, és ennek mi lett az eredménye? Ez az elmebeteg agresszív vadállat annyi tüskét vágott belém, hogy nemcsak egy életpontom maradt, ráadásul még le is bénultunk. Regina nagyon megrémült szegénykém, és mégis megúszta szerencsére a csapásokat.
- Könnyű sündisznót csinálni belőlünk, ugye buzi-kanfajtárs! - szóltam a csávónak, aztán Daneegyerekhez fordultam. - Na látod, pont ezért lennétek egymásnak való, mindketten agresszívak vagytok!
Egyszer csak a nő felpattan és kihasználta azt az időt, amíg a fickó velünk próbált végezni, így nem volt rajta egy pici figyelem sem. Nya, az bisztosz, hogy könyörtelenül végezte ki a vöröskét. Hát igen, bizony, a vörösek, akik nagyon szeretnek másokat gyilkolni, számíthatnak rá, hogy egyszer őket is megölik. Nya látod, Daneegyerek, így jár minden dühöngő verekedős kanfajtárs és néhány csodabogár kisasszon'ka is. Smile
A nő megköszönte segítségünket és azt mondta, hogy mi vagyunk a hősök. Nagyon jólestek a hálás szavak, ám én odamentem és kezet csókoltam neki lovagiassággal.
- Nyem, szépséges asszonyom! Nekünk kell megköszönnünk, hogy megmentetted az életünket. Nemcsak Enheriel fővezérnőnket, hanem egész WR-t lekötelezted ezzel. Mától kezdve számíthatsz ránk a további segítségben, magyarul ha bármi baj lesz, fordulj csak nyugodtan hozzánk. És mosolyogjon sokat, kérem, mert ez teszi önt szebbé! És remélem ezután talál is ön magának egy kedves lovagot, aki sokkal gyengédebb lesz magácskához, mint ez az agresszív alak volt.
Mikor visszafordultam, és megnéztem, mi van Ványadtkával, már csak a hűlt helyét láttam.
- Nya tessék! - Mérges voltam, és odafordultam a többiekhez. - Én megmondtam nektek! Megmondtam, hogy ne bízzunk meg ebben az alakban! Mondtam, hogy csak a jutalom miatt kevert bele minket ebbe a bajba, és mivel egy fityinget nem fog ezért látni, így jobbnak gondolta inkább lelépni. Ha végül csak sikerült magához térni úgy, hogy kutya baja, inkább gyáván meglépett, mintsem segítsen. Én megmondtam, de ti nem hallgattatok rám, úgyhogy szégyelljétek össze és vissza magatokat. Na de most már mindegy, magam fogom személyesen jelenteni a küldetés minden egyes történetét Enheriel-channak, és ezek után mindannyian megtanultuk, hogy nem bízunk meg többet ebben a Darkness-patkányban. Veled azt hiszem, még fogok egy kicsit beszélgetni a csatában történt viselkedésedről, Kiyoshi.
Ha valaki emiatt megint beszólna nekem, azt már nem veszem figyelembe, mert ahogy megmondtam, hogy személyesen teszek erről jelentést, rögtön egy kedves mély meghajlásos búcsúval elköszöntem a gyönyörű asszonytól, majd Reginával együtt rögtön a városba teleportáltunk, ahonnan egyből a céhkastélyba siettem közölni Enheriel-channal boldog mosollyal, hogy most már többé nem kell bujkálni amiatt a hülye madara miatt, mert a veszély elmúlt. Mindenről pontosan beszámoltam neki a történtekről és Ványadkáról is - pontról pontra mindent.
Ami Reginát illette, ő már megnyugodott, amikor a fickó elpusztult, de amikor Daneegyerek hozzányúlt, dühödt nyávogással belemart a kezébe, és odafutott hozzám felborzolt szőrrel és úgy fújt rá vissza. Nyo, igen, Regina is nagyon utálja ezt a barmot, és osztozom is az érzéseket iránta. Utálom ezt az agresszív alakot! Verekedéssel old meg mindent, játssza a fontoskodó főnököt, nem segít a harcban, és még ezek után neki van képe "megpróbálni megnyugtatni" a petemet? Kúrószáj sem volt éppen egy jó hadnagy azon a napon, de úgy tudom, nem sokkal ezután lemondott. Azért azt senki se mondta neki, hogy a rangja szégyene és mondjon le. Akkor sajnáltam meg egy kicsit ezt a kanfajtársat. Kiyoshi? Azóta nem találkoztam vele, mert mint társ a társsal el kéne vele egy kicsit beszélgetnem, hogy azért ne essen le az emberünk (a maffia) szintjére, mert nem hinném, hogy a WR vezetőség tolerálná az ilyesmit.
Daneegyerek... HADNAGGYÁ NEVEZTÉK KI!!!!!!!! Enheriel-chan... titkon szeretett gyönyörű szőke angyalka, miért?! Azok után meg mered adni neki ezt a kitüntetést? Ezt nem engedhetem! Nem fogok neki engedelmeskedni! Én hűségemet a WR etkájának tettem le, nem valami ilyen hülyegyereknek... na meg még egy valakinek esküdtem meg - Enheriel-channak. Remélem, egyszer még fel fog rám nézni, és többre fog majd tartani, mint szimpla tagot.

/Eh, igen... végül is a játék még azelőtt jött, mielőtt Danee hadnagy lett volna és Kurasai lemondott volna rangjáról, és mielőtt Snow és Enhi összejöttek volna... Darkness, köszönjük szépen ezt a játékot! Smile /

_________________
Nya!
Pontozás és felszerelés:
Élet: 9 (+4) / 65 hp/
Fegyverkezelés: 11
Erő/Irányítás: 13 (+7)
Kitartás: 9 (+2)
Gyorsaság: 10 (+Cool
Speciális képesség: 8 (+11)
Páncél: +21
avatar
Snowcat
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 230
Join date : 2013. Jun. 20.
Tartózkodási hely : Hát a másvilág!

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
593/600  (593/600)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Klein on Szer. Márc. 26, 2014 1:08 am

Lezárom a küldetést!

Jutalmak
Snowcat: 54 exp és 70 arany
Ryutoshi: 46 exp és 60 arany
Danee: 54 exp és 70 arany
Kiyoshi: 49 exp és 60 arany

Keresés
Snowcat - Kezdő állatidomár kés (-)
Danee - semmi
Kiyoshi - Gyenge Gyengítő Méreg (-2 erő, minden találattal, maximum 3 találatig marad a pengén)

Céhbónuszok
White Rose céh: 95 arany céhbónuszt kap
Azmaria: 0 exp céhbónuszt kap (betelt)
Snowcat: 13 exp céhbónuszt kap
Ryutoshi: 13 exp céhbónuszt kap
Nio: 13 exp céhbónuszt kap
Kiyoshi: 12 exp céhbónuszt kap
Enheriel: 12 exp céhbónuszt kap
Thunder: 12 exp céhbónuszt kap

Másodlagos jártasságok

Snowcat
Páncélkészítés: Hősi Köpeny Recept, Koboldgyűrű Recept
Érclátás (26 -> 43): 6 Bronzérc, 3 Munkálatlan Bőr, 5 Sida Kő, 2 Halvány Rubin, 4 Vasérc

Danee
Érclátás (56 -> 73): 8 Bronzérc, 1 Munkálatlan Bőr, 3 Sida Kő, 5 Halvány Rubin, 3 Vasérc
Növénylátás (36 -> 53): 8 Kis Tövisgyökér, 4 Faeno Levél, 1 Barna Gomba, 1 Tövisgyökér, 6 Vörös Pitypang

Ryutoshi
Érclátás (41 -> 56): 1 Rubin, 4 Bronzérc, 3 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 5 Halvány Rubin, 3 Vasérc
Növénylátás (29 -> 44): 4 Kis Tövisgyökér, 4 Faeno Levél, 5 Barna Gomba, 5 Tövisgyökér, 2 Vörös Pitypang

Kiyoshi
Páncélkészítés: Vastalpú Bakancs Recept, Erős Koboldgyűrű Recept
Érclátás (31 -> 47): 1 Rubin, 8 Bronzérc, 3 Munkálatlan Bőr, 1 Sida Kő, 3 Halvány Rubin, 1 Vasérc
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Játékos Küldetés] A fehér rózsa bemocskolása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.